Baba Vangas visjoner gir håp om en ny storhetstid og en ny gylden æra

37.5K visninger
10 minutter lesetid
18

Vi vet alle noenlunde hva makten planlegger, men det er få som vet hva de vil klare å få til og hva som faktisk kommer til å skje. Nå skal vi se litt på hva “Balkans Nostradamus” Baba Vanga sier om hva som kommer til å inntreffe fremover. Ting vil gå veldig dårlig for ondskapens fyrster i Illuminati fra nå av.

Baba Vanga (Vangelia) Pandeva også kjent som Balkans Nostradamus ble født 31. januar 1911 og døde 11. august 1996. Baba Vanga vokste opp i byen Petrich, Bulgaria.

 

Baba Vanga ble begravet på en kirkegård i Saint Petca som er en bulgarske kirke i Rupite regionen. Baba Vangas interesse for politikk var ikke tilfeldig. Hun ble født i det moderne Makedonia – landet som stadig var i konflikt med Tyrkia, Hellas, Bulgaria og Serbia. Hennes hjemland Bulgaria har opplevd to verdenskriger der bulgarere og serbere kjempet mot hverandre. Hun var høyt anerkjent som en av de store visjonære i det tjuende århundre på grunn av sin fantastiske presisjonen på sine syner om store verdensbegivenheter.

Vanga mistet synet i en alder av bare 12 da hun ble feid bort av en mektig tornado. da hun noe senere ble funnet i live var hun dekket i dritt og møkk med sand i øynene. som følge av dette så ble hun varig blind.

Vanga begynte i en alder av 16 å se se inn i fremtiden. Hun hjalp også sin far med å finne en sau som var stjålet fra flokken. Hun gav sin far en detaljert beskrivelse av et verksted hvor dyret ble holdt skjult av tyver.

Mangt en statsmann besøkte Vanga. Selv Adolf Hitler som var manisk opptatt av det overnaturlige fikk æren av å besøke henne. Hva Vanga sa til han vet ingen, men han forlot huset hennes sint og opprørt.

Vanga døde i 1996 og spådde mange av de store globale hendelsene som tsunamien i 2004, angrepet på tvillingtårnene i NY.

Nå ser vi at enda en av hennes visjoner om fremtiden begynner å bli oppfylt: Ifølge Baba Yanga så vil den Arabiske våren starte i 2010 og muslimer vil strømme til Europa, i 2016 vil muslimer invadere Europa og de som allerede er her vil angripe innenfra, hun varsler også at den store krigen vil starte i 2016, men i mange land vil muslimer rive nasjonene i filler innenfra og gjøre mer skade en selve krigen, nasjoner som Sverige og Frankrike vil få hardt medfart av Muslimske immigranter.

dfgsgssgdg

Den gode nyheten er at flyktningbølgen vil stoppe opp, ikke bare stoppe opp, den vil reverseres og europeere vil strømme til fattige land som ikke er ramme så hardt av krigen, innen året er omme så vil Europa bli helt ubeboelig pga bruken av fryktelig våpen, ingenting kan dyrkes lenger og intet vann kan drikkes.

Vanga profeterte at i 2018 så vil Kina være den største økonomiske supermakt i verden, USA vil være knust av krig med rasert økonomi , USA vil bli redusert til et U-land. samme år vil også en romsonde oppdage “en ny form for energi” på planeten Venus.

Men dette er ikke slutten på historien, langtifra,  Vanga varsler at det meste vil gå dårlig for USA, det går fra ille til verre og verre, hun så at en mørk afroamerikansk president vil være den siste fungerende president i USA.

Baba Vanga spådde også angrepene på Twin Towers, i 1989 sa hun:

“Horror, horror! De amerikanske brødrene vil falle etter å ha blitt angrepet av stål fugler. Ulvene vil hylene i sine busker, og blodet fra de uskyldig vil fosse. “(1989)

fdgwsgdgsdg

Som spådd så skjedde det. World Trade Center-tårnene i New York kollapset etter terrorangrepene 11. september 2001, WTC-tårnene ble kalt “Twins Tower” Terroristene fra de indre maktsirkler sendte 2 militærfly “Stål fugler” – inn i tårnene.

Hun har varslet også den ødeleggende tsunamien i Indonesia den 26 des 2004.

“En stor bølge vil dekke en stor kyst med folk og landsbyer overalt vil forsvinner under vann.”

Baba Vanga advarer også at etter 7 år med elendighet og et sant helvete fra 2016 så vil Jordens bane i 2023 endres, polene vil smelte og havene koke rundt ekvator.

( Hva som forårsaker dette sier hun ingenting om, men mye kan jo tyde på at denne Planet 9 eller Niburu vil passere oss nært og dra oss ut av bane eller at krefter utenfra setter i gang en renselse av koden. )

gxfgsgsgsg

Den gamle Vange sier:

Den store islamske krig vil starte i Syria i 2016 og kulminere i full kontroll over Rom.

Det vil bli etablert et Muslimsk kalifatet og Europa “vil opphøre å eksistere”, Europa vil bli et helt tomt kontinent og helt øde, blottet for enhver form for liv.

En av de mest sjokkerende visjoner kom i 1980. Den blinde gammel kvinnen sa:  Ved århundreskiftet, i august 1999 eller 2000, Kursk vil bli dekket med vann, og hele verden vil gråte over det”

Visjonen virket veldig uforståelig og meningsløs på den tiden. Men tjue år senere skjedde noe fryktelig. En russisk atomubåt ved navn Kursk sank i en “ulykke” i august 2000. Ubåten var nemlig oppkalt etter byen Kursk.

Blant de mange spådommene til Baba Vanga så finner vi noen ganske så eksotisk slik som at Utenomjordiske vil hjelpe menneskene til å leve under vann i 2130, Vi får også en krig mot Mars i år 3005.

Til slutt så kan vi ta med den kanskje mest fantastiske, men også den mest apokalyptiske:

Baba Vanga sier at i år 3797 så vil det ikke lenger eksistere noe liv på jorden, hva som er årsaken til det sier hun ikke noe om.

sdfsfsdfsdf

Her har jeg satt opp en liste over spådommer for de kommende årene:

 1. Muslimer invaderer Europa.
 2. Det vil bli store endringer i jordas bane.
 3. Befolkningen i Europa vil forsvinne som følge av kriger.
 4. Man vil forsøke å reise til andre planeter som Venus, med håp om å finne nye energikilder for å opprettholde livet på Jorden.
 5. Vannstanden stiger kraftig på grunn av nedsmelting av polene.
 6. Kommunismen kommer tilbake til Europa og resten av verden.
 7. Gjenfødelsen av naturen.
 8. En ny sol kommer snart som vil lyse opp den mørke siden av planeten. (Dette kan kanskje referere til et vitenskapelig prosjekt som startet i 2008 som går ut på å skape en kunstig sol ved hjelp av kjernekraft.)
 9. Utenomjordiske sivilisasjoner vil komme til planeten vår. hun sier også at små grupper av utenomjordiske har vært blant oss hele tiden.
 10. Global tørke.
 11. To store vulkanutbrudd.
 12. Mars er truet av en komet. (Det skjedde i oktober 2014 da komet Siding Spring smalt inn i mars og utløste en kjempe eksplosjon.)
 13. To kunstige soler kolliderer som vil føre til at jorda legges i totalt mørke.
 14. En krig på Mars vil endre banen til planeten.
 15. En komet vil krasje med månen, slik at jorda blir dekket av steiner og aske.
 16. Jorden dør, men menneskeheten har utviklet seg nok til å flytte til et nytt solsystem.
 17. År 5079 er året da selve universet vil ende.

gsdgsgsdgsgsdgsdgsdgsdggsgadfgafafs

 

Litt mer om Baba Vanga

Vanga ble kjent i Bulgaria i løpet av 1930-tallet da hun spådde starten på andre verdenskrig blant annet. Hennes berømmelse spredte seg svært raskt gjennom Bulgaria og en dag fikk hun besøk av kong Boris III. Vanga advarte kongen mot Bulgarias deltakelse i krigen. Bulgarske politikere ville ikke høre: Bulgaria ble med Hitler og ble deretter beseiret. Det var utelukkende beskyttelsen fra Sovjetunionen som reddet Bulgaria fra total utslettelse.

Bulgarske politikere som besøkte Vanga spredde nyheten om Baba Vanga til sine kolleger fra andre land. Som et resultat av det så ble Vanga kjent i hele verden. Den lange listen over hendelser som hun spådde 100% presist er vannvittig imponerende.

Kong Boris III besøkte Vanga igjen i 1942 og 1943. Den blinde kvinnen Vanga som var i tredveårene da fortalte kongen at han ville dø den 28. august 1943. I februar 1943 fortalte hun kongen at hun kunne se et rød flagg over hans palass. Hennes spådommer gikk i oppfyllelse. Kong Boris III døde den 28. august, og det røde flagget ble hevet over Sofia høsten 1944. Bulgaria ble da et sosialistisk land.

I det sosialistiske Bulgaria hvor Vanga tilbrakte mesteparten av sitt liv behandlet folk flest klarsynte og mystikere stort sett negativt. Kommunistene mente at Vanga spredte overtro samt distraherte folk fra oppbyggingen av sosialismen. Høsten 1952 fikk Baba Vanga store problemer da hun sa at Josef Stalin snart ville avgå med døden. Vanga ble fengslet som direkte følge av denne visjonen, men det varte ikke lenge før hun ble satt fri.

Profetien gikk i oppfyllelse – Josef Stalin døde 5 mars 1953. Stalins død kunne dessverre ikke redde Vanga fra politisk forfølgelse, det var mange som ikke satte pris på henne evner og så på hennes gave som en trussel, Vanga som opprinnelig var fra Makedonia (Jugoslavia) ble mistenkeliggjort av bulgarske etterretningstjenester. Bulgaria hadde et svært spent forhold til Josip Broz Titos fra Jugoslavia, noe som gav de bulgarske hemmelige tjenester en grunn til å tro at Baba Vanga var en agent for den jugoslaviske marskalk/Statsminister og presidenten Josip Broz Tito.

I løpet av 1970 årene så klarte ikke de bulgarske hemmelige tjenester å samle noe bevismateriale mot Vanga, men da de ransaket hjemmet henne så fant de 90.000 levs, noe som var en anselig pengesum for et utarmet sosialistisk land på den tiden. Baba Vanga slapp å bli fengslet, men i rapporten ble hun beskrevet som en underutviklet og uforskammet kvinne.

Høytstående tjenestemenn i Bulgaria forsvarte Baba Vanga. Mange i Bulgaria husker fremdeles historien om da en høytstående offentlig tjenestemann mistet kofferten sin med viktige dokumenter. Politiet og de hemmelige tjenestene var ikke i stand til å finne kofferten, dermed så måtte de spørre Baba Vanga om hjelp. Kofferten ble funnet og Baba Vanga ble belønnet med et brev der myndighetene utviste stor takknemlighet for at hun hadde klart å finne kofferten med de viktige papirene.

Generelt sett så kan man si at myndighetene i det sosialistiske Bulgaria behandlet Vanga litt merkelig. På den ene siden så var hun en trussel mot den kommunistiske ideologien, noe som førte til at myndighetene stemplet henne som “heks”. På den andre siden så innså den lokale eliten at de kunne gjøre profitt på Baba Vangas evner. De hemmelige tjenester innførte kontroll over besøkene hennes og begynte å kreve 10 levs fra personer fra Bulgaria og 50 $ fra utenlandske besøkende. Økonomer har i ettertid beregnet at Baba Vangas arbeid tilførte den bulgarske statskassen over 9 millioner levs.

eaqaerqrqwr

I 1967 ble Baba Vanga ansatt i en ikke-eksisterende stilling som en tjenestemann av staten. Livet til Baba Vanga fikk seg en opptur på grunn av innsatsen til Lyudmila Zhivkova.  Lyudmila var datteren til den bulgarske lederen Todor Zjivkov. Lyudmila var interessert i esoteriske lære og besøkte Baba Vanga svært mange ganger. Lyudmila var svært populær i Bulgaria og hun utviklet et meget varmt vennskap med Baba Vanga.

I starten på 1979 så varslet Baba Vanga at Lyudmila Zhivkova snart ville dø i en bilulykke. De hemmelige tjenestene forsøkte med alle midler å forhindre den kommende tragedien, men dessverre så hjalp det lite. ikke lang tid etter så ble Lyudmila hardt skadd i en bilulykke, Lyudmila overlevde selve bilulykken, men døde av skadene to år senere.

Dermed så kan mye tyde på at alt er skjebnebestemt, man ikke ikke rømme fra sin egen skjebne.

I 1987 da Todor Zjivkov fortsatt regjerte i Bulgaria så spådde Vanga store kommende endringer for nasjonen. Hun sa at Bulgaria innen få år ville få en ny leder, en fremstående vitenskapsmann som ville være en motstander av Lenins lære. I 1992 kom den bulgarske filosofen Zhelyu Zhelev til makten i Bulgaria. Det sosialistiske regimet i Bulgaria hadde kollapset og landet fortsatte sin utvikling etter EU- og NATO sine standarder.

Vanga forutså store politiske hendelser over hele verden. Hun spådde angrepet fra de sovjetiske tropper i Tsjekkoslovakia, mordet på USAs president John F. Kennedy, De indiske statsministrene Indira og Rajiv Gandhi, sammenbruddet av Anastasio Somoza diktatur i Nicaragua og mange mange andre historiske begivenheter.

Mange russere lurer i dag på om Vangas profeti om Russland kommer til å gå i oppfyllelse. I 1979 under ett møte med forfatter Valentin Sidorov sa Vanga: “Alle vil tine som isen, bare en forblir urørt – Vladimirs herlighet, ære Russland. For mye er brakt som et offer. Ingen kan stoppe Russland. Alle som står i veien for Russland vil bli fjernet og ikke bare vil Russland stoppe sine angripere, men Russland blir også den nye herre i verden. ”

Før sin død i 1996 så spådde Vanga en strålende fremtid for Russland igjen. Ifølge den bulgarske klarsynte så vil Russland snart være verdens eneste supermakt, noe også den store amerikanske profeten Edgar Cayce har profetert.

Eksperter sier at 80-85% av hennes profetier har gått i oppfyllelse. Da gjenstår de å se om de siste 15-20% også blir oppfylt.

Til etterord så kan vi utfra Baba Vanga syner se at vi nå går inn i 7 år med ekstrem elendighet. Deretter komme en stor hendelse ved at jorden går ut av sin bane og jorden blir renset med ild. I 2023 starter en ny storhetstid og en ny gylden æra med en ny himmel og en ny jord.

Allerede nå ser vi at Vangas visjoner oppfylles i rekordtempo.

 

World War 3 is about to Begin: 120 Countries Amassing Troops! (MEDIA BLACKOUT)

https://www.youtube.com/watch?v=HfEx516qZII

Den 3. mars feirer Bulgaria sin nasjonaldag. Tenn et blått lys og sett det i vinduet til minne om en gammel, blind kvinne ved navn Baba Vanga som har gitt oss håp om en bedre fremtid, en ny æra og en ny storhetstid. :)

Kilder

http://www.wakingtimes.com/2015/10/16/80-years-ago-edgar-cayce-predicted-putins-role-in-stopping-ww3/

http://www.baba-vanga.com/

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

http://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/heres-what-blind-prophet-baba-vanga-predicted-for-2016-and-beyond-its-not-good/news-story/6adaca964c9bde14e21103ee7d4fbc1d

http://www.documentarytube.com/articles/europe-will-be-gone-by-2016–all-the-prophecies-by-bulgarian-prophetess-vanga

http://beforeitsnews.com/paranormal/2015/12/top-10-baba-vanga-predictions-for-2016-and-beyond-2501474.html

http://metro.co.uk/2016/01/04/prophet-who-foresaw-911-and-predicted-end-of-europe-in-2016-wasnt-always-right-5600312/

http://www.sun-gazing.com/blind-mystic-baba-vanga-pretty-scary-predictions-2016/

Migrant horror stories from Europe: No wonder ISIS is losing ground in Syria and Iraq, they are all coming over here!

http://www.thebigwobble.org/2016/02/migrant-horror-stories-from-europe-no.html

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

18 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Profet
Anonym
7 år siden

Hvordan oppdage ekte og uekte profetier? Jo, skriftenes profeter og Nostradamus har veldig vage angivelser for tid. En profeti om tid er gitt oss: «Det er ikke dere gitt å kjenne tider og stunder som Far har fastsatt av sin egen makt. Nostradamus har alle glemt fordi han sa noe om årstallet 1999 og 7 mnd. Siden man ikke har forstått meningen med dette verset har man skrinlagt profetiene hans, selv da de kan vise seg sikrere enn Vanga’s mange oppsiktsvekkende utsagn. Utsagn har også lett for å bli vridd litt på og misforstått. Nostradamus har for eksempel oppgitt et årstall for et angrep på Europa, men det er så vagt formulert at det er nesten umulig å stadfeste dette før det skjer?

Eksempel: Ved daggry, når hanen galer andre gang kommer de fra Fes og Bejaia, kongen av Marokko er tatt til fange av araberne i år 1607 innenfor liturgien. Hvordan forstår man så dette årstallet? Noen vil vel si at jo, dette er 50 år etter hans død. Det holder neppe stikk for et annet vers:
Fes’s rike vil komme til dem fra Europa, (man (?) vil sette ild på deres by og avskjære sjelene. Den store fra Asia overskrider land og hav med en stor troppestyrke som vil jage blå, grønne og kors til døde.

Husk nå på at den kalender vi bruker har vært skiftet på flere ganger, og skulle man få en annen tidsregning skulle profetiene måtte sees på i nytt lys? Noen som har tenkt over det?

ilusjonsbrekker
ilusjonsbrekker
Anonym
8 år siden

Det er mye spekulasjoner rund baba Vanga. Det er ingen bevis på hva hun egentlig har sagt.
Alt vi leser er basert på hva andre har hørt fra andre.
Jeg har en mistanke av at noen makter bruker hennes status for sine egne interesser etter hennes død

Solar
Solar
Abonnent
8 år siden

Synd vår egen store Marcello Haugen ikke kom med særlig mye. Utover kansje maleriet sitt som kan tolkes ;-)

Det er scalarvåpen russerene har og viste med Donald Cook. Og når du sier “USA vil presse Russland til angrep” er det med Norge som proxy gjennom hybridtrojaneren slik beskrevet i noen poster ovenfor. Det blir ikke mange igjen til å fortelle om det…

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Tillegg: aksiom: Før en større konflikt inntreffer, fylles først olje lagrene opp, deretter stiger oljeprisen (siden infrastruktur forventes å bryte sammen)

Tanvir
Tanvir
Anonym
8 år siden

Forstår ikke hva hensikten er å spre slik tull fra Nyhetsspeilet, hmmm Hva er intensjonen ??

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread783338/pg1

seitasis
seitasis
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Nå værene scene ser tilsynelatende ikke så gal ut, krigs messig. Derimot Olje prisen tyder på det motsatte.
Nå predikterte jeg for et halt år siden $ ville gå opp. Det Jeg bommet på var hvordan de klarer å skjule underskuddene i kommuner/stater verden over (USA) . Det gjelder å være god på debug.
Så hvordan ser du/andre på de to bitene, særlig overprising av oljen i skrivende stund, planlagt kommende krig eller ikke?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  smurfen
8 år siden

“Baba Vanga avslører også sannheten om helvete, Helvete er her sier hun, her på jorden…” Ja, det er helt riktig. Det står da også i Bibelen, at Satan (Lucifer) ble kastet ned på jorden. Helvete er der Satan er. Det er derfor ikke rart at menneskelivet til de aller fleste er temmelig kjipt og begrenset, hvor undertrykkelse, kontroll, overvåkning, krig, sult, fattigdom, sykdommer og annet blir stadig mer omfattende.

Tanvir
Tanvir
Anonym
Svar til  smurfen
8 år siden

Da får vi bare følge med og se om Obama er den siste Presidenten. Det vil skape en troverdighet hos meg iallefall.

Adjø mens jeg husker det...
Adjø mens jeg husker det...
Anonym
8 år siden

Kjære landsmenn….

Det foreligger en grusom plan for din og dines fremtid. Den er tildels beskrevet i første og annen kommentar, men det går lengre en det…

Du skjønner… Norge har noe noen vil ha… Og det er noe som heter Oljefondet. Det er nemlig ikke ET eneste NATO land som har penger til krig eller noen slags nevnverdig formue. USA er konkurs. EU bare trykker momopol penger. Det NATO landet som HAR pæng på bok, ja det heter Norge og der bor mest sannsylig du og dine. NATO og deres kriminelle venner har lange siklet etter Norges formue. Spørsmålet er bare hvordan?

Ideen er enket og planen ganske plain. Støre må bli statsminister. Stoltenberg i NATO. Så kommer HybridTrojanerene våre flyvende inn fra USA.

Det som har slått feil så langt er leveringstiden på HybridTrojaneren F35. Den er nemlig essensiell i all den tid man ikke får med Norske piloter på selvmordsprosjektet “False Flag Russia”… For var det slik at F35 var i rute og nå under tilsynelatende vår kontroll, ville AP vært ved makten nå. Ikke Erna som minister. Hun er “venteminister”, mens false flag verktøyet bankes og hamres ut i USA.

Straks vi har F35 operativt vil globalistene trekke i alle tråder så Støre blir minister. Så skjer det som Valdres damen snakket om, men ikke presiserte. Norge kommer i krig med Russland og det ser ut som Russland var “aggressor”, men desverre overlevde ingen av de Norske piloter til å fortelle om det, men de rakk å få inn en videofeed som viser ditten datten osv. Dere skjønner plottet?

Da reiser Støre avgårde fra landet som “regjeringe” og har i realiteten med seg hele oljefondet som allerede er plassert i utlandet, har eiendommer og alt klart for den lille norske eliten som stikker av med kassa mens Norge blir bombet og okkupert.

Ingen internet, ingen mobil, ingen strøm, ingen bensin og ingen mat. Det er det som venter, mens en liten del som spinner ut fra politiske norge og losjen stikker av med 6000 milliarder kr i bagasjen i all den tid de da utgjør “Norge”.

Det er det som mest sannsynlig vil skje. Ser dere F35 på Norsk jord, Jens i Nato og Jonas som statsminister kan dere i alle fall være helt sikre på at da befinner jeg meg på andre siden av kloden og vil ligge unna Europa og Norge resten av livet, for det er bare ikke noe der lenger.

Men ranet kommer uansett om Baba har rett og man ikke kan slippe unna sin skjebne. Jeg har ettergått og sett på alle sider av en slik mulighet og det er ingenting som tilsier at ikke det å rane et land for 6000 milliarder NOK er fantastiske genialt og spesiellt om landet ikke eksisterer lenger i realiteten. Så desto værre det går med Norge, desto bedre er det for “eksilregjereringen”.

Den virkelig tredje verdenskrig startet i nordområdene og det er i realiteten Norge styrt enten fra Ramstein basen i Tyskland eller en topp hemmelig en et sted i USA. Media vil presenterere det som om det var Russerene som startet i god false flag tradisjon.

And then friends… Then hell brakes loose…

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
8 år siden

Litt konstruktiv kritikk: En interessant og god artikkel innholdsmessig som dessverre inneholder en del gramatiske feil. Det er for å si det rett ut, irriterende. Få noen til å lese korrektur før publisering! Dette er ikke første gangen det kommer en god artikkel som bærer tydelig preg av hastverksarbeid i skriveprosessen. Man forstår jo hva som menes, men når man henger seg opp i det språkmessige så mister man en del av fokuset på budskapet. Godt arbeid ellers. :)

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
Svar til  Aqwarrior
8 år siden

Jeg får bruke meg selv som eksempel på det jeg nettopp påpekte, for her gjorde jeg den samme feilen selv. Det skal selvfølgelig være “grammatiske” feil. Sånn går det når man publiserer noe for kjapt. :)

Robert
Abonnent
Svar til  Aqwarrior
8 år siden

Jeg henger meg aldri opp i skrivefeil og det er ikke viktig om skribent skriver feil eller ikke. Tar ikke ting mindre seriøst av den grunn. Det er vel mindre viktig om det er skrivefeil eller ikke, man lkarer evl å else eslv mo dte re ksrievfiel?

En God artikkel fra en god venn, takk.

Ronald
Ronald
Anonym
8 år siden

Og krigen som Valdres damen snakker om som starter på et utenkelig sted starter i Norge med Russland og det er fordi vi får verdens dyreste jagerbomber hybridtrojanere. Vi betaler full pris, men får ikke med det viktigste. Fjernkontroll funksjonen.

Med den skal krig startes i Norges navn mot Russland i nord områdene… Wait and see…

http://21stcenturywire.com/2014/08/07/flight-control-boeings-uninterruptible-autopilot-system-drones-remote-hijacking/

Donald
Donald
Anonym
8 år siden

Jeg har tenkt mye over dette med valdres damen og hennes visjoner og hvordan hun sier at krigen vil starte på en måte ingen hadde trodd.

Vel tro meg… Når vi får F35 får vi ikke bare en jagerbomber, men vi får en hybridtrojaner. Det flyet kommer med innebygget dronecontroller og kan fjernstyres fra USA. Piloten blir tilsidesatt. Den Norske stat insisterer på å ikke evaluere programvare ombord. Eurofighter representanten advarte oss mot en sort boks i flyets snute man ikke hadde LOV til å sjekke hva gjorde. Mange land takket nei grunnet dette.

Les mere om teknologien og hvor mainstream den har blitt. Det forklarer endel uforklarelig.

http://21stcenturywire.com/2014/08/07/flight-control-boeings-uninterruptible-autopilot-system-drones-remote-hijacking/
Forøvrig bør man lese mere om hva Shawn skriver ellers. Klikk på navnet hans øverst og se mere.

Det som vil skje for Norge er at USA vil ønske seg en nordflanke mot Russland og derfor er våre fremste femtekollonister svært opptatt av at vi SKAL ha det flyet, for da kan de, under Norsk flag, enten vi vil eller ikke, sette igang en fals flag greie med Russland som gjør at Russland oppfatter det som et angrep fra Norge og da er helvete igang. Det er bare strategi alt er snakk om. Få kriger på flere flanker…

« Forrige artikkel

Ekstrem vestlig krigshissing mot Russland og Kina

Neste artikkel »

Still Stoltenberg for en krigsforbryterdomstol

18
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x