For en syk, syk verden vi lever i

2.4K visninger
8 minutter lesetid
6

Ofte kommer det saker i media man ikke trodde var mulig. Men så er de likevel mulige, fordi noen folk er utilregnelige eller systemet er mer eller mindre galt. For det er, om vi tror det eller ikke, en syk, syk verden vi lever i.

I massemedia, altså media tiltenkt massen, flommer det over av svada, flisespikkeri og distraksjoner, hvor de virkelig nyhetene drukner. Dette som her følger er verken det ene eller andre, men et knippe av utroligheter. For det er svært mange syke hendelser og regler i verden, noen av dem morbide. Noen er nok ikke helt gjennomtenkte, andre er det, men får uante konsekvenser. Vi skal her gå kjapt igjennom noen av dem, både fra inn- og utland. I første del taes opp enkeltindividets ideer og handlinger, i andre del politiske beslutninger, mens i del tre går vi inn på systemets reaksjoner og konsekvenser. For heldigvis er staten der, som kan rydde opp eller finne på noen lover, som hindrer folk i å gjøre som de vil, for hvis ikke kunne det gått riktig galt.

 

Syk verden av ideer og handlinger

Jewel Shuping (30) fra North Carolina ønsket å miste synet, så hun valgte å blinde seg selv i 2006 – ved å få en psykolog (!?) til å helle avløpsmiddel (!?) i øynene sine: http://www.side2.no/helse/ville-bli-blind—tok-sitt-eget-syn/3423142542.html Helt klart hun trengte psykolog, men psykologen går vel litt utenfor sin fagkunnskap med metodevalg. Lurer på om Jewel så lyset etterpå?

Et ønske om å bli blind er øyensynlig svært trangsynt
Et ønske om å bli blind er øyensynlig svært trangsynt.

Hundrevis av mennesker samlet seg i Detroit i forbindelse med avdukingen av en omtrent 900 kilo tung baphomet/djevel-statue. Foruten å betale for inngangsbillett måtte deltakerne selge sin sjel til djevelen for å komme inn: http://www.foxnews.com/us/2015/07/27/for-one-night-devil-is-in-detroit/ Helvetes billige sjeler, med andre ord.

Louise Skak valgte å fjerne begge brystene, livmoren og eggstokkene for å unngå kreft i nevnte kroppsdeler: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Valgte-a-fjerne-brystene_-livmor-og-eggstokkene-7604178.html#.U52K8xZ61TM Hva med å fjerne hjernen også, for å unngå skade på den?

Orico Silva kappet av en av fingrene sine i en rettssak i desperasjon: http://www.reuters.com/article/2009/01/17/us-finger-idUSTRE50F5D420090117?feedType=RSS&feedName=oddlyEnoughNews&rpc=69 Kanskje han ikke hadde en finger med i spillet?

Polske Krystof Azninski mistet bokstavelig talt hodet, da han kappet det av med motorsag: http://www.darwinawards.com/darwin/darwin1996-07.html Hva sa etterpåklokskapen til han?

En 25 år gammel egypter kuttet av lemmet sitt etter å ha blitt nektet å få gifte seg med sin utvalgte: http://www.independent.co.uk/news/world/africa/egyptian-man-chops-off-penis-after-marriage-refusal-1695000.html Regner med at hans utkårede nå sier nei, da han ikke lengre er mannen han en gang var.

Ron Fouchie skapte verdens dødeligste influensavirus i laboratorium: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2077232/Scientist-deliberately-created-Armageddon-bird-flu-virus-lab-says-publish-details.html Etterpå kan han bli millionær ved å lage sikker vaksine mot viruset han selv skapte.

Eva Brunne, svensk biskop vil fjerne kristne symboler fra kirkene, for ikke å krenke muslimske flyktninger. http://www.svt.se/nyheter/regionalt/stockholm/biskopen-vill-ta-bort-kristna-symboler-i-sjomanskyrkan Da er vel tiden også moden for at Rosenborg Ballklub fjerner sitt klubbemblem og bruker nøytrale drakter, for ikke å krenke spillere og fans fra andre klubber som kommer til Lerkendal?

Helen Anderson ble funnet død i sitt hjem i South Shields, Storbritannia, etter å ha slanket seg i hjel: http://www.dagbladet.no/2009/07/29/nyheter/utenriks/storbritannia/slanking/7412210/ 91 dager uten mat er overvektig mye.

Briten Barmy Mathew Whelan har brukt over 20 000 pund på tatoveringer over hele kroppen, inkludert det ene øyeeplet. Den 33 år gamle mannen fra Birmingham er så glad i tatoveringer at han nå også, har endret navn til Body Art og ønsker at kroppen hans skal bli stilt ut på museum etter hans død. Allerede er det noen i Canada som ønsker hodeskallen hans, for å bruke den som en malingsbøtte: https://roysta13.wordpress.com/2013/03/06/englands-mest-tatoverte-mann/

Noen vil kanskje hevde han er en fargerik person.
Noen vil kanskje hevde han er en fargerik person.

To gutter mishandlet en måke til døde, noe de filmet og la ut på snapshot – veldig smart: http://www.dagbladet.no/2014/07/26/nyheter/make/noah/dyremishandling/dyrevern/34510703/ Håper de to guttene måker inn i fengsel.

Hvis vi ikke prater med barn om selvmord, vil de kunne få selvmordstanker: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/snakk-tydelig-med-barna-om-selvmord/a/10127972/ Derfor må vi prate med barn om selvmord, slik at de ikke får ideer om selvmord.

Andreas Diesen vil jobbe til han dør: http://www.dagbladet.no/2015/05/16/kultur/pluss/andreas_diesen/nrk/50_ar/39157254/ Han må ha fritidsproblemer.

Gert Nygårdshaug mener det maks bør være to milliarder mennesker på jorden, altså må 5 milliarder mennesker fjernes: http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Vi-blir-altfor-mange-mennesker-7491329.html Foreslår vi begynner med ham og hans sinnsforvirrede meningsfeller som mener jorden er overbefolket.

 

Syk verden med politiske vedtak

Syk verden - elefant

Partiledere vedtar å gå til militært angrep på en nasjon uten debatt i Stortingets, hvorpå de samme lederne etterpå takker seg selv og Statsministeren: https://psteigan.wordpress.com/2012/02/25/stoltenberg-og-store-brot-grunnloven/ Men debattere hvordan stjele folks penger gjennom skatter og avgifter, for å få råd til å krige, det gjøres tilgangs.

Politikere og byråkrater bestemmer at den globale temperaturen ikke skal stige med mer enn 2 grader: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/norge-tviholder-paa-sine-klimamaal/a/189250/ Kunne de ikke også begrenset flo og fjære i samme slengen?

Politikere vil prøve nattåpne barnehager: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kommunevalget-2015/slik-blir-de-roedgroennes-oslo/a/23545034/ Om det er for at foreldre skal feste eller jobbe mer er uvisst, men sikkert er det at politikerne ikke ønsker at barn og foreldre skal være sammen, familiepolitikk kalles slike tiltak. Resultatet blir uansett mer skatt å betale, for å finansiere dette.

På grunn av at Russland ikke finner seg i vestlig innblanding i Ukraina, har norske myndigheter, etter sterkt press fra USA og EU, bestemt at norske varer ikke skal selges til Russland. En boikott, med andre ord. Og hvem taper på dette? http://steigan.no/2015/08/07/norske-bedrifter-taper-milliarder-pa-sanksjonene-mot-russland/ I realiteten boikotter vi altså oss selv.

 

Syk verden med regler og dommer

Må ha med pass i skogen hvis han skal hugge ved: http://www.an.no/nyheter/hvis-kjell-48-skal-i-skogen-a-hugge-ved-ma-han-ha-passet-med-seg/s/1-33-6552744 For myndighetene må jo passe på alle trærne, for de er jo forsvarsløse hvis hele Norge kommer med øks.

Pass på i skauen
Pass på i skauen

En av svært mange slike saker, om at noen ikke får bygge på egen tomt: http://www.nrk.no/ostlandssendingen/nektes-a-bygge-pa-egen-tomt-1.8015343 Men eiendomsskatt skal de kreve inn.

Ble nektet behandling på grunn av for høy BMI: http://www.aftenposten.no/100Sport/sprek/Freddy-37-ble-nektet-behandling-pa-grunn-av-for-hoy-BMI-582276_1.snd Vektige argumenter.

Anny Unosen ble dømt til 21 dagers betinget fengsel og en bot på 18.000 kroner for å ha felt et tre: http://www.nrk.no/nordland/anny-domt-for-a-ha-felt-et-tre-1.11789173 Mens Stoltenberg, Støre og Norges politiske «elite» går fri etter å ha felt Libya og Gaddafi.

Søstrene Zoey og Andria Green, 7 og 8 år, solgte limonade på stand, men ble stanset av politiet da tillatelse manglet: http://www.washingtontimes.com/news/2015/jun/10/sisters-selling-lemonade-to-raise-money-for-father/?page=all Men gift (aspartam) i brus er tillatt å selge i butikkene.

En av flere økologiske drevne gårder i USA blir stormet av politi med våpen og helikopter, med påskudd om mulig illegal marihujana-produksjon: http://www.seattleorganicrestaurants.com/vegan-whole-food/Texas-SWAT-team-raids-organic-farm.php Sikkert spennende for disse politifolkene å få ryddet opp i ugresset disse farlige organiske bøndene bedriver.

Flere politi-raid i USA, denne gangen mot Gibson Guitars, som importerer trevirke fra India, alt i henhold til lovgivningen i både India og USA, men det mener ikke miljøverndepartementet: http://www.naturalnews.com/033526_Gibson_Guitars_environmental_police.html Blir vel nye toner fra Gibson etter dette.

John Kristoffer Larsgard, som er dømt til 7,5 års fengsel i USA, søkte om å få bli henrettet med giftinjeksjon, men retten sa nei http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/nordmann-soekte-om-aa-bli-henrettet-fikk-nei/a/23462941/ Myndighetene bestemmer over liv og død.

En gjenganger: turister fikk 9000 kroner i bot for å forsøke å ta med seg for mye fisk ut av landet: http://www.lofotposten.no/midtre-halogaland-politidistrikt/fiskeri/reiseliv/turistfisker-fikk-9000-kroner-i-bot/s/5-29-89504 Da vet vi hva tollerne har til middag de kommende måneder.

Tollregler gjør det økonomisk lurt å frakte skinke fra Spania til Norge, tilbake til Spania og så til Norge igjen. Eksos-skinke blir den kalt: http://www.nrk.no/norge/ellevill-skinkereise-1.11613122 For noen miljøsvin!

Mens vi er inne på dette med toll: syriske flyktninger får av russiske myndigheter ikke lov til å spasere inn i Norge, så derfor kjøper syrerne nye sykler like ved grensen, før det sykles inn i Norge, der norsk tollvesen beslaglegger syklene, da de mangler forbrems. Syklene er dermed ulovlige i henhold til norsk reglement, og de omtrent ubrukte syklene blir knust: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/syria/her-knuses-syria-syklene/a/23541846/ Men en stolt miljønasjon er vi.

Mer tull, rettelse toll, mener jeg. Med argumentet om å beskytte forbrukeren er det fra 1. oktober ikke lov til å importere vitaminer og mineraler med de doser en selv ønsker, fordi slik livsnødvendige substanser ansees nå som legemidler, i henhold til Codex Alimentarius: http://www.toll.no/no/felles/presse/n/nyheter/strengere-regler-nar-du-handler-legemidler-pa-nett/ Uff, disse skumle vitaminene og mineralene, de kan drepe, spesielt i store mengder. Da er det bedre med E102, E110, E120, E123, E124, E129, E151, E210, E212, E216, E220, E221, E226, E249, E250, E320, E330, E331, E406, E414, E476, E510, E512, E621, E901, E951, E954 og alle de andre “harmløse” giftstoffene Mattilsynet godtar importert og brukt i mat og drikke.

Flytevest-Arne måtte i retten for ikke å ha hatt flytevest om bord i egen båt
Flytevest-Arne måtte i retten for ikke å ha hatt flytevest om bord i egen båt.

90-åringen Arne Pedersen, mest kjent som flytevest-Arne, ble i retten idømt 600 kroner i bot for ikke å ha hatt flytevest i båten sin: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/baat/flytevest-arne-90-ble-doemt/a/10120765/ Vel brukte ressurser i rettsapparatet, med håp om at de innbrakte pengene blir brukt til noe nyttig, som for eksempel: http://www.nrk.no/vestfold/finn-tre-feil-i-dette-bildet-1.12490031

Jarl betalte 80.000 kontant på Expert, som mente dette var mistenkelig, og meldte i fra til politiet, som deretter ransaket Jarls hjem: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/utrolige-historier/jarl-59-betalte-kontant-endte-med-politirazzia/a/10118319/ Politiet er eksperter på kontant respons, og Expert er eksperter på mistenkeliggjøring av kunder.

Vaksine mot livmorhalskreft også til gutter og menn, selv om dette kjønnet ikke har livmorhals: http://www.nettavisen.no/nyheter/vil-vurdere-hpv-vaksine-ogsa-til-guttene/3422812973.html Nå er det på tide at jenter og damer snart får gratis tilgang på vaksine mot testikkelkreft – i likestillingens navn.

Lege Knut Sand Bakken fikk 10.000 kroner i bot for å holde igjen en medisintyv på eget kontor inntil politiet kom: http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article1069426.ece Nå som politiet er bevæpnet, kommer de som et skudd.

Liten oppmuntring til slutt. Selv om bompenger er indirekte skatt og til hinder for fri ferdsel, som er en menneskerett, så er det ikke lov å kreve bompenger før vei-/tunnel-prosjektet er ferdigstilt: http://www.nrk.no/nordland/ole-alexander-nektet-a-betale-bompenger—ble-frifunnet-i-retten-1.12587016

Artikkelens hovedbilde viser Travis Pastrana, som våren 2015 hoppet ut fra et fly uten fallskjerm og passende bekledning. Selv om han kom helskinnet ned er dette egentlig en svært dårlig idé, og bør ikke kopieres.

Johannes Kvam

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
7 år siden

Pappa dømt til en måneds fengsel for å gi mobberen av sine barn en fik: http://www.aftenposten.no/norge/Far-fiket-til-mobber–ma-i-fengsel-619221b.html

ye
ye
Abonnent
7 år siden

Advarsel mot kvalme, (artikkel fra NRK): Forskere skaper menneskegris.
Instituttet i California, USA, fikk eksperimentene offentliggjort i et vitenskapelige tidsskrift.
https://www.nrk.no/viten/forskere-skaper-menneskegris-for-a-dyrke-organer-1.13344895

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Forslag om egne kjørefelt og veier for kvinnelige billister: https://apenbart.com/2017/01/26/forsikringsselskap-foreslar-egne-kjorefelt-for-kvinner/

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Ønsker DNA-register for hunder, slik at eier kan bøtelegges hvis hundelorten ikke plukkes opp: https://www.nrk.no/troms/vil-dna-teste-hundedritt-og-botelegge-eierne-1.13349274

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Forbud mot å plukke bær og flytte på steiner i offentlige parker (Bristol): http://www.telegraph.co.uk/news/politics/council-spending/12135786/Council-proposes-ban-on-blackberry-picking.html

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
8 år siden

Bompenger er brudd på grunnloven.

« Forrige artikkel

Hvem drepte Jan Wiborg?

Neste artikkel »

Klarsynte tegneseriefigurer eller noe langt mer okkult?

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x