Hvem drepte Jan Wiborg?

7.1K visninger
2 minutter lesetid
8

Politikernes makt i mediene er ikke bare et problem i Kina, men også i Norge. I 1994 “falt” for eksempel varsleren Jan Wiborg ut av et vindu i København etter at han hadde truet med å fortelle om hvem som sto bak jukset med tåkemålinger på Hurum.

Det var selvsagt viktig at befolkningen skulle tro at dødfallet ikke var et drap. TV2 laget et oppslag som klart viste at dødsfallet umulig kunne ha vært et drap. Men nylig avslørte ABC-nyheter at dette oppslaget var en fabrikert forfalskning.

Journalist Knut Lindh har gjennomgått flere tusen dokumenter, som har vært hemmeligstemplet i ti år, noe som fjerner all tvil om at vi snakker om nok et politisk drap i Norge.

Sivilingeniør Jan Fredrik Wiborg ble funnet naken og oppskåret i en blodpøl på bakken nedenfor sitt hotellrom i Hotel Cabinn i København i 07-tiden 21. juni 1994, angivelig etter først å ha knust et to lags, ifølge eksperter nærmest uknuselig thermoplanglassvindu, for så en time senere å kaste seg baklengs ut av vinduet, som kun målte 77 ganger 68 centimeter.

En ryggsekk med dokumenter som en politimann oppga å ha observert der, var forsvunnet fra værelset. Andre gjester skal ha hørt høylytt krangling derfra midt på natten, og det er uvisst om døren var låst da politiet kom.

I vinduskarmen fant politiet ekskrementer, et klassisk tegn på dødsangst. I disse var det stumpet en sigarett – mens Wiborg selv pleide å røyke rullings. Inne i rommet lå det et blodig håndkle, mens Wiborgs klær ble funnet våte og skitne – selv om han ifølge offentlige rapporter ikke skal ha forlatt hotellrommet etter at han sjekket inn, ifølge resepsjonisten ren og velstelt.

Dansk politi konkluderte umiddelbart med selvmord. Men ifølge Lindh ble det ikke foretatt teknisk etterforskning, verken på Wiborgs rom, eller utenfor. Hotellets gjester ble ikke avhørt – og liket ble heller ikke obdusert – trass i familiens ønske. Bakgården ble på politiets ordre spylt av brannvesenet rundt halvannen time etterpå.

Utbyggingen av ny hovedflyplass var i en årekke en svært betent politisk strid i Norge. Stortinget hadde vedtatt å anlegge den på Hurum, men etter en hard omkamp, endte Gardermoen opp som lokasjon, blant annet fordi Arbeiderpartiet sto steilt på denne.

Få dager før han døde, skal Wiborg til flere personer ha sagt at han ville gå ut med hvem som hadde ført Stortinget bak lyset. Han skal ved flere anledninger ha uttalt at han trodde noen holdt øye med ham, og hevdet å ha hatt innbrudd i huset.

Jan Wiborg var i gledersrus for at han endelig skulle møte sin sønn Daniel Wiborg i København, men det viste seg desverre å være en felle. Daniel Wiborg hadde aldri bedt om et møte og fikk først vite at faren var drept 5 år senere.

Det at TV2 har arbeidet for å dekke over drap skulle man tro var en viktig sak som ville dominere nyhetsbildet. Men jeg har ikke registert at andre medier har grepet fatt i dette… Det er alt for nære bånd mellom den politiske eliten og mediene som skulle rette et kritisk blikk mot denne eliten også i Norge.

TV Norge laget en rapotasje om drapet på Jan Wiborg i programmet Fornemmelse for mord som fjerner att tvil at det var et drap og at AP topper var oppdragsgiverne, programmet ble vist på TV Norge, i resten av media Norge var det taust.

Discovery viste også programmet om det politiske drapet på Jan Wiborg som strekker seg til topps i AP og som ingen andre Norske medier hadde mot til å informere folket om.

Alt tyder på nok et Stay Behind drap med AP topper og Frimurere involvert der alle spiller på lag som vi har sett så mange ganger før.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/08/28/tv-2-profil-fusket-i-reportasje-om-gardermoen-varsler

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/08/29/gardermoen-varslerens-sonn-sjokkert-over-tv-2-fusket

Hvem drepte Jan Wiborg ? Fornemmelse for Mord.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tim Mathiesen
Tim Mathiesen
Abonnent
4 år siden

På tide dette løftes frem i lyset igjen. De som tror vi har et uskyldsrent embedsverk her i landet må tro om igjen. jeg vet også om ting som embedverket nok ikke ønsker frem i dagslys som pressen er veldig interessert i å høre om, men så blir de borte og vanskelige å få tak i…..
Media ble nok litt redde etter saken med Olav Versto i VG.På tide dette løftes frem i lyset igjen. De som tror vi har et uskyldsrent embedsverk her i landet må tro om igjen. jeg vet også om ting som embedverket nok ikke ønsker frem i dagslys som pressen er veldig interessert i å høre om, men så blir de borte og vanskelige å få tak i…..

Media ble nok litt redde etter saken med Olav Versto i VG.

Merima
Merima
Abonnent
6 år siden

Uten tvil at han ble drept.han skulle fortalt det med en gg.

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
7 år siden

Han gjorde en stor feil: han truet med å fortelle. Han skulle ha fortalt. Punktum. Da hadde det vært lite “de” kunne gjøre.

Valgeir
Valgeir
Abonnent
8 år siden

Det kan også være intressant å se på møbelhandleren fra Jessheim sine koblinger til Gardemoen, det er som kjent i nabolaget. Arvid Engen aka edderkoppen aka “tott”.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Har lest boken “Hvem drepte Jan Wiborg”, og det er iallefall helt klart at han ble drept. Forfatteren mener sterke krefter som ønsket Gardermoen som flyplass tok livet av Wiborg, men klarer ikke å komme helt til bunn i saken. Og det var trolig “kretsen” inne Ap sammen med NATO som “fikset” Wiborg, men det boken utelater å ta opp, var om det var noen sterke krefter imot Hurum, altså at noen for enhver pris ikke ønsket flyplassen dit, andre steder var likegyldige. Kan det være tomte- eller hytteiere, marinaeiere, eierne av Toftecellulose, f.eks? Eller er det noen som holder på i luftrommet rundt Drammensområdet, som f.eks en flyklubb/flyforrening, som ikke ønsket Hurum? Jeg vet ikke, og husker heller ikke, men en slik innfallsvinkel ble iallefall ikke tatt opp i boken.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Kan det være hemmelige baser for chemtrail fly på Hurum eller ville det blitt oppdaget ?

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Jan Wiborg ble utvilsomt “suicided” (mao. drept som ble forsøkt kamuflert og dekket over som selvmord).

Her er noen nordmenn og andre kjente personer som er blitt “accidented” (mao. drept som er blitt forsøkt kamuflert og dekket over som ulykke):
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/cia-eller-ei-accidenting-som-drapsmetode/

« Forrige artikkel

Norges skyggeregjering og de virkelige terroristene

Neste artikkel »

For en syk, syk verden vi lever i

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x