/

Vi blir lurt

10.5K visninger
10 minutter lesetid
72

Alle mennesker verden over som ikke går i dybden i det de tilegner seg av lærdom, blir lurt til å tro på løgner. Vi blir lurt til å tro at det finnes eninternasjonal terrorisme som prøver å rive verden fra hverandre, når det i virkeligheten er en ondskapsfull elite som har skapt en illusjon om en slik trussel, og som vil ha deg og meg som slaver. Hvis alle forsto dette ville vel ingen som var rimelig oppegående løfte så mye som en finger for å delta i konstruerte konflikter.

Medias terror-oppslag har en skjult agenda

Hver gang media rapporterer om ”terrorisme”, så gjøres det for å skape mer frykt hos deg og meg, og på den måten lar vi myndighetene slippe til med nye lover, regler og sikkerhetssystemer som skal skape en illusjon om trygghet fra såkalte terrorister og terrorisme.

Terroren i London ble utført av britisk etterretning, britiske myndigheter og enkelte underleverandører. Hvilken rolle spiller vel det så lenge media kan lyve om hvem som stod bak ?

Og vi lar oss villig lede, som den saueflokken vi er, til å tro på dette. Vi får mindre og mindre rettigheter og frivillig lar vi oss overvåke mer og mer. Alt hva vi gjør kan overvåkes. Hver gang vi kjøper noe med et kontantkort legger vi igjen spor, som forteller noe om oss. Når nok informasjon er samlet om våre handlevaner, kan det så lages en profil som kan benyttes i mange øyemed. Før plastikkortenes tid brukte vi kontanter. De la ikke igjen nevneverdige spor til sammenligning. Kan det være bevisst fra noen høyt oppe i kapitalismens system, at kontanter skal bli mindre og mindre tilgjengelig, slik at kortene tar helt over?

Implanterte chipper er på vei

Hva vil så bli neste steg? Implanterte chipper, så vi kan kontrolleres uansett hvor vi er og hva vi gjør? De fleste av oss ofrer ikke dette en tanke, men vi burde gjøre det. Noen vil til og med argumentere at en slik chip vil jo være fantastisk. Da har vi alt på et sted og vi trenger aldri å tenke på at vi kan glemme, kontantkort, pass, etc og vi vil til enhver tid vite hvor familiemedlemmene befinner seg via et dataprogram til PC-en. Hva med privatliv ? Hva hvis chippen svikter, slik at alle pengene som du har forsvinner, eller noen misbruker informasjonen som ligger på den ? Hva om det i verste fall er lagt inn en funksjon som stopper dine livsfunksjoner? Denne teknologien er allerede utviklet og klar til bruk, slik det fremgår av denne videoen.

Hallo din gærning tenker du kanskje, han der har lest en scifi bok eller sett en film for mye som han ikke burde ha sett. Du kan velge å tro det eller du kan sette i gang med å undersøke selv. Før jeg ble interessert i såkalte konspirasjonsteorier som skeptikerene ynder å kalle det, trodde jeg heller ikke på mye av det jeg den gang kalte absurde vrangforestillinger fra mennesker som levde i en fantasiverden. Da jeg motvillig begynte å lese bøker og se dokumentarfilmer som noen av disse ”galningene” anbefalte, forsto jeg at det var jeg som hadde levd i en fantasiverden og ikke de.

Mange av bøkene jeg ble anbefalt hadde jeg selv liggende, da jeg har samlet på bøker og filmer siden jeg var 12 år. Det har nå gått 27 år siden dengang. Jeg som alle andre elsket å se på underholdningsfilmer og lese: action, thrillere, grøssere, action, komedie og drama.

Bør vi se på voldsfilmer? Andres lidelse som vår underholdning

Jeg trodde aldri jeg skulle bli lei film og tv-serier, men etter hvert så oppdaget jeg at alt er gjentagelser av det man har sett tidligere, bare med andre aktører. Da jeg også begynte å tenke på at jeg faktisk ble underholdt av vold , av at andre hadde det vondt, ved at de  ble mishandlet drept, torturert og voldtatt, og at jeg hadde sittet i mer enn 33 år og ”kost” meg med dette, det fikk meg til å bli mer bevisst på hva jeg i fremtiden så på.

Er det sikkert at filmer vil bli kjedeligere uten vold ? Er det mulig at “noen” har ønsket at vi skal se på vold og lidelsen det skaper som underholdning ?

Nå ser jeg kun på filmer med budskap og informasjon som får meg til å bruke de små grå. Det merkelige er at dette er jo noe jeg egentlig burde tenkt på fra første film jeg så. Det er noe fundamentalt galt med samfunnet når vi faktisk kan kose oss og undeholde oss med vold og djevelskap. Ikke nok med det, vi oppfatter det som normalt, når det egentlig er unormalt. Bare dette er mer enn grunn god nok til å forstå at det er ugler i mosen, at noe er riv ruskende galt.

Hvorfor selges det lekevåpen til barn ? Er det en tilfeldighet? Du skal ikke være mye oppegående for å skjønne at noen er interessert i å påvirke oss allerede fra vi er små til å godta vold og våpen som noe normalt. Gode filmer med historier som engasjerer, avslører og forteller noe om samfunnet, er filmer som absolutt er verdt å se på. Og er de gode nok, så kan man gjerne se dem flere ganger.

Det finnes mye god litteratur og film

De fleste som leser bøker i Norge i dag leser krim eller skjønnlitteratur, men jeg kan fortelle at det finnes bøker som inneholder sanne historier, filosofi, fagbøker og bøker om samfunnet, som er minst like spennende enn en hvilken som helst krimbok eller thriller. Hvis man ikke har mer enn noen få overfladiske kilder som man bygger sin livstro på, vil man bli meget fattig, man vil ikke få den intellektuelle næring sinnet har krav på. Derfor er det viktig å sette seg inn i flere emner og gjerne lese bøker og se filmer som angriper et emne fra mer enn en vinkel. Sannheten er ikke enkel å finne, da den ofte er fordekt. Noen ganger kan det som ser ut til å være godt være ondt hvis man pirker under overfalten og ser forbi en blendende ytre skjønnhet. Sannheten kommer ikke til deg, du må grave etter den, ofte fryktelig dypt. Mange ønsker ikke å finne frem til den egentlige sannheten, fordi det vil knuse den virkeligheten de lever i, andre igjen har sannheter som har låst deres sinn, slik at nye impulser ikke kan nå frem uansett hvor gode beviser og dokumentasjon de får presentert.

Den ekte nysgjerrigheten – har du den ennå?

Man trenger bare en liten gnist av nysgjerrighet for å komme i gang, og denne lille gnisten kan vokse til en stor flamme som brenner jevnt og stabilt og som ikke lar seg slukke, når man begynner å forstå at alt man tidligere har trodd på bare har vært en eneste stor løgn som har fanget oss i fengsel på straffeplaneten jorden. Desto flere av oss som oppdager sannheten, desto flere blir vi som kan befri jorden og de sovende menneskene fra det fengslet eliten har konstruert for oss.

Her er mine anbefalinger

Jeg vil gjerne anbefale både noen bok- og filmtitler som trekker andre konklusjoner enn de som mainstream media hele tiden prøver å dytte på oss.

En del av bøkene er ikke tilgjengelig på det norske markedet, men mange av titlene som ikke er å oppdrive i den ordinære bokhandelen kan i de fleste tilfeller fås tak i her www.antikvariat.net eller www.amazon.com. Fretex og bruktbutikker er også fine steder der man kan finne mye spennende litteratur.

Anbefalte boktitler

(Tittel-forfatter-forlag)

Amerikas Maktmisbruk-Theodore Draper-Pax

Barn i krig-Jan Tystad-Gyldendal

Blank check The Pentagon`s black budget-Tim Weiner-Warner books

Blanke løgner, og skitne sannheter-Stian Bromark & Dag Herbjørnsrud-Tiden

Bruk og misbruk av historien-Pieter Geyl- Cappelens upopulære skrifter

Budbringerne Historien om de hemmelige fredskaperne-James F. Twyman-Hilt & Hansteen

Budbringerens overtak-Trond Berg Eriksen-Universitetsforlaget

Children of the matrix-David Icke-David Icke books

CIA and the cult of intelligence-Victor Marchetti and John D. Marks-Dell

CIA I Europa-Philip Agee og Louis Wolf-Pax

CIA`s hemmelige forsøg med mennesker (dansk)-Egmont R. Koch og Michael Wech

Close encounters A better explanation (teori om ufo fenomenet)-Clifford Wilson and John Weldon-Master Books

Danskeren på Guantanamo (dansk)-Hans Davidsen Nielsen og Matias Seidelin

Dark Mission The secret history of NASA-Richard C. Hoagland og Mike Bara

De bruna førbindelserna (svensk)-May Wechselmann-Ordfront

De skjulte makthaverne-Louis Turner-Gyldendal Fakkelbok

Den amerikanske trussel-Torben Krogh-Gyldendal Fakkelbok

Den fantastiske virkelighet-Louis Pauwels og Jacques Bergier-Gyldendal Fakkelbok

Den forbudte viten-Alice Miller-Gyldendal

Den fri verdens diktatur-Bahman Nirumand-Pax

Den hemmelige kampen-Helner Grundt Spang i samarbeid med Eva Christianne Jørgensen-Gyldendal

Den siste hemmelighet tvangshjemsendelsen til Sovjetunionen 1944-1947-Nicholas Bethell-Ascehoug

Den store stygge idrettsboka-Per Inge Torkelsen-Det Norske samlaget

Den tause inntrenger Om å overleve i en strålningstid-Charles Panati og Michael Hudson-J.W. Eides Forlag

Det fleksible mennesket Personlige konsekvenser av å arbeide i den nye kapitalismen-Richard Sennet-Fagbokforlaget

Det skjulte Norge-Kjell Arnljot Wig-Cappelen

Det store bedraget Alt tobakksindustrien ikke vil at du skal vite-Tone Bergli Joner og Per Erik Joner-Damm

Det syvende plan Hva skjer når atomkrigen har startet-Mordecai Roshwald-Pax

Det virkelige folket-Marlo Morgan-Gyldendal

Dimensions A casebook of alien contact-Jacques Vallee

Djevelen ler når Zions vise protokoller trer i kraft-Adam Bauner-A/S Lunde & Cos Forlag Bergen

Dobbeltspill Hvordan CIA leverte”beviser” til Stalins utrenskninger i Øst Europa under den kalde krigen-Stewart Steven-Aschehoug

Dumme hvite menn- Micheal Moore-Aschehoug

Dødens agenter Hvordan våpenhandlerne egger op til krig for å proffitere på det- Aksel Sandemose-Tiden

Ekko av fremtiden- Per Aslak Ertresvåg-Grøndahl

Elektromagnetismen og livet-Vilhelm Schjelderup-Kolofon

En falsk verden Betraktninger om radio og fjernsyn- Gunther Anders- Dreyers Perspektivbøker

En annen verden er mulig-Yves Boutroue og Vegard Velle-Oktober forlag

En reise i vannets fremtid-Terje Tvedt-Kagge forlag

Ende A diary of the third world war-Anton Andreas Guha

Fallet- Albert Camus-Fontenebøkene

Festningen Faller-Finn Alnæs-Aschehoug

Flukten fra friheten-Erich Fromm-Pax

Fredens sosiologi-Bondes forlag

Fremtidssjokket- Alvin Toffler-Cappelen

Frihet fra det kjente-Jiddu Krishnamurti-Gydendal Fakkebok

Frihet neste gang-John Pilger-Oktober

Frimureriets avsløring-General Erich Ludendorff-Antiforlaget

Gallup demokratiet Bruk og misbruk av meningsmålinger-Ottar Hellevik-Orion debatt Det Norske Samlaget

Globalisering en stor desillusjon-Joseph E. Stiglitz-Spektrum forlag

Haiene –Jens Bjørneboe

Hemp lifeline to the future The unexpected answer for our environmental and economic recovery-Chris Conrad

Hold kjeft rekrutt-PetterThomassen-Cappelen

Høyforræderi Sammensvergelsen mot det amerikanske folk-Albert E. Kahn-Falken forlag

I pengenes rike Berteninger fra den norske kapitalismen-Tore Lindholt-Gyldendal

I rettferdighetens navn Sakførerens opplevleser blant fant og fut i kongerike Norge-Hans J Bjørnstad-Gyldendal

Indoktrineringen i Svergie (svensk)-Gøran Palm-Pan

Inn i hampen-Jan Bojer Vindheim-Futurum forlag

Jesu Bergpreken til mennesker i dag-Einar Edwin-Aschehoug

Kampen om Mossad-Victor Ostrovsky-Aventura

Kampen om oljen-Anton Mohr-Aschehoug

Keeper of Genesis-Robert Bauval and Graham Hancock

Keiserrikets fall-Isaac Asimov-Aventura

Kildenens makt Ytringfrihetens politiske økonomi-Sigurd Allern-Pax

Konspirasjon og kapitulasjon Nytt lys på forsvarshistorien fra 1814 til 1940-Lars Borgersrud-Forlaget Oktober

Korrupsjonskultur, kameradri og tillitssvikt i Norge-Carl August Fleischer-Koloritt forlag

Krigen som aldri tar slutt Hvordan USA planlegger de neste ”Vietnam”-Michael T. Klare-Gyldendal Fakkelbok

Kunnskap og makt-Ottar Brox

Leagacy of ashes The history of The CIA-Tim Weiner-Penguin books

Spillet-Mike Cechanowicz

Skjult agenda-Mike Cechanowicz

Makt og overtro-Jørgen Lorentzen-Lanser

Makt over maten Hvordan virker WTO ?-Helge Christie-Landbruksforlaget

Makten bak makten-Per Aslak Ertresvåg-Koloritt forlag

Matrix of power-Jordan Maxwell

Mayan code, the-Barbara Hand Clow

Medicinens mafia (dansk)-Guylaine Lanctot-Klitrose

Mormon conspiracy, the- Charles L. Wood

Musikkens makt & den nye verdens orden-Tore Sognefest

Nazi international The nazi`s postwar plan to control finance, conflict, physichs and space-Joseph P. Farrell

No contest The case against competition-Alfie Kohn

No Logo-Naomi Klein-Forlaget Oktober

Norge, Norge fra slit og strev til stress og mas-Jørgen Lorentzen-Aschehoug

Når lov må brytes Sivil ulydighet i teori og praksis-Christian Bay-Pax

One world, ready or not The manic logic of global capitalism-William Greider

Onkel Sams kaniner Teknisk etteretning I Norge-Owen Wilkes og Nils Petter Gleditsch-Pax

Operation mind control The CIA’s plot against America-Walter Bowart

Panoptikon vårt gjennomsiktige samfunn-Georg Apenes-Forlaget Geelmuyden Kiese

Pengenes magt Vor tids Midas myte (dansk)-Anthony Sampson-Hans Reitzels Forlag

Pengeutlånerne-Anthony Sampson-Tiden

Pentagonismen Blir USA`s utvikling og politiske kurs bestemt fra Pentagon ?-Juan Bosch-Gydendal fakkelbok

Plantenes hemmelige liv-Peter Tompkins og Christopher Bird-Gyldendal

Premisser for påvirkning gjennom reklame-Trond Blindheim og Gunnar Sætrang-Cappelen

Propaganda og offentlighet- Noam Chomsky-Forlaget Oktober

Private future, the-Martin Pawley-Pan

Psychic wars-Elmar R. Gruber

Revelations alien contact and human deception-Jacques Vallee

Reverse speech-David John Oates

På Bahr bakke en varslers historie-Kari Breirem-Bazar

På flukt fra CIA-Philip Agee-Pax

Påvirkning & propaganda-John L. Syversen-Elingaard

Radiokrigen Lyden av penger, pop og politikk-Svein Tore Bergestuen og Bjørn Eckblad-Font forlag

Reis ingen monumenter Kampen om Nortraships hemmelige fond-Leif Vetlesen-Gyldendal

Rik på lavpris Bløffen om priser og konkurranse i norske matbutikker-Espen Bogen-Kagge forlag

Røverøkonomien-Loretta Napoleoni-Spartacus

Saken Dr kammerer-Arthur Koestler Tragedien om en forsker som våget å gå mot evolusjonslæren-Gyldendal Fakkelbok

Samvittighet forbudt Korrespondansen mellom Hiroshima piloten Claude Etherly og Gunter Anders-Gunter Anders-Aschehoug

Sankt Peters Himmelnøkler Katolismen sanne ansikt-Marta Steinsvik-Eugen Nielsen

Sannhetens kår Makt medier og politikk i illusjonenes tid-Christian Borch- Cappelen Damm

Selling sickness How the worlds biggest pharmaceutical companies are turning us all into pasients-Ray Moynhihan & Alan Cassels-Nationbooks

Sjarmør og tyrann Et innsyn i psykopatenes og ofrenes verden-Alva A. Dahl & Aud Dalsegg-Aschehoug

Sjokkdoktrinen Katastrofekapitalismens fremmarsj-Naomi Klein-Forlaget Oktober

Skyldig lydighet En bok om soldaters verden-Peter H. Butenschøn-Gyldendal

Sov mitt lille Norge-Per Aslak Ertresvåg-Koloritt

Trance Formation of America-Cathy O`Brien & Mark Phillips

Teknopolis-Neil Postman-Gyldendal

U1 et Amerikansk spionasjeprosjekt I Norge-Roger W Sørdahl-Cappelen

UFO en dokumentasjon-J.Allen Hynek-Ernst G. Mortensen Forlag

UFOs and the national security state 1941-1973-Richard M. Dolan

UFOs and the national security state 1973-1991-Richard M. Dolan

Ungdom og idolpåvirkning-Kåre Rørhus-Universitetsforlaget

Verden det er meg-Lauritz Johnson-John Griegs forlag

Verdens nye herskere-John Pilger-Forlaget Oktober

Verdensmakten ITT Et multinasjonalt selskaps skjulte historie-Anthony Sampson-Tiden

Vi morer oss til døde Neil Postman-Gyldendal

Vidunderlige nye verden-Aldous Huxley-Aschehoug Fontenebøker

Voksne spår barn rår Veien ut av (L)egoland-Øystein Skjæveland-Lunde

Vår tids egoisme-Ursula Nuber-Kolibri Forlag

War Day-Whitley Streiber & James W. Kuneta-Aschehoug (Om EMP)

Who financed Hitler The secret funding of Hitler`s rise to power 1919-1933-James Pool And Suzanne pool-Futura publications

Ytringer i det blå-Torborg Nedreaas-Aschehoug

Anbefalte filmer

They Live-regi: John Carpenter

The Pentagon Papers-James Spader

På livet løs-James Spader

Needful things-Ed Harris

Tre dager for Kondor-Robert Redford

Brubaker-Robert Redford

Utfordreren- Robert Redford

Gå og se-russisk ANTIKRIGS FILM

Stalingrad-tysk ANTIKRIGS FILM

Hamburger Hill-Amerikansk ANTIKRIGSFILM

Hjerter i Atlantis-Anthony Hopkins

Hotel Rwanda-Don Cheadle

Network (smakebit) – Peter Finch

JFK-Kevin Costner

Matrix- Keanu Reeves

Thank you for smoking-Aaron Eckhart

Bølgen-Bruce Davison

Disse kan sees på Youtube

Invisible empire

Food Inc

The Corporation

The Arrivals

The secret of Nikola Tesla the movie

Cathy O`Brien Mind control out of control

Super soldier Duncan O`Finioan

David Icke Cutting edge

Water the great mystery

Ian Crane Codex alimentarus

Jim Marrs Rule by secrecy

William Cooper secret government

Expelled – no intelligence allowed (Om folk som får sparken i USA når de motsier Darwins teori)

Robert Green`s talk on the Hollie Grieg Aberdeen abuse case

Ole-John Saga

"Hvis løgnen, likesom sannheten, hadde hatt ett eneste ansikt, ville den vært lettere å ha med å gjøre. For da kunne vi bare ansett det motsatte av det løgneren sier som sikkert. Men vrangsiden av sannheten har hundre tusen ansikter og et ubegrenset spillerom. Pythagoreerne mener at det gode er bestemt og begrenset, mens det onde er ubestemt og ubegrenset. Bare én vei fører til målet, tusen fører utenom." Michel de Montaigne

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

72 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Doffen
Doffen
Abonnent
6 år siden

Jim Marss, forfatter og foredragsholder, er død: http://jimmarrs.com/news_events/news/coast-to-coast-am-remembers-jim-marrs/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

dopingen er blitt tilrettelagt av leger, trenere og forskere, mens kriminelle har bidratt til distribusjon av stoffene.

Enorm dopingskandale sjokkerer australsk idrett.

– Funnene er sjokkerende, og vil gjøre australske sportsfans kvalme
http://ipad.dagbladet.no/2013/02/07/sport/doping/australia/25629051/

Ja avsløringer har en lei tendens til å svi, skal visst bli mye av slikt ifølge åpenbaring/avsløringsboken.

Protocol nr 13

WE FURTHER DISTRACT THEM WITH AMUSEMENTS, GAMES, PASTIMES, PASSIONS, PEOPLE’S PALACES ….
SOON WE SHALL BEGIN THROUGH THE PRESS TO PROPOSE COMPETITIONS IN ART, IN SPORT IN ALL KINDS:
these interests will finally distract their minds from questions in which we should find ourselves compelled to oppose them.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Får tilføye Fredriks niese (søskenbarn?) Jenny Skavlan. Programvert i det åpenbart sataniske Melodix Grandprix. Symbolikk og innhold gir et helhetlig okkult uttrykk:
http://tv.nrk.no/serie/melodi-grand-prix-tv/muhu13005213/26-01-2013
Forøvrig foreslår eliten for tiden at pengeinnkrevingen fra NRK skal strammes inn. Det er allerede blitt foreslått lisensinnkreving for alle som kan se nett-tv, eller som har “mottaker” i form av smartphones, og datamaskiner.

Dette betyr i teori, at man ikke lenger har lov til å bruke internett-teknologi, hvis man vil avstå fra å se på NRK.

http://www.underskrift.no/underskrifter.asp?kampanje=2853&side=2

Det er utrolig frekt å blir påtvunget slik kjafs som NRK gulper opp. Får en følelse av billig soft-pornografi, og satanisme så det holder.

Nei takk til NRK og TV.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Fredrik Skavlan. For meg et mysterium. Er han medlem av en hemmelig orden? Kan hans familiegener knyttes til eliten? Jørgen Skavlan, kåret til årets pilleselger. Støttespiller for debunker-miljøet/Humanitas. Fredriks broder?

Odd Nerdrums familie “til krig mot Skavlan”
http://www.tv2.no/underholdning/gkn/odd-nerdrums-familie-til-krig-mot-skavlan-paa-internett-3671169.html

Beskytter Jørgen Skavlan Stoltenberg familien/Arbeiderpartiets agenda?
Hvorfor sensureres Odd Nerdrums uttalelser i Skavlan programmet?

Rundt om i verden finnes det talkshow-verter som er frimurere med høyere ordensrang. Blant to meget kjente kan nevnes Jay Lenno, og David Letterman. Begge to tatt på “fusken” med å vise håndhilsen til lucifer. De er kjente for å invitere kun celebriteter. Det være seg artister, komponister, politikere og presidenter. Ingen utenfra elitens indre kretser blir noensinne invitert.

Kan det samme sies om Skavlan? Han inviterer for det meste kun celebriteter, og gjerne med verdensklasse-status. Hans scene, hans domene. Formørket, og delikat designet, som kan gi assosiasjoner til “Blokksberg”. Et subtilt “flammehelvete”?
Snedige intervju. Aldri om livets harde realiteter. Kun personfokus på de “innvidde”, og annet svada. Hva har de inviterte celebritetene hos Skavlan måttet gjøre, for å høste av berømmelse og rikdom? Har de inngått okkulte avtaler?
Spesielle gjester. Intervju med Norwegian Air Shuttle general, Bjørn Kjos.
Er han en av chemtrails- generalene i Norge? Boeng fly fra Norwegian Air er blitt observert sprayende med chemtrails over store deler av Norge. Er Kjos et annet medlem av en hemmelig orden? OTO? Tempelridderordenen? Bilderberg? I programmet til Skavlan røper han at han en gang var falmskjermjeger, og medlem av “air secret service”.

: Åpningssekvens er en hyllest til “narsissisme”, og det kommer klart frem, et “elite-skuespiller miljø”. Resten er interessant.

http://tv.nrk.no/serie/skavlan/kmte60003212/25-01-2013

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Jørgen Skavlan, lege: – Nordmenn er Europas mest naive befolkning

Jørgen Skavlan presenterer seg som allmennlege, en tittel som han har fått godkjent av norske helsemyndigheter, og sier han faktisk også er skeptiker som han er han stolt av, med skylapper som han mener han har bruk for. Videre understreker han at nordmenn er kåret til den mest godtroende befolkning på kloden, og lurer bl.a. på hvorfor vi tror at homeopati kan kurere sykdom, red. anm., altså metoder mennesker har brukt gjennom alle tider og alle ville dyr og organismer anvender den dag idag, de sistnevnte i form av sundt kosthold fra Guds naturs eget skattkammer. Han mener at vi lever i en tidsalder hvor medisinen, dvs en del av den såkalte naturvitenskapen, gjør kolossale fremskritt, en tid hvor etterrettelighet og vitenskapelighet synes å tape terreng mot det obskure og uetterrettelige. Han har motforestillinger mot når noen åpenbart blir lurt, og når man til og med blir lurt av mennesker som burde eller til og med vet bedre, det er dét som provoserer ham

Sentrale fakta som absolutt bør ses på av alle og enhver, hvor bl.a. Jørgen Skavlan møter seg selv i døra, etter undertegnedes syn så fort som mulig i fengselsdøra, uttaler seg som om han ikke bare er allmennlege men også allvitende i aktuelt tema som skulle vise seg å bli helsemessig, økonomisk, psykologisk og på alle måter fatalt for mange, tragisk nok spesielt for mange barn og unge, Redaksjon EN om vaksiner 18.11.09

– kontra – Skadene av Pandemrix var en katastrofe http://m.nrk.no/artikkel.jsp?art_id=110880384 * Pandemrix gav 100,000-tals svenskar immunologiska och neurologiska skador – Läkemedelsindustrin är vinnaren http://vaccin.me/2012/02/12/pandemrix-gav-100000-tals-svenskar-immunologiska-och-neurologiska-skador-lakemedelsindustrin-ar-vinnaren/ * Livet efter sprutan, -PANDEMRIX! http://liveteftersprutan.blogspot.no/ * Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

Han kvalifiserer til grad 1 Septikk Animert Lureklovn Fabian http://s13.postimage.org/q9rf37tiv/ingen_liker_aa_bli_lurt_joergen_skavlan_skeptic.gif Anmerkning: Utmerket kandidat for avansement

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Du sier noe, 2Q11

Jeg synes “djevelbevissthet” er det samme som å være bevisstløs, men det er nå bare mitt synspunkt.
At det skal være så grusomt vanskelig for nordmenn og verdens befolkning forøvrig, å innta en “holistic approach”. Det har vel noe med å gjøre at de aller fleste blir systematisk programmert av medias “persepsjons-kontroll”.

“Master Control Program” som tenker for dem.

Jeg må innrømme at jeg ikke lenger anerkjenner de norske myndigheter, politikere, eller noen som helst autoritet i dette landet, som kvalifiserte ledere/rådgivere. Det har gått for langt. Toppene er korrupte/kyniske/puppets. Deres rådgivere og hjelpere/ansatte er persepsjons-kontrollert, og ute av stand til å gjøre annet enn “jobben sin”. Hele Norge er blitt en automat. Folkementaliteten er blitt som en maskin, som en robot. Vi kan bestille mat og brus, tilsendt på døren. Vi kan få reservedeler til våre idiotiske kjøkkenmaskiner sendt med ilbud.
Blir noen syke, kan vi ringe til 113 (der kom tallet), og bare håpe og tro at det ikke er lavpannede bullies som kjører ambulanse den dagen, eller at Dr. Skavlan (Mengele) er ansvarlig vaktlege på sykehuset samme dag, og sier:”Do you concur” til sine kolleger, i det han er i ferd med fjerne vitale indre organer, og erstatte dem med medikamentell behandling fra Rockefeller`s Pfizer, som forøvrig har gigantiske hovedkvarter (er) i Oslo.

Norges befolkning har spist av det giftige eplet, og sover nå på sitt dypeste. De har nesten alle høstet av kunnskapens tre, som de aldri burde rørt. Eplet de har spist, inneholdt propaganda, unyttige fristelser, droger, og underholdning. Den moderne variant av det gamle Rom`s brød og sirkus, med akkurat samme baktanke og taktikk. Selv filmen Gladiator, har millioner sett, uten å forstå at det var dem selv, som satt på tribunene, og selv var flokken som ble underholdt, slik at eliten kunne fortsette med sine hemmelige planer. Legg igjen merke til bygning-strukturen og ornamenturen som preger palasset i denne sekvensen:
https://www.youtube.com/watch?v=FsqJFIJ5lLs

Rothchilds! Det er jo en genistrek å lage film, vise den for publikum, uten at publikum forstår at den omhandler
dem selv? I tillegg til å tjene enorme formuer på den, eller skal jeg si “dem”. For en makt, og for et triks! Bygget opp i det skjulte, i årtusener. Fra flintstein til Cern. I det hemmelige. Vi finansierer faktisk vår egen elendighet, uten å være klare over det. Vi forstår ikke lenger hvorfor vi blir syke, og overlater vår helse til legen, som også er like persepsjons-kontrollert.

Jeg har gitt opp all denne “magiske geometrale løgnen”, som f.eks. ulike tall, koder og besifringer. Det gir meg ingen mening lenger.

Den løgnen som jeg nå anser størst og viktigst av alt, er basert på følgende:

Er påstandene om at mennesket er alene i universet enn løgn, eller en sannhet?

Hvis det er en sannhet, finnes det noen sannferdige der ute, som kan redde denne vandaliserte Jordkloden, og vekke opp de programmerte, fra deres dype dvale, og få orden på denne sinnsyke planeten igjen? Menneskeheten har ikke nubbetjans. Et kveg som attpåtil er sovende, er på tynn is.

Det er ikke Satan som hersker over Jorda. Det er Galematias og Grådigper. Enda verre. Gale mennesker med makt, er for meg enda verre en dommedag. Bare se på øynene til Jens Stoltenberg. Kald som en fisk. Jeg aner ikke hvordan de gjør det, men topp-eliten har gjennom historien klart å få hundretusenvis av mennesker til å fremstå som hyggelige og snille, mens de i realiteten har vært programmert til å utføre iskalde og kyniske ordre. Bare å kaste noen kjøttbiter til dem, så adlyder de prompte. Som lydige Rottweilere.

Frimurere og politikere tror jeg ikke er annet enn agenter for bankier- familiene. Uten at agentene kognitivt har erkjent det, en gang. Clevier! Dra til et slalom-anlegg for å stå på slalom eller Telemark-ski. Vi kan ta oss f. på at det forvaltes av frimurere til syvende og sist, men at det er bankier- familiene som håver inn det meste av overskuddet. Bare for å komme med et eksempel, på et metaforisk bilde, av hvordan jeg tror dette foregår over hele verden, som er blitt til en slags super- Las Vegas Mafia. Hvem eier DNB Nor? Det er Rockefeller, det, og han er i slekt med Rothchilds. Hvis jeg ikke tar helt feil. DNB bærer det skjulte triangel i sitt symbol. Bare å kikke på bankkortet.
De færreste nordmenn har forstått denne filmen, og burde se den, denne gang med nye øyne. Etter at de har detoxet fra det giftige sløvende eplet, som ble høstet fra det forfalskede kunnskapens tre:

Pushwagner (handlevogn) er av min oppfatning en av de få skjeler, som nekter å tro på det alle andre tror på. Han tror på seg selv, og følger kosmos1. bud:
It`s a God given right to create, it`s a God given right to stand up, for your rights, it`s a God given right to resist authorities, and it`s a God given right and duty to tell this to others as well.

Pushwagner aka bulldozer. Uavhengig av fysisk størrelse. Avhengig av en meget viljesterk sjel, sannsynligvis. Slike folk er livsfarlige for Rotte-klikk og annen mobb, for de ser tvers igjennom løgnen, og de lar seg ikke kontrollere på noen som helst måte.

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Finst det nokon der ute som kan hjelpa til med å få skikk på jordkloden vår? – Ja , det kan nesten sjå slik ut!
R.C. evaluerer kornsirkelformasjonane og konkluderer med at eit av tema er fri, rein energi frå magnetisme.

http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/time2012t.html

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Vel, du har sikkert rett, og jeg har nok tatt feil.

Men jeg synes oppriktig at det frimurerbevegelsen holder på med, er veldig barnslig. Det de holder på med, er modent for indre refleksjon, dialog, og ettertanke for deres egen del. Jeg synes synd på frimurerne som er så bundet og opphengt i sitt fanatiske virke, og jeg tror at mange av dem snarest burde oppsøke psykiatrisk, eller i det minste søke hjelp hos en psykolog.

Stakkars mennesker, sier jeg bare. Forvirrede og fortapte sjeler. Voksne menn som samles i losjer, og som prinsipielt dyrker scientisme, dogmatisme, mammon, og Lucifer. Trosretninger som er nødt til å komme til kort i tiden fremover.
(Men det er vel paranormale energier de bruker til å skade andre mennesker).

Deres tvihold på sitt system og lære hører oldtiden til, og tiden er overmoden for nedlegging av frimureriet.

Selvsagt har de makten. Ennå.
Men jeg tror at de vil angre dypt og hellig for sin galskap.
“Naturen straffer alltid de skinnhellige”, var det en buddhist som en gang sa til meg. I det fysiske liv, eller i etterlivet.

Du skal riktignok ha honnør for din kunnskap og engasjement! Forøvrig glemte du å nevne PC- Personal Computer, som en av de verste svarte magiske verktøy for deres makt. For alt vi skriver blir overvåket. Og skjermene bestråler oss.
Og informasjonen vi leser, er junk for hjerne og sinn, og forsinker videre vei mot opplysning. Men vi kan ikke la være, kan vi?

En bedre måte å stoppe idiotene på, er å skru av all elektronikken, og heller fysisk dundre løs, på frimureriets dører. Men det er jo forbudt.
Vi er alle atskilt med teknologi. “Splitt og hersk, også med teknologi”.

;-)

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Et problem er at alle gode hensikter og prosjekt, selv pur og ren natur blir infiltrert av djevelbevisstheten. Makten over 13 skal selvfølgelig ikke frimurere ha, så du har et poeng (ikke feil) i å ta tilbake styringen, av 13 og 2013 i 2013.
Symbolikk låser og lurer oss, og å vite det er ganske viktig.

“Much has been written on the Internet about the number thirteen and its relationship to the secrets of the Dollar Bill. A lot of it is Interesting but some of it may take you in the wrong direction! Here is some new information.”
http://www.aquiziam.com/secrets-dollar.html

Gudetro, esoterisk lære, kabbala og symboler for hvordan en fantastisk verden er bygget, som hakekorset, er jo totalt ødelagt av galningene som vi snakker om her, som inntil nå har klart å lure og forvirre de fleste, inklusive Menneske og meg selv..

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg har i lang tid lurt på dette mysteriet, med “Illumianati” og “freemasonry”.

Den som søker, han eller henne finner ofte svar.
Jeg lurer på om jeg begynner å finne svar på min søken.
Jeg leide filmen “Moonraker”, en av de mange James Bond filmene. I denne filmen har vi altså den mektige finansfyrsten Hugo Drax, som har finansiert et gigant- prosjekt, som går ut på å utslette hele menneskeheten fra rommet, ved å sende ut en rekke sonder i bane rundt Jorda, som slipper ut en dødelig gass, som bare dreper mennesker. I denne sekvensen holder Drax følgende tale:
https://www.youtube.com/watch?v=HGo748GqS9g

Jeg har inntrykk av at Rothchilds er de som hovedsakelig har overtatt sin eindomsrett på planeten Jorda, og stort sett alt som er blitt bygget på den. Det være seg filmindustri, til alt av industri. Indirekte, eller direkte eierskap har de muligvis. Ifølge Drax, så har de interesser, også i det ytre rom. Når det gjelder filmindustrien, det være seg Hollywood, Bollywood, eller Norsk film for den saks skyld, så har jeg inntrykk av at de tjener store beløp på å røpe ørsmå sannheter om hva de holder på med.

Hugo Drax eier og kontrollerer et “space program”, og i Moonraker får vi se mange interessante teknologiske sekvenser fra Nasa. Inklusive romferger, teknologisk utstyr, og en romstasjon.

Det jeg også finner interessant, er sekvensene med det store slottet til Hugo Drax.
Jeg fant ikke bilde av slottet på nettet, men her kommer et annet bilde, av et annet slott, Vaux-le-Vicomte chateau i Maincy, utenfor Paris, som er blitt brukt i Ian Flemmings filmer:

http://travel.allwomenstalk.com/wp-content/uploads/2012/11/6.jpg

Vi kan jo ta en kikk på slottet til Dronning Elizabeth:
http://homesofnobility.9f.com/buckinghampalace.jpg

Eller på det Norske Slott
http://wiki.fetskolene.no/images/e/eb/Oslo_slottet.jpg

Spørsmålet mitt er følgende: Ved å studere ornamentur og symbolikk på alle disse slottene i verden, og ellers andre arkitektoniske reisverk, så kan man tydelig se at de alle bærer samme symbolikk. De mest fremtredende symbolene, er triangelet og sirkelen, stort sett plassert i triangelet.

For å hoppe tilbake til tematikk rundt underholdnings-industri, så ligger det en mengde anti-Illuminati klipp på youtube, hvor folk ønsker å avsløre berømte skuespillere og artister, som “har solgt sjela si til Satan/Illuminati”, og som jobber for Illuminati.

Jeg begynner å tro at det faktisk er enklere enn som så. Jeg tror det er Rothchild familiens industri disse celebritetene har “solgt sjela si til”. I filmen Moonraker kan jeg ikke se stort av disse skjulte Illuminati symbolene, men jeg kan se mange bilder av Rothchild slottet til Hugo Drax. Rothchilds eier vel som nevnt Hollywood, og snikreklamen for deres egen makt og symbolikk har muligvis endret seg i senere tid, til dette brysomme og farlige triangelet.

Jeg tror ikke dette triangelet er mer farlig, enn det vi ser på Oslo Børs:
http://g.api.no/obscura/API/image/r1/escenic/978x1200r/1351012557/archive/04562/20121023-091_4562985a.jpg

Selv Oslo Børs, vil jeg anta er kontrollert og eid av Rothchilds.
Jeg hopper litt frem og tilbake, og gjentar filmen Moonraker. Jeg tror nemlig at Rothchilds har skapt “Illuminati” som et aldri så lite triks, slik de har skapt de aller fleste religioner. Islam, Kristendom, Luciferianisme, New Age, for å nevne noe. Og frimureri tror jeg også de har skapt. “De opplyste” frimurere er vel ikke mer opplyste, enn hjernevaskede fanatikere, og via religioner, gjerne basert på fundamentalisme, så styrer og kontrollerer Rothchilds selv mennesker som ikke ser på TV, eller følger det bedagelige vestlige “underholdnings-liv”. Splitt og hersk, enten via religion, via underholdning, eller ved å kaste ut noen små “makt-kjøttbiter” til sine tro tjenere. Frimurere, for å komme med et eksempel. De har mye makt, sett fra befolkningens perspektiv. Men, har de mye spillerom, sett fra deres egne perspektiv, og retningslinjer? Retningslinjene er vel kontrollert av Rothchilds?
Jeg får inntrykk av at jo lavere “tjenerstilling” man har for Rotchild- familien, jo mer ubehagelig og primitiv må man være. Eksempelvis: Bilderberg-politikere, debunkere, eller religiøse Illuminati- topper. Alle sammen antakelig lurt trill rundt, av karismatiske Roth-lorder, som har viktigere ting å fore, i sine slott.

Jeg har ofte sett diagrammer og forklaringer på hvordan “Illuminati” er bygget opp, men det skurrer for min del. I filmen Moonraker, ser vi baronen som sitter på toppen i sitt finans- konglomerat. Omgitt av vakre omgivelser, luksus, sittende i en behagelig lenestol, og som kontrollerer et heftig romprogram.

Det er slik jeg forestiller meg “finanseliten”. Jeg tror at Rothchilds eier Nasa, og alle de andre internasjonale romfarts-institusjonene. Selv det Russiske.
Via underholdningsindustrien deres, så begynner jeg å danne meg et bilde av deres makt, og eierskap. De eier til og med mitt fødsels- og personnummer, og lurer på, til syvende og sist, om Rothchilds kunne tenke seg et nummer med meg?
Men jeg er ikke mer sexy enn at jeg avstår, og sier: Anbefaler å se på Moonraker. Den kan gi et inntrykk av at de rette instanser for klager fra folket, ikke er til puppet- politikere i Norge. De er bare som dukker å betrakte for min del. Bank heller på dørene til disse slottene til de store lordene, og avgi skriftlig klage. Da først, snakker vi “direkte kommunikasjon”. Ikle dere gjerne kjole og hvitt, eller kjole, og vær dannet, så kan det hende at vi kommer noen vei ;-)

Og vennligst ikke misforstå. Jeg tror på det gode i muslimer, i kristne, selv hos Rothchilds. For vi er Mennsker alle sammen. Jeg tror på det “opphøyde” i oss selv, og det er bevissthet. Kosmos er etter min oppfatning bevisst. Så jeg sier som Kong Harald: La oss finne kvaliteter hos hverandre, utnytte disse ressursene til alles fordel, slik at ingen lenger trenger å føle seg ensomme. La oss begynne å tenke sjæl (igjen). Inntil den tiden kommer, så er vel jeg temmelig uønsket av Hugo Drax, og hans kumpaner. Men, det er lov å håpe. Det finnes ingen lov mot håp (ennå). Kommer en slik lov, så vil Rothchilds møte sitt eget speilbilde, og deres håp om OWO vil bli forbudt ved lov.
Godt nytt år, alle sammen. Tallet 13 sies å være et lykketall, i motsetning til det vi tidligere er blitt forevist. Ved å være gode, kan vi forme dette til et godt år i tiden fremover.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Veldig bra Menneske, men Tretten-13- er nok forlengst okkupert av de okkulte frimurerne, med bevisste eller bare tragisk godtroende støttespillere?

77 menneskeliv her, Sigrid der, og en hel del ungdommer på Tretten, pytt, pytt, et offer-alter og et rødt kors er jo viktigere må vite..

Frimurer- 13, 22(/7) og sommerfugler:

Frisen er på 1200 kvadratmeter på Skur 13 på Tjuvholmen med tittelen Icons for Norway. http://www.fineart.no/doc/blake

Damien Hirst sine sommerfugler på Tjuvholmen er et eksempel på kunstverk produsert i stort format hos Megaprint. (Foto: Megaprint)
http://www.byggaktuelt.no/article/kunstnerisk-samarbeid-i-stort-format

“Ida Maria er en av 22 norske personligheter fra politikk, nærings- og kulturliv, som forteller om et viktig valg som har preget livet deres. I tillegg har de gitt fotograf Marcel Leliënhof frie kunstneriske rammer til å portrettere dem i et provisorisk hotellrom i et kaldt skur på Tjuvholmen. ”

“Prosjektet, som er initiert av Oslo Røde Kors i samarbeid med hotellet The Thief og Tjuvholmen KS, handler om raushet og at det skal være rom for å gjøre feil. Tallet 13 forbindes med ulykker. Derfor finnes det ikke noen rad tretten på fly. Derfor finnes det ikke noen vogn tretten på tog. Og derfor tilbyr ingen hoteller et rom 13. Før nå. Som en fortsettelse av prosjektet, vil  The Thief ved åpningen i januar 2013 kunne tilby kanskje verdens første “Rom 13″, inspirert av prosjektet.”
  http://www.mynewsdesk.com/no/pressroom/nordic-choice-hotels/pressrelease/view/boken-rom-13-752612

Rom 13 foto shoot med Geir Lippestad
http://vimeo.com/40153796

“Svart magi vil si å påvirke og manipulere mennesker uten at de vet at de blir påvirket og manipulert. Oppfinnelsen vi kaller TV er et utmerket eksempel på svart magi, eller snarere et medium for å utøve svart magi.

TV, film, konserter, musikkvideoer og magasiner er nettopp de medier som makthaverne, som er satanister, sprer sin symbolikk igjennom. Som sagt, svart magi er én del av dette – den andre delen har å gjøre med det man kaller “å plassere sannheten i dagslys”: man plasserer symbolene overalt der man kan, og bare de som er i stand til å se de – kan virkelig legge merke til de. Dette har å gjøre med å markere sin makt og si “dette eier vi, dette er vårt.” Så deles verden inn i

       de som er våkne og ser = de innviede og opplyste

       de som er blinde og sover = de profane som står utenfor

Noen av oss “profane” har dog begynt å våkne opp til det okkulte mørke aspektet ved våre makthavere. Og jo mer vi våkner opp til dette, jo mer ser vi. Men det kan jo bare være innbilning, sier du? Vel, se på det jeg presenterer i denne artikkelen, og deretter still deg selv det spørsmålet.
Satanistisk symbolikk 1: monarksommerfuglen”
http://gasskammer.blogspot.no/2012/07/satanistisk-symbolikk-1.html

Min oppgave er ikke å løse all kryptikken. Men togulykker som alle skjer mellom tretten og 14. Som v/ Tretten 22.2. Og omtales som mystiske i VG. Jeg sier ikke mer…

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-82907

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Kampen om hampen 1/10

desafi0
desafi0
Abonnent
13 år siden

The fourth kind!!!!

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Selv om jeg liker Tarantino-filmer ser jeg egentlig ikke det store pointet i krim-litteratur. På sett og vis dreier det seg jo om å leve seg inn i “et djevelsk sinn” for å finne frem til den/de skyldige.

Ta f.eks. Norges krimkonge Jo Næsbø. Titler som “Rødstrupe” og “Snømannen” er fornøyelige, men dreier seg i det store og hele om å finne ut hvor djevelsk raffinert forbryteren tenker. Og hva med en tittel som “Panserhjerte” ? Det minner meg liksom om cremationofcare i Bohemian grove. What’s the point in it – og er vi sikre på at vi ikke blir påvirket av de onde tildragelsene, om så bare på et subtilt ubevisst plan ?

Takke meg til low-life/white trash figurene i Pulp Fiction. Det er enkle sjeler som sliter rundt i gjørma mens de på et vis strever etter å bli mer moralske mennesker, som buddyen til Travolta (Samuel L. Jackson) som bestemmer seg for å forlate hitman-business etter å ha overlevd et pistolangrep som skulle ha medført at han hadde dødd på flekken. “Divine intervention” fikk fortjenesten, hvoretter han spaserte ut av gangsterbransjen til et fattigere men bedre liv…

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

– og er vi sikre på at vi ikke blir påvirket av de onde tildragelsene, om så bare på et subtilt ubevisst plan ?

Eg er meir bok en film derfor må eg berre spørre for og finne ut om eg er paranoid ;D

Tar eg feil eller er det i alle armagedon relaterte filmar ein mørkhuda president?

Tilfeldig?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jonny
13 år siden

ja

I Quantum Apocalypse er presidenten hvit :)
Quantum Apocalypse handler om et himmelegme som forårsaker polskifte, jordskjelv, ekstremvær, flodbølger mm, men rett før jordens undergang så klarer de å reservere selve tiden så alt blir bra før Nibiru kommer :)

http://www.moviestrailer.org/quantum-apocalypse-movie-trailer.html

Mye tyder nok på at det også er en av løsningene til eliten med LHC

Som Dr Kaku og flere av verdens fremste forskere sier så er vi allerede der at en kan reise i tid
Men det noen lover som forbyr tidsreiser som kan løsest med kvantemekanik
Siden det blir litt rot vist en reiser bak i tid og skyter sin egen bestefar i ung alder så eksisterer ikke du heller og kan ikke reise bak i tid, men der kommer kvantemekanikken inn med sine mange string teorier( Stringteorien, m-string teorien og super sting teorien med sine 15 dimensjoner
Som dem fleste vet så kan elektroner opptre flere plasser samtdig, forsvinne og komme tilbake mm noe som beviser dimensjonsteoriene og multiverset der det eksisterer en rekke universerer paralelt med vårt

Så reiser du i tid så vil du dukke opp i en identisk dimensjon på et annet nivå der du tror du er reist bak i tid men egentlig så er du bare i en ny dimensjon på et tidligere stadie :)

http://www.youtube.com/watch?v=iEYexnoNIi0&feature=related

hmm
hmm
Abonnent
13 år siden

http://www.idg.no/computerworld/article157844.ece

“Da regjeringen i 2007 satte av 20 millioner kroner til utvikling av tjenesten, sa daværende Fornyingsminister Heidi Grande Røys at en felles elektronisk løsning var en forutsetning for å få fart på offentlige elektroniske tjenester:

– Vi må bli kvitt brukernavn- og passordkaoset som møter brukere av offentlige tjenester. Regjeringen intensiverer nå arbeidet med å få på plass en felles elektronisk id-løsning for offentlig sektor.”

http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/pressesenter/pressemeldinger/2007/foreslar-nasjonalt-id-kort-i-norge.html?id=457472

“et frivillig nasjonalt ID-kort som skal kunne utstedes til alle søkere med fast bopel i Norge.”

-Tviler på at dette blir så frivillig som dem skal ha det til.
Dette må jo være myndighetens store våte drøm.
Vi lever i en spennende tid.
DYRET klarer snart ikke lenger å skjule seg.

Michelle
Skribent
13 år siden

iLLUMiNATi og TV2 HiNDRER Ytringsfriheten!

Nå gir heller ikke TV2 publikum muligheten til å kommentere artiklene sine direkte lengre. Først så gjorde de sånn at du bare kunne kommentere om du var registrert via mobilen din eller face-book, og så stoppet de det også. Du kan bare gjøre det via blogging, men hvem gjør det?

NRK lar jo bare publikum kommentere underholdningsartikler, nesten aldri politiske artikler!

Utrolig provoserende! Slipp folket til! Et nytt angrep på “demokratiet”; enda et bevis på mind-control, du skal ikke lære, du skal ikke forstå, du skal ikke vite, du skal slutte å stille spørsmål og heller bare jobbe for pengene som illuminati lager..

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

$100 gjelder ovenfor staten, og ikke ovenfor private nettsider. Staten kan ikke hindre deg i å ytre deg i samfunnet, f.eks. ved å stenge nettsiden din, men en privat nettside kan slette alle ytringer som eieren ikke liker.

Dette gjelder også Nyhetsspeilet. Staten kan ikke hindre Nyhetsspeilet ved for eksempel å beordre datasenteret til å slå av serveren deres, men Nyhetsspeilet kan hindre personer i å ytre seg her på nettsiden. Dette kalles som oftest moderasjon og er ganske utbredt i nettsamfunn.

Så TV2 gjør ikke noe galt når det gjelder ytringsfriheten.

Michelle
Skribent
Svar til  kaotiker
13 år siden

Det er jo ikke bare snakk om at TV2 og NRK osv sensurerer og meldinger, moderasjon har de alltid hatt, de har nå helt stengt av for kommentarer fra befolkningen, det er sinnsykt!!!!

NRK er statseid og skal lizzom være et viktig apparat som skal informere folket, opplyse og bedre kommunikasjonen. De kjører rein hersketeknikk via mind-control!

Selv TV2 har konsesjon fra Stortingen (de skal liksom representere folket/alle/”demokratiet”) og ble åpnet av Kongen og Dronningen. Det er veldig provoserende at de går fra å la publikum få kommentere artikler direkte, til å stenge det av. TV2 har tilgang til politikere og maktpersoner, på en helt annen måte enn hvermann har! Ikke hvem som helst kan starte en tv-kanal som sender live til alle tv-appartene i landet! Det er en grunn til at de får holde på med mind-control, at de følger den internasjonale mainstreem-medias agenda = iLLUMiNATi

Så TV2/NRK/Staten gjør galt når det gjelder ytringsfriheten.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Konsesjonen som ble gitt til TV2 gjelder for TV-sendinger, og har ikke noe som helst med nettsidene deres.

Jeg forstår svært godt hvorfor de hindrer folk å kommentere en del saker, gjelder også nettavisene, ettersom artikler som omhandler temaer som f.eks. politikk har en tendens til å utarte seg til drittkasting mellom aktørene i diskusjonen eller svært rasistiske kommentarer. Så det enkleste er ofte å hindre alle i å kommentere på en del saker. Jeg gjentar på nytt: Ytringsfriheten gjelder ikke på private nettsider.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

jeg skjønner ialefall nå hvorfor du heter kaotiker, LOL

1. Jeg tror nok at TV2-nettsidene har noe med TV2 å gjøre.
2. Så siden det er noen som slenger dritt, så skal man stoppe ytringsfriheten totalt? (De har alltid hatt moderatorer, så det er ikke det det handler om.) Hva når Obama forsvarer bruken av krig i nobel-talen da, er ikke det å slenge dritt? Da burde vi jo i det minste fjernet alle talene hans fremover.
3. Hvor mange private nettsider har helt stengt for kommentarer? Det er vel mange private nettsider som lar oftest folk få kommentere fritt, eller iallefall under moderasjon. Men nå er ikke jeg så interessert i hva private nettsider gjør.
4. NRK-sine nettsider er forresten de siste sidene som kan kalles private, men forresten kanskje du har helt rett likevel, alt eies jo av iLLUMiNATi

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Nicket mitt referer bare til at jeg studerte kompleksitetsteori.

1. Jeg skrev at nettsidene til TV2 har ingenting med konsesjonen deres. Det stod ikke noe om at nettsidene ikke hadde noe med TV2 å gjøre.

2. ” Hva når Obama forsvarer bruken av krig i nobel-talen da, er ikke det å slenge dritt? Da burde vi jo i det minste fjernet alle talene hans fremover.”

Dette har da ingenting med TV2 sine, eller andres, nettsider. TV2, og alle andre som eier en nettside, vil selv kunne bestemme hva som skal stå skrevet på deres nettsider. (Dette gjelder også Nyhetsspeilet.)

3. Du sier at du ikke er så interessert i hva private nettsider gjør, men likevel fremtrer det ganske tydelig at du bryr deg ganske mye om hva TV2 gjør? TV2 er som de fleste vet et privateid aksjeselskap. Noe som gjør at nettsidene deres er private nettsider.

4. NRK er et aksjeselskap, og nettsidene deres vil derfor være privat eid.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er jo godt mulig du har rett i mesteparten av det du skriver og forteller om, men det forandrer jo ikke noe som helst på det jeg sier, snarer tvert imot!

iLLUMiNATi og TV2 og NRK HiNDRER Ytringsfriheten!

Nixo
Nixo
Abonnent
Svar til  kaotiker
13 år siden

Mange private internettleverandører (om ikke alle) har regler for tjenesten som kundene må gå med på og som gir dem anledning til å stenge internettsider med såkalt upassende innhold, hvor hva som er upassende defineres så vagt og omfattende at det dekker mye mer enn det som er definitivt ulovlig.

Disse reglene er en potensiell trussel mot ytringsfriheten. De gjør at både hemmelige tjenester og udemokratiske pressgrupper kan presse ISPer til å stenge nettsider med upassende innhold – for eksempel fundamentalistiske kristne, islamske og jødiske pressgrupper, pressgrupper som er på korstog mot pornografi, såkalte skeptikerpressgrupper, Redd Barna, Barneombudet og andre fanatiske barnevernspromotorer, legemiddelindustrien, osv., osv.

Men vanlige mennesker har et våpen mot slike. En kan ha en nulltolleransepolitikk mot ISPer som sletter websider fordi de ikke liker innholdet, og boikotte dem, eventuelt sette dem på en for alle tilgjengelig svarteliste.

humanliber
humanliber
Abonnent
13 år siden

I disse DVD tider vil jeg også anbefale folk å lese en lite omtalt bok. Jeg vet ikke hvor jeg har tatt dette innlegget fra, men legger det ut igjen til nye lesere. Denne boken kan sammenlignes med 1984, men gjelder etter at globaliseringen er gjennomført og nesten alle er blitt “zombier”

Ira Levin: En fullkommen dag (1970

Den amerikanske forfatteren Ira Levin (f. 1929) er kjent for sine høyintelligente og skremmende bestselgere. Bare 22 år gammel debuterte han med thrilleren Et kyss før døden (1952). Senere kom den okkulte grøsseren Rosemarys baby (1967); den to ganger filmatiserte skrekkromanen The Stepford Wives (1972); Guttene fra Brasil (1976) der kloninger av Hitler frembringes; og Sliver (1991) der eieren av en skyskraper er en morder som har installert hemmelig overvåkningsutstyr i samtlige leiligheter. Fremtids­romanen This Perfect Day (1970) ble utgitt på norsk i Lanterne-serien i 1972 med tittelen En fullkommen dag. Pr. april 2007 finnes ikke én eneste norsk kommentar eller anmeldelse av denne boken på Internet.

En fullkommen dag er ikke bare like spennende, underholdende og intellektuelt stimulerende som hans andre romaner, den er et mesterverk. Boken fungerer også som en oppdatert integrasjon av det beste ved de fire andre romanene. I En fullkommen dag har verdens­samfunnet blitt fullstendig standardisert, og overvåkningen har langt på vei blitt automatisert. Alle verdensborgerne bærer en armbåndslenke der deres kombinerte navn og ID-nummer er innkodet, og denne lenken fungerer som identitetskort og kontokort ved de utallige scannere som er plassert i butikker og overalt i det offentlige rom. Absolutt alle data om hvert eneste verdensmedlem sendes automatisk til Unidat som ligger i EUR0001. Unidat er et flere kilometerlangt monster av en superdatamaskin som ligger i flere etasjer under bakkenivå.

Alle verdensborgerne er overfladisk lykkelige, av tre grunner. For det første fordi leve­standarden er tilfredsstillende høy og det er ingen klasseforskjeller. For det andre fordi alle er indoktrinert til å tjene kollektivet (”Familien”) og aksepterer som en selvfølge at Unidat tar alle de viktige avgjørelsene i den enkeltes liv, som utdannelse, arbeid, bosted, yrkesvalg, sexpartnere, livspartner, retten til å få barn eller ikke, osv… Ingen tviler på at Unidat vet hva som er best både for individet og samfunnet. Den tredje grunnen til overfladisk lykke er at alle borgerne en gang i måneden blir injeksert med et stoff som de tror er en mental­nødvendig medisin men som i virkeligheten svekker deres libido, primalfølelser, hormonnivå og jeg-styrke. Alle lever et tilfredsstillende liv der de med glede utfører det arbeid og fører det liv som Unidat i sin uendelige visdom dikterer dem. I en alder av 62 år dør alle, ifølge den offisielle versjonen en naturlig død.

Tilsynelatende er det UniComp som styrer verden, og ingen styrer den. De fire store verdensgjenløserne som Staten og hele verdensbefolkningen hyller og beærer året rundt er Jesus, Marx, Wood og Wei. Wei var den siste av de store, og han var med på å utvikle UniComp. I dette fullkomne og gjennomregulerte samfunnet, der ”kamp” og ”hat” er de to sterkeste bannordene og adjektivene som kan bli brukt, kan tilsynelatende ingenting gå galt. Alvorlige biologiske avvik og anomalier har for lengst blitt utryddet. Alle verdens­medlemmene av den yngre generasjonen har kroppshøyde, kroppstype og ansiktsutseende innenfor en gitt harmonisk standard.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Kjempe bra artikkel som settet fokus på noe meget viktig Ole-John :)

Klart det er en Agenda med og bare servere oss vold og elendighet 24/7
Man zapper fort igjennom kanalene og alt man finner er politiserier og vold og annen satanisme

Serier og filmer som 24 timer og 48 timer hjernevasker hodene våre med at det er helt greit og skjære av hoder og torturere skurker vist det kan bidra til og redde liv, heltene farer frem som onde demoner for og nå sine mål, hevn er det eneste rette, muslimer er onde og stort sett terrorister, politiseriene forteller oss at vi alle er potensielle kriminell der total overvåking og kontroll er eneste mulighet politiet har til og bekjempe kriminalitet
Ikke en eneste tegnefilm på barne kanalene er uten vold lenger, men vi skal vel hjenevaskest så tidlig som mulig
Selv parodiene er blit parodier på seg selv nå der vi ser at Illuminati får ut sitt budskap gjennom humor så en kan se i denne Lady Gaga parodien som er sett av 60 millioner der hun har et tredje øye i pannen 2.30 ut i videoen

I USA så er det helt greit og vise en som får hodet knust som en mellon med balltre men et par som viser kjærlighet til hverandre er forbudt

Hvorfor er det nesten ingen som reagerer ?
Er det litt etter litt oppskriften som gjør alt OK sånn som med DLD og digitale fotobokser som spretter opp som paddehatter ??

Bjørn Christer
Abonnent
13 år siden

Hei Ole!
Setter pris paa at du har en samlelister med böker og filmer man kan lete fram og se :)

Selv har jeg samlet alle som var mulig paa youtube og lagt dem til paa youtubesiden min:
http://www.youtube.com/user/BCTheTruthSeeker

Der finnes det ogsaa MASSE andre playlister og videoer :)
God sommer alle sammen!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Ønsker å føye til noen filmer: Wilsons War, Lord of War, Fluenes Herre, V for Vandetta, I’robot og Minority Report – alle tar opp essensielle problemer.

Fra den virkelige you tube-verden anbefaler jeg Maafa 21, Money as dept, The reality of money, Project for a New American Century, The Union, Loose Change, The oil factor, Iraq for sale, Uncounted Election Fraud, Murder in the Heartland, End of Nations, End of Surburbia, The Fog of War, The Empire of the City, Controlling our Food og Endgame. Dette er dokumentarer som spenner om det meste.

Kanskje NS burde hatt en egen side/liste med linker til de 20-30 meste aktuelle dokumentarerfilmer?

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Her er eksempel på noe positivt akkurat nå:

#1
I USA er nettop nå enorm interesse for bøker om bakgrunnen til Uavhengighetserkleringen og Grunnloven samt alle deler av amerikansk historie politisk korrekt slettet fra lærebøker i skolene!

Som kuriositet: Glenn Beck fortalte nylig i et program de meget uavhengige statene energisk var mot samarbeide i begynnelsen. Det tok den enormt populære predikanten Whitfield 40 år å overbevise statene til en første sammenkomst—som dermed ble optakten at England –etter blodig kamp–gav slipp på overformynderiet. (Noen påstår de fremdeles har makt!)

#2.
Et klipp fra Aftenposten’s Debattsentral under musikk–“Mere enn en felespiller:”

“Det er mye som opptar meg her i verden. Jeg er dyreverner på min hals,jeg vil at eldre i dette landet skal ha det bedre. Jeg kjemper daglig for et bedre helsevesen i verdens rikeste land. Jeg kildesorterer,jeg kjører ikke bil,men går eller sykler for å spare miljøet,jeg er også vegetarianer på grunn av min kjærlighet til dyra,men den siste tiden har jeg vært opptatt av noe helt annet,noe som ikke er i nærheten av veldedighet og kampen for en bedre verden for mennesker og dyr.

Jeg tenker mye på Alexander Rybak. Gutten som bergtok Norge i mai i fjor. “Hele” nasjonen elsket vår nye Askeladd og trykket dette sjarmerende vesenet til sitt bryst. Etter dette har jeg fulgt han. Ikke fotfulgt han i den forstand,selv om jeg har vært på 5 konserter med han,de eminente gutta i Frikar og bandet hans.

Hvorfor har folk glemt at de ble sjarmert av han i mai? Hvorfor kritiserer de han,kaller han for Spybak,og låten for Scarytale? Og at han sier mye dumt i media…..gutten er bare ærlig han! Jeg elsker den litt naive ærligheten hans,selv om jeg kan bli sint på han noen ganger,fordi han er FOR ærlig,og tenker ikke på at det er flere enn fansen,eller en enkelt journalist,som får vite om uttalelsene hans,men faktisk hele Norge. Og ikke bare Norge,men halve Europa. Jeg vet at presse-Norge elsker å vri på det han sier. Et eksempel er et intervju med gatemagasinet =Oslo. Jeg har lest intervjuet,og det som kom fram i dagspressen etterpå,er veldig mye feilsitering.

Det siste som skjedde i Rybak-verdenen,var hans siste facebook-status. Jeg ble alvorlig bekymra en stund,men skjønner nå at han har det bra.
Jeg skjønner frustrasjonen hans jeg. Han er en ung mann,ukjent for de fleste i verden før mai,kjent over hele Europa over natta,alle vil ha en bit av han,han liker ikke å si nei,liker ikke å skuffe folk. Han har sine egne meninger om sin EGEN musikk,og blir kanskje overkjørt av bransjefolk og kontrakter? Blir nedlesset med brev,gaver,tekstmeldinger,telefoner og mail som han føler han må svare på. Uten å vite det,tror jeg at han har en følelse av å være som et dyr i bur noen ganger,og beskuet til de grader. Overveldende og skremmende i mine øyne.

Dette multitalentet,som gav oss Fairytale,har så mye mer å by på. Alexander Rybak er så mye mer enn en sang. Han er en meget talentfull fiolinist,som behersker klassisk like vel som jazz. På scenen er han et fyrverkeri. Sammen med Frikar,og bandet sitt,har nå i snart 9 måneder turnert Europa,for fulle hus. Han er den nest mest kjente vi har i dette landet,etter a-ha,og er en utmerket representant for norsk kultur. Han fremmer det vi nordmenn er så stolte av i utlandet. Han er selv veldig stolt av den norske kulturen,selv om han er født hviterussisk.

Han er bare 23 år,men alikevel en ferdig formet artist,proff til fingerspissene,behersker flere sjangre,komponerer og formidler musikken sin med en sceneopptreden helt utenom det vanlige. Han har også gjennom sine 3 minutter i Moskva,skapt vennskap over landegrenser. Jeg selv er beviset på det. På grunn av han og hans musikk,har jeg fått flere gode venner i hele Europa,fra øst til vest,fra nord til sør.Vi er en gjeng som har blitt kjent på den offisielle facebook-siden hans og kommer fra ca.15 land i Europa. Vi har møttes flere ganger og driver på en måte med frivillig arbeid for Rybak,uten å gå nærmere inn på hva dette er. Dette gleder han stort,for fansen betyr mye for han,spesielt de av oss som stoler på han og støtter han i det meste. Jeg vet ikke av noen annen artist som bryr seg så mye om fansen sin og som gidder å stå i tre-fire timer,etter en konsert som må ha vært veldig tøff fysisk,og signere,la seg avbilde med folk,prate med folk o.l. Og det er personen Alexender Rybak som gjør at vi vil gi litt tilbake til han,fordi han gir så mye av seg selv. Og fordi han har gitt oss vennskap til mennesker vi aldri hadde visst om,om det ikke var for han.

Fairytale er en bitteliten bit av han,men den sangen var starten på Alexander Rybaks eventyrlige signingsferd gjennom nasjonen og Europa. En sang og en ung mann vi bør vær stolte av å ha som representat for landet vårt.
Prøv å drøm dere tilbake til den brakende seieren 16.mai 2009,prøv å tenk tilbake på hvorfor Fairytale var en av de mest spilte sangene i 2009. Prøv å gi denne unge mannen den anerkjennelsen han virkelig fortjener. Ikke snakk mer om Spybak,Pukebak eller Scarytale.

Jeg er en av de mange som har fått øynene opp for hans unike talent,den unike artisten og entertaineren han er. Jeg er en av de heldige som har fått små glimt av den virkelige Alexander Rybak og har bare godt å si om han.

På vegne av Rybaks Facebookies,Norge”

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Bra artikkel, men du glemte å ta med dokumetaren: Zeitgeist! ;)

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Zeitgeist er Illuminati propaganda (i lett forkledning, de er jo så flinke til denslags), så jeg kan ikke si jeg savner den på oversikten. (Bortsett fra det så hadde jeg et visst utbytte av Zeitgeist, for å fylle visse historiske huller…)

Illuminati er smarte nok til å angripe seg selv i Zeitgeist (ved å sparke inn åpne konspirasjonsdører ved navn The Fed og 911) for å skjule hvilke andre for Illuminati så viktige budskap som fremmes gjennom Zeitgeist:

“”Zeitgeist” seems to disguise an essentially pagan New Age message in a credible attack on the Illuminati. While decrying two Illuminati frauds, it is perpetuating a third one. Along with religion, it also assails nation and race in passing, 3 out of the 4 on the Illuminati hatelist.”
http://www.rense.com/general78/zeit.htm

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Ok. Zeitgeist 1 hadde masse tullprat, men dem hadde ganske interessante og dokumenterte “feil” ved verdensreligioner som fleste av oss ikke våger å spørre. Ja, du kan kalle dette for angrep, men kritikk må skje før utforskning begynner.
Zeitgeist 2 forklarte opphav til 90 % av verdensproblemer: Penger, og kom også med en løsning som “ikke” krevde penger. Flere kan kalle dette for utopi, kommunisme, sosialisme, anti-kapitalisme, anarki, anti-byråkrati, anti-demokrati osv, men Venus Project lar seg realisere, eneste man trenger er som Rockefellerne ofte sier: The right Crisis! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Personlig, har jeg sett Alle tre. The Corporation var laget med en “ikke-konspirasjonelt” holdning. Var veldig informasjonsrik med et stykke humør.
Arrivals var laget av muslimske ungdommer som hentet sin “drivstoff” fra youtube-filmene. Arrivals Reloaded var også bra, men utover serien begynte ting å gå fram og tilbake mellom sionister og illuminati, uten konkrete løsninger på “problemet”.
Invisible Empire er bra, men igjen: Den er laget med en “amerikansk” synspukt rundt det som skjer omkring i verden.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Flere filmtips (av alle kategorier):

TV-serien The Prisoner
Dawn of the Dead
Day of the Dead
Soylent Green
Welcome to Blood City
Revelations of an Elite Family Insider
The Money Masters
The Omega Code
Terminator I & II
The Mysterious Origins of Man
The Mysteries of the Sphinx
Scarface + American Gangster (om narko-forbindelsen)
Rothschild’s Choice (Obama/Sionistene)
Johnny Mnemonic
Wall Street
Falling Down
Enemy of the State
Blade Runner
The Island
1984
Brave New World (film / TV-serie)
Cube Zero
Total Recall
The Running Man
The Capitalist Conspiracy
Mission to Mars
Stargate
Brazil
Himmel over Berlin (“Wings of Desire”)
Das experiment
THX 1138
The Village
Wag the Dog
Equilibrium
Time Cop

« Forrige artikkel

Bohemian Grove – hemningsløs herreklubb i skogen

Neste artikkel »

Et forsøk på Revolusjon i Norge

72
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x