/

Vi blir lurt

10.4K visninger
10 minutter lesetid
72

Alle mennesker verden over som ikke går i dybden i det de tilegner seg av lærdom, blir lurt til å tro på løgner. Vi blir lurt til å tro at det finnes eninternasjonal terrorisme som prøver å rive verden fra hverandre, når det i virkeligheten er en ondskapsfull elite som har skapt en illusjon om en slik trussel, og som vil ha deg og meg som slaver. Hvis alle forsto dette ville vel ingen som var rimelig oppegående løfte så mye som en finger for å delta i konstruerte konflikter.

Medias terror-oppslag har en skjult agenda

Hver gang media rapporterer om ”terrorisme”, så gjøres det for å skape mer frykt hos deg og meg, og på den måten lar vi myndighetene slippe til med nye lover, regler og sikkerhetssystemer som skal skape en illusjon om trygghet fra såkalte terrorister og terrorisme.

Terroren i London ble utført av britisk etterretning, britiske myndigheter og enkelte underleverandører. Hvilken rolle spiller vel det så lenge media kan lyve om hvem som stod bak ?

Og vi lar oss villig lede, som den saueflokken vi er, til å tro på dette. Vi får mindre og mindre rettigheter og frivillig lar vi oss overvåke mer og mer. Alt hva vi gjør kan overvåkes. Hver gang vi kjøper noe med et kontantkort legger vi igjen spor, som forteller noe om oss. Når nok informasjon er samlet om våre handlevaner, kan det så lages en profil som kan benyttes i mange øyemed. Før plastikkortenes tid brukte vi kontanter. De la ikke igjen nevneverdige spor til sammenligning. Kan det være bevisst fra noen høyt oppe i kapitalismens system, at kontanter skal bli mindre og mindre tilgjengelig, slik at kortene tar helt over?

Implanterte chipper er på vei

Hva vil så bli neste steg? Implanterte chipper, så vi kan kontrolleres uansett hvor vi er og hva vi gjør? De fleste av oss ofrer ikke dette en tanke, men vi burde gjøre det. Noen vil til og med argumentere at en slik chip vil jo være fantastisk. Da har vi alt på et sted og vi trenger aldri å tenke på at vi kan glemme, kontantkort, pass, etc og vi vil til enhver tid vite hvor familiemedlemmene befinner seg via et dataprogram til PC-en. Hva med privatliv ? Hva hvis chippen svikter, slik at alle pengene som du har forsvinner, eller noen misbruker informasjonen som ligger på den ? Hva om det i verste fall er lagt inn en funksjon som stopper dine livsfunksjoner? Denne teknologien er allerede utviklet og klar til bruk, slik det fremgår av denne videoen.

Hallo din gærning tenker du kanskje, han der har lest en scifi bok eller sett en film for mye som han ikke burde ha sett. Du kan velge å tro det eller du kan sette i gang med å undersøke selv. Før jeg ble interessert i såkalte konspirasjonsteorier som skeptikerene ynder å kalle det, trodde jeg heller ikke på mye av det jeg den gang kalte absurde vrangforestillinger fra mennesker som levde i en fantasiverden. Da jeg motvillig begynte å lese bøker og se dokumentarfilmer som noen av disse ”galningene” anbefalte, forsto jeg at det var jeg som hadde levd i en fantasiverden og ikke de.

Mange av bøkene jeg ble anbefalt hadde jeg selv liggende, da jeg har samlet på bøker og filmer siden jeg var 12 år. Det har nå gått 27 år siden dengang. Jeg som alle andre elsket å se på underholdningsfilmer og lese: action, thrillere, grøssere, action, komedie og drama.

Bør vi se på voldsfilmer? Andres lidelse som vår underholdning

Jeg trodde aldri jeg skulle bli lei film og tv-serier, men etter hvert så oppdaget jeg at alt er gjentagelser av det man har sett tidligere, bare med andre aktører. Da jeg også begynte å tenke på at jeg faktisk ble underholdt av vold , av at andre hadde det vondt, ved at de  ble mishandlet drept, torturert og voldtatt, og at jeg hadde sittet i mer enn 33 år og ”kost” meg med dette, det fikk meg til å bli mer bevisst på hva jeg i fremtiden så på.

Er det sikkert at filmer vil bli kjedeligere uten vold ? Er det mulig at «noen» har ønsket at vi skal se på vold og lidelsen det skaper som underholdning ?

Nå ser jeg kun på filmer med budskap og informasjon som får meg til å bruke de små grå. Det merkelige er at dette er jo noe jeg egentlig burde tenkt på fra første film jeg så. Det er noe fundamentalt galt med samfunnet når vi faktisk kan kose oss og undeholde oss med vold og djevelskap. Ikke nok med det, vi oppfatter det som normalt, når det egentlig er unormalt. Bare dette er mer enn grunn god nok til å forstå at det er ugler i mosen, at noe er riv ruskende galt.

Hvorfor selges det lekevåpen til barn ? Er det en tilfeldighet? Du skal ikke være mye oppegående for å skjønne at noen er interessert i å påvirke oss allerede fra vi er små til å godta vold og våpen som noe normalt. Gode filmer med historier som engasjerer, avslører og forteller noe om samfunnet, er filmer som absolutt er verdt å se på. Og er de gode nok, så kan man gjerne se dem flere ganger.

Det finnes mye god litteratur og film

De fleste som leser bøker i Norge i dag leser krim eller skjønnlitteratur, men jeg kan fortelle at det finnes bøker som inneholder sanne historier, filosofi, fagbøker og bøker om samfunnet, som er minst like spennende enn en hvilken som helst krimbok eller thriller. Hvis man ikke har mer enn noen få overfladiske kilder som man bygger sin livstro på, vil man bli meget fattig, man vil ikke få den intellektuelle næring sinnet har krav på. Derfor er det viktig å sette seg inn i flere emner og gjerne lese bøker og se filmer som angriper et emne fra mer enn en vinkel. Sannheten er ikke enkel å finne, da den ofte er fordekt. Noen ganger kan det som ser ut til å være godt være ondt hvis man pirker under overfalten og ser forbi en blendende ytre skjønnhet. Sannheten kommer ikke til deg, du må grave etter den, ofte fryktelig dypt. Mange ønsker ikke å finne frem til den egentlige sannheten, fordi det vil knuse den virkeligheten de lever i, andre igjen har sannheter som har låst deres sinn, slik at nye impulser ikke kan nå frem uansett hvor gode beviser og dokumentasjon de får presentert.

Den ekte nysgjerrigheten – har du den ennå?

Man trenger bare en liten gnist av nysgjerrighet for å komme i gang, og denne lille gnisten kan vokse til en stor flamme som brenner jevnt og stabilt og som ikke lar seg slukke, når man begynner å forstå at alt man tidligere har trodd på bare har vært en eneste stor løgn som har fanget oss i fengsel på straffeplaneten jorden. Desto flere av oss som oppdager sannheten, desto flere blir vi som kan befri jorden og de sovende menneskene fra det fengslet eliten har konstruert for oss.

Her er mine anbefalinger

Jeg vil gjerne anbefale både noen bok- og filmtitler som trekker andre konklusjoner enn de som mainstream media hele tiden prøver å dytte på oss.

En del av bøkene er ikke tilgjengelig på det norske markedet, men mange av titlene som ikke er å oppdrive i den ordinære bokhandelen kan i de fleste tilfeller fås tak i her www.antikvariat.net eller www.amazon.com. Fretex og bruktbutikker er også fine steder der man kan finne mye spennende litteratur.

Anbefalte boktitler

(Tittel-forfatter-forlag)

Amerikas Maktmisbruk-Theodore Draper-Pax

Barn i krig-Jan Tystad-Gyldendal

Blank check The Pentagon`s black budget-Tim Weiner-Warner books

Blanke løgner, og skitne sannheter-Stian Bromark & Dag Herbjørnsrud-Tiden

Bruk og misbruk av historien-Pieter Geyl- Cappelens upopulære skrifter

Budbringerne Historien om de hemmelige fredskaperne-James F. Twyman-Hilt & Hansteen

Budbringerens overtak-Trond Berg Eriksen-Universitetsforlaget

Children of the matrix-David Icke-David Icke books

CIA and the cult of intelligence-Victor Marchetti and John D. Marks-Dell

CIA I Europa-Philip Agee og Louis Wolf-Pax

CIA`s hemmelige forsøg med mennesker (dansk)-Egmont R. Koch og Michael Wech

Close encounters A better explanation (teori om ufo fenomenet)-Clifford Wilson and John Weldon-Master Books

Danskeren på Guantanamo (dansk)-Hans Davidsen Nielsen og Matias Seidelin

Dark Mission The secret history of NASA-Richard C. Hoagland og Mike Bara

De bruna førbindelserna (svensk)-May Wechselmann-Ordfront

De skjulte makthaverne-Louis Turner-Gyldendal Fakkelbok

Den amerikanske trussel-Torben Krogh-Gyldendal Fakkelbok

Den fantastiske virkelighet-Louis Pauwels og Jacques Bergier-Gyldendal Fakkelbok

Den forbudte viten-Alice Miller-Gyldendal

Den fri verdens diktatur-Bahman Nirumand-Pax

Den hemmelige kampen-Helner Grundt Spang i samarbeid med Eva Christianne Jørgensen-Gyldendal

Den siste hemmelighet tvangshjemsendelsen til Sovjetunionen 1944-1947-Nicholas Bethell-Ascehoug

Den store stygge idrettsboka-Per Inge Torkelsen-Det Norske samlaget

Den tause inntrenger Om å overleve i en strålningstid-Charles Panati og Michael Hudson-J.W. Eides Forlag

Det fleksible mennesket Personlige konsekvenser av å arbeide i den nye kapitalismen-Richard Sennet-Fagbokforlaget

Det skjulte Norge-Kjell Arnljot Wig-Cappelen

Det store bedraget Alt tobakksindustrien ikke vil at du skal vite-Tone Bergli Joner og Per Erik Joner-Damm

Det syvende plan Hva skjer når atomkrigen har startet-Mordecai Roshwald-Pax

Det virkelige folket-Marlo Morgan-Gyldendal

Dimensions A casebook of alien contact-Jacques Vallee

Djevelen ler når Zions vise protokoller trer i kraft-Adam Bauner-A/S Lunde & Cos Forlag Bergen

Dobbeltspill Hvordan CIA leverte”beviser” til Stalins utrenskninger i Øst Europa under den kalde krigen-Stewart Steven-Aschehoug

Dumme hvite menn- Micheal Moore-Aschehoug

Dødens agenter Hvordan våpenhandlerne egger op til krig for å proffitere på det- Aksel Sandemose-Tiden

Ekko av fremtiden- Per Aslak Ertresvåg-Grøndahl

Elektromagnetismen og livet-Vilhelm Schjelderup-Kolofon

En falsk verden Betraktninger om radio og fjernsyn- Gunther Anders- Dreyers Perspektivbøker

En annen verden er mulig-Yves Boutroue og Vegard Velle-Oktober forlag

En reise i vannets fremtid-Terje Tvedt-Kagge forlag

Ende A diary of the third world war-Anton Andreas Guha

Fallet- Albert Camus-Fontenebøkene

Festningen Faller-Finn Alnæs-Aschehoug

Flukten fra friheten-Erich Fromm-Pax

Fredens sosiologi-Bondes forlag

Fremtidssjokket- Alvin Toffler-Cappelen

Frihet fra det kjente-Jiddu Krishnamurti-Gydendal Fakkebok

Frihet neste gang-John Pilger-Oktober

Frimureriets avsløring-General Erich Ludendorff-Antiforlaget

Gallup demokratiet Bruk og misbruk av meningsmålinger-Ottar Hellevik-Orion debatt Det Norske Samlaget

Globalisering en stor desillusjon-Joseph E. Stiglitz-Spektrum forlag

Haiene –Jens Bjørneboe

Hemp lifeline to the future The unexpected answer for our environmental and economic recovery-Chris Conrad

Hold kjeft rekrutt-PetterThomassen-Cappelen

Høyforræderi Sammensvergelsen mot det amerikanske folk-Albert E. Kahn-Falken forlag

I pengenes rike Berteninger fra den norske kapitalismen-Tore Lindholt-Gyldendal

I rettferdighetens navn Sakførerens opplevleser blant fant og fut i kongerike Norge-Hans J Bjørnstad-Gyldendal

Indoktrineringen i Svergie (svensk)-Gøran Palm-Pan

Inn i hampen-Jan Bojer Vindheim-Futurum forlag

Jesu Bergpreken til mennesker i dag-Einar Edwin-Aschehoug

Kampen om Mossad-Victor Ostrovsky-Aventura

Kampen om oljen-Anton Mohr-Aschehoug

Keeper of Genesis-Robert Bauval and Graham Hancock

Keiserrikets fall-Isaac Asimov-Aventura

Kildenens makt Ytringfrihetens politiske økonomi-Sigurd Allern-Pax

Konspirasjon og kapitulasjon Nytt lys på forsvarshistorien fra 1814 til 1940-Lars Borgersrud-Forlaget Oktober

Korrupsjonskultur, kameradri og tillitssvikt i Norge-Carl August Fleischer-Koloritt forlag

Krigen som aldri tar slutt Hvordan USA planlegger de neste ”Vietnam”-Michael T. Klare-Gyldendal Fakkelbok

Kunnskap og makt-Ottar Brox

Leagacy of ashes The history of The CIA-Tim Weiner-Penguin books

Spillet-Mike Cechanowicz

Skjult agenda-Mike Cechanowicz

Makt og overtro-Jørgen Lorentzen-Lanser

Makt over maten Hvordan virker WTO ?-Helge Christie-Landbruksforlaget

Makten bak makten-Per Aslak Ertresvåg-Koloritt forlag

Matrix of power-Jordan Maxwell

Mayan code, the-Barbara Hand Clow

Medicinens mafia (dansk)-Guylaine Lanctot-Klitrose

Mormon conspiracy, the- Charles L. Wood

Musikkens makt & den nye verdens orden-Tore Sognefest

Nazi international The nazi`s postwar plan to control finance, conflict, physichs and space-Joseph P. Farrell

No contest The case against competition-Alfie Kohn

No Logo-Naomi Klein-Forlaget Oktober

Norge, Norge fra slit og strev til stress og mas-Jørgen Lorentzen-Aschehoug

Når lov må brytes Sivil ulydighet i teori og praksis-Christian Bay-Pax

One world, ready or not The manic logic of global capitalism-William Greider

Onkel Sams kaniner Teknisk etteretning I Norge-Owen Wilkes og Nils Petter Gleditsch-Pax

Operation mind control The CIA’s plot against America-Walter Bowart

Panoptikon vårt gjennomsiktige samfunn-Georg Apenes-Forlaget Geelmuyden Kiese

Pengenes magt Vor tids Midas myte (dansk)-Anthony Sampson-Hans Reitzels Forlag

Pengeutlånerne-Anthony Sampson-Tiden

Pentagonismen Blir USA`s utvikling og politiske kurs bestemt fra Pentagon ?-Juan Bosch-Gydendal fakkelbok

Plantenes hemmelige liv-Peter Tompkins og Christopher Bird-Gyldendal

Premisser for påvirkning gjennom reklame-Trond Blindheim og Gunnar Sætrang-Cappelen

Propaganda og offentlighet- Noam Chomsky-Forlaget Oktober

Private future, the-Martin Pawley-Pan

Psychic wars-Elmar R. Gruber

Revelations alien contact and human deception-Jacques Vallee

Reverse speech-David John Oates

På Bahr bakke en varslers historie-Kari Breirem-Bazar

På flukt fra CIA-Philip Agee-Pax

Påvirkning & propaganda-John L. Syversen-Elingaard

Radiokrigen Lyden av penger, pop og politikk-Svein Tore Bergestuen og Bjørn Eckblad-Font forlag

Reis ingen monumenter Kampen om Nortraships hemmelige fond-Leif Vetlesen-Gyldendal

Rik på lavpris Bløffen om priser og konkurranse i norske matbutikker-Espen Bogen-Kagge forlag

Røverøkonomien-Loretta Napoleoni-Spartacus

Saken Dr kammerer-Arthur Koestler Tragedien om en forsker som våget å gå mot evolusjonslæren-Gyldendal Fakkelbok

Samvittighet forbudt Korrespondansen mellom Hiroshima piloten Claude Etherly og Gunter Anders-Gunter Anders-Aschehoug

Sankt Peters Himmelnøkler Katolismen sanne ansikt-Marta Steinsvik-Eugen Nielsen

Sannhetens kår Makt medier og politikk i illusjonenes tid-Christian Borch- Cappelen Damm

Selling sickness How the worlds biggest pharmaceutical companies are turning us all into pasients-Ray Moynhihan & Alan Cassels-Nationbooks

Sjarmør og tyrann Et innsyn i psykopatenes og ofrenes verden-Alva A. Dahl & Aud Dalsegg-Aschehoug

Sjokkdoktrinen Katastrofekapitalismens fremmarsj-Naomi Klein-Forlaget Oktober

Skyldig lydighet En bok om soldaters verden-Peter H. Butenschøn-Gyldendal

Sov mitt lille Norge-Per Aslak Ertresvåg-Koloritt

Trance Formation of America-Cathy O`Brien & Mark Phillips

Teknopolis-Neil Postman-Gyldendal

U1 et Amerikansk spionasjeprosjekt I Norge-Roger W Sørdahl-Cappelen

UFO en dokumentasjon-J.Allen Hynek-Ernst G. Mortensen Forlag

UFOs and the national security state 1941-1973-Richard M. Dolan

UFOs and the national security state 1973-1991-Richard M. Dolan

Ungdom og idolpåvirkning-Kåre Rørhus-Universitetsforlaget

Verden det er meg-Lauritz Johnson-John Griegs forlag

Verdens nye herskere-John Pilger-Forlaget Oktober

Verdensmakten ITT Et multinasjonalt selskaps skjulte historie-Anthony Sampson-Tiden

Vi morer oss til døde Neil Postman-Gyldendal

Vidunderlige nye verden-Aldous Huxley-Aschehoug Fontenebøker

Voksne spår barn rår Veien ut av (L)egoland-Øystein Skjæveland-Lunde

Vår tids egoisme-Ursula Nuber-Kolibri Forlag

War Day-Whitley Streiber & James W. Kuneta-Aschehoug (Om EMP)

Who financed Hitler The secret funding of Hitler`s rise to power 1919-1933-James Pool And Suzanne pool-Futura publications

Ytringer i det blå-Torborg Nedreaas-Aschehoug

Anbefalte filmer

They Live-regi: John Carpenter

The Pentagon Papers-James Spader

På livet løs-James Spader

Needful things-Ed Harris

Tre dager for Kondor-Robert Redford

Brubaker-Robert Redford

Utfordreren- Robert Redford

Gå og se-russisk ANTIKRIGS FILM

Stalingrad-tysk ANTIKRIGS FILM

Hamburger Hill-Amerikansk ANTIKRIGSFILM

Hjerter i Atlantis-Anthony Hopkins

Hotel Rwanda-Don Cheadle

Network (smakebit) – Peter Finch

JFK-Kevin Costner

Matrix- Keanu Reeves

Thank you for smoking-Aaron Eckhart

Bølgen-Bruce Davison

Disse kan sees på Youtube

Invisible empire

Food Inc

The Corporation

The Arrivals

The secret of Nikola Tesla the movie

Cathy O`Brien Mind control out of control

Super soldier Duncan O`Finioan

David Icke Cutting edge

Water the great mystery

Ian Crane Codex alimentarus

Jim Marrs Rule by secrecy

William Cooper secret government

Expelled – no intelligence allowed (Om folk som får sparken i USA når de motsier Darwins teori)

Robert Green`s talk on the Hollie Grieg Aberdeen abuse case

Ole-John Saga

"Hvis løgnen, likesom sannheten, hadde hatt ett eneste ansikt, ville den vært lettere å ha med å gjøre. For da kunne vi bare ansett det motsatte av det løgneren sier som sikkert. Men vrangsiden av sannheten har hundre tusen ansikter og et ubegrenset spillerom. Pythagoreerne mener at det gode er bestemt og begrenset, mens det onde er ubestemt og ubegrenset. Bare én vei fører til målet, tusen fører utenom." Michel de Montaigne

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

72 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Hva med å åpne en alternativ kino i Oslo og kjøre disse filmene med diskusjoner etter seanser?
Vi må begynne å samles og dra med ungdom.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Jeg er heller ingen grunder, men det finnes jo muligheter, t.o.m. med statlig økonomisk hjelp i starten.
Kanskje bygge opp på grunnlag av Blitz-samlested?
Det ville være mulig å tjene til selvdrift på salg av kinobilletter til selvkost-pris og servering av sunn mat til selvkost?
Jeg kunne gi gratis leksehjelp i matte og fysikk i tillegg.
Er det noen NS-lesere som har etableringserfaring?

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Jeg tror det er et enormt potensiale av gode krefter bare her på Speilet.
Ta med venner og venners venner, og du har krutt!
Jeg tror folk må samles ansikt til ansikt og definere noen mål og strategiere først. Lett blir det ikke, det vet de av oss som har forsøkt å gjøre noe tidligere og som kanskje har mistet noen illusjoner.
Så er det jo bare å invitere noen sosialdemokrater til å komme å holde kurs om hvordan man infiltrerer for å passifisere, he he!
Jeg ønsker i alle fall alt som kan hjelpe folk til å komme seg ut av Matrix velkommen.

Laila Clark
Skribent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Ole.. så fantastisk gjordt. Å dele så konstruktivt av din lidenskap. Tusen takk. Det er noe som heter Oslo spirituelle filmklubb.. de viser film på dagtid på lørdager en gang pr mnd.. jeg mener de kan UTVIDE. Flotte folk.

Luna
Luna
Abonnent
13 år siden

Gratulerer :D En bra artikkel. Dessverre er det altfor mange som ikke ser det
og lever i «zombie-verden» som er tilrettelagt for oss…

MortenB
MortenB
Abonnent
13 år siden

Det er VELDIG viktig å lære om alt som skjer, også det negative, men jeg tror det også er svært viktig å ikke «dra det med seg», men kunne det, gjøre seg «ferdig» med det og fokusere på at «nå vet jeg det og nå kan jeg bruke min kunnskap til å gjøre det som er best og riktig for meg». Legger en for mye energi i det negative vil de dra nytte av den. Kunnskap gjør at en oftere tar de riktige valgene i livet !
De som kontrollerer verden (og oss) sitter på toppen av pyramiden, og vi langt nede et sted. Slutter vi å bære den vakler den og de faller, og det vet de og det er antakelig ikke mye annet de er mere redde for enn det !
Vi må slutte å la oss lure til negative ting (som krig, vold osv) og i minst mulig grad smøre deres «corporate» system.

Av alle de «alternative» bøkene jeg har lest de siste årene er det en bok jeg varmt kan anbefalle : The Pleiadian Mission: A Time of Awareness by Randolph Winters (1994)
I denne boken ser Winters på hva vi kan lære av Pleiadefolket på Erra som «Billy» Meier hadde kontakt med opp til ca. 1978. Jeg mener det ikke finnes mange bøker som overgår denne. Kan være vanskelig å få tak i men noen eksemplarer på Amazone.com finnes.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

At Meier er «avslørt som svindler» er ikke riktig. Den eneste som sier dette er hans tidligere kone (selvsagt etter bruddet) og diverse des-informanter fra forskjellige myndigheter og hemmelige tjenester. På 70-tallet hadde CIA, MI6 + mange flere mange folk som hele tiden holdt han under oppsikt. Bilder forsvant, ble manipulert osv. Mange av bildene og biten av romskipet som IBM analyserte har forsvunnet. Ingen har til dags dato bevist at han var svindler. Og siden dette heller ikke kan bevises (hva kan egentlig ?) så handler dette mye om at vi gjenkjenner budskapet og tror på det.

Men, i 1978 skjedde det noe, en rar historie om Semjase som ble skadet. Saken var at de som ble med i gruppen til Meier hadde tatt mye av kontrollen og hadde en innbyrdes kamp som tok fokus fra saken og over i et annet spor. Meier innrømmet da også at Pleiadene hadde brutt kontakten da de mente Meier og gruppen hans ikke lyktes, men Meier fortsatte samtidig delvis som dette ikke var hendt. Leser en dokumentene vil en se at fra dette tidspunkt styres informasjonen gradvis over i en mer og mer negativ retning. Det kommer ut skremselspropaganda som ikke er forenelig med den informasjonen som allerede var dokumentert.

Men kjære Ole-John Saga, du er selvsagt fri til å tro på det du tror på, men dette mener jeg er helt feil.
Jeg stoler MYE mere på folk som har hatt direkte kontakter (som Meier og Alex Collier) enn channeling som i beste fall kan være 80% riktig, og der vedkommendes ego spiller svært mye inn på resultatet. Og jeg er mere skeptisk til tidligere militære ledere (som Bob Dean) , NASA folk osv. som kan være blitt fortalt desinformasjon (sort magi er som kjent 95% riktig og 5% desinformasjon) fra myndighetene.
Husk at vi holder pyramiden de sitter i toppen av og slik informasjon kan få oss til å slutte å holde den oppe…

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
Svar til  MortenB
7 år siden

Jeg tok Billy Meiers historie for god fisk inntil jeg begynte å se næremere på muligheten for at det hele var en bløff. Jeg har nå et plastikk-containerlokk liggende hjemme som til forvekslig er likt understellet på Meiers WCUFO (wedding cake UFOen). Synd at han ikke kom på å bruke noe mer eksotisk. Men det var vel en prøve for å se hvor godtroende vi er. Han tenkte kanskje som så at «Hvis folk tror på og godtar alt dette kan de bare ha det så godt!» ;)
Budskapet hans har mye positivt, men det undergraves selvsagt av uredelig opptreden.

At det bare en hans kone som har erkært ham for å være en lurendreier er ikke sant. Mange andre, bl.a. Philip Langdon har bidratt til å kaste lys over saken.

Frank Aune
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Nitupsar
7 år siden

Jeg ønsker å føye til din kommentar på et generelt grunnlag at jo mer overbevisende en persons opplevelser og bevis kan være, desto mer solid og godt gjennomført desinformasjon blir rettet mot personen. Spe på med en del sannhet og så trumfe inn med fabrikerte bevis og falske avsløringer. Det er den mest effektive måten å diskreditere/latterliggjøre en person på.

Det er ikke lett å finne sannheten i et hav av løgner og motsetninger. Jeg pleier å lese mellom linjene og kjenne etter hva som føles riktig. Jeg oppfordrer alle til å finne sin egen sannhet, men vær alltid åpen for å kunne endre denne verden.

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
Svar til  Nitupsar
7 år siden

Billy Meier og FIGu er den andre «sekten» jeg har tatt alvorlig og trodd fullt og fast at hadde sannheten (i alle fall mer enn noen andre hadde å tilby). Den første sekten var kristen og hadde den mest perfekte teologi/filosofi du kan tenke deg. Vi hadde svar på så godt som alt. Og budskapet var kjærlighet og fred og uangripelig.

I likhet med Billy Meiers gruppe kom all sannhet fra «profeten» selv. Ingen andre hadde noe særlig å bidra med bortsett fra parenteser og bekreftelser på lederens ord. Det er flere likheter mellom de to sektene. Begge hadde/har en bestefarskikkelse som fungerte som sannhetens nærmest ufeilbarlige orakel.

Jeg har nå kommet til at problemet med å finne sannhet og erkjennelse er at vi søker andre som vi tror kan gi oss dette. Men saken er vel den at vi har like god anledning til å finne og resonnere oss frem til og også oppleve hva som er sant og ikke sant som ethvert annet menneske inkludert åndelige veiledere/guruer/profeter/halvgder/helguder/filosofer/engler/åndevesener og hvem enn du kan spørre.

Jeg er imidlertid overbevist at det å søke svarene hos andre hindrer en i å finne frem til svarene selv og lobotomerer ens egen evne til å tenke og erfare hva som er sant og gavnlig. En trenger f. eks. ingen andre for å finne svar på hva som er godt og hva som er ondt. Vi har alle evnen til å innse dette.

Folk bruker alle mulige triks og pressmidler for å få oss til å ta det de sier høytidelig: At Jesu mor var jomfru (heller tvilsomt om du spør meg) da Jesus ble født gjør ikke Jesu budskap mere sant. Vi vet ikke engang om Jesus selv hevdet dette, men andre har i hvert fall gjort det i rikelig monn for å få oss til å akseptere at det er noe enestående og gudommelig ved den kristne religionen. Jeg tro ikke Jesus selv noengang kommenterte saken.

At Billy Meier har sett UFOer og snakket med ETer gjør ikke i seg selv det han har å si mere gyldig. Enhver påstand / læresetning / utsagn må gås etter i sømmene og veies og måles og vurderes på en objektiv måte for å finne det aktuelle sannhetsinnholdet. Det å blindt akseptere et utsagn eller påstand kan sammenlkines med å legge igjen hjernen i bilen når du parkerer utenfor kirken før gudstjenesten. Det gjør det selvsagt lettere å akseptere det du hører der inne men det gjør det ikke mer sant.

Dette er et stort og viktig emne og særlig i vår tid hvor ødeleggelsespotensialet er nesten uendelig og konsekvensene av f. eks. å ha en religiøs fanatiker som trykker på atomknappen for å fremskynde Armageddon sannsynligvis ville gjøre planeten ubeboelig i lang, lang tid. Vi bør ikke tillate at verden gir avkall på sunn fornuft og vitenskap og igjen hengir seg til relgiøse fabler og myter som vil henvise oss til en ny Middelalder.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  MortenB
13 år siden

Enig at man ikke skal «henge» i det negative, men bruke kunnskap for å snu situasjonen til noe bedre. Ofte er det nødvendig å få det negative ut i sollys som denne siden gjør: http://russian-untouchables.com/eng/

Faen er redd for massiv solidaritet med ofre.
Faens taktikk er å feie sine ugjerninger under teppe og få ofre/ pårørende til å knuse panner om taus byråkratisk vegg.
Vi har ikke lov til å overse slike ting og bare «gå videre».
Vi må reagere uten å forsøple vårt sinn.
Edelt opprør renser sjeler og tjener verden.

Ang. det «vi kan lære av Pleiada» kan si at det er erfaringer på Jorden med sin ubegrensete frie vilje, som er høyst verdsatt i galaksen.
Det er så tøff skole at en bestått eksamen her er verdt tusener av eksamener der.
Men det er ikke så lett å bestå.
Frykt er en av fallegruver, fristelser er en annen.

Michelle
Skribent
13 år siden

TAKK for kjempefin artikkel! Jeg kan også anbefale å høre på the Jesse Woodrow Show radio via http://www.jessewoodrow.com/ , der han prater masse om ytringsfrihet, micro-chips, chemtrails, secret government osv. Jesse er kjent fra hovedrollen i the Hillz sammen med Paris Hilton http://www.imdb.com/name/nm0940422/ Han jobber fortsatt med å få flere skuespillerroller, men nekter likevel å stoppe radio-showet sitt=o)

Jesse refererer mye til bibelen, jeg personlig tror jo at mye av det Jesus sa er positivt naturligvis, annet han sa har de forandret på, mens mesteparten er lagt inn av illuminati for å kontrollere oss! Jesus ble brukt i bibelen for å dekke over all skremselspropagandaen, nesten på samme måte som Prinsesse Diana ble brukt for å dekke over det som skjedde bak de lukkede dørene til de gamle skumle slottene. Hvem som har hørt om Masaru Emoto’s bevis for kraften av kjærlighetsfulle ord og lidelsen av det motsatte, tørr å ha bibelen eller koranen liggende ved sengekanten så mye negative ord de inneholder? Ja dessverre koranen også, jeg tror den er mye samme greia som bibelen. Begge laget for å fremme maskulin testosteron kraft osv, gud er en mann osv, du kan drepe i hans navn osv. Hvorfor ble bibelen oversatt og utgitt av King James, sønn av Dronnning Elizabeth, om det ikke var for å kontrollere oss?

Er det noen bygninger som er bygget for sannhet, uten penger, for fred og healing her i verden? Tror noen virkelig at for eksempel Nidarosdomen og andre liknende bygninger, ikke ble bygget via illuminati? illuminati har jo eksistert fra før Jesus fødsel på jorden, og er sterkere i dag enn noen gang, vi må aldri glemme at de kontrollerer det meste, de lager alle pengene og fordeler etter sine interesser!

Om folk ikke ble lurt inn i religioner (bortsett fra Buddhismen da den ikke er en religion, men bare kjærlighet i følge Buddha selv som ikke ville bli dyrket som noe bedre enn deg selv), så ville folk jobbet med alvene, trærne, økologisk frukt, musikk, healing osv Hvis det er noen bygninger som jeg tror illuminati ikke har hatt deltakelse i, må det være Buddhistiske templer.

Her er noen andre spennende «konspirasjons»-filmer jeg liker:
the Glass House (2001) med Leelee Sobieski
Erin Brockovich (2000) med Julia Roberts
Sleeping With the Enemy (1991) med Julia Roberts
the Bourne identity (1988) med Richard Chamberlain
the Devil’s Advocate (1997) med Keanu Reeves
Toxic Skies (2008)
the Firm (1993) med Tom Cruise
Knight and Day (2010) med Tom Cruise og Cameron Diaz
Meet Joe Black (1998) med Anthony Hopkins og Brad Pitt (på grensen konsp.)

Jed Dye
Abonnent
13 år siden

Goody, har ventet litt på en slik oppsummering av alternativt lesestoff og film. Noe man kan henvise videre til etc. Kan tilføye at filmen Soilent Green er høyaktuell igjen. Directed by Richard Fleischer 1973. Den er også tilgjengelig på torrent.

http://en.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green

SuperSau
SuperSau
Abonnent
13 år siden

Fantastisk:) Veldi bra liste du har kommet med her Ole! Dette er helt klart Cut’n’paste materiale for facebook^^, Mange spennende tittler som ska lastes ned og anskaffes. Hadde vert fint med en liste av di Engelske Titlene også kansje?

Keep ut the good work:)

Michelle
Skribent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Det hadde vært utrolig gøy om man kunne bare fått et par briller og sett auraen til folk. Det finnes de som har svart aura og de som ikke har aura også. Finnes visst mennesker uten sjel også har jeg hørt, slags robot-mennesker. Kanskje ikke så rart at illuminati fikk stoppet de aura-brillene da, LOL

Her viser en White Time Healer hvordan auraen skifter farge så fort healingen begynner, legg merke til det HViTE lyset fra hendene til Hvit Tids Healeren:

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

T
T
Forfatter
13 år siden

Fin artikkel OleJ, du er flink med kategorisering av informasjon, det vet jeg som har fått et par cd`er i posten av deg:) du burde hatt en kino som binladen skriver over, eller et bibliotek.

Jeg tipset en venn i USA om en film og fikk denne tilbake;

YouTube – The Green Beautiful – Part 1 YouTube – Eric Portman – The Spider and the Fly (1949) Part 1 YouTube – houzan8's Channel YouTube – strangersonatrain4u's Channel YouTube – leonardo1480's Channel YouTube – callzum2's Channel YouTube – marablaise2's Channel YouTube – pgnpxi's Channel YouTube – Elidor19559's Channel YouTube – Rhasiik's Channel YouTube – kkiimmiissiipp's Channel YouTube – Univfoxx's Channel YouTube – AcesHigh1916's Channel YouTube – longgoodfriday4u's Channel YouTube – Ink Official Trailer 1 (HD) YouTube – Big Fish Movie Part 1 of 14 YouTube – DEEP END PT 1 1971 YouTube – Wah-Wah-PT 1 YouTube – Τhε Dοgs οƒ Wαr (1980) 1/11 YouTube – Αbονe Us The Waνes (1955) 1/9 YouTube – The Young Lions (I) YouTube – [3/9] What Darwin Didn't Know HQ YouTube – Barbarians – The Savage Goths 4/6 YouTube – Mysterious Island (1961) Part 1 YouTube – I START COUNTING PART 1 1970 YouTube – |3|_/-\CK |3E/-\UTY 1 1971 YouTube – |_/-\ST P|_/-\CE 0N E/-\RT|-| EPISODE 1 POLES APART 1 YouTube – 1/13 The Μaח Whο FeΙΙ tο Εarth (1976) YouTube – /-\CC!|)ENT 2 YouTube – LIFE IS SWEET PART 1 1991 YouTube – Flaming Star Full Movie Part 1 of 13 YouTube – ATlOfTwCtsA YouTube – 39 Steps (1959) 1/11 YouTube – Towards Zero – 2 of 9 YouTube – Where's That Fire 1/7 YouTube – OBYI1 YouTube – By The Pricking Of My Thumbs 1/10 -Agatha Christie Marple YouTube – Sleeping Murder 2006 1/10-Agatha Christie Marple YouTube – Janet McTeer in Marple: The Murder at the Vicarage (2004) / P. 1/10 YouTube – Marple: Nemesis (2007) PART 1/10 YouTube – The Sittaford Mystery 1/10-Agatha Christie Marple YouTube – Houdini (1953) pt.2/10 YouTube – Curtain Up 1952 4 of 8 YouTube – Jack the Ripper 1988) part 1 YouTube – From Beyond The Grave (1973): Part 1/10 YouTube – Twins of Evil (1971): Part 1/9 YouTube – The Silver Chalice 01/15 YouTube – THTDB (1970): Part 1/10 YouTube – WtchOnThRhnK YouTube – Four Rode Out (1970) pt.5/9 YouTube – TNA (1973) 4/11 YouTube – PP (1952) 2/9

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  T
13 år siden

Here’s the orginal story from the Cambridge Evening News in case the link gets scrubbed:
Quote:
Cambridge Evening News – UK
11 July 2005

«I was in tube bomb carriage – and survived»

Image
So lucky: Bruce recovers in hospital

CAMBRIDGE dancer Bruce Lait has spoken of his miraculous escape when a bomb exploded just yards away from him in a Tube train carriage.

The 32-year-old was knocked out by the blast and awoke to a terrible scene of devastation in the underground tunnel near London’s Aldgate East station.

Mr Lait, who teaches dance in Cambridge, believes he and his dance partner Crystal Main were the only passengers in the carriage who survived the blast without serious injury – even though they were sitting nearest to where the bomb detonated.

When he came to, there was a body lying on top of him and he was surrounded by the dead and injured. But incredibly, the only wounds the dance coach sustained were facial lacerations and a perforated eardrum.

«I feel extremely, extremely lucky,» he said.

The explosion happened just after Mr Lait and Ms Main, 23, got on the train at Liverpool Street on their way to the South Bank for a rehearsal.

He recalled that the carriage had about 20-25 people in it, from all walks of life, and aged from their teens to over 60.

«I remember an Asian guy, there was a white guy with tracksuit trousers and a baseball cap, and there were two old ladies sitting opposite me,» he said.

«We’d been on there for a minute at most and then something happened. It was like a huge electricity surge which knocked us out and burst our eardrums. I can still hear that sound now,» he said.

The impact of the blast made him pass out. As he came to, he wondered whether he was alive or dead.

«We were right in the carriage where the bomb was. I was knocked out. I did not know what was going on.

«I wondered if I was dead or not. I said to myself, you can’t be dead because your brain is having conscious thoughts, so concentrate hard. I was telling myself ‘wake up Bruce, wake up’.»

Disorientated, he only gradually realized where he was and what had happened.

«When I woke up and looked around I saw darkness, smoke and wreckage. It took a while to realize where I was and what was going on, then my first concern was for Crystal.

«She was okay but she was in shock because she was trying to deal with the person on top of her who had massive head injuries. We have just found out that this person died,» said Mr Lait, who lives in Suffolk.

He too was afraid to move because there was a seriously injured woman lying on top of him.

«I realized someone was lying on top of me. I tried not to move her because I didn’t know if she was still alive, or I could have made it worse. This person also died, while on top of me.»

At the same time, he slowly tried to work out whether he or Crystal had been injured.

«I thought if I can wiggle my toes I’m okay, and I could, and I asked Crystal to do the same.»

Describing the scene as they waited for help, he said: «It was just the most awful scene of death and there were body parts everywhere. There was something next to me. I was trying not to look. I couldn’t figure out what it was.»

When paramedics arrived, they confirmed that the woman on top of him was dead and carefully moved her body. Mr Lait said the middle-aged woman had blonde curly hair, was dressed in black, and could have been a businesswoman.

He and Crystal were helped out of the carriage. As they made their way out, a policeman pointed out where the bomb had been.

«The policeman said ‘mind that hole, that’s where the bomb was’. The metal was pushed upwards as if the bomb was underneath the train. They seem to think the bomb was left in a bag, but I don’t remember anybody being where the bomb was, or any bag,» he said. (my emphasis)

They were led through the tunnel to the platform at Aldgate, which was just a few hundred yards away, and taken out of the station to wait for an ambulance.

Mr Lait was taken to the Royal London Hospital, Whitechapel, where he was visited by the Queen on Friday.

He said: «They asked would I mind if my name were put forward and I said I’d love to meet the Queen, even if the circumstances weren’t ideal.»

Sitting with his parents, Pat and Tom, Mr Lait told the Queen as she stood at his bedside: «I’m very thankful to still be here.»

Image
Royal visitor: At the Royal London Hospital

He said of Her Majesty: «She just seemed very nice and concerned, she seemed very genuine.»

Now back at home, he has been trying to recover from the ordeal, with the help of friends and family.

Mr Lait, who teaches the Latin formation team XS, based in Cambridge, and the Cambridge Dancers’ Club, said he has been moved by people’s care and consideration.

Image
On the floor: Bruce with dance partner Crystal, who was also on the train

«I’ve had people who know me phone me from all over the world and ask if I am alright. Those pictures of me and the Queen have gone all over the world.»

And he said the terrible experience has given him a new outlook on life.

«It has made me realize how important life is, and that we only get one life, and we’ve got to be happy with what we’ve got in our lives.»

Reflecting on the ordeal, he said: «Out of that whole carriage, I think Crystal and I were the only ones who were not seriously injured, and I think we were nearest the bomb.

«It makes me thank Him up there. I’m not overly religious but I’m not a disbeliever. I pray now and again. Something like this has just made me think, ‘thank you Lord’.»

Source:
http://www.cambridge-news.co.uk/news/re … 6926f9.lpf (Denne siden er forsvunnet! Med bildet av dronningen ved hospitalsenga. Hun er selv deltager i konspirasjonene!)

(Desverre–ingen

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  baugen
13 år siden

Fra en kommentar til nevnte avisutklipp:

«7/7 LONDON BOMB EXPLODES THE WRONG WAY

JULY 24, 2005

So Mr. Lait states he recalls where the bomb went off (as indicated by the cop) and he doesn’t remember anyone sitting in that spot, and he doesn’t recall any bag.

And as he leaves the subway car, he sees the hole in the floor and the metal pushed up into the car.

Which means the bomb would have exerted its force from underneath the subway car.

In a sane world, in a sane investigation, Mr. Lait would be re-interviewed at length by Scotland Yard. Ditto for Crystal and for the policeman who pointed out the hole in the floor of the subway car. The car itself would be examined very carefully, to confirm that the metal in the floor was pushed up into the car by a bomb that had been fixed to the underside of the carriage or had been placed on the tracks. The tracks would be studied carefully as well. The other 7/7 explosions would be re-studied in this light.

But to do these things and do them right could threaten and destroy the whole scenario about 4 al Qaeda terrorists, could expose the official story as a blatant fraud. THEN, questions would ensue about why that fraud had been perpetrated, and the answer would not be far behind. 7/7 had been created for the purpose of re-establishing «al Qaeda» and Muslim terrorists as the source of terror—as opposed to the people who had invented the cover story and, therefore, had acted on behalf of the real bombers.»

T
T
Forfatter
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Hehe, ikke mer kino altså.. Ah, flere gode filmer der, sikkert en del som både får deg til å tenke og, ja, tenke (vi er da voksne mannfolk).

Symbolene er overalt, dog ikke alltid negativt ladd…fant du forresten de voodo-dukkene på YX?

T
T
Forfatter
Svar til  T
13 år siden

La meg legge til for de utenforstående at ironi brukes flittig, og at det med voodo-dukker var bare noe sykt jeg hadde sett på en YX (texaco) stasjon, forøvrig styrt av Reitan-gruppen i Skandinavia. Der solgte de voodo-dukker til barn, de lå tillome i disken! Synkroniteten med at jeg så dette var at dagen før hadde jeg sett en tegnefilm som Ole John sendte meg (Super Ted…Magic Spell) som hadde gått på norsk barne tv, serien var fylt med svart magi, ritualer og bruk av voodo-dukker.

Its a sick world

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Flere filmtips (av alle kategorier):

TV-serien The Prisoner
Dawn of the Dead
Day of the Dead
Soylent Green
Welcome to Blood City
Revelations of an Elite Family Insider
The Money Masters
The Omega Code
Terminator I & II
The Mysterious Origins of Man
The Mysteries of the Sphinx
Scarface + American Gangster (om narko-forbindelsen)
Rothschild’s Choice (Obama/Sionistene)
Johnny Mnemonic
Wall Street
Falling Down
Enemy of the State
Blade Runner
The Island
1984
Brave New World (film / TV-serie)
Cube Zero
Total Recall
The Running Man
The Capitalist Conspiracy
Mission to Mars
Stargate
Brazil
Himmel over Berlin («Wings of Desire»)
Das experiment
THX 1138
The Village
Wag the Dog
Equilibrium
Time Cop

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Bra artikkel, men du glemte å ta med dokumetaren: Zeitgeist! ;)

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Zeitgeist er Illuminati propaganda (i lett forkledning, de er jo så flinke til denslags), så jeg kan ikke si jeg savner den på oversikten. (Bortsett fra det så hadde jeg et visst utbytte av Zeitgeist, for å fylle visse historiske huller…)

Illuminati er smarte nok til å angripe seg selv i Zeitgeist (ved å sparke inn åpne konspirasjonsdører ved navn The Fed og 911) for å skjule hvilke andre for Illuminati så viktige budskap som fremmes gjennom Zeitgeist:

«»Zeitgeist» seems to disguise an essentially pagan New Age message in a credible attack on the Illuminati. While decrying two Illuminati frauds, it is perpetuating a third one. Along with religion, it also assails nation and race in passing, 3 out of the 4 on the Illuminati hatelist.»
http://www.rense.com/general78/zeit.htm

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Ok. Zeitgeist 1 hadde masse tullprat, men dem hadde ganske interessante og dokumenterte «feil» ved verdensreligioner som fleste av oss ikke våger å spørre. Ja, du kan kalle dette for angrep, men kritikk må skje før utforskning begynner.
Zeitgeist 2 forklarte opphav til 90 % av verdensproblemer: Penger, og kom også med en løsning som «ikke» krevde penger. Flere kan kalle dette for utopi, kommunisme, sosialisme, anti-kapitalisme, anarki, anti-byråkrati, anti-demokrati osv, men Venus Project lar seg realisere, eneste man trenger er som Rockefellerne ofte sier: The right Crisis! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Personlig, har jeg sett Alle tre. The Corporation var laget med en «ikke-konspirasjonelt» holdning. Var veldig informasjonsrik med et stykke humør.
Arrivals var laget av muslimske ungdommer som hentet sin «drivstoff» fra youtube-filmene. Arrivals Reloaded var også bra, men utover serien begynte ting å gå fram og tilbake mellom sionister og illuminati, uten konkrete løsninger på «problemet».
Invisible Empire er bra, men igjen: Den er laget med en «amerikansk» synspukt rundt det som skjer omkring i verden.

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Her er eksempel på noe positivt akkurat nå:

#1
I USA er nettop nå enorm interesse for bøker om bakgrunnen til Uavhengighetserkleringen og Grunnloven samt alle deler av amerikansk historie politisk korrekt slettet fra lærebøker i skolene!

Som kuriositet: Glenn Beck fortalte nylig i et program de meget uavhengige statene energisk var mot samarbeide i begynnelsen. Det tok den enormt populære predikanten Whitfield 40 år å overbevise statene til en første sammenkomst—som dermed ble optakten at England –etter blodig kamp–gav slipp på overformynderiet. (Noen påstår de fremdeles har makt!)

#2.
Et klipp fra Aftenposten’s Debattsentral under musikk–«Mere enn en felespiller:»

«Det er mye som opptar meg her i verden. Jeg er dyreverner på min hals,jeg vil at eldre i dette landet skal ha det bedre. Jeg kjemper daglig for et bedre helsevesen i verdens rikeste land. Jeg kildesorterer,jeg kjører ikke bil,men går eller sykler for å spare miljøet,jeg er også vegetarianer på grunn av min kjærlighet til dyra,men den siste tiden har jeg vært opptatt av noe helt annet,noe som ikke er i nærheten av veldedighet og kampen for en bedre verden for mennesker og dyr.

Jeg tenker mye på Alexander Rybak. Gutten som bergtok Norge i mai i fjor. «Hele» nasjonen elsket vår nye Askeladd og trykket dette sjarmerende vesenet til sitt bryst. Etter dette har jeg fulgt han. Ikke fotfulgt han i den forstand,selv om jeg har vært på 5 konserter med han,de eminente gutta i Frikar og bandet hans.

Hvorfor har folk glemt at de ble sjarmert av han i mai? Hvorfor kritiserer de han,kaller han for Spybak,og låten for Scarytale? Og at han sier mye dumt i media…..gutten er bare ærlig han! Jeg elsker den litt naive ærligheten hans,selv om jeg kan bli sint på han noen ganger,fordi han er FOR ærlig,og tenker ikke på at det er flere enn fansen,eller en enkelt journalist,som får vite om uttalelsene hans,men faktisk hele Norge. Og ikke bare Norge,men halve Europa. Jeg vet at presse-Norge elsker å vri på det han sier. Et eksempel er et intervju med gatemagasinet =Oslo. Jeg har lest intervjuet,og det som kom fram i dagspressen etterpå,er veldig mye feilsitering.

Det siste som skjedde i Rybak-verdenen,var hans siste facebook-status. Jeg ble alvorlig bekymra en stund,men skjønner nå at han har det bra.
Jeg skjønner frustrasjonen hans jeg. Han er en ung mann,ukjent for de fleste i verden før mai,kjent over hele Europa over natta,alle vil ha en bit av han,han liker ikke å si nei,liker ikke å skuffe folk. Han har sine egne meninger om sin EGEN musikk,og blir kanskje overkjørt av bransjefolk og kontrakter? Blir nedlesset med brev,gaver,tekstmeldinger,telefoner og mail som han føler han må svare på. Uten å vite det,tror jeg at han har en følelse av å være som et dyr i bur noen ganger,og beskuet til de grader. Overveldende og skremmende i mine øyne.

Dette multitalentet,som gav oss Fairytale,har så mye mer å by på. Alexander Rybak er så mye mer enn en sang. Han er en meget talentfull fiolinist,som behersker klassisk like vel som jazz. På scenen er han et fyrverkeri. Sammen med Frikar,og bandet sitt,har nå i snart 9 måneder turnert Europa,for fulle hus. Han er den nest mest kjente vi har i dette landet,etter a-ha,og er en utmerket representant for norsk kultur. Han fremmer det vi nordmenn er så stolte av i utlandet. Han er selv veldig stolt av den norske kulturen,selv om han er født hviterussisk.

Han er bare 23 år,men alikevel en ferdig formet artist,proff til fingerspissene,behersker flere sjangre,komponerer og formidler musikken sin med en sceneopptreden helt utenom det vanlige. Han har også gjennom sine 3 minutter i Moskva,skapt vennskap over landegrenser. Jeg selv er beviset på det. På grunn av han og hans musikk,har jeg fått flere gode venner i hele Europa,fra øst til vest,fra nord til sør.Vi er en gjeng som har blitt kjent på den offisielle facebook-siden hans og kommer fra ca.15 land i Europa. Vi har møttes flere ganger og driver på en måte med frivillig arbeid for Rybak,uten å gå nærmere inn på hva dette er. Dette gleder han stort,for fansen betyr mye for han,spesielt de av oss som stoler på han og støtter han i det meste. Jeg vet ikke av noen annen artist som bryr seg så mye om fansen sin og som gidder å stå i tre-fire timer,etter en konsert som må ha vært veldig tøff fysisk,og signere,la seg avbilde med folk,prate med folk o.l. Og det er personen Alexender Rybak som gjør at vi vil gi litt tilbake til han,fordi han gir så mye av seg selv. Og fordi han har gitt oss vennskap til mennesker vi aldri hadde visst om,om det ikke var for han.

Fairytale er en bitteliten bit av han,men den sangen var starten på Alexander Rybaks eventyrlige signingsferd gjennom nasjonen og Europa. En sang og en ung mann vi bør vær stolte av å ha som representat for landet vårt.
Prøv å drøm dere tilbake til den brakende seieren 16.mai 2009,prøv å tenk tilbake på hvorfor Fairytale var en av de mest spilte sangene i 2009. Prøv å gi denne unge mannen den anerkjennelsen han virkelig fortjener. Ikke snakk mer om Spybak,Pukebak eller Scarytale.

Jeg er en av de mange som har fått øynene opp for hans unike talent,den unike artisten og entertaineren han er. Jeg er en av de heldige som har fått små glimt av den virkelige Alexander Rybak og har bare godt å si om han.

På vegne av Rybaks Facebookies,Norge»

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Ønsker å føye til noen filmer: Wilsons War, Lord of War, Fluenes Herre, V for Vandetta, I’robot og Minority Report – alle tar opp essensielle problemer.

Fra den virkelige you tube-verden anbefaler jeg Maafa 21, Money as dept, The reality of money, Project for a New American Century, The Union, Loose Change, The oil factor, Iraq for sale, Uncounted Election Fraud, Murder in the Heartland, End of Nations, End of Surburbia, The Fog of War, The Empire of the City, Controlling our Food og Endgame. Dette er dokumentarer som spenner om det meste.

Kanskje NS burde hatt en egen side/liste med linker til de 20-30 meste aktuelle dokumentarerfilmer?

Bjørn Christer
Abonnent
13 år siden

Hei Ole!
Setter pris paa at du har en samlelister med böker og filmer man kan lete fram og se :)

Selv har jeg samlet alle som var mulig paa youtube og lagt dem til paa youtubesiden min:
http://www.youtube.com/user/BCTheTruthSeeker

Der finnes det ogsaa MASSE andre playlister og videoer :)
God sommer alle sammen!

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Kjempe bra artikkel som settet fokus på noe meget viktig Ole-John :)

Klart det er en Agenda med og bare servere oss vold og elendighet 24/7
Man zapper fort igjennom kanalene og alt man finner er politiserier og vold og annen satanisme

Serier og filmer som 24 timer og 48 timer hjernevasker hodene våre med at det er helt greit og skjære av hoder og torturere skurker vist det kan bidra til og redde liv, heltene farer frem som onde demoner for og nå sine mål, hevn er det eneste rette, muslimer er onde og stort sett terrorister, politiseriene forteller oss at vi alle er potensielle kriminell der total overvåking og kontroll er eneste mulighet politiet har til og bekjempe kriminalitet
Ikke en eneste tegnefilm på barne kanalene er uten vold lenger, men vi skal vel hjenevaskest så tidlig som mulig
Selv parodiene er blit parodier på seg selv nå der vi ser at Illuminati får ut sitt budskap gjennom humor så en kan se i denne Lady Gaga parodien som er sett av 60 millioner der hun har et tredje øye i pannen 2.30 ut i videoen

I USA så er det helt greit og vise en som får hodet knust som en mellon med balltre men et par som viser kjærlighet til hverandre er forbudt

Hvorfor er det nesten ingen som reagerer ?
Er det litt etter litt oppskriften som gjør alt OK sånn som med DLD og digitale fotobokser som spretter opp som paddehatter ??

humanliber
humanliber
Abonnent
13 år siden

I disse DVD tider vil jeg også anbefale folk å lese en lite omtalt bok. Jeg vet ikke hvor jeg har tatt dette innlegget fra, men legger det ut igjen til nye lesere. Denne boken kan sammenlignes med 1984, men gjelder etter at globaliseringen er gjennomført og nesten alle er blitt «zombier»

Ira Levin: En fullkommen dag (1970

Den amerikanske forfatteren Ira Levin (f. 1929) er kjent for sine høyintelligente og skremmende bestselgere. Bare 22 år gammel debuterte han med thrilleren Et kyss før døden (1952). Senere kom den okkulte grøsseren Rosemarys baby (1967); den to ganger filmatiserte skrekkromanen The Stepford Wives (1972); Guttene fra Brasil (1976) der kloninger av Hitler frembringes; og Sliver (1991) der eieren av en skyskraper er en morder som har installert hemmelig overvåkningsutstyr i samtlige leiligheter. Fremtids­romanen This Perfect Day (1970) ble utgitt på norsk i Lanterne-serien i 1972 med tittelen En fullkommen dag. Pr. april 2007 finnes ikke én eneste norsk kommentar eller anmeldelse av denne boken på Internet.

En fullkommen dag er ikke bare like spennende, underholdende og intellektuelt stimulerende som hans andre romaner, den er et mesterverk. Boken fungerer også som en oppdatert integrasjon av det beste ved de fire andre romanene. I En fullkommen dag har verdens­samfunnet blitt fullstendig standardisert, og overvåkningen har langt på vei blitt automatisert. Alle verdensborgerne bærer en armbåndslenke der deres kombinerte navn og ID-nummer er innkodet, og denne lenken fungerer som identitetskort og kontokort ved de utallige scannere som er plassert i butikker og overalt i det offentlige rom. Absolutt alle data om hvert eneste verdensmedlem sendes automatisk til Unidat som ligger i EUR0001. Unidat er et flere kilometerlangt monster av en superdatamaskin som ligger i flere etasjer under bakkenivå.

Alle verdensborgerne er overfladisk lykkelige, av tre grunner. For det første fordi leve­standarden er tilfredsstillende høy og det er ingen klasseforskjeller. For det andre fordi alle er indoktrinert til å tjene kollektivet (”Familien”) og aksepterer som en selvfølge at Unidat tar alle de viktige avgjørelsene i den enkeltes liv, som utdannelse, arbeid, bosted, yrkesvalg, sexpartnere, livspartner, retten til å få barn eller ikke, osv… Ingen tviler på at Unidat vet hva som er best både for individet og samfunnet. Den tredje grunnen til overfladisk lykke er at alle borgerne en gang i måneden blir injeksert med et stoff som de tror er en mental­nødvendig medisin men som i virkeligheten svekker deres libido, primalfølelser, hormonnivå og jeg-styrke. Alle lever et tilfredsstillende liv der de med glede utfører det arbeid og fører det liv som Unidat i sin uendelige visdom dikterer dem. I en alder av 62 år dør alle, ifølge den offisielle versjonen en naturlig død.

Tilsynelatende er det UniComp som styrer verden, og ingen styrer den. De fire store verdensgjenløserne som Staten og hele verdensbefolkningen hyller og beærer året rundt er Jesus, Marx, Wood og Wei. Wei var den siste av de store, og han var med på å utvikle UniComp. I dette fullkomne og gjennomregulerte samfunnet, der ”kamp” og ”hat” er de to sterkeste bannordene og adjektivene som kan bli brukt, kan tilsynelatende ingenting gå galt. Alvorlige biologiske avvik og anomalier har for lengst blitt utryddet. Alle verdens­medlemmene av den yngre generasjonen har kroppshøyde, kroppstype og ansiktsutseende innenfor en gitt harmonisk standard.

Michelle
Skribent
13 år siden

iLLUMiNATi og TV2 HiNDRER Ytringsfriheten!

Nå gir heller ikke TV2 publikum muligheten til å kommentere artiklene sine direkte lengre. Først så gjorde de sånn at du bare kunne kommentere om du var registrert via mobilen din eller face-book, og så stoppet de det også. Du kan bare gjøre det via blogging, men hvem gjør det?

NRK lar jo bare publikum kommentere underholdningsartikler, nesten aldri politiske artikler!

Utrolig provoserende! Slipp folket til! Et nytt angrep på «demokratiet»; enda et bevis på mind-control, du skal ikke lære, du skal ikke forstå, du skal ikke vite, du skal slutte å stille spørsmål og heller bare jobbe for pengene som illuminati lager..

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

$100 gjelder ovenfor staten, og ikke ovenfor private nettsider. Staten kan ikke hindre deg i å ytre deg i samfunnet, f.eks. ved å stenge nettsiden din, men en privat nettside kan slette alle ytringer som eieren ikke liker.

Dette gjelder også Nyhetsspeilet. Staten kan ikke hindre Nyhetsspeilet ved for eksempel å beordre datasenteret til å slå av serveren deres, men Nyhetsspeilet kan hindre personer i å ytre seg her på nettsiden. Dette kalles som oftest moderasjon og er ganske utbredt i nettsamfunn.

Så TV2 gjør ikke noe galt når det gjelder ytringsfriheten.

Michelle
Skribent
Svar til  kaotiker
13 år siden

Det er jo ikke bare snakk om at TV2 og NRK osv sensurerer og meldinger, moderasjon har de alltid hatt, de har nå helt stengt av for kommentarer fra befolkningen, det er sinnsykt!!!!

NRK er statseid og skal lizzom være et viktig apparat som skal informere folket, opplyse og bedre kommunikasjonen. De kjører rein hersketeknikk via mind-control!

Selv TV2 har konsesjon fra Stortingen (de skal liksom representere folket/alle/»demokratiet») og ble åpnet av Kongen og Dronningen. Det er veldig provoserende at de går fra å la publikum få kommentere artikler direkte, til å stenge det av. TV2 har tilgang til politikere og maktpersoner, på en helt annen måte enn hvermann har! Ikke hvem som helst kan starte en tv-kanal som sender live til alle tv-appartene i landet! Det er en grunn til at de får holde på med mind-control, at de følger den internasjonale mainstreem-medias agenda = iLLUMiNATi

Så TV2/NRK/Staten gjør galt når det gjelder ytringsfriheten.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Konsesjonen som ble gitt til TV2 gjelder for TV-sendinger, og har ikke noe som helst med nettsidene deres.

Jeg forstår svært godt hvorfor de hindrer folk å kommentere en del saker, gjelder også nettavisene, ettersom artikler som omhandler temaer som f.eks. politikk har en tendens til å utarte seg til drittkasting mellom aktørene i diskusjonen eller svært rasistiske kommentarer. Så det enkleste er ofte å hindre alle i å kommentere på en del saker. Jeg gjentar på nytt: Ytringsfriheten gjelder ikke på private nettsider.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

jeg skjønner ialefall nå hvorfor du heter kaotiker, LOL

1. Jeg tror nok at TV2-nettsidene har noe med TV2 å gjøre.
2. Så siden det er noen som slenger dritt, så skal man stoppe ytringsfriheten totalt? (De har alltid hatt moderatorer, så det er ikke det det handler om.) Hva når Obama forsvarer bruken av krig i nobel-talen da, er ikke det å slenge dritt? Da burde vi jo i det minste fjernet alle talene hans fremover.
3. Hvor mange private nettsider har helt stengt for kommentarer? Det er vel mange private nettsider som lar oftest folk få kommentere fritt, eller iallefall under moderasjon. Men nå er ikke jeg så interessert i hva private nettsider gjør.
4. NRK-sine nettsider er forresten de siste sidene som kan kalles private, men forresten kanskje du har helt rett likevel, alt eies jo av iLLUMiNATi

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Nicket mitt referer bare til at jeg studerte kompleksitetsteori.

1. Jeg skrev at nettsidene til TV2 har ingenting med konsesjonen deres. Det stod ikke noe om at nettsidene ikke hadde noe med TV2 å gjøre.

2. » Hva når Obama forsvarer bruken av krig i nobel-talen da, er ikke det å slenge dritt? Da burde vi jo i det minste fjernet alle talene hans fremover.»

Dette har da ingenting med TV2 sine, eller andres, nettsider. TV2, og alle andre som eier en nettside, vil selv kunne bestemme hva som skal stå skrevet på deres nettsider. (Dette gjelder også Nyhetsspeilet.)

3. Du sier at du ikke er så interessert i hva private nettsider gjør, men likevel fremtrer det ganske tydelig at du bryr deg ganske mye om hva TV2 gjør? TV2 er som de fleste vet et privateid aksjeselskap. Noe som gjør at nettsidene deres er private nettsider.

4. NRK er et aksjeselskap, og nettsidene deres vil derfor være privat eid.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er jo godt mulig du har rett i mesteparten av det du skriver og forteller om, men det forandrer jo ikke noe som helst på det jeg sier, snarer tvert imot!

iLLUMiNATi og TV2 og NRK HiNDRER Ytringsfriheten!

Nixo
Nixo
Abonnent
Svar til  kaotiker
12 år siden

Mange private internettleverandører (om ikke alle) har regler for tjenesten som kundene må gå med på og som gir dem anledning til å stenge internettsider med såkalt upassende innhold, hvor hva som er upassende defineres så vagt og omfattende at det dekker mye mer enn det som er definitivt ulovlig.

Disse reglene er en potensiell trussel mot ytringsfriheten. De gjør at både hemmelige tjenester og udemokratiske pressgrupper kan presse ISPer til å stenge nettsider med upassende innhold – for eksempel fundamentalistiske kristne, islamske og jødiske pressgrupper, pressgrupper som er på korstog mot pornografi, såkalte skeptikerpressgrupper, Redd Barna, Barneombudet og andre fanatiske barnevernspromotorer, legemiddelindustrien, osv., osv.

Men vanlige mennesker har et våpen mot slike. En kan ha en nulltolleransepolitikk mot ISPer som sletter websider fordi de ikke liker innholdet, og boikotte dem, eventuelt sette dem på en for alle tilgjengelig svarteliste.

hmm
hmm
Abonnent
13 år siden

http://www.idg.no/computerworld/article157844.ece

«Da regjeringen i 2007 satte av 20 millioner kroner til utvikling av tjenesten, sa daværende Fornyingsminister Heidi Grande Røys at en felles elektronisk løsning var en forutsetning for å få fart på offentlige elektroniske tjenester:

– Vi må bli kvitt brukernavn- og passordkaoset som møter brukere av offentlige tjenester. Regjeringen intensiverer nå arbeidet med å få på plass en felles elektronisk id-løsning for offentlig sektor.»

http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/pressesenter/pressemeldinger/2007/foreslar-nasjonalt-id-kort-i-norge.html?id=457472

«et frivillig nasjonalt ID-kort som skal kunne utstedes til alle søkere med fast bopel i Norge.»

-Tviler på at dette blir så frivillig som dem skal ha det til.
Dette må jo være myndighetens store våte drøm.
Vi lever i en spennende tid.
DYRET klarer snart ikke lenger å skjule seg.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Selv om jeg liker Tarantino-filmer ser jeg egentlig ikke det store pointet i krim-litteratur. På sett og vis dreier det seg jo om å leve seg inn i «et djevelsk sinn» for å finne frem til den/de skyldige.

Ta f.eks. Norges krimkonge Jo Næsbø. Titler som «Rødstrupe» og «Snømannen» er fornøyelige, men dreier seg i det store og hele om å finne ut hvor djevelsk raffinert forbryteren tenker. Og hva med en tittel som «Panserhjerte» ? Det minner meg liksom om cremationofcare i Bohemian grove. What’s the point in it – og er vi sikre på at vi ikke blir påvirket av de onde tildragelsene, om så bare på et subtilt ubevisst plan ?

Takke meg til low-life/white trash figurene i Pulp Fiction. Det er enkle sjeler som sliter rundt i gjørma mens de på et vis strever etter å bli mer moralske mennesker, som buddyen til Travolta (Samuel L. Jackson) som bestemmer seg for å forlate hitman-business etter å ha overlevd et pistolangrep som skulle ha medført at han hadde dødd på flekken. «Divine intervention» fikk fortjenesten, hvoretter han spaserte ut av gangsterbransjen til et fattigere men bedre liv…

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

– og er vi sikre på at vi ikke blir påvirket av de onde tildragelsene, om så bare på et subtilt ubevisst plan ?

Eg er meir bok en film derfor må eg berre spørre for og finne ut om eg er paranoid ;D

Tar eg feil eller er det i alle armagedon relaterte filmar ein mørkhuda president?

Tilfeldig?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jonny
13 år siden

ja

I Quantum Apocalypse er presidenten hvit :)
Quantum Apocalypse handler om et himmelegme som forårsaker polskifte, jordskjelv, ekstremvær, flodbølger mm, men rett før jordens undergang så klarer de å reservere selve tiden så alt blir bra før Nibiru kommer :)

http://www.moviestrailer.org/quantum-apocalypse-movie-trailer.html

Mye tyder nok på at det også er en av løsningene til eliten med LHC

Som Dr Kaku og flere av verdens fremste forskere sier så er vi allerede der at en kan reise i tid
Men det noen lover som forbyr tidsreiser som kan løsest med kvantemekanik
Siden det blir litt rot vist en reiser bak i tid og skyter sin egen bestefar i ung alder så eksisterer ikke du heller og kan ikke reise bak i tid, men der kommer kvantemekanikken inn med sine mange string teorier( Stringteorien, m-string teorien og super sting teorien med sine 15 dimensjoner
Som dem fleste vet så kan elektroner opptre flere plasser samtdig, forsvinne og komme tilbake mm noe som beviser dimensjonsteoriene og multiverset der det eksisterer en rekke universerer paralelt med vårt

Så reiser du i tid så vil du dukke opp i en identisk dimensjon på et annet nivå der du tror du er reist bak i tid men egentlig så er du bare i en ny dimensjon på et tidligere stadie :)

http://www.youtube.com/watch?v=iEYexnoNIi0&feature=related

desafi0
desafi0
Abonnent
13 år siden

The fourth kind!!!!

« Forrige artikkel

Bohemian Grove – hemningsløs herreklubb i skogen

Neste artikkel »

Et forsøk på Revolusjon i Norge

72
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x