//

Bekjennelser fra en Legemiddeldirektør

49.1K visninger
6 minutter lesetid
230

Boken “Dødelige bivirkninger” skrevet av John Virapen, Legemiddeldirektør med 35 års erfaring, avslører en kynisk verden basert på profitt fremfor menneskers liv og helse.

Boken “Side effects: Death” er skrevet på en engasjerende måte med forfatterens egne livshistorier gjennom 35 års erfaring i farmasøytisk industri. Den avslører korrupsjon, svindel og farlige preparater på markedet som forfatteren selv var del i eller observerte i sitt arbeid. Du vil bli forbløffet, du vil bli glad, du vil bli sint og du vil få nytt håp.

Viktigst av alt, du vil sitte igjen med en økt bevissthet rundt helse og helsevesen og hvordan du kan beskytte deg selv. Boken blir også publisert på norsk fordi denne kunnskapen ut til folket og den kommer fra rett person.

Boken er såpass avslørende at den hos korrupte selskap og personer vil anses farlig for deres virksomhet, men dette kan ikke stoppe sannheten i å komme frem.

Jeg ønsker inderlig å se et paradigmeskifte i hvordan vi tenker helse og livsstil og jeg vet mange av dere som leser dette har det samme ønsket. Denne boken er som en spydspiss mot en ny og bedre forståelse av helse og vårt helsevesen i dag og boken gir derfor grunnlag for en liten revolusjon i seg selv.

35 års erfaring i legemiddelindustrien

John Virapen var ansatt i legemiddelbransjen i over 35 år og har jobbet i alle deler av industrien med unntak av produksjon. Han var senest Daglig Leder i Eli Lilly & Company i Sverige(8 år) og hadde ansvar for en rekke legemidler med svært alvorlige bivirkninger. Nå vil han ha sannheten ut…

”Korrupsjon og bedrag var min jobb”

Nå går han i strupen på legemiddelbransjen for å gjøre bot for sine tidligere handlinger, som han angrer bittert på, og fordi han på sine eldre dager har fått en sønn som han ønsker å beskytte mot en løpsk og korrupt industri som er en trussel mot liv og helse for millioner mennesker.

Seneste uttalelser fra John  Virapen (oversatt til norsk):

”De fleste helsemyndigheter og legemiddelsverk vet at mange legemidler har svært alvorlige bivirkninger. Hvorfor gjør de da ikke noe med det?”

”Sannheten er at legemiddelindustrien har blitt så korrupt at det nesten har blitt vanlig å bestikke myndigheter, tjenestemenn og leger, dette er en livsfarlig trend vi MÅ stoppe før det er for sent. Jeg vet dette fordi jeg selv var en av legemiddelbransjens løpegutter som ble sendt ut for å bestikke leger og myndigheter. Jeg husker en gang jeg ble sendt til USA fra Sverige med fly med et formål alene å gi kontanter til en korrupt lege der. Jeg var selv den personen som fikk i oppdrag å bestikke svenske myndigheter til å ta inn Prozac. Jeg angrer bittert, og om jeg kunne gå tilbake og endre mine tidligere handlinger ville jeg gjort det. Det beste jeg kan gjøre nå er å skrive om dette og håpe det vil bidra til en endring. Dette er noe et samfunn ikke kan leve med i lengden, dette er din og min oppgave, vi må stoppe en organisme ute av kontroll.”

“Jeg ønsker at folk skal forstå farene med blockbustermedisiner (bestselgere) som fins på markedet, før det er for sent. Det er blant de viktige tingene folk kommer til forstå når de leser denne boken”

– John Virapen

Spørsmålene nå er følgende: Vil samfunnet reagere? Vil våre myndigheter få opp øynene for galskapen de har vært med å sponse både finansielt og maktmessig? Hva vet egentlig våre helsemyndigheter og vil de egentlig vite? Vil journalistene våge å skrive om det?

Og viktigst av alt, vil du åpne dine øyne for galskapen?

Dette er en samfunnsrettet og samfunnsaktuell bok som også egner seg for leger og fagfolk som føler seg lei av og ferdig med uvirksomme og ofte farlige legemidler mennesker ikke trenger og som selges inn av ivrige selgere med rå provisjon og diverse skitne knep i boka. Blant dem betalte reiser, tilbud om godt betalte foredragsjobber og kontanter i hånden.

”Korrupsjon og bedrag var min jobb”, sier John Virapen i sin bok “Dødelige bivirkninger”.

Er avdelingsoverlegen i Legemiddelverket korrupt?

Det er i denne sammenheng også viktig å sitere Legemiddelverkets avdelingsoverlege Steinar Madsen på debatt mellom GSK og Legemiddelverket på protestfestivalen i Kristiansand onsdag den 15. september 2010 på spørsmål fra Kjetil Dreyer (representant for Vaksineaksjon.no), dette med ca 30-40 vitner i salen:

Kjetil Dreyer: har du noen gang tatt imot penger direkte fra legemiddelbransjen?
Steinar Madsen: Ja, det har jeg tidligere.
Kjetil Dreyer: På hvilke måte har du tatt imot betaling?
Steinar Madsen: Via reiser, foredrag og liknende.” Steinar Madsen nølte ikke med å fortelle dette, muligens fordi det en eller annen gang ville komme for en dag. Det som er den farlige trenden her er at dette ser ut til å være en akseptert form for bestikkelse og korrupsjon.

Denne boken går hardt ut imot slik korrupsjon og omtaler også en rekke vanlige, men svært skadelige legemidler i dagens samfunn, blant dem insulin og ADHD-medisiner med mer. Svært få kjenner bivirkningene og historiene bak disse.

Hva som skjer i de skjulte kulisser som du ikke er klar over kan skade deg.

Samtidig ønsker John å bevisstgjøre deg og meg rundt hva han vet skjer i de skjulte kulisser i bransjen også i dag og ved dette bidra til å redde liv som ellers ville gå tapt ved bruk av spesielt visse typer legemidler.  Boken er lettlest og slagkraftig.

Du vil føle deg styrket etter å ha lest den og forstå at her kan du og jeg utgjøre en enorm forskjell.  Du vil forstå alvoret av dette selv om du vil det eller ei, men desto viktigere er det å lese den og dele den med så mange som praktisk mulig.

Vi trenger et paradigmeskifte – du har blitt løyet for

Dette er en bok som ved sin kraft evner å skape et nytt paradigmeskifte, endre spillereglene og omfordele makt tilbake til folket. Bruk den for det den er verdt!

Lenge har du blitt ført bak lyset, lenge har du betalt en høy pris, både helsemessig og finansielt ved å sponse en av verdens mest korrupte industrier i den tro at det du gjør/gjorde er/var rett og den eneste mulighet for deg.  Du har blitt løyet for, du har blitt lurt, men ikke lenger…

Derfor er denne boken her og den er dagsaktuell som aldri før, vi har mange grelle eksempler på dette, blant dem H1N1 vaksine hysteriet der både media, legemiddelindustrien og norske myndigheter spilte på lag og lå i samme seng. Det er i dag omtalt som “den største skandale i Norsk medisins historie.” La oss jobbe for å unngå flere slike skandaler i fremtiden. La oss gi våre barn en tryggere og bedre oppvekst enn dette.

For å forhindre slike overtramp mot befolkningen (sponset av dine og mine skattepenger) på ny og på ny må folket utdannes, dermed trenges det noe mer enn en enkelt artikkel fra en engasjert vaksinemotstander, det kreves reell kunnskap og erfaring, dette gir John Virapen i mengder gjennom denne boken. Derfor er den så livsviktig! Og om du ønsker å bidra for egen frihet og helse er det beste du gjør å kjøpe bøker og dele dem med andre. Du vil forstå hvorfor når du leser boken selv.

NB! Boken er ikke et angrep på alle legemidler eller selskap der ute, den avslører sannheter rundt medikamenter, selskap og hendelser der korrupsjon råder, sett ut ifra en erfaren innsidemann fra legemiddelindustrien.

Hvor får jeg tak i boken?

Boken lanseres den 20. november 2010 og du kan lese mer og blant annet forhåndsbestille hos Altshop.no. Du finner den allerede på engelsk hos Capris.no, Amazon.com osv. Sjekk også Rolf Kenneths bokanmeldelse.

Journalister kan kontakte artikkelforfatter Kjetil Dreyer på tlf +47 45600654 ved ytterligere spørsmål og eventuelt kommentarer fra John Virapen. Pressemelding kan lastes ned her.

Dr John Virapen sin egen hjemmeside
Her kan du lese mer om John Virapen. Klikk her.

Se også filmen der han snakker foran omlag 1000 personer. Den finner du på denne lenken.

Dr Virapen kommer til Norge 20. og 21. november 2010
Dr John Virapen kommer til Norge for å holde foredrag lørdag den 20. og søndag den 21. oktober 2010 på Alternativmessen på Lillestrøm, kl. 16:00 begge dager. Boken fås også kjøpt på Altshops stand under messen.

Utfyllende artikler

Her finner du en innholdsrik samleside for tusenvis av engelske/amerikanske artikler relatert til emnet. Klikk her.

Her finner du andre artikler i Norge – vaksineaksjon.no.

En fin artikkel i Dagens Medisin rundt korrupsjon – dagensmedisin.no.

Her finner du flere artikler rundt korrupsjon på Dagens Medisin – Klikk her.

NRK artikkel – Leger som samles mot korrupsjon.

Se hjemmesiden til Leger mot Korrupsjon – www.leger-mot-korrupsjon.net.

Om dere lesere av Nyhetsspeilet har andre artikler som treffer dette emnet, legg dem i kommentarfeltet for å underbygge denne artikkelen ytterligere. Det er tusenvis og hundre tusenvis av artikler direkte eller indirekte relatert til korrupsjon i legemiddelbransjen.

Vi trenger denne boken og vi trenger å spre denne informasjonen til den vanlige mann i gata. Selv de mest kritiske vil kunne la seg overbevise av en tidligere legemiddeldirektør som nå går ut med avsløringer. Her ligger kraften i John Virapens tidligere erfaring. La oss bruke dette verktøyet for det det er verdt.

Kjetil Dreyer

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.

3 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

230 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
6 år siden

Av samtlige bøker jeg har lest i år, er Niels Christian Geelmuydens «Pillebefinnende» den som har sjokkert meg mest.
Boka tar for seg legemiddelindustrien.
De fleste av oss vet den er snuskete.
Det som kommer fram i boka er likevel så oppsiktsvekkende at det ikke er til å fatte:

Utstrakt forskningsmanipulering, resultater som ikke offentliggjøres, bivirkninger som hemmeligholdes, korrupte diagnosesystemer.

Legemiddelindustrien selv har vært urovekkende tause. Fagbladet Sykepleien gjorde et heroisk forsøk på å få dem i tale, da de ba om et intervju med Karita Bekkemellom, direktør i bransjeforeningen Legemiddelindustrien (Sykepleien.no 13.10.17).

https://www.dagbladet.no/kultur/utrolig-at-legemiddelindustrien-kan-leve-med-det-som-star-i-boka-pillebefinnende/69153561

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Norsk lege har kuttet all kontakt med legemiddelindustrien:

“Har kutta all kontakt med legemiddelindustrien

Den erfarne overlegen og psykiateren Trond Aarre meiner legemiddelindustrien er uetisk og grådig.”

https://www.nrk.no/sognogfjordane/har-kutta-all-kontakt-med-legemiddelindustrien-1.13251955

Mole
Mole
Abonnent
8 år siden

Norske leger mottar millionsummer fra legemiddelindustrien:- Offentliggjøringen skaper mer tillit mellom pasienter og helsepersonell
http://www.dagbladet.no/nyheter/norske-leger-mottar-millionsummer-fra-legemiddelindustrien–offentliggjoringen-skaper-mer-tillit-mellom-pasienter-og-helsepersonell/60302254

Velkommen etter Dagbladet……!?!

Mole
Mole
Abonnent
8 år siden

– Legemiddelbransjen presser prisene så høyt det er mulig
Nå forhandler Asbjørn Mack (61) medisinpriser på vegne av norsk helsevesen.
http://www.tv2.no/2015/11/13/nyheter/immunterapi/helse/toppsaker/7639877

Legemiddelinnkjøpssamarbeid (LIS) bekrefter at de nå er ferdige med prisforhandlingene for de to første PD1-hemmerne.
http://www.dagensmedisin.no/artikler/2015/11/10/i-havn-med-prisforhandlinger-for-dyre-kreftmedisiner/

Over 1000 helseansatte fikk betalt av legemiddelfirmaer
Ansatte i helsevesenet har fått utbetalt over 100.000 kroner i årlige honorarer fra legemiddelfirmaene.
http://www.tv2.no/a/3294494

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Britisk psykiatriprofessor mener fagfolk, leger og pasienter solgte og kjøpte en myte om den «nye generasjonen» antidepressiva som ble svært populære på 1990-tallet.
——–fordi det var et enkelt budskap å kommunisere til pasienten, og pasientene fordi tanken om at man kan korrigere noe unormalt med en medisin er tiltalende,…

….det har vært vanskelig å finne noen sikker sammenheng mellom bruk av antidepressive legemidler og redusert forekomst av selvmord.

– Det til tross for at det er om lag 300.000 nordmenn som bruker SSRI-legemidler og tilsvarende legemidler, sier han.

….men de var ganske giftige og overdose var meget alvorlig. De har også ubehagelige bivirkninger.
http://www.abcnyheter.no/livet/2015/04/22/222569/psykologer-leger-og-pasienter-solgte-og-kjopte-en-medisinmyte

Er det rart fler og fler mister tillit til medisin?

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Aggressiv lobbyvirksomhet fra farmaindustrien for å innføre tvangsvaksinering

http://thebeam.org/2015/03/aggressiv-lobbyvirksomhet-fra-farmaindustrien-for-a-innfore-tvangsvaksinering/

Hvor kom tvangsvaksinerings-påfunnet fra? Arbeiderpartiet.

Hvem er leder i den norske legemiddelindustrien? Tidl. Ap-topp Karita Bekkemellem: http://www.lmi.no/ansatte

Tilfeldig? Kanskje. Kanskje ikke.

I tillegg til den nazi-aktige tvangstenkningen, som overkjører borgernes frie vilje, er kanskje noe av det verste det totale fraværet av fokus på de fagmedisinske virkningene av vaksiner; på ingredienser, virkninger og risiko.

Vaksiner er snikforgiftende og immunundertrykkende og noen tåler dem SVÆRT DÅRLIG…

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Kan være greit å se starten på farma. industrien, fra oppkjøp av universiteter, innføring av lang legeutdanning, samt implantering. Myndihetene i Norge innførte faktisk markeds restriksjoner for at det ikke skulle bli helt galt. Forbud mot fradrag for farma. bestikkelser, ikke .lov å trekke fra skenking av leger som en fradragpost i regnskapet. (noen år siden nå).

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Rima E. Laibow: “Vaccines Are A Complete Fraud. Don’t Poison Your Child!” https://www.youtube.com/watch?v=m1JdYCCqMKg

Google { Dr Rima E Laibow https://www.google.no/search?q=Dr+Rima+E+Laibow }

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

..according to a government document
About 80,000 people could die if there were a “widespread outbreak” of an antibiotic-resistant blood infection, according to a government document.

Antibiotic resistance:
http://www.bbc.com/news/uk-32193606

30.09.2014
Antibiotics ‘linked to childhood obesity’
Norske barn blir tykkere
http://www.bbc.com/news/health-29409087
http://forskning.no/overvekt-barn-og-ungdom/2010/10/norske-barn-blir-tykkere

65 prosent av barnehagebarn behandles med antibiotika i løpet av ett år. Foruroligende mye, mener forskerne bak ny undersøkelse.
http://www.aftenposten.no/helse/Barn-far-for-mye-antibiotika-6336843.html

Får norske barn for mye antibiotika?
http://tidsskriftet.no/article/631029/

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Statens legemiddelforhandler nektet å delta i forhandlinger om den nye brystkreftmedisinen Perjeta pågrunn av krav om hemmelighold.
http://www.p4.no/story.aspx?id=605802

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Former physician Ghislaine Lanctót on corruption in the pharmaceutical industry https://www.youtube.com/watch?v=kmBw6N0CsBQ

Quote: Former physician Ghislaine Lanctót on corruption in the pharmaceutical industry. Please Help Support The Richie Allen Show https://www.indiegogo.com/projects/the-richie-allen-radio-show http://richieallenshow.com/ https://www.facebook.com/richieallenshow Tune in at 8pm GMT http://www.davidicke.com/radio/player http://www.FabRadioInternational.com Talk Radio Europe on FM. Tune in at 8pm Bst http://www.DavidIcke.com http://www.FabRadioInternational.com Talk Radio Europe on FM. Contact The Show. Email Richie@RichieAllenShow.com Twitter: twitter.com/RichieAllenShow

Google { ghislaine lanctót https://www.google.no/search?q=ghislaine+lanctót }

VACCINATION 101 – Dr. Lanctot alias “GHIS”, vaccines are only a form of warfare http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1819&start=1

Google { simone delarue vaccine ligue nationale pour la liberté des vaccinations https://www.google.no/search?q=simone+delarue+vaccine+ligue+nationale+pour+la+liberté+des+vaccinations , associated press court case vaccination injuries https://www.google.no/search?q=associated+press+court+case+vaccination+injuries , dr judy wood 9/11 https://www.google.no/search?q=dr+judy+wood+9/11 , sodium bicarbonate tullio simoncini cancer https://www.google.no/search?q=sodium+bicarbonate+tullio+simoncini+cancer , amaroli https://www.google.no/search?q=ameroli , stanislaw burzynski https://www.google.no/search?q=stanislaw+burzynski , antineoplastons https://www.google.no/search?q=antineoplastons }

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Dementia ‘linked’ to common over-the-counter drugs
A study has linked commonly used medicines, including over-the-counter treatments for conditions such as insomnia and hay-fever, to dementia.
http://www.bbc.com/news/health-30988643

Worldwide, 35.6 million people have dementia and there are 7.7 million new cases every year.
http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs362/en/

Salget av legemidler øker kraftig. I fjor brukte vi legemidler for nesten 7,5 milliarder kroner – en økning på 10 prosent fra 1999.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/helse-og-medisin/vi-spiser-mer-piller/a/9106361/

Ser vel en klar rød tråd her, eller hva??

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

En indisk underleverandør til legemiddelindustrien har jukset med studier i flere år. –

Studiene det er jukset med ligger til grunn for godkjenning av mer enn 1200 generiske legemidler i Europa.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2015/01/27/216587/legemiddelverket-suspenderer-flere-medisiner-etter-juks

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Legemiddelverket suspenderer flere medisiner etter juks
http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2015/01/27/216587/legemiddelverket-suspenderer-flere-medisiner-etter-juks

At the beginning of December it became known that the French national agency for drug safety (ANSM) had conducted an investigation of nine drug trials performed by GVK Biosciences and had found massive data falsifications in each one of them.

The European Medicines Agency is currently investigating hundreds of other studies by GVK Biosciences, which could lead to the withdrawal of marketing authorizations of over a hundred, mostly generic, drugs from many drug companies worldwide.[15]
http://en.wikipedia.org/wiki/GVK_(conglomerate)#Fraud_at_GVK_Biosciences

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

HRT pills linked to clots – and possibly stroke – study finds
http://www.bbc.com/news/health-31794435

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Studie: Bivirkningene ved paracetamol alvorligere enn antatt
** Kan øke risikoen for hjerteinfarkt, tidlig død og slag
** Statens Legemiddelverk: Paracetamol er fortsatt førstevalget
http://www.vg.no/forbruker/helse/helse-og-medisin/studie-bivirkningene-ved-paracetamol-alvorligere-enn-antatt/a/23409401/

Mole sier:
26. 01. 2015, kl. 22:19
Dementia ‘linked’ to common over-the-counter drugs
A study has linked commonly used medicines, including over-the-counter treatments for conditions such as insomnia and hay-fever, to dementia.
http://www.bbc.com/news/health-30988643

Worldwide, 35.6 million people have dementia and there are 7.7 million new cases every year.
http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs362/en/

Salget av legemidler øker kraftig. I fjor brukte vi legemidler for nesten 7,5 milliarder kroner – en økning på 10 prosent fra 1999.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/helse-og-medisin/vi-spiser-mer-piller/a/9106361/

Ser vel en klar rød tråd her, eller hva??

Mole sier:
04. 07. 2014, kl. 22:38
Slik kan aspirin forebygge kreft
Visse smertestillende midler kan også virke kreftforebyggende. Grunnen er at det bremser forfallet i genene.
http://www.forskning.no/artikler/2014/juli/396499

Løp å kjøp.

Mole sier:
08. 12. 2010, kl. 00:01
Aspirin reduserer risikoen for å dø av kreft
En lav daglig dose med det smertestillende middelet kan stanse forløpet til en rekke vanlige kreftsykdommer.

Det er også høy redusert dødelighet på grunn av kreft i mage og tarm.

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/aspirin-reduserer-risikoen-for-aa-doe-av-kreft-3359900.html

Forskerne har blant regnet ut at 50-årige menn som tar en aspirintablett hver dag, får en risiko for å dø som øker med 10,4 dødsfall per 100.000.
http://www.abctv.no/nyheter/vitenskap/070508/aspirin-farlig-som-kjore-bil

Aspirin farlig for børn

Smertestillende medicin med acetylsalicylsyre kan skade børn, advarer et britisk udvalg for medicinsikkerhed, skriver Politiken. Det gælder blandt andet børnemagnyler. Medicinen kan i værste tilfælde, føre til en livsfarlig hjerne- og leversygdom.
http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2762/sprog=1/grp=9/menu=3/

Kan lure på hvem som betaler for disse undersøkelsene?

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

The price of life-saving vaccines has skyrocketed….
It accused the pharmaceutical industry of overcharging and highlighted cases where rich western countries were getting a better rate than poor ones.

The medical charity’s report says prices are now “prohibitively high” and were “calling into question the sustainability of immunisation programmes”.
http://www.bbc.com/news/health-30853336

” immunisation programmes ”
Vaksinering er ikke immunisering
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/vaksinering-er-ikke-immunisering/

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Slik ble mennesker brukt som forsøkskaniner
Nesten alle forskningsressurser brukes på å finne behandling til oss i den rike verden. Selve forskningen gjøres stadig oftere på fattige mennesker.
http://pluss.vg.no/2014/11/12/1821/1821_23334471#xtor=CS1-1-23334471%5BVerdens+verste+medisinske+forsøk%5D

Betalingsartikkel, jeg her ikke lest den.
Men stikkordet er, mennesker BLIR BRUKT, ikke ble brukt som forsøkskaniner!

Hvorfor er nøytral info om vaksiners ingredienser og virkninger mangelvare?

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/09/hvorfor-er-noytral-info-om-vaksiners-ingredienser-og-virkninger-mangelvare/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Nazi-lege utførte ekstremforsøk på norske dykkere: – Jeg hylte av smerte http://www.vg.no/nyheter/innenriks/nazi-lege-utfoerte-ekstremforsoek-paa-norske-dykkere-jeg-hylte-av-smerte/a/23337113/

“Barn og andre er lurt til å bære en overvåkningsenhet, liten boks på størrelse med en personsøker, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2014/10/alberto-riveras-avsloringer-om-jesuitt-ordenen-og-den-virkelige-historien/comment-page-3/#comment-111916

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Antibiotics ‘linked to childhood obesity’
Norske barn blir tykkere
http://www.bbc.com/news/health-29409087
http://forskning.no/overvekt-barn-og-ungdom/2010/10/norske-barn-blir-tykkere

65 prosent av barnehagebarn behandles med antibiotika i løpet av ett år. Foruroligende mye, mener forskerne bak ny undersøkelse.
http://www.aftenposten.no/helse/Barn-far-for-mye-antibiotika-6336843.html

Får norske barn for mye antibiotika?
http://tidsskriftet.no/article/631029/

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Legemiddelindustrien betaler selv for nesten all forskning på nye medisiner. Kan vi da stole på resultatene av forskningen?
http://tv.nrk.no/serie/folkeopplysningen
http://www.nrk.no/emne/folkeopplysningen-_sesong-2_-1.11870050

Denne episoden bør sees.

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Alzheimer og demenssykdommer øker kraftig

Anxiety and sleeping pills ‘linked to dementia’

http://www.forskningsradet.no/no/Nyheter/Alzheimer_oker_kraftig/1253952729388?lang=no

http://www.bbc.com/news/health-29127726

Hermis
Hermis
Abonnent
9 år siden

Da har jeg gjort et medisinsk eksperiment på meg selv. Brukte en bomullspinne med sølvvann for å fjerne en mellomstor vorte som jeg hadde tett innpå øyet. Som de fleste vet, skyldes slike vorter virus. Dette gjentok jeg 3-4 ganger pr dag i 3-4 uker, og den tørket gradvis inn og falt av i flere omganger. Fikk jeg sølvvannet inn i øyet, kjente jeg ikke noe ubehag i det hele tatt. Heller ikke huden omkring vorten hadde noen merkbar eller synlig reaksjon. Altså ingen bivirkinger. Dette beviser ihvertfall for meg at sølv slår ut virus.

Ikke så rart at legemiddelmafiaen og de korrupte helsemyndighetene og WHO er livredde for at folk skal ta i bruk kolloidalt sølv og behandle seg selv med slike effektive og rimelige produkter som dette. EU forbød bla. sølv som helsekost i 2010. Men dette skyldtes en avlegs framstillingsmetode fra 1800-tallet hvor det ble brukt salpeter. Noe som kunne føre til kosmetiske fargeendringer i huden ved veldig store inntak. Les mer om sølvvann her:

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1448

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
9 år siden

Les gjerne også om FNs “Agenda 21” og Codex Alimentarius som har til hensikt å ødelegge for helsekostprodukter og økologisk produksjon globalt. I tillegg skal GMO-“mat” påtvinges. Mål: redusere jordas befolkning med 1-3 milliarder individer.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/fns-agenda-21-veien-til-et-globalt-helvete-for-de-som-er-igjen/

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Slik kan aspirin forebygge kreft
Visse smertestillende midler kan også virke kreftforebyggende. Grunnen er at det bremser forfallet i genene.
http://www.forskning.no/artikler/2014/juli/396499

Løp å kjøp.

Mole sier:
08. 12. 2010, kl. 00:01
Aspirin reduserer risikoen for å dø av kreft
En lav daglig dose med det smertestillende middelet kan stanse forløpet til en rekke vanlige kreftsykdommer.

Det er også høy redusert dødelighet på grunn av kreft i mage og tarm.

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/aspirin-reduserer-risikoen-for-aa-doe-av-kreft-3359900.html

Forskerne har blant regnet ut at 50-årige menn som tar en aspirintablett hver dag, får en risiko for å dø som øker med 10,4 dødsfall per 100.000.
http://www.abctv.no/nyheter/vitenskap/070508/aspirin-farlig-som-kjore-bil

Aspirin farlig for børn

Smertestillende medicin med acetylsalicylsyre kan skade børn, advarer et britisk udvalg for medicinsikkerhed, skriver Politiken. Det gælder blandt andet børnemagnyler. Medicinen kan i værste tilfælde, føre til en livsfarlig hjerne- og leversygdom.
http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2762/sprog=1/grp=9/menu=3/

Kan lure på hvem som betaler for disse undersøkelsene?

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Ekspert: Ville ikke brukt solspray på datteren min
Noen solsprayer kan være kreftfremkallende, fordi de inneholder nanopartikler som kan dras inn i lungene. Små barn er særlig utsatt.
http://www.nrk.no/livsstil/solspray-til-barn-havner-i-lungene-1.11784300

Det er de stakkars barna som foreldre oppfordres til å spraye også.

« Forrige artikkel

Illuminati for folk flest

Neste artikkel »

Kina inntar Europa

230
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x