//

Bekjennelser fra en Legemiddeldirektør

48864 visninger
6 minutter lesetid
230

Boken «Dødelige bivirkninger» skrevet av John Virapen, Legemiddeldirektør med 35 års erfaring, avslører en kynisk verden basert på profitt fremfor menneskers liv og helse.

Boken «Side effects: Death» er skrevet på en engasjerende måte med forfatterens egne livshistorier gjennom 35 års erfaring i farmasøytisk industri. Den avslører korrupsjon, svindel og farlige preparater på markedet som forfatteren selv var del i eller observerte i sitt arbeid. Du vil bli forbløffet, du vil bli glad, du vil bli sint og du vil få nytt håp.

Viktigst av alt, du vil sitte igjen med en økt bevissthet rundt helse og helsevesen og hvordan du kan beskytte deg selv. Boken blir også publisert på norsk fordi denne kunnskapen ut til folket og den kommer fra rett person.

Boken er såpass avslørende at den hos korrupte selskap og personer vil anses farlig for deres virksomhet, men dette kan ikke stoppe sannheten i å komme frem.

Jeg ønsker inderlig å se et paradigmeskifte i hvordan vi tenker helse og livsstil og jeg vet mange av dere som leser dette har det samme ønsket. Denne boken er som en spydspiss mot en ny og bedre forståelse av helse og vårt helsevesen i dag og boken gir derfor grunnlag for en liten revolusjon i seg selv.

35 års erfaring i legemiddelindustrien

John Virapen var ansatt i legemiddelbransjen i over 35 år og har jobbet i alle deler av industrien med unntak av produksjon. Han var senest Daglig Leder i Eli Lilly & Company i Sverige(8 år) og hadde ansvar for en rekke legemidler med svært alvorlige bivirkninger. Nå vil han ha sannheten ut…

”Korrupsjon og bedrag var min jobb”

Nå går han i strupen på legemiddelbransjen for å gjøre bot for sine tidligere handlinger, som han angrer bittert på, og fordi han på sine eldre dager har fått en sønn som han ønsker å beskytte mot en løpsk og korrupt industri som er en trussel mot liv og helse for millioner mennesker.

Seneste uttalelser fra John  Virapen (oversatt til norsk):

”De fleste helsemyndigheter og legemiddelsverk vet at mange legemidler har svært alvorlige bivirkninger. Hvorfor gjør de da ikke noe med det?”

”Sannheten er at legemiddelindustrien har blitt så korrupt at det nesten har blitt vanlig å bestikke myndigheter, tjenestemenn og leger, dette er en livsfarlig trend vi MÅ stoppe før det er for sent. Jeg vet dette fordi jeg selv var en av legemiddelbransjens løpegutter som ble sendt ut for å bestikke leger og myndigheter. Jeg husker en gang jeg ble sendt til USA fra Sverige med fly med et formål alene å gi kontanter til en korrupt lege der. Jeg var selv den personen som fikk i oppdrag å bestikke svenske myndigheter til å ta inn Prozac. Jeg angrer bittert, og om jeg kunne gå tilbake og endre mine tidligere handlinger ville jeg gjort det. Det beste jeg kan gjøre nå er å skrive om dette og håpe det vil bidra til en endring. Dette er noe et samfunn ikke kan leve med i lengden, dette er din og min oppgave, vi må stoppe en organisme ute av kontroll.”

“Jeg ønsker at folk skal forstå farene med blockbustermedisiner (bestselgere) som fins på markedet, før det er for sent. Det er blant de viktige tingene folk kommer til forstå når de leser denne boken»

– John Virapen

Spørsmålene nå er følgende: Vil samfunnet reagere? Vil våre myndigheter få opp øynene for galskapen de har vært med å sponse både finansielt og maktmessig? Hva vet egentlig våre helsemyndigheter og vil de egentlig vite? Vil journalistene våge å skrive om det?

Og viktigst av alt, vil du åpne dine øyne for galskapen?

Dette er en samfunnsrettet og samfunnsaktuell bok som også egner seg for leger og fagfolk som føler seg lei av og ferdig med uvirksomme og ofte farlige legemidler mennesker ikke trenger og som selges inn av ivrige selgere med rå provisjon og diverse skitne knep i boka. Blant dem betalte reiser, tilbud om godt betalte foredragsjobber og kontanter i hånden.

”Korrupsjon og bedrag var min jobb”, sier John Virapen i sin bok «Dødelige bivirkninger».

Er avdelingsoverlegen i Legemiddelverket korrupt?

Det er i denne sammenheng også viktig å sitere Legemiddelverkets avdelingsoverlege Steinar Madsen på debatt mellom GSK og Legemiddelverket på protestfestivalen i Kristiansand onsdag den 15. september 2010 på spørsmål fra Kjetil Dreyer (representant for Vaksineaksjon.no), dette med ca 30-40 vitner i salen:

Kjetil Dreyer: har du noen gang tatt imot penger direkte fra legemiddelbransjen?
Steinar Madsen: Ja, det har jeg tidligere.
Kjetil Dreyer: På hvilke måte har du tatt imot betaling?
Steinar Madsen: Via reiser, foredrag og liknende.” Steinar Madsen nølte ikke med å fortelle dette, muligens fordi det en eller annen gang ville komme for en dag. Det som er den farlige trenden her er at dette ser ut til å være en akseptert form for bestikkelse og korrupsjon.

Denne boken går hardt ut imot slik korrupsjon og omtaler også en rekke vanlige, men svært skadelige legemidler i dagens samfunn, blant dem insulin og ADHD-medisiner med mer. Svært få kjenner bivirkningene og historiene bak disse.

Hva som skjer i de skjulte kulisser som du ikke er klar over kan skade deg.

Samtidig ønsker John å bevisstgjøre deg og meg rundt hva han vet skjer i de skjulte kulisser i bransjen også i dag og ved dette bidra til å redde liv som ellers ville gå tapt ved bruk av spesielt visse typer legemidler.  Boken er lettlest og slagkraftig.

Du vil føle deg styrket etter å ha lest den og forstå at her kan du og jeg utgjøre en enorm forskjell.  Du vil forstå alvoret av dette selv om du vil det eller ei, men desto viktigere er det å lese den og dele den med så mange som praktisk mulig.

Vi trenger et paradigmeskifte – du har blitt løyet for

Dette er en bok som ved sin kraft evner å skape et nytt paradigmeskifte, endre spillereglene og omfordele makt tilbake til folket. Bruk den for det den er verdt!

Lenge har du blitt ført bak lyset, lenge har du betalt en høy pris, både helsemessig og finansielt ved å sponse en av verdens mest korrupte industrier i den tro at det du gjør/gjorde er/var rett og den eneste mulighet for deg.  Du har blitt løyet for, du har blitt lurt, men ikke lenger…

Derfor er denne boken her og den er dagsaktuell som aldri før, vi har mange grelle eksempler på dette, blant dem H1N1 vaksine hysteriet der både media, legemiddelindustrien og norske myndigheter spilte på lag og lå i samme seng. Det er i dag omtalt som «den største skandale i Norsk medisins historie.» La oss jobbe for å unngå flere slike skandaler i fremtiden. La oss gi våre barn en tryggere og bedre oppvekst enn dette.

For å forhindre slike overtramp mot befolkningen (sponset av dine og mine skattepenger) på ny og på ny må folket utdannes, dermed trenges det noe mer enn en enkelt artikkel fra en engasjert vaksinemotstander, det kreves reell kunnskap og erfaring, dette gir John Virapen i mengder gjennom denne boken. Derfor er den så livsviktig! Og om du ønsker å bidra for egen frihet og helse er det beste du gjør å kjøpe bøker og dele dem med andre. Du vil forstå hvorfor når du leser boken selv.

NB! Boken er ikke et angrep på alle legemidler eller selskap der ute, den avslører sannheter rundt medikamenter, selskap og hendelser der korrupsjon råder, sett ut ifra en erfaren innsidemann fra legemiddelindustrien.

Hvor får jeg tak i boken?

Boken lanseres den 20. november 2010 og du kan lese mer og blant annet forhåndsbestille hos Altshop.no. Du finner den allerede på engelsk hos Capris.no, Amazon.com osv. Sjekk også Rolf Kenneths bokanmeldelse.

Journalister kan kontakte artikkelforfatter Kjetil Dreyer på tlf +47 45600654 ved ytterligere spørsmål og eventuelt kommentarer fra John Virapen. Pressemelding kan lastes ned her.

Dr John Virapen sin egen hjemmeside
Her kan du lese mer om John Virapen. Klikk her.

Se også filmen der han snakker foran omlag 1000 personer. Den finner du på denne lenken.

Dr Virapen kommer til Norge 20. og 21. november 2010
Dr John Virapen kommer til Norge for å holde foredrag lørdag den 20. og søndag den 21. oktober 2010 på Alternativmessen på Lillestrøm, kl. 16:00 begge dager. Boken fås også kjøpt på Altshops stand under messen.

Utfyllende artikler

Her finner du en innholdsrik samleside for tusenvis av engelske/amerikanske artikler relatert til emnet. Klikk her.

Her finner du andre artikler i Norge – vaksineaksjon.no.

En fin artikkel i Dagens Medisin rundt korrupsjon – dagensmedisin.no.

Her finner du flere artikler rundt korrupsjon på Dagens Medisin – Klikk her.

NRK artikkel – Leger som samles mot korrupsjon.

Se hjemmesiden til Leger mot Korrupsjon – www.leger-mot-korrupsjon.net.

Om dere lesere av Nyhetsspeilet har andre artikler som treffer dette emnet, legg dem i kommentarfeltet for å underbygge denne artikkelen ytterligere. Det er tusenvis og hundre tusenvis av artikler direkte eller indirekte relatert til korrupsjon i legemiddelbransjen.

Vi trenger denne boken og vi trenger å spre denne informasjonen til den vanlige mann i gata. Selv de mest kritiske vil kunne la seg overbevise av en tidligere legemiddeldirektør som nå går ut med avsløringer. Her ligger kraften i John Virapens tidligere erfaring. La oss bruke dette verktøyet for det det er verdt.

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.

Abonnere
Varsle om
guest

230 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Ulven
Ulven
12 år siden

Jeg har lest et sted at legemiddelforbruket i Norge øker noe sånt som 8% årlig.

Mener også jeg har hørt at norske medisinske fakulteter mottar noe sånt som 20 mill. kr. i direkte støtte fra legemiddelindustrien.

Jeg kan heller ikke huske at norske leger gikk ut og advarte mot svine-sprøyta i fjor høst.

Er det virkelig mulig at den samlede norske legestanden er hjernevasket? Jeg kan ikke tro det, jeg vet at det er mange innsiktsfulle og velmenende leger rundt omkring. Men hvorfor står ikke leger fram i all offentlighet med sin kritikk av et system som snart ikke kan fortsette lenger?

Fint du er tilbake som bidragsyter på Speilet, Dreyer. Din kompetanse utgjør et fint supplement til den øvrige redaksjonen.

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  Ulven

«Men hvorfor står ikke leger fram i all offentlighet med sin kritikk av et system som snart ikke kan fortsette lenger?»

Kritikk finnes det da, har du ikke fulgt noen av linkene Dreyer viser til?

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Gargamel

Doctors speak up for their patients and warn against insurance company and government run medicine.
http://www.takebackmedicine.com/video/doctors-speak-out-against-government-controlled-medicine.html

Du er ganske naiv Gargamel hvis du tror dette gjelder 2 leger i hele verden.

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  Mole

Hva er vitsen med diskutere når ingen faktisk leser hva den andre skriver………

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Sikkert fordi de fleste har skjønt at du diskuterer kun for å diskutere, det er vel strengt tatt du som burde lese.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Ulven

Det var noen få leger som ikke anbefalte sprøyta Ulven, men de fleste gjorde det de fikk beskjed om.

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  Mole

«Du er ganske naiv Gargamel hvis du tror dette gjelder 2 leger i hele verden.»

Ok en gang til: Har jeg gitt utrykk for at jeg tror dette, jamfør mine forrige poste.r…

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Gargamel

Hva er målet ditt?

Ståle Johansen
12 år siden
Svar til  Ulven

Ulven – «Er det virkelig mulig at den samlede norske legestanden er hjernevasket? Jeg kan ikke tro det, jeg vet at det er mange innsiktsfulle og velmenende leger rundt omkring. Men hvorfor står ikke leger fram i all offentlighet med sin kritikk av et system som snart ikke kan fortsette lenger?»

Det er 100 år siden medisinske skoler og fakulteter ble overtatt av Rockefeller og medsammensvorne, leger har samme korrupte basisutdannelse som resten av oss. Hvordan skulle de kunne unngå hjernevasken?

Lars-Roger Moe
12 år siden

For å sitere en lege jeg kjenner: «Fordi de fleste leger i bunn og grunn er en gjeng feiginger»

Når det er sagt så skal det også sies at det presset, formelt og uformelt som de utsettes for når de prøver å være litt mer åpne er formidabelt. Dertil kommer at om de ikke aktivt selv søker informasjon utenfor det som de hele tiden blir gitt, utenom tjenestevei, industrivei, er det lite å finne – fordi det er en vanvittig kontroll på den informasjonen som legene får tilgang på ad de kanaler.

Det finnes mange velmenende snille mennesker i helsevesenet som virkelig gjør sitt ytterste for sine pasienter – det hjelper bare så lite når det meste de har å hjelpe seg er ubrukelig til å fremme helse og velvære.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Kjetil Dreyer

Kjetil Dreyer sier:
04. 11. 2010 klokken 20:37
Jeg hadde kontakt med flere leger i mitt arbeid med vaksineaksjon.no i fjord, det var ingen av disse heller som den gang våget å stå imot vaksinen pga mediehypen, hadde en lege med i styret der også, men han ønsket å være annonym. Vet derimot om mange leger som var sterkt imot H1N1 vaksinen og andre vaksiner forøvrig,

60 Percent of Doctors Don’t Get a Flu Shot.
Despite pushing the flu vaccine on their patients, a 2008 study reports that 60% of doctors don’t get the flu vaccine themselves, for a variety of reasons.

http://www.suite101.com/content/60-percent-of-doctors-dont-get-a-flu-shot-a136897

Det finnes de som fortsatt fornekter at det er vondt å dette med ansiktet først i en murvegg, man bør spørre seg hvorfor.
At ikke fler åpner øynene i dagens infosamfunn er bare dumt.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

If your doctor relies on pharmaceutical company representatives for drug information, chances are you are paying more for your prescription drugs.

In a survey of 464 Kentucky primary care physicians, researchers found a correlation between the costs of drugs prescribed and the use of information provided by the reps, who visit physicians to brief them on new products. The prescription medicines that are heavily marketed, the researchers note, often are more expensive than generic drugs of equal effectiveness.

«Consumers should be aware the pharmaceutical industry is investing lots to get access to physicians,» says Dr. Eugene Rich of Creighton University in Omaha. By some estimates, the pharmaceutical industry invests up to 40% of revenues on promotional efforts of all types
http://articles.latimes.com/1996-09-04/news/ls-40301_1_drug-information

Dette har nok ikke blitt mindre akuelt etter at årene har gått og kapitalismen har tatt virkelig av.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Big Bucks, Big Pharma pulls back the curtain on the multi-billion dollar pharmaceutical industry to expose the insidious ways that illness is used, manipulated, and in some instances created, for capital gain. Focusing on the industry’s marketing practices, media scholars and health professionals help viewers understand the ways in which direct-to-consumer (DTC)
http://www.mediaed.org/cgi-bin/commerce.cgi?preadd=action&key=224

http://digitalcommons.law.umaryland.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1801&context=fac_pubs

Doctors Push Drugs for Dollars
Physicians are being paid by drug companies to promote brand-name prescriptions. Is yours?

Editor’s Note: According to reporting released today by ProPublica, an independent, nonprofit investigative news organization, the pharmaceutical industry has paid «more than $257 million to some 17,700 doctors and other practitioners» to promote and sell its brand-name medications.

Those figures, which represent payments by just seven drug companies since 2009 are, says ProPublica, «a small fraction of the industry’s total outlay.» By 2013, as part of the new health care law, all drug companies will be required to publicly disclose payments to doctors.

http://www.aarp.org/health/drugs-supplements/info-10-2010/doctors_push_drugs_for_dollars.html

Lawsuits Say Pharma Illegally Paid Doctors to Push Their Drugs.

Drug companies say the millions of dollars they pay physicians for speaking and consulting justly compensates them for the laudable work of educating their colleagues.

http://www.propublica.org/article/lawsuits-say-pharma-illegally-paid-doctors-to-push-their-drugs

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Pharmaceutical Industry Influences in Medical Schools
The obvious question is: What is so lacking in medical education that so many doctors do not see a conflict of interest in accepting pharmaceutical industry favors?
Aren’t medical students taught ethics anymore? Aren’t they educated about conflicts of interest?
Today, drug company representatives frequent the halls of many medical schools, providing gifts and free lunches and seminars.
And with more and more faculty members dependent on drug-company funding, it is unlikely that medical students hear much about the importance of distancing themselves from drug company influences.
http://medicationsense.com/articles/may_aug_06/conflict_of_interest_060306.html

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Jeg vil påstå at John Virapen vet hva han snakker om, og han er ikke alene, men Virapen har tatt steget med å bryte tausheten.
…applaus…

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  Kjetil Dreyer

Hvis så mange leger er redde med god grunn – hvilke er da de «eksekverende» nivåene som fatter vedtak om inndratt lege-lisens etc?

Dreier det seg om Legeforeningen? Helsedirektoratet? Folkehelseinstituttet?

For meg høres legenes ynkelige redsel ut som konspirasjons-sprøyt. At de er hjernevasket til å bli lydige fordi de har fått innprentet seg et spøkelse om faglig lydighet (overfor de til enhver tid gyldige løgner for leger)?

Bør ikke snart en lege stå opp og tale fritt – for deretter å konstatere at frykten for trollet var ren og skjær innbildning? Og så kan en lege til komme etter, og så en til og en til, og til slutt flertallet av Legeforeningen?

Og så kan de komme sammen og tenke på dette: Hvordan kunne de gå rundt og svikte den tillit de er blitt vist så lenge og helt uten skam?

Lars-Roger Moe
12 år siden

Kjempeviktig at denne nå er oversatt til norsk. Takk for innsatsen!

Gargamel
Gargamel
12 år siden

At legemiddelfirmaen til tider bedriver skittent spill er ingen hemmelighet. Men så er det greit å ikke svartmale for mye.

Legemiddelindustrien er helt nødvendig for å kunne hjelpe en del pasienter å få et bedre liv, samtidig for å forebygger sykdommer vi pådrar oss pga livvstilen vår. At legemiddelindustrien tjener gode penger på at vi trener lite og spiser for dårlig er vår egen skyld.

Dessuten er ikke alt legemiddelindustrien driver bare negativt. Blant annet lager de en god del medisinsk utstyr som kommer pasienter og helsepersonell til gode.

Å ja de tenker profitt. De bedriver ikke veldedighet. Tror du bilfirmaene primært gjør bilene sine sikre for å de tenker på din helse. Nei, det gjør det for å vise at bilen er sikker slik AT DU SKAL KJØPE DEN. Alle som selger produkter er opptatt av profitt, om det så er legemidler, biler eller dagligvarer.

Jeg vil bare påpeke at det relativt lite sannsynelig at et legemiddel som ikke virker eller som er farlig havner på markedet fordi:

– det er ikke legemiddelindustrien som selv bestemmer om legemiddelet skal ha markedsføringstillatelse, og må kunne dokumentere at det virker og har en postiv nytte/risiko-verdi.

-et legemiddel som ikke virker ville ikke blir brukt, ergo ingen penger i kassa. Det er ikke bare studier men også klinisk erfaring som teller. Hvis legemiddelet gir dårlig effekt i praksis, blir det lite/iikke brukt. Et legemiddel som viser seg å ha en dårlig nytte/risiko-forhold trekkes fra markedet, ergo ingen penger i kassa da heller.

Nå er det slik at det av og til trekkes legemidler fra markedet fordi det viser seg at de har et dårligere nytte/risiko-forhold en først antatt. Siden legemiddelmostanderne stadig gulper om dette samme visa hele tiden, får jeg finner frem noen nyere eksempler:

– slankemiddelet sibutramin (Reductil) og diabeteslegemiddelet rosiglitazon (Avandia, Avandamet) ble trukket fordi de økte risikoen for hjerte/kar- sykdom over det som anses som akseptabelt og nytte/risiko-profilen blir skjev i feil retning. Rosiglitazon ble trukket for en 2-3 uker siden.
Dette viser at systemet fungere, og nye og gamle legemidler overvåkes hele tiden med tanke på sikkerheten.

De flest legemidler som brukes daglig av pasienter i Norge har flere års klinisk erfaring, og ansett å ha en positiv nytte/risiko-forhold.

Når det gjelder SSRI’er og en del andre antidepressiva er jegl litt kritisk selv. Det virker for meg som at disse er sterkt overforskrevet av legene, da spesielt til pasienter med mildere depresjoner som ville hatt det best med fysisk aktivitet og samtaleterapi. Det blir for enkelt å si at legemiddeindustrien har skylden i dette, det er trolig er mulitfaktoriell årsak som innbefatter dårlig kunnskap om depresjon hos leger, krav om raske løsninger og effektivisering i pasientbehandlingen, og muligens det store fokuset på «lykkepillene» i media.

Mange brukes disse, litt for mange som antagelig kunne klart seg med overnevnte behandling.

Mole, det du viser til om at man betaler mye for medisinene sin gjelder ikke i Norge. Sterk generisk konkurranse gjør at prisene holdes nede. Legene kan ikke reserver kundene for dyre medisiner fra spesifikke produsenter uten en medisinsk grunn.

For øvrig tror jeg ingen seriøs og skikkelig lege er imot vaksiner.

Legemidler er nødvendig for en del pasienter, samtidig er det viktig at legemiddelindustrien holdes under kontroll og ikke får diktere legene for mye.
Dette er nok ikke et stort problem i Norge, men det må allikevel tas på alvor.

For øvrig angående kommentaren fra Steinar Madesen Kjetil.
Hvis han sa at han ikke hatt fått penger fra legemiddelindustrien, og det senere viste seg at han hadde det, ville det ha vært bedre. Det virker for meg som om uansett svar så er det like ille. Han er ihvertfall ærlig.

Mole, ser gjerne at du henter frem litt oppdaterte informasjon. For meg virker de som du bare tar frem ting du tilfeldig googler eller finner på diverse altie-sider.

Dessuten uansett hvor mye man kan tenke seg at legemiddelindustrien fikser og fakser, er og blir sølvvann og annet alternativ møl like virkningsløst.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Gargamel

Gargamel sier:
Mole, ser gjerne at du henter frem litt oppdaterte informasjon. For meg virker de som du bare tar frem ting du tilfeldig googler eller finner på diverse altie-sider.

Hadde du tatt et sitat hentet fra igår mer seriøst?, en gammel sak er ikke mindre viktig fordi den er det, jeg hadde ikke forventet at det skulle sige inn forbi skylappene dine, det er fortsatt viktig infomasjon, som tiden vi lever i viser så TILTAR KORRUPSJON, den AVTAR IKKE, men noen evner å tro at den gjør det av en eller annen merkelig grunn, jeg mener å ha svaret, stikkordet er nok skylapper, evnen til å se forbi iris er skremmende fraverende.

Thunderdahl
Thunderdahl
12 år siden
Svar til  Mole

Bortkastet energi Mole, Gargamel er ren propaganda.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Thunderdahl

Ja jeg vet, men andre kan se at innleggene hans unngår kjernen i debatten, og se klarere at det blir for dumt.
Men takk for info.

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  Mole

Du har du full rett til å mene at korrupsjoen tiltar, men kan det bevises?

En ting er å ha skylapper, noe annet er å påstå noe på grunn basert på fordommer, manglefull forståelse og selektiv informasjon.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Gargamel

Økt korrupsjon i Norge.

Aldri før har det vært så mange korrupsjonssaker for retten som i år. Fra 2005 og fram til juni i år ble 49 personer og selskaper dømt for korrupsjon. Det er omtrent like mange som i årene 1990-2004 til sammen, skriver Aftenposten.
http://www.hegnar.no/okonomi/innenriks/article323800.ece

Transparency International: Corruption increases due to the global crises
The 2010 CPI shows that nearly three quarters of the 178 countries in the index score below five, on a scale from 0 (perceived to be highly corrupt) to 10 (perceived to have low levels of corruption), indicating a serious corruption problem.
http://www.ehfcn.org/media-press/news-announcements/nr/476

Vet ike om dette er løgn jeg!

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Gargamel

He he Gargamel, takk for en underholdende kommentar :)

Tror nok ikke det er så mange som biter på propagandaen din her inne men du har rett i at dette råtne spillet foregår ikke bare i medesinbransjen men i medisinbransjen får det så ufatlig mye større konsekvenser enn om det er en sofa som knekker sammen etter kort tid

Ikke mye hjelp i en garanti vist en blir kronisk syk eller dør

Du sier all medisin må ha dokumentart effekt for og bli godkjent…….. ille rart så dårlig stelt det er med kortidshukommelsen

Det er bare kort tid siden Donald Rumsfeldt medisinen Tamiflu herjet markedet som det ikke fantes noensomhelst dokumentasjon på efekt mot influensa men som derimot hadde over 50% alvorlige bivirkninger som merklig oppførsel, haliusasjoner, osv, myndighetene satt inne med så stort lager at det til slutt ble solgt reseptfritt

http://www.abcnyheter.no/node/92944

http://www.dagensmedisin.no/nyheter/2009/10/30/ingen-grunn-til-a-gi-mer-t/index.xml

http://e24.no/naeringsliv/article3195881.ece

Så kan vi gå litt lenger bak til 2004 der det smertestillende medikamentet Vioxx drepte over 100 000 bare i USA og 400 i Norge før det ble forbudt
Under rettsaken som fulgte kom det frem at produsenten Merck hadde vist om bivirkningene allerede 4 år i forkant, de oppererte med lister over leger som skulle ødlegges, korupsjon og mye annet grums kom frem
I februar 2008 inngikk Merck et forlik med amerikanske myndigheter der de måtte punge ut med 4,85 milliarder dollar for å ha tilbakeholdt informasjon om Vioxx og lurt myndighetene trill rundt.

http://www.aftenposten.no/helse/article955993.ece

Sølv-vannet som du prøver og latterliggjøre blir brukt på norske sykhus forsatt, det er brukt i tusenvis av år frem til antibiotikan tok over
Både jeg og sønn var sterkt plager av allergier før der vi hadde klippekort på legevakten og øyner som den narkomane elefanten Jimmy, etter 2 ukers bruk var vi 100% friske og har siden ikke vært plaget med dritten, en rekke andre lidelser ble også borte som dugg for solen
Andre jeg kjenner som har slitt med sykdommer og helårsforkjølelser er blitt kvitt sine plager på kort tid
Et liv uten skaldige medisiner ble som et nytt liv for min del :)

Her har du dokumentasjon som burde rekke noen uker :)

http://www.overgangsalderen.net/forum/showthread.php?t=9171

Takk for fin og meget viktig artikkel Kjetil :)

Kan du utype litt hva som mentes med: men svært skadelige legemidler i dagens samfunn, blant dem insulin ?

Eksisterer det noe alternativ til Insulin for diabetikere ?

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  smurfen

Vioxx er en skandale, det er offisielt. Det som sagt helt skandaløst at slikt skjer. Nå er Vioxx et av flere tusen preparater som har vært på markedet må du huske på.

Sølvann brukes IKKE på norske sykehus. Sølvann kan brukes som desinfeksjon (ikke spesielt effektiv sådan, avhengig av sølvkonsentrasjonen). Å innta sølv oralt har ingen helsebringende effekt. Vis meg kilder til dette. Å linke til et forum på nett kan ikke godtas som troverdig informasjon.

Smurfen, tenk om legemiddelbransjen skulle solgt legemidler på denne måten. Hvis de kunne henvise til at de selv og noen av dere venner fikk effekt av legemiddelet så var det greit å selge? Er det slikt de fungerer? Er det sånn det fungerer.
Jeg klarte selv å få en venninne til å føle seg bedre av en forkjølelse ved å gi henne en «medisin.» Det hun fikk var Knott, som du sikkert vet er et godteri. Betyr dette at man kan selge Knott mot forkjølelse. Her er det bare å kontakt produsenten av Knott å opplyse om uante inntjeningspotensiale. Det er heldigvis ikke sånt det fungerer.

Insulin er livsnødvendig, og det er ikke noe alternativ for diabetikere. Det er som å diskutere alternativer til oksygen.

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  Gargamel

Tja, et alternativ til kunstig insulin for diabetikere er vel å bli frisk, slik at behovet for kunstig insulin bortfaller ved at kroppen igjen blir i stand til å benytte sitt egenproduserte insulin.

Visstnok er diabetes en slags slangesirkel (ond sirkel) hvor kroppen er blitt allergisk mot sitt eget insulin, slik at blodsukkerbalansen forstyrres.

Inntak av KROM skal visstnok være en nøkkel til å bryte ut av slangesirkelen og dermed bli fri fra diabetes. Det ligger info om dette på nettet.

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Gargamel

Gargammel: «Dessuten uansett hvor mye man kan tenke seg at legemiddelindustrien fikser og fakser, er og blir sølvvann og annet alternativ møl like virkningsløst.»

Og dette har du formodentlig kunnskap om?
Da jeg gikk det alternative paradigmet etter i sømmene for å sammenligne med det jeg hadde fått utlevert innenfor helsevesenet, så var det helsevesenets paradigme som falt sønder og sammen. Ikke sten tilbake på sten. I motsetning til deg har jeg også testet sølvvann. Det funker også.

Men, jeg gidder ikke gå en rude til med en sterkt troende medisinsk fanatiker. Konstaterer bare at du lever opp til nicket ditt.

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

«Konstaterer bare at du lever opp til nicket ditt.»

Gargamel er en trollmann som tror på magi utn å få det til, som samtidig vil fange små smurfer for å lage magisk elixier.

Han bruker vel serdeles lite legemidler og fremstår vel egentlig som ganske alternativ:)

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Nettop. Gargammel er en kvakk med null peiling.

Thunderdahl
Thunderdahl
12 år siden

Viktig artikkel, ser frem til å lese boken.

Michelle
12 år siden

Hjerteligst takk for en viktig flott artikkel kjære Dreyer og fir ditt fantastiske livsviktige engasjement og fronting av svineinfluensavaksine-demonstrasjoner og vaksineakjson.no – du fortjener minst en plass i regjeringen og Stortinget for at
DU HADDE DEFiNITiVT HELT RETT!!!!!!!

Jeg er svært redd for smart-dust/nano-støv/nano-partikler/micro-chips som de putter i vaksiner og «medisiner» nå, og som de jo også har i luften osv, dette fikk jeg en vekker av via livsviktig informasjon som jeg lærte av fantastisk kloke søte Smurfen♡

1.

2.

-> STOP ALL NANO/ NATO-TECHNOLOGY!!!!

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Michelle

Kan jo legge til at jeg i Main Stream TV (og da MÅ det jo være sant!) så et program om Nano teknologi. De konkluderte med at teknologien må ses på som en avveining mellom nytte og risiko.
Toksikologer klaget på at de alltid lå hakket etter fordi de var avhengig av midler fra produsentene. Videre kom det frem at man kunne bli eksponert for nanopartikler i f.eks moderne kjøleskap og i oppvaskmaskiner.
Huff, jeg som alltid har ønsket meg oppvaskmaskin! Nå vet jeg ikke lengre!
Det var også slik at du kan ikke vite om de har brukt nanoteknolog i ett produkt ettersom produsentene ikke har noen opplysningsplikt!
Og ingen har den ringeste anelse om konsekvensene for vår helse!
(det minner jo svært på det store helserisikoeksperimentet; mobiltelefonen)

Nevnes bør også at det også kom fram at forsvaret i mange land bruker enorme summer i et kappløp innenfor våpenindustrien når det gjelder å utvikle nye måter å «forbedre sine produkter» ved bruk av nanoteknologi.

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden

Etter femti år har jeg sett at jeg faktisk aldri har hatt bruk for leger!
Jeg kan ikke huske sist jeg var hos en lege. Nå gjør jeg det slik at uansett om jeg er så syk at jeg er sikker på at nå dør jeg, så rir jeg stormen av.
Grunnen er at samtlige leger jeg har vært hos:
Bruker under fem minutter på konsultasjonen.
Hverken, ser, berører, og knapt nok hører på meg.
Skynder seg å skrive ut et eller annet og får meg ut i en fei. – Neste!
Dernest lar jeg enten vær å kjøpe «medisinen» eller kaster det i søpla når jeg ser på bivirkningene. Og hvordan kan jeg være sikker på at en lege som hverken ser, berører og knapt nok hører på sin pasient og som bruker mindre enn fem minutter på seansen skriver ut rett pille?

brennar
brennar
12 år siden

Jeg har selv jobbet for denne bransjen. Jobbet da med produksjon og godkjenning.
Og kan bekrefte hvilken kynisk bransje dette er.
Har vært med på dokumentforfalskning for å få produktet gjennom renhetskontrollen. Sett hvordan prøver av forurensinger i produktet ikke blir levert laboratoriet, eller tynnet ut med vann.
Har sett hvordan patent rettigheter går utover kunden,-> Vårt firma hadde flere patenter på lignende produkter. Forsjellen på de var egentlig bare hvor mye bivirkninger de ga. De beste produktene var de rimligste å produsere, men de dyreste for kunden. Ett bra produkt kostet ca 450 kr\kg å produsere, men ble solgt for ca 15000 kr\kg i bulk fra oss. Et dårligere produkt kostet ca 1500kr\kg å produsere, men ble solgt i bulk for 4-5000 kr\kg. Og dette er priser som er «kunstig» lave. Dvs. produktet blir priset lavt som bulk og solgt til vårt datter-selskap (unngår skatt i Norge), for så å bli tynnet ut med vann i utlandet og solgt for hundretusener per kg som ferdig produkt.
I tillegg så er det standard å holde tilbake ett nytt og bedre produkt til patenten gå ut på det gamle, eller til konkurrentene er i ferd med å finne på noe bedre.
GMP er retningslinjer som bare blir fulgt på papiret.
Vi hadde flere branner og eksplosjoner, som ble dysset ned og kalt for forpuffning og branntlløp.-> Og produksjonen kunne fortsette uten innblanding fra myndighetene
Det som plaget meg var hvordan syke blir grovt utnyttet, ved å overprise produkter de må ha for å bli friske. At U- land ikke hadde råd til våre beste medisiner, kun grunnet en grådige bransje.
Nei fy for noe dritt… Kan love jeg er ferdig med den bransjen

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  brennar

Denne bransjen er jødedominert og jødekontrollert.
De har ikke samvittighets-kveler, tvert imot gjør sitt beste for å påføre størst mulig skade Goy`er.
Masse info på http://www.poiskpravdy.com, bare oversett på google.

Minali
Minali
12 år siden
Svar til  bin Laden

Jøde meg ditt og jøde meg datt.

Venter bare på innlegget fra deg om at det lukta nybakt brød av rumpa til Hitler når han satt og dreit.

Minali
Minali
12 år siden
Svar til  brennar

Hvis du har jobbet i bransjen som du sier synes jeg det er merkelig at du snakker om produktene i kg som om det skulle være poteter, og ikke dosepriser.

I tillegg hopper du helt over utviklingskostnader som kan være vidt forskjellige.

At det skjer mye ytterst tvilsomt i denne bransjen er jeg overbevist om.

At du har jobbet med det du sier hmmm..

brennar
brennar
12 år siden
Svar til  Minali

Den mindste pakningen vi hadde var på 50kg. litt vanskelig å snakke om dosepriser når vi solgte i BULK. Jeg var ikke med på utvikling men produksjon. men du har et poeng-> det koster å holde de seks forskerene vi hadde i arbeid.

Minali
Minali
12 år siden
Svar til  brennar

Hva slags medikament snakker vi om her, og hvordan var produksjonsprosessen?

Det må da ha vært et skikkelig mini mini firma dette her med bare seks forskere når de store firmaene har flere tusen?

brennar
brennar
12 år siden
Svar til  brennar

Medikamentene var Iodixanol og Iohexol i tillegg til noen magnetresonansmidler. Produksjonsprosessen orker jeg ikke beskrive i detalj for du skjønner det sannsynligvis ikke allikevel. Men første trinnet var ei dimerisering, så noen rensetrinn og noen krystalliseringer, for til slutt å kjøre Nanofiltrering, ultrafiltrering og spraygranulering eller trommeltørking. Firmaet var General Electric HealthCare, bare verdens største industrikonsern)

BelzeBob
12 år siden

Minali sier:
07. 11. 2010 klokken 13:51 (Til bin Laden)

«Jøde meg ditt og jøde meg datt.

Venter bare på innlegget fra deg om at det lukta nybakt brød av rumpa til Hitler når han satt og dreit»

Nybakt brød? Er dette noe det står om i eventyrbøkene til Simon Wiesenthal, Raul Hilberg og Eli Wiesel? Det står jo så mye annet rart der.

Robert Dave Myrland
12 år siden

På tide at verden våkner opp. Verden er naiv… Mange har blitt mobbet for å være konspirasjons nerder angående denne sak da jeg kjenner folk som har vitet dette siden ca. 1990. Jag har sagt dette selv i over 6 år og blitt beskyldt for å være idiot. Sannheten kommer frem ser jeg og det er jammen på tide.

There is no such things as a conspiracy theory, only theory around the conspiratorial fakts.

humanliber
humanliber
12 år siden

Bare ignorer gargamel og andre som bare skal kvasikverrulere uten fakta. Det er ingen vits i å svare dem en gang, om de ikke kommer med noe konstruktivt.
Jeg kjenner folk som har arbeidet i Pfizer i sin tid og de kan fortelle mye rart om penger under bordet. De hadde med seg en bunke sedler til leger for at de skulle foreskrive akkurat det legemiddelet til sine pasienter. Dette var på 80-tallet før nettbankens tid, men prinsippet er det samme i dag tydeligvis. Disse jobber ikke lenger i bransjen. Legemiddelkonsulenter vet mer om legemiddelpreparater enn legene selv og leger velger medisiner de får mest igjen for å selge. Det er utrolig modig av Virapen å stå frem med navn, men de som tror på et liv etter døden vil ha sannheten frem. Selv om det koster dem livet.

Ertresvåg har jo også skrevet om legemiddelbransjen i sin bok «Makten bak Makten» . Han har mange dokumenterte kilder i boken sin og er journalist. Noen journalister tør derfor å stå frem. Ertresvåg har også selv blitt truet på livet. Se video:

http://www.youtube.com/watch?v=j44A0jTKOy4

Det kan koste livet å stå frem. Det er det flere beviser på. Så stå på alle modige sjeler. Sannheten kommer frem til slutt.

En annen aktell bok er » Medisinens Mafia av legen Guylanie Lanctot. Den anbefales for de som ikke har lest den ennå i tillegg til Ertresvåg sin bok.

humanliber
humanliber
12 år siden

En sak til: Hvorfor er legemiddelbransjen så redd for at den alternative bransjen får større spillerom? Vanlig sunn mat koster ikke noe særlig og man kan bli frisk av å spise mat med naturlige ingredienser. Vi nordmenn spiser mer og mer industrimat tilsatt alle slags tilsetningsstoffer. Dette hjelper ikke akkurat på å bedre helsen vår. Norge har de strengeste reglene når det gjelder salg av vitaminer. Les artikkel:
http://www.matoghelse.no/enkeltsider/blogg/kosttilskuddsapartanisme.aspx

Det er tross alt billigere å spise seg frisk enn å ta kjemiske farmasipiller. De som driver helsekostbutikker har ofte blitt stanset av regler for salg av helsekost. Flere og flere naturprodukter forsvinner når helsekostbransjen ikke får tillatelse til å selge produktene. Dette gjelder Stevia, solhatt og ren tetreolje. Er det fordi disse preparatene virker og er en konkurranse for legevesenet?

Gargamel
Gargamel
12 år siden

» Legemiddelkonsulenter vet mer om legemiddelpreparater enn legene selv og leger velger medisiner de får mest igjen for å selge»

Hvis du tror leger får provisjon for å skrive ut medisiner får du tro om igen. Leger tjener ikke noe mer om medisiner koster 20 kr eller 2000 kr.

Legemiddelselskapene reklame rettet mot leger kan nok til en viss grad påvirke forskrivingen i enkelte tilfeller, men legen har jo visse retningslinjer det skal følge. Spesielt på blå resept er det en del retningslinjer for hva som skal forskrives.

Ulven
Ulven
12 år siden

Dagbladet har legemiddel-reklame over hele forsiden idag!

Hva er vel pointet i å prøve å snike inn litt produktlansering som produktplassering i en norsk film eller en apotek-brosjyre, når Dagbladet mer enn gjerne bretter ut «de nye vidunderproduktene» over alle sine avisstativer?

Hva kan en slik gratisreklame være verdt? En kvart million? En halv million?

Det økonomisk nød-tørste Dagbladet bør da vel ha hatt nok næringsvett til å forlange en hundretusenlapp eller to «gratistjenesten»?

For Dagbladet kan da vel neppe ha så mange hypokondere i sin målgruppe at et sånt oppslag kan forsvares sånn rent salgsmessig? Eller skyldes oppslaget at tidligere ETISK REDAKTØR i Dagbladet Lars Helle nå er hovedredaktør, og han ville så gjerne gjøre sine mange syke lesere en gratistjeneste ved å servere på et fat at NÅ ER DET HJELP Å FÅ – fra legemiddelindustrien, hvem andre kan man vel ha håp om at kan bidra til noe?

Det kunne ha vært interessant å spørre storeieren i Dagbladet om hvordan han ser på saken: Jens P. Heyerdahl fra Bilderberg.

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Ulven

For oss Paradigmeskiftere og oppvåkningsassistenter som vil gi en julegave til sine nærmeste men finner ingen ting med mening og forandring, istedenfor Gant og Lacoste, blodsåler til nike, barnearbeidet sjokolade fra freia, gi dem en bevisst skjorte fra http://www.bevissteskjorter.no – vi spanderer frakten frem til nyttår. En… t-skjorte kan bli sett av flere hundre, flere hundre blir sett av flere tusen og så har alle en og det er da vi vil finne hverandre ♥

humanliber
humanliber
12 år siden

Gargamel: Jeg har aldri skrevet at leger får provisjon av å velge et bestemt legemiddel, men de får «ekstra lønn» ved å velge preparatet fra det legemiddelfirmaet som betaler dem mest der og da. Om flere legemiddelfirmaer overbyr hverandre tar legen den «lønnen» som er høyest. De som har innrømmet innbetalingen til legene har aldri sagt at dette skjer så lenge legen forespeiler pillene. Det er kun for å få pillene inn på markedet og da starter vel konkurransen på nytt igjen, når nye piller er fremstilt.

Mole
Mole
12 år siden

Aspirin reduserer risikoen for å dø av kreft
En lav daglig dose med det smertestillende middelet kan stanse forløpet til en rekke vanlige kreftsykdommer.

Det er også høy redusert dødelighet på grunn av kreft i mage og tarm.

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/aspirin-reduserer-risikoen-for-aa-doe-av-kreft-3359900.html

Forskerne har blant regnet ut at 50-årige menn som tar en aspirintablett hver dag, får en risiko for å dø som øker med 10,4 dødsfall per 100.000.
http://www.abctv.no/nyheter/vitenskap/070508/aspirin-farlig-som-kjore-bil

Aspirin farlig for børn

Smertestillende medicin med acetylsalicylsyre kan skade børn, advarer et britisk udvalg for medicinsikkerhed, skriver Politiken. Det gælder blandt andet børnemagnyler. Medicinen kan i værste tilfælde, føre til en livsfarlig hjerne- og leversygdom.
http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2762/sprog=1/grp=9/menu=3/

Kan lure på hvem som betaler for disse undersøkelsene?

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Daglig hodepinetablett beskytter mot kreft
Reduserer antall dødsfall med 20 prosent, viser ny studie.
http://www.dagbladet.no/2010/12/08/nyheter/utenriks/helse/kreft/forskning/14630054/

Se innlegg over.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Nye studier viser at regelmessig bruk av tabletter med acetylsalisylsyre kan forebygge kreft og hindre spredning.
http://nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.8043803

08. 12. 2010 kl. 00:01
Aspirin reduserer risikoen for å dø av kreft
En lav daglig dose med det smertestillende middelet kan stanse forløpet til en rekke vanlige kreftsykdommer.

Det er også høy redusert dødelighet på grunn av kreft i mage og tarm.

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/aspirin-reduserer-risikoen-for-aa-doe-av-kreft-3359900.html

Forskerne har blant regnet ut at 50-årige menn som tar en aspirintablett hver dag, får en risiko for å dø som øker med 10,4 dødsfall per 100.000.
http://www.abctv.no/nyheter/vitenskap/070508/aspirin-farlig-som-kjore-bil

Aspirin farlig for børn

Smertestillende medicin med acetylsalicylsyre kan skade børn, advarer et britisk udvalg for medicinsikkerhed, skriver Politiken. Det gælder blandt andet børnemagnyler. Medicinen kan i værste tilfælde, føre til en livsfarlig hjerne- og leversygdom.
http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2762/sprog=1/grp=9/menu=3/

Kan lure på hvem som betaler for disse undersøkelsene?

Mole
Mole
10 år siden
Svar til  Mole

People who regularly take aspirin for many years,…are more likely to develop a form of blindness, researchers say.
http://www.bbc.co.uk/news/health-21120025

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Mole

Har bbc i vrangstrupen, google { bbc site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=+bbc+site%3Aabeldanger.net }

«Wettermanipulation in der Schweiz | Interessengemeinschaft Blauer Himmel Schweiz ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/hvorfor-i-all-verden-sprayer-de/comment-page-9/#comment-94244

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

From a tree, a ‘miracle’ called aspirin

If you take aspirin, you’ve got a pain reliever, heart attack preventer and possible cancer preventer rolled into one tablet. You might think that whoever invented aspirin is a genius, but the truth is humans have been using its natural equivalent for thousands of years.

http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/12/22/aspirin.history/index.html?hpt=Mid

Selger de ikke nok aspirin for tiden?, se inlegg over om forskjellig tolkning av aspirin forskning.

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  Mole

Vel jeg antar legemiddelindustrien betaler for den første siden den gir et positivt intryrkke av medisinser…..

Aspirin brukes for øvrig ikke til barn i Norge, med unntak av spesielle tilfeller der det trenges som blodfortynnende eller etter transplantasjoner for å hindre avstøtning.
Bruk av aspirin for å behanlde feber/smerter hos barn er ikke generellt anbefalt, da det finnes langt bedre og tryggere alternativer.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Mole

Gargamel, feber er vel strengt tatt symptom og ikke sykdom?

Når man får medisin mot feber har ikke legen diagnostisert årsak. Det problemet får pasientene ordne opp i selv?

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  kjell108

Feber er et tegn på sykdom, mest sannsynelig en infeksjon.

De færreste med litt feber har behov for legehjelp. Ta heller kontakt hvis feberen veldig hy og vedvarer og/eller almenntilstanden er meget dårlig.

Gargamel
Gargamel
12 år siden
Svar til  Gargamel

Eller du kan dra til en alternativbehandler og betale noen hundrelapper for noe som skal hjelpe for noe som går over av seg selv.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Mole

Man får asperin mot infeksjon?

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Heart disease patients are being urged to keep taking aspirin after a study has found stopping the drug raises heart attack risk by nearly two-thirds.
http://www.bbc.co.uk/news/health-14206430

Mole sier:
08. 12. 2010 kl. 00:01
Aspirin reduserer risikoen for å dø av kreft
En lav daglig dose med det smertestillende middelet kan stanse forløpet til en rekke vanlige kreftsykdommer.

Det er også høy redusert dødelighet på grunn av kreft i mage og tarm.

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/aspirin-reduserer-risikoen-for-aa-doe-av-kreft-3359900.html

Forskerne har blant regnet ut at 50-årige menn som tar en aspirintablett hver dag, får en risiko for å dø som øker med 10,4 dødsfall per 100.000.
http://www.abctv.no/nyheter/vitenskap/070508/aspirin-farlig-som-kjore-bil

Aspirin farlig for børn

Smertestillende medicin med acetylsalicylsyre kan skade børn, advarer et britisk udvalg for medicinsikkerhed, skriver Politiken. Det gælder blandt andet børnemagnyler. Medicinen kan i værste tilfælde, føre til en livsfarlig hjerne- og leversygdom.
http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2762/sprog=1/grp=9/menu=3/

Kan lure på hvem som betaler for disse undersøkelsene?

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

An aspirin a day may protect against skin cancer, some experts believe.
http://www.bbc.co.uk/news/health-18233717

Forskerne har blant regnet ut at 50-årige menn som tar en aspirintablett hver dag, får en risiko for å dø som øker med 10,4 dødsfall per 100.000.
http://www.abctv.no/nyheter/vitenskap/070508/aspirin-farlig-som-kjore-bil

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Fredag 28 oktober.

En daglig dose aspirin bør gis til mennesker med kreftrisiko, mener forsker.

Han føyer seg inn i rekken av stadig flere forskere som mener aspirin bør brukes i kampen mot kreft.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/10/28/smertestillende-kan-forhindre-kreft

Mole sier:
08. 12. 2010 kl. 00:01
Forskerne har blant regnet ut at 50-årige menn som tar en aspirintablett hver dag, får en risiko for å dø som øker med 10,4 dødsfall per 100.000.
http://www.abctv.no/nyheter/vitenskap/070508/aspirin-farlig-som-kjore-bil

Aspirin farlig for børn

Smertestillende medicin med acetylsalicylsyre kan skade børn, advarer et britisk udvalg for medicinsikkerhed, skriver Politiken. Det gælder blandt andet børnemagnyler. Medicinen kan i værste tilfælde, føre til en livsfarlig hjerne- og leversygdom.
http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2762/sprog=1/grp=9/menu=3/

Kan lure på hvem som betaler for disse undersøkelsene?

« Forrige artikkel

Illuminati for folk flest

Neste artikkel »

Kina inntar Europa