Klarsynte tegneseriefigurer eller noe langt mer okkult?

5.5K visninger
3 minutter lesetid
6

I TV serien The Simpsons deltok Montgomery Burns, ( også kjent som Mr Banks som er et pseudonym for Jacob Rothschild ) på Yale der han var medlem av Skull and Bones. La oss nå se litt nærmere på disse rare figurene med “klarsynte” evner og deres opprinnelse.

Årsaken til at de varsler hendelser på forhånd er for å manifestere dem i underbevisstheten, ingenting kan skje uten at dem flagger faenskapet sitt på forhånd. Alt er ritualer som skal stemme med numerologi, symboler og astrologi. Hollywood styres av ukjente krefter, og er det noe de kan så er det symbolikk og tall.

https://www.facebook.com/stanley.steele.372/videos/793993664043730/?__mref=message

afadfafasfasf

Simpson-filmene til Matt Groening er produsert av James L. Brooks, og filmselskapet hans, Gracie Films, har kontorer hos 20th Century Fox, som stort sett står bak det meste av store filmer og TV serier. Eier av 20th Century Fox, tidligere News Corp, er Grandmaster of Scottish Rite og media-mogul Rupert Murdoch.

Skull and Bones er et hemmelig Satanisk brorskap og en av Illuminatis mektigste grener, Skull and Bones består stort sett av Amerikanske presidenter og andre maktfolk i USA, felles er at de alle har gått på Yale.

Blant de mer kjente er William H. Taft, Henry Robinson Luce, George H. W. Bush, George W. Bush og John Kerry. Under presidentvalget i USA i 2004 så var George W. Bush Republikanerne sin kandidat og John Kerry Demokratene sin kandidat, mao så ville Skull and Bones vinne uansett hvem det Amerikanske folk hadde valgt.

dhdhdhfdh

Alle medlemmer i Skull and Bones blir tildelt kallenavn: W. Averell Harriman var “Thor”, Henry Luce var “Baal”, McGeorge Bundy var “Odin”, og George H.W Bush var “Magog” .

Tilbake til Simpson, her et er bilde fra 2001 der man ser FSA flagget ( Free Syrian Army ) Men FSA eksisterte ikke da, FSA kom først til 10 år senere under den såkalte Arabiske våren som var skapt av Illuminati for å presse frem tidenes flyktningbølge.

fhddfhdfhdfh

Dette bildet er fra 1997  og viser Ebola utbruddet som herjet i 2014.

sgsdgsdgsdg

Her 9.11 fra 1997.

sgsgsgsdg

Dette bilder her fra 2002 viser at Hellas blir lagt ut på Ebay av Europa nøyaktig slik vi så i fjor.

gsgsgasdg

På et annet bilde fra 1998 ser man at Homer løser CERN koden som CERN først klarte i fjor. Hvem sa at Homer var dum ? Verdens 6000 fremste forskere og vitenskapsmenn som jobber ved CERN rekker han ikke til knærne engang.

sgsdgsdgsd

Den mest creepy er kanskje denne her der vi ser Donald Trump og Homer Simpson i en identisk situasjon ned en rulletrapp. De andre på bildet er også med i denne liten film-snutten som viser episoden på bildet utfolde seg i virkeligheten.

https://www.facebook.com/stanley.steele.372/videos/793993664043730/?__mref=message

jkjkkjjkjkjkjkjk

 

Forøvrig så blir aldri Donald Trump president ifølge Simpson. Skal man tro South Park så kommer han til å bli voldtatt og drept til neste år.

Simpsons’s CERN Illuminati Mathematical Predictive Programming EXPOSED

https://www.youtube.com/watch?v=Y3sEWt5sAOI

The Simpsons “PREDICTED” a Donald Trump presidency !!! Illuminati Predictive Programming!

https://www.youtube.com/watch?v=RxkvRnbDYiU

SIMPSONS “GREECE COLLAPSE” ILLUMINATI PREDICTIVE PROGRAMMING EXPOSED

https://www.youtube.com/watch?v=s40Nf65oac8

Satanic Illuminati SIMPSONS Mock Truthers EXPOSED! Cartoon NWO Brainwashing

https://www.youtube.com/watch?v=sbK36Aie0kQ

FALSE FLAG ATTACK NOVEMBER 2010 POSSIBLY PREDICTED!!

Simpson har også predikert en slags dommedag, ikke så ulik oppskriften til Albert Pike, Giuseppe Mazzini og Johann Adam Weishaupt.

Johann Adam Weishaupt er mest kjent som grunnlegger av den hemmelige ordenen Illuminati den 1 mai i 1776.

Giuseppe Mazzini ( 1805-1872 ) ble utpekt som Johann Adam Weishaupts etterfølger som igjen utpekte Albert Pike (1809-91) til å ivareta Illuminaties interesser. ( Illuminati står for ”de opplyste” )
Johann Adam Weishaupt som var stifteren av Illuminati var også en jesuitt trenet professor. Hans lære kom fra Vatikanet. Han bekreftet at Illuminatis lære kommer fra Lucifer. noe som også blir bekreftet i Alberts Pike bok Moral og Dogme.
Albert Pike var en svær kjempe og et geni som behersket ikke mindre enn 16 oldtidsspråk. Pike hadde stor makt i USA.
I år 1871 skrev Albert Pike et brev Giuseppe Mazzini, der han skisserte planene for tre kommende verdenskriger.

Brevet var datert 15. august 1871, og lå lenge utstilt i British Museum.

dfafafaf

jjkkjkj

dfafda

Vesten skal utarmes økonomisk og moralsk samt at den Arabiske verden skal utslettes sammen med den politiske zionismen ( Israel og deres allierte ) i en blodig WW3. Om de får det til er helt opp til oss selv.  Vi ser allerede nå hvordan de som styrer setter muslimer opp mot befolkningen i vesten, hele Europa er nå som en krutttønne der en liten gnist kan sette verden i brann og ut av asken av det gamle så skal det reise seg en ny verdenorden som en Fønix fugl.

NB.  For all del ikke glem at det ikke er Muslimene som dikterer flyktningpolitikken vår, blir man sint så la det gå ut over makta og ikke immigrantene, vist de klarer å sette oss opp mot hverandre så har de vunnet og vi blir redusert til nyttige idioter.

Får avslutte med denne fine Illuminati låta fra The Simpson. :)

cvfgsdfgsdg

Kilder

http://www.libertyforlife.com/nwo/albert_pike.htm

http://www.conspiracyarchive.com/2015/01/10/albert-pike-to-mazzini-august-15-1871-three-world-wars/

https://en.wikipedia.org/wiki/Scottish_Rite

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2786966/How-The-Simpsons-predicted-US-Ebola-outbreak-1997-Episode-shows-Marge-offering-sick-Bart-children-s-book-Curious-George-Ebola-Virus.html

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2975606/Did-Homer-Simpson-discover-HIGGS-BOSON-Maths-1998-episode-predicts-particle-s-mass-14-years-CERN.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3191888/The-Simpsons-PREDICTED-Donald-Trump-presidency-didn-t-end-Time-travel-episode-2000-featured-broke-nation-reliant-aid-CHINA.html

http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/us_presidents_and_satanism.htm

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

10 Times The Simpsons Predicted The Future

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Veldig bra, Smurf. Gjør man et bildesøk på Fred Olsen kommer Montgomery Burns også opp :-)

Beathe
Beathe
Abonnent
8 år siden

knallbra! Det er så åpenlyst nå!!!

anniken udbye mørch
anniken udbye mørch
Abonnent
8 år siden

Ja, det må jeg si si var god mat til tankene…For en som alltid har MYE å si, er jeg nå rimelig ordknapp, har aldri sett Simpsons, men Fox er jo det det er, har bodd i USA på ’80-tallet, gått på college og alt det innebærer… Heia for Nyhetsspeilet som evner å belyse verden “From Behind”, for å sitere Lee Camp …

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
8 år siden

Denne var spennende. Her finnes det ingen unnskyldning hvis man stikker hodet i sanden etter å ha fått med seg dette….

« Forrige artikkel

For en syk, syk verden vi lever i

Neste artikkel »

Syria – tredje verdenskrig skimtes i horisonten

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x