/

Peter Warren om det største bedraget noensinne

8.8K visninger
6 minutter lesetid
55

Bare å skrive dette får meg til å frykte at jeg våkner opp med et hestehode i senga de nærmeste dager“, sier Peter Warren idet han avslører tidenes bedrageri i finansverdenen.

Der er KUN to muligheter for at scamet/bedraget som Peter Warren avslører lar seg gjennomføre:

  1. Politikere er stokk dumme.
  2. De konspirerer for å berike noen, for hva andre taper, det tjener andre. Quo bono?

Take your pick.

Siv Jensen, Gro Harlem Brundtland, Jens Stoltenberg og Erna Solberg møtes jo jevnlig hos Bilderbergerne for å utmeisle den videre strategi. Thorvald Stoltenberg og Grete Faremo møtes i den Trilaterale Kommisjon. Og de alle og mange andre møtes i En Verden. Bare noen få av de internasjonale kollektivistiske organisasjoner som jobber for at de selv skal ha all makt og kontroll. Det tar de som en selvfølge. Men hva om når de har innført det, så overtar vi andre En Verden bevegelsen? Kupper den? Bruker deres planer mot dem selv, avsetter den pompøse marxististleninistiske elite?

Hvorfor antar de at de skal få lov å ha makten i all evighet? Leser de ikke historiebøker hvor enkelt og så lett de kan komme til å falle fra pidestallen de har satt seg selv på? De utgjør jo bare 1%, og knapt nok det (?).

Ingen må ha noen som helst tro på at deres En Verden er laget til fordel for deg og meg. Den er skapt med fordel for dem selv, hvor DE skal sitte med makten, og være Admistratorer for å herske over oss alle, og ha lønninger og pensjoner som sikrer dem for livet, som er del av den korrupsjonspakken de har fått tilbud om fra sine oppdragsgivere.

Det hevdes at det smarteste trekk Djevelen gjorde var å overbevise oss om at han ikke eksisterer. Poenget med dette er at Djevelen dermed kan befinne seg blant oss uten at vi reagerer. Et lignende bedrag skjer idag rett foran oss i finansmarkedene uten at noen reagerer“, sier Peter Warren.

I regnskapsverdenen så blir noens gjeld alltid noen andres utestående fordring, så disse 13 bankene som eier den privateide amerikanske sentralbank (The Fed) blant annet, kontrollerer også Verdensbanken og IMF. Så det er jo veldig kjekt for dem å ha en slik utestående fordring, et krav, på alle verdens skattebetalere, som kommer til å slite for å betale dem tilbake i kommende generasjoner. En god butikk det der.

Syv dager senere har europeiske statsoverhoder endelig overbevist andre statsoverhoder og sentralbanksjefer om at de må reddes. Seks av verdens største sentralbanker går til verks med en koordinert intervensjon. Denne etterfølges av en serie verbale intervensjoner fra europeiske statsoverhoder (les: Merkozy).

Noen dager senere er det Mario Draghis tur. Han er italieneren som nå er blitt sjef i den Europeiske Sentralbanken (ECB) og som tidligere jobbet for Goldman Sachs (the people who brought you the financial crises).

“Noe over 500 banker skjønner at julekvelden er kommet tidlig og griper til seg €489 milliarder treårs lån til 1% pro anno rente før noen ombestemmer seg. Skattebetalerne jubler og tenker ikke over at det er de som defacto låner ut disse pengene til banker som bare for et øyeblikk siden var konkurstruet.

Det betyr at bankene mottar rentedifferansen på 6% så lenge alt går som det skal. Skulle derimot Italia gå konkurs er det ikke deres, men skattebetalernes problem ettersom sistnevnte sitter igjen med pantet. En forretningsmodell som er helt uslåelig og får en til å lure på om Mario Draghi er fra Corleone på Sicilia. Bare å skrive dette får meg til å frykte at jeg våkner opp med et hestehode i senga de nærmeste dager.”

http://www.peterwarren.no/2012/03/greatest-scam-ever/

Dette system er faktisk helt seriøst moderne slaveri, som Jensemann og EU-keiserne MÅ ha hele folket i arbeid for å tilbakebetale. De som tror det norske folk ikke har gjeld og kan havne i samme uføre som Hellas, de tar feil. For kollektivistene som styrer i vårt land, har hastverk med å få våre penger overført til sin internasjonale bevegelse, og bevegelsens lederskap, for å fremme deres sak og agenda. Vi økonomer ser enkelt hva slags mekanismer de bruker for å gjøre dette.

The scam er imidlertid ikke over med dette. Det hele melkes som om det var oppgangstrenden under dot.com boblen. Siden ingen la merke til hva som virkelig skjedde første gang, hvorfor ikke gjenta suksessen?

Dette ble gjort på onsdag i denne uken. Et nytt lån, denne gang på €529.5 milliarder, ble tilbudt bankene. Denne gangen var det ingen nøling og over 800 banker hev seg over pengene som en løveflokk på en skadet antilope.

Det spilte ingen rolle at renten på italienske statsobligasjoner hadde falt kraftig i mellomtiden. Så lenge pengene er gratis og risikoen bæres av skattebetalerne spiller jo dette ingen rolle. Her er det løp og kjøp.

Men bedraget er ikke over med dette. ECB og andre sentralbanker har nemlig besluttet at disse ikke har «lov» til å ta tap på statsobligasjoner(?). Dette betyr at de forlanger å få tilbake pålydende på statsobligasjoner uansett hvor mye disse måtte falle i verdi.

Hva så betyr det at ECB og andre sentralbanker nekter å ta tap på sine obligasjoner? Det betyr at når andre enn banker kjøper slike obligasjoner, så vet man ikke hvilken sikkerhet man i realiteten har. Jo flere banker som kjøper disse obligasjonene på vår regning, desto dårligere sikkerhet får vi ettersom bankenes obligasjoner havner som sikkerhet hos ECB som nekter å ta noen andel av en eventuell nedskriving.

http://www.peterwarren.no/2012/03/greatest-scam-ever/

Nå må vi se å finne noen dommere som har avgitt dommerforsikring på tro og ære, å søke rett og hindre urett, som kan dømme korrupte politikere til evig tvangsarbeid selv, for å ha inngått forpliktelser på folkets vegne som har forgjeldet Norges og verdens barn og barnebarn til evige gjeldsslaver, for at ‘noen’ skal kunne putte disse penger i lomma, som hele verdens folk skal slave for dem i uminnelige tider for å betale tilbake…..

Siden folk tillater dem og deres politiske tjenere å holde på via stemmeseddelen, så får vel folk flest det som de vil ha det antar jeg? Den første betingelse for å få slutt på dette, er å få klart for seg HVEM som kontrollerer dette systemet, og hvem denne utestående fordring tilfaller, som har blitt til gjeld for all verdens skattebetalere.., altså HVEM som kontrollerer bankene i tittelbildet. Ikke så vanskelig forskning det vel…..

Som alltid er det for sent å snyte seg når nesa er borte. :)

– Det du beskriver kan til forveksling høres ut som om skattebetalerne, via ECB, nærmest har investert i et pyramidespill?

– Nettopp! Det er et Ponzi-scheme. Skattebetalerne rundt om sitter nå med et stort smil om munnen og ser at italienske bankaksjer går opp og tenker: Jøss, dette her må gå bra!

Men det må det aldeles ikke, frykter han.

– Det som er et helt forferdelig scenario, er at Italia går konkurs. Landet er «too big to fail, but too big to save». Hvis de skulle misligholde gjelden sin, som Hellas, vil sannsynligvis bankene ryke også. Og hvis USA eller Tyskland da skulle ryke – hjelper det ikke med forsikringen man kan tegne. For hvem selger forsikringen? Jo, bankene. Og sjansen for at de kan betale da, er lik null.

– Hvor lenge kan det angivelige pyramidespillet pågå?

– Det kan gå helt til en eller annen ser at keiseren er naken. Eller rettere sagt, til også folk snur seg og ser at han faktisk er naken.
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2012/03/03/trolig-den-stoerste-svindelen-noensinne

Dagens Næringsliv vinkler saken
http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2345683.ece

Warren forstår likevel godt at bankene kastet seg over utlånspakken «som en løveflokk over en skadet antilope», som han selv skriver i bloggen sin.
– For dem og deres aksjonærer, lønninger og bonuser, er jo dette som julaften, hanukkah og skuddårsdag på én gang, sier Warren til DN.no.

All risiko med LTRO skyves over på skattebetalerne.

Hvor er pengene blitt av? Fra Per-Aslak Ertresvåg bok ‘Norge. Et hjerne- finans- og maktkontrollert samfunn?’

Min teori er at alle disse pengene overføres klandestint og brukes av de internasjonale kollektivister og sosialister (nasjonale sosialister – nazister, som internasjonale sosialister – kommunister) som skal fange folk i sitt evige klamme grep, kontroll over produksjonsmidlene, evig slaveri faktisk. Penger som alt annet kan faktisk ikke bare forsvinne noe sted. At de blir tatt ut av sirkulasjon for å skape ‘finanskrise’ er en god gammel metode, som replikeres fra tidligere skapte ‘depresjoner’.

Finanskrisen – et planlagt statskupp?
avg Per Aslak Ertresvåg.
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/finanskrisen-et-planlagt-statskupp/

Og ikke bare et statskupp. Det er et internasjonalt verdensomspennende kupp av kollektivistene, ran av nasjoner samtidig som bonus.

How Goldman Sachs Helped Mask Greece’s Debt
“Nick Dunbar, author of ‘The Devil’s Derivatives’, reveals how the country turned to investment bank Goldman Sachs for help getting around the deficit rules.”

Det som kommer til å skje nå er at det kommer ‘folkekrav’ fra media, og fra politikerne som var dum nok eller korrupt nok til ikke å stoppe det i det gamle økonomiske system, om en ny verdensvaluta hvor slike scam/svindel ikke er mulig. Hva de ikke kommer til å si at det er samme klientel som kommer til å kontrollere den nye økonomi og dens system, som den gamle økonomi og dens system. Om den blir basert på gullstandard, så har de kjøpt opp alt gull som er i verden seneste årene med monopolpengene. Og slik går jo verden bakover hele tiden, eller blir stående på stedet hvil.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

55 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
En mann med åpenbar agenda
Abonnent
11 år siden

Spetalen: Det er en gisselsituasjon. Bankene terroriserer hele samfunn. Med råvarespekulasjon driver de matpriser til himmels, eller de setter ulevelig rente på lån stater som Hellas er helt avhengige av. Denne utpressingen rammer befolkningen, og bidrar overhodet ikke til verdiskaping, sier investoren til Manifest Tidsskrift.

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2573698.ece

Se også dokumentaren “Ratingbyråenes makt”. 3 store illuminati kontorer styrer hele verdensøkonomien.

http://tv.nrk.no/program/koid22004512/ratingbyraaenes-makt

vantro
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

– De 0,1 prosent på toppen er ikke nødvendigvis innovatører og verdiskapere. De er ofte karrierefolk som har åla seg inn i et finansielt system der de sitter sammen med kompisene sine og tapper systemet for enorme verdier, hevder investoren.

Finans betyr her ikke å yte kreditten som er nødvendig for forskning og utvikling, utbyggingsprosjekter eller boligkjøp. Det handler om «finans» uten konstruktiv tilknytning til virkelig verdiskaping, et globalt kapitalistisk kasino der spillerne gambler med verdier finanssektoren først har hentet ut fra merverdiproduksjonen i de produktive områdene av økonomien.
..

Spetalen mener finansbransjen må krympes og spekulasjonen holdes nede, mens det må satses stort, kunnskapsbasert og langsiktig på industri. Den nye liberalismen som tok over på 1980-tallet gjorde det motsatte. Mens finanssektoren har blåst seg boblestor, har mye industri blitt flyttet til fattigere land, som Kina.

– Alt pratet om frihandel og markedsteorier er latterlige 80-tallsdogmer som faktisk ikke fungerer i virkeligheten.

– Resultatet av denne liberalismen er at arbeidere og middelklassen i mange land ikke har hatt lønnsøkning på 20 år. Det holder ikke. Et system der 0,1 prosent stikker av med hele gevinsten er ikke bærekraftig.

– Vil ikke skolebokøkonomer påstå at det lønner seg for alle at den industrien legges til Kina, på grunn av teorien om komparative fortrinn?

– Alt pratet om frihandel og markedsteorier er latterlige 80-tallsdogmer som faktisk ikke fungerer i virkeligheten. Den kortsiktige gleden ved å flytte industri til fattige lavkostland, hva oppnår man rundt neste sving? Jo, at man underminerer hele bærekraften i sin egen økonomi og skaper en katastrofe for eget samfunn. Dette har jeg forgjeves forsøkt å fortelle til Høyre.
..

Hva tror du blir utfallet, nå som store befolkninger i Europa lider nød og systemet synes å gå i retning et eller annet sammenbrudd?

– Hva jeg tror? Jeg tror vi kommer til å legge om kursen, for vi har ikke noe valg. Men det kommer til å bli verre først. Polariseringen fortsetter. De 0,1 prosent på toppen vil rane til seg enda mer, svarer Spetalen.

– Men jeg tror også folk flest rundt om i Europa er møkk lei. De er møkk lei av politikere som er bare ute etter egen karriere og ikke bryr seg om vanlige folk, men er fulle av store ord.

– Jonas Gahr Støre, for eksempel, er flink til å snakke. Men det er bare store, tomme ord, mener Spetalen.

– Trond Giske er smartere. Han er en god næringsminister. Men det holder ikke å si at du skal få kontroll på lederlønningene i statseide selskaper, og så får han Rune Olsø fra Arbeiderpartiet tre-fire millioner for å sitte i en stol på Entra. Du må ikke bare si det, du må gjøre det.

http://www.manifesttidsskrift.no/finansterrorisme/

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
11 år siden

Les hva Tom Staavi skriver etter valget i Italia:

Hva om Italia, som vi har lånt mye penger til, nå sier: «Beklager, vi vil og kan ikke betale. Det får gå som det vil»? Da er det vi som sitter igjen med svarteper. Tapene kan bli uhyggelig store.

Ikke bare Italia. Det er ikke bare Italia som er havnet i et gjeldsuføre.

To land vi normalt liker veldig godt, Storbritannia og USA, har også nær uoverstigelige gjeldsproblemer. Det er bare å se til USA og den pågående diskusjonen mellom demokrater og republikanere der den ene leiren vil øke skattene, den andre kutte budsjettene.

Begge land kan trykke penger og slik sett unngå konkurs, men det reduserer jo verdien kraftig av på de sedlende de kommer til oss med for å nedbetale gjelden sin. Taper gjør vi uansett.

http://www.dinepenger.no/kommentarer/dine-penger-kommentatorer/oljefondet-boer-frykte-grillos/20340683

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

Høsten 2012 hadde DNB et møte for ansatte i Drammen. Der ble det lagt fram info fra EU, framtiden. Hvis Hellas går konk, no problem. Krisefondet er stort nok til å dekke all Hellas sin gjeld. Hvis Latvia går konk er det heller ikke noe problem.

Men hvis et av de store land går konk, Spania eller ITALIA, da kan ikke krisefondet dekke opp for dette. En ny økonomisk verdensorden må på plass. Felles regler for alle euro-land. Felles sentralbank.

Og et merke på pannen eller høyre hånd for å kunne kjøpe eller selge.
Dvs, datachip med masse info lagret, også øye-iris. Dette ble framlagt for ansatte i fullt alvor. DNB i Drammen. På et lokale i Papirbredden.

Det var ikke Dørum (eu-motstander) som holdt dette foredraget, men en kvinne fra DNB Markets.

Hvor langt er vi på natt, kjære venner. Les Åpenbaringen kapittel 13 og 14.
Guds ord er sannhet.

Etter en kort forfølgelse av de som NEKTER å ta merket tror jeg Kristus Jesus kommer for å hente sin brud. Ved denne forfølgelsen vil det komme kraftig vekkelse. De som nekter MÅ samarbeide for å overleve.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Mekanismen er at skotske og nordirske banker som er autorisert til å utgi sedler, for hver skotsk eller nordirsk seddel de trykker må deponere et tilsvarende beløp hos Bank of England.

Ved å lagre disse enorme verdiene i form av sedler pålydende en million (såkalte giganter) og 100 millioner pund (titaner), slipper Bank of England at de deponerte sedlene svulmer opp til enorme, uhåndterlige volumer.

Ifølge BBC er det i alt trykket opp 4040 giganter og titaner til en samlet verdi av åtte milliarder pund.
http://www.dagbladet.no/2013/02/07/nyheter/penger/storbritannia/25624487/

Ja det er nok bare de “oppplyste” som kan selge papir til slike summer, dette er jo gammelt nytt.
Bankene låner jo ut penger som ikke eksisterer og jammen for de godt betalt også.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Are Big Banks a Bunch of Organized Criminal Conspiracies?

The record of deceit and deception that has surfaced in just the past two months points to yes.

Det er tre sider totalt i denne artikkelen
http://www.alternet.org/corporate-accountability-and-workplace/are-big-banks-bunch-organized-criminal-conspiracies

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/finanskrisen-et-planlagt-statskupp/
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/vil-usas-statskasse-kollapse-den-2-august/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Kypros er nesten konk:
Kypros har også gått med på å ilegge kundene i kypriotiske banker en engangsavgift på 9,9 prosent på innskudd over 100.000 euro, og på 6,75 prosent på mindre innskudd. Heretter må bankkundene også betale skatt av rentene på sine innskudd.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/konkurs-eller-smertefull-styring-for-kypros-4010237.html

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
11 år siden

Hmmm….. muligens speiles viktigste kommentar noensinne og du får 1 tommel Mole ? ;)

For det andre så har du feilpostet kommentaren din, denne her hører hjemme under en av de mange dommedags artiklene.

Aldri før har folkets innskudd blitt konfiskert, Domino kaller Illuminai dette spillet her, nå som folk mister sparepengene sine vil folk strømme til bankene for å ta ut pengene sine, først i PIGs landene, så blir det panikk og resten av Europa strømmer til, bankene vil være stengt.
Folket gjør opprør, unntakstilstand blir erklært, så vil det kreves at en må ha en chipp eller et merke for å kunne kjøpe….. ja bla bla bla …… resten av historien kjenne sikkert de fleste til.

Alt er en nøye planlagt kollaps, alt starter 19 mars står det i Moles link.

Nå som Obama reiser til Jerusalem 20 mars og Joe Biden til Roma 19 mars kommer det sikkert en redningsmann der som vil lede oss gjennom prøvelsene, Frans fikser nok opp for oss :)

Første gang i historien at både president og visepresident er borte fra USA samtidig.

Nei det er nok lurt å ta ut alle pengene og investere alle pengene i noe tonn med Kvikk Lunsj så ikke påsken blir ødelagt.

Ferden videre noen dager etter 19 mars vil bli noe a la dette vist pyramidegutta får det som dem vil frem til Frans får satt inn en ny valuta.

GRAY STATE

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Det britiske flyvåpenet flyr inn nødpenger til briter på Kypros
http://www.dagbladet.no/2013/03/19/nyheter/utenriks/kypros/finanskrise/hellas/26291405/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Kypros sa nei til å innføre spareskatten

Det er helt forståelig at dette er en upopulær avtale. Innskyttere som oppfatter pengene sine som sikre blir skattet over natta. Det er veldig uvanlig, og det er lett å forstå at kypriotene reagerer.
http://www.dagbladet.no/2013/03/19/nyheter/utenriks/kypros/finanskrise/eu/26292447/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Kypriotiske banker har satt en øvre grense for uttak i minibank.

Får ikke ta ut mer enn 100 euro dagen
http://e24.no/makro-og-politikk/faar-ikke-ta-ut-mer-enn-100-euro-dagen/20350121

Kontroll!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

..vil bli frosset og benyttet til å nedbetale bankens gjeld. Dette vil ramme mange utlendinger.
http://www.dagbladet.no/2013/03/25/nyheter/politikk/kypros/utenriks/eu/26367746/

Nå blir de rike robbet av seg selv….!!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Elden vurderer bedrageri-søksmål mot banker..
…gi alle bankkunder erstatning for pengene de har tapt i «garanterte spareprodukter»
Lykkes han kan det koste bankene milliarder.
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2013/03/25/john-chr-elden-vurderer-bedrageri-soeksmal-mot-bankene

Det er tross alt hos massene makten ligger,
TA MAKTA TILBAKE FOLK

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

John Fredriksen slapp skatt på 4,3 milliarder (på Kypros)
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2013/04/08/john-fredriksen-slapp-skatt-pa-43-milliarder

Ja de sleipeste ålene snor seg unna.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

a handful of billionaires are quietly dumping their American stocks . . . and fast!

So why are these billionaires dumping their shares of U.S. companies?

Wiedemer explains why Buffett, Paulson, and Soros could be dumping U.S. stocks:

http://www.moneynews.com/MKTNews/billionaires-dump-economist-stock/2012/08/29/id/450265?PROMO_CODE=1393F-1

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

John Fredriksen er en norskfødt forretningsmann med kypriotisk statsborgerskap
…en av verdens rikeste menn.
http://no.wikipedia.org/wiki/John_Fredriksen

Norges rikeste mann John Fredriksen gir opp sitt norske statsborgerskap. For 2-3 uker siden byttet Fredriksen til kypriotisk statsborgerskap.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Fredriksen-blir-kypriot-6398468.html#.UUbq4YtwJaA

Fredriksen har nok vært en pådriver for dette.

17. 03. 2013, kl. 21:20
Kypros er nesten konk:
Kypros har også gått med på å ilegge kundene i kypriotiske banker en engangsavgift på 9,9 prosent på innskudd over 100.000 euro, og på 6,75 prosent på mindre innskudd. Heretter må bankkundene også betale skatt av rentene på sine innskudd.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/konkurs-eller-smertefull-styring-for-kypros-4010237.html

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Morten Astrup om obligasjonsmarkedet: “Dette er et totalt svart marked med null kontroll” og “Det er jo helt fantastisk for meglere å kunne flå kunden helt lovlig”.
http://e24.no/boers-og-finans/london-forvalter-venter-vekst-i-norsk-obligasjonsmarked/20324849

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

…mener norske banker trikser med rentene for å tjene ekstra penger på andres bekostning,…
…mottatt en rekke klager på uforklarlige bevegelser i den norske pengemarkedsrenten…
«Hvis dette ikke er markedsmanipulasjon, vet jeg ikke hva det er»,
http://www.dagbladet.no/2013/01/16/nyheter/innenriks/okonomi/25256799/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Trond Giske tror ikke at USA kan gå teknisk konkurs
De har sin egen sentralbank som kan trykke penger og de kan ordne opp i sin egen økonomi.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/giske-frykter-for-utfallet-av-skattedramaet-i-usa-3955385.html

……eeh..

Her trykker de penger for harde livet

Ved å gjennomføre dette krisetiltaket er det et par særdeles viktige ting som ESB håper at vil bli gjennomført.

Det ene er at bankene får styrket egenkapitalen sin, da denne er altfor lav. EU sine stresstester av bankene har av mange blitt avfeid som latterlige, da de tilsynelatende fremstår som mye sterkere enn hva de virkelig er.

Faren med dette igjen er at dette kan medvirke til at landenes politikere nå har fått en sovepute, som gjør at de ikke vil foreta de upopulære og vanskelige, men nøvendige kuttene.
http://www.na24.no/article3315364.ece

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

“Politics is the entertainment branch of the Military-Industrial Complex” – Frank Zappa

“Under Attack, NVIC Helps Americans Stand Up & Speak Out” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/comment-page-13/#comment-93498

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Digitale penger i frammarsj

Digitale penger blir en fullverdig bank

Hva er Bitcoin?

Elektronisk valuta basert på P2P-teknologi

Kan brukes til å betale diverse varer og tjenester over Internett

####### Har ingen sentralbank #######

Er beskyttet mot inflasjon pga fast pengemengde

####### Betalinger kan ikke reverseres #######

Brukere kan lett anonymiseres
http://www.hardware.no/artikler/digitale-penger-i-frammarsj/115113

Kan bli spennende, åysann der forsvant 1 milliard, brukeren er anonym og den utnyttede kan se langt etter den digitale formuen sin.

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Jens Stoltenberg sa i dag, at Europa hadde gått i en økonomisk felle!! I dag snakket han sant!

Insiders avslöjar Världsbanken och IMF

När John Perkins efter collegetiden studerade vid Business School i Boston, i slutet av 60-talet, kontaktades han efter en tid av NSA, en federal myndighet under försvarsdepartementet. De hade via sina kontakter fått nys om den begåvade ynglingen och precis som jag beskrev i artikelserien “Hur oligarkerna blåser massorna” (1) så la makteliten redan på 1800-talet upp strategier för att kunna identifiera och välja ut studenter och personer inom ekonomi politik och journalistik som man ansåg lämpade och tillräckligt hänsynslösa och äregiriga för att användas i deras agenda för världsdominans. Perkins berättar att han fick genomgå en rad tester, inklusive lögndetektor, och ansågs passa som finanstorped, eller som han själv definierar det “en bedragare med ekonomisk bakgrund”.

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1904

icanhandlethetruth
icanhandlethetruth
Abonnent
11 år siden

Og lavmåls- propaganda avis “Nationen” med en artikkel, som informerer om at “Enden på Eurokrisen er nær”. Ifølge Frankrikes president François Hollande.

http://www.nationen.no/2012/10/17/politikk/president/franois_hollande/franrike/eu/7733217/

Kilde: (©NTB)
Navn på journalist ikke oppgitt.
Og her kommer en “nyhetsoppleser”, med : Nwo Empire Challenged and Going Down: Irish Patriots Invoke Glass-Steagall Principle
“End of the Euro, and British monetarist system. Glass-Steagall principle gaining hegemony. American patriots must join the Irish. End British control over our credit.”
http://www.youtube.com/watch?v=BUXk9KVZ8lM

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Verdens 40 rikeste kan smile bredt…

Den europeiske sentralbanken vedtok vedtok denne uken et nytt program for ubegrenset oppkjøp av statsobligasjoner i eurosonen.

Sentralbanksjef Maria Draghi ga dermed børsene et skikkelig oppsving, noe som igjen ga verdens 40 rikeste personer en god slump ekstra i lommeboken, skriver Svenska Dagbladet.
http://e24.no/boers-og-finans/disse-tjente-143-milliarder-paa-esb-vedtak/20272522

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

For de som må ha det inn med teskje, moccaskje eller andre øsemekanismer: dette er nok en svindel, ; QE3 om du vil. De som MÅ handle med Euro er nå totalt butt fucked. Mer penger betyr mer gjeld – enkelt og brutalt.

Kollapsen som vil komme i Euro-sonen (og dermed kronen) er planlagt og uunngålig – det er alt for mye gjeld og derivater i omløp.Fortsetter samme trend, med samme maktstruktur, blir Europa et Nord-Korea om 10-15 år. Og Norge vil følge etter. Heldigvis har vi Skepitker-gjengen som aldri vil tillate noe sånt…

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Dette er grunnen til at IMF verdensbanken vil ha Hellas konkurs. Hellas er RIK på olje. Men dette slipper ikke ut i media.

Grekland rik på gas olja guld:amerikanska oligarkers plundringsmål
2012-08-23 20:24

Jag har alltid sagt, att man inte skall hacka så mycket på Grekland, som anses svagast i Euroland. Vårt kriminella finanssystem är ett pyramidspel, där de svagaste slås ut med automatik, då penningmängden för räntorna aldrig produceras. Oberoende hur bra deltagarna/länderna är, några måste slås ut i den påtvingade konkurrenskampen, med matematisk nödvändighet. Vilket skitsystem!

I ett ärligt system, som föreslås i den Vita Skolan i Nationalekonomi, blir ingen utslagen, då penningmängden räcker för alla. Det blir då ingen smygexpropriering på sex olika nivåer heller, som i dagens kriminella finanssystem.

Man skall också komma ihåg, att inte en enda cent har utbetalats direkt till den grekiska befolkningen som svälter och dör i brist på sjukvård, utan alla räddningspaketpengar har gåt till utländska banker, så att deras giriga räntekrav kan tillfredsställas.

Det står å andra sidan också utom all tvivel, att Grekland fuskade med amerikanska Goldman Sachs’ hjälp, att komma med i Euron och att Wall Street spekulerade emot Grekland och Euron. Den misstänkt kriminelle f.d. grekiske premiärministern George Papandreou är född, uppvuxen och utbildat i USA, d.v.s. deras marionett, varför han kan roffa åt sig så mycket han vill från sina undersåtar.

http://www.whitetv.se/sv/imfworldbankbangsters/360-greekland-rik-pa-gasolja-och-guld-amerikanska-oligarkers-plundringsmal.html

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Bankene som er under etterforskning er
Barclays, Bank of America, BTMU, Citi, Credit Suisse, Deutche Bank, Lloyds, HSBC, HBOS, JP Morgan, Rabobank, RBC, RBS, UBS, West LB, og Norinchuckin, ifølge Huffingtonpost.

Avsløringene om toppbankers forsøk på å manipulere den såkalte Libor-renten,..

Nordea-sjef Gunn Wærsted tror det er en generelt annen kultur og moral i Norden. Hun tror ikke personer i de nordiske landene driver med denne typen feilrapportering.
http://e24.no/nordea-sjef-det-siste-vi-trenger-er-en-ny-bankskandale/20254377

Du tror tydeligvis på julenissen også Gunn!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden
2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Ja, Gunn tror på julenissen:
Nå kan det se ut som om skandalen for alvor inntar Norden
Cibor er den danske versjonen av britiske Libor og norske Nibor. Rentene er brukt til å prise enorme markeder og er et gjennomsnitt av hva bankene betaler for å låne av hverandre.

Dette er Libor
London Interbank Offered Rate – Libor.
Libor representerer hva banker må betale for lån fra andre banker. Denne blir fikset, altså satt, hver dag av British Bankers Association.
Libor er et viktig barometer for markedet, og brukes for å prise et marked verdt 350.000 milliarder dollar.
Storbanken Barclays innrømte i juni å ha manipulert den svært viktige Libor-renten for å kunne tjene penger på trading. Banken fikk en bot på 2.7 milliarder kroner i et forlik med myndighetene.
.
http://e24.no/boers-og-finans/danske-banker-dras-inn-i-bankskandalen/20255314

Verdens superrike gjemmer unna minst 133 billioner kroner i hemmelige skatteparadis, viser en ny studie. Det er like mye som USA og Japans økonomier til sammen.
NTB – redaksjonen@abcnyheter.no

Søndag 22.07.2012, kl. 18:03

Rapporten er skrevet av den berømte økonomen James Henry og bestilt av organisasjonen Tax Justice Network (TJN), skriver BBC.

Den viser at verdens aller rikeste har utnyttet slappe regelverk og smuglet ut billionene sine for å gjemme dem i utlandet, utenfor rekkevidde for lokale skattemyndigheter.

Ifølge rapporten er 133 billioner kroner dessuten et konservativt anslag, i virkeligheten kan det dreie seg om over 190 billioner. En billion er tusen milliarder.

De tapte skatteinntektene beløpet står for ville vært tilstrekkelig til å betale flere afrikanske lands gjeldsbyrder, eller nok til å løse eurokrisen, viser rapporten.

Mye av pengene sluses til Sveits og Caymanøyene via private banker som UBS, Credit Suisse og HSBC, som verner kundene sine, mener Henry.

TJN mener rapporten viser at de økonomiske ulikhetene i verden er større enn hva statistikken viser.
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2012/07/22/billionbeloep-gjemt-unna-i-skatteparadiser

Apokalypse nå?

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

– Goldman Sachs er giftig og destruktivt

– Jeg kan helt ærlig si at arbeidsmiljøet nå er det mest giftige og ødeleggende jeg noen gang har sett.

Han mener selskapet holder egne penger høyere enn klientenes, som han mener er satt «helt på sidelinjen». Han kan derfor ikke med god samvittighet fortsette å rekruttere folk til GS.

Smith peker på at han selv har høstet kritikk for å prioritere kundenes interesser. For å avansere raskt i GS-systemet er det tre grep man kan gjøre, forklarer han:

Overtale kundene til å investere i aksjer eller andre produkter GS forsøker å kvitte seg med, fordi de oppfattes å ha et dårlig avkastningspotensiale.

«Jakte på elefanter», det vil si få kundene til å handle de produktene som gir den største avkastningen for GS.

Handle illikvide, utransparente produkter med et akronym på tre bokstaver.

Nå håper han at hans offentlige oppsigelse kan fungere som en vekker for ledelsen i Goldman Sachs, og bidra til å sette kundene i sentrum igjen.

– Folk som utelukkende bryr seg om å tjene penger vil ikke opprettholde dette selskapet, eller kundenes tillit, særlig mye lenger, avslutter han.
http://e24.no/jobb/goldman-sachs-er-giftig-og-destruktivt/20164798

trackback
12 år siden

[…] Peter Warren om det største bedraget noensinne Å redde 'banker' (les: bankenes eiere) og land utav problemer med gjeld som ikke lar seg betale med mer gjeld er som å pisse i buksen på Nordpolen for å holde varmen. Resultatet er at skattebetale… […]

Trovak
Trovak
Abonnent
12 år siden

Det er mange tegn i tiden som tilkjennegir at tingene ikke er helt på stø kurs.
Det foregår for tiden som kjent et nominasjonsvalg på presidentkandidat hos det republikanske partiet i USA. Det rapporteres fra uavhengige hold om massivt valgfusk der hele valgområder ikke er tatt med i opptellingene, videre rapporteres det óg om at bokførte resultater fra enkelte valgområder viser helt andre resultater en de opptellinger som er gjort i lokale offentlige tellinger. Det er også historier om at i enkelte stater er det avgitt hundrevis av stemmer fra folk som har vært erklært døde i en årrekke.. Spesiellt har dette tilsynelatende gått ut over stemmene i favør av Dr. Ron Paul. Kan dette ha noe med hans engasjement for en ny monetær standard der han vil nedlegge/revidere den privateide amerikanske sentralbanken (The Fed.- Federal Reserve)? I allefall: R. Paul figurerer ikke i mainstream media, det er nesten som om han ikke eksisterer, selv om uoffisielle tellinger viser at han vant nominasjonsvalget i staten Maine.
R. Paul har også òg tatt til orde for at USA må slutte å intervenere i andre lands interne anliggende, og ta hjem troppene. Amerikanske tropper samlet inn mer enn 260000 dollar til presidentkampanjen hans i fjor. Mitt Romney fikk i samme periode kun 22000$ i donasjoner fra samme hold.
Fra USA rapporteres det også fra uoffisielle kilder om massearrestasjoner i forbindelse med demonstrasjoner fra Occupy Wall-street bevegelsen. New York politiet sluset tusenvis av demonstranter inn på Brooklyn Bridge for så og stenge broen fra begge sider. Deretter ble de anholdt en for en og skysset bort i fangetransport-busser. Dette er pr. definisjon lovlige og ikke-voldelige demonstrasjoner som er beskyttet av grunnloven. Er bankvesenet bekymret og ønsker å holde “Status Quo” for enhver pris?
Det er tydelig at noe er råttent i The Land of the Free. Stemningen i store deler av det amerikanske samfunnet er nesten som at en kan forvente masseopptøyer i nærmeste fremtid.

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

EU direktiv
Det er dette direktivet det snakkes om for tiden:
http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1010/thread242302/#post_242302

Men dette direktivet er det gode grunner (se artikkel) til at Norge (og EU) (og puppetshow- media) tier om. Ingen må i disse tider komme på den ideen å ta ut innestående..
“Regjeringa venter snarleg avgjerd om bankdirektivet
Forhandlingane som vil avgjere om Noreg får unntak frå EUs bankdirektiv er i gang. Regjeringa har arbeidd for eit norsk unntak sidan 2008.
Publisert: 15.09.2011
http://www.nationen.no/2011/09/15/politikk/bankinnskuddsgarantidirektiv/eu/innskuddsgaranti/eu-direktiv/6911504/
http://www.nationen.no/2011/11/08/politikk/eu/eu-direktiv/innskuddsgaranti/bankinnskuddsgarantidirektiv/7037661/

“EU-direktivet som håndterer dette (inntil videre, EU jobber nå fram et nytt direktiv som vil senke grensa for hvor mye norske innskytere får tilbake ved bank-konkurs), er å finne her:”

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31994L0019:EN:HTML

“Les f.eks. under artikkel 3.1. i EU-direktivet: “- the system must not consist of a guarantee granted to a credit institution by a Member State itself or by any of its local or regional authorities,”.”
http://www.abcnyheter.no/nyheter/okonomi/100217/staten-har-ikke-ansvar-bankinnskudd

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3932981.ece#.T1VXXPWCXTo

Ikke rop ulv-ulv! Da er det ulven (systemet?) som må lide:
http://www.youtube.com/watch?v=j_-UZ4ADjmY

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Forbud mot pengeuttak og å rømme landet? EU i nær framtid? = politistat

“It now appears the EU will impose some sort of police action to prevent its citizen-subjects from taking money out of banks and preventing them from fleeing the country as chaos ensues in the wake of one country after another toppling.”

“EU finance bosses have discussed controlling ATM withdrawals, subjecting the citizens of member states to rigorous border checks, and imposing capital controls “as a worst-case scenario should Athens decide to leave the euro,” Reuters reports.”

“SYRIZA leader Alexis Tsipras has pledged to dump the EU-IMF bailout. Tsipras said forcing Greece to return billions of euros in rescue loans will lead Greece towards collapse.
“If one of the 17 countries is brought to collapse … the fire will become unquenchable and will not be limited to Greece and the southern countries … it will break up the eurozone and that will not be in anybody’s interests,” he said during a news conference.”

Her er mannen som har satt tingene på plass mange ganger før og avslører slike slue planer; nemlig økonomisk selvmord for å oppfylle våte drømmer om ”United states of Europe”:

Farage – Break up the euro & restore human dignity

Globalist Plan: European Union Police State Lockdown
http://www.infowars.com/globalist-plan-european-union-police-state-lockdown/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

– Vi trenger et “United States of Europe”
EU-kommisjonens Gunther Oettinger sier i et ferskt intervju at “det finnes ingen plan B” for eurosonen.

“Vi må legge frem noen konkrete forslag når EUs toppledere møtes 28 og 29 juni, sier EU-kommissær Gunther Oettinger i et intervju med cnbc.

Han mener Europa trenger en felles politisk tilnærming, og at den må harmonisere med beskatning og koordinere økonomisk politikk.

– Vi må være et felles europeisk lag, fortsatte Oettinger. ”

http://www.hegnar.no/okonomi/article696351.ece
(Artikkel av: Eline Hvamstad (HegnarOnline – 13.6.12 14:57))

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Nokså vagt og udokumentert, men allikevel viktig dersom det er sant at det er innført ekstremt uvanlige prosedyrer i bankene, som begrenser valutastrømmen til privatpersoner. Det får vi snart vite. Om jeg forstår rett? :

REVALUATION STATUS

Monday, 02 July 2012 06:43
Written by Kerry Cassidy

* You May Publish*****

* Extremely Unusual Banking Procedures.

* I’m very sorry to be writing you concerning this subject, however I feel I have to under these circumstances.

* I am not a light weight in this matter.

* I have confirmed contacts within BIS, ABN, Credit Swiss, UBS, HSBC, Bank Of London, and other high level Banks Worldwide to confirm my findings.

* The blocking of the current Rv Status is as follows.

* The Powers that Be (Powers That Were) are currently blocking the transfer of the revaluation of world currencies for the reasons to stop the transition of funds to the public.

* It is understood within this group, that if power (financing) were to be transferred to a private group, or individuals, would in fact be detrimental to it’s effects. Thus effective to our outcome.

* In essence. “This cannot be allowed”. (Quote from upper level Banking individual)

* End of Line. — From a Source

http://projectcamelotportal.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1164:banking-update-revaluation-status&catid=31&Itemid=218

Andre økonomiske sykdomstegn:

«Galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat»

Sjeføkonom bruker Albert Einstein-sitat for å beskrive EU-avtalen.

http://e24.no/makro-og-politikk/galskap-er-aa-gjoere-det-samme-om-og-om-igjen-og-forvente-et-annet-resultat/20249230

“GÅR AV: Marcus Agius, styreleder i britiske Barclays Bank, trekker seg som følge av avsløringen om at banken har manipulert renter. Enkelte krever nå at Agius må få følge av Barclays’ daglige leder, den omstridte Bob Diamond.”

En talskvinne for det britiske finanstilsynet FSA sier til nyhetsbyrået Reuters at Barclays langt fra er den eneste banken som etterforskes for rentetriksing. Mer enn et dusin andre banker i Europa, Nord-Amerika og Asia er under gransking, sa Tracey McDermott mandag.”

http://e24.no/boers-og-finans/styrelederen-i-britisk-storbank-gaar-av/20249378

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

“Hvis noen av dere en dag har lyst til å gjøre en forskjell her i verden så er det bare å ta kontakt.”

Hvilken forskjell da?

Løse jødeproblemet for godt?

Er det det som er din våte drøm?

Slik som Hitler og co?

Å legge skylden for verdens elendighet på én bestemt folkegruppe, eller etnisk gruppe anser jeg for å være en intellektuell kortslutning.

Så til det som er viktig;

Jeg hører Warren gnåler, men saken er den at han overhodet ikke har din eller min interesse for øyet når han nå angriper bankvesenet. Man er seg selv nærmest, som det heter, og dette er grunnen til at Warren nå er ute og sutrer;

Han er lei seg for at private investorer (spekulanter) må ta tap pga diverse lands manglende evne til å gjøre opp for seg. Han er lei seg for at han ikke får de samme privilegiene som bankene.

Han er IKKE bekymret for at jeg, du eller noen andre alminnelige dødelige må ta regningene etter casinogalskapen som har herjet verdens finansmarkeder i årtier.

http://www.na24.no/m/?articleId=3347683

Jeg er forøvrig helt enig med Warren i kritikken, men den har som sagt helt andre motiver enn å avhjelpe gjeldstyngende land.

Det er blant annet pga grådige rovdyr som Warren at galskapen har fått utarte seg i utgangspunktet.

Man kan selvsagt velge den enkle utveien og legge skylden på jødene, men saken er den at dette problemet stikker dypere enn som så. Det har med hele den menneskelige naturen å gjøre;

At vi er en gjeng med grådige opportunister med lavt utviklet empati og oppblåst selvbilde…

En skrekkelig kombinasjon!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Første del av innlegget mitt over var ment som en respons på et innlegg som nå er fjernet (med rette, slik jeg ser det), så den delen av innlegget kan med fordel tas bort.

Fra det ene til det andre; det er rimelig absurd å høre Kristin Halvorsen på TV2 just nu, hvor hun mener at Lysbakkens håndtering av (sitt eget) rot rundt tildeling av penger til diverse organisasjoner styrker!!! han som lederkandidat i SV og gjør han til en bedre leder…

Det er vel bare i politikken man kan bli belønnet med lederverv for dårlig utført arbeid…

Nei, forresten; Banksektoren!

Banksektoren er verst, hør bare her;

Det var en gang en banksjef som het António Horta-Osório. Han jobbet i en gigantisk bank som het Santander. I denne banken tjente han millioner på millioner av euro som øverste leder for en finansinstitusjon som nesten gikk konkurs. Heldigvis klarte de lure bankene å få de mindre lure myndighetene til å kjøpe idéen om at myndighetene måtte få det enda mindre lure folket til å redde bankene fra konkurs. Hvis ikke kom det til å gå riktig så ille, må vite.

Etter å ha reddet den spanske gigantbanken fra konkurs, med folkets penger, fant den godeste António Horta-Osório ut at nok var nok. Nå ville han ha seg en ny jobb, og tjene enda mer penger enn tidligere. Santander synes det var trist at sjefen deres, António Horta-Osório, skulle forlate de, så med seg som niste på den lange reisen til England fikk han med seg en skikkelig godbit; 900 000 pund i året, resten av sitt liv.

Det vites ikke hvorvidt folket i Spania, som jo hadde reddet skinnet til den godeste António Horta-Osório synes det var greit at den gamle sjefen fikk med seg 10 millioner kroner i året resten av sitt liv, men pytt sann, hva er vel 10 millioner for en banksjef? Så pass må han vel få? Han har da jobbet mange sene kvelder må vite. Og tenk all den tunge maten og røde vinene han måtte lide seg igjennom. Nei, huffa meg!

Vel fremme i England, og klar til å ta fatt på sin nye superduper viktige jobb, forøvrig i en annen konkurstruet bank, også eid av folket som i siste liten trådte til og reddet banken fra den sikre død, finner så António Horta-Osório ut at en av hans nye ansatte, en søt liten dame ved navn Stephanie Bon har baksnakket han på facebook!

– For ei heks! Skrek han så høyt at han kjente seg svimmel, og måtte sette seg ned med en liten dram.

I syv dager og syv netter sitter så António Horta-Osório og hans nye våpendragere i Lloyd Banking Group og jobber intenst med den nye sjefens største trussel, den fæle brysomme heksa Stephanie Bon som hadde hånet sin nye sjefs lønn på Facebook.

Hva i all veden har vel hun, en enkel ansatt, med å bry seg om sjefens nye lønn? Den var jo bare på beskjedne 13,5 millioner pund i året. Og så svakt som pundet var blitt, så var nå det i minste laget.

Fikk hun ikke med seg at det inkluderte både bonuser og “andre goder” også?

– How dare she? Skrek han på gebrokkent engelsk, mens han kjente tårene presset seg på. 13,5 millioner pund var da ingenting sammenlignet med hva hans kolleger over Atlanteren tjente… Forstod hun virkelig ingenting?

Etter å ha grublet langt og lenger enn langt fant de ut at den onde heksen ikke under noen omstendighet skulle få fortsette i jobben som underbetalt medarbeider, og de fikk derfor et tohodet troll, eller mellomleder om man vil, til å drive ut den onde heksa fra det flotte luftslottet, øh beklager, bankslottet.

Jepp, hun fikk sparken, og den sjarmerende António Horta-Osório kunne skride til verket vel vitende om at ingen skulle noen sinne mer kritisere hans beskjedne timelønn på 4000 pund (ca 35 000,- kr), og tar jeg ikke helt feil som lever han lykkelig i sus og dus med sine nye venner i det en gang så mektige England.

Snipp snapp snute, så var det eventyret ute…

Eller var det det?

http://www.dagbladet.no/2011/04/06/nyheter/finanskrisen/utenriks/okonomi/arbeidsliv/16087334/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
12 år siden

Nå fikk jeg ikke med meg kommentaren du besvarte Vandalf men er helt enig i det du skriver, man er bra skrudd vist man skylder verdens elendighet på en spesiel rase

Det er en myte at Jødene i Tyskland var så rike, drev butikker og banker og tok var på hverandre, fakta er at 250 000 jøder var så fattige at de ikke hadde råd til bilett ut av Tyskland engang før WW2 startet

Folk flest klarer ikke å skille jøder fra zionister, zionistene har aldri vært jøder og kommer heller aldri til å bli det

Ekte jøder er fine folk og like mye ofre for satanistene som meg og deg, de jødiske skrifter sier selv at falske jøder vil innta Israel og jerusalem før tiden er inne

Zionistene og Murerene er så krigskåte og blodtørstige at de klarer nesten ikke vente på å få utryddet de ekte jødene

I Iran bor det over 1 million jøder og Iran er eneste landet i verden som har en lov som påbyr den Iranske nasjonalforsamlingen og ha en eller flere jøder der

Jødene i Iran er blitt tilbudt både penger og gratis tomt for å flytte til Israel men de vil ikke bli kontrolert av de falske zionistene

Klare de jødehatende zionistene å starte en krig med Iran som mye tyder på så vil i beste fall millioner av jøder og muslimer ble drept både i Iran og Israel, i verste fall milliarder i en global konflikt som kan virke som det egentlige målet til djevlene

Israel har besluttet å angripe Iran

Tiden renner ut for Israel, og USA skal være overbevist om at det blir et angrep

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3350239.ece

Naziene var seff også like mye Illuminati som Zionister, Jesuitter, Frimurere mm, de bruker alle samme okulte datoer, tallmagi, astrologi, symboler og koder mm

I sterkt økende tempo blir vi gjort til slaver, for bare noen tiår siden så klarte en seg godt med at ene parten var i jobb og den andre hjemmeværende, i dag er det umulig og vi ser hvordan de store Rotschilsbankene J P Morgan, IMF, ESB, Santander, City Bank, Goldman Sucks, VB krever at vestens befolkning må jobbe lengre dager til mindre lønn, pensjon og sosiale goder mens skatter og avgifter øker

Barna våre kan vi snart plaseres i en statsfabrikk ved fødsel der vi knapt får se dem før de fyller 20, ferdig hjernevasket, chippet fra topp til tå med vaksiner til frokost , middag og kvelds

Når det gjelder konspirasjonsteorien din om at alle som kjøper askjer er onde så er jeg litt skeptisk
Peter Warren vet utmerket godt at han setter seg i fare med å gå ut infoen sin

Hvor mye penger tjente Peter Warren på å gå ut med fakta om Libya krigen ?

http://www.peterwarren.no/2011/06/bankenes-innsats-i-krigen-mot-libya/

Hva tjener Spetalen på å gå ut i media med fakta ?

– Vestens velferd og vekst er historisk basert på at de flinkeste i næringslivet overlever. Dersom ikke kapitalismen baseres på at de som feilinvesterer selv må ta tapet og ikke kreve at skattebetalerne skal ta regningen på store redningspakker, vil spekulasjonsøkonomien ødelegge produksjonsindustrien

http://e24.no/makro-og-politikk/spetalen-frykter-kollaps/20159293

Kansje Spetalen og Warren er sure for at de ikke kjøpte seg inn i krigsaksjer tidlig nok eller hva mener du ?

Massedrap er svært godt butikk

Bare de senere år har middelklassen i USA blitt robbet for ufattlige 20-24 000 milliarder på krigene til krigsprofitørene, penger tatt rett fra lommene til midddelklassen og flyttet over i lommene til krigsprofitørene som styrer USA

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110629/usas-krigskostnader-bikker-20000-milliarder

Lederene i Europa bader i penger mens de setter de aller fattigeste ned i lønn, nok en gang penger stjelt fra fattige og middelklassen som havner i lommene på Rotschilds banker der de kan regulere med renter til det ikke er mer igjen å hente

http://www.e24.se/makro/varlden/nar-folket-drunknar-badar-makten-i-pengar_3328985.e24

http://e24.no/makro-og-politikk/slik-tappet-goldman-sachs-den-greske-statskassen/20161026

Heldigvis så trenger vi ikke frykte noe her i landet siden vi har så fantastiske flinke politikere i Norge som bryr seg om folket og ikke lar seg diktere av globale globalist troll ;)

Et lite tips til slutt, ser du en sånn så spark til den og løp som faen Vandalf :|

http://www.abctv.no/tv/nyheter/ny-viten/2011/12/12/dette-er-en-spionkule

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

– Krig mot Iran kan sende oljeprisen opp til 270 dollar fatet
http://e24.no/olje-og-raavarer/krig-mot-iran-kan-sende-oljeprisen-opp-til-270-dollar-fatet/20161170

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Nå var ikke Hitler redd for bare jøder, men mange andre folkegrupper også. Det vil si, han vel ikke så redd dem, men i sitt forvirrede sinn hatet han og nazistene alle som avvek fra standeren og som ikke passet inn i deres syke ideologi.

Å sammenligne nazismen som idelogi og jødedommen som religion, er et ganske pussig påfunn. Klarer man dette, så er man også i stand til de mest forskrudde sammenligninger i sin iver på å ufarliggjøre nazismen. Men slikt bare lander pent på bordet blant samlinger av jødehat, rasisme, zions vises protokoller og bøker hvis innhold anstrenger seg til det ytterste i forsøket på å forfalske historien. Tragedien er at noen lar seg forføre og tror på hatpropagandaen fra nazister og andre, som av politiske og religiøse grunner hater jøder. For å underbygge, i sin egenforståelse, sitt meningsfylte hat, diktes det opp de mest absurde historier om hvordan jøder, i deres ondskap, eier og styrer verden. Som om det skulle utgjøre noen forskjell om det var én av jødisk avstamning eller en annen fra andre steder i verden som eide en bank eller ti.

Men den største tragedien vil bli hvis nazismen en gang, som ideologi, skulle få fotfeste hos ekstreme gale mennesker i de styrende organer. Det er mer enn nok at den – ser det ut for – blomstrer og lever i enkelte kretser. I hvert fall lever. Nazismen i Hitlers, Göring eller Goebbels og de andre i bandittveldets ånd, burde vært utryddet for lengst. Den har ingen plass blant mennesker på jorden. Men som all utspekulert ondskap, er det visst ikke enkelt å urydde denne ondskapens ugress heller.

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Jeg er klar over det, Falcon. Hollywood- møkk alt sammen. Synes bare det bare litt artig å terpe på dette med skalpene :-)
Det virker som om frimurerne/Illuminati styrer hele Norges-sjappa.
Vi ser i rasende fart stadig utbygging av nye finans- bygninger, oppblomstring av overvåknings- kameraer, og at jerngrepet strammes ytterligere til. Lurer på hvem som vinner dette løpet. Jeg har aldri sett verre galskap enn dette, men det er jo bare min begrensning. Mange av disse topp- frimurerne, som sitter i høye stillinger virker så friske. Blir de noensinne syke? Får de motgift mot chemtrails, og får de en annen mat, enn det som vi skal prakkes på?

Bare undrer…..
Det er vel ikke lov å fjerte en gang, før gestapo burer oss inne.

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

ILLUMINAZI, here we come:

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Så “Inglorious Basterds” på kino når den kom, pur nazi marx communist manifesto joseph goebbels propaganda

Anbefaler,
Kautokeino-opprøret (2008) http://www.imdb.com/title/tt0479937/

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

“Basterds” er nevnt her: http://gasskammer.blogspot.no/2012/06/media-og-jdisk-mentalitet.html

Skjønner ikke hvordan en anti-nazi film blir “nazi Marx,” Falcon, men det får vel være. Bare litt dumt at så godt som ingen her inne forstår hva nazi betyr. Jeg mener at skal man bruke et ord, uansett hvilke meninger man har, må man faktisk vite hva ordet betyr. Ellers blir alt bare meningsløs ordlapskaus.

Nazi = anti-Marx, anti-frimurer, anti-Illuminati. Nazi = nasjonalt selvstyre og et system der kapitalen er underlagt nasjonen – og ikke nasjonen underlagt kapitalen.

Det går ikke an å si at to ting som faktisk er motsatte er “det samme.” Frihet = slaveri? Vått = tørt? Svart = hvitt? Nei, det er det ikke.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

INTEL ON ARRESTS – GATES, GEITHNER, KISSINGER — MUST READ, ?, read comments http://tinyurl.com/7f8zxg2

Quote: I received permission from higher ups to post this as You All Need To Know. According to several high level and down the rabbit hole sources, this was relayed to me. These are rumors and yet to be verified. Use discernment. Geithner, our ‘in-trouble ‘Fed Treasury boy was detained and is now under protective custody. In the questioning process, he revealed all the alleged attempted thefts of George Bush Sr. related to the Global Settlements and PP distributions. George Bush Sr. under questioning revealed that Bill Gates’s team was responsible for the software controlled hacking of the accounts. Over 40 trap doors were discovered that directed stolen funds to be deposited in offshore accounts of Bush Sr, Obama and others. These have been found and plugged by the White Knights Computer Experts with Galactic Assistance. ..

« Forrige artikkel

Hvorfor dommerforsikring er viktig

Neste artikkel »

Obamas fødselsattest er beviselig falsk

55
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x