Obamas fødselsattest er beviselig falsk

6.2K visninger
2 minutter lesetid
47

Den 1. mars i år holdt sheriff Joe Arpaio en pressekonferanse der han offentliggjorde de endelige konklusjonene fra sine eksperters undersøkelser av president Obamas påståtte fødselsattest. Resultatet var 100% entydig: dokumentet er ikke ekte.

I august i 2011 mottok sheriff Joe Arpaio i Maricopa County, Arizona, USA, en oppfordring om å se nærmere på Obamas påståtte fødselsattest, publisert av Det hvite hus. Oppfordringen var underskrevet av 250 personer fra en lokal gruppe som kaller seg Surprise Arizona Tea Party. Sheriffen samlet da en gruppe, bestående av en tidligere politimann og anerkjent kriminaletterforsker, to jurister, en etterforskende journalist, samt en dataekspert.

I utgangspunktet ble gruppen bedt om å gå til verks helt uten fordommer, hverken den ene eller den andre veien – selv om det i følge sheriffen selv nok forelå et ønske fra hans side om en gang for alle å vise verden at dokumentet var ekte.

Slik skulle det imidlertid ikke gå. Tvert i mot, faktisk: Den påståtte fødselsattesten ble kjørt gjennom den ene testen etter den andre og falt igjennom på samtlige. For hver eneste test ble det faktisk bare mer og mer klart for alle at det her dreide seg om en elektronisk konstruksjon som aldri hadde eksistert på papir. Hadde den vært ekte, så ville den vist tydelige tegn på å være skannet inn fra et papirdokument. Det gjorde den altså ikke; derimot var det mange detaljer som bekreftet det motsatte: den var elektronisk framstilt.

Gruppen tok også for seg Obamas påståtte “Selective Service card”, noe vi på norsk muligens ville kalle “sesjonspapirer”. Også her fant gruppen uregelmessigheter: Et åpenbart forfalsket poststempel avslørte dette som nok et falsum.

Ekspertgruppen er altså ikke i tvil: Obamas påståtte fødselsattest, slik den er publisert på Internett av Det hvite hus, har aldri eksistert på papir; det er et elektronisk konstruert dokument – altså et klart og tydelig bevis på bedrageri. Sesjonspapirene viser også tydelige tegn på dokumentforfalskning. Jeg vet ikke hvordan lovene er i USA, men i Norge er dette i hvert fall så avgjort straffbart.

Sheriffens rapport foreligger bl.a her.

Opptak fra pressekonferansen den 1. mars 2012 er lagt ut mange steder på Internett, bl.a på YouTube.

Her er en sammenfatning fra nyhetskanalen CBS 5.

Nå gir vel de fleste av oss en god dag i forhold til hvor i verden Barack Obama måtte være født; men det er heller ikke sakens kjerne: Poenget er at de som står bak denne Obama og har fått ham til makten (og antakelig mange presidenter før ham), har brukt uredelige metoder. Om noen skulle være i tvil om det fra før.

Nå er det altså bevist.

Neste skritt blir antakelig at kongressen må begjære en offisiell etterforskning av disse dokumentene med alt det vil avstedkomme av nye viderverdigheter for “Sirkus Obama & Co”.

USA er – som de fleste andre “demokratier” – et skinndemokrati; det er kun et spill for galleriet.

Jeg har personlig en sterk mistanke om at det ikke er stort annerledes her hjemme på Berget: Det er makten bak makten som bestemmer; ikke de fjolsene som liksom har makten.

Skandalene rundt Obama kan være nettopp den løse tråden som får hele dette korrupte politiske systemet til å rakne.

 

 

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

47 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hellwege
Abonnent
8 år siden

Obama’s authentic birth certificate from Coast Memorial Hospital, in Mombasa, KENYA. Now the task is to get the courts to authenticate it and then kick Obama out of office, something they are loathe to do. Here it is! The document we have been waiting for! Now if only SOMEONE in Congress or the Supreme Court will
act on this! This is what Obama has spent almost $2M (so far) to hide

http://200yearsofcentralbanks.com/Obama-Birth-Date.pdf

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Hvem er dette individet?, google { barak mounir ubayd https://www.google.no/search?q=barak+mounir+ubayd }, youtube { barak mounir ubayd https://www.youtube.com/results?search_query=barak+mounir+ubayd }

Kilde er kommende radioprogram,
Abel Danger radio show live, Sun Aug 4, 2013 5:00pm EDT — 6:00pm EDT http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2301285 Quote: Al Qaeda, RCMP and Hillary-Obama. To help Barak Mounir Ubayd celebrate his birthday, locate his place of birth and the date of his name change from Barak Mounir Ubayd to Barak Obama we will GO LIVE with this radio show if a chemical, biological or nuclear event occurs in Goodyear AZ, Assumption Parish LA, Washington DC, Indianapolis IN, Yellowstone MT or ( redacted ). We will discuss all below: #1634: Marine links RCMP Paulson E-Division Foreign Fugitive File and sister’s Identity Theft File to BHO Plum City – (AbelDanger.net) – August 3, 2013. United States Marine Field McConnell has linked the apparent manipulation of the U.S. Department of Justice’s Foreign Fugitive File (1987) by RCMP Commissioner Bob Paulson’s agents at E-Division in Surrey, B.C., and the apparent manipulation of the DOJ Identity Theft File (2005) and the Immigration Violator File (1996) by McConnell’s sister Kristine ‘Con Air’ Marcy, to the baby born to the late Anne Dunham in Peace Arch Hospital , full text at abeldanger.net.

Abel Danger http://abeldanger.net

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“August 1, 2013 – Threat Window – Operation Blackjack – remnants of Haig’s OCTOpus – Cisco air gap for SIPRnet and NIPRnet platforms – RCMP E Division ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/comment-page-76/#comment-100557

Digressivt ifm 9/11 falskflagg terroraksjonene og relaterte hendelser, hvorfor er bl.a. skandinaver offisielt blinde for denne sentrale informasjonen?, google { strangler’s suite site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=strangler's+suite+site:abeldanger.net }

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

From the Desk of Donald Trump: Major Announcement

http://www.youtube.com/watch?v=MgOq9pBkY0I&feature=g-logo

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

En av tre konservative republikanere tror fortsatt på løgnen om at president Barack Obama er muslim, viser en ny meningsmåling.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8259249

Legg mer til den bevisste bruken av ordet løgn.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Dette er bare hat-skapende propaganda. Obama er satanist (bio-robot for satanister), ikke muslim.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Kan jo hende noen tror han er muslim, men det er jo ikke det som er saken her, og så vidt jeg vet har de vel religionsfrihet i USA? Saken er jo at han ikke er amerikansk, men istedenfor velger de å fokusere på dette.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Hai Vandalf

Ja, så en illustrasjon på Rense heromdagen som viste at USA bruker 52% av sitt statsbudsjett på militæret.

52%…….

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

«Amerikas tøffeste sheriff»: Obama er ikke amerikaner

Noen konspirasjonsteorier er for gode til å dø – til stor frustrasjon for den mer realitetsorienterte delen av verdens befolkning.
http://www.dagbladet.no/2012/07/19/nyheter/birthers/obama/22602101/

Konspirasjonsavslørere er ikke realitetsorienterte??

ola
ola
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Jeg ble kvalm av å lese det i dagbladet, folk er så jævlig dumme. Jeg håper det skjer noe forferdelig snart, så en haug av vesten innbyggere dæver. Jeg hater virkelig menneskers utrolige dummskap, 95% søppel på denne planeten.

Jeg er en helt vanlig person, og jeg har null problem med å se hva som skjer i verden, det er så sinnsykt simpelt, vis man bare har litt baller, og tørr å tro på sannheten, så HVORFOR er nesten hele Norges befolkning så utrolig dumme?
Er sikkert en hel haug med hjernedøde nordmenn som tror på det som står i den artikkelen fra dagbladet. Dagbladet er livsfarlige, og må stoppes uansett pris.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Hvorfor kan ikke dagbladet legge ut video av pressekonferansen? Så kan folk se selv.

Dagbladet: Beviset skal være noen siffer i attestens tallkoder som ifølge gruppa er ufullstendige.

– De kunne godt skrevet mer info om disse tallene, da de står for div info om den nyfødte, som beviser at attesten er falsk.

Dagbladet: I tillegg hevder gjengen å ha snakket med den nå 95 år gamle funksjonæren som underskrev fødselsattesten.

– Vis man ser på pressekonferansen så forteller de dette, de får spørsmål om det, og de sier de bekrefter å ha filmet intervjuet med damen, så istedenfor å skrive det de skriver så kan de jo heller se på den filmen.

Å dagbladet kunne jo skrevet om lovene og reglene på Hawaii, som gjør at hvem som helst som har hatt betalt jobb på Hawaii i 12mnd, uansett statsborgerskap kan melde ifra om en fødsel og få en fødselsattest fra Hawaii, tilogmed flere år etter fødselen, man trengte ingen bevis for fødselen for å få fødselsattest.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

UFO:

Ingen vanlige personer går rundt og “håper det skjer noe forferdelig snart, så en haug av vesten innbyggere dæver.”

Syke ting du skriver her…

ola
ola
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Det er enda sykere å la verden fortsette som den er, og la uskyldige barn og voksne, dyr og natur bli drept hver eneste dag, og alt hva man blir fortalt er løgner, da er det bedre for planeten og bedre for menneskehetens fremtid at veldig veldig mange idioter dæver. Bedre idioter som holder verden og menneskeheten tilbake dør, enn uskyldige mennesker som blir drept for profitt dør.

Det er nå min menig, for folk dæver hele tiden, og slik vil det alltid være, hvorfor ikke la de som fortjener det dø for de rette grunnene da?

ola
ola
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Å sånn som familien min og jeg har blitt misshandlet av staten opp igjenom årene, så ser du ikke meg grine vis tilhengere av staten blir slakta.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Slutt å krangle, sjekk det nye skytedramaet:
http://www.aftenposten.no/
Håper ikke filmen blir tatt bort i sympati med ofrene, denne filmen er viktig!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Jeg får nå inderlig håpe du, UFO, aldri noensinne komme i posisjon til å utøve noen som helst form for makt da jeg, om man skal tro det du leser, ser for meg det reneste blodbadet.

Du er rimelig langt ute på viddene dersom du tror at mer død vil være godt for noe som helst (annet enn å eventuelt slukke blodtørsten til forkvaklede sjeler).

ola
ola
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Vandalf, jeg har lest kommentarene dine over en veldig lang periode, og jeg tar meg ikke nær av noe av det du sier, da du gang på gang beviser at du er en hjernedød idiot som aldri har tenkt en egen tanke. Du må forstå at problemer må taes ved roten, vis ikke forsvinner de aldri, men du og sånne som deg er ikke intressert i å finne roten engang, dere bare preker en masse hælvettes dritt dere har blitt fortalt, om at det bare må være slik. Det funker ikke å tenke på kjærlighet for å stoppe de svina som står bak mesteparten av drepinga og de fleste kriger på denne planeten, eller er skyld i drap pga manipulering, hjernevasking og feilinformasjon, de må stoppes ved å fjerne de fra denne planeten.

Jeg personlig kunne aldri tenkt meg å drepe noen, men jeg hadde lett gjort det i selvforsvar.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Å det var du som begynte å diskutere person her, så ikke kom med noen tåpelige kommentarer hvor du sutrer over at jeg kaller deg en dum idiot, du er jo det.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Hvis du ikke tar deg nær av det jeg skriver, hva er da poenget med denne kraftsalven?

Vel vel, her skal du få en tanke jeg har tenkt ut selv;

Livet er for kort til å fylle det med et slikt hat som du serverer her.

Ha en fredfylt dag!

ola
ola
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Jeg tar meg ikke nær av at du mener det jeg skriver er sykt, vi bor i en syk verden.
Det jeg tar meg nær av er slike som deg som ikke har noe tro på at verden kan bli bedre, og ikke nok med at du ikke vil ha en bedre verden med færre onde mennesker, men du skal nekte andre å strebe etter det? Det tar jeg meg nær av. Men jeg misunner deg også, du har aldri opplevd noe vondt, og du har tydligvis aldri opplevd noe urettferdig, og jeg tviler på du faktisk kjenner noen som noengang har opplevd å bli misshandlet eller behandlet urettferdig av styresmakter.

Du vet ikke en dritt om hva som hadde skjedd vis jeg kom til makta. Men jeg vil ikke til makta, for det du må forstå, er at vanlige folk som vil ha en bedre verden blir ikke politikere eller politifolk eller utnytter andre mennesker, natur og dyr, det er bare maktsyke mennesker som gjør det, og maktsyke mennesker er farlige. Og vis man i tilegg har BITTELITT mellom øra, så skjønner man at man kommer faktisk ingen vei ved å snakke med politikere, politifolk osv.

Men hadde jeg måtte sittet med makta, så hadde det ikke vært noe behov for å drepe, fordi vi hadde hatt en reel utdanning, med fakta i lærebøkene, det hadde vært mere fordelte goder, folk kunne gjort litt mer hva de ville, og naturressurser i landet ville kommet landet tilgode.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Vel, UFO, jeg tror du har et oppriktig ønske om en bedre verden for deg, dine og andre også.

Jeg har også et ønske om en bedre verden. Jeg har også hatt min andel motgang og dritt i livet, men relativt sett sammenlignet med de fleste andre på denne kloden har jeg lite å klage over.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Men vis du har hatt motgang og dritt i livet ditt, og du hvet hvordan det føles, er det ikke helt jævlig å tenke på at det er så utrolig mange hundre millioner som har det værre? Jeg klarer ikke tenke på annet, og jeg får ikke gjort en dritt med det, og ingen bryr seg. Og når de fleste av de hundrevis av millioner mennesker kunne hatt det bedre vis ikke det var for noen veldig få mennesker. Da blir det noen verbale eksplosjoner innimellom, men det er jo mye bedre enn andre typer eksplosjoner, men det som gjør det værre er at slike verbale utbrudd etterhvert blir(og flere steder allerede er) terrorisme, og man kan bli buret inne for det. Da TVINGER man folk til å gjøre forferdelige massakere. Uansett hvordan man vrir og vender på det, så er det å ta ifra folk friheter det samme som å tvinge de til å forsvare seg på alle mulige måter.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Jo, UFO, det er jævlig å tenke på! USA har nylig vedtatt sitt nye “forsvars”budsjett for neste år; de skal bruke ufattelige 10 milliarder kr pr dag… Om de hadde gitt 10 dager til fattigdomsbekjempelse, så kunne de reddet ganske mange millioner mennesker fra en grusom skjebne…

Dersom menneskeheten overlever noen hundre år til, så kommer våre etterkommere antageligvis til å se på denne tidsepoken som et beksvart kapittel i menneskehetens historie…

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Den andre skandalen som ble avdekket er at Hawaii så å si har vært en åpen dør inn til USA for hvem som helst som kunne hoste opp en leiekontrakt på bolig. Delstatsloven har vært i konflikt med den føderale i flere tiår.
Det var i en periode nok å vise til at nærmeste familie hadde hatt residens, altså ikke nødvendig å dokumentere statsborgerskap, for å få utstedt fødselsattest!

USA med påstått strikshet overfor innvandring, har hatt bakdøra på vidt gap via en grensestat.

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Sheriff Arpaio etterlyser mikrofilmen av Obamas fødselsattest.

Uten tvil har sheriffen og teamet gjort en grundig jobb til tross for at alle offentlige etater på Hawaii som ikke ville samarbeide og stengte dører.

Arpaio har gjort etterforskningen som beviser at pdf-filen med fødselsattesten til Obama, som ble lagt ut på Det Hvite Hus sin webside, er forfalsket og NOEN vet mer om dette.

Spørsmålet som Sheriff Arpaio stiller: Nå som det amerikanske folk har fått presentert svindelen, hva vil folket gjøre med dette?
Vil Kongressen ta opp saken, som Arpaio nå oppfordrer til?

Enig med deg UFO, CBS channel 5 reporteren og et par andre var opplagt der for å bruke opp tiden og distrahere vekk fokuset på svindelavsløringen ved simple, patetisk bagatellmessige, spørsmål om etterforskeren Mikes kredibilitet. Ville være det samme som at norske journalister begynte å spørre politibetjenter her i Norge, som presenterer en sak for pressen, om deres bakgrunn for i det hele tatt ha etterforsket!

ye
ye
Abonnent
11 år siden

NÅ! Store avsløringer om Obama på direkten om 20 minutter lover Sheriff Joe Arpaio!

Pressekonferanse straks, ikveld 23.30 ,

(i USA 2.30 p.m. EST)

Se her direkte:

http://www.abc15.com/dpp/news/region_phoenix_metro/central_phoenix/sheriff-arpaio-holds-another-news-conference-on-president-obamas-birth-certificate

Se her (registrering må til):
http://www.wnd.com/

ola
ola
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Ser på nå, måtte ikke registrere meg.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden
ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Fra pressekonferansen: Fødselsatest fortsatt falsk. Bilder fra barndommen til Obama kan være manipulerte. De påståtte foreldrene er muligens ikke foreldrene.

hmmmmmm er han virkelig en klone?

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

masse bevis lagt frem. når reporterene får spørre spørsmål, hva tror dere de spurte om? noe om saken? nei, de begynte å spørre om hvor mye de hadde tjent på dette selvfølgelig.. å så slenger de ut ordet konspirasjonsteori uten grunn.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

CBS channel 5 reporteren var enten helt ødelagt i hode, eller så var han der på oppdrag for å lage oppstyr.

FRIMANN
FRIMANN
Abonnent
12 år siden

En kampanje for å stille Obama for Riksrett lanseres akkurat nå. Se videoen på YouTube. Jo flere som ser filmen, jo større sjanse er det for at filmen vil blir populær nok til ad main stream media ikke kan ignorere den.

http://youtu.be/b76mBlnm86w

Den er akkurat utgitt, men prøver å få tak på teksten så den kan tekstes på norsk.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Morten Kielland
12 år siden

Du må ikke la deg lure Morten ;)

Videoen som forsatt viser 302 visninger blir sett av flere hundre i minuttet, den har over 1600 likes så her er nok Google ute med fantestrekene sine igjen

Enig med ene kommentaren under

1560 likes and 302 views??? this shit google interprise work for the demon

Obama er nok ferdig nå etter alle avsløringene siste tiden, eneste som kan redde han er en krig mot utenomjordinger elller persere

EASTER EGG SURPRISE: The U.S. military is officially preparing a false-flag alien invasion.

http://www.youtube.com/watch?v=swjR00H2Jm0

The Exact Same UFO’s – Orbs Of Light Phenomenon Is Showing Up Worldwide!

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Amerikanske politikere HAR VISST sannheten om Obamas fødselsattest siden 2010! Hver eneste senator og kongressmedlem fikk tilsendt personlig og rekommandert brev med bevis, men har latt løgnen få eksistere videre!

Lucas Daniel Smith fikk tak i en bekreftet attest av Obamas fødselsattest fra sykehuset i Kenya allerede i februar 2009.

Dokumenter og brev er lagt ut her for nedlastning for alle til å se:

* 1961 Kenyan Birth Certificate of Barack Hussein Obama II, Copy
* Letter to Congress, July 4, 2010, Lucas Daniel Smith
* Demand Congress Investigate

http://wasobamaborninkenya.com/

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

NWO`s skremselspropaganda:
http://www.youtube.com/watch?v=itlfea-BkaU&feature=related

“Solar flares”, en hoax.

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

blir det false flag i 2012 er det sjakk matt, akkurat som dem ikke hadde noe planlagt…

http://www.youtube.com/watch?v=YxojQ_Q6ogs

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Det kan godt være at mange norske politikere selv er blitt ofre for de narraktige løgnerne fra Illuminati.
I så fall:
Norske politikere: Dere er blitt lurt til å tro at jorden går under i 2012! Dere er blitt lurt til å tro at en selektiv gruppe skal overleve, og må evakuere, og at dere må følge instrukser fra FN og Nato.
De vil bare ødelegge oss. Bryt båndene med denne mafiaen, og innse at det vil skje fantastiske ting i 2012.
Planet Niburu X vil komme i “orbit” rundt jorden. Den vil IKKE ødelegge jorden. La folk få tilbake sin frihet, og selv være vitne til “våre nye naboer”.
Det finnes ingen tvil nå. Nasa har vært klare over dette i lang tid.
Få korrupte amerikanske interesser ut av Norge.

Enok
Abonnent
12 år siden
bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Hentet fra Wikipdia.

“Joe Arpaio In September 2011 Maricopa County, Arizona Sheriff Joe Arpaio ordered his “cold case posse” to investigate the authenticity of Barack Obama’s birth certificate, after receiving a complaint about Obama from the “Surprise Tea Party”.[136] On March 1, 2012, Arpaio announced the investigation had found that “probable cause exists indicating that forgery and fraud may have been committed” in the release of Obama’s Hawaiian birth certificate.[137] A Hawaiian official stated that no one from Arpaio’s office ever requested to inspect or collect documents related to the authenticity of Obama’s birth certificate.[138] The Phoenix New Times noted Arapio’s report contained a “grand total of zero new information” and that everything in the report has already been debunked.[139]”

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Og dette er en av grunnene til at det vil bli krig mot Iran. Det er en passende politisk distraksjon.

“Nå gir vel de fleste av oss en god dag i hvor i verden Obama måtte være født…” Nei, det er jo det som avgjør saken eller ikke. Er han ikke født i en av de amerikanske statene (eller frasagt seg statsborgerskapet) kan han ikke være president. Tilfredsstiller han kravene er dette en ikke-sak. Det er kun det som hindrer Nazi-Schwartzenegger å stille som presidentkandidat.

Nå tror jeg aldri det blir noe rettsak eller liknende. Hvis Obama ikke blir gjenvalgt renner saken ut, men hvis han får fortsette vil kreftene bak Obama gjøre det som trengs for at det får konsekvenser for ham. Dette vil også være lurt av dem, for da kan de presse Obama hardere for å få gjennomført sine ønsker.

Foreldrene til Obama er begge CIA-folk, og Obama selv er en del av Chicago-mafien. I disse to organisasjonene finner vi de som finansierer ham.

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

That`s right. Makten bak “makten” vil falle. Garantert. Det er kun et tidsspørsmål, og et enda mer alvorlig spørsmål om hvor mange som må dø/blir syke, før den mørke eteriske religionen til freemasons blir knust. Og, knust blir den. Jo lenger denne globale sekten tviholder på sin makt (også i Norge), jo verre gjør de det for seg selv. Flere antall døde og syke, gir strengere straffer. Mer korrupsjon og forsøk på å dekke over hensynsløs mafiavirksomhet, gir bare enda et sterkere grunnlag for bevisførsel i den store etterforskningen/tiltalene/rettsakene som snart vil vinne sted (det er klare planer for dette).

Forøvrig svært positivt å se at det fremdeles finnes ærlige akademikere fra Universitetet i Oslo.

Hva som foregår i kosmos, vil det også bli orden på, men det vil skje gradvis. Menneskeheten er ikke forberedt for dette ennå.
De som har valg feil side i Norge, vil snart få møte Ky-lin.
Hold ut, hjelpen er i anmarsj.

« Forrige artikkel

Peter Warren om det største bedraget noensinne

Neste artikkel »

Vitenskapen – en vrangforestilling

47
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x