En tankefull Erna under NATO-møte 14. juni 2021.

Regjeringen avslørt: Vet at virus ikke finnes

3.2K visninger
2 minutter lesetid
2

Direkte på den norske regjeringens offisielle nettside Regjeringen.no kan du hente ut et helt spesielt dokument. Et vedlegg til en høring om endringer i smittevernloven fra mai 2021 avslører at virus ikke finnes.

Det betyr at regjerningen hadde informasjon som var nødvendig for å ta en riktig vurdering i forbindelse med plandemien. På tross av denne graverende informasjonen så gikk de videre med uendret kurs.

Her er et kort utdrag fra begynnelsen av det aktuelle dokumentet på 59 sider med vitenskapelige referanser som vår regjering må ha lest med tanke på hvor vesentlig slike landsomfattende beslutninger er. På papiret er de folkevalgt og handler dermed på vegne av folket. Når det er vår helse de skal bestemme over så kan det ikke bli viktigere å sette seg fullstendig inn i det aktuelle emnet før de tar en beslutning:

All seven steps that virologists take to claim a virus, they refuse to adhere to the most important scientific duty, the verification of their methods

(Please check back as new content will get added to this document)

7 ways to prove viruses don’t exist with Dr Stefan Lanka

In all seven steps that virologists take to claim a virus, they refuse to adhere to the most important scientific duty, the verification of their methods: They never document control experiments! For this reason alone, statements by virologists claiming that viruses cause disease should never be considered scientific.

Dette er ikke ny informasjon. At virus ikke eksisterer har vært tatt opp av seriøse vitenskapsfolk over mange tiår og står i stor kontrast til det enorme markedet som den farmasøytiske industrien står bak.

Det finnes et hav av dokumentasjon og informasjon på akkurat dette fakta, for de som ønsker å se.

Dokumentet tilhørende høringen

Du finner dokumentet på 59 sider direkte på Regjeringen.no på følgende adresse (i skrivende stund):

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing-om-koronasertifikat-endringer-i-smittevernloven/id2847796/Download/?vedleggId=03c4fc8f-c8f1-49c7-b176-07edebd0db06

Om dokumentet er fjernet fra Regjeringen.no så har du her en alternativ lenke til samme dokument.

10.509 nordmenn involvert i høringen

På siden https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing-om-koronasertifikat-endringer-i-smittevernloven/id2847796/ finner du en oversikt over “høringen om koronasertifikat – endringer i smittevernloven” som er datert med frist 12.05.2021.

Høringen inkluderer en oversikt over alle 340 instanser i Norge pluss alle departementene, kommunene og fylkeskommunene som var involvert i høringen samt høringssvarene fra 10.509 navngitte nordmenn.

Så vidt jeg kan se så hadde ingen noe vesentlig å utsette på høringsnotatet med det tilhørende aktuelle vedlegget nevnt ovenfor.

Spørsmålet man kan stille seg er om vedlegget faktisk var inkludert eller ei. Uansett om det ikke var det, som i så fall var et bevisst valg, så har vi en indre kjerne, regjeringen, som skal og må ha lest alle relevante dokumenter og være fullt ut informert og ta ansvar for valgene de har gjort på vegne av hele norges befolkning.

Om dette går under alvorlig forræderi mot folket blir opp til hver enkelt å vurdere.

Helt uten relevans, her er et bilde av Vidkun Quisling fra hans storhetstid.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Bjarte Hegenes
Bjarte Hegenes
Anonym
1 år siden

Dummeste jeg har lest på 3.6 år.Er dette satire?

Selveste Herr Olsen
Selveste Herr Olsen
Abonnent
Svar til  Bjarte Hegenes
11 måneder siden

konkretiser

« Forrige artikkel

Voldelig politimann frikjent av Tingretten

Neste artikkel »

Hva oppdaget Hans Jensevik?

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x