/

Economist Magazine 2016 varsler at New World Order vil reise seg i 2016

5.8K visninger
9 minutter lesetid
18

I Economist Magazine 2015 fra Rothchilds ble alt oppfylt til punkt og prikke, vi fikk terroren i Paris, vi fikk den taktiske atombomben som la en kinesisk by i ruiner, børsene i Kina stupte i et kjempe crack og mye mer som kan leses her og i kommentarfeltet under.

Skremmende og svært symbolsk forside i The Economist Magazine

I 2016 utgaven så kommer det klart frem hva året vil bringe, en New born, som tar på en World under en Order. Vi ser også et flagg med alle verdens flagg farger på. En Jihadist peker på NWO flagget med en AK47, noe som betyr at i 2016 får vi enda mer Islamsk terror.

Vi ser OL ringene, men det mangler én, den sorte som symboliserer Afrika er der ikke? Vi ser også Aids, kommer det en Aids epidemi i Afrika i 2016?

Den blå ringen som representerer Europa har en amerikansk fotball over seg. Den gule representerer Asia, sort er Afrika, grønn er for Oseania som består av Australia samt grupper med større og mindre øyer i det sørvestlige Stillehavet, og rød for Amerika.

Den grønne ringen har et rødt flagg med sort og hvite frimurerfarger på flaggstangen.

Vi ser også en sol formet som en klokke der 2 store fleare blir kastet mot jorden, noe som kan bety at vi får en solstorm i 2016 som vil ramme hardt og ser man på klokken vil den ramme på sensommeren, vi ser også en Monarch sommerfugl som symboliserer MK (mind kontroll).

Mye av 2016 vil handle om Europa, vi ser Merkel i front og hun har på seg en blodrød dressjakke og en gul skjorte, noe som betyr krig. Bill Clinton er også i front, noe som betyr at han er en viktig brikke i spillet for 2016

Alan Greenspan ser vi også i front sammen med finanskrisen i 2008. Alan Greenspan var formann for sentralstyret i den amerikanske sentralbanken frem til 31. januar 2006. Nå holder han på spaken på en enarmet banditt og får jackpot som betyr en reprise og en enda større økonomisk crack enn i 2008.

Mye av 2016 vil handle om økonomi, vi ser allerede nå at børsene er svært ustabile og en oljepris som bikker godt under 40 dollar, sist vi fikk en oljepris under 40 dollar var i 2008 og da kom finanskrisen.

Fossilt brennstoff skal bort og inn med fornybar energi. Norge er en viktig brikke her og det legges enorme kraftkabler til kontinentet og til UK i rekordfart, noe som også er grunnen til at vi ser oljepriser ned mot 35 dollar fatet. Oljeindustrien skal med andre ord avvikles, noe vi allerede ser starten på nå.

2016 betyr 216 i numerologien der 0 ikke eksisterer, ( 6x6x6), dermed er år 2016 år 666 for Eliten, utvilsomt året da deres nye verdens-hersker skal reise seg. 2016 er også det hebraiske året 5776, året alt skal på plass.

sasfaf

James Bond skaperen Ian Fleming ser vi i bakre rekke. Hans nyeste film Spectre som er ren markedsføring for NWO, der James blir chippet, men nå skal ikke jeg være en spoiler for de som ikke har sett filmen ennå, så vi stopper der.

I Star Wars 7, er det The First Order som gjelder.

Obama bærer et grønt slips som symboliserer at de vil bruke klima møte i Paris som en brekkstang for å fremme NWO, globale lover som forplikter alle nasjoner i verden og som vil øke på med stadig nye lover, direktiver, traktater og forpliktelser på samme måte som da EU ble etablert.

Det er en leder, en bank, en religion, en valuta, et språk osv som gjelder.

Putin har en enhjørning på seg. Enhjørning er et fabelvesen som også gjerne blir fremstilt med geiteskjegg og løvehale og klover isteden for hestens hover.

Det er så klart mye mye mer på bildet, dem som har øyner til å se kan dekode og fortelle under i kommentarfeltet hva dem ser og hva de tror 2016 vil bringe.

At 2016 vil bli preget av et ekstra stort press for å innføre våpenkontroll er det lite tvil om, med andre ord ta alle våpen fra private, samt mer og større våpen til politi og militære. Maktoverføring fra enkeltindividet og over til Brussel og NY vil også skje i rekordfart, samme hvor mye de påstår at sentralisering av makt er en styrking av demokratiet så er det og blir det en løgn.

ffdshasfhdfahfadhafdhfh

Det er nok ikke tilfeldig at Malala er viet en plass på 2016 bildet :)

sgsdgsgsdga

For å få noen hint om hva 2016 vil bringe oss, så kan vi se litt på hva andre mener om 2016. De fleste mener at mørke skyer siger inn over Europa, alt peker på at det blåser opp til storm. Åpner man Economist Magazine og ser på side 36/37 så står det hva som kommer til å skje i 2016 og her trenger man ikke være særlig god på å tolke symbolikk for å skjønne hva vi har i vente, det er et svært skremmende bilde som kommer opp med krig med Aliens og mye mye mer … Vi har 2 solformørkelser i 2016, den første 9 mars som er total den andre som er ringformet kommer 1 sep.

gafsgagasgsdgs

Den mest dystre spådommen for Europa i 2016 kommer fra en blind, klarsynt dame fra Bulgaria ved navn Baba Vanga som døde i 1996. Hun sa at i 2010 skulle den Arabiske våren starte, den vil bre seg videre til Europa og i 2016 vil ISIS angripe overalt i et lynangrep i alle Europeiske nasjoner. Vi vil også få krig med Russland i 2016 og det vil bli tatt i bruk kjemiske våpen som vil føre til at de fleste Europere vil dø av hudkreft innen 2016 er over.

Normalt så vil en slik påstand vært helt latterlig, for så ille kan det vel ikke være ? Vel, for 2 uker siden ble det avslørt en stor våpenlast i Italia som kom fra Tyrkia, den skulle til Belgia og flere andre europeiske nasjoner og kommer samme vei som ISIS, den besto av 781 Winchester SxP pumpe-hagler som er de raskeste pumpe haglene på markedet og skyter 6 slugg skudd i sekundet, med andre ord et rent terrorvåpen som er ubrukelig i krig, kun egnet til terror.  Mest sannsynlig er dette bare toppen av isfjellet av hva Erdogan har sendt inn til Europa med ISIS troppene sine. Erdogan krevde at EU skulle oppheve visumplikten for Tyrkere i EU, noe EU godtok med én gang. Nå kan alle ISIS terrorister med falskt tyrkisk pass reise fritt i Europa som tyrkiske turister.

90% av de som kommer til Europa som flyktninger er menn i vernepliktig alder. Eldre, kvinner og barn ser man knapt. Aldri før i historien har det skjedd at man har sett 90% menn som flyktninger, i tidligere flyktningkatastrofer så har det alltid vært motsatt, nemlig ca 90% kvinner, barn og eldre, her bør det ringe noen bjeller hos hver og en ..

https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

Det som kjennetegnet årets Bilderbergmøte var at svært mange av deltakerne var militærtopper. Med andre ord, så vil vi nok se mye krig og terror fremover.

Så hva med krig i 2016 ? Er vel bare flaks at vi ikke er der allerede, da Erdogan skjøt ned det russiske jagerflyet, så var det en aggressiv handling som normalt ville ført til krig. Ordren om å skyte ned flyet for å provosere til krig, kom fra øverste hold i Washington. Putin er ingen idiot, og kjenner planene deres, dermed så svarte han tilbake økonomisk og ikke militært, men man er bra naiv om man ikke tror at de vil prøve seg igjen. Neste hendelse blir nok helt klart av større karakter. Mye tyder på et atomangrep mot NY om ikke lenge…

Land etter land i Europa innfører nå unntakstilstand etter Tempelridder ritualet i Paris 13. november, der den vanlige gruppen med kriseskuespillere ble tatt i bruk og faket et terrorangrep, og som alltid med falsk flagg så legger de inn spor til neste ritual/angrep, Gruppen som spilte i Bataclan-teateret under Paris-angrepene, Eagles of Death Metal har en sang som handler om en kvinne og en mann som er på vei til….. San Bernardino der det smalt 19 dager etterpå. tallet 19 går også igjen i sangen.

Det er en kjent sak at alle Frimurer/Tempelridder skapte hendelser alltid legger igjen ledetråder til neste hendelse/falsk flagg.

sdgsdgdsg

Klima-svindel møtet i Paris handler om New Age World Order. Vi er nå i FN året The Year Of Ligth ( Lucifers Lys ). Deres orden skal på plass og den skal være basert på transhumanisme, samt en slags Wicca der naturen og planeten skal dyrkes som en Gud, alt skal under under totalitær kontroll med en chip i oss alle. Alle skal inn i giga byer og ingen skal kunne ferdes utenfor byene uten tillatelse fra myndighetene, Som Albert Pike sa i 1872 så må dagens religion bort, den politiske Sionismen og Islam skal utslette hverandre, ateismen og kristendommen likeså. Lucifer vil bli dyrket og tilbedt, så da trenger man ikke lenger ateistene eller andre religiøse grupper. Skal så mange mennesker tas bort så må det skje i rekordfart før folk rekker å mobilisere mot makta. 2016 vil også bli preget av svært mye ekstrem-vær for at de skal få på plass sin grønne totalitære New Age Orden. Med geoengineering og HAARP skal det skapes klima kaos.

Vi vil også se en ekstrem sensur på sosiale medier og i kommentarfeltene i mediene, der det kun er deres løgner som skal få stå, resten skal bort og forbys som hatprat eller konspirasjonsteorier. Kritiserer du NWO medlemmer så er det hat, forteller du fakta så er det konspirasjonsteori.

Tyskland, EU og Merkel har også opprettet en arme som skal inn og skape orden mot nasjonenes vilje; Grenzschutztruppe heter den. Den er ikke så ulik deres forgjenger som bar hakekors på sine uniformer, dette har mediene deres så klart vært helt tause om. Armeen vil vokse like fort som fullmaktene den har til å slå ned opprør og lignende.

FNs universal Agenda 2030 er oppskriften, klima forpliktelser blir deres brekkstang og Georgia Guidestones er Lucifers 10 bud.

sdfsdafafas

 

  • Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
  • Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.
  • Unite humanity with a living new language.
  • Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.
  • Protect people and nations with fair laws and just courts.
  • Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
  • Avoid petty laws and useless officials.
  • Balance personal rights with social duties.
  • Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.
  • Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature.

 

Erdogan skal starte den siste krigen for å redusere oss, Obama skal bli vår ny gud og helt som skal redde de siste overlevende med sine resterende styrker når alt er som mørkest. Men ifølge de hellige skrifter så blir han ikke sittende lenge heldigvis og en tusenårs fred og en ny æra vil starte for menneskeheten.

hjfjfjfjfhf

Dette er deres planer, men om de klarer å få gjennom alt vil tiden vise, det finnes alltid motkrefter ( Yin/Yang)

Ønsker med dette alle et godt nyttår og hvor godt det blir er helt opp til deg og meg. Ved å dekode det kryptiske Rothchilds bildet, kan vi komme dem i forkjøpet og stikke kjepper i hjulene for dem. :)

Economist Magazine 2016 predicts New World Order!

https://www.youtube.com/watch?v=fW3rSavPzk4

NEW: The World In 2016 The Economist Cover Released! DECODE Starts Now

http://www.nairaland.com/2789399/economist-2016-cover-page

https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

http://www.disclose.tv/news/blind_bulgarian_mystic_predicted_rise_of_isis_and_great_muslim_war_against_europe_in_2016/125478

http://www.express.co.uk/news/world/622438/Europe-security-alert-800-shotguns-seized-Turkey-Belgium

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/what-baba-vanga-predict-chilling-6974170

http://steigan.no/2015/12/12/nasjonalstatene-demonteres-eu-far-egen-grensehaer/

TEMPELRIDDERNES SKATTER, FORBANNELSER OG TALLET 13. (A)

http://www.songlyrics.com/eagles-of-death-metal/san-berdoo-sunburn-lyrics/

http://www.jostemikk.com/crisiscas-com-levere-av-leie-ut-skuespillere-til-firmaer-og-myndigheter/How The Elite Bring It IN…False Flag Terrorism and Hoaxes

https://www.youtube.com/watch?v=GT9e0EQNNmY

Paris False Flag: Bataclan Eyewitness Hoax Actor Ginnie Watson

https://www.youtube.com/watch?v=h3OAfznx_RY

FRENCH MEDIA GRILLS OFFICIALS OVER EXACT SCENARIO OF NOVEMBER 13TH ATTACKS

https://www.youtube.com/watch?v=AUb721gXB5s

CONFIRMED: Sandy Hook Crisis Actors Pose as Paris Attack Victims! SHAME ON CNN!

https://www.youtube.com/watch?v=_oxGMMNwYeo

Paris Attacks 2015 BOMBSHELL: Satan at the Bataclan

https://www.youtube.com/watch?v=4-6sUKUZsOs

The Illuminati’s NYC Plan to Usher in Armageddon: 5776 Anno Lucis “Year of Light” Has Arrived

Illuminati Cards Predict Paris Massacre? All-Seeing Eye on Eiffel 1 Hour After Sacrifice?

Scary Truth Behind Paris Climate Agenda 2015: The AntiChrist Convention NWO

 

http://www.veteranstoday.com/2015/08/25/confirmation-tianjin-was-nuked/

http://www.zengardner.com/tianjin-nuked-chinas-9-11/

En liten gladnyhet til slutt. :)

HOMS IS FREE!!!! SYRIAN TROOPS GREETED WITH JOY BY THOUSANDS SYRIA COMING BACK

https://www.youtube.com/watch?v=PauFSKZafr4

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

18 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nils Braathen
Nils Braathen
Anonym
4 år siden

Jeg vil tørre å påstå at vi nå er i år 2020 (i forhold til den moderne kalenderen), 1441 (i forhold til den Islamske kalenderen), 4718 (i forhold til den Kinesiske kalenderen), 5780 (i forhold til den Hebraiske kalenderen) og 5132 (i forhold til Maya kalenderen).
Alle utenom den Islamske kalenderen har passert 2016 (noen med god margin), slik jeg tolker dette så er den Islamske kalenderen den eneste riktige ettersom NWO ikke har reist seg enda.

Er du enig?

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
7 år siden

Ny forside fra The Economist, The World in 2017:

The World in 2017 - Economist

Jeg venter spent på din tolkning, Smurfen! :-)

Kilde: https://ukshop.economist.com/products/the-world-in-2017?_ga=1.163472444.1228670650.1479661058#

Ole Kristian Skjelbred
Ole Kristian Skjelbred
Abonnent
7 år siden

Vi må ha stor respekt for Alan Greenspan. Det var meget alvorlig med finanskrisen i 2008. Multipliserer vi 2 med 8 får vi året 16. Datoen kommer automatisk fram ved å sette et punktom i midten. Altså er datoen 20.08. Den 20. august vil det antakelig skje en nøye planlagt katastrofe eller terroranslag. Globalistene har holdt kortene godt sjult, men et angrep mot noen kornsiloer da kornlagrene er på sitt laveste vil utløse hamstring. Da vil butikkene raskt gå tom for brød og det vil ende med fullstendig kaos av sultne horder som vil angripe med våpen de som har litt på lager.

valdrin
valdrin
Anonym
8 år siden

what has the albanian flag to do with new world order?!
confused :$

Anne-Lise H
Anne-Lise H
Abonnent
8 år siden

Den der var lett å dekode, på bildet ser vi en liten gutt som er på vei til å klaske hånden sin på midtøsten/Europa.

Så hva i all verden symboliserer en Little Boy ?

Svaret på det fikk vi 6 August 1945

https://en.wikipedia.org/wiki/Little_Boy

goggen
Anonym
8 år siden

lurer på.Skal alle fratas våpnene.Skal det ikke engang være lov å drive jakt lenger heller nå da.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Economist-forsiden signert Illuminati kan vel anses som en krampetrekning fra det kollapsende Illuminati-imperiet; hding/showing it all in the open… Men en ting er å ønske seg noe – noe annet er å få det… Som en gutt som ønsker seg en Formel1 bil til jul.

Farsen blir stadig tydeligere nå, ikke minst i mase-media…

“New World Order” kan ikke skje uten aksept fra VÅR FRIE VILJE.

Og jeg for min del sier NEI TAKK til NewWorldOrder-sludderet… :)

Forøvrig er det viktig å være klar over at TERROR som kringkastes massivt via media (som i NRKs årskavalkade 2015 igår) er et av de skumleste knepene som benyttes for å frata oss frihet og innføre overvåking.

De 2 FALSK FLAGG terroraksjonene i Paris i 2015 benyttes nå som brekkstang for å innføre New World Order tyranni det frihetselskende Frankrike, pushet frem av en president som er så dårlig skuespiller at det skinner gjennom at han kjente til aksjonene på forhånd, og som forøvrig har et mistenkelig cozy forhold til MOSSAD-terror gudfaren Netanyahu…

Medias dekning av TERROR er svært løgnaktig og svikefull.

Her er en presentasjon jeg har holdt som fokuserer på BEVIS knyttet til terror, mao SANNHET – kjekt å kjenne til…:

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Denne illustrasjonen for 2016 er spekket med symbolikk, akkurat som den for 2015. Det er masse å studere, og mye jeg ikke forstår.

Nå er jeg av den oppfatning at “profetiene” for 2015 ikke helt ble oppfylte, blant annet sviktet Cern, da de ikke klarte å “åpne himmelen”, for at en mengde onde demoner (eller våre utenomjordiske “venner”, som noen andre kaller dem) kunne slippe inn. Dessuten er IS/ISIS/ISIL/Deash langt etter planen, da britene først ikke støttet dem med bombing som avtalt, og så kom russerne og har ødelagt mye. Men de fikk på plass denne “klimaavtalen”, som i realiteten ikke har noe med klima å gjøre, men økonomi og politiske bindinger. Dessverre jubler de fleste for dette, men det er pga. uforstand og hjernevask.

Så til 2016-illustrasjonen. Jeg mener personene i forgrunnen kun er frontfigurer, og bare det, som noen skuespillere som følger et manus. Fremtiden ligger i detaljene, selv om illustrasjonen skal taes med en klype salt.
Det er helt klart at “overbefolkning” er et tema, så her vil tiltak iverksettes. Nå tror jeg disse galningene ikke har som mål å ødelegge så mye, verken av natur eller infrastruktur, så AIDS (spredning av virus/bakterier/mykoplasma) er naturlig å tenke seg, slik kan også medisin og vaksiner (Bill Gates) påtvinges.
I luftballongen øverst til høyre ser vi flaggene til EURO-nasjonene. Som vi vet kan en luftballong stige til en viss høyde før luften blir for tynn, mannskapet vil få pusteproblemer og ballongen vil klappe sammen. Slik er det med EUROen også, den vil falle. Så blir spørsmålet: hvilken valuta vil ta over. Tyskerne har i mange år trykket opp D-mark, og jeg har ikke funnet ut om andre nasjoner i EURO-sonen gjør det samme. Hvis de ikke gjør det er det ikke utenkelig at D-marken blir den nye valutaen, og da er det greit å tenke på “the mark (d mark) of the Beast”, hvor ingen kan kjøpe eller selge uten dette merket (the mark).
Det er skyer på himmelen, men solen smiler. Det vil si at soldyrkerne (Vatikanet blant annet) vil få en god tid, hvor søndagen blir den offisielle globale fridagen, ikke sabbat-dagen (lørdag) som er Guds hviledag.
Etter det kan vi se et kinesisk (eller er det japansk) tårn, men en voktende soldat på taket. Er det en eldre britisk tårnvokter? Hva dette betyr skjønner kanskje andre?
Vi kan se Karl Marx i bakgrunnen, hvilket trolig betyr etableringen av det kommunistiske/marxistiske system globalt.
Vi ser en variant av homseflagget vaie i forgrunnen, som jeg tolker at alle typer perverse seksuelle lyster skal frontes og tolereres.
Nede til venstre sees et slags romskip med en fyr inne i, med en hjerne og kinamat plassert på. Det kan bety at kineserne, men sin hjernekapasitet, sender noen ut i verdensrommet.
Han fyren på sykkel nederst til venstre får noe ut av radioen, som jeg vanskelig kan lese. Det er kryptisk, så enten er det bare babbel eller så er det en kode. Det virker som han er en hippie som ikke skjønner noen ting, kanskje et symbol på menigmann?
Under Greenspan ser vi en baby strekke sin arm mot jordkloden. Dette kan enten betyr at fødselsraten går ned (da ingen babyer kommer til verden) eller at en “ny” verden skapes.
Oppe til høyre (over R. Reagen?) kan vi lese om amerikanske obligasjoner, på vei til himmelen. Jeg kan ikke skjønne annet enn da er taket nådd, og deres obligasjoner ikke lengre har verdi.
Deretter er det “Freedom for…”-plakaten, og denne friheten gjelder vel de (og deres like) som er plassert foran. Noen som vet hvem det er?
Så har vi fyren med det røde flagget og den to-hodete ørnen på. Det er ikke noe positivt tegn, da det er satans farger med fascistsymbol.
Hva Tony Blair holder i hånden kan jeg ikke se, men det kan bety noe.
Nederst til høyre har vi Pan med dress og stresskoffert. Djevelen kler seg pent…
Bak Pan er det en del soldater vi ser siluettene av, og det virker som om de vender “hjem” – returnerer fra slagmarken.

Så får vi se, alt som planlegges blir ikke gjennomført, for uforutsette ting skjer. Og alt som er av symboler er det ikke sikkert de(n) som laget illustrasjonen skjønner, og brukte tilfeldig/lempfeldig. Men 2016 blir ikke et godt år.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
8 år siden

Hei Smurf1.
Den greske munken Joseph stadfester dine antagelser.
Men Putin står tilbake som seierherre, USA, EU, Tyrkia og Vatikanet taper.
Har eliten flyttet penga til Sveits eller Moskva?

https://dublinsmick.wordpress.com/2015/12/30/greek-monk-prophecy-and-the-third-world-war/

The Holy Land of Athos in Greece is famous for its vast numbers of Orthodox Christian monasteries that belong to Greek and Serbian Orthodox Churches. Among them, there is Vatopedi (Βατοπέδι) monastery with an old monk named Joseph living in his cell there.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

det var overraskende å lese i artikkelen “at i 2016 får vi enda mer Islamsk terror”
når ALLE vet at all terror i verden er judisk terror…

Beathe
Beathe
Abonnent
8 år siden

PS: den sorte ringen i OL ringene er ikke borte. Jeg har forstørret bildet mye og den er der, den bare ligner på bakgrunnen :-)

Beathe
Beathe
Abonnent
8 år siden

Utrolig spennende/skremmende lesning. Jeg ser på bildet og tenker på hvorfor noen av personene er i farge og noen i svart hvitt. Kan det tolkes som at noen jobber for “mørket” og andre for “lyset”? Jeg ser ufoen med en mann med stresskoffert. Kan det bety noe sånt som at vi får falske ufo landinger regissert av noen som ønsker profitt på et plan? Merkel og Clinton har tydelighver sin gruppe bak seg så det blir vel noen kamper her. Det er en mobil ganske tydelig i midten der. Og en mann til venstre (beklager min uvitenhet, men jeg kan ikke alle navnene og hvem alle er på dette bildet) som stirrer intenst på mobilen. Har det noe med mer overvåking å gjøre? Bare noen tanker :-) Så kan dere som vet mye mer om disse folkene heller tolke :-)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
8 år siden

Gratulerer Smurfen med nye spennende spådommer for det nye året 2016. Det som er trist, er at det kanskje hoper seg opp til en storkrig, alle tegn på himmelen peker til den retning dessverre. De har allerede tegnet det nye kartet over Syria, som skal balkaniseres slik, at landet deles mellom forskjellige terrorgrupper og opprørsgrupper slik, at USA og EU får råderetten over ressursene der.
NATOs våte drøm om storkrig mot Russland kan gå til oppfyllelse og militærindustrien vil forsøke å berge stumpene av den vestlige økonomien. Når på året vil storkrigen begynne? Mye avhenger av vær og vind og der kan Norge spille med høyeste sats med Satellittstasjon på Svalbard, Svalsat, som laster ned værdata for Pentagon mot Svalbardtraktat. Det, som har skjedd nå på Svalbard i et par ukes tid er litt merkelig og uventet for eliten. Været på Svalbard akkurat nå hindrer effektiv nedlastning av data på stasjonen og storkrigen kunne derfor ikke begynne i julehelgen. USA invaderte Irak i mars-måned 2003, på våren, fordi de antok at sandstormer ikke ville skje da.
Til slutt ønsker jeg til deg til lykke (tross alt) med det nye året 2016. Jeg fikk Inger Hagerups diktsamling som julegave og fant der en dikt, som passer her til ettertanke:
PROFETEN:
“Profeten løftet sine magre hender/ Snart styrter bergene, og jorden brenner!/ I suget fra de brølende orkaner/ vil stjernene forlate sine baner./ Og solen splintres i en giftig lue/ på horisontens bleke morgenbue./ Jeg ser, jeg ser de siste dagers kvide, Å, menneske, beskikk ditt hus i tide!/ Møt trengslene som kommer, arm og naken. Det haster! Lyset flakker alt i staken!/ Men like utenfor profetens kammer/ svaier cypressene på slanke stammer./ Og gjennom døren til den strenge dommer/ slo duften fra en het, barbarisk sommer,/ mens lyden av dempet pikelatter-/ det var hans nabos gyllenbrune datter/ som nettopp hadde hentet vann fra brønnen-/ forstyrret ham i synene og bønnen./ Nå ilte hun av sted igjen, den søte,/ til kveldens hemmelige stevnemøte./ Da gråt profeten inne i sitt kammer./ Forfengelighet! Jammer! Idel jammer!/ Forgjeves varsler jeg om dommedagen./ Snart kysser hun sin venn i rosenhagen!”

« Forrige artikkel

Ytringsfriheten ytterligere innskrenket av politikerne

Neste artikkel »

Hvordan olje-oligarkene erobret verden

18
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x