Syria – tredje verdenskrig skimtes i horisonten

5K visninger
8 minutter lesetid
13

Første verdenskrig varte 4 år. Andre verdenskrig varte 5 år. Skimtes en ny krig i horisonten? Ser vi på de siste par måneders hendelser, viser disse at det brygger opp til storstorm.

Etter 1945 skulle det bygges fred ved å forene alle nasjoner. Den kalde krigen kom, som ikke var så kald bak kulissene som vi har blitt lært til å tro. Uten en trussel, ville det ikke være noen grunn til å ruste opp. Krig er en formue penger tjent for våpenindustrien. Etter den kalde krigen var over skulle fredsprosessen fortsette. Det har vært snakk i mange år om fred, fredsavtaler, nedrustning, ikke-spredningsavtaler osv.

For et eller annet sted pågikk en krig. Noen tjener godt på å holde krig i gang, et eller annet sted på kloden. Krig er ikke bare profitt, men for noen en utspekulert måte å dekke over et problem på, som for eksempel ressursmangel. Eller et økonomisk «problem», som da unnslipper oppmerksomhet fra medias journalister. Slik som når Donald Rumsfeld ikke kunne gjøre rede for 2,3 trillioner dollar, dagen før 9/11. Nå har vi et økonomisk system som har klappet sammen og holdes kunstig i live, som bare venter på å briste. Hva er vel mer beleilig enn en krig, kanskje tredje verdenskrig, som tar oppmerksomheten vekk når et helt nytt verdensomspennende betalingssystem skal innføres? Krig er blitt sett på som en løsning på mang en hendelse som noen vil skal foregå under radaren. Med flyktningestrømmen til land nord i Europa, får innbyggere nok å diskutere og håndtere. Distraksjon, propaganda, underrapportering, og introduksjon til problemer som er ment å få folk til engasjere seg på feil front. Det som skjer i Midt-Østen er sammensatt og ikke lett å få verken oversikt over eller dypere innsikt i. Syria har vært tema i over fire år. Å holde årvåkenheten tilstede over så mange år gjør at mange risikerer å fokusere på andre ting, til media igjen setter full fokus på Syria etter en ny hendelse. Nå er et helt lands befolkning på flukt.  4 180 631 mennesker (pr.19. oktober 2015) i følge FNs data. Nær halvparten av dem er under 18 år.

Syria_Damaskus_Yarmouk_matkø_jan_2014

Hva ble rapportert i september 2015?

Måneden gikk, og her et utvalg av lenker fra ulike hold:

Russland og Kina inntok Syria og begynte å installere seg:

1. september:

Russia Puts Boots on the Ground in Syria

5. september:

Russia is providing “serious” training and logistical support to the Syrian army, Vladimir Putin has said, in the first public confirmation of the depth of Russia’s involvement in Syria’s civil war.

7. september

Russia sends world’s largest submarine, with 200 nukes, to Syria

8. september

U.S. Moves to Block Russian Military Buildup in Syria

11. september:

Russia confirms weapons on flights to Syria

Tredje verdenskrig_2

17. september:

Exclusive: Syrian army starts using new weapons from Russia – military Source

20. september:

Photos: Russia’s forward operating base in Syria is growing at a rapid pace

21. september:

Russia ramped up its military buildup in Syria over the weekend, and there are now a total of 28 combat aircraft plus 16 helicopters on the ground

Og Why Russia Is Expanding Its Naval Base in Syria

«The Russian Navy is made up of around 282 ships that are equipped with modern weapons and are maintained by over 140,000 active personnel

23. september:

Satellite Image Analysis of Russia’s Military Buildup in Syria

Kinas president Xi Jinping og Vladimir Putin
Kinas president Xi Jinping og Russlands president Vladimir Putin

25. september:

Hezbollah welcomes Russian buildup in Syria, says U.S. has failed

Chinese ships head to Syria; China deploys troops to help Russia in Syria


Al Masdar News rapporterte at en militær konvoi fra Kina var på vei til Latakia og ville ankomme Syriske havner hvilken dag som helst. Kinesisk transport med militær last ble observert tirsdag morgen, på vei gjennom Suez-kanalen.

«People’s Liberation Army Navy. This is China’s second navy. This massive navy, which was first created in 1950, has seen extreme growth in both its size and the weapons systems which it employs. It has its own branches that focuses on the various needs that come from maintaining a safe coast line. The Navy consists of over 500 ships including submarines and is manned by over 290,000 personal at all times. This is one of the most powerful navies to have existed

China Joining Russia In Syria While Germany Prepares to Leave NATO-WW III Is Here

26. september:

A Chinese aircraft carrier docks at Tartus to support Russian-Iranian military buildup.

Russland og Kina har fått nok av den USA-finansierte krigen i Syria og områdene rundt, gjennom den Mossad/CIA-konstruerte IS/ISIS/ISIL-gruppen, væpnet og trent for å få Assad vekk. De vet at USA og staten Israel trenger å få Syria ut av veien for at staten Israel skal kunne angripe Iran, men det har ikke Russland og Kina tenkt å la skje. De to landene har trent militært sammen i over 10 år nettopp for et slik scenario er det rapportert.

Les også denne oppsiktsvekkende avsløringen: Israelsk general i Irak innrømmer Israel-ISIS samarbeid

29. september:

Hvor står de største landene i forhold til Syria?

Syria crisis: where do the major countries stand?

Syria

Hva ble rapportert i oktober?

4. oktober:

There is no future for Assad in Syria,” advarte Saudi Arabias utenriksminister Adel Al-Jubeir

Stille, men effektivt har opprørsstyrker blitt forsynt med våpen, finansiell støtte og annet, av regionale maktsentre.

Tredje verdenskrig

11. oktober:

På sidelinjen av Formel 1 i Sochi hadde Vladimir Putin møte med Saudi Arabias forsvarsminister for å snakke om Syria.

European Council on Foreign Relations er IKKE en del av EU som det kan høres ut som, men en privat tenke-tank opprettet med George Soros sine midler, stiftet av 50 personer med blant andre Finlands president og medlem av The Elders, Martti Ahtisaari. De ønsker FN som arena for å “takle” Putin, og lovpriser i samme slengen Kina for deres støtte til FN:

European leaders need to find a way to put President Putin back on the diplomatic defensive, and show that they still have a place in the Syrian game. Given their limited political and military options, the UN may be the best place for them to act.” ……  “By contrast China’s Xi Jinping showed exactly how to win hearts and minds by offering large amounts of money and troops for UN peace operations.”

 

Kart over Syria
Kart over Syria

18. oktober:

3 uker etter den russiske intervensjonen er det meldt at 2000 iranske offiserer og soldater har kommet 2 mil sør for Aleppo, sammen med hundrevis av Hezbollah-kjempere, Shia-militsen fra Irak, og syriske regjeringsstyrke. Opprørerne har hatt kontroll over den østlige delen av byen siden juli 2012. Zakaria Malafji fra den Frie Syriske Arme, forteller, i følge The Guardian, at regimestyrker har tatt kontroll over 3 landsbyer og rykket 6 km nærmere, og russiske styrker bombet for etterpå å kunne gå inn med bakkestyrker.

Opprørere inne i Aleppo sier i følge The Guardian: “large numbers of anti-tank missiles supplied by their allies – Turkey, Saudi Arabia, Qatar and the US – have reached them in recent days and warn that they have had three years to prepare their defences.” Usama Abuzaid, en senior rådgiver til den Frie Syriske Arme, som har sitt hovedkvarter i Aleppo, og er et strategisk viktig punkt for å kunne motta forsyninger av mat og våpen fra den tyrkiske grensen, mener russiske styrker gjør Isis en kjempetjeneste ved at de dekker luftrommet mens Isis angriper fra bakken.

Mohammed al-Sheikh, et senior medlem av FSA-affilierte enheten ved navn Division 1, antyder tredje verdenskrig: “We know that, if the Iranians bomb us, it would be the start of the third world war. Everyone from the Arab world would come and join us, because it would be a Persian attack on Syria. This is why the regime has played it smartly, by bringing in the Russians.”

Hele artikkelen her:

Russia paves way for Assad regime’s Iranian-backed advance on Aleppo

21. oktober:

Putin og Assad møttes i Kreml.        og         Assad fikk en avmålt mottakelse, i følge NY Times.

Al-Assad_and_Putin

25. oktober:

Amerikanske Delta-styrker, sammen med kurdere, skulle redde ut irakiske elitestyrker som var i fangenskap hos IS/ISIS/ISIL. Planen var at amerikanerne kun skulle fly inn kurdene, og at kurderne selv skulle stå for kampen, men Delta-styrkene måtte trå til, og det endte med en drept amerikansk soldat. Kurdiske myndigheter i det nordlige Irak har frigitt videoen av hendelsen:

http://www.theguardian.com/world/2015/oct/25/video-released-us-kurdish-rescue-operation-iraq-isis-hawija

Syria_F15fighter

26. oktober:

Russisk «spionskip» ved kysten av Norge. Forskningsfartøyet Yantar, som amerikanske etterretningskilder hevder er et russisk spionskip, opererer for tiden ved norskekysten.

29. oktober:

Russia Draws the US a Line on the Sand in Syria

Iraq, Lebanon to join Vienna talks on Syria on Oct 30

30. oktober:

Den russiske utenriksministeren Sergei Lavrov, USAs utenriksminister John Kerry, Saudi Arabias utenriksminister Adel al-Jubeir, Tyrkias utenriksminister Feridun Sinirlioglu pluss representanter fra 9 andre nasjoner møttes i Wien for å diskutere fremtiden til Syria og Assad. FNs spesialutsending Staffan de Mistura var også tilstede:

Vienna talks on Syria to yield no document — diplomatic Source

Syria-samtaler i Wien
Syria-samtaler i Wien 30.oktober 2015

President Obama har sendt 3 500 amerikanske soldater til Irak. Irak takker nei, antagelig fordi styresmaktene allerede har gitt adgang til russisk hjelp for å bekjempe IS i Nord-Irak.

In addition to the Special Operations deployment, Mr. Obama authorized deploying A-10 and F-15 warplanes to Incirlik Air Base in Turkey. The A-10s are capable of providing close in-air support to fighters on the ground. The F-15s can carry out a range of air-to-ground combat missions.”

Obama Sends Special Operations Forces to Help Fight ISIS in Syria

Syria CRISIS: SAS to join US special forces raids on IS citadel

300 SAS spesialsoldater Operation Shader
300 SAS spesialsoldater Operation Shader

Her er en velskrevet dybdeanalyse av en kompetent journalist som beskriver de intrikate forholdene i Syria:

Too Weak, Too Strong av Patrick Cockburn

***************************************

Revelation 9:17 And thus I saw the horses in the vision, and them that sat on them, having breastplates of fire, and of jacinth, and brimstone: and the heads of the horses [were] as the heads of lions; and out of their mouths issued fire and smoke and brimstone (sulphur).

They were tasked to examine a location suspected of being used as an Isil command and control position. At the scene they were able to identify Isil activity and two vehicles, one of which was an armed pick up truck.”

Four Brimstone missiles were used to conduct a precision attack on the vehicles. Initial analysis indicates that the strikes were successful.”

The British-made Brimstone is air-launched ground attack missile used for taking out armoured targets, such as tanks.”

The British Defence Secretary confirmed that the British armed forces had launched its first air strikes against fighters from the Islamic State group in Iraq on Tuesday.”

Britain and Saudi Arabia are currently the only two countries that use the Brimstone, which are conservatively estimated to cost £100,000 each

Why the British Brimstone missile is the most sophisticated of its kind – in 60 seconds.

Revelation

9:15 And the four angels were loosed, which were prepared for The Hour, and The Day, (the month, and the year) for to slay the third part of men. (2,000,000,000).
9:16 And the number of the army of the horsemen [were] two hundred thousand thousand (200,000,000): and I HEARD the number of them.
9:17 And thus I saw the horses in the vision, and them that sat on them, having breastplates of fire, and of jacinth, and brimstone: and the heads of the horses [were] as the heads of lions; and out of their mouths issued fire and smoke and brimstone (sulphur).
9:18 By these three was the third part of men killed (2,000,000,000), by the fire, and by the smoke, and by the brimstone (sulphur), which issued out of their mouths.

*******************************************************

Jeremiah 6:10 To whom shall I speak, and give warning, that they may hear? behold, their ear [is] uncircumcised, and they cannot hearken: behold, the Word of the “I AM” is unto them a reproach; they have no delight in it.

*******************************************************

Profetiene oppfylles, akkurat som Iraks invasjon av Kuwait i 1990.

Her forklares kodeordene som ikke kunne forstås før verdenssituasjonen hadde utviklet seg til det den er i dag. Hvem er de to vitnene og hva har de med krigen i Syria å gjøre? Ved å forstå kodeordene i Bibelen, får begivenhetene som utfolder seg en helt annen dimensjon av betydning. Det er nødvendig å forberede seg på det praktiske plan, men også over de store linjer i livet og hvordan en vil stå i forhold til det. Ved å finne den rette base av trygghet på det åndelige planet, så trenger det ikke være grunn til å frykte tidene som kommer, selv om det skulle ende med tredje verdenskrig.

Flettfryd Bergfletten

Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

13 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
6 år siden

Meldingen om at et missil med atomstridshode var på vei mot Hawaii var korrekt, men raketten ble skutt ned, og ubåten missilet kom fra ble senket:

Dette kunne ha utløst 3. verdenskrig.

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Balle Clorin
6 år siden

Og Japan?!? Skutt ned av hvem?… “It seems apparent that the battle by the dark ones to retain some kind of power on the Earth reached new levels when they attempted to destroy Hawaii and Japan. However, their nuclear devices were stopped from operating in accordance with orders from the Forces of Light that control events on and off the Earth. …” http://www.galacticchannelings.com/english/mike26-01-18.html

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Kina inn i Syria. Dette begynner å bli svært mange nasjoner involverte parter: http://endingthefed.com/pentagon-stunned-as-thousands-of-chinese-troops-enter-isis-war.html

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Tyrkia har skutt ned russisk kampfly: http://www.nrk.no/urix/den-tyrkiske-haeren-skjot-ned-russisk-krigsfly-1.12669423 Det tårner seg opp…

smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Obama er nærmest manisk opptatt av å få i gang en WW3 nå, først satte Putin Obama i sjakk, nå har Obama plassert ut en ny brikke i form av å sette ut 50 US kommandosoldater som levende skjold i Syria, de 50 soldatene skal operere sammen med såkalte moderate terrorister, men Obama nekter å opplyse Putin om hvor i Syria de befinner seg, dermed så risikerer Putin å bombe Amerikanske soldater og da blir det krig, om Putin ikke bomber så vil krigen fortsette som før og flyktningstrømmen øke. Dermed må Putin bare gamble på at bombene ikke treffer terroristgrupper som består av en miks av soldater og terrorister.
Obama som også har gått til krig mot Jemen sammen med Saudi Arabia er nå på vei til sende nye 24 millioner på flukt til Europa for å fullføre Kalergi Planen og utarme Europa til total utmattelse.

Det viser seg også at CIA muligens var ansvarlig for nedskytingen av det Russiske flyet, CIA har en base i Jemens hovedstad Sanaa, hvor de har en svært avansert flyradar samt kommunikasjonsutstyr som har som formål og mulighet til å endre/maskere et flys radar bane og høyde slik at det ser ut til å fly høyere eller lavere enn flyet faktisk gjør.

Så nå er det Putins tur å ta neste trekk som jeg tror består i å bombe som før, han vet vel godt at enten han bomber eller ikke så vil Obama fake en hendelse og påstå at Putin har bombet soldatene hans, det fungerte fint for Hitler da han invaderte polen og det fungerer nok like fint i dag.

De fleste husker vel Gleiwitz hendelsen i 1939 der Reinhard Heydrich fabrikkerte bevis for et polsk angrep mot Tyskland for å mobilisere den tyske opinionen for krigen og for å rettferdiggjøre krig med Polen. Alfred Naujocks var en viktig aktør for Heydrich. Tyske sivile ble kledd ut som tyske soldater og deretter skutt av Gestapo for å få det til å se ut som om de hadde blitt skutt av polske soldater.

Sånn jeg ser det nå så gjør folk lurt i å forberede seg på dårlige tider, prepp, prepp og prepp :)

Her kan man se hva de såkalte moderate opprørerne som vi støtter gjør. filme er fra i går.

Moderate Rebels Use Women as Human Shields – With Translation

https://www.rt.com/op-edge/320356-syria-us-troops-shields/

http://www.eutimes.net/2015/11/russian-plane-shootdown-now-labeled-political-event-as-putin-orders-nuclear-war-readiness/

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
8 år siden

2. verdenskrig stoppet i realiteten aldri, selv om det var et opphør av de fysiske stridighetene en periode.

Det ble aldri undertegnet en fredserklæring mellom Tyskland og de allierte.

Tyskland er fortsatt idag et okkupert land med svært mange amerikanske baser på egen jord.

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
Svar til  Johnny Anonymous
8 år siden

Og nei, jeg tror ikke det blir noen “3. verdenskrig”.

Akkurat det samme som skjedde med tyskerne, at Luftwaffe lå nede, har nå i praksis skjedd med

NATO. Russland er overlegen i lufta og NATO gjør hva de kan for å unngå trefninger i luften.

Det er omtrent 2 uker siden NATO sendte klar melding til Tyrkia om å “holde seg på matta”.

Russland vil mest sannsynlig fortsette sine tokt i Midtøsten, og knuser dermed drømmen om “a Greater Israel”.

Hezbollah har nå frie hender og vil mest sannsynlig sabotere oljeledningen som går til Israel, dette tror jeg inntreffer allerede innen januar neste år.

NATO vil nok gjøre hva de kan for å støtte terror og kanskje bombe flere sivile sykehus, som de gjorde i

Afghanistan som svar på at russiske fly jaget israelske jagerfly ut av Syria.

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
Svar til  Flettfryd Bergfletten
8 år siden

Kjernefysiske våpen er en stor bløff. Japan ble bombet med napalm, og muligens fosfor.

Japanske øyenvitner fortalte at de aldri så noe lysglimt som media rapporterte om.

Og “mirakuløst” nok overlevde 8 jesuitt-prester midt i Japan;

—————————————————————————————–
Eight Jesuit Priests Survive Hiroshima Atomic Bomb Blast Through the Power of the Rosary…

http://www.tldm.org/News18/EightJesuitPriestsSurviveHiroshimaAtomicBombBlastThroughThePowerOfTheRosary.htm

—————————————————————————————

Her er en fysiker som tilbyr € 1 000 000:- om noen kan bevise at han tar feil.

The atomic bomb hoax 1945-2015

http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden
rune øverby
rune øverby
Abonnent
8 år siden

ja, mange STORE personligheter med et STORT perspektiv/innsyn og kosmisk OVERBLIKK, har “sett” at en ny verdenskrig ligger i jordens skjebnevei. Både Martinus og div. kosmiske besøkende med grader av overblikk, har ‘advart’ mot dette, uten at de på “dag og timen” kan se når denne karma vil ramme jorden. Mer om temaet på http://galactic.no/rune/karmadelay.html

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

På to måneder har russerne utført 1,391 flytokter i Syria, ødelagt totalt 1,623 terroristmål, av disse 249 IS/ISIL/ISIS kommandostasjoner, 51 treningsleire og 131 våpendepoter. http://www.veteranstoday.com/2015/11/01/international-military-review-syria-iraq-battlespace-nov-01-2015/

« Forrige artikkel

Klarsynte tegneseriefigurer eller noe langt mer okkult?

Neste artikkel »

Hjemløse forsvinner i USA

13
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x