/

Det globale banksystemet på kanten av stupet

3.7K visninger
3 minutter lesetid
25

Det sies at de som ignorerer historien er dømt til å gjenta den. Og siden politikerene og bankfolk verden over har ignorert kollapsen i 2008 så vil trolig historien gjenta seg på rekordtid.

Hellas er bare begynnelsen. Faktorene som førte til økonomisk kollaps i 2008 er tilbake ifølge en rekke analytikere og vi står igjen på randen av en kollaps. Men dette burde ikke komme som noe overraskelse for noen av oss.

Hvem kan med sine fulle fem foreslå at avdraget og rentene på lånet du ikke greier å betale skal betales med å ta opp mer gjeld? Dette er nøyaktig akkurat den løsningen som EU og USA praktiserer sammen med Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet.

Det sier seg selv at vi har et system som har et sterkt behov for å kollapse og forhåpentligvis grundig denne gangen slik at vi kan innføre et nytt pengesystem som er transparent, uten gjeldsrenter og styrt av folket.

Dette blir i motsetning til dagens pengesystem som er designet for å lage penger ut av løse lufta, altså uten at pengene som bankene låner ut er basert på reelle verdier som gull etc., og som er ment – eller i praksis gjør – noen få søkkrike og alle oss andre låst til banken.

Den globale eliten på rømmen?

De søkkrike på denne planeten har i en stund kjøpt opp fjerntliggende eiendommer med egne flystriper midt ute i intet på den andre siden av planeten. De samme menneskene dumpet aksjene sine tidligere i år.

Det virker som den globale eliten har en god idé om hva som kommer og de har allerede tatt skritt for å forberede seg for det. Det er for øvrig ikke rart da det er de samme personene som kontrollerer når kollapsen kommer for å gjøre størst mulig vinning ut av det, men kanskje er det ikke helt slik denne gangen ut fra at den gamle kabalen har fått motstand.

New Zealand er i stor grad som Norge med masse ødemark.
New Zealand er i stor grad som Norge med masse ødemark man kan gjemme seg bort fra folk – om man vil.

Putin: Jeg vil bli ditt verste mareritt

Den gamle kabalen er de som styrer trådene i verdens banksystem. I allefall frem til nå. Putin selv har uttalt følgende rettet mot denne kabalen: “Jeg vil bli ditt verste mareritt”.

Vladimir Putin: «Så du vil tilbe Satan? For all del, men hold Russland ute av det. Vær sikker på at jeg vil bli ditt verste mareritt. Du kan sitere meg på det.»

Kraftige ord fra Putin rettet direkte mot New World Order (NWO), Khazarians, kabalen, illuminati eller hva nå enn hvilken merkelapp du benytter på den skjulte makten som nå er på trappene til sitt endelige og store nederlag.

Kilden er VeteransToday som i løpet av det siste året virkelig har åpnet opp for fullstendig usensurert dekning og ned i dybden av verdens nyheter slik de virkelig er, helt uten tilsløringer eller farget av eierinteresser. Veterans Today består av tidligere militært personell av høy rang også innenfor militær etterretning. De er uavhengig som Nyhetsspeilet.no, og de aksepterer ingen finansiell støtte fra noen organisasjoner eller individer.

Jeg vil bli ditt verste mareritt.
“Jeg vil bli ditt verste mareritt! Du kan sitere meg på det.”

De tydelige tegnene på kollaps

Det enkleste man kan gjøre for å vise hvordan markedet ligger an er å vise til statistikk. Nedenfor ser du konkret hvordan finansmarkedet ligger an sammenlignet med kollapsene i 2008, 2000 og på slutten av 80-tallet:

Finansmarkedet de siste 35 årene.
Finansmarkedet de siste 35 årene.

Jeg er ikke noe finansanalytiker, men jeg kan fint lese statistikk. Ut fra hva jeg ser fra de tidligere historiske kollapsene i finansmarkedet så får man vel ikke tydeliggjort statusen på verdensøkonomien bedre enn dette.

La oss håpe at BRICS-alliansen har sine planer klar for å innføre det sterkt trengte og nye systemet basert på sunne verdier med folket i fokus. Det gjenstår å se.

Hva tror du?

Jeg er sikker på at du har en mening om saken og lenker til mer informasjon på nettet som underbygger eller motbeviser en kommende kollaps. Del din mening i kommentarfeltet.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Her er problemet, kaller det catch-22, de fleste landene i verden er så belånt at de kan ikke kjøre den vanlige inflasjonen for å bli kvitt gjelden, (unngå å betale tilbake mesteparten av statsgjelden), De har strukket strikken for langt, Ta USA 6% av utgiften over statsbudsjettet går til å betale rentekostnadene i dag, hadde det hat muligheten til å trykke penger, som kunne ført til inflasjon,hvis ikke det går ned i andre sektorer samtidig (som gir deflasjon). Nå har de virkelig problemer, de klarer nemlig ikke en høyere rente, de er for belånt til å kunne innfladere.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Enig at det er en catch22, for uansett hva Fed gjør – eller andre sentralbanker, vil det til slutt gå galt i samfunnsøkonomien.

Jeg ser for meg at USA får en prisinflasjon, en valutadeflasjon og en produksjonsstagnasjon; altså at prisene går opp, valutaen blir mindre verdt og at det vil være varer i hyllene, men få handler, da nesten ingen har penger. Da økonomiske rapporter fra den amerikanske stat er så masserte og manipulerte, er det svært vanskelig å spå, og derfor mange ulike teorier om hva som vil skje.

6 % av statsbudsjettet på å dekke en rentekostnad på ca 0,25 % er veldig mye, tenk når renten går opp, til la oss si 5 %, da må hele budsjettet gå til å dekke renter, og da er USA konk, selv om staten har vært teknisk konkurs i lang tid. Om USA, EU, Japan eller Kina kollapser først, er egentlig irrelevant, da den første vil dra de andre med seg. De er på lånt (he-he) tid allerede, og jeg antar kollapsen kommer innen et år, kanskje allerede om noen uker.

Jeg overser ikke problemene i Kina, som er enorme. Men det har gjort noe smart, og det er å investere i infrastruktur, gruver, vann og land, og det er lurt når ting kollapser. At Kina i dag har flere 100.000 tomme boligere i tomme byer, tror jeg har noe med forberedelsene til NWO å gjøre, hvor planen er å stue folk (de som får leve) inn i byer. En økonomisk kollaps er en del av deres plan, så den kommer når THEY er klare.

Kina kommer trolig ikke godta at US-obligasjonene betales tilbake i dollar, men i noe annet, som tømmer, korn, gass, olje, malm eller lignende, for de vet også at dollaren er verdiløs, da Fed bare trykker penger som om det skulle vært dopapir.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Nyttig info for å forstå hva som kommer til å skje. Kina importere kun noen få prosent, til 40% av alle råvarene i verden, som de har brukt til å bygge infrastruktur og tomme boligbyer, nok til at å dekke hele befolkningen med flotte boliger (rapportere tomme boliger varierer fra 20 til 100 millioner, så noen lyver). De har lånt penger i $ via Hong kong, til lave renter, som de fikk 6% intern rente i Kina for, USA trenger derfor kun å styrke dollaren(økonomisk hit man jobb), så har Kina et problem, og er mer eller mindre i Hendene på USA. Før de hever dollaren må de lage en krise i EU, de gjør de med å oversvømme EU med flykninger som resulterer i politisk turbolens og svekkelse av Euroen, da flyr kapitalen til USA og børsen i USA går opp, verdens kapitalen ar ingen andre veier å gå midlertidig, en til USA dessverre.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Og verdens valutaen forblir fremdeles i $ punktum. (årsak-effekt etter dette, kan vi snakke om senere).

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Nja, Kina bruker det meste av dollaren på oppkjøp av obligasjoner og aksjer i USA, samt vann, land og gruver i Afrika, så dollaren forsvinner fort fra Kina, for de vet at dollaren er i ferd med å bryte sammen. Som du sier vil dollaren returner til USA, og da har sentralbanken to muligheter: enten la pengene gå ut i markedet, og da vil det flomme av dollar, hvor hyperinflasjon vil inntreffe, eller holde pengene tilbake, og børs/markedet vil stagnere, der pengemangel etter hvert vil resultere i betalingsproblemer og renteøkning.

Men klart at Kina har sine enorme økonomiske problemer, som EU og Japan. Det er som om fire aktører sender en granat til hverandre, alle vet den vil eksplodere, og ingen vil sitte med den når det skjer.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Kina sitter kun med us treasury securities i millarder på $ 1271.2 opp fra 1268.4 for et år siden, som regulerer mot deflasjonen på 3-4%, når du snakker om at dollaren bryter sammen må du si når. Hjelper lite å investere i Afrika når gjelden skal tilbake betales i $. Tror du overser totalt feil investeringene internt i Kina. Du nevner hyper inflasjon uten å si når, blir litt vanskelig å følge, jeg snakker om fra 1 måned til et år, og du kan bare glemme at dollaren ryker i det tids perspektivet, Balle Clorin.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden
Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

USA bruker i dag 6% av stats utgiftene til å dekke kun renter kostnadene, men alt er relativt hvordan står det til i resten av verden?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
8 år siden

Putin er et positivt innslag i dagens situasjon. Jødene har tatt over verdensøkonomien slik Hitler forutså. Denne maktkampen er ikke og har aldri vært mellom kristne nasjoner, men er ene og alene mellom den ariske supermakt og jødene. kall det nazisme, rasisme, kall det hva du vil. Putin er i krig mot jøder og han vet det.

Putin er ortodoks kristen (ikke romersk katolikk). Ortodokse kristne er antisemitter. Hvis du ikke skjønner deg på Putin så er det fordi jødene har deg hjernevasket.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Avregistrert
8 år siden

Putin,var gift med en jødisk kone, samme som Stoltenberg, meget smart valg, siden zion styrer. Nok om det , hvem skal du høre på, en med flere år AAA eller en C-, En som ringte Norges bank 3 ganger for å få Norge til å kjøpe gull rundt 2001, jeg ringte faktisk 3 ganger til Norges bank ja, Hadde de hørt på meg hadde vær nordmann hat en formue i dag på over 10 mill.
Nå er spillet 10 ganger mer kompleks, men det er fremdeles muligheter. Jern Erna ser ut til å redde oss fra det verste, men i virkeligheten vet de lite om det store bilde. Selv tror jeg, jeg kommer til å stemme AP i 2023, vi for se. Det som kommer nå er en brutal smell. Jeg sa mitten av Oktober, men USA hevet vel renten allerede i går på utlån.
Hadde nordmenn jobbet like godt sammen som jøder hadde problemet vært løst, vi ville alle vært rike i dag. Det positive med Norge vi vil iallefall aldri sulte, hvis ikke vi blir Nuket. (men ikke vent mer en 2 år med å låse renten) Normalt holder en data for en selv, men Norge trenger info som NSpeilet gir , etter min meniing, derfor får dere vite, litt mer en normalt, Først ryker EU og

eller UK (mest gjeld pr. innbygger), deretter Japan. Så kommer the wave, hvem er de da?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Jeg sa mitten av oktober, eller mer presis rundt 17 oktober +-2 dager, Hvorfor, da kommer gjelden til statene i USA frem, pluss en mulig teknolog som har potensialet til å forandre ting. Dere for dømme i ettertid og finne hvem dere vil lytte til, hvis en ikke klarer en ikke å predikere fremtiden noenlunde kan en istedet høre på reiseradioen.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

“Hadde nordmenn jobbet like godt sammen som jøder hadde problemet vært løst, vi ville alle vært rike i dag.” Helt korrekt. Her nevner du en vesentlig nøkkel. Folk flest forstår ikke dette. Vi skal konkurrere mot hverandre mens andre skal høste godene. Politikere, politi, det offentlige generelt er kun interessert i et bein innenfor det selskapet som gir et levebrød, Riksløven. Riksløven er på denne måte vår motstander. Vi treller og slaver for dette maktsymbolet som høster alle godene vi som folk skulle hatt. Jødene har ikke slike ordninger og fast nasjonalitet. De motarbeider aldri hverandre – hvorfor skulle de det?

Satan betyr motstander. Har du funnet ut hvem Satan er?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Avregistrert
8 år siden

Angående politi, i dag betaler hver nordmann 3000 for beskyttelse i året, hvor høyt skal det gå, er ikke det et godt mål for en feil slott politikk, eller finnes det et bedre mål for feil politisk retning ?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Avregistrert
8 år siden

“Funnet ut hvem Satan er ? ” Kun dyrkelse av mamont + the synagogue of Satan

Jehoshua the Jewish Messiah said:

I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the synagogue of Satan (Revelation 2:9).

Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee (Revelation 3:9).

Jeg er ikke kristen selv, men analysene er temmelig lik med Jesus. som nevnt før.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Avregistrert
8 år siden

Tidliger var 60% av Ukraina “jødisk”, men angående satan, kan en kanskje istedet fokusere på. Jesus som gav en retning for å forbli åndelig i live, som er meget likt det flere ikke krisne kommer frem til, etter lange studier. samme slutning tar bare noen tiår for å komme fram til det samme.

ye
ye
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Seitasis “….da kommer gjelden til statene i USA frem,..” Mener du at den reelle økonomiske situasjonen for statene blir kjent for alle? Altså utover det vi vet at flere stater er teknisk konkurs? Eller er det noe mer?

Jamal Quanfouh
Anonym
8 år siden

Nato og Russland har aldri vært fiender, putin er en frimurer og de kommer til skape 3 verdenskrig. Nato vinner

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Jamal Quanfouh
8 år siden

NATO og Russland har ikke vært fiender, men nødvendige motpoler for å styrke seg selv, slik at en fremtidig krig blir “effektiv”. Vinneren vil verken bli Russland eller NATO, men den gruppen som har skjøvet de to “motstanderne” foran seg; khazar- og ashkenazi-jødene.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Anbefaler alle å låse renten på bolig lån. Siden renten kommer til å bli presset raskt opp, kanskje ikke i år, men jeg ser ingen muligheter til å holde renten lav over flere år, og ikke forvent at eiendom skal stige, den har passert 26 år syklusen, så kjøper du nå, kan du sikkert selge på topp om 52 år.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Hva er hovedgrunnen til at det har godt så galt – bankene låner ikke ut penger lenger til normale renter (spreaden er 0.3 til 4% mellom innskudd og utlån på bil lån), banker driver med tradeing ikke utlån (forbrukslån til over 15% når de selv gir 0,3 er ikke helt bra ser en på USA) Sikkert det samme mønsteret over hele verden eller?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

BRICS-alliansen utgjør kun rundt 10%, kan nesten sees bort fra, hvis ikke Saudi bryter pakten med USA, og blir med i BRICS. Da må en vurdere hvilken hest en skal satse på militært og valgene til kapital gutta er da gitt.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Flott graf, takker for den, men viser kun USA, så hva med resten av verden, helheten. Nesten hele verden går inn i “debt mode”, sjekk kommuner rundt i verden, ikke bra, sier noe om landenes tilstand, dette fører til en total knekk, ingen kommer til å kjøpe stats obligasjoner, med negativ rente, da må landene innføre høyere skatter som er sterk deflasjons drivende. Dette starter rund den 15 i neste måned etter mine beregninger, da får en INGEN BUD på statsobligasjoner. Men en kan lett doble verdien på den kapitalen en sitter med spiller en kortene rett,blir utrolig mange muligheter for eliten, men ikke pensjonsfond de kan en stor sett glemme, de er lastet opp i stats obligasjoner som aldri,historisk har blitt betalt tilbake fult ut, unntaket er kun et østblokk land. Så i verden forsvinner pensjonen til innbyggerne, et lett regnestykke. Mange av pensjonsfondene har i de siste årene kjøpt stats obligasjoner til rundt 0.5% rente, de som sitter med 30 års statsobligasjoner og renten stiger 0.25+0.25 kun 0.5 medfører det nesten en halvering av verdien av kapitalen. Dette er krisen som kommer, men ligg merke til at starten er en OFFENTLIG KRISE ikke børs. Som utløser høyere skatter i mange land, som medfører DEFLASJON.

Edna Santara Lid
Edna Santara Lid
Anonym
8 år siden

Folket Er Ikke Ansvarlig For Det BANKEN-DIKTER-OPP—PÅ-BAK-Rommet !!!! -Takk —

boinko pillo
boinko pillo
Anonym
8 år siden

nyhetsspeilet tar imot støtte fra individer…. så er feil å skrive de ikke gjør det..

« Forrige artikkel

500 år gammelt kart endrer verdenshistorien

Neste artikkel »

10 bevis på verdens største konspirasjon

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x