10 bevis på verdens største konspirasjon

9.9K visninger
4 minutter lesetid
37

Det er i dag 14 år siden verdens største bedrag av menneskeheten fant sted. 11. september 2001 var dagen da en nå velkjent gruppe maktsyke personer gjennomførte sin særdeles ondsinnede konspirasjon mot menneskeheten.

Å skape en falsk flagg-terrorhendelse uten sidestykke for å lure folkets mening på sin side slik at de uhindret kunne gjennomføre sine høyst ondsinnede planer for midtøsten og resten av verden. Disse planene pågår ennå – med støtte fra våre politikere.

Tvunget eller ei, man har tatt et valg som man i dag kan endre ved å stå frem. Det er i aller høyeste grad på tide og anbefalt å gjøre før informasjonen blir velkjent materiale for hele verdens befolkning. Før eller siden vil det skje og når det skjer så føles det bedre å være på den riktige siden av verdens vrede.

Nyhetsspeilet har siden 2009 rikelig dekket dette store og brutale bedraget som frem til i dag har drept langt mer enn en million mennesker og sendt mangfoldig flere på flukt – og som fortsatt pågår også i dag blant annet i Ukraina og Syria.

Alle iscenesatte kriger planlagt for å oppnå mer makt og kapre flere ressurser for sine mål om å slavebinde hele menneskeheten rett foran nesa vår uten at vi skjønner det selv.

Vi har publisert mange artikler innenfor verdens største konspirasjon, 9/11-hendelsen, og utallige artikler etter som følger opp denne skjulte maktens stadig tydeligere og mer åpenlyse handlinger.

Lurer du på hvem disse personene er? De går under mange navn som kabalen, Illuminati, Khazarene eller hva nå man er komfortabel med å kalle de. Det som er sikkert er at det er mange grupperinger som er involvert.

De 13 blodslinjene inkludert Rothschild, Bush og Windsor. Vatikanet. Zionistene. Det er mange involverte. Hvem som sitter på toppen? Khazarene? Reptilene? Deres overherrer? Den guddommelige plan? Alt kommer an på hvor langt du ønsker å gå i definisjonen av toppen.

Her viser vi et lite utvalg blant de svært mange artikler på Nyhetsspeilet.no som vi anbefaler at du tar en titt på. Om du ikke vet at du har et problem så er du ute av stand til å gjøre noe med det. Kun når du vet den virkelige sannheten har du mulighet til å endre den.

10 utvalgte artikler som beviser (eller belyser) det ufattelige 9/11-bedraget:

1. HVEM STOD BAK 11. SEPTEMBER?

Israeldidit
Av TERJE WULFSBERG, 19. 05. 2015

Som mange av leserne sikkert kjenner til, har det vært en rekke artikler på Nyhetsspeilet om terrorangrepet 11. september 2001. Denne dreier seg om den skjulte hovedaktøren som viser seg å være Mossad, Israels etterretningstjeneste.

Les hele artikkelen.

2. TERRORANGREPET I USA 11. SEPTEMBER 2001

Front1
Av ROLF KENNETH MYHRE, 09. 07. 2013

Enten 911-regissørene var Neocon-kabalen som sto bak Bush/Cheney-regjeringen eller det var et ukjent men uhyre mektig nettverk, var det definitivt Neocon-kabalen som for det første utnyttet terrorangrepet maksimalt for å realisere sin imperialistiske og totalitære agenda som var ferdig utarbeidet før valget i 2000, og som for det andre sto ansvarlig for coverup-versjonen (den offisielle versjonen) som hevder at 19 muslimske menn gjennomførte terrorangrepet i regi av Osama bin Laden.

Les hele artikkelen.

3. MYNDIGHETERS FALSK FLAGG-OPERASJONER OG LØGNER

Front
Av ROLF KENNETH MYHRE, 05. 07. 2013

I denne artikkelen ser vi nærmere på forskjellige typer løgner og operasjoner som myndig­hetene kan komme med for å lure sine befolkninger. Formålet kan være å over­bevise dem om at å gå til krig mot en bestemt nasjon er det eneste rette.

Les hele artikkelen.

4. MEDIA MEDSKYLDIG I 9/11 FALSK FLAGG OPERASJON

sadliberty
Av HENRY MAKOW, 13. 01. 2012

En ny bok viser hvordan menneskeheten er under konstant fordekt angrep fra kabalistiske (frimureriske) jødiske bankfolk, som bruker nyhetsmediene til å forfalske virkeligheten. Dermed pønsker de ut kriger for å fornedre, gjøre arveløse og til slutt ødelegge oss. Hvis vi danser etter deres piper, er vi medskyldige i vår egen ødeleggelse.

Les hele artikkelen.

5. TID FOR 11. SEPTEMBER-SANNHET

Tid_for_911_sannhet
Av HANS GAARDER, 09. 09. 2011

Søndag den 11. september 2011 er det ti år siden tidenes terror i USA. Noe av det spesielle med denne alvorlige hendelsen, som bidro til å endre verdensutviklingen til det verre, er at den IKKE har forsvunnet i et glemselens slør etterhvert som årene har gått. Dette er fordi den offiselle versjonen (som norske nyhetsmedier ukritisk formidler videre) er så full av logiske brister, utelatelser og regelrett løgn, at innholdet simpelthen ikke kan være sant.

Les hele artikkelen.

6. HVA ER FALSK FLAGG-TERROR

falsk-flagg-terror
Av MIKE CECHANOWICZ, 06. 01. 2010

I min siste artikkel om gutten som prøvde å bruke eksplosiver på et fly utenfor Detroit, bruker jeg fritt begrepet “falsk flagg”-terror. Det er ikke sikkert at alle vet hva det betyr. Jeg tror det er viktig, særlig for en nykommer til denne type informasjon, at begrepet blir tydeliggjort og satt inn i historisk sammenheng.

Les hele artikkelen.

7. 11. SEPTEMBER: DEN VIRKELIGE HISTORIEN

911suspektzorguilty
Av HANS GAARDER, 11. 09. 2009

Dette århundrets største enkeltstående terrorhandling, sprengningen av de to World Trade Centre-tårnene i New York, er blitt grundig dekket over og tåkelagt av såvel myndigheter som media i årene som er gått. Nyhetsspeilet presenterer her ny informasjon som kaster lys over de virkelige skyldige i den avskyelige 11. september kriminaliteten. De skyldige var ihvertfall ikke muslimer.

Les hele artikkelen.

8. 11. SEPTEMBER – I EN STØRRE SAMMENHENG

deesill3
Av MORTEN KIELLAND, 24. 02. 2009

Det er nå over tre år siden den logiske delen av mitt sinn tvang meg til å trekke den slutningen at «terrorhandlingene» i New York den 11. september 2001 måtte være et stort bedrageri. Ingen slike bygninger kan kollapse på en slik måte og så raskt uten ved bruk av sprengstoff. Det er rett og slett en fysisk umulighet; jeg har selv regnet på dette, med min gamle formelsamling, papir, blyant og kalkulator – det erfaktisk helt umulig ut fra de gjeldende fysiske lover.

Les hele artikkelen.

9. 11. SEPTEMBER 2001 – I KORTVERSJON

firef911
Av MORTEN KIELLAND, 16. 02. 2009

Det er ikke nødvendig å diskutere fly, mangel på fly, kaprere, mangel på kaprere, smeltepunktet for stål, stålets kvalitet, temperaturen i brannen, eller noe som helst annet, for å bevise at den offisielle historien om 11. september er løgn; og når jeg sier bevis, så mener jeg bevis; bevis fundert på logisk gyldige resonnementer, godt dokumenterte fakta, samt universelle, fysiske lover som ikke kan diskuteres.

Les hele artikkelen.

10. 9/11 EN GIGANTISK BLØFF

terrorgroundzero
Av FRANK AUNE, 09. 01. 2009.

Internett har blitt den moderne tidsalders bibliotek for folket. Her kan så godt som alle fritt skrive hva de mener uten å bli farget av eierinteresser. Det man åpenlyst får servert av skremmende bevis rundt terrorangrepet 11. september 2001 via internett er derimot ekstremt urovekkende.

Les hele artikkelen.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
rune øverby
rune øverby
Abonnent
5 år siden

nå da vi har passert 17års “jubileet” for 911, så jeg igjen på analyse noe av det data materialet- som ble gransket av profesjonelle folk. Dvs som fikk se gjennom data-filene for cockpit, på flight77, og hva de sier om de åpenbare bedragene som ble lagt inn i den datafila de gikk gjennom- dvs.BEVISELIG manipulert med. Jeg tenker på hvor ubehagelig det må være for de mange ti-tusener som er blitt tvunget til å være med på dette og truet til taushet- hvor ubehagelig det må være for dem og deres samvittighet å måtte leve med dette år etter år…
Nå når det snart drar seg mot 20år etter dette tidenes største løgn-oppdrag ble gjennomført – kan en spørre seg om det noensinne vil komme en SANN fremstilling av dette fra “offisielt hold”.
Flight data recorder expert Dennis Cimino, commercial pilot with more than 2000 hours, reveals government’s claims about a flight data recorder found at the Pentagon from Flight 77 are totally fraudulent, with zeros instead of the plane’s identification number and flight number!

se denne på ca tre kvarter

Knut
Knut
Anonym
Svar til  rune øverby
5 år siden

Spørsmålet Rune, er vel om noe som helst som noen gang kommer fra myndighetene vil bli “godtatt” hvis det antyder at dette ikke var en “inside job”? De som tror på at dette var en konspirasjon (altså titusenvis av involverte som mirakuløst nok alle har klart å holde tett) tilpasser bare argumentene uansett. Harde fakta blir avfeid og latterliggjort. Logikken er like langt unna hos “trutherne” som hos “chemtrailerne”. En spennende historie ja, men så ulogisk at bare det er nok til å konkludere.

Les gjerne denne, og fortell meg hva du er uenig i og hvorfor?

https://www.popularmechanics.com/military/a6384/debunking-911-myths-world-trade-center/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

“Harde fakta blir avfeid og latterliggjort. ” Hvilke harde fakta?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Blant annet at stålet “ikke ga etter ettereksplosiver” men at det ble såpass svekket at bæreevnen sank – og til slutt kollaps.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Forklar meg hvordan bæreevnen kan synke? Hva er temperaturen for brann i bygning, og hva er temperaturen for når stål begynner å smelte? Hvor lang tid tar det før tilstrekkelig høy temperatur oppnås før stål kan bøyes?Hvordan kan en bygning falle rett ned, største motstands vei, istedenfor eventuelt å bikke over det svakeste punktet?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

The temperature of the fire was not uniform everywhere, and the temperature on the outside of the box columns was clearly lower than on the side facing the fire. The temperature along the 18 m long joists was certainly not uniform. Given the thermal expansion of steel, a 150°C temperature difference from one location to another will produce yield-level residual stresses. This produced distortions in the slender structural steel, which resulted in buckling failures. Thus, the failure of the steel was due to two factors: loss of strength due to the temperature of the fire, and loss of structural integrity due to distortion of the steel from the non-uniform temperatures in the fire.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Seriøst? Kan du ikke finne noe bedre?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Trenger ikke noe “bedre” når dette holder? At du ikke har lest alle rapporter etc – og ikke skjønner hva som blir formidlet – så blir det ikke feil av den grunn. Grunnen til at dette holdes liv i er fordi det er PENGER i det, og bl.a du bidrar med klikk, buzz og omtale. Noe jeg selv for så vidt også gjør ved å argumentere i mot.

Uansett hvor mye du vrir og vender på det, så var ikke dette noe myndighetene styrte med tusenvis av involverte. Om noen myndigheter skulle hatt slike planer, uavhengig om det er USA eller Sverige, så ville man ikke valgt denne måten å utføre terroren på. At du ikke ser den enorme logiske bristen her, så tror jeg ikke vi kommer særlig videre. Og om du ser det ulogiske så vil du neppe innrømme det. Tror aldri jeg har hørt fra de som tror på din versjon, noe som kan være i nærheten av å tolkes som at det er noe ulogisk…

Jeg skal gi deg en sjans til Balle.. Kan du presentere NOE SOM HELST som kan tolkes som et bevis på at dette var noe amerikanske myndigheter (eller illuminati, Israel, Anunakier eller hvem det er dere mener) sto bak? Kan du presentere noe som helst som ikke kan forklares naturlig? Hva er kronargumentet/kronbeviset ditt?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Svar på spørsmålene mine du, hvis du klarer. Og du kan jo få et til: hva skal til for at det i ruinene etter kollapsene av WT1 og WT2 var glødende stål i omtrent 6 måneder?

Pentagon, en av verdens mest sikrede bygninger, til og med med luftverns-batterier – hvorfor skytes ikke flight 77 ned?

“Uansett hvor mye du vrir og vender på det, så var ikke dette noe myndighetene styrte med tusenvis av involverte.” Hvor mange var involverte i Manhatten Prosjektet, visste f.eks visepresidenten i USA om det?

Du skal gi meg en sjanse? Du, med alle dine kommentarer, har aldri vist annet enn at du er et troll, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å sløse bort tiden på deg. Kanskje fordi jeg egentlig synes synd på deg?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Hehe, hva skal jeg svare på?
Jeg registrerer at du ikke klarer å presentere NOE SOM HELST.

Er ikke bevisbyrden hos deg/dere som hevder at dette er en sammensvergelse? Dere samler jo bare masse info fra internett, nekter å diskutere saklig (eller høre på) seriøse folk som argumenterer i mot, og er vel mest interessert i et ekkokammer? det er du Balle som må komme med “bevis”!

Hva hvis jeg hevder at det er en nedgravd hemmelig skatt i kommunen din som nazistene gjemte under krigen? Med din logikk, så skal jeg altså be deg om bevis på at “det ikke er sant”?!? Bør ikke jeg presentere noe annet enn løse påstander og youtube-videoer som hevder at skatten ligger der?

hvis du vil lære litt mer om Pentagon hendelsen: https://www.popularmechanics.com/military/a5659/debunking-911-myths-pentagon/

Ellers skjønner jeg at det ikke er lett å manøvrere i all infoen. Ta f.eks sikkerhetskameraet ved Pentagon. Du/dere hevder vel at det var en missil? Og at “det man kan se på bildene er alt for lite til å være et fly”? Og det har dere rett i! Slik det ser ut er det alt for lite til å være et fly. MEN, hvis dere vet at kameraet (selvfølgelig) er et wide-angle kamera….Trigger det noe hjerneaktivitet hos deg Balle? Hvis ikke så foreslår jeg at du forsøker å følge den forklaringen.. Et wide-angle security cam – hvordan fungerer det?

Du skal få et lite hint til;

“Thus it (the security camera) did not produce a rectilinear image with straight lines; the lines on the Pentagon building are clearly curved in the video.”

Ang. Pentagon missil-forsvar….Her har du slukt rått andre konspirasjonsteoretikeres sludder, og nok en gang bevist at du enten ønsker veldig sterkt å tro på dette (nærmest religiøst), eller du er rett og slett ikke spesilet flink til å lete etter info for så å tolke disse. Det er DET som kalles tenking Balle…

“As the headquarters of the Department of Defense, you’d expect the Pentagon to be one of the best defended buildings in the world. But apparently, this alleged missile defense system is nonexistent. It was proposed by French conspiracy theory journalist Thierry Meyssan in his book 9/11: The Big Lie. If such a defense system existed but was not used, not a single Pentagon employee complained about it. Even the friends of the 125 employees killed raised no objection.”

Og til slutt ang. “smeltet stål” – så kan du lese om misforståelsen din her;

http://www.debunking911.com/moltensteel.htm

Oppsummert:

“Pentagon, en av verdens mest sikrede bygninger, til og med med luftverns-batterier – hvorfor skytes ikke flight 77 ned?”
– fordi Pentagon ikke har et slikt forsvar og er en konspirasjonsteori (først fra franske konspirasjonsteoretikere om jeg ikke tar feil)

Manhattan Project: du mener
“The Manhattan Project was a research and development undertaking during World War II that produced the first nuclear weapons. It was led by the United States with the support of the United Kingdom and Canada.”? Hva med dette?

Glødende stål etter 6mnd – også falskt, ikke bare stål, se over på link.

Sånn, da tok jeg meg faktisk tid til å svare deg, og håper at du leser svaret også. Så tar vi det derfra? Hva finner du på nå? :)

rune øverby
rune øverby
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

hør på 8.30 inn på denne oppsummering med Rich.Dolan i forb.med 17år siden 911:

Knut
Knut
Anonym
Svar til  rune øverby
5 år siden

Problemet er at Richard Dolan har ingen autoritet på 911-feletet. Jeg så linken din, og det er for så vidt “gammelt nytt” han kommer med.
MEN; han livnærer seg av å skrive bøker om ufoer og konspirasjonsteorier. I en av bøkene er han vel inne på at ufoer er noe frimurerne styrer, hemmelige myndigheter etc.
Så jeg kan gjerne høre på selverklærte eksperter uten kunnskap nok om feltet, og jeg kan gjerne høre på folk som livnærer seg av å skrive bøker om ufoer, hemmelige brorskap/myndigheter etc. – men jeg er skeptisk.
Noen kjappe søk gir meg heller ingenting som gjør meg sikker på at Richard Dolan er en troverdig/god kilde til noe som helst. Noe av det han kritiseres for er at han bare “samler diverse info og spekulerer vilt” uten å kunne bevise noe som helst. En klassisk måte innen alternativmiljøene å tjene penger på.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Tror du disse er ute etter penger? https://www.ae911truth.org/
Men de har kanskje heller ikke troverdighet eller autoritet i dine øyne? Troverdigheten hos deg ligger vel hos Søderlind, Færseth, Dyrendal, Tjomslid, Bergh & co.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Hæ??!?
Hvorfor skulle jeg ha noe spesiell tiltro til Søderlind, Færseth, Dyrendal, Tjomslid, Bergh & cofremfor andre flinkere folk på feltet? Skjønner ikke hvor du vil, men det virker som om du forsøker å klistre meg til noen bestemte personer/miljøer – og at jeg i kraft av det er diskvalifisert fra diskusjonen?

Jeg aner ikke om du har oppfattet det eller tenkt på det, men jeg finner all min informasjon “overalt” – inkludert her på NyS. Bare det i seg selv bør jo vise at jeg er “seriøs” nok all tid jeg samler inn info fra mange forskjellige steder? Eller er det kun kilder godkjent av NyS som gjelder?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Les dette så skjønner du hvorfor folk er skeptisk til lenken din???

https://sites.google.com/site/911guide/ae911truth

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Poenget er at det som står på https://www.ae911truth.org/ er sant.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

hvor mye har denne siden fått donert? har du tallet? https://salsa3.salsalabs.com/o/50694/p/salsa/donation/common/public/?donate_page_KEY=14122&killorg=True&loggedOut=True

Og hvor mye tjener de på den fyldige nettbutikken sin?? https://www.shop.ae911truth.org/main.sc

Du er nok en tanke naiv Balle…;)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Så skal ikke folk som legger ned 1000-vis av timer få muligheten til å tjene penger?
Men inntil du svarer på spørsmålene jeg stilte deg tidligere anser jeg debatten som død.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Registrerer du ikke klarte å svare på mine tilbakevisninger.
Registrerer også at du synes det er helt greit å tjene penger på donasjoner og nettbutikk. Og det er det jo. Men siden du er naiv, så ser du ikke sammenhengen…? ;) Men ok, ingen forbrytelse å være naiv.

Hehe, hva skal jeg svare på?
Jeg registrerer at du ikke klarer å presentere NOE SOM HELST.

Er ikke bevisbyrden hos deg/dere som hevder at dette er en sammensvergelse? Dere samler jo bare masse info fra internett, nekter å diskutere saklig (eller høre på) seriøse folk som argumenterer i mot, og er vel mest interessert i et ekkokammer? det er du Balle som må komme med «bevis»!

Hva hvis jeg hevder at det er en nedgravd hemmelig skatt i kommunen din som nazistene gjemte under krigen? Med din logikk, så skal jeg altså be deg om bevis på at «det ikke er sant»?!? Bør ikke jeg presentere noe annet enn løse påstander og youtube-videoer som hevder at skatten ligger der?

hvis du vil lære litt mer om Pentagon hendelsen: https://www.popularmechanics.com/military/a5659/debunking-911-myths-pentagon/

Ellers skjønner jeg at det ikke er lett å manøvrere i all infoen. Ta f.eks sikkerhetskameraet ved Pentagon. Du/dere hevder vel at det var en missil? Og at «det man kan se på bildene er alt for lite til å være et fly»? Og det har dere rett i! Slik det ser ut er det alt for lite til å være et fly. MEN, hvis dere vet at kameraet (selvfølgelig) er et wide-angle kamera….Trigger det noe hjerneaktivitet hos deg Balle? Hvis ikke så foreslår jeg at du forsøker å følge den forklaringen.. Et wide-angle security cam – hvordan fungerer det?

Du skal få et lite hint til;

«Thus it (the security camera) did not produce a rectilinear image with straight lines; the lines on the Pentagon building are clearly curved in the video.»

Ang. Pentagon missil-forsvar….Her har du slukt rått andre konspirasjonsteoretikeres sludder, og nok en gang bevist at du enten ønsker veldig sterkt å tro på dette (nærmest religiøst), eller du er rett og slett ikke spesilet flink til å lete etter info for så å tolke disse. Det er DET som kalles tenking Balle…

«As the headquarters of the Department of Defense, you’d expect the Pentagon to be one of the best defended buildings in the world. But apparently, this alleged missile defense system is nonexistent. It was proposed by French conspiracy theory journalist Thierry Meyssan in his book 9/11: The Big Lie. If such a defense system existed but was not used, not a single Pentagon employee complained about it. Even the friends of the 125 employees killed raised no objection.»

Og til slutt ang. «smeltet stål» – så kan du lese om misforståelsen din her;

http://www.debunking911.com/moltensteel.htm

Oppsummert:

«Pentagon, en av verdens mest sikrede bygninger, til og med med luftverns-batterier – hvorfor skytes ikke flight 77 ned?»
– fordi Pentagon ikke har et slikt forsvar og er en konspirasjonsteori (først fra franske konspirasjonsteoretikere om jeg ikke tar feil)

Manhattan Project: du mener
«The Manhattan Project was a research and development undertaking during World War II that produced the first nuclear weapons. It was led by the United States with the support of the United Kingdom and Canada.»? Hva med dette?

Glødende stål etter 6mnd – også falskt, ikke bare stål, se over på link.

Sånn, da tok jeg meg faktisk tid til å svare deg, og håper at du leser svaret også. Så tar vi det derfra? Hva finner du på nå? :)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Knut
5 år siden

Haha. Å lenke til nettsider velkjente for sin desinformasjon, er tåpelige.
Du spurte om hvordan klare å holde noe som 911 hemmelig. Jeg henviste til Manhatten Prosjektet, som over 10000 mennesker jobbet med, som selv ikke visepresidenten i USA visste om. Hvorfor kan ikke det skje, blant noen få 100 ang. 911? Dessuten: disse folkene som er innblandet er frimurere, og de har sverget ed på å holde kjeft. Så det gjør de.
Det glødet i ruinene i NY i månedsvis etter kollapsene. Hvor kom den energien fra?
Men du klarer ikke svare på mine spørsmål, så mer kommer ikke fra meg. Og er det en som er naiv, er det en som tror på den offisielle 911-historien.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
5 år siden

Hehe, jeg skal la deg slippe unna i din egen villfarelse :) “Takk for laget” – bare synd du ikke benyttet sjansen til å komme med noe skikkelig. Å holde på enda “om glødende masse” som bevis på noe som helst etter alle disse årene er tåpelig… Har du noen gang fyrt i peisen? Gått og lagt deg om kvelden, og neste morgen kan det fortsatt være rødglødende enkelte steder? Det er samme prinsippet her, bare i langt større skala. At du finner dette “rart” eller “usannsynlig” er fullstendig irrelevant.

Og at du bruker manhattan prosjektet som en sammenligning til 911 viser vel bare hvor naiv, evt korttenkt du er. Vi snakker om atombombeprosjektet ikke sant? Som man håpet skulle ende 2.verdenskrig? For ja, masse testplasser var i aller høyeste grad hemmelige. Men ikke nødvendigvis ukjente. Du må også huske på at informasjonsflyten for 70-80 år siden og nå er temmelig forandret. MEN HEY! Jeg skal ikke ta vekk illusjonen din om 911, og hvis Manhattan-prosjektet på en eller annen absurd måte er med på å underbygge din illusjon… så skal jeg være grei å ikke spørre om mer du ikke kan svare på :)

Oppsummert:

«Pentagon, en av verdens mest sikrede bygninger, til og med med luftverns-batterier – hvorfor skytes ikke flight 77 ned?»
– fordi Pentagon ikke har et slikt forsvar og er en konspirasjonsteori (først fra franske konspirasjonsteoretikere om jeg ikke tar feil)

Manhattan Project: du mener
«The Manhattan Project was a research and development undertaking during World War II that produced the first nuclear weapons. It was led by the United States with the support of the United Kingdom and Canada.»? Hva med dette?

Glødende stål etter 6mnd – også falskt, ikke bare stål, se over på link.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
5 år siden

Når vi først er inne på Manhattanprosjektet så regner jeg med du legger deg paddeflat.

Manhattanprosjektet var en av verdens største konspirasjonsteorier, da Trinity bomben ble sprengt 16 juli 1945 i New Mexico så sa myndighetene at det var et ammunisjonslager som hadde gått i luften, men mange konspirasjonsteoretikere mente at det måtte dreie seg om en ny type super våpen, du og dine hånet og latterliggjorde alle de som ikke stolte på makta som trodde det var en ny type super våpen slik som alltid.

Mener du forsatt at makta snakket sant og at det ikke finnes noe som heter atomvåpen eller har du lagt deg flat og faktisk innrømmer at konspirasjonsteoretikeren hadde 100% rett og eliten løy slik som i 9/11 ?

9/11 er vel den mest åpenbare falsk flagg aksjonen noensinne, jeg kjenner ingen verken bestemødre, barn, slekt venner eller kolleger som tror på de offisielle løgnene til super psykopat og satanist Bush.

90% av Amerikanerne og 85% av resten av verden tror ikke på den offisielle historien så her er det du som er minoritet og konspirasjonsteoretiker.

Allerede i 1962 ble det vedtatt på alle hold i Operasjon Northwoods at de skulle fly passasjerfly inn i egne skyskrapere og skylde på Cuba for å legitimere en US invasjon, planene ble utsatt i siste sekund av Kennedy og lagt til side for senere bruk.

2.3 trillioner forsvant sporløst noen timer før det smalt og ved et trylleslag så kom et “fly” og traff pentagram nøyaktig der alle bevisene lå. sett sånn sånn griseflaks :-D

En monster orkan var på vei til å treffe land utenfor Manhatten, total taushet, alt fokus skulle være på den kommende falsk flagg aksjonen noen timer senere.

Hvorfor finnes det ingen bilder av flyet som styrtet i Pentagon til tross for enorme mengder kameraer i Pentagram som også ble grunnlagt 9/11 1941 ? Svaret er enkelt, det har aldri vært noe fly, ingen har sett noe fly, ingen bilder eller filmer viser noe fly, det er klin fysisk umulig at passasjerfly med et enorm vingespenn kan lage et lite hull der vingene forsvinner sporløst før det treffer.

INGEN SPOR: Kort etter at flyet skal ha truffet Pentagon er det ingen tegn til noe fly, verken på plenen eller i ruinene. Skadene på bygget samsvarer dårlig med et 40 meter bredt fly.

Du kan jo selv teste å ta tynn aluminium og slå det mot enorme stålbjelker i herdet stål og se om du klarer å kutte bjelkene, seff så vet alle mentalt friske at det er klin umulig og bryter alt av fysiske lover.

Jeg kunne jo skrevet en bok om alt som har med 9/11 å gjøre men det gidder jeg ikke siden du så klart vet at den offisielle historien ikke henger på greip, du liker bare å trolle.

Selv store main stream ler seg skakk av tullehistorien. Vi Menn hadde en fin artikkel om flyet som forsvant :)

https://www.klikk.no/produkthjemmesider/vimenn/flyet-som-forsvant-3164386

Så hvorfor på 9/11 ?
Det har med at Jesus ble fødd på 9/11, det var først i år 400 at Vatikanet endret det til 25 des som er en hedensk feiring der man feirer Saturnalia.
Derfor skjer det så mye faenskap på 9/11. Eliten er satanister og de spotter Gud med å gjøre jævelskap på hans sønns bursdag.

https://goodnessofgodministries.wordpress.com/2011/12/22/when-was-jesus-christ-born-the-bible-says-september-11-3bc-the-day-of-the-feast-of-trumpets/

https://www.christianforums.com/threads/jesus-was-born-on-11th-september-3-bc.7991642/

Det er som varsleren Aron Russo sa våren 2001. Det kommer en stor hendelse her i USA til høsten som skal starte krigen mot terror, en krig som ikke kan vinnes og som skal føre til invasjon i en rekke land i Midt Østen og som skal føre frem til at kontantene forsvinner og alle har fått en chipp for total kontroll av massene.
Nå er vi nesten der, om noen år er kontantene borte og chippen er allerede på vei, titusener av Svensker har allerede fått den, 100 i Norge, og som folk flest sier: Kan en chipp beskytte meg og barne mine mot terrorister så vil jeg ha en sånn!

– Jeg gir det fem år innen dette er såpass allment at de fleste har en chip eller vil sette inn en chip, sier han til SVT.

https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/teknologi/2018/04/09/195386255/okt-interesse-sette-inn-microchip-i-handen

Tredje verdenskrig er forresten en religionskrig, den startet i 2015 og vil eksplodere i 2019.

Men nå er vel arbeidstiden til kose-Trollet vårt over så jeg får nok ingen svada svar før i morgen :)

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Så bildene av flydeler utenfor Pentagon er selvfølgelig falske? Eller gjemte de seg klar til å spre ut flydeler når “missilen” kom? Eller hvordan forklarer du bildene av flydeler utenfor Pentagon?

Ellers er det fascinerende at du Smurfen, til tross for andre lærdes forskning, vet at Jesus ble født 9/11 :) Dette var nytt, at det har med dette å gjøre. Satan da? Hadde det ikke noe med han å gjøre også? Det neste blir vel at du skal prøve å overbevise meg om at det finnes “Gud”?? Hvilken av dagen 3000 guder er det du tror på?

Ellers har jeg en artig liten utfordring til deg Smurfen…. Hvis du går gjennom alt som er skrevet på NyS….. Hvor mye har vært riktig? Har dere avdekket noe som helst? Eller har dere bare kopiert andres konspirasjonsteorier fra det store utland – og koser dere med dette her oppe i kalde nord?

Hva skjedde med alle hendelsene dere har “predikert” – vi kan nevne 2012 og verdens undergang, om ikke jeg husker feil var du svært så overbevist om at jorden gikk under. Nibiru hvor blir den av? Og dere er kommet akkurat like langt som for 10 år siden med “avsløre chemtrails”… Så til tider er NyS svært så underholdende selv om det ikke er spesielt intelligent innhold.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
5 år siden

Om du ønsker å klamre deg til den spinnville konspirasjonsteorien om huleboerne fra Ghanistan som tok ut CIA, NSA, NORAD, US army, TSA mm med en papirkniv så er det helt greit for for meg. :)

Tror du også som Fjærfett at når folk snakker om aliens og andre skapninger så mener de egentlig jødene? :P ko ko

Det finnes bare 2 guder, han ene tilbyr deg penger, makt og berømmelse, han andre har ikke annet å tilby enn evig liv. Det er grunnen til at eliten tilber han første.

Ultra ateisten som oppdaget DNA ble sterkt troende når han så hva han hadde funnet.

Her er beviset på Guds eksistens :) Ja i tillegg til det som ble sagt for 2000 år siden som vi ser skjer nå.

Watch these ATHEISTS reject their ATHEISM after one simple question … Every ATHEIST and CHRISTIAN needs to see this!

Flydeler ? hvilken flydeler ? gidde du ikke se en dritt av det jeg legger ut ? Er du redd for at det syke
verdensbildet ditt faller fra hverandre ?

WTC 7 om du har hørt om det tårnet så falt det i fritt fall etter at Silverstein sa spreng bygget.

WTC 7 sto over 100 meter unna og var 10 ganger større en Oslo Plaza, de påsto det falt sammen av brann, noe som selv du klarer å se er løgn, ja med mindre du er blind. nyhetsreportasjene 9/11 var spilt inn flere dager i forveien, for noen gikk det litt rundt og de klarte å vise ene innslaget om WTC 7 sitt fall 20 min før det faktisk skjedde. snakker om blemme.

WTC7 — This is an Orange

https://www.youtube.com/watch?v=Zv7BImVvEyk

Når det gjelder flyet som skal ha kræsjet i Pentagon, er det svært mye det kan være naturlig å sette spørsmålstegn ved. Indisierekken er det heller ingenting å si på, fra radiokontakten ble brutt et kvarter før Pentagon ble truffet er det haugevis av løse tråder og tvilsomme fakta.

Hva mente for eksempel Dick Cheney da han uttalte at “ordren fortsatt står” da han fikk høre at flyet var 10 miles unna, og hvorfor ble ikke Pentagon evakuert når de tydeligvis visste hvor flyet var på vei?

Hvordan kan et 40 meter bredt fly etterlate et hull i Pentagon som er nesten en tredjedel så lite, og hvordan har bøker, møbler og vinduer overlevd uskadd til tross for varmeutviklingen et fly med over 20 000 liter bensin må ha skapt?

FLYETS VEI GJENNOM PENTAGON: Plansjen viser veien flyet skal ha gått gjennom bygget, og skadene i første etasje av den vestre vingen til Pentagon.

SKADER PÅ BYGGET: Kartet over Pentagon viser hvor flyet gjorde skade, hovedsakelig på den vestlige siden av bygget.

¿WTC7, et frittstående bygg som ramlet sammen en stund etter tvillingtårnene, kan ikke ha falt på grunn av flyene som kræsjet i de andre byggene. BBC skal dessuten ha annonsert at bygget falt flere minutter før det gjorde det, noe som skal underbygge at hendelsene fulgte et manuskript.

Hvordan kan en terrorist som på flyskolen ble omtalt som en elendig pilot ha manøvrert en Boeing 757 i 850 km/t med få meters klaring over motorveier og gressplen utenfor Pentagon og inn i bygget?

Men det viktigste spørsmålet er likevel: Hvorfor finnes det ikke et eneste bilde av flyet?

Myndighetene forteller at hele flyets besetning og alle passasjerer så nær som én er funnet i området, i tillegg til flyets svarte boks. Men man har fortsatt valgt å ikke underbygge dette med bildebevis eller annet.

Snarere tvert imot har man holdt tilbake alt som kan tilbakebevise teoriene om hva som virkelig skjedde, og flere overvåkningsfilmer fra nærliggende hotell, bensinstasjoner og motorvei ble umiddelbart inndratt og er aldri frigitt.
kanskje ikke så rart siden Pentagram ble truffet av et Kryssermissil.

Her kan enn se filmen om Pentragram.

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_no.htm

Boeing 757 ble påstått å styrte i en åker i det sørvestlige Pennsylvania, ca. 240 km nordvest for Washington, D.C., men hullet de la frem som bevis sier fastboende har vært der i flere uker.

Det mest latterlige av alt er at millioner av tonn med stål og betong ble forvandlet til støv på sekunder etter at flyet hadde vært gjennom en intens brann i flere timer som fikk stålet til å smelte og renne ut på sidene ( noe som seff er klin fysisk umulig, bensin smelter ikke stål ) og i dette støvet fant de et pass til en av kaprerne ……… huff … jeg klarer nesten ikke å skrive siden jeg ler meg skakk.

Seff du hadde jo ikke tvilt et sekund om makta sa at det var 2 passasjerfly som rammet Norge 22/7, et i regjeringsbygget og 1 på Utøya … din gjeng trenger overhodet ikke beviser samme om påstandene er aldri så idiotiske, fysiske umuligheter og vitenskap er tull, holder i lange baner med en påstand fra en psykopat.

Du tenker på den media skapte dommedagen 21.12 2012 ? Der VG satte opp live kamera så alle kunne se verden gå under på direkten ?
Maya folket har aldri sagt noe om dommedag på sekundet, derimot så sa de en ny æra starter, en tid med økende kaos og kriger som vil gå over mange mange år og det har stemt 100%.

Selv om du setter en pistol på tinningen til folk så vil du aldri klare å lure verden til å tro på konspirasjonsteorien din om at CIA agenten Bin Laden fikk 19 huleboere fra Ghanistan til å ta over USA med en papirkniv :)

Du får heller prøve å øse vannet ut av havet, lettere det :)

Forresten tror du på den spinnville konspirasjonsteorien om global oppvarming også som kun er politisk basert og har null støtte blant forskere og vitenskaps menn, kun de som får betalt for å støtte konspirasjonsteorien eller gullgåsa som de kaller den selv. ?
Hadde samme forskere som støtter global oppvarming fått betalt for å fronte at sola er en appelsin og månen en ost så ville de så klart gjort det også så lenge de fikk betalt.

At du ikke svarer på noe av det jeg spør om tar jeg som en falitt erklæring der du er 100% enig med meg :)

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

LOL – men alt dette er jo gammelt nytt. Og som sagt skjønner jeg psykologien som ligger bak – det er for sent for deg å “snu” nå.

Det er masse bilder av flydeler utenfor Pentagon, men jeg fikk ikke med meg hva du mente om disse bildene?

Og hvis du tør..;
Hva skjedde med alle hendelsene dere har «predikert» – vi kan nevne 2012 og verdens undergang, om ikke jeg husker feil var du svært så overbevist om at jorden gikk under. Nibiru hvor blir den av? Og dere er kommet akkurat like langt som for 10 år siden med «avsløre chemtrails»… Så til tider er NyS svært så underholdende selv om det ikke er spesielt intelligent innhold.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
5 år siden

Siden du ikke svarer på spørsmål, ikke bryr deg om fysiske umuligheter, forskning og vitenskap, bilder, filmer og vitnemål så tenker jeg at helsevesenet får ta seg av deg videre.

God bedring :)

Ken
Ken
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

«Knut» bryr seg IKKE annet enn om mørket i selskap med Lucifer og burde vært kåret til Nyhetsspeilets «stut». På evig sanking etter dokumentasjon som ofte ikke lar seg dokumentere da den slags er «hemmelig» dokumentert!

Å se med det blotte øyet, å høre med øret og tenke logisk er ikke lenger POLITISK KORREKT… Saga blott! (Budskapet fra «Knut»)… MEN:

Takk til kjære psykopater som “Knut” for at dere viser oss veien:

PRESS… Takk kjære psykopater for at dere presser oss. Det blir så lett å forstå at det er feil når vi blir stressa. Ser vi dere, eller hører dere snakke/skrive, holder vi oss «unna», for vi vet dere prøver å lure oss. Vi ser på hva dere gjør og vet at sannheten er nærmere det motsatte. Dere forstår ikke hvordan verden fungerer. Alle krefter som dytter har en like sterk kraft som dytter tilbake. Presser dere oss hardere, så presser vi hardere tilbake. Det er en kamp dere ikke kan vinne, for vi er de mange, og dere er de få.

MAT… Takk kjære psykopater for at dere forgifter vår mat. Det blir så lett å for oss å forstå at vi må passe på hva vi spiser. Ser dere ikke at flere og flere spiser økologisk mat? Vi får lyst til å slippe å handle i butikkene deres og heller dyrke selv. Naturlig og vilt er alltid bedre.

MEDISINER… Takk kjære psykopater for at dere dreper oss med medisiner. Det blir så enkelt for oss å se at dere ikke kan gjøre oss friske, og at vi må ta ansvar for oss selv. Med sunn mat og lite stress blir vi ikke syke, og trenger ikke legene deres på samme måte. Uten frykt for døden kan vi endelig slappe av.

DISTRAKSJON… Takk kjære psykopater for at dere distraherer oss. Det er så lett å unngå, for mange av oss deltar bare ikke. Flere og flere har ikke facebook, flere og flere spiser sunt. Flere og flere ser ikke på TV, samt tar ikke medisiner, har ikke 4G telefon. Følger ikke sport eller nyheter, kjøper ikke maten deres, drikker ikke vannet, vi gjør det vi selv føler er riktig. Takk for at dere hjelper oss å fokusere på det som er viktig.

UTDANNING… Takk kjære psykopater for at vi ikke lærer noe på skolen. Det skaper et tomrom i oss som må fylles. Vi leser om alt dere vil at vi ikke skal vite, og våkner opp. Det vi selv lærer oss deler vi videre med andre (som eksempelvis her på Nyhetsspeilet), og vi snakker sammen. Vi ser hvordan dere jobber, og har fått nok.

FORANDRING… Takk kjære psykopater for at dere hjelper oss å se. Vi ser hva dere gjør, og vil ikke ha det. Alt dere tar på er feil, uten empati, uten følelser og sjel. Det dere lager er bare ekkelt, stygt og lukter vondt. Magien deres feiler, og dere taper, dere får ikke bruke oss lenger. Vi vet dere ikke sover og prøver så hardt dere kan, men vi er ustoppelige, vi de mange, og vil trampe på dere få.

FRED… Takk kjære psykopater for at dere viser vei. Vi er ikke som dere. Vår religion er ikke penger, ikke status, ikke makt. Vi er fredelige, kjærlige, og ønsker ikke noen noe vondt. Men dere forstår ikke det, og hater oss, for dere er så syke. Dere prøver så inderlig hardt å gjøre oss som dere, men får det ikke til. Men ikke gi opp, psykopater, vi er våkne, og ser hva dere vil.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Ken
5 år siden

Denne har du brukt før, du har tydeligvis teksten lagret et sted…

Men siden du er så opptatt av psykologi oppi dette. Moderator på NyS Smurfen, (som jeg ærlig talt forventet en større kunnskap fra og en hyggeligere stil mot en meningsmotstander), vil ikke svare på selv de enkleste spørsmål. Så kanskje du kan svare?
Kan du gå gjennom alle prediksjonene her på NyS siste 10 år – så forteller du meg hvilke av disse som på noen måte enten har skjedd, eller som vi har fått bevis for? Kan du fortelle litt mer om Nibiru, anunakier og reptiler? Er det slik at NyS slipper til all mulig tvilsom dritt, bare det er spennende? Er det noen saker på Nys som virkelig kan bevises? Hvilken i så tilfelle? Eller skriver dere KUN om saker som ikke kan dokumenteres?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Det er masse bilder av flydeler utenfor Pentagon, men jeg fikk ikke med meg hva du mente om disse bildene?

rune øverby
rune øverby
Abonnent
Svar til  rune øverby
5 år siden

her en norsk bok om “saken”: http://galactic.to/rune/spesBoker/911norskBok.pdf

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Frank Aune
7 år siden

Hei Frank. Vi forsetter å bli lurt til vi har tatt disinfo agenter først. Det er veldig enkelt å avsløre hvem som er disinfo og ikke. Ett 1 enkelt spørsmål er nok til å få en disinfo til å tilte alltid. Det var det som avslørte Jones og Icke. Med flere. Jones Avslørte seg egentlig sjøl men det er godt det er dokumentert bart at han jobber for Ted. G. Og folk blir ikke satt fri før dei finner sannheten. Da må en tørre og innrømme at en har tatt feil i store deler av livet. Uansett hvor hardt det måtte være.
P.S Noen som har peiling hvor Eg kan få kjøpt en stjernekikkert som kan zoome inn ca 25 trillioner lysår? ;) Mvh .
P.S Takk for ei fin side Frank.

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
8 år siden

9/11 and flight 175

Publisert 27. mai 2014

Mvh Tom

https://www.youtube.com/watch?v=P3NtaDC_ZEo

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
8 år siden

Footage showing WT7 demolitions going off. Time for #911Truth to come out

Mvh Tom

ronnyjacobsen
ronnyjacobsen
Abonnent
8 år siden

Veldig interessant tilskudd til bevismaterialet:

https://www.youtube.com/watch?v=n3xgjxJwedA

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
8 år siden

HOUSE DEM WANTS 9/11 DOCS ON SAUDI ARABIA DECLASSIFIED
“We still don’t have the complete story on the weeks and months of preparation by the hijackers.”

M

http://www.infowars.com/house-dem-wants-911-docs-on-saudi-arabia-declassified/

« Forrige artikkel

Det globale banksystemet på kanten av stupet

Neste artikkel »

Russland klar for å innta Tel Aviv?

37
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x