Tid for 11. september-sannhet

23.7K visninger
8 minutter lesetid
310

Søndag den 11. september 2011 er det ti år siden tidenes terror i USA. Noe av det spesielle med denne alvorlige hendelsen, som bidro til å endre verdensutviklingen til det verre, er at den IKKE har forsvunnet i et glemselens slør etterhvert som årene har gått. Dette er fordi den offiselle versjonen (som norske nyhetsmedier ukritisk formidler videre) er så full av logiske brister, utelatelser og regelrett løgn, at innholdet simpelthen ikke kan være sant.

Hva er så sannheten om 11. september-terroren? Det som er klart er at det IKKE var muslimer som var skyldig i 9/11-udåden.

“Halve USA” og en stor del av resten av verden krever nå sannheten, “911 Truth”. Nyhetsspeilet ønsker å bidra til å formidle sannheten om 11.  september, bl.a i annen halvdel av denne bilde-kavalkaden: “Selv om virkeligheten overgår fantasien, så er det likevel virkeligheten…”

AEtruth.org består av mer enn 1.000 profesjonelle arkitekter og ingeniører. De har påpekt at: “Selv om bygningene var blitt truffet av fly, så ville de ikke falt på den måten. Derfor må noe annet enn brannene ha forårsaket bygningenes kollaps. Demolering vha sprengstoff er den eneste forklaringen som er mulig.”

 

 

 

Jurister for 11. september-sannhet: De skyldige er ennå ikke blitt straffet. Som de selv sier: “The following legal scholars, judges and attorneys demand an end to the 9/11 cover-up, a new, full and unbiased investigation, and punishment of all guilty parties.”

 

Flere hundre av New Yorks brannmenn døde i WTC-kollapsen 11.09.2001. New Yorks borgermester Rudy Giuliani visste at det kom til å skje…
9/11-sannhet for nybegynnere “dummies” (det må vel inkludere norske journalister, med unntak av Kristin Aalen i Stavanger Aftenblad – den eneste som har gjort et skikkelig stykke 9/11-håndverk og fått det på trykk i et av våre sentrale nyhetsmedier; kun på nett vel å merke, ikke i papiravisen til Stavanger Aftenblad hvor TABU-sensuren også gjelder). Pkt. 1 på ”dummies-listen”: Osama bin Laden ble ikke ettersøkt av FBI for 11. september-terror. Fikk de med det i Aftenposten, VG, Dagbladet, Dagsavisen, NRK og resten av Norges TABU-sensurerte talerør for (911-terroristene) CIA?

 

 

Hva er dette? Pressen krever 9/11-sannhet? Er det ikke pressens jobb å finne frem til denne sannheten på journalistisk vis, ved graving og kryssjekking og konfidensielle samtaler med anonyme kilder på innsiden, for så å publisere den?
Nå har selv lojale (mot hvem, forresten?) og profesjonelle US Marines fått nok av løgnene og maktmisbruket. Selvfølgelig ble ikke 9/11 rigget fra Afghanistan – så hvorfor ble de sendt dit? Som 9/11-bakmannen Henry Kissinger har sagt det: “Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy”. På tide å ta ladegrep, marines, mot terrorens mektige bakmenn…? De er jo ikke muslimer, noen av dem.

 

 

Offisielt var det ca. 3.000 mennesker som døde den 11.09.2001. “Krigen mot terror” som ble startet i kjølvannet, har til nå krevet 225.000 liv. Mange har overlevd med skader på kropp og sjel. USAs krigsveteraner er lei av løgn, svik og maktmisbruk; og for mange er begeret nå helt fullt.

 

Ooops – hva er dette? Nå har nord-texanerne fått nok av løgn og svik. Da kan det neppe vare lenge før sannheten er ute i dagen og det er “game over” for de virkelige terroristene, som forøvrig er menn i 80 årsalderen.

 

Hva er nå dette? Har også skuespillere og artister begynt med “911 truth”? Som om ikke 10 år med narre-skuespill om 911 har vært nok. Det kan nok være grunn til å være på vakt… Og hvem er den fremste skuespilleren (i dobbel forstand) som har stått frem og forlangt “911 truth”? Joda, den godeste Charlie Sheen, som er sønn av jesuitten Martin Sheen. Det eplet faller ikke langt fra stammen, som jesuitt-pappa-skuespiller så jesuitt-sønn-skuespiller Charlie Boy (alle jesuitter er skuespillere; nærmest verdensmestre i hykleri). Og rollen til soldat-Charlie denne gang er å avlede oppmerksomheten fra de virkelige terroristene, malteserordenens medlemmer og oppdragsgiver…

 

Charlie Sheen: Desinformatør for Malteserordenen som han er tilknyttet. Metode: Å benytte sannheten som våpen… (Det var ingen kaprere…)

 

Nøkkelen til å forstå sannheten om 11. september er dette:
Se bort fra den media-brakte informasjonen om “de kaprede flyene”...

Sett at nyhetene fra USA 11. sept. 2001 bare viste bilder som dette?

Sett at TV-nyhetene bare viste filmklipp som dette (uten fly):

11.09.2001Tårn kollaps 1  (“South Tower”):

11.09.2001 Tårn kollaps 2 (“North Tower”):

11.09.2001 Tårn kollaps 3 (“WTC7 – Salomon-bygget):

Hvis vi ikke hadde sett “flyet” med våre egne øyne forsvinne inn i bygningen (uten at vingene falt av og ned på gata i henhold til de fysiske naturlovene) hvor lett ville det da ha vært for noen å få oss til å tro at tårnene ble pulverisert til finstøv fordi at “de ble truffet av fly som startet brann”…?

 

Den tredje tårnkollapsen er en nøkkel til at fly ikke var nødvendig for å få solide høyhus til å bli til støv i løpet av sekunder: Det er verken hevdet eller vist filmklipp av at WTC7 ble truffet av fly…:

Selv om ingen “fly” hadde truffet WTC7 ble det kunngjort av BBC reporter Jane Standley på direkten at WTC7 hadde kollapset – 23 minutter før den bunnsolide bygningen faktisk falt sammen…

 

Medias massive dekning av det sjokkerende følelsesmessige dramaet ga det ønskede grunnlaget for TIDENES PSY OPS: Masse-manipulasjon av massene via media

 

 

Kanhende fikk noen av terrorens bakmenn seg en god latter over hvor lett det var å lure menneskemassene – til å oppgi sin egen fornuft. Brennende flybensin er ikke varm nok til å smelte stål.

 

Presentasjon av “forbrytergalleriet”:
11. september-terroristenes TOPP 11

 

Terrorist nr. 11:  President George W. Bush

“Lille-Bush” ble åpenbart ikke overrasket da han fikk nyheten om starten på 11 september-terroren.

George W. Bush kjente godt til terrorplanene på forhånd, og medvirket både aktivt og passivt til gjennomføringen.

 

Terrorist nr. 10: Henry Kissinger

Henry “Bad Boy” Kissinger er medlem av Malteserordenen og har hatt en finger med i mesteparten av jordens menneskeskapte storskala djevelskap i de siste 50 årene. 911 var intet unntak. Kissingers 911-rolle: Å kommunisere komplottet til nøkkelpersoner blant sine kontakter, få deres aksept og etablert de nødvendige kontaktene for deres medvirkning. Kissinger-mottoet tilpasset 911-terroren: “Det spiller ingen rolle om det ble benyttet fly, så lenge folk tror at det ble benyttet fly…”

 

Terrorist nr. 9: George Herbert Walker Bush

George Bush senior er tidl. president, tidl. visepresident tidl. CIA-sjef og medlem av Malteserordenen. Å planlegge drap og massedrap er han godt komfortabel med, i likhet med sin mentor Henry Kissinger. Medlem av Malteserordenen. Nøkkelrolle i The Carlyle Group. 911-rolle: Å kommunisere komplottet til nøkkelpersoner blant sine kontakter, få deres aksept og etablert de nødvendige kontaktene for deres medvirkning. Hadde også en nøkkelrolle i å instruere sin sønn president George Bush jr. om hva hans rolle skulle være før og særlig etter 11. sept. Overnattet i Det Hvite Hus i sin sønns fravær natten til 11. september. Tok et fly vestover tidlig om morgenen 11. september.

 

Terrorist nr. 8: Donald Rumsfeld

Forsvarsminister Donald Rumsfeld på vei inn i Pentagon etter missile-eksplosjonen. Ser han lettet ut – for at terroren har gått etter planen? Forsvarsminister og “terror-tilrettelegger” i forkant. Det var jo viktig at ikke et skudd ble avfyrt for å forsvare “verdens best bevoktede bygning” Pentagon. Nær venn og samarbeidsparter i 30 år av nøkkelterroristene Dick Cheney og Frank Carlucci.

 

Terrorist nr. 7: Rudy Giuliani

Rudy Giuliani, medlem av Malteserordenen, var borgermester i New York 11.september. Hadde viktige roller både i forkant og i etterkant (bl.a. å sørge for hurtig destruksjon av bevismateriale fra ground zero). “Tilfeldigvis” befant han seg i London 7. juli 2005, under den store terror-aksjonen. Trolig var han innhyrt av “de lokale terror-arrangørene”, MI5 og statsminister (og malteserorden-medlem) Tony Blair som en slags ekspertkonsulent på “hvordan gjennomføre terror i egen by – og slippe unna med det etterpå”.

 

Terrorist nr. 6: Mossad v. Mike Harari

Ryktene om Mossads og Israels involvering i 911-aksjonene er sterkt overdrevet. Mossad, som ble grunnlagt i 1948 av nazisten Reinhard Gehlen (og hadde en av sine aller første treningsleire i Skui i Bærum med velsignelse fra Det Norske Arbeiderparti) er nært tilknyttet CIA. Både CIA og Mossad er underlagt Malteserordenen. Mossads spisskompetanse er detalj-planlegging av koordinerte terroraksjoner, noe som var viktig for vellykket gjennomføring av 911-terror. En del av historien er at Mike Harari på tidspunktet for terroren var en nær venn av Dimitri Khalezov, som har fortalt verden om sprengningsteknologien som ble benyttet på de 3 høyhusene (se f.eks. http://www.myspace.com/911nuke)

Terrorist nr. 5: Visepresident Dick Cheney

Dick Cheney er en iskald fisk, som oser ondskap på halvdistanse. Cheney hadde hovedansvaret for å “sikre” luftrommet over USA på den store terror-dagen. Han hadde derfor overtatt kontroll over luftforvarssystemet NORAD, et brudd på all innarbeidet praksis. Cheney bestyrte også en terrorøvelse samme dag som gikk ut på at “to kaprede passasjerfly blir krashet inn i World Trade Centre”. Hadde en nøkkelrolle i avfyringen og styringen av det militære prosjektilet som traff Pentagon.

Terrorist nr. 4: CIA-sjef George Tenet

CIA-sjef George Tenet hadde en nøkkelrolle under planlegging og cover-up av 911-terroren. Jesuitt og medlem av Malteserordenen. Løy under ed foran 911-kommisjonen ved å hevde at han ikke hadde hatt et møte med George Bush jr. på Bush sin ranch i Texas 24. august 2001. På møtet deltok bl.a. Tenet, Condoleeza Rice og Dick Cheney.

 

Terrorist nr. 3: Edward Cardinal Egan

Edward Egan var militær sjef (military vicar) for Malteserordenen i USA i 2001. Det er nesten ikke til å fatte hvor mektig denne stillingen er. Som katolsk kamuflasje hadde han titlene “kardinal” og “erkebiskop i New York”. Hadde ansvaret for å innkalle aktuelle medlemmer av Malteserordenen til “dåd” (dvs. terror-udåd) før 11. september. Kanskje måtte noen minnes på at de er under ed til å utføre enhver ordre -også ordre om FALSK FLAGG TERROR – for at ikke “deres sjel skal bli torturert av demoner i helvete til evig tid”.

 

Terrorist nr. 2: Frank C. Carlucci III

Frank Carlucci, tidl. forsvarsminister og deputy director i CIA. Medlem av Malteserordenen og toppsjef i The Carlyle Group. The Carlyle Group utførte det sprengningstekniske for eksplosjonene i tårnene (bl.a. kalibrering og produksjon av brannbombene i tårnene og de 3 atomsmellene 77 m under Ground Zero). Den harde kjerne av The Carlyle Group, inkl. viktige investorer (som George Bush sr. og Shafiq bin Laden) arrangerte konferanse i Washington DC 10-11 sept. 2001. I et lukket møterom var de samlet fra tidlig om morgenen foran en storskjerm for å se TV-terror. Etter at tårnene hadde falt (etter at “flyet” først var blitt vist på TV) og Pentagon var blitt truffet etter planen var resten av dagen preget av oppløftet feststeming i Carlyle-banden. De mange tekniske C-momentene som terroren innebar hadde gått knirkefritt etter planen – mens resten av verden ble lurt til å tro at det var en huleboer i Afghanistan som hadde stått bak.

 

Terrorist nr. 1: “Verdens mektigste mann”

Hvem ga ordren til aksjonene? Tips: En doldis-maktmann som har sagt at “han kontrollerer verden, men ingen skjønner hvordan”. Hint: Han kontrollerer verdens etterretningstjenester (secret services) gjennom de hemmelige selskapene (secret societies).

 

 

Dette er IKKE en 11. september terrorist

Dette er ikke en 11. september-terrorist, men en uskyldig muslim som har vansmektet i USAs fangeleir på Guantanamo i årevis, og kanhende “tilstått” under tortur. Stalin hadde vesentlig bedre metoder for å få “skyldige uskyldige” til å tilstå på en troverdig måte under Moskvaprosessene, uten årelang fengsling forut.

 

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

310 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Kjempet sammen mot flammene 9/11: Alle tre døde av kreft på mandag
– 850 relaterte krefttilfeller
http://www.dagbladet.no/2014/09/26/nyheter/utenriks/usa/11_september/35456354/

Det tragiske skuespillet 911 fortsetter å ta liv.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Twin Towers ble demolert med atombomber, derfor dør tusenvis i NY av stråleskader.
Eks:
NUCLEAR 9/11 UNDENIABLE
http://www.veteranstoday.com/2011/04/04/gordon-duff-nuclear-911-undenialble/

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Abel Danger radio show live, Wed Sep 11, 2013 2:00pm EDT — 4:00pm EDT http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2392829 Quote: Weiner-Bloomberg Crash and Burn 9/11. September 11, 2013 United States Marine Field McConnell has linked MI-3’s force-placed bogus escrow services for the Worshipful Company of Insurers to the foreclosure on the English Family’s Pacific Rim Resort property which followed a series of arson attacks, allegedly arranged by the Jardine Lloyd Thompson Group (English Family insurers) and the Worshipful Company of Firefighters in a conspiracy operated out of The Insurance Hall, 20 Aldermanbury, near London Wall. Meanwhile in New York, Weiner fingers the public, again McConnell believes a forensic audit of the MI-3 escrow services to the Pacific Rim mortgagor and mo

Abel Danger http://abeldanger.net/

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Norge er så rikt at mange må reise til utlandet for å handle dagligvarer. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/den-sosialistiske-ettpartistaten-norge/comment-page-7/#comment-101972

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Bl.a. smacsonic og samme materiale i potensielt andre former ble brukt til å fordampe flyene og sprenge bygningene, er mildt sagt forundret over at dette ikke er registrert av artikkelforfattere og andre, informasjon om dette har vært tilgjengelig i mange år

Google { smacsonic site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=smacsonic+site%3Aabeldanger.net , smacsonic https://www.google.no/search?q=smacsonic }, youtube { smacsonic https://www.youtube.com/results?search_query=smacsonic }

Dette er også presentert på NySp tidligere men er åpenbart ikke oppfattet

“Lade gård/gaard Trondheim Norge, eier http://reitangruppen.no med en obelisk og vannbasseng foran hovedbygningen, se The pharaoh show, url: http://octogon.falconscafe.com ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/korrupsjon-og-konspirasjon-pa-hoyt-niva-i-norsk-politikk/comment-page-4/#comment-100006

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

For ti år siden….styrtet Saddam Hussein. – Det var det eneste positive som kom ut av krigen, mener NUPI-forsker Sverre Lodgaard.

– Ingen vet hvorfor krigen startet

Den offisielle forklaringen fra amerikansk hold var at invasjonen skulle «avvæpne Irak for masseødeleggelsesvåpen, stoppe Saddam Husseins støtte til terrorisme og befri det irakske folk.»

– Vi går til denne krigen uten andre ambisjoner enn å fjerne en tyrann. Vi går inn med massiv styrke og aksepterer ikke annet enn seier, erklærte presidenten, før han som vanlig ved slike anledninger, ber om Guds velsignelse.
http://www.nrk.no/fordypning/ti-ar-siden-invasjonen-av-irak-1.10905136

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

De gikk inn i krigen og utførte overgrepet for å erstatte en kontrollert diktator med en annen av mye større format, som har en drøm om fascistisk verdensherredømme hvor noen få skal regjere og resten av de ca 500 millioner som forhåpentligvis blir igjen etter historiens største planlagte befolkningsreduksjon og massemord, skal være deres slaver, sistnevnte opsjonelt inklusive et bittelite heldig utvalg av de som er ansatt i nrk og resten av the nazi military media complex, idioter som de er med sin falske og selvdestrukive propaganda, dog redaktører og andre redaksjonelt ansvarlige er for korrrupte og sta i kombinasjon til å kunne bli en del av det heldige utvalget

Pawns in the game, William Carr. Illuminati and CFR, Myron Fagan. Ex-zionist Benjamin Freedman, 1961 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1835&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Abel Danger http://abeldanger.net

“Switzerlands Nazi Templar Banks ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/sa-hvorfor-bli-frikvinne-og-hvordan-ga-fram-artikkel-1-av-to/comment-page-3/#comment-99541

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

The 911 Truth Movement går till domstol i Storbritannien
Published by Jin83 on 2013-02-18 (203 reads)

Den 25:e februari i den lilla staden Horsham i Storbritannien kommer det att äga rum en sällsynt och potentiellt banbrytande möjlighet för 9/11 truth movement. Tre timmar av detaljerade bevis om vad som verkligen inträffade 11 september 2001 kommer att presenteras i fallet där BBC står anklagade för att ha visar felaktiga och vinklade uppgifter om händelserna 11 september 2001.

Tony Rooke som anklagar BBC för detta kommer bland annat att låta lektor Niels Harrit och före detta polisanalysten Tony Farrell presentera bevis i rätten.

Läs mer på globalresearch.ca
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=2029

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Eddvin
11 år siden

Horsham, hmm, he, he, ham, hors(e) –Findus –Nestle-twins, who wins?

Was the ruptured “Great Spherical Caryatid” sculpture at the twin towers foreshadowing the 9/11 “event”?
http://beforeitsnews.com/ckfinder/userfiles/0000000000003011/images/Sphere_before_Sept_11%281%29.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bb/FEMA_-_4042_-_Photograph_by_Michael_Rieger_taken_on_09-21-2001_in_New_York.jpg/250px-FEMA_-_4042_-_Photograph_by_Michael_Rieger_taken_on_09-21-2001_in_New_York.jpg

The Rising Universe, more commonly known locally as the Shelley Fountain, is a large modern water sculpture in Horsham, West Sussex, England. It was built in 1992 to commemorate the bicentenary of the birth of the poet Percy Bysshe Shelley, who was born near Horsham. The design is based on a fountain planned for the city of Cambridge which was rejected due to public protest. The County Times wrote “Its appearance and quality as a public work of art has attracted widespread derision and distress. Just how long it will survive is the burning question of the moment.”. At its opening the mayor of Lerici, Horsham’s twin town where the poet died, described the memorial as “very brave”. The fountain consists of a large globe mounted on a pillar, designed to fill with water pumped from below. As the sphere fills it descends slowly (over a period of about five minutes) after which a torrent of six and a half tons of water is released into the pool below; it then quickly rises and the cycle starts over again. It is 45 ft across at its base, standing 28 ft high.[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Rising_Universe

St. Irvyne; or, The Rosicrucian, A Romance is a Gothic horror novel written by Percy Bysshe Shelley in 1810 and published by John Joseph Stockdale in 1811 in London anonymously as “by a Gentleman of the University of Oxford”.[1] The main character is Wolfstein, a solitary wanderer, who encounters Ginotti, an alchemist of the Rosicrucian or Rose Cross Order who seeks to impart the secret of immortality.
http://en.wikipedia.org/wiki/St._Irvyne;_or,_The_Rosicrucian
http://inquiringminds.cc/uk-911-truth-mon25feb-horsham-911-court-case-ian-h

Alt henger sammen med alt, det sørger ikke minst “en ny verden med ofring” (NWO) for. Full gass for bibelprofetiene,” revelations”
( http://en.wikipedia.org/wiki/Revelation ), oppfylles ved for eksempel å være tilstede i og utenfor ”the truth movement”, sykkelsporten, Findus og Nestle. Og spille ut sin navne- og tallkaballa. Selvavsløring selvfølgelig..

Den gode ReGisøren har dog heldigvis overoppsynet og kontroll på skuespillet. Og sitter med esset til slutt, som åpner for vårt eget frigjørende glade spill.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Abel Danger, Cloud-Centric Crime Scene Investigation (C2CSI) Radio – February 13 2013 http://www.abeldanger.net/2013/02/cloud-centric-crime-scene-investigation_13.html * In livestream http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/1879357 * In presidentialfield http://presidentialfield.com/c2csi-broadcast-and-transcript-february-13-2013 * Abel Danger, Field McConnell, David Hawkins, in livestream http://new.livestream.com/accounts/1990801

Quote: We will discuss timing errors imputed by Greenwich, England clocks as well as upcoming Abel Danger Events at the Pat Tillman Foundation’s “Pat’s Race” on 20 April, 2013 in Arizona and a Memorial Day Celebration at Canton, Texas, on 27 May, where Field has been asked to comment on the F4, his oaths and the reviving of the nation that God has Blessed.

Quote: Operation RAT’S ASS removes Pope. Pedophile Kingpin Ratslinger removed by Abel Danger or Kevin Annett or both? Nope, removed by God. Next Pope Peter from Ghana will watch RCC crumble as Jesus reveals himself to Muslims, former misled catholics and any Mormon who can read or see. Meanwhile, in Chapter 20 we announced that Pedophile in Chief now is in England at the head of the Pedophile Riddled Church of England, see also Prince Phartingham aka Phil the Duck. A pepper bush continues to assist Agent Chips lasso the perverts; see also Barry Soetoro and Stephen Harper.

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102 * Photo http://i46.tinypic.com/wumr9s.gif

“Gjør Keshe foundation dette årlig?. De holdt ikke ord ifjor. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/02/verdensfred-og-ny-teknologi/#comment-95083

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Abel Danger radio show January 4 2013, 9/11 falseflag terror and related events intelligence reports http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1855&start=1

Quote: Abel Danger’s previous YouTube channel (400+ videos) was deleted in Novemeber 2012 for a video uploaded 8 months prior (final strike without warning). Another strike included the music from a UMG movie clip. DO NOT use UMG material as they have the backdoor rights and access to ban YT users on their own judgment. Another two strikes came from images far less graphic than what YT published when Ghaddifi was sodomized by a sharp instrument. Images in this video during broadcast a collague of 2012 storyboards. None are violent and nearly all are originals. None are copyrighted and viewers are welcome to share images freely or to copy and distribute any Abel Danger videos. Images located at: http://presidentialfield.com/9-9-2012-latest-abel-danger-images , http://presidentialfield.com/1-3-2013-latest-abel-danger-images More to come. Please listen to Abel Danger M-W-F at 2p.m. EST at http://truthcentralradio.com For details visit http://abeldanger.net or http://presidentialfield.com

“.. Jeg mener det er etisk uforsvarlig at ikke våre myndigheter setter av penger til å utføre UAVHENGIG forskning på vaksiners effektivitet og trygghet ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/#comment-93771

“MK-ULTRA Links to the Sandy Hook Assault ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/mk-ultra-cias-mangearige-mind-control-prosjekt/comment-page-8/#comment-93763

Overvaaker
Overvaaker
Abonnent
11 år siden
Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Overvaaker
11 år siden

Det sprekker når den kritiske massen er høy nok. 22/7 det samme,ingen gadd å ta kopier, kun 10 stk og kun en i Norge bekrefter å ha gjort det. Da er den kritiske massen for liten og en må vente (ca 10 år når det gjaldt 11/9) trodde de 22/7 kunne bli avslørt før men nei da.

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
11 år siden

Seismic Evidence Implies Controlled Demolition on 9/11

Ja det er ting som kommer frem etter hvert som tiden gå sjekk også JOURNAL OF 9/11 STUDIES LINKEN .

Mvh Tom

http://www.washingtonsblog.com/2012/12/seismic-evidence-prove-controlled-demolition-on-911.html

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Meget bra gjennomgang av beviser, økonomi og hvem som som stod bak 11. september.

Money, Motive, Technology, and Plausible Deniability
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1909

Skulle ønske noen hadde så klart bilde av Utøya/Oslo også, men det kommer sikkert…..

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Det skulle stå på tredje linje at den er fremsatt av en russer og ikke at den er fremstilt.
beklager

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Mulighetene for at tårnene ble sprengt ved hjelp av atmladninger under hvert av tårnen som styrtet virker til å være mer sannsynlig enn sprenging med termite.
teknologien finnes og er fremstilt av en russer:
http://aspergman.com/?s=911+ground+zero

Leste også en kommentar her av 2Q11 der han kom inn på Tors hammer som mytologien sier knuste alt den traff. ABB hadde symbolet på sin pistol. I tillegg hadde han symbolet av spyd på riflen.
Kan dette ha en sammenheng med 911?
Kanskje, kanskje ikke.
Spydet= fly, hammer som knuser/pulveriserer = atomladninger?

ved en atomsprenging under bakken vil sjokkbølgene forplante seg i strukturen oppover. Det vil umiddelbart ikke vises på strukturen, men rører du bort i den vil den pulveriseres.

Det er begrenset hvor langt opp i strukturen bølgene skader. Ser man på bygningene når de falt, virket det som øverste delen av tårnene ikke ble særlig pulverisert.
Teorien er i hverfall spennende, og jeg må sette meg bedre inn i dette før jeg kan uttale meg mer inngående om dette

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Sliter endel med denne teorien, siden det kommer frem helt tydlig smell og det synes så godt (eksplosjoner) rett i underkant av støvskyen. Det er også funnet masse ureagert nanothermite i støvet som ble tatt opp etter at tornene falt. I dokumentaren Myth 911 så forteller leietakere i WTC at tårnene ble lukket for folk helgen før, og det ble montert nye internettkabler. Det var også fetteren til President Bush som hadde ansvaret for sikkerheten ved WTC. Dokumentaren Myth911 ble vist på svensk fakta4 med svensk tale. Den tar for seg WTC7, den har ikke blitt vist på Norsk tv. Der er et innslag fra Dansk TV2 om funnene av Nanothermite av bla Prof. Niels Harrit

Mysterons
Mysterons
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Dette er veldig lite sannsynlig må jeg si. dersom noe sprengest fra bunnen av raser det ikke fra toppen og nedover uansett. Det er mye som er rart med 11. sepbember, men dette er bare for mye spekulsjoner og lite å gjøre med virkeligheten.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mysterons
11 år siden

Mysterons sier:
19. 09. 2012, kl. 09:42
Dette er veldig lite sannsynlig må jeg si. dersom noe sprengest fra bunnen av raser det ikke fra toppen og nedover uansett.

Mole
Demolition of Skyscraper

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mysterons
11 år siden

Her forklares hva som skjer i en Nuc sprengning fra bunnen.
Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

USA kobler Libya-angrepet til terrorangrepet 9/11

Myndighetenes terroreksperter mener angrepet i Benghazi var for proft til å være tilfeldig.
http://www.dagbladet.no/2012/09/13/nyheter/utenriks/libya/usa/terror/23396998/

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Libya: USA-angriperne kan ha fått hjelp fra innsiden
Sier konsulatangrepet var en dobbel operasjon
(VG Nett) Libya mistenker at infiltratører i deres egen sikkerhetstjeneste hjalp gruppen som angrep USAs konsulat torsdag kveld.

VG Nett følger
Libya
Tungt bevæpnede militante brukte protesten mot den islam-kritiske filmen «Innocence of Islam» som en avledningsmanøver. Samtidig kan de ha fått hjelp fra innsiden av den libyske sikkerhetstjenesten.

Det er teorien til libysk etterretning om hva som skjedde da USAs konsulat i Benghazi ble angrepet tirsdag kveld, skriver AP.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10045539

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

USAs ambassade i Tunis ser ut som en krigs-scene
Amerikanske ambassader over hele Midtøsten er i beredskap etter at den amerikanske filmen som gjør narr av islam ble kjent. I Sudan ble også den tyske og britiske ambassaden angrepet, mens en KFC-filial – en amerikansk hurtigmatkjede – ble satt i brann i Libanon.
http://www.dagbladet.no/2012/09/14/nyheter/utenriks/tunis/tunisia/demonstrasjoner/23414549/

Overvaaker
Overvaaker
Abonnent
11 år siden

Ron Paul intervjuet av WeAreTheChange 2011.

K: Okay and one last thing why won’t you come out about the truth about 9/11?

Paul: Because I can’t handle the controversy, I have the IMF the Federal Reserve to deal with, the IRS to deal with because no because I just have more-too many things on my plate. Because I just have too much to do.

K: All right, thank you.

Paul: Okay.

K: Thank you very much.

Full video her: https://www.youtube.com/watch?v=yrQVaiFYmcg&feature=youtu.be

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Abel Danger, 9/11, and related, intelligence reports, youtube channel http://www.youtube.com/user/cyp367?feature=watch

9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

The New Age Infiltration of the Truth Movement Final Cut http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1407&start=1#M3721 + extra ~

* NATO satanism, testimony, Kay Griggs: Colonel’s Wife Tell-All http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7812 + extra ~ http://www.youtube.com/watch?v=MQNitCNycKQ&list=PLECBE16FCD24F38DF&feature=plpp_play_all * Obama’s War Incited by CNN, Al Jazeera & Co Leaves Thousands of Libyan Children Handicapped or Dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=151#M7897 + extra ~

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

« Forrige artikkel

Det er valg – Har vi noen valg? Del 2

Neste artikkel »

Rosetorne

310
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x