Tid for 11. september-sannhet

23.6K visninger
8 minutter lesetid
310

Søndag den 11. september 2011 er det ti år siden tidenes terror i USA. Noe av det spesielle med denne alvorlige hendelsen, som bidro til å endre verdensutviklingen til det verre, er at den IKKE har forsvunnet i et glemselens slør etterhvert som årene har gått. Dette er fordi den offiselle versjonen (som norske nyhetsmedier ukritisk formidler videre) er så full av logiske brister, utelatelser og regelrett løgn, at innholdet simpelthen ikke kan være sant.

Hva er så sannheten om 11. september-terroren? Det som er klart er at det IKKE var muslimer som var skyldig i 9/11-udåden.

«Halve USA» og en stor del av resten av verden krever nå sannheten, «911 Truth». Nyhetsspeilet ønsker å bidra til å formidle sannheten om 11.  september, bl.a i annen halvdel av denne bilde-kavalkaden: «Selv om virkeligheten overgår fantasien, så er det likevel virkeligheten…»

AEtruth.org består av mer enn 1.000 profesjonelle arkitekter og ingeniører. De har påpekt at: «Selv om bygningene var blitt truffet av fly, så ville de ikke falt på den måten. Derfor må noe annet enn brannene ha forårsaket bygningenes kollaps. Demolering vha sprengstoff er den eneste forklaringen som er mulig.»

 

 

 

Jurister for 11. september-sannhet: De skyldige er ennå ikke blitt straffet. Som de selv sier: «The following legal scholars, judges and attorneys demand an end to the 9/11 cover-up, a new, full and unbiased investigation, and punishment of all guilty parties.»

 

Flere hundre av New Yorks brannmenn døde i WTC-kollapsen 11.09.2001. New Yorks borgermester Rudy Giuliani visste at det kom til å skje…
9/11-sannhet for nybegynnere «dummies» (det må vel inkludere norske journalister, med unntak av Kristin Aalen i Stavanger Aftenblad – den eneste som har gjort et skikkelig stykke 9/11-håndverk og fått det på trykk i et av våre sentrale nyhetsmedier; kun på nett vel å merke, ikke i papiravisen til Stavanger Aftenblad hvor TABU-sensuren også gjelder). Pkt. 1 på ”dummies-listen”: Osama bin Laden ble ikke ettersøkt av FBI for 11. september-terror. Fikk de med det i Aftenposten, VG, Dagbladet, Dagsavisen, NRK og resten av Norges TABU-sensurerte talerør for (911-terroristene) CIA?

 

 

Hva er dette? Pressen krever 9/11-sannhet? Er det ikke pressens jobb å finne frem til denne sannheten på journalistisk vis, ved graving og kryssjekking og konfidensielle samtaler med anonyme kilder på innsiden, for så å publisere den?
Nå har selv lojale (mot hvem, forresten?) og profesjonelle US Marines fått nok av løgnene og maktmisbruket. Selvfølgelig ble ikke 9/11 rigget fra Afghanistan – så hvorfor ble de sendt dit? Som 9/11-bakmannen Henry Kissinger har sagt det: «Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy». På tide å ta ladegrep, marines, mot terrorens mektige bakmenn…? De er jo ikke muslimer, noen av dem.

 

 

Offisielt var det ca. 3.000 mennesker som døde den 11.09.2001. «Krigen mot terror» som ble startet i kjølvannet, har til nå krevet 225.000 liv. Mange har overlevd med skader på kropp og sjel. USAs krigsveteraner er lei av løgn, svik og maktmisbruk; og for mange er begeret nå helt fullt.

 

Ooops – hva er dette? Nå har nord-texanerne fått nok av løgn og svik. Da kan det neppe vare lenge før sannheten er ute i dagen og det er «game over» for de virkelige terroristene, som forøvrig er menn i 80 årsalderen.

 

Hva er nå dette? Har også skuespillere og artister begynt med «911 truth»? Som om ikke 10 år med narre-skuespill om 911 har vært nok. Det kan nok være grunn til å være på vakt… Og hvem er den fremste skuespilleren (i dobbel forstand) som har stått frem og forlangt «911 truth»? Joda, den godeste Charlie Sheen, som er sønn av jesuitten Martin Sheen. Det eplet faller ikke langt fra stammen, som jesuitt-pappa-skuespiller så jesuitt-sønn-skuespiller Charlie Boy (alle jesuitter er skuespillere; nærmest verdensmestre i hykleri). Og rollen til soldat-Charlie denne gang er å avlede oppmerksomheten fra de virkelige terroristene, malteserordenens medlemmer og oppdragsgiver…

 

Charlie Sheen: Desinformatør for Malteserordenen som han er tilknyttet. Metode: Å benytte sannheten som våpen… (Det var ingen kaprere…)

 

Nøkkelen til å forstå sannheten om 11. september er dette:
Se bort fra den media-brakte informasjonen om «de kaprede flyene»...

Sett at nyhetene fra USA 11. sept. 2001 bare viste bilder som dette?

Sett at TV-nyhetene bare viste filmklipp som dette (uten fly):

11.09.2001Tårn kollaps 1  («South Tower»):

11.09.2001 Tårn kollaps 2 («North Tower»):

11.09.2001 Tårn kollaps 3 («WTC7 – Salomon-bygget):

Hvis vi ikke hadde sett «flyet» med våre egne øyne forsvinne inn i bygningen (uten at vingene falt av og ned på gata i henhold til de fysiske naturlovene) hvor lett ville det da ha vært for noen å få oss til å tro at tårnene ble pulverisert til finstøv fordi at «de ble truffet av fly som startet brann»…?

 

Den tredje tårnkollapsen er en nøkkel til at fly ikke var nødvendig for å få solide høyhus til å bli til støv i løpet av sekunder: Det er verken hevdet eller vist filmklipp av at WTC7 ble truffet av fly…:

Selv om ingen «fly» hadde truffet WTC7 ble det kunngjort av BBC reporter Jane Standley på direkten at WTC7 hadde kollapset – 23 minutter før den bunnsolide bygningen faktisk falt sammen…

 

Medias massive dekning av det sjokkerende følelsesmessige dramaet ga det ønskede grunnlaget for TIDENES PSY OPS: Masse-manipulasjon av massene via media

 

 

Kanhende fikk noen av terrorens bakmenn seg en god latter over hvor lett det var å lure menneskemassene – til å oppgi sin egen fornuft. Brennende flybensin er ikke varm nok til å smelte stål.

 

Presentasjon av «forbrytergalleriet»:
11. september-terroristenes TOPP 11

 

Terrorist nr. 11:  President George W. Bush

«Lille-Bush» ble åpenbart ikke overrasket da han fikk nyheten om starten på 11 september-terroren.

George W. Bush kjente godt til terrorplanene på forhånd, og medvirket både aktivt og passivt til gjennomføringen.

 

Terrorist nr. 10: Henry Kissinger

Henry «Bad Boy» Kissinger er medlem av Malteserordenen og har hatt en finger med i mesteparten av jordens menneskeskapte storskala djevelskap i de siste 50 årene. 911 var intet unntak. Kissingers 911-rolle: Å kommunisere komplottet til nøkkelpersoner blant sine kontakter, få deres aksept og etablert de nødvendige kontaktene for deres medvirkning. Kissinger-mottoet tilpasset 911-terroren: «Det spiller ingen rolle om det ble benyttet fly, så lenge folk tror at det ble benyttet fly…»

 

Terrorist nr. 9: George Herbert Walker Bush

George Bush senior er tidl. president, tidl. visepresident tidl. CIA-sjef og medlem av Malteserordenen. Å planlegge drap og massedrap er han godt komfortabel med, i likhet med sin mentor Henry Kissinger. Medlem av Malteserordenen. Nøkkelrolle i The Carlyle Group. 911-rolle: Å kommunisere komplottet til nøkkelpersoner blant sine kontakter, få deres aksept og etablert de nødvendige kontaktene for deres medvirkning. Hadde også en nøkkelrolle i å instruere sin sønn president George Bush jr. om hva hans rolle skulle være før og særlig etter 11. sept. Overnattet i Det Hvite Hus i sin sønns fravær natten til 11. september. Tok et fly vestover tidlig om morgenen 11. september.

 

Terrorist nr. 8: Donald Rumsfeld

Forsvarsminister Donald Rumsfeld på vei inn i Pentagon etter missile-eksplosjonen. Ser han lettet ut – for at terroren har gått etter planen? Forsvarsminister og «terror-tilrettelegger» i forkant. Det var jo viktig at ikke et skudd ble avfyrt for å forsvare «verdens best bevoktede bygning» Pentagon. Nær venn og samarbeidsparter i 30 år av nøkkelterroristene Dick Cheney og Frank Carlucci.

 

Terrorist nr. 7: Rudy Giuliani

Rudy Giuliani, medlem av Malteserordenen, var borgermester i New York 11.september. Hadde viktige roller både i forkant og i etterkant (bl.a. å sørge for hurtig destruksjon av bevismateriale fra ground zero). «Tilfeldigvis» befant han seg i London 7. juli 2005, under den store terror-aksjonen. Trolig var han innhyrt av «de lokale terror-arrangørene», MI5 og statsminister (og malteserorden-medlem) Tony Blair som en slags ekspertkonsulent på «hvordan gjennomføre terror i egen by – og slippe unna med det etterpå».

 

Terrorist nr. 6: Mossad v. Mike Harari

Ryktene om Mossads og Israels involvering i 911-aksjonene er sterkt overdrevet. Mossad, som ble grunnlagt i 1948 av nazisten Reinhard Gehlen (og hadde en av sine aller første treningsleire i Skui i Bærum med velsignelse fra Det Norske Arbeiderparti) er nært tilknyttet CIA. Både CIA og Mossad er underlagt Malteserordenen. Mossads spisskompetanse er detalj-planlegging av koordinerte terroraksjoner, noe som var viktig for vellykket gjennomføring av 911-terror. En del av historien er at Mike Harari på tidspunktet for terroren var en nær venn av Dimitri Khalezov, som har fortalt verden om sprengningsteknologien som ble benyttet på de 3 høyhusene (se f.eks. http://www.myspace.com/911nuke)

Terrorist nr. 5: Visepresident Dick Cheney

Dick Cheney er en iskald fisk, som oser ondskap på halvdistanse. Cheney hadde hovedansvaret for å «sikre» luftrommet over USA på den store terror-dagen. Han hadde derfor overtatt kontroll over luftforvarssystemet NORAD, et brudd på all innarbeidet praksis. Cheney bestyrte også en terrorøvelse samme dag som gikk ut på at «to kaprede passasjerfly blir krashet inn i World Trade Centre». Hadde en nøkkelrolle i avfyringen og styringen av det militære prosjektilet som traff Pentagon.

Terrorist nr. 4: CIA-sjef George Tenet

CIA-sjef George Tenet hadde en nøkkelrolle under planlegging og cover-up av 911-terroren. Jesuitt og medlem av Malteserordenen. Løy under ed foran 911-kommisjonen ved å hevde at han ikke hadde hatt et møte med George Bush jr. på Bush sin ranch i Texas 24. august 2001. På møtet deltok bl.a. Tenet, Condoleeza Rice og Dick Cheney.

 

Terrorist nr. 3: Edward Cardinal Egan

Edward Egan var militær sjef (military vicar) for Malteserordenen i USA i 2001. Det er nesten ikke til å fatte hvor mektig denne stillingen er. Som katolsk kamuflasje hadde han titlene «kardinal» og «erkebiskop i New York». Hadde ansvaret for å innkalle aktuelle medlemmer av Malteserordenen til «dåd» (dvs. terror-udåd) før 11. september. Kanskje måtte noen minnes på at de er under ed til å utføre enhver ordre -også ordre om FALSK FLAGG TERROR – for at ikke «deres sjel skal bli torturert av demoner i helvete til evig tid».

 

Terrorist nr. 2: Frank C. Carlucci III

Frank Carlucci, tidl. forsvarsminister og deputy director i CIA. Medlem av Malteserordenen og toppsjef i The Carlyle Group. The Carlyle Group utførte det sprengningstekniske for eksplosjonene i tårnene (bl.a. kalibrering og produksjon av brannbombene i tårnene og de 3 atomsmellene 77 m under Ground Zero). Den harde kjerne av The Carlyle Group, inkl. viktige investorer (som George Bush sr. og Shafiq bin Laden) arrangerte konferanse i Washington DC 10-11 sept. 2001. I et lukket møterom var de samlet fra tidlig om morgenen foran en storskjerm for å se TV-terror. Etter at tårnene hadde falt (etter at «flyet» først var blitt vist på TV) og Pentagon var blitt truffet etter planen var resten av dagen preget av oppløftet feststeming i Carlyle-banden. De mange tekniske C-momentene som terroren innebar hadde gått knirkefritt etter planen – mens resten av verden ble lurt til å tro at det var en huleboer i Afghanistan som hadde stått bak.

 

Terrorist nr. 1: «Verdens mektigste mann»

Hvem ga ordren til aksjonene? Tips: En doldis-maktmann som har sagt at «han kontrollerer verden, men ingen skjønner hvordan». Hint: Han kontrollerer verdens etterretningstjenester (secret services) gjennom de hemmelige selskapene (secret societies).

 

 

Dette er IKKE en 11. september terrorist

Dette er ikke en 11. september-terrorist, men en uskyldig muslim som har vansmektet i USAs fangeleir på Guantanamo i årevis, og kanhende «tilstått» under tortur. Stalin hadde vesentlig bedre metoder for å få «skyldige uskyldige» til å tilstå på en troverdig måte under Moskvaprosessene, uten årelang fengsling forut.

 

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

310 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Michelle
Skribent
12 år siden

La oss samle tankene våre, spesielt nå 11. sept, for
♡ healing, håp, glede, tilgivelse, fred, frihet.. ♡
En diamant kalt Kjærlighet
Som har muligheten til å transformere lidelse til Glede
Tanker materialiserer energi fysiskt, så Alt Endres
Så lenge vi velger å tro det er Mulig
http://valentina.bandcamp.com/

BlackRoseRippin
BlackRoseRippin
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Hva slags festlige greier er det du går på da? :P

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Jeg ruser meg på Love ;)
Frisk luft, rent vann, økologisk naturlig mat, masse frukt, og grønnsaker..

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Michelle
11 år siden

Her er en ny dokumentar som beviser at byggene ble sprengt!
Dokumentaren er laget av Arkitekter og Ingeniører som krever en ny granskning og forklaring på hvordan tårnene ble revet ned.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Eddvin
11 år siden

Eddvin,

hvis en annen dokumentarfilm, laget av arkitekter og ingeniører, beviser at tårnene faktisk gikk ned som følge av flykrasjene, vil du da overbevises om at det er DET som er sannheten?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Har de ikke allerede gjort det Geir Raastad?

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Joda Mole, noen har gjort det, og noen har gjort det motsatte….

poenget mitt er jo bare ganske enkelt….

Hvis en video viser et ståsted, og en annen video viser ett annet, og så legges det et lite innlegg hvor det står at dette er bevis for at byggene ble sprengt!….

Ja, da har vi motstridende bevis, er du ikke enig?

Hvor er det balanserte i å rette all skyts helt kronisk mot de «aksepterte» historiene, og bare satse alle pengene på alternativene.

Jeg sier naturligvis ikke at de offisielle historiene rundt 9/11 er de rette, men at dette ikke gjør at de litt sideorienterte historiene blir noe mer sanne!…

Bevis er bevis… påstander er påstander….

savner ofte refleksjonene mellom de forskjellige måtene å fremme sak på.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Har du en lenke til denne videoen Geir?

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Jeg ser du kanskje har litt tungt for det, men som en spesialist innen petroliumsbranner sa, hold en teskje over et stearinlys, og se om du får den til å bøye seg av varmen. Rent teknisk så kan du forske på blandingsforholdet mellom parafin og luft, området hvor parafin kan oppnå en brennhastighet på ..40m per sek (Max) er meget snever. For rik blanding mye sot, for mager lite flammer. og som du ser smeller alt når flyet treffer…. og tiden etterpå blir alt avkjølt. stål mister halvparten av styrken ved 650 graderC og det er maks hva du kan oppnå i en slik åpen brann. Og siden du er så kritisk, se på et stearinlys, det smelter ikke om det brenner i toppen.
Varmen stiger,RESTEN AV TÅRNET NEDENFOR VAR KALDT, ALTSÅ MAKS STYRKE. Leit å bli lurt, men det er verre å forsvare bløffen…. En og en halv million mennesker er drept som følge av denne bløffen……Vi har et ansvar for at vi lar det pågå videre….

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Jeg har sett stort sett alt som er laget om temaet, ingen ting stemmer med den offisielle versonen. Ikke engang de som skrev den tror på den lenger. http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1791

Den var et bestillingsverk….Hør hva Natos nestleder fikk vite rett etter tårnene falt i 2001 se deg rundt og se hva som skjer nå? Planlagt? Bedøm selv:

Geir Raastad, Hjelp oss heller med å få informasjonen opp og frem, bruk tid, studer,slik at vi kan ha det fint fremmover sammen….og ikke WW3. som nå forsøkes startet…….

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Masse er gjort for å avsløre både løgner og påstander rundt 9/11, og vi har vel alle litt tungt for å svelge påstander som ikke passer i vårt eget verdensbilde, har vi ikke?

Jeg sliter mest med å forstå at man kan se så ensidig på saken, men det er bare å kjøre på.

Apropos tungt for det, så skrev jeg ingenting om at det som blir sagt er feil, eller at det som er den offisielle historien er sann.
Den konklusjonen om at evt. JEG er enig i den, er bare fiction, på linje med påstandene om andre teorier, så lenge de bare er teorier.

Med litt balanse, så blir troverdigheten større, og de som vurderer alternative presentasjoner av «sannheten» blir flere.

MEn, hvis målet bare er å underholde skeptikere, og fyre oppunder de få som mener det samme som deg/dere, så er det bare å fortsette, for all del…..

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Ca 4/5 deler av disse bygningene hadde all konstruksjon inntakt og uberørt av varme, det er tilnærmet, jeg påstår umulig, at disse kunne falle rett ned uten å vike til en eller annen side av stålet og konstruksjonen som hadde skapt hindringer på vei ned.

For at et objekt skal kunne falle til jorden omtrent uten avvik i bredde må det være fritt leide under, luft, eller en kontrollert fjerning av obstruksjonen på vei ned.

jonart
jonart
Abonnent
12 år siden

Siste nytt fra Alex Jones er at G W Bush undertegnet kontrakten av invasjon i Afghanistan dagen før 9/11. Ellers er 911 dokumentene lukket, case closed.
Dessuten er den offisielle versjonen allerede inne i skolebøkene til engelske skolebarn. Kan ikke se noen forandring i innfallsvinkelen til norske media heller. Er skuffet over det siden troverdige kilder florerer.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Nrk 2 idag
22:05Tema 11/9: Den store konspirasjonen
(Loose Change 9/11. An American Coup) Amerikansk dokumentar. Konspirasjonsteoriene har blomstret etter at støvet la seg etter angrepet på tvillingtårnene. Siden 2005 har «Loose Change» kommet i en rekke versjoner og filmene forsøker å bevise at det var krefter innenfor de amerikanske myndighetene som planla og gjennomførte angrepet. En rekke fakta og teorier veves sammen til en ny beskrivelse av hva som kan ha skjedd og filmen blir av mange sett på som et troverdig alternativ til de offisielle forklaringene .
http://www.nrk.no/tv/

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Mole
12 år siden

Dessverre går det ikke frem hvilken versjon av Loose Change som sendes. Utgave 2 (august 2006) er meget bra, mens The Final Cut (nov. 2007) er en helt ny film som er meget dårlig med uklare poenger.

Jeg linker som vanlig til min egen 911-bok:
http://www.rolfkenneth.no/Books-11-9-dramaet.html

og til den norske 911-Pressekonferansegruppen:
http://www.911pk-gruppen.no/

Gruppens plattform-dokument gir en konsentrert oppsummering av hva som har blitt avdekket:
http://www.911pk-gruppen.no/Plattform.html

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

RKM

Enig. Jeg syns selv at den første og andre versjonen var bedre enn den tredje.

Disse dokumentarene mener jeg er blant de beste:

9/11 – The Road to Tyranny: http://www.youtube.com/watch?v=OVMyH8eOHKs

9/11 – The Great Illusion: http://www.youtube.com/watch?v=h3bAnDHkf4I

9/11 – Missing Links: http://www.youtube.com/watch?v=GD_vwzjdTi4&feature=related

9/11 In Plane Site er også bra. Ja, det fins så mange bra dokumentarer om 9/11. Og så må man google «rebuilding america’s defences» Viktig poeng at den amerikanske makteliten ønsket seg «en ny Pearl Harbor lignende hendelse» for å få gjennomslag for sin planlagte utenrikspolitikk – og så kom denne hendelsen et år etterpå og politikken kunne gjennomføres som planlagt.

For de knallharde bin Laden teoretikerne anbefaler jeg å ta en titt på hvordan og hvorfor WTC 7 falt ned. En skyskraper som brenner littegrann i et par etasjer faller plutselig ned i sitt eget fotspor?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

De sender utgave 2 eller 3. Utgave 3 er ikke verdt en dritt, den bare forvirrer og gjør emnet kjedelig. Den som har skylden for det, er teologen David Ray Griffin som ble brukt som konsulent. Hans strategi er å bare slå ned på direkte løgner og unnlatelser i de offentlige forklaringer, men ellers unnlate å trekke konklusjoner. Denne strategien går fint SAMMEN med andre strategier (som tør å konkludere), men stående alene blir denne strategien «noe impotent».

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

De sender faktisk versjon 4 (september 2009), som er ENDA kjedeligere enn versjon 3. Før et kvarter har gått, har folk med god grunn skiftet kanal. Blææh!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Kanskje lurt å sende denne versjonen for tvilere, for jeg mener den første er krassere og da tror jeg det er lettere for tvilerne å ta avstand fra dokumentaren, denne er snill i fremstillingen.
Kanskje bevisst fra NRK sin side.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Her er utgave 2 (august 2006) for dem som vil se den beste versjonen av Loose Change:
http://video.google.com/videoplay?docid=7866929448192753501#

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Nei, nei, nei. Loose change nr 1 og 2, var det foretatt svært slett grunnarbeid bak. -De inneholder så mange faktiske feil, at det er de som bidrar mer til forvirring.
Enhver med en smule kritisk sans kan finne mange faktiske feil i de filmene. Litt mer vanskelig er det å finne feil i feks loose change final cut, (som hadde verdenspremiere i Norge under protestfestivalen i Kirstandsand)
Og det kommer av Griffins nitidge arbeid, som baserer seg på solide vitenskaplige premisser.
Loose change folka har også selv uttalt det, at de 2 første filmene inneholder påstander som i beste fall er upresise. Og ser selv de senere som bedre da de baserer seg på mer korrekte opplysninger.

-Man skal ikke tolke og trekke fler konklusjoner enn det man har grunnlag for.
man bør tilstrebe å vise det man kan vise, og la seerne trekke konklusjonene. -For å tilstrebe objektivitet bør man tilstreve minst mulig tolkninger, selvom dette «fører til forvirring hos seerne» -Noe annet ville vært å argumentert for propaganda. (noe jeg med det mener at flere her inne gjør)

Seriøse aktører som ae911 truth er klar over slike commons sensiske og vitenskaplige prinsipper, og ønsker feks ikke å assosieres for mye med grupper som rememberbuilding7 sin andre reklamerunde, fordi de påstår at 1500 ingeniører og arkitekter mener det var en kontrollert nedrivning. -En påstand som kanskje stemmer, men som ikke er hva de skrev under på i oppropet, om man leser oppropet rettferdig.

Slikt vitner om seriøsitet, både hos ae911truth og loose change guttene. -En form for seriøsitet som også nyhetsspeilet burde ta inn over seg. -Det virker på meg ofte som hensikten er å male et så svart/hvit bilde som mulig, og ser alle forsøk på nyansering og gråtoner som noe fra «mainstreamen». «disinfoagent» anklagen blir isåmåte brukt over en lav sko.

-Det er slike holdninger som etter mitt skjønn, er den viktigste grunnen til at 911 blir tatt så lite seriøst i massemediene.

Hvorfor skal man trekke inn så mye rart, når veletablerte vitenskaplige prinsipper er nok for å fastslå at 911 var en innsidejobb? -Hvorfor i det hele tatt spekulere?

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Skal man nå frem med 911, så er de beste ressursene etter mitt skjønn; cooperativeresearch/history commons, eller Griffin sine bøker. Kombinert med en kritisk veing med 911 commission report, NIST og 911myths.com . -Såpass mot bør en ha, såpass kritisk bør en være.

De påstander som ikke står seg imot en kritisk analyse fra «mainstreamen», bør en heller ikke holde. -Det er ikke vits i å påstå ting som ikke er bevisbart, tvert imot er det skadelig for enhver seriøs granskning av hendelsene 11.september.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Spørsmålet er hvilke mål og strategier man har. 1) Å finne sannheten først, og så fronte den UAVHENGIG av hvilken troverdighet eller overbevisningskraft den måtte ha på ”den sunne fornuft til den alminnelige mann i gata”; eller 2) Gjøre psykoanalytiske studier av hva som måtte ha troverdighet og overbevisningskraft ”på den sunne fornuft til den alminnelige mann i gata”, og så SNEKRE sammen en minste-felles-multiplum-forklaring som flest mulig kan godta. Jeg med flere har valgt Løsning 1, mens de fleste synes mest om Løsning 2. Vi vil aldri komme til enighet; så vi snakker her om en REELL splittelse i mål og strategier.

En helt annen ting er at 911-sannhetsbevegelsen døde ut i 2007. De fire siste årene har det ikke skjedd noe som helst nevneverdig, og energien er fullstendig borte. 10-års markeringen skaper et blaff av interesse som varer ca. 1 uke; deretter er emnet dødt på ny.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Enig i det at vi nok aldri vil komme til enighet i strategimål, og at denne splittelsen i 911truth bevegelsen er dyp og markert.
Splittelsen markeres i de to bevegelsene scholars for 911 truth og scholars for 911 truth & justice.
http://www.scholarsfor911truth.org/

tydeligste forskjellen er at scholars for 911 truth fronter type «no-plane» teorier, mens scholars for 911 truth & justice ikke gjør.

Jeg har ikke argumentert for et fokus tilpasset folks oppfatninger om påstandene, men jeg har argumentert for et fokus på det som kan bevises/dokumenteres kun tatt hensyn til konvensjonelle sannhetskriterier, uten å finne opp nye.
Mao ikke tolke mer inn i empiriske data, enn det som gir seg.

Jeg er delvis enig i at 911 bevegelsen døde ut i 2007. Jeg kan peke på et par store hendelser siden. Jeg mener at NIST utgivelsen av WTC7 rapporten i 2008 markerte et lite vendepunkt, i at den kontradikterte en del funn fra 2004 rapporten. Som feks at det eksisterte «ankere» på bærebjelkene i 2004 (godt dokumentert) mens de var nødt til å fjerne disse i 2008 rapporten for å få regnestykket til å gå opp. Slikt med flere ting som gir en rekke kritiske røster argumenter mot den offisielle versjonen.

Videre tror jeg også at Jesse Venturas 63 documents the government doesnt want you too see, (2010) tror jeg har utgjort en forskjell, løsgivelsen av råfilmene til NIST etter saksøkelse, løsgivelsen av radioopptakene. mm
Jeg tror liksom at disse nye tingene, minus tidens slør fortsatt utgjør et pluss for 911 truth bevegelsen. -Jeg tror den er kommet lengre siden 2007. Kanskje ikke så mye lengre som man kunne håpet, men 911 er ikke glemt. Mindre glemsel rundt 911, enn alle andre falsk-flagg operasjoner historien har opplevd.

AE911 truth har jo også blitt en verdensomspennende oganisasjon, matrialet deres blir jo tilogmed oversatt til Norsk av bla undertegnede.

I sum, det skjer endel, men kansje ikke nok.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Det finnes en måte å finne ut av om flybensin fikk tårnene til å kollapse.
Gjenreis tårnfundamentet, selve stål og betong konstruksjonen inkludert glassrutene ute på et forsøksområde etter de originale tegningene, betal hva det koster, og send et fly fullt av flybensin rett inn i tårnet. Stå trygt på avstand og se hva som skjer. Film det med mobilkameraet ditt og legg det ut på youtube.

Enkelt og greit. Der er svaret.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Skremme skremme skremme, å er ikke det` å skremme nok` så skrem mer, frykten i befolkningen skal tviholdes på.

Zawahiri Launched Al Qaeda Terror Plot for 9/11 Anniversary

Officials say the alleged terror plot was initiated by new al Qaeda chief Ayman al-Zawahiri, Osama bin Laden’s successor, who had pledged to avenge bin Laden’s death earlier this year in a U.S. raid.
http://abcnews.go.com/Blotter/feds-threat-al-qaeda-terror-attack-911/story?id=14477592

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Historien om 11. september har preget generasjonen Chantal og Lazaro er vokst opp i. Og fortsatt lever i de i frykt for nye terrorangrep.

– Det kan skje når som helst, hvor som helst. Alle har det alltid i bakhodet, sier Lazaro.

– USA har forandret seg. Vi har blitt mer oppmerksomme, vi har blitt mer paranoide. For eksempel har sikkerheten på flyplasser økt betraktelig. Og vi er mer forsiktig i forhold til internasjonalt samarbeid, avslutter Lazaro.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/chantal-og-lazaro-saa-paa-mens-bush-fikk-terrorbeskjeden-3580938.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

En meningsmåling viser at over halvparten av innbyggerne i New York frykter et nytt, stort terroranslag.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/den-fallende-mannen-fra-world-trade-center-fortsatt-et-mysterium-3579617.html

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Både artikkelen selv og din kommentar her er altfor bastant. Her her det mye mange ikke vet, og dertil en hel rekke udokumenterte påstander. Jeg tror slett ikke artikkelforfatteren sitter på hele sannheten, men jeg ser at han har en tydelig agenda der argumentasjonen er fullstendig enveiskjørt uten en eneste reflektert tanke om at noen av påstandene faktisk kan være feil. Jeg savner en reflektert artikkel som tar opp både pro og kontra for ulike påstander.

Ved en kontrollert rivning av større byggninger blir fundamentet sprengt, og byggningen faller praktisk talt «fra bunnen og oppover», slik vi ser ved byggning 7, og slik det det er dokumentert skjedde ved denne byggningens eier, Larry Silverstein

Tårn I og II falt «fra toppen og nedover», og ikke slik normalen er ved en kontrollert demolisjon. Der flyene penetrerte bygningen var det massive ødeleggelser og bærende elementer, og man kan se at utvendige bærende konstruksjoner blir bøyd før kollaps. Ovenfra kommer de øverste etasjer som en klubbe, og dette svære momentet lar seg ikke stoppe. Det påstås at en rekke eksplosjoner finner sted nedover i byggningen etterhvert som den kollapser, også «sett» som små røykskyer som kommer ut nedenfor den kollapsende massen på vei nedover. Men dette kommer jo av lufttrykket fra den kollapsende byggningen, etterhvert som luften presses nedover og ut den eneste veien det er mulig å komme.

Som alle andre her på forumet er jeg skeptisk til den offisielle historien om 9/11, men jeg er også skeptisk til mange av de konsporasjonsteoriene som blir presentert. Jeg blir slett ikke overbevist når forfatteren presenterer et helt persongalleri av skurker og dermed påstår at han kjenner hele sannheten.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

maranata

Bygninger faller/sprenges fra bunnen og oppover? For noe latterlig sludder.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

:-)
Hvis du sparker bein under byggningen, vil overliggende etasjer kollapse/knuses fra bunnen og oppover – knust av den overliggende masse. Er dette virkelig vanskelig å forstå?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

BB har bare skrevet feil, alle høyere bygninger rives ved å sprenge bunnen.
Jeg så Phillipsbygget på Majorstuen sprenges :-)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Selv uten bruk av briller kan jeg se at WTC faller fra toppen og nedover, og at byggningen under toppen totalt har mistet sin bæreevne. Grunnen til det er mest sannsynlig at hele byggningen bortsett fra toppen er pulverisert av en atomladdning(Crushed zone) detonert 77m under bakken.
http://www.nuclear-demolition.com/911-wtc-thermo-nuclear-demolition-how-it-works.html

9/11: A Conspiracy Theory :-)
http://www.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98&feature=player_embedded

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

En kjernefysisk sprengning UNDER WTC I og II er med respekt å melde latterlig.
For det første helt unødvendig for å sprenge tårnene, og for det andre helt umulig å skjule i ettertid.
At det skjedde mye uvanlig ved 9/11 må ikke forlede mennesker med kritisk sans til å kullkaste alt av fornuft når man snakker om TEORIER, og hva som virkelig KAN ha skjedd.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

«En kjernefysisk sprengning UNDER WTC I og II er med respekt å melde latterlig.» Hvorfor tror du man kaller det Ground Zero da?

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Smeltet aluminium i kontakt med vann vil føre til eksplosjoner. Artikkelen din har ingen bevis for ditt syn. En slik konspirasjon hadde man ikke kunne holdt skjult for allmenheten. Påstandene dine er bastante, men du klarer ikke å dokumentere noe.

Salat
Salat
Abonnent
12 år siden

«Dick Cheney er en iskald fisk, som oser ondskap på halvdistanse» LOL :)
Det er litt av en gjeng vi har med å gjøre her det er det ingen tvil om.

Det jeg har begynt med i det siste er lese avisen sammen med folk og forklare de hva som står mellom linjene. Folk er mye mer mot-tagelig når det kommer fra en kilde som de leser til vanlig . Det er ikke vanskelig å forklare hva som mangler når man har satt seg inn i saken.

Likte godt at du hadde satt terrorist Nr.1 åpen. Hvem er over verdens mektigste mann da? hva gjør disse menneskene umenneskelig ?
må ikke glemme.->
http://health.usnews.com/health-news/family-health/allergy-and-asthma/articles/2009/02/05/lung-problems-persist-for-911-responders

Stå på Hans. Sammen er vi sterkere. Du står sterkt aleine.
PEACE

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Her er en interessant video som bør sees, de fleste har vel sett den,
men tenkte den var grei å repetere.
http://www.youtube.com/watch?v=mhROd7Jt3-w&NR=1

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Konspirasjonsteoriene rundt hva som skjedde 11. september 2001 har vist seg å være uvanlig seiglivede. – Det er nesten umulig å trenge gjennom til slike mennesker, mener professor.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7776567

Ja jeg får vel si det samme til deg professor.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

«Konspirasjonsteoriene lever fortsatt»
Hahaha. Så disse offentlige nektiser «trodde» at sannheten ville dø ut bare man mater løgner lenge nok! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Israel did 9/11:
https://wikispooks.com/wiki/9/11:Israel_did_it
«7 World Trade Center housed SEC files relating to numerous Wall Street investigations, as well as other federal investigative files. All the files for approximately 3,000 to 4,000 SEC cases were destroyed. While some were backed up in other places, others were not, especially those classified as confidential.[49] Files relating Citigroup to the WorldCom scandal were lost.[50] The Equal Employment Opportunity Commission estimates over 10,000 cases will be affected.[51] The Secret Service had its largest field office, with more than 200 employees, in WTC 7 and lost investigative files. Says one agent: “All the evidence that we stored at 7 World Trade, in all our cases, went down with the building.”[52]»
http://en.wikipedia.org/wiki/7_World_Trade_Center#9.2F11_and_collapse

Case closed :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

«Dette er ikke en 11. september-terrorist, men en uskyldig muslim som har vansmektet i USAs fangeleir på Guantanamo i årevis, og kanhende «tilstått» under tortur. Stalin hadde vesentlig bedre metoder for å få «skyldige uskyldige» til å tilstå på en troverdig måte under Moskvaprosessene, uten årelang fengsling forut.»

Husk at de «skyldige» nazistene som tilstod jødenes milliondrap gjorde dette også under tortur-tilstand:
«On May 14, 1946, Rudolf Hoess, the former commandant of Auschwitz, signed a declaration stating that during his tenure in office, 2 million Jews had been gassed at Auschwitz and another 500,000 killed in other ways. Hoess overestimated the number of Jews gassed by about 1 million.

There have been allegations that this confession was obtained from Rudolf Hoess by means of torture. Rupert Butler wrote in his book entitled «Legions of Death,» published by Arrow Books in London in 1983, that Hoess had been beaten for three days by a British team of torturers under the command of Jewish interrogator Bernard Clarke.»
http://www.scrapbookpages.com/auschwitzscrapbook/history/articles/DeathStatistics.html

Lykke til… nektiser! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

NRKs Den Store Konspirasjonen kan ses i sin helhet her:
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/784026/

Tilgjengelig frem til 16. September 2011. Kan noen laste den ned og legge på nett?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

BESKRIVELSE
I denne eksklusive dokumentaren markerer tidligere president, George W. Bush, 11.september 2001, med hans mest dyptgående og intime intervju omkring hans erfaringer den skjebnesvangre dagen for 10 år siden.

Dokumentaren gir et eksklusivt innblikk i mannen, som gjennom den amerikanske regjeringen, ledet USA under det dødeligste terrorangrepet på amerikansk jord. Bush legger frem sin personlige opplevelse, som startet med en vanlig joggetur, før han besøker en skole hvor han først lærte at nasjonen var under angrep. Hør de oppriktige detaljene og personlige erfaringene omkring de nervepirrende timene og dagene etter angrepet. Dokumentaren åpner et nytt vindu i hans personlige liv, og inneholder eksklusive arkivopptak som aldri er vist tidligere, samt materiell hentet direkte fra George W. Bush Presidential Library.

Fredag 9.september kl. 22:30 og 02:00
Søndag 11.september kl. 21:30
Mandag 12.september kl. 14:00
Lørdag 17.september kl. 15:00
Kanalplassering:
Canal Digital parabol #58
Canal Digital kabel #22
RiksTV #15
Viasat #57
Altibox #29
GET #16
NextGenTel #16
http://cms.natgeotv.com/no/george-w-bush-intervjuet-om-11september/about

Her kommer dagens vits.
I dette intervjuet kommer det masse ny info om 11. september 2001.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
12 år siden

mange mystiske dødsfall iforbinnelse med 911….!!

http://www.liveleak.com/view?i=f23_1304562584

Mr.Jingles
Abonnent
12 år siden

Dersom en løgn blir gjentatt ofte nok og lenge nok så blir den til slutt en vedtatt sannhet. Men alle løgner vil før eller siden falle i grus, akkurat som WTC.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mr.Jingles
12 år siden

Det er desverre sånn at når løynene faller at psykopatene blir desperate og desperate psykopater tyr ofte til desperate handlinger

Når de så hvor lett folk svelget umuligheter og konspirasjonteorier om magiske trollmmenn fra huler i Afghanistan så har dem nok fått blod på tann

Fakta er nok at om Obama gikk rundt med en M60 og skjøt noen tusen i New York og losje media skrev at det var Godzilla som kom opp av sjøen og drepte alle så vill folk flest akseptert det uten å mukke

De fleste husker nok denne fantastiske NWO talen til Pappa Bush 9/11 1991

Blodofring på hellige losje datoer er svært viktige for psykoptene i pyramidegjengen så derfor forventer mange at det også kommer en hendelse som vil overgå den som var for 10 år siden om få timer

Det er nok tvilsomt at det kommer en terroraksjon sånn som Obama advarer mot, det må nok noe nytt til
Noen mener en slags fake alien hendelse, personlig vil jeg tro at et kraftig jordskjelv i California kan gi dem nok blodofring til å tilfredstille sine herrer

Et kjempe skjelv er noe vanlige folk ikke kan klandre dem for og noe de har stor erfaring med fra før, et skjelv i California er også avbildet på ene Ill uminati kortet
De siste mnd har de også flyttet alt ut fra offentlige kontorer fra øst og vest kysten og opp til hulene sine i Denver ved foten av Rocky Mountain for å sikre sine egne verdier

Men man kan seff ikke utelukke andre HAARP katastofer som kolektivt selvmord gjennom MK som i Ill umiati filmen Happening der folk kaster seg utenfor bygninger og forran biler

NB sterke scener

I artiklen refereres det til at WTC ble nuket men mange mener at tårnene falt som en kombinasjon av nano thermitt og DEW ( Directed-energy weapon )
DEW er det eneste som kan forvanndle stål til å støv

http://beforeitsnews.com/story/1024/576/Crop_Circles_May_Be_Made_by_the_Wizards_Who_Also_Disintegrated_the_Twin_Towers_on_9_11.html%20via%20@beforeitsnews

http://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon

Vi vet også at det er brukt fantasillioner på å utvikle hyper avanserte romvåpen i USAs Star Wars program

I artiklen står det spørsmåltegn ved Terrorist nr. 1: “Verdens mektigste mann”
Det skjønner alle er Nat Rotschild som eier over halparten av verdens penger ( over 500 trillioner ) og som de sier så styrer den som eier verdens penger også selve verden der de kan diktere verdens nasjoner

Merklige er at folk godtar gigantsvindlen med å skape penger ut av luft med noen tastetrykk for å låne ut til nasjoner der nasjonene må betale tilbake med reelle verdier

Mossad og CIA er Rotschilds private hær og NATO er underlagt CIA og Mossad

Ifølge dem selv så er de bare tjenere for Draconian imperiet, at de fikk kontakt med en utenomjordisk sivilisasjon gjennom hemmelige koder som Tempelridderene fant under Salamons Tempel i Jerusalem
De sier at det er ET er som har manipulert og kontrollert vibrasjons tilstanden av eksistens for å begrense forståelse til høyere forståelse og bevissthet

Det er loven om konsekvens og handling, hva vi kollektivt sår på jorden må vi kollektivt erfare og høste. For eliten tjenere av draconian imperiet må opprettholde makt over materiale manipulasjon på nåværende begivenheter så de må holde den kollektive bevisstheten til mennesket lav og fratatt høyere positive energier, likestilling, menneskelig samvær og kjærlighet, heve vibrasjons tilstanden av bevissthet.

De sier vi vil få en MPS ( Magnetisk polskifte11 oktober 2011. Jorden vil slutte å rotere på denne datoen som det magnetiske polskifte inntreffer. Tiden vil endres etter hvert som folk forstår det, da vil en transformasjon finne sted som vil utslette det meste liv på jorden, dette vil skje i løpet av noen måneder inn i år 2012. Eliten som tjener draconian imperiet har ventet på denne tidsrammen, og ser det som en mulighet til å re-organisere planeten og vil utrydde dem de anser som uverdig å leve i en ny verdensorden

Disse hendelsene kan ikke unngås, og må skje på samme måte der alle dødelige skal se døden gjennom blod som holder alle ånder bundet, som en verden der transformasjon av bevissthet skal finne sted, som en slange i en verden i mørke. Den gamle verden skal passere før en ny verden ankommer som vil dele de som oppgraderes fra de som nedgraderes

Personlig anser jeg dette som ren sprøyt der målet kun er å kontrolere og slavebinde brorskaps medlemmene med oppdiktede røverhistorier men vi slipper å vente lenge for å få svaret på det :)

I dag har flere medier snakket høyt om å forby laserpenner, ikke så rart i grunn vist de forbereder blue beam hologram fake alien show

Hadde folk brukt laserpenner for 10 år siden under «fly» angrepene mot WTC så ville bløffen blitt avslørt og hele eliten og kampen mot terror ville falt i grus :)

9/11 False Flag Attack. Proof that PLANE was a HOLOGRAM or CGI

http://www.youtube.com/watch?v=XbBbZZQoP_w

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

En bra oppsummering paa 10 min om de siste ti aarene…

nastravi
nastravi
Anonym
Svar til  smurfen
12 år siden

«Men man kan seff ikke utelukke andre HAARP katastofer som kolektivt selvmord gjennom MK som i Ill umiati filmen Happening der folk kaster seg utenfor bygninger og forran biler

NB sterke scener»

hvorfor er jeg ikke overrasket at du argumenterer med basis i en SPILLEFILM?

«9/11 False Flag Attack. Proof that PLANE was a HOLOGRAM or CGI

http://www.youtube.com/watch?v=XbBbZZQoP_w

Hvor va beviset?

Jeg s bare et fly som kræsjet inn i WT gjentatte ganger

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Konspirasjonsteoriene lever, og med rette, siden sannheten ikke har kommet frem. Og siden sannheten ikke har kommet frem blir konspirasjonsteoriene dradd langt ut av alle proporsjoner. Man erstatter løgner med nye løgner. Alle har sin agenda basert på sitt eget ståsted der man på forhånd har utpekt kjeltringene, så da gjelder det bare å strikke dette sammen til noe som kan virke troverdig – basert på en nett blanding av sannhet og løgn.

Jeg savner mer troverdighet i denne artikkelen, og utsagn som dette er ikke akkuratt med på å styrke troverdigheten: «The Carlyle Group utførte det sprengningstekniske for eksplosjonene i tårnene (bl.a. kalibrering og produksjon av brannbombene i tårnene og de 3 atomsmellene 77 m under Ground Zero. »

Hvorfor har ikke artikkelforfatteren skrevet noe om eieren av tvillingtårnene og buliding 7? Her var det snakk om eierinteresser og økonomi. Alle disse byggningene måtte renoveres (blandt annet på grunn av rikelig bruk av det kreftfremkallende asbest), men dette ville koste enorme summer. Alle disse bygningene var på forhånd preparert med høyeksplosiver i bærene fundamenter for å kunne foreta en kontrollert sprengning når anledningen bød seg. Det er jo en kjent sak at forbrytersyndikater er styrt av penger og at spionasje og kontraspionasje også involverer store pengesummer. Internasjonal terrorisme er for en stor del finansiert gjennom narkotikahandel, og det sier seg selv at ulike grupperinger griper inn i hverandre ved at enkelte personer tjener flere herrer ettersom utsikter til økonomisk gevinst kan variere over tid.

Så hvorfor nevner ikke artikkelforfatteren Larry Silverstein? hvis han var del av et komplott som involverte den amerikanske presidenten, ville han selvsagt ha holdt kjeft om hva han viste.

http://www.youtube.com/watch?v=7WYdAJQV100

Den antydes også at det i virkeligheten ikke var fly som crashet inn i tvillingtårnene. Dette er meningløst og styrket ikke teorien om konspirasjon fra høyeste hold. Alle fly som var involvert hadde passasjerer som ble savnet av sine, og de aktuelle flights var reelle nok

Terje
Terje
Abonnent
12 år siden

«(uten at vingene falt av og ned på gata i henhold til de fysiske naturlovene)» Hvilke naturlover da? De lovene jeg kjenner til ville ikke resultert i at vingene stoppet i veggen for så å falle ned…

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Riktig Terje – dette er kun ett av eksemplene på at konspirasjonsteoriene trekkes for langt.

S.A.M.
S.A.M.
Abonnent
12 år siden

Hvis man ytrer seg om denne saken i Norge og har de samme meninger som blir presentert her i Nyhetsspeilet – blir man sett på som en lavmålt idiotisk Psycho som ikke kan skille fantasi fra virkelighet. Med andre ord, man latterliggjør seg selv til de grader, at man tenker seg om mer enn en gang før man ytrer seg igjen om de samme saker! Jeg tror jeg vet hvem som har vunnet denne saken om sannheten. De var vel egentlig vinnere fra først stund. Vi er bare tapere og kommer aldri til å bli vinnere uansett hvor mye vi prøver – Jo mer man prøver, jo verre gjør man det for seg selv!!! Man skiller seg ut fra samfunnet og blir levende i en egen lille boble hvor alt er grusomt! Bare det i seg selv fører til at man tenker på å ha normale meninger som alle andre, bare for å passe inn! Hvem vil vel være en skrudd einstøing resten av livet?

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  S.A.M.
12 år siden

Nåja.Hvem som helst kan bli en vinner, handler om innstilling det :)
Desuten heter det ikke skrudd einstøing, det heter eksentrisk :)

S.A.M.
S.A.M.
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

Nå snakket jeg om vinner/taper i 911 saken, ikke en hvilken som helst annen sak da :-) er enig at mye har med ordlegging å gjøre (ikke min sterkeste side). Trist at den som snakker best for seg alltid er den som vinner, hvis man da ikke allerede har sterk troverdighet ”etos” fra før. Har man det, kan man vel egentlig si hva som helst og bli trodd – noe som beklageligvis er tilfelle i 911 saken. Det er som David og Goliat, men i virkeligheten går det gjerne annerledes enn i eventyr…
Folk har som regel gjort seg opp en mening om 911 – og ettersom det store flertall av befolkningen er bedrevitere, så er det ikke så mange som vil innrømme at de tar feil eller at ting kan være annerledes enn deres syn på saken! De har null og niks interesse for å sette seg inn i saken en gang. Det er som en stor murvegg som er umulig å bryte igjennom.
Enten er du nysjerrig søkende, eller du er det ikke. Bra informasjonen er tilgjengelig for de søkende i alle fall da – bare synd den kan være så forvirrende. Ikke alltid like lett å skille ut hva som er sant og ikke fra konspirasjons- og mediehavet som fins der ute, for å ikke snakke om alle meningene… Har jo også litt med hva man kan fra før av.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  S.A.M.
12 år siden

Skjønte egentlig det :)
men i den saken er det uansett ingen «vinnere» spør du meg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  S.A.M.
12 år siden

Sånn seriøst oss mellom så tror du vel ikke seriøst på de spinnville konspirasjonsteoriene om magiske huleboere og trollmenn fra Afghanistan Nils ?

Du bare liker å kverulere litt ikke sant ?

Du kan trygt si det til meg, jeg sier det ikke videre siden smurfer er tette som en siler ;)

Hva skal magiske huleboere med papirkniver når dem har crusmisiller ? :)

Leaked Video: Cruise Missile Hitting Pentagon on 9/11

http://www.youtube.com/watch?v=DSs0NT1M-b8&feature=player_embedded

Hva sier ekspertene ?

Architects & Engineers – Solving the Mystery of WTC 7 – AE911Truth.org

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hZEvA8BCoBw

http://www.presstv.ir/detail/196632.html

http://www.eutimes.net/2011/09/leaked-videos-show-missile-hitting-pentagon-on-911/

Har sett en del på hjernevask boksen i dag og selv 10 år etter så blir ikke det enorme bygget WT 7 nevnt med et ord, kun de 2 tårna, man viser folkene som løper i panikk og så tåredryppende interjuver med ofrene

90% av folket tror fortsatt det bare falt 2 tårn på G Z

Seff så har media også tatt med hvor viktig det er å gå til krig mot andre land for å bevare vår frihet :)

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Syns virkelig man skal ytre seg i denne saken – i Norge også …

Om vi spør oss om den offisielle forklaringa er den eneste riktige, eller om vi tenker at media gir ryggdekning for elitens løgner, så finnes det ingen grunner for ikke å si det.

Det er nettopp slike ting vi skal si fordi vi har så mange tilfeller på at det har kommet og kommer så mange usannheter og skjulte agendaer, også fra vestens politikere og med støtte fra den såkalte frie presse, som opptakt til fatale og skjebnesvangre hendelser.

Hvis vi ikke bryr oss men svelger alt som god fisk kan vi, til syvende og sist, virkelig bli tapere – alle sammen.

Ikke fordi jeg tror at meningmann kan gjøre så mye – fra eller til, men vi har lov å stille spørsmål, og skal gjøre det.

Jeg tror ikke at man automatisk skiller seg ut fra samfunnet og inn i en boble fordi om en stiller logiske spørsmål ved offisielle forklaringer eller politikers krigsplaner. Men det betyr jo heller ikke at vi er nødt til å befinne oss utenfor sirkelens sentrum til enhver tid – i ett og alt, men bare der og når vi synes det er naturlig og har en viss logisk mening skal vi være der.

herr anfsim
herr anfsim
Abonnent
12 år siden

Jeg tror noe av grunnen til at mange som tviler på den offisielle forklaringen blir oppfattet som skrullinger og idioter har mer med de alternative teoriene enn at alle andre er hjernevaskede. Det er selvfølgelig riktig å stille spørsmål når man mener noe ikke stemmer, men jeg tror problemet er at det er for mange ville konspirasjonsteorier som ikke stiller de gode spørsmålene, men heller drar ville konklusjoner på enda tynnere grunnlag enn den offisielle forklaringen. Når man får presentert en salig blanding av satanister, aliens, hologrammer, jøder, frimurere, NWO osv. fra mange personer som alle er 100% sikre på sin forklaring er det ikke så rart at det som står på utsiden og ser på dette ikke blir særlig imponerte.

Statan
Statan
Abonnent
12 år siden

10 Min. The Legend of 9/11 — 10 Years On

http://www.youtube.com/watch?v=fS0zYRB2CfI&feature=player_embedded

« Forrige artikkel

Det er valg – Har vi noen valg? Del 2

Neste artikkel »

Rosetorne

310
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x