VG: Slik fortalte VG om den siste dommen i en av Norges verste drapssaker. Den nye gjerningsmann, et nytt justismord? Om den dømte Jan Helge Andersen, fra VG papirutgave 3dje juli 2024

Saken som aldri tar slutt

524 visninger
5 minutter lesetid
21

Skrevet av Hans Karlsen

Ny Baneheia-dom – endelig sluttstrek eller nytt justismord?

Siste runde av Baneheia-saken endte med at retten fant ut at én bortkommen ung mann står bak voldtekt og drap av to vitale jenter på en offentlig badeplass en lys sommerkveld uten å bli oppdaget. Er det virkelig sannsynlig? Dessverre, det er det ikke.

Det var Sør-Rogaland tingrett som nylig mente at Jan Helge Andersen alene begikk drapene på Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) i Baneheia i Kristiansand i 2000. Tidligere har Andersen blitt dømt i saken sammen med Viggo Kristiansen. Sistnevnte har hele tiden nektet for å hatt noe med drapene å gjøre. Etter flere forsøk, ble saken gjenopptatt i 2021. Året etter ble Kristiansen til slutt frikjent i saken. Da hadde han sonet nær 21 år i fengsel.

En stygg og uforståelig sak fra første øyeblikk av, selv etter den andre gjerningsmann er funnet, sitter mange av oss fortsatt igjen med mange spørsmål, foto, her.

Vi snakker om et justismord. Står vi overfor et nytt justismord i og med at retten nå har besluttet at Andersen var alene om å begå dobbeltdrapet, to rene henrettelser, i Baneheia?

Kniv og DNA

VGs kommentator påpeker onsdag 3. juli på to faktorer som dommerne har lagt vekt på. Det er at rettens oppfatning er at Andersen «igjen og igjen har forandret versjon ettersom bevisene har kommet». Og Andersen skal ha «forklart at han selv holdt kniven». Den andre tingen er DNA-treffene som peker på Andersen. Ingen treff er gjort av Kristiansen.

DNA-treff er uten tvil et viktig poeng. Men det har vært mye fram og tilbake med dette. Kristiansen var også vært koblet på her. Det vi må spørre oss om: Kan DNA fra Andersen være plantet på åstedet av de som virkelig stod bak drapene?

Svaret er: Det kan ikke utelukkes.

VG peker dessuten på noe annet i forbindelse med Andersens tilståelse eller tilståelser: «Andersen fikk servert politiets feilaktige ‘fasit’ før han hadde begynt å forklare seg. Slik ble politiets forklaring også Andersens forklaring».

En annen observasjon fra VG: «I dommen forklares Kristiansens forklaringer nå som ganske konsistente og plausible, i motsetning til Andersens. Før var det helt omvendt.»


I tillegg er dette en sak hvor en mangler drapsvåpen, vitner er heller ikke å oppdrive. Så hvordan kan vi stole på Andersens forklaring når den tydeligvis har kommet som følge av det politiet resonnerte seg fram til?


Svaret: Det kan vi ikke gjøre.

Aftenposten på sporet

Ifølge Aftenposten referat 3. juli tror ikke retten denne gangen «at det må ha vært to gjerningsmenn. Dommerne i tingretten mener det er fullt mulig for én gjerningsmann å holde kontroll på begge jentene, for eksempel ved hjelp av trusler»

Aftenposten skriver også: «Det er ikke noe ved åstedet eller handlingene som indikerer at det må være to gjerningsmenn… DNA-funnene gir ikke dekning for at det var to gjerningsmenn, slik Andersen hever, mener retten.» Avisens rettskommentator har en treffende bemerkning: «Hva var motivet?» Hvorfor ble de to jentene så brutalt myrdet denne kvelden?

«Jeg er redd de (foreldrene) aldri vil få den hele og fulle sannhet om det som skjedde».

Vi skal være varsomme med å være skråsikre i en så omfattende og komplisert sak. Men rettskommentatoren peker selv på et motiv, uten selv å forstå det. Han skriver: «Drapene i Baneheia rystet både lokalmiljøet i Kristiansand og nasjonen Norge.»

Altså: Hele landet ble rystet. Og det kan ha vært meningen. En metode for å styre befolkningen er det som kalles «En spenningskapende strategi» (italiensk: strategia della tensione). Forklart som «en måte å oppnå makt på ved å splitte, manipulere og kontrollere folkeopinionen gjennom frykt, propaganda, desinformasjon, psykologisk krigføring, agent provocateurer og terroristhandlinger under falskt flagg.»

Mere om myndigheters statistiske måte å tenke på, her: https://no.wikipedia.org/wiki/Spenningskapende_strategi

En kan tenke seg at de bestialske Baneheia-drapene ble gjort for å manipulere befolkning ved hjelp av frykt. Et tegn i den retning er at en stiftelse for voldsutsatte barn ble dannet august 2000, omkring tre måneder etter drapene. Underforstått: Barna er i fare, stiftelser og stat må sterkere inn i bildet.

Sjenanse og tilbakeholdenhet

Så til noen beskrivelser av Andersen, fra Kristiansand byrett i 2001:

“Overlege Bakke opplyste at en evnetest ga samlet IQ på 84, 77 på verbal IQ og 96 på utførings-IQ. Dette samsvarer med dysleksidiagnosen, og at Andersen fungerer i nedre del av normal IQ. Bakke: – Evnesvikt kan gi mangelfullt utviklede sjelsevner med IQ på under 75. Visse typer av psykopati, seksuelle avvik som pedofili og sterke personlighetsavvik kan gi konklusjonen mangelfullt utviklede sjelsevner. Tiltalte har hatt en normalt utvikling, bortsett fra ubetydelige avvik i skolegang. Evnenivået er i underkant av normalområdet. Den litt svake evnemessige utrustning gir ikke grunn til mangelfullt utviklede sjelsevner. Vitner har omtalt hans sjenanse og tilbakeholdenhet.”

Fra Adressa, her: https://www.adressa.no/nyheter/innenriks/i/wOOQ6P/hemmet-og-sjenert-andersen

Til Dagbladet fortalte Andersen dette i mai i år:

«Jeg snakker med mamma hver dag. Det er viktig. Hun er min viktigste støttespiller, sier 43-åringen.»

Det pekes på evner under det normale, sjenanse og tilbakeholdenhet og et nær forhold til mamma. En skal sikkert ikke tenke slik, men dette gir ikke et bilde av en mann/ung mann som begår brutale og unike drap og voldtekter av småjenter – og når ugjerningen er utført så dekker han over på en måte som gjør at likene ikke blir funnet på flere dager. Fra Dagbladet: https://www.dagbladet.no/nyheter/kan-aldri-gjore-opp-for-meg/81399127

Hva sier politimannen som ledet etterforskningen?

«Hansen innrømmer imidlertid at de hadde vanskelig med å se for seg at én person skulle utført handlingene i Baneheia, som involverte både overgrep, drap, flytting og skjuling av to jenter.» Fra Dagbladet: https://www.dagbladet.no/nyheter/da-startet-spetakkelet/81344280

En eller to eller fire gjerningsmenn?

Og så legger vi til at det har vært en masse rot omkring DNA-bevisene i denne saken. I et dokument, fra en dansk rettsgenetiker til Kommisjonen for gjenopptakelse av straffesaken, kan en for eksempel lese:


“1: Enten accepters dna-profilen i sin helhet og dermed skal den tolkes som en blanding af dna fra mindst fire mænd”


file:///C:/Users/rang/Downloads/rapport-fra-danmark.pdf
file:///C:/Users/rang/Downloads/forslag-til-mandat-for-sakkyndig-uttalelse-dna-.pdf

Det er altså fire menn i bildet? Siste rettsinstans mener nå at det kun er én, mens det tidligere var to. For å være ærlig, det er vanskelig å så seg til ro med den helt ferske dommen i tingretten. Baneheia-saken har sannsynligvis ikke fått sin løsning, til tross for dommernes konklusjon tirsdag, formulert slik av Aftenposten 3. juli: “Tingretten er ikke i tvil: Jan Helge Andersen (43) drepte begge jentene i Baneheia alene for 24 år siden.”

Det spørs om ikke dette er nærmere sannheten:

NY DOM: Dommerne har bestemt seg nok en gang i Baneheia-saken. Bildet er fra Aftenposten 3. juli. Merk advokaten til høyre på bildet og hans «gjemte hånd».

“Baneheia i Kristiansand var sørlandsbyens mest nærliggende idyll fram til 19. mai 2000, da to småpiker ble voldtatt og drept der oppe på platået. Dette var en klassisk babylonsk menneskeofring, bestilt fra høyere/lavere hold enn vi får vite. Saken er et slags bestillingsverk som ikke tillates oppklart, noe som viste seg allerede 28. august 2000 ved at tildekkelses-stiftelsen SSS (Stine Sofies Stiftelse) ble opprettet av «noen der ude» med penger.” Se Nyhetsspeilet om Heksesabbaten, her.

Det kan være greit å spørre seg om hvor mange underjordiske baser det finnes i Norge og om en av disse befinner seg under eller ved Baneheia. En bør også kunne fundere over om Andersen, og før det i kompaniskap med Kristiansen, er en klassisk syndebukk. Wikipedia om syndebukk, her.

Og det kan naturligvis være en tilfeldighet. Men ser en på bildet i Aftenposten 3. juli (papiravisa), legger en merke til advokaten med briller til høyre. Han står med sin hånd halvveis gjemt under den sorte kappen, det er et tegn som peker på ritualer og okkultisme. Babylonmatrix om okkult symbolisme, her.


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

3 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
eee
eee
Anonym
6 dager siden

JEG ADVARTE OM DETTE FOR SNART 20 ÅR SIDEN:

REMOTE FREQUENSY CONTROLL, microchip technology.
Remote hypnosis to kill your gnosis, remote hypnosis to cause psychosis.
remote subliminal messages to program your brain = mind controll.

S Vang
S Vang
Anonym
7 dager siden

Denne er litt på sidelinjen vil tipse om en bok som har en lignende tittel som din artikkel her.Boken er skrevet av Kjell Fjørtoft og utgitt i 1997.Boken heter “OPPGJØRET SOM IKKE TOK SLUTT”,og den handler om landsvikoppgjøret etter krigen.De fleste av oss er inneforstått med at det var rimelig med en reaksjon fra samfunnet mot landssvikerne i form av bøter eller fengselsstraff som stod i forhold til deres gjerninger under krigen,der de verste torturistene fikk dødsstraff.Husk dette “DE VERSTE TORTURISTENE FIKK DØDSSTRAFF”! Var selv ikke klar over hvor ille disse ble behandlet etter krigen før jeg leste i denne boken og Marta Steinsvik sin bok som jeg ikke husker navnet på her.Jeg la spesielt merke til en hendelse på Falstad fangeleir i Trøndelag den 26 April 1946.Der beskriver halvbroren til Kåre Stornes om hvordan Kåre ble fraktet til Trondheim fra Falstad og kom tilbake etter en tid der han beskriver kort til sin bror at han har blitt utsatt for lange avhør der Britisk og Amerikansk personell var delaktige.Kåre Stornes satt i fangenskap på grunn av at han var Frontkjemper mot Stalins kommunist regime i Sovjet.Han døde av skadene han pådro seg samme natt slik at halvbroren ikke fikk høre mer om torturistene og deres brutalitet! Jeg må stille følgende spørsmål: HVA I ALL VERDEN HADDE BRITISKE OG AMERIKANSKE STYRKER I TRONDHEIM Å GJØRE NESTEN 1 ÅR ETTER KRIGENS SLUTT? OG HVA HADDE DE Å GJØRE MED AVHØR OG TORTUR AV NORDMENN I FANGENSKAP??.Svaret ligger vel i at vi der og da ble underlagt dypstaten og Det Globale Kriminelle Syndikatet som frem til i dag opererer i varierende grad ganske fritt på Norsk jord! Kan det være utenlandske pedofile morderiske satanister som tok livet av jentene? Kan hendelsen med Kåre Stornes og sikkert flere etter krigen være starten på slike forbrytelser begått av utenlandske statsborgere med Norske Myndigheters viten og velsignelse? På side 144 i Fjørtoft sin bok finnes denne hendelsen beskrevet.Kjell Fjørtoft på Wikipedia langt nede på siden,og boken kan der leses i sin helhet.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  S Vang
7 dager siden

Det er en del som blir dekket over i den historien der. Den kalde krigen startet og Norge var vel tiltenkt å være på USAs side da, så derfor var det viktig å ta kommunister. Man kan ikke utelatte at Henry Rinnan ble forsøkt å stemples som stor beundrer av Russland og kommunismen, men det virker veldig rart fordi veldig mange i motstandsbevegelsen var kommunister. Men kommunister ble aldri vist frem som krigshelter. Man ville ikke at folk skulle få vite at motstandsbevegelsen var kommunister. Det passet ikke inn i narrativet og slettes ikke når de ville ha kald krig. Jeg har hørt/lest at Henry Rinnans egen bror ikke trodde på at Henry Rinnan var henrettet. Britene kom og tok over. Hva som egentlig skjedde er ikke lett å vite, men sannheten er nok dekket over når det er snakk om USA/USSR. Det er pga den kalde krigen og globalistenes planer.

https://www.nrk.no/trondelag/var-rinnan-kommunist_-1.4217507
Det virret Nazi rundt om i området jeg sitter nå. Motstandsbevegelsen holdt til her i området. I Trondheim ble mange torturert og drept. Rinnan infiltrerte og rundt 1000 mann ble fengslet og torturert. Jeg har hørt fra mange i familien og deres spennende historier.
Det er ikke godt å vite hva som er sant og usant i dag. Jeg har snakket med mange amerikanere som ikke tror på historien i det hele tatt. At det ikke var nazister her i det hele tatt, men det var det og de var forferdelige brutale mot noen.
Det var også jøder som forsvant fra sine hjem i Trondheim. Naboene passet på tingene deres. Norsk Politi kom i taxier og hentet dem. Men både russere, briter, amerikanere, tyskere og franskmenn ønsket å befolke Israel. Slektningene påstår at de har fått livstegn fra Henry Rinnan. Vi har alle også hørt om Operation PaperClip med Nazi i USA/USSR og rykter om Hitler i Sør Amerika.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Operation_Osoaviakhim
Henry “Lola” Rinnan:
https://no.m.wikipedia.org/wiki/Henry_Rinnan
verdwn er styrt av psykopater

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 dager siden

Ja det var helt riktig Marta Steinsvik sin bok Frimodige Ytringer jeg hadde i tankene.Både den og Fjørtoft sin bok er rystende lesning der faktisk noen ble tatt i arrest og mishandlet bar fordi de røkte tyske sigaretter etter frigjøringen.Sannheten om Andre Verdenskrig bør frem i lyset både nasjonalt og globalt under den forhåpentligvis globale opprydding som bør komme om vi noengang skal komme oss opp av totalslaveriets gjørmehull!

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 dager siden

Bare hyggelig det! Har bare lest deler av Steinsvik og Fjørtoft sine bøker på nett.Ja alt ser ut til å ha en sammenheng på alle fronter hva angår dypstatens agenda overfor befolkningen.Har du forresten sett på Frontmerket til Alfa Romeo bilen?En reptil som spiser barn! Her har Satanistene gjort seg bemerket igjen!

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
7 dager siden

kjenner ikke saken godt nok, men er det ikke slik at Kristiansen fikk strengest straff 21 år og forvaring mens Andersen fikk 18 år. Er det strafferabatt for innrømmelsen? Det er i såfall litt rart nå om det viser seg at Kristiansen er helt uskyldig.

I og med at jeg ikke visste nok om saken gikk jeg ikke videre med det, da jeg så at politiet hadde funnet spor av barneporno på Andersens PC. Det var veldig lite sa de. Mange filer, men veldig få ulovlige ting. De nevner en italiensk film som inneholder en scene med en voldtekt i en skog. Det var noen få bilder som Andersen mente var jenter i slutten av tenårene. Etterforskeren mente de var betydelig yngre.

Jeg husker at jeg tenkte at å være så dum er ikke mulig. Og kanskje er det ikke det da. Men hva tenker folk når slike nyheter dukker opp? Skyldig, skyldig, skyldig! Det fikk meg til å spørre om han i virkeligheten var uskyldig i stedet for. Har hørt historier om planting av slikt. Her kan det virke som om de ønsker å blåse opp noe fra en italiensk spillefilm. Jeg aner ikke, de forteller ikke om det er filmer som ligger ute på Netflix eller noe piratkopiering. Han innrømmer at han ser på porno, men ikke noe upassende og ulovlig.
https://www.nettavisen.no/nyheter/slik-forklarer-jan-helge-andersen-overgrepsbildene-som-ble-funnet-pa-pc-en-etter-hemmelige-ransakinger/s/5-95-1767449

Det er så mye slike saker der det ser ut til at en litt tilbakestående eller avviker blir tatt som syndebukk. Mange historier der barn forteller om tuneller og hemmelige rom og overgrep/ritualer.
Frimurere må jages ut av slike rettssaler. De sverger ed og gjør pakt med det ene og andre. Forrædere av folket i alle land.

Jeg så at noen hadde sjekket litt rundt navnene vitnene til det som skjedde i Sandy Hook. Det var mange der som kanskje hadde nære slektninger som hadde vunnet i Lotto. Så jeg liker hvordan forfatterne og andre ser ting fra et høyere perspektiv. Hva ringvirkningene er og hva myndighetene kommer med, både når det gjelder å skape kriser og å utnytte kriser.
Jeg visste med en gang at det ville bli tiltak etter 9/11. Folk over hele verden er gode mennesker, men det er gode mennesker som blir frarøvet rettigheter og frihet. Kriminelle politikere er immune uansett om de dreper millioner av barn og lemlester, voldtar og ødelegger barn for resten av livet. Ingen kommer opp i systemet om de er gode mennesker.

Syndebukk og Bibelen? Man får ofte bedre forståelse også i Bibelen om man ser hele historien. Hvis man ser bare på en setning eller to så ser det bare rart ut.
Syndebukken her er egentlig betaling til Gud. Jeg tror det var vanlig for ikke så lenge siden å la noe av det man skulle høste stå. Grøden var ikke bare for oss. Fuglene skulle også ha av kornet, og alle skapningene hadde sin rett. Slik er det ikke lenger. Tvert om. De hadde respekt tidligere. Så sende ut et dyr som var verdt mye for deg var sårt. Man ga altså dyret bort og tilbake til skaperen. Kanskje ble det tatt av rovdyr og åtseletere. Hele kjeden.
Jeg lærte noe fra de som har mer penger at de er pliktig til å gi til veldedighet. De gir gjerne tilbake til skaperverket. Når man synder så er det ofte mot en person. Tann for tann øye for øye. Uretten som ses skal straffes rettferdig. I Bibelen handlet det ofte om gjetere og bønder. Så hvis man gjorde noe mot en annen person så veide man straffen i t eks hvor mye en arbeidsdag er verdt. Deretter måtte man få en passende straff i forhold. Det står i Bibelen hvor mye en ku, okse, geit og sau er verdt, mindre dyr også. Har du en ku og mister den så er du i trøbbel. Hvis du ikke kunne betale så måtte du være slave for den fornærmede inntil di hadde gjort opp. Og slaven skulle behandles med respekt. Hvis du syndet mot Gud så gikk dyrene tilbake til Gud. Til naturen eller opp i røyk. Du skal ihvertfall ikke spise et syndeoffer. Et festoffer er når man gir fra hjertet. Hvis du har ti dyr og tar med det ene og slakter det så gjør det vondt i hjertet. Det vet alle. Mor og barn skulle ikke se dette. Det var fars oppgave. Noen må ofre noe for at andre skal ha fest. Gud er lei av offer for synd. Røyken er kvalmende, sier Bibelen. Det er nok synd og det er misforstått hvis man tror at man fortsette å leve i synd etter offer. Det er helt feil. Det var det lenge før mennesker tok Jesus som syndebukk.

Interessant også i Det Nye Testamentet da Jesus jagde ut onde ånder som tok bolig i 2000 griser. Det viktige er jo det som skjer etterpå. De urene grisene drukner i vannet. Det går igjen fra Noas Ark. Den rettferdige er i arken/ båten og de urene drukner. Moses ble funnet i en ark/båt. Det er hele tiden pakten med Gud. De rettferdige og rene skal ikke druknes i flom. Disiplene fisket mennesker ut av vannet(syndere) Dåpen er omvendelsen fra synd til å gå den rettferdiges vei. Jesus kom fra båten og fikk ut de onde åndene. Gikk tilbake i båten. Han går på vannet fordi han ikke synder. Syndere druknet og rettferdige går på vannet, eller sitter i båten.
Men når det gjelder dyr så er de urene når de bærer sykdom og parasitter. Man skal ikke slakte og spise dem, men de har også sin rettig funksjon. Men de må holdes nede. Grisen var uren fordi den sparker og graver i jorden ig spiser alt den kommer over. Insekter og larver som spiser og er i nærheten av lik er urene. Derfor vil myndighetene at folk skal spise insekter. Det er Frankismen. Det gode gjøres til det onde og det onde gjøres til det gode.

Hvis du tjener 100 så skal du gi 10 til presten og levittene, sier de, men de er jo ikke guder. Gi det heller til fattige og til naturen.
La noe av kornet stå og du ofrer til Gud. Kjøp frø og gi til fuglene, dyr eller fattige barn så ofrer du av hjertet hvis du holder penger nært. Gir du alle penger du har så vil du se himmelriket, sa Jesus til den rike mannen.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
7 dager siden

Ja, du tenker billedlig? At gresshoppene tar memneskeform? Det henger alltid sammen på den måten. Uår kommer fordi ånden i mennesket slukner og egoismen får herske. Jeg tenkte på det her om dagen. Norge (og sikkert alle andre) lagrer nå korn. Prisen går opp mens folk får dårligere råd. Tusenvis av kjøtt av alle slag ligger på fryselagre rundt om. Avlinger svis av og beitedyra får ikke mat. Jeg leste at Idaho-bønder er nektet å bruke vann pga av klimahoax. Det er tydelig at gresshoppene skal ha oss til å sulte.
slik var det også i Egypt da folk fulgte Moses og demonstrerte. Farao sultet de fordi de ikke ville høre etter. Du ser i Kenya hva som skjer. Regjeringen øker skattene og folket blir sinte. Da kan myndighetene innføre all slags tiltak og bryte loven. Unntakstilstand. Klimahoax i Danmark har ført til ny CO2-skatt. Oppå alt annet som rammer. Det er lett å se hva gresshoppene ønsker.

Billedlig og Bibelsk så er ørken en åndelig tørke. I denne ørkenen spiser man Manna. Det er åndelig mat. Det er hverdagslige mirakler som mennesker ser og får bekreftet sin åndelige tilstedeværelse. Det er derfor også Jesus kunne mette så mange. Når tørken rammer (åndelig) er folk desperate etter Guds ord. Da er ånden svak i mennesket og mørke krefter regjerer. Så at gresshoppesvermer skygger for og gjør at sola ikke gir lys betyr at man ikke kan se Gud og at det er elendighet og alt ser mørkt ut.
Gresshoppesverm er et perfekt bilde på krig og sult. Det er slik i dag og slik var det i Noas dager. Det var få som var rettferdig i Guds øyne. Men Det åndelige spiser gresshopper. Mørket fortæres av lyset og så vil solen skinne igjen. Johannes spiser gresshopper. Så igjen er det billedlig fremstilling på hvordan Gud og Guds ord vinner plass i menneskers hjerter. Gresshopper transformeres også. Forhåpentligvis til noe godt :-) Da mener jeg ikke som spiselig mat. (Tørke får gresshopper til å sverme i milliarder og åndelig tørke får soldater og demoner ut i svermer. Solformørkelse. Perfekt bilde)

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
7 dager siden

De sier at Euro 2024 logoen har samme farver og likner på WEF sin. Jeg synes pokalen likner på Schwab, men ja en gresshoppe kanskje:-) skilpadde?

Jeg så dere snakket om tunneler under Baneheia, og tenkte på en dag i vinter. Jeg snakket med en mann som arbeidet på en tunnel i Trondheim. Jeg er født der i byen og har bodd der også i noen år, men jeg ble overrasket. Jeg hadde aldri hørt om den. De skulle legge strøm i tunnelen. Tronhjemmere sier de kjenner den godt, men mange gjør ikke det. De kaller den Tyholttunnelen. Den går fra Stavne til Leangen og er 2700 meter lang. Folk sier den er bygd av tyskerne under krigen, men det er ikke den fulle historien.
Tunnelen ble planlagt allerede i 1919 og var ikke klar før 1957. Veldig interessant så kunne jeg i dag lese at det gikk rykter om at Rinnan rømte gjennom en sjakt i tunnelen.
Jeg leste at dette også var Knutsen & Ludvigsen- tunnelen. Knutsen sier i artikkelen at han er glad for oppgraderingen:-)

For jeg tenkte først hvordan i all verden Nazi klarte å bygge så fort. I Trondheim og Trøndelag er det mange grotter og bunkere etter dem. Haller i fjell og flere tunneler.
Dora ubåthavn/dokk. De begynte ikke før våren 1943 med tunnelen.

https://www.banenor.no/prosjekter/alle-prosjekter/elektrifisering-av-tronder-og-merakerbanen/2022/waterloo-i-leira-og-grevling-i-taket/
https://digitaltmuseum.no/011013109713/tyholttunnelen-ved-pel-ca-210-hvor-slepesjakten-kommer-ned-fra-hoyre-og
I boken til Roger Aase kan man lese om gang mellom Stortinget og frimurerlosjen i Oslo.
Det skal også være noe under jorden ved losjen i Trondheim. Ryktes at det er forbindelse til Vår Frues Kirke eller en gravplass der. Vi husker Chabad HQ i Brooklyn hvor underjordiske tunneler gikk bla til et bad. Vet ikke om det var Cha-bad:-)

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
7 dager siden

Hørte at det var bråk innad som førte til funnet. Artikkelen sier at det er krangel om hvem som har rett til å styre eiendommen. At den ene gruppen av individ sier de i artikkelen, men hvis man ser nærmere så er det to store grupper. Det er helt utrolig og man må bare riste på hodet (holde seg fast). Begge gruppper tror at Rebbe Schneerson er messias. Den ene (store og mainstream) gruppen tror at Schneerson er død og vil gjenoppstå. Den andre en gruppe fra Tzfat i Israel tror han fortsatt lever. Den store gruppen styrer delen over og Israel-fraksjonen styrer i kjelleren. Så Israel-gruppen i kjelleren er sinte fordi de i etasjen over har satt opp et minnesmerke til ære for den avdøde rabbiner eller Rebbe Schneerson. Det kan de ikke tillate fordi de mener han lever fortsatt og vil komme frem om bygningen og eiendommen utvides. Derfor har de bygd tunnel. Da kan de liksom ta eiendel i bygningene.

Skal vi liksom tro på dette da? Minnesmerke de satte opp er over hjørnesteinen til bygningen. Å legge ned hjørnesteiner er veldig frimureraktig. Det er store tunneler som er hemmelig under disse byene. De har også et nettverk av gigantiske avløpstunneler.
Chabad HQ er garantert frimureri. Frimurere er tempelriddere. Sionister er tempelriddere. De ønsker å bygge tempel og vise deres messias i. https://religionnews.com/2024/01/18/how-a-battle-over-a-legacy-of-chabads-late-rebbe-led-to-a-brawl-over-an-underground-tunnel/
Dommen virker også helt på trynet. Må være et brorskap bak den. Helt sykt!

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
7 dager siden

Sven-Inge
Tror du Schneerson kan ha gjenoppstått i King Charles III?
https://www.chabad.org/news/article_cdo/aid/5947877/jewish/Jewish-Communities-in-Commonwealth-Welcome-King-Charles-III.htm
Jeg forstår at studentene vil utvide eiendommene i Brooklyn. Jeg forstår at han fortalte Netanyahu at han skulle fremskynde messias gjenkomst. Jeg forstår nå at de mener å utvide Israel. De fikk hjelp av Trump og Putin. Protester førte til at muren rundt Gaza ble bygget. Trump provoserte ved å flytte ambassaden og anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Massakren kunne da skje mens befolkningen var sperret inne bak muren. Egypt hjelper dem. England gjorde Bin Ali til hersker over Saudi, som takk fort opprøret mot det Ottomanske Riket. Hans sønner ble satt til overhoder i Trans-Jordan og Irak. De kontrollerer det meste fortsatt vil jeg tro. Jødene stormer Tempelhøyden og Al Aqsa. Det kan de ikke før messias har kommet og Israel er gjenforent, i følge dem selv. Hvorfor er King Charles kronet til konge over Israel? Sitter på tronen med Jakobs sten som han la hodet på og fikk stigen inn i himmelen? Han er salvet i olje fra Jerusalem. Mount of Olives. Oljeberget og Kristus –
Kristi Himmelfart og gjenkomst.
https://www.timesofisrael.com/prince-charles-secretly-visited-grandmothers-grave-while-in-jerusalem/amp/
Noen få dager etter hans Corona-tion:
https://www.timesofisrael.com/king-charles-said-to-signal-interest-in-a-trip-to-israel/amp/
Kongens kors hadde biter fra Jesu opprinnelige kors. Påståtte hellige relikvier. Han ble kroner på Sabbath med jødisk velsignelse og på samme måte som Salomo.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
7 dager siden

Legger til denne:
https://www.israeltoday.co.il/read/lubavitcher-rebbe-after-bibi-comes-the-messiah/
og denne:

Schneerson kommer i Ukraina/Russland- midt i det som var Khazaria.

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Anarchapulco
6 dager siden

Etter å ha lest artikkelen til Armin Bahari her på Nyhetsspeilet som heter “skrekk og gru i Vigelands reptilpark”for en del år tilbake møtte jeg på noen måneder senere en kamerat av meg som bor i Oslo.Jeg fortalte han om denne artikkelen og han kunne fortelle at han hadde hørt at det ligger et underjordisk anlegg under selve Vigelandsparken også! Kanskje noen andre vet mer om dette?

S Vang
S Vang
Anonym
8 dager siden

Det er noe som stinker i denne saken også slik som i Orderudsaken! Nå plutselig etter alle år da Viggo Kristiansen endelig ble frifunnet skal de legge hele skylden på Andersen.Det kunne de jo ha funnet ut for lenge siden hvis det er riktig det de nå kommer frem til.E 18 ble ferdigstilt i tunnel under Baneheia i 1974 ifølge Wikipedia.Kan de i tillegg ha bygget en underjordisk base der for bruk av lyssky virksomhet? Finns det avstengte forsvarsanlegg i området?Slike ting bør det være mulig å finne ut av.las engang på et utenlandsk nettsted at det er en base under Baneheia! Dette er et område jeg har forsket lite på,men saken er guffen nok til å stille spørsmål ved saken gjennom en slik artikkel. Bra!

« Forrige artikkel

Israelsk avis avslører: – Israels militære visste om Hamas-angrepet på forhånd

Neste artikkel »

Da NATO-landene avslørte seg selv: Frihet er folkemord

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x