Russiske styrker går inn i Israel (Debka)
Russiske styrker går inn i Israel (Debka)

Russland klar for å innta Tel Aviv?

5.2K visninger
2 minutter lesetid
11

[Ironisk artikkel] Særdeles høytrekkende Pentagon-kilder bekreftet at inntil 5000 russiske elitetropper har overkjørt israelsk artilleri og fredsbevarende baser på Golanhøyden. Det kan peke i retning av at Russland har startet sluttspillet for kabalen.

London-gruppen rapporterer at de russiske styrkene har benyttet Sarin-gass, tønnebomber og bunker buster-ammunisjon. Bruk av klasebomber, hvitt fosfor og andre kjemiske våpen mot militære eller sivile mål er ulovlig, ifølge den London-baserte rettighetsorganisasjonen.

Strategisk russisk overtagelse av Golanhøyden

Golanhøyden er et høytliggende landeområdet som ligger der hvor landene Jordan, Syria, Libanon og Israel møtes. Området ble overtatt av Israel i 1967 med militær makt, men det internasjonale samfunnet har aldri annerkjent dette. Syria anser dette som sitt landeområde som også har høy strategisk militær betydning.

Russiske tropper med avanserte pansrede kjøretøy begynte avlossing i forrige uke fra skip i Tartus Naval Logistics Center, som en del av den massive russiske militære oppbygningen, sa observatoriet.

Kabalens dager er talte

USA og vestlige land samt de fleste arabiske land støtter de syriske opprørsgruppene som kjemper mot president Assad. Russland og Iran støtter derimot styret i Syria. Den CIA-skapte opprørsgruppen IS med sine leiesoldater står i midten.

Rundt 1000 Iranske spesialstyrker er også sendt inn i Syria, rapporteres fra Debka.com som er et Mossad-tilknyttet nettsted. Disse har slått seg sammen med de Russiske spesialstyrkene. Vi kan stille oss spørsmålstegn om Russland har gjort seg klar for å innta Tel Aviv og avsette skyggeregjeringen der.

Tyskland bryter alliansen med USA mot Russland

Samtidig rapporteres det at Tyskland og Frankriker bryter ut av alliansen med USA mot Russland. Dette er store og betydningsfulle nyheter.

Forsvarsminister Ursula von der Leyen fortalte Der Spiegel, at de ønsker Russlands President Vladimir Putins engasjement velkommen i kampen mot den ekstremistiske islamske stat. Det er av felles interesse å bekjempe IS, sa hun.

Det kan i så måte tyde på at Russland og Europa står nå sammen for å ta ned kabalen og alle dens involverte familier og nettverk inkludert Khazarene med tungt skyts.

Slutten for Zionist Nazi Netanyahu-regimet i Israel

Ifølge Benjamin Fulford ser det ut til at dette er sluttspillet for Zionist Nazi Netanyahu-regimet i Israel. Mens russiske og iranske spesialstyrker står på dørterskelen til Israel gir Pentagon sin støtte eller lukker øynene for det som skjer.

Veterans Today som har dyptgående kilder i Pentagon, er selv tilstede i Libanon og Syria med sine journalister med bakgrunn som veteraner som har vært der tidligere. Redaktør Gordon Duff uttaler at det er på tide å legge skylden på de riktige personene for den enorme flyktingekatastrofen vi ser i Syria.

Baner Russland vei for en ny verden fri fra kabalens grep?

Det rapporteres fra kilder i Jerusalem at Israels motorveier fylles opp med flyktninger mens offentlig transport er på stedet hvil.

Ifølge kilder nær David Camerons høyeste rådgivere sies det at Storbritannia vil utstede en sterk protest til Moskva kanskje i dag, men helt sikkert på fredag den 18. september 2015.

Kilder i Kreml har allerede svart og indikerer at: “Vi kommer og henter brevet selv.

Ironisk kilde: Veterans Today.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

11 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Harald Wibye
Harald Wibye
Abonnent
1 år siden

Beklagelig at det var ironisk !

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
8 år siden

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu has been slammed by historians, political leaders and activists alike for trying to rewrite history and absolve former Nazi leader Adolf Hitler of his atrocities, after the PM accused a former Palestinian leader of “inspiring the Holocaust

Mvh Tom

http://sputniknews.com/middleeast/20151021/1028865063/netanyahu-holocaust-palestine-accusations.html

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
8 år siden

Kan du vise meg det fra bibelen? Eller er det bare en løgnsuppe du spyr ut av deg.

Edna Santara Lid
Edna Santara Lid
Anonym
8 år siden

Gleder meg til å Bivåne Russland hente Det Brevet I England — Lollll ;)

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
8 år siden

Dette var Ironi fra Veterans Today, et svar på vestens conspirasjon ang Russland og Syria.
Poenget er at Russland har en avtale med Syria (1971), som gir dem rett til å være der, det samme kan ikke sies om vesten.
USA ønsker ikke IS fjernet før Assad er død.
Les denne:
Gaddafi actually offered to abdicate

http://www.zerohedge.com/news/2015-09-16/us-rejected-offers-afghanistan-iraq-libya-and-syria-surrender-%E2%80%A6-and-proceeded-wage-w

Valgeir
Valgeir
Abonnent
8 år siden

Bruken av ordet cabal er villedende. Det får jordas store problem til å fremstå som 52 slemme mennesker som kan plukkes vekk om man bare tar dem i noenlunde rekkefølge.
Når man ser på de store bankene og lederne deres ser man at dem er og alltid har vært involvert i politikk, er de store bidragsyterne til politiske partier, backer opp de politikere de liker med avisene og media deres, sponser ideologi ved forlagene deres. etc etc – det er mye å lese, og mangt kan ble lest her. Poenget er at den styrende elite er gjennomorganisert og har fått med seg store deler av kloden allerede. Om man skulle ha lykkes i fjerne 52 på toppen er det 3333 barnebarn som står klar til å ta over.
Skal man lykkes i å skape en stor global forandring burde man ta fatt i orwellian newspeak fenomenet, og gjøre noe med det, slik at det er mulig for folk å tenke klart.

Ellers bifaller jeg B. Clorin – pinlig av VT.

Edna Santara Lid
Edna Santara Lid
Anonym
8 år siden

Når den Amerikanske President har avsluttet sine taler med – “So-help-me-god” – Har han ment satan – Satan har vært den makt som står bak “skygge-regjeringen” – Som igjen har styrt alle-lands-regjeringer — Det er bare DET: – At satan-og-hans-gemalinne-“lillith” – Har forlatt denne planeten og dette sol-systemet — mens de som TILBA satan : – ER Her Fortsatt – Og-Vet-Ikke-Helt-Hvordan-De-Skal-Sette-GAL-Skapen-I-System—Igjen — Fordi De Har Ingen Makt Til Å Klare Det — Hehe ;) — Mvh. Edna Santara.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Jeg antar at Veterans Today (VT) har misset totalt eller blitt lurt, og dermed Nyhetsspeilet også.
5000 soldater er som kanonføde å regne. Skulle russerne angrepet måtte det vært med hele arsenalet, og staten Israel hadde forsvart seg med nebb og nuke. Hvis meningen er å stjele Bibelske profetier, og arrangere et slikt latterlig pinglete “angrep”, som er dømt til å mislykkes, ville det vært store oppslag i alle zionist-publikasjoner.
Ingen ting om noe slikt i israelske aviser. I Jerusalem Post kan de fortelle av det pågår militærøvelse på Golan. http://www.jpost.com/Israel-News/IDF-armored-division-practices-large-scale-airlift-of-wounded-soldiers-in-Golan-416361
Artikkelforfatter, E. Fudd, er til forveksling likt navnet på tegneseriefiguren Elmer Fudd, og Brookings Institute (BI) er en av elitens politiske tenketanker og analysesentre. Ingen E. Fudd jobber på BI. “London Group”, hva er det? Ingen person-navn på informasjonskilder i artikkelen. Omtrent samtlige kommentarer til artikkelen ler og underminerer dens innhold og seriøsitet.
Dette indikerer sterkt at saken bare nonsens, kun ment for å sverte troverdigheten til VT, som er en akhilleshæl for eliten, og de som bruker VT ukritisk som referanse. Ikke bra, slett ikke bra.

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
8 år siden

RT :skriver at Netanyahu vil reise til russia neste uke ???

israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu will visit Russia next week for talks with President Vladimir Putin on Syria, an Israeli official said on Wednesday. The prime minister will present “the threats to Israel emanating from the increased flow of advanced weaponry to the Syrian arena,” Reuters quoted the official as saying. Russian presidential spokesman Dmitry Peskov confirmed that Netanyahu will come to Moscow on September 21. “On Monday, there will be a short working visit and talks with Vladimir Putin,” Peskov said, as cited by RIA Novosti.

Mvh Tom

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
8 år siden

Heia Russland. Velkommen også til Norge.

« Forrige artikkel

10 bevis på verdens største konspirasjon

Neste artikkel »

En markedsforførers bekjennelse

11
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x