Iran og vesten ved et veiskille

3.8K visninger
6 minutter lesetid
75

17.03. 2010. Det Norske Studentersamfund (Chateau Neuf). Jeg utfordret H.E. Michael Eligal, Israels ambassadør, på det faktum at Ahmedinedjad aldri har sagt at Iran ønsker å “utslette Israel fra kartet”. Han utfordrer meg tilbake ved å vise til kun ett sitat hvor det iranske regimet anerkjenner Israels rett til å eksistere.

Israel eksisterer, mens Palestina og deres naboer er i ferd med å bli etnisk utrenset og utryddet av et land som overbeviser sitt folk til å tro at “staten Israel” er et legitimt konsept og forsøker å overbevise sitt folk til å “tro” at de er de virkelige ofrene i denne konflikten i Midt-Østen.

Siden Israel angrep Gaza i januar i 2008, etter at noen flere tusen hjemmelagde Hamas raketter såvidt drepte ett menneske i Israel, har 1500 sivile mistet livet, og skoler og sykehus er tilintetgjort i det verdensbefolkningen anser som et folkemord.

Flere tusen vil fortsette å miste livet det kommende året som følge av mangel på grunnleggende livsnødvendigheter som mat, rent vann, medisiner og elektrisitet. Israel kveler 1.5 millioner mennesker sakte, men sikkert i et område på størrelse med Oslo, i en millitærblokade rundt Gaza som har vart i over et år etter de massive ødeleggelsene.

Den Israelske befolkning har svømmebassenger og bomberom, de lever i beste velgående og mottar fortsatt flere milliarder dollar i “nødhjelp” fra USA, selvom Israel står trygt og stabilt på sine egne ben etter 60 år med systematisk utslettelse av sine naboer.

AIPAC er sugerøret i den amerikanske økonomi, hvem er Israel til å snakke om eksistens, når de systematisk benytter høyteknologiske og krigskonvensjonelle våpen mot et folk som ble frastjålet sitt land? 900.000 palestinere ble kastet ut av sine hjem i 1948, for et folk uten land som trodde de kom til et land uten et folk.

http://www.youtube.com/user/beastofeast?feature=mhw4#p/u/6/6ZBADLUGO5c

Ambassadøren sier: “I det øyeblikket du viser meg dette sitatet, da vil vi begynne å endre vår mening om Iran”

Så kjære paranoide ambassadør, jeg håper du gjør som du sier og lar dette sitatet som vil “forandre ligningen totalt” starte et nytt politisk kapitel for deg og ditt folks eget beste. Tilgivelse er kjærlighet og  unnskyldning er ærefullt, trekk tilbake beskyldningene om at Iran er en trussel mot Israels eksistens og  iverksett en to-statsløsning.

Dere må slutte å utvide de ulovlige utbyggingene og bosettingen på okkupert jord, og tilbaketrekke til 1967 grensene i løpet av en 4 års tidsperiode. Når det er gjort, kan dere trekke bosetterne tilbake til de opprinnelige grensene satt av FN’s mandat i 1945, og slutte å skylde på Palestinere og utrydde dem i et holocaust for den urettferdige behandlingen Hitler og Nazi-Tyskland påførte uskyldige mennesker under andre verdenskrig.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/sep/29/iran.israel.ahmadinejad

Her er et sitat fra Irans førstevisepresident:

“No Iranian government official would ever acknowledge the Zionist regime (Israel). … We oppose the Zionist regime, but we have no problem with the people residing in the occupied lands.”

Hamas ønsker også en to-stat løsning. De eneste i området som stopper denne prossesen er USA som gang på gang, hvert eneste år legger ned veto i sikkerhetsrådet for denne fredelige og fullt mulige endelige avgjørelsen etter 60 års lidelse på begge sider av muren.

Hvem oversatte “utslette Israel fra kartet”?

MEMRI (Middle East Media Research Institute) er en selvstendig Institusjon, som oversetter den arabiske nyhetsverden for vestlige medier. De har kontor i Washington, Jerusalem, Berlin og London. De er ganske ofte selektive og i mange tilfeller har de oversatt utalelser etter egen vilje og ønske, som “å utslette Israel fra kartet”.

Denne svært mystiske nettsiden som har lovet:  “the continuing relevance of Zionism to the Jewish people and to the state of Israel”, står registrert på en Israeler ved navnet Yigal Carmon. Personen har 22 år bak seg i Israelske  etteretningstjenester.

The Guardian
skriver en avslørende sak om selektive MEMRI, som dessverre har gått hus forbi for de fleste. Les mer her.

Irans rett til atomkraft-teknologiske ambisjoner

Iran har et legitimt behov for atomkraft før de kan legge om til alternative energikilder. Atomkraft er rent og effektivt og kvaliteten rundt sikkerheten til anlegget er toppmoderne som i et hvilket som helst annet vestlig atomdrevet land.

Landet Iran har 80 millioner innbyggere, Tehran by har 14 millioner, og en infrastruktur og “skyline” med “metro-systems” lik hvilken som helst annen topp moderne storby. Det brukes olje til fyring som er svært forurensende og Iran er også nødt til å kjøpe elektrisitet fra sine naboer i en verden der vestlige ledere fra “den nye verdens uorden” krever en klimakur gjennom en internasjonal klima-avtale for drastisk å kutte ned Co2 utslippene, men nekter Iran å anskaffe det alle nasjoner har rett til, nemlig teknologisk utvikling for sitt folks beste.

Ambassadøren som gjør opp dine meninger for deg

Israels ambassadør sier i debatten at:  “atomkraft kapabiliteten som Iran forsøker å utvikle er for elektrisitet, vel, jeg kunne forstått det hvis Iran var et fattig land uten olje, men med viten om mengden av olje Iran besitter, tror vi virkelig at Iran trenger å søke atomkraft kapabiliteter for å høste elektrisitet?”

Så avslutter han med:

“Kom igjen! Jeg tror ikke noen kommer til å kjøpe denne påstanden”.

NRK journalist i panelet Sigurd Falkenberg Mikkelsen, svarer på denne påstanden:

NPT (ikke spredningsavtalen) har blitt nevnt. Iran har signert NPT og vi må også erkjenne at de er fullstendig legitime til å utvikle atomkraft energi. Argumentet som blir brukt “Hvorfor trenger de det, de har olje”  Det betyr egentlig ingen ting, det er deres rettighet som en stat som har undertegnet “ikkespredningsavtalen”.

Ambassadøren blir amper

Israels fremste talsperson i Norge ankom og ble invidd dagen etter Gaza opptøyene og stopp folkemordet demonstrasjonene i Oslo 8 januar 2009.

I et intervju med NRK, medeller han at han føler at det er noen grupper, som primært er anti-semittiske og ledet av jødehat som de bruker i situasjonen i en anti-semittisk kampanje. Dette er noe vi må følge nøye og forsiktig med på.
Han mener det er Islamistiske grupperinger i Norge, men har ikke noen spesifikk  gruppe i tankene.

Han overser muligheten for at mennesker generelt er uenig i folkemord og bruken av fosfor bomber og utarmet uran mot en uskyldig sivilbefolkning, og kaller protesten for jødehatere med en tilhørlighet til radikale bevegelser.

Under debatten på onsdag virket han noe truende ovenfor en gjest som stilte seg på podiet for å stille et spørsmål. Ambassadøren sa:

“For det første la meg anbefale deg noe. Hvis du vil fullføre din nasjonale aspirasjon som palestinere, ikke bind deg eller tilkobl din framtid med Iran. Det eneste du frembringer for ditt folk, er lidelser og mer krig.”

Tidligere understreket han at Israel ikke truer sine naboers eksistens som Iran gjør. Her innrømmer han at Palestineres selvrådighet er Israels business og hvis okkupanten vil kan de påføre de okkuperte mer lidelse og mer krig om de forsøker å få hjelp fra sine Iranske naboer.

Det er en video som ligger ute på YouTube som noen av våre lesere har reist seriøs bekymring for. Her er Michael Eligal i New York hvor han angriper jødiske rabbier med banneord og hat fordi de tilhører “jews against Zionism”.

Betyr det at vår Israelske ambassadør er en Sionist?

Balfour erklæringen er et radikalt emne

Balfour erklæringen i 1917 omhandler den britiske imperialistiske kolonimaktens overskrivelse av Palestina-mandatet til pengetrykkeren “Lord Mayor Rotchild” som brukte “Sionistiske” terrorgrupper som “Irgun” og “Stern banden” til å sprenge moskeer og kafeer i Jerusalem for å splitte folket for sin  egen agenda.

Sionister er ikke jøder, de bare later som de er. Ifølge den Israelske ambassadøren er dette et radikalt emne, men for de som kjenner historien er dette et viktig bidrag i dagens debatt. Jødene og araberne levde side om side i fred i flere hundre år før denne gruppen begynte å masseinnvandre jøder til Palestina på 20-30tallet. I 1944, var 2/3 av Palestina bosatt av Palestinere mens 1/3 var kolonister.

Landsfordelingen ble urettferdig delt ettersom Palestinere fikk 1/3 av sitt eget land.

We came here to a country that was populated by Arabs and we are building here a Hebrew, a Jewish state; instead of the Arab villages, Jewish villages were established. You even do not know the names of those villages, and I do not blame you because these villages no longer exist. There is not a single Jewish settlement that was not established in the place of a former Arab Village. — Moshe Dyan, 1969

En av grunnene til at mange idag tviler på Holocaust og kaller det for en myte at 6 millioner jøder ble gasset ihjel, begrunnes med Balfour Erklæringen. De fleste jøder ble emigrert fra Tyskland lenge før togene satte kurs mot Auschwitz.

Balfour erklæringen benektes av sionister, som vår Israelske ambassadør i Norge.

Hvem er historiebenekteren her?

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

75 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Letters from Iran – Green Movement and freedom for Iranians http://www.youtube.com/watch?v=MzNUjiKapOs

Internasjonalt samarbeid er alltid løsninga

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Den tidligere lederen for FNs våpeninspektører i Irak utelukker ikke at Israel kan komme til å angripe atomanleggene i Iran.

– Jeg tror ikke Obama-administrasjonen vil ty til våpen. De har en krig gående i Afghanistan, og de har fortsatt soldater i Irak. Å begynne en tredje, ønsker neppe den amerikanske opinionen, sier Blix.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/hans-blix-ser-ikke-bort-fra-israelsk-angrep-paa-iran-3421265.html

Ja gjør de det så kan israel slik vi kjenne det være i ferd med å nå sin ende.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Landets utenriksminister sier de ikke kan ignorere at to iranske krigsskip vil passere Suez-kanalen.

Israel advarer mot «Irans økende selvtillit» på grunn av militær provokasjon

– Dette er en provokasjon som beviser at Irans selvfølelse vokser fra dag til dag. Jeg ber det internasjonale samfunnet forstå at Israel ikke kan ignorere disse provokasjonene, sa Lieberman.
http://www.dagbladet.no/2011/02/16/nyheter/utenriks/iran/israel/politikk/15463253/

Hvorfor skal ikke Iran`s seltillit få lov til å vokse, på tide noen senker “tilliten” til israel.

klumpen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Enig, Bush og Blair må stilles for krigsforbryterdomstol for invasjonen av Irak. Og Israel må interveneres av FN. At Israel styres av psykoer er ikke et hakk bedre enn at Irak, Afghanistan og Iran styres av psykoer.
Men jeg så ingen dommere fra Nürnberg i opptaket.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu ratcheted up rhetoric last week by calling on the West to convince Iran that it would be willing to take military action to prevent Tehran from producing nuclear weapons. He said economic sanctions had so far failed to do the job.
http://www.reuters.com/article/idUSTRE6AF3G720101116

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Jaja, vi får vel snart fokus på andre viktigere saker enn om noen få mennesker på en Gaza-flottilje blir myrdet. WW3 blir GLOBAL, sier Chossudovsky.

Chossudovsky: US will start WW3 by attacking Iran.

A UN nuclear watchdog report suggests Iran could be developing a nuclear bomb, apparently confirming long-held suspicions in the West. But Tehran denies the claims, again insisting that its atomic intentions are peaceful. Michel Chossudovsky, who’s from an independent Canadian policy research group, believes that what Iran says hardly matters, because the U.S. is planning for war…

Russian Chief of Staff: US plans to strike Iran

Obama Nobel speech: Tools of War can bring Peace

In his acceptance speech, the President said war is sometimes a necessary measure to achieve peace.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Trilateral-kommisjonen har besluttet krig mot Iran !

“By James P. Tucker, Jr.

DUBLIN, Ireland—Trilateral Commission (TC) members, angry over their failure to establish a world government and the economic crisis they generated, called for war with Iran when they gathered behind closed doors here in Dublin, Ireland May 7-10.

War plans were revealed by Mikhail Slobodovsici, a chief adviser to the Russian leadership, when he strolled off the grounds of the Four Seasons resort, where TC had hunkered down behind armed guards and locked doors. He thought he was talking to a TC colleague when speaking with Alan Keenan, who operates the web site WeAreChange.org.”

Se: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3516%3Awar-plans-of-the-trilateral-commission&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=fr

Kan noen komme med en grundig analyse av dette her ? Jeg trodde at Russland ville ta parti med Iran – er det virkelig mulig at Russland vil ta parti med de fascistoide EUSSR og USASR ?! Er det nå bare Kina som vi kan støtte oss på hvis det blir en shoot-out mellom oss fredelige og nynazi-pakket ved navn Brzezinski, Bombama, Rockefeller og Gahr Ztøre ?

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Kina?
Med Rockefeller og FN puppet Maurice Strong installert i Kina som Government Consultant, så er det i tilfelle bare ennå et opplegg hvor de kontrollerer begge sider…..og kjører dem mot hverandre for å redde økonomiene……

En liten krig er eller to er nå som alltid god business, og fint å redde skakkjørte økonomier på, og unngå folks vrede, idet folk under krig holder pusten i frykt, – om den skal innkludere dem også, – og sitter musestille, patriotiske, uten å plage ‘sjefene’…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“- OSAMA ER I WASHINGTON: Den iranske presidenten med oppsiktsvekkende uttalelser i intervju på amerikansk fjernsyn. Her fra da han ble tatt i mot i FNs sikkerhetsråd der han 3. mai deltok på møte. Foto: REUTERS/Shannon Stapleton/Scanpix
Irans president hevder Osama bin Laden befinner seg i Washington
.- Vi er ganske sikre på at Ahmadinejad tar feil, sier amerikanske myndigheter. ”
http://www.dagbladet.no/2010/05/06/nyheter/utenriks/usa/iran/mahmoud_ahmadinejad/11600374/

Hahaha, Ahmadinejad og Armin er mine helter nå! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Takk for det Armin. Nei, jeg satte ikke deg i samme bås som Ahmadinejad. Kaller ham for en helt, siden han og Qaddafi er eneste nålevende “muslimske” ledere som sine utsagn “matcher” våres… :D
At de også bare er “puppets” av illuminati, er det vel ingen tvil om.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Jeg synes det er komisk at det Iranske flagget ser ut som et øye som med en spiker i seg.

Kjetil S
Skribent
14 år siden
Kjetil S
Skribent
14 år siden
kjell108
Abonnent
14 år siden

Jeg sjekket størrelsen på bilde på toppen av dette temaet.
Bildet er på 367 KB. Det tilsvarer en hel roman som PDF-fil.
PC’en min stoppet nesten opp under nedlastingen av bildet.

Jeg har to mulige teorier her

1. Armin har en 1 MB ADSL fast forbindelse selv og merket ingenting. Han har ikke tid til å sjekke størrelsen på bilder. Alt skal gå over stokk og stein.

2. Nyhetsspeilet er infiltert av Freemason. Disse legge kjepper i hjulet ved enhver anledning og skylder på “tekniske problemer” og at de trenger 10-tusener for å løse “problemene” (server betyr null for hvor lang tid det tar å laste ned et bilde på 367 KB)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Anat (23) har sittet i hemmelig husarrest i fire måneder
.Israel mener journalisten har lekket hemmelige militærdokumenter. Pressen gitt munnkurv. ”
“I NESTEN FIRE MÅNEDER har den 23-år gamle journalisten Anat Kamm i nettstedet Walla sittet i husarrest i Tel Aviv.

Få har hørt om henne.

Israelsk presse har ikke kunnet omtale saken. En israelsk domsstol har gitt pressen munnkurv. Media har hverken kunnet omtale arrestasjonen av den unge journalisten, beskyldningene mot henne eller etterforskningen av saken. Kamm har heller ikke kunnet fortelle sin versjon om hvorfor hun anklages for å ha stjålet 2000 svært sensitive dokumenter fra det israelske militæret, og gitt materialet videre til en journalist.

MEN RYKTENE HAR svirret, en blogger i USA avslørte i mars at en israelsk kvinne sitter i husarrest, noe som er et forholdsvis dramatisk virkemiddel i Israel.

– Husarrest har vært brukt en del på grunn av ytringer og meninger, særlig mot folk på den høyreekstreme siden som man har ansett som farlige, sier journalist Asgeir Ueland som har bodd og jobbet som journalist i Israel i 11 år. Han forteller at den pålagte munnkurven har gjort saken verre for israelske myndigheter.”
http://www.dagbladet.no/2010/04/09/magasinet/media/israel/utenriks/politikk/11193221/

Enda en ansikt av Israel lekket, takket være internett!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Kina vil diskutere nye Iran-sanksjoner
.Ifølge USAs FN-ambassadør Susan Rice. ”
“- Kina har gått med på å innlede seriøse forhandlinger, som et første steg på veien mot å få hele Sikkerhetsrådet med på et tøffere sanksjonsregime mot Iran, opplyser USAs FN-ambassadør Susan Rice.
Det hvite hus sa torsdag at Kina har tatt et viktig skritt, og at verdenssamfunnet vil være i stand til å øve kraftigere press mot Iran denne våren.

Torsdag ble det også klart at Kinas president Hu Jintao vil delta på et toppmøte om atomsikkerhet i USA denne måneden, noe som blir tatt til inntekt for at Kina vil samarbeide om en ny Iran-resolusjon. ”

Krigen er planlagt, skritt for skritt.

Otto
Abonnent
14 år siden
Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Hei Bondevik. Ja, Irans regjering krenker menneskerettigheter hver dag. Men nå er det sånn at City of London, Vatikanet og State of Columbia (Washington) kontrollerer alle de hemmelige og litt mindre hemmelighetsfulle organisasjonene som OPEC, NASA, EU, NATO og Media. De kontrollerer verdensøkonomien, energipolitikken, forsvarsbudskjettene, eller behovet av disse, pharmaindustrien og religionene. De har politiske og økonomiske “Hitmen” som går in å presser eller ved behov dreper presidenter og ledere i alle land de vil kontrollere, og det er vel en kjennsgjerning at NWO vil kontrollere ALLE, de står dermed også bak nøkkelpersoner i Iran`s regjering, inkludert media der som hisser dem opp mot Vesten. Hvilken skade disse organisasjonene påfører verdenssamfunnet og menneskeheten er enorme og kan leses om i alternative medier rundt i hele verden, bevisene er uendelig mange og trenger inget vedlikehold. Politikere kan ikke forandre noen ting, dere vet det, og bruker derfor media og korrupte utdanningsinstitusjoner til å styre folkets frie vilje. Så lenge folk skriker etter mer beskyttelse fra verdensbildet dere tegner opp kommer dere i deres sanne posisjon, for mer kontroll og mindre frihet har dere makt til å innføre. I tilegg har dere makt til å godkjenne vedtak som ødelegger befolkningenes livsnødvendige resurser, som rent vann, mat uten gift og et sannhetsbasert helsesystem. For at Staten skal få denne makten av folket er de i behov av kriminalitet, av narkotika av syke mennesker kaos og forvirring, de er også nødt til å fokusere sitt massemedia mot kaoset de skaper. Ved å fokusere energien mot dette overordnede krigshissende hierakiet vil alle “små” problemer som er viktig for enkeltmennesker løse seg selv. Folk våkner opp til faktumet at de har blitt holdt for narr nå, og et meget alvorlig sådant. Er det noe som skulle vært forandret i grunnloven så er det paragrafen om hvilken religion som skal tilbes, å høre voksne folk i en debatt diskutere eller i det hele tatt nevne sin Gud i en så alvorlig situasjon verden står oppe i, blir som å høre på en gjeng med drittunger som diskuterer hvem som har den sterkeste pappaen. Religion hører ikke hjemme i politikk, til nød i hjemmet hvis man ikke prakker det på andre som bor der. http://www.youtube.com/watch?v=Pd30X6Zj9R0 – En liten vekker til de som ikke tror media er kontrollert, miniubåter skulle sendes ned og dokumentarfilm skulle vært laget i 2001, årsaken? Religion og Control fra govern(mental) institusions.

ReXoR
ReXoR
Abonnent
14 år siden

Tenkte jeg bare ville tilføye noen videoer og bilder av Iran før den jævla “islamistiske” revolusjonen ødela landet.

Dere kan sikkert si mye stygt om Reza Pahvlavi, men sammenlignet med det de har idag, tror jeg “alle” ville hatt ham tilbake om de kunne. Omtrent som Saddam/USA i Irak.

regards…..

Otto
Abonnent
14 år siden

Haarp kan anvendes for å generere jordskjelv, som oppfinneren Nikola Tesla sa for mange år siden, jeg kan splitte jorden. Chemtrail er kjent for blant annet spredning av tungmetaller og annet, blant annet barium, også for å få mer refleks-effekt av haarp.

Det rapporteres i disse dager om massiv chemtrail spredning i blant annet USA. Lytt til del 31 til 33 i Radioprogram March 17 2010, Intelligence Report from Field McConnell and David Hawkins. Det er åpenbart planlagt nye overgrep under falsk flagg mot menneskeheten og alt miljø og at effektuering kan skje i nærmeste framtid.

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Chemtrail, location: Trondheim, Norway. Photo: Otto Lund, Navigate3D.com

Pictures
1 – 4: Chemtrails, 13 March 2010 9:08 am, Trondheim S ESE-WNW direction

T
T
Forfatter
14 år siden

Veldig bra Armin, du ble ikke kastet ut denne gangen heller : ) Har sett det klippet to ganger nå å synes du kom godt i fra det, men mitt håp er at verden vil se fri energi i nærmeste fremtid mao andre løsninger enn olje og atom-kraft.

De girer absolutt opp til noe, mulig de vet noe vi ikke vet og kanskje kommer et HAARP-skjelv og militæret står igjen klar til å rykke inn der det måtte riste… som Smurfen sier så er ikke dollaren backet opp og det er rart Calleman profetien slo feil ang. den… men samtidig så er USA der for en grunn, CIA ble som vist av Hans Gaarder startet av to knekter av Malta og hvis ikke folket der nede står opp imot Vatikanet og de kreftene som søker en NWO så vil grunnen til at de er til snart vise seg i form av alliansen vi kaller anglo-saxon og også anglo-israelism… se Bill Ryan fra P.C kommentere “the anglo-saxon mission http://www.youtube.com/watch?v=SNp7eOEYYtk

Jeg er enig i at tradisjon og kultur er fine greier, men hvor kommer vi fra og er vi ikke en stor familie? Jeg er ikke for noe “monotont unity samfunn” men hvis vi skal unngå WW3 så må folk se at CIA, Mossad osv ikke representerer noe land, de representer anglo-saxon og/eller anglo-israelism. Så i vår kamp mot dem bør vi heller ikke representere noe land, men overlevelsen til menneskeheten.

Hvis disse kreftene nå går til angrep på et nytt land uten at folk våkner og slutter å la dem kontrollere begivenheter, med all info som er lagt ut om planene deres, så er det ikke så mye mer vi kan gjøre… som Jordan Maxwell sa; lyset i enden av tunnelen er et tog som kommer fort!

Våkn opp, kunnskap er nå, tune inn på en høyere frekvens og ikke gi din energi og makt over til de pedofile som søker å kontrollere jorden

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  T
14 år siden

“Jeg er enig i at tradisjon og kultur er fine greier, men hvor kommer vi fra og er vi ikke en stor familie?”
Jepp, vi alle har samme opphav. Nasjonalister, rasister, og andre tullebukker spiller på splitt og hersk teknikker, og samtidig beskylder innvandring for uro i samfunnet, istedenfor å fokusere på likhetene vi har blant oss.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Takk for svar, Arifkarim.
Det er forståelig at man reagerer om man føler seg tråkket på.
Agenda er agenda, folkevandringer blir også brukt. At noen her ser og påpeker dette, eller ser noen problemer dette skaper, betyr ikke at de er NS-medlemmer eller rasehatere.

Den hvite og kristne rase, har svært mye på samvittigheten. Det er gode og mindre gode folk, innen alle raser.Tror også at de arabiske folk ville reagert litt om deres myndigheter brakte inn store mengder av hvite mennesker inn i deres land, på samme måte som ting har skjedd her.

Å stjele landet til indianerne og behandle dem som de har blitt, tar jeg avstand fra. Men det blir ikke riktig å si til oss her at vi gjorde det, for vi er etterkommerne etter de som ble igjen her i landet, og som faktisk ikke dro til USA. Heldigvis.. Er glad for at jeg ikke er en del av et så negativt karma.. :-)

Jesus sier et sted: Inntil folkeslagenes tid er forbi..
Det ligger vel i tiden at folk reiser mer og også blander seg mer med andre raser både genetisk og på annet vis, men det er som de fleste vet også en agenda med de fleste planer og splitt og hersk, sette folk opp mot hverandre, de krefter som vil ha strid og tjener penger på strid. De har laget de fleste kriger, krakk og annet som skjer og tjener penger på det.

Men til dere som først er her og i mange tilfeller er født her, så vi får forsøke å se hverandre som individer og vise hverandre gjensidig respekt. Det er viktig at vi som ser og jobber imot dette bestialske “dyret” som både Bibelen og Koranen nevner, å stå sammen om denne kampen, selv om vi er av forskjellig farge og er uenige i andre ting. IKKE LA DEM SPLITTE OSS, når vi er på samme side i kampen mot DYRET!Noen har kalt staten for STATAN.. det er vel et annet ord for systemet som etterhvert blir til UDYRET.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Jupp vi er alle samme familie vist man tar bort øglerasen til David Ice Arif :)
Vi er alle barn av våre forfedre dem gigantiske Lyranerene…. De er også Pleiadinerenes forfedre og Pleiadinerene er da også våre forfedre :)

Alt sammen har bindinger til hverandre

Se denne filmen her på 5 deler så får du hele historien om hvor vi komer fra, da får du også forklaringen på Jesus, biblen, satan, NWO, Anunakiene, Nephelimere, falne engler, Nibiru osv :)
Alt henger sammen for den som er villig til og fortrenge sin trangsynhet ;)

Det var Mu folket som i sin tid utslettet Atlantis, dem hadde teknologien til og dra himmellegmer ut av sine baner og styrte dem inn i jorden for og lage gigantiske flobølger som var flere km høye

Rune Øverby, som har forsket 25 år på temaet har skrevet bøkene “Jordens fjernhistorie i et nytt lys”
«himmelsønnene» forteller om fortidens historie, syndfloder og ragnarokk.
og Jordens kolonisering fra kosmos

Her kan du lese litt om dine foreldre Arif :)

http://www.galactic-server.com/rune/jordfjs.html

Sigr Huginsson
Forfatter
14 år siden

Meget bra Armin!

Jeg bet meg merke i dette:

“Israels ambassadør sier i debatten at: “atomkraft kapabiliteten som Iran forsøker å utvikle er for elektrisitet, vel, jeg kunne forstått det hvis Iran var et fattig land uten olje, men med viten om mengden av olje Iran besitter, tror vi virkelig at Iran trenger å søke atomkraft kapabiliteter for å høste elektrisitet?”

Har Michael Eligal glemt klimahysteriet, eller er han rett og slett i full viten om at global oppvarming er sterkt overdrevet?

Hvis USA og/eller Nato angriper Iran, har faktisk ikke Kina og Russland noe annet valg enn å blande seg inn.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Sverre har rett her, Kina og Russland har da ikke annet valg en og blande seg inn og da kommer automatisk NATO med i henhold til pakt 5
USA har lenge kjempet en knallhard kamp for og få Israel og Georgia med i NATO for dem vet at det ville utløst en global konflikt, en global konflikt USA desperat trenger nå
USA har ikke noe alternativ, vist dem ikke får en global konflikt snart så vil dem innen kort tid bli redusert til et U-land uten inflytelse i verden og da vil dem dra Israel med seg ned i dritten
Kina, India og Brasil seiler nå opp som dem store i verden og USA svekkest tilsvarende
Det er kun en kunstig høy oljepris og Kinesisk vilje til og invistere i Amerikanske statobligasjoner som holder liv i dollaren
Dollaren er i realiteten helt verdiløs
CIA og Mossad konspirerer nå på høygir samt alle deres PR-Byråer kjører høyt på anti Iran og anti muslim propaganda for og samle støtte til et angrep på Iran
Putin og Hu har forlengst advart Obama i sterke ordlag mot NWO planene deres
Angriper USA og Israel Iran og stenger oljetilførslen til Kina så har ikke kina annet valg en og reagere mot USA og dermed har USA fått sin globale konflikt sammen med NATO
Profetiene sier at et angrep på Iran ikke kommer før i Oktober/ November, bare tull seff et angrep kommer lenge før den tid

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

“Angriper USA og Israel Iran og stenger oljetilførslen til Kina ”
Hæ? Det er araberstater og stortsett afrika som eksporterer olje til Kina:
http://e24.no/raavarer/article3530887.ece

Araberstater og Iran kommer nærmere. Samme gjelder India, Pakistan og Kina. Planer om en asiatisk økonomisk union er i sikte. En effektiv hinder for vestens hegemoni i verden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

ææææ….. ja var det ikke akkurat det jeg skrev da Arif ;)
USA og Israel angriper Iran for og stenge oljetilførslen til Kina fra arabiske land

Skule nesten tro du oppholdt deg i nærheten av en TETRA-sender så på hugget du er i dag Arif :P

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Oops. Hadde faktisk glemt å slå av den trådløse ruteren min idag… Takk for påminnelse, hehe ;)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
14 år siden

Litt avklaring vedrørende klimahysteriet og CO2

1. Vi blir fortalt at for å redde verden må vi redusere utslipp av bla CO2, pga denne global oppvarming etc:

– Det er imidlertid nærmere sannheten at mer CO2 i atmosfæren ville gi oss et mer robust økosystem, en grønnere planet og mulighet til å produsere rikelig med billig mat til verdens befolkning. Gartnere øker innhold av CO2 i veksthus 4 – 5 ganger for på en effektiv måte å øke planteproduksjon.
Historiske data viser også at innhold av CO2 i atmosfæren har vært langt høyere tidligere uten at det har medført ukontrollert oppvarming – temperaturøkningen er ikke linær ift mer CO2.

http://www.climatechangereconsidered.org/

http://www.plantsneedco2.org/(X(1)S(5ryfkb55v5gt23mec1rzeeze))/default.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1

http://www.co2science.org/

http://www.co2isgreen.org/default.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1

Tom Segalstad forsker sin side:
http://folk.uio.no/tomvs/esef/esef0.htm

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  Uffda
14 år siden

“Historiske data viser også at innhold av CO2 i atmosfæren har vært langt høyere tidligere uten at det har medført ukontrollert oppvarming – temperaturøkningen er ikke linær ift mer CO2.”

Jepp, men slik jeg har forstått det så er CO2 mer en funksjon av temperatur enn omvendt. Varmere hav absorberer mindre CO2, så når havene varmes opp, en prosess som tar 100vis av år, så frigir de CO2. det motsatt skjer når havet blir kaldere. Å frykte evt. tilleggseffekt fra mer CO2 fremfor de virkelige årsakene blir derfor spesielt hyklersk når dem juger om dette i utgangspunktet.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  vidar
14 år siden

Du har sikkert rett, anbefaler deg T Segalstad sin forskning om tema….

Se hans foredrag på Tuben, eller lytt til forelesningen fra
Second International Conference on Climate Change 2009 – du finner det under session 1 på mandag:
http://www.heartland.org/events/NewYork09/proceedings.html

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  vidar
14 år siden

co2 absorberer varme, varmen stiger, bakkenivå blir kaldere.
I tillegg får man mere nedbør og mere vegitasjonsvekst.

Bare ta en co2 patron og slå hull på den og se hva som skjer.
co2-en frigjøres tar varme fra omgivelsene, og patronhylsen blir iskald.

Alt er snudd på hodet.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  vidar
14 år siden

Like greit å plassere myten om fossil/organisk energi i perspektiv med det samme, da mine tidliger posteringer om tema synes å være slettet.

2. Vi blir fortalt at olje er fossil energi og vil snart ta slutt:

– Riktignok var dinosaurer store dyr, men du har kanskje som meg lurt på om det virkelig kan være slike mengder av organisk matriale ute på havets bunn.
Langt fra all olje er av fossil natur, men dannes også i jordens indre under høyt trykk og temperatur – såkalt abiotisk olje.

Russland er i dag den størrste oljeprodusent. De borer etter olje ned til 13km og henter opp all den oljen de orker. Det er aldri funnet organisk matriale eller fossil på slike dyp.
På planeten Titan er det funnet sjøer av hydrogensulfid – lite trolig at de kommer fra organisk matriale. Med andre ord, olje en så godt som uutømmelig ressurs – omtrent like tilgjengelig som vann.

Dvs at det ikke haster å ta i bruk kostbar og miljøskadelig teknologi – vi har god tid og til å vente på at en virkelig ny og fremtidsrettet teknologi kan se dagens lys.

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/09/090910084259.htm

Origin of oil:

Askeladden
Askeladden
Abonnent
14 år siden

Herren velsigne Iran.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Askeladden
14 år siden

Så sant så sant, Jan Aage, Askeladden og Armin.
Gud velsigne alle land og gode folk :-)
Måtte Gud Velsigne og bringe lys, styrke og kraft,
der maktesløshet, mørke og uvitenhet rår.. Amen. :-)

Ja det er spennende og berik3ende med forskjellige folk og kulturer :-)
Før hadde vi også forskjellige penger osv, i de Europeiske land, skapte litt plunder med veksling på reiser, men hadde sin sjarm!
Elsker Europas land og mangfold! Nordmenn er også Europeere, men EU er skapt av feil krefter og Agenda, som USA..

USA er skapt og eid av NWO kreftene som et eksperiment, firma og utstillingsvindu.. Det meste som skjer der, vil senere skje her, da det er agenda. De er litt foran oss slik. NWO kreftene har kuppet og styrt USA, landet de stjal fra Indianer-folkeslagene. USA ble bygget på ran og overgrep, og dette har de fortsatt med over hele verden for å berike sine egne rike eiere. Etter hva jeg hører er de utbrukt og stormakten vil snart falle også økonomisk, det kan få store konsekvenser for verdens-økonomien, ikke minst Norge. Noen krig mot Iran har de IKKE råd til! Om de hadde råd ville de gått inn for lenge, gjør det det er de bankerott!.

Har lest et sted at USA egentlig ikke er et land eller union av land,
men et rent business-selskap – The Virginia Company.. om jeg ikke husker feil.. Og slik oppfører de seg, som en totalt hensynsløs mafioso-versting av et firma..

At USA som stormakt står for fall bevises også av at sannheten om dem nå tillates å komme frem, mer og mer bla på en avslørende dokumentar vist på Nrk for noen uker siden. Vil anbefale ALLE å se denne dokumentaren i ro og mak, om dere ikke har fått sett den ennå, mye viktig info – den kan ses her:

En amerikansk agent ber om tilgivelse

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/458661

Det er en viktig og bra dokumentar og det undrer meg,
at dette faktisk har vært vist på NRK TV.

Semiotic
Semiotic
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Hei Singoalla
det arabiske skriftet på arifkarim er ‘kana dajjal’:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dajjal

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Semiotic
14 år siden

Tusen takk for forklaring Arifkarim og for link Semiotic :-)

De fleste her er vel imot NWO-dyret, og noen av oss ser at det er forutsagt i profetiene i Bibelen. Jeg ville nok ikke føle det naturlig å bruke min fiendes bilde og symbol som mitt ansikt i profilen, men vi er alle forskjellige.

Det ville vært interessant å høre mer om hva som står om dette “dyret” i Koranen, vi har linken, men om om noen vil gjenfortelle en kortversjon med det viktigste vi bør vite, så er det også fint :-)
————————————————

Ja, Smuften den dokumentaren som jeg la link til, er uhyre oppklarende og bekrefter virkelig ting som mange av oss har visst og ant. Mye viktig info der, verdt en artikkel eller to også.. og helt utrolig at de viser oss dette nå.. Tilgivelse eller ikke.. mannen ville ikke levd om han ikke hadde TILLATELSE til å komme med dette nå..

Jeg har visst mye av dette siden jeg leste en bok av Per Egil Hegge :

Mord. Et politisk våpen, utgitt i 1983

Den boka avslører egentlig det samme, og han som skrev den bør vite det.. Siden han er en Bildenberger høyt oppe og mangeårig redaktør av Aftenposten osv. Overraskende at han skrev dette likevel, men det gjorde han. Kjente hans sønn og svigerinne godt for noen år siden.

Kort versjon: ALLE despoter og diktatorer er blitt innsatt og avsatt eller drept, av USA.. de har vært tvunget med kniven på strupen til å gjennomføre hva USA bestemte, hele veien. Dersom de ikke adlød i ett og alt, ble de drept eller utsatt for noe annet fryktelig.. De levde bokstavelig talt med pistol mot hodet, diktatorene. USA mafia-folkene som truet dem og gav dem makten, eide også media som kunne brukes til å sværte dem og fremstille dem som monster.. for hele resten av verden. Ikke noe lett liv de hadde..

Saddam Hussein ble jo også innsatt og avsatt av USA og han sa en gang at han kunne ikke forstå dette, fordi han hadde alltid bare gjort som USA ville..
Uansett, var han en brikke i et spill.. et svært skittent spill..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
14 år siden

Enig der Singoalla :D

En amerikansk agent ber om tilgivelse beviser en gang for alle hvordan rikmansvelde i USA har robbet en hele verden og trykt dem ned i bunnløs fattigdom ved hjelp av økonomiske leiemordere, så CIA leiemordere og sine NWO styrte mafia organ IMF og Verdens Banken

En amerikansk agent ber om tilgivelse ( John Perkins ) burde vært obligatorisk pensum på alle skoler sånn at alle kunne sett hvordan verden egentlig fungerer

Som med Singoalla så vil jeg på det sterkest anbefale alle dem som ikke har sett den og se den :)

« Forrige artikkel

Skepsis.no og sensurpolitiet under borgerarrest

Neste artikkel »

En forfatters klagesang

75
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x