Skepsis.no og sensurpolitiet under borgerarrest

12.3K visninger
12 minutter lesetid
128

Nyhetsspeilet ønsker ikke krig, det finnes det nok av i verden. Vi ønsker heller ikke å ha fiender, da kan man aldri bli enig. Skepsis.no er forhåndsbestemte skeptikere. Jobben dems er å være konstant skeptisk. Hvordan kan de noen gang stå for noe som helst når de faller for alt?

Har skeptikere og debunkere noen gang vært skeptisk til annet enn de som er skeptisk til myndighetene, den fjerde statsmakt og legemiddelindustrien? Har de noen egne meninger? Eller lever de for å ødelegge andres tid og genuine interesse for hvordan verden henger sammen?

De opptrer i flokk og stormer forumet for å fortelle deg at myndighetene vet best for deg, du skal ikke tenke for deg selv, men høre på de som tenker bedre enn deg for du vet ikke hva som er best for deg.

Du har hørt om «jewish internet task force» som består av hackere og forumkrigere som stenger nettsider og spammer antisemmitisme mot israel-kritikere? Israel-venn nr. 2: Norge, har også fått sitt eget tankepoliti.

Frimureriet og Skepsis.no sine 10 bud:

1. Du skal ikke tro at du er noe.
2. Du skal ikke tro at du er like så meget som oss.
3. Du skal ikke tro du er klokere enn oss.
4. Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss.
5. Du skal ikke tro du vet mere enn oss.
6. Du skal ikke tro du er mere enn oss.
7. Du skal ikke tro at du duger til noe.
8. Du skal ikke le av oss.
9. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg.
10. Du skal ikke tro at du kan lære oss noe.

Historien blir alltid skrevet av vinnere som på urettferdig vis, forfalsket og dekket over sine spor, sånn at en uskyldig  okkupert nasjon ble til en fiende og en sivilbefolkning omklassifisert som terrorister, mens vinnerne ble hedret som helter når de i virkeligheten var massemordere.

Det finnes flere enn 100 forskjellige historiebøker. Ingen kan si at sånn var det, men vi kan finne tilnærmet enighet gjennom dialog med retning mot sannheten som vårt felles mål, så vi må ofre litt av våre gamle dogmer og trossetninger for dette er ikke en debatt vi går inn i, med forhåndsbestemte forutsetninger og en evig kamp mellom tommel opp/tommel ned… Dialog er gjensidig respekt og forståelse, aksept for ulike synspunkt og en måte å diskutere uten at noen vinner eller taper for sannheten står på spill.

Nå må dere skjerpe dere med denne virkelighetsflukten og vise sunn skepsis – ikke programmert satanisme oppgulp –  for det er jo satanister og frimurere dere beskytter og forguder når dere tror dere kjemper for «den gode siden» som brukte nanotermitt og smeltet de massive stålbjelkene i WTC,  i en lavastrøm som brant i 8 uker etter at tårnene kollapset.

Asbjørn Dyrendal

Dette er sjefen. En metal-punker som klipte håret, vasket av øyemaskaraen og bestemte seg for å bli en lærer. Ekstremt interessert i mørke og okkultiske bøker, og en stor fan av Aleister Crowley og svart magi. Kan det hende det er derfor han med nebb og klør kjempet for å bevare integriteten til Bush-Administrasjonens sataniske «trolldom» og «make-believe» angrep mot den globale kollektive bevissthet?

Dyrendal har lite kunnskaper om fysikk, seismikk, kontrollert rivning, arkitektur, og ingeniørfag kompetanse. Her er et lite utdrag av hans interesseområder:

Satan and the Beast. The Influence of Aleister Crowley on Modern Satanism. i Henrik Bogdan & Martin P. Starr: Aleister Crowley and Western Esotericism. An Anthology of Critical Studies. New York: State University of New York Press. Darkness Within. Satanism as Self-Religion. i Jesper Aagaard Petersen (red.). Contemporary Religious Satanism. Oxford:Ashgate. m/Didrik Søderlind. Social-Democratic Satanism? Some Examples of Satanism in Scandinavia. i Jesper Aagaard Petersen (red.). Contemporary Religious Satanism. Oxford:Ashgate.Satanism and Popular Music. I: C. Partridge & E. Christianson (red.): The Lure of the Dark Side. Satan and Western Demonology in Popular Culture. London: Equinox.

Er konspirasjonsteorier om 9-11 bundet opp til satanisme? Er det satanister som konspirerer? Eller er det sannhetssøkere? Den største løgnen djevelen klarte å stikke unna med, var den at han aldri eksisterte. Her har Frimurer-ledelsen på NTNU satt sin kaldblodige satans akademiker på saken. En som kan lyve, er en som ikke kan skille mellom rett og galt.

Nyhetsspeilet.no inviterer Skepsis.no og NTNU til offentlig 9-11 debatt

Igår sa jeg at alle på NTNU er sionister. Det stemmer. Så lenge ledelsen er gjennomsyret med frimurere med bånd til sionister er soldatene skreddersydd etter keiserens ønske.  Flere tusen doktorgrag ingeniører, arkitekter, fysikere og kjemikere, seismologi og kontrollert rivningseksperter, piloter og høyskoleproffessorer har undertegnet en felles underskriftskampanje som vil gjenåpne «9-11 kommisjonen» rapporten med en ny runde der «bruken av eksplosiver» vil være den aktuelle faktor for bygningenes kollaps.

Pressekonferanse

Mener satanistforsker Asbjørn Dyrendal at såppas profilerte og høyskolerte representanter av det amerikanske høyakademiske miljø lyver?

Vi ønsker dialog og saklig debatt – ikke hat og avsky, mobbing og stempling av «annerledes tenkende» som mental-forstyrret jødehatere som skepsis.no liker å debattere om:

Skepsis.no mener konspirasjonsteoretikere bør tvangsinnlegges på mental-institusjon som politiske fanger.

Nyhetsspeilet skrev om historien til Fredrik Vollan en 23år gammel politisk fange. En chemtrail- og frihetsaktivist som har nektet å betale skatt og stevnet det norske storting for retten grunnet okkupasjon av Afghanistan, salg av norsk råolje og gass i amerikanske dollar, NATO-medlemskap og påfølgende chemtrailing av norsk luftterritorium. Han ble tvangsinnlagt og tvangsmedisinert med hjernedestruerende kjemikalier. Skepsis.no mener han fikk som fortjent:

Din verden styres av mennesker som george bush og henry kissinger som vil drepe 95% av oss. De driter i deg og de «vanlige». De har TV, aviser, dataspill, skolepensum, nyheter, forumer,og alle andre enveis-kommunikasjonskanaler for å ensforme samfunnets kollektive bevissthet.

En konspirasjonsteori starter når du finner en eller flere brister og huller i den «offisielle forklaringen». Sannsynligheten for at den er en løgn blir større jo flere huller du finner, tilslutt er en diger tilsløring avslørt og sammensvergelsens bakmenn offentliggjort.

Konspirasjoner eksisterer… Makt vil alltid ha mer makt… Get real!

Er anti-globalist bevegelsen en samfunnsfiende?

Er globaliseringskritikere en fare for rikets sikkerhet? Nyhetsspeilet møtte Jørn Holme tidligere PST sjef i januar 2009 hvor han løy om sine tidligere utalelser.

Daværende statssekretær i Justisdepartemenet, Jørn Holme, sa i 2003 at “globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet”.

Altså personer med politiske meninger i et demokrati, med bakgrunn av deres politiske ståsted, vil utgjøre en fare for sikkerheten i landet.  Hvorfor?

Fordi Norges spiller en stor rolle i selve globaliseringen, et land som deler ut
Nobels Fredspris samtidig som det er verdens femte største høyteknologiske våpeneksportør, vil være et land med mange delte meninger, i et autonomt ønsket monosamfunn.

Per-Aslak Ertresvåg viser Dagsavisen hvor Jørn Holme utaler menneskehat mot demokratiske aktivister

Myndighetene liker ikke demokrati. Nyhetsspeilet gir dem en tøff kamp med neste generasjons soldater i en infokrig der et videokamera er mektigere enn et automatgevær. Det er derfor vi nå opplever angrep fra flere kanter, vi må stoppes så den fjerde statsmakt kan fortsette å være statens instrument og hat-apparat for opprettholdelsen av «status-quo» og det råtne falleferdige systemet som er kapret av globalister, frimurere, sionister og satanister.

Sensurpolitiet ønsker å knuse ytringsfriheten til Nyhetsspeilet.no

Hvordan kan man knuse Nyhetsspeilet? Spre falske rykter, lage intriger, henge ut enkelte og brenne dem på bålet, kalle dem syke og be dem oppsøke hjelp, kall dem jødehatere, klippe ut en setning fra sin sammenheng, skriv at de elsker hitler, få seg selv utestengt og kalle det for sensurering, gjøre alt du kan for å ikke ta saken, debatten eller ballen men angripe person eller nettstedets omdømme.

Øyvind Repvik og Captain Frekke starter Stop Nyhetsspeilet i April-Mai 2009. Denne ble senere om til sensurspeilet.bloggspot.no

De gjemmer seg bak «ytringsfrihet» eller «jeg vil bare kødde med hodet ditt» når de blir konfrontert. De bruker massevis av tid, dedikerer sine liv og latterligjør folk som de mener kaster bort tiden sin, men hvorfor kaster de bort tiden sin på folk som kaster bort tiden sin? Å  krangle med idioter er dumt, for de drar deg ned på deres nivå og slår deg med erfaring. Ignorer «trollet» så går det til noen andre som lar seg skremme.

klikk for stor utgave

Det de ønsker er at du faller fra arbeidet som samfunnsopplyser. De ønsker at du kaster bort tiden din på dem sånn at de føler de har en grunn for å leve i en meningsløs verden der de tror mer på Southpark og Cartmans fis enn noe annet. Dette er generasjonen som har vokst opp med Jackass og MTV, de forguder George Bush og hyller krig og vaksiner og hater muslimer som de mener er farlige islamister.

Øyvind Repvik og Captain Frekke

De som leser dagbladets debattfelter kan ikke ha gått glipp av det uskyldige gliset.
En av mange kvinner og menn som har blitt skadet for livet pga Øyvind Repviks markedsføring på debattsidene til Dagbladet for vaksineprodusentene. De som var usikre på om de ikke skulle ta den, ble ofte latterligjort og satt på plass av Øyvind og Captain frekke som skylder en offentlig unnskyldning til folket de har ført bak lyset og betrygget i løpet av 6 måneders dagbladet debattering og oppfordring i rene Hitlerpropaganda stil for å dytte uskyldige mennesker inn i vaksinekøer for legemiddelindustrien. Repvik er kåret til tidenes største internett-debatt-kriger for unødvendige vaksiner. Kansje du drepte et foster før de rakk å se verden med din ukritiske autoritetsdyrkelse? Statens blinde får?

Repvik spør skepsis om det er noe staten gjør de er uenig i
En uskyldig nyttig-idiot med fritidsproblemer eller agent i en del av et større nettverk?

Svineinfluensaen var en bløff? Det mener Aftenbladet

Myndighetene og Øyvind Repvik spilte på frykt for å få befolkningen til å massevaksinere seg mot en «ikke-eksisterende» pandemi

Guardian skriver svineforkjølelsen var like løgnaktig som «saddam har masseødelegelsesvåpen» Øyvind Repvik forguder Bush og sjokkdoktrinen ble reaktivert.

Europarådet gransker WTO og deres medløpere med Øyvind Repvik for å ha lyvet og endret pandemiforskrifter for å lure folk til å ta vaksine for en forkjølelse som dreper mindre enn vanlig influensa.

13.000mennesker kan dø sa dem i våres, og Øyvind var enig…

Dagbladet skrev for noen dager siden at «nordmenn må massevaksineres» igjen neste år for samme «ikke eksisterende» pandemi og Repvik er tilstede. Gratulerer, med dagens begynnelse er du godt på vei til å bli neste års største klovn igjen..

Sabotasjeteknikker og hatkampanjer

Repvik ble utestengt fra forumet i april 2009. Han var svært aktiv med å «debunke» 9-11 konspirasjonsteoriene. Noen argumenter var gode nok til at de ble fulgt opp og tilbakevist, men det var ikke nok. Han ble ufin og mobbet flere forfattere og bedrev psykologiske angrep og spammet artiklene med over 200 kommentarer på kort tid. Redaksjonen ble enstemmige om å stenge han ute. The show must go on, men ikke uten Øyvind!

Med sine tidligere IT-kunnskaper er han en lur fyr. IP adresser ble manipulert og 9 brukerkontoer opprettet, hvor han i flere tilfeller ble fersket for å debattere med seg selv. Dette for å få det til å se ut som det var generel konsenus på forumet og endre oppfatningen til våre lesere.

Har du sett filmen The Matrix? Her har vi vår egen Agent.Smith, som ikke gir seg før hele verden er en blindkopi av hans selvbilde og tenker likt som han og «the matrix».

Her er en privat mailkonversasjon som Repvik har klippet ut en setning fra og spredd rundt på nettet for å få meg til å se ut som en voldsdømt frihetskjemper. Last ned her.

Striden gikk over til Dagbladet. De likte ikke at jeg speilet nyhetene. Når det var snakk om «piratvirksomhet» så la jeg inn noen ord om den somaliske kystvakt som patruljerer kystlinjen med AK47, motorbåter og granatkastere. En link til Nyhetsspeilet ble også vedlagt.

Jeg ble ofte sensurert på Dagbladet’s kommentarfelter og er idag beryktet for å være den mest sensurerte brukeren på Dagbladet. Det ble en rutine å ta «screenshots» fra innlegg jeg visste var på kanten som ville bli fjernet, uten at de inneholdt personangrep, rasisme, eller dårlig munnbruk, jeg var alltid på sak.

Det går 2-3 minutter, og sensurpolitiet er på plass.

Øyvind og Captain Frekke bestemte seg for å legge om strategien. De opprettet mange kontoer, gikk inn på nyhetsspeilet.no med jevne mellomrom, begynte med å si hvor flott det er med alternativ nyhetsside men hva er alle disse sensuranklagelsene? Er Nyhetsspeilet et sensurdiktatur? Og debatten ble avledet fra artikkelens innhold og over til deres ønskede mål.

På denne måten lagde de kvalme og ble utestengt. Så tok de «screenshots» fra seg selv, og postet dem på Stop-nyhetsspeilet.com for å vise at Armin Bahrami som snakker om å bli sensurert på Dagbladet, er selv en sensurrotte.

Stop-Nyhetsspeilet.com ble til Sensurspeilet.bloggspot.com og de belønner folk som blir utestengt fra NS som kan vise «screenshots» fra hendelsen. De ber om bråk, og når de blir kastet ut, så roper de sensur!

Dette krever mye energi og oppmersomhet fra våre forfattere, journalister og akademikere som kaster bort verdifull tid på å rydde bort barnestreker og ablegøyer.

Israel kritikk og Palestina skjerf er Jødehat!
Sensurpolitiet har skapt dårlige holdninger hos folk. Flere engasjerer seg sterkt mot nyhetsspeilet. En debatt om Island og IMF ble fort ødelagt av hatet.
Folkeopplysning er vansklig når du har sensurpolitiet som avleder massene til fabrikerte misforståelser om deg.
Ikke la noen fortelle deg at du ikke kan følge drømmen din. Folk klarer ikke å virkeligjøre noe selv, så de hater på deg som prøver. Stå på Catpain freeky, en dag drømmer du igjen.

Hatprat og farlig samfunnsutvikling

Hatprat er en teknologi og organiserte angrep som tilsynelatende ser uskyldige ut, men bak makkverket er det en velsofistikert plan fra profesjonelle PR konsulenter som har studert menneskets psyke, og vet hvordan de skal sette grupper opp mot hverandre. De som står bak er ikke hatefulle og sinte, de er kalde, kalkulerte og intelligente, PR firmaer eller myndighetenes etteretningstjenester som vil få deg til å klikke. De appelerer ikke med informasjon til massene, de ønsker ikke å tilføre din bevissthet kunnskap, de er ute etter å manipulere dine følelser så du blir lettere å lede mot dommedag.

Hvordan manipulerer du folk, sånn at de blir villige til å engasjere seg i krig og drepe sine medmennesker?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å velvillig diskriminere, og utføre vold?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å stå stille og se på, mens du systematisk myrder store folkegrupper?

Hatprat og public relations(PR), Hitler kalte det propaganda. Ved å pumpe hat mot en gruppe, mister befolkningen empati og ser på dem som mindreverdige. Pump mer hat på dem til samfunnet går til unngåelse, ignorering, og undertrykking. Pump mer hat mot enkeltindivider, og grupper og det blir:

-Systematisk diskriminering
-Fysisk Vold
-Utryddelse

Hvem ønsker å samle en stor gruppe til å utføre voldelige handlinger mot en gruppe mennesker?  I Nazi-Tyskland i 1930-årene ble hatprat påført jødene og samfunnet spyttet på dem. Denne form for hatprat vi ser idag er mer rettet mot «aktivister» og «demonstranter», mennesker som står opp for miljøet, for fremtidige generasjoner, for fred og likeverd, mindre kjemikalier i maten, mer demokrati og mindre hat, kort oppsumert: de forsøker å redde verden!

Den siste tiden har vi opplevd angrep fra Freakforum.no og NTNU studenter, skepsis.no, dagbladet(svineinfluensakampanjen), HAARP og mini-istid

Hvorfor utsettes vi for hat og sinne? Når vi forsøker å spre informasjon og positiv forandring? Hvem og hva tjener de på å ødelegge målet? Bannlyse aktivisme og demonstrasjoner? Fengsle enkelte i mentalinstitusjoner mens folket jubler? La dine egne spise dine egne sånn at du går fri som når frimurere orkestrerte den Franske revolusjonen som spiste sine barn?

«Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny. Consume you it will.» YODA

Nei men se her! Captain Frekke hyller dagbladet for å opplyse folket om "Irgun og Sternbanden" sionistiske terrorgrupper som terroriserte palestinere på 20-30tallet. :D

En chemtrail- og frihetsaktivist som har nektet å betale skatt og stevnet det norske storting for retten grunnet okkupasjon av Afghanistan, salg av norsk råolje og gass i amerikanske dollar, NATO-medlemskap og påfølgende chemtrailing av norsk luftterritorium.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

128 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

WOW! Du er produktiv og flink, Armin,
fengende artikler du har..

Jeg vil gjenta min oppfordring om at om redaksjonen vet hvem som kun har til hensikt å knuse og ødelegge denne nett-avisen, ikke slipp de inn, om dere vet at dette er deres hensikt. Synes stadig å se de samme destroyers her, dvs ikke helt i det siste, så kanskje har dere gjort noe..

Gleder meg til å lese og se enda mer nøye på denne artikkelen,
med fokus på destroyerne.. at de er SÅ aktive, viser at NS er på rett vei!
Vi må åpenbart være en stor trussel, siden så mye ressurser brukes slik…

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kan være de har gått lei, for jeg har ikke sett noen den korte tiden jeg har vært her. Jeg har derimot sett noen få forsøk på kritisk tenkning som har fått kvasse reaksjoner fra enkelte fastboende her inne, håper det ikke er de få kritiske røstene her inne du sikter til?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Si meg hvem du stemmer på, så sier jeg hvem du er.
Her er utfyllende portrett av en typisk folkevalgte pedofil Brown:
http://gnosticliberationfront.com/revealed.htm

sjokomelk
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

En ganske idiotisk ting å skrive, da jeg neppe kan se for meg at de som valgte ham inn visste at han var pedofil. Er ikke verdens beste valgkampsplattform akkurat; «Lower taxes and child buggery»

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Om det var meg du spurte Terje S, så har jeg faktisk kunnet ytre meg i en tråd her iallfall ganske lenge uten de sedvanlige angrepene. Har hatt noen svært givende diskusjoner med personer som mente noe helt annet enn meg, men som oppførte seg helt normalt, og argumenterte for sitt syn som vanlige folk gjør. Det var en utrolig befrielse, føltes lenge siden :-)

Har sagt det før og sier det igjen, forskjellig syn er bare en berikelse, vi er alle unike og kan bidra unikt også med unike og forskjellige synspunkter. Jeg har ingen problemer om noen er buddist eller satanist eller hva som helst. Det er ikke folk med andre meninger jeg siktet til, men tvert om folk som har vært plassert her for å gjøre en jobb med hets og debunking. Slike folk henger seg opp i, vrir og vrenger hver bokstav til de som sitter på info av verdi, for at de skal for ever holde kjeft.. bedriver bevisste karakterdrap osv.

Den siste som fikk en slik aksjon mot seg her inne var Lise og også hennes parti. Dette var helt åpenbart planlagt, men detaljene får være med mindre noen på NS setter seg fore å belyse det. De jeg snakket om konkret og bad om at skulle holdes ute er de som vi VET kun er ute etter å knuse NS, og dette sa jeg ganske klart. Så jeg forstår ikke at noen kunne misforstå, men ok, nå har jeg presisert det enda klarere, og håper at alle nå forstår hva jeg mente. Folk som kun har til hensikt å ødelegge må man beskytte NS mot.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ok, skjønner, men ikke alltid enkelt og avgjøre om noen er plassert her eller ikke. Ta Bin laden over for eksempel, en totalt usakelig kommentar, men ingenting å bry seg med.
Debunking er ikke nødvendigvis et forsøk på å latterliggjøre den som formidler noe, selv om det ofte kan oppfattes sånn. Er man overbevist om en ting, så kan det være vanskelig å se det fra den andre siden, det går selvsagt begge veier. Problemet slik jeg ser det så er det mye her på NS som kan ha andre mer edruelige forklaringer, blir mye religiøst preg over graden av overbevisning, ikke alt er en konspirasjon. Skeptisisme er ikke bare negativt, NS burde benytte seg av det selv. For mange egenproduserte åpenbare feil, skader NS mer enn angrep utenfra

Nå som vi vet hvordan hjernen kan påvirkes med «ledende tale» til å oppfatte det ene eller andre, kunne det kanskje vært en fordel å bruke en annen forkortelse for nyhetsspeilet enn NS, NS gir assosiasjoner til NS på førtitallet

stNorWayOp
stNorWayOp
Abonnent
13 år siden

«Pomba Nibiru» satte Captain Frekke på plass i flere diskusjoner på dagbladet.no om svine influensa vaksineringen.

NightHawk
NightHawk
Abonnent
13 år siden

Stå på Nyhetsspeilet. Godt at noen har baller her i samfunnet :-)

Otto
Abonnent
13 år siden

Det er åpenbart grunn til å gjenta noe som i dag vites med sikkerhet, med beviser. Den mest omfattende forbrytelsen mot mennesker og miljø i nyere tid ble feil oppfattet av de fleste hva angikk de reelle forhold. Selv de fremste fagfolka kloden rundt ble lurt trill rundt, norske ikke unntatt, og faktisk er det mange som ennå ikke har oppfattet plottets egentlige innhold, men tiden leger visstnok alle sår selv om det er opplagt at mange må bidra underveis, som regel gjøre gratis arbeid for folk og land, nasjonalt og internasjonalt. Å arbeide med forskning og etterretning rundt massakrene 11. september 2001 og relaterte hendelser, kan ha gått og kan kanskje gå på kontrakter og ansettelseforhold løs, til tross for at en riktig løsning vil tjene alle best, med stor margin, og ingen unntatt.

.

Konspirasjon i ruiner Forsker får gjennomgå for 9/11-teorier

Gratulasjoner til vedkommende forsker som relativt tidlig i forhold til andre, oppfattet at den offisielle forklaringen ikke var riktig og valgte å publisere informasjon om dette.

I ettertid har mange andre eksperter, blant andre David Hawkins og Field McConnell, utført relativt grundig forskning og etterretning og publisert rapporter, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE.

En audiovideo presentasjon og dokumentar, kommentert av August Dunning, som interessant nok er en etterkommer av Benjamin Franklin, The criminal enterprise and its pattern, 9/11, mer detaljert, 9/11 Resolution Trilogy Volume I, II, III: Pattern of the Crimes, Signs, Times.

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Jeg gråt aldri så mye i hele mitt liv, som jeg gjorde under lesing av denne artikkelen, Armin! Stå på, disse Repsvik og andre frekke idiotene har ingenting annet igen enn å forgude det etablerte. Nå skal jeg visst forsøke å gå i Repsviks fotspor, for å kunne forstå mer om hvorfor han ble slik som han er:
http://skepsis.no/forum/index.php?action=profile;u=123

Lykketil sviker, ser deg på Dagbladet! :D

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

arifkarim

Du kan også alternativt bruke benevnelsen «Oikofob»
.
Oppsang til Oikofobene

Lars Rønbeck

anon1234
anon1234
Abonnent
13 år siden

Komentaren til Captein Frekke på det siste bildet er helt klart ironi.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  anon1234
13 år siden

klart det, men den klarte artikkelforfatter og journalist i DB og parere fint ;)
Hun har hatt en rekke bra artikkler i det siste så det er abselutt håp for noen i DB :)

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Akkurat denne artikklen skulle jeg gjerne ha sett på forsiden av Dagbladets nettavis,med tegneseriebobblene under(kommentator) og lest Repviks forsvarstale..Bra Artikkel Armin..:)

Quark
Quark
Abonnent
13 år siden

Jaja, NS graver sin egen grav. Dypere og dypere. Alle som er imot dem er korrupte og konspiratoriske. Det finnes ingen tvil. Ikke internt ihvertfall. I mellomtiden ler stadig fler, og NS mister sin betydning i samme takt.

Det er sjelden man kan si noe sånnt som: Stå på, og dine motstandere vil vinne.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg vil be om forståelse fra retten og formildende om han er hengt ut som massemorder i egenskap av sitt ansettelsesforhold i EISCAT.

Det er faktisk ikke veldig OK å ha galninger på døra som sier at du er hjernevasket og det du driver med er massemord. Særlig når de knapt kan redegjøre for Ohms lov selv.

Det er nesten som om jeg ville støtte et bombeattentat mot NS sin nye server som selvforsvar (selvfølgelig uten personskader). Et selvforsvar mot fanatisk begrunnede falske beskyldninger.

Jeg forsvarer ikke noe angrep mot din person, men du må regne med svar fra de personene du selv angriper. Detr siste der tror jeg rett og slett du ikke er i stand til å forstå, Armin.

Det eneste Armin klarer er å ødelegge for de (få) fornuftige stemmene på NS. Han ødelegger hele nettstedet.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Hmmmm, jeg synes du er søt når du ikke har mer å komme med enn å kalle meg «søt». Bleik diskusjonsteknikk Armin. Det eneste du klarer å komme med er å kalle meg «kverulant», men du har aldri klart å komme med en saksopplysning.

Vi kan si det sånn: Om du vil jeg skal slutte å skrive på NS skal jeg gjøre det, på én betingelse: Du svarer saklig og uten personkritikk på ett spørsmål.

Tar du utfordringen? Det må jo være en suverent billig måte å unngå en kritisk røst.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Takk for dette tilsvaret for drittsekkene, Armin. Jeg synes også at et sted går grensen og det er ved drapstruslene. » Heng deg «, » Du skal henrettes «, » Jeg får en gevær i militæret «, » Føler du deg beskyttet av politiet » osv. er bare noen jeg har personlig tatt vare på. Tenkte å anmelde denne » Du skal henrettes «. Redaktøren i Magazin sier et sted at han sluttet å telle drapstrusler mot ham etter å ha passert 50 trusler.
La oss bruke den tiden som trengs for å avslutte denne krigen. Håper at denne krigen kan vinnes med ord.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Også jeg har fått gjentatte, stygge og reelle drapstrusler og noen har ved flere tilfeller utbrodert hvordan han skal drepe meg og en annen navngitt person. Stygge detaljer ble lagt ut på et nettsted i den forbindelse, med stygge bilder av demoner, tallet 666, hansker med kniver på og med tekst at man skulle slå og slå inntil det ikke var mer blod igjen osv. Jeg har kopi av alt sammen.. dato og alle omstendigheter og vitner kan bekrefte hva dette var og egentlig handlet om, samt at det var ang meg. Dette og mye annet ble gjort konkret for å hindre meg i å ytre meg i en helt konkret sak som mange rundt meg vet om. Det var Mc-bander involvert både på telefon og utenfor her kl 04 om natten og jeg har mange vitner på galskapen som ble satt igang her for noen måneder siden, for å stanse sannheter i å komme ut.

Å gå til politiet er helt forgjeves, de har faktisk sine instrukser på data om hvordan de skal forholde seg til slike slike som meg, dvs folk som vet for mye. Vi må regne med at deres datasystem og systemets data er fullt av løgner og negative karakteristikker, om de som ses på som en trussel for krefter høyt opp. Det finnes ikke håp om å få noen hjelp derfra, nei.

Har selv erfart at de ikke løfter et øyebryn engang, uansett hvor mye mitt liv er i fare, som da jeg ringte politiet en gang, i fortvilelse fordi en person som jeg hadde anmeldt flere ganger holdt på å ta seg inn i mitt hjem med øks og hadde revet ned hele gangen.. Han brølte skjellsord og skrek at jeg skulle ikke ha hverken tak eller vegger igjen rundt meg når han var ferdig, for ikke å snakke om hva han skulle gjøre mot meg.. Andre som var på tråden kunne høre alt dette, politiet benektet at de hørte noe. Han tok strømmen min 6 ganger mens jeg hadde politiet på tråden, som sa rolig og hånlig:

Rykke ut? Hva skal vi rykke ut med? De hadde ingen bil påstod de, til å rykke ut, da må det gjelde at de kunne ikke rykke ut uansett hva som skjer og med hvem.. En svær og tykk bok jeg leste, i 2 bind, om e-tjenestene.. begynte med et sitat fra en SV politiker.. som sa at politiet ikke kunne ta seg av kriminalitet.. fordi de er for opptatt med å føre «spøkelses-lister».. dvs føre lister og overvåke folk de ser på som sammfunnsfiender. Dette var under den kalde krigen, men siden har det bare ØKT.. overvåkningen har økt og eksplodert etter 911, og ikke gått ned etter at kommunismen falt.. overhodet.. nå er anti-globalister sett på som en fare for rikets sikkerhet i følge tidligere pst-sjef Jørn Holme.

Mange dissidenter inkludert meg har opplevd at mye settes igang for å hindre at man ytrer seg om visse ting, og om man gjør det likevel, da straffes man i ettertid.. på en eller annen måte, slik at man holder kjeft neste gang.
Jeg kunne skrevet tykke bøker om alle de stygge metodene som brukes mot meg og andre.. det er helt reelt, det lover jeg, men ikke lett å forstille seg eller tro på for folk som ikke har opplevd dette på kroppen. Konkret ble svært greier satt i sving både i Mai/Juni i fjor og i oktober i år, for å reellt kneble, true og gi kniven på strupen, for å få meg og noen andre til å holde kjeft i en helt konkret sak som gjaldt EU. At vi planla å komme med fakta om dette ble bl a kunngjort på et nettsted den 7 oktober 2009 kl 14 45. Jeg kunngjorde dette bla fordi jeg visste at visse krefter ville sette igang.. og det gikk et par dager så var fotsoldatene i full aksjon, både på nett og utenfor nett, både kjente og nye aktører. Alt som skjedde på nett har jeg kopi av, vitnene er utallige og kopi av selve sabotasjen, av det som skjedde på nett ble dokumentert fortløpende. De slo såpass hardt til at vi gav opp dette for 2 gang, forrige gang var i Mai, samme år, da fotsoldatene utførte samme opplegg mot meg og Synnøve Fjellbak Taftø ble hentet og innlagt mens hun satt rolig hjemme ved sin pc, de likte ikke hva hun holdt på med på nett, som hun sier..

Folk med makt ble tydeligvis redde for at sannheten skulle nå ut til folket, og et imponerende helvete ble satt igang, og flere av oss så døden i øynene.
Tidligere har de lagt inn Synnøve Fjellbakk Taftø gang på gang og brukt sprøyter og kjemikalier på henne for å få henne til å holde kjeft om akkurat samme sak. Folk som ytrer seg på NS var også blant aktørene..

Politiet har alltid vært på makt-folkenes side, ikke på folkets side..
Slik var det også under krigen da de jobbet for nazistene mot sitt eget folk.
Også i dag ivaretar de helt andre krefter enn folket og slike som oss..

Men nå har jeg iallfall sagt sannheten her, slik at noen vet om de gjentatte og svært reelle drapstrusler og skremsler som gjøres for å skremme folk til taushet og hindre folket i å få vite sannheten.

Mind Control er også MYE brukt i dette! Det er svær viktig at dere vet!
Svært svært mye brukt.. Det vanlige som skjer da, er at en partner, barn, foreldre eller annen kan slå seg helt bananas og så mye rart skjer, at dissidenten må bruke all sin energi annensteds.. så slipper man være redd for dissidentens ytringer..

Ellers er det standard å programmere en bekjent eller en eller annen tilfeldig person til å begå vold eller drap mot dissidenten, så kan man finne et eller annet fiktivt motiv også.. Senere kan man sette den nyttige idioten i fengsel og gi vedkommende hele skylden for drapet, og omstendighetene blir en nyttig borforklaring og tilsløring av det faktum, at personen faktisk var programmert til å gjøre det han gjorde, av bakmenn… sannheten forblir skjult.
Bakmennene slipper alltid unna.. det er mye mer av slikt enn dere tror.

Og jeg ber de opplyste leserne her være våkne og gjenkjenne dette når det skjer. Dette har konkret vært forsøkt mot meg flere ganger. Og jeg sier derfor her med klar røst i dag: Dersom en bekjent eller tidligere bekjent av meg blir brukt som en nyttig idiot og skader eller dreper meg, så er vedkommende under Mind Control, og mine nærmeste venner vet hvem som er bak det, og da bør man snakke med dem for å ta den reellt skyldige!

En konkret person har vært satt under mind control og vært fucket opp i lang tid for å ta livet av meg og en navngitt annen person. Det er flere som har vært vitner til mange sider av dette, og flere personer har sittet og hørt på at vedkommende har forklart og også «gauket» om hvordan drapene skulle finne sted. Dette har også gjentatt seg flere ganger.

Den nyttige idioten er et typisk offer for Mind Control og alle som vet noe som helst om Mind Control kan gjenkjenne alle de øvrige kjennetegn hos vedkommende.. mens vedkommende selv ikke tror MK er mulig, noe som også er typisk. Det ser ut til at de som brukes også får programmert inn en forsikring mot å forstå eller innse noe som helst av det som faktisk skjer..
Men i noen saker er det altså mange vitner, som både kan bekrefte de konkrete planene om drap og som også gjenkjenner og bekrefter at det er MK. Og nå har jeg sagt det til alle leserne her. Her er sannheten, om noe skjer meg.. så er dette hva som er bak og da har jeg sagt det på forhånd..
Alt som her er sagt og som jeg sier ellers, er 100 % sant, det lover jeg.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Hei Marit!

«Du tenkte å anmelde» sa du? Det jeg tror, er at man går flere isammen om å stoppe disse terrorens individer som har den eneste hensikt å gjøre folk «pissreded» der ute! Jeg har gjennomskuet taktikken deres og har satt mine kontakter på saken. Det er noen ord folk i mitt kontaktnettverk har påminnet meg mer enn en gang om å det er ordene: » De kan føle seg på trygg grunn men hvor trygge de tror de er vet de ikke.»

Og så vil jeg like å spørre våre myndigheter om hva vi har et datatilsyn til som kan godta at mennesker fritt kan sitte på sine blogger og spre hat, hån og oppvigling til hets og lynsjestemning mot enkeltpersoner der ute, så mye grusomme hate og hetsebeskyldninger at det rammer en hel familie!

Finnes det ihvertfall – EN person blandt dere myndighetsautoriteter som er faste følgere av NS som kan svare meg på dette her? Ja, for så vidt jeg er blitt opplyst om, finnes det politikere i topp-eliten her til lands som følger godt med i hva som skrives her.

Så velbekomme her har dere brevet jeg mottok av datatilsynet som dere sikkert kan svare meg på. Dette brevet kom som følger av grov hets og trakassereing med løgner mot meg som har blitt presentert på sensurspeilet i likhet med mye annen grove beskyldninger mot enkeltpersoner der.

Her er brevet fra datatilsynet og jeg regner med et svar fra en av dere regjeroingspolitikere, evt. send det til min adresse: hulk@broadpark.no (Lise Tollefsen Slembe)

På forhånd TAKK for snarlig svar.

Fra datatilsynet:

Hei,

Takk for din henvendelse. Jeg har brukt en stund på å gå gjennom nevnte blogg og selv om jeg kan forstå at den føles krenkende for deg så ser jeg ikke umiddelbart noen brudd på personvernloven her. Etter det jeg forstår, og her må du rette opp om jeg tar feil, så handler dette om en slags krangel mellom to nettsider og tilhørende kommentatorer. Det eneste jeg kan anbefale deg da er å ta kontakt med personen som står bak bloggen og komme til en enighet rundt denne diskusjonen. Jeg har ikke lest alle postene, men personvernmessig må det være snakk om publisering av sensitive eller feilaktige opplysninger som må spille inn for at dette skal falle utenfor loven. Å diskutere, om enn trivielt, er ikke ulovlig.

Du kan selvfølgelig også klage in bloggen til Google, som eier blogspot. De har kontaktskjema her: http://www.google.com/support/blogger/bin/request.py?page=main_tos.

Mvh,

DETTE BREVET FRA DATATILSYNET ER TIL Å GRÅTE AV NÅR JEG TENKER PÅ ANDRE AV MINE MEDMENNESKER DER UTE OG HVA SLAGS NULL BESKYTTELSE DE FÅR!

Det er tydlig å se i brevet fra datatilsynet at de selv har brutt personvernsloven.

Lise

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Er helt enig med deg Lise og har foreslått det selv, at vi må gå sammen og levere en samlet anmeldelse, både om drapstrusler og annen regelrett trakassering og sabotasje over tid. Det er eneste mulighet for å kunne bli hørt og tatt på alvor. var så glad da jeg så den artikkelen og pressekonferansen med Per Aslak Ertresvåg og Dr Rauni-Leena L Kilde, og kommenterte at ENDELIG skjer det, men spurte hvor jeg skulle henvende meg osv, men fikk ikke noe svar.

Det er helt klart at enkeltstående anmeldelser til politiet bare blir lagt vekk og personen blir stemplet.. derfor unngår folk å anmelde, man får ikke hjelp men blir istedet sett negativt på. Dette kan de ikke gjøre om vi går sammen 30-50 personer eller noe slikt. Bare si fra hvor vi skal henvende oss og hvem som er vår advokat osv, så er det nok av folk som vil stille opp om det kommer noen på banen som er troverdig og vil føre an i dette..

Ble også glad da varslerunionen ble dannet og var med fra begynnelsen, men heller ikke der har noe skjedd som favner flertallet av de rammede..
Tror at svært få føler noen beskyttelse hos politiet, tvert om..

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ja jeg synes adferden til skeptisk til tider minner om mani. (ar-min-mani)
Jeg kjenner mye folk med høyere utdanning og studenter, men slike adferdsvansker har jeg aldri sett før i høyskolemiljøer.

At denne aktiviteten foregår med godkjennelse i NTNU ledelsen er svært bekymringsverdig. Slik hatpropeganda har hatt fatale konsekvenser før.
Bare spør Kennedy og Lenon. Så her tror jeg konvertitten Quark, og hans nyfrelste venner bør begynne å spørre seg selv hva de ønsker å oppnå.

Verethragna Bahram(i)!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Takk for dine observasjoner Hay-Ra.
Ja de kan virke temmelig maniske, og kan ikke ha det godt inni seg,
folk som gyver løs på andre mennesker offentlig,
med stadige oppvisninger i alt som finnes av hersketeknikker og annet stygt.
Vold er vold, uansett om det skjer med utgyting av fysisk blod, påøring av fysisk smerte, eller ved mobbing med psykiske skader og smerter og karakterdrap. I følge Jesus har du begått brudd på budet om drap, om du får blodet til å stige i din nestes ansikt.. av forlegenhet og fortvilelse, f eks..
Det er mange måter å «drepe» et menneske på..

Disse folkene vet hva de gjør. Og det de gjør er offentlig organisert mobbing, lynsjing og latterliggjøring av andre mennesker. En ide kan være å få en psykolog/og eller en god menneskekjenner med mye innsikt til å generelt analysere hva slags personlighetstyper og adferdsvansker slike verstinger har. De stempler og peker på alle andre som syke, gode folk som aldri kunne deltatt i noe lignende, fordi det er etisk og moralsk svært stygt.
Og fordi folk som har forstått litt vet at det man sender ut får man tilbake, dermed er det bare dumt å lage ris til egen bak..

Psykopati er bare fornavnet her, det må være ekstrem-psykopati det dreier seg om her. At de målrettet går på visse personer, tyder på at de ikke er mobbere som handler i blinde, men heller på oppdrag. Noen skal knebles, ikke andre..

Slik de holder på kan man forstå, at de gjemmer seg bak anonyme profiler.
Det bør være tillatt å jobbe anonymt undercover eller ytre seg anonymt når man virkelig har behov for det og kommer med info som kan være kontroversielt og imot NWO kreftene osv. Men disse gjør jo ikke det.
Dermed har de ingen annen grunn til sin anonymitet, enn at de ikke kan stå for å gjøre slik faenskap, face to face. Feiginger med andre ord.

Om de har betalt for dette eller gjør det av pur og egen ondskap kommer ut på ett, karmisk sett.. De bør i sannhet gå i seg selv og tenke på sin sjel, om de har noen..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Quark
13 år siden

All PR er god PR og all Kritikk er god Kritikk :)
Stadig flere ler ? ja da ler dem hele veien frem til sin grav mens dem sakte men sikkert blir mer og mere zombier
Dem som virkelig gapskratter er det som har hjernevasket apekattene til og bli nyttige idioter for seg for og angripe sine beskyttere og det uten og betale dem 5 øre engang ;)
Du med dine kvark skyter dere dere ikke bare i foten, dere fyrer av salve etter salve midt i trynet på dere selv !

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ja, du kan så si. De er opptatt av penger og sparing vet du, de folkene der.
Så det beste er om de kan la folket gyve løs på hverandre via MK :-)
så slipper de å bruke noen penger, bare bestråle noen hoder til nyttige idioter..
Så kan de samme folkene sitte her å benekte den samme programmeringen som er herre oppi hodene deres, smurfen :-)
Og dersom det går riktig galt, puttes den nyttige idioten i fengsel også,
uten å skjønne noe som helst, mens bakmennene går fri, som alltid..

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

er det i det hele tatt noen av konspirasjonene som står skrevet her på nyhetsspeilet som du tror på? kan du isåfall redegjøre for hvilke?

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
13 år siden

Bra jobba Armin! All honnør til deg. Disse idiotene er bare helt patetiske, men de kan vel ikke noe for det stakkars. Tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør…

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg regner med at du har lest Øverlands «en kjetters bekjennelser» siden du tar ham til inntekt for ditt syn?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Quark
13 år siden

ja det burde vel du vite alt om Kvark
Her er hva din egen leder og forbilde forteller oss i et «interjuv»
Personlig så er jeg skeptisk, jævlig skeptisk
Mye kan tyde på at det her er en som farer med falske løfter og gaver..

http://www.youtube.com/watch?v=L2jqRwo5MHo&feature=related

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Tegn en bart under bildet av Dyrendal og du ser likheten med quarks der furher, smurf:)

stNorWayOp
stNorWayOp
Abonnent
13 år siden

La nå denne avisen være det den opprinnelig skulle være. Etter det jeg har forstått så skulle denne avisen være en opplysning til folket der sakene blir tatt opp med alle 3 sidene( 1 parten, 2 parten og sannheten) Motstandere vil det alltids være å det er bra slik, så lenge man kan sette inn saklige diskusjoner. Ikke la denne avisen også skli ut å bli en side der man prøve å rope høyest og få flest + pluss kommentarer for så å le meg seg selv å si: der slo vi den andre parten ned i støvlene.
Fjern usaklige innlegg å la heller folk som vil vite mer om de mange temaer dere tar opp her få spørre og grave, det er slik de (vi) trigger nyskjerrigheten og gjør oss opp meninger i stede for å bruke tiden på usaklige kommentarer om hvem som har rett og hvem som tar feil..

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

al you need is love……

http://www.youtube.com/watch?v=YLDWtdxM9BI

Terje
Terje
Abonnent
13 år siden

«9/11: Norske debunkers vs. Harrit og Griffin» setter ikke akkurat norske debunkere i dårlig lys, 9/11 konspiratørene derimot sliter litt…. og ikke bare litt!

Hvorfor står dere så hardt på at 9/11 var en insidejobb, -at det ikke forløp slik bevisene peker mot, -til og med at ingen fly traff tårnene?

To personer kan holde på en hemmelighet, tre eller flere personer kan ikke!

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Vel, hvis man ser på bevisene (da må man gå grundig inn i materien), så levner det ikke stor tvil om at det var en slags inside operasjon. At det er vanskelig å forstå at maktmennesker kan være så grusomme, at så mange kan holde tett osv er jo underordnet dette faktum. Man kan jo ikke underslå bevis bare fordi man har vanskeligheter med å forstå ondskapen (satanismen?) og organiseringen som ligger bak. Da ville man i verste fall aldri få dømt noen som helst som har begått uforståelige grusomheter, heller.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

ja, og når man går grundig inn i bevisene står det ikke mye igjen som støtter insidejobben…., om den indre kjærnen av disse maktmenneskene ut fra etteretning forutså hva som kunne skje, for så og la det skje, er et helt annet spørsmål, men det gjør det ikke til en insidejobb.

Acoms razor! kapre fly og krasje i tårnene – eller – iscenesette sprenging av tårnene, forfalske direktesendinger for å få folk til å tro at fly krasjet, planting av flere tonn med flydeler, få alle innvolverte til å holde tett!…..? Har noen tenkt litt rundt forskjellene?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Det er alt for mye som ikke stemmer med den offisielle versjonen, eller konspirasjonsteorien om du vil. Du nevnte flydeler, det ble jo nesten ikke funnet noen flydeler. Hele greia var nok gjennomført slik at det bare var minimalt med folk som forsto hva som skjedde. Jagerpilotene feks. skjønte ikke hva som foregikk før det var for sent. Dick Cheney (en sivilist!) ledet jo flyvåpenet i en øvelse mens det hele skjedd, så da fikk dem ikke gjort stort. De som plasserte ladningene var sikkert få, mens de som renoverte tårnene var langt flere, elektrikere, rørleggere, murere, malere osv. Det er jo også påvist nanothermit i støvet fra tårnene. Saken er den at veldig mange folk nekter å tro det selv om bevisene (eller indisiene) blir lagt frem for dem.

Otto
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden
Kjetil S
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Tullprat Terje,

Da amerikanerne jobbet med atomprogrammet sitt mot slutten av andre verdenskrig var det ca 130.000 personer som var ansatt under dette programmet. Og ingenting kom ut. Men tre personer kan altså ikke holde på en hemmelighet?

http://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan_Project

Vandalf
Vandalf
Abonnent
13 år siden

Denne artikkelen synes jeg ikke var spesielt bra, Armin. Dine siste 3 artikler bærer preg av at du er sint på «varsleren», NTNU, Skepsis, Repvik og CFF, og evntuelle andre «involverte».

Det er synd at du reduserer Nyhetsspeilet til et talerør for din egen sårede stolthet. Det trenger du ikke gjøre. La CFF og nFF og konspirasjonsteorislakterne på skepsis.no bare få surre på med det de holder på med. De kommer til å dissikere alt du og andre som våger å stikke hodet frem så lenge de ikke har annet å fylle fritiden sin med. Sånn er det bare. Og begynner du å vie de hele artikler så gjør du akkurat det de håper på fra din kant. Du forer de med mat og ammunisjon, enkelt og greit.

Og med det tar du fokus bort fra det som er Nyhetsspeilets egentlige funksjon.

Bloggen til CFF og nyhetsspeilettrådene til speilethaterne på skepsis.no er særdeles marginale saker, så det er ikke mye å bry seg om. Gjør man det har man feil fokus, slik jeg ser det.

I denne artikkelen synes jeg forøvrig du er langt over streken når du feks skriver;

«Kansje du drepte et foster før de rakk å se verden med din ukritiske autoritetsdyrkelse? Statens blinde får?»

Jeg synes ikke dette er Nyhetsspeilet verdig.

Ta det som et vennligsinnet råd fra en som ønsker Nyhetsspeilet alt det beste…

o
o
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Det var noe med en hund som likte å bite i bein osv ?
Stå på Armin,
ps; ikke glem av humoren i denne binale «krigen» !

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg er både enig og uenig med både deg og Vandalf her.

De fra skeptisk som driver hetsing og spaming er i hovedsak ukritisk ungdom med litt for mye fritid, samtidig som enkeltpersoner har tilknyttning til frimureri. Artikkelene du har postet har iallefall vært nytting info for min del, men jeg er noe usikker på om det er noe hensikt å fortsette med det, med mer eller mindre det avdekkes noe helt spesielt…

«Frimurerbølgen» på nff er bare fjas og ligner litt på de spøkene jeg har gjort med skeptisk. Det finnes sikkert murere på nff, men dette er et uspiselig agn.
Men uansett murere eller ikke, så vet vi iallefall hvor vi har dem.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Takk for at du bringer inn frimurere i perspektivet her.
Selv har jeg hørt og lest en del som sikkert er i tråd med ting du har lest og skrevet, men jeg kjenner også frimurere som er gode mennesker og som står på samme side som deg og meg i det meste.. Den opprinnelige hensikt med frimureriet var god, de måtte kalle seg et laug av frie murere for å praktisere og bevare den sanne tro, for ikke å bli henrettet på den tiden.. en slags gnostisk tro. Hva som har skjedd innad i ettertid, vet jeg ikke. Deres hemmelighet er Kabbalah, som er en god ting faktisk.

Så det jeg tror om de har forringet seg og blitt et reir av agenter, så tror jeg dette skjer i bakrom og i korridorer, blant noen og ikke blant alle som er med.
Konspirasjon er ikke deres hovedhensikt, men kan være noe på si.

Når det er sagt, vil jeg si at jeg oppdaget det samme som du, men på wikipedia.. Jeg forsøkte å hjelpe Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde som i mange år, har vært utsatt for character assasinations og bevisst sverting og desinfo med stygge løgner osv servert på nett av ondsinnede mennesker, dvs av agenter og rekrutter på oppdrag, ikke vanlige folk, selvsagt.

Wikipedia har en artikkel om henne som stadig ble redigert i det små, men som til tross for alle redigeringene var proppfull av stygge løgner.

I fellesskap med henne redigerte vi hele greia og fikk inn sanne facts hele veien. Dette ble godtatt til og med :-) MEN, senere kom den gamle løgn-teksten tilbake og dette skjedde da med anonyme uinnloggedes hjelp. Men fra historikken fra tidligere sjekket jeg på slump noen av de som hadde vært ivrigst på å redigere.. til min forundring fant jeg flere frimurere. Noen hadde gjort mye ut av sine profiler på wikipedia, og lagt inn mye info, bilder osv, som røpet til de grader, deres tilhørighet, frimurerstand, connection til millitæret, e-tjenester osv. De folkene som hadde til oppdrag å redigere infoen om Rauni-Leena var i sannhet suspekte.. noen var mer anonyme.

Det som provoserte oss mest, var at disse frimurerske verstingene hadde mottatt flere PRISER for sin redigering av bla artikkelen om Rauni, full av løgner! Så slik vandalisme prisbelønnes til tider! Jeg fant en merkelig side hvor de hadde sine systemer av stjerner og symboler som de belønnet hverandre med, når de bekjempet «vandalisme» – men det så altså ut til at verstingene fikk slike priser.. everything is upside down..

Rauni-Leena skrev også et sint brev som ble lagt inn på siden der, hvor hun selv spurte hvorfor de hadde servert regelrette og ondsinnede løgner og karakterdrepende bullshit om henne i så mange år, og hvorfor de fjerner sannheten når den nå faktisk var lagt inn.. hun fikk intet svar..
Jeg skrev i redigeringen, at jeg hadde fjernet ondsinnede løgner som var satt der for å skade personen artikkelen var skrevet om..

Poenget mitt med å nevne alt dette, er at jeg altså også fant frimurere..
og belønningene var frimurersymboler, også på wikipedia..
Kan de være eid av frimurere? Jeg fant ikke igjen siden med alle de stjernene og premiene de hadde, som var frimureraktige, men her er link ang begrepet vandalisme, hva det er, hvordan gjenkjenne vandaler osv:

http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Vandalisme

Vil også nevne til slutt at jeg har sett et par personer på et annet nettsted, som var høyt skolerte innen okkultisme, og som begge hadde anonyme profiler og mye hemmelighetsskremmeri omkring hvem de var. De var nok høyt oppe i losjesystemet, men vet ikke om det var frimurerlosjen.. kan være..

De debunket ikke så mye, men da det kom til å belyse mind-control startet den ene med regelrett og systematisk debunking. Jeg, som var venn med vedkommende fra før pga en del felles interesser innen andre områder, sa til ham på vennlig vis, at han debunket, men som sant var, var han en gentleman-debunker.. som viste respekt og var hyggelig mot oss.
Altså ingen versting.. Men å debunke MK, det gjorde han.
Hans opprinnelige profilbilde var illuminati-pyramiden med øyet..
Men det har jo også Arifkarim.. Jeg spurte ham om dette om dette, ikke sistnevnte men førtnevnte. Han sa bare at det var et gammelt symbol osv.
Liksom tilfeldig eller noe slikt. Så frimurere blir gitt i oppdrag å debunke da, mener du? I så fall er jeg enig i at det kan se slik ut. Men de jeg kjenner som er frimurere, er altså på rett side også om de skriver på nett..
så vi kan ikke ta alle over en kam, uansett..

ares
ares
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on………
http://skepsis.no/forum/index.php/topic,731.msg10948.html#msg10948

What ever makes your boat float :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Saklighetens styrke er at den er lavmælt! Jeg vil henstill til Nyhetsspeilets skribenter om ikke å la seg provosere til å svare med samme mynt. Sist sommer var Armin Bahrami i «klinsj» med en gitarist som het Vidar. Armin må ha vært meget provosert fordi han skrev at denne gitaristen måtte være like talentløs på gitar osv. osv. Denne passasjen ble senere presentert på Teknisk Ukeblad sine sider. Dette så ikke pent ut, sett ut i fra Nyhetsspeilet. Det er slike «feller» dere må unngå!! Bare vent! Den dagen makten begynner å skjelve litt i buksene kommer de til å grave frem alt de kan finne om Nyhetsspeilet og deres journalister. Ikke gi dem noe gratis!!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
13 år siden

Test;

Postet en kommentar tidligere i dag, men den er ikke kommet med.

Fikser du, Armin?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Moderator;

Jeg kan fremdeles ikke se at kommentaren min fra tidligere i dag er kommet på trykk.

Hva skjer?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Det kan vi gjøre Singoalla!

Levere inn en fellesanmeldelse, hvis noen ønsker det. Og jeg har min advokat som visst nok er ekspert på saker som omhandler grov sjikanering og trakassering pluss jurister (jeg kjenner til) som også har reagert.

Man kan si det sånn at politiet som andre instanster/institusjoner her i landet fra før av har en papirmølle av saker å ta seg av. «Papirmølle-byråkratiet» kaller jeg selv denne regjeringens politikk for og selv de som sitter i mange av disse instansene/institusjonene er lut lei og sletne av å jobbe dobbelt som følger av den voksende klageantallet fra folk her i landet.

Derfor er det så viktig, i dette kaotiske rotesystem- byråkratiet til Stoltenberg & co at de som opplever mennskekrenkelser og andre grove urettferdigheter går isammen om å få satt en stopper på andres pur ondskap.

At det finnes blogger der folk slenger dritt til hverandre, får nå så være. Det er verre når selv datatilsynet ikke bryr seg om blogger som styres av mennesker som bevisst er ute etter å ødelegge enkeltmenneskers liv og helse og deres familie rett til å få bevege seg fritt uten å bli utsatt for personmobbing/trakassering.

Og man skal vite, at med denne tiden vi er inne i der vi står mellom en skillevei mellom valget å følge det gode eller onde, vel, så er det enda viktigere for oss som vil kjempe mot disse onde kreftene å stå sammen.

Vi har snakket om dette tidligere Singoalla og det er helt sikkert flere her av kvinner og andre som kunne tenkt seg å få satt en stopper for blogger som rett og slett oppfordrer folk til å hate sine medmennesker og gjerne få sine medmennesker til å personforfølge og mobbe andre.

Hadde det ennå gått an å snakke med disse menneskene som sitter godt gjemt bak dette sensurspeilet for å komme til en form for kompromiss men det går visst ikke an! De lever visst i mørket godt skjult som
vi vet er et godt kjennetegn for ondskapens disipler.

«De lever godt skjult» er deres tanke men hvor godt skjult er de egentlig? For de har jo allerede åpenbart seg her på NS og fulle navner har dukket opp i kjølevannet av alle hetsekommentarer de hittil har kommet med.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Jeg siterer fra Armins artikkel over:

«Hvordan kan man knuse Nyhetsspeilet? Spre falske rykter, lage intriger, henge ut enkelte og brenne dem på bålet, kalle dem syke og be dem oppsøke hjelp, kall dem jødehatere, klippe ut en setning fra sin sammenheng, skriv at de elsker hitler, få seg selv utestengt og kalle det for sensurering, gjøre alt du kan for å ikke ta saken, debatten eller ballen men angripe person eller nettstedets omdømme.»

Videre:

«Hvordan manipulerer du folk, sånn at de blir villige til å engasjere seg i krig og drepe sine medmennesker?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å velvillig diskriminere, og utføre vold?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å stå stille og se på, mens du systematisk myrder store folkegrupper?

Hatprat og public relations(PR), Hitler kalte det propaganda. Ved å pumpe hat mot en gruppe, mister befolkningen empati og ser på dem som mindreverdige. Pump mer hat på dem til samfunnet går til unngåelse, ignorering, og undertrykking. Pump mer hat mot enkeltindivider, og grupper og det blir:
-Systematisk diskriminering
-Fysisk Vold
-Utryddelse»

Lise:

Bør artikkelen under være en tankevekker når vi her snakker om mennesker som iherdig går inn for å stille enkeltmennesker i et dårlig lys som «klin gale» og samtidig sette oss i gapestokker over folk som skal kues til taushet, skjelles ut og trakasseres i det uendelige, gjerne også fryses ut fra samfunnet?

http://www.abcnyheter.no/node/106270

Fra artikkel:

Tidligere forskning har fokusert på det psykopater flest mangler: frykt, empati og evnen til å ha vanlige forhold.

Men teamet, ledet av Joshua Buckholtz fra Vanderbilt Universitet i Nashville, Tennessee, har undersøkt hva det er for mye av; impulsivitet og ekstrem tiltrekning til risiko og belønning.

Lise:

Med eller uten dop!

Psykopater kan selv utgi seg for å være de «store ofrene!»
Det finnes visst ingen grenser…..på ondskap der ute!

torkel
Abonnent
13 år siden

Armin: Jeg kan forstå din frustrasjon og irritasjon ovenfor dem som kommer med trusler og de som prøver å stikke kjepper i hjulene til deg og NS; ikke la deg distrahere. Hold fokus på annet istedet.

«Mener satanistforsker Asbjørn Dyrendal at såppas profilerte og høyskolerte representanter av det amerikanske høyakademiske miljø lyver?

Vi ønsker dialog og saklig debatt – ikke hat og avsky, mobbing og stempling av ‘annerledes tenkende’ som mental-forstyrret jødehatere som skepsis.no liker å debattere om»

dialog og saklig debatt, ikke hat og avsky? ikke stempling av ‘annerledes tenkende’ satanistforskere?

Hold fokus, ikke spill med skepsis.no/etc sine spilleregler.

Troverdighet og integriteten til artiklene faller fort når mørket (agresjon, frustrasjon, sinne, hat, intoleranse etc) er fremtredene i artikkelteksten.

«First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win.»
— Mahatma Gandhi

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  torkel
13 år siden

Som vanlig kommer du Torkil inn med alltid like kloke ord. Godt at det finnes slike som deg, synd de bare er i fåtall.

Hilsen Lise

o
o
Abonnent
13 år siden

Det er realister, og idealister !
Det er underkastelse, og frusterasjon !
Det er egoister, og spandable !
Det er ignoranse, og forstålese !
Det er aksept, og opprør !
Det er fornektelse, og opplysning !
Det er rett, (og slett) Urett ?

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Kæptn frekke er nok omskjært.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Har du sjekket ;-)
Eller… kan du påta deg oppgaven..
Kan du si noe om hvorfor du tror det?
He he ;-)

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg har Jewdar.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Ok Askeladd. Skrev mitt noe lengre svar før jeg forstod.
Forstår det du skrev her nå..
så du trenger ikke forklare, for min del, ser det helt klart nå..
Takk :-)

Men er personen vi snakker om den som er avbildet i artikkelen?

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Men for å være seriøs, en 9/11 debunker som hyller Israelske terrororganisasjoner?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Takk for svar Askeladd. Ditt første svar, forstår jeg nok ikke helt.
Mulig jeg kan fundere og tolke noe inn i det, men ikke sikker..

Ang ditt svar nr 2. Mjo, enig i at det er kommet frem såpass mye om 911 og finnes såpass mye info tilgjengelig for alle i det hele tatt gidder å glippe med øynene..Men uvitenhet og likegyldighet blant massene er likevel stor..
Noen er bare sta og gir seg ikke på tørre møkka, noen vil bare bråke..
Men noen har også andre interesser og agenda, betalt eller ubetalt.
Så får vi gjøre oss opp en mening, hver for oss, ved å vurdere det de skriver.
Nå er det slik at jeg ikke aner noe om hvilke profiler denne personen eller andre nevnt i artikkelen har utfoldet seg under. Jeg kan dermed ikke vurdere og knytte adferd til noe som helst. Men jeg skrev nå, og postet et innlegg med spørsmål under det innlegg som red la inn med tilsvar fra Repvik.
Dette kom ikke ut på nett, men jeg håper at det kommer senere..

Hyller Israelske terror-organisasjoner, sier du? Au da..
Det er nok verre å bortforklare om så er tilfellet..
At det finnes interesser som er svært ivrig i å tildekke 911 truth,
ja det er jeg helt sikker på, og det ser vi stadig.

Når det gjelder omskåret eller ikke omskåret…
Så har jeg en venninne som er en kjent Norsk dissident.
Hun har «forsket» litt på dette med omskjæring sin virkning på psyken.
Hun mener at det har en helt spesifikk inflytelse/funksjon/virkning, at de som blir omskåret altså har personlighetstrekk som er felles og som er ulik de som ikke er omskåret.. Hun sier også at mange kristne omskjæres som ren rutine, bl a i USA. Vet ikke mer om dette enn det hun har sagt..
Men det kan brukes som en lakmus-test i noen situasjoner..
For å skille klinten fra hveten, om man er veldig skarp, som henne.. :-)

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Hva har status på noens forhud med noe som helst å gjøre?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Ja det kan du sannelig lure på sjokomelk..
Som jeg skrev mener noen at det påvirker psyken, eller kan det si noe om folkeslag. Jeg håper virkelig at noen sjekker spamboksen og slipper ut relevante debattinnlegg, postet nettopp et jeg brukte mye tid på.. og det ligger visst i spam boksen. Fordi et navn er nevnt som er relevant for debatten, da havner jo mye relelevant som spam. Kommentaren min var ikke hets mot noen person. Tvert om hadde jeg forslag om hvordan la mannen komme til orde på tross av alt..

« Forrige artikkel

Putin-intervjuet som vestlige medier ikke ville trykke

Neste artikkel »

Iran og vesten ved et veiskille

128
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x