Skepsis.no og sensurpolitiet under borgerarrest

12.3K visninger
12 minutter lesetid
128

Nyhetsspeilet ønsker ikke krig, det finnes det nok av i verden. Vi ønsker heller ikke å ha fiender, da kan man aldri bli enig. Skepsis.no er forhåndsbestemte skeptikere. Jobben dems er å være konstant skeptisk. Hvordan kan de noen gang stå for noe som helst når de faller for alt?

Har skeptikere og debunkere noen gang vært skeptisk til annet enn de som er skeptisk til myndighetene, den fjerde statsmakt og legemiddelindustrien? Har de noen egne meninger? Eller lever de for å ødelegge andres tid og genuine interesse for hvordan verden henger sammen?

De opptrer i flokk og stormer forumet for å fortelle deg at myndighetene vet best for deg, du skal ikke tenke for deg selv, men høre på de som tenker bedre enn deg for du vet ikke hva som er best for deg.

Du har hørt om “jewish internet task force” som består av hackere og forumkrigere som stenger nettsider og spammer antisemmitisme mot israel-kritikere? Israel-venn nr. 2: Norge, har også fått sitt eget tankepoliti.

Frimureriet og Skepsis.no sine 10 bud:

1. Du skal ikke tro at du er noe.
2. Du skal ikke tro at du er like så meget som oss.
3. Du skal ikke tro du er klokere enn oss.
4. Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss.
5. Du skal ikke tro du vet mere enn oss.
6. Du skal ikke tro du er mere enn oss.
7. Du skal ikke tro at du duger til noe.
8. Du skal ikke le av oss.
9. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg.
10. Du skal ikke tro at du kan lære oss noe.

Historien blir alltid skrevet av vinnere som på urettferdig vis, forfalsket og dekket over sine spor, sånn at en uskyldig  okkupert nasjon ble til en fiende og en sivilbefolkning omklassifisert som terrorister, mens vinnerne ble hedret som helter når de i virkeligheten var massemordere.

Det finnes flere enn 100 forskjellige historiebøker. Ingen kan si at sånn var det, men vi kan finne tilnærmet enighet gjennom dialog med retning mot sannheten som vårt felles mål, så vi må ofre litt av våre gamle dogmer og trossetninger for dette er ikke en debatt vi går inn i, med forhåndsbestemte forutsetninger og en evig kamp mellom tommel opp/tommel ned… Dialog er gjensidig respekt og forståelse, aksept for ulike synspunkt og en måte å diskutere uten at noen vinner eller taper for sannheten står på spill.

Nå må dere skjerpe dere med denne virkelighetsflukten og vise sunn skepsis – ikke programmert satanisme oppgulp –  for det er jo satanister og frimurere dere beskytter og forguder når dere tror dere kjemper for “den gode siden” som brukte nanotermitt og smeltet de massive stålbjelkene i WTC,  i en lavastrøm som brant i 8 uker etter at tårnene kollapset.

Asbjørn Dyrendal

Dette er sjefen. En metal-punker som klipte håret, vasket av øyemaskaraen og bestemte seg for å bli en lærer. Ekstremt interessert i mørke og okkultiske bøker, og en stor fan av Aleister Crowley og svart magi. Kan det hende det er derfor han med nebb og klør kjempet for å bevare integriteten til Bush-Administrasjonens sataniske “trolldom” og “make-believe” angrep mot den globale kollektive bevissthet?

Dyrendal har lite kunnskaper om fysikk, seismikk, kontrollert rivning, arkitektur, og ingeniørfag kompetanse. Her er et lite utdrag av hans interesseområder:

Satan and the Beast. The Influence of Aleister Crowley on Modern Satanism. i Henrik Bogdan & Martin P. Starr: Aleister Crowley and Western Esotericism. An Anthology of Critical Studies. New York: State University of New York Press. Darkness Within. Satanism as Self-Religion. i Jesper Aagaard Petersen (red.). Contemporary Religious Satanism. Oxford:Ashgate. m/Didrik Søderlind. Social-Democratic Satanism? Some Examples of Satanism in Scandinavia. i Jesper Aagaard Petersen (red.). Contemporary Religious Satanism. Oxford:Ashgate.Satanism and Popular Music. I: C. Partridge & E. Christianson (red.): The Lure of the Dark Side. Satan and Western Demonology in Popular Culture. London: Equinox.

Er konspirasjonsteorier om 9-11 bundet opp til satanisme? Er det satanister som konspirerer? Eller er det sannhetssøkere? Den største løgnen djevelen klarte å stikke unna med, var den at han aldri eksisterte. Her har Frimurer-ledelsen på NTNU satt sin kaldblodige satans akademiker på saken. En som kan lyve, er en som ikke kan skille mellom rett og galt.

Nyhetsspeilet.no inviterer Skepsis.no og NTNU til offentlig 9-11 debatt

Igår sa jeg at alle på NTNU er sionister. Det stemmer. Så lenge ledelsen er gjennomsyret med frimurere med bånd til sionister er soldatene skreddersydd etter keiserens ønske.  Flere tusen doktorgrag ingeniører, arkitekter, fysikere og kjemikere, seismologi og kontrollert rivningseksperter, piloter og høyskoleproffessorer har undertegnet en felles underskriftskampanje som vil gjenåpne “9-11 kommisjonen” rapporten med en ny runde der “bruken av eksplosiver” vil være den aktuelle faktor for bygningenes kollaps.

Pressekonferanse

Mener satanistforsker Asbjørn Dyrendal at såppas profilerte og høyskolerte representanter av det amerikanske høyakademiske miljø lyver?

Vi ønsker dialog og saklig debatt – ikke hat og avsky, mobbing og stempling av “annerledes tenkende” som mental-forstyrret jødehatere som skepsis.no liker å debattere om:

Skepsis.no mener konspirasjonsteoretikere bør tvangsinnlegges på mental-institusjon som politiske fanger.

Nyhetsspeilet skrev om historien til Fredrik Vollan en 23år gammel politisk fange. En chemtrail- og frihetsaktivist som har nektet å betale skatt og stevnet det norske storting for retten grunnet okkupasjon av Afghanistan, salg av norsk råolje og gass i amerikanske dollar, NATO-medlemskap og påfølgende chemtrailing av norsk luftterritorium. Han ble tvangsinnlagt og tvangsmedisinert med hjernedestruerende kjemikalier. Skepsis.no mener han fikk som fortjent:

Din verden styres av mennesker som george bush og henry kissinger som vil drepe 95% av oss. De driter i deg og de “vanlige”. De har TV, aviser, dataspill, skolepensum, nyheter, forumer,og alle andre enveis-kommunikasjonskanaler for å ensforme samfunnets kollektive bevissthet.

En konspirasjonsteori starter når du finner en eller flere brister og huller i den “offisielle forklaringen”. Sannsynligheten for at den er en løgn blir større jo flere huller du finner, tilslutt er en diger tilsløring avslørt og sammensvergelsens bakmenn offentliggjort.

Konspirasjoner eksisterer… Makt vil alltid ha mer makt… Get real!

Er anti-globalist bevegelsen en samfunnsfiende?

Er globaliseringskritikere en fare for rikets sikkerhet? Nyhetsspeilet møtte Jørn Holme tidligere PST sjef i januar 2009 hvor han løy om sine tidligere utalelser.

Daværende statssekretær i Justisdepartemenet, Jørn Holme, sa i 2003 at “globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet”.

Altså personer med politiske meninger i et demokrati, med bakgrunn av deres politiske ståsted, vil utgjøre en fare for sikkerheten i landet.  Hvorfor?

Fordi Norges spiller en stor rolle i selve globaliseringen, et land som deler ut
Nobels Fredspris samtidig som det er verdens femte største høyteknologiske våpeneksportør, vil være et land med mange delte meninger, i et autonomt ønsket monosamfunn.

Per-Aslak Ertresvåg viser Dagsavisen hvor Jørn Holme utaler menneskehat mot demokratiske aktivister

Myndighetene liker ikke demokrati. Nyhetsspeilet gir dem en tøff kamp med neste generasjons soldater i en infokrig der et videokamera er mektigere enn et automatgevær. Det er derfor vi nå opplever angrep fra flere kanter, vi må stoppes så den fjerde statsmakt kan fortsette å være statens instrument og hat-apparat for opprettholdelsen av “status-quo” og det råtne falleferdige systemet som er kapret av globalister, frimurere, sionister og satanister.

Sensurpolitiet ønsker å knuse ytringsfriheten til Nyhetsspeilet.no

Hvordan kan man knuse Nyhetsspeilet? Spre falske rykter, lage intriger, henge ut enkelte og brenne dem på bålet, kalle dem syke og be dem oppsøke hjelp, kall dem jødehatere, klippe ut en setning fra sin sammenheng, skriv at de elsker hitler, få seg selv utestengt og kalle det for sensurering, gjøre alt du kan for å ikke ta saken, debatten eller ballen men angripe person eller nettstedets omdømme.

Øyvind Repvik og Captain Frekke starter Stop Nyhetsspeilet i April-Mai 2009. Denne ble senere om til sensurspeilet.bloggspot.no

De gjemmer seg bak “ytringsfrihet” eller “jeg vil bare kødde med hodet ditt” når de blir konfrontert. De bruker massevis av tid, dedikerer sine liv og latterligjør folk som de mener kaster bort tiden sin, men hvorfor kaster de bort tiden sin på folk som kaster bort tiden sin? Å  krangle med idioter er dumt, for de drar deg ned på deres nivå og slår deg med erfaring. Ignorer “trollet” så går det til noen andre som lar seg skremme.

klikk for stor utgave

Det de ønsker er at du faller fra arbeidet som samfunnsopplyser. De ønsker at du kaster bort tiden din på dem sånn at de føler de har en grunn for å leve i en meningsløs verden der de tror mer på Southpark og Cartmans fis enn noe annet. Dette er generasjonen som har vokst opp med Jackass og MTV, de forguder George Bush og hyller krig og vaksiner og hater muslimer som de mener er farlige islamister.

Øyvind Repvik og Captain Frekke

De som leser dagbladets debattfelter kan ikke ha gått glipp av det uskyldige gliset.
En av mange kvinner og menn som har blitt skadet for livet pga Øyvind Repviks markedsføring på debattsidene til Dagbladet for vaksineprodusentene. De som var usikre på om de ikke skulle ta den, ble ofte latterligjort og satt på plass av Øyvind og Captain frekke som skylder en offentlig unnskyldning til folket de har ført bak lyset og betrygget i løpet av 6 måneders dagbladet debattering og oppfordring i rene Hitlerpropaganda stil for å dytte uskyldige mennesker inn i vaksinekøer for legemiddelindustrien. Repvik er kåret til tidenes største internett-debatt-kriger for unødvendige vaksiner. Kansje du drepte et foster før de rakk å se verden med din ukritiske autoritetsdyrkelse? Statens blinde får?

Repvik spør skepsis om det er noe staten gjør de er uenig i
En uskyldig nyttig-idiot med fritidsproblemer eller agent i en del av et større nettverk?

Svineinfluensaen var en bløff? Det mener Aftenbladet

Myndighetene og Øyvind Repvik spilte på frykt for å få befolkningen til å massevaksinere seg mot en “ikke-eksisterende” pandemi

Guardian skriver svineforkjølelsen var like løgnaktig som “saddam har masseødelegelsesvåpen” Øyvind Repvik forguder Bush og sjokkdoktrinen ble reaktivert.

Europarådet gransker WTO og deres medløpere med Øyvind Repvik for å ha lyvet og endret pandemiforskrifter for å lure folk til å ta vaksine for en forkjølelse som dreper mindre enn vanlig influensa.

13.000mennesker kan dø sa dem i våres, og Øyvind var enig…

Dagbladet skrev for noen dager siden at “nordmenn må massevaksineres” igjen neste år for samme “ikke eksisterende” pandemi og Repvik er tilstede. Gratulerer, med dagens begynnelse er du godt på vei til å bli neste års største klovn igjen..

Sabotasjeteknikker og hatkampanjer

Repvik ble utestengt fra forumet i april 2009. Han var svært aktiv med å “debunke” 9-11 konspirasjonsteoriene. Noen argumenter var gode nok til at de ble fulgt opp og tilbakevist, men det var ikke nok. Han ble ufin og mobbet flere forfattere og bedrev psykologiske angrep og spammet artiklene med over 200 kommentarer på kort tid. Redaksjonen ble enstemmige om å stenge han ute. The show must go on, men ikke uten Øyvind!

Med sine tidligere IT-kunnskaper er han en lur fyr. IP adresser ble manipulert og 9 brukerkontoer opprettet, hvor han i flere tilfeller ble fersket for å debattere med seg selv. Dette for å få det til å se ut som det var generel konsenus på forumet og endre oppfatningen til våre lesere.

Har du sett filmen The Matrix? Her har vi vår egen Agent.Smith, som ikke gir seg før hele verden er en blindkopi av hans selvbilde og tenker likt som han og “the matrix”.

Her er en privat mailkonversasjon som Repvik har klippet ut en setning fra og spredd rundt på nettet for å få meg til å se ut som en voldsdømt frihetskjemper. Last ned her.

Striden gikk over til Dagbladet. De likte ikke at jeg speilet nyhetene. Når det var snakk om “piratvirksomhet” så la jeg inn noen ord om den somaliske kystvakt som patruljerer kystlinjen med AK47, motorbåter og granatkastere. En link til Nyhetsspeilet ble også vedlagt.

Jeg ble ofte sensurert på Dagbladet’s kommentarfelter og er idag beryktet for å være den mest sensurerte brukeren på Dagbladet. Det ble en rutine å ta “screenshots” fra innlegg jeg visste var på kanten som ville bli fjernet, uten at de inneholdt personangrep, rasisme, eller dårlig munnbruk, jeg var alltid på sak.

Det går 2-3 minutter, og sensurpolitiet er på plass.

Øyvind og Captain Frekke bestemte seg for å legge om strategien. De opprettet mange kontoer, gikk inn på nyhetsspeilet.no med jevne mellomrom, begynte med å si hvor flott det er med alternativ nyhetsside men hva er alle disse sensuranklagelsene? Er Nyhetsspeilet et sensurdiktatur? Og debatten ble avledet fra artikkelens innhold og over til deres ønskede mål.

På denne måten lagde de kvalme og ble utestengt. Så tok de “screenshots” fra seg selv, og postet dem på Stop-nyhetsspeilet.com for å vise at Armin Bahrami som snakker om å bli sensurert på Dagbladet, er selv en sensurrotte.

Stop-Nyhetsspeilet.com ble til Sensurspeilet.bloggspot.com og de belønner folk som blir utestengt fra NS som kan vise “screenshots” fra hendelsen. De ber om bråk, og når de blir kastet ut, så roper de sensur!

Dette krever mye energi og oppmersomhet fra våre forfattere, journalister og akademikere som kaster bort verdifull tid på å rydde bort barnestreker og ablegøyer.

Israel kritikk og Palestina skjerf er Jødehat!
Sensurpolitiet har skapt dårlige holdninger hos folk. Flere engasjerer seg sterkt mot nyhetsspeilet. En debatt om Island og IMF ble fort ødelagt av hatet.
Folkeopplysning er vansklig når du har sensurpolitiet som avleder massene til fabrikerte misforståelser om deg.
Ikke la noen fortelle deg at du ikke kan følge drømmen din. Folk klarer ikke å virkeligjøre noe selv, så de hater på deg som prøver. Stå på Catpain freeky, en dag drømmer du igjen.

Hatprat og farlig samfunnsutvikling

Hatprat er en teknologi og organiserte angrep som tilsynelatende ser uskyldige ut, men bak makkverket er det en velsofistikert plan fra profesjonelle PR konsulenter som har studert menneskets psyke, og vet hvordan de skal sette grupper opp mot hverandre. De som står bak er ikke hatefulle og sinte, de er kalde, kalkulerte og intelligente, PR firmaer eller myndighetenes etteretningstjenester som vil få deg til å klikke. De appelerer ikke med informasjon til massene, de ønsker ikke å tilføre din bevissthet kunnskap, de er ute etter å manipulere dine følelser så du blir lettere å lede mot dommedag.

Hvordan manipulerer du folk, sånn at de blir villige til å engasjere seg i krig og drepe sine medmennesker?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å velvillig diskriminere, og utføre vold?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å stå stille og se på, mens du systematisk myrder store folkegrupper?

Hatprat og public relations(PR), Hitler kalte det propaganda. Ved å pumpe hat mot en gruppe, mister befolkningen empati og ser på dem som mindreverdige. Pump mer hat på dem til samfunnet går til unngåelse, ignorering, og undertrykking. Pump mer hat mot enkeltindivider, og grupper og det blir:

-Systematisk diskriminering
-Fysisk Vold
-Utryddelse

Hvem ønsker å samle en stor gruppe til å utføre voldelige handlinger mot en gruppe mennesker?  I Nazi-Tyskland i 1930-årene ble hatprat påført jødene og samfunnet spyttet på dem. Denne form for hatprat vi ser idag er mer rettet mot “aktivister” og “demonstranter”, mennesker som står opp for miljøet, for fremtidige generasjoner, for fred og likeverd, mindre kjemikalier i maten, mer demokrati og mindre hat, kort oppsumert: de forsøker å redde verden!

Den siste tiden har vi opplevd angrep fra Freakforum.no og NTNU studenter, skepsis.no, dagbladet(svineinfluensakampanjen), HAARP og mini-istid

Hvorfor utsettes vi for hat og sinne? Når vi forsøker å spre informasjon og positiv forandring? Hvem og hva tjener de på å ødelegge målet? Bannlyse aktivisme og demonstrasjoner? Fengsle enkelte i mentalinstitusjoner mens folket jubler? La dine egne spise dine egne sånn at du går fri som når frimurere orkestrerte den Franske revolusjonen som spiste sine barn?

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny. Consume you it will.” YODA

Nei men se her! Captain Frekke hyller dagbladet for å opplyse folket om "Irgun og Sternbanden" sionistiske terrorgrupper som terroriserte palestinere på 20-30tallet. :D

En chemtrail- og frihetsaktivist som har nektet å betale skatt og stevnet det norske storting for retten grunnet okkupasjon av Afghanistan, salg av norsk råolje og gass i amerikanske dollar, NATO-medlemskap og påfølgende chemtrailing av norsk luftterritorium.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

128 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ola
ola
Abonnent
13 år siden

Jeg har selv for noen år siden blitt utestengt fra http://www.gjengangeren.no for å stille noen av lokal-politikerene div saklige spm om blant annet pengebruken til Horten kommune, og litt andre ting, jeg fikk ikke svar, men ble bare stengt ute, samme skjedde på http://www.dagbladet.no

Det var ikke pga personangrep, usaklige komentarer eller noe annet, KUN fordi det ikke passet med deres verdenssyn og de ville vel beskytte sauene fra å se det andre beite.

ola
ola
Abonnent
13 år siden

Flere studenter jukser, dette er ikke noe som forundrer meg, Det som forundrer meg som jeg la merke til når jeg begynte på skole igjen er at du kan bruke ALLE MULIGE HJELPEMIDLER du kan tenke deg på en eksamen, utenom komunikasjon, altså internett eller mobil, hva faen er det for noe tull? jeg tok 10 eksamner ifjor, jeg brukte min egne hjemmelagde formelbok i matte, og jeg brukte egene notater som hjelpemidler, utenom på norsk og nynorsk eksamener (fordi jeg ikke syntes det er så veldig viktig med hva de forskjellige dikttypene osv heter, og jeg hater at det er nynorsktvang) de jeg gjorde det dårligst på var norsk muntlig og skriftlig (3 og 3) og nynorsk skriftlig 1 (mest sannsynlig fordi jeg skrev en sammfunnskritisk oppgave)

http://www.aftenposten.no/jobb/article4073768.ece

Hvordan kan NTNU, UiO osv forvente at vi skal tro på alt de sier når de jukser for å få de resultatene de vil ha? Og hva blir bortforklaringene til skeptikerene nå da? At alle de som jukser blir tatt? hehe

o
o
Abonnent
13 år siden

kjøpt og betalt !
det blir artig å se på logg fra “internett” om > 10 år . . . om det eksisterer da . . ,

jada, du har sikkert et poeng, men du gruppevoldtar grøten som Hitler gjorde.
http://ingenlikerablilurt.no/
Hjelp, jeg har blitt konfirmert i denne sekten (HEF) .

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Nå har jeg (endelig?) vært igjennom det meste av skeptisk.no. Det var en selsom opplevelse.

Det var noen gjengangere. For det første er alt det etablerte, altså akademika, historie og det offentlige, er ufeilbar og sann. Det var ingen tvil om at det som formidles fra etablert media og politikk er korrekt, upartisk og vitenskapelig. Sånn sett er det en fryktelig kjedelig side. Så er det debattvegring, noe som er gjennomgående hele siten. Stormester Dybendal har tydeligvis skapt en diskusjonskultur som minner mye om republikanerne i USA: ikke diskuter sak, men person. Heng deg opp i uvesentlige detaljer eller skifte tema. Eks: Hvis noen diskuterer det fysiske umulige med tårnkollapsen 911, skriv om flykapringen. Skriver noen om flykapringen, skriv om alle de døde, ect.

Hersketeknikken er storartet på skeptisk.no, og jeg synes synd på de studentene som bruker tid på å hjelpe Dybendal, for han må jo bruke disse på studentene også. Ingen selvstendige tenkende mennesker vil underkaste seg alle de sannheter skeptisk.no forfekter og forsvarer. Det finnes mange hersketeknikker: ufarliggjøring (nei, vaksiner er ikke farlig, bare ta), latterliggjøring (tenk å ikke stole på farmasia, hvor dum kan du bli), fordømmelse (skam deg at du ikke stoler på de som bestemmer og har gjort dette i 100-vis av år), diskredittering (hvordan kan du, som går på NAV, si noe sånt), overføring av skyld (det var din skyld at ikke alle tok vaksinen og nå kan vi død), frykt (hvis ikke du gir barnet vaksinen kommer det til å død), kverulering (du sa i fjor at det kanskje ikke var forskjell på organisk og uorganisk kvikksølv, nå sier du at det er det), osv. De samme teknikkene brukes av skeptisk.no på NS. Som jeg har skjønt for lenge siden er det ikke noen vits i å diskutere med ignorante. Legg heller igjen en klatt med mine synspunkter. Så i dette forum vil jeg først og fremst lese det folk har å si, og legge ved noen kommentarer som supplement, uten å gå inn i et bad av debatt med skeptikere som ikke er skeptikere. I spørsmål rundt Niburu, ZetaTalk, Gud, aliens ect anser jeg meg som nesten helt blank. Kosmiske hendelser kan jeg gjøre lite med uansett (tror jeg). Men innen økonomi, organisasjon og hvordan et marked fungerer bør jeg være svært god, det er tross alt min akademiske utdannelse. Jeg vet at det jeg lærte på BI er delvis feil, eller mer presist: de fortalte ikke alt. Det har jeg måtte erfare og studert senere. Jeg tror veldig få er klar over hvor mye noen er villige til å gjøre for å få makt eller tjene penger. At en bedrift skal ha etisk standard, som vil lært på BI, er for eksempel et svært dårlig forslag. Da overfører man det etiske ansvaret til organisasjonen i steden for enkelt individet. Som vi vet så blir en organisasjon mer og mer psykopatisk jo større den blir. Og når ansatte kan komme seg unna brudd fordi bedriften tar støyten, vil de fortsette. Vårt pengesystem er blitt kommentert mange ganger, og jeg kan bare si jeg har blitt snytt på BI. En skole ute etter penger og striglede studenter, som skal foldes inn i de etablerte rekker. Akkurat som på NTH, eller NTNU, som det heter i dag.

Så langt har jeg truffet mange ingeniører og arkitekter som har trodd på den offisielle versjonen av 911. Men de har bare behandlet den informasjonen de har FÅTT. Ingen søker informasjon lengre. Etter 5 åpne spørsmål så blir de usikre. Etter 10 må dem hjem og sjekke. 911 lar seg ikke forklare uten å bøye minst 100 fysiske lover. Det skjønner de fleste på NS, men ikke på skeptisk.no. Det skremmer meg, fordi dette er fremtidens ingeniører og klarer eller ikke tørr å tenke logisk/kritisk.

Hva er alibiet for å opprette en slik side som skeptisk.no, de følger jo bare mainstream likevel? All informasjon og debatt om teamene er like gode på vgd eller andre sider. Moa: det var intet nytt under solen. Dybendal må mao være redd for det som skjer og de avsløringer som kommer opp. Dette truer hans domene. Han går svært dårlige tider i møte…

P.S. Jeg har brukt hersketeknikker i dette innlegget.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Askeladd:

Jo, jeg gjorde litt narr av nazi dyrkingen deres. + jeg sa ting om Varg Vikernes de helt sikkert ikke tålte å høre. Holocaustdiskusjonen var i og for seg grei. Litt mye “de &¤#((“=)% jødene” og “nazistene var heeelt uskyldig”, kanskje, men ellers greit. Kunne dessverre ikke la vær å pirke litt i stormfronterne på andre tråder. :) Men da ble de sure. (Ingen sans for humor eller toleranse for andre meninger.)

Sithious

Jasså. Karantene. Har jeg svineinfluensa? Nei, disse primadonna’ene er for vanskelige å ha med å gjøre. Tåler jo ingenting. For et pyseforum.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

eh…rettelse: “Vi vet jo at sola går i bane rundt jorda.”

(Ikke det at det spiller noen større rolle. Ble gjerne litt “anal” på “flat jord forumet”.)

:)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Den Religiøse Kulten Skepsis.no

1 dag tok det meg å bli bannlyst fra kulten:

http://img690.imageshack.us/img690/6261/utestengtskepsis.jpg

Min fullstendige rapport om dette rare, lille trossamfunnet som tror de har noe med skepsisime å gjøre:

Dette er ekstremt sneversynte og “anale” mennesker som har enorme problemer med å møte meninger som utfordrer deres A4 virkelighetsmodell. Og aldri har jeg sett et forum med et slikt batteri av fjollete regler for hva man kan, og ikke kan gjøre. “Anal” er ordet. Hvordan ble jeg bannlyst, lurer du på? Joda:

1. Jeg kom med saklig kritikk av 9/11 bløffehistorien.

2. Jeg postet saklig info om kornsirkler, og mine synspunkter omkring disse samt nytt og viktig stoff om emnet. Nytt for kultmedlemmene ihvertfall.

3. Jeg postet saklig info om narkotikahandel og økonomiske fakta.
(IMF – International Monetary Fund var en av mine kilder.)

4. Jeg postet saklig info om Holocaust og prøvde å skape en seriøs debatt om emnet.

5. Jeg gjorde folk oppmerksom på hvilke latterlige “Stalinist” regler de hadde på forumet. (Og gjorde vel en smule narr av disse.)

6. Jeg postet bilder av symboler. I en tråd som handler om……symboler.

7. Jeg skrev hva jeg mente om Nyhetsspeilet, gruppetenking, og folk som ikke fortjener å kalle seg skeptikere.

8. Jeg var høflig og grei.

Disse folkene er “beyond hope” som det heter. Skjønner heller ikke hvorfor de har et forum. De lærer aldri noe nytt, bare bekrefter hverandres ekstremt sneversynte virkelighetsmodell igjen og igjen og igjen.

Faktisk – så er jo hele “skeptikerbevegelsen” basert på “å finne feil” i andre. Eh… bare for å gjøre det. Så mye dokumentasjon trengs jo ikke. For man har allerede bestemt seg for hva som er rett og hva som er feil. Det blir mest en evig jatting med hverandre. Dette gir vel en slags illusjon om styrke, tenker jeg. Man får bekreftelse på at man er ikke den eneste sneversynte åndelige pygméen i Norge. Og dette er jo viktig for slike typer.

Lurer på hvorfor de er på nettet i det hele tatt? De kunne jo bare sitte hjemme på skeptikerrommet og lese høyt fra Michael Shermer’s hellige bøker. Å lære er det siste de er interessert i. “Vi vet jo at jorda er flat, så hvorfor skal vi kikke inn i dumme teleskop?” Dette er holdningen.

Ordet “skeptiker” har i den moderne vestlige verden totalt mistet sin mening. I gamle dager betydde ordet skeptiker en som tenkte for seg selv og stilte spørsmål ved status quo. I dag betyr det det motsatte; en som sluker myndighetenes løgner rått og alltid svømmer med strømmen. Bedrøvelig..

Triste, tørre, forutsigbare,kjedelige, intolerante, sveversynte (og anale) mennesker.

Kun 3 andre forum har bannlyst meg fortere:

Burzum’s forum
Stormfront’s forum
Michael Tsarion’s forum.

:)

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hva fikk deg bannet på stormfront? spurte du om de var kontrollert av ADL ?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Det er vel ikke snakk om en permanent utestengelse, men en 3 dagers karantene. Når det er sagt ser jeg ikke helt grunnlaget med å gi deg karantene ettersom de lar person angrep og andre forseelser gå uten nevneverdige konsekvenser.

ArneLo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Nei det var sannelig ikke skepsis som tåltes der i gården :-) Og hva en vitenskapelig metode er har de også sin egen skrudde oppfattning av.

Jaja. De for vel holde på å leke for seg selv. Jeg ville ihverfall ikke tatt på meg en slik sisyfos-oppgave det må være å opplyse dem litt om realiteter……

Kred for forsøket BelseBob….

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

(La oss håpe at Armin ikke blir sprengt i lufta.)

Jepp, var innom Skepsisforumet (såkalt) og har noen observasjoner:

1. De er tydeligvis en kult. Alle er enige med hverandre om alt. Og selvfølgelig følger de den 100% forutsigbare “skeptiker oppskriften”: alt som er mainstream er bra – alt som ikke er mainstream er veldig skummelt og må umiddelbart avvises.

2. Å poste bilder på forumet er veldig, veldig farlig. (Konspirasjonsteori.) Internasjonale storbedrifter står i kø for å sette bilde-postende skeptikere i fengsel. Så skepsisforumet er kjemisk fritt for bilder. Litt som hos de aller mest fundamentalistiske muslimene altså. Bilder er farlige greier.

3. Forumet har flere regler for hva som er (u)akseptabel oppførsel enn sovjet og nazi-Tyskland sammenlagt.

4. Inkl: du kan ikke skrive i grønt. Grønn tekst er forbeholdt moderatorene. Også kalt “de grønne.”

5. Moderator griper inn umiddelbart om noen er slemme og personangriper hverandre.

6. Ellers var alt bra. Registreringsprosessen er grei, og avatar er tillatt. Man kan t.om. få lov å poste youtube videoer.

http://skepsis.no/forum/

for øvrig har man lov til å poste så mange bilder man bare vil på mitt forum http://www.fritale.com . Man kan t.om. skrive i grønt. :)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Oj. Voldstrusler er jo ikke bra. Vet du navnet på den som har truet deg, så kan du anmelde.

Burka United
Burka United
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Har politiet i Norge hjulpet noen som har anmeldt slike trusler? Den som blir anmeldt blir informert om anmeldelser og evt innkalt til avhør, da blir det bel brysomt.. det er interessant det du sier, Armin, fordi det finnes eksempler på at mobiler har sprengt i lufta slik og drept folk, mener det ble sagt i en av videoene til Dr Kilde, og hun sa navn på en kjent utelandsk politiker som døde slik men husker ikke hvem. Og nå truer de konkret med dette bevisst. Enda en grunn til å ikke ha mobilen på lomma. Politiet er på feil side i Norge og liker heller ikke at kvinner går kledd i burka, det er diskriminering.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Jeg har blitt medlem på http://www.skepsis.no/forum/

Jeg anbefaler alle andre å melde seg inn også. Tror ikke man blir kastet ut så lenge man er høflig. Hva er vel vitsen med å bare “tale til koret”?

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg forstår ikke hvordan greier du å assisiere sionisme med noen av disse artiklene du linker til…bortsettfra den på nyhetsspeilet da.

Og hva er dette ?
“Hvis mobilen min endag sprenger Møynar, så kommer familien min etter deg”

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Når man først presenterer en artikkel her om hackere, mobbere, personforfølgere og skeptikere!

Brevet under bevitner hvordan jeg som en av deres faste kommentatorer blir forfulgt, truet og persontrakkassert fra sensurspeilets disipler som har tatt e-mail adressen: nyhetssspeilet1@g-mail.com.

Dette er min daglige kost og jeg har gått ned 8 kilo på under få uker”(Vanlig veier jeg 53 kilo for å nevne det) etter at disse mobberne startet sin hets som har medført konstant trakkasering utenifra, som igjen har medført mye flytting fra sted til sted for mitt vedkommende som “norsk flyktning i eget land.

Jeg håper nå NS vurderer alvorlig å slippe disse hatefulle menneskene fra sensurspeilet innpå her. Hvis Captein Frekke og resten av mobbegjengen der slipper inn her videre, vil ihvertfall ikke jeg kommentere mer her.

—– Original Message —–
From: “Nyhets Speilet”
To: “Lise T. Slembe”
Sent: Saturday, March 27, 2010 2:39 AM
Subject: Re: Vedrørende Google blogg – sensurbloggen som driver grov personhets og personforfølgelse

GREIT. da vet jeg at du farer med løgn. gjett om denne samtalen blir
lagt ut på sensurspeilet til spot og spe da ;-)

Den 26.03.10 skrev Lise T. Slembe følgende:
> Du kan regne denne saken for hva vil bare slutt å send meg flere mailer.
> —– Original Message —–
> From: Nyhets Speilet
> To: Lise T. Slembe
> Sent: Friday, March 26, 2010 4:00 PM
> Subject: Re: Vedrørende Google blogg – sensurbloggen som driver grov
> personhets og personforfølgelse

Terje
Skribent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Hei Lise du må ikke la disse tullingene vinne, du må bare overse dette. Når de er villige å bruke så mye energi for å bekjempe Nyhetsspeilet betyr det en ting, de er redde og skjønner vi er på rett spor. De er desperate for de forstår de taper terreng og vi øker. Denne kampen vinner vi, det er intet som skal stoppe oss stå på Lise overse tullingene.

Terje.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

La meg forklare hvordan konspirasjon/sammensvergelse og personforfølgelse av enkeltindivider henger sammen som også jeg er utsatt for.

Jeg har mine faste e-mailadesser liggende lagret under adresser på min e-mail post. Blant annet adressen til Nyhetsspeilet som er: Red@Nyhetsspeilet.no som jeg har sendt brevet til før og som automatisk dukker opp når jeg skal sende brever til dem fra meg. Denne adressen skal dukke opp på adressefeltet når jeg søker i adresseboken etter Nyhetsspeilet som e-mail adressen befinner seg. Nyhetsspeilet har også (vet jeg) en annen adresse som er: nyhetsspeilet@live.no som man kan finne hvis en går inn på linken: http://www.nyhetsspeilet.bravehost.com/12345.html

Denne adressen er også lagret, d.v.s var lagret på min adressebok (som skulle være til bruk for meg.)

Noen andre andresser har jeg ikke hatt og har heller ikke kopiert fra usikre kilder noen andre adresser til Nyhetsspeilet enn disse to som altså er:

Red@Nyhetsspeilet.no
nyhetsspeilet@live.no

Så lever jeg min vandt gang her og finner plutselig ut at jeg skal sende noen brev til Nyhetsspeilet og hva skjer? Jo, når jeg sender ut mine brever, sendes de til adressen: nyhetsspeilet1@gmail.com som ikke kommer opp i adressefeltet – bare navnet: “Nyhets Speilet .”

I min “gode tro” og med mitt klare hode som ser at det står “Nyhets Speilet” øverst på adressefeltet, sender jeg selvsagt brevene som skal til det opprinnelige Nyhetsspeilet til den adressen. “Jeg har jo de to adressene til Nyhetsspeilet lagret i adresseboken så da er det jo ingen sak,” tenker jeg!

Men det som skjer, er at den adressen som kommer opp på adressefeltet IKKE ER til det opprinnelige Nyhetsspeilet men til sensurspeilet der de verste mobberne sitter! Til min store overraskelse!!! Dette til tross for at jeg ikke overhodet har lagret noe annen adresse enn de to over og ihvertfall ikke adressen: nyhetsspeilet1@gmail.com

I natt mottok jeg noen trakkaserende og krenkende brev fra nyhetsspeilet1@gmail.com som jeg først ikke skjønte hvorfor ble sendt meg!
Du er “tragisk inkompetent” stod det blant annet. Selv har jeg aldri kopiert eller lagret denne e-mailadressen over og ble først temmelig forvirret! Jeg svarte igjen at det måtte ha skjedd en misforståelse at det stemte at jeg hadde sendt Nyhetsspeilet brever men det var til dem og ikke til senmsurspeilet og at jeg tidligere på Nyhetsspeilet har skrevet om sensutspeilet og hvordan de henger folk offentlig ut som gale, mentalt syke og det som verre er! Jeg skrev i natt brever tilbake til “Nyhets Speilet ,” til Frank Aune (som er ansv. red. der) og andre medsamarbeidspartnere og forklarte så godt jeg at jeg jeg ikke fortsod hvorfor jeg mottok disse brevene og attpåtil ble kalt for ” tragisk inkompetent, forvirret.. etc.”
Dette igjen i den gode tro brevene havnet der de skulle!

Hvordan denne e-mailadressen: nyhetsspeilet1@gmail.com har blitt skiftet ut med Nyhetsspeilets opprinnelige adresse på min adressebok, er en stor gåte som jeg selvsagt vil overlate til andre mer profesjonelle å finne ut av. G-mail adressen har jeg selv ikke lagret på min adressebok.

Når det gjelder datatilsynet og brev jeg har mottatt fra dem med detaljer som viser dato og klokkeslett som jeg tidligere har sendt til adressen: “Nyhets Speilet ” som i adresseboken min var oppført med nyhetsspeilets riktige adresser ( altså med .no og live.no på slutten), så er de altså sendt til Sensurspeilet og ikke Nyhetsspeilet som nettopp årsak av at hakkere har vært inne på min e-post og skiftet ut NS opprinnelige adresse med deres egne. Noe annet kan ikke ha skjedd! Og PC’sm min er full av hakkere om dagen, det viser virus alarmen min som stadig vekk varsler meg.

Og nå skjønner jeg hvorfor en av min første registrerte adresse her på Nyhetsspeilet plutselig forsvant og at jeg derfor ikke kunne gå inn å under min artikkel å skifte ut en link med en annen. Den koden og passordet som jeg sendte til dere på Nyhetsspeilet på adressen: Nyhets speilet” ble ikke sendt til dere men til semsurbloggen/speilet. Dermed kan utenforstående gå inn på dashbordet deres og fikse på min artikkel som de vil. De har jo den tidligere kode og passord til min adresse!!! Og jeg håper Frank Aune kan ordne opp i dette og få den nye adressen min med nytt passord inn under den artikkelen http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/stopp-medias-og-regjeringens-undertrykkelse-av-enkeltindivider-i-vart-samfunn/

(Jeg skal sende det nye passordet med brukernavn til ham)

Ondskapen der ute har jeg ikke ord for! Disse menneskene som sitter på disse hetsebloggene som sensurspeilet burde såvisst ikke få slippe inn her. Heller ingen med tilknytning til denne tidligere “graves” adresse som en personforfølgere står bak, som jeg nå er informert om hvem er.

I I Armins artikkel over nevnes navnet – Captain Frekke som står for så grove beskyldninger og persontrakassering og av enkeltmennesker som jeg ikke har nok ord for…

Lar dere de komme innpå her som jeg ser dere har gjort tidligere, hvem av normale mennesker der ute skal da tørre å logge seg inn på her som nye brukere? Mange jeg kjenner hadde tidligere hatt lysst til å bli kommentatorer på NS men ser at dere har gitt slike som Captein Frekke og Øyvind Repvik og resten av mobbegjengen der ute tilgang til å kommentere flittig her. Dermed vil disse (jeg kjenner) allkikevel ikke logge seg inn her med brukeravn og passord.. Og så blir jeg nødt selv til å vurdere om hvorvidt jeg skal skrive noe mer her i fremtiden når disse menneskene, de verste mobbere får komme inn her til tross for at de lager livet om til å bli et helvete for både artikkelforfattere og trofaste kommentatorer her, ikke minst for andre uskyldige menensker der ute som blant annet er barn.

Under brev som jeg mottok i natt fra denne g-mailadressen (den falske nyhetsspeiltet adressen) som jeg IKKE har skiftet ut med NS opprinnelige adresse. Så kan enhver se hva slags “mennesker” jeg har med å gjøre!

“Neida, Du er ikke overvåket eller noe.

det er bare det at du er komplett inkompetent i det meste du gjør, og, du har SELV lagt meg til som mottaker av alle mailer du har sendt til redaksjonen på nyhetsspeilet. Så jeg har kunnet lese alt. hvordan du har fått tild ette vet jeg ikke, men den 1.mars begynte jeg å motta mailer fra deg, som skulle til redaksjonen.

Så igjen, nei du er ikke overvåket, men inkompetent.”

Til slutt:

Og nå skal hele min innboks av e-mailer og adresser gjennom granskes og min datamaskin.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Har noe av samme problemet selv, jeg høres sikkert veldig paranoid ut nå, men jeg har byttet mailadresse ca 4 ganger de siste mnd, pga at passordet blir byttet uten at jeg gjør det! Det har skjedd noen ganger før også. samme skjedde med facebook kontoen min, og MinID er også tullet med, (byttet passord og mailadresse) lagde en ny mail for å sende en mail til MinID å få ordnet opp i dette, og byttet til den samme mailadressa på kontoen min her. Det funker ikke, ikke mulig å få svar eller hjelp. Blir også trakasert av NAV og politiet

jeg er 99,9999999999999999999999999999999999999999% sikker på at det ikke er en tilfeldighet

Oddis
Oddis
Abonnent
14 år siden

Armin; Jeg mener du burde holde deg for god til å skrive slike tordentaler. Nettop slikt tøys får mange til å bli skeptisk til deg som journalist. Du er jo fra før av sett på som en cowboyjournalist som snakker før du tenker. Jeg støtter denne siden, men støtter IKKE slik vrøvvel.
TULL OG TØYS

Oddis
Oddis
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Armin Adeba (uten å vite hva det betyr :)):
Jeg mener ikke å tråkke på tærne her, men føler allikevel at det er noe i det jeg sier. Det fordi at jeg har lest veldig mange av dine artikler, for jeg har vært NS-leser nesten siden den startet. Det posistive er at du har utviklet deg til det bedre siden siden ble åpnet, men av og til skyter du fra hoften og trekker av litt for fort. Men det er så, fordi du lager mange spennende debatter rundt det du skriver! :)
Når det er sagt, så blir denne krangelen med skeptisk.no litt “barnslig”, og ja, jer har fulgt med deg på den siden også. Det blir litt sånn;
– du er dum
– nei du er dum
– nei du
.- nei du osv osv osv
Det jeg mener er at skeptikkerne må da få lov til og prøve å ødelegge hvis det er det de vil. For du legger da også inn debattinnlegg på deres side som går imot deres synspunkt, så må da de også få krølle det til litt her også? Men at du da lager en lang artikkel for å forklare hvem som gjør hva, så blir det som å helle bensin på bålet. De får den responsen de ønsker! Og det vurde du holde deg for god til. La de lyge, skryte og sabotere, hvis det er det de ønsker. Jeg tror allikevel at Nyhetspeilet vil overleve og få flere lesere på tross av det! Du skaper jo nok debatt allikevel, både på nett og på TV :)

Litt enig?

nicodemus
nicodemus
Abonnent
14 år siden
aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden
ToR
ToR
Abonnent
14 år siden

Ein diskusjon rundt sensur på http://sensurspeilet.blogspot.com trigga min interesse for nyhetsspeilet.no, dykk ønske ikkje krig, men sensurere. Dykk vil vær saklig, men har ikkje kvalitative eller kvantitative data og vise til. Det manglar tilogmed ein metode i galskapen dykkar. Det bør vær eit krav til innlegga her at dei i det minste følger dei krava til kilde henvisning, og metode bruk som sjølv ein liten master oppgåve på universitets nivå må innehalda.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  ToR
14 år siden

ToR. Jeg tror muligens du mister litt av fokuset på hva Nyhetsspeilet er ment å være.Alt kan ikke dokumenteres,så enkelt er det.Det sier seg selv at det da blir feil å kalle det sannhet. Konklusjonene som tidvis blir trukket ut av de ulike temaene,er noen ganger basert på det vi vet har skjedd før.-derfor kan vi med en viss trygghet si hva som sannsynligvis ligger bak en sak.Noen trekker disse konklusjonene langt,det er så.Noen bommer selvfølgelig så det virkelig ljomer,men noen er også,med stor sannsynlighet,ganske nærme sannheten.Dette basert på tidligere erfaringer.
Nyhetsspeilet skal da ikke leses som en forskningsrapport!
Jeg synes nok at Nyhetsspeilet blir vurdert på feil grunnlag,fordi de argeste kritikerne ikke synes å ha oppdaget dette,eller gir blanke,fordi det er mye morsommere å oppføre seg som om de erter en side der en haug med tullinger alle definerer sin egen utgave av de evige sannheter. For de som gidder å se etter,så vil du definitivt finne at den unisone enigheten ikke er å finne på nyhetsspeilet.Den råder i langt større grad på de dedikerte skeptikersidene.Du vet de sidene der de er skeptiske til alle som er skeptiske til de rådende myndigheter og sannheter i verden.. Ingen der vektlegger det faktum at begge deler skifter hele tiden.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  ToR
14 år siden

Kildehenvisninger er forresten ganske festelige saker.En kildehenvisning er svært ofte kun en bekreftelse på at det finnes EN (ev noen flere..,) annen person i verden som har skrevet noe du er enig i.

Redaksjonen
Skribent
14 år siden

Redaksjonen anmoder om at all personfokusering stopper nå, spesielt mot dem som ikke er her og kan forsvare seg. Vil bli slettet.

QLEQK
QLEQK
Abonnent
14 år siden

“Hvordan kan de noen gang stå for noe som helst når de faller for alt?¨”

Høres rent propaganda-aktig ut!
Som tatt ut av en NS avis!

For egentlig skal ikke folk her inne snakke. Det er ikke måte på hvordan flere her inne svelger alt mulig helt rått og ukritisk. Har snakka med flere “nyhetsspeilet.no” tilhengere som ikke er verdens glupeste og kjøper alt mulig svada og påstander som legges ut her og på youtube.

Ikke misforstå meg! Jeg tror på konspirasjonen men jeg finner denne siden betenkelig av 2 grunner:
1. Den ser ut til å virke mot sin hensikt med vilje til tider (pent lite stunt du gjorde på TV. Det må jo hjelpe bevegelsen enormt å stå frem som en jævla paranoid tulling i den offentlige arena. Finnes de som mener du er en insider).
2. Dere fjerner innlegg her inne som dere ikke liker.

Nå skal jeg vente å se hvor lenge dette blir stående evt hva feedbacken blir

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
14 år siden

Ble jeg positivt overrasket….

« Forrige artikkel

Putin-intervjuet som vestlige medier ikke ville trykke

Neste artikkel »

Iran og vesten ved et veiskille

128
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x