Du leser nå
Medias og regjeringens undertrykkelse av enkeltindivider i vårt samfunn

7 minutter lesetidMedias og regjeringens undertrykkelse av enkeltindivider i vårt samfunn

Kanskje er det ikke så dumt at foreldre og besteforeledre ofte leser eventyret om "Pinoccio med den lange nesen" til sine barn så de får et innsyn i hva de går i møte når de vokser opp og møter "døra" istedet for Pinoccio i dette lite humane byråkratietsamveldet vi lever under.

Jeg har stilt meg spørsmålet mange ganger: «Hva er vitsen med å engasjere seg for politikk eller gå inn i politikken når det viser seg at de politikerne man skal samarbeide med eller partier man eventuelt en dag skal møte «face to face» i stortingets lokaler driver dobbeltspill ovenfor sine egne landsmenn og attpåtil sine egne partikollegaer?

Jeg har spurt meg selv om hvordan et stort antall mennesker her i landet klarer å holde ut alle disse feilinformasjonene som vi daglig mates inn med gjennom de forskjellige mediakanalene her i landet.

Feilinformasjoner som inntil i dag har vært en medvirkende årsak til at mange mennesker i dette samfunnet enten er preget av stor indre usikkerfølelse, rasisistiske og fordømmende holdninger eller stor angst for å tørre å ta kampen opp mot urettferdigheter og menneskekrenkelser de som enkeltindivider er gjenstand og offer for i dette – våre politikere og media kaller « et demokratisk land med yttringsfrihet for alle!» For ER Norge i realiteten et demokratisk land med ytringsfrihet for enhver når vi tenker på alle menneskekrenkelser og menneskerettighetslover som har blitt begått og brutt av godtbetalte autoriteter innen stat og kommune, deriblant våre styresmakter gjennom årenes løp?

Og kan man som samfunnsborger i dette landet «ærlig talt» mene at ytringsfriheten tilfaller alle når vi ikke kan bortforklare det faktum at vårt samfunn består av et stort antall mennesker som har blitt slaver og ofre for medisin-industriens giftmedisiner, psykiatriens mange tvangbehandling- og stigmatiseringssmetoder, medias forskjellige manipulasjons skriverier og feilinformasjoner og det generelle maktapparatets kontroll og utskvisningmetoder?

Hvor mange bevis skal vi som mennesker i dette landet måtte ha før vi forstår at det demokratiet og ytringfriheten vi er oppfostret (oppdradde) til å tro på av våre forfedre, foreldre, vårt norske skolevesen, media og våre politiker ikke har så mye med virkelighetens verden å gjøre, der vi hver dag selv erfarer og ser at andre opplever store mennskekrenkende holdninger og handlinger fra maktautoritetene i dette kontrollstyrte byråkratiet.

Når media skaper samfunnskonflikt

Ta bare Dagbladets publisering av en grisetegning med «Muhammad» skrevet på grisen, som var nok tl å skape mistillitt og sterke reaksjoner hos et stort antall muslimer her i landet som har respekt for profeten Muhammad, som for dem var en viktig person de respekterer med hjerte! Her er noen linker som jeg synes det er verdt å klikke seg inn på for å forstå hvor langt media har gått i sin ytringesfrihet, en ytringsfrihet Dagbladets ledelse selv tok som «god fisk» som de mente bare dreide seg om en «bagatell» (fra deres side) som nok folk ville glemme etter kort tid!

www.dagbladet.no/2010/02/13/nyheter/debatt/muhammad-karikaturene/islam/10377363/

www.dagbladet.no/2010/02/17/nyheter/innenriks/politikk/muslimer/ekstremisme/10440329/

www.dagbladet.no/2010/02/17/nyheter/drapstrusler/innenriks/10440752/

Hvorfor jeg nevder dette, er fordi jeg synes det er skremmendes at media atter en gang bare kan ta seg til rette med sin egen ytringsfrihet som de selv vil, med full dekning bak seg, uansett om det de publiserer av direkte feilinformasjon og som skaper et feilinntrykk uttad og i tillegg er direkte menneskekrenkende informasjon for de det gjelder!

For det er nettopp dette som er en av de størte medvirkende årsakene til at vi i dag har et samfunn bestående av mye splid og hersk mentalitet, psykopati, rasisme, fordommer og hat mellom enkeltindivider og forskjellige menneskegrupper i vårt samfunn. Og verre vil det nå bli ettersom det foregår en hetse/heksedebatt inne på Dagbladets artikkel – kommentatorsider og andre avisers bloggsider som omhandler denne grisetegningen som har skapt mange sinte ansikter der ute!

Men det ser ut til at media kan tillate seg det meste, uansett om den feilinformasjonen som publiseres kan medvirke til at ett menneske eller flere mennesker ødelegges psykisk og fysisk og at vårt samfunn kanskje om ikke lenge vil ende opp som det reneste «blodbad» der man vil få oppleve kraftige sammenstøt menneskegrupper og mennesker imellom med forskjellige kulturbakgrunn og trosoppfatninger!

 

Dette er en farlig utvikling

Jeg mener denne regjeringen og regjeringer før denne burde ha stoppet for lengst, i stedet har de pusjet på med deres egen feilinformasjon/propaganda til oss som landets borgere som nettopp er den medvirkende årsaken til at vårt land Norge nå har blitt som en «tikkende bombe» det skal lite til for å utløses og som kan resulterer i at vi her hjemme kan få oppleve væpnet konflikt på nært hold!

Hvor kommer menneskerettigheter og advokat- bistand inn i bildet i saker som omhandler mediaovertramp?

Det verste som ofte skjer med mennesker som blir ofre for medias overtramp mot om dem, er at de ikke får erstatning og full oppreisning god nok men en symbolsk sum som jeg selv vil kalle et «fisebeløp» for «tort og svie» mens det istedet i mange tilfeller er advokaten deres som går ut med størsteparten av erstaningsbeløpet/summen. Jeg har selv opplevd det to ganger og vet at andre jeg har kontakt med har opplevd tilsvarende urettferdighet! Og dette viser jo igjen hva slag forskjellsbehandling det er mellom rik og fattig og autoritet og ikke autoritet her i landet!

 

Makten og ondskapens krefter har vist sitt sanne ansikt uttad en gang for alle og nå kommer resultatet av både media og våre politikers overmakt og feilinformasjon over lang tid!

Og Stoltenbergs Arbeiderpartipropagande «Alle skal med» eller de borgelige partienes valgpropaganda på you tube for å vinne velgere burde våre norske aviser for lengst omgjort til å bli: «Alle skal ned!» når de først skal presenterer et realistisk bilde av dagens Norge slik det er i virkeligheten !

http://www.youtube.com/watch?v=U9Ll0FW1LwE&feature=related

Bare hør på «pissepratet» Jens Stoltenberg kommer med i sin halvbrisne tilstand fra talerstolen han står ved, klikker du deg inn på you tube-linken under.

http://www.youtube.com/watch?v=AmvOccjod6U&feature=related

Jeg siterer noe av det han sier der: «Det er jo mange ideologier, mange religioner og mange kulturer som faktisk bruker en hel del god tid på å hedre det som var» sier en litt yngre Jens, uten tanke på at han og hans Arbeiderparti regjering ikke har hedret noe av Norges økonomiske verdier gjennom årene men istedet «flittig» vært med på å selge Norges verdier på billigsalg til utlandet!

Videre noterer jeg meg disse få ordene Stoltenberg i hans nonchalante tale:» vi startet altså rikt…» Ja, du kan så si Jens Stoltenberg og selv stille deg spørsmålet: «Hvor tok så Norges rikdom veien?» Og hvor stor rikdom har vi egentlig igjen her landet ettersom vi nå ser at vår land befinner seg i en stor økonomisk realkrise og du og dine partifeller plutselig får hastverk med å skrenke inn på det ene og andre som omhandler menneskers RETT til å overleve økonomisk og mentalt, deriblant ha RETT til å ha tak over hodet, RETT til til å få god nok adekvat helsebehandling og støtte til sine syke der hjemme og RETT til å slippe å bli tvunget ut I NAV sine midlertidige dårlig betalte jobbetiltak!

Jens Stoltenberg og hans rødgrønne regjering må da sitte med like gode løsninger som de har svar på hvorfor vi nå befinner oss i en stor økonomisk krisetilstand her i landet og hvorfor et stort antall mennesker nå gjør opprør? Gå inn på linkene her å gjør deg selv opp en mening! Og helt tilslutt:

Synes du at det er verdt at vi fortsatt sitter på sidelinjen og ser på at vårt land er i ferd med å ruineres både på det økonomiske og menneskelige plan eller skal vi forene oss i sammen allerede nå å sette en STOPP for denne ødeleggende politikken?

www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=576547

oesoreide.wordpress.com/2009/06/22/stoltenbergs-brutte-l%C3%B8fter/

www.dagbladet.no/valg09/blogg/pleym/2009/09/12/regjeringen-fortjener-ikke-gjenvalg/

www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=538050

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
60%
Opplysende
20%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
20%
Om forfatter
Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe
TFT terapeut innen psykoterapi
Leder for HULK (help for youth in serious lifecrises)
NETTSIDE: http://www.hulk.no

631 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *