Det du tror om Iran er propaganda

9.3K visninger
17 minutter lesetid
216

Norsk Presse anklages til PFU for videreføring av løgner, misoversettelser,  dårlig journalistikk og presseetikk. Nyhetsspeilet speiler nyhetene og legger Dagbladet under lupen.

Iran og atomvåpenscenarioet er oppdiktet skremselspropaganda og en ubegrunnet trussel. Etter at Usa plasserte Iran i “ondskapens akse” i 2003, har Usa drept en million mennesker i Irak. Hvem er Usa til å definere hva ondskap er? Ifølge dem er Iran en umidelbar trussel og må “nøytraliseres”. Vi alle vet hva det betyr.

iranere er høyutdannet i Norge
PST holder Iranske studenter under overvåkning. I høst ble en Iransk student stemplet som bombeforsker og kastet ut av landet. (Dagbladet)

Iran har ikke erklært krig mot sine naboer på over  400 år, en fredelig nasjon med 7000 år gammel historie, som svilisasjonens vugge, den første menneskerettighetserklæringen er ikke ifølge vestlig skolerte barn, skrevet av Magne Carte på 1200-tallet, men av King Cyrus the Great nesten 1000 år før kristus.

Glem se & hør, se og lær! “History of Human Rights” er en anbefalt lærerik video som  tar deg 10 minutter og kan i framtiden være nyttig å kjenne til selv om du bor i Norge.

11.09. 2001 begynte korstoget mot den muslimske verden  ledet av st. George Bush som “knelte” foran Dronning Elizabeth og ble døpt til ‘æreverdig ridder av brorskapet” for hans innsats med å spre frihet til alle, kort tid etter “mission accomplished”-markeringen i 2004. For 200 år siden var dette en utenkelig oppførsel.

Usa har siden 9-11 angrepet, kastet norske medier i kvikksand,  det eneste tauet som kan hjelpe dem ut av en sakte journalistisk død, er å avsløre hva som virkelig skjedde den 11. september 2001.

Bush administrasjonen forventer at Obama fullfører
Usa står foran et veiskille. Om de vil leve i oljealderen ved å fortsette undertrykkelsen av "fri energi", vil det være nødvendig å ta ut Iran som har verdens tredje største oljereserver.

Iran er nå iferd med å bli det  neste offeret for forksjøpsrettet angrep.

Det er et kjent ordtak i Iran: “Det er bedre å være for sen, enn å ta feil”.

Vi kan ikke la dette bli en akseptert form for krigføring. Har man ikke en fiende, skal man heller ikke dikte opp trusler, angripe seg selv og legge skylden på andre eller føre kriger i andres flag for å tjene sitt eget agenda og dekke millitærindustriens umenneskelige behov for krig og våpensalg.

Usa og Israel har lenge terrorisert verden uforhindret gjennom en medieskapt folkeopinion.

Dette hadde ikke vært mulig om vi fikk presentert ekte nyheter.

Dagbladet spiller på krigstrommene

Dagbladet brutaliserer - hiver ut eldre og bruker vikarer
Bildet er fra 1mai 2009. Legg merke til parolen i bakgrunn. Eldre journalister erstattes med vikarer.

Dagbladets underskudd og nedgang i salg av aviser har ført til en rekke forandringer internt i mediahuset. De eldre journalistene med årelang karriere ble erstattet med yngre uerfarne journalister og vikarer. De yngre gjør som de blir fortalt mens de eldre har et rykte i bransjen og vil bevare sin integritet fremfor å få betalt for å virkeligjøre løgner.

Obama-Vs-Nejad--63808
Hva hvis verdensledere tok en håndbak kamp istedenfor å bombe hverandres land til ruiner?

Iløpet av en ukes periode i begynnelsen av oktober var norske aviser bombet med propaganda. Det var null dekkning av G20-opprøret i Pittsburgh, men overskriftene var fylt med begreper som:

“Hemmlige anlegg for anrikning av uran”, missiler tester for raketter som kan nå Israel”, “fiender “som skal blendes”, “hemmlig program for utvikling av atomstridshoder” og “et regime som vil utslette staten Israel”.

Debattene som fulgte var oversvømt med frykt og avsky, nordmenn falt for propagandaen og folk flest stilte seg bak terrorstaten Israel, uvitne om hva dette kan bety for fremtiden. Det var som George Orwell sin 1984, og jeg var vitne til den ukentlige “hatespeech” seremonien.

“Bomb, bomb, bomb… bomb, bomb, Iran!”

Hva er tro og hva er virkelighet?

Sindre Granly Meldalen i Dagbladet skrev de fleste artiklene under denne perioden. Jeg håper han en dag kan stå fram og fortelle meg hvordan han ble tvunget til å gjøre løgner om til levende sannhet.

Iran utvikler atomstridshoder i hemmelig prosjekt

Publisert torsdag 01.10.2009.

Meldalen skriver følgende ingress:

“Iran kan være nærmere enn noen gang til å skaffe seg atomvåpen.”

Irans president Mahmoud Ahmadinejad møter i dag til forhandlinger med de fem faste medlemmene av FNs sikkerhetsråd i tillegg til Tyskland, en uke etter at landets nye anlegg for anriking av uran ble avslørt.

Videre kommer denne utalelsen:

“Iranerne mener atomanlegget vil blindene øynene på landets fiender.”

Dette er feil. Iranere har ikke sagt dette. Her forsøker media å gjøre alle iranere om til fiender av vesten. Denne utalelsen kom fra Hojjatoleslam Mohammad Mohammadi’s munn alene, og ingen andre.


Trosettning:

“Vesten har avslørt en ny og hemmelig atomvåpen fabrikk i fjellområdene ved byen Qom”

Virkelighet:

Iran annonserte 21.09.09 til IAEA at de har begynt arbeidet på deres andre sivile annriknings-annlegg. Det var ingen atom materie på åstedet og produksjonen var langt ifra startet, så teknisk sett er ikke Iran i strid med “Ikkespredningsavtalen”  Iran holdt derimot ikke sine løfter til IAEA, da de lovte de ville umidelbart melde ifra til FN om fremtidige utbyggelser. Iran har gitt samtykke om at den nye faciliteten skal regelmessig bli undersøkt av atominspektørene. Hvis Iran holder sitt ord, slik de har gjort med Natanz faciliteten, så kan de ikke utvikle atomvåpen siden dette vil bli oppdaget av inspeksjon av annleggene.  Utenriksminister Hillary Clinton har selvt utalt at Iranere ikke kan produsere atomvåpen i Natanz, nettop pga atominspektørene. Så hvorfor forlanger haukene i Washington et angrep på facilitetene?

Overskriften til Dagbladet er utrolig lite gjennomtenkt og kun ment for å forberede det norske folk på et angrep mot Iran. Dette er ikke noe annet enn løgn.

Trosettning:

“Iran kan være nærmere enn noen gang til å skaffe seg atombombe”

Virkelighet:

Iran har aldri vært nære en atombombe i realiteten. Men om vi skal tro CIA og vestlig etterettningsrapporter så er “Iran 10 år i fra atombomben”. Dette er også igrunn feil da Iran kan ikke få atombombe, så lenge de ikke har et atomvåpen program.

Atomanlegget vil blinde øynene på Irans fiender

Publisert lør 26.09.2009 dagbladet

Meldalen skriver: “Nå sier Iran at de er åpne for å la IAEAs inspektører inn på det inntil mandag hemmelige anlegget. Samtidig understreker iranske politikere viktigheten av anlegget.”

– Dette atomanlegget vil sette i gang produksjonen snart og det vil blinde øynene på Irans fiender, sier Hojjatoleslam Mohammad Mohammadi Golpayegani ifølge CNN.

Dette er dratt fullstendig ut av sammenheng. For det første har ingen andre enn Hojjatoleslam Mohammad senior offiser som sa dette. Hvofor skriver Meldalen “politikere” ? Og for det andre har han ikke understreket at “viktigheten av dette annlegget” er for å blende landets fiender. Flere Iranske politikere har som følge av misnøye, blitt fornærmet etter en viss opptreden av 3 topp politikere(Gordon brown, Shakevsky og Obama) kort tid etter at Iran annonserte annlegget ved Qom, var raskt ute med en svertekampanje.
Utalelsen til senior offiseren var en reaksjon til måten vesten fiendtligjør en hver handling fra Iran til å passe deres eget agenda. Hvordan kan anlegget være avslørt av vesten, når Iranere selv annonserte den 10dager i forkant av “den store avsløringen” ?

Videre skriver Meldalen:

“3000 sentrifuger
Det nye anlegget ligger nær byen Qom, sør for hovedstaden Teheran. Anlegget skal være stort nok til å huse 3000 sentrifuger, som brukes i anrikingsprosessen. Dette skal gi nok uran i året til å produsere en bombe, men er ikke nok for en kjernefysisk reaktor.”

Feil igjen, og veldig misvisende. Antall sentrifuger er ikke avgjørende om det kan produsere atombombe. Sentrifuge teknologien Iran benytter er ment for anriking for sivilt bruk. I gamle dager, kunne man lett vite om et land ønsket å bygge lettvannsreaktor (utilpasselig for atombombe) eller tungtvannsreaktorer (passende for atombomber). Iran har en dobbel endet sentrifuge teknologi, som ifølge IAEA anriker de kun til sivilt.

Hvis de anriker til 5% til sivil reaktor, så kan man i teorien kjøre tilbake materie gjennom gjenntatte ganger og anrike til 90%, som kan lage en bombe. Men så lenge sentrifugene blir inspisert av IAEA, er det umulig å bruke dem til å lage atomvåpen. Et varselsignal ville vært om Iran kastet ut alle inspektørene, eller startet arbeidet på en hemmelig reaktor. Det sistnevnte ville nesten vært umulig da det trengs rikelig med tilgang på vann, konstruksjon verktøy, maskiner etc. og arbeidet med å lage en slik reaktor ville bli plukket opp av vestlige etterettningssattelitter.

Trosettning:

“Iran har truet Israel millitært og sagt at de vil “utslette Israel fra kartet”

Ahmedinedjad taler forran Verden uten sionisme konferansen
Feiloversettelsen "Wipe Israel of the map" kom fra denne konferansen.


Virkelighet:

Ingen Iransk leder i den utførende posisjon har truet Israel aggresivt og millitært, siden dette går imot deres politiske doktrine “ikke angrip først” som landet har vedtatt. Den Iranske presidenten har tidligere understreket at de er ingen trussel mot Israel eller noe av sine naboer.

Trosettning:

“Men, har ikke President Mahmood Ahmedinedjad truet Israel med å utslette det fra kartet?”


Virkelighet:

Dette er en gjentatt misoppfattning og en direkte feiloversatt utalelse fra presidenten under hans taletid på “World without Zionism” konferansen, hvor han talte for tilsammen 2.000 studenter, historikere, relgionforskere, og akademikere fra Iran og omverden. Ahmedinedjad siterte Ayatollah Khomeini og sa “Dette okkuperende regimet over Jerusalem må forsvinne fra nåtidens historie” (in rezhim-e eshghalgar-i Qods bayad as safheh-e ruzgar mahv shavad).

Dette var ikke et troskapsløfte om å rulle tankser inn og invandere, eller skyte langdistanse missiler, mer eller mindre var dette et “håp” om at regimet vil kollapse, akkurrat som Sovjetunionen. Dette var ikke en trussel mot å drepe noen. Jeg har gang på gang kontaktet norske medier, og bedt dem lese hele transkriptet fra talen. Selv har jeg lest den og fant ikke denne “millitærprovokasjonen” om å utslette noen fra kartet.

Grunn til å være skeptisk til holocash
(KLIKK FOR STORT BILDE) Holocaust betyr for mange Holocash. Ahmedinedjad er ikke den eneste som setter spørsmålstegn rundt det tåkelagte "holocaust" Selv Austwich har nedjustert dødstallene fra 6.millioner til 1.5. Hvorfor er det ulovlig og straffbart å kritisere Holocaust i 12 land?

“Men er ikke Iranere holocaust-fornektere?”


Virkelighet:

Noen er det, andre er det ikke. Tidligere president Khatami, har refset Ahmedinedjad for å etterforske holocaust til bunns, som han kalte “nazismens kriminalitet”. Flere utdannede Iranske ledere er fult klar over de horrible hendelsene, men uansett hva propgandørene i vest sier, så still deg selv et spørsmål:  hvordan kan det å være skeptisk til en historisk og kontroversiel verdenshendelse, være det samme som å true et land fysisk og millitært?

David Irwing er en “holocaust fornekter” skal vi angripe England, eller beleire oppkjørselen? Det er ulovlig og man risikerer fengselstraff i 12 land, om man etterforsker Holocaust, Iran er ikke et av de landende.

Trosettning:

“Er ikke det Iranske regimet irassjonell og ustabile, slik at en doktrine av gjensidig forsikret ødelegelse ikke vil være nok ?”

Virkerlighet:

Iranske politikere er rasjonelle skuespillere, som fleste politikere er. Hvis de var “gale psykopater”, hvorfor har de ikke invandert noen av deres naboer? Saddam Hussein invanderte Kuwait og Iran, Israel har invandert sine naboer flere ganger. Til kontrast har ikke Iran startet en krig på flere hundre år. Det å kalle sine politiske fiender for “ubalanserte” og “irasjonelle” er demoniserende og et skittent politisk triks. En gang i tiden var Usa imot Kina’s atomteknologiske utvikling siden de trodde de var ondsinnede og irasjonelle. Denne form for politisk snakk er egentlig rasisme.

Hvem forer vestlige medier med desinformasjon?

MEMRI (Middle East Media Research Institute) er en selvstendig Institusjon, som oversetter den arabiske nyhetssverden for vestlige medier. De har kontor i Washington, Jerusalem, Berlin og London. De er ganske ofte selektive og i mange tilfeller har de oversatt utalelser etter egen vilje og ønske, som “utslette Israel fra kartet”.

Denne svært mystiske nettsiden som har lovet:  “the continuing relevance of Zionism to the Jewish people and to the state of Israel”, står registrert på en Israeler ved navnet Yigal Carmon. Personen har 22 år bak seg i Israelsk etterettningstjenester.

The Guardian
skriver en avslørende sak om selektive MEMRI, som desverre har gått glemt for de fleste.

Ahmedinedjad blir feilaktig fremstilt i vestlige media som en ond leder.
Ahmedinedjad blir feilaktig fremstilt i vestlige media som en ond leder. Virkeligheten er en helt annen.

Bush og Cheyney administrasjonen vil ta Iran

Ahmedinedjad ønsker å bygge sterkere bånd og tillit, mens vesten godtar kun en stans i anrikelse av deres egen anrinkelse av drivstoff til deres nasjonale atomkraftverk.

Cheyney ønsker at Israel skal angripe atomreaktorene for å provosere Iran til å slå tilbake. Cheyney er en krigsforbryter som forlengst har en reservert plass i menneskerettighetsdomstolen i HAAG, hvor han må sitte i fengsel for å lyvet til kongressen, konspirert bak kulissene, og tjent milliarder for sitt eget selskap “Halliburton” som skatter amerikanske folk for en unødvendig og overkostlig krig i Irak, hvor en million menneskeliv har gått tapt siden 2003.

Donald Rumsfeld overleverer kjemiske våpen til Saddam
Etter den Iranske revolusjonen i 79, ville Ronald Reagen sikre seg at det islamske regimet i Iran skulle få overtak på den demokratiske utviklingen. Krig er en utmerket måte å endre kursen i et land, derfor forsynte amerikanere Saddam med kjemiske våpen som drepte flere hundre tusen Iranere og Kurdere i den lange og blodige "Irak - Iran krigen" 1980-1988. Dette var egentlig en krig mellom Usa-Irak mot Iran.

Krigskåte Bush har også med bakgrunn av “WIPE ISRAEL OFF THE MAP” feiloversettelsene, utalt at “vi må stoppe Iran og utvikle atomteknologi, hvis vi ønsker å unngå en tredje verdenskrig”.

Før Usa gikk fra å være en varm fiende til en kald venn i 2003, var Iran en støttespiller i kampen mot terror, med økt grensevakt og aksjoner mot Taliban. Som klapp på skulderen og takk for innsatsen, ble det iranske folk plassert i
“Ondskapens akse”, helt uoppfordret i beste amerikansk stil: Fuck you buddy!

Den virkelige grunnen til at Usa og Israel ønsker Iran tilintetgjort

En vesentlig viktig nyhet som Norsk media enda en gang unnlater å fortelle folket, er at Iran annonserte etablering av egen oljebørs i 2003-04.

Det var da Iran plutselig ble en fiende og satt i “ondskapens akse”.

Dette innebærer at flere OPEC medlemsland, vil også bytte deres utsalgsvaluta til EURO. I 2008 var børsen i Iran igang. Det er nå 4 oljebørser i verden folkens!  London, New York, Atlanta og Tehran.

Dollaren i den ferdigkjørte økonomien i Usa er iferd med å kollapse, og dette vil være spikeren i kisten for dollaren, som helt til nå var den eneste valuttaen oppknyttet til Oljehandel.

Kinas statseide Zhuhai Zhenrong Corp, Irans største rå-olje kjøper, begynte i 2007 og kjøpe all sin olje i Euro. Iran ønsker å tømme sine reserver for dollar og Japan har også gått med på å handle i Euro, og noe i Yen. Sjefen for den iranske sentralbank sjef meldte i 2008 om 20% mindre amerikansk valuta i sine reserve.

Finanskrisen er det virkelige problemet her. Usa har nok av problemer med egne demonstranter som blir slått og gasset for at de krever auditering av Federal Reserve, en privateid sentralbank som korreograferte bobla, og stakk av med pengene og eindom. Folk i Usa er dritt lei ledelsen, og nå skal de overkjøre folket enda en gang ved å gå til krig igjen for å samle folk i rekkene.

Ikke alt handler om maktsultne oljebart-cowboyer som er ute etter alle verdens oljereserver. Det handler også om valuta og pengetrykking.

Rotchild-dynastiet har siden 1600tallet ønsket kontroll over alle lands pengetilførsler. Idag kontrollerer Rothchild alle sentralbanker på kloden. I 1999-2000 erklærte Saddam Hussein at de ville etablere sin egen oljebørs. I 2003 ble Saddam invandert og deres sentralbank er nå i hendende på Rotchild. Det er kun 5 land i verden som ikke er under deres kontroll: Sudan, Cuba, Nord Korea, Lybia og Iran.

“Give me the control of a nations money supply, and i care not who write its laws”.
– Major Rotchild

Det er ingen ny verdensorden, kun den samme gamle

Usa , England og Israel er en farlig og truende makttriangel i midtøsten.  Gjennom endeløse kriger som de kaller for “globalisering”, gjennom 60 års okkupasjon er det nesten flaut å kalle det for noe annet enn kolonisering. De nekter å dra før hele området har McDonalds, Wallmart, og alle arabere ser på Fox news med Nike-sandaler på sine føtter.

Du har sikkert hørt begrepet “hatet mot vest”? Og hvorfor hater de oss? Da må jeg bare be deg åpne en historiebok og se hvordan området har vært undertrykket med krig og elendighet i over 100 år.

CIA og MI6 har et langt og skittent men fredet rulleblad, med “inside jobs”, “falskflaggkrigsføring”. “Fiendefinansiering” og andre destabiliserende geo-politiske innblandelser. Med massemedias massepåvirkningskraft i deres slekstskap, har denne eliten erstattet demokratisk valgte landsledere med mer vestligvennlige bloddiktatorer som har forursaket borgerkrig  og fattigdomutspredelse for mange millioner mennesker. Men  for  noen få var blodutgytelsene verdt enorme pengegevinster – den flosshatt-kapitalistiske darwin milliindustri-kulturen fikk feite mager.

Bush senior erklærte den “den nye verdensorden”  den 11. september 1991 og sønnen fullførte den 11. september 2001. Han kalte krigen mot terror for “den langvarige krigen” og Obama ikledd jesusprofilen, omskrev krigen mot terror til “overseas contingency” som betyr “opprettholdelse av krigen der borte”.

mossadegh kuppet av CIA og MI6
Statsminister Mossadeqh ville nasjonalisere Irans olje og la godene gå til Iranere og ikke britene i London. MI6 og CIA tok et statskupp og erstattet han med en vestlig nikkedukke.

Du hører mange snakke om en ny verdenorden. Selv har jeg skrevet mye om dem, men er det ikke dumt å kalle den ny når det er den samme gamle planen som har eksistert i flere hundre år?

Iran ble først utsatt for vestlig innblandelse i 1953 under statsminister Mossadeqhs forsøk på å nasjonalisere oljen til Iran. Han sa: “Hvorfor skal oljen til Iranere gjøre livet til briter som sitter på kafé hele dagen lang i London enklere, når vårt eget folk lider?” Han ble erstattet med en vestligvennlig diktator med CIA-finansiert hemmelig politi (savak) og gigantoppkjøp av amerikansk millitærutstyr som følge av den nye doktrinen.

I 1979 er CIA og MI6 igjen på fære og spiller en skitten rolle i den Iranske revolusjonen, som bestod av sosial-demokrater, marxislenninister, anti-imperialister og kommunister, du trodde sikkert Islam var grunnen til at det var revolusjon? Da tar du grundig feil.

Du kan se min dokumentarfilm om “De Iranske Revolusjonene på Norsk” for mer historieforskning rundt de 2 første revolusjonene, og livserfaringer fra iranske politiske flyktninger i Norge, se film her.


Det Iranske folk støtter atomenergi

Det Iranske folk støtter presidenten på temaet om retten til atomenergi som alle andre land i verden har som en komoditet.

Hvorfor skal Iran, et av få land i verden som støtter palestinere, bombe Israel med en atombombe som vil utslette hele området? La oss ikke glemme at det er Palestinsk-okkupert jord de skal bombe her da Israel lever på 70% okkupert land. Iranere i Iran klager over at det er fattigdom i landet og hvorfor presidenten gir millioner til krigsrammede Gaza mens det er 2 millioner hjemmeløse i Iran.

Folket i Iran har etter atomenergi-nekt i 2004-05, stått samlet bak Ahmedinedjad og vist solidaritet for sitt land som lider under Usa og Israel orkestrerte FN-sanksjoner. Det har påført forbud på lokal import i Iran, dyrere priser, økt inflasjon, tap av oljesalg i dollar, og hverdagslivet til Iranere flest blir vanskligere. Den Iranske økonomien er knust som følge av sanksjoner, og at Iran som tredje største oljenasjon, må eksportere sin olje for å få den rafinert for så å kjøpe den tilbake 100 ganger dyrere er en form for “terrorisme” mot det iranske folk som må betale overpris ved bensin pumpa, når den ikke er tom.

iran-nuclear-energy-rightDet har vært flere store demonstrasjoner de siste årene der iranere gikk samlet under paroler som “ja til ren og effektiv energi, atomkraft er neste generasjonens sti”, og “vårt land vårt valg vår rett til teknolgiutvikling”.

80 millioner innbyggere og en høymodernisert storby som Tehran trenger ren og effektiv energiforsyning, men vesten er redd Irans oljeforbruk vil minske og oljeeksporten vil øke  og Iran blir da en supermakt i området.

Atomenergiplanene var først iverksatt av “Shahen” i 1964 da han ønsket å bygge 3 atomreaktorer, noe som senere var en av grunnen til at han ble avkastet av sionistene.

Opposisjonskandidaten Moussavi sammen med alle andre Iranske politikere er fastbestemte når det kommer til Irans rett til atomenergi og anriking av egen uran som drivstoff til atomreaktorene. Ingen iransk politiker har truet Israel millitært og alle fastslår at atomreaktorene er for fredelige formål.

Hva skjer i Iran etter valgopptøyene?

Det ble erklært valgfusk og folk strømte ut i gatene. Det var marginalt mellom Ahmedinedjad og Moussavi, og demonstrasjonene var på sin plass. For første gang i løpet av 30 år med islamsk styre i Iran, var det åpne tv-debatter  mellom partiledere, politikere og statsimamer om problemer og tabuemner som var historiske og aldri sett før.

Ahmedinedjad suporters
Ahmedinedjad har stor støtte blandt befolkningen. Mange Iranere støtter hans skarpe retorikk mot det okkuperende sionistiske regimet.

Iran har utviklet et mer vennlig regime de siste årene, livet har blitt lettere, sjalene har falt halveis av hodeskallen, men forandring skjer ikke over natten. Etter at de voldelige opptøyene ble slått til ro, med 20 tapte menneskeliv, brente busser og biler,
var det til syvende og sist
kun en ødelagt sjanse for et islamsk demokrati.

Trosettning:

“Ahmedinedjad stjal valget”

Virkelighet:

Denne overbevisningen er basert på antagelsen til folk som stemte på Khatami 8 år siden eller Karrubi 4 år siden, ville ikke stemme på Ahmadinejad nå. Mange av dem som stemte på Khatami før de stemte på Ahmadinejad denne gangen.  Ahmadinejad brukte 4 års felttog effektivt, i fattige landsbyer og byer. I presidentdebattene lyktes han å portrere seg selv som en outsider til systemet som tappert avslører korrupsjon, og han malte Mousavi som “i hemmelig partnerskap” med Rafsanjani, som han malte som korrupt.

Flere meningsmålinger satt Ahmadinejad vesentlig foran Mousavi selv før presidentdebattene.

Mer om medias rolle under opptøyene. En vesentlig ting å huske er at det har vært valgfusk i mange land de siste årene, men hvor lenge levde Mexicos kamp mot valgfusk i media? 1 dag? Det voldsomme bildet som kom fra Iran var kun ment for å gjøre Irans ledere mer fiendtlig i tider hvor de er under hardt press med krigsprovokasjoner og trussler, sanksjoner og svartmaling av presidentens mange “logiske” og “historie-korrekte” taler foran FN-forsamlinger.

Jeg har til og med hørt noen iranere håpe på at Israel bomber Iran for frihet. Slike argumenter kommer som regel fra Iranere som kun ser på Iransk satelitt-tv fra California og er så konsumert av frigjørelsen og tilbakevendingen til Iran slik at de lever i en boble separert fra resten av verdensutviklingen.

Sanksjoner gjør det kun vanskligere for Moussavi og opposisjonen og gjør ikke livet til regimet noe vanskligere. Vi alle så hvordan Irak gikk fra å være et av midtøstens mest utviklet land til å bli kvelt til en fjerde verdensland under FN’s økonomiske sanksjoner.

Opphev sanksjonene og begrav stridsøksen. Denne konflikten har ingen grunn eller rett til å eksistere. Iranere er ikke arabere. Vi er heller ikke persere. De som sier det er kun redd for at du skal “tro” vi er terrorister. Og til Iranere som mener jeg er en landsforæder og støtter ahmedinedjad; tenk litt på hva et millitært angrep på Iran vil bety for dine landsmenn som bor i Iran.

Det er på tide at vi alle blir gode verdensborgere og viser medmenneskelighet og kjærlighet til hverandre. Det er ikke behov for FN, NATO, WTO og allianser hvis vi som selvstendige nasjoner viser respekt og gjensidighet, istedenfor å krige for fred, våpensalg og ressursplyndring.

Jeg vil gjerne ha et Iran uten Islam og mullaer som tvinger kvinner til å gå med sjal, men jeg er ikke villig til å riskere en tredje verdenskrig for dette.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

216 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Spørsmål 1: – Hvorfor publiserer ikke norske masemedia lenger bakvaskelser og negativt gørr om Iran nå?

Svar 1: – Fordi onkel USA har forlatt planene om angrepskrig mot Iran.

Spørsmål 2: Hvorfor publiserer norske massemedia masse bakvaskelser og negativt gørr om Russland nå?

Svar 2: – Fordi onkel USA ennå ikke har forlatt planene om angrepskrig mot Russland…et Russland som forøvrig er USA militært overlegen… http://www.nyhetsspeilet.no/2016/10/eksempler-pa-russisk-militaer-overlegenhet/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Iran’s Supreme Leader Says New World Order To Be Thwarted In 2016

http://yournewswire.com/irans-supreme-leader-says-new-world-order-to-be-thwarted-in-2016/

Fint at den ressurssterke fredsnasjonen Iran har tatt parti med lyset og mot de totalitære NWO- og NATO-kreftene.

Det har vært lite ondskapsfull løgn-propaganda mot Iran i norske masemedia de siste årene.

Det bør vel tolkes som et tegn på at USAs planer om å gå til krig mot Iran nå er forlatt…

https://www.youtube.com/watch?v=1F8ybXJ_qhI

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden
Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

samt null krim, og dette står på ødlegg listen, hmm.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Seitasis
11 år siden

I planøkonomier i demokratier skal det være kriminalitet, arbeidsløshet, fri porno og satanistiske kirkesamfunn, ellers ville det vært unødvendig med politiske partier med divergerende planer, dette er bl.a. kjent grunnskole- og BI-pensum, har der ikke forstått?

“Huey Long: Share the Wealth + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/visste-du/comment-page-5/#comment-97079

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

– Al-Qaida-trusselen er propaganda

Utenrikspolitiske eksperter tviler imidlertid på at al-Qaida-trusselen er hovedbegrunnelsen til den franske militæroffensiven.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3549483.ece

Ikke bare Al-Qaida som får propaganda mot seg, land vesten ikke får hjernevasket ender i propaganda`ens svøpe.

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
12 år siden

Fredsmedarbeider?
Fjern Saudi-Arabia’s wahabistyre, hjelp demonstrantene og revolusjonen vi ikke får høre om på NRK/CNN(pentagonkontrollerte), fjern wahabi-Taliban-Pakistan- som er fundementalistiske og tolrerer ikke tankefrihet. Dette kan gjøres ved å fjerne USA, som støtter disse regimene, og undertrykker revolusjoner i Bahrain, Yemen, og hjelper disse Wahabi-islamistene inn i land som Lybia, Syria(Homs), Egypt, Sudan, Mali, og andre steder hvor vesten trenger ressurser til fedme-forbrukersamfunnet, ved å late som de må inn å hjelpe lokalbefolkningene fra islamistene, når de plasserte dem der til å begynne med. Islam, den mest alminnelig praktiserte , er det ikke noe galt med, de fleste muslimer er tolerante ovenfor andres tro, men om kristne og jøder er det samme, har historien vist motsatt.

Norske medier er fullstendig uintereserte i en fredlig løsning i Syria
https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150617513302072

sist gang Tehran måtte leve i frykt og bombefly-alarmer på 80tallet, mange iranere mistet livet, og gjør det fortsatt pga etterlatte miner, som nå må frykte for noe enda værre, enn da Saddam (google Saddam and Donald Rumsfeld) Israel og Usa’s skap-venn, med vestlige våpenforsyninger, gikk til angrep og forhindret en revolusjon der Khomeini ikke var første valget, hvor det var fritt fram for alle politiske partier og organisasjoner i 6 måneder etter revolusjonen, helt til Saddam bombet Iran, og Khomeini fikk muligheten til å stramme inn friheten og sa Islam er det eneste tillat, under forskrifter som “det er krig, dere aktivister blir kastet i fengsel som krigsdesertører”. Den krigen, anført av USA( Ronald Reagen/Iran Contra skandalen) hjalp det islamistiske regime få fotfeste i Iran.

Den som tørr og evner å være åpen-sinnet, vil se at fienden er vår venn.
http://www.redmoonrising.com/Ikhwan/BritIslam.htm

http://youtu.be/_V47vst7xDo
Love Bombs for Syria? – Syrian Girl on Intervention and Hypocrisy (Part 2)

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Facebook vil ikke akseptere denne posten men aksepterer andre:
IAEA Exposed as Israeli Spy Front http://www.veteranstoday.com/2011/11/25/iaea-cries-wolf-over-iran-nukes/

Ser ut til å bli blokkert, ok tidligere, kan noen sjekke om det er mulig å poste den?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Innen IT har man noe som heter workaround, dette gikk bra og gjør samme nytte:

IAEA Exposed as Israeli Spy Front http://www.google.no/search?q=IAEA+Exposed+as+Israeli+Spy+Front

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Israel hevder våpnene kommer fra Iran, og at lastens endelige bestemmelsessted var Gaza.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10082945

Hvem skal hisses opp nå tro?
Er israel selvforsynt med våpen?
Hvorfor er israel så redd for naboer rundt seg når de har JHWH/jahve/jehova i ryggen?

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Svar til smurfen 15. 10. 2010 klokken 00:49

Jeg ser du nevner globalistorganisasjonen èn verden.
Jeg vil i den forbindelse gratulere jøden Odd Einar Dørum som ny president, og som bærer av stafettpinnen i landssvikerløpet.
http://www.enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=1
http://no.wikipedia.org/wiki/Odd_Einar_D%C3%B8rum

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

USA forsøker å sabotere Irans oljeindustri !

”Naftiran, oiling Iran’s wheels.
Washington wants to stop Western banks from working with Naftiran, a Swiss company that helps to finance almost all of Iran’s oil projects”.

Kilde: Intelligence Online

Så vet vi at det ikke er Irans atomprogram som USA er ute etter – det er selve Iran.

USA diktet opp en løgn om ”masseødeleggelsesvåpen” som påskudd for å invadere Irak (som om ”masseødeleggelsesvåpen” er noe USA selv ikke har nok av, snakk om å skyte granater i glasshus).

Så får vi se hva det diabolske zionist-illuminati-fellesskapet Israel/USA vil våge å finne på denne gangen. Bør vi begynne en økonomisk boikott av Israel / USA på forhånd, sånn for sikkerhets skyld, så djevelduoen ikke skal klare å sette verden i brann ?

Hvorfor er etterpåklokskap menneskenes beste ”fag” – og forutseenhet det dårligste ?

Jeg begynner å se frem til 2012, samme hvordan det måtte bli.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

USA finansierer terrorgrupper for at de skal skape “kaos” i Iran !

telegraph.co.uk/news/worldnews/1543798/US-funds-terror-groups-to-sow-chaos-in-Iran.html

Hva var egentlig begrunnelsen for at USAs nr. 1 terrorist Obama fikk fredsprisen i fjor ?

Jeg foreslår at årets fredspris tildeles Iran og Kina på deling. To av verdens viktigste fort som ennå står imot NWO-komplottet. Prisen kan de få for ikke å ha tydd til våpen etter å ha blitt utsatt for allverdens provokasjoner inkl. massive svertekampanjer i den hodeløse vestlige pressen og for å være fyrtårn for oss som ennå håper at 3. verdenskrig kan unngås…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
13 år siden

Tja nå er vel både Kina og Iran en del av NWO
Ahmadinejad er jøde og Mossad agent

Det var CIA som fjernet demokratiet i Iran og satte inn presteskapet for og nasjonalisere oljen

Det var USA og CIA som etablerte og finasierte studendemostrasjonen på den himmelske fredsplass i 89

Samme med demonstasjonene i Thailand tidligere i år

Osama Bin Laden, Al Qaeda og Taliban eller Mujahedin som de selv kaller seg er CIA skapt og kontrolert, finansiert sammen med forsyninger av store mengder våpen ( Stinger-raketter og C4 veibomber er ikke utviklet av Afganske narkomane opiumsbønder he he )

Halv jøden Hitler døde slett ikke i en bunkers i Berlin i 1945 men dro til nazibasen i Antarktis sammen med 11 U-båter der han kanskje lever den dag i dag
Dr Mengele fikk i oppdrag av Hitler og gjenskape den gamle guderasen som en gang hersket på jorden som CIA og NASA forsatte med der hybridrasen er ferdig utviklet for lenge siden

Nei er det noen som har fortent fredsprisen så er det Moland og French for sin jobb med og sette fokus på menneskerettighetene i Kongo ;)

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/6256173/Mahmoud-Ahmadinejad-revealed-to-have-Jewish-past.html

Mahmoud Ahmadinejad har jødisk opphav

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=572949

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Sikker på at det ikke var Nazibasen i Arktis?

Du vet, den rett under Nordpolen, godt bevoktet av kjempeseler, hissige spekkhoggere og et dusin eliteisbjørnen.

Og ja, den godeste Napoleon flyktet visstnok også dit, hvor han lever i beste velgående takket være en streng trandiett.

Sammen planlegger de å stille til kongressvalget i USA som er rett rundt hjørnet.

Dette har jeg fra Zetaene (eller var det Yetiene?), så da må det jo stemme.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
13 år siden

He he bra du har humor Vandalf :)

Det du egentlig sier er at du etterlyser beviser, tja skulle jeg lagt ved en avhandling ved hver påstand så kunne jeg like gjerne skrevet en triologi

Du får google litt selv vist du tviler på det jeg skriver men jeg kan gi noen hint :)

Opprasjon Highjump, historien om de gamle guder og Hitlers okulte hemligheter er en start sammen med krigshistorie mm

3 av U-båtene forlot Norge, 4 ble funnet i Argentina, 1 ble senket det 6 siste dro til Antarktis

Så over til det logiske, settt at du var verdens mektigeste mann Vandalf der du har 4 år på deg der du vet der går mot nederlag, hva ville du gjort ?
Klart en ville satt i gang og utarbeide en plan og bygging av en hemmlig base på et totalt øde sted der en kunne forsette utvikling av teknologi så det 3 riket kunne gjenoppstå
Det er på det rene at i 1947 så gikk en armada av krigsskip med 5000 kommandosoldater fra USA i land ved Antarktis
Dro de på pingvinjakt ;) ?

Her kan du se nazibasen på google eart :)

Gidder ikke ta noe mer om Osama Bin Laden, Al Qaeda og Talian for regner med du kjenner til historien rundt det allerede men her er en dokumentar fra BBC i 3 deler for de som ikke kjenner historien

http://www.youtube.com/watch?v=ek7ZHenQnu4

At USA med hjelp av CIA har støttet og utført over 200 statskupp etter WW2 med aktiv og bygge opp demonstrasjoner, finasiering osv i en rekke land er også noe du er fult klar over siden du har lest boken til John Perkins så der trenger en heller ikke fylle på med beviser med for det som ikke har så har NRK en glimrende dokumentar her som forklarer litt hvorfor 37 000 barn sulter i hel hver dag

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/458661/

http://www.webbusiness.no/webprivat/usa/index.pl?ArtID=krig0004&grID=125

At Kina er med i NWO bekreftes av en rekke møter mellom Kissinger og NWO gjengen som flittig besøker Kina og Hu
Rotschild eier nå alle de største bankene i Kina
Den typiske NWO politikken med og skape en kunstig kald krig mellom vesten og Kina er godt i gang på samnme måte som den kalde krigen mellom Sovjet og USA var det i sin tid
Et spill for galleriet sånn som alltid mao
Da Gorbi gikk av så sendte han et avskjedsbrev til Gro H der han avsluttet med: lykke til med utformingen og det viderere arbeidet med og få på plass en ny verdens orden

Norges største globalist og NWO forkjemper og leder av Europarådet gav seff ikke fredsprisen til en menneskerettighetsforkjemper i Kina av andre grunner en at det skulle skape politisk uro

Her snakker Jagland åpent om en ny og stabil verdensorden og støtte til agresjon mot Iran i en kronikk kun basert på gjengen i http://www.enverden.no

http://www.fn-reform.no/Sikkerhetsraadet/Debatt/20080129304379497628.php

Så til den siste om at jøden Mahmoud Ahmadinejad som kom til makten etter at CIA fjernet demokratiet i Iran og satte inn presteskapet men vist dette var ukjent stoff for deg så kan du se denne dokumentaren i 4 deler :)

http://www.youtube.com/watch?v=cgpyuBya8Kg&p=829EF76F848811CA&playnext=1&index=9

Ahmadinejad er på ingen måte noen tulling, han kjennet meget godt til alle profetiene om et angrep på Iran i nov både fra Koreanen og Toraen men et angrep på Iran må legitimeres hos massene så hva gjør Ahmadinejad ?
Joda i dag så reiser han til Sør-Libanon, nær den israelske grensen for å kaste stein mot Israel

http://www.dagbladet.no/2010/10/14/nyheter/mahmoud_ahmadinejad/iran/utenriks/atomprogram/13838620/#comments_container

Nå har du en 8-10 timer med mye godt stoff og sette deg inn i så får du komme tilbake og etterlyse mer vist du mener dette ikke er tilstreklig

Men du kan seff heller velge og tro på frimurerene i USA og GB sine troverdige versjoner

Ha en fin natt :)

o
o
Abonnent
13 år siden

Hvem, hva overstyrer US-presidenten ? Overstyrer US-presidenten noen ?
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3724911.ece
Nyttige Idioter ! Hvem er/var disse ?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Min frisør er fra Iran. Vi forstår hverandre godt. Smart og hyggelig dame. Armydinnerjacket er en ganske OK fyr og Israel er en mye verre fiende for verdensfreden enn hva han er.

Hør hva dinnerjacket har å si om Israel og Holohoax:
http://www.youtube.com/watch?v=ykd-syzZ4ZY

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

test…1-2-3…er jeg sensurert igjen, eller er det serveren deres som kødder med meg?

Otto
Abonnent
14 år siden
Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Vi får håpe den blir bedre en 4’ern

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

I så fall er det ikke for klodens befolkning men for om mulig sikre seg bedre kontroll over klodens befolkning, oss, for videre undertrykkelse, slik de har operert helt fra uminnelige tider til dags dato. Her er en kort og presis presentasjon av banden, på generelt grunnlag, Harrison Koehli Interview about Ponerology Psychopaths on Truth Jihad Radio

T
T
Forfatter
14 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  T
14 år siden

Takk! Ser nok ut som en ny krig er på vei et sted. Mulige mål: Iran, Pakistan, Kina, Somalia…

Kjetil S
Skribent
Svar til  arifkarim
14 år siden
smurfen
Redaksjonen
Svar til  T
14 år siden

10 000 mål på 5 timer, bombs for piece ?
Prøver Obama og få fredsprisen til neste år og ?
Israel ha lenge prøvd og få tak i bunker-buster fra USA
Starter “fredsprinsen” Obama en ny krig nå så er det vel ikke en sjel i verden som kan motsi at han er anticrist!
Et engrep på Iran vil utløse WW3 så da gjelder det og bli førstemann til Rimi for og hamstre hermetikk

Ja Ja Israels regjering fikk i dag igjennom i knesset hvertfall sitt nye flagg og nasjonalsymbol ;)

http://www.youtube.com/watch?v=P5uOujZKcug

o
o
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

george W. bush jr. for peace-prize ! Now ! beklager misforståelse i Nobel-kommiteen ! vi tar en “jagland” :)

Otto
Abonnent
14 år siden

WAR WITH IRAN MORE LIKELY AS NEW CHIEF OF UN NUCLEAR WATCHDOG “SEXES UP” DOSSIER

Benjamin Fulford forteller at deler av USA’s administrasjon fordekt har solgt bl.a. nøytronbomber itl Iran, det vil si denne propagandaen med å gå til krig på grunn av atomvåpen er ren svindel, nok en gang bruk av hegelian dialectic av den psykopatiske eliten mot klodens befolkning og miljø, Benjamin Fulford on Rense – February 24 2010, January 27 2010

Jeg vil minne om følgende svindler med relaterte hendelser fra siste ti år som er gjennomskuet, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE ,
Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

The criminal enterprise and its pattern, 9/11

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Don’t buy more newspapers that tell us lies because they are in the fold of the transnational corporations and don’t care about us, the people of the world.

Ikke kjøp fler aviser som forteller oss løgner fordi de er i folden til de transnasjonale korporasjonene og bryr seg ikke om oss, klodens befolkning.

bowlsk8
bowlsk8
Abonnent
14 år siden

Slik skjer også i Iran :)

http://www.youtube.com/watch?v=zmjD8eTIwPE

Masse kjærlighet til det Iranske folk!!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“- Tre drept i Iran
.Sammenstøt mellom opprørspoliti og demonstranter.”
“Allerede i morgentimene sto store styrker fra opprørspolitiet klare for de ventede demonstrasjonene mot den sittende regjeringen.

Da folk begynte å samle seg, skal opprørspolitiet ha skutt i lufta og begynt å slå folk for å få dem til å spre seg, melder AP”
http://www.dagbladet.no/2009/12/27/nyheter/utenriks/iran/9676989/#comments

Er vi på vei mot en ny krig? :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Vesten” dyrker opp grunner til å bombe Iran:
“Irans utanriksminister Manouchehr Mottaki stadfestar at ei kvinne som seier ho er dottera til bin Laden er på området til den saudiarabiske ambassaden.”
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.6923390

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“— Var det riktig å gi Obama fredsprisen?”
“Ahmadinejad intervjuet av amerikansk tv, hadde selv en hel del spørsmål. ” :D
http://www.dagbladet.no/2009/12/22/nyheter/utenriks/iran/mahmoud_ahmadinejad/atomprogram/9627813/

Stakkars vestlige journalister… Dem aner ikke at Ahmadi Nejat er selv en ganske flink “journalist”!

Dan H. Slettevolden
Skribent
14 år siden

Irans president Mahmoud Ahmadinejad hevder at USA forsøker å hindre ankomsten av imam Mahdi, menneskehetens frelser:

http://www.foxnews.com/story/0,2933,579640,00.html?loomia_ow=t0:s0:a16:g4:r1:c0.000000:b29245780:z10

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Dan H. Slettevolden
14 år siden

Imam Mahdi er samme som anti-krist, dajjal, u name it…. :)
Og den kommer, sikker snart….

Forresten litt mer propaganda og konspirasjon mot IRAN:
“- Fikk tilbake barna som skadde, døde kropper”‘
“Iran har for første gang erkjent at fanger som ble pågrepet i forbindelse med uroen etter presidentvalget i juni, ble slått i hjel av fengselsvakter, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Den overraskende innrømmelsen kommer etter at politi og andre myndigheter i månedsvis har nektet for at demonstranter ble drept.

Rettsapparatet i Iran skriver i en pressemelding at tolv tjenestemenn ved Kahrizak-fengselet er tiltalt i saken, tre av dem for drap.”
http://www.dagbladet.no/2009/12/19/nyheter/iran/utenriks/demonstrasjon/fengsel/9596796/

Dermed banes veien for verdens onkelpoliti USA med NATO i ryggen for “å hjelpe” de stakkarse sivile under “tortur” regimet til Nejat….:)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Ikke sant Arif :D?
Blir så rørt av snille onkel Sam som trer reddende til med og teppebombe land, kvinner og barn for og fengsle en hersker og fjerne dem dumme olja deres at begynner nesten og gråte her.. snufs..
Noen som har konto nr til bombama så jeg kan gi et lite bidrag til dem 30 000 fredskapende predator drone flya i Nevada ?

« Forrige artikkel

HPV-vaksinen? Nei takk

Neste artikkel »

Lungepest-epidemi i Ukraina bortforklares

216
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x