Det du tror om Iran er propaganda

9318 visninger
17 minutter lesetid
216

Norsk Presse anklages til PFU for videreføring av løgner, misoversettelser,  dårlig journalistikk og presseetikk. Nyhetsspeilet speiler nyhetene og legger Dagbladet under lupen.

Iran og atomvåpenscenarioet er oppdiktet skremselspropaganda og en ubegrunnet trussel. Etter at Usa plasserte Iran i «ondskapens akse» i 2003, har Usa drept en million mennesker i Irak. Hvem er Usa til å definere hva ondskap er? Ifølge dem er Iran en umidelbar trussel og må «nøytraliseres». Vi alle vet hva det betyr.

iranere er høyutdannet i Norge
PST holder Iranske studenter under overvåkning. I høst ble en Iransk student stemplet som bombeforsker og kastet ut av landet. (Dagbladet)

Iran har ikke erklært krig mot sine naboer på over  400 år, en fredelig nasjon med 7000 år gammel historie, som svilisasjonens vugge, den første menneskerettighetserklæringen er ikke ifølge vestlig skolerte barn, skrevet av Magne Carte på 1200-tallet, men av King Cyrus the Great nesten 1000 år før kristus.

Glem se & hør, se og lær! «History of Human Rights» er en anbefalt lærerik video som  tar deg 10 minutter og kan i framtiden være nyttig å kjenne til selv om du bor i Norge.

11.09. 2001 begynte korstoget mot den muslimske verden  ledet av st. George Bush som «knelte» foran Dronning Elizabeth og ble døpt til ‘æreverdig ridder av brorskapet» for hans innsats med å spre frihet til alle, kort tid etter «mission accomplished»-markeringen i 2004. For 200 år siden var dette en utenkelig oppførsel.

Usa har siden 9-11 angrepet, kastet norske medier i kvikksand,  det eneste tauet som kan hjelpe dem ut av en sakte journalistisk død, er å avsløre hva som virkelig skjedde den 11. september 2001.

Bush administrasjonen forventer at Obama fullfører
Usa står foran et veiskille. Om de vil leve i oljealderen ved å fortsette undertrykkelsen av "fri energi", vil det være nødvendig å ta ut Iran som har verdens tredje største oljereserver.

Iran er nå iferd med å bli det  neste offeret for forksjøpsrettet angrep.

Det er et kjent ordtak i Iran: «Det er bedre å være for sen, enn å ta feil».

Vi kan ikke la dette bli en akseptert form for krigføring. Har man ikke en fiende, skal man heller ikke dikte opp trusler, angripe seg selv og legge skylden på andre eller føre kriger i andres flag for å tjene sitt eget agenda og dekke millitærindustriens umenneskelige behov for krig og våpensalg.

Usa og Israel har lenge terrorisert verden uforhindret gjennom en medieskapt folkeopinion.

Dette hadde ikke vært mulig om vi fikk presentert ekte nyheter.

Dagbladet spiller på krigstrommene

Dagbladet brutaliserer - hiver ut eldre og bruker vikarer
Bildet er fra 1mai 2009. Legg merke til parolen i bakgrunn. Eldre journalister erstattes med vikarer.

Dagbladets underskudd og nedgang i salg av aviser har ført til en rekke forandringer internt i mediahuset. De eldre journalistene med årelang karriere ble erstattet med yngre uerfarne journalister og vikarer. De yngre gjør som de blir fortalt mens de eldre har et rykte i bransjen og vil bevare sin integritet fremfor å få betalt for å virkeligjøre løgner.

Obama-Vs-Nejad--63808
Hva hvis verdensledere tok en håndbak kamp istedenfor å bombe hverandres land til ruiner?

Iløpet av en ukes periode i begynnelsen av oktober var norske aviser bombet med propaganda. Det var null dekkning av G20-opprøret i Pittsburgh, men overskriftene var fylt med begreper som:

«Hemmlige anlegg for anrikning av uran», «missiler tester for raketter som kan nå Israel», «fiender «som skal blendes», «hemmlig program for utvikling av atomstridshoder» og «et regime som vil utslette staten Israel».

Debattene som fulgte var oversvømt med frykt og avsky, nordmenn falt for propagandaen og folk flest stilte seg bak terrorstaten Israel, uvitne om hva dette kan bety for fremtiden. Det var som George Orwell sin 1984, og jeg var vitne til den ukentlige «hatespeech» seremonien.

«Bomb, bomb, bomb… bomb, bomb, Iran!»

Hva er tro og hva er virkelighet?

Sindre Granly Meldalen i Dagbladet skrev de fleste artiklene under denne perioden. Jeg håper han en dag kan stå fram og fortelle meg hvordan han ble tvunget til å gjøre løgner om til levende sannhet.

Iran utvikler atomstridshoder i hemmelig prosjekt

Publisert torsdag 01.10.2009.

Meldalen skriver følgende ingress:

«Iran kan være nærmere enn noen gang til å skaffe seg atomvåpen.»

«Irans president Mahmoud Ahmadinejad møter i dag til forhandlinger med de fem faste medlemmene av FNs sikkerhetsråd i tillegg til Tyskland, en uke etter at landets nye anlegg for anriking av uran ble avslørt.«

Videre kommer denne utalelsen:

«Iranerne mener atomanlegget vil blindene øynene på landets fiender

Dette er feil. Iranere har ikke sagt dette. Her forsøker media å gjøre alle iranere om til fiender av vesten. Denne utalelsen kom fra Hojjatoleslam Mohammad Mohammadi’s munn alene, og ingen andre.


Trosettning:

«Vesten har avslørt en ny og hemmelig atomvåpen fabrikk i fjellområdene ved byen Qom»

Virkelighet:

Iran annonserte 21.09.09 til IAEA at de har begynt arbeidet på deres andre sivile annriknings-annlegg. Det var ingen atom materie på åstedet og produksjonen var langt ifra startet, så teknisk sett er ikke Iran i strid med «Ikkespredningsavtalen»  Iran holdt derimot ikke sine løfter til IAEA, da de lovte de ville umidelbart melde ifra til FN om fremtidige utbyggelser. Iran har gitt samtykke om at den nye faciliteten skal regelmessig bli undersøkt av atominspektørene. Hvis Iran holder sitt ord, slik de har gjort med Natanz faciliteten, så kan de ikke utvikle atomvåpen siden dette vil bli oppdaget av inspeksjon av annleggene.  Utenriksminister Hillary Clinton har selvt utalt at Iranere ikke kan produsere atomvåpen i Natanz, nettop pga atominspektørene. Så hvorfor forlanger haukene i Washington et angrep på facilitetene?

Overskriften til Dagbladet er utrolig lite gjennomtenkt og kun ment for å forberede det norske folk på et angrep mot Iran. Dette er ikke noe annet enn løgn.

Trosettning:

«Iran kan være nærmere enn noen gang til å skaffe seg atombombe»

Virkelighet:

Iran har aldri vært nære en atombombe i realiteten. Men om vi skal tro CIA og vestlig etterettningsrapporter så er «Iran 10 år i fra atombomben». Dette er også igrunn feil da Iran kan ikke få atombombe, så lenge de ikke har et atomvåpen program.

Atomanlegget vil blinde øynene på Irans fiender

Publisert lør 26.09.2009 dagbladet

Meldalen skriver: «Nå sier Iran at de er åpne for å la IAEAs inspektører inn på det inntil mandag hemmelige anlegget. Samtidig understreker iranske politikere viktigheten av anlegget.»

– Dette atomanlegget vil sette i gang produksjonen snart og det vil blinde øynene på Irans fiender, sier Hojjatoleslam Mohammad Mohammadi Golpayegani ifølge CNN.

Dette er dratt fullstendig ut av sammenheng. For det første har ingen andre enn Hojjatoleslam Mohammad senior offiser som sa dette. Hvofor skriver Meldalen «politikere» ? Og for det andre har han ikke understreket at «viktigheten av dette annlegget» er for å blende landets fiender. Flere Iranske politikere har som følge av misnøye, blitt fornærmet etter en viss opptreden av 3 topp politikere(Gordon brown, Shakevsky og Obama) kort tid etter at Iran annonserte annlegget ved Qom, var raskt ute med en svertekampanje.
Utalelsen til senior offiseren var en reaksjon til måten vesten fiendtligjør en hver handling fra Iran til å passe deres eget agenda. Hvordan kan anlegget være avslørt av vesten, når Iranere selv annonserte den 10dager i forkant av «den store avsløringen» ?

Videre skriver Meldalen:

«3000 sentrifuger
Det nye anlegget ligger nær byen Qom, sør for hovedstaden Teheran. Anlegget skal være stort nok til å huse 3000 sentrifuger, som brukes i anrikingsprosessen. Dette skal gi nok uran i året til å produsere en bombe, men er ikke nok for en kjernefysisk reaktor.»

Feil igjen, og veldig misvisende. Antall sentrifuger er ikke avgjørende om det kan produsere atombombe. Sentrifuge teknologien Iran benytter er ment for anriking for sivilt bruk. I gamle dager, kunne man lett vite om et land ønsket å bygge lettvannsreaktor (utilpasselig for atombombe) eller tungtvannsreaktorer (passende for atombomber). Iran har en dobbel endet sentrifuge teknologi, som ifølge IAEA anriker de kun til sivilt.

Hvis de anriker til 5% til sivil reaktor, så kan man i teorien kjøre tilbake materie gjennom gjenntatte ganger og anrike til 90%, som kan lage en bombe. Men så lenge sentrifugene blir inspisert av IAEA, er det umulig å bruke dem til å lage atomvåpen. Et varselsignal ville vært om Iran kastet ut alle inspektørene, eller startet arbeidet på en hemmelig reaktor. Det sistnevnte ville nesten vært umulig da det trengs rikelig med tilgang på vann, konstruksjon verktøy, maskiner etc. og arbeidet med å lage en slik reaktor ville bli plukket opp av vestlige etterettningssattelitter.

Trosettning:

«Iran har truet Israel millitært og sagt at de vil «utslette Israel fra kartet»

Ahmedinedjad taler forran Verden uten sionisme konferansen
Feiloversettelsen "Wipe Israel of the map" kom fra denne konferansen.


Virkelighet:

Ingen Iransk leder i den utførende posisjon har truet Israel aggresivt og millitært, siden dette går imot deres politiske doktrine «ikke angrip først» som landet har vedtatt. Den Iranske presidenten har tidligere understreket at de er ingen trussel mot Israel eller noe av sine naboer.

Trosettning:

«Men, har ikke President Mahmood Ahmedinedjad truet Israel med å utslette det fra kartet?»


Virkelighet:

Dette er en gjentatt misoppfattning og en direkte feiloversatt utalelse fra presidenten under hans taletid på «World without Zionism» konferansen, hvor han talte for tilsammen 2.000 studenter, historikere, relgionforskere, og akademikere fra Iran og omverden. Ahmedinedjad siterte Ayatollah Khomeini og sa «Dette okkuperende regimet over Jerusalem må forsvinne fra nåtidens historie» (in rezhim-e eshghalgar-i Qods bayad as safheh-e ruzgar mahv shavad).

Dette var ikke et troskapsløfte om å rulle tankser inn og invandere, eller skyte langdistanse missiler, mer eller mindre var dette et «håp» om at regimet vil kollapse, akkurrat som Sovjetunionen. Dette var ikke en trussel mot å drepe noen. Jeg har gang på gang kontaktet norske medier, og bedt dem lese hele transkriptet fra talen. Selv har jeg lest den og fant ikke denne «millitærprovokasjonen» om å utslette noen fra kartet.

Grunn til å være skeptisk til holocash
(KLIKK FOR STORT BILDE) Holocaust betyr for mange Holocash. Ahmedinedjad er ikke den eneste som setter spørsmålstegn rundt det tåkelagte "holocaust" Selv Austwich har nedjustert dødstallene fra 6.millioner til 1.5. Hvorfor er det ulovlig og straffbart å kritisere Holocaust i 12 land?

«Men er ikke Iranere holocaust-fornektere?»


Virkelighet:

Noen er det, andre er det ikke. Tidligere president Khatami, har refset Ahmedinedjad for å etterforske holocaust til bunns, som han kalte «nazismens kriminalitet». Flere utdannede Iranske ledere er fult klar over de horrible hendelsene, men uansett hva propgandørene i vest sier, så still deg selv et spørsmål:  hvordan kan det å være skeptisk til en historisk og kontroversiel verdenshendelse, være det samme som å true et land fysisk og millitært?

David Irwing er en «holocaust fornekter» skal vi angripe England, eller beleire oppkjørselen? Det er ulovlig og man risikerer fengselstraff i 12 land, om man etterforsker Holocaust, Iran er ikke et av de landende.

Trosettning:

«Er ikke det Iranske regimet irassjonell og ustabile, slik at en doktrine av gjensidig forsikret ødelegelse ikke vil være nok ?»

Virkerlighet:

Iranske politikere er rasjonelle skuespillere, som fleste politikere er. Hvis de var «gale psykopater», hvorfor har de ikke invandert noen av deres naboer? Saddam Hussein invanderte Kuwait og Iran, Israel har invandert sine naboer flere ganger. Til kontrast har ikke Iran startet en krig på flere hundre år. Det å kalle sine politiske fiender for «ubalanserte» og «irasjonelle» er demoniserende og et skittent politisk triks. En gang i tiden var Usa imot Kina’s atomteknologiske utvikling siden de trodde de var ondsinnede og irasjonelle. Denne form for politisk snakk er egentlig rasisme.

Hvem forer vestlige medier med desinformasjon?

MEMRI (Middle East Media Research Institute) er en selvstendig Institusjon, som oversetter den arabiske nyhetssverden for vestlige medier. De har kontor i Washington, Jerusalem, Berlin og London. De er ganske ofte selektive og i mange tilfeller har de oversatt utalelser etter egen vilje og ønske, som «utslette Israel fra kartet».

Denne svært mystiske nettsiden som har lovet:  «the continuing relevance of Zionism to the Jewish people and to the state of Israel», står registrert på en Israeler ved navnet Yigal Carmon. Personen har 22 år bak seg i Israelsk etterettningstjenester.

The Guardian
skriver en avslørende sak om selektive MEMRI, som desverre har gått glemt for de fleste.

Ahmedinedjad blir feilaktig fremstilt i vestlige media som en ond leder.
Ahmedinedjad blir feilaktig fremstilt i vestlige media som en ond leder. Virkeligheten er en helt annen.

Bush og Cheyney administrasjonen vil ta Iran

Ahmedinedjad ønsker å bygge sterkere bånd og tillit, mens vesten godtar kun en stans i anrikelse av deres egen anrinkelse av drivstoff til deres nasjonale atomkraftverk.

Cheyney ønsker at Israel skal angripe atomreaktorene for å provosere Iran til å slå tilbake. Cheyney er en krigsforbryter som forlengst har en reservert plass i menneskerettighetsdomstolen i HAAG, hvor han må sitte i fengsel for å lyvet til kongressen, konspirert bak kulissene, og tjent milliarder for sitt eget selskap «Halliburton» som skatter amerikanske folk for en unødvendig og overkostlig krig i Irak, hvor en million menneskeliv har gått tapt siden 2003.

Donald Rumsfeld overleverer kjemiske våpen til Saddam
Etter den Iranske revolusjonen i 79, ville Ronald Reagen sikre seg at det islamske regimet i Iran skulle få overtak på den demokratiske utviklingen. Krig er en utmerket måte å endre kursen i et land, derfor forsynte amerikanere Saddam med kjemiske våpen som drepte flere hundre tusen Iranere og Kurdere i den lange og blodige "Irak - Iran krigen" 1980-1988. Dette var egentlig en krig mellom Usa-Irak mot Iran.

Krigskåte Bush har også med bakgrunn av «WIPE ISRAEL OFF THE MAP» feiloversettelsene, utalt at «vi må stoppe Iran og utvikle atomteknologi, hvis vi ønsker å unngå en tredje verdenskrig».

Før Usa gikk fra å være en varm fiende til en kald venn i 2003, var Iran en støttespiller i kampen mot terror, med økt grensevakt og aksjoner mot Taliban. Som klapp på skulderen og takk for innsatsen, ble det iranske folk plassert i
«Ondskapens akse», helt uoppfordret i beste amerikansk stil: Fuck you buddy!

Den virkelige grunnen til at Usa og Israel ønsker Iran tilintetgjort

En vesentlig viktig nyhet som Norsk media enda en gang unnlater å fortelle folket, er at Iran annonserte etablering av egen oljebørs i 2003-04.

Det var da Iran plutselig ble en fiende og satt i «ondskapens akse».

Dette innebærer at flere OPEC medlemsland, vil også bytte deres utsalgsvaluta til EURO. I 2008 var børsen i Iran igang. Det er nå 4 oljebørser i verden folkens!  London, New York, Atlanta og Tehran.

Dollaren i den ferdigkjørte økonomien i Usa er iferd med å kollapse, og dette vil være spikeren i kisten for dollaren, som helt til nå var den eneste valuttaen oppknyttet til Oljehandel.

Kinas statseide Zhuhai Zhenrong Corp, Irans største rå-olje kjøper, begynte i 2007 og kjøpe all sin olje i Euro. Iran ønsker å tømme sine reserver for dollar og Japan har også gått med på å handle i Euro, og noe i Yen. Sjefen for den iranske sentralbank sjef meldte i 2008 om 20% mindre amerikansk valuta i sine reserve.

Finanskrisen er det virkelige problemet her. Usa har nok av problemer med egne demonstranter som blir slått og gasset for at de krever auditering av Federal Reserve, en privateid sentralbank som korreograferte bobla, og stakk av med pengene og eindom. Folk i Usa er dritt lei ledelsen, og nå skal de overkjøre folket enda en gang ved å gå til krig igjen for å samle folk i rekkene.

Ikke alt handler om maktsultne oljebart-cowboyer som er ute etter alle verdens oljereserver. Det handler også om valuta og pengetrykking.

Rotchild-dynastiet har siden 1600tallet ønsket kontroll over alle lands pengetilførsler. Idag kontrollerer Rothchild alle sentralbanker på kloden. I 1999-2000 erklærte Saddam Hussein at de ville etablere sin egen oljebørs. I 2003 ble Saddam invandert og deres sentralbank er nå i hendende på Rotchild. Det er kun 5 land i verden som ikke er under deres kontroll: Sudan, Cuba, Nord Korea, Lybia og Iran.

«Give me the control of a nations money supply, and i care not who write its laws».
– Major Rotchild

Det er ingen ny verdensorden, kun den samme gamle

Usa , England og Israel er en farlig og truende makttriangel i midtøsten.  Gjennom endeløse kriger som de kaller for «globalisering», gjennom 60 års okkupasjon er det nesten flaut å kalle det for noe annet enn kolonisering. De nekter å dra før hele området har McDonalds, Wallmart, og alle arabere ser på Fox news med Nike-sandaler på sine føtter.

Du har sikkert hørt begrepet «hatet mot vest»? Og hvorfor hater de oss? Da må jeg bare be deg åpne en historiebok og se hvordan området har vært undertrykket med krig og elendighet i over 100 år.

CIA og MI6 har et langt og skittent men fredet rulleblad, med «inside jobs», «falskflaggkrigsføring». «Fiendefinansiering» og andre destabiliserende geo-politiske innblandelser. Med massemedias massepåvirkningskraft i deres slekstskap, har denne eliten erstattet demokratisk valgte landsledere med mer vestligvennlige bloddiktatorer som har forursaket borgerkrig  og fattigdomutspredelse for mange millioner mennesker. Men  for  noen få var blodutgytelsene verdt enorme pengegevinster – den flosshatt-kapitalistiske darwin milliindustri-kulturen fikk feite mager.

Bush senior erklærte den «den nye verdensorden»  den 11. september 1991 og sønnen fullførte den 11. september 2001. Han kalte krigen mot terror for «den langvarige krigen» og Obama ikledd jesusprofilen, omskrev krigen mot terror til «overseas contingency» som betyr «opprettholdelse av krigen der borte».

mossadegh kuppet av CIA og MI6
Statsminister Mossadeqh ville nasjonalisere Irans olje og la godene gå til Iranere og ikke britene i London. MI6 og CIA tok et statskupp og erstattet han med en vestlig nikkedukke.

Du hører mange snakke om en ny verdenorden. Selv har jeg skrevet mye om dem, men er det ikke dumt å kalle den ny når det er den samme gamle planen som har eksistert i flere hundre år?

Iran ble først utsatt for vestlig innblandelse i 1953 under statsminister Mossadeqhs forsøk på å nasjonalisere oljen til Iran. Han sa: «Hvorfor skal oljen til Iranere gjøre livet til briter som sitter på kafé hele dagen lang i London enklere, når vårt eget folk lider?» Han ble erstattet med en vestligvennlig diktator med CIA-finansiert hemmelig politi (savak) og gigantoppkjøp av amerikansk millitærutstyr som følge av den nye doktrinen.

I 1979 er CIA og MI6 igjen på fære og spiller en skitten rolle i den Iranske revolusjonen, som bestod av sosial-demokrater, marxislenninister, anti-imperialister og kommunister, du trodde sikkert Islam var grunnen til at det var revolusjon? Da tar du grundig feil.

Du kan se min dokumentarfilm om «De Iranske Revolusjonene på Norsk» for mer historieforskning rundt de 2 første revolusjonene, og livserfaringer fra iranske politiske flyktninger i Norge, se film her.


Det Iranske folk støtter atomenergi

Det Iranske folk støtter presidenten på temaet om retten til atomenergi som alle andre land i verden har som en komoditet.

Hvorfor skal Iran, et av få land i verden som støtter palestinere, bombe Israel med en atombombe som vil utslette hele området? La oss ikke glemme at det er Palestinsk-okkupert jord de skal bombe her da Israel lever på 70% okkupert land. Iranere i Iran klager over at det er fattigdom i landet og hvorfor presidenten gir millioner til krigsrammede Gaza mens det er 2 millioner hjemmeløse i Iran.

Folket i Iran har etter atomenergi-nekt i 2004-05, stått samlet bak Ahmedinedjad og vist solidaritet for sitt land som lider under Usa og Israel orkestrerte FN-sanksjoner. Det har påført forbud på lokal import i Iran, dyrere priser, økt inflasjon, tap av oljesalg i dollar, og hverdagslivet til Iranere flest blir vanskligere. Den Iranske økonomien er knust som følge av sanksjoner, og at Iran som tredje største oljenasjon, må eksportere sin olje for å få den rafinert for så å kjøpe den tilbake 100 ganger dyrere er en form for «terrorisme» mot det iranske folk som må betale overpris ved bensin pumpa, når den ikke er tom.

iran-nuclear-energy-rightDet har vært flere store demonstrasjoner de siste årene der iranere gikk samlet under paroler som «ja til ren og effektiv energi, atomkraft er neste generasjonens sti», og «vårt land vårt valg vår rett til teknolgiutvikling».

80 millioner innbyggere og en høymodernisert storby som Tehran trenger ren og effektiv energiforsyning, men vesten er redd Irans oljeforbruk vil minske og oljeeksporten vil øke  og Iran blir da en supermakt i området.

Atomenergiplanene var først iverksatt av «Shahen» i 1964 da han ønsket å bygge 3 atomreaktorer, noe som senere var en av grunnen til at han ble avkastet av sionistene.

Opposisjonskandidaten Moussavi sammen med alle andre Iranske politikere er fastbestemte når det kommer til Irans rett til atomenergi og anriking av egen uran som drivstoff til atomreaktorene. Ingen iransk politiker har truet Israel millitært og alle fastslår at atomreaktorene er for fredelige formål.

Hva skjer i Iran etter valgopptøyene?

Det ble erklært valgfusk og folk strømte ut i gatene. Det var marginalt mellom Ahmedinedjad og Moussavi, og demonstrasjonene var på sin plass. For første gang i løpet av 30 år med islamsk styre i Iran, var det åpne tv-debatter  mellom partiledere, politikere og statsimamer om problemer og tabuemner som var historiske og aldri sett før.

Ahmedinedjad suporters
Ahmedinedjad har stor støtte blandt befolkningen. Mange Iranere støtter hans skarpe retorikk mot det okkuperende sionistiske regimet.

Iran har utviklet et mer vennlig regime de siste årene, livet har blitt lettere, sjalene har falt halveis av hodeskallen, men forandring skjer ikke over natten. Etter at de voldelige opptøyene ble slått til ro, med 20 tapte menneskeliv, brente busser og biler,
var det til syvende og sist
kun en ødelagt sjanse for et islamsk demokrati.

Trosettning:

«Ahmedinedjad stjal valget»

Virkelighet:

Denne overbevisningen er basert på antagelsen til folk som stemte på Khatami 8 år siden eller Karrubi 4 år siden, ville ikke stemme på Ahmadinejad nå. Mange av dem som stemte på Khatami før de stemte på Ahmadinejad denne gangen.  Ahmadinejad brukte 4 års felttog effektivt, i fattige landsbyer og byer. I presidentdebattene lyktes han å portrere seg selv som en outsider til systemet som tappert avslører korrupsjon, og han malte Mousavi som «i hemmelig partnerskap» med Rafsanjani, som han malte som korrupt.

Flere meningsmålinger satt Ahmadinejad vesentlig foran Mousavi selv før presidentdebattene.

Mer om medias rolle under opptøyene. En vesentlig ting å huske er at det har vært valgfusk i mange land de siste årene, men hvor lenge levde Mexicos kamp mot valgfusk i media? 1 dag? Det voldsomme bildet som kom fra Iran var kun ment for å gjøre Irans ledere mer fiendtlig i tider hvor de er under hardt press med krigsprovokasjoner og trussler, sanksjoner og svartmaling av presidentens mange «logiske» og «historie-korrekte» taler foran FN-forsamlinger.

Jeg har til og med hørt noen iranere håpe på at Israel bomber Iran for frihet. Slike argumenter kommer som regel fra Iranere som kun ser på Iransk satelitt-tv fra California og er så konsumert av frigjørelsen og tilbakevendingen til Iran slik at de lever i en boble separert fra resten av verdensutviklingen.

Sanksjoner gjør det kun vanskligere for Moussavi og opposisjonen og gjør ikke livet til regimet noe vanskligere. Vi alle så hvordan Irak gikk fra å være et av midtøstens mest utviklet land til å bli kvelt til en fjerde verdensland under FN’s økonomiske sanksjoner.

Opphev sanksjonene og begrav stridsøksen. Denne konflikten har ingen grunn eller rett til å eksistere. Iranere er ikke arabere. Vi er heller ikke persere. De som sier det er kun redd for at du skal «tro» vi er terrorister. Og til Iranere som mener jeg er en landsforæder og støtter ahmedinedjad; tenk litt på hva et millitært angrep på Iran vil bety for dine landsmenn som bor i Iran.

Det er på tide at vi alle blir gode verdensborgere og viser medmenneskelighet og kjærlighet til hverandre. Det er ikke behov for FN, NATO, WTO og allianser hvis vi som selvstendige nasjoner viser respekt og gjensidighet, istedenfor å krige for fred, våpensalg og ressursplyndring.

Jeg vil gjerne ha et Iran uten Islam og mullaer som tvinger kvinner til å gå med sjal, men jeg er ikke villig til å riskere en tredje verdenskrig for dette.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

216 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
LunaLuma
LunaLuma
13 år siden

Jeg fikk med meg et veldig interessant foredrag da jeg gikk på høyskolen… Vi fikk et interessant innblikk i historie og hvordan USA og England styrte og holdt på i midtøsten og bla deres rolle under statskuppet. Nasjonalisering av oljen ble en strek i regningen så da måtte man spillemed skjulte kort. Som læreren min sa… hvis du følger oljeprisen vil du se at den sammenfaller veldig med store konflikter i verden, ergo= Følg oljen!!!

Vi må ikke glemme hvor interessant det er at Norge slapp unna da staten valgte å nasjonalisere oljen her… ja det ville blitt altfor åpenlyst stygt og udemokratisk om man brukte de samme metodene her…?

Kjetil S
13 år siden
Svar til  LunaLuma

Ja det er meget interessant hvordan Norge «slapp unna» med «nasjonaliseringen». Men slapp vi virkelig unna?

Jeg har stilt meg selv disse spm:

-Hvor går oljepengene? Gjennom hvilke børser i verden investeres de?
-Hvilke type selskaper investeres det i?
– Hvilken nasjonalitet har flesteparten av selskapene?
– Er det nordmenn som står for forvaltningen?
– Kan vi når som helst ta disse pengene ut?
– Hvorfor har vi den såkalte «handlingsregelen» der kun _avkastningen_ av oljefondet kan brukes? Hvem innførte denne?

Svarene på disse spm (og mange andre) sa meg at vi langt fra har råderett over vår egen oljeformue. Noen har snakket sammen. Og det var ikke befolkningens beste som ble vektlagt i disse samtalene….

LunaLuma
LunaLuma
13 år siden
Svar til  Kjetil S

Ergo mer skjult i Norge… det ville ikke tatt seg ut at overmakten kom så tydelig frem i et såkalt «akseptabelt» demokrati=Norge.
Vestlig verden tolererer undertrykkelse av stater (med annerledes ideologi/kultur osv) fra en likesinnet stat=USA&UK …..

GSM
GSM
13 år siden
Svar til  Kjetil S

Jeg kan svare på noen av dine spørsmål. Oljefondet investerer i selskaper i alle verdens børser, og vi eier nå over 1% av alle aksjer i verden (ikke værst for et land med 4,5 millioner inbyggere) Det investeres i selskaper i alle kategorier, alt fra legemiddelselskaper, til .COM og våpenindustri, Selskapene er spredt utover hele verden, men hovedtyngden er nok av selskaper i Europa og USA og andre vestlige land. Det er staten som administrerer oljefondet, med Adm Dir. Olaug Svarva. Vi kan når som helst selge oss ut av selskapene, men det er neppe en god ide, og hva skal man så gjøre med disse 2500 mrd? Handlingsregelen er der for å beskytte norsk økonomi mot «hollandske syken» Om for mye oljepenger pumpes ut i samfunnet, vil det forutsake en domino effekt i økonomien (spør en Makro Økonom for mer utfyllende svar på dette) Folkets råderett over oljefondet begrenser seg til valget hvert 4. år.

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  LunaLuma

Vi er jo nesten helt avindustrialisert etter at våre venner i AP har herpet økonomien siden 80 tallet. Det skal selvsagt kalles serviceøkonomi, frihandel, globalisering ,multikulturell utopi og alskens andre fancy evfemismer, men uansett hvordan Pravda (norsk presse) vrir på ting er vi etter å ha blitt kvalt av påtvunget globalisering forsvarsløse mot økonomisk kollaps; Et land som så til de grader ikke er selvforsynt og produktivt som Norge er nærmere å være en bananrepublikk enn et fritt samfunn.

Hurra for Gro!

I tillegg til at vi er blitt et folk av frisører og eiendomsmeglere blir det overskuddet vi kunne ha brukt til å styrke samfunnet betraktelig skuslet bort i meningsløse spekulasjonsorgier og mer enn sannsynlig hårreisende korrupsjon eller direkte kriminelle aktiviteter i den tredje verden.

Det er et stort paradoks at nordmenn flest er arrogante og selvtilfreds tror de er bedre enn alle andre, mens de på samme tid lar seg svindle for reelle verdier av forræderiske politkere og `forretningmenn`.

Otto
13 år siden

En innfallsvinkel til dette temaet, World System and the Illuminati http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4175 , Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=201#M4166 . Fritz Springmeier forklarer blant mye annet hvordan Hegelian dialectic blir brukt for å lage uro og krig, tilegne seg, les stjele, ressurser fra alt og alle, og således konsolidere og øke sin makt. Vi ser det samme i forbindelse med terror under falskt flagg, eksempelvis massemord og vaskineprogrammer.

Med det arsenalet av atomvåpen inklusive haarp og annet som eksisterer i dag, er Iran’s atomenergi programmer en ubetydelig faktor. Folks sikkerhet avhenger til syvede og sist på hvem som hersker, ondskapfulle eliter som ikke har lært hva samarbeide og bærekraftig utvikling er, eller jordens befolkning som innehar den bærekraftige kompetansen som er basert på blant annet samarbeid.

Uenur
Uenur
13 år siden

Husk bare på at dollarens fall er et ønsket,og planlagt fall fra NWO`s side.Derfor betyr det neppe gode nyheter!

evenfell
evenfell
13 år siden
Svar til  Uenur

Er enig i at det er planlagt over lang tid, og at det kommer til å skje. Men nødvendigvis så tror jeg langt ifra ting går så bra som NWO hadde håpet, folk våkner og de våkner fort. Det er helt sinnsykt mye mer folk på nett nå enn for bare 2 år siden som diskuterer dette og som «våkner». Jeg tror faktisk at det må en STOR hendelse til, som kollaps av (verdens)økonomien og forfall av forbrukersamfunnet for at folk virkelig skal våkne. Sammen kommer det også flere og flere lik ut av skapet, som for noen var en bombe, Lie var i CIA fks. (bare en av endeløse)
Videre kan det i begynnelsen virke som om dommedag er kommet, i form av at NWO prøver å gjenskape bibelen. SÅ omsider er det over, vi blir fri, i ordets rette forstand. Så slippes all den tilbakeholdne teknologien, og verden forandres for alltid. At veien dit blir en dans på roser er å underdrive, da vi kommer til å bli utsatt for facismens siste kramper i form av massepropaganda. Fordelen er vi har internett og vi er på denne jord nå for at vi er ment å kjempe mot og beseire dette.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  evenfell

Det er vel akkurat derfor dem har tappet alle sentral bankene i Europa for gull og FED sitt gull, får dem byttet ut alle Dollarene sine med Gull så vil dem sitter på større rikdommer etter et dollar kolaps en før og ikke kan Kineserene forlange det i utbytte for lånene sine heller siden dem har fått sikkerheten sin i stasobligasjoner.
USA har i lange tider levd levd lange langt over evne på lånte kinesiske penger og etter den søte kløe kommer den sure svie og det har Eliten der borte vært klar over lenge og har derfor prøvd og bytte ut mest muligt kapital med gull for og kunne fortsette velstanden sin etter et dollarkolaps, ikke et planlagt men et kolaps alle oppegående økonomer viste ville komme før eller senere.
Men tror det brenner litt under føttene på dem og ting går mye senere en sånn som dem hadde planlagt og ikke tror jeg kineserene vil sitte stilletiende og se på at dem enorme låne til USA blir nullskrevet og samtidigt sitter en privat elite(banksterne) i USA på enorme formuer i gull.
Hu og Putin har lenge jobbet i det skjulte for og sette en stopper for galskapen til NWO og planene deres.
Jeg tror vi ser kunturene av et NWO og BBG trengt opp i et hjørne som er villige til og gjøre hva som helst for og beholde litt penger og makt ;)

smurfen
Moderator
13 år siden

USA forsyner jødiske terrorister med toppmoderne våpen, Palesinerene er blokert totalt og får ikke beholde en sprettert engang.
Palestinerene er terrorister siden dem gjør motstand mot okkupasjonen av landet deres
Iran slipper til europeiske atominspøkterer på sine atomanlegg
Israel nekte dem europeiske atominspøktererene insyn i sine atomanlegg
Jødene er en fredsnasjon som okuperer dem fleste landene rundt seg.
Jødene har hyper moderne våpen som predator fly, super tank våpen og roboter i tillegg til et Atombombe arsenal på over 800 bomber.
Palestinerene har stein og flasker.
Bare en av fosforbombene til Jødene drepte mange fler en alle dem 8000 nyttårs rakettene til palestinerene siste 10 år til sammen.
Er man uenig i den zionistiske politikken så er man antisemetist, er man uenig i palestinsk politikk så har man liksom skjønt det.
Jødene får milliarder på milliarder i støtte fra USA i tilleg til supervåpen
Palestinerene får veken mat, vann eller medisiner
Vel …… så lett er det og bli hjernevaksa til og støtte ondskap og hylle barnemordere.

Dollarene har gått ned over 2% nå på noen få timer

Sammen med Kina, Russland, Japan og Frankrike har flere arabiske stater tatt initiativ til å løsrive oljen fra dollar, skriver The Independent. De ønsker heller å handle det sorte gullet i en kurv av valutaer som inkluderer japanske yen, kinesiske yuan, euro, gull, samt en ny fellesvaluta som planlegges etablert for Gulf-statene.

http://e24.no/makro-og-politikk/article3305424.ece

Insomnia
Insomnia
13 år siden
Svar til  smurfen

Dollaren har gått ned med over 2% på noen timer sier du. Men hva har dollaren gått ned imot? Norske kroner, Yen, Pund, eller Euro?

Du er klar over at et signal fra markedet om at det vl «løsrive» oljen fra dollaren vil helt naturlig gjøre at dollaren går ned i forhold til en del andre valutaer, samtidig er den artikkelen du viser til over 1 mnd gammel. Og til tross for de signalene har dollaren bådfe sunket og steget i forhold til NOK, da det er andre forhold som påvirker kursene mer en bare signaler fra markedet.

Så da lurer jeg egentlig på hva har dollaren går ned eller opp med artikkelen å gjøre?

Det eneste som er sikkert er at Ahmedinedjad er klin kokkos gal og ønsker å fjerne Israel fra klodens overflate. Om de har atomvåpen eller ikke er i bunn og grunn totalt uinteressant. Har de ike det har de ingenting å bruke. Har de det og bruker det så blir det krig i Iran også. Dersom Iran i lengden hindrer kontroller hva angår atomvåpen eller ikke og omverdenen anser trusselen som for stor bir det igjen krig.
Ballen er hos Ahmedinedjad, han selv kan styre akkurat som han vil om landet skal invaderes eller ei. Hvis han ikke har noe så har han ingenting å skjule, så hvrofor stenge kontrollørene ute?

ArneLo
13 år siden

Connecting the Dots: The Axis of Evil Closes in on Iran’s Nuclear Sites, while the G20 stamps on our Civil Rights
Tehran is confronted with an impossible task – to prove a negative, namely, that it has no plans for a nuclear weapon.

The purpose of such demands is not to test the veracity of Iran’s claims but to justify an escalating confrontation.

Dennis Ross, who is well known for his pro-Israel views and links to Bush’s notorious neo-cons, was centrally involved in all of the studies. He is currently Obama’s top national security adviser on Iran.

evenfell
evenfell
13 år siden

Strålende artikkel, som virkelig setter lys på totalt mangel på journalistiske egenskaper hos de store avisene. Dette får dem til å virke som totale amatører. Tar noen utfordringen og tar utgangspunkt i denne artikkelen og svarer imot tro?

ArneLo
13 år siden
Svar til  evenfell

Journalismen er nær sagt utdød og opptrer ikke lengre i mainstream-media. Her er det snakk om nyttige informasjonsmedarbeidere.

ArneLo
13 år siden
Svar til  evenfell

Paid Lying: What Passes for Major Media Journalism
Today’s major media journalism is biased, irresponsible, sensationalist reporting that distorts, exaggerates or misstates the truth. It’s misinformation or agitprop disinformation masquerading as fact to boost circulation, readership, viewers, or listeners, and on vital issues lies about or suppresses uncomfortable truths to provide unqualified support for state and/or corporate interests – to the detriment of the greater good that’s always sacrificed for profits and imperial aims.

Uenur
Uenur
13 år siden

Dollar finnes pr i dag i slike mengder at den utkonkurrerer den verdien den skal gjenspeile rundt 30-35 ganger,kanskje mer.Det betyr at mesteparten av all dollar i prinsippet er verdiløs,og det har den vært i mange år allerede.Likevel har det aldri vært så ille som nå,etter US-statens innbetalinger til bankene og finansinstitusjonene både i USA og utland.Alt i anledning finanskrisen.Det morsomme er jo at verken president,representantenes hus,eller senatet vet,og får ikke vite,hvor pengene tok veien.FED holder tett naturligvis,og kan ikke tvinges.De står over loven,og har fullt sugerør ned i skattebetalerens lommer og den øvrige statskassa.
Staten USA svarer som de har gjort i de siste 20 år,med å bare trykke mer penger.Verdialibiet er stadig nye renter på investeringer gjort av private via låneopptak i de samme private finansinstitusjonene.Altså luftpenger som ikke tilsvarer en kvadratcentimeter fast eiendom,ikke ett eneste gram gull,eller en liten gruve på månen..
All denne «verdien» går faktisk opp i røyk i det øyeblikket at resten av verden innser at dollar ikke har noen verdi.Altså-mister troen,og det kan skje på ett minutt det.Bostyret får en enkel jobb i det minste! :-))

Otto
13 år siden
Svar til  Uenur

The Federal Reserve note will fall to 0.03 cents by January http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1018&start=26#M4947 .

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Mens vestlige makter fortsetter å spre sitt hat og ondskap som en pest ut til verdens befolkning, sliter flere og flere barn med psykiske lidelser, vold- og selvmordstanker og trangen om å både skade og drepe!

Og det siste er nå GlaxoSmithKlines giftvaksine som skal skape et stort antall barn om til å få nervesykdommer og store psykiske lidelser som igjen skal skape enda større hat, vold og tragedier blant menneskeheten!
Og et stort antall voksne mennesker fortsetter – desverre å sove seg igjennom alt de både leser og hører om av grusomme menneskekrenkelser både her i landet og resten av verden istedet for å være med å bekjempe disse grusomhetene!

Har frykten i mennesket blitt så stor at så mange ikke lengre bryr oss stort om hva som skjer der ute…!!!

Små jødiske nybygger barn kaster stein etter “untermensch mit

http://www.hulk.no/TOMSIDE/Drap%20og%20vold%20blant%20unge%20-%20ny%20siste23.%20sept..html

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Wow! Det er alltid så gøy å lese artiklene dine Armin! :)
Profeten Muhammad (SAW) har allerede for over 1400 år siden profetert at «siste dagers» kriger skal være rundt «det sorte gullet». Om ikke Iran angriper Israel, kan Pakistan like gjerne gjøre det. Vi har full-lager av atomraketter som kan «nå» hele Israel, hvis sionister forsøker å stjele denne teknologien fra oss.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pakistan_and_weapons_of_mass_destruction

Iran og Pakistan har alltid vært «kalde-brødre», særlig pga shia-sunni striden fra tidlig alder:
http://en.wikipedia.org/wiki/Iran%E2%80%93Pakistan_relations

Det foregår idag en omfattende «samarbeid» mellom 3 sovende kjemper: India, Iran og Pakistan angående en landbasert oljerørledning:
http://en.wikipedia.org/wiki/Iran-Pakistan-India_gas_pipeline
En mulig «krig» er ikke mulig lenger når dette prosjektet er gjennomført. Alt er på vei til en Asiatisk-EU = AS :)

Derfor merker «sionister» ugler i mosen i dette historiske område av Sør-Asia, og er i gang med å erklære Pakistan som «ustabil» terror-land, mens Iran forsøkes å bli stemplet som «vest-fiendtlig»! :D

Rike politikere av Pakistan er for lengst kjøpt / korruptert av globalistene, mens millitær-ledelsen blir tvunget til å gjennomføre elitens planer om falsk-flagg terrorkrig i Waziristan-området. En anerkjent nyhetsrapporter fra GEO-TV rapporterte at det «finnes» ingen terrorister i Waziristan, bare fattige folk som blir tvunget til å gå i motstand pga årevis av vestens-innblanding i de områdene. Hører vi dette i mainstream media? O, nei da, vi får heller servert med frykt-propaganda om indoktrinerte barn som kan bli «fremtidens» terrorister hvis ikke Pakistanke millitærstyker skyter ned ur-befolkningen der:
http://m.aftenposten.no/article.htm?articleId=3324921

Heldigvis har Pakistan en ganske avansert og sterk etterretningstjeneste; ISI:
http://en.wikipedia.org/wiki/Inter-Services_Intelligence
Det er faktisk den som har kontroll over Pakistans atomteknologien, og det er så å si umulig å kjøpe personer som jobber der. Selv om CIA og ISI hadde samarbeidet i 9/11 hoax, beskytter ISI pakistans interesser ved å tvinge amerikanerne og IMF til å gi ut billioner av dollar med råtne lån fordi «vi» er støttespiller i selvskapte krigen mot terror:
http://www.reuters.com/article/latestCrisis/idUSN07451415

Om Asiatiske land lykkes med å skape en uavhengig AS, kan den slå ut alle økonomier i vesten. Disse landa er selvforsynte med olje, råvarer og ikke minst teknologien, og billig arbeidskraft. Det skal bare til en skikkelig oppvåkning av asiatere før vestens kunstig rikdom faller som korthus rett foran oss… :)

LunaLuma
LunaLuma
13 år siden
Svar til  arifkarim

så når Asia(les mennesker med islam som bakgrunn) har våknet, betyr det at vi kvinner i vesten må gå med slør igjen….? Ikke for det.. Buddhismen har et aspekt av kvinnefiendtlighet, hinduismen også….

Jeg savner dette med å se på kjønn i et videre perspektiv… alle disse her endringene i gjære… det er fortsatt maskulint dominert.

Aisha
Aisha
13 år siden
Svar til  LunaLuma

det er den aller største missopfatningen. at islam er kvinnefiendtlig. det kan ikke skyldes din uvitenhet. men dessverre, det faktum at våres muslimske menn har vridd om budskapet i religionen og gjort den kvinneundertrykkende og kvinnefiendtlig.
men Guds budskap har alltid vært fred. og i bunn og grunn så handler alle religioner om å være god mot andre..
det var en liten avsporing fra temaet i artikkelen. men måtte kommentere det.. :)

Oluf Le Bedouin
Oluf Le Bedouin
13 år siden
Svar til  Aisha

Dessverre så er det nokk ikke en missoppfatning at Islam er kvinnefientlig.

Islam er bare ikke det du sikkert vill at det skal være og det er sikker synd.

Det er mulig at i din drømmeverden Islams budskap er fred, men i den virkelige verden er Islam et synonym for undretrykkelse og Islam er et symbol for brutalitet og intolerangse.

Vi kan sikkert prøve å bortforklare dette med å si at det er hva ekle, korrupte, og motbydelige menesker har gjort med Islam, men det forandrer ingenting på realitetene.

Islam blir bare voldelig, ekelt, korrupt, og motbydelig.

Jan Aage
Jan Aage
13 år siden
Svar til  LunaLuma

Svært få eller ingen religioner har blitt det som det i utgangspunktet ble grunnlagt som. Så spørsmålet må bli har kulturen vært mannsdominert og kvinnefiendtlig. Vi kan få hva som helst til å bli kvinnefiendtlig hvis vi har et flertall av mennene bak det og bruker makt for å få det til.
Noe vi kan si med sikkerhet at har vært gjennomgående i disse mannsdominerte kulturene siden antikviteten er mennenes misunnelse på kvinnens skaperkraft så jeg vill påstå at denne misunnelsen er den fundamentale driverkraften for kvinnefiendtligheten i religioner. Men over tid så er det utrolig hva man kan få folk til å vende seg til når de ikke kjenner til annet. Så den kvinnefiendtligheten som finnes i dagens religioner er nok mer et resultat av at folk har vendt seg til at det skal være slik. Hvis man går tilbake mange nok tusen år så ser man at religionsskikk under ritualer på enkelte religioner var å skjære penis under ritualet for å imitere kvinnens menstruasjonssyklus. Så det er nok her kvinne fiendtligheten oppsto i form av misunnelse. Så jeg tror at i stedet for å gi religioner, politikk eller andre samfunnsinnstanser skylden for et problem så bør vi legge skylden på hva som er moralske og etiske retningslinjer i en kultur. Religioner har alltid forandret seg det vill de i fremtiden også.

Otto
13 år siden
Svar til  arifkarim

M Ahmadinejad og G W Bush felles plattform?, illuminati http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=4&ThreadID=258302&page=1
Sitat: Det som kan sies med sikkerhet er at de begge ved gjentatte anledninger viser illuminati’s håndtegn. Dette er et tegn som må øves inn for å mestres, det vil si krever konsentrasjon når det utføres, lillefinger, pekefinger og tommel rett og langfinger og pekefinger bøyet. Dette satanistiske håndtegnet illustrerer illuminati’s ideologi og trosretning, Lucifer, på godt norsk djevelen, satan, på engelsk the devil, anti-christ. Håndtegnet og symbolet er vanlig brukt i blant annet neokonservative kretser og er illustrert på internettet med mange foto av disse personene når de viser tegnet under taler og i forsamlinger. ..

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  arifkarim

Endelig har vi fått en ny «debutant», med «mål» om å provesere de muslimske medlemmene her ved å legge det svært bestridte karikatur-tegning av profeten Muhammad (SAW) som sin avatar… :)
Allerede de første postene er «ment» for å forsøple NS med spam. Inviterer moderatorer å se «profetens» videre framdrift… :D

Emanuelinvent
Emanuelinvent
13 år siden

Hei Armin Bahrami. . . . Meget bra skrevet, lykke til med et viktig informasjonsarbeid og bidrag for å spre fredsskapende innsikt om tingenes realiteter. . . . Hilsen, Vegard K. Emanuelsen

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Ja. Armin, vi må samle oss før de separerer oss!

Et ordtak jeg føger er: » føre vare enn etter snar!»

Vi faste kommentatorer her, du, jeg Mike, Jarle, Hans, Monica, arifkarim, og andre vet alle hvor utviklingen går. Vi vet hva makteliten der ute planlegger videre og hvordan det skal spres enda mer sykdom, hersk og splid mellom mennesker og død.

Så lenge det strømmer penger inn for disse, nok til å bygge sitt eget rike, er dette det viktigste for disse ondskapsfulle styremakter, ikke hvorvidt et enda større antall mennsker vil lide stort i fremtiden!

Jeg er med på alt som kan medvirke til å redusere ondskapen der ute om ikke – fjerne den omn det så er å sette mitt eget liv på spill. Jeg har sett nok til å ikke bare ville sitte her å se menneskeheten foregå.

Ha en fin dag Armin. Du er flink til å skrive og få frem verdifulle budskap for menneskeheten.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Takk Armin! Jeg syns det er relativt greit at få skriver artikler, mens «våre» kommentarer fyller opp det som er manglet / oppdatert. På den måten holdes orden rundt bestemte temaer, og er samlet på et sted. :)

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hei Armin!

Ja, det vil jeg så gjerne og når jeg ser hvor flinke, Mike, Frank og Mike blant annet er til å få detaljer frem like mye som at selve innlegget er godt formulert, tenker jeg i mitt stille sinn at jeg må bli flinkere til dette jeg også. Det er en treningssak vet du?

Klem og alt godt fra meg!

Lise

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Folk vil gjerne riste tvilene på hodet av profetier man finne i både bibelen, koranen og i Nostradamus og Mayafolkets spådommer, Jeg gjør det ikke, for jeg ser at mye stemmer med dagens utvikling og det som skjer av naturkatastrofer, pest og mennsketragedier.

Og volder man andre smerte, vil smerten ramme dobbelt tilbake. Det samme gjelder løgn som spres. Dette er jeg overbevist om er sannt.

http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=580558

evenfell
evenfell
13 år siden

Jeg er totalt enig med masse som står her inne, og mener at mennesker bør handle NÅ.
Når det er sagt så merkes det at folk våkner mer og mer. Før jeg skriver videre, så er dette ment som konstruktiv kritikk og til ettertanke. Selv har jeg brukt utallige timer på egen research og kommet frem til det samme som mange andre her inne har, nemlig at skuta vi alle er i er ute i hardt vær, og flere stormer venter i horisonten.

Mye av det som det skrives om her på nyhetsspeilet er meget bra dokumentert og velformulert, men noen ganger så kan det buses ut om konspirasjoner og profetier, og dommedagsscenario osv, som vanlige folk anser som totalt på tur. Det er ikke å forkasate det som allerede er skrevet ned, men dette er et så dypt tema at de fleste ikke skjønner det før har brukt mangfoldige timer på å forske på det.

Jeg er enig at folk bør mobilisere seg mot det som er i vente, og tror at folk får mer opp øynene for dette når økonomien kollapser. Det er vel en underdrivelse å si at vi som lever nå står ovenfor et valg på hvordan våre barns (og barnebarns) fremtid kommer til å bli.

Jeg har selv prøvd å få folk til å se galskapen, men de fleste lukker øre og øyne, kanskje det ikke er ment at de skal få være med videre?

Det jeg tror blir viktig er å få folk til å se, kjenne og føle galskapen, men med noe som har rot i deres nåværende virkelighetsoppfattelse. Med det mener jeg å presentere dem for ting som:
– Vakisner (som er på god vei nå via facebook kampanjen, dette ser ut til å være en av de største mot vaksine gruppene på facebook) Her holdes sakene til et nivå der vanlige folk kan forstå
– Økonomi – hva er penger, hva skjer når dollaren kollapser
– Sammenheng mellom FHI o
– FRP som vil selge statoil til utlandet
– Den hemmelige stortingsgruppen som er JA til EU
– Håkon Lie som CIA, hvilken betydning hadde dette for Norge?
– Ruske opp i all galskap innen helsenorge, deriblant psykiatri, tannhelse
– Få folk oppmerksomme på medias tabu temaer og omskrivininger eller å unnlate å skrive sannheten. (her tror jeg folk begynner å få en viss pekepinn)
– Hva skjer i USA ( som media totalt forkaster)
– Få frem løgnene om midtøsten osv..

Når folk begynner for alvor å innse hva som foregår i de mørke ganger på stortinget så er det som å åpne en låst kommode, hvor den ene skuffen etter den andre faller ut, og hvor innholdet kommer først til å skremme, så blir vi forbannet og sinte, så blir det aksept, så kommer viljen til å kjempe FOR forandring.

Det er dog ikke alle som tror at dommedag kommer, men snarere tvert imot. Veien til frihet (i ordets rette forstand) kommer til å bli alt annet en pent. Det kommer til å bli historiens største og viktigste revolusjon.

Så takk alle som står på med liv og lemmer for at mennesker (som helhet og enhet) skal bestå. Står vi sammen så klarer vi dette, og når krigen kommer (fortsetter) for fullt skal vi alle stå frem å kjempe for menneskeheten, vår familie, våre venner og vår verden.

Curmudgeon
Curmudgeon
13 år siden

At «Iran» var et foregangsland når det kommer til menneskerettigheter for over 3000 år siden er vel kanskje ikke så relevent nå til dags.. Og du skal være forsiktig med å skryte Iran opp i skyene, ihvertfall når det gjelder menneskerettigheter. At du tar fram at mullaer tvinger jenter til å gå med sjal som det eneste som er galt i det landet blir litt misvisende. Det er få land i verden hvor kvinner har mindre rettigheter enn i nettopp Iran. Livet til en kvinne er i følge loven verdt halvparten av en mann, og kvinner blir bla. dømt til steining for å ha vært utro etter de har blitt voldtatt ( med mindre det er to mannlige vitner som støtter kvinnens versjon).

Men ellers er det mye fornuftig i det du skriver. Iran er jo sammen med Norge et av de få landene som ikke har startet noen krig de siste hundre årene.

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  Curmudgeon

Forstår jeg deg rett, når jeg tror du både aksepterer og forsvarer negativ polarisering, bare det utøves «rettferdig» på tvers av kjønnene?

Er det det du mener?

Oluf Le Bedouin
Oluf Le Bedouin
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin,

Hva i allverden er det du sier?

I følge Amnesty International så ble i 2008, 37 menesker henrettet i USA mens det samme året ble 346 menesker henrettet i Iran.

Hvis vi tar i betraktning at USA har ca 300 millioner inbyggere, mens Iran har ca 70 millioner inbyggere så blir bare statistikken enda værre.

http://www.populationdata.net/index2.php?lang=EN&option=article&aid=412&article=2009-03-29-Executions-en-2008-dans-le-monde

Oluf Le Bedouin
Oluf Le Bedouin
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin,

Du sier:
Iran er himmel iforhold til Saudi Arabia, DET er et kvinneundertrykkende land det!

Jada det har du sikkert rett i, men det er ikke fordi du kan finne ET ENESTE land (Saudi Arabia) som er værre en Iran med kvinneundertrykkelse at Iran blir en himmel.
Iran er et helvete for kvinner som respekterer seg selv, og Iran er meget undertrykkende ovenfor kvinner og det er ikke noe du kan stikke under stolen. Hver så snill og ikke glem det.

Uenur
Uenur
13 år siden

Evenfell! Du skriver:Håkon Lie som CIA, hvilken betydning hadde dette for Norge?
Det er i alle fall enkelt å svare på.Ganske mye sannsynligvis for å hamre ut alliansen med USA,med Norge som lydig skinnfell. En annen ting er det at dette kan da umulig være en overraskelse.Det har jo vært en offentlig hemmelighet så lenge jeg kan huske,så å analysere dette spørsmålet vil vel nærmest være å sparke inn åpne dører.

evenfell
evenfell
13 år siden
Svar til  Uenur

Hehe. ja. Jeg er smertelig klar over hva det har gjort med Norge. Men det som er bra er jo at dette kommer i media, for å belyse galskapen våre liksom stolte» lands (forrædere)menn var og hva de gjorde.

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden
Svar til  Uenur

Haakon Lie tilbrakte noe av sin tid under 2. verdenskrig i USA. Han har etter at han kom tilbake til Norge konsekvent nektet å gjøre rede for hvilke kontakter han hadde over there, hva det ble snakket om, og om han ev. pådro seg visse forpliktelser i form av handlinger han måtte utføre mot det norske folket dersom han kom i en maktposisjon etter krigen.

Noe av det Haakon Lie sa etter at han var tilbake i Norge var: «Vi skal bygge Det Nye Jerusalem». Det er neppe et begrep som han lærte i de dype norske skoger med tømmerhoggerøksa i hånda. Det smaker mer av zionisme og/eller frimureri.

Ifølge den nylig avdøde forfatteren Erik Rudstrøm ble det inngått en hemmelig allianse mellom Arbeiderpartiet og den norske Frimurerlosjen i 1935.

Rudstrøm anfører også at norsk politikk er blitt praktisert i samsvar med «oppskriften» i sions vises protokoller siden samme tidspunkt.

I «protokoll» nr. 12 er viktigheten av kontroll over pressen betonet:

«Vi kontrollerer pressen

4. Ikke en eneste meddelelse vil nå frem til allmennheten uten å være kontrollert av oss. Dette oppnår vi allerede nå ved at alle nyheter mottas gjennom noen ganske få byråer, hvor de blir innsendt fra alle verdens kanter. Når vi har nådd vår fullkomne maktstilling, vil disse byråer være fullstendig i vår makt, og utelukkende offentliggjøre nyheter som det har behaget oss å godkjenne. »

Hvis noen lurer på hvordan Nyhetsspeilet er i stand til å komme opp med så mange tidsaktuelle temaer som konsekvent blir fortiet av øvrige media er en enkel forklaring at «Speilet» ikke blir kontrollert eller sensurert av hverken Frimurerne, Arbeiderpartiet, zionistene eller Illuminati (opps – jeg glemte visst jesuittene).

Så får vi se hvilket «protokollutøvende norsk medium» som får neste utgave av SKUP-prisen (den som gis for djerv og avslørende journalistikk – innenfor protokollsensurens og tabulistens rammer, må vite).

Uenur
Uenur
13 år siden

Iran er for tiden et land styrt av religiøse mennesker,som styrer etter sine egne tolkninger av Koranen,og absolutt ikke etter hva som faktisk står i Koranen,slik jeg leser den.Når det er sagt,så er jeg helt enig i at Irans rolle rom agressor i Midt-Østen er tatt fullstendig ut av løse luften.At Vesten ikke stoler på de,er i grunn en helt annen sak,men det er vestens versjon avisene skriver om.Likevel holder Iran seg nå også med en President som ikke er så nøye på sannheten på generellt grunnlag,og det bør de anse som et stort problem for sin egen del i det minste.Iran er vel ikke bedre enn de fleste andre land i så måte.Lederne sier det som de tror folk vil høre,og gir de brød og sirkus! Enklere å styre da!

ares
ares
13 år siden

Noen spørsmål og synspunkter på artikkelen
Armin: hva legger du i «……kontroversiel verdenshendelse…»
Syntes du det er rimelig å sammenligne et statsoverhode med en «snuskete» historikerer?
Om mainstreammedia bare er propaganda er det jo noe overaskende å finne store deler av «wipe of the map» delen din mer eller mindre sakset fra NY Times(eller felles kilde).

T
Skribent
T
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Veldig bra artikkel Armin., det står respekt av at du klarer å skrive så balansert som du gjør, slik at de som ikke kjenner til den brutale virkelighet, ikke detter av lasset men blir inspirert til å gjøre sin egen research. Det er ikke enkel å skrive om disse konfliktene på en balansert måte, spesielt om man skal skrive om Israel. Kommentaren til Smurfen var grei i så måte og illustrerte det du ikke nevnte i artikkelen,

For de som vil se Holocaust fra en annen vinkel anbefales denne «meget kontroversielle» dokumentaren. Ikke kjøp alt som blir sagt her, da de ikke gir deg hele sannheten med tanke på Hitler og hemmelige brorskap, men se på de faktaene de forskerne her legger fram, ikke rart denne ble forbudt i Tyskland og har hittil fått minst 4 facebook grupper lagt ned:

http://www.youtube.com/watch?v=AJ0vAa5Vo2E

Otto
13 år siden
Svar til  T

Dokumentaren du referer i google video, http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M4964 .

Et supplement, kanskje tildels grunnlag for korreksjoner, 4-7 Illuminati Five Sense Conspiracy: Who is the Illuminati? Fritz Springmeier http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1455&start=1#M4091 .

evenfell
evenfell
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin: Skulle gjerne ha sett artikler på konsentrasjonsleirer og hva de faktisk ble brukt til. Sammenhengen mellom dette og nåtidens bruk av fluor, aspartame, msg og andre gifitge tilsetningstoffer i mat, vann og landbruk, samt etterkommerne av BASF og IG farben. (de to selskapene har jo en utrolig historie som har en finger med i det meste av galskapen).

Ursus
Ursus
13 år siden
Svar til  evenfell

Som med de fleste «offisielle sannheter» så trenger man ikke å stille så mange spørsmål før historiene rakner. Holocaust var en stor tragedie, selvsagt, men det er også helt opplagt at den offisielle versjonen ikke holder vann. Ta f.eks Auschwitz, der det holdes som en sannhet at opptil 9000 ble gasset i hjel hver dag på det meste. Det er i det hele tatt «umulig» å stille spørsmål ved det som skjedde dengang, ettersom det er tabu-sak numero uno. Folk blir frosset ut av samfunnet ved å stille spørsmål ved det offisielle bildet av Holocaust.

For de som har tid; se på denne dokumentaren som omhandler Auschwitz. Her intervjues blant annet Dr. Franciszek Piper, ved Auschwitz-museet:

http://www.youtube.com/watch?v=2zEJ0PRGS2c

Her er en skriftlig version (med mulighet for å laste ned hele dokumentaren):

http://www.codoh.com/gcgv/gcgvcole.html

ares
ares
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Om det var 6 mill. eller 8,5 mill. som ble drept, whats the fucking difference? De fikk leve flere år som slaver før de ble drept….. Jeg vet det var flere som døde…. Ja det var faktisk 6 mill. Er det dette som kalles kritikk av holocaust? Hadde dette vært sitater uten kildehenvisning hadde jeg putta penger på at det kom fra valgavisen til Vigrid eller en flyers fra bootboys. Til å være et litt sånn alternativ/hippi lignende blekke er rart hvordan jødehat og findentlighet mot miljøet stadig dukker opp her.

evenfell
evenfell
13 år siden
Svar til  ares

Tror du trenger å lese deg opp litt på forskjellige områder. Komplisiteten bak hele nazi regimet er gigantisk, og inneholder mer lumskheter en vi aner.
Der under inngår holocaust som en del av den fryktinngytende testingen på uskyldige mennesker av bla.. fluor, og dets virkning, som også idag sammen med aspartame gjør folk sløve.
Når du bruker ord som Vigrid her inne om dem som skriver her så tror jeg du er kommet til feil side av fjorden. Hele vitsen her er å røske opp i alt som media ikke tar i med ildtang for å:
1. Få folk til å tenke selv
2. Gi de nyheter og stille spørsmålstegn med alt som har skjedd i historien. (tenkt over hvorfor det heter HIS STORY?)

T
Skribent
T
13 år siden
Svar til  ares

Det har faktisk noe å si Ares., med tanke på at tallet 6 millioner går igjen hvis du leser litt historie. De som kaller seg Jøder idag har blant annet påstått at Romerne drepte 6 mill av dem, sist påsto de at nazistene drepte 6 mill av dem. Er dette tallet hellig, hmm…

Hvis du er her for å lære foreslår jeg at du finner ut hva som menes med begrepet Hebrew (og være initiert, gå fra en mening til en annen) samt ordet Yew, som kommer fra de keltiske druider og symboliserte det hellige treet som ble brukt til å bygge templer osv.

De atonistene (soltibederne), også kalt de 12 stammene av Israel, har gjennom historien vist seg og ikke være de ekte Jødene, men heller synagogen av satan, Dette høres brutalt ut men har ingenting med rasisme eller jødehat og gjøre, fordi Jøde eller Hebrew er ikke en rase, men et cast, hvis man legger til grunn ordenes opprinnelige betydning.

Grunnen til at de blir kalt satans synagoge trenger man ikke og være initiert for og forstå, bare se hva som skjer i palestina, hva som skjedde i egypt eller irland.

2. verdenskrig tjente forøvrig mange formål for disse.

Otto
13 år siden
Svar til  ares

Anders Troseth skriver
+{
..
De atonistene (soltibederne), også kalt de 12 stammene av Israel, har gjennom historien vist seg og ikke være de ekte Jødene, men heller synagogen av satan, Dette høres brutalt ut men har ingenting med rasisme eller jødehat og gjøre, fordi Jøde eller Hebrew er ikke en rase, men et cast, hvis man legger til grunn ordenes opprinnelige betydning.
..
}+

Doreen Dotan forteller at palestinerne, eller de fleste av dem, er jøder, dvs har jødiske gener. Så hvorfor drepes og lemlestes de? Litt av svaret ser ut til å ligge blant annet i Doreen Dotan’s utsagn om at Israels befolkning undertrykkes av Vatikanet, for å velge et ord som beskriver dette såkalte spirituelle maktsentrum, som også er et fascist-kompleks med klare globale engasjement innen nazismen. Jeg husker ikke hvilke presentasjoner Doreen forteller om noe av det jeg her nevner, men dette et par av hennes eiegode og interessante presentasjoner, JEWISH INFANTICIDE IN ISRAEL http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M4911 , Greg Szymanski Interviews Doreen Dotan http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=26#M4661 .

ares
ares
13 år siden
Svar til  ares

History (from Greek ἱστορία – historia, meaning «inquiry, knowledge acquired by investigation» Hva har THEY gjort her? Infiltrert det greske språkrådet? HIS STORY ?
Anders: Jeg trenger tydligvis «Conspiracy for Dummies». De 12 stammene (fra bibelen?) er altså en satankult. Finnes det noen godkjente hyggelige jøder, eller er hele bunten sionister? Sionister i Irland? Kan du forklare litt mer?
Armin: Hvor går grensen mellom fornektelse og kritikk? Å påstå at det kun er et par hundre som døde i Auschwitz er så godt som fornektelse etter mine begreper. For å komme deg litt i møte får jeg vel trekke jødehat og erstatte det med sionisthat.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  ares

Er du så skråsikker på at det var 6 mill jøder så kan du vel legge frem dødsatest på dem og da ?
Ikke vet jeg, men er sikker på at det var mye mer en noen hundre og sikkert mye mindre en 6 mill, all erfaring fra tidligere kriger viser at den vinnende part blåser opp propagandaen sin.
Hitler trengte sårt arbeidere til fabrikkene sine så og utrydde dem ville vel være som og skyte seg selv i foten.
Tror vel mere det var Himlers verk en Hitlers den utrydings poitikken, I russland var det bevist utrydningspolitikk og der drepte dem alt enten det var jøder eller andre ( over 30 millioner drepte ), der hadde vel Rockefeller og co planer om og overta et folktomt russland når Naziztene var overvunnet.
Det gikk ikke helt etter planen og utrydde den russiske bjørn og ta over dem gigantiske oljefeltene i Kaukasus selv om General Patton bare var millimetrer fra og angripe russerene og fortsette krigen etter at Hitler var knust.
Det jeg lurer på er hva Israel skal med over 800 A-bomber når det naturlige finendebildet deres tilsier at dem arligt talt max har bruk for en 4-5 stykker……?

ares
ares
13 år siden
Svar til  ares

Smurfen: http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Holocaust_denial
http://www.nizkor.org/features/qar/qar01.html
Foruten all annen dokumentasjon du måtte finne alle andre steder enn i historisk revisjonisme.
Fint at du vil frikjenne Hitler. Han er forøvrig sitert flere ganger på at jødene skulle vekk. Han var forøvrig enig med dere her på ns at jødene, ehmm mente sionistene, var årsaken til alt som er fælt her i verden. Hadde han levd i dag hadde han sikkert kunne skrive noen alternative nyhetssaker for dere her på ns.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  ares

Vet det ikke nytter og diskutere med sånne som deg Ares.
Skjønner bare ikke hvor du får det fra at alle på NS er jøedehatere ?
selv har jeg aldri sett noe jødehat herinne, er vel den sionistiske eliten som har høsta en del kritikk.
Ikke har jeg prøvd og frikjenne Hitler heller, men for meg er det helt opplagt at en tannløs pedofil medesinvrak ikke har laga så mye jævelskap alene.
Sier ikke at det ikke ble drept 6 mill jøder, bare at det ikke er logisk.
Men for all del, godt muligt jeg har feil og du har rett Ares :)
Uansett så er vi sikkert enige om at alt som skjedde under ww2 best kan samenlignest med historier fra helvette, der det var så mye ufattlige grusomheter at selv den mest kreative skrekkforfatter ikke hadde klart og komme i nærheten engang

Otto
13 år siden

Angående Fritz Springmeier, hvis’ foredrag og bøker er nevnt tidligere, han er visstnok fengslet fram til minimum år 2010, og mye tyder på at han er utsatt for justismord, Fritz Springmeier Jailed until 2012 – Update – may be paroled in 2010 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M4963 .

På samme nettside, se, og lytt til, Dr. Peter David Beter Audio letters.

Uenur
Uenur
13 år siden

Nå er det ikke så vanskelig å finne uavhengige kilder som kan bekrefte at en hel del av nazileirene var utryddelsesleirer . Leirene var i all hovedsak renset for kvinner og barn,bortsett fra noen som skulle i «spesiell» tjeneste.Bare antallet jøder som var dokumentert før krigen,og som ikke var å finne etter krigen tilsier at antallet døde i leirene og andre steder nok runder 5 mill.
Denne dokumentasjonen(noe rakk de på brenne naturligvis,og derfor er det ikke enighet), ble ivaretatt rett etter krigen,og mange «menige» mennesker har sett den,har sett den både da og senere.Alle soldater som befridde leirene,både sovjetiske og vestlige forteller også den samme historien om mangel på kvinner og barn.Om de ikke ble henrettet med en gang,hvor ellers skulle de så være.Det er et overveldende antall vitner vi har med å gjøre her,og jeg kan virkelig ikke med min beste konspirasjonsakseptvillige vilje se at det skulle være større grunn til å tro på spredte teorier,som faktisk ikke det finnes dokumentasjon for er riktige.
De som er mer usikre er mennene,men det er ikke til å komme fra at også størsteparten av de manglet,etter krigen i Europa.
Ellers synes jeg det blir motsigende når det i en artikkel er snakk om sammenblanding av Rothchild og sionistene som en konspirativ gruppe,mens det i en annen er snakk om Rothchild og Nazistene i en annen.Det kan da ikke bli særlig effektfullt å utrydde sine allierte..
At antallet som ble myrdet i døsaleirene kan diskuteres,og at det aksepterte antall sannsynligvis er noe for høyt,er en ting,men det betyr slett ikke at noen av disse leirene utelukket var en del av Eichmann`s «endeløsning» er noe ganske annet.
Når det er sagt,så tror jeg så absolutt ikke at Nazistene var alene om dette tiltaket,selv om det var de som sto for gjennomføringen.Det er nok å nevne den katolske kirke,og alle kjeltringene der.
At sionistene ikke har lært,og at staten Israel i dag er sentrum for mesteparten av alt skjult faenskap i verden,er også en anne ting.Det unnskylder likevel ikke massedrapet utført av Nazistene.Og en annet ting igjen;dette er gammelt,og ikke så interessant for den kommende tid,men mest for ordentlige historikere(da ikke Erwing!).Vi vet da det grøfste i det minste,og det burde være nok til å motivere en og hver av oss til kamp når NWO nå begynner å vise sine kort!

» Det jødiske folk blir utryddet,sier enhver partifelle.Det er greit,det står i partiprogrammet vårt: Ut med jødene,de skal utryddes,det gjør vi!….Blandt alle som snakker slik finnes det ingen som har sett det,som har holdt det ut. Fra dere vil de fleste få vite hva det vil si når 100 lik ligger sammen,500,1000.Å ha utholdt dette og-bortsett fra unntak som skyldes menneskelig svakhet-forblitt anstendige mennesker,det har gjordt oss harde.Dette er et uskrevet hederskapittel i vår historie og det skal heller aldri skrives.»
Heinrich Himmler

T
Skribent
T
13 år siden
Svar til  Uenur

Jeg tror du har misforstått Uenur, på toppen av hierarkiet sitter nemlig kontroll-eliten, og de ser på oss alle som undermennesker. Nazistene hadde vatikanet og Italia på sin side under krigen, Rothschild dynastiets tentakler er å finne i nettop Roma, og i Israel. At de samarbeider på toppen er ikke noe nytt, at historien vi er vokst opp og er blitt indoktrinert med er feil er heller ikke noe nytt.

Alt kan være vanskelig og forstå inntil man skjønner at de på toppen er på samme side, de operer under en gammel agenda mot en New world Order. Se tilbake i historien, ikke stopp ved 1800 taller eller ved babylon.

York rite freemasonry kan være en fin plass å starte, de har Knights Templars, Knights of Malta og Order of the red cross under seg. Deres planer om et tusen års rike er i ferd med å manifistere seg, de vil bygge salomons tempel i Jerusalem og deres propaganda og krigs maskineri jobber for dem, vi, med sannheten på vår side; jobber mot dem, og for en bedre verden hvor alle er like mye verdt, hvor alle har en mening med livet, og hvor makt og kontroll er primitivt, hvor hat og frykt ikke brukes, hvor splitt og hersk ikke er et redskap.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  T

Du har helt rett der Anders :)
Er bare noen dager siden en Jødisk terror gruppe hadde ferdige planer for og sprenge klippemoskeen i Jeruslame for og bygge opp igjen Salamons Tempel.
Den 37 år gamle amerikanskfødte bosetteren Yaakov Teitel mistenkes for drap og terroraksjoner både mot palestinske og israelske mål.
Dem drepte sine egne for og skylde på palestinerene for og nå sine mål.
Skremmende

http://www.dagbladet.no/2009/11/08/nyheter/utenriks/bosettere/israel/politikk/8937705/?commentId=3588462#comment_3588462

Uenur
Uenur
13 år siden

Greit nok at de samarbeider på toppen,intet nytt i det,men sammenblandingen av Rothchild,nazister,paven og sionistene i samme bås,på samme tid i historien,dvs under andre verdenskrig er kun urealistisk og helt utenkelig uansett hva vi ellers måtte gå for.Stryk sionistene,så kan jeg være med.
At Israel i dag er en del av hirarkiet hersker ingen tvil,men med den etterettningserfaringen Israel etterhvert har opparbeidet seg.Den er verdens desidert beste,like it or not,så et det fortsatt komplett utenkelig at Israel vil gå i letog med noen som helst som det kan finnes det aller minste spor av;har hatt en finger med i spillet i jødeutryddelsene under andre verdenskrig.
Dette har fint lite med indoktrinering å gjøre.Det holder faktisk bare med overfladisk,selvtenkt kunnskap om hva Israel mener om sine bødler under krigen.Hvorfor skulle Rotchild først bistå nazistene med masseutryddelser av jøder,for så å gi dem sitt eget land etter krigen.
Det er helt kurant å hevde som du Anders,at det er langt mer bak fasaden i verdensmakten enn vi får rede på via den vanlige presse.Det er jeg også mer enn enig i! Det er dog ikke slik at absolutt alt vi kjenner som vår nære historie er feil.Det er mye som har blitt levert som halvsanneheter,eller halvløgner om man vil.Noe er faktisk helt sant,og en god del er direkte løgn! Så var det dette med å skille snørr og bart da. Da er det lurt å følge pengesporet først,så er det lurt å tenke på de menneskelige svakheter bortsett fra penger etterpå.Penger,makt,grådighet,begjær,og hevnlyst.Sett det så inn i konsensus i hvert enkelt tilfelle du vil finne ut mer om,og så er det bare å lete.Da er det også rimelig greit å luke ut det som faktisk ER sant først,altså det som det skulle være liten grunn til å lyve om,på grunnlag av de over nevnte kriterier.Dokumentasjon er som kjent mulig å forfalske,men da er det lurt å se hvor mye som finnes,som peker i en retning fra forskjellige kilder.Sannsynligheten øker i fall det finnes mye.Hvor mye dokumentasjon som kommer fra «offisiellt hold» teller også,men vanligvis trekker den ned-merkelig nok. ;-)
Om man derimot velger å se helt bort i fra en slik framgangsmåte,får man «kunnskap» basert på følelser,og -hva man synes burde vært sannheten-
Det er en vanlig blunder å kun lete etter ting som understøtter sin egen teori/oppfattning,og velge bort alt annet.Da står man vanligvis igjen med et vrengebilde av sannheten.
Jeg er naturligvis ikke blind for at det ofte finnes lite dokumentasjon for den riktige sannheten i mange saker,men da er til gjengjeld ofte den dokumentasjonen som finnes, greiere å spore til sin kilde,og dermed enklere å vertifisere ekteheten av.Ellers utvikler man gjerne «nese» for snusk når den offentlige dokumentasjonen er overvelmende stor og entydig.Det er nemlig nesten ingenting som bare er entydig,og i tilfeller den offisielle sanneheten viser seg å være den rette likevel,så er ofte konklusjonene lett sprikende uansett for den kommer også fra mange forskjellige offisielle kilder.
Jødeutryddelsene fant nok sted,som ca beskrevet,selv om antallet nok kan variere noe.Dette på grunnlag av det som er over beskrevet. Ved krigens slutt mente Eichmann at antallet var ca 5 millioner,hvorav Auchsvich sto for ca 3 mill alene.Himmler mente tallet bare måtte være på over 6 mill,og det kan jo være på grunnlag av disse at estimatene spriker noe.

T
Skribent
T
13 år siden
Svar til  Uenur

Jeg vil gjerne at du ser den dokumentaren jeg nevnte, se den på youtube eller følg linken til Otto og finn den et stykke ned på siden hans. Så kan vi diskutere hva som skjedde i de konsentrasjonsleirene. Jeg har på ingen måte kommet inn på et blindspor her, og er åpen for nye tolkninger, men se den først, med et åpent sinn :)

Otto
13 år siden
Svar til  T

En film relatert til temaet, The Soviet Story – trailer (napisy PL) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=151#M3954 .

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  T

Jeg har sett den en gang tidligere,og den bringer ikke noe nytt til torgs,som ikke har vært nevnt som innvendinger før i grunn.Som nevnt,skal man snuse opp den mest sannsynlige sannhet,må man lete i gjennom alt man orker av både for og i mot. Stusset litt på at det var de sprengte gasskammerene som ble valgt som eksempel,da det eneste som Nazistene ikke rakk å sprenge ligger i Majdanek,og er like helt. Der finnes også hele krematorier.Man kan bygge mye rart ut av ruiner…,men man kan også regne ut kapasitet,og gange det med størrelsen på de ruinene som finnes i de andre leirene.
Det er i grunnen langt større grunn til å finne en annen og i nåtid riktig og ekte konspirasjon å slå hull på,enn det er å forsøke å tilbakevise hovedgrunnen til at konsentrasjonsleirene ble opprettet.
At de friskeste ble benyttet til gratis arbeidskraft så lenge de var i stand til det,var kun et økonomisk fundert biprodukt av endeløsningen.
Nazistene var jo mektig stolte av hva de drev med,så det finnes flust med private brev,dagbøker og notater som bekrefter helt presis hva det var de drev med.
Når det gjelder den virkelige konspirasjonen under krigen er det ikke mye å finne,men det er visse ting som eksisterer,og som historikerne er enige i stemmer.Likevel finnes det ingen henvisninger til det i de vanlige historiebøkene.
Mange allierte og nøytrale land land åpnet ikke grensene for flyktninger fra Tyskland mens det enda var tid.Sveitsiske myndigheter rådet Nazistene til å trykke en J i jødenes pass,og drev tusenes av dem tilbake til Tyskland når de forsøkte å flykte.paven greide ikke,selv etter Italias frigjøring i 44 å få seg til å gå ut offentlig i mot denne forbrytelsen mot menneskeheten.Enda skulle en halv mill jøder fra Ungarn bli skipet til Auschwitz.. Ingen forsøkte å bombe tilintetgjørelsesleirene heller.enda de allierte godt visste hvor de lå,og hva som ble gjort der.Allierte statsmenn viste liten interesse for jødenes skjebne under krigen,fordi det egentlig ikke betød noe for krigens utvikling forøvrig,og dets utfall. Dette er ugjendrivelig bevist skjedde,men det er aldri tatt et oppgjør med. Sionistene vet dette godt selvfølgelig,og det er ingen grunn til å anta at de er ferdige med saken enda.
Så jo,de vil nok gjerne ta over så mye av verden som mulig,men du vil aldri finne dem alliert med noen som hadde noe med dette å gjøre eller deres nåværende trosfeller.
Det er derfor slett ikke utenkelig at den neste forbrytelsen mot menneskeheten vil komme fra de tidligere ofrenes etterkommere.-Og hva det blir,bør vi absolutt finne ut av,så der er vi i alle fall enig!

ArneLo
13 år siden
Svar til  Uenur

Det er tyelig at du ikke har lest «The controversy of Zion» av Douglas Reed. Han var utenrikskorrenspondent i Europa for The Times i London tiden før andre verdenskrig. Og ikke minst Journalist, en nå utdøende rase:
In Europe during the years immediately before and after World War II the name of
Douglas Reed was on everyone’s lips; his books were being sold by scores of thousand, and he was known
with intimate familiarity throughout the English-speaking world by a vast army of readers and admirers.
Former London Times correspondent in Central Europe, he had won great fame with books like Insanity Fair,
Disgrace Abounding, Lest We Regret, Somewhere South of Suez, Far and Wide and several others, each amplifying a
hundredfold the scope available to him as one of the world’s leading foreign correspondents.

The disappearance into almost total oblivion of Douglas Reed and all his works was a change that
could not have been wrought by time alone; indeed, the correctness of his interpretation of the unfolding
history of the times found some confirmation in what happened to him when at the height of his powers.

Les denne boka, så kan vi diskutere sionisme……

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  ArneLo

Jeg kan gjerne diskutere sionisme på generellt grunnlag,etter at jeg har lest denne boken,men det var i grunn ikke det som var poenget.Jeg siktet nok mer til den lysten som finnes til å bagatellisere jødeutryddelsene(+ alle de andre ofrene) for å lettere forklare andre motiver som feks at Israel,som sant nok er,er en av kreftene bak NWO.Det finnes enklere ting å bortforklare enn Holocaust,og med god grunn! Mord er mord uansett hvem som begår dem, uansett hvem som blir myrdet,og den Israelske stat har like dårlig unnskyldning som både Nazistene ,Sovjet,Saddam.USA,Kina,og mange flere hadde og har!
Jeg må bare beklage,men å arrangere «Holocaust-fantes-ikke-konferanser»,i araberverdenen finner jeg ganske latterlig,men det er jo selvfølgelig beregnet til indremedisinsk bruk,samt at de kan irritere erkefienden litt tilbake.Sistnevnte er forsåvidt helt forståelig,men det blir på barnehagenivå med slike konferanser på den arabiske siden,og karrikaturtegninger på den andre.Det ville faktisk vært ordentlig morsomt,om det ikke hadde vært for det at det godt kan resultere i en ny krig,som forer kapitalinteressene i NWO med enda mer kapital til sine egne,fete lommer og forestående maktplaner.-Og det mest beklagelige av alt-at det vil resultere i enda flere tap av mange unge liv på alle sider..

ye
ye
13 år siden
Svar til  Uenur

«World War III is to be fomented, using the so-called controversies; by the agents of the Illuminati operating under whatever new name; that are now being stored up between the political Zionists and the leaders of the Moslem world.

That war is to be directed in such a manner that all of Islam and political Zionism (Israelis) will destroy each other while at the same time; the remaining nations, once more divided on this issue, will be forced to fight themselves into a state of complete exhaustion; physically, mentally, spiritually, and economically.»

The Protocols of the Learned Elders of Zion.

Proofs of an Ancient Conspiracy

by Ivan Fraser – Editor of The Truth Campaign Magazine.

Edited by JAH.

Introduction | Historical Background | History of the Origin of the Protocols

Fraud or Genuine? | Important Note & References | The Protocols

http://www.jahtruth.net/illumin.htm

ye
ye
13 år siden

Ashkenazi: Expect Action on Iran Soon

The international community will not allow Iran to continue its nuclear development program for much longer, said IDF Chief of Staff Gabi Ashkenazi told the Knesset Foreign Affairs and Defense Committee Tuesday. Ashkenazi said that the West would begin to take action by the end of the year.

«We are preparing all options, and the decision makers will have to weigh these options,» he said.

http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/174264

Reported: 18:59 PM – Nov/10/09 (IsraelNN.com)
————————–

Takk Armin, for en helt annen versjon enn Dagbladets forvridde, perspektivløse, skammelig dårlig journalisthåndverk.

ye
ye
13 år siden
Svar til  ye

Propaganda…»vi»….hvem «vi» mener IDF Chief of Staff Gabi Ashkenazi ?
«The international community»
«the West»
«We are»

De aller fleste «vi» vil ha fred.

ArneLo
13 år siden
Svar til  ye

Men jobber pressen (informasjonsmedarbeiderne) for «vi» eller psykopatene?

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  ArneLo

Pressen jobber for profitt Arne.
Den norske pressen er stort sett ei av A-Pressen som igjen er eid av LO som igjen er har nære forbindelser til AP som igjen fordeler pressestøtte.
Klarer ikke dem redaksjonelle redaktørene levere det eierene forlanger så må dem gå, klarer dem ikke og få nok lesere så går inntekene ned og dem ansatte må gå.
TV2 klarte ikke og levere og valgte da og legge ned all kritisk og søkende journalistisk og velger nå den samme refferende metoden som andre media bruker.
En overskrift som Vaksine ment for masseutryddelse uten og vise til beviser ville neppe ha gitt eierene et større utbytte, bare ført til at anonsørene hadde rømt.

« Forrige artikkel

HPV-vaksinen? Nei takk

Neste artikkel »

Lungepest-epidemi i Ukraina bortforklares