Lungepest-epidemi i Ukraina bortforklares

8.6K visninger
5 minutter lesetid
33

Myndighetene og WHO uttaler offisielt at det er brutt ut en alvorlig epidemi av svineinfluensa i Ukraina. Dette på tross av at legene med 100% sikkerhet har diagnostisert epidemien til å være lungepest.

 

Epidemi og militær unntakstilstand

1. november. Nyhetsbyrået Kavkaz Center legger ut en dramatisk web-rapport om epidemisk utbrudd i Ukraina. I løpet av 24 timer skal 12 personer ha dødd og 37.000 blitt smittet av en infeksiøs lungesykdom. Mens myndighetene hevder at dette er svineinfluensa, er frittalende leger og mange i befolkningen overbevist om at landet har blitt rammet av lungepest.

2. november. Kavkaz Center følger opp med ny web-rapport basert på informasjon fra det ukrainske nyhetsbyrået Fraza. Her hevdes det med 100 % sikkerhet at det er lungepest som har brutt ut. Sykehuspersonell går i beskyttelsesklær mot pest, og ingen får lov til å besøke pasientene. En overlege sender ut en pressemelding for å avsanne rykter om at lungepest har brutt ut i landet. Svineinfluensaen skal være skyld i alt, visstnok en ny og farlig mutasjon. Skolene over hele landet stenges; det foreslås at nattklubber og kinoer også skal stenges.

Da Ukraina skal holde nytt presidentvalg i januar 2010, betrakter de politiske lederne denne epidemien som en gylden anledning til vinne folkets gunst ved å vise handlingskraft. Statsminister Yulia Tymoshenko møter personlig opp ved flyplassen ved Kiev for å motta en last med antivirusmidler. Hennes fremste rival, president Viktor Yushchenko, tilkaller assistanse fra NATO, EU-kommisjonen, USA, Russland og andre stater.

5. november. President Yushchenko erklærer militær unntakstilstand og tvangs­vaksinering av befolkningen. Det nasjonale sikkerhets- og forsvarsråd overtar midlertidig styringen av landet.

6. november. YouTube-snutter (som denne) hevder at det hemmelige politiet arresterer bloggere som kommer med informasjon som er i konflikt med den offisielle linjen at dette er et utbrudd av svineinfluensa.

7. november. PreventDisease.com informerer i sin web-rapport at WHO holder tilbake informasjon om gensekvensene i den skyldige mikroben.

9. november. De offisielle tallene er (kilde):

  • Antall infiserte:                         969.247
  • Antall sykehusinnlagte:             48.972
  • Antall døde:                                   155

Ifølge ryktene kan antall døde være hundre ganger høyere.

 

ZetaTalk: en kontroversiell alternativ nyhetskilde

Ifølge ZetaTalk nyhetsbrev 8. november 2009 er det lungepest som har brutt ut i Ukraina. De nasjonale helsemyndigheter og WHO (Verdens helseorganisasjon) er klar over dette, men skal ha blitt enige om å holde dette faktum skjult for almenheten ved å gi svineinfluensa skylden. ZetaTalk, som aldri er tilbakeholden når det gjelder å avsløre NWO-konspirasjoner, hevder at det ikke ligger en NWO-konspirasjon bak dette utbruddet av pest. Pesten skal ha oppstått på helt naturligvis vis, ved at infiserte (og uinfiserte) rotter invaderer hus når vinteren setter inn. Huseierne responderer på invasjonen ved å sette ut rottefeller, og kommer i direkte kontakt med rotten når de fjerner den fra fellen. Hvis personen da pga. forkjølelse eller influensa f.eks. trekker opp et lommetørkle for å pusse nesen, kan parasittene på den infiserte rotten inhaleres og komme ned i lungene.

Selv om pesten har oppstått på naturlig vis, foreligger altså en konspirasjon mellom helsemyndighetene og WHO om å holde hemmelig for almenheten at dette er lungepest og ved å gi svineinfluensa skylden. Denne konspirasjonen kan koste svært mange liv ved at befolkningen ikke advares mot de reelle smittekilder, og ved at ikke-virksomme preventive tiltak settes inn. Fremfor å fortelle folket hvordan de skal unngå å bli smittet, og hva de skal gjøre når de har blitt smittet, oppfordres folk i stedet til å løpe av sted til legen for å få en vaksinesprøyte mot svineinfluensaen. Svineinfluensaen er så ekstrem mild at forekomsten av dødsfall både globalt og nasjonalt ennå ligger på bare 1-2 % av den årlige forekomsten av dødsfall av sesonginfluensaen. Dette gjelder også Norge med sine 16 dødsfall pr. 8. november 2009, mens sesonginfluensaen gjennomsnittlig tar livet av 1000 nordmenn pr. år (FHI). ZetaTalks avslørende bidrag når det gjelder svineinfluensaen og fugleinfluensaen har blitt omtalt i min artikkel Svineinfluensaen: en kronologi (oppdatert den 9. november 2009).

Leger som er ofre for helsemyndighetenes desinformasjon, og som derfor tror at deres pasienter er smittet av svineinfluensaviruset fremfor av lungepestbakterien, vil behandle deres pasienter med antivirusmidler fremfor med antibiotika. Lungepest må behandles med antibiotika innen to dager etter symptomutbrudd, eller dør pasienten.

 

Bakterien Yersinia pestis gir byllepest og lungepest

Th. Kittelsen: ”Pesta farer landet rundt” (1904)
Th. Kittelsen: ”Pesta farer landet rundt” (1904)

Alt etter hvordan bakterien Yersinia pestis kommer inn i kroppen, resulterer den i byllepest og/eller lungepest. Hvis den samler seg i lymfekjertlene, forårsaker den dannelse av svulne områder, kalt byller. Etter hvert som bakterien formerer seg, dannes nye byller i andre lymfe­kjertler, og bakterier vil til slutt gå ut i blodet og forårsake en generell blodforgiftning. Mange små blødninger skaper mørke flekker i huden, derav navnet Svartedauden. Hvis den infiserte ikke får behandling før bakteriene begynner å formere seg i lymfene, vil pestsymptomene inntre: ekstreme smerter i lymfene, stivhet, sjokk, delirium. Døden vil normalt inntreffe etter 3-5 dager. Svarte­dauden rammet Europa i årene 1347-51, og er en av de verste pandemier i historien. Minst halvparten av befolkningen i Norge, og kanskje så mye som 60 prosent av befolkningen i Europa døde, dvs. 50 av 80 millioner.

Lungepest forekommer når bakterien enten inhaleres direkte, eller når bakterien når lungene via byllepest. Lungepest smitter raskere og lettere; symptomer oppstår ikke før sykdommen er relativt langt framskreden. Symptomene er store mengder blodig slim og væske som hostes opp. Ubehandlede pasienter overlever sjelden mer enn to dager.

Fra Wiki-artikkelen Pest: ”Pesten overføres av en rekke insekter som normalt er parasitter hos gnagere, og som søker nye verter når de opprinnelige vertene dør. Det viktigste av disse parasittinsektene er rotteloppa, Xenopsylla cheopsis, som er parasitt på brunrotta og andre smågnagere. Loppa får i seg bakterien gjennom å suge blod av ei infisert rotte, og loppa gir smitten videre hvis den skifter vert og suger blod av et friskt dyr. Når rottene begynner å dø, søker parasitten nye verter; mennesker og andre dyr”.

Ca. 300 ulike gnagere og 20-30 ulike loppearter kan spre pest, men bare et lite antall av disse kan overføre sykdommen til mennesker. Pest forekommer fortsatt i Asia, Afrika og Sør-Amerika. Årlig smittes over 2000 mennesker av pest hvorav 10 % dør, de fleste på Madagaskar og i Kongo. I august 2009 var det utbrudd av lungepest i byen Ziketan i det nordvestlige Kina. Myndighetene handlet raskt og satte hele byen i karantene (kilde).

 

WHO og media i stadig dypere tillitskrise

WHOs håndtering i 2009 av svineinfluensaen og nå av lungepesten avslører klart at deres høyeste prioritering ikke er folkets beste, men å beholde et tett samarbeid med ”den medisinske mafiaen” og de politiske myndigheter. Dette innebærer at WHO aldri kommer med ”ufine” avsløringer, selv ikke når epidemier bryter ut der WHO kan redde tusenvis av menneskeliv ved en enkel pressemelding om hva som virkelig foregår! Tausheten fra de norske media bekrefter på ny at de duger til lite annet enn å klikke på ”kopiér” og ”lim inn” av innhold de finner i andre Establishment-styrte media.

 

Web-kilder:

* Rolf Kenneth Myhre: Svineinfluensaen: en kronologi (Nyhetsspeilet).
* ZetaTalk Newsletter 8. november 2009.
* Wiki-artikkel: Pest.
* FHI om pest.

Rolf Kenneths helseside

Hold deg oppdatert:

* Global Research.ca: Russia and FSU.
* Jeff Rense web-base.
* KavkazCenter.com.    Skriv ordet plague i søkefeltet oppe til høyre.

 

*****************************************************************

 

Rolf Kenneth Myhre

Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

33 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Ukraina kaster sin NATO-quisling-frimurer-president Viktor Jusjtsjenko
http://i48.tinypic.com/358pelv.jpg

Se: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3506579.ece

Kanskje er det ennå noen i Ukraina som husker at en million mennesker plutselig ble syke etter at hvitt pulver var blitt sprayet på dem fra luften, mens president Jusjtsjenko kalte det “svineinfluensa”, tilkalte WHO for massevaksinering og gjorde alt for å undertrykke informasjon fra ofre og sykehus.

Her er noen videoer for å friske opp litt av NATO/Rockefellers menneskeskapte Ukraina-pest fra i høst:

Valgets vinner Viktor Janukovitsj er en tidligere straffedømt kommunist. Det må da være tusen ganger bedre med en mann av folket som ikke er medlem av et hemmelig selskap, enn en frimurer (se frimurer-tegnet som Jusjtsjenko gjør sammen med NATO’s frimurer og chemtrails-boss og Serbia-bomber Xavier Solana på Tinypic lenke øverst) som lystrer enhver ordre fra vestlige frimurere inkludert medvirkning til å forgifte sitt eget folk.

Mockman
Mockman
Abonnent
14 år siden

Oversatt med google:

Lungepest, United States Patent 7572449, noe å gjøre med Ukraina?

Hvorvidt dette har noe å gjøre med hva som skjer i Ukraina Jeg er ikke sikker, men i august var det en patent arkivert for antistoffer mot Yersinia Pestis ellers kjent som Lungepest.

Den ble anlagt av Hill, James (Salisbury, NO), Williamson, Ethel Diane (Salisbury, GB) og Titball, Richard William (Salisbury, GE) og tilordnet var statssekretæren for Defense in Her Britannic Majesty’s Government of the United kongerike Storbritannia og Nord-Irland (GB).

En interessant del av patentet er denne delen:

«Mab 7.3 ble administrert -4 timer, 24 timer, 48 timer, eller 96 timer i forhold til sc Y. pestis utfordring. Protection ble observert da antistoff ble gitt opp til 48 timer etter infeksjonen. Også en forsinket tid til død ble observert i 96 timer behandlingsgruppe. Én av 96 timers behandling gruppen hadde dødd før antistoff administrasjonen og resten vist tegn på pest kan skilles fra ubehandlet kontroll dyr, tyder på at selv om symptomer på pest er tilsynelatende antistoff terapi kan forsinke døden. Mus ble behandlet med Mab 7,3 på -4 timer, 24 timer, 48 timer eller 60 timer i forhold til aerosol infeksjon. Protection ble sett i grupper som mottok antistoff 24 timer og 48 timer etter utfordring. Alle musene behandlet ved + 60 timer døde, men en statistisk signifikant forsinkelse i TTD ble observert, sammenliknet med ubehandlede dyr. ”

Hva er mer interessant er hvorfor ble dette patentet arkivert i august i år. Kanskje det bare tilfeldigheter, men vi hadde lyst å sette ut der slik at folk kan bestemme selv.

Kilde: http://fto.co.za/news/pneumonic-plague-united-states-patent-7572449-anything-do-ukraine-2009111715816.html

OG NOE ANNET SVÆRT INTRESSANT:

“Mistenkelige fly ble tvunget til å lande. En amerikansk opererte (russisk-laget langtrekkende tungtransport) AN-124 skiftet kjenningssignal fra sivil til militær som så utløste et svar fra IAF (Indian Air Force) ved inngåelse pakistansk luftrom (tvinge) flyet å lande i Mumbai stund (a) nummer to ble tvunget ned av nigerianske jagerfly som også arrestert mannskapet.

“Ifølge rapporter, Kinas People’s Liberation Army Air Force kontaktet indiske og nigerianske etterretning om tilstedeværelsen av disse amerikanske opererte ukrainsk fly midt i økende bekymring for at USA var å spre biologiske agenter” i jordens atmosfære, hvor noen kinesiske tjenestemenn trodde å være et forsøk på folkemord gjennom spredningen av H1N1 influensa svin. ”

Disse flyene “bar” avfallshåndtering systemer som kunne sprøyte opptil 45000 kg (nesten 100,000 pounds) av luftbåren type tåke fra sofistikerte …. Nano-rør “i fly” vingene – kalt Chemtrails.

Kilde: http://www.blacklistednews.com/news-6320-0-6-6–.html
og
http://fto.co.za/

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Medisinske eksperter som har vært på location i Ukraina sier at det ikke dreier seg om svineinfluensa, men om en form for lungepest som er langt alvorligere.

Dette rapporteres nå høylytt av norske media som “svineinfluensa i Ukraina”. Hva annet er vel å vente nå som norske media i fellesskap ser ut til å være rammet av langt fremskredne symptomer på hakk i pandemi-plata.

Her er litt mer medisinske fakta fra Ukraina-fronten:
“Four men and one woman have died from the flu in Lviv, said emergency hospital chief doctor Myron Borysevych. Two of the dead patients were in the 22-35 age group, with two others over 60. He diagnosed the disease as viral pneumonia.
– We have sent the analyses to Kiev. We don’t believe it’s H1N1 swine flu. Neither do we know what kind of pneumonia it is.

A doctor in Western Ukraine who did not want to be named, said: – We have carried out post mortems on two victims and found their lungs are as black as charcoal.
– They look like they have been burned. It’s terrifying.”

http://www.express.co.uk/posts/view/140492/Million-hit-by-plague-worse-than-swine-flu

Begrepene “Baxter” og “aerosol spraying” dukker opp som erteris på nettet sammen med “Ukraine” og “death”.

Ukrainerne klaget over flyspraying på høylys dag i forkant av lungepestutbruddet:
“…got dozens of calls about light planes doing aerosol spraying during the day…”
http://phillyimc.org/en/suspected-hemorrhagic-pneumonia-outbreak-hits-ukraine

De siste rapportene går nå ut på at det pågår nattlig spraying over deler av Polen. Polakkene er et robust folkeslag etter det de måtte gjennom under krigen, dessuten har trolig det store flertallet av polakker immunforsvaret ennå intakt ettersom Polens helseminister har nektet massevaksinering mot svineinfluensa. Men hvordan står det til lenger nord ?

Hva om lungepesten blir rapportert fra det sydlige Sverige ? De effektive svenskene har jo allerede injisert en betydelig andel av sin befolkning med Pandemrix-serumet uten å tenke så mye mer over mulige konsekvenser av den saken. Hvor motstandsdyktige vil vaksinerte svensker vise seg å være dersom de skulle bli rammet ikke av svineinfluensa (den har de jo fått sprøyta mot, det kan jo tenkes at den virker), men av lungepest ?

Erfaringer fra nordmenn som har fått Pandemrix-injeksjonen indikerer at mange har merket hemmet lungefunksjon og pustevansker etter vaksineringen:

00:47 // 15.11.2009uhyggelige bivirkninger
seks dager siden jeg tok vaksine.Svimet av like etter vaksinering,deretter til sykehus, Fikk ikke puste, Fortsatt veldig dårlig, pust, hjertebank, hver en kroppsdel er vond,Trodde hodet skulle sprenges tidligere i dag,
– anne (45) fra Grimstad

00:08 // 15.11.2009svineinfluensa vaksine
tok vaksinen for 2 uker siden fikk vondt i armen en uke og har hatt diare hver dag siden vaksinen var tatt,min får tok den ogsaå etter e dag ble verre og verre i pusten og havnet på sykehus md dobbelside lungebettenelse den 6 dagen
– anonym (32)

3 dager med vond hals, foskjølelse, slapp, tung i pusten, øke astma med. Fremdeles dårlig….
– anna (39)

14:28 // 14.11.2009Bivirkninger
Begge mine astma unger fikk økende pustebesvær(astma plager) i dagene etter vaksineringen,
måtte øke medisineringen betraktelig, spesielt på eldste på 6 år. Litt feber ca 38,5.
– Cathrine (31) fra Bamble

11:51 // 14.11.2009jepp,jepp,jepp…..
jeg og datteren min fikk lungebetennelse av vaksinen.
– mona (30) fra Harstad

Spørsmålet som gjenstår er hvor motstandsdyktige de som har fått den lunge-hemmende Pandemrix-injeksjonen vil være dersom de skulle bli utsatt for den ukrainske varianten av lungepest…

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

-Nå får sølvguttene legge seg i selen og produsere på spreng…
det blir vel stor etterspørsel her i landet nå :)

Veteran1
Veteran1
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Artikkelen var oppdatert i dag og 299 døde av en befolkning på 47 mill er ikke mye tatt i betraktning at fattigdommen er veldig utbredt på landsbygda.Kjæresten min bor i Kiev pt,og sier det er mye rykter om alt mulig rart om hva som foregår i vestlige delen av landet men ingenting bekreftet om at det er annet enn svineinfluensa enda.At rykter oppstår i et land med enorm korrupsjon og med en befolkning med mildt sagt liten tillit til myndigheten er det vel ikke så rart…Spraying fra fly har hun ikke sett..

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Veteran1
14 år siden

“Ukrainsk «superinfluensa» sprer frykt”

“Spanskesyke og lungepest
Imens raser ryktene i Ukraina. Enkelte ukrainske leger tror det er ny type lungepest som har rammet”.

“Andre mener symptomene de har oppdaget ligner på spanskesyken, som tok livet av flere millioner mennesker like etter første verdenskrig”

“Overlege Myron Borysevych ved sykehuset i byen Lviv mener sykdommen minner om en hittil ukjent form for lungebetennelse”.

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/ukrainsk-superinfluensa-sprer-frykt-3010000.html

Mockman
Mockman
Abonnent
14 år siden

Oops, samme kommentar, men forskjellige sider.
Ta alikevel en kikk på linken, mye mer info om dette.

Veteran1
Veteran1
Abonnent
Svar til  Mockman
14 år siden
Mockman
Mockman
Abonnent
14 år siden

Later in the year, a bizarre story emerged on the internet. The Huffington Post reported on a a man named Joseph Moshe who was arrested after a hours long standoff with the police because he had supposedly made threats against the White House. The man was able to withstand multiple rounds of tear gas.

However, the internet community was very skeptical of the true reasons behidn this man’s arrest. Comments on the Huffington Post website immediately began pouring in about an unreported side to this story, namely that Joseph Moshe was a Mossad Agent specialized in biological warfare who called into a radio show to warn people about a biological weapn that was being made by Baxter international that would be spread through vaccine and would cause a plague upon it’s release.

Although anyone can make a doomsday claim and we should never believe anyone (and it must be said that the Truth movement handled this well, the message was spread without being proclaimed as gospel) the amazing part about Moshe’s claim was the location where Moshe said the biological weapon was being produced.

Moshe claimed that Baxter’s laboratory in the Ukraine out of all places was creating this biological weapon. All of this came out in the beginning of August, which is more than 2 months before the situation that is currently unfolding. For Moshe to correctly name the country where a new epidemic would be unleashed, requires either inside information, or an incredible coincidence as anyone with a basic knowledge of statistics can confirm for himself.

It must also be noted that massive numbers of microbiologists have been dying bizarre deaths. This case of what appears to be a brave man who sacrificed it all to bring us this message may explain why so many microbiologists have been murdered. The fact that this man managed to predict an outbreak of highly lethal influenza in a place where we would least expect it, 2 months before it a actually occured, lends credence to his claim that Baxter International is responsible for the outbreak and shows that top microbiologists can pose a problem to the people responsible for this ongoing disaster.

http://www.disclose.tv/forum/panic-in-ukraine-authorities-deny-aerosols-spraying-t11053.html

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Hvorfor er ikke dette i mainstream i større grad?

Conspiracy in Ukraine? – MILLION HIT BY ‘PLAGUE WORSE THAN SWINE FLU’

A DEADLY plague could sweep across Europe, doctors fear, after an outbreak of a virus in Ukraine plunged the country and its neighbours into a state of panic.
[]
just in are reports of night flights by planes spraying in Poland – near Gdansk

POLAND WILL BE NEXT FOR THE PNEUMONIC PLAGUE!
you have a minimum of two days to prove me wrong
before people start dying in Poland
this is BAXTERS at their finest
they are guilty of releasing a BIO-WEAPON
POLAND IS NEXT!

Neighbouring Poland has called on the EU to take action, fearing the mystery virus may spread westwards.

Prime Minister Donald Tusk has written to European Commission President Jose Manuel Barroso and the Swedish Prime Minister, Fredrik Reinfeldt, who holds the EU presidency, saying: “The character of this threat demands that rapid action be undertaken at the European Union level.”

Russia, Slovakia, Poland, Hungary and Romania, countries that border Ukraine, have already launched health checks on Ukrainians entering their territory.

Slovakia has closed two of five border crossings.

A doctor in Western Ukraine who did not want to be named, said:” We have carried out post mortems on two victims and found their lungs are as black as charcoal.

“They look like they have been burned. It’s terrifying.”
http://www.express.co.uk/posts/view/140492/Million-hit-by-plague-worse-than-swine-flu

The revealing recent history of a peculiar sequence of events involving Baxter Labs and a posssible WMD is presented here:
http://uspolitics.tribe.net/thread/af8a8b5e-5024-468c-b977-ccc319a36867

More here:
http://www.disclose.tv/forum/panic-in-ukraine-authorities-deny-aerosols-spraying-t11053.html

For more search on
UKRAINE DEATHS BAXTER AIRPLANES
It appears there is a cover up.

Comment3:
This is a flat out, absolute LIE. It is false. Viruses do not “combine” like that, as any epidemiologist will tell you.
Why are they lying to us about this?

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Og her ligger vel hunden begravet:
‘The health scare has caused panic across Ukraine and has become, like other hot issues such as contacts with the International Monetary Fund, a political football between President Viktor Yushchenko and Tymoshenko, both contenders in the Jan. 17 poll for president.’

Yushchenko var ‘vestens’ mann i presidentvalget aka NWO. Han krangler med opponenten sin i presidentvalget om de skal ha kontakt med / knytte seg til IMF eller ei.

IMF – International Monetary Fund som Verdensbanken, NWO mafiaens institusjoner.
jfr. The Economic Hitman, John Perkins.

Så her er det vel biologisk krigføring for å skaffe IMF innpass i landet, kan jeg tenke meg….(?).

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Later in the year, a bizarre story emerged on the internet. The Huffington Post reported on a a man named Joseph Moshe who was arrested after a hours long standoff with the police because he had supposedly made threats against the White House. The man was able to withstand multiple rounds of tear gas.

However, the internet community was very skeptical of the true reasons behidn this man’s arrest. Comments on the Huffington Post website immediately began pouring in about an unreported side to this story, namely that Joseph Moshe was a Mossad Agent specialized in biological warfare who called into a radio show to warn people about a biological weapn that was being made by Baxter international that would be spread through vaccine and would cause a plague upon it’s release.

Although anyone can make a doomsday claim and we should never believe anyone (and it must be said that the Truth movement handled this well, the message was spread without being proclaimed as gospel) the amazing part about Moshe’s claim was the location where Moshe said the biological weapon was being produced.

Moshe claimed that Baxter’s laboratory in the Ukraine out of all places was creating this biological weapon. All of this came out in the beginning of August, which is more than 2 months before the situation that is currently unfolding. For Moshe to correctly name the country where a new epidemic would be unleashed, requires either inside information, or an incredible coincidence as anyone with a basic knowledge of statistics can confirm for himself.
http://www.infowars.com/has-baxter-international-released-a-biological-weapon/

Veteran1
Veteran1
Abonnent
14 år siden

Tja…Hva med smuggling?

Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Er så glad dere skriver om sannheten!
Største folkemordet noen sinne, som utspiller seg om dagen.
Og folk er ikke interresert i annet enn sladder og fotball.
Spørsmål:
Jeg har i lengre til lurt på hva som kan være interresant med og fly småfly (propellfly) nedover langs grensen mellom Norge og Sverige i bekkmørket, natt og kveld?
Hører flyet passerer over Rømskog ned mot Ørje.
Det er jo ingenting og se på i mørket?
Kan selvfølgelig være at de bruker infrarødt nattsyn for grenseovervåkning eller noe?
Men det høres ut som steinaldermetoder for meg.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Grenseovervåkning mellom Sverige og Norge?!
Kan ikke skjønne hva slags “trussel” vi kan forventa fra vår kjære “søta bror”? :)

Nammm
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Enig. Særlig det du skriver om fotball. Dere ser vel at all den hypen rundt fotball er et gedigent fordummingsprosjekt? Se på det litt fra utsiden med litt kritiske øyner.

Otto
Abonnent
14 år siden
Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Denne teksten er starten på artikkelen på prison planet.

Ukraine; Virus Is Mixture Of H1N1 And Parainfluenza, Causes Cardiopulmonary Failure; Indicates BioWeapon
Infowars Ireland Staff Writer
Professor Victor Bachinsky, PhD., is a coroner in the Chernivtsi region of Ukraine. He provides evidence which indicates that parainfluenza mixed with the H1N1 virus, not pneumonic plague, has caused so much illness in Ukraine. Yet more strains of influenza which have combined, a strong indication that we are dealing with a laboratory developed bio-weapon.
[Translated from Russian]

Based on autopsies, we have come to the conclusion: it’s not pneumonia, but cardiopulmonary insufficiency and cardiogenic shock … The virus enters directly into the lungs, there is bleeding … Antibiotics should not be used …
Why do we have such a high mortality rate in the country? Because people are going to pharmacies to get medicine instead of going to their doctors to be treated … No it is not pneumonic plague. It’s all nonsense … antibiotics do not help … Those with strong immune systems will survive. People with weak immune systems will succumb to the illness … Face Masks provide 30% extra protection. Wearing glasses gives an additional 10% protection, that is 40%, because the virus penetrates the mucose membranes.
The Head of the Chernivtsi regional forensic bureau, Professor Victor Bachinsky PhD, makes a strong statement: all the victims of the virus in Bukovina (22 persons aged 20 to 40 years) died not from bilateral (double) pneumonia, as previously thought, but as a result of viral distress syndrome, i.e. the total destruction of the lungs. We caught up with Professor Bachinsky, to find out how he came to this conclusion, and how people can protect themselves from this disease.
Professor, you said earlier that the virus, from which many people have died – is a mixture of types of parainfluenza and influenza A/H1N1. How do you cure this disease?
The question of how to treat this virus is not up to me. I am a pathologist. I just found out what it is and made an exact diagnosis. It is important to provide the correct treatment based on diagnosis.
There are strict protocols and standards of treatment in medicine. If a doctor treats a patient who dies, their relatives can make a complaint that they were not treated properly (misdiagnosed).The Ministry of Health has set the protocols and standards of treatment for each diagnosis. If diagnosed correctly, the treatment should be correct …
In the Chernivtsi region 18 people have died. We studied all the history and evidence from this disease, preclinical, clinical, resuscitation. When we perform an autopsy organs and tissues have histological studies (cell analysis) and we concluded that it was not pneumonia, and has no relation to pneumonia whatsoever.
These results are the foundation to ensure that doctors who treat this disease all over Ukraine, change their tactics and standards of care.
Can this new virus be cured?
It depends on the immune system. If a person’s immune system is strong, they will overcome it. There are people who carry this strain of H1N1 and remain on their feet and don’t even realise they are sick.
Antibiotics definitely should not be taken. Antibiotics are the reason we have such a high mortality and infection rate in this country, because people go to the pharmacy, describe their symptoms to the pharmacist and ask for drugs. They buy antibiotics, take them, this lowers their immune system and as a result they become sick. If prescriptions were required to buy these medications, like in other countries, this would not have happened. It is the ability to buy antibiotics over the counter without a prescription which has done so much harm to the State
During autopsies, what did the lungs look like? Were they really black, which gave rise to so much talk of pulmonary plague?
No, they are not black … This is not pneumonic plague. It’s all nonsense. Pneumonic plague has a very different morphology. We have, for example, 60 thousand people who became sick and 23 have died. With pulmonary plague, we would now have a mortality rate of 59 thousand …
This is a viral attack that destroys the lungs.
It turns out that not only in Bukovina, but also throughout the Ukraine people did not die from pneumonia, but from this toxic strain?
Yes, It’s not pneumonia! This destruction of the lungs. This strain is very toxic, and if the immune system is weak, there is bleeding in the lungs. In the lungs there is a tiny structure – acinus, which looks like a bunch of grapes. When you breathe, oxygen enters this tiny “bunch of grapes” ( pulmonary alveoli ). On the surface of the acinus are the capillaries, where red blood cells saturate with oxygen and give blood, which supplies all tissues and organs in the body.
And once the virus enters the lungs – hemorrhaging begins immediately in the acinus. A continuous hemorrhage … It takes several hours. In the blood fibrin is formed, and from it – giolinovaya membrane, resembling a plastic bag. It envelops the acinus, and the person breathes in oxygen, but it is not transferred to the tissues. And people just gasp. There is a cardio-pulmonary insufficiency and cardiogenic shock. People die of cardiogenic shock. And there is no pneumonia. Pneumonia – an inflammation, which is treated with antibiotics. Antibiotics cannot help at any stage. There should be absolutely different treatment.
And how about “Tamiflu” – does it help?
This is not an antibiotic, it is an antiviral drug, which should be applied on the second or third day of the disease. But you can not use Tamiflu as a preventitive, because it is toxic.
What are the best measures to resist the disease? Is it advisable to use a mask, garlic, vitamin C?
The primary method of prevention is a face mask. This give 30% extra protection. If you wear glasses – it is 40%, because the virus enters through the mucous membranes.
It is necessary to improve the human immune system. Not only now, but in general. Garlic, onions, wild rose, viburnum (guelder rose), raspberries, citrus fruit, honey, and other fruits and vegetables – whatever you want. Those with a strong immune system will survive. Those with weaker immune systems will succumb to the disease.
We have a lot of people in Ukraine who like shopping at the open markets. If we can avoid open markets, the less people will be in contact with each other and more lives will be saved.
You have contacted the Health Ministry and advised them to review the standards for treatment of patients. What did they say?
We sent them all our data, the necessary protocols and standards of treatment, our diagnosis. But it is clear that decisions cannot be instantaneous.
And why until now has nobody else known about this disease? What were the leading specialists in the Ministry of Health doing all this time?
Perhaps this is due to the fact that there are scientists who are working on a purely theoretical basis. And there are scientists who have seen the autopsy results. I practice as head of the regional forensic bureau and as a professor. The fact that we have established this diagnosis – it is not just to my credit, and this is not my personal opinion. This is the opinion of specialists, morphologists and doctors in Bukovina. There are five professors in our group – I just head the group.
Original article in Russian by Anna Yashchenko here: http://www.unian.net/rus/news/news-346721.html

ye
ye
Abonnent
14 år siden

“Premier Yulia Tymoshenko pointed her finger at the president, accusing him of sabotaging cabinet’s efforts to fight the flue epidemic.”

“Unless he signs the bill till the end of Wednesday, it will mean that he wants the epidemic to spread in Ukraine…”

http://zik.com.ua/en/news/2009/11/12/204241

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Her er noen viktige og aktuelle lenker med informasjon om det som skjer i Ukraina:

Airplanes sprayed mysterious substance over Ukraine days before pneumonic plague outbreak
http://fto.co.za/news/airplanes-sprayed-mysterious-substance-ukraine-days-pneumonic-plague-outbreak-2009110615732

Trail leading to Pneumonic plague in Ukraine involved “chemtrails” or mysterious spray, fears of vaccine
http://fto.co.za/news/trail-pneumonic-plague-ukraine-chemtrails-spray-fears-vaccine-2009110815746.html

People in Ukraine that died in the last few days of a “mysterious” disease had their medical records removed by the Ukranian police for some odd reason.
http://fto.co.za/news/ukraine-police–medical-records-hospitals-pneumonic-plague-or-h1n1-outbreak-20091110157770

BAXTER ADMITS CONTAMINATING 72 KILOS FROM POLISH MSM – TVN
http://eclipptv.com/viewVideo.php?video_id=8251

Interpol ran Black Death Plague exercises in Ukraine
http://www.interpol.int/Public/BioTerrorism/tabletop/default.asp

“Professor Moshe had called into a live radio show by Dr. A. True Ott, (explanation of Joseph Moshe… Read More’s call at 06:00) broadcast on Republic Broadcasting claiming to be a microbiologist who wanted to supply evidence to a States Attorney regarding tainted H1N1 Swine flu vaccines being produced by Baxter BioPharma Solutions. He said that Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine. He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death.”
http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood

Ukraine Flu 1.2 Million affected, 213 Deaths, 62,462 Hospitalised

http://www.ukraineplague.blogspot.com/

Oversatt side med løpende helsenyheter fra Ukraina:
http://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=uk&tl=en&u=http%3A%2F%2Fhealth.unian.net%2Fukr%2Fdetail%2F201553

Forsker
Forsker
Abonnent
14 år siden

Russiske fly sprayer sikkert ut drøssevis med kreftfremkallende virus slik at kreftstatistikken bare fortsetter å øke.

FHI mener sikkert at det er en helt normal økning av krefttilfeller og sterilitet vi har fått siden vaksineringsprogrammet startet på 1950-tallet også. Leger stiller jo ikke spørsmålstegn ved det så jeg går ut i fra at de lærer dette er helt normalt på skolen, eller ikke hører noe om det i det hele tatt….

Emanuelinvent
Emanuelinvent
Abonnent
14 år siden

Hei. . . . Interessant at tema om LungeInfluensa kommer opp nå. !
.
LungeInfluensa utbrudd i Ukraina og også i andre land, sånn som Polen, det skyldes først og fremst bruk av biologisk kjemisk krigføring mot landene.
.
Ukraina nekter å betale det Russland krever i oppgjør for energien som kjøpes fra Russland. Ukraina blir derfor forsøkt utpresset for penger. Først er det brukt trusler om militær makt, når ikke det nyttet, så ble truslene gjennomført ved bruk av Kjemi Trails i kombinasjon med bruk av biologisk – kjemisk våpen.
.
Løsnigene på en eventuell epedemi er å tilsette basisk regulerende mineraler i næringsopptaket og kostholdet, i kombinasjon med bruk av oksygen holdige mineral salter som kan tilsettes direkte til drikkevannet.
Det kan for eksempel brukes
.
Det er imidlertid en tilleggsutfordring dersom det er brukt nano partikler i Kjemi Trails kombinert med levende bakterier, det kan øke infeksjons risikoen gjennom lungenes cellemembraner og kompliserer helbredelsen.
.
“*Her kan du følge en diskusjon om dette på Origo*”:http://meninger.romerike.no/-/bulletin/show/471218_hvem-evaluerer-vaksinasjons-evalueringen
*Link:* http://meninger.romerike.no/-/bulletin/show/471218_hvem-evaluerer-vaksinasjons-evalueringen
.
“*Her kan du finne mer informasjon om Smittevern – Vaksinering – Influensa*”:http://origo.no/-/sandbox/show/277823_smittevern-vaksinering-influensa
*Link:* http://origo.no/-/sandbox/show/277823_smittevern-vaksinering-influensa
.
Dette er ingen Science Fiction men Real Fiction
.
Hilsen Vegard K. Emanuelsen

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

En annen vinkling kunne kanskje også vært interessant å få fram.Om det skulle vise seg at bivirkningene blir svært omfattende,og kanskje også fører til tidlig død for noen.Hva er motivasjonen? Om det er å holde folk noenlunde syke,er det forsåvidt enkelt å begripe.Å selge medisin er jo som kjent temmelig lukrativt.Om motivasjonen derimot er å redusere befolkningen,hva da? Hvorfor skal befolkningen i Norge reduseres da? Her er det da svært lite folk fra før,og veksten er ikke stor heller,så hvorfor?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
14 år siden

Glemte A’en, men forkortelssen A(H1N1)+ flere influensa forkortelser på forskjellige typer influensaer har vel ikke vært reell før? For eks: A(H1N0) fuglinfluensa..så vidt meg bekjent på slutten av 90 tallet,så jeg ikke A(H1N0) nevnt i forbindelse m fugleviruset….Hvis du skjønner spørsmålet..:)

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Hans og Rolf,et spørsmål: Har benevnelsen h1n1( på svineinfluensaen) vært vist i tidligere utbrudd?,som eks fugleinfluensaen tidligere så jeg ikke en slik forkortelse som h1n1,dagbladet hadde en artikkel(med forskjellige sifferforkortelser) om influensa epedemier gjennom siste hundre år med slike sifferforkortelser,er det bare et påfunn for å seriøsere influensaen?

Nammm
Abonnent
14 år siden

Tommelen opp for denne artikkelen!
Jeg har igrunn ventet å at Nyhetsspeilet skulle komme med en sånn artikkel.
Regnet ikke med å få vite noe fra andre medier iallefall!

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Ukraina utsettes nå for luftbårne biovåpenangrep. Det er vel ikke så mye tvil om hvem som står bak, i dette tilfelle NATO og WHO i svikefull og morderisk forening: http://i34.tinypic.com/2cem8ow.jpg

Her er fersk situasjonsbeskrivelse fra Ukraina:
”I Kiev har ungdommen begynt og spørre og grave etter informasjon om de 15 lavt gående flyene som daglig til samme tid pøser ut med noe som beskrives som hvit støv,en av de store tv kanalene i Ukraina,

Novy Kanal,fortalte i dag at flyene sprøyter byen med antistoffer for å dempe antall smittede. Sitroner og hvitløk koster nå ca 25 kr kiloen i Ukraina, i forhold til 8-10 kr for bare en mnd siden. Mennesker som vi snakker med i Ukraina når vi var der på besøk for ca 2 uker siden og venner fra Ukraina på nettet,tar ikke media og influensa propagandaen seriøst heldigvis,de vet det er ett komplott,og mange mener det er ett stønt sammen med NWO og for å hindre at Julia Timoschenko vinner stemmer foran valget som er i Januar.
Chemtrails er også veldig mange opplyste om, takket være internet.”

(Hentet fra: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/norge-har-kj%c3%b8pt-en-mindreverdig-svinefluvaksine/comment-page-4/#comments av M. JOHAN)

Her er en video, som avslører den pågående dukketeaterforestillingen i Ukraina, i regi av deres nye landssviker og THEY/NATO-puppet Victor Yushchenko.

Her er en opplysende kommentar til videoen:
“I can’t believe more people are not tying chemtrails to this pandemic. RUssia Today reports that only 22 of the cases are swine flu yet 200,000 are sick from a respitory ilness!! That sounds like the same illness most people get from chemtrails. I got sick and had a chest x-ray my lungs hurt so bad. I am still not 100 percent healed and it’s been 3 years. It’s pretty obvious. Now if anyone can find any chemtrail videos taken from the Ukraine in the past year, please forward me the link… ”

Pussig måte å føre valgkamp på forresten, hvis Yushchenko’s baktanke med lungepestangrepet er å hindre at Julia Timochenko skal vinne valget i januar.

Selv Saddam vurderte vel ikke å sikre seg gjenvalg i Kurdistan ved å spandere flysprayet giftgass på kurderne under valgkampen.

Symptomene på dødelig luftbårent biovåpenangrep utført i NATO-regi er massive blødninger i lungene:

” Andre ukrainske medier melder om et utbrudd av en mystisk epidemi som ligner lungebetennelse.
Polskie Radio rapporterer fra Warzawa at mer enn 2.000 mennesker er sendt til sykehus med et ukjent virus, skriver Center for Infectious Disease Research. Radiostasjonen melder at så mange som 33 mennesker er døde av epidemien, som ligner en akutt lungebetennelse”.

En regional helsesjef er sitert på at flere av de døde er unge mennesker, og at obduksjon har avdekket at lungene er fulle av blod.”

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=584669

Alvorlige blødninger i lungene som trolig er forårsaket av inhalerte partikler hausses opp av media og myndigheter i kor som ”influensa – trolig svineinfluensa” selv om dette strengt tatt dreier seg om noe helt annet.

Forøvrig er det kommentarer på nettet som nå advarer om at Ukraina trolig bare er en testing ground: Først lungepest i Ukraina – så i Vest-Europa, av løgnaktige og svikefulle myndigheter i media kalt “svineinfluensa”.

Begynner vi ikke å bli litt vel lei av den unøyaktige og vridde propagandaen som foretas i kriminell hensikt av VG, Aftenposten, Dagbladet, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet nå ?

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Jeg også tror denne pesten i Ukraina er fra Chemtrails og ikke rotter slik ZetaTalk tror. Hvis Ukraina bare er et test land er det jo utrolig skremmende tid vi går i møte. Først vaksine så giftig chemtrails.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  TruthHunter
14 år siden

Helt Enig:
“Airplanes sprayed mysterious substance over Ukraine days before pneumonic plague outbreak”:
http://fto.co.za/news/airplanes-sprayed-mysterious-substance-ukraine-days-pneumonic-plague-outbreak-2009110615732

Otto
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Widespread rumors of Ukraine bioterrorism http://snipurl.com/t6bjg

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Lavtgående sprayfly observert over Bergen i dag mandag 7. desember !

Vi vet hvordan lungepesten i Ukraina begynte i slutten av oktober, den som rammet over 1 million mennesker på kort tid, hvorav mer enn 50.000 måtte innlegges på sykehus og et tresifret antall døde. Få timer etter at lavtgående sprayfly hadde fløyet over befolkede områder i Ukraina ble de første tilfellene av lungepest rapportert. Som kjent er det NATO som har den best utprøvde teknologien og infrastrukturen for spraying av sivilbefolkning fra fly med ulike substanser, såvel kjemiske som biologiske.

En oppringning til AVINOR om det aktuelle flyet i Bergen ga følgende informasjon:
– Det dreier seg om et NATO-fly med norsk mannskap
– Flyvningen ville medføre en del “støy og støv”. Merk den: STØV !!
– Flyet tok av og landet på Flesland flyplass

Hvis – et nytt og alvorlig lungevirus, muligens omtalt som “mutert svineinfluensavirus” skulle bli rapportert fra Bergen i løpet av de kommende dagene er det all grunn til å ta dagens uvanlige sprayflyvning på alvor.

Her er litt fakta om Ukraina vs. Bergen:
– Ukrainerne som ble rammet hadde ikke fått svineinfluensavaksine. Det bør derfor legges til grunn at de var mer motstandsdyktige mot patogenene som ble sprayet på dem fra lufta, med naturlige individuelle variasjoner i immunforsvar.

– Bergen var den første norske kommunen som bedrev massevaksinering.

– Mange rapporterte bivirkninger etter Pandemrix-sprøyta dreier seg om svekket lungefunksjon: Pusteproblemer, forsterkede astmasymptomer, lungebetennelse osv.

– Det antas at det som skjedde i Ukraina var “testing av patogen-spraying” som en del av planlegging av storskalaspraying i andre land.

– På basis av foreliggende fakta-opplysninger er det naturlig å anta at personer som er blitt svineinfluensavaksinert vil være mer utsatt for å pådra seg en alvorlig lungesykdom dersom de skulle bli eksponert for de samme eller lignende patogener som ble benyttet i Ukraina.

« Forrige artikkel

Det du tror om Iran er propaganda

Neste artikkel »

Robert F. Kennedy Jr. avslører en av vaksineindustriens stygge hemmeligheter

33
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x