Sannheten om Al Qaida – myten og virkeligheten

8.7K visninger
4 minutter lesetid
55

Mange går tydeligvis fortsatt rundt og tror at Al Qaida er en selvstendig og fundamentalistisk terroristorganisasjon, hovedsaklig bestående av fanatiske muslimer.Og det er jo egentlig ikke så rart, for vi hører jo nesten daglig om denne “organisasjonen” i nyhetsmediene. Og dette til tross for at det har vært skrevet en del om dette tidligere, både her på Nyhetsspeilet og andre steder.

Å vite hva Al Qaida er og ikke er, er helt vesentlig for å gjennomskue det narrespillet som foregår i verden i dag. Så la oss derfor ta det en gang til:

Hva er Al Qaida egentlig?

Databasen

Al Qaida betyr bokstavelig talt “basen”, en kortform for “databasen”, på arabisk. Den tidligere franske etteretningsoffiseren Pierre-Henri Bunel forteller følgende i april-juninummeret av “World Affairs”, et tidsskrift med base i New Delhi:

Pierre-Henri Bunel

“Første gang jeg hørte om Al Qaida var mens jeg var på et kommando- og stabskurs i Jordan. Jeg var fransk militæroffiser på det tidspunktet og de franske væpnede styrkene hadde et nært samarbeid med Jordan. […] To av mine Jordanske kolleger var data-eksperter og offiserer i luftforsvaret. De brukte en spesiell slang og skapte en del spøkefulle betegnelser på avstraffelser for oss som gikk på kurset om vi ikke holdt oss i skinnet. […] For eksempel sa de at en som kom for sent til bussen som skulle frakte oss til og fra kurssenteret ville bli notert i ‘Q eidat-il-Maaloomaat’, noe som betød at ‘vedkommende ville bli notert i ‘informasjonsdatabasen’ – med andre ord motta en advarsel. I mer alvorlige tilfeller var det snakk om ‘Q eidat i-Taaleemaat’, eller ‘beslutningsdatabasen’. I de verste tilfellene var det snakk om å bli loggført i ‘Al Qaida’.”

Al Quaida var opprinnelig en database som allerede tidlig på 80-tallet ble opprettet i datasystemet til Den islamske utviklingsbanken i Jeddah i Saudi-Arabia og brukt bl.a av Den islamske konferansens sekretariat som et slags intranett som medlemslandene kunne benytte seg av, både sivilt og militært. Under den Sovjetiske okkupasjonen ble basen flittig brukt, bl.a til utveksling av konfidensiell informasjon.

Bunel forteller videre:

“Sannheten er at det finnes ingen islamsk hær eller terroristorganisjasjon ved navn Al Qaida. Og enhver velinformert etteretningsoffiser vet dette. Men det pågår en propagandakampanje for å få folk til å tro at det eksisterer en slik onsdsinnet enhet slik at de kan skremmes til å godta den internasjonale krigen mot ‘terror.’ Landet som står bak denne propagandaen er USA, og lobbyistene bak krigen mot terror er kun interessert i å tjene penger.”

Sannheten er at det finnes ingen islamsk hær eller terroristorganisjasjon ved navn Al Qaida. Og enhver velinformert etteretningsoffiser vet dette. Men det pågår en propagandakampanje for å få folk til å tro at det eksisterer en slik onsdsinnet enhet slik at de kan skremmes til å godta den internasjonale krigen mot ‘terror.’

Pierre-Henri Bunel, fransk etterretningsoffiser

I desember 2001 ble Bunel dømt av en lukket, militær domstol for å ha avslørt militære hemmeligheter, antakelig bl.a sannheten om Al Qaida.

Robin Cook – og hans mystiske død

Den tidligere britiske utenriksministeren Robin Cook avslørte kort tid før sin altfor tidlige og til dels mystiske bortgang for sine kolleger i Underhuset at “Al Qaeda” i virkeligheten ikke var noen terroristgruppe, men kun en database over internasjonale mujaheddin og våpensmuglere som CIA og Saudi-Arabia hadde brukt for å kanalisere geriljasoldater, våpen og penger inn i det da Sovjet-okkuperte Afghanistan.

Robin Cook

Noen uker senere var han død, i en alder av 54 år. Han bare kollapset (av hjerteattakk), helt uten forvarsel, på en spasertur sammen med sin kone i det skotske høyland. Kort etter kom en tredjeperson til åstedet og tilkalte et helikopter som tok dem med seg. Kona fikk ikke være med. Pussig. Det blir jo bare en gjetning, men kanskje kan det ha vært dette våpnet som var i bruk?

Cook avslørte sannheten om Al Qaida for sine kolleger kun kort tid etter London-bombene, muligens fordi han plutselig forsto sammenhengen og bedrageriet, og ikke hadde samvittighet til å late som ingenting. Det får vi antakelig aldri vite med sikkerhet.

Uansett, så er Al Qaida i dag mer anvendelig enn noen sinne; som en flyttbar og CIA-finansiert “fiende” som gjør den globale eliten i stand til å føre krig nær sagt hvor som helst i verden de måtte ønske det.

Djevelsk genialt.

Al Qaida er altså intet mer eller mindre enn en oversikt over agent-provokatører og våpensmuglere, finansiert, trent og brukt av CIA og det militærindustrielle komplekset, og opprettet bl.a gjennom medvirkning av den amerikanske “sikkerhetsrådgiveren” Zbigniew Kasimir Brzezinski under den sovjetiske okkupasjonen av Afghanistan.

Vi har også indikasjoner på at disse agent-provokatørene har vært og/eller blir brukt ikke bare i Afghanistan, men også i Tyrkia, Kurdistan, Bosnia, Serbia, Kroatia, Libya og Syria. I følge Bunel ble mange av dem trent opp i nettopp Libya, samt i Bekaa-dalen i Libanon, altså tett ved grensen til Syria.

Her er noen lenker til en del artikler og dokumentarfilmer om fantasifosteret Al Qaida, og om hvordan det ble skapt; som nevnt bl.a ved hjelp av Zbigniew Brzezinski – etter min mening et av vår tids mest kyniske mennesker:

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24738

http://the-tap.blogspot.com/2011/05/robin-cook-revealed-falsehood-of-al.html

http://www.youtube.com/watch?v=VnV_pNe_BB0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sbkvz4hezmU&feature=fvwrel

Denne artikkelen er stort sett min oversettelse av Wayne Madsens artikkel, publisert en mengde steder på Internett, bl.a her:

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24738

 

 

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

55 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

New Business Franchise: Boko Haram – Targeted for Resources: Nigeria – Boko Haram Sock-Puppet – “Obama Death Squad” – Like “Al Qaeda”, Boko Haram Appears Out of Nowhere – Scripted “Terrorism” http://www.abeldanger.net/2014/05/new-business-franchise-boko-haram.html

Quote: Source: 21St Century Wire http://21stcenturywire.com/2014/05/11/boko-haram-us-africoms-latest-false-flag-franchise/#comments Boko Haram: US AFRICOM’S Latest False Flag Franchise. MAY 11, 2014 COMMENTS, SPECIAL REPORT, 21st Century Wire http://21stcenturywire.com/2014/05/11/boko-haram-us-africoms-latest-false-flag-franchise/ Who are ‘Boko Haram’, and what are they up to in Nigeria? Nigeria’s premier terror circus conveniently grabbed the headlines away from an embattled White House this week (simmering scandals, Behghazi, and IRS), just in the nick of time, pulling off the terror caper of the year. Without booking any coaches, a relatively small group of Boko Harem operatives managed to kidnap up to 300 young girls from a secondary school in Chibok in remote northeastern Nigeria on April 14th. If this was indeed a real kidnapping even, the response time is pretty pathetic – nearly one month? Barack and Michelle Obama were a bit slow on the uptake of this story, not least of because Washington has been busy ginning-up war with Russia, shipping weapons to Islamic extremists in Syria and pretending to care about the missing airliner Flight MH370. Not worry, the FBI have been sent to Nigeria to take control of the crime scene – which may, or may not be good news for Nigerians. If the FBI were really there to figure out what happened, then they should dig into this: for some unknown reason up until a few months ago, the White House was trying to keep Boko Haram off the State Department’s Official Designated Terror List, and there’s probably a very good reason for that… TAKING OWNERSHIP OF “OUR GIRLS”: First Lady takes a break from shopping to engage in what appears to be the latest CIA-linked theatrical production in Africa. Curiously, the news claims that fifty-three girls managed to escape Boko Haram’s evil clutches but over 200 remain captive after being abducted from on 14 April. ..

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Norske soldater provoserte frem strid med Taliban
«Filmen viser hvordan en CV90 (lett stridsvogn) med dødelig presisjon fra en avstand på 3500 meter først treffer gruppen med menn og så tilintetgjør opprøreren som står inntil veggen.»

Sitatet er hentet fra boken På v åre v egne – Soldatberetninger fra Afghanistan som kommer ut i dag. Her beskrives en situasjon fra 2010 der norske soldater – uten selv å være beskutt – tar livet av det de antar er afghanske opprørere – på over tre kilometers hold.

Rett etter sitatet – som er forfatteren Malin Stensønes eget – følger en forklaring og en selvrefleksjon fra lederen for den aktuelle styrken, major Rune Wenneberg fra Telemark bataljon.

«Det åpne dillemaet for oss var om vi skulle ta dem ut med én gang eller vente til de hadde fått lagt ut et bakhold for oss lenger frem. Vi valgte altså å ta dem ut. Vi hadde åpenbart lov til det, og det var taktisk lurt. På mange måter er dette skoleeksemplet på hvordan vi ønsker å slåss; uten fare for oss selv og slik at vi utnytter våre sterke sider og en situasjon der motstanderens kapasitet er irrelevant. Jeg tok beslutningen om å ta dem ut, men jeg opplevde det som ekkelt.»

Forfatteren ble selv rystet
Med denne og omtalen av en rekke andre situasjoner dokumenterer Stensønes at norske soldater i en periode bevisst valgte en taktikk der de provoserte frem strid i Nord-Afghanistan.

Også forfatteren selv ble rystet over aggressiviteten og den offensive taktikken. I boken skriver hun:

«Jeg vil tro at mange både vil bli overrasket og rystet over beskrivelsene av de offensive angrepsoperasjonene Norge har gjennomført med konvensjonelle styrker nord i Afghanistan. Selv ble jeg det. De operasjonene som omtales, er bare et lite utvalg av dem jeg har fått beskrevet, og det er heller ikke nødvendigvis slik at de mest brutale beskrivelsene er med.»

Skulle vise autoritet
Ifølge boken ble det gjort for å vise opprørere – som Taliban – at nordmennene hadde autoritet. Taktikken var et ledd i offensiven som skulle gjøre slutt på opprørernes egne tokt inn i det fattige Ghowrmach-distriktet. Norge ønsket, og fikk NATOs aksept for, å arbeide for stabilitet og innpass for humanitær bistand i Ghowrmach.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Norske-soldater-provoserte-frem-strid-med-Taliban-7019679.html

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

USA oppnevner Afghanistan til alliert
Det gjør det lettere for landet å kjøpe forsvarsutstyr fra USA.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10058852

Nå slipper iallefall usa å selge våpen ulovlig til Afghanistan!

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Tror at de blir sett på som “Noppliser” som de drev å skøt på i Afrika, og av samme arten med fjær i USA. De springer rundt med hendene i været og hyler “No Please” “No Please” og etter ABB så har vi også fått den blinken….
“useless eaters” som vi også blir kalt…….

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Så rart, vi leser hver eneste dag i mediene om Al Qaeda drept her og Al Qaeda drept der men til dags dato er ikke en eneste en identifisert

Er Al Qaeda spøkelser på samme måte som Laden ?

Her er en som har studert hver eneste påstått Al Qaeda drap de siste 10 år

http://www.boilingfrogspost.com/2012/05/15/how-do-they-go-about-identifying-all-these-al-qaeda-people/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

FNs generalsekretær Ban Ki-moon tror det er riktig at Al Qaida sto bak terrorangrepet i Syrias hovedstad Damaskus i forrige uke.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8143119

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

al-qaeda site:abeldanger.net https://www.google.com/search?q=al-qaeda+site%3Aabeldanger.net * Technical documentation http://ae911truth.org/

Brandulph
Skribent
11 år siden

Glimrende presentasjon, som alltid, Morten! Du er en klarsynt og svært modig mann som fortjener all respekt.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

FN-observatører og Al-Qaida-soldat fotografert sammen i Syria. Samarbeider de? : http://www.infowars.com/al-qaeda-rebel-pictured-with-un-observers-in-syria/

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Morten Kielland
11 år siden

Så hvem er Al Quaida i Jemen?
Hvis du mener at det IKKE er islamske fundamentalister hadde det vært svært interessant å vite hvem de er og hva de kjemper for/mot.

At denne grupperingen fikk fødselshjelp av USA fordi det på det tidspunktet var formålstjenelig for begge parter er så sin sak, men denne forbindelsen er forlengst bombet sønder og sammen. For den islamske militanute fundamentalisme er vi alle dhimmi og skal underlegges deres regime frivillig eller ved tvang.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Og i Damaskus:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Al-Qaida-gruppe-sier-den-sto-bak-Damaskus-bombe-6827208.html

Ifølge artikkelforfatteren kan vi da glemme å lese aviser og se på TVnyheter, for det som er der er jo bare kontrollert løgn. Hvis vi skal ha sannheten må vi lese NS og en rekke konspiratoriske nettsteder.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Dette tror jeg rett og slett ikke på.

Når det gjelder 911-hendelsene argumenterer man med logikk, og jeg kjøper greit logiske argument med dokumentasjon. Vi kan jo ikke komme til den slutning at det ikke finnes sannheter og alt er meningsløst. Når det gjelder påstandene i denne artikkelen og at absolutt alt av offisielle media er kontrollert av ett eller annet syndikat, så er dette ihvertfall logisk uholdbart. Her involveres såvidt mange mennesker at “sannheten” alltid vil komme fram.

I land uten pressefrihet kan selvfølgelig alt kontrolleres “i all offentlighet”. Men at alle demokratiske frie stater skulle være underlagt et felles kontrollorgan – nei, den kjøper jeg ikke.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

Hvorfor er de så vanskelig å forstå Useless ?

Husk at mediene kontroleres av brorskapene som dyrke de samme gudene

Tror du på telfeldigheter ?

24 timer før det gjennomføres en ildsermoni i Hellas for å ære solguden Apollo så styrter en Russisk superjet på mystisk vis
Hvem tror du var ombord i superjetten ?
Joda seff solguden Apollo

Hvorfor holdes det en ofentlig sermoni for å hylle Apollo og en super hemmelig ritiuale for en liten elite, samtidig som ilden tennes så blir 55 mennesker brannofret i Damaskus av den såkalte Al Qaeda

MAY 9: Russian Superjet crashed in Indonesia, human sacrifice for the Olympic Torch ceremony.

http://www.youtube.com/watch?v=wAHR_VuJtS0&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=4&feature=plpp_video

I Afghanistan så prøver frihetshelter fra Mujahedin å ta landet tilbake fra utenlandske terrorister som har invaderte landet deres, i Afghanistan finnes også en samling av søppel som Mujahedin ønsker dit pepperen gror, dette er gjenger av utlendinger som består av Arabiske leieiemordere, lystmordere, lykkejegere, vestlig etteretnings agenter, folk fra Blacwaater osv som blir kontrolert av CIA
Du må gjerne kalle dem Al Qaeda vist du vil, de kontroles, finansieres og trenes av USA og NATO og brukes for alt dem er verdt til å destabilisere land så NATO og US kan “legitimere” innvasjoner av oljerike land

3000 av dette pakket ble flyet inn til Libya av NATO fly der de så fikk selskap av 4000 soldater fra Qatar, nå fikk de nytt navn til demokrati forkjempere og opprørere, like etter at Libya var tatt så gikk de inn i Syria der de herjer vilt nå
De såkalte Syrias Venner ( Bush og Hillary ) betaler dem fett, et fond på 100 millioner skal brukes til å lønne pakket, Syrias venner forsyner de også med våpen og vestlig etteretning

Så syns du ikke det er litt rart at denne Al Qaeda jobber tett sammen med NATO og USA samtidig som Lucifers høyre hånd Obama i dag gikk til krig mot nok en nasjon når de nå går inn med militære styrker for å kjempe sammen med Jemen mot samme gjeng som de samarbeider med i Lybia og Syria ?

Her er Obamas nye krig

http://www.dagbladet.no/2012/05/12/nyheter/jemen/utenriks/al-qaida/usa/21555862/

Myndighetene i Qatar innrømmer for første gang at de sendte hundrevis av soldater for å kjempe på opprørernes side i Libya.

– Vi var blant dem, og antall qatarer på bakken var flere hundre i hver region, sa Qatars stabssjef, generalmajor Hamas bin Ali al-Attiya, onsdag.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/libya/artikkel.php?artid=10015332

I Libya hadde folket gratis strøm, gratis bensin, gratis bolig, gratis tannlege, gratis utdanning, gratis helsevesen og kunne de ikke hjelpes på sykehus i Libya så fikk de gratis behandling i utlandet

I 2008 så ble Lybia overtalt til å sette alle oljepengene i et oljefond sånn som Norge, på under 1 år så hadde Goldman Sucks redusert fondet med ufattlige 98%

FN hadde også kåret Libya til Afrikas beste land å bo i, nå ligger alt i ruiner, bare i Sirte så ble byen teppebombet kontinuerlig med utarmet uran fra 220 NATO fly i 90 dager

Luciferdyrkerene hater at noen ledere gir folket alt gratis når alt dette kunne gått rett i lommene på en liten elite av søkkrike oljeselskaper og krigsprofitører

FN: Libya var Afrikas beste land å bo i

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2011/11/02/fn-libya-var-afrikas-beste-land-bo-i

Nå har jeg bare linket vestlig mainstream media, les litt i Ikke vestlige så vil du finne en verden av fakta om hva som egetlig foregår, jeg tar det ikke med siden du vil kalle alt som ikke er vestlig mainstream for propaganda, heller ikke tar jeg med Youtube siden du sikkert sier alle de sprengte barnesykehusene, boligblokkene og skolene er photoshoppet osv osv ..

Vel du bestemmer selv om du vil tro på en liten maktsyk og oljekåt elite som dyrker Lucifer og bli deres nyttige idiot eller om du vil åpne øyner og se ting som de egentlig er :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  useless2
11 år siden

Åpenbart at noen styrer media useless, åpner man en avis så har man åpnet alle hvis man finner nyhetene innimellom all reklamen. Vi som har kjempet for amalgamskaddes rettigheter har tydelig sett at vi blir kneblet av sensurert media, politikerne er livredde for at sannheten skal komme ut og de har gått så langt at de har infiltrert forbundet Tenner og Helse for å hindre at et forbund jobber mot dem så sannheten kommer fram i dagen.

Nyhetsspeilet er også en trussel mot det politisk korrekte så vi risikerer også infiltrasjon, særlig når noen mobbes eller sparkes ut bør man bli oppmerksom for da settes gjerne inn noen som ikke er den de synes å være på overflaten.

Det er altså ikke bare nyhetsbyråene som drar i trådene for hva et samlet media skal presentere, det sitter noen bak nyhetsbyråene også, men det man ikke ser har mange vondt for å tro eksisterer.

Hva pokker jobber NRK for regjeringen for…

“Den Norske regjering via NRK forlangte videoen fjernet men den er her.”

“Så kan man stille spørsmålet om hvorfor den ble fjernet?”

http://freddystangnes.wordpress.com/2012/05/12/hvorfor-tillater-staten-norge-islamsk-rasisme/

useless2
useless2
Abonnent
11 år siden

I Jemen foregår det nå en storstilt aksjon mot Al Quaida. Det sies at Al Quaida kontrollerer en rekke områder.Jemenittiske myndigheter uttaler at intensiven vil fortsette til fienden er fullstendig nedkjempet. Ifølge artikkelforfatteren eksisterer ikke den fienden man her skal bekjempe.

Tulkulama
Tulkulama
Abonnent
11 år siden

Jeg skrev dette angående en artikkel om at en gamlere Mayakalender viser at det ikke er noen dommedag i desember 2012.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/11-september-bedrageriet-i-en-storre-sammenheng/

Her er det jeg skrev og jeg tenker da på at noen av de som styrer verden egentlig er psykopater som får ta del i disse harems i USA og andre steder.

Harems er sikkert en psykopats drøm hvis han fikk ha harem med kidnappede kvinner.

Da kan de deler av sionistene i USA som er terrorister slutte å lage terror og kriger og de kan slutte å skrive om dommedag i kristne blader og annet for å lure de kristne og andre til å tro på dommedag når de fabrikkerer dommedag selv.

Og da bør de ikke tenke på å lage masse jordskjelv og vulkanutbrudd med haarp den 21 desember i år.

Og de som terroriserer verden med fluorid og annet i drikkevannet så å si overalt for at de skal bli dummere på skolen enn dems utvalgte slekt og for at dems utvalgte slekt er de eneste som skal klare å meditere dypt og også være de eneste da som kan klare å lære seg å levitere og gå på vannet og annet.

http://www.youtube.com/watch?v=Qo0OX_CThy4

For de eldre:
Se youtube videoer som er lagt ved under her ved å høyreklikke og merke youtube linker under her og høyreklikke og lime dem inn i :http browservinduet ditt øverst på siden.

Og de sionist terroristene bak 11 sep må få slutt på snikmyrdingen og krigene som de har satt igang og ønsker å sette igang pågrunn av sin tro på at de er utvalgt til å eie verden når de er født som det de mener er utvalgt.

Husk at det sikkert er mange sionister som er gode og snille og som ikke terrorister.

http://www.youtube.com/watch?v=8mP-RRLAYUc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YzLABJ7BTac

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/noen-sporsmal-om-holocaust/

Skuespillet som spilles er sikkert truet på verden gjort av noen hundretusen eller millioner som har skjulte inngjerdede harems i USA og andre steder med tusenvis av vakre kidnappede piker og kvinner neddopet på narko og kåthetsmiddler. Inne i de inngjerdede store eiendommene bor det tusenvis av neddopede kidnappede vakre piker inngjerdet med elektriske gjerder og vollgraver. Inne på eiendommene som selv ikke Obama har lov til å gå inn på er det mange svømmebasseng og tamme delfiner og all luksus for de kidnappede sexslavene. Husk at bare USA har det forsvunnet 57 personer i timen i over 50 år. Hvor ble de av?

Hvorfor tror dere vi bedøves av rare filmer på TV hele tiden og en merkelig politikk som aldri klarer å rette opp de enkle miljøproblemene vi står ovenfor? Hvem lurer regissørene og filmskuespillerne til å lage slike filmer hele tiden? De vet det sikkert ikke selv. Men sensorene av filmene vet kanskje litt om det og sensorene har ikke regissørene lov til å stoppe i sin sensur. Og regissørene har ikke lov til å være til stede under sensuren av sin egen film.

Vi bedøves slik at de får kidnappet piker som de koser seg med i tusenvis av i sine harems.

Det er ikke alle Amerikanske tv serier og filmer i Hollywood som er rare men mange er det. Og det fortelles aldri noe på film eller på TV eller på radio om at ved å øve forskjellige buddhistiske meditasjonsmetoder i noen år så kan vi lære oss å levitere og å gå på vannet, astralreiser får vi til og telepati og mase annet. Men opplysthet får vi bare til ved å være helt uselvisk og det er selvisk å stoppe andre i å klare å meditere ved fluoride, klor og annet i alt mulig. Så det viktigste spolerer de selv ved å hindre andre andres hoder i å klare å komme inn meditasjon. Og ved å hindre andre i å komme inn i meditasjon så får de dårlig karma og mest sannsynlig gjenfødelse som innsekt i kommende liv.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread347164/pg1

http://www.youtube.com/watch?v=6F7QWdNmTxE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_9rqjT3Yzsw&feature=related

http://www.youtube.com/results?search_query=kidnappers+caught+on+tape&oq=Kidnapper&aq=1&aqi=g4&aql&gs_l=youtube-psuggest-reduced.1.1.0l4.122311.122311.0.125548.1.1.0.0.0.0.42.42.1.1.0…0.0.

rarplanet
rarplanet
Abonnent
11 år siden

Et annet godt argument rundt dette er jo hva som skjer nå i Nord-Afrika. Det er fullstendig sykt… Der har NATO og våre “allierte” importert helt åpenlyst masse “Al-Quada” etc, fra Saudi-Arabia og satt inn Muslim Brotherhoodstyre i landene… Sheria-lov blir innført. Syria og Libya har blitt rasert med hjelp av Norske bomber… I et av verdens tidlgere beste land, Libya, på høyde med Norge når det gjelder velferds-stats forhold under Gadaffi, med gratis bolig, gratis utdanning, og mye slikt. Er nå på vei bort. Vann-kanal-prosjektet til Gadaffi som ville gjort mye av ørkenen grønn og frodig er blitt bombet i filler av NATO (Norge).

De såkalte “rebellene” er armert og styrt av vesten. Klassikt splitt oh hersk, manipuler begge sider av konflikter/kriger og rundlur alle – få din vilje.

DETTE ER MASSMORD! 100 000+ HAR DØDD I LIBYA ALENE SIDEN I FJOR. GUD, TILGI OSS FOR VÅR IGNORANTE TILTAKSLØSHET…

rarplanet
rarplanet
Abonnent
Svar til  rarplanet
11 år siden

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  rarplanet
11 år siden

Du skjønne vi måtte bare sikre oss vann kilder for fremtiden, du vil vel ikke at barna dine skal drikke radioaktivt vann.
Å så var jo sønnen til Gadaffi litt slem, ikke lurt å forsøke å gjøre om på oljekontrakter, hvilken verden ville vi da fått?
heller Ikke lurt å bygge et fungerende samfunn i Afrika da, kaster jo bare dårlig lys på vår u-hjelp.
Å så eide jo ikke sønnen hans folkeskikk, tenk å krangle med bankfolk i selveste Sveits. Å så var det jo den ideen med å lage sin egen gull valuta som om ikke våres var god nok. Nei vi måtte bare ……

Brandulph
Skribent
Svar til  rarplanet
11 år siden

Innlegget ditt er vel tenkt og vel formulert, “rarplanet”, var det ikke for din “… Gud, tilgi oss for…”. Det er jo Guds mudus operandi du observerer, mann!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
11 år siden

Jeg sluttet å ta Maranata/Useless på alvor da han som en liten skolegutt kom drassende med løgnen om at Israelerne hadde kjøpt Palestinernes land! Dette er i beste fall en svært suspekt omskrivning av sannheten. Sannheten er at Palestinerne hadde et system hvor jorden var papirløs og hvor eiendommene ble dyrket etter eldgamle hevd prinsipper. Det var lett å stjele land fra dette folket under slike vilkår.
Joda, de “kjøpte” også. De gjorde som vanlig er i slike tilfeller der det er mulig. De allierte seg med korrupte jordeiere og man kan i beste fall kalle det et røverkjøp!! Tyveri er nok mere dekkende.
Jeg sluttet å ta Useless på alvor da han som en grønn ungdom kom drassende med sin naive historie om at Zionistene hadde gjort om ørkenen til et grønt Paradis, som om ingen dyrket noe der fra før.
Sannheten er at de boret etter vann og dyrket opp noen skarve kvadratkilometer i ørkenen. De tok bilder av “underet” og det ble sendt verden rundt, og myten om det forjettede land ble skapt. At mange andre land har gjort store framsteg hva dyrking angår teller liksom ikke.
The Greate Manmade River i Libya Useless! Det var noe å skrive hjem om!
Og hva skal man si om folk som kan få seg til å si at en kakerlakk er tusen ganger mere verdt enn en palestiner, eller om folk som samler seg en gang i året for å selge våpen i Israel, og hvor selgerne av faenskapet sitt skryter av at disse våpnene er effektive fordi de har testet det på palestinske sivile.
Og hva skal man si om en nasjon, hvis myndigheter omtrent fra opprettelsen har sagt at dersom de blir angrepet så vil de ta med seg resten av verden, og som etter god hjelp av Håkon Lie også har atomvåpen nok til å gjøre alvor av sine trusler.
Det som imidlertid fyller meg med vemmelse og gru er at Useless later til å være bygget av stein. Helt uten følelser for andre enn sine Zionistvenner.
Han forsvarer dette bandittreiret i tykt og tynt. Ingenting biter på ham!!
Fosforbomber, bombing av sykehus, organtyveri, sprenging av boliger.
Ingenting biter på dette “mennesket”!
Hvordan er det mulig å bli slik?
Jeg sluttet å ta Useless på alvor da jeg så ham skrive som en gammel indoktrinert og uvitende bølle under siste artikkelen som omhandlet Syria. Hans kommentar var så lite opplyst, så lite informativ og så full av forakt for andres intellektuelle arbeide at det ikke er verdt å gjengi en gang.
Til slutt: Kom ikke drassende med noen påstand om jødehat. Jeg har kjent jøder i mere enn tyve år, og de har värt helt kurante folk, og jeg har til og med värt sammen med en jødisk kvinne i en periode.
Rasismen, den tar dine Zionist venner seg av!!
Til Frank Aune og de andre skribenter på NyS:
Ikke bry dere om kommentarer som at dette er gammelt nytt!!
Dette er åndskamp! Skrive gjerne om de samme tema gang på gang. Main Stream Media pumper jo ut sitt de fragmenterte symptom beskrivende og fordummende tant og fjas hver bidige dag.
La det bli speil i speil i speil!!

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Cosmomind
11 år siden

Jeg skriver ikke for at furutinntatthet skal bli tilfredstilt, det er det andre som får ta seg av. Jeg finner det imidlertid ikke formålstjenelig å diskutere mot sure oppstøt og uvitenhet.
Påstander blir aldri noe mer enn akkuratt det. Historiske fakta tar vanligvis knekken på det du presenterer her, men det stopper ikke den intetsigende ordstrømmen som kun innholder personkarakteristikker og omtalte udokumenterbare påstander uten rot i virkeligheten.

rarplanet
rarplanet
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Useless eaters shall be irradicated… 2/3 of world population must be removed for our utopic new world order, in the new day of the order of the golden dawn – we are the herders, you are the sheeple – the starving masses are fed ignorance and they love it.

useless2
useless2
Abonnent
11 år siden

Problemet er der uansett om hva man kaller det – islamsk fundamentalisme, en totalitær monokultur med et religiøst mål å legge folk og land i sine religiøse lenker – do or die. Europas forsøk på å skape et flerkulturelt samfunn med integrering av muslimer, er selv av Europas fremste ledere erkjent å være mislykket. Det er underlig at ingen forsto hvordan det måtte gå når man i en inkluderende multikultur også inkluderer en ekskluderende monokultur. Samtidig som vesten blir mer åpen for islam og tøyer grensene for hva man vil tolerere, skjer det motsatte i den islamske verden. Mens innvandring av muslimer til Europa stadig øker, renses den muslimske verden for ikke-muslimer, og mange ikke-muslimer finner tilflukt i USA og Europa hvor de tolereres. I første omgang ble den arabiske verden renset for jøder. Nå blir de kristne brutalt – og i full offentlighet fortrengt fra Midtøsten.
Likevel øker hatet mot vesten – i takt med økt toleranse, økt positiv holdning til flerkulturen og økt fiendtlighet mot Israel som likevel vil fremstå som de eneste gjenværende flerkulturelle landet i Midtøsten. Israel som våre hjemlige flerkulturelle kaller en arpartheidstat – en sterk indikasjon på løgnens inngroddhet også her hjemme.
Dagens brutale virkelighet er at bak løgnen om «den arabiske våren» ligger en sannhet som hittil har kostet mange uskyldige livet – både muslimer og ikke-muslimer. Den arabiske vårens sann ansikt er dødsstraff for dem som står i veien for islamistenes prosjekt. Vi ser det samme i Syria og Irak i dag, og slik var det i Sudan i går, der araberene helt uforstyrret av EU og Vesten hittil har myrdet over 3 millioner sudanere, hvorav de fleste var kristne som ikke lenger fant seg i å bli solgt som slaver i arabiske land. Bak løgnen om «palestinerenes frigjøringskamp» ligger den brutale sannhete at PLOs mord på opptil 100.000 kristne i Libanon først og fremst skjedde fordi de var kristne og Arafats folk trengte steder å bo etter at de ble jaget ut av det palestinske Jordan. Også disse ble oversett fordi sannheten stod i veien for Midtøsten-polotikken. I stedet konstruerte man et «folk» som aldri før har eksistert, og fremstilte endog dette folket som historiske arvtagere il landet Israel – som erstatning for og på bekostning av det eldgamle jødiske folket. I Irak foregår det daglig drap for å rydde bort assyriske kristne, kurdere og andre minoriteter – det skjer endog under vestlig kontroll.

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Er du opptatt av undertrykningen av kristne palestinere i Isral og, eller er det greit å undertrykke kristne så lenge det er jøder som gjør det? (og spesielt hvis det er arabere som blir undertrykt)?

Er jøder det mest verdifulle “folkeslaget”? Er det en slags rangordning mellom ulike menneskegrupperinger og er i så fall arabere nederst på denne verdistigen?

Syns ikke en kommer særlig nærmere reinspikka rasisme enn dette, så om en skal godta din (over)generalisering er du i hvert fall totalt diskvalifisert til å trekke antisemmitismekortet.

Om det fins et folk som kan kalles jøder kan og diskuteres. Genene har tross alt blandet seg ganske mye opp i gjennom også i midtøsten, så araber/jøde har blandet seg mye del sammen.

Syns ikke bibeldefinisjonen holder mål heller. Da blir det i så fall et religiøst folkeslag. Når det holder med en jødisk mor, kan jo min jødiskhet ha blitt utvannet i et hav av generasjoner.

Ellers er jeg enig at innvandringen har gått for langt i europa selv om det ikke er svart hvitt det heller.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  fjellstugan
11 år siden

Tråkket jeg på en kvise eller en øm tå?
Det er da slett ingen folkeslag som er verdt mer enn andre. Det er noe helt annet jeg skriver mot her – det er en religiøs fundamentalistisk ideologi som er både eksluderende og krigersk, intolerant og inhuman.

La meg ta et meget delikat eksempel. I Jerusalem og Roma har man frihet for alle religioner nettopp fordi det her ikke er noe muslims styre. I Mekka derimot blir du som kristen eller jødisk ikke tolerert overhodet – du risikerer rett og slett å bli drept på flekket hvis du tilkjenngir hva og hvem du tror på.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

Er vel noe som heter kjenn din fiende Useless :)

Mens du sitter her i paranoiaen din og gjemmer deg bak buskene for onde pedofilemuslimskeselvmordsshariaterrorister så sitter Lucifergutta og brenner kristne levende i ovner

Nå skal fruktene av alle falsk flagg opprasjonene høstes, mange har svelget splitt og hersk programmet med å sette muslimer og kristne opp mot hverandre sånn at de har kunnet jobber i fred i kulisene

FEMA campene blir fylt opp med FEMA Coffins nå ( Kremeringskister med plass til 3-4 personer )

Rådet fra insidere er å slippe alt du har i hendene og komme deg til fjels fortere en f…

Våre brødre i USA er vettskremte av de som nå skjer der borte

http://beforeitsnews.com/story/2112/509/CIA_HQ_Insider:_30,000_-_100,000_Russian_Troops_Scheduled_To_Arrive_In_America_Within_The_Next_7_Months.html

The Red Horsemen Is Coming…

http://www.youtube.com/watch?v=FZF2b-PojQ0&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=3&feature=plpp_video

Fema Coffins shipment seen in Georgia!

Mange har lurt i 20 år hvor det ble av barnesoldatene til sovjetunionen / russland Nå vet vi det
De kan springe fra Russland tørrskod over til nordpolen barføtt med ein kvikklunch.
Dette er folk som aldri har gjort noe annet enn og trene på og drepe, drepe og drepe som hjernevaskede supersoldater.

Jeg misuner ikke akkurat de som har valgt å bosette seg i “frihetene land” nå fremover :|

Knowthyenemy
Knowthyenemy
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Ikke alle muslimer er inneforstått med at de lar seg lede. Imens har satans synagoge tatt et bevisst valg og prøver ikke skjule det engang :p

Vandalf
Vandalf
Abonnent
11 år siden

Ups, den kom på feil plass.

Anyway; beklager så meget dersom du tok det ille opp.

Du legger imidlertid fint opp til det selv når du imøtegår useless2 slik du gjør her.

Jeg antar du ønsker debatt all den tid kommentarfeltet er åpent.

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
11 år siden

I følge oslos millitære samfunn var det Senator Hiram Johnsen som sa det berømte sitatet i 1917

http://home.hio.no/~elisabe/Oslomilsamfund.htm

Useless: Tror du dagens krigspropaganda er sannferdig i motsetning til bakover i historien? Hvis ja, hvorfor? Ganske nært nåtiden er det f.eks allment akseptert at irak-krigen var(som alle kriger) basert på en løgn(krigspropaganda), altså oppdiktede masseødeleggelsesvåpen.

Hvorfor er det så langt fra det til å tenke seg at al-qaida er tilsvarende oppdiktet(krigspropaganda)?

Har noensinne en krig blitt startet der krigens egentlige formål er lik krigspropagandaen? Frigjøre kuwait?Innføre “demokrati” i afganistan?Frigjøre Chile fra demokrati?Stoppe produksjon av masseødeleggelsesvåpen? Hjelpe folkeopprøret i Lybya mot den fæle(irriterende?) diktatoren og innføre et flott demokrati?

Fins det en eneste krig der stormakter er involvert som handler om hederlig idealisme? Jeg har et klart inntrykk av at det fins en haug med mennesker som faktisk tror dette, kanskje tom en majoritet. Og akkurat mtp har jeg store problemer med å forstå hvordan er mulig.

Bombingen av jugaslavia vil du kanskje nevne. Stoppe et påbegynt folkemord. Og hvis vi ser bort fra unnfallenheten i et langt større folkemord på afrikas kontinent og andre relevante eksempler og lar være å diskutere premissene, dvs bestod krigen av slemme serbere som bedrev folkemord mot snille bosniere,kroatere etc som ikke gjorde slemme ting- om det så var så enkelt og svart hvitt- et folkemord som måtte stoppes…

tror jeg fremdeles ikke det er årsaken til at nato går til angrep. Dessverre tror jeg ikke nato bryr seg katten over drap og elendighet. Etter kuwait-krigen ble irak boikottet og medførte noe sånt som 700 000 barn døde pga det. Hillary Clinton har i etterkant uttalt at “det var verdt det”. Og gjengs retorikk over der er at det var Saddam som drepte barna ved å ikke gå av og ikke etterkomme kravene.

Et enkelt eksempel som for meg holder i massevis til å ikke begynne å illusjonere om noen idealistiske motiver i en krig, annet enn evt god reklame for å starte krigen for å oppnå det egentlige målet ved krigen.

Kielland:

Jeg skal komme med en innrømmelse ved at også jeg heller mot den siste forklaringen også i ikke frustrerte øyeblikk, jeg fikk et anfall selvmoderering for å ikke være for nedlatende. problemet er bare at det utgangspunktet ikke gjør det spesielt lettere å påvirke til mer selvstendig tenkning og informasjonsinnhentning. Mao gir ikke den holdningen massiv motivasjon til å lirke i folks, etter mitt skjønn, massive hjernevaskede virkelighetsoppfatning.

Jeg husker fra en av historietimene på ungdomskolen der en klassekamerat spurte læreren om hvordan så mange mennesker kunne bli med på så mye vondt(hitler-tyskland) Læreren sa det ikke fantes noe godt svar på det

I ettertid ser jeg at det hele er såre enkelt og at ingenting har forandret seg(til det bedre) siden den gang. Vi så også filmen “the wave” som skulle advare mot massesugesjonen. Det tragiske er at folk ikke klarer å gjenkjenne den samme massesugesjonen når den foregår på makronivå og ikke i en bitteliten sekt eller konstruert facsistisk studentbevegelse som filmen så vidt jeg husker skildrer. http://www.youtube.com/watch?v=BVRXXbU-z7U

useless2
useless2
Abonnent
11 år siden

Jeg stusser over at NS ikke praktiserer “likhet for loven”. Her blir man fortalt at personangrep blir moderert og kan føre til utestengelse. Hvorfor skjer dette ikke i denne artikkelen? Er det slik at Herr Kielland i dette tilfellet som artikkelforfatter oppnår en større takhøyde enn vi som kommenterer det han skriver?

Jeg kan glatt heve meg over hans kommentarer om mine sklivefeil – det er slikt som skjer når fingrene suser over tastaturet og man ikke korrekturleser for eventuelle trykkleif :-)

Forøvrig synes jeg denne artikkelen var svært tynn suppe som i sin helhet synes å være copy/paste fra GlobalResearch:
http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24738

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

Er ikke det punk 5. i debunker håndboka Useless ?

Når andre bruker samme hersketeknikker en som selv så hopp straks over i offerrollen og få sympati

Haddde jeg fått 50 øre hver gang en septiker kommer med en 2 sekunders onliner etter at jeg har skrevet en avhandling så ville jeg vært millionær i dag, alltid det samme : HA HA HA HA Du har en kommafeil din idiot, Har du ikke tatt medisinene dine, har du rømt fra dyrehagen, ta pillene dine, hvordan kan vi ta det du skreiver seriøst når du har en kommafeil osv

Skjønner godt at enkelt artikkelforfattere blir irriterte når de bruker dager og år på artikler for så å å bli spammet ned med onlinere fra septikere

Vel nå har jeg ikke så lave tanker om deg at du selv tror på wikipedia linken din, det ble vel kun lagt ut for å provosere artikkel forfatter eller hva ?

Wikipedia sier foresten også at det bare en små paramilitære nazistgrupper som er skeptiske til den ofisielle Bush versjonen om 9/11

Mao vil det si at 69 % av Amerikanerene, 97% av muslimene, 62% av Asiatene og 54% av Europerene tilhører paramilitære nazistgrupper ifølge Wikipedia

Vist målet med 9/11 var å lure septikerene så kunne de spart seg alt brydderiet, de trengte ikke engang sprengt WTC 1, 2, og 7 sammen med Pentagram, det hadde holdt lenge å holdt en pressekonferanse og sagt at B-gjengen sammen med Svarte Petter har utført terrorangrep mot USA og mediene deres tok seg av resten, septikerene vile ikke tvilt et sekund siden det er autoriter som sier det, septikerene ville seff kaste seg over saken og hjulpet til med å underbygge det autoritene sier med å grave frem store saker som beviser at på at B-gjengen også tidligere har utført terrorangrep mot Onkel Skrue og Mikke Mus

Kanskje et dårlig eksempel siden den er langt mer troverdig enn den andre historien med at magiske Huleboere fra Ghanistan som dro til andre siden av kloden med 3 brevåpnere for å ta verdensherredømme, for å stjele 2.3 billioner og noen hundre tonn med gull før de satte seg på et fly til Saudia Arabia dere trollmennene lever lykklig den dag i dag…. snipp snapp snute …….

Vel rett skal være rett, han ene kom seg ikke på flyet for han mistet passet sitt da han krøp ut av flyet etter å ha styrtet det inn i WTC, dobbelt uflaks i grunn siden passet ble funnet like fint og helt blandt millioner av tonn med masse som ble til støv

Du har jo også gjort en glimrende research som klarte å finne en artikkel på nett som sier det samme som artikkel forfatter skriver
Gjør litt mer Research du så vil du finne millioner av artikler der ut som alle sier det samme :)

For den jevne Nyhetsspeil leser så var nok ikke denne artiklen noe WOW, de aller fleste har nok både sett filmene og kjenner til hele fakta historien bak Al Qaeda og Spøkelse Laden eller Tim Osman som CIA kaller han

Selv om det ikke har stått i VG så så har det lenge vært offisielt at både CIA, Mossad, Palkistanske ISI og andre etteretning/terrororganisasjoner for lenge siden har inrømmet at Spøkelseladen døde i en hule i Afghenistan av nyresvikt 22 des 2001 som en gammel og svært syk mann som var avhenig av dialyse

Etter den tid har han vært drept mange ganger og observert både i palassene til kjente fugurer som Saddam, Mahmoud Ahmadinejad, Daffy osv

Nå siste gangen han ble drept så ble han til fiskemat, men enda funker det helt greit å bruke han for alt han er verdt, vi leser daglig om hvordan Spøkelseladens hemmelige dokumenter sier at det bare er droner som kan bekjempe terror, Spøkelseladen planla å sprenge det hvite hus, drepe Obama, Drepe den og sprenge den …. bla bla bla.. snart kommer dokumentene fra Laden som sier at bare chipping av massene kan forhindre Al Qaeda og utrydde vestens innbyggere

Man kan jo umulig være skrudd riktig sammen vist man seriøst tror at det er en skummel konspirasjonsteori at folk med penger og makt ønsker seg mer penger og makt

Ser man bakover i historien siden menneskene kom til så består den utelukkende av folk med penger og makt som bruker LØGN , LØGN og atter Løgn for å øke sin makt og pengebinge så hva er det som får noen til at tro at dette plutslig har stopppet opp i dag ?

Jo flere som tror på løgner og propaganda jo lengre er er de villige til å gå, septikere og sofagriser som svelger evenentyrene om 9/11, Madridbombene 9 mars, London bombene 7 Juli, Norge 22.juli osv osv ber om å bli sprengt i luften eller skutt flere ganger, psykopatene bak ser jo at dette går som en lek dette må vi gjenta :)

Rare er jo at enkelte er vettskremte for terror enda statestikken viser at det er 20 000% høyere sjangs for å dø av å sette en kjeks i halsen eller skli på et såpestykke

Burda men ikke da logisk sett teppebombe eller nuke alle kjeksfabrikker og såpefabrikker ?

Ikke alle mediene er like ille, NRK har faktis vist flere flotte fakta dokumentarer om både Bin Ladens første død, Ghanistan, Mujahedin og om Guanatanamo

På Guanatanamo så eksisterer det ikke noe som heter Al Qaeda fanger, alle er vanlige folk som er kidnappet i Pakistan, CIA gir 5000 Dollar for hver person som de får overlevert, Pakistanske bander og Blackwater kidnapper turister og alt det skal være for å overlevere dem til CIA og US baser i Ghanistan og tjener fett på det, på Guanatanamo blir de sittende uten lov og dom, ca 20 eks fanger ble interjuvet og ikk en eneste en av dem hadde sett noe til eller hørt om noe Al Qaeda fanger der… kanskje ikke så rart…. vansklig å finne noe som ikke eksisterer
I Afghanistan og andre muslimske land er det ikke en eneste en som tror på myten om fanatisk troende selvmordsbomber, de ser at vanlig folk og barn som aldri har vært relgiøse eller politisk engasjerte drar på skole eller butikken for så å bli borte mange timer før de kommer tilake og sprenger seg selv i luften, noen plutslig i andre land dager etterpå…. nyaktig hva som er årsaken til dette er det mange meninger om som jeg ikke skal skrive noen avhandling om nå siden det er en lang historie vi kan ta en annen dag :)

Det ligger masse vidoer og dokumenter der ute både fra Generaler, forskere, E-tjeneseter og mange mange fler som bekrefter det artikkel forfatter skriver her vist det er noen som forsatt ikke har fått med seg fakta om Al Qaeda noe jeg tror at alle lesere allerede viste lenge før denne artiklen kom, ja borsett fra en liten fanatisk ekstremgruppe som blindt tror på autoriteter totalt uten evne til å tenke kritisk da :)
Vi så hvor ekstremt farlige og hvor mye skade slike ekstremgrupper som Septik kan utgjøre for samfunnet under Krystallnatten 9/11 i 1938 da de blint stolte på sine ledere som endte med 70 millioner uskyldige ofre

Noen lærer aldri … sukkk…som er direkte årsak til at historien alltid gjentar seg… dobbel sukk …

Personlig så kostet fakta opplysning om Al Qaeda meg dyrt, for 2 år siden så hadde jeg en Facebook side med over 700 venner, tusner av mailer, bilder, dokumenter, avhandlinger og Codex, hundrevis av arbeidstimer osv osv som bare ble slettet og deaktivert med et tastetrykk fra Facebok da jeg la ut en dokumentar på siden min med fakta om Al Qaeda

Alt bort vekk ca 3 min etter at jeg delte fakta dokumentaren om Al-Qaeda, prøvde å sende mailer til Facebook ledelsen men fikk aldri noe svar, nå har jeg akkurat oprettet ny Facistbook men gidder ikke å bruke den til å spre sannheten lenger siden jeg nå også har en masse barn på listen jeg ikke ønsker å skremme med med fakta om psykopatene som styrer, folk får oppsøke sanhetsforum selv vist de ønsker fakta, vist ikke så må de ikke grine når konsekvensen av å velge cirkus og brød fremfor ansvar rammer dem :)

En fin ABC for dummies som en start er Trive filmen :)

(Official Movie) THRIVE: What On Earth Will It Take?

For de med humor :)

9/11: A Conspiracy Theory

http://www.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
11 år siden

Apropos skrives altså med s. Ellers syns også jeg at argumenter er bedre enn personhets.

Når det er sagt har jeg selv heller aldri forstått hvorfor “folk flest”(?) virkelig tror at krigspropaganda har noe med virkeligheten å gjøre.

Selv i det indoktrinerende skoleverket lærte vi om løgnaktig krigspropaganda i historietimene.

Hva er det som får oss til å tro at alt er annerledes i nåtiden? En kombinasjon av greneseløs naivitet og massemedias (tv og makthavernes aviser) hypnotiske effekt på intellektet(?)

Eller er vi stort sett en gjeng med idioter det er latterlig enkelt å manipulere? I frustrerte øyeblikk heller jeg mot det siste.

Brandulph
Skribent
Svar til  fjellstugan
11 år siden

Tja, “fjellstugan”, der ligger mange frustrerte øyeblikk i en persons liv, ikke minst overfor en selv, før en komme fram til en slik konklusjon. Men faktum er, beklageligvis, at vi er en gjeng med idioter som det er latterlig enkelt å manipulere. Det hele starter fra det øyeblikk vi begynner å sanse våre omgivelser, og det tok femti år av mitt liv før jeg innså det…. hmmmm…. og jeg som, med min M.Sc, var overbevist om at jeg hadde en vel utviklet og funksjonell hjerne! En begredelig intellektuell nedtur, som fortsatt, i en alder av 72, plager meg litt fra tid til annen.
Tom Paxton belyser dette på et utmerket sett i sine viser “I Believe, I Do” og “The Willing Conscript”. Mine beste ønsker “fjellstugan”, og for all del!…. stå videre fram i manndom og villskap!

useless2
useless2
Abonnent
11 år siden

Konspiratorisk er dine påstander helt sikkert velkomne, og spesiellt ettersom de passer inn i et mønster av andre konspiratoriske teorier. Nå er det ikke slik at en “fransk etteretningsoffiser” veier så tungt i den store sammenhengen. Man må da vitterlig ha litt mer kjøtt på beina og litt mer sustansiellt å fare med om en skal rekke lenger ut enn til den helt indre krets av likesinnede for å få gehør for slike påstander som blir fremlagt her.

At Robin Cooks pluteselige død skulle støtte dine påstander blir ganske søkt. Det er da en hel rekke mennesker som faller døde om av hjertesvikt i mye yngre alder enn Herr Cook.

Hvis man leser i Wikipedia blir bildet litt mer nyansert:
http://no.wikipedia.org/wiki/Al-Qaida

Knowthyenemy
Knowthyenemy
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Hillary Clinton sier de skapte Al Qaida.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Knowthyenemy
11 år siden

USA sitt engasjement her er velkjent, og det Hillary Clinton her sier er også velkjent. Relasjoner den gang og nå har endret seg formidabelt, og USA makter ikke å styre religiøse islamistiske fundamentalister – dette siste er en erkjennelse alle lesere her på NS også vet, eller i det minste burde vite.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

Eneste vi kjenner til her på NS er ditt ekstreme Muslim hat som ikke kjenner noen grenser og din fanatiske troskap til zionistene som er i ferd med å utslette både Israel og jødene som bor der

Men det blir vel sånn når man bare sitter og leser kristenzionistiske propaganda forum :)

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Hvis DU representerer VI her på NS, og at dine synspunkter er de som råder grunnen her er det en svært trist sak. Du har nok mange med deg i dine synspunkter, og du er jo slett ikke den eneste som renner over med personkarakteristikker, men dette gir deg ikke annen tilfredstillelse enn øyeblikkets glede. Sannheten er en frukt som ikke bør høstes før den er moden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

Det er nok ingen som deler verken mine eller andre synspunker i alt her på NS, her er det ingen som tenker likt sånn som i visse andre kretser

Det du sier bare beviser det mange vet om hvor farlig det er å ikke bruke bredden men bare begrense seg til en side når enn søker fakta

Nå leser jo jeg også kristenzionistiske forum men i tilleggg så leser jeg også alle andre forum, bøker og medier på bredest mulig nivå

Det jeg leser er skremmende lesenig om hvordan mange mener at Palestineske barn bør være glade for at de slipper å måtte betale for å bli marinert med hvitt fossfor fra Israelsk fly og lignende
Gud skapte Palestinerene så zionistene kunne drepe dem … bla bla bla

Israelvennene som ikke bryr seg om jødene

http://www.dagbladet.no/2009/02/06/magasinet/kristendom/israel/4436173/

Jeg har ikke noe i mot deg Useless, jeg syns du er en fin fyr med masse kunnskap der jeg deler mange av dine meninger, det er bare det ekstreme synet du har på dine medmennesker i Araberlandene som får meg tiil å hoppe i stolen her mange ganger

Men er litt overasket over å finne deg her nå, store deler av dine medbrødre har tatt på seg ryggsekker og sett seg på hustakene der de venter på The Rapture

Som Jesus sa så skulle det jo skje i Mai 2012

Får prøve å se om jeg husker reglen fra Jesus til Matteus ordrett her … hmm….

Når greinene blir myke og trærne blomstrer
Like før sommeren kommer og verden ledes av mange monster
Når Useless begynner å gå uten kler, vil tegnene vil vises her
Da er enden her og de rettroende skal ikke lide mer

Men det store spørsmålet er jo er du en rett troende eller er du lurt av løgnens og manipulasjonens mester som sier rett ut at han skal starte mange sekter, ordner og trosretninger ledet av av falske profeter skjult bak et falskt ytre

Nå har ikke jeg lest hele sorteboka men av det jeg har lest så står det ingenting om at Jesus sier man skal la seg forføre av ledere som bomber barn med hvitt fossfor

Derimot så sier han med horn og Hannibals guder at brannofring av barn gir makt, styrke og rikdom

Som en god samaritaner som jeg er så prøver jeg bare å hjelpe deg inn på den rett sti igjen før det er for sent, toget du satt på tok en U-sving en eller annen plass på veien :)

Nostradamus Effect – The Rapture (1 of 3)

http://www.youtube.com/watch?v=7M_sIdlh_qs

Nostradamus Effect – S01E09 Satans Army.

http://www.youtube.com/watch?v=bd8xNUqpztU

Og seff har du helt rett når du skriver at sannheten er en frukt som ikke bør høstes før den er moden, bare man ikke venter så lenge med å høste at frukten råtner

Som jeg har sagt i over 1 år så så vil en kraftig solstorm ramme oss 11 mai, ups ..jeg hadde vist rett igjen i min tolkning av det ene illuminati kortet og min tolkning av budskapet i Illuminati filmen G.F i V for Vandetta

Venter kraftig utbrudd på solen

Stadig buldring i den enorme flekken på solen varsler at et stort utbrudd er på vei i direkte retning jorden

http://www.storm.no/nyheter/venter-kraftig-utbrudd-paa-solen-3778459.html

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Smurf.

Jeg regner med at mye av det du skriver er for å underholde deg selv med provokasjoner og personkarakteristikker av annerledestenkende. Hvis det var så enkelt at jeg var så ensporet som du antyder, så hadde jeg vel ikke stukket hodet mitt inn her – eller?

Jeg hater forøvrig ikke MENNESKER av noe slag, men har faktisk fantastiske venner som er like uenige med meg som deg. Det jeg derimot hater er ideologier som bygger på å legge under seg mennesker med tvang. Dhimmikulturen og deres kalifat er en slik. Hvis du forsvarer denne form for islamsk fundamentalisme mens du lever i et demokrati synes jeg oppriktig synd på deg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

Samme gjør jeg med deg Useless :(

Det er bare fryktelig trist og jeg skjønner nå at det ikke er noe håp hverken for deg eller oss andre..

Alt er helt klokkeklart men de blinde ser ingenting

Jeg skal fortelle deg en liten historie så kansje det blinker noen lamper i bakhodet ditt

I 1095 så kontaktet Keiseren av Konstanitnopel Pave Urban den andre for å be om hjelp med å beskyttet sine grenser mot Tyrkerene, han ønsket 300 Riddere
Pave Urban den andre så sitt snitt til å øke sin makt og sin pengebinge med å også erobre landet som fløt av honning og melk

Paven sende bud etter riddere i hele Europa, de ble lovet bilett til himmelen vist de deltok i det kommende korstoget, Pave Uraban opphevet det sjette budet du skal ikke drepe på vegne av Jesus som Jesus stedfortreder på jorden

Pave Urban gav også bilett til til himmlen, Gud og Jesus vist noen drepte en eller flere jøder, etter kort tid så var en hær på 60 000 mann stablet på beina ledet av Godfrey
I det hellige land så levde msulimer, jøder og kristne sammen i fred og fortståles i alle byer, det var rene utiopia for de alle noe som førte til at landet flommet over av rikdom, melk og honning

På veien mot Jerusalem så drepte Korsfarene alt i byene de inntok, jøder, kristne og muslimer, kvinner barn og dyr
De første byene de masakrerte var ikke engang under muslimsk kontroll, det var rene Kristne byer
Men det var bare starten etter hvert så begynte de også å spise befolkningen i byene de inntok, barn ble spiddet levende og grillet over bål og spist, voksne ble kokt levende i gryter og spist

Går man litt lengre inn i historien så ser man at svært mørke krefter var med på deres side, Edessa inntok de på mirakuløst vis, da de kom til Antiokia så måtte de beleire byen i 8 mnd, de var på vei til å gi opp og Tyrkiske forsterkning var på vei for å hjelpe de kristne, jødene og muslimene i Antiokia, men bare timer før forsterkningene kom så slapp en muslimsk forerder som ble lovet gull, land og makt korsfarerene inn i byen der de masakrerte alt, timer etterpå ble de selv beleiret av de Tyrkiske forsterkningen som nå var annkommet, alt håp var ute men da kom en ond munk ved navn Baphomede på en lur ide, han gravde ned et spyd og så sa han til det andre at han hadde fått en visjon om at Jesus hadde sagt at de ville bli uovervinnlige ved hjelp av dette spydet som Jesus hadde sagt lå under alteret til han, seff lå det falske spydet under alteret der siden han hadde lagt det der selv, alle ble lurt og fikk enormt mot og nye krefter der de red ut og jaget bort de Tyrkiske styrkene, na var der strake veien til Jerusalem der det bodde 30 000 jøder, kristne og muslimer sammen i fred og forstålese med hverandre under en Egyptiske leder

Den 14 Juli I 1099 så ankom 13 000 korsfarere Jerusalem, nok en gang fikk de hjelp av mørke makter, i en hule like utenfor byen ble det funnet store mengder bjelker som var nok til 2 beleiringstårn som var direkte årsak til at de klarte å innta Jerusalem der de masakrerte alt som var for fote i kjent korsfarer stil, store hauger med lik som pyramider lå overalt i byen, grusomhetene mangler sidestykke i historien

Da 9/11 inntraff og Bush sa han skulle sende et Korstog til Irak så gikk det sjokkbølger gjennom den muslimske verden for de viste utmerket godt hva som ventet dem nok en gang :(

Man ser hele veien i historien etter det hvordan de sataniske tallene 9/11 og 13 går igjen i alle deres opprasjoner

Historien stopper seff ikke her, myten sier at de skal komme store katastofer fremover nå, etter noen uker med katastofer så skal en mann utnytte kaoset som råder til framstille seg som en redningsmann for menneskene, folk flest også de troende vil la seg forføre og hylle denne mannen som en gud, alle vil få et merke, like etter at han har fått makten så skal han gå til krig mot Iran som vil spre seg i løpet av timer så Israel og de Arabiske landene utsletter hverandre, 1/3 av havet skal farges sort av alle de arabiske oljekildene som bli bombet, historien videre sier at denne super onde personen skal overvinnest til slutt og en ny og fredelig æra starte for menneskene :)

Alle vet jo hvem denne personen fra supermans hjemland er som skal vise sitt sanne jeg etter 3.5 år med makten’

Stakkar muslimene som har en solformørkelse og venuspasasjen i sitt flagg og sitt kjennemerke som ikke skjønner at de går rundt med datoen for sin egen undergang i sin egen logo… gud hjelpe meg så ironisk patetisk

Vel du skjønner sikkert hvor jeg vil, ingenting av det jeg skriver over trenger å skje sålenge vi ikke lar oss forføre av løyner fra psykopater som ønsker makt, kontroll og penger
Mao så bestemmer vi helt selv vår egen skjebne men det betinger at folk flest kommer seg ut av soffaen fort og sier at dette vil vi ikke være med på, vi vil ikke drepe våre medmennesker for å fylle deres lommer og oppfylle deres våte drømmer om ultimat makt

Ikke en eneste krig i historien har vært startet på annet vis en Løg, Løgn, Løgn og falsk flagg oprasjoner, falsk flagg opprasjoner og falsk flagg opprasjoner utelukkende på grunn av en liten super elite med penger og makt som ønsker seg mer penger og makt

Er det noe du lurer på så bare spør, jeg kan grundig dokumentere selv den minste bokstav i historien jeg forteller deg

Her kan du se min barndom på 30 sek som gjør at du helt sikkert vil kose deg :)

http://www.youtube.com/watch?v=Qa8MjjMajEA

Knowthyenemy
Knowthyenemy
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Usa klarer ikke å styre djevelens planer hvor enn de befinner seg. I sionistene eller muslimene. Det spiller ingen rolle, de har glemt budskapet til Jesus og ærefrykten for Abrahams, Isaacs og Jacobs Gud. De er forført til å spille med i et spill som skal samle verden i falsk fred da mennesker er så trøtt av krig og elendighet at de vil inngå kompromisser med Guds sannhet.

Bjellene som bør ringe, er jo at samtidig som USA kriger i offentlig skue mot AL Qaida og deres muslimske terrorister, så hjelper de disse muslimene også til makten i Libya og Syria. Morderiske rebeller som også har glemt hvor deres lønn ligger og glemmer sin lydighet til Herren.

Denne krigen kan ikke vinnes i denne verden med våpen.
Denne krigen kan bare vinnes spirituelt ved at en sprer Jesus Budskap og Guds ord.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Hei Smurfen
Vi har jo vår egen Sigurd Jorsalsfare(Jerusalemsfarer) som var kongeriket Jerusalems(kristensions) første kongelige visitt. Baldvin I som var Jerusalems første konge etter det første korstog, tok godt i mot Sigurd og hans seks tusen mann med veier dekket av palmeblader og tepper. Sigurd hadde blitt bedt om å rydde vei for kongen i Libanon og Syria. Sigurds korstog tok tre år og ble avsluttet sommeren 1111. På vei til Baldvins honning & melk ryddet Sigurd unna muslimer i bl.a Spania og Portugal.

Balvin I, greven av Edessa ble (selvfølgelig) kronet 25. desember 1100 i Betlehem og ble omtalt som den nye Josva(Jesus), guds høyre hånd av sine egne. Kongeriket Jerusalem som var litt større enn dagens Israel, skrumpet inn under muslimenes Saladin og endte opp i en tysk ridderorden i byen Akko(Sigurds Akersborg)/Haifa. Hovedsete for FN-religionen Bahai og Bahaullah. En tempelridderorden for europas adel med hertuger, grever og kongelige. Bruno Platter er visstnok stormestermester for ordenen i dag som utad er en veldedighetsorganisasjon på lik linje med frelsesarmeen.

Vikingene hadde i mange år før Norge ble kristnet jobbet som leiesoldater hos katolikkene(Væringer),Patriarken i konstantinopel(Miklagard)og vatikanet.

http://no.wikipedia.org/wiki/Sigurd_Jorsalfare
http://no.wikipedia.org/wiki/Baldwin_I_av_Jerusalem
http://no.wikipedia.org/wiki/Kongeriket_Jerusalem
http://no.wikipedia.org/wiki/Den_tyske_orden
http://en.wikipedia.org/wiki/Bruno_Platter

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Knowthyenemy…
Håper ikke du mener det seriøst at kriger bare kan vinnes ved å spre Jesus budskap og Guds ord. Dette har man beviselig hold på med i noen tusen år, men tilstanden i verden blir stadig mer kritisk. Ingen som formidler Jesus ord har peiling på hva de snakker om, de skaper kun mer og mer galskap. :-)
The Nightmare Called Religion

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

“Nå er det ikke slik at en «fransk etteretningsoffiser» veier så tungt i den store sammenhengen. Man må da vitterlig ha litt mer kjøtt på beina”

Anser du det som sannsynlig at fløyteblåsere som dertil senere blir dømt for å røpe krigshemmeligheter vil utgjøre en majoritet? Har fløyteblåsere noensinne utgjort noe annet enn en massiv minoritet?

Selv vil jeg trekke helt motsatt konklusjon. En fransk offiser har langt høyere troverdighet enn propagandaminesteriet til usa/nato.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Hvis du ikke mener en etterretning fra Frankrike ikke er god nok, hva med CIA og Steve Pieczenic, her på “Coast to Coast” med Dr Nory? http://www.youtube.com/watch?v=4a3m3Tlf7N4

BCC om samme tema, at AlQuida kun er en skygge: http://www.youtube.com/watch?v=cHAwbYpRGkQ

Ellers er finansieringen og bevæpningen av AlQuida ganske godt dokumentert i filmen “Wilson’s War” med Tom Hanks.

Brandulph
Skribent
Svar til  useless2
11 år siden

Først vil jeg sleive ut med, at jeg finne mer enn et lite snev av selvironi i ditt valg av ditt nick; useless too. ;-)
Og så til hva jeg vil påpeke her; NEI!… du snur det hele på hodet… vrenger det hele inn ut! Det er intet konspiratorisk i hva Morten Kielland skriver. Hva han presenterer for deg og resten av oss, er innsyn i deler av den konspirasjon som vi daglig er utsatt for. Konspirasjon som bankes inn i oss gjennom massemedia hver eneste gang vi trykker på knappen eller åpner avisen.
For meg står du således fram som et eklatant bevis på at den konspirasjon som MK orienterer om, faktisk lar seg gjennomføre med massivt og sentralt kontrollert bruk av massemedia.
(Imidlertid ser jeg selvsagt ikke helt bortfra at du er en sleip lakei for de som står bak konspirasjonen. :-)

« Forrige artikkel

21. Mai forkaster Stortinget protestantismen

Neste artikkel »

6 kjennetegn på en psykopat

55
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x