Satans disipler, speiderne

4.4K visninger
12 minutter lesetid
23

Speiderne. Bare en uskyldig forening for barn som vil ut i naturen ?

La oss se litt på hva det faktisk er og organisasjonen bak. Jeg var selv speider engang, det var lærerikt og gøy.

Når speidere marsjerer på leirer og konkurranser, bærer de alltid logoen fremst på en stang og på speiderskjortene. Liljen er selve speidersymbolet som du ser på  bildet under. Få, eller ingen vet hva logoen betyr, hva det symboliserer eller hvor det kommer fra. Det er makten i symboler skal jeg prøve å forklare i denne artikkelen.

Folk flest tror speiderne er barn og ungdom som liker å hjelpe gamle damer over veien, komme seg ut i frisk luft, være sosiale med likesinnede,  lage knuter osv., og det er faktisk så og si 100% korrekt.

Men, bytt liljen ut med et hakekors. Du utløser raseri og sjokk, men speiderne er nøyaktig det samme? Barn og ungdom som liker å hjelpe gamle damer over veien og som liker å være ute i frisk luft. La oss si at de fremst veivet med et IS flagg. Alle barn har IS-logo på skjortene sine. Det er forsatt det samme. Folk hadde kjeppjaget dem. De hjelper ikke at de  forsatt er barn og ungdom som liker å hjelpe gamle damer over veien. Som sagt, makten ligger i symbolene, IS flagg og hakekors er ikke i nærheten av den vannvittige ondskapen som liljesymbolet representerer.

Speiderne er en kristen organisasjon og i speiderne synger man kristne sanger og leser kristne historier. Man må også  være kristen for å bli medlem i Frimurersekten.

Så hvordan i all verden kan noe kristent tilhøre noe så vannvittig djevelsk som jeg nå skal forklare? Hva er motstykket til Gud? Det er Satan som alle vet. Hva er Satans oppgave her på jord ? Det er å samle flest mulig tilhengere og sjeler. Og hva spotter Gud mest av alt ? Det er å dra de kristne over på sin side.

Om du hjelper gamle damer over veien 24 timer i døgnet, synger kristne sanger så hjelper det ingenting, du spotter bare Gud enda mer så lenge du bærer Satans logo. Da tilhører du han og det er overhodet ikke noe du kan gjøre for å endre det, på samme måte som om du bærer Hakekors eller IS logo.

Det er ene og alene grunnen til at Satan alltid jakter kristne. De er 10 ganger mer verdt en en hedning, kriminell eller en psykopat.

Marsjerer du med hans logo, tilhører du han uansett – hvor snill du er eller hvor mye du ber.  Alle megakirker er grunnlagt av Frimurere, alle biskoper er Frimurere, 50% av alle prester er Frimurere, samme er de fleste predikanter og pastorer og forkynnere.

Hva selger han da?

Samme som Greta Thunberg. Frykt, skam, panikk og syndDette er en lojalitets-erklæring, du viser hvilken Gud du tjener. Samme lilje-symbol finner man også i en rekke andre steder som i kirken og hos de store NWO familiedynastiene osv.

Hva er Frimureri? Før måtte man være kristen, nå har enkelte losjer gått over til å tro på en høyere skaperkraft. Losjene er dekket med Satan- symboler (de falnes vinger, den vingede disk ) eller Anunnaki-symbol. Anunnakiene er nøyaktig det samme som de falne, de 200 som ble kastet ned på jord til Mount Hermon, fjellet Israel har okkupert fra Syria. Anunnakiene er nesten alltid avbildet med vinger og noen ganger også horn. Anu er guden deres, også kjent som Satan.

Her er kongen på losjebesøk, se over døren.

Mange kristne hopper av etter noe grader. Som de alle sier, det har overhodet ikke noe med kristendom å gjøre, det er ikke engang lov å diskutere religion eller politikk i losjene. Allerede på første Frimurermøte må man sverge troskap til Satan over en King James bibel der halve bibel er av de falne, siste kjent fra Egyptisk mytologi som Horus, Iisis, Osiris, Anubis, Seth, Ra mm.

Man blir lagt i likkister, hengt, drept med sverd, må vandre i ganger med barneskjelleter osv for å påføres skrekktraumer, når man er passe vettskremt så må man sverge en ekstrem ed, lojaliteten til dine losjebrør går lang foran familien. Det er en lojalitets-sekt som er så ekstrem at har de bare mistanke om at du ikke er 100% lojal så blir du tatt ut. De fleste som blir med, blir med for at de tror de skal få fordeler andre ikke har, knytte kontakter og få kontrakter, immunitet mot straffeforfølgelse osv.
De første 3 gradene er mer som rekruttering for de høyere grader. Ser de en som er ekstremt lojal med en viktig stilling de kan ha nytte av i sekten ja så løftes du opp. Andre som ikke har det streber hele livet uten å rykke opp i høyere grader.

Det er som lederen for politiets fellesforbund sa da han en rekke ganger var prøvd rekruttert:

Det er ikke Arne Johannesen de vil ha inn i Frimureriet, men derimot stillingen min.

De holder ikke møter i losjen og planlegger faenskap, i losjen knytter de bare kontakter og prater om løst og fast. Det er når de har interesse for deg at de møtes på restauranter og spiser fine middager sammen og tilbyr hverandre “tjenester”, ringer hverandre og ber om hjelp når det er behov for det og får gjentjenester i retur når det behøves.

I Norge er det offisielt 18 000 av dem, men ingen av toppene og de viktige er på listen, så de teller ca 22 000 til 23 000, det er en elite sekt i alle viktige samfunns-stillinger. Globalt teller de 6 millioner, mao en arme av blindt lojale elite topper som er så lojale at de hopper på havet om de får beskjed om det. Bildet er fra innsiden av Vatikanet.

Speiderne ble stiftet av Frimurer Robert Baden-Powell, 1st Baron Baden-Powell, det er oppfølgeren til guttebataljonen som ble stiftet av Frimurer William Alexander Smith. Her noen av speidersymbolene, nederst er nøyaktig samme frimurer symbol.

Så nå når innledningen nærmer seg slutten så kan vi ta for oss liljen (trekløveren symboliserer jentespeiderne, liljen er guttene). Liljen var opprinnelig 3 frosker, men ble endret til en lilje av Merovek, den delvis legendariske grunnleggeren av merovingerdynastiet til frankerkongene.

Han var de saliske frankernes konge i årene etter 450, en mulig sønn av Kong Klodio, men det er feil, han var derimot sønn av Neptunius, en halvgud i følge han selv og historien. Her er våpenskjoldet til Merovek og Merovingerdynastiet. Du ser også djevelen i det Norske riksvåpenet.

Neptunius er også kjent som dyret fra havet, det er først i senere tid han er avbildet som en kjekk gud fra havet. Merovek selv var en helt annen gruppe sin lydige tjener og slave, nemlig the order of the Smeratian Megai, dette er en orden fra underverden så mektige at det ikke tenkes kan. Det er her de tre søte froskene kommer fra.

Så hva sier bibel om de 3 froskene i speiderliljen? Det er selve åndenes ånder som har hersket siden lenge før Satan kom til.. Det er disse master åndene som nå jobber i kulissene. Dette er hva speiderliljen betyr.

I førhistorien så Neptunius ut som dette, Fiskefolkets konge.

Det legendariske fiskefolket her.

Ser det kjent ut ? Lyset symboliserer Lucifer. ( Luc ) Fred meg i …

Alt kan spores tilbake til denne gjengen her som man finner avbildninger av over hele verden. Anu holder her en kongle som er identisk med den men ser utenfor inngangen til Vatikanet, det er så klart ikke en kongle, men derimot en pinealkjertel eller kongekjertel som dem også kalles, nå ser du hvorfor. De er den som gir oss magiske evner og som gjør at vi kan kommunisere med de rette gudene. Dessverre så er den helt ødelagt hos mennesker pga bruk av fluor.


Du ser også den kjente pavehatten til Fiskefolket på bildet under.

Det var de falne som bygde pyramidene, du finner dem overalt, lang nede i havet, på polene, I Russland, Bosnia osv, mest kjent i Egypt, de var gigantiske kraftverk, sollys ble omformet til mikrobølger og hentet ned via obelisker over hele verden. Derfor har du Obelisker utenfor Vatikanet, USA, og en rekke andre hovedsteder i vesten.

På 200 000 år har de styrt verden og dratt det aller meste over til å underkaste seg selv og forgiftet oss fra innsiden. Men snart er det slutt, mye tyder på at de fra nyttår fikk frie tøyler i 1260 dager uten at Gud griper inn, han er ikke interessert å beskytte et folk lenger som har vendt han ryggen. Gud er heller ikke interessert å bryte inn før vi har lært. Bryter han inn nå så vil jo bare alt forsette som før og det er meningsløst.

Mange kristne trodde de skulle være en opprykking til himmel like over nyttår, men det skjedde ikke. Ja så rart når alle har gitt Gud “fingen”, bevist og ubevisst ?

De verste er kristen satanistene eller sionistene som de kaller seg, pur onde mennesker som prøver å samle alle jøder til Israel for der skal de dø til nær siste mann når man har klart å samle dem som sauer til slakt. De hater muslimer, de prøver å samle støtte til storkriger og terror. De tror at Gud vil drepe masse mennesker med kriger på de siste dager så Jesus kan returnere.

Gud skader ingen, Gud starter ingen kriger, Gud støtter ingen ondskap, det er det Anu som gjør. Det et Satan som skal straffe oss for at vi har vendt Gud ryggen. Noen sier at krig er Guds verk, det er så feil det kan bli, Gud gav oss steintavler med 10 bud, det mest hellige av dem alle er at du skal IKKE drepe.

Pave Urban ville plyndre landet som flommet over av honning og melk, men folk ville ikke drepe, det strider jo mot hans bud nr 1, da tok like godt Pave Urban og opphevet det budet siden han var Guds utvalgte til å herske på jord siden han sa at Gud hadde det for travelt til å gjøre den jobben selv og vips så var korstogene på plass der de dro av sted og drepte alt og alle de kom over, jøder, kristne og muslimer.
Som sikkert alle skjønner så trenger ikke Gud noen til å herske for han på jord, det er det kun avgrunnens engel som trenger. det er heller ingen som har myndighet til å oppheve hans aller helligste bud. De skal IKKE drepe.

Hvorfor vil alle til himmel, men ingen vil dø ? Det er noe som skurrer her, så hvordan tenkte de kristne at de skulle komme til himmel ? Ta toget? Heisen ?

Det finnes bare en måte å komme til himmel og det er å bli befridd fra fangeskapet i legemet, altså kroppen og bli hentet opp til han. Det er være livredd for å dø er en ting de har hjernevasket oss med siden vi kom til, det er slik de kontrollerer oss. sitte i et frykt fengsel og være redd hele livet. Det er vannvittig lett å komme til himmels du skal bare følge de 10 bud og du skal bli som Jesus og leve etter hans og og spre budskapet hans, det er bare å følge kardemommeloven. Man skal ikke plage andre. Man skal være grei og snill. Og for øvrig kan man gjøre hva man vil. Men dette er vist helt umulig for de fleste kristne, de er blitt forført av løgnen og manipulasjonens mester siden tidenes morgen.

Så hva sa Jesus: Han sa at det ikke skulle bygges hus i hans navn, han sa han ikke skulle hylles som en Gud, han sa det ikke skulle samles inn penger i hans navn, han sa det er lettere for en kamel å komme seg gjennom en nåløye en for en rik mann å komme seg til himmel.

Mye av dagens kristne i dag lykke-kristne tror at Gud skal gjøre dem rike. Det er jo stikk motsatt av hva Gud sier. Det er bare en Gud som kan gi deg penger, makt og berømmelse. Gud gav oss makt og fri vilje, så hva gjør folk med makten de har fått i gave av Gud ? Joda, de løpe av gårde hvert 4 år for å gi den fra seg til psykopatiske ledere som bruker den til folkemord, etnisk rensing, forbrytelser mot menneskeheten osv. Du er like skyldig i folkemord som lederne våre vist du gir bort Guds gave til deg videre til satanister, hadde ikke du gitt dem makten DIN så kunne de heller ikke drept noen. Jo flere som stemmer jo mer makt får dem. Da blir det vel mer som en elefant gjennom et nåløye.

Husk at Jesus var ikke kristen, Jesus var anarkist, han hatet eliten og lederne, han sa at vi alle skulle bestemme og vi alle skulle ha ansvar. Ikke løpe å gi fra oss ansvaret til andre. Anarki betyr demokrati, i 1814 ville folket ha anarki som betyr demokrati, men eliten ville ha parlamentarisme og partistyre. Sveits er det nærmeste man kommer anarki.

Mange tenker med gru på anarki, det er ikke rart for det er ingenting som skremmer eliten mer enn at vi skal finne ut at vi ikke trenger dem og av den grunn er det blitt demonisert til det ytterste. Så å dra til himmel er utrolig lett, du trenger bare gjøre som Jesus og Gud sier. Har du blitt forført og lurt, ja så bare snur du og velger den rette sti. Men tiden er knapp.

Så hva skiller Kristendom og satanisme ? De kristne har bare en gud, Satanistene har mange. Så ikke la noen av dem forføre deg, lytt kun til Jesus, tenk selv, ikke la en frimurer prest fortelle deg hvor syndig du er og hvor skamfull du bør være. Mange har spurt meg om jeg er kristen, alle har fått samme svar. Jeg er som Jesus, jeg er anarkist, jeg tilber ingen, jeg følger Guds ord og hans lover, gjør som Jesus sier og sprer hans budskap.

 • 48 Jødene svarte ham: “Har vi ikke rett i å si at du er en samaritan og demonbesatt?”
 • 49 “Jeg er ikke besatt av en demon,” sa Jesus, “men jeg ærer min far og du vanærer meg.
 • 50 Jeg søker ikke ære for meg selv; men det er en som søker det, og han er dommeren.
 •  51 Sannelig sier jeg dere: Den som adlyder mitt ord, vil aldri se døden. ”
 • 52 På dette utbrøt de: “Nå vet vi at du er besatt av demon! Abraham døde, og det gjorde profetene, men du sier at den som adlyder ordet ditt, aldri vil smake døden.
 • 53 Er du større enn vår far Abraham? Han døde, og det samme gjorde profetene. Hvem tror du at du er?”
 • 54 Jesus svarte: “Hvis jeg glorifiserer meg selv, betyr min herlighet ingenting. Min far, som du påstår som din Gud, er den som glorifiserer meg.
 •  55 Selv om du ikke kjenner ham, kjenner jeg ham. Hvis jeg sa at jeg ikke gjorde det, ville jeg være en løgner som deg, men jeg kjenner ham og adlyder hans ord.
 • 56 Din far Abraham gledet seg over tanken på å se min dag; han så det og var glad. ”
 • 57 “Du er ennå ikke femti år gammel,” sa de til ham, “og du har sett Abraham!”
 • 58 “Det sier jeg sannelig til dere,” svarte Jesus, “før Abraham ble født, er jeg!” 59 På dette tidspunktet plukket de opp steiner for å steine ham, mens Jesus gjemte seg og skled bort fra tempelområdet.

Så vil du til himmel så har du 1260 dager på til å følge kardemommeloven, det burde i grunn ikke vær så vanskelig. Så hvordan er det i himmel ? 10 år gamle Jeremy døde, fikk møte Jesus, dro til himmel og ble sendt tilbake med et budskap til oss alle. Himmel er full av babyer, grunnen til det er at ingen blir født med ondskap, det er noe Satan lærer deg etterhvert. Alle babyene er babyer som er abortert og blir du soldat der du som høyeste ønsker er å få drepe egne medmennesker så er du ferdig.

På slutten av de 1260 dagene så vil du trygle om å få dø, de levende vil misunne de døde. Da slippes alle helvetes skapninger løs, alt for at man ikke klarte å følge en så enkel lov og lot seg forføre av ondskapens mester og bedrager. Etterpå kommer en ny jord, alt skal skapes på nytt så får vi håpe at de som kommer etter oss er litt klokere enn at de velger å gi bort Guds gaver til oss.

10 yr. Old Jeremy Taken to Heaven, told of Future Events (Shocking!)

https://www.youtube.com/watch?v=zjjUldMA-dg

New Again Brad Paisley & Sara Evans

 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

23 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Janne
Janne
Anonym
3 år siden

Det er jo det sykeste sprøyt at IS flagg og hakekors ikke er i nærheten av den vannvittige ondskapen som liljesymbolet representerer. Hva har naziene utført av djevleskap og hva har islamsk start utført. Sammenlign det med hv speiderne har gjort.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Janne
3 år siden

Det kan se uskyldig ut, men alt kan spores tilbake til Babylon og deres guder. Forkledd som omsorg, ideologi, solidaritet og religion. Det er en og samme talmud. Den stammer fra Babylon og involverer djeveldyrking, satanisme og ofring. Epstein skal ha matet krokodiller/alligatorer med barn. Det er samme idiotene som står bak alt. Speiderne er kommet ut av frimurere. Nazismen og de allierte fra samme kilde. Alt er offer til deres ynkelige gudebilder. Pedofil faenskap som har kommet gjennom ekstremt venstre og høyre. Kanskje det ene Fjotolf hadde rett i da han sammenlignet Speideren og Frimurerne? Han er også en av disse babylonerne.
Same shit, different wrapping. Coca Cola støttet Nazismen. Fanta er laget for nazister. Coca prøver seg på rasisme-propaganda, men er selv i hardt vær for Nazi og KKK bakgrunn. Det ekte white supremacy. Start egne organisasjoner som bryr seg om barn. Disse idiotene gjør ikke det.

Mari
Mari
Anonym
3 år siden

Enda mer nydelig arbeid! Godt jobbet. Om bare folk ville åpne øyan og se hva som skjer så ville det vært lettere å beskytte ungene våre samt resten av samfunnet. Jeg har håp for en Islandsk revolusjon, men ikke for mye håp siden folk er i så dyp dvale at det er snakk om generell koma.
Ser frem til å lese resten av arbeidet ditt.

Knut Holt
Knut Holt
Abonnent
4 år siden

Den dypere meningen med speiderbevegelsener å oppbygge en ung slekt som er lojale mot samfunnets topper og eliten. Men gutter og jenter som går inn i denne bevegelsen brukes også som forsøkskaniner i medisinske og psykologiske eksperimenter. En veldig stor del av medisinsk forskning bruker ufrivillige barn og unge og speiderbevegelsen er et stort rekrutteringsinstrument for dette. Ofte skjønner de unge selv ikke at de brukes sådant, fordi en ofte vil lure i dem anestesia på nattestid og under vile etter strabasiøse aktiviteter. Detsamme gjelder forøvrig idrettsbevegelsen og alle typer bevegelser som tilbyr barn og tenåringer leirliv og liknende.

FJÅS
FJÅS
Anonym
Svar til  Knut Holt
3 år siden

Den dypere meningen med speideren er og bygge opp barn og ungdom til sjølvtenkende vaksne.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  FJÅS
3 år siden

Mye bra som har kommet ut av speideren. Sikkert mange bra ledere. MEN! Det er det at fascister starter slike organisasjoner for å kontrollere samfunnet. Hvis du har en idé og brenner for noe spesielt, så vil de gjerne kontrollere den nisjen du har funnet. Det blir litt som med alternativ media. Hvis du blir stor nok vil de kjøpe deg for å kontrollere. Så har de retningslinjer og bestemte regler for din organisasjon. Hvis du har 100 000 medlemmer og bestemmer at de skal bruke maske og andre fascistiske hodeplagg, så vil det få resten av samfunnet til å følge etter. Samme kan det være innen skole og idrett. Dette er ikke å tenke selv. Da hadde vi ikke hatt det problemetvi har i dag.

Greta Thunberg kontrolleres av pengene. De som forurenser og skader naturen kan fortsette som før. De kan til og med få tilbakebetalt med hvitvasking og skatteunndragelse. Veldig lite blir faktisk gjort. Alt er styrt. Psyops. Kontrollert opposisjon.

Det er også mye seksuelle overgrep mot barn innen disse organisasjonene. Tusenvis av overgrep i speiderbevegelsen i USA. Ikke rart at Biden har vært speider da.
«Selvtenkende» Hunter er endelig på vei inn i MSM. https://rumble.com/vfiimp-disgusting-new-photos-of-hunter-biden-emerge-and-candace-owens-has-some-tho.html
Følg med på dailymail fremover.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9445105/What-Hunter-Biden-left-tell-memoir-revealed.html
Mange innser at omsorg for barn egentlig er vridd til overgrep mot barn.
Mange innser at venstresiden ikke er så solidariske allikevel. Ikke rart at KKK og annen dritt har kommet fra det holdet. Forkledd under samhold og solidaritet. Pedofile, grådige, rasistiske satanister, er hva de er.

https://www.americanthinker.com/articles/2021/04/the_backlash_against_socialism_north_las_vegas_mayor_switches_political_parties.html

Ingen som går med maske foran ansiktet gjør det pga egne tanker. Ingen som er med på prøveproskjektet som kalles vaksine tenke selv. Alt dette er resultat av manipulasjon fra frimurere og deres organisasjoner, og da selvfølgelig media og politikere som også er i samme satanist-klan. Det er derfor de kalles «nyttige idioter»og ikke «selvtenkende». Hvem er du?

ken
ken
Anonym
4 år siden

Gud elsker deg, og han trenger penger! George Carlin sier det som det er! Noen som er uenige?

Chris
Chris
Anonym
4 år siden

I bibelen står det at jesus vil komme som en Løve ( ikke som et lam ) Åpenbaringen. Liljen googlet jeg og er et symbol for Jomfru Maria….Noen som har en komentar til dette ???

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Chris
4 år siden

Dette forklarer hvorfor Løve-sy,mbolet benyttes i unormalt mange sammenhenger fra stat og offentlige instanser verden over. De vil veldig gjerne være Yahweh selv. De evner da heller ikke forstå det fundamentale ved Yahweh som en person og Yahshua som en annen. Symbolikken ved løven er for meg uhyre morsom da dette viser den enorme mangelen ved intellektet, siden de ikke blir Yahweh ved at man representerer Yahshua. Man klarer faktisk ikke representere seg selv som Yahweh, skjønt iherdig forsøk, da det ikke finnes symbolikk rundt Ham. Det kan jo ikke beskrives som annet enn vakkert når man ser satanistene ledet an av F-gjengen dummer seg loddrett ut.

Videre er man opphengt i løven via musikk og film. Kanskje ikke merkelig da Hollywood opererer som en septikktank ettersom de samler opp alt av kloakk. Sjekker man opprinnelsen av navnet Oscar vil dette forklare statuetten. Ikke minst i gull… Man kan dra dette litt videre og vise sammenhengen her hjemme. Oscar Solberg (Sønn av rallyfører Petter Solberg). Yngste rallyfører om jeg ikke husker feil og blir kraftig promotert av media. Mange med SOL i navnet som “leder an:. Erna SOLberg, Ole Gunnar SOLskjær og noen institusjoner som f.eks SOLsetra. Avgudsdyrkelse hvor man ikke forstår at solen ikke er i sentrum, men Jorden.

Om noen diskuterer flat jord og den heliosentriske modellen kan man avslutte enhver diskusjon slik; ved vår- og høstjevndøgn kl. 12.00 kan solen observeres identisk i både Nord og Sør Amerika. Dette er fysisk umulig om jorden er formet som en ball. Videre kan man observere Jupiter i underkant av 6 mnd. Dette er også fysisk umulig ved en jord formet som en ball ettersom den da kun kan ses i omtrent 4.5 mnd. Altså ingen tro eller teorier. Eneste redskap nødvendig er øynene og at man klarer løfte blikket fra navlebeskuende til opp mot himmelen.

Jomfru Maria ber katolikkene til, hvilket bryter 1. bud. Liljen representerer skjønnhet, uskyld og jomfruelighet. Kan imidlertid også bety dødssymbol. At F-gjengen velger symboler med tvetydig mening er vel ikke overrraskende. Kalles Mariasymbol hvor man ser linken til Maria-losjen hos F-gjengen. Jomfru Maria har en helt essensiell symbolikkfunksjon for den Katolske kirke. Hun er vel også blitt dyrket som Madonna (Min frue). Her har Hollywood klart skape en artist med samme navn. Til alt overmål med en låt: “Like a virgin”. Uttrykket ‘hore og Madonna’ er bespottelse av Yahshua’s mor.

Yashua benyttet liljen som et uttrykk for det bekymringsløse vesen (Matt. 6, 28-29). Barn skal naturligvis ikke ha bekymringer. Se hva som er i ferd med skje via Greta Thunberg. Utvidet barnemisbruk via klimahysteriet og sinnsyk ideologi-lære for småbarn omkring transkjønnede, homoseksuelle og resten av alfabetet. Heldigvis ser man et stadig sterke opprør mot dette blant folket.

Knus satanismen og F-gjengen! Vi aksepterer ikke pedofili og menneskeofringer.

Riv kirkene, moskeene, synagogene og F-gjengens losjer. Innfør religionsforbud!

Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Dette forutsetter at Satan eksisterer . Og at speiderbarn er satanister og tilber Satan ,blir å dra dette for langt ! Denne artikkelen er jo helt sinnsyk.
Deree må holde dere til aliens og konspirasjons teorier her inne !!! For denne artikkelen får Nyhetsspeilet til å se ut som et galehus !

Man kan lure på hva som er hensikten med denne artikkelen!

speidere går dessuten ikke med et banner med den Franske Liljen fremst når de er på tur!

henning
henning
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

StOOOOOOOR applaus herfra-….Utrolig modig gjort av deg, dette får selvsagt motbør, med gode og morsomme kommentarer samt rimelig stor innsikt er det en fornøyelse og lese og følge linker…RESPEKT!!!

TomE
TomE
Anonym
4 år siden

Dette er jo bare vas og sprøyt! Hadde vært strålende om du kunne oppgi en eneste kilde for påstandene du kommer med.

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

smurfen – Gruer meg veldig til i morgen og har tatt ut alle pengene fra banken i kontanter. Du har så rett i det du skriver være seg morgendagen da jeg som tidligere frimurerbroder får “inside” informasjon fra nåværende frimurer “brødre” som kun er involvert for å avsløre faenskapen! En av “brødrene” har høy stilling i DNB og sier nøyaktig det samme som du beskriver (les; dersom tiden er inne og på sin plass for ditt nevnte). Alternativt blir det utsatt noen dager/uker/mnd hvor avsløringer får mindre oppmerksomhet i anl det falske “koronnaviruset” som skal bidra til mest mulig vaksiner og derav være i fokus!

Hva med 5G!?? (SOM NEVNT FØR!!!)

Ta med deg denne på veien og le av psykopatene. FORDI, Dess mindre spirituell redsel og frykt, dess mindre energi til psykopatene da religioner er menneskeskapt for å splitte oss etc… :

Og tro meg, jeg har blitt truet på livet mange ganger! Det gir jeg faen i, for jeg har lært å forsvare meg selv fysisk overfor 3, 4 og 5 syke mennesker av noen psykopater i denne ligaen på en gang, men ikke være seg snikskyttere… Tenker at slaget er tapt, som MrSixxthsense beskriver!

Hva tenker du, smurfen? Hvilke muligheter har vi? Hva i helv… kan vi bidra med??? “Ikke en dritt!” Vi er for mange dumme, uvitende og naive, etter min mening! Håper jeg tar feil!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Skjønner du ikke ville ta veddemålet med meg, Smurfen. Jeg var helt sikker. Klart en liten markering måtte de ha for F-gjengen, slik at det ikke ble for stort opprør blandt gjengmedlemmene om vranglære. Må nesten le da de som danner denne gjengen har så lite imellom ørene hvor det er nesten ikke til å tro.

Vi har tapt slaget, men vinner krigen. Dette handler ikke om håp, iallefall ikke for min egen del, da man vet hva som er i vente. Det er motivasjon nok for min del. Allikvel gir man ikke opp slaget heller. Man er kun mer selektiv. Selv vil jeg aldri delta i en kamp for faraoene, Mikke Mus jødene, staten Norge eller noen annen bedrift. Er det for Yahweh derimot blir det til siste liv er skvist ut av kroppen. Gode alternativer er riving av F-gjengens losjer, kirker, moskeer, synagoger. Vi kan bare be for at det blir gitt rivningstillatelse.

Hva du refererer til er Anti-Krist Smurfen. Hvorfor gleder du deg til dette inntreffer og Putin avslører sin egentlige oppgave?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Meldingen min ble plutselig slettet mens jeg skrev Smurfen:-) Vel, du var temmelig bastant i påstand om bankenes kollaps, siden det var mental fest i ekkoet over snippen hos F-gjengen med 33.000 dager. Den ble jo markert slik at guttungene ikke skulle forstå hvordan de blir lurt trill rundt. Oslo Børs var ned 2,34%. 34 = kunnskapens tre hos satanistene og 2×3 = 6. Derimot var jeg helt sikker i min sak hvorav jeg tilbydde deg en generøs odds. Noe med at man plasserer pengene hvor munnen er:-) Det gjorde jeg. Virker nesten som om troen sviktet deg.

Millimeterbølger kan aldri benyttes som et science fiction våpen eller system. Lyktestolper og Statens Vegesen slik du beskrev dette illustrerer utmerket. Staten bedriver skape en fiktiv virkelighet hvor mange går rett på limpinnen. Man kan overvåkes til en viss grad av kameraer og telefoner, men dette er det minste problemet. Telefoner kan man registrere på andre eller et firma f.eks. Munnbind fungerer godt om sommeren. Skal man begynne forby lue og skjerf om vinteren?

Derimot kan man skap en illusjon om at man er syk via trådløst nett og produktene som TV, mobil, laptop, nettbrett, baby-call, etc. Det er en grunn til at Staten vil at man skal bo trangest mulig. Samtidig jobber Apple og Google med enda flere eletroniske duppeditter man skal ha i hjemmet. I tillegg til smart-kjøleskap… Siden jeg tenker logisk og er en enkel sjel, ser du ut til at vi kan unngå problemene om vi er restriktive på hva vi tar inn i hus. Kanskje kan man redusere noe av effekten fra stålingen ved å bringe flere planter inn i hjemmet, da dette skulle gi mer oksygen og fuktigere luft. Vann stopper jo disse millimeterbølgene.

Klart er man i forferdelig fysisk forfatning slik altfor mange er, blir man et enklere mål. Akkurat det kan man ikke stikke under en stol. Her er nok akilleshælen for et høyt antall hos befolkningen. Reduseres fettprosenten vil ratioen muskler til vann bli høyere, noe som gir mindre masse (fett) som disse bølgene kan boltre seg i. Hvilket betyr at man har mer vann som beskytter kroppen. Muligens derfor de vil ha vann på børs. Dehydrering er ikke et ønskelig scenario.

Skal man ha full overvåkning kan det kun skje via chip. Derfor er kampen for kontantene utrolig viktig. Nettopp av den grunn kan man utelukke at det var noen andre enn Rothschilds som startet Bitcoin. Direkte eller indirekte.

Det hevdes at millimeter bølgene kan ha en voldsom varmeutvikling over korte avstander. Her vil det nok bety noe i hvilken ende av skalaen man opererer i vil jeg formode. Er dette tilfellet vil jeg anta 5G’s egentlige misjon er funksjonen som et fengsel. Praktisk betyr dette at man kan benytte stolpene som gjerder hvor varmen gjør det uutholdelig bevege seg mellom de, selv om det ikke synes med det blotte øyet. Et slikt perimeter fjerner behovet for F-gjengen, da man kan operere som dommer i tillegg, ved at man utdeler straffen umiddelbart. Mange i F-gjengen har nok en overbevisning omtrent som selvmordsaksjonister, hvor de overbeviser seg selv om at de er “hellige”. Akkurat der finnes det ingen tvil! Er nytteverdien borte er utgangen gjort klar. Trenger bare se til ondskapens ansikt, Killary Clinton. Ironien er at hun selv blir tatt ut når “kontoen” står i null.

Misforstå meg ikke Smurfen. Jeg vil veldig gjerne ha alle kameraer tatt ned og stoppet utrullingen av 5G. For meg ser det mer ut som nok et ran av fellesskapets midler ala CO2-sugerøret akkurat nå. Kanskje er 3. verdenskrig det reelle falske flagget, slik at systemet kan implementers uten folkets hindring.

Derfor vil jeg gjerne se Staten lagt ned slik at hvert enkelt individ kan handle som frie mennesker. Mange hevder de ikke er slaver. Blir som regel stille ved spørsmål om vedkommende må møte på jobb mellom 9-17 eller fritt kan velge selv.

Vi har allerede en som leder oss. Derfor trenger vi intet menneske i den rollen.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Er det gambling om man vet utfallet på forhånd? Siden jeg ikke er Yahweh kan jeg aldri si med 100% sikkerhet. Kan berolige deg for 2020. Systemet blir ikke tatt ned enda. Har brukt kalle Lotto-trekningen toppskatten for de med minst midler. Burde ikke være satt i system slik det er av staten, da jeg nekter tro dette ikke er manipulert også. Når man foretar seg dette med fotballen på toppnivå hvor man kjenner Rosenborg sine “bragder” med 13 seriemesterskap på rad og helt usannsynlig resultater i Champions League, burde vekkeklokkene ringe.

Børsen er svindel satt i system. De største aktørene er pensjonsfond hvilket vil bli tømt for verdier. Akkurat det er hugget i sten. Hvordan man har klart skape en mystikk rundt dette ift. regnemodeller og samtidig solgt dette inn er det reneste vanvidd. Dette er direkte linket opp imot ‘The Divine Ratio’ og inside-informasjon. Skal man som privat person investere i noe som helst, er høyest mulig ROI og sikkerhet det viktigste. Derfor er det kun et alternative. Din egen kropp og helse.

Synes J. Johansen sin artikkel om Peaches Geldof var knakende god. Nesten slik at man skulle tro det speilet partiprogramet til MDG. Eneste den manglet var etter min mening et avsnitt om at sex er fantastisk mellom mann og kone. Yahweh oppfordrer til at man skal formere seg ordentlig. Dermed må man titt og ofte hoppe i høyet. For det første kan ikke en kvinne bestemme over en mann. Det er nedfestet i Skriften ergo er alle kvinnelige politikere inkl. Erna ulovlig innsatt. Som Johansen påpekte korrekt; feministbevegelsen er hovedgrunnen til at samfunnet er fullstendig ute av kurs (om du fjerner de opplagte sataniske organisasjonene). Bevegelsen startet av datteren til en bankmann…

FJÅS
FJÅS
Anonym
Svar til  TomE
3 år siden

Sprøyt ja. Og speidaren er da ikkje kun kristen. Den er også muslimsk og jødisk osv osv.

« Forrige artikkel

Coronaviruset, et helt ufarlige virus eller noe langt verre?

Neste artikkel »

Viruset og den nye verdensorden

23
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x