Viruset og den nye verdensorden

16.4K visninger
7 minutter lesetid
113

10 ord forteller alt om hva som skjer i Kina nå: George Soros!

China will be the leader of the New World Order.

Viruset eliten vil ta bort er ikke det ikke-eksisterende Coronaviruset, men derimot mennesker de ser på som virus. Det er medisinen som skal redde verden, deres sataniske nye verdenorden. The New World Order.

Historien du nå blir fortalt, vil du aldri få høre om i NWO kontrollerte informasjonkanaler, du vil derimot bli en del av denne historien i nær fremtid.

https://www.youtube.com/watch?v=VKpQljw6dd0

Det som skjer i Kina har ingenting med noe virus å gjøre. Det kalles derimot utrensking. Sykehusene er ikke sykehus. Det er fengsler og dødsleirer , utrydningsleirer om du vil. Ser du på innsiden så er det lik Amerikanske høyrisikofengsler.

Spesialgrupper fra myndighetene går fra dør til dør og sparker inn dører. Folk blir dratt skrikende ut av sine hus og satt i bur for så å bli der kjørt til nærmeste leir. De plukker dem opp på gata og kaster dem i kasser.  Store folkemengder blir brent for at man ikke skal finne ut at de ikke var  virussmittet.

49 krematorier som brenner like dag og natt, det overgår jo selv konsentrasjonsleirene til Nazistene.

1,5 millioner smittet, 250 millioner i karantene.

Det på bare 17 dager og kurvene går rett opp.

Når er det vår tur ? Se pressekonferansen på Twitter under.

https://twitter.com/i/status/1226498109506605056

https://www.express.co.uk/news/world/1239582/Coronavirus-virus-latest-China-quarantine-global-recession-Shanghai

Coronavirus: Suspected infected residents dragged from homes – China declares war on virus

https://www.express.co.uk/news/world/1239479/Coronavirus-news-China-latest-news-update-outbreak-police

Hvem er det som blir tatt ?

I flere år har det vært massedemonstrasjoner i Kina mot totalitære tiltak som masseovervåking, sosiale poeng, pressefrihet samt generell frihet.

Menneskene som blir tatt er alle personer med lave sosiale poeng i overvåkingssystemet de kaller Social Credit System.  Personer som blir sett på som en fare for regimet eller ikke er til nytte lenger,  folk  som har deltatt i demonstrasjoner, funksjonshemmede, eldre osv., stort sett samme mennesker nazistene renset ut i sine leirer.

400 millioner er til nå satt i “karantene”. By for by bli renset for opposisjonelle og andre regimet ser på som en trussel. Det er like mange mennesker som det bor i hele Europa.

Kinesiske myndigheter har gitt ordre om at alle omkomne skal kremeres “like i nærheten og umiddelbart” etter hvert som infeksjonsraten øker.

Den nasjonale helsekommisjonen forbyr også begravelser for å forhindre spredning av “viruset”.

 

Som jeg har sagt før startet FNs agenda 2030 ved nyttår. Fra nå av vil alt bare eskalere. Snart er det vi som får sparket inn våre dører og våre familier blir dratt skrikende ut. Først innfører de unntakstilstand, så tar de kontroll over all informasjon, så blir byene isolert som i Kina, deretter tar spesialgrupper i politi og militæret på seg hvite drakter og går fra hus til hus og plukker opp de som har havnet på listen.” Militæret omringer byene der og alle som prøver å ta seg inn eller ut blir skutt, dette for å forhindre smitte.

Slik vil folk med fastbundne hender blir ført opp til en giljotin i lange køer der de blir halshogd en etter en.

I USA har det i mange år vært kjent at militæret har kjøpt inn 30. 000 giljotiner, millioner av likkister, kremeringskister med plass til 4 i hver. De har bygd FEMA leirer og har 600 millioner Brevik kuler (hollow point bullets).

 500 000 likister med plass til 4 i hver bare i denne leiren her. Slike hauger med kister finner man over hele USA.

Alle med et sunt frisk sinn vil jo avsløre svindelen. Vi vet alle at i millioner av år har folk beskyttet seg selv mot fare. Blir de syke eller hører om andre som er syke, ja så holder man seg hjemme til farene er over eller man blir frisk igjen. Det er ikke behov for-  og har aldri vært behov for de totalitære og autoritære handlingene vi nå ser. Vi trenger ikke myndigheter til å beskytte oss. Av den grunn så er det så lett å avsløre skammen.

Problemet er at folk aldri lærer av historien og den som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den. I dag blir vi overvåket en million ganger mer enn det man ble under det tredje rike til Hitler.
Folk flest synes det er fint for da kan de se at man ikke er noe terrorist. Før  var alle uskyldige inntil det motsatte var bevist, nå er det motsatt, alle er skyldige inntil det motsatte er bevist.

Har du en mobil på soverommet så registrer den alt som foregår der, en Fitbit registrerer enda mer. Det sendes ut langt mer data om deg og om det som skjer rundt deg enn dataene du laster ned. Nå skjønner du kanskje hvorfor det er ikke er noe grense på hvor mye data du kan sende ut. Et firma testet en vanlig mobil og fant at det var over 4000 koder og programmer som sendte ut alle data de kunne få om deg i løpet av en natt når mobilen ikke var i bruk.

Alle disse dataene blir matet inn i en superdatamaskin der det blir kjørt algoritmer, og alt som kan brukes mot deg vil bli brukt mot deg.

Mange har advart og advart, få og ingen av dem er blant oss i dag, de er raske med å ta ut de dem ser på som en trussel med advarsler fra supermaskiner som ser på dataene at her har vi en som må tas ut og gir noen advarsler.

Ett eksempel er David Crowley som satte i gang med å produsere en film han kalte Grey State som en advarsel til verden om hva som ventet. Her David, Komel og lille Rani Crowley.
David elsket sin lille datter og kone overalt på jord. Før filmen var ferdig så ble alle 3 funnet drept i eget hus, myrdet under mer enn mistenkelige omstendigheter.
På få minutter så ble dette avskrevet som drap og selvdrap, på samme måte som med Jan Wiborg og 22/7 juli saken. Alle etterforskning sabotert på alle nivåer slik det alltid er med Frimurerdrap.

Her forteller David selv hvorfor han produserte filmen på 2 min.

Hvorfor han og familien ble drept og hvorfor ikke filmteamet  fullførte filmen til 30 mill dollar skjønner man når man ser traileren. Dette var avsløringer frimurerne gikk over lik for å hindre at folk fikk kjennskap til( Se logoen på forkle til han som står og halshugger folk?)

For de som ikke vet så er Frimurer-sekten en satanisk sekt. De har 6 millioner medlemmer fra eliten globalt og ca 22 000 i Norge. Alle i viktige elite stillinger med ekstrem lojalitet og mål om å bygge en verdensorden, NWO kaller de det. Albert Pike innførte 8 nye grader, fra 25 grad og opp til 33. De kaller seg Illuminati.

Drapene på Crowley og familien fikk folk som brydde seg til å åpne en FB gruppe som straks fikk 800 000 medlemmer. Som også er noe av grunnen til at folk i USA nå hamstrer våpen som aldri før og legger seg i trening i små militsgrupper. Her en liten nyhetssending om trippeldrapene.
MÅ SES https://newsvideo.su/video/3677087

Ikke mer hemmelig enn at de har sin egen hjemmesiden. Her er USA avdelingen.
https://steigan.no/2018/02/council-on-foreign-relations-det-virkelige-partiet-for-overklassen-i-usa/

Det som skjer i Kina nå vil også komme hit om ikke lenge. Om folk ønsker å gjøre som befolkningen i Tyskland gjorde på 1930 tallet og hylle sin egne fremtidige massemordere og hjelpe dem til makten eller lære av historien og stå imot gjenstår å se.

Mest sannsynlig vil de klappe i hendene når naboer får sine dører sparket inn og de som bor der bli dratt skrikende ut etter føttene og inn i bur før de fraktes til dødsleirer som i Kina.

Så bra at de tar trusselen om viruset på alvor tenker de og så ser de litt på TV og ser hvordan WHO roser myndighetene i vesten opp i skyene for at de tar virus-trussel på alvor før de så går tilbake til sport og Idol.
Visste du at 2/3 av Folket torturerer deg hvis de får ordre om det fra en autoritetsperson?


Du trenger ikke synes synd på kineserne, det kommer hit om ikke lenge på nøyaktig samme måte.
Nå vet du grunnen til den vannvittige masseovervåkingen av oss og masseinnsamlingen av data om oss. De ekstreme politiske meningsløse politiske vedtakene, globaliseringen, sentraliseringen av makt.

Vi havner alle i grupper og på lister med algoritmer over hvem som skal renses ut alt etter hvor stor trussel vi er og hvilken nytte de har av oss. Den dagen folk skjønner hva det handler om vil det være alt for sent å gjøre noe så kos deg mens du kan.

Så lenge vi er få kan de lett  ta oss ut etterhvert slik vi så med David, Komel og Rani Crowley, samt mange mange andre. R.I.P.

Alt i alt så handler det om å bygge en ny verdensorden, et globalt diktatur med en diktator som skal herske over alle andre som de 2 figurene på bildet under som vil være viktige brikker vedr. fremtidens kaos, krig, terror og katastrofer. En ny verden under den rene lære om lys-bringeren Lucifer.

Glem aldri  at de er 0,1% og vi er 99,9% . Om vi er så dum at vi lar dem reise sin Luciferiske verdensorden og vi andre blir slaktet ned, ja så har vi ikke fortjent bedre.

Kilder

https://en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit_System

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/chinese-authorities-ban-burials-and-funerals-in-favour-of-instant-cremation/news-story/b0e7a912de24528b9e8bf5af628aa449

https://www.eutimes.net/2020/02/undercover-journalists-report-china-is-cremating-hundreds-of-bodies-per-day/

https://www.uglytruth.info/david-crowley-family-deaths/

https://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/5589/

 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

113 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Om dere tror at nå kan det ikke bli verre,det vil bli en ny nedstengning til vinteren,da vil de fleste bedrifter som har overlevd første bølge gå konkurs,så om ikke det var nok,banksterne vil stenge ned swiftsystemet for internasjonale transaksjoner,da er det game over,en ny verdensorden vil bli skapt.Obey obey obey.

Mari
Mari
Anonym
3 år siden

Dette er nydelig arbeid, smurfen. Absolutt nydelig arbeid! Skulle ønske du ville skrive dette på min blogg men på Engelsk.

ken
ken
Anonym
4 år siden

5G = 60GHz = null oksygen til hjernen = død. Noen som ønsker død over 5G? Mens vi “alle” sover: https://einarflydal.com/2020/04/15/5g-2019-ble-gjennombruddet-ar-i-europa-for-ulisensiert-bruk-av-60-ghz-utstyr/#more-39471

Roy Ellingsen
Roy Ellingsen
Anonym
4 år siden

Hei ! Jeg er ikke paranoid,men jeg tror at litt noia MÅ man ha i disse tider ! Har jo titta flere ganger på NSpeilet,og den HOLDER ! HVem som står bak fortjener en stor takk. Det å få info på norsk,ekke rare greiene,sukk ! Det er en lekker psyop designet for amerikanerne for tiden,de er fri for både Q tip og dasspapir..,er det noen som har sjekka ut “awakening map” ? Pussig det, ligner på dalstrøka jeg har i hue..

Arne Gundersen
Arne Gundersen
Anonym
4 år siden

For å forstå det som nå rammer verden må man først ha omfattende religion og historie forståelse. Dette er starten på kroning av Den nye verdensorden der alle religioner skal samordnes under en kirke ved sitt banner, «Gud sin stedfortreder på jorden». Resultatet er profitert.

kjell108
kjell108
Abonnent
4 år siden

“Why the coronavirus will CRASH the market even more” (https://www.brighteon.com/d194cd9d-b612-4309-afe7-18d9bf287e02)

Mike Adams går nuts. Ifølge Mike Adams er det coronaviruset som har sendt verden ut i lockdown.
Vent litt … er det ikke corona-alarmistene som er ansvarlige her … dvs. han selv og likesinnede? USA har 161 døde pga. coronaviruset.

Jeg sjekket hans påstand “millioner vil dø i Iran”. Mitt estimat er at ca. 200.000 iranere i aldersgruppen > 70 år vil få livet forkortet med 1 eller flere år dersom 100% av iranerne blir coronasmittet. I Afrika kommer 100% til å bli utsatt for coronaviruset uansett. De har ikke millioner av intensivplasser / de har ikke råd til å sitte hjemme.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
4 år siden

Legg gjerne denne kommentaren i et innlegg Smurfen. Jeg kan ikke logge meg inn.

Åpent brev; Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet, Stortinget, Erna Solberg og kong Harald V.

Ettersom utallige forsøk til dere enkeltvis eller samlet dessverre ikke har ført frem, er de tradisjonelle mediene siste instans i et forsøk på motta respons og handling. Vil veldig gjerne høre dere forklarer meg og den norske befolkningen hvordan man kan påvise et virus igjennom en test, da et virus aldri i menneskets historie er blitt isolert.

Videre følger spørsmålet hvordan man kan lage en vaksine for et virus man ikke kan påvise? Kan ikke et virus isoleres kan det ergo heller ikke påvises, hvilket betyr at man naturligvis ikke kan lage en vaksine for noe man ikke kjenner eksistensen til.

Rudolf Steiner fortalte at virus er ekskreter av en forgiftet celle, da han forklarte Spanske influensaen i 1918. Viruses er deler av DNA eller RNA sammen med noen proteiner som slippes ut av cellen, som skjer da cellen er forgiftet. De er ikke årsaken av noe som helst. Jeg gjentar; de er ikke årsaken av noe som helst!

Ved hver pandemi de siste 150 årene har det var et kvantesprang i elektrifiseringen av jorden. Når man eksponerer et biologisk system for et nytt elektromagnetisk felt forgifter man det, dreper noen og resten går inn i en suspendert animasjon, så man interessant nok lever litt lenger, men er sykere.

-Ved slutten av 1. verdenskrig, senhøstes 1917 og starten av 1918 var det en introduksjon av radiobølger verden over.

-Under 2. verdenskrig ble radarutstyr rullet ut over hele verden. Man dekket hele jorden med radarfelter for første gang i menneskets historie og mennesket ble eksponert for dette.

-1968 var det Hong Kong influensaen. Det var første gang man hadde et beskyttende lag i Van Allen beltet, som essensielt integrerer det kosmiske feltet fra solen, månen, jorden, jupiter, etc. som distribuerer dette til de levende vesner på jorden og vi plasserte satelitter som avgir radioaktive frekvenser i Van Allen beltet.

Seks måneder etter disse introduksjonene har vi en ny viral pandemi (influensa pandemi). Hvorfor viral? Fordi folket er forgiftet og de skiller ut giftstoffer. De ser ut som viruser derav tror folk det er en influensa epidemi. I 1918 bestemte Boston Health Department seg for at smittsomheten skulle undersøkes. Metoden som ble benyttet var primitiv. Flere hundre mennesker som hadde influensa fikk snørret sitt sugd ut og de injiserte dette i de som ikke hadde influensaen. Ikke en gang klarte de gjøre den friske personen syk. De gjorde til og med samme eksperimentet med hester, hvor hasten med influensa nyset i en pose og de plasserte posen over hoden til en hest som var frisk. Heller ikke her klarte de vise sammenheng med smittsomhet, da ingen av de friske hestene ble syke.

Hvordan kan en pandemi spre seg fra Kansas (USA) til Sør-Afrika på to uker, så hele verden har symptomene på samme tid, til tross for at transportmidlene var hest og båt. Det finnes ingen forklaring. Ved radiobølger og frekvenser kan man ved ulike tekniske enheter som mobiltelefon eller Apple Watch sende en melding som dukker opp sekunder senere en helt annen plass i verden. For de som ikke tror det er et elektromagnetisk felt som kommuniserer verden over innen sekunder, følger rett og slett ikke med på hva som skjer.

Hva er det som har hendt de siste seks månedene? Vi har hatt nok et kvantesprang i det elektromagnetiske feltet, kalt 5G, hvor vi har 20.000 satelitter som avgir radioaktivitet. Man har de tekniske duppedingsene som laptop eller nettbrett, i lommen som mobiltelefon, på armen som fitbit eller Apple Watch, som benyttes hele tiden, er ikke forenlig med helse. De er enheter som destrukturerer vannmolekylene i kroppen. Argumenterer man for at man ikke er elektriske vesner, kun fysisk materie, ja da trenger man ikke ta en EKG, EEG eller nevrofysiologisk test. Vi er eletriske vesner og kjemikaliene er kun biproduktet av de elektriske impulsene.

Betyr dette at vi er vitne til et angrep på menneskehetens åndelige tilknytning? Epifysen (konglekjertelen) er det mest sensitive i vårt sentralnervesystem, samtidig er det veldig sensitivt ovenfor fire aspekter. Aluminium, glyfosat, fluor og WiFi.

Aluminium blir benyttet i hva som omtales ved “geo-engineering”, slik at man skal redusere temperaturøkningen for jorden, I miljøbevegelsens navn.

Glyfosat er et aktivt stoff som brukes i plantevernmidler mot ugras. For eksempel er glyfosat det aktive stoffet i det mye brukte plantevernmiddelet Roundup. Glyfosat ble revurdert i EU og er nå godkjent frem til 2022. Dette ble vedtatt på et møte i EUs appellutvalg den 27. november 2017 etter lengre tids diskusjon. Denne bestemmelsen gjelder også i Norge

Går man inn på Folkehelseinstituttet i Norge sine nettsider finner man følgende uttalelse; “Enkelte stader er det fluor og radon i høge konsentrasjonar i grunnvatnet. Derfor har enkelte grunnvassbrønnar for enkelthusanlegg og små fellesanlegg noko høge verdiar av radon og/eller fluorid. Vi har ikkje oversikt over kor mange dette gjeld.”

Hvorfor har telekommunikasjonsselskapene valgt 2.4 GHz som er det mest destruktive for oss og spesielt epifysen, av hele det vide frekvensspekteret de kan sende på? De kunne ikke valgt bedre om dette var formålet.

Aluminium kombinert med glyfosat i næringskjeden av mat, danner seks forskjellige kjemikalier i magen og blodet. Endestasjonen for denne forbindelsen epifysen. Hva som behøves for at produktet skal gå inn i hjernen er en åpning av blod-hjerne barrieren, hvilket WiFi frekvensen tillater. Giftstoffer som tidligere holdt seg i blodsirkulasjonen (fra halsen og ned) og kroppen entrer hjernen helt fritt. Dette gjelder for samtlige giftstoffer.

Man kan ikke annet enn konkludere med tre teorier om hvorfor dette skjer. Enten er det rene tilfeldigheter, hvilket man ikke kan avskrive. Dernest kan dette ha blitt utviklet av noen meget intellektuelle vitenskapsforskere som har laget denne protokollen ved at vannet blir forgiftet med fluor, tilsette nanopartikler av aluminium i luften, bestøve maten med glyfosat og aktivere det fra gnisten av WiFi ved den korrekte frekvensen.

Er dette en tilfeldighet ved at tilstrekkelig mange nok mennesker foretok feil valg eller den perfekte stormen orkestrert av noen veldig intelligente mennesker med et destruktivt tankesett? Forklaringen kan være påvirkning fra sterke mørke krefter som forleder tilstrekkelig av disse vitenskapsforskerne og politikerne, som utfører pliktene, uten at de på et menneskelig plan forstår hvorfor de handler slik de gjør.

Hvordan politkere kan godkjenne utrullingen av 5G hvor vi enda ikke kjenner effekten for mennesker, dyre- og planteriket, er fullstendig ubegripelig for noen som enda har litt av hjernen igjen. Det kan kun forklares ved at de politikerne som har godkjent utrullingen verden over og konspirerer sammen om beslutningen, har hjernen sin under sterk påvirkning av destruktive mørke krefter.

WiFi kan bli avslått i løpet av sekunder. Fluor og glyfosat kan bli forbud i morgen. “Geo-engineering” av luften kan stanses umiddelbart. Av politikerne. Derav ber jeg dere politikere ta til sans og samling!

Hvor var den første komplett dekkede byen i verden av 5G? Wuhan.

Avslutter med et sitat fra Rudolf Steiner, October 7, 1917

“The time will come – and it may not be far off – when quite different tendencies will come up at a congress like the one held in 1912 and people will say: It is pathological for people to even think in terms of spirit and soul.

‘Sound’ people will speak of nothing but the body. It will be considered a sign of illness for anyone to arrive at the idea of any such thing as a spirit or a soul. People who think like that will be considered to be sick and – you can be quite sure of it – a medicine will be found for this. . . .

The soul will be made non-existent with the aid of a drug. Taking a ‘sound point of view,’ people will invent a vaccine to influence the organism as early as possible, preferably as soon as it is born, so that this human body never even gets the idea that there is a soul and spirit.”

Referanser;
The invisible rainbow av Arthur Firstenberg
Thomas Cowan, MD
Dr. Dietrich Klinghardt, Sophia Health Institute
Rudolf Steiner

kjell108
kjell108
Abonnent
4 år siden

Hvorfor corona “dødsstatistikk” er helt bak mål
======================================

Chris Martenson oppgir en model for å estimere dødtall
Antagelser i corona-modellen
80+ år: Her vil “fatality rate” være 9.3%

For en på 80 år er forventet gjenstående levetid 9 år,
dvs. 11% dødelighet per år
For en på 85 år er forventet gjenstående 6 år,
dvs. 16% dødelighet per år

De over 80 som rammes først er formodentlig de
som allerede er sykest

Hvis man som 80 åring har 11% dødelighet
uten å være rammet av corona, og 9.3% dødelighet
dersom rammet av corona … hva blir forskjellen?
Noen måneneder blir forskjellen

Hva man døde av her blir et akademisk spørmål.
Ergo: All statistikk fra Italia for dem over 80 år
blir uten betydning

Antagelser i corona-modellen
70-79 år: Her vil “fatality rate” være 5.1%
For en på 70 år er forventet gjenstående levetid 16 år,
dvs. 6% dødelighet per år
??

Hva vil skje på et eldrehjem med 100 når alle blir smittet?
Gitt at alle er 80+ år -> 9 vil dø pga corona
Hva vil skje på et eldrehjem med 100 når ingen blir smittet?
11 vil dø av metabolske sykdommer

NRK oppgir at gjennomsnittsalderen for coronadøde i Norge er “89 år”
??

-Several pages on the net containing “coronavirus” or “covid-19” are listed as “dangerous to accesss” (avhengig av nettleseren)
??

The S&P 500 companies, including those that are now asking for huge bailouts from taxpayers and from the Fed, have blown, wasted and incinerated together $4.5 trillion with a T in cash to buy back their own shares just since 2012:
And those $4.5 trillion in cash that was wasted, blown, and incinerated on share buybacks since 2012 for the sole purpose of enriching shareholders is now sorely missing from corporate balance sheets, where these share buybacks were often funded with debt.

F**k
(Enhver donasjon til disse S&P 500 bedriftene mottas med takk)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
4 år siden

Hvordan reagerer kroppen på virus? (vi har hver vårt eget innebygde sykehus. Glem de legene som sier noe annet)

When fever strikes, we self-medicate. Mostly with over-the-counter analgesics. But the most popular, including aspirin, ibuprofen(Advil), acetaminophen(Tylenol) and other NSAID drugs can actually impair your immune system’s response to coronavirus infection. Here’s how.
FABULOUS FEVER!
When you have Covid-19 infection, your body may turn up your temperature to undermine replication by the virus. Coronaviruses grow well at normal body temperature of 98.6, but not at the higher temperature of a fever.
The immune system itself is also more efficient at this higher temperature. Its systemic response also lowers the bio-availability of certain minerals to hinder pathogen growth…….

Source https://www.youtube.com/watch?v=g3WxP-5-Wwg

Vi kan ikke stole på hvem som helst her … men innholdet i linken er faktisk rett. ibuprofen(Advil) er livsfarlig for coronasmittede. Og det gjelder ikke bare ibuprofen.

ken
ken
Anonym
4 år siden

MrSixxthsense – Dersom du stiller Yahshua eller Yahweh et spørsmål i form av en eller annen form for bønn eller no`, så vil du muligens få til svar: “Jeg kan ikke fortelle deg alt, men noe, men det jeg forteller er den absolutte sannhet!” Spørsmålet mitt til deg er da følgende: Hvordan vet du at det er Yahshua eller Yahweh du har med å gjøre?!?? Hvordan vet du at det evnt ikke er “djevelen i forkledning”?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

ken – Om du mottar direkte svar i en slik form du beskriver er du nok et enestående tilfellet. Har aldri tidligere hørt om slikt for de som er følgere av Yahshua Dette er nok heller et scenario for de som driver med satanisme og påkaller krefter de burde unngått. Påkaller du Yahshua, bryter du det første bud!

Nettopp derfor er vi blitt utstyrt med hver vår individuelle hjerne, slik at vi kan tenke selv. Yahweh ville aldri svart slik da han er godhet. Djevelen derimot tar alle triks i bruk og er nok mer et svar i hans gate.

Som tidligere frimurer medlem burde du kjenne utmerket godt til vranglæren F-gjengen driver med ovenfor sine gjengmedlemmer, så jeg forstår ikke hvorfor du behøver dette avklart. Vår venn Kjell mener jo at man ikke kan bryte ut av F-gjengen, mens jeg mener dette er sludder. Det krever naturligvis en ryggrad, men antar de ikke fjernet denne kirurgisk fra deg, så sier du at du har brutt med gjengen. Dermed burde man uttale seg som om man har foretatt denne handligen. Mye enig i hva du skriver, men du proklamerer en del som er stikk i strid med Yahweh.

Enkelt oppsummert; Yahweh er godhet og djevelen er ondskap. Vi klarer fint se forskjellen.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – Takk for svar, om enn noe krast. Fikk ikke noe godt svar på “Hvordan vet du…”? Spurte mellom linjene om gode råd fra ditt gode hjerte! :-)

Jeg kjenner utmerket godt til vranglæren i F-gjengen, men må innrømme at den var vanskelig å avsløre… Det tok meg 7 år i lavere grad. Enkelt å bryte ut av gjengen ved bare å si NEI takk! Ulempen er tap av “behjelpelige” kontakter i broderskapet for alltid, hvilket jeg heller ser på som en lettelse da “dette broderskapet” ikke er min natur.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

ken – jeg er direkte og rett fram. Alt annet enn en politikerspire kan man si:-) I tillegg kan jeg ikke kjøpes. “Hvordan vet du…?”. Vel, observerer rundt meg og ser hvordan ulike hendelser kan forklares. Ta kalenderen for eksempel. Ett år er 360 dager, 12 mnd per år, uten unntak. Dette bekreftes av stjernene og månen. Hvilken tid man har på året gir solen en god indikasjon for, uten at man trenger kjenne temperaturen eller se ned på bakken. Jorden er flat med nordpolen i sentrum. Forklaringen om at man kan finne nord i Australia ved den “sørlige halvkule” i den heliosentriske modellen via et annet kompass er ikke verdt fem flate øre. Det heter videre “meter over havet” av en grunn:-). I tillegg legger vår- og høstjevndøgn den debatten død

Uten frelsen via Yahshua ville jeg vært fortapt i allefall. Til om med ateistenes yppersteprest Richard Dawkins innrømmet at historien om Yahshua stemmer, uten at dette har betydning for min tro. Videre er naturen helt vannvittig genialt sammensatt, hvilket er forbi enhver mattematisk sannsynlighet for tilfeldighet. Se bare til egen kropp hvordan den fungerer. Verdens mest avanserte og komplekse system. Vi kan reparerer oss selv, derav er moderne medisin kun nyttig for akutte skader og hendelser.

Her kommer rosinen i pølsen for min del, hvor mange av de intellektuelle faller av da de ikke evner benytte logikk I sin kongnitive operasjon; hvorfor er ikke vi utslettet av dyrene? En bjørn som kan bruke et menneske som sprettball er livredd oss. Det samme gjelder alle andre levende arter som er oss fysisk overlegne. Istedet spiser de hverandre i et hieraki system hvor hver eneste art har sin funksjon. Mennesket ble satt over dyrene av Yahweh. Dette er skrevet og kan ikke forklares logisk på annet vis.

Følger samtlige mennesker de 10 bud ville vi hatt en fantastisk verden. Vi trenger hverken penger eller politikere. Langtifra kirker, moskeer, synagoger, prest, iman, rabbi. Noen har fått det for seg at de er bedre enn andre, gjerne pga. hudfarge. Dermed opphøyer de seg selv til Elohim. Dette ender naturligvis katastrofalt, noe lucifer er fullt klar over.

Doktrinene fra F-gjengen er ikke skrudd sammen tilfeldig. Som du vet er vranglæren tuftet på Skriften, slik at den gir mening om du ikke beginner tenke deg om. Derav blir de aller fleste, og her passer den virkelig godt, ført bak lyset. Dette er intensjonen og med tilstrekkelig grums har ikke mange nok karakter nok til at de kan trekke seg ut. Siden samfunnet forteller at man ikke er ansvarlig for sine egne handlinger, skaper de grobunn for rekruttering. Det er alltid noen andre sin feil, men selvsagt er det kun din egen.

Velger sitere Henrik Ibsen da jeg konsekvent omtaler gjengmedlemene som guttunger;

“Den sterkeste mann i verden det er han som står mest alene.”

Mina Halvorsen
Mina Halvorsen
Anonym
4 år siden

Sånn av ren nysgjerrighet Smurfen :

Du har jo i mange år skrevet artikler og kommentarer om forferdelige ting som skal skje rundt omkring.
Ofte med datoer, og korte tidsfrister om når det forferdelige skal skje.

Hva tenker du egentlig sånn i ettertid når ting du har hevdet med stor tyngde rett og slett viser seg å ikke være tilfelle?
Og hvis den påstanden om at 12% av befolkningen skal dø av corona nå og 30-50% i neste “bølge” viser seg å ikke holde stikk?
Kan hende jeg husker feil, men mener du påstod noe lignende om svineinfluensaen i sin tid?

De som tar seg bryet med å gå gjennom det du har skrevet opp igjennom vil sikkert finne hundrevis av påstander du har kommet med som ikke har vist seg å holde stikk. (Noen ganger så lurer jeg veldig på om du skriver det du skriver som en slags underholdning for deg selv, eller om du faktisk selv tror det du skriver.)

(Blir svært overrasket om denne posten kommer lengre enn til en moderator)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Mina Halvorsen
4 år siden

Virker som om Smurfen har ei travel helg. Mye aktivitet denne helgen… Ser Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet har tatt “ferie” på twitter. For de som driver barnevernsinstitusjoner som for eksempel SOLsetra eller liknede er det vel mye “sammenkomst” ved slike spesielle helger, uten at jeg skal direkte beskylde den ene eller andre, da jeg ikke besitter dokumentasjon som kan underbygge.

Her er det godt mulig Smurfen vil ha rett, da vaksinen er plottet.

Vaccinate I full reduksjon = 33 (Yahshua som mange kjenner som Jesus Kristus)
Vaccination Engelsk original = 111 (666 fra hebraisk).

Corona betyr krone. Norge, Sverige, Danmark og Island har krone som myntenhet. I tillegg har samtlige foruten Island noen de setter kronen på og det er ikke solen, selv om symbolikken skal stimulere de totalt sinnsforvirrede satantilbederne i F-gjengen og religiøse institusjoner som kirker, moskeer og synagoger.

Dette kan kun oppsummeres slik; forbannet jævelskap!!!

Blir det ikke rettssaker mot samtlige stortingspolitikere, ledelse i helseforetakene, kongefamilien, mediene og evt. de som deltar fra Politiet, Forsvaret, Sivilforsvaret, Heimevernet, etter denne “pandemien” svikter vi ikke bare befolkningen i Norge, men verden over.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Din oppgave som eks-frimurer ser ut til å være å kjøre Nyhetsspeilet i grøfta med konspirasjonsteorier.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Konspirasjonsteorier? Hva av dette klarer du ikke se med egne øyne stemmer? Alt hva jeg har opplyst om her inne kan du verifsere for deg selv. Dermed burde du heller rette spørsmålet til Stortinget hva de egentlig bedriver!

Bare slik at det er avklart siden det faller vanskelig for deg; jeg har aldri vært medlem av den gjengen. Derimot har jeg en helt familie som er. Denne forskjellen burde selv du klare forstå.

Skulle det være slik at du liker barnevernet og de private organisasjonene som profitterer på at barn blir fjernet fra sine familier sier det veldig mye mer om deg egentlig. Du innser at denne praksisen vi har i Norge er sinnsvak? Barn som hyler og gråter når de blir fjernet med makt, hva forteller dette deg? Vil de være hos mamma og pappe eller bli fjernet fra hjemmet? Her trengs kun et virkemiddel; logikk!

Jeg vil gjerne at Nyhetsspeilet skal blomstre med mye aktivitet. Dessverre registrerer jeg at de aller fleste artikler er omtrent 80% korrekte og da bemerker jeg hva som ikke stemmer med min oppfatning. Sjelden blir jeg motsagt, hvilket kanskje burde si deg noe om at flere er enige med hvordan jeg ser virkeligheten.

Finner det påfallende at en som argumenterer for og mot seg selv til enhver tid, akkurat slik F-gjengen holder på, retter konspirasjonsbeskyldninger mot meg.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense
-Bare slik at det er avklart siden det faller vanskelig for deg; jeg har aldri vært medlem av den gjengen

Det er i og for seg rigtig at du skrev ikke at du var eks-frimurer. Det var noe jeg antok.
Jeg har den holdningen at man er sin egen familie, enten man vil det eller ikke. Det er noe man er født med. Man kan følgelig ikke melde seg ut av familie.

MrSixxthsense
-Jeg kjenner godt til dette da jeg er oppvokst i en frimurerfamilie hvor man møter seg selv i døra med et ordentlig smell flere ganger daglig. Derfor var jeg en torn i siden kontinurerlig siden jeg ikke lot meg kjøpe og kan argumenter ordentlig for meg. Fakta knuser enhver diskusjon,

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Dermed har du ditt første bevis for at det er mulig. Jeg meldte meg ut av familien for ca. 6 år siden. Har siden ikke møtt noen av familiemedlemmene. Deltok heller ikke i begravelsen da et av disse døde. Ingen kan bestemme over meg eller ta mine valg. Akkurat det klarer jeg utmerket godt alene!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense

-FEMA i Norden vil bli hotellene til Petter Stordalen. Veien fra Norges største «hallik» til at man fasiliterer drap er vel kort. Han kan umulig ikke vite hva som foregår i de utleide rommene. .. Hva er epost adressen din smurfen? Jeg har noe du må lage egen sak på da det inneholder bilder.

Hva som jeg regner som klin kokos. Så skal du ha epostadresse (?)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Mina Halvorsen
4 år siden

Smurfen er Smurfen, som vil smøre tykt på som litterær stil.
Hvis du holder NRK ansvarlig for hva de ha fortalt oss de siste 3 årene, må du si opp NRK-lisensen.
Kommentar?

Hva har skjedd med Nyhetsspeilet?

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Og kjell er kjell! “NRK-lisens” er typisk melking! Harmoni og balanse, gutt! Man ser både på msm og alternativt media (om man “ser” lenger enn nesa rekker).

Man kan ikke eksludere det som foregår i msm, men se på både msm og alternativt media for så å danne seg et bilde utfra “å tenke selv”! Selvutvikling. kjell! Livets skole! Ydmykhet! Kjærlighet! Slutt med ditt ego og A4-liv, så vokser du slik det er ment at du skal. Eller la være og reinkarner til der du slapp (hvis du har en sjel).

Hva har skjedd med DEG? Hvor skal du? Tenk på det… TENK!

NB! Godt ment :-) Der du har motstand, er sannheten gjemt.

ken
ken
Anonym
Svar til  Mina Halvorsen
4 år siden

Mina Halvorsen – Svineinfluensaen var av samme “ulla” i 2009, men søppelet av psykopater lyktes ikke den gang! Derfor prøver de seg på nytt nå….

Denne kabalen kontrollerer også alle de store mediene (dels unntatt Internett foreløpig) og sikrer at verdensbildet ditt er begrenset til de tingene de vil at du skal vite. Sannheten er mye større, som du kan lese på NS. Sannheten er faktisk så mye større at for folk flest ville livet forandret seg fullstendig på trynet hvis “alt” kom ut på en gang. Derfor tar vi det litt “pø om pø”!

Hvem tror du utgjør toppen av de hemmelige samfunnene som frimurere, direkte religiøse institusjoner som Vatikanet (hvilket står bak menneskeskapt religioner for å splitte oss), og har regelmessig utdannet verdens ledere? De er nøyaktig den samme lille gruppen mennesker som nevnt.

Google mens du kan. Tålmodighet… Selv om det haster!

Terje
Terje
Abonnent
4 år siden

Hei Smurfen, jeg synes du er helt topp.
Men jeg tror man i Kina vil prøve å skjule at tingene er kommet ut av kontroll og ikke vil oppgi tall på infiserte. Om det i det hele tatt er mulig da. At de gjør alt de kan av grusomheter for å holde kontroll, betviler jeg ikke. Jeg synes Allikevel det er litt tidlig å male fanden på veggen her.
Samtidig må man ikke glemme alt av grusomheter som har skjedd tidligere av de maktsyke. USA har plantet virus før, og har beklaget det. Jeg skal ikke gjette på hvor mange som fikk livene sine ødelagt når virus ble plantet blant annet hos prostituerte i Mellom-Amerika. Det tok nok ikke lang tid før smitten ble effektivt plantet verden rundt ved hjelp av fulle sjøfolk og militæret. Slik var det jo. Noen konspirasjonsteorier viser seg å være sanne. Det må man aldri glemme. Det må man lagre bak i hodet.
https://www.dagsavisen.no/nyheter/verden/minner-om-nazi-tyskland-1.812463
Tidligere har det blitt plantet LSD i brødet hos innbyggerne i en by i Frankrike. Man må for all del huske at enkelte av oss er villig til å gjøre hva som helst for penger og makt. Uansett om myndigheter via media peprer oss med fake-news-advarsler og konspirasjonsteori-advarsler. Slike ting har skjedd gang på gang. De har forpestet mat og forgiftet drikkevann. Vi altså, det har vær en av oss, sånne som oss. Det er ufattelig ja, men like sant.

Jeg har i den siste tiden skrevet til media, og mange som har uttalt seg der, til og med regjeringen. Jeg har klaget på at de ser ut til å skape redsel, frykt og hysteri fremfor å skape trygghet. Er det deres oppgave det da? Det har vært noe respons, og disse har jeg takket. Uansett kan det gjøre en stor forskjell at vi små uttaler oss og sier i fra. Det får fort andre til å gjøre det samme. Det ble ikke brød på meg til helgen, men det går bra. Stakkars de som lever nå i frykt, de hamstrer. Det ble en pose potetgull på meg:D

Frykt er det motsatte av kjærlighet. Jeg skal ikke forkynne noen religion, men hysteriet er skapt av frykt, manglende tro, manglende tilhørighet og det som kalles antikrist. Jeg snakker ikke for religion, men påpeker mekanismen. Det er ved hjelp av frykt farao klarte å slavebinde. Det er ikke lett å ofre den tryggheten farao gir oss. Som du sier Smurfen; vi er snart tilbake for å se fotball og sport. Vi sluses inn på klima i stedet for å rope ut mot krig og sult. Brød og sirkus. Å stoppe krig og militært materiell ville vært det største klimatiltaket.

Vi kjenner lusa på gangen. Det tar ikke lang tid før alle må ta vaksinen som kommer. De som ikke gjør det vil bli lynsjet, som kinesere i vestlig korona-frykt. Det er heller ikke lov å spøke om, dette er alvorlige greier. Alle skal frykte og ta dette med størst mulig alvor, i følge farao. Det er ikke alltid den førstefødte er den beste til å lede, det er ikke noen slekt som er født til å lede. La oss ikke bygge et totalitært samfunn ut av frykt og hysteri. La oss styre av kjærlighet. Vi ser alle det globale dyret som reiser seg nå og får sin makt gjennom frykt og hysteri. Tross frykten. La oss gå ut av denne tilstanden av Egypt. Det kommer til å gå bra. Om vi lever dyrker vi jorden og slikker solen. Om vi forlater slitne og såre kropper, får vi det helt sikkert bedre. Det er uansett trist, jeg håper alle får oppleve den gode fremtiden som står klar for å brukes. Jeg forstår ikke hvorfor ateisten er så redd… er ikke dette drømmen da. Hvem er sterkest og størst av alt?
Kjærligheten.

Frykt ikke, tro på det gode, vask hender, unngå sykdommen på smarteste vis. Frykt og hysteri løser ingenting.
Genialt et det i hvert fall, når Jesus i Bibelen sier, og spør: Hvem kan ved bekymring legge en alen til sin livslengde?

Å vaske seg på fornuftig vis og høre på råd fra våre myndigheter kan derimot gjøre en forskjell. De gjør nok så godt de kan, etter pålegg fra EU og IMF. Det er nok ubevisst mating av dyret, jeg tror de gjør så godt de kan, jeg tror det.

Husk at det er mange som lager fake news, selv om en pandemi sannsynligvis er en grisk globalists store våte drøm. Før denne smitten skrev jeg faktisk til NRK et svar på konspirasjonsteorier rundt vaksiner. Der jeg sa at jeg neppe vil være en grunn til å tro at vaksiner skal gjøre oss i vesten syke. Derimot trodde jeg det ville være en større mulighet for at et virus ville bli plantet i Kina. Motivet ville være penger(vaksiner) Samtidig vil det svekke Kina. Jeg kommer ikke med antagelser, men jeg bare så for meg hvordan store selskap ville kunne tjene store penger. For det er ikke et totalitært samfunn som vokser frem av landenes ledere, men store globale selskaper som presser sin vilje ut via landenes ledere. Derfor får vi ledere som aldri vises frem. Ser du trekker frem Soros, men jeg vet ikke, for å være ærlig. Jeg vet derimot at vi kan stoppe dette og skape den verden som er til det beste for alle. Får bare håpe at alle sluttet å benytte seg av deres brød og sirkus, og at alle kommer seg ut av fryktboblen.
Jeg har sagt opp alt av sport og tilbud om sirkus.
Bedrifter sliter allerede etter myndighetenes tiltak.
Blir vel mange uten jobber nå da? Nye IMF tiltak og «gavepakker». Flere hjemløse og fattige.

Jeg er enig med deg Smurfen. Hvordan er deg mulig at 0,1% har kontroll på resten. At de som har så mye liker å se på de som ligger ute uten å dekke mest grunnleggende behov. ja, jeg tror de bruker virus, eller frykten for sykdom til å oppnå noe. Jeg tror vi stopper det ved å holde hodet kaldt.

KenTA
KenTA
Abonnent
Svar til  Terje
4 år siden

Jeg skal ihvertfall ikke ta noen vaksine som er utviklet i Israel. Da kan jeg like gjerne bære et digert kors gjennom de siste områdene der IS har makten

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  KenTA
4 år siden

Man må regne med at det blir tvang neste gang. Nå kan du få to års fengsel av å bryte karantenereglene. Man vil utgjøre en fare for andres liv og helse. Man kan vel egentlig bli beskyldt for mord om man er uaktsom. Da må du i hvert fall bære korset på ryggen. Spørs om man heller må se på lang sikt.
Kanskje blir det en vekker hvis økonomien kollapser. Akkurat nå er vi på lag med myndighetene, men hvis folk får problemer etter permitteringer og konkurs vil spørsmålene komme. Kunne dette blitt håndtert annerledes? Burde vi bare isolert risikogruppene? Burde vi la det bare stå til i en uke?
Messi og Ronaldo skal fortelle oss hvor farlig dette er. Husk at det fortsatt er veldig mange som må gå på jobb for å holde hjulene i gang. De må utsette seg for smitte og de vil sannsynligvis også bli smittet. Dette for at Ronaldo og Messi skal holde seg friske. Det provoserer i hvert fall meg.
Jeg tror faktisk at jeg aldri har vært mer forbannet. Allikevel må man bare akseptere at samfunnet vi har skapt er sånn akkurat nå. Men på lengre sikt må vi få en mer rettferdig verden. Det ligger tross alt folk rundt omkring i verden og råtner i flyktningeleire etter langvarig sulte og krig. Stakkars Messi og Ronaldo, influensa er skikkelig tøft, men prøv å sett ting i perspektiv. Hvorfor gjør man ikke en dugnad for å hjelpe folk ut av fattigdom? Hvor mange husløse har vi i Vesten? Hvor mange lever av vår søppel? Dette går ikke lengre. Håper influensaen og konsekvensene for økonomien Kan snus til noe positivt og mer rettferdig. Jeg håper det får konsekvenser for sportsinteressen. Så får vi fokus der det skal være.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  KenTA
4 år siden

Glemte å ta journalistene da:) Stakkars!
Tenkte på hvor godt det var å se hopplandslagets hilsen til Bjørn. Stay Strong Bjørn, står det. Hvis landet er i krise med frykt for å bli syk eller til og med dø. Hvorfor har vi journalister som peprer oss med trussel om død og hvor farlig dette er? Det kan gjøre at folk gir opp og ikke kjemper. De De burde sperres inne med brev og besøksforbud i kriser. Clickbaits? Hvorfor sier de ikke at dette er en litt kraftig influensa som vil gjøre deg sterkere. Nå er overskriften nytt influensadødsfall i Sverige! Men hun var dødssyk fra før da. Forresten, du kan fryse abonnementet på fotball, i følge VG.

Det er faktisk mange som har vært syk i den siste tiden av et annet influensavirus.

Med frykt vokser totalitære samfunn frem. Et trojansk influensavirus. Utnytt en hver krise til å få kontroll.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Terje
4 år siden

Ja enig med stort sett alt du skriver. Er lei av dette daglige hysteriet fra mediene. Jeg har slitt med depresjon lenge. Og mye av det skyldes at vi lever i en slik falsk verden. Men jeg kan ikke diskutere med folk lenger. De er kun opptatt av penger, sex og fotball. TV er fyllt med dritt som bloggere, Khardashians og influencere. Hun Stoltenberg-dama leder FHI og Marie Simonsen redaktør Dagbladet ? Og Jens som leder av NATO ? Dette begynner bli en komedie. Tydelig at de har familie-genene (sionistblodet) i orden for ingen av dem er kvalifisert til disse yrkene. Jeg ser at SMA-Norge (Senter for Antisemitisme) er blitt hovedsponsor for document.no. “Ingen fake news, bare sannheten” reklamerer SMA for. Hehe det blir bare værre og værre.

Jeg synes det var merkelig hvordan dette eksploderte i Italia. Selvsagt kan noen ha reist fra Wuhan til nord-Italia for 1 måned siden. Men for meg virker det som viruset på en eller annen måte ble “plantet” i Italia. Europa skal ødelegges for alt det er verdt

ken
ken
Anonym
4 år siden

Koronna Covid 19-utbruddet og 5G… “Vi gjør nå 5G kommersielt tilgjengelig alle steder vi til nå har drevet testing. Fra og med i dag vil Telenor-kunder med en 5G-enhet kunne koble seg på fremtidens mobilnett i Kongsberg, Elverum, Bodø, Askvoll, Fornebu, Kvitfjell, Longyearbyen og Spikersuppa i Oslo, i tillegg til Trondheim, sier Petter-Børre Furberg, som forresten var Einar Flydal sin sjef en kort periode den gang han jobbet i Telenors forsknings- og utviklingsenhet.”
https://einarflydal.com/2020/03/13/5g-i-trondheim-og-i-helsingor-hva-er-det-egentlig-og-blir-man-or/#more-38237

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
4 år siden

Her er en fin oppsummering av hendelsesforløpet så langt, som jeg kom over; “Corona is Latin for crown. Ship quarantined? Grand PRINCESS. 1st reported case ? KING County Washington. 1st case in NY? QUEENS Uber driver. Chances all firsts have a royal link less than being hit by lightening.”

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
4 år siden

I konkurransen om dumme ting jeg har lest i løpet av et liv må dette være en soleklar vinner! Jeg skulle gjerne debunket alle påstandene, men min oppdragelse forbyr meg å bruke tid på å kommentere bunnslammet av det skrevne ords brakkvann. Beklager.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Narsissistiske psykopater fornekter seg ikke. Det er nok mange som vet at alt stammer fra Norge, men som holder munn. Vi har mistet fullstendig fotfestet, dessverre.

FEMA i Norden vil bli hotellene til Petter Stordalen. Veien fra Norges største “hallik” til at man fasiliterer drap er vel kort. Han kan umulig ikke vite hva som foregår i de utleide rommene.

Hva er epost adressen din smurfen? Jeg har noe du må lage egen sak på da det inneholder bilder.

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

“Stormer”, smurfen! Parlamentsbrannen fra 1933 (som førte til den nazistiske staten Adolf Hitler), angrepene på Pearl Harbor i 1941 (som førte til USAs deltakelse i andre verdenskrig) og Tonkin-hendelsen i 1964 (som førte til Vietnamkrigen) er alle eksempler på denne taktikken med mange flere. De kontrollerte mediene rapporterer slavisk det de har blitt fortalt av regjeringen og får beskjed om hva de skal si til publikum på forhånd for en optimal effekt for en “perfekt storm”.

“The price good men pay for indifference to public affairs is to be ruled by evil men.” – Platon

Even
Even
Anonym
4 år siden

Altså, når de som har advart gjentatte ganger er blitt fjernet.. Hvordan tør du å opplyse folk? Er du ikke redd for egen sikkerhet?

Gurid
Gurid
Abonnent
4 år siden

Hei, lenge siden jeg har vært innom nyhetsspeilet nå.. jeg målte ph i drikkevannet i helgen til 5,5 på lakmuspapir, bor i Svelvik, en venn i Lillestrøm målte 5,5 flere steder. Det er nesten bare virus som overlever i så surt miljø… Jeg ringte og snakket med ei som kunne gi meg de siste målingene, hun sa det var målt 8,1 i februar og at man ikke kan stole på lakmuspapir.. Vet ikke hvem jeg skal stole på.. er det en agenda med drikkevannet og virus? jeg spiser en teskje natron hver dag nå.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Gurid
4 år siden

5,5 er ikke så forskjellig fra mye av de vi drikker uansett. Prøv å drikk Cola. Hvis du overlever det overlever du også 5.5

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Gurid
4 år siden

– jeg spiser en teskje natron hver dag nå.

Mål syrenivå i magesekken. Den syreverdien skal ha et visst nivå for at fordøyelsen skal fungere (legene vil måle pH verdi i blodet og tro at alt er ok … selv om alt er feil)
Hvis syra i magesekken er svak får du alle mulige slags problemer -> for til slutt å gå ned i vekt. Mye natron -> magesyre-styrke kan forandre seg etterhvert.
(Det motsatte av natron blir Cola)
Hvis du kaster opp skal det svi i halsen. Det er sånn det skal være. Hvis svien mangler fullstendig vil jeg bli bekymret.
Ellers er natron sikkert ok så lenge man ikke overdriver.
Syrenøytraliserende tabletter ???
Holistisk eksperter må gjerne korrigere meg.

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

kjell108 – Bra at du lager ditt eget alkaliske vann ved å føye til natron i vann. Din fremgangsmåte gir en rensende reaksjon i magen, men det skal kun brukes i perioder av maks 2 uker for detox… Ellers kan det forårsake at salt dannes i blodet. Idrettsutøvere, spesielt svømmere gjør dette for å få et konkurransefortrinn mot melkesyre. Dette er trolig den billigste måten å lage alkalisk vann på, men sluttresultatet er ikke heldig. Derfor ikke anbefalt over lengre tid.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Jeg vet ingenting om saltproblemet i blodet (det kommer i tillegg)
Null magesyre (natron er som å fylle på med syrenøytraliserende piller) -> fordøyelsen fungerer ikke lenger -> oppkast -> vekttap -> “anoreksia” -> død
(man kan ta livet av hvem som helst på den måten)
Null magesyre -> grønn smothie blir no-no (ikke intuitivt)
Null magesyre -> varmt sukkervann / sukker blir no-no
Null magesyre -> Cola blir yes-yes (hvorfor liker folk med anoreksia Cola lurer jeg selv på … har ikke noe svar)

ken
ken
Anonym
4 år siden

MrSixxthsense – Koronaviruset og 5G!? Du skriver i feighetens forstand: “Hadde satt pris på at skremselsnivået ble redusert noen hakk da dette nesten blir et reversert hysteri ala klimaforkjemperne.”

Hva er problemet???

Følgende er en bred og tung vitenskapelig basert artikkel med nesten 100 referanser til studier, hvilket ikke handler om “hysteri” annet enn fakta:

“At the moment, with 10,000 recently installed 5G antennas plastering its city, Wuhan is probably one of the most 5G-electropolluted cities on the planet. Electrosmog warnings from scientists for over 40 Years!!!” https://www.electricsense.com/5g-coronavirus/

NB! Minner om http://www.einarflydal.com for mer fakta uten et snev av “hysteri”!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Hvis 5G i Wuhan hadde vært operert av amerikansk firma i Wuhan kunne vi ha mistenkt 5G for å være et biovåpen. Nå blir det til at Kina begår selvmord. KKP er ikke mye populært disse dager.
Det virker som at industriprodusjonen falt med 80% i det sentrale Kina.
Iran har ikke 5G. Deres variant av coronaviruset er opplagt den verste typen.
5G blir en annen diskusjon. Det samme med norsk medisinforbruk -> en av de store årsaken til at folk dør.
La oss ikke glemme at nå kan alle bli en liten atom-makt … unnskyld corona-makt

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Ken, teorien om 5G fra himmelen eller “verdensrommet” har ikke forankring i virkeligheten. Disse millimeterbølgene har såpass kort rekkevidde slik at denne teorien kan ikke ha forankring i virkeligheten. Selv fjell skaper enorme problemer for denne frekvensen. Som jeg viste til i en tidligere kommentar kan slike bivirkninger som “coronaviruset” skapes med 4G. Skremmer man folk med hysteri virker det mot sin hensikt, om man vil se at befolkningen er sunne og friske. Antar vi begge ikke vil at et slik tilstand skal skapes gjengs over blant befolkningen?

Jeg som alle andre vil stoppe denne utrullingen. Spesielt med tanke på at dette kan benyttes til å skape fengsel uten gjerder og sette restriksjoner for bevegelsesfriheten. Nesten slik at man skulle tro frimurerne innser at de holder på bli utsatt for et bakholdsangrep da de setter i sving et advokatfirma for formålet med å stoppe dette. Hva jeg skulle likt vite er om 5G i det hele tatt er nødvendig eller om de tekniske løsningene allerede er på plass i disse sendestasjonene. Ettersom jeg har begrenset tro vedrørende F-gjengen sin mentale kapasitet kan det hele være et skuespill. De liker jo kle seg ut og hoppe rundt.

Vil allikevel fokusere på hva vi kan foreta oss selv uten myndighetenes hjelp. Fjerne WiFi fra hjemmet og kun bruke kabel. Redusere bruken av mobiltelefon og sett den i flymodus oftest mulig. Jeg tror kjøleskapet er en skjult djevel i dette, da dette durer konstant. Klarer man finne en alternative måte lagre maten på, slik at man kan kaste dette ut av hus, har man gjort mye.

Nå har man klassifisert tinnitus som en nevrotisk diagnose i Storbritannia. Hvilket er helt absurd. Ja, man det er nesten ikke til at man kan tro det. Ville vært interessant om noen med dette problemet hadde tatt en 3 mnd. periode i ødemarka, slik at man kunne sett om problemet forsvant og evt. kom tilbake etter hjemkomsten. Jeg støtter teorien om at EMS kan skape denne tilstanden. Klarer man bevise sammenhengen her vil man kunne stoppe og reversere mye av infrastrukturen. For denne tilstanden er nok mørketallene enorme.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – Beklager! Skummet artikkelen ekstremt dårlig da jeg stolte fullt ut på nettstedet som refererte til artikkelen og fikk ikke med meg hva du sikter til vedr “forankring i virkeligheten!”

Refererer til hva jeg tidligere har kommentert samt andre i samme ærende (som understøtter dine faktaopplysninger):

“Ikke en eneste satellitt å se her… «Skjøt ut Tesla i verdensrommet» (oppskyting, ja… Men for senere å havne i havet): https://www.vgtv.no/video/153229/skjoet-ut-tesla-i-verdensrommet

Ingen satelitter fra NASA (eksisterer ikke, annet enn i Photoshop), derav ingen kommunikasjons-satellitter fra Elon Musks Space…?!

AnArv
5G kan ikke komme fra «verdensrommet». Dette er milli og micro frekvenser som kan maksimalt strekke seg 150m, derav vil man se en mengde master og/eller sendere slik at dette kan tilrettelegges for utrulling (her kan man se noe av teknologien som blir benyttet: https://youtu.be/dksF_ohbHX4). Man kan beskytte seg selv ved at man ikke tar dette inn i eget hjem via oppgradering av WiFi eller andre smart hjelpemidler fra Google/Apple etc. I tillegg burde man aldri installere SmartMeter (se hva en tidligere etterforsker uttaler: https://youtu.be/Fc5RFGWDyrY).

Ikke ta dette inn i eget hjem! Dette er ene og alene din egen avgjørelse. Angrep fra «verdensrommet» er skremselspropaganda uten forankring i virkeligheten.

Selvsagt er vi helt enige i at man burde stoppe 5G da dette er en teknologi som vil gjøre mye mer skade enn nytte. I tillegg til den potensielle faren dette medbringer om det blir anvendt til skjulte formål. Israel bygget teknologien, men innfører dette ikke i eget land hvilket alene burde fortelle alle og enhver at dette kan vi fint avvise. Derfor ber vi alle legge press på politikere og partier, nasjonalt og lokalt, slik at vi kan hindre utbyggingen.

NB! Hvilke politikere og partier bryr seg, MrSixxthsense? Ingen! Det vet du ang F-gjengen!!! Agendaen er satt!

Hermis
Er nok helt rett det du skriver, AnArv. Israel har utviklet 5G og har ikke tenkt å bruke det selv, de har bare bestemt at alle andre skal bruke det (til nytte for deres velkjente planer).”

PS! Jeg har tinnitus hjemme i leiligheten i storbyen, men ikke på hytta på fjellet i “ødemarka”! Men hvem tenker du har interesse av å dokumentere nevnte? Hmm… tenker jeg, mens du skriver at “slaget er tapt”.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Hvordan det amerikanske folket kan akseptere finansieringen av NASA med 50M USD daglig kan man virkelig forundre seg over. Leste en artikkel hos document.no i dag hvordan Norge skal bli ledende for el.fly hvilket er ren og skjær fantasi. Flere gode kommentarer i kommentarfeltet (jeg ble utestengt etter en dag fordi jeg påpekte sammenhengen mellom sosialismen, kirken og satanismen, slik at man derav ikke skal legge skyldene på araberne for noe politikerne og kirken har skapt i fellesskap. Det likte de som skal beskytte ytringsfriheten, ifølge dem selv, særdeles dårlig). Uansett beviser dette at myndighetene ikke kan ha slike fantasivåpen da det krever en helt vanvittig mengde energi, noe de aldri kan flytte opp i himmelen.
https://www.document.no/2020/03/08/advarsel-norge-skal-bli-best-i-verden-igjen-denne-gang-pa-el-fly/

Nei si det Ken. Politikerne har solgt seg ut og det for lenge siden. Hørte nylig en indianer hevde første verdenskrig var da Columbus kom til Amerika. Er historien korrekt var Leiv Eriksson der 500 år tidligere og viser kanskje noe av hvilke forberedelser som ble gjort om tidssperspektivet er korrekt. Der spiller ingen rolle hvem man stemmer på og vi burde ikke stemme i det hele tatt. De som hevder du ikke kan klage når du ikke stemmer bommer totalt. Klage kan vi gjøre, mens de som har innsatt djevelskapen burde tie stille.

Venstre og høyre i politikken er et falskt paradigme. Man blir ganske enkelt delt og erobret. Eneste løsning jeg ser er avsette hele Stortinget og offentlige etater, nedlegge kongehuset, kirkene, moskeene, synagogene og rive frimurerlosjene. Deretter kan man starte en egen nasjonal sentralbank og små organer som forvalter overskuddet av energiproduksjonen, som blir likt fordelt mellom de som er 25år eller eldre . Full fyr i bygdene slik at vi blir selvforskynt med mat. Hva skal “eliten” foreta seg? De kan bare sitte se på, da om Norge blir angrepet vil dette skape massive opprør verden over, som de ikke vil klare kontrollere. Rundt 7 millarder mot F-gjengen er rått parti.

Videre ville jeg umiddelbart innført religionsforbud, slik at man fikk kneblet satanismen. Følgere av Yahshua og de 10 bud som lovverk. Man trenger ikke flere helt enkelt. Ingen skatt eller avgifter, dog heller ingen sosiale stødnader. Tiende av hva du tjener skal brukes til å hjelpe de som trenger det, hvilket betyr at dette ordnes i lokalmiljøet. Dette er såpass enkelt at det finnes ikke argumenter for hvordan dette ikke skal fungere. Bevæpnes befolkningen har man i samme slengen avviklet tyveri og vold mot kvinner. Klart noen vil alltid forsøke seg, men da i mindre grad. Kan man utlevere dødsstraff umiddelbart etter gjerningen har det utrolig allmenpreventiv virkning. Inntil et slikt parti kommer på banen vil jeg aldri stemme igjen.

Hadde eldre menn i Norge benyttet sin kunnskap og kløkt istedet for tenke med feil hode, hvor de løper rundt som vibrerende dildoer (ja viagraen sørger for funksjon og det nært forestående hjerteatakket vibreringen). De kloke eldre menn planter trær som de aldri vil sitte i skyggen av.

Tro er den eneste begresningen jeg vil legge, da satanisme (mange med mer moderne ordlyd) inneholder pedofili og menneskeofringer. Ta jødedommen i tillegg hvor gamle perverse prester biter av forhuden til guttebabyer. Dette groteske overgrepet kan kun beskrives som sinnsvakt!Vil folk spise seg ihjel på fast food, frossenpizza eller bamsemums kan man ikke hindre dette. Heller ikke om de vil poppe piller fra farmasien eller renne ned legekontoret. Mistenker en gigantisk reduksjon om dette blir fjernet som bortimot gratis. Markedet vil tilpasse seg selv. Bunnlinjen er at jeg ikke vil betale for andres karaktermangel. Man blir ikke feit av at man ser på maten!

Heller vil jeg ikke begrense deres frihet. Individualsime. Dette viser igjen hvilket formål Helsedirektoratet og Statens Strålevern har. Har du tinnitus kun i ett område burde du varsle Einar Flydal om dette da dette er et utmerket argument for at utrullingen kan stoppe. Kom over en video som godt illustrerer 5G som jeg anbefaler at man tar seg tid til å se:
https://www.youtube.com/watch?v=6li8CZmrg84

En av kommentarene er innom hva jeg tenker omkring strømkablene I leilighetene / husene våre:
“RF wireless electro magnetic radiation can induce what is called “Dirty Electricity” into home power lines (acts as antenna) , a frequency that is unhealthy. ⚠️ mmWave bandwidths are not in full use yet, not sure about you, although military studies years ago show harm to health & skin coils act as antenna allowing deeper penetration into body, also recent studies indicate.”

Kom over en video av Hans Rosling som jeg har sett tilsvarende av tidligere, men aldri med et slik tallmaterialet. Dette beviser for meg to ting. Først og fremst at verdens forsøkes begrenses i antall beboere, da gjennomsnittsmennesket ikke har bedre inntekt sett ift. prisstigning. Tallene lyver siden de rike er blitt adskillelige rikere og de fattige mange, mange flere. Dermed gir ikke gjennomsnittsinntekten et korrekt bilde av realitetene. Videre gir Rosling kreditt til Melinda Gates for hennes viktige bidrag. Dermed kan vi en gang for alle fastslå vaksinens virkelige misjon. Dernest bekrefter dette for meg mistanken om NWO har vært i virke lenge. Ja, minst 90 år, trolig enda lengre. Begrunner dette med Rosling’s demonstrasjon hvordan dette har skjedd simultant verden over. Ja, forløpet er bortimot identisk og slik synkronisering kan ikke skje uten at dette er ledet an igjennom et sentralt organ. Det er nesten forbløffende hvordan dette tallmaterialet er tilgjengelig for det dokumenterer utover enhver mattematisk tvil et direkte angrep på mennesket. Dette skjer ikke via romvesner fra verdensrommet…

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Rosling presented the television documentary The Joy of Stats, which was broadcast in the United Kingdom by BBC Four in December 2010 and has been made available to ‘catch up’ on BBC iPlayer since.[12] He presented a documentary Don’t Panic — The Truth about Population for the This World series using a Musion 3D projection display,[13] which appeared on BBC Two in the UK in November 2013.[14] In 2015, he presented the documentary Don’t Panic: How to End Poverty in 15 Years, which was produced by Wingspan and aired on the BBC just ahead of the announcement of the UN’s Sustainable Development Goals.[15][16]

Når man er lege og dør i alder 69 år (i Gaza blir de 75 år) da er man for dum til å leve.
Ovenfor framtrer han som en BBC-propagandist

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – Ja, slik at Leiv Erikssons (Erik den hellige) statue er plassert i Minnesota, Amerika. England som ble til Amerika med Leiv Erikssson i spissen.

Ellers var Norge en supermakt som dypt påvirket Frankrike, Tyskland og den engelsk amerikanske kultur.

“Morten Løke” (nåværende oppholdsted Egypt), se link, har en enorm innsikt som er verdt å høre på, så sett av tid til dette dyrebare. Som han nevner innledningsvis: “KORONAVIRUSET ER EN UNNSKYLDNING FOR Å KNERTE FALSKE MARKEDER.”

Morten Løke har sin mentor i sin filmprodusent Petter Borgli (produsent av bl. a. “Orions Belte”) og har jobbet med ham i 8 år… Petter er inneforstått med at “den største krisen i Norge er at det ikke er noen krise”.

Norgesveldet vokste gjennom England og inn i Amerika hvorpå Leiv Erikson ble fremprovosert av denne bevegelsen for å vise veien på andre siden av dammen med St. George korset på brystet (St. George som Englands vernehelgen).

Hør om hvor dypt Norge var innvolvert i de tre forgreningene som ble til Illuminati og de 2 ritene i frimureriet gjennom England. York rite og den skotske rite etter hedningene fra Norge og fra Roma, romerriket som falt. Overgangen fra Tempelriddere til et Frimureri… Fra tempelridderne som opererte åpenlyst med sverd, til et frimureri som opererer i det skjulte…

Hans fremføring av historie er ikke som historielære (skrevet av seierherrene) på skolen, men motsatt… Logisk og riktig langt inn i sjela, slik at det blir enkelt å se den store sammenhengen.

Fra 2:04:50:

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Klarte kun tre kvarter av dette frimurervåset. Mener du nevnte du var tidligere frimurer, da burde du avsløre dette umiddelbart. Historien vi blir fortalt er det noe feil med, uten tvil. Dette finner vi ikke ut av inntil tilgangen åpnes I biblioteket hos Vatikanet, om dette ikke er en tilslørt sannhet også, hvor vi finner alt tilgjengelig hos Nasjonalbiblioteket.

Firmurerne liker den “store sammenhengen”… Huff, det er nesten stygt at man ler. Hvordan noen kan bite på dette vitner om at navlestrengen ble klippet for tidlig. Tenker da naturligvis ikke på historielæren om hvordan vikingene/hedningene herjet som jeg synes er mer sannsynlig om hvordan kristningen verden rundt har skjedd enn hva som blir gjengitt. Derimot vil jeg nok pekte til faraoene som oppdragsgivere, men dette kan jeg da ikke si med sikkerhet. Det ville gitt mer mening med Putin som anti-krist om det er hedningene som er bak komplottet til satan.

De norske kirkene blir jo et pentagram med senter i Thomas-kirken på Filefjell, hvor hyttene til Beitostølen og Hemsedal ikke er langt unna. Videre startet jo Quisling KGB i Sovjet sammen med bestefar Putin og Lenin rundt 1922, samme året Norge startet klimabløffen.

Kom til å tenke på følgende; siden “viruset” er en bløff da det ikke kan eksistere. De som forteller at de er smittet antar jeg er medlem i F-gjengen e.l organisasjon. Siden man har jihadister som er villige til å død for en sak, kan man regne det som like sannsynlig at dette er tilfellet med F-gjengens medlemmer også.

Kan oppsummere med at F-gjengen JOBBER overtid med skape kaos blandt folket. Ingen er mer ivrig med pumpene enn de i Norge hvor det knapt finnes noe man kan bli enig om. Begge sider skal fyres opp med aggresjon til hjerteinfarktet tar de eller kaos bryter ut.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Dette blir det samme som at man tror Edward Snowden også er en varsler. Eller at Julian Assange kjemper for frihet. Mener du viste til en tidligere CIA-agent (Robert Steele) i ett annet innlegg. Undersøkte litt om denne personen. Han er ikke en motstander av “Eliten”. Noen har investert litt mer tid enn meg i dette og for spesielt interessert avsløres han her;

Er overrasket over at du smurfen ikke undersøker litt mer før du linker til mennesker som ikke har edle hensikter. Spesielt siden du kjenner dette terrenget minst like godt som meg selv. Er man tidligere CIA befinner man seg uten unntak på kirkegården.

Siden man vil hevde Snowden og Assange kjemper vår kamp vil jeg gi dette til ettertanke; “Crime fighter, Fire fighter and Freedom fighter. Fighting crime, fighting fire and fighting freedom…”

De “glemmer” av og til fortelle oss den egentlige betydningen.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

-Er overrasket over at du smurfen ikke undersøker litt mer før du linker til mennesker som ikke har edle hensikter.

Vi skal liksom tro at den største søppelboksen på Nyhetsspeilet (du selv) har “gode intensjoner”, i motsetning Assange.
Bruk kjøttøksa, Smurfen

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

KJell108 – interessant beskrivelse. Spesielt med tanke på at du benytter “den største søppelboksen på Nyhetsspeilet” som grunnlag for flere av dine tanker hos steigan.no. Har sett du refererer til min tanke omkring Sveits bl.a. For min del spiller det absolutt ingen rolle at du sprer mine tanker som dine egne. Hva jeg finner ironisk er at du slakter de ett sted og formidler de som en mulig teori ved et annet forum. Kankje hadde Erland rett om at du “har en ansatt til til å skrive for seg mens han sover”?

https://forum.steigan.no/t/klimautviklingen-nar-ytterfloyene-gar-pa-limpinnen/5675/24
“Erland
3t

Hammer:
Kjellemann! Det du skriver som oftest er jo bare tull og tøys! Du argumenterer som regel ikke, bruker ikke dine egne oppfatninger i forhold til hva saken dreier seg om, men sprer om deg med usammenhengende meningsløshet.
Den største «feilen» med er ikke at han skriver mye tull og tøys. Det gjør mange her. Den største «feilen» hans er heller at han han skriver på innpust og utpust, mens han tenker, og mens han ikke tenker. Jeg tror kanskje også han har en ansatt til å skrive for seg mens han sover, for av og til er det noe veldig vettugt som blir ytret. Ok, det var en spøk.

For å opprettholde et godt kommentarfelt-miljø på et moderatorfattig nettsted som dette, er det noen innmari enkle og viktige uskrevne regler, som å være saklig – og å beherske seg. Ta personlige feider på PM. Husk at de fleste ikke leser det. Orker ikke. Så her har du helt rett, Hammer.

Men Kjellemann har faktisk noen interessante tanker her og der.”

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense = navnet signaliserer meg at MrSixxthsense er profesjonell frimurer (med “media watch” som ansvarsområde). Nå snakker jeg Trevor Moore -> Time For Guillotines https://www.youtube.com/watch?v=exnaY0l4XsM. Trevor Moore ser for seg at Georgetown / Connecticut brennes ned i sin helhet … for bli kvitt dem.

Nedenfor har jeg kopiert alle meldinger fra Hammer på steigan.no på 7 uker (meldingene er trunkerte). I løpet av samme tid har jeg postet 700+ meldinger. Så sier Hammer at jeg “ikke debatterer” ? Hva Hammer produserer på 7 uker produserer jeg på en halv dag.
Statistikk: Hammer har tilsammen opprettet “0 emner” på steigan.no. Jeg har opprettet “19 emner”.

Det er bare en dag siden jeg skrev at general Zhukov (Russlands store helt) til slutt eksekverte Bolsjevikene med nakkeskudd o.l. (det året Stalin døde .. eller ble myrdet). Hammer er kommunist selv, men sa ikke et ord


Klimautviklingen: når ytterfløyene går på limpinnen
steigan
Spar energien din Erland! Diskuter med utgangspunkt i læring men behold ditt åpne sinn!

8 timer
Klimautviklingen: når ytterfløyene går på limpinnen
steigan
En sjelden gang er jeg inne på Steigan.no for å lese kommentarer. Ofte er det interessante og lærerike kommentarer fra de fleste. Men Kjellemann! Det du skriver som oftest er jo bare tull og tøys! Du argumenterer som regel ikke, bruker ikke dine egne oppfatninger i forhold til hva saken dreier seg o…

4 feb.
Coronaviruset, panikk, realisme og handelskrig
steigan
Vel vel, Mange spekulasjoner! Kineserne vil roe ned hele situasjonen. De vil bremse og redusere virusangrepet slik at det blir håndterlig for sitt eget helsevesen. Så vil de utvikle en brukbar vaksine som får hele dette utbruddet til å stoppe. Livet vil ganske raskt komme tilbake i gammel god gjeng…

29 jan.
Imperialisme og frigjøringsstrategier i Midtøsten
steigan
Kjempebra Pål, helt i tråd med min egen oppfatning om hva som må gjøres. USA og NATO ut av Midtøsten! Når det er gjort, så kan landene og folkene i Midtøsten finne sin egen veg og sin egen fremtid! Og vi i våre land, kunne få stilt våre egne krigsforbrytere til doms! :wink:

21 jan.
Milliardærklubben vil omdanne kapitalismen innen 2030
steigan
Bra skrevet Geirijo! Det er riktig: Kapitalismens vesen er ikke forandret. Det er bare snakk om å tilpasse seg! Og det er viktig å forstå at hele rammeverket, det juridiske, er bare bygd på militær makt. Det betyr at det går an å fjerne/ta bort slike samfunnssystemer. De er altså ikke Naturgitte! Me…

12 jan.
Om teisme og ateisme
Generelt
Vi mennesker er ikke rasjonelle av natur. Men av og til kan vi tenke og handle fornuftig. Slik er jeg også! Det betyr at jeg grubler på mangt og meget som ikke nødvendigvis vil føre til noe som helst. Om du vil kalle det for filosofi er greit for meg. Og vi mennesker tar ofte feil som også er en ege…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Nå fikk du meg til å le:-) Vet du at frimurer gjengen er satanister? Jeg hater satan og argumenterer for at alle kirker, moskeer, synagoger, storting, slott o.l skal rives med folkets velsignelse. Ruinene burde ligge til skrekk og advarsel. Hva som foregår inne i hodet ditt kan kun du selv svare for, men du argumenterer hele tiden for og imot deg selv, derav synes jeg det er rimelig at Hammer mener du “du skriver som oftest er jo bare tull og tøys!”.

Det var tilfeldig at jeg kom over denne diskusjonen hos steigan.no, Siden du har postet enorme mengder, 100+ poster per uke over en syv ukers periode, er det da liten tvil om hvem som er den profesjonelle her og frimurer. Jeg kjenner godt til dette da jeg er oppvokst i en frimurerfamilie hvor man møter seg selv i døra med et ordentlig smell flere ganger daglig. Derfor var jeg en torn i siden kontinurerlig siden jeg ikke lot meg kjøpe og kan argumenter ordentlig for meg. Fakta knuser enhver diskusjon,

Igjen er det hyggelig at du benytter noen av mine tanker her inne og deler de med andre, som hos forumet til steigan.no.

Om du undrer hvor nicket mitt kommer fra er det fryktlig enkelt. Min intuisjon er velutviklet. Sammen med en god dose logisk tankevirksomhet har dette tjent meg vel i mange sammenhenger. Dette er gitt meg av vår Almektige Skaper Yahweh, derav en av måtene jeg viser min takknemelighet til Han.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

– derav synes jeg det er rimelig at Hammer mener du «du skriver som oftest er jo bare tull og tøys!».

Alle ser at NKP Hammer ikke debatterer, og knapt følger med på steigan.no

-Jeg kjenner godt til dette da jeg er oppvokst i en frimurerfamilie

Greitt å få det avklart. Når man først er kommet så langt som Breivik, da kommer man ikke ut derfra.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

“Greitt å få det avklart. Når man først er kommet så langt som Breivik, da kommer man ikke ut derfra.”. Hva er det du insinuerer med dette? Det later ettertrykkelig til som om du mener jeg skal benyttes på samme måte som Breivik av frimurerlosjen. Først og fremst fornærmer du min intelligens og integritet. Dernest sammenligner du meg med syndebukken for en av de alvorligste forbrytelser satt i regi av frimureriet, i nyere historie.

Dette omhandler ikke ytringsfriheten da du kommer med hva man ikke kan oppfatte som annet enn en direkte påstand om hva jeg skal foreta meg i framtiden. Graden er graverende og alvorlig om jeg skal uttrykke meg mildt. Slik argumentasjonsstrategi har jeg kun sette benyttet av to typer mennesker. Frimurere og kvinner. Idet man slipper opp for argumenter og må innfinne seg med at fallitt er eneste utvei, slår følelsesregisteret inn. Blottet for logikk, men som regel med et engasjement man sjelden ser ellers, foruten hos barn i trassalderen. Underbygget av et voldsomt sinne. Man tar budbringeren ettersom intellektet er beseiret.

Har selv aldri vært en del av dette frimureriet foruten jule-, nyttår- og påskefeiring, samt bursdager inntil jeg var i slutten av tenårene (den markering har alltid vært feil for meg). De tre første kommer innunder tradisjoner. Derimot har jeg ikke feiret dem de siste 5-6 årene. Man kan fint komme seg ut av djevelskapen, men det kommer naturligvis med en pris. Selv har jeg ikke sett noen av familien i samme periode. Kun et par videotelefoner til et familiemedlem. For meg er dette en liten pris jeg betaler, da jeg heller er korrekt med Yahweh, enn tillater lucifer videreføre djevelskapen igjennom min person via familiens forskrudde tankesett.

For andre som er medlem i en losje er utgangen enkel. Den kalles ‘Kol Nidrei’.

Det eneste man behøver om man vil trekke seg vekk fra satanistene er en stykk ryggrad og to store baller. Vanligvis en karakterestikk man finner hos menn. Hos guttunger derimot trenger de en gruppe da de ikke tørr stå for egne meninger.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

-Hva er det du insinuerer med dette?

Man avlegger lojalitetsløfte for hver grad hos frimurerne (ut fra mine kilder). Med 33 grader skulle det bli 33 ganger. Straffen for å bryte et lojalitetsløfte ser man her visualisert
comment image

Det skulle ta seg ut om noen begynte å fortelle om hva som skjer innenfor murene

Breivik skjønner jo at dersom han skulle fortelle at det ikke var han, men frimurerne som organiserte alt sammen, vil han bli hengt i sin egen celle

Til gjengjeld vil medlemmene selvfølgelig bli garantert jobb og pensjon så lenge de oppfører seg. Man blir ikke arbeidsledig som frimurer.
Etter at Brennan ble pensjonert som CIA sjef steg lønna til det dobbelte eller noe slikt.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Dermed viser du en god grunn til at man kun skal lytte til seg selv og ingen andre. Individualitet! Som sagt kan man trekke seg ut via Kol Nidrei, for de i F-gjengen som innser hvor dette bærer hen. Det er ikke umulig F-gjengen vil forsøke eliminere de som har kommet langt nok opp i systemet. Derimot er internjustisen som de kan finne på ingenting ift. straffen man mottar fra Yahweh ved dommedag. Når du ser din familie, venner og bekjente gå videre til evig liv på Jorden, mens du blir kastet I skjærsilden for total destruksjon. Dette øyeblikket vil kjennes så voldsomt at selv de som har drevet djevelskap døgnet rundt vil motta mer pine enn hva de noen gang har utsatt andre for. For meg er det ingen medlidenhet ovenfor disse menneskene. De foretok et valg, ved at man påtok seg rollen som Elohim, og dermed kommer den virkelige prisen som skal betales.

Omtaler derfor F-gjengen som guttunger konsekvent, da det trengs en mann om man skal stå på egne bein. Denne gjengen er det latterligste man har klart skape av mennesker og viser faren ved et hierarki. Nettopp derfor har en stat ingen rot i virkeligheten. Det er kun en som bestemmer I denne verden. Vår Almektige Skaper Yahweh. Mennesker er gitt full frihet inkl. at man kan bevege seg dit man vil uten restriksjoner. Når man ser at USA stenger flyrutene bør det fortelle noe om hva som er i gjerde hos disse psykopatene. EU har utspilt sin funksjon slik de har ønsket og nå skal det totalitære styresettet innføres i hvert land. Derav hindrer man at mange kan flykte siden grensene skal stenges. Stengingen er velsignet av folk flest siden de er redde for muslimer. Hvem de virkelig burde frykte er staten, da den er det virkelige problemet.

Leste noen som kommenterte via document.no hvor lite handlekraftig Norge var ift. til dette “viruset”. Ettersom man har omtrent 30% ansatt i byråkratiet skal slavene på jobb. Man kan ikke stenge landet da man skal lede ved eksempel. Selv om situasjonen er konstruert og det naturligvis er ingen fare, finner jeg det interessant hvor lett folk skriker til myndighetene. Virker som om ingen tenker over hva de selv kan foreta seg i slike situasjoner.

Mange venter på NorwegianWorldOrder. Den har vært på plass i lang tid. Man kan begynne undre omkring hvor langt dette går tilbake. Begynner tro dette tallet kan ha fire siffer. Akkurat som ved djevelen sitt slueste triks; overbeviser folk om at man ikke eksisterer. Alt peker mot Sveits om man slutter følge sporene der. Tar man neste skrittet kommer man plutselig til dørstokken hjemme. Det er 12 grader i F-gjengens lekeorganisasjon. Verden over foruten Skandinavia er det 33. Ser man dette i Skriftens sammenheng ser man hva som lurer i kulissene.

Selvsagt blir man ikke arbeidsledig i den gjengen! Det skal jobbes! Jobbes!!! Derimot er denne gjengen løpeguttene for aristokratene, hvilket betyr at de er kun nyttige idioter. Sikret pensjon. Vel, det er mange som faller fra i tidlig alder. Dette vil du se eksalere krafitg når de har utspilt sin rolle. Akkurat som med EU vil de bare forsvinne. Takket være teknologien til 5G som vil skape et fengsel, vil det ikke bli behov for politi og rettsvesen. Ikke nok med at de har jobbet mot den sikre destruksjon ved dommedag. De klarer jammen eliminere seg selv i kroppen de har nå også.

I disse tider, hva er vel bedre enn denne sammenligningen; en syk celle benytter virus som drivstoff og destruerer seg selv innenfra fordi den biter på agnet (den sukkeraktige hinnen utenpå viruset). Et menneske destruerer seg selv innenfra fordi den biter på agnet (vranglæren fra satan om at man kan bli Elohim selv) til
åndelig føde. Konklusjonen er at begge er syke. Diagnosen for mennesket som blir sykt kalles frimurer. Her burde Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet ta grep umiddelbart!

Siden samtlige medlemmer av F-gjengen hevder at det ikke foregår noe spesielt bak lukkede dører, mener du også gjengmedlemmene lyver?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

-Når man ser at USA stenger flyrutene bør det fortelle noe om hva som er i gjerde hos disse psykopatene.

“psykopat”?
Holdningen i USA var at Trump ville bli kastet for manglende grep på coronaepidemien (det argumentet går inn hos enhver politikere). Idag har Trump fått et pusterom nettopp fordi han stenger flyruter. Norge går enda lengre enn det.
Hva som planen strides man om. Få har noe svar på det.
At valget 2020 blir umulig er et scenario.
At USA disintegrerer er en annen mulighet. Det kan skje i Europa også i verste fall.

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden
MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Har undret meg over hvorfor hus, boligblokker, kontorer, etc. er promotert bygget av tidilgere shipping containere. Når man ser hvordan skolen er bygget minner dette veldig om samme type materialet. Legger spesielt merke til taket. Mulig kokeprosessen fungerer bedre i en slik blikkboks.

Derimot har jeg liten til ingen tro på at disse 5G-strålene har langtids skadeeffekt på mennesket. Du kan få symptomer på at du er syk som ved forkjølelse e.l. Derimot går dette raskt over. Kan nok helt sikkert slå deg ut for en kort periode slik at du kan besvime på gaten til eksempel om strålingen er kraftig nok til at tilgangen på oksygen blir redusert tilstrekkelig.

Litt det samme som at folk ikke forstår at atomvåpen i form av en bombe ikke er annet enn varmeutvikling. Sikkert flere enn amerikanerne som har dette nå, uansett var de vel først ute med 50. kaliber kulen som er laget av utarmet uranium metall som penetrerer ca. 7,5cm armert materialet. Ei kule kan ta ut en ca. 60 tonn tanks ved at den suger ut alt oksygenet inne i den og brenner de som opererer den i samme slengen, mens den fyker ut igjennom veggen på den andre siden av tanksen. Relativt effektivt om man benytter materialet til feil formal. Man kunne løst problemene med stømforsyning for lenge siden, men det blir det jo ikke noen fortjeneste av.

Formålet er vel at det skal skapes hysteri og folk stiller seg i kø for å bli vaksinert. Eneste måten man kan spre virus på er via injeksjon. Alt annet er fullstendig umulig. Dermed kan man med trygghet si at legene er dette århundrets massemordere. Med ganske så klar margin også!

IKKE VAKSINER DEG ELLER DIN FAMILIE.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Når ble du mikrobølgeekspert, MrSixxthsense?

“5G og vår trådløse virkelighet”: https://einarflydal.com/bestill-5g-boka-na/

Etter nærmere 40 år som samfunnsforsker og strategirådgiver innen telekom og IKT begynte Einar Flydal å undersøke baksiden av medaljen: helse- og miljøvirkningene av radiobølger. Nå er han en av Norges viktigste kilder til informasjon om vår tids skjulte miljøgift «elektrotåka».

Visste du at styrken i de elektromagnetiske feltene vi omgir oss med i våre byer, har økt 1.000.000.000.000.000.000 ganger bare siden 2. verdenskrig, og at de dessuten er av en annen type enn de som kommer inn fra naturen (til info så er naturlig stråling på jorda ca. 0,001 μW/m2 for frekvenser der (bare) AMS-måler gir 500 000 μW/m2)? Hva da med 5G i full styrke?!?

Slikt er ikke livet skapt for å tåle. I mer enn 50 år har forskerne (les; de seriøse) forstått at dette slår ut i en rekke av de små og store helseplagene som nå er vanlige. Strålingen fra senderne fordriver dessuten fugler, insekter og dyr. Den er en usynlig miljøgift.

SE http://einarflydal.com

Om du ikke gidder lese, kan du se og høre her:
Mikrovåpenekspert er krystallklar i sitt faktabaserte budskap

De fleste av snuttene her er laget på temaer som dekkes i boka Advokatfirmaet Erling Grimstad AS og Einar Flydal; Smartmålerne, jussen og helsa, Z-forlag 2018. (Dokumentet kan lastes ned gratis fra http://einarflydal.com og kopieres fritt så lenge det ikke utnyttes kommersielt):
https://www.youtube.com/results?search_query=B%C3%B8rge+R%C3%B8nhovde&sp=SACYAQHqAwA%253D

HVEM HAR RETT…? DISSE?:
“Strålingen fra WiFi er svært svak. Strålingen fra WiFi er mye svakere enn den strålingen man får fra mobilmaster, som jo allerede er langt under grenseverdiene. Den ligger faktisk på hundretusendeler av grenseverdien som er satt.”
“Datatrafikken fra smartmålere er kortvarig og sjelden og strålingen er svak og så lik strålingen fra strålekilder vi har rundt oss fra før, at det ikke fins grunn til uro.”
“Det er ikke vist at den svake eksponeringen som kommer fra f.eks. automatiskestrømmålere fører til helseskade eller plager. Det samsvarer ikke med kunnskapsstatus.”
“Land med lavere strålegrenser har det av politiske grunner. Det er ikke basert på kunnskap.”
Statens Strålevern (nå: direktoratet for strålevern og atomsikkerhet)

ELLER DISSE?
«Aldri før i historien har mennesket drevet markedsføring og distribusjon av produkter som angriper mennesket som biologisk system. Nå gjøres det av en næring som visste om disse virkningene på forhånd.»
Robert Kane, radioingeniør ved Motorola, 2001

«Dette eksperimentet med bestråling av folk flest vil vise seg å bli det verste tilfellet av folkemord som er utført i vår historie.»
Barrie Trower, pensjonert britisk militærekspert på elektronisk etterretning

«Strålingen som russerne utsatte USAs ambassade i Moskva for i 22 år førte til et stort antall tilfeller av kreft, misdannelser og andre helse plager. Det var samme type mikrobølger som de som nåbrukes av smartmålere, WiFi-rutere, babycalls, smarttelefoner, osv, men ofte svakere.»
Jerry Flynn, pensjonertkanadiskkaptein, spesialistpåelektroniskkrigføring, toppklarert i NATO

Undres over hvorfor akkurat Norge har så ekstremt mye høyere grenseverdier enn de fleste andre land!?? “NORGE, VERDENS BESTE LAND Å BO I” Se statistikken nederst på siden: https://einarflydal.com/2020/02/02/folkeopplysning-trengs-hva-med-et-foredrag-om-5g-smartmalere-wifi-og-var-stralende-hverdag/

Ha en “strålende” dag/fremtid…

PS! INGEN VAKSINER HER I GÅRDEN HELLER :-)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Takk for avsløringer av systemets bedrag ang. helseskader fra usynlig stråling som vi ikke kan sanse.
Snart skal folk presses inn i elbiler, elbusser, elbåter “for å redde miljø”.
Når har CO2 blitt en forurensende faktor ??? Gassen får jo planter til å spire og gro.
Men sunn og grønn planet inngår ikke i satanistenes planer. De brenner opp skoger og hogger ut trær i byer fordi levende organismer absorberer effektivt alle typer strålinger. Grønne planter står i veien for satanistenes planer.

El.forurensing skaper så enorme endringer på cellenivå at alle levende organismer får kreft nå. Selv de som dør av hjerteinfarkt, har kreft i startfase. Stråling er en av lenker i en kjede som kalles “utryddelses program”.
Det meldes om massesykdom av influensa på en skole i Trondheim, om to dødsfall blant ungdom av influensa som innrømmes av systemets helsemyndighet å være en helt vanlig influensa.

Disse fakta viser at befolkningens immunforsvar er effektivt svekket/ redusert ved kombinert bruk av stråling, GMO-foring, tvangs-vaksinering, chemtrails osv.
Matrise skaper illusjon av verden vi lever i. Den opprettholdes så lenge en kritisk masse støtter den.
Så snart 10% av populasjonen slutter å følge opp dens spilleregler, vil matrisen kollapse.
Jo flere driver med stille sabotasje som å slutte å se på zombie-TV, sitte klistret i sosiale medier, nekte vaksinering av sine barn, ta dem ut av skolesystem, bruke kontanter som en lovlig betalingsmiddel, flytte ut av store byer, plante trær, boikotte legitimering av systemets “folkevalgte” osv., jo snarere kommer vi ut sirkelen og på bedrings vei.

ken
ken
Anonym
Svar til  Russia Today
4 år siden

Takk selv for “dine” avsløringer :-)
Ang. elbiler/elbusser/elbåter (les; mikrobølgebokser):

Tysk TV-innslag (engelsk tekst) viser hvordan trådløs teknologi i bil påvirker hjerneaktiviteten negativt så det monner:

Så hva da med elbiler/elbusser/elbåter?!? Opp mot 4000 meter med elektriske kabler er montert i en moderne elbil/batteribil. Frister med hest og kjerre fremover…

CO2 bløffen:
«The reason for all these terrible problems we are observing on earth, is not CO2. The reason is military geoengineering, invented during World War II and developed since then, but kept in secrecy.”
http://www.pbme-online.org/2019/02/11/greta-thunberg-the-real-causes-of-the-planetary-disaster/

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Er langt ifra noen ekspert vedr. microbølger eller stråling generelt. Hva jeg baserer mine oppfatninger rundt er generell livserfaring og et kritisk blikk til hva jeg blir servert av staten(e) via politikere, media eller konsulenter. Hjernen er et undervurdert organ de fleste tar for gitt og ikke benytter godt nok. Akkurat dette vet nok de som styrer og steller enda bedre enn meg. Nettopp derfor er media, uansett i hvilket format, et slikt kraftig virkemiddel. Man kan bekymre seg syk. Lar man staten få full tilgang til hjernen ved at man ikke har fattet beslutningen om å kaste TV’en ut av hjemmet f.eks, har de mer enn nok ammunisjon de retter mot deg.

CO2 som du nevner nedenfor (som ethvert rasjonelt menneske forstår omhandler kun svindel av fellesskapets midler), stråling, økonomi (privat og statens), terror/krig, om man skal nevne noe. Nyhetene siste jeg så dette, hvilket det er lang tid tilbake, er en halvtime med depressive rapporter. Alt annet enn balsam for sjelen. Lar man dette påvirke hvordan man tenker og er på den andre halvannen liters Coca-Cola flasken, halvveis igjennom potetgullposen med tilhørende dipp, tredje posen med bamsemums godt på vei igjennom fordøyelsessystemet og det er kun 15 minutter til Grandiosaen er ferdigstekt i ovenen; totalbelastningen er katastrofal for mennesket.

Vi ligner mer og mer på USA som er et eneste stort shoppingsenter fra kyst til kyst. Hvor vi har et overordnet mål; konsumering! For at dette skal holdes vedlike kan man ikke ha noen symptomer for at noe er galt med en selv. I allefall ikke topplokket. Dermed stiller pillepusherne velvillig opp og vi konsumerer også dette. For det er alt annet enn hva vi gjør med våre egne kropper som er årsaken. Ansvar for egne handlinger eksister snart ikke som begrep lenger og her er hvor skoen virkelig trykker!

Som jeg trodde du kunne lese ut i fra hva jeg skrev; jeg er ingen tilhenger av 5G, strømmålere etc. Derimot tror jeg ikke at man kan ha langttidsskade effekt av disse strålene/bølgene. Kroppen reparerer seg utrolig raskt. Helt av seg selv. Dermed benekter jeg heller ikke at du kan føle deg konstant syk om du er omgitt disse til enhver tid. Her kan man ta aktive valg selv, slik at man unngår denne eksponeringen. Poenget er at de vil at du skal ta en vaksine for disse symptomene. En kombinasjon av disse to som har et dødelig utfall betviler jeg ikke et sekund. Dermed avstår man bare fra vaksinasjon og begrenser eksponeringen. Tenker man i tillegg positivt stikker man ordentlige kjepper i hjulene til de sinnsvake.

Fint at du bringer mye informasjon for de som leser her inne. Hadde satt pris på at skremselsnivået ble redusert noen hakk da dette nesten blir et reversert hysteri ala klimaforkjemperne. Vi kan ikke falle for samme grepet.

Ser at bin laden lenger nede her kommer med gode forslag. Spesielt ta barna ut av skolesystemet og begynne handle med kontanter. Dette tjener to formål. Redusert overvåkning og mennesker med et helt annet tankesett.

Den eneste frykten jeg selv har er Yahweh’s vrede. Dermed frykter jeg intet annet menneske og har ikke bekymringer som påvirker mine valg. Siden jeg heller ikke er bekymret for døden er jeg fullstendig fri. Selvsagt skulle jeg gjerne sett verden annerledes som de fleste andre, men vi kan kun forandre enkeltindivider og ikke systemet. Slutter folk jobbe for staten vil systemet kollapse. Derimot er nok dette mer ønsketenkning fra bin laden og min sin side, dessverre.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

“Reversert hysteri og høyt skremselsnivå”, MrSixxthsense??? Komfortsonen er en fin ting, men den gagner ikke lenger trygg fremtid.

Ei heller KORONA-VIRUSET, så beklager avsporing fra artikkelen, men nevnte er likevel innafor da det er en del av en større sammenheng.

Joda, leste mellom linjene at du ikke er tilhenger av 5G/ strømmålere… Men du tar fullstendig feil være seg at man ikke kan ha langttidsskade effekt av disse strålene/bølgene, særskilt dersom agendaen for psykopatene går i boks uten motstand med AMS til alle og utrulling av 5G på maks styrke, hvilket ikke vil skje…

Og her kommer poenget for sistnevnte påstand krydret med en stor porsjon optimisme og håp som jeg håper setter en demper for din etterlysning av et redusert skremselsnivå…

Har du i det hele tatt lest noe som helst på http://www.einarflydal.com? Det var jo hele poenget med innlegget mitt du svarte på!!! Hastverk er lastverk. Tar ikke mer enn 1 time hvis interessert, slik at “noe” kan bli til mer enn “nok” for å henge med…

Se hans CV (https://einarflydal.com/om/) og spør deg selv om hvorfor i all verden Einar Flydal bruker bortimot all sin “HELLIGE” pensjonisttilværelse på å fremme fakta og opplyse oss om livsviktige temaer han har jobbet med i 40 år! Han har barn/barnebarn som mange av oss, øyner et meget sterkt og potensielt håp om store endringer i systemet sammen med høyt respekterte advokater og anerkjente og seriøse forskere i ryggen, og hadde vel aldri brydd seg en døyt om ikke dette hadde vært svært alvorlig og ikke lot seg løse. Rettssaker er i gang og det går som smurt nå om dagen.. Likeledes over hele verden, men står ikke å lese i propagandamedia MSM, hvilket er åpenbart.

Ta deg tid til å lese noen artikler der, så garanteres det at skremselsnivået ditt blir redusert noen hakk (les; MANGE).

For et enda mer kritisk blikk enn hva du nevner… “Tysk redaktør avslører hvordan media er infiltrert av CIA i boka “Kjøpt journalistikk””: http://www.nyhetsspeilet.no/2015/12/tysk-redaktor-avslorer-media-infiltrert-cia-boka-kjopt-journalistikk/
Tyskland… Norge… Whatever, same shit!

Du skriver: “…dermed frykter jeg intet annet menneske og har ikke bekymringer som påvirker mine valg.” Hva med alle oss andre? Er vi ikke alle “ett”? Du bør bidra mer… Du har det jo i deg. Det lyser lang vei utifra dine innlegg! :-)

Du skriver: “Selvsagt skulle jeg gjerne sett verden annerledes som de fleste andre, men vi kan kun forandre enkeltindivider og ikke systemet.” Det er jo nettopp det Einar Flydal med flere er i ferd med å lykkes med i skrivende stund! Forandre systemet!!!

Hold deg våken. Ikke sovne nå…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

” Komfortsonen er en fin ting, men den gagner ikke lenger trygg fremtid.”. Formålet er ikke helle kaldt vann i årene dine, derimot vise deg løsningen bortimot samtlige viker vekk fra. Vi har tapt slaget. Dette kan ikke argumenteres imot uansett hvor mye vi gjerne skulle ønske oss en annen realitet. Derimot vinner vi krigen! Dette er også umulig argumentere imot. Selve utfordringen er hvor stor seieren blir og det er nettopp her de som jobber mot oss har mobilisert full styrke. Når dommedag kommer vil fleretallet bli kastet i skjærsilden. Hvilket ikke er helvete, som er en eventyrhistorie på nivå med Asbjørnsen og Moe, men fullstendig ødeleggelse av sjelen. Man kan ikke ha evige pine og samtidig holde løftet om evig liv for de som velger følge Yahweh og motta frelsen gitt via Yahshua. Hvordan man har klart overbevise menneskeheten om at helvete er en evig tilværelse begriper ikke jeg. Uansett har de klart det og derfor forsøker jeg spre min forståelse slik at andre mennesker kan gjøre seg opp sin egen mening om hva som er logisk.

Jeg hater å tape, derav smerter det at slaget er tapt. Helt siden jeg var guttunge har jeg alltid ofret alt hva som bor i meg for å komme seirende ut. Uansett hva det måtte seg være. Derfor foretar jeg meg handlinger som jeg vet stikker en og annen kjepp i hjulene til den luciferske hær. Om kun en vender om ved den innsatsen jeg foretar meg, er det en triumf for Yahweh. Glede finner jeg i at om en ekstra tar valget ved det evige liv, taper lucifer en sjel ut av alle de som blir med i dragsuget fra hans utallige påfunn. Sånn sett er smerten midlertidig, rettferden vil finne sted til slutt uansett og i mellomtiden nyter jeg hver dag selv om dette minner om helvete for mitt vedkommende. Lar ikke luciferianerne vinne, selv her hvor de har forpestet hele samfunnet.

Godt mulig jeg tar fullstendig feil. Jeg kan ikke bevies hverken fra eller til. Kompasset og kartet er hjernen min. Den tilsier at dette er skremselspropaganda slik at man føler seg tvunget til å vaksinere seg, da “faren” er overhengende stor. Virus kan man kun bli “smittet” av igjennom injeksjon.

Videre vil jeg aldri ta AMS, 5G eller noe annet produkt enn laptop / mobil fra Apple/Samsung/Google etc i eget hus. Begrenser eksponeringen og dette kan man foreta selv via aktive valg. Igjen tror jeg at man kan kjenne seg konstant dårlig av disse elementene. Farmasien har nok en pille som maskerer ubehaget og slik at man skal slippe oppleve dette igjen, vil nok legen anbefale en vaksine eller to. Derimot har jeg ingen tro på at dette kan ha langtidseffekt på mennesker. Uansett hva f.eks Einar Flydal eller andre mener kommer jeg ikke til å forandre mening. CV eller andre mansoniske grader er helt ubetydelige for meg. Kun hva du foretar deg. Handlinger. Derav er det beundringsverdig at Flydal tar grep han mener er viktige mot staten, for seg selv og oss andre. Siden han har barnebarn antar jeg vi kan se et motiv her?

Ettersom det er advokatfirmaer involvert blir man med ett forundret. Den yrkesgruppen er vel ikke akkurat kjent som moralens voktere, dog finnes det naturligvis et og annet unntak. Selv vil jeg gjerne ta en sak med Helsedirektoratet og et sykehus, men mottar en samstemt avvisning fra samtlige advokatfirmaer. Som runger i et ekko; kapasitetsproblemer. Later virkelig til som om det går godt for alle i den bransjen da de kan avvise godt betalte saker som dette. Dermed kan man undre seg over rettssikkerheten og ikke den ala Eirik Jensen, da de tydeligvis mener det er bedre at en mann sendes til fengsel enn avvikle hele yrkesgruppen. Naturligvis er hovedmotivet at de som er ansvarlige holdes til ansvar, men samtidig vil jeg veldig gjerne sørge for at søkelyset rettes mot sykehusene slik at de som bor i det ganske land blir klar over hva som egentlig foregår i operasjonsalene. Ettersom det virker vanskelig i det hele tatt få anlagt sak spørs det om man vil se ballen rulle. Dette påvirker ikke hverdagen, da jeg som sagt hater tape.

Det du nevner om media, Norge eller Tyskland: “same shit”. Kun fordi NWO allerede er velfungerende maskineri. Systemet kan ikke forandres. Derimot kan enkeltmennesker forandres. Skjer dette kjapt nok faller systemet av seg selv. Spørsmålet er om vi lærer av historien. Noe som virker noe urealistisk? Ettersom alt skal over til det blir elektrisk drevet. Til og med biler vil jeg anta at dette har to utganger. Enten blir man igjennom sosial score avskjært (frakoblet) fra strømnettet. Dermed kan man ikke varme opp leiligheten, lade bilen, miste adgang til jobben, ikke betale regninger eller handle. Vil man derimot skape ragnarok slår man ut strømnettet fullstendig. Begge kan naturligvis finne sted, bare ikke samtidig. Hvilken enklere måte kan man ruinere folk fullstendig enn dette? Penger i banken blir tapt, Bitcoin eller annen kryptovaluta dertil. Samtidig kan man skylde på en “naturkatastrofe”.

Til de to siste avsnittene vil jeg annonsere litt for løsningen slik jeg ser den; det er en person vi kan forandre. Oss selv! Alle andre som blir med er en bonus. Begynner vi si nei til ting vi selv ikke kan akseptere, har vi tatt sjumilssteg. Familie, venner er meget vanskelige nå fram til. Som tidligere medlem av en frimurerfamilie snakker jeg av erfaring. Derfor oppfordrer jeg;

REDD DEG SELV, SLIK AT ANDRE KAN REDDES IGJENNOM DEG.

Denne aksjonen fungerer veldig enkelt. Finn frelsen via Yahshua og motta gaven fra Yahweh. Man sier livet er kort. En sannhet med store modifikasjoner. Når man innser dette blir man fryktløs og ikke redd for døden, da døden er kort. Dette hater naturligvis staten da man lever slik man selv vil. Og husk at alle religioner er okkulte og har ingenting med Skriften å gjøre annet enn at de har forpestet noe av innholdet og hvordan dette formidles. Yahweh og deg er en til en. Kroppen din er Hans tempel.

O’Fader vår Almektige Skaper Yahweh, la Din unike ånd ta plass i de leserne av nyhetsspeilet som søker Deg, i Yahshua’s navn, A’mein!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Noe spesielt at mennesker som blir påvist smittet av dette såkalte viruset har symptomer som ligner forkjøelse/influensa, men ikke har feber…

Sveitserne ranet amerikanske husholdninger i 1930-årene ved børskrakket, igjen i 2008-09, endog utvidet til verdensomspennende og ikke umulig at dette gjentar seg igjen nå. Folk flest har ingen penger plassert via børsen. Samtidig glemmer de hvem som er de største aktørene der; pensjonsfondene. Skulle disse bli blast vekk, ja fordufte på magisk vis, er det ikke penger igjen til å utbetale pensjonene. Derfor er det en særdeles lite gjennomtenkt beslutning at man lar andre forvalte dine penger. Det være seg igjennom skatt eller andre finansielle tjenester.

Merkelig at ikke en eller annen opplyst økonom foreslår at man trekker seg vekk fra kontrollen i Basel, avslutter EU-medlemsskapet umiddelbart og tar over styringen i eget land via en egen sentralbank. Ville jo betydd full suverenitet, som kanskje de religiøse på begge sider, ikke har interesse av. De fleste kjenner til de religiøse fra kirken, moskeen, eller synagogen. Den andre siden er frimurerne hvor lucifer forderver sinnet. Slik at vi ikke har noen misforståelser.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Arti er ikke et ord jeg ville benyttet til å beskrive hva som skjer nå. For meg viser det hva desillusjonerte mennesker er istand til å utrette om befolkningen gir ifra seg selvråderetten til denne gruppen.

Som jeg tidligere har nevnt finnes det ikke større copycats (I mangel av bedre ord) enn frimurerne og den luciferske tro. Alt er kopiert fra Skriften og tilpasset slik at mennesker som kanskje ikke er like flink til selvstendig tankegang tar beitet. Hvordan noen kan hevde 22.7=PI, kan ikke beskrives som annet enn latterlig. De bruker definisjonen av PI til å demonstrere bevis for verdien av PI. De som fattet “The Protocol of the learned elders of Zion” hadde kanskje rett da de skrev dette om frimurerne; “…and the wind blows freely through their heads”.

Naturligvis må losjebrødrene ha sin dose “medisin”. Dette blir servert som “bevis” igjennom ulike arrangerte hendelser som du nevner ovenfor. Likefullt er nok virkningsgraden tilsvarende som for massene som henter sin medisin hos legen. Illusjonen lever i beste velgående kan man trygt konkludere med.

Hva jeg med interesse vil se hvordan utspiller seg er hvordan frimurerne blir tatt ut etter at zionistene har brukt de opp. Det finnes ikke tvil hos meg. Alle blir eliminert. Spørsmålet er kun; hvordan? Hva tror du smurfen?

Hvordan alle vitenskapsmenn, forskere eller hva de enn vil benevnes som, ikke er følgere av Yahshua og tilber Yahweh. Ja, det er meg en sann gåte. Istedet faller de for mattematiske teorier som er tilpasset en globemodel. Som til alt overmål ikke kan bevises. Skriften er dekodet slik at man kan finne alle mattematiske formler der. Da er det ingen tvil om at vår Almektige Skaper Yahweh er et mattematisk geni.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Les dette igjen smurfen; “De bruker definisjonen av PI til å demonstrere bevis for verdien av PI.”

Selv synes jeg hva som skjer er bare trist og finner overhodet ingen glede, humor eller skadefryd omkring situasjonen. Innlegget ditt er noe overrraskende for meg da dette minner om en salig blanding av narsissisme og sadisme. Ikke glem nestekjærlighet og medmenneskelighet.

Utkastelsen av julen applauderer jeg!

Videre er det etter min mening en generaltabbe at siden modereres. Har forståelse for at det ikke er spesielt morsomt at andre stiller diagnoser i kommentarene. Derimot er dette prisen vi betaler for ytringsfrihet. Fra mitt ståsted mister man kredibilitet ved at man utøver maktmisbruk og følger standarden fra etablisimentets propagandaapparat via NRK, VG, Dagbladet, TV2, Resett, Faktisk.no, samt noen jeg sikkert har glemt som burde bli nevnt. Vi kan ikke synke så lavt at vi blir en del av kloakken.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Man avslører frimurerne sammen, smurfen;-) Vi river i stykker “læren” deres ved hver eneste anledning for den har ikke forankring i virkeligheten. Det aller viktigste er at vi stopper rekrutteringen til Politi og Militæret. Klarer vi dette er frimurernes og zionistenes fantasi om en totalitær stat akkurat som “læren”, en ren illusjon.

Kan selvsagt forstå at fristelsen for å tromme på brystkassen er tilstede når man selv kanskje har vært skytesskive noen år. Derimot tror jeg ikke vi vinner flere over til vår side ved offentlig markering. Dette tilhører også satanistene som snart ikke har en vanlig dag igjen ledig til arbeid. Flagges, synges og festes. Minner litt om en forlenget russetid… Heldigvis har de slavene i frimurerne og resten av folket da.

Denne type enlinjere ødelegger og det er ikke moderering i mitt hode. Klarer man legge til noen linjer om hvorfor er det en annen sak. Som du selv også sier.

I forergelse tok jeg I går kontakt med Telenor via Twitter vedrørende 5G. Forventent ikke svar i utgangspunktet. Øynene ble store da jeg fikk tilbakemelding og ikke minst hva svaret var. Se her;

“Telenor har ingen planer om å bygge 5G-dekning ved bruk av satellitter. Utbyggingen av 5G vil foregå på allerede etablerte senderpunkter. Vi forholder oss til grenseverdiene satt av @Straalevernet. Dersom du har spørsmål om dette oppfordrer vi deg til å ta kontakt med dem”
https://twitter.com/MSixxthsense/status/1233168034958860291

Du kan se tilbake til innleggene tidligere hvor jeg hevdet man umulig kan sende 5G fra verdensrommet. Bekreftelse for denne påstanden fra selskapet som har bygget bortimot all infrastruktur vedrøende telekommunikasjon i Norge hadde jeg aldri forventet. Ramlet nesten av stolen i forfjamselse. Tror du dette er tilstrekkelig for at merkelappen “konspirasjonsteoretiker” blir fjernet fra meg nå, Smurfen?

Tydeligvis har jeg medvind om dagen for i kveld kom jeg over dette. Du husker sikkert hvordan jeg mener ødelagte celler opererer ved at de benytter sukker som drivstoff og derav at virus ikke kan smitte, ettersom det er ryddemannskapet i kroppen. Har hevdet i en årrekke at kreft ikke er en sykdom, men kroppens siste desperate krampetak for at man skal holde seg i livet. Dette betyr ikke at jeg ikke mener tilstanden eksisterer. Den er bare gitt feil navn, da det er cellene man må renske ut av kroppen. Dette betyr sannsynligvis at man kan blitt tilstanden man omtaler som kreft ved at man for en periode eliminerer karbohyderater (sukker, frukt, brød etc) og drikker utelukkende vann (mye). Spis fett (ikke industrialiserte oljer) og kjøtt (ikke 400g pakken med kjøttdeig!!!!). I tillegg inntar rikelig med salt av god kvalitet. Deretter retter man hva som har gjort en syk i utgangspunktet.

Videre viser dette etter min mening at Helsedirektoratet og Telenor samarbeider om å ta livet av folk. Når kommer første gruppesøksmålet fra pasienter, pårørende og forresten hele befolkningen samlet? Det er helt umulig at Helsedirektoratet ikke er kjent med dette. Antibiotika gir tilstanden som legene omtaler som kreft. Dette burde bli rullet ut over det ganske lands medier, politikerne og Stortinget, men antar det kun når Nyhetsspeilet. Om noen hadde tatt seg tid til å sammenfatte dette i en artikkel slik at det kunne rekke flere her inne ville jeg satt stor pris på det. Jeg er ikke dyktig til å skrive slike presentasjoner da dette burde fattes sammen ordentlig.

I just read the 5G Dangers research papers that date back to ’77. There is one thing that really piqued my interest. I am working on my PhD, and my lab is one of the first to study in-depth mitochondrial function in cancer. Cancer metabolism is my specialization. This CIA paper says that the oxidative phosphorylation system is affected in the animal tissues who were subjected to millimeter waves. They found a large increase in succinate dehydrogenase, a decrease in cytochrome c oxidase, and a 63% increase in ATPase activity, as well as a decrease in phosphorylation and a decrease in the amount of adenylnucleotides. I am currently studying an ATPase enzyme in the mitochondria that is over-expressed in every cancer cell mitochondria that we have studied, in order to understand why inhibition of this enzyme specifically kills cancer cells in vitro. (It isn’t overexpressed in ALL cancers, but it is over expressed in all of the classic warburg cancers). However, what has been consistent across all the cancers we have tested thus far, is that every single cancer cell mitochondria has become highly inefficient relative to healthy tissue counterparts. In most of the cancers we have studied, they have higher succinate dehydrogenase rates, decreased oxygen consumption rates, and their ATP production is diminished, similar to what this CIA paper says happens to tissues which are irradiated. Many of these cancers also over-express a particular ATPase protein which was found to decrease the rate of oxygen consumption. This is very eerily analogous to this CIA paper. One of the hypothesis that we have is that cancer cell mitochondria are screwed up, and we believe the mutations that occur that have been proposed to cause cancer, are actually secondary to mitochondria becoming “broken”. We believe that maybe the cell is rewiring their metabolism to compensate for a screwed up mitochondria that can no longer efficiently make ATP, and this is what leads to the mutations that allow cancer cells to thrive. ATP is the cells’ primary source of energy because mitochondria serve to displace the ADP:ATP ratio far from equilibrium, which drives normal cell function. If the mitochondria cannot do that, the cell must compensate through other pathways. The CIA paper shows that this normal process is affected significantly in irradiated tissues, and that is not good. Hard to believe they approved any of this tech.

Anyways, do with that information what you will. I don’t want to make any claims about causation, because we are currently trying to understand mitochondria function across many tissues. This is a very new field and mitochondria function in most tissues (especially cancer) is largely unexplored. I am a scientist and I study this stuff every day, but cancer has shown some very strange activity compared to control tissues. I thought it was very interesting that this CIA paper shows millimeter waves screw with mitochondria function and appear to replicate some of the exact same effects we see in cancer cells as they already are.as far as I know antibiotics are very harmful to mitochondria .. a cell with too many broken mitochondria becomes a cancer cell !! .. cancer in fact is a self healing reaction of our body to get enough energy via fermentation .. the cancer cell gets energy via fermentation bc the mitochondria are broken , they cannot produce energy anymore via oxygen breathing .. thus we ourselves are responsible for the heavy increase of cancer bc we take antibiotics for every little flu and cough .. mitochondria cannot be replaced : whats gone is gone .. healthy mitochondria are fundamentally important for our body , our health !! ..you might have a look at the International Mitochondrial Medicine Association , or just Mitochondrial Medicine ,

Dr. Heinrich Kremer , Pleomorphism , Dr.Ryke Geerd Hamer , Prof. Enderlein , Dr. Stefan Lanka , Dr. Otto Warburg ,
Dr. Kremer – Cellsymbiosis etc ..
I have to correct my explanation :
cancer cells dont get energy via fermentation but via glycolysis ..
I am German and here in Germany Mitochondrial Medicine is well known in holistic medical circles !!

Bingo.
In our lab we have measured what is called a P/O ratio, and what we find is that in every single cancer cell tested, they have to consume much more oxygen in order to produce one molecule of ATP relative to healthy tissues. This is the proof that they are super inefficient and dysfunctional.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – Jepp! I prinsippet har alle mennesker “kreft”, alle har “kreftceller” i kroppen…

Overbevist om at du har rett i det du skriver om “tilstanden man omtaler som kreft ved at man for en periode eliminerer karbohyderater (sukker, frukt, brød etc) og drikker utelukkende vann (mye). Spis fett (ikke industrialiserte oljer) og kjøtt (ikke 400g pakken med kjøttdeig!!!!). I tillegg inntar rikelig med salt av god kvalitet. Deretter retter man hva som har gjort en syk i utgangspunktet.”!!!

Sten Sture Skaldeman spiste seg frisk fra diverse livsstilssykdommer og ekstrem overvekt etter å ha bestemt seg for å spise seg til døds (mistet all livsgnist) via myndighetenes advarsler om at fet mat er dødelig. Han raste ned i vekt og oppdaget av egen erfaring at det motsatte er den faktiske sannhet, samt at karbohydrater blokkerer all fettforbrenning osv: http://www.skaldeman.se/ommig.html

Selv har jeg anskaffet “Spis deg slank!” samt “Hvorfor går jeg ikke ned i vekt?” og raser ned i vekt med egg, bacon, smør og animalsk fett på fett på fett uten å røre på en finger annet enn å gå en liten tur med bikkja hver dag foruten stillesittende jobb! Samt koser meg med tørr rødvin med måte (<3 g sukker)…

Må føye til ditt utsagn om "salt av god kvalitet", hvilket du selvfølgelig har fullstendig rett i :-)
Mat- og/eller kokesalt (det typiske "bordsaltet" vårt) har ingenting å gjøre med betydningen av ordet "salt", fordi matsaltet vårt består i dag bare av natriumklorid (NaCl). Dette er ikke salt, fordi salt er alltid ei symbiose av alle bestanddelar i salt.

Salt har i naturlig tilstand alltid 84 elementer. Historien fra ”hvitt gull” til ”hvit gift” begynte med at mennesket (på raffinert vis!) fra disse opprinnelige 84 elementene raffinerer ut 82 elementer slik at det hovedsaklig er natrium-klorid (NaCl) igjen. Natriumklorid er for organismen til mennesket en veldig aggressiv gift…

Et eksempel: I et akvarium med natriumklorid vil en fisk ikke overleve i 5 minutter, da det fører til forgiftning og død (har selv gjort et forsøk på nevnte og beklager så mye til "Doffen"). Hva da med oss mennesker over tid?

Man trenger opptil 2000(!) kjemikaliar i en kostbar raffineringsprosess for å å raffinere ut disse 82 elementer fra det opprinnelige saltet. Dette er god butikk for den kjemiske industrien som alt annet faenskapen bedriver!

Forskning.no hadde på sin hjemmeside for en tid tilbake en artikkel som handlet om at "VI TRENGER Å SPISE MER SALT!" (uten å definere salt annet enn salt), hvorpå jeg sendte en mail og etterspurte deres definisjonen av salt, og fikk til svar "vanlig bordsalt", hvilket jeg svarte på og sendte følgende: https://www.altshop.no/blogg/salt/

Siden hørte jeg ikke fra "forfatteren" i forskning.no, enda jeg har purret flere ganger. Sier vel det meste om faenskapen, eller hur?

"Helsedirektoratet, Telenor, Forskning.no med mange flere samarbeider om å ta livet av folk…." KORREKT!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Vi deler samme oppfatning omkring dette.

Keto-dietten fungerer fint om man vil gå ned i vekt (og eksemplet du viser til), men jeg anbefaler den ikke til friske mennesker. Dette fordi jeg har forsøkt den selv over en 3 mnd. periode og på kveldstid klarte jeg ikke formulere setninger i mailer / SMS’er. Helt uforklarlig da jeg aldri har hatt tilsvarende problemer tidilgere. I tillegg vet jeg at man mister håret av dette. For en mann er dette ubetydelig, men for en kvinne derimot er det direkte katastrofalt. Dette fordi man bruker kroppens reservesystem og det er ikke heldig over et lengre tidsperspektiv. Er man frisk trenger man både karbohyderater, fett og proteiner. Av ordentlig kvalitet. Derfor handle lokalt fra bonden om du kan og styr unna halvfabrikat ferdigmat fra frysedisken ala Findus, supper fra TORO og taco-varer fra Tex Mex, etc.

Hva som virker fornuftig slik jeg ser dette i lys av “kreft” og hvordan jeg selv ville forsøk reparert skaden;
Inntil 30 dager med vann-faste (minst 3 liter vann for en kvinne og 4 liter for en mann). Dette betyr at man ikke spiser mat for de som ikke er kjent med hvordan dette fungerer. Viktig at man inntar “hvitt gull’ som du kaller saltet. Er enig i den betegnelsen:-) En kvinne; omtrent 2 teskjeer og en mann 3 (som man sprer utover dagen. Ikke alt på en gang). Dette fordi saltet beskytter hjernen din i perioden uten fast føde.

Man bør ha en varighet av minimum syv dager ved en slik faste. Klarer flere er det kjempefint og inntil 30 sammenhengende. Det er kun de første par dagene at dette er en utfordring. Etter denne perioden vil kroppen fungerer overraskende bra. Er man syk med en slik diagnose og har muligheten, ville jeg dratt til varmere strøk hvor solen er framme. Nå har vi den tilgjengelig året rundt da vi kan velge Australia / New Zealand om vinteren for eksempel. Dette fordi kroppen omdanner solstrålene til energi hvilket gjør at matlysten reduseres kraftig, da behovet minsker tilsvarende.

Ikke foreta feilen omtrent samtlige Skandinaver gjør ved at de legger seg i solen i timesvis. Vi er hvite og derav kan man sitte 20-30 minutter i perioden fra kl. 09-11.30 og fra kl. 16.30-20 alt ettersom hva passer. Deretter kan man gradvis øke, men ligge i solen mellom kl 12-16 anser beboerne i disse områdene som ren galskap. I tillegg smøre inn huden med kjemikalier er heller ikke noen god ide. Man undrer seg over hvorfor Skandinavia topper hudkreft statistikken. Vi bruker ikke hodet!

Har samme erfaring som deg om man kontakter det offentlige med informasjon som er direkte feil og i verste fall med fatal utgang. Man blir blankt avvist. Det virker for meg som om formålet er at man skal spre så mye informasjon at sannheten drukner i myldret. Dette har gjort meg såpass forarget at jeg skal sette opp en helserelatert side selv som jeg håper brukerne her inne kan bidra til at blir spredd for alle vinder.

Videre ser jeg fra linken du la ved at Himalayasaltet selges for omtrent 130kr per kg. Her har jeg en leverandør som kan levere tilsvarende kvalitet av havsalt, som jeg har brukt de siste fem årene selv, til under 50-lappen per kg (om volumet er stort nok). Alt som er helsemessig skal koste skjorta og gjøre utilgjengelig for folk med begrensede økonomiske midler. Det gjør meg rasende og virker være en bevist handling. Selv om jeg ikke kan gjøre den store forskjellen skal jeg i allefall sette opp et alternativ.

Desto mer man finner ut av årsakssammenhenger, desto tydeligere er det at staten forsøker tyne maksimalt ut av kroppen til enhver av oss i arbeidsalder og redusere antall pensjonistår, da dette er en ren kostnad. Driver man en bedrift skal kostnadene kuttes… Finnes ingen logisk sammenheng av at de fleste skal sitte inne på et kontor mesteparten av dagen uten tilgang til frisk luft og sol. Ønsker man en befolkning i elendig forfatning helsemessig har de truffet planken. Legger man til helsefiende nummer 1, stress, er lapskausen ferdig servert. Innser man at vi har evig liv synker dette nivået betraktelig. Det kan jeg selv bekrefte.

Hva vi trenger påminne oss selv er den stadig mer åpenbare linken mellom staten og frimurerne. Indoktrineringen er akkurat den samme; “Ikke tenk selv, men lytt til de over deg i hierarkiet. Vi vet hva som er best for deg”. Hvilket betyr at du ikke vet ditt eget beste… Vi er skapt med individuelle hjerner nettopp slik at vi kan tenke og konkludere selvstendig.

I de siste 25 årene har jeg hatt forkjølelse/influensa to-tre ganger, men aldri oppsøkt lege. Kanskje nettopp dette er en viktig del av løsningen til at man holder seg frisk. Igjen oppfordrer jeg og ber dere;

IKKE VAKSINER DERE SELV ELLER NOEN ANDRE I FAMILIEN, INKL. BARNA OG DE ELDRE. Uansett hvilket påskudd myndighetene finner på. Være seg influensa, virus e.l.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Si diMrSixxthsense – Enig i alt du skriver (og tusen takk for gode tips), med unntak av nevnte jeg skrev som alldeles ikke handler om hverken KETO-diett eller STEINALDER- diett for den saks skyld… Handler kun om dine og mine forfedres naturlige inntak av mat som optimatl opptak av sunneste kost med tanke på fettholdig og animalsk mat!

DETTE er absolutt å anbefale til friske mennesker for fortsatt å holde seg friske. Handler ikke bare om vektnedgang, men sunt kosthold generelt. Man kommer ikke utenom at karbohydrater blokkerer for forbrenningen. Kjøp boka, les og lær. Du får pengene tilbake av meg om du skulle mene noe annet ETTER å ha lest den ;-)

OG, NEI, MAN MISTER IKKE HÅRET! SELV HAR JEG FÅTT MER HÅR HER OG DER, MEN NOK OM DET…!
HASTVERK ER LASTVERK…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Glemte nevne hva du skrev omkring vin. Tar man ett glass vin til middagen om kvelden er jeg også av den oppfatningen at dette er helsefremmende. De aller fleste slapper bedre av etterpå, hvilket senker kortisol-nivået.

Hva du sier omkring karbohyderater er jeg derimot ikke enig i. Min interesse rundt det helsemessige aspektet er langt over normalen og jeg har benyttet omtrent 25 år for å finne ut av hvordan kroppen fungerer via testing av ulike teorier og supplementer. Det beste beviset for at kroppen trenger karbohyderater ligger merkelig nok hos bodybuilder (kroppsbyggere). Disse foretar en rasering av kroppen helsemessig, men det betyr ingenting for den homofile eliten så lenge de kan tilfredsstille seg selv.

Inntil konkurransedagen er det vanlig at karbohyderater blir eliminert slik at kroppsfettet blir minimalt. Bodybuildere klarer ikke holde denne konkurranseformen veldig lenge, de fleste blåser opp 5-10 kg over natten. Mye av dette er vann selvsagt. Uansett tilføres karbohyderater fordi kroppen skriker etter denne energikilden. Esset i min argumentasjon er allikevel hva som skjer med kroppen om du starter tilføre kroppen karbohyderater 1-2 dager FØR konkurransedagen. Kroppen blir hva man kaller “fullere” fordi man utvider muskelene da karbohyderatene trekker vannet inn i muskulaturen. I tillegg opplever man at kroppsfettet reduseres fordi forbrenningen øker. Hva som skjer er at kroppen forsøker bevare musklene. Hvilket for en kroppsbygger er heldig og for oss beviser dette viktigheten av karbohyderatene. Hvilket betyr at karbohyderater umulig kan blokkere forbrenningen, da fettet blir angrepet ved inntak og muskelene preservert.

Videre har jeg redusert min egen vekt med 16 kg over fire måneder ved inntak av havregrynsgrøt som siste måltid mellom 20-21 hver kveld. Dette skal i følge “eksperter” være umulig. Anbefaler ikke denne metoden, ettersom jeg foretok dette ved jeg skulle bevise et poeng. Det finnes enklere veier. Uansett er det så mye feilinformasjon som florerer. Benytte seg at kroppens reservelosning over lengre tidsrom er alt annet enn helsefremmende etter mitt synspunkt.

Klarer du få til ekstra hårvekst uten karbohyderater vil jeg nesten strekke meg til kalle deg et medisinsk mirakel. De fleste sliter klare den oppgaven uansett hvilken formula de benytter. Derimot har jeg registert nok av tilfeller med fortvilte kvinner som starter miste håret etter elimineringen av karbohyderater. Fint at dette fungerer for deg, men var jeg i dine sko ville jeg ikke anbefalt dette opplegget videre til andre.

Ville oppsummere mitt poeng slik at du ser hva jeg bygger min konklusjon rundt. Nyt vinen:-)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense
– Videre har jeg redusert min egen vekt med 16 kg over fire måneder ved inntak av havregrynsgrøt som siste måltid mellom 20-21 hver kveld.

Virkelig? Havregrynsgrøt er karbohydrater, som undergraver ketonisk metabolisme.
Hvis det var 50% sant (hva du påstår) skulle
https://tv.nrk.no/serie/helene-sjekker-inn/2019/MDFP12700219
fungere fint.
Nå mislykkes de selv om de trener dobbelt så mye som rekrutter

faktisk.no og PST må juble når de ser at du tolereres på Nyhetsspeilet. Hos meg vil du kastes på dør på 1 minutt, eller i kjøttkverna

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Igjen refererer du til NRK som du var en slik stor motstander av. Kan du forklare denne logikken? Hva som presenteres i denne reportasjen omhandler sykelig overvektige. Første personen forteller at han var 230kg og klarte ikke gå knappe 200 meter. Disse menneskene kan ikke bruke de samme metodene som vanlige mennesker ettersom de ikke klarer bevege seg normal vis. Begynner du trene disse menneskene vil hjertet stoppe. Dermed sitter du igjen med en plan; eliminere karbohyderater ettersom man må få de i ketose ettersom de har rasert sin egen insulinsensitivitet. Disse menneskene har verst tenkelig utgangspunkt. Problemet igjen blir overflødig hud ettersom de som jobber med dette ikke har peilig på hva de driver med. Litt som om du leier en PT i tre mnd. og du får kjemperaske resultater. Det kan selv en idiot klare også på egenhånd, men når har de laget en yrkesgruppe hvor de blinde leder de blinde. Dermed blir det full sirkel!

Stedet hvor jeg trente gikk til deg skrittet at de testet meg for anabole steroider da det ikke kunne begripe framgangen jeg hadde. Kom naturligvis tilbake negativ, men demonstrerer et poeng. Kostet dem noe rundt kr 15.000,-. Tre reagensrør måtte fylles.

Selvsagt bør vi stoppe rekrutteringen til disse yrkene og nedlegge de snarest. Om samtlige norske hjem var godt utstyrt med våpen ville man eliminert problemet med innbrudd. Det er et enormt spenn imellom hva folk er villige til å foreta seg om straffen kan utdeles umiddelbart. Avskrekkende effekt kalles dette. Som du sikkert vet er Politet kun minutter unna når sekundene teller. Hvem skal forresten kontrollere at folk har korrekte meninger og oppfører seg på tvers av hva som anses som politisk korrekt, hvis man fjerner disse to etatene? Personlig foretrekker jeg at hvert individ har full frihet, kan ytre seg uten restriksjoner og gjøre akkurat hva vedkommende vil, innenfor lovene til vår Almektige Fader og Skaper Yahweh. Naturligvis fullstendig det motsatte av hva guttungene i F-gjengen vil.

Siden du ikke klarer se hvordan kroppen fungerer, da du viser dette med all tydelighet ift. kosthold, trening og helse, er jeg da heller ikke overrasket over at du ikke klarer begripe løgnen bl.a. NRK og myndigheter serverer deg omkring dette viruset. Hva som virkelig burde bekymre deg er at dette blir utført med 4G. Da begynner du kanskje innse at denne teknologien har vært tilgjengelig lenge? Kanskje er det helt uvesentlig hvilket tall som settes foran G’en, da millimeter lengde ikke er i nederste del av skalaen fra 30-300GHz. Man når ikke dette før ved øvre del. Ser ut til at leseferdighetene våre forringes. Dermed burde vi kanskje heller ta en ekstra titt på hvilke apparter vi har i hjemmene som TV, WiFi, mobil og ikke minst; kjøleskapet. Nå har man smartmeterne i tillegg som ikke tjener noe annet formal enn overvåkning og EMS forpestelse.

Registrerer med stor skuffelse din argumentasjon for at man burde innføre en totalitær stat, offisielt. Tydeligvis lærer noen ingenting av historien med Mao, Stalin, Lenin og Hitler. Du skjønner det Kjell666; en voksen mann trenger ikke guttunger til å ta valgene for seg selv. Klarer denne mannen fint på egen hånd. Kan forstå det er utrygt ta sine første steg alene. Ikke vær redd, alle har ramlet og reist seg opp igjen, helt alene. Barnehagen er kun for små barn og F-gjengen, da man trenger flokken. Du vokser dette av deg skal du se.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Kan lese om 5 smittet og 28 i karantene hos de ansatte ved Oslo universitetssykehus. Til sammen 33… Beviser ikke dette for folket at man burde sky sykehusene som pesten ved alle bevisene presentert ovenfor i tillegg, kan vi bare be for disse som fortsatt fornekter. Slik enkel logikk trenger ingen videre forklaring.

Interessant nok vat det 33 drepte Tyrkiske soldater også.

Avsett Kongen, oppløs Politiet, Domstolene, Forsvaret, Stortinget og avsett politikerne, Innfør direkte demokrati (ikke etter Sveitsisk modell). Redistribuer all formue likt mellom folket. Forby all religion.

Da skulle jeg likt se hvor mange skip med olje Saudi-Arabia sender opp til Norge:-)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense
Det aller viktigste er at vi stopper rekrutteringen til Politi og Militæret.

Gud hjelpe meg. Når folk er helt nuts kan de fortsatt brukes som troll ?
Hvis Smurfen ikke tar et oppgjør med tullet ditt kommer jeg til å ta et oppgjør med Smurfen

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense
-Er langt ifra noen ekspert vedr. microbølger eller stråling generelt. Hva jeg baserer mine oppfatninger rundt er generell livserfaring og et kritisk blikk til hva jeg blir servert av staten(e) via politikere, media eller konsulenter.

MrSixxthsense
MAN KAN IKKE SMITTES AV ET VIRUS! KUN VIA INJEKSJON.

På norsk blir det “søppel” på nett

« Forrige artikkel

Satans disipler, speiderne

Neste artikkel »

Bevis for ekstrem miljøkriminalitet på himmelen

113
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x