FrP for folk flest?

7.8K visninger
9 minutter lesetid
64

Det nærmer seg valg. Individer uten representasjon. Se opp. Fare for fascisme.

Vi har fått inn en sak fra en kar som har bedt Stortingsrepresentant Solveig Horne (FrP)  om hjelp i en svært stor korrupsjonssak han avdekket for noen år siden, men fikk til svar etter flere omganger med henne og hennes rådgiver Jan Fredrik Vogt for å sette dem inn i saken, at de tar ikke ‘enkeltsaker’ på Tinget. Er det noen innen eliten eller nettverket som selv blir rammet av ‘enkeltsaken’, så skal det ikke frem eller taes opp. Er det noen som kan ofres, så tas det opp som symbolsaker, med full pressedekning.

Grunnlaget for frigjøringen av Amerika (Land of Liberty – den gang), var at uten representasjon, skulle ingen skatter betales til Kronen (The Crown – som symbol for adelskapet jevnt over) i England. Hvor det er monarki, er det symbol på landene hvor adelskap fremdeles råder?

No taxation without representation“, var slagordet. Ingen skatter uten representasjon.

www.absoluteastronomy.com/topics/No_taxation_without_representation
en.wikipedia.org/wiki/No_taxation_without_representation

Det samme kan vel vi si.  Får vi ikke vår rett, hvorfor skal vi måtte gjøre vår plikt (samfunnskontrakten) ? Om noen ikke har noen som helst de føler representerer dem på Stortinget, kanskje i sin avmakt og demonstrasjon mot å stemme på hverken pest eller kolera har stemt blankt, har vi da noe representativt demokrati?

Rothschilds The Crown & The City ordnet det senere med å la Rockefeller ta seg av innkrevingen for ham lokalt i USA, og korrupte politikere som Woodrow Wilson som lurte ‘The Federal Reserve Act’ (Amerikanske privateide sentralbank systemet) gjennom kongressen trakk inn den resterende kjøpekraften til vanlige folk for dem, ved at vanlige folk måtte betale skatt for å betale rentene som USA lånte av disse folkene (bankierne), så det ble ikke store forandringen likevel.

The Virginia Company‘s eiendom, Amerika – fikk sin ‘frihet’ fra engelskmennene, men var fremdeles eid av The Virginia Corporation. Det var bare et nytt system som ble gjennnomført.

Norge selges ut

FrP stormer frem. – Med den internasjonale elites hjelp. Siv Jensen har vært på teambuilding kurs og globaliserings skole hos David Rockefeller og Henry Kissinger (fremtredende medlemmer av den sionistiske bevegelse, i tillegg til å være episenteret for korporative Amerika). Hun er ikke alene i hverken den norske politikken eller finansen om det, søk her. Mon tro hvor mye ‘tap’ i oljefondet hun og Erna vil klare å realisere for sine internasjonale elitesvenner’s lommer? Et tap for noen er alltid vinning for noen andre. Følg pengestømmene!

Pink Floyd The Wall. Følelsen av fangenskap. Jfr. Munch's 'Skriket'
Pink Floyd - The Wall. Følelsen av fangenskap. Jfr. Munch's 'Skriket'

Siv Jensen og FrP blir jo i all mainstream media overeksponert (merkelig?), etter at Siv Jensen var på Bilderberg møte i Kanada i 2006, sammen med verdens elite innen politikk og økonomi, inklusivt eierskap til media. Denne forfatter spådde like etter Siv Jensens Bilderberg møte at “Vår nye regjering er vedtatt“, hvor jeg sa at nå kommer vi til å se at media kommer til å prise alt FrP gjør opp i skyene, og finne dritt på deres motstandere. Media rapporterer ikke, – de skaper sympatier eller antipatier helt etter eget (sine eieres ‘profil’s) forgodtbefinennde. Både Blair og Clinton ble statsledere etter å ha deltatt i dette forum som sannsynligvis er de som bestemmer hvem vi får lov å stemme på i valg. Valgene vi får forelagt, er pest eller kolera.

De som slåss seg vei på egen hånd, og fra Stortingets talerstol tar opp det betenkelige ved at våre tillitsvalgte politikere opererer i skjulte nettverk som Bilderbergerne, jfr. Steinar Bastesen, stifteren av Kystpartiet, kan enkelt få en pille i rødvinen på uterestaurant i Oslo, med påfølgende hjerneslag, og dermed være ute av politikken. Hans parti kan deretter innlemmes blant de som går i takt med disse krefter.

FrP har gått en lang vei etter å ha vært uglesett og vært pariakaster i den samme media i tiår, til nå å bli lovprist for alt de gjør og tar opp enhver liten sak de vil ha frem. Til og med ‘meningsmålingsselskapene’ som selvfølgelig er eid av samme krefter, begynner plutselig å ‘måle’ så mye fremgang. Alle som ikke tenker selv, henger seg selvfølgelig på, for alle vil helst være med på vinnerlaget.

Forandringen kom etter Siv’s mingling med verdens elite på Bilderberg konferansen, samt sin aktive støtte til røverstaten Israel, og Carl I Hagen som plutselig hadde blitt mer kristen enn Jesus og dro rundt på sørlandets menigheter  og bedyret sin og FrP ‘s uforboldne støtte til Israels herjinger i Midt-Østen. Det hjalp sikkert også at Hagen hadde meldt seg inn i foreningen ‘Israels Venner på Stortinget‘. Kan ha vist seg som en god strategi for makt og innflytelse.

Skal ikke mer til for å få verden med seg, istedenfor mot seg. Det er alltid viktig å vite hvilken knapper en skal trykke på for å få makt og innflytelse. Men mistet FrP sin sjel på denne veien? Byttet de sin makt og innflytelse mot individets fred og frihet ved å knele for disse ‘corporative’ krefter?

Fra fritenkere til saueflokk

FrP ere på Frp Skolen - Den ene rette lære
FrP ere på Frp Skolen - Den ene rette lære (Pink Floyd - The Wall).

FrP har alltid hatt en liberalistisk politikk med individet i sentrum. Etter utrenskningene på nittitallet og begynnelsen av det nye århundre, så ble partiet strømlinjeformet, Frp skolen hvor partiets tillitsvalgte lærte hva som var korrrekt FrP tenkning, ovenfra og ned styrt, istedenfor å være et demokratisk alternativ, hvor politikken blir til i en syntese av dets folk. Alle som ikke var enig med ledelsen i denne ‘strømlinjeforming’, og som likte å tenke selv, gikk med i utrenskningene, innklusivt Vidar Kleppe, Jan Simonsen, “Fri og Frank” Gundersen, etc.

Bildetekst fra ‘The Wall’: “We don’t need no education.  We don’t need no tought control”.

Vidar Kleppe har prøvd den samme Israel hallelujah sak etterpå med sitt eget parti, uten at han har fått den samme utelling. Verdens mektigste trenger ikke så mange av samme type til å fronte sine saker. FrP  som hevder å være det ‘nye arbeiderparti’ bruker også de samme metoder som det gamle Arbeiderparti brukte. Aftenposten rapporterer at 103 år gammel tok Håkon Lie et oppgjør med sin ekstremt pro-Israel holdning bl.a. i kampanjen ‘La Israel leve’. Like før han døde skrev han i stedet om ‘skammens mur‘. Det var avlatet etter et helt liv i deres tjeneste.

Siv og FrP har rett og slett bare kopiert en nærmest idiotsikker metode til makt og innflytelse. Det skal bli spennende å følge med på hvilken måter Siv og EU-Erna vil ‘privatisere’ våre vannressurser og andre av våre ressurser, slik at de endelig ender opp i sine internasjonale elitevenners lommer etter hvert.

Det er forskjell på ‘private’ må vite. Jeg er også privat, men jeg ikke penger til å konkurrere på å kjøpe vannet vårt, fordi staten tar alle mine penger i skatter og avgifter.

De jobber for ‘privat’ næringsliv, mer enn for private mennnesker, selv om det er sistnevnte som har valgt dem inn. Mitt poeng har alltid vært at hvor de private mennesker har det greitt i et samfunn, så vil de selv ta seg av næringslivet, – ikke for politikere å bry seg med det. Men dette er snudd på hodet.

På Stortinget har også FrP gått fra å være representanter for enkeltmennesker, til å nå ta seg av struktur og de store saker. Mennesker som kommer til sine ’tillitsvalgte’, blir møtt med argumentet at de tar ikke enkeltsaker (lenger). Men hvor blir da av vårt representative demokrati på denne måten?

Folkets ombudsmann

Fremskrittspartiet – et troverdig alternativ”, sier FrP på sine hjemmesider; “Fremskrittspartiet er det eneste partiet som representerer reell forandring og et reelt alternativ til dagens rødgrønne regjering. Med FrP i posisjon vil velgerne kunne føle seg sikre på at de har et parti som tjener som ombudsmann for folk flest.
www.frp.no/no/Vi_mener/

Avdøde hedersmann John Alvheim (FrP) sa at det viktigste han gjorde var å være folkets ‘ombudsmann’ på Stortinget. Carl I Hagen mente og sa at Alvheims største problem var at han engasjerte seg for mye i enkelt saker. FrP har øyensynlig forlatt Alvheims linje, som det første de gjorde etter Alvheims bortgang. Den gamle ringrev Hagen visste selvfølgelig like godt som meg at innflytelse ikke kommer fra valg, men fra å holde seg inne med de krefter som gjør at en får lov til å stille til valg i det hele tatt, for ikke å si de som eier den media som profilerer deg og dine saker på en sympatisk måte.

En kar fra Stavanger forteller i en email til oss forleden:

“Jeg var hos Solveig Horne og fremmet saken min på Stortinget, og hun sa den gang at hun ikke kan legge seg borti enkeltsaker, og på det grunnlaget ikke kunne ta saken opp på stortinget.
Med dette som bakgrunn og at jeg i dag leste Stavanger Aftenblad, og hun blandet seg inn i enkeltsak, ringte jeg henne og konfronterte henne med sitt utsagn fra tidligere, og hun slengte på telefonrøret.
Hun er medlem av justiskomiteen fra Frp. Hun er da i Frp Rogaland.
Hva er det med slike folk, lurer jeg på….. Feig og maktsyk ? Ikke vet jeg helt sikkert.”

Stavangermannen er ikke alene. Tusenvis av samfunnsinteresserte mennesker som vil gjøre noe med ‘enkeltsaker’ har opplevd det samme, ikke bare i FrP men jevnt over hele partispekteret. Men poenget her er at nå har altså FrP kommet inn på samme linjen…hvordan skal våre såkalte tillitsvalgte lære om vanlige menneskers utfordringer i livet, om de ikke tar ‘enkeltsaker’?

“Siv Jensens utfall mot kulturminister Giske viser at partiet fortsatt vil være for folket mot eliten. Men det stemmer ikke”, sier Dagsavisen
www.dagsavisen.no/meninger/article423678.ece

“- Ap er veldig elitistisk og høyt hevet over folket, men folk vil ikke lenger bli ignorert og behandlet som idioter. Ap behandler ofte folk som dumme, og det skjønner jeg at de ikke lenger gidder å finne seg i“, sier Frp-formannen til Dagbladet.
www.dagbladet.no/2009/03/27/nyheter/innenriks/politikk/ap/frp/5492713/

Hva hjelper det om Siv Jensen vil gi inntrykk av å motarbeide særnorske ufarlige kultureliter, og andre mer eller mindre selverklærte eliter i Norge, samtidig som hun har gjort knefall for den verste og mest farlige verdenomspennende eliten (globaliseringens yppersteprester) av dem alle? Verden vil bedras, nå som alltid før.

Næringslivets ombudsmenn og -kvinner

Det virker som det er bare næringslivet som har representanter på Stortinget på denne måten, og dessverre så er dette veien mot fascisme. Benito Mussolini sa at fascime skulle heller bli kalt korporatisme, fordi fascisme er en forening av makten til staten og næringslivets.

“Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power.”
— Benito Mussolini

Det kommer til å vise seg at det er langt fra ‘for folk flest’ å mingle og bli i lomme(boken) på denne internasjonale elite, som Siv Jensen sammen med en rekke av våre fremste tillitsvalgte har valgt å mingle med, bli innfluert av, og kanskje tjene, – med sin politikk. Kanskje kan vi si ‘FrP for Bilderbergere flest’ ?

Kanskje bør vi lage litt krøll i denne marsjering, mot.......
Kanskje bør vi lage litt krøll i denne marsjering, mot....... (Pink Floyd - The Wall)

For en ting skal vi garantere; Om FrP har lagt av å være ombud for oss vanlige folk, så kommer ikke FrP til å stoppe å være de ‘corporate’ krefters (les; næringslivets) ombudsmenn og -kvinner. Det er bare å se på hva de gjør, og hva de sier i media det. Store konserner skal leve, de små private bedrifter skal kveles, de som ikke innlemmes i de samme konserner. Når det kommer til enkeltsaker for enkelte utvalgte bedrifter, blir det aldri snakk om å ikke ‘gå inn i enkeltsaker’. Da er de der alle som en.  Er ikke statens subsidiering av Aker Holding en enkeltsak?

Banker og næringsliv forøvrig får statens gullkort (jfr. Halvorsens bankpakke), mens folk må betale sine lån likevel. Hvorfor ikke gi ‘gullkortet’ til folk flest? Like galt i alle leire. Samtlige er korrumpert inn i dette system.

Individer er bare ‘arbeidere’ og kanonføde i dette system, men få eller ingen rettigheter for seg selv. DET er grunnen til at FrP og andre ikke lenger tar ‘enkeltsaker’. De blir for uviktig i det store spill om makt og penger som politikere oftest involverer seg i og tjener interessene til. Slik er det bare. Og ikke bare for FrP, men sannsynligvis for de fleste partier. De hadde ikke kommet i posisjon uten.

Uten I.G.Farben, Thyssen, Brown Brothers Harriman (Prescott Bush), Consolidated Silesian Steel Company (Prescott Bush), Union Banking Corporation (Prescott Bush), Norsk Hydro, IBM, Siemens, Hugo Boss, hadde det aldri vært noe nazi-tyskland.
www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

Pink Floyd - The Animals (1977).
Pink Floyd - The Animals (1977).

Politikerne prøver seg på det argumentet at de gjør dette for oss, altså å ivareta næringslivets interesser, slik at vi kan få arbeidsplasser. Igjen; hvor individet er godt ivaretatt, og forholdene er lagt likt til rette for både rik og fattig, så vil disse personene selv ivareta næringslivet, og skape seg det arbeid de trenger.

Og ihvertfall trenger vi ikke mer arbeidsplasser enn vi har folk. Nå må vi jo importere folk for at det er ‘mangel på arbeidskraft’. Hvilken interesser er det så politikerne tjener med det? Folk flest ? Splitt og hersk, globalisering, skape frykt og usikkerhet er grunnen.

Vi folk flest trenger gode liv, ikke nødvendigvis arbeide i sitt ansikts sved for store korportative entiteter kalt konserner, for å ytterligere berike internasjonale mafia syndikat.

Lykke til med valget.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

64 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Jeg kan si dette : at hvis Islamister angriper vårt land , vil jeg sprenge en eller flere moskeer i fillebiter . Vi må takke Gud for at vi har FrP , for uten dem ville dette landet vært helt ødelagt av innvandrere !!!

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
Svar til  Alexander Holm
4 år siden

Kommentarer som dette skader vår sak. Trusler om å skade eiendom, som sannsynligvis ville medføre personskader og/eller drap er avgjort ikke veien å gå. I skammekroken med deg!

Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
Svar til  Nitupsar
4 år siden

men Herregud , islam undertrykker jo mennesker . I DETTE landet vårt slåss vi med nebb og klør for alle former for innbilt frihet . Alle vil ha frihet !!! Så hvorfor er det Islam her ??? Vi kan ikke ha begge deler . Det blir jo en enorm motsetning. Samtidig som alle vil ha frihet til nesten hva som helst , står muslimer på den andre siden , i samfunnet , og vil ha sharia lover og piske mennesker hvis de stjeler . Dette er jo helt sinnsykt . Islam lever jo i middelalderen , nesten bokstavelig fordi deres tidsregning befinner seg i år 14 hundre noe . NRK viser jo at i Iran blir man dratt ned til politistasjonen og slått 77 ganger med stokk hvis man drikker alkohol , som er forbudt i Den islamske Republikken Iran . Samtidig tillater man islam i Norge .
For tre fire år siden var Europa under angrep av islamister , Frankrike , Belgia , Tyskland , ble hardt rammet av store angrep der flere hundre mennesker ble drept . Frankrike ble satt i militær unntakstilstand i ett år , i fredstid . Har alle glemt dette ??? Flyplassen i Brussel ble bombet ogbeskutt av islamske terrorister , ofre etterlyste MILITÆRET , men myndighetene var helt fraværende .

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Alexander Holm
4 år siden

Vi er vel til stadighet angrepet av kristne også, uten at du trekker alle over en kam av den grunn??!!

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Frps støtte til Israel er mer enn grunn nok til å hoppe bukk over dette partiet. Privatiseringslysten er an annen god grunn. Jeg hadde håp om at partiet ville/kunne fjerne den usosiale bomringeskatten, men dengang ei, der røk min siste rest av sympati for Frp.

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Time to Vote In the UK – Under The Current Circumstances, Isn’t Voting Sort of Like An “Act of Terrorism?” – “We Believe In Israel” – Shabbos Goyim Operating Within British Politics – The Jewish Lobby Calls the Shots In the UK – There Is No Freedom of Expression In the UK – Qualification: Racial Superiority http://www.abeldanger.net/2015/05/time-to-vote-in-uk-under-current.html

Quote: This article appeared at Gilad Atzmon http://www.gilad.co.uk/writings/2015/5/6/naming-and-shaming-the-list-of-israels-agents-within-british-politics Naming and Shaming – The List Of Israel’s Agents Within British Politics, By Gilad Atzmon. Ahead of Election Day tomorrow, the ultra Zionist http://www.webelieveinisrael.org.uk/ published its list of Shabbos Goyim http://en.wikipedia.org/wiki/Shabbos_goy operating within British politics. “With Polling Day in the General Election this Thursday, here is a list of all the parliamentary candidates who have sent positive replies to the Fairness for Israel Charter https://gallery.mailchimp.com/4f205ffabc02c1048c024eebe/files/Fairness_for_Israel_Charter.pdf ,” the Zionist outlet informed its followers. Our British candidates agree, for example that, “boycotts against Israel in any sphere must be opposed.” The shameless British parliamentary candidates http://static1.squarespace.com/static/544680b5e4b0149c3cfddd3b/t/554a7eade4b04f2c693cb314/1430945453279/Fairness+for+Israel+Charter+Positive+Replies+from+General+Election+Candidates-1.jpg listed below are willing to sacrifice freedom of expression to please their paymasters; agreeing that the “democratic State of Israel is not an ‘apartheid state’ and must not be described as one.” The Zionist outlet explains; “It is noted that every (Israeli) citizen has the right to vote and discrimination based on race, religion or sexuality is illegal.” But We Believe In Israel fails to mention a basic crucial fact. Millions of indigenous Palestinians living within areas controlled by Israel and subject to Israeli oppression are not entitled to be citizens let alone vote. And why? Because they are not ‘racially’ qualified. This extensive list reveals that British politics is in urgent need of a major overhaul. It must cleanse itself of the corrosive influence of a very dangerous foreign Lobby. The list reveals that Zionist corruption has planted its roots in pretty much every British parliamentary party. This fact alone may help to explain why Brits have lost interest in their politics and do not believe their political parties. No matter who you vote for, at the end of the day, it is the Jewish Lobby that calls the shots. The List: Please go to Gilad Atzmon’s site to review the list http://www.gilad.co.uk/writings/2015/5/6/naming-and-shaming-the-list-of-israels-agents-within-british-politics .

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Er etikken ok, 2 familie gjenforeninger, koster ca 50 mill. regnestykket er følgende 25 barn + 22 barn + noen koner. oljefondet ca 1 mill pr person, som må fordeles. Barnetrygd ca 600 tusen pr år. Blir en del kostnader det her.Vi bør å regne med fordelingen av oljefondet når vi tar inn asylsøkere, kanskje på tide at noen regner ut direkte kostnadene og langtids kostnadene, vi bør jo vite, bør vi ikke? kan det være mer rettferdig å støtte dem lokalt, håper på korreksjon på regnestykket.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Det som irriterer meg er at det er kun de ressurs sterke som ender opp i Norge, de ressurs svake, har ingen muligheter.
Nå er ikke regnestykket over representativt, tok med vilje utgangspunkt i de to største familiene. Men vi må bli virkelig bli superdyktige på å skape arbeidsplasser mange år fremover hvis dette skal gå bra, byrden ligger på den yngre generasjon, er de istand til det? Det kriminelle trygdesystemet bygger på å belaste de unge, som skal slite for oss gamle pluss mer, ikke ok sett fra øynene til en litt eldre ?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Et annet faktum, Nordmenn har tatt opp så mye lån, familiene i Norge ligger lang unna både Sverige,Danmark og USA måler en velstand på familie nivå, Derimot den Norske stat er “søk-rik”.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Et annet positivt faktum, vi blir ikke flere en 11 milliarder på planeten, så dette klarer vi, å skape levelige tilstander for 11 milliarder, med kjent teknologi er langt fra en umulighet.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Det at vi ikke blir mer en 11 milliarder var utenkelig på 1980 tallet i universitetsmiljøet. Fremdeles er det noen få som ikke har oppfattet dette faktum (nedadgående fødselsrate), og tror fremdeles at en må ta livet av folk for å skape balanse, (agenda 21), dette er bare ikke riktig lenger.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Fra fremskrittspartiets internett side, sitat: “Flertall for tiggeforbud. Støtt FrP med pengegave”comment image I facebook

Fremskrittspartiets tiggeforbud med tigging http://postimg.org/image/ig6b01w7z/

Fremskrittspartiet { tiggeforbud http://www.frp.no/nor/content/search?SearchText=tiggeforbud }

The new globalist government in Norway greeted by the country’s sheeple https://www.youtube.com/watch?v=ZByOyeS8E7E

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Så langt 50.3% fremmøte i Trondheim til Stortingsvalget, dvs halvparten stemte ikke, og jeg forstår godt hvorfor, fordi det har ingen som helst hensikt http://valg.nrk.no/valg2013/valgresultat/kommuner/trondheim

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Alle politiske partier inklusive det såkalte Miljøpartiet de grønne synes det er greit at vi sprayes som insekter. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/08/verdensomspennende-markering-mot-chemtrails-25-august/comment-page-4/#comment-101889

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Fremmøte-prosenten forsvant fra refererte oversikt men er nå oppgitt til 80.7% for Trondheim på disse sidene http://www.valgresultat.no/bs2_16_1.html Det var et stort hopp på tampen av opptellinga, hele +30.4%, noe oppsiktsvekkende, for undertegnede skuffende stor fordi jeg kan ikke se hva en stemme i år vil utgjøre for reelle resultater av politikken som vil bli effektuert

“Så langt 50.3% fremmøte i Trondheim til Stortingsvalget, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/frp-for-folk-flest/comment-page-7/#comment-101907

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Der kommer vår neste statsminister sa reporteren på NRK når Erna Solberg kom ut av bilen, pussig valget er ikke avsluttet.
Bra de gir oss svaret før alle stemmene er avsluttet.
Men vi har jo “meningsmålinger”, ler…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Det blir ikke noe ny statsminister før stemmene er talt opp hvis vi skulle ha sagt noe feil om en ny statsminister sa de akkurat på NRK nå, bra de retter opp sine “feil iallefall,
ler mer..

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Artikkel: Trist og ydmykende for Siv http://postimg.org/image/3s1vpqzdt/ I facebook http://tinyurl.com/nu5mp96

Spør Siv Jensen og alle politiske partiers ledelser om noen i Libya ble trist og ydmyket når de massakrerte sivile inklusive barn med bomber fra bl.a. norske F16 jagerfly, url: http://natocrimesinlibya.falconscafe.com/

VG er en del av det militære media kompleks, og Frp en del av det militære politiske kompleks, begge uten lojalitet overfor det norske folk, og her ser vi det demonstrert med en skammelig sutre-propaganda

Pharistocracy, pharaohs became aristocracy, aristocracy freemasonry, Octogon Switzerland is the base http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Hva med de som finansierte dukkene Adolf Hitler og Joseph Stalin og de planlagte terrorregimene nazisme og marxisme ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/syria-under-angrep/comment-page-17/#comment-101857

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Fremskrittspartet har gjennom alle sine år stresset krav til innvandrere om såkalt integrering, ispedd masse annen skrikende svada og valgflesk for å komme i best mulig politisk maktposisjon, dog på toppnivå i norsk politikk har det aldri vært og er det ikke noen forksjell i agenda og praktisert politikk selv om de offisielt ser ut til å være uendige, som spill for galleriet løgnere som de beviselig er og sagt med milde ord

Switzerland`s Nuremburg Laws 2013, Integration, Police State, Discrimination & Escalation http://www.youtube.com/watch?v=SJ5MN5VeMy4&list=PLqQQFOVUZBLj5HqRl0JRdw1Hzl52amgvF

Quote: OCTOGON TERROR STATE

RD-igung Bushido: Politiker macht Stress ohne Grund; Pharaonen Adel Regiert Freimaurer Aristokratie + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1#M9246

“NWO explained in 5 min: Old World Order is Aristocracy, Humanity is Slave of the Pharaoh Masons ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/slaa-ring-rundt-kong-harald/comment-page-6/#comment-100317

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Siv Jensens tale om den “Den lille manns kamp mot AP-staten”

Sitat: FrPs landsstyre var samlet helgen 9.-10. mars 2013 for å diskutere flere viktige saker. Møtet ble åpnet i tradisjon tro med en tale av Siv Jensen.

Mange tror nevnte problemområder er bare å finne på såkalt venstreside i politikken. På toppnivå er det i praksis likt i alle politiske partier uavhengig av hva de ytrer. To/fler-parti systemet ble etablert senest sammen med the bankers’ manifesto, splitt og hersk strategi, hegelian dialectic: Skeptic society is part of Fabian society and their secret agenda, Karl Marx’s communist manifesto http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1810&start=1 * Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc, et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1 * Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1762&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Takk skal dere ha, google oversatt ~ UN delegates would prohibit water .. * Starring the one and only Rajendra Pachauri as chairman of the United nations IPCC clown and monkey conference in Mexico * ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/vannets-dimensjoner-mytologi-og-strid/#comment-96080

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Faktafeil er mildt sagt, disinformation is mildly put: Jan Simonsens blogg – Frie Ytringer http://www.frie-ytringer.com/ gt ~ Jan Simonsen’s blog – Free speech http://tinyurl.com/98gafgf
אמת
British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit + http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/comment-page-7/#comment-89719

Kan noen fortelle meg eksakt hva som foregår?, gjerne via mailto:administrator@navigate3d.no takk

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

FRP driter seg ut igjen:
“Fremskrittspartiets innvandringspolitiske talsmann Per-Willy Amundsen sa tirsdag at innvandrere med muslimsk bakgrunn har dårligst arbeidsdeltakelse. Han møtte raskt kritikk fra arbeidsminister Hanne Bjurstrøm (Ap) og Kristelig Folkepartis innvandringspolitiske talsmann Geir Bekkevold.

Brochmann, som i forrige uke la fram rapporten «Velferd og migrasjon», mener at Amundsens kobling er feil.

Det er dårlig tenkt, i verste fall bevisst fordreining, sier hun til Dagsavisen.

Islam har lite med saken å gjøre, legger hun til. Brochmann forteller at de fleste mødre i hennes oppvekst var hjemmeværende.

– Men de var ikke muslimer. Arbeidsdeltakelse har med kultur, kjønnsroller og manglende likestilling å gjøre, sier Brochmann.”
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4132669.ece

vantro
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Muslimer vil ikke integreres, så det går ikke an å skylde på kultur. Muslimske kvinners lave yrkesdeltakelse skyldes religionen.

Og verre skal det bli hvis politikerne lar dette fortsette:

Ifølge prognosene fra Statistisk sentralbyrå vil innvandrerbefolkningen øke fra drøyt en halv million i dag til 1 million i 2027 og 1,5 millioner I 2048. Og hele tiden vil de aller fleste være førstegenerasjonsinnvandrere. Det er kombinasjonen av innvandringens store omfang og den lave sysselsettingen som vil presse statsfinansene.

Ettersom det stadig kommer nye, er det anslått at den andelen av innvandrerbefolkningen som er født her i landet bare vil være 20 prosent i 2030. At andre generasjons norskpakistanere blir leger, advokater og ingeniører hjelper altså ikke så mye på statsfinansene. For det kommer stadig nye innvandrergrupper, som går ut av arbeidsmarkedet etter ti-femten år i Norge, og så blir varige trygdemottakere. De kan bli storforbrukere av trygd

http://e24.no/innvandrere-jobber-for-lite/3983017

vantro
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Eksplosiv innvandring

Det hevdes at Norge trenger arbeidsinnvandring fordi det blir stadig færre arbeidende i forhold til de voksende horder av arbeids- og uførepensjonister.

Påstanden er aldeles korrekt dersom vi praktiserte den slags arbeidsinnvandring man har i de oljerike araberstater, som importer arbeidsvillige folk fra India og andre asiatiske land på korttidskontrakter og sender dem hjem efter at kontraktstiden er ute. Familien får de selvsagt ikke ta med seg. Det holder med at får sende penger hjem til dens underhold.

For noen synes det å være en trosretning at innvandring beriker et samfunn. Man bør imidlertid være åpen for at den berikelsen avhenger av hvem som kommer og hva de bringer med seg.

På 17- og 1800-tallet flyttet mange handelsmenn og håndverkere fra Tyskland og Nederland til Norge. De brakte med seg kunnskap som manglet i et underutviklet Norge befolket av bønder og fiskere. Disse innvandrernes etterkommere er i dag godt synlige i norsk kultur og forretningsliv.

Den bagasjen som mange ikke-vestlige innvandrere har brakt med seg til Norge har et innslag av religiøs formørkelse, omskjæring og æresdrap. Den slags kulturarv kan Norge godt klare seg foruten.

http://e24.no/kommentarer/spaltister/eksplosiv-innvandring/20067068

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Om sexen Birkendal hadde med yngre gutter objekteivt sett er galt eller ikke, kommer an på om det var frivillig eller ikke, og om guttene likte det eller ikke.

Nå ser det vel ut til at det ikke var helt frivillig, idet Birkendal nok brukte sin maktposisjon til å manipulere guttene til seksuall omgang, og det er ikke bra.

Og å filme noen på badet uten deres samtykke er heller ikke bra.

Nå sier jo loven også at det ikke er lov å ha sex med personer under 16 år, og en må jo også passe seg for loven.

Men hvis en tenker logisk over disse tingene, er ikke det Birkendal gjorde noen alvorlig fobrytelse. Det var ikke bra, men dog ikke alvorlig. Også på dette området er det grader av alvorlighet og nyanser. Det er ikke grunnlag for fullt blålys bare noe kan defineres som sex med mindreårige.

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Trond Birkedal i intervju med TV2:

BURGERE:

– Hva ser du for deg å jobbe med?

– Jeg ser ikke for meg å ta fagbrev. Til det er jeg altfor lite praktisk anlagt. Det jeg kunne om politikk, media og kommunikasjon før jeg ble arrestert, kan jeg fortsatt. Samtidig er jeg veldig fleksibel. Må jeg jobbe på McDonald’s for å overleve, så gjør jeg det, sier Birkedal.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/birkedal-graat-da-han-saa-tv-2reportasje-3460607.html

http://www.youtube.com/watch?v=4KO8hSF18rg

Herregud, hva er det med sexualforbrytere og hamburgere?

Michelle
Skribent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Men ville Birkeland blitt anmeldt om han var en jente som filmet menn med skjult kamera? Uansett så kan saken ha fått en positiv innvirkning på all overvåkningen vi alle iKKE vil ha noe av seff!? Men ærlig talt, så mye pepper som Birkedal har fått er vel helt urimelig! Hvor ble det av tilgivelse? Burde ikke saken vært ordnet opp dem imellom, istedet for at hele landet skal delta? Og hvorfor kaster alltid hele media seg over de samme sakene samtidig hver gang?

Michelle
Skribent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Er dette den egentlige grunnen til at de tok Birkedal?:
http://stoppdld.no/2011/02/26/fire-partiledere-og-en-nestleder-mot-dld/

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Michelle
13 år siden

Nei, jeg synes ikke Birkedal er i noe posisjon til å pårope seg noe rett til tilgivelse, og jeg ser heller ikke noe urimelig i å sette pedofile i gapestokk. Det er stor forskjell på å forgripe seg på mindreårige og å stjele en brus på Rema.

Hva mente du med stoppdld linken Michelle?
Birkedal er jo ikke nevnt her?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

“- Jeg hadde oralsex med Birkedal da jeg var 15 år
Da han var 15 år, på besøk på FpUs sommerleir, ble gutten med Trond Birkedal på et hotellrom i Oslo. Der sier han de to hadde sex.”
http://www.dagbladet.no/2011/03/23/nyheter/innenriks/sedelighet/frp/fremskrittspartiet/15910562/

FRP-topp blir premiert for å være pedofil:
http://skattelister.no/skatt/profil/trond-birkedal-35425063/

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  arifkarim
13 år siden

Ja, man må ha en saftig lønn for å dekke det tilsynelatende høye forbruket av svære hamburgere og smågodt…
http://www.youtube.com/watch?v=1fgZXfcOzlg

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Frp-topp ber muslimer gå med David-stjerne
– Bør vise solidaritet med jødene ”
“- Det vil være en fin måte å vise solidaritet med jødenes lidelser på, sier Tybring-Gjedde til VG.

Han er leder i Oslo Frp og stortingsrepresentant. Utspillet kommer etter at det er blitt avdekket at jødiske barn mobbes i norske skoler.”
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=585752

Lykketil! :D

o
o
Abonnent
14 år siden

MSM begynner å stille ihvetfall noen ( ? ) jeg og sikkert mange har skrevet ; diverse mails til div. redaksjoner: ” Sannheten ” er “Deres” fremtidige Levebrød ! ! ! ! Just Join Us Now ! Before You loose it All ! MSM vet at dette paradigmeskiftet skjer . . .
http://www.dagbladet.no/2010/02/25/nyheter/hamas/utenriks/10585471/
les dette: ( ) :min journalistiske påvirkning;
– ” Hamas kan ikke skape fred med israelerne ( Zionistene). Det er imot hva deres Gud sier til dem. Det er umulig å skape fred med vantro, kun våpenhvile er mulig. Ingen vet det bedre enn meg.. . . . (Respekt ! )

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.un.org%2Fen%2Fdocuments%2Fudhr%2F&sl=en&tl=no

Og slik kan potensiell terror, terroriseres : ?

PnL !

ragnaR
ragnaR
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Far og sønn.
Hamas is a Creation of Mossad
http://www.globalresearch.ca/articles/ZER403A.html

o
o
Abonnent
Svar til  ragnaR
14 år siden

money money isnt´Funny– in at satanic Consciousness Conscious world ?
oh jeeew ooh jeeew, all the zionoists will die, ! when there is No more money , then we`lll be all free ! . . . . . . . (huuum, never acsect the CHIP doh. . . .)

Embrase the cash, and our empaty of love to all of the creators creations ?-

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

FRP er fortsatt rasismens-skole:
“«Derfra kommer det bare halvaper»”
“Frp-politiker måtte sensureres på kronprinsparets Facebook-side. ”
“«Prøv å besøke Østen istedenfor Afrika. Derfra kommer det bare halvaper. De må ha 2-3 generasjoner på å tilpasse seg, og det ser man støtt i media», skal det ha stått i kommentaren, som raskt ble fjernet av Slottet.”
http://www.dagbladet.no/2009/11/17/nyheter/innenriks/kongefamilien/kronprinsparet/fremskrittspartiet/9079292/

Demokratiet hjelper… :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

FRP kommer for fullt i Norge i 2013, 2009 var bare en forsmak:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=569552

:D

trackback
14 år siden

[…] blant landets politikere, ennå i alle fall. En politiker som har vakt oppmerksomhet i år, er  Fremskrittspartiets Siv Jensen, på visse avgrensede områder en begavet […]

« Forrige artikkel

Nesten all mat inneholder giftige smaksforsterkere

Neste artikkel »

Jurist ber Riksvalgstyret utsette Stortingsvalget

64
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x