FrP for folk flest?

7.7K visninger
9 minutter lesetid
64

Det nærmer seg valg. Individer uten representasjon. Se opp. Fare for fascisme.

Vi har fått inn en sak fra en kar som har bedt Stortingsrepresentant Solveig Horne (FrP)  om hjelp i en svært stor korrupsjonssak han avdekket for noen år siden, men fikk til svar etter flere omganger med henne og hennes rådgiver Jan Fredrik Vogt for å sette dem inn i saken, at de tar ikke ‘enkeltsaker’ på Tinget. Er det noen innen eliten eller nettverket som selv blir rammet av ‘enkeltsaken’, så skal det ikke frem eller taes opp. Er det noen som kan ofres, så tas det opp som symbolsaker, med full pressedekning.

Grunnlaget for frigjøringen av Amerika (Land of Liberty – den gang), var at uten representasjon, skulle ingen skatter betales til Kronen (The Crown – som symbol for adelskapet jevnt over) i England. Hvor det er monarki, er det symbol på landene hvor adelskap fremdeles råder?

«No taxation without representation«, var slagordet. Ingen skatter uten representasjon.

www.absoluteastronomy.com/topics/No_taxation_without_representation
en.wikipedia.org/wiki/No_taxation_without_representation

Det samme kan vel vi si.  Får vi ikke vår rett, hvorfor skal vi måtte gjøre vår plikt (samfunnskontrakten) ? Om noen ikke har noen som helst de føler representerer dem på Stortinget, kanskje i sin avmakt og demonstrasjon mot å stemme på hverken pest eller kolera har stemt blankt, har vi da noe representativt demokrati?

Rothschilds The Crown & The City ordnet det senere med å la Rockefeller ta seg av innkrevingen for ham lokalt i USA, og korrupte politikere som Woodrow Wilson som lurte ‘The Federal Reserve Act’ (Amerikanske privateide sentralbank systemet) gjennom kongressen trakk inn den resterende kjøpekraften til vanlige folk for dem, ved at vanlige folk måtte betale skatt for å betale rentene som USA lånte av disse folkene (bankierne), så det ble ikke store forandringen likevel.

The Virginia Company‘s eiendom, Amerika – fikk sin ‘frihet’ fra engelskmennene, men var fremdeles eid av The Virginia Corporation. Det var bare et nytt system som ble gjennnomført.

Norge selges ut

FrP stormer frem. – Med den internasjonale elites hjelp. Siv Jensen har vært på teambuilding kurs og globaliserings skole hos David Rockefeller og Henry Kissinger (fremtredende medlemmer av den sionistiske bevegelse, i tillegg til å være episenteret for korporative Amerika). Hun er ikke alene i hverken den norske politikken eller finansen om det, søk her. Mon tro hvor mye ‘tap’ i oljefondet hun og Erna vil klare å realisere for sine internasjonale elitesvenner’s lommer? Et tap for noen er alltid vinning for noen andre. Følg pengestømmene!

Pink Floyd The Wall. Følelsen av fangenskap. Jfr. Munch's 'Skriket'
Pink Floyd - The Wall. Følelsen av fangenskap. Jfr. Munch's 'Skriket'

Siv Jensen og FrP blir jo i all mainstream media overeksponert (merkelig?), etter at Siv Jensen var på Bilderberg møte i Kanada i 2006, sammen med verdens elite innen politikk og økonomi, inklusivt eierskap til media. Denne forfatter spådde like etter Siv Jensens Bilderberg møte at «Vår nye regjering er vedtatt«, hvor jeg sa at nå kommer vi til å se at media kommer til å prise alt FrP gjør opp i skyene, og finne dritt på deres motstandere. Media rapporterer ikke, – de skaper sympatier eller antipatier helt etter eget (sine eieres ‘profil’s) forgodtbefinennde. Både Blair og Clinton ble statsledere etter å ha deltatt i dette forum som sannsynligvis er de som bestemmer hvem vi får lov å stemme på i valg. Valgene vi får forelagt, er pest eller kolera.

De som slåss seg vei på egen hånd, og fra Stortingets talerstol tar opp det betenkelige ved at våre tillitsvalgte politikere opererer i skjulte nettverk som Bilderbergerne, jfr. Steinar Bastesen, stifteren av Kystpartiet, kan enkelt få en pille i rødvinen på uterestaurant i Oslo, med påfølgende hjerneslag, og dermed være ute av politikken. Hans parti kan deretter innlemmes blant de som går i takt med disse krefter.

FrP har gått en lang vei etter å ha vært uglesett og vært pariakaster i den samme media i tiår, til nå å bli lovprist for alt de gjør og tar opp enhver liten sak de vil ha frem. Til og med ‘meningsmålingsselskapene’ som selvfølgelig er eid av samme krefter, begynner plutselig å ‘måle’ så mye fremgang. Alle som ikke tenker selv, henger seg selvfølgelig på, for alle vil helst være med på vinnerlaget.

Forandringen kom etter Siv’s mingling med verdens elite på Bilderberg konferansen, samt sin aktive støtte til røverstaten Israel, og Carl I Hagen som plutselig hadde blitt mer kristen enn Jesus og dro rundt på sørlandets menigheter  og bedyret sin og FrP ‘s uforboldne støtte til Israels herjinger i Midt-Østen. Det hjalp sikkert også at Hagen hadde meldt seg inn i foreningen ‘Israels Venner på Stortinget‘. Kan ha vist seg som en god strategi for makt og innflytelse.

Skal ikke mer til for å få verden med seg, istedenfor mot seg. Det er alltid viktig å vite hvilken knapper en skal trykke på for å få makt og innflytelse. Men mistet FrP sin sjel på denne veien? Byttet de sin makt og innflytelse mot individets fred og frihet ved å knele for disse ‘corporative’ krefter?

Fra fritenkere til saueflokk

FrP ere på Frp Skolen - Den ene rette lære
FrP ere på Frp Skolen - Den ene rette lære (Pink Floyd - The Wall).

FrP har alltid hatt en liberalistisk politikk med individet i sentrum. Etter utrenskningene på nittitallet og begynnelsen av det nye århundre, så ble partiet strømlinjeformet, Frp skolen hvor partiets tillitsvalgte lærte hva som var korrrekt FrP tenkning, ovenfra og ned styrt, istedenfor å være et demokratisk alternativ, hvor politikken blir til i en syntese av dets folk. Alle som ikke var enig med ledelsen i denne ‘strømlinjeforming’, og som likte å tenke selv, gikk med i utrenskningene, innklusivt Vidar Kleppe, Jan Simonsen, «Fri og Frank» Gundersen, etc.

Bildetekst fra ‘The Wall’: «We don’t need no education.  We don’t need no tought control».

Vidar Kleppe har prøvd den samme Israel hallelujah sak etterpå med sitt eget parti, uten at han har fått den samme utelling. Verdens mektigste trenger ikke så mange av samme type til å fronte sine saker. FrP  som hevder å være det ‘nye arbeiderparti’ bruker også de samme metoder som det gamle Arbeiderparti brukte. Aftenposten rapporterer at 103 år gammel tok Håkon Lie et oppgjør med sin ekstremt pro-Israel holdning bl.a. i kampanjen ‘La Israel leve’. Like før han døde skrev han i stedet om ‘skammens mur‘. Det var avlatet etter et helt liv i deres tjeneste.

Siv og FrP har rett og slett bare kopiert en nærmest idiotsikker metode til makt og innflytelse. Det skal bli spennende å følge med på hvilken måter Siv og EU-Erna vil ‘privatisere’ våre vannressurser og andre av våre ressurser, slik at de endelig ender opp i sine internasjonale elitevenners lommer etter hvert.

Det er forskjell på ‘private’ må vite. Jeg er også privat, men jeg ikke penger til å konkurrere på å kjøpe vannet vårt, fordi staten tar alle mine penger i skatter og avgifter.

De jobber for ‘privat’ næringsliv, mer enn for private mennnesker, selv om det er sistnevnte som har valgt dem inn. Mitt poeng har alltid vært at hvor de private mennesker har det greitt i et samfunn, så vil de selv ta seg av næringslivet, – ikke for politikere å bry seg med det. Men dette er snudd på hodet.

På Stortinget har også FrP gått fra å være representanter for enkeltmennesker, til å nå ta seg av struktur og de store saker. Mennesker som kommer til sine ’tillitsvalgte’, blir møtt med argumentet at de tar ikke enkeltsaker (lenger). Men hvor blir da av vårt representative demokrati på denne måten?

Folkets ombudsmann

«Fremskrittspartiet – et troverdig alternativ», sier FrP på sine hjemmesider; «Fremskrittspartiet er det eneste partiet som representerer reell forandring og et reelt alternativ til dagens rødgrønne regjering. Med FrP i posisjon vil velgerne kunne føle seg sikre på at de har et parti som tjener som ombudsmann for folk flest.»
www.frp.no/no/Vi_mener/

Avdøde hedersmann John Alvheim (FrP) sa at det viktigste han gjorde var å være folkets ‘ombudsmann’ på Stortinget. Carl I Hagen mente og sa at Alvheims største problem var at han engasjerte seg for mye i enkelt saker. FrP har øyensynlig forlatt Alvheims linje, som det første de gjorde etter Alvheims bortgang. Den gamle ringrev Hagen visste selvfølgelig like godt som meg at innflytelse ikke kommer fra valg, men fra å holde seg inne med de krefter som gjør at en får lov til å stille til valg i det hele tatt, for ikke å si de som eier den media som profilerer deg og dine saker på en sympatisk måte.

En kar fra Stavanger forteller i en email til oss forleden:

«Jeg var hos Solveig Horne og fremmet saken min på Stortinget, og hun sa den gang at hun ikke kan legge seg borti enkeltsaker, og på det grunnlaget ikke kunne ta saken opp på stortinget.
Med dette som bakgrunn og at jeg i dag leste Stavanger Aftenblad, og hun blandet seg inn i enkeltsak, ringte jeg henne og konfronterte henne med sitt utsagn fra tidligere, og hun slengte på telefonrøret.
Hun er medlem av justiskomiteen fra Frp. Hun er da i Frp Rogaland.
Hva er det med slike folk, lurer jeg på….. Feig og maktsyk ? Ikke vet jeg helt sikkert.»

Stavangermannen er ikke alene. Tusenvis av samfunnsinteresserte mennesker som vil gjøre noe med ‘enkeltsaker’ har opplevd det samme, ikke bare i FrP men jevnt over hele partispekteret. Men poenget her er at nå har altså FrP kommet inn på samme linjen…hvordan skal våre såkalte tillitsvalgte lære om vanlige menneskers utfordringer i livet, om de ikke tar ‘enkeltsaker’?

«Siv Jensens utfall mot kulturminister Giske viser at partiet fortsatt vil være for folket mot eliten. Men det stemmer ikke», sier Dagsavisen
www.dagsavisen.no/meninger/article423678.ece

«- Ap er veldig elitistisk og høyt hevet over folket, men folk vil ikke lenger bli ignorert og behandlet som idioter. Ap behandler ofte folk som dumme, og det skjønner jeg at de ikke lenger gidder å finne seg i«, sier Frp-formannen til Dagbladet.
www.dagbladet.no/2009/03/27/nyheter/innenriks/politikk/ap/frp/5492713/

Hva hjelper det om Siv Jensen vil gi inntrykk av å motarbeide særnorske ufarlige kultureliter, og andre mer eller mindre selverklærte eliter i Norge, samtidig som hun har gjort knefall for den verste og mest farlige verdenomspennende eliten (globaliseringens yppersteprester) av dem alle? Verden vil bedras, nå som alltid før.

Næringslivets ombudsmenn og -kvinner

Det virker som det er bare næringslivet som har representanter på Stortinget på denne måten, og dessverre så er dette veien mot fascisme. Benito Mussolini sa at fascime skulle heller bli kalt korporatisme, fordi fascisme er en forening av makten til staten og næringslivets.

«Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power.»
— Benito Mussolini

Det kommer til å vise seg at det er langt fra ‘for folk flest’ å mingle og bli i lomme(boken) på denne internasjonale elite, som Siv Jensen sammen med en rekke av våre fremste tillitsvalgte har valgt å mingle med, bli innfluert av, og kanskje tjene, – med sin politikk. Kanskje kan vi si ‘FrP for Bilderbergere flest’ ?

Kanskje bør vi lage litt krøll i denne marsjering, mot.......
Kanskje bør vi lage litt krøll i denne marsjering, mot....... (Pink Floyd - The Wall)

For en ting skal vi garantere; Om FrP har lagt av å være ombud for oss vanlige folk, så kommer ikke FrP til å stoppe å være de ‘corporate’ krefters (les; næringslivets) ombudsmenn og -kvinner. Det er bare å se på hva de gjør, og hva de sier i media det. Store konserner skal leve, de små private bedrifter skal kveles, de som ikke innlemmes i de samme konserner. Når det kommer til enkeltsaker for enkelte utvalgte bedrifter, blir det aldri snakk om å ikke ‘gå inn i enkeltsaker’. Da er de der alle som en.  Er ikke statens subsidiering av Aker Holding en enkeltsak?

Banker og næringsliv forøvrig får statens gullkort (jfr. Halvorsens bankpakke), mens folk må betale sine lån likevel. Hvorfor ikke gi ‘gullkortet’ til folk flest? Like galt i alle leire. Samtlige er korrumpert inn i dette system.

Individer er bare ‘arbeidere’ og kanonføde i dette system, men få eller ingen rettigheter for seg selv. DET er grunnen til at FrP og andre ikke lenger tar ‘enkeltsaker’. De blir for uviktig i det store spill om makt og penger som politikere oftest involverer seg i og tjener interessene til. Slik er det bare. Og ikke bare for FrP, men sannsynligvis for de fleste partier. De hadde ikke kommet i posisjon uten.

Uten I.G.Farben, Thyssen, Brown Brothers Harriman (Prescott Bush), Consolidated Silesian Steel Company (Prescott Bush), Union Banking Corporation (Prescott Bush), Norsk Hydro, IBM, Siemens, Hugo Boss, hadde det aldri vært noe nazi-tyskland.
www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

Pink Floyd - The Animals (1977).
Pink Floyd - The Animals (1977).

Politikerne prøver seg på det argumentet at de gjør dette for oss, altså å ivareta næringslivets interesser, slik at vi kan få arbeidsplasser. Igjen; hvor individet er godt ivaretatt, og forholdene er lagt likt til rette for både rik og fattig, så vil disse personene selv ivareta næringslivet, og skape seg det arbeid de trenger.

Og ihvertfall trenger vi ikke mer arbeidsplasser enn vi har folk. Nå må vi jo importere folk for at det er ‘mangel på arbeidskraft’. Hvilken interesser er det så politikerne tjener med det? Folk flest ? Splitt og hersk, globalisering, skape frykt og usikkerhet er grunnen.

Vi folk flest trenger gode liv, ikke nødvendigvis arbeide i sitt ansikts sved for store korportative entiteter kalt konserner, for å ytterligere berike internasjonale mafia syndikat.

Lykke til med valget.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

64 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
White Rose
White Rose
Abonnent
14 år siden

Bra artikkel J.J, de ekte sannhetene kommer gjennom kunst, ikke media…

Manic street preachers:
«If You Tolerate This Your Children Will Be Next»

The future teaches you to be alone
The present to be afraid and cold
So if I can shoot rabbits
Then I can shoot fascists

Bullets for your brain today
But we’ll forget it all again
Monuments put from pen to paper
Turns me into a gutless wonder

And if you tolerate this
Then your children will be next
And if you tolerate this
Then your children will be next
Will be next
Will be next
Will be next

Gravity keeps my head down
Or is it maybe shame
At being so young and being so vain

Holes in your head today
But I’m a pacifist
I’ve walked La Ramblas
But not with real intent

And if you tolerate this
Then your children will be next
And if you tolerate this
Then your children will be next
Will be next
Will be next
Will be next
Will be next

And on the street tonight an old man plays
With newspaper cuttings of his glory days

And if you tolerate this
Then your children will be next
And if you tolerate this
Then your children will be next
Will be next
Will be next
Will be next

http://www.youtube.com/watch?v=GjwOeLj4egI

Pink Floyd
«Welcome to the machine.»

Welcome my son, welcome to the machine.
Where have you been?
It’s alright we know where you’ve been.
You’ve been in the pipeline, filling in time,
Provided with toys and ‘Scouting for Boys’.
You bought a guitar to punish your ma,
And you didn’t like school, and you
know you’re nobody’s fool,
So welcome to the machine.

Welcome my son, welcome to the machine.
What did you dream?
It’s alright we told you what to dream.
You dreamed of a big star,
He played a mean guitar,
He always ate in the Steak Bar.
He loved to drive in his Jaguar.
So welcome to the Machine.

http://www.youtube.com/watch?v=ZB_2oIKUVks

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

FRP’s fremgang siste årene henger nok sammen med deres lettfattelige populisme, dyktige selgeregenskaper (politikere er selgere av et forenklet og spissformulert budskap), og gjennomsnittsvelgernes manglende evne til å sette seg inn i politiske partiers programmer.

Bilderbergere eller andre eliter spiller nok liten eller ingen rolle i denne forbindelse, tror jeg.

Skal vi skylde på noen dersom FRP kommer i regjering , så blir det folket som stemmer de frem, Gud forby at så skjer…

Hvorfor denne populariteten?

Dette er jo paradoksalt med tanke på at FRP IKKE er et parti for folk flest, dersom man går det nærmere etter i sømmene, men derimot et parti for næringslivet og kapitalister.

Jeg tror dette skyldes at FRP er helt rå på lettfattelig populistisk argumentasjon hvor de lover mer til alt, samtidig som alle skal betale mindre i skatt…

He he, man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at det ikke er mulig…

Skulle FRP komme i regjering, noe som ikke er usannsynlig, så vil vi alle bli vitne til tidenes kamelsluking og løftebrudd fra et norsk politisk parti. Ja, faktisk verre enn alle kamelene SV måtte sluke da de kom i regjering, og det var ikke rent lite…

Dette av den enkle grunn at FRP lover mer enn de er i stand til å levere, enkelt og greit.

Det er lett å være i opposisjon, og tilsvarende vanskelig å være i posisjon, for da må man faktisk forholde seg til realiteter, budsjetter og balanser, mer enn ren og skjær ønsketenkning og løgn som FRP bedriver.

Godt valg!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

La FRP vise sitt sanne ansikt denne gangen, så slipper vi å velge det igjen til neste valg. For å få folkemasser til å våkne, må man skape mer uro og «djevelisme». Og jeg tror ingen kan være bedre kandidater for dette enn Frp-ere.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arifkarim
10 år siden

For å få folkemasser til å våkne, må man eksponere eksisterende «djevelisme», og idag er det nok å ta av til å sette hele folket i arbeid. Korrupsjonen oppleves både i kommunale, fylkeskommunale, nasjonale og internasjonale administrasjoner med motivert og kraftfull smitteeffekt til andre virksomheter og vice versa. Frimureriet generelt, bl.a. odd fellow med sine mange foretak som eksempelvis euroskolen og samarbeid med NAV, sikrer at korrupsjonen fortsatt er solid sementert, så lenge de får styre på uten intervensjon samt nyttige idioter er deres medlemmer og andre samarbeider med de uten skrupler, folkelig vett, sosialt gangsyn og nødvendig samfunnsengasjement

Det har vært like forhold hva angår korrupsjon i alle regjeringer siste 100+ år. Det vi ser idag er at den internasjonale mafiaen som reelt har styrt Norge i mange generasjoner, planlagt har intensivert sin innsats i forsøket på å etablere sin fascistiske nye verdensorden, new world order, the fourth reich, og korrupsjonen er nå blitt mye mer synlig i bl.a. alle lands regjeringer uansett politisk farge

I facebook er det lagt relativt mye ressurser i en gruppe, side, kallt «Arbeiderpartiets vanstyre», et navn som beviselig er forledende fordi alle partier er like korrupte på toppnivå, navnet «Regjeringers vanstyre» gir et korrekt bilde i forhold til realitetene

Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc, et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1 * British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1 * Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1762&start=1 * Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102ead-view.asp?tid=1825&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

«False Memory Syndrome Foundation and CIA Cults (#17) ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-9/#comment-96701

White Rose
White Rose
Abonnent
14 år siden

JJ: Forsåvidt enig. Det gjelder å LYTTE til teksten, ikke bare høre, for deretter å handle på det budskapet som blir servert. (Poker Chris fra Bergen her forresten JJ…)

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Bra bilde. Fremskrittsparti dame bak Sionistflagg.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Utroligt bra J.Johansen :-)
Det finnes ikke bedre måter og våkne på en og fyre seg en feit bønne, sette på the waal og masse masse lyd og bare gli inn i filmen :-D
The Waal skulle vært pensum på alle videregående skoler !
ikke nok med at filmen er utolig bra men er jo fullspekka med dritbra musikk og !
Beste film jeg har sett i mitt liv!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

smurfen: Det er utrolig mange andre ting som også burde undervises i våre byråkrati-systemet. Jeg fikk sjokk da broren min (begynte i 10.ende klasse i år) viste meg samfunnsfag boka si. Der stod det flere kapitler med masse bla bla bla om propaganda «terrorisme 9/11» som var et resultat av massemedia o.l. Men jeg så ikke et eneste ord som lyder om «inside job» og sionisme!
Konklusjonen er at dagens undervisningsmodell ikke tåler alternative uavhengige kunnskapskilder. Ikke rart at alle de som sier imot det som er hjernevasket på skolen, blir automatisk latterliggjort.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

æsj liker ikke helt det at FRP vil bruke enorme summer på infrastruktur, var jo akkurat det Aksel Jones sa for flere år siden og som Endgames handler om, er en teori som bunnet i BBG som går videre til All seying eys og det pyramidegreiene der utenomjordiske kom til jorden for 6000 år siden for og få oss til og bygge opp sammfunnet og infrastrukturen for så og komme tilbakers med planet x Niburu og ta over jorda og utrydde menneskene …..
Men det blir for Sci Fi til at jeg ville trodd på det selv om det kom en alien og landa i haggen min og sa det.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Helt Enig J.J. Norske landssvikere har for noen år tilbake solgt nesten halvparten av landets gullreservene:
http://www.nettavisen.no/okonomi/article178960.ece

Nå gjør ESB (Europeiske Sentral Banken) samma feilen:
http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article1718237.ece

Dette om noen få år skal føre til at folk sitter igjen med verdiløse papirpenger som ikke kan erstattes med noe som helst. Konsekvensene av denne type penge-politikken er så enorme at det ikke går an å beskrive! I verste fall kan vi å 3. verdenskrig, som er allerede planlagt.

C
C
Abonnent
14 år siden

Jeg ble virkelig bekymet for kommunevalget om to år. Da skulle det være mulig å stemme hjemmenifra… Hvordan har vi egentlig kontroll over valgresultatene i år? Har vi lov og mulighet til å be om internasjonale valgobservatører? Hvis det nå er sant at FrP er «bstemt » skal komme til makt i år, hvem manipulerer så valg-urnene? Hvordan kan vi avsløre et slikt bedrag eventuelt?
Om det virkelig stemmer at det er et Irsaelsk system bak elektronisk stemmegivning Norge har tenkt å ta i bruk i 2011, hva ER det vi egentlig risikerer?
Og hvordan kan vi faktisk vite sikkert at Ola og Ali og Kari faktisk VIL ha Frp?

Jeg ønsker meg internasjonale valgobservatører til valget vårt i år. jeg stoler ikke ett minutt på hverken media eller kontrollørene. Nå har vi fått vite at Nordmenn «ønsker Frp»- så da er det fritt frem å manipulere…

Hva?

utdann deg selv
Anonym
14 år siden

99 prosent av alle politikere, har en manglende evne til å vise empati. Det viktigste for de er ikke å gjøre det rette, men å ha rett. Vet at inne i alle mennesker så er det noe godt, det er bare det at egoet tar over hos så mange, det blir til en parasitt. All den dritten og onde vi gjør blir gjort fordi parasitten har tatt over, og når den har styringa, så blir det veldig vanskelig for det egentlige jeg å trenge gjennom, og hvis da parasitten har et virkelig godt grep, så ødelegger den verten i stedet for å gi slipp. Alle Rockefellere, Hitlere, Siv Jensere, Bushere, dvs alle som er avhengig av makt er styrt av denne parasitten. Når man tenker på at etter de har gått over til en annen bevisthetsform etter at de ikke har mulighet til å være i kroppen sin lenger, pga sykdom eller alderdom, vil måtte kjenne alt det vonde de har påført andre slik de andre kjente det når de ble påført det vonde, først da vil de skjønne hva de har gjort. Og med det i bakhodet, så får ihvertfall jeg faktisk sympati for de. For at verden skal kunne bli et bedre sted for oss alle, så tror jeg det må skje en verdens omspennende katastrofe, som får oss til å forsta at vi alle er avhengig av hverandre uansett om vi er fattig eller rik, hvit eller brun. Har selv aldri hatt noen parpsykologiske evner, men det siste halvåret har jeg kjent at det er noe uforklarlig som er på vei til å skje, en eller annen slags forandring, men kan ikke helt sette fingeren på det. Kansje på tide å hamstre tørrfor og drivstoff ???

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

For meg er alle politikere aller beste juge-pavere. Alle de Soria Moria løftene ble brutt av AP-SV gjennom de siste 4-åra, med unntak av full barnehagedekning. Man kan jo spørre hvorfor ble akkurat dette løftet hold?
Svaret er enkelt: Staten vil at foreldrene skal være lengst mulig i arbeid og dermed er det helt greit for dem å la barn ligge i statens-institusjoner helt fra 1-års alderen! Hva skjer? Nå viser det seg at det er ekstrem mangel på førskole-lærere og barnehagene ansetter ufaglærte assistenter som dagmammaer? Er det så lurt da? Hvorfor kan ikke bare staten betale foreldrene slik at de kan være mer sammen med barna sine enn at foreldrene både betaler for barnehage-opphold + skatter på inntekten sin! Dette er rene krenking av menneskerettigheter og godkjent plyndring / tyveri.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Til C;

Stortingsvalget i år blir fulgt av internasjonale observatører. Vi trenger ikke frykte valgfusk i Norge, selv uten observatører.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=565659

utdann deg selv
Anonym
14 år siden

Jeg ser poenget, men jeg må si at det er trist at de som er «drittsekker» ikke forstår hva de gjør mot seg selv, men makt korrumpterer, det er det ingen tvil om. Vet jo at man kan følge hesten til vannet, men at man ikke kan tvinge den til å drikke. Før eller siden må jo også nok være nok. Nå har de som har styrt og stellt i de fleste land rundt om i verden vannskjøtet sine verv i århundrer, så det er vel på høy tid med et paradigmeskifte over hele linja. Det er ihvertfall ingen tvil om at det man sår det høster man.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Jupp alle får som fortent til slutt!
Klart dette går til helvette snart, grådigheteskulturn og egoismen expanderer noe helt jævligt nå jo, alle tenker kun på seg selv og egen vinning, er ikke mere en 10-15 år siden så levde bedriftslederene som vanlige folk og veldig nøkternt og når det var gode år så satte dem bort pengene så dem hadde til dårligere tider eller invisterte pengene i firmaet, nå skal dem ha kassakreditt og ferrari nesten før firmaet er registrert og tar ut enorme aksjeutbytte og straks det blir dårlige tider så skriker dem til staten etter hjelpepakker osv, bankene tok ut 35 milliarder i akjseutbytte til eierene i fjor, næringsmiddelindustrien tilsetter masse dritt i maten som Aspartam og smaksforsterkere som dem vet er rene gifta men dem driter i det bare dem kan tene litt mere penger, politikerene er kjøpt og betalt av lobbyindustrien, legemiddelindustrien tiletter dritt i medesiner så man blir nødt og kjøpe andre medesiner for bivirningene av dem første, Antivirus selskaper lager virus ogf sender ut og tener milliarder og så kan en bare fortsette og fortsette….. klart det må gå til helvette før eller siden…
Dritbra den dere Kelly family snutten J.Johansen :-D, det er foresten alt Kelly Family har :-)
Og du har 100% rett i alle dem bibelske sitata dine og er bevist at du har helt rett og ikke er noe relgiøst tull…..
Det var jo en supervulkan i middelhavet akkurat da med enorme jordskjelv og tsunamier som førte til at vannet trakk seg tilbakers og jødene løp over og når egypterene kom så kom flodbølga og tok dem lavastein og svovel fra vulkanen bombarderte egyptiske byer, himlen ble formørka , Nilen ble forgifta av aske og en vanlig rødalge som er vanlig men giftig blomstra opp og fisken døde og froskene hoppa på land og døde og dyra døde av forurensa vann så det blomstra opp enormt md fluer og insekter på døde kadaver som sverma inn over byene og spredde sykdommer, avlingene ble ødlagt så folk sulta så dermed dem 7 landeplagene, alt dette er gammelt nytt for dem som ser på National Geografic.
Men er jo på ingen måte forsent og gjøre noe da, er jo bare og stemme på et parti som bryr seg om dem som ikke har det så bra og ellers så kan vi alle til og bli flinkere til og ta vare på dem rundt oss enten man bruker kardemommeloven eller relgion
Behandle din neste som en selv vil bli behandlet var et godt råd j johansen, men jeg har ingen tro på at det må en katastrofe til, er jo det Bilderbergerene vil for og inføre verdensherredømme for eliten og oss andre til alver og slaver.
Er vel bedre og inføre pensum med det waal av Pink Floyd da så kanskje folk våkner før det er for sent ;-)

« Forrige artikkel

Nesten all mat inneholder giftige smaksforsterkere

Neste artikkel »

Jurist ber Riksvalgstyret utsette Stortingsvalget

64
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x