Djevelen skjuler seg i detaljene

Siv Jensen, David Rockefeller og Henry Kissinger

5.4K visninger
14 minutter lesetid
19

Siv Jensen spiser kirsæbær med de store, hva kommer det til å koste oss når hun blir regjeringssjef? Får David Rockefeller kjøpt drikkevannet vårt? Eventuelt via et selskap til en av de andre Bilderbergerne først? I det minste drikkevannet gjort om til et aksjeselskap, slik at det er klargjort for overtagelse? FrP’s leder Siv Jensen har fått fornyet selvtillit, og virker mer arrogant, etter at hun fikk lov å bli med å spise kirsbær med toppene i verdens næringsliv og politikk i Ottawa, Kanada i 2006. En blir vel litt mer hovmodig etter at Bilderberger medlemmenes mediainstitusjoners redaktører deretter får et unisont pålegg om å skrive pent om FrP, og finne dritt på andre partier. Propagandamaskinen trer i sving, etter at det er vedtatt på Bilderbergmøte i 2006 at Siv Jensen skal få lov å bli Norges nye regjeringssjef enten i 2009 eller i 2013.

Hvem er ‘De’, som de ofte blir benevnt i maktkritiske artikler på internet? Hvem er ‘THEY’?

Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde, i filmen nedenfor, sier i del 1 av intervjuet nedenfor, at det er avslørt at toppene for “DE” er en sfære rundt Illuminatet (Davidstjernen), CIA, FBI og MI5-6. Ellers er ‘DE’ plassert over alt i samfunnet, i alle profesjoner. De er Den Nye Verdensordens agentur som forteller media hva de kan skrive om og politikere hva de kan mene, sier hun i del 3.

Hun sier at de har utviklet våpen, strålevåpen eller biologiske kjemiske våpen, massedestruksjonsvåpen, som dreper stille uten synlige tegn, så det ser ut som personene har avgått en ‘naturlig død’.

Hun snakker også om i intervjuet hvordan hun har vært ute av kroppen allerede, og er ikke redd for å foreta den endelige ‘opprykkelse’; hva noen kaller å dø. En av Rauni’s første bøker, og en av de første bøkene jeg las i mine nylig påbegynte alternative studier for 20 år siden, var “Det finnes ingen død” (1989). Energi kan ikke forsvinne. Bare endre form.

Hvor finner vi ‘dem’ ? Jo, blant annet som en egen forening, den ENESTE tverrpolitiske forening, for noe som helst land, for noen som helst ideologi, i det Norske Storting; Israels Venner. De utgjør sionismens frontkjempere i ethvert land, som i vårt land. …

“Jan Egeland, tidlegare statssekretær i UD og sentral under etableringa av Oslo-kanalen, sa etter presentasjonen at han var overraska da han i si tid oppdaga kor rotfesta det norsk-israelske sambandet som først og fremst Haakon Lie hadde bygd opp etter krigen“.

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

“Ånda frå Haakon Lie herska i tilhøvet mellom Norge og Israel til langt opp på syttitalet. Det var eit tilhøve like religiøst som kristenfolket sitt svermeri, og i dette perspektivet var palestinarane ikkje-eksisterande. Henriksen Waage fekk bekrefta dette i samtalar med Haakon Lie, som i tidsskriftet Replikk i fjor sa det slik: «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem».”

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

Hvem står bak Israel og dens stiftelse ? Vi finner verdens rikeste personer; Rotschilds, Rockefellers, etc.

Israels Venner på Stortinget

Israels venner er en gruppe med stortingsrepresentanter som støtter Israel -no matter what-, og som dermed støtter ubetinget denne internasjonale adels forehavender, å kunne etablere seg som ‘guds utvalgte folk’ for å herske over menneskeheten fra ‘Guds hellige stad’ Jerusalem. Hele dritten er bare et spill og lek med noen religiøse tekster. Bruke tekstene til sin fordel. Jesus sa at Israel ikke er av denne verden, at det var et åndelig rike, og at de rette jøder er de som er omskåret på hjertet mer enn nedentil. Hele politikerstanden og media er lurt trill rundt, ubevisst, eller om det er bevisst så er de korrumpert hertil dette standpunkt, ved å bidra til dette totalitære formål og den agenda disse krefter har, og alltid har hatt.

Gruppen Israels Venner på Stortinget startet på 1960-tallet som en uformell gruppering på stortinget, med blant annet Haakon Lie som pådriver. Medlemmer fra stortinget i perioden 2005-2009.

* Torbjørn Andersen (FrP)
* Anders Anundsen (FrP)
* Åse Gunhild Woie Duesund (KrF)
* Laila Dåvøy (KrF)
* Jan Arild Ellingsen (FrP)
* Jan Henrik Fredriksen (FrP)
* Carl I. Hagen (FrP)
* Line Henriette Holten Hjemdal (KrF)
* Kari Lise Holmberg (H)
* Solveig Horne (FrP)
* Morten Høglund (FrP)
* Dagfinn Høybråten (KrF)
* Ulf Erik Knudsen (FrP)
* Ulf Leirstein (FrP)
* Jon Lilletun (KrF)
* Ola T. Lånke (KrF)
* May-Helen Molvær Grimstad (KrF)
* Jan Sahl (KrF)
* Ketil Solvik-Olsen (FrP)
* Arne Sortevik (FrP)
* Åge Starheim (FrP)
* Kenneth Svendsen (FrP)
* Hans Olav Syversen (KrF)
* Ingebrigt S. Sørfonn (KrF)
* Christian Tybring-Gjedde (FrP)
* Øyvind Vaksdal (FrP)
* Per Ove Width (FrP)

(http://no.wikipedia.org/wiki/Israels_venner)
NB!: Carl I Hagen, (FrP) . Syvende far i huset, og stolt av å være med i Israels Venner på Stortinget.

3/4 av Stortinget sympatiserer med disse sannsynligvis, men de er ikke offentlig medlemmer for å slippe å komme med på denne liste sannsynligvis. De kommer i en slik innlysende lojalitetskonflikt som de nok ikke vil vise til så mange. Hadde de ikke vært trofast til sionismens sak, så hadde de aldri klart å bli nominert til å begynne med. Slik har det vært helt siden krigen hvor disse krefter korrumperte våre ledere, spesielt via Håkon Lie og Arbeiderpartiet som ble finansiert av Amerikansk ‘jødedom’ etter krigen.

Du kommer ikke til å få noen av våre folkevalgte til å velge din side, hvis din som norsk borgers interesse skulle stride med Israels og sionismens internasjonale sak. Derfor vil ikke noen politiker heller ikke svare oss på om det gjøres noe som helst for å beskytte norske borgere som blir myrdet av sionismens dødsskvadroner. De vil ikke engang ønske å vite om det. De vil heller late som det ikke er noe problem, men vi skal slå det så ettertrykkelig fast at det blir en åpenbar sannhet til slutt.

Den eneste som kom til Stortinget talerstol utenfor deres kontroll har vært Steinar Bastesen. Ærlige politikere som kommer seg opp og frem på egen hånd kan en ikke ha. En tid før han reiste spørsmål fra Stortingets spørretime (2003) om det tvilsomme i at folkets representanter deltok i internasjonale elite nettverk som Bilderbergerne (ledes av David Rockefeller og Henry Kissinger), i 2001, fikk han et belelig ‘hjerneslag’ mens han nøt et glass god rødvin på en Oslo-restaurant.

“Den dramatiske hendelsen skjedde torsdag ettermiddag, samme dag som politikerkjendisen fylte 64 år [2009]. Bastesen befant seg på et kjøpesenter i Namsos for å samle underskrifter til partiet Tverrpolitisk folkevalgte.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=561394

Tilfeldig? Han får ikke komme tilbake i politikken og snakke om Bilderbergerne igjen….

På 1970- og 1980-tallet var gruppen i flertall på Stortinget. I stortingsperioden 1973-1977 var 86 av 150 representanter medlemmer noe som var et flertall[1]. I perioden 1981-1985 var over 100 av 155 representanter medlemmer. Som vi ser var den startet av Arbeiderpartiet, men domineres idag av FrP og KrF, sannsynligvis av strategiske hensyn for AP er like for rikfolkene i New York (Rockefellers) og London (Baron Rothchild – kalt Israels Konge) som står bak sionismen som alltid før. Sistnevnte som også fikk Balfour erklæringen, om at sionistene skulle få Israel om de hjalp britene til å få USA med i krigen slik at de vant over Tyskland. Tidligere og øvrige medlemmer av Sionismens Frontkjempere i Norge er for eksempel:

* Ørnulf Nandrup, landsformann. Kristent Samlingsparti
* Morten Selven, politisk nestleder. Kristent Samlingsparti
* Vebjørn Selbekk, Redaktør, Magazinet.
* Finn Jarle Sæle, Redaktør , avisen Norge Idag.
* Odd Sverre Hove, Redaktør, avisen Dagen
* Kjell Furnes (tidl. stortingsrepresentant for KrF, styreformann Norge Idag)

Fra etter krigen plasserte Milorg ved sin leder Jens Christian Hauge (ja, han som skaffet Israel tungtvann ulovlig fra Norge) alle sine sionist vennlige folk i alle viktige posisjoner i vårt samfunn; militær og sivil etteretning, påtalemakten, politiet, media, lensmannsetaten, domstolene, etc. Alle disse personene er direkte ansvarlig for norske borgere myrdes av disse krefter, selv om det ser ut som ‘naturlig død’. Hvor de ikke ved sitt direkte engasjement, i det minste ved sin unnlatelse (unnlatelsessynder), hvor de ikke gjør noe for å beskytte disse menneskene som ‘taler jerusalem midt imot’. Dette nye Roma, verdens hovedstad, for et like undertrykkende og brutalt regime som det Romerske og Babylonske var.

ALLE Statens institusjoner ble/blir (stryk det som du mener ikke passer) brukt av dem for å hevde sin sak. Folk som avslører eller sier imot agendaene til denne gruppe i vårt land og internasjonalt, dør ofte tragisk unge, av ‘naturlige årsaker’. Ser ut som om bare en tar i historien bak dette sataniske agentur, så er det helseskadelig.

Sionisme

Sionisme, betegnelse på det jødiske folks ønske og håp om å vende tilbake til Jerusalem og landet Israel (Sion). Ideen har røtter tilbake til det babylonske eksil (586–538 f.Kr.) og kommer til uttrykk hos profetene, i messianske forestillinger, i den jødiske liturgien og i folkloristiske tradisjoner.

Moderne sionisme oppstod mot slutten av 1800-tallet som et svar på fortsatt diskriminering og økende antisemittisme i Europa, der den antijødiske propagandaen nå også dreide seg om folk og rase. De nye nasjonale strømningene i Europa førte til at også jødene begynte å betrakte seg selv som en nasjon med rett til et eget land. Pogromene i Russland 1881–82 førte til dannelsen av Hovevei Zion (Sions venner), som opprettet og støttet nye landbrukskolonier i Palestina.

Jødiske forfattere og tenkere (Moses Hess, Ascher Ginzberg, Martin Buber) søkte å revitalisere jødisk kultur og identitet med jødenes gamle hjemland som sentrum. Å gjenopplive hebraisk som talespråk ble en viktig del av denne ideen.

Den politiske sionismen

Den politiske sionismen ble grunnlagt av Theodor Herzl på den første sionistkongress i Basel i 1897, der World’s Zionist Organization ble grunnlagt. Målet var «å skape et legalt og sikkert hjemsted for det jødiske folk i landet Israel». Jewish National Fund (Det jødiske nasjonalfond) ble opprettet i 1902 med det formål å kjøpe land og opprette landbrukskooperativer. Det første landet ble kjøpt allerede i 1905, og utover på 1900-tallet kom stadig nye bølger av jødiske innvandrere til Palestina.

Sionismen var i utgangspunktet en sekulær politisk bevegelse, men allerede i 1902 dannet organisasjonens religiøse medlemmer en religiøs-sionistisk gren, Mizrahi, som skulle sikre at det nye jødiske samfunnet også fikk en tradisjonell religiøs karakter. Ultraortodokse ledere var sterke motstandere av den politiske sionismens idé, som de mente var å foregripe Guds vilje. Av realpolitiske grunner ble det likevel dannet en ultraortodoks politisk bevegelse kalt Agudat Israel, som senere skulle spille en viktig rolle i israelsk innenrikspolitikk.

De første årene konsentrerte sionismen seg om å oppnå internasjonale garantier, ikke minst fra Tyrkia som styrte Palestina. Den første verdenskrig endret den politiske situasjonen. Som et resultat av lange forhandlinger med Chaim Weizmann og Nahum Sokolov fremsatte den britiske utenriksminister Arthur J. Balfour i 1917 en deklarasjon som lovte å støtte opprettelsen av et nasjonalt hjem for jøder i Palestina.

I 1922 gav Folkeforbundet Storbritannia et formelt mandat til å styre Palestina ut fra Balfour-deklarasjonens forutsetninger. Jødenes interesser skulle ivaretas av den nyopprettede organisasjonen Jewish Agency. World Zionist Organizations leder Chaim Weizmann ble også den første leder av Jewish Agency. I mandattiden arbeidet Jewish Agency både med å motarbeide britiske restriksjoner på jødisk innvandring og med å støtte innvandring og bidra til bosetning og integrering.

Etter staten Israels opprettelse i 1948 ble Jewish Agency hovedansvarlig for immigrasjonen til landet. Fra 1948 har Jewish Agency bistått mer enn 2 mill. mennesker med å immigrere til Israel, blant disse kom rundt 800 000 fra muslimske land. Etter 1989 har organisasjonen bidratt til at det har kommet rundt 1 mill. innvandrere fra tidligere Sovjetunionen til Israel.

Sionismen i USA

Den moderne sionismen slo rot i USA gjennom opprettelsen av en Hibat Zion-forening (Kjærlighet til Zion) i 1882 til støtte for jødisk bosetting i Palestina. Sionismen møtte både teologisk begrunnet motstand fra ortodokse og sterk skepsis fra reformjøder, som fryktet at den sionistiske idé kunne hindre integrasjon i det amerikanske samfunnet. The Zionist Organization of America (ZOA) ble grunnlagt 1918 og inkluderte likevel de fleste amerikanske sionistiske grupper. Holocaust og Israels utsatte situasjon i Midtøsten har ført til at alle de tre store hovedretningene innen dagens jødedom støtter sionismen.

Den religiøse sionismen

Innenfor ortodoks og ultraortodoks jødedom er det forskjellige syn på sionismen og staten Israel. Noen mindre grupper (f. eks. Neturei Karta og Satmar-hasidene) anerkjenner ikke opprettelsen av en jødisk stat før Messias’ komme. Andre ser på den politiske sionismen og statens opprettelse som en innledning til den messianske tiden. Til disse hører tilhengerne av teologien som læres ved Merkaz Harav Yeshiva i Jerusalem og den religiøse bosetterbevegelsen Gush Emunim (i dag kalt Yesha Council), der man betrakter bosetning i de gamle jødiske kjerneområdene Juda og Samaria som en religiøs plikt. Jødiske religiøse ledere har i dag likevel forskjellig syn på Israels tilbaketrekning fra Vestbredden og Gaza. I de senere tiår har både muslimske land og antisionister både på politisk høyre- og venstreside drevet en økende antisionistisk propaganda. Dette har bl.a. ført til FN-resolusjoner som stempler sionismen som rasistisk.

Kilde: Store Norske Leksikon
http://www.snl.no/sionisme

“Sionismen er en ideologi, det vil si en sosial og politisk bevegelse”, sier Det Mosaiske Trossamfunn i Oslo.
http://www.dmt.oslo.no/joededommen/sionisme/index.html

“Sionisme er en form for jødisk nasjonalisme”
http://no.wikipedia.org/wiki/Sionisme

Sataniske blodlinjer

Hva Gud splintret, det ugudelige og moralsk forkastelige samfunnet som hadde utviklet seg i Babylon, vil altså den politiske sionismen bygge opp igjen. Hva de kommer til å bygge opp igjen er en tro kopi av Det Babylonske system. Med den Babylonske Talmud som sin hellige tekst. Prototypen på Situasjonsbasert etikk og moral. De Moralske Absolutter, som Moses bragte ned fra fjellet og møtet med Gud til sitt folk, er glemt, pakket bort. Tolkningen (Talmud) av kilden, har blitt mer hellig enn kilden selv (Torah’en – GT). Den Situasjonsbaserte Moral og de relative sannheter passer dem bedre.

Støtte til Israel er støtte til Israels grunnlegger og av noen kalt Israels Konge; Baron Rothschild og hans like, verdens rikeste folk. Israel har INGENTING med religion å gjøre annet ennå være symbol for sionismen og dens fremste prestisjeprosjekt, hvor disse ‘utvalgte folk’ , jødenes adel – Rothschilds, Rockefeller’s, Warburg’s, Bush’, Harrimann’s, Du Pont’s, Schiff’s, etc., skal utgjøre verdens lederskap og styre verden med sin utvalgte status fra Jerusalem. Noen forfattere kaller denne adel ‘guds utvalgte folk’ for ‘De tretten sataniske blodlinjer’ (les: deres gud er og de er utvalgt av den verdslige villfarne gestalt Lucifer og ikke den åndelige Adonai). Vi bør ikke tillate dem å holde på. De skal avsløres.

Med den samme fraværende samvittighet de regner fosfor bomber over barn i Palestina, og rettferdiggjør dette, dreper de og rettferdiggjør drap på norske menn og kvinner i Norge. De som mener og vil noe annet enn dem. Det er jo guds eget ‘utvalgte folk’ som gjør det. Da gjelder tilsynelatende andre regler enn for resten av menneskeheten. Lovene er ikke lik for Loke og Tor. De vil definere demokratiets grenser innen sine målsettinger.

Vi bør være veldig glad for at det finnes ærlige personer som dommer Finn Lynghjem og den internasjonale granskningskomiteen som sier sannheten, men problemet er at hans oppdagelser som alle de resolusjoner som FN har gjort og vedtatt gjennom 50-60 år MOT Israel har ikke ført til noen represalier. Fordi landenes ledelse og dermed verdens ledelser er så kjøpt og betalt på Israels og den sionistiske saks side, så er det ingen som vil vedta represalier fra verdenssamfunnet imot Israel. Og her er de kritiske til Israel som ‘det nye Jerusalem’ – Amerika’ har nedlagt veto mot; 30 Years Of U.S. UN Vetoes. Ikke bare 30 år har de vært kjøpt og betalt, men siden starten på Israel i 1947.

“Etter to måneders arbeid konkluderer Lynghjem og den internasjonale granskningskomiteen som Lynghjem er medlem av, med at Israel begikk både krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten.”

Kilde: Adressavisen – http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article1321967.ece

Money talks. ‘Eiendomsfolket’ som de er benevnt i Bibelen, får det vanligvis som de vil. Det blir bare snakk om den enkle oppgave å forfalske Bibelens lære i den grad at ‘Eiendomsfolket, det er dem. Og få menneskeheten til å tro på sine løgner. Med list eller lempe, eller om nødvendig med vold tvinge dem til å tro på det. God plan! Adelens terrorstat med dets folk som skulle sette et eksempel for mennesker, være eksempelfolk for Guds rettferd og sanndruelighet, tror jeg har vendt seg fra den høyere Gud til den lavere gud; Lucifer – eller Gullkalven – Mammon.

Disse ‘eiendomsfolk’ kan jo ikke ha folk som sier dem imot. Deres dødsskvadroner og lojale folk til deres sak utplassert i norske institusjoner tar seg av det. Med ‘Israels Venner på Stortinget’ stilltiende velsignelse, og tidvis beskyttelse. Så lenge det er ‘guds eget folk’ som gjøre det, går det bra. Da gjelder det andre regler, tilsynelatende. Som Lillehammer-drapet av Mossad på en kelner i Lillehammer, hvor morderne får politieskorte utav landet, eller luksusceller i fengslet inntil deres politiske venner får fikset dem sendt hjem til Israel.

Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde snakker om at de bruker kjemisk og biologiske krigsmidler mot sine egne folk, og at alle statens institusjoner er involvert til å beskytte og fremme deres sak:

Kilde: Nyhetsspeilet.no

Siv Jensen forteller om sitt besøk i Israel (7/7)
Mye klarere holdning FOR Israel“, sier Siv Jensen, altså tydeligere og mer støtte til sine Bilderbergsjefer David Rockefeller og Henry Kissinger’s sionistiske prestisjeprosjekt; Israel, hvor Guds Utvalgte folk skal styre verden med jernhånd fra sitt sete i Guds Hellige Stad Jerusalem (ifølge den sionistiske religions dogmer).

Og Herren sa til Satan: Hvor kommer du fra ? Satan svarte Herren: Jeg har faret og flakket omkring på jorden.”
Jobs Bok 2.2

Exorsisten, det er meg

Denne ånd som disse mennesker er infisert med, styrer disses liv. En form for ‘djevelutdrivelse’ må til.

Guds virkelige utvalgte folk, de som er omskåren på hjertet mer enn nedentil, de som kjenner kjærligheten og freden bedre enn hatet og krigen, kan hjelpe disse villfarne på jorden. Disse stakkars mennesker som i sitt mørke sinn ikke lenger vet forskjell på godt og ondt, på rett og galt, på løgn og sanning. Disse mennesker med denne sataniske ånd i seg, kan kun redde sin sjel, og redde seg fra sin mørke vandring inkarnasjon etter inkarnasjon på denne jord, ved at de velger en annen vei enn den materalistiske.

Deres hang til makt og grådighet, deres ærgjerrighet og deres tidvise kunnskapsløshet, og ondskap, binder dem til karmiske mønstre som for evig binder dem til de lavere vibrasjonsfrekvenser i denne virkelighet, i denne verden.. De får ingen muligheter til å hoppe av sin negative spiral nedover i vibrasjonsfrekvens, før de velger en annen vei, velger en annen ånd, en annen åndelig ‘der Fuehrer’, til å herske over sin sjel, velger en annen mentalitet. Da kan de få frelse, og kan få hoppe av livets hjul av elendighet som de skaper mer og mer av for seg selv og andre i verden.

Jeg kan hjelpe dem, – å vise dem veien de må gå, for å komme bort fra sine onde gjerninger.

Evangeliet etter Johannes. 8.44 :

“Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen av og står utenfor sannheten, for det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. 45 Men jeg sier sannheten, og derfor tror dere meg ikke.”

Kanskje får Siv Jensen invitasjon til å spise kirsebær med de store ‘Satanister’ en gang til ? Avhengig av hvor godt hun gjør sitt arbeide med å loppe oss, for dem. Hun kan ikke hjelpe dem med å redde sin sjel derimot. Tvertimot, synes hennes budskap å være en befestelse av den kardinalsynd dette sionistiske agentur lider under og av. Den korrumperte ånd, er selve den sataniske natur, det er slangen i paradiset. Enkelte mennesker trives godt med den ånd, og den mentalitet som den ånd bevirker. Den kan være god for dem personlig ambisjonsmessig på kort sikt, men for Norge som samfunn, og for deres sjels velvære i evigheten, så vil den være katastrofal !

Godt valg.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
9 år siden

[…] Nyhetsspeilet.no » Siv Jensen, David Rockefeller og Henry …Får David Rockefeller kjøpt … (http://no.wikipedia.org/wiki … sannsynligvis av strategiske hensyn for AP er like for rikfolkene i New York …GÅ TIL NETTSTEDET! […]

Otto
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden

David Wilcock har hatt en samtale med Benjamin Fulford, Exclusive Benjamin Fulford Interview — Fall of the Rockefeller Faction [TRANSCRIPT!]

trackback
14 år siden

[…] vært en av de ledende kristensionister i den eldre generasjon, blant annet som formann av “Israels Venner på Stortinget” – det eneste land i verden som har en egen fanklubb i vårt Storting. Vi kan spørre […]

trackback
14 år siden

[…] Jensen og FrP blir jo i all mainstream media overeksponert (merkelig?), etter at Siv Jensen var på Bilderberg møte i Kanada i 2006, sammen med verdens elite innen politikk og økonomi, inklusivt eierskap til media. Denne forfatter […]

Otto
Abonnent
14 år siden

Støtt Goldstone rapporten, Support the Goldstone report http://www.supportgoldstone.org/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Jeg tror ikke Siv kommer til makten etter valget (håper i hvertfall ikke det), til det er det for mye rot på borgerlig side, da de synes mer opptatt av å krangle med hverandre enn å bedrive god opposisjonspolitikk, men skulle det skje så håper jeg inderlig de (Høyre/FRP) ikke får flertall alene i Stortinget (da kan mye usosial politikk bli iverksatt).

Jeg synes også det er svært betenkelig at partiene mottar store pengestøtter da det helt åpenbart er egnet til å svekke tilliten til partiene (men dette gjelder også de rødgrønne som mottar betydelige beløp fra feks LO).

Pengegaver burde ikke vært tillatt i det hele tatt, slik jeg ser det.

Ellers stoler jeg på at Sponheim holder sitt løfte om å ikke inngå i en FRP regjering, noe som kan resultere i at selv om de borgerlige får flertall, så får vi et regjeringsalternativ uten FRP. Det er kanskje noe udemokratisk ved en slik tankegang, all den tid over 20 prosent av folket ser ut til å stemme FRP på mandag, men det hjelper ikke så lenge partiet vil selge ut arvesølvet vårt til private. Det kan ikke under noen omstendighet godtas (se hva som skjedde i Sør Amerika på 70-tallet, så gir det en pekepinn på hva et slikt nedsalg kan føre med seg).

Min stemme går i hvertfall til Venstre, de har lokalt selvstyre høyt på agendaen og det liker jeg. Er det noe vi Vestlendinger er lei av så er det Østlandets dominans over politiske prosesser der verdiskapningen i landet skjer;o)

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Det systemet vi befinner oss i nå og som globalistene har valgt for å beskytte eliten er ikke annet enn soviet-systemet i stor skala. Man må ikke se på ideologien til kommunismen for å skjønne det, men symptomene det skaper i samfunnet. Spiller ingen rolle om vi kaller det fascisme, nazisme eller kommunisme. Systemet er likt. Vi kommer til å få store byråkratiske organ som trekker slutninger for oss, og nåde dem som ikke er enige eller har for lang hukommelse. Rasehygiene er sentralt i dette systemet. Kveget må få sprøytene og doktrineringen fra skolesystemet og mediene mens de opplever en eksplosjon i krefttilfeller. Legene lærer samtidig at dette er en helt normal utvikling i dagens samfunn og holdes dermed i sjakk.

Vi må for all del ikke si i mot legene, vet ikke om dere har hørt historien om den britiske moren som fikk en paralysert datter tilbake etter hpv vaksinering. Eller afrikanere som blir skeptiske etter at flere døde som følge av poliovaksinering og en “uheldig” mutasjon av det levende viruset. Vi burde i stedet sette alle som vaksinerer seg i karantene inntil de er friske igjen for å unngå massespredning av virus. Dessuten. Om denne vaksinen er så trygg har jo ikke de som tar den noe å frykte fra oss som velger å la være, jeg tar den aldri.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Wow! Dette var sterke saker, J J, du er deg selv lik!

Du glemte en ting: Var det ikke Bjørn Afselius som sa,
at alle som snakket imot Sionistene dør..( av det!)
Og som hadde en sang om at det var kalt under Sions stjerne…
Og så døde han etterpå av kreft…
Dine lister over dissidenter, ta dem gjerne frem hit i en artikkel..
Som folket dermed kan hjelpe deg med å komplettere..
At flest mulig er våkne for at folk tas av dage på dette viset,
om de våger å ytre seg om visse ting, kan virke preventivt,
og redde liv, slik at denne galskapen stopper snart..

Til Millicent: Det er en kjent sak at Nazipartiet hadde et spesielt forhold til den katolske kirke på en del vis. Det var ikke så mye kritikk dem imellom, uten at jeg vil si noe mer detajer enn som så..

Nasjonal-sosialismen sprang ut av bevegelser som var ganske bra og hadde et fint forhold til naturen og åndskraften der og i seg selv, tilbake til det gamle som var arven de mistet før de ble tvangs-kristnet osv.
Men etterhvert tror jeg Nazismen ble som en slags religion i seg selv, og da ville de ikke godta noe særlig av andre religioner,
da hadde de sin helt egen religion, tror jeg, Nasjonalsosialismen.
Skal ikke være påståelig, men har skrevet dette ut fra det inntrykk jeg har dannet meg av dette, gjennom årene..

millicent
millicent
Abonnent
14 år siden

Hadde ikke SS sin egen religion. Mener at Hitler og Nazipartiet var meget antireligiøse, og kun ønsket om å opprettholde ro og orden holdt dem fra å oppløse kirken i Tyskland.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
14 år siden

Til millicent: Under jorden, i noe som likner de gamle katakombene.
Dette ble grundig dokumentert av en svensk TV-dok, hvor en norsk tyskerunge fant sin avdøde SS-fars grav.

Til Johansen: Du har faktisk rett i de meste.
Men det er litt vanskelig å sortere ut hva som er rett og galt. Info og motpropaganda står hardt mot hverandre. Godt vi har Alex Jones som rydder opp i endel ting.

Jeg støtter ikke sionistene. De er like ille som antisemittene. Jeg støtter ikke de jødene som tror de er overlegne alle andre, men heller ikke araberne som mener de en superrase som skal overta hele verden.

Jeg tror faktisk de ledende innen New World Order er satanister, uansett hvilken rase de er sprunget ut fra.

Tyven kommer bare for å stjele, myrde og ødelegge. Tyven elsker krig.
Tyven er satan selv, og setter folk opp mot folk, riker opp mot riker.

millicent
millicent
Abonnent
14 år siden

Jeg var på Petersplassen i fjor, men jeg så ingen gravplasser for SS offiserer.
Er de skjult ?

trackback
14 år siden

[…] Hva Gud splintret, det ugudelige og moralsk forkastelige samfunnet som hadde utviklet seg i Babylon, vil altså den politiske sionismen og Den Nye Verdenordens religion bygge opp igjen. Hva de kommer til å bygge opp igjen er en tro kopi av Det Babylonske system. Med den Babylonske Talmud som sin hellige tekst. Prototypen på De Moralske Absolutter, som Moses bragte ned fra fjellet og møtet med Gud til sitt folk, er glemt, pakket bort. Tolkningen (Talmud) av kilden, har blitt mer hellig enn kilden selv (Torah’en – GT). Den Situasjonsbaserte Moral og de relative sannheter passer dem tilsynelatende bedre: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/siv-jensen-david-rockefeller-og… […]

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
14 år siden

Hei Johansen.

Jada, jeg vet hvem som stod bak ismene. Og jeg vet hvor SS-offiserene ble begravet i ære etter sin død. Under den store obelisken på St. Petersplassen i Vatikanet. Og hver eneste pave har vært anti-semitter.

Davidsstjernen har ingenting med Illumniatet å gjøre. Tvert imot. Illumninatet benytter pentagrammet.

Du angriper Siv Jensen. Hva får deg til å tro at ikke Stoltenberg familien er Bildenbergere? Sprengkåte som de er på en karriere i FN?
Selveste Gro Harlem Brundtland var i sin tid medlem av Club Rome, en forløper til Bildenberger.

Anti-Krist vil sette seg i Jerusalem, i Guds tempel, og gi seg ut for å være gud. Det er riktig. Men grunnen til at evangeliske kristne støtter Israel er ikke sionismen.

Men at en spesiell nådetid på 7 år står igjen for Israel. Hvor jødene vil aksepetere Jesus som den Messias som var dem lovet.

Det var evangeliske kristne som tok initiativ til opprettelsen av staten Israel, blant annet vår egen Rein Seehus.

Men du har helt rett i 1 ting: Det kongedømme som Jesus opprettet er ikke av denne verden, men inne i hjertene til de som tror på ham.

36 Dette var drømmen, og nå skal vi fortelle kongen hva den betyr. 37 Konge, du kongenes konge, som Gud i himmelen har gitt kongedømmet, makten, kraften og æren! 38 Menneskene, overalt hvor de bor, dyrene på marken og fuglene under himmelen, alle har han gitt i din hånd, og han har satt deg til herre over dem. Det er du som er hodet av gull. 39 Men etter deg skal det oppstå et annet kongerike, ringere enn ditt, og så et tredje rike, av kobber, som skal herske over hele jorden. 40 Siden skal det komme et fjerde rike, sterkt som jern. Likesom jernet slår i stykker og knuser alt, så skal dette riket – som knusende jern – slå i stykker og knuse alle de andre. 41 Føttene og tærne var, som du så, dels av pottemaker-leire, dels av jern. Det betyr at riket skal være delt. Men det skal være noe av jernets styrke i det. Du så jo at jernet var blandet med leire. 42 At tærne på føttene dels var av jern og dels av leire, betyr at riket for en del skal være sterkt, men for en del svakt. 43 Når jernet, som du så, var blandet med leire, betyr det at de skal blande seg ved giftermål. Men de skal likevel ikke holde sammen, like lite som jern kan blande seg med leire. 44 Men på den tid da disse kongene rår, skal himmelens Gud opprette et rike som aldri i evighet går til grunne. Det riket skal ikke gå over til noe annet folk. Det skal knuse og gjøre ende på alle de andre rikene, men selv skal det bestå i evighet. 45 Du så jo at en stein ble revet løs fra fjellet, men ikke av menneskehender, og den knuste jernet, kobberet, leiren, sølvet og gullet. Den store Gud har nå kunngjort kongen det som heretter skal skje. Drømmen er sann, og tydningen er pålitelig. Fra profeten Daniel.

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet TV: Tankekontroll

Neste artikkel »

Når norske krigsveteraner blir farlig

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x