/

Nyhetsspeilet TV: Tankekontroll

6.6K visninger
4 minutter lesetid
12

Vi tok med kamera og dro for å møte forskeren Dr. Rauni-Leena Luukanen på nær døden-opplevelser, ufo og tankekontroll og ikke-dødlige våpen, som faktisk er dødlige i lengden.

Millitæret og staten har lenge forsket på måter for hvordan man kan beherske et menneskets sinn. Det inkluderer mye skjult teknologi og skremmende forskningsforsøk. Det første tankekontrollforsøket går helt tilbake til 1803.

Dr. Rauni-Leena Luukanen er utdannet lege, forsker og forfatter. Hun har jobbet i en periode som helsedirektør i Nord-Finland. Hun har vært et sterkt internasjonalt bidrag til hele verden på mange områder. Deltatt på en del foraer, og er en ekspert på ufo. Det er en av grunnene til at hun ville holde intervjuet på engelsk.

Hun hadde et koselig lite hus omringet av vakre trær som spiret og blomster som grodde. Gjennom hennes lange internasjonale karriere som forsker, lege og forfatter har hun prestert enormt så noe tid til hagearbeid var det ikke. Vi kom til en kvinne med masse energi.

Hvordan vi fikk tak i denne damen er et under. Et vindu åpnet seg, og en fugl kvitret til oss om en sjelden mulighet. “Det finnes ingen død”  var den første boken hun skrev i 1982 den ble fort til en bestselger. “Det finnes ingen død”  det merkes godt at denne kvinnen ikke frykter noe som helst. Henne har flere ganger blitt utsatt for psykologisk terror, men det stopper henne ikke fra å prate til oss på nyhetsspeilet.no

CS-Gass er en veldig omstridt gass.
Det ble funnet store mengder CS-Gass under 8januar demonstrasjonen utenfor stortinget. Cs-Gass er en non-lethal weapon, men CS ifølge internasjonale lover, er forbudt i krig. Men det brukes idag for å kontrollere store folkemengder. Store folkemengder er den største trusselen mot en regjering som ikke kan svare til folket.Her ble det brukt mye makt og gass , demonstrasjoner vil bli slått hardt ned på.

Det er skremmende informasjon hun presenterer, men det ser ikke ut til å plage denne kvinnen. Tankekontroll og ikke-dødlige våpen er ryggraden til New World Order. Vi går mot en retning av en diktatorisk verdensorden hvor makten blir sentralisert og det frie individets rettigheter skal innskrenkes.

Infowars.com skriver om Bilderberg-møtet som ble avholdt for et par uker siden. Planer om å utrydde store deler av verden for å stabilisere ro og orden var flere ganger på bordet. Møtet ble nesten splittet da noen mente at dette ikke var veien å gå. De som kjempet for dette var blant annet Kissinger.

Kilde: Where billionaries meet billionaries in secret meetings.

Det vil være noen mennesker som vil stå i veien for dette og de vil automatisk stille seg i faresonen, mens de fleste av oss velger å leve i konfortsonen  foran en tv og nyte underholdninger istedenfor å bygge holdninger. New World Order vil antageligvis sette press på de som stilte seg kritisk i Bilderberg-møtene. De har deres “metoder”.

De første filmene om Frankenstein på 50tallet, var ikke bare film. Det kan se ut som hollywood har vært lenge med på å hjernevaske
slaverasen. På den tiden var det underholdning, men idag er den forskningen i stand til å sette hele befolkninger under tankekontroll. Vi snakker om et massivt show på himmelen, hvor alt er digitalt, med hjelp av nano-partikler, og mikropudder RFID-chip så kan de massekontrollere en hel befolkning.  Hitachi har dagens minste brikke, mindre enn et hårstrå.

Jeg trenger ikke å bruke mer tid på å skrive. Denne kvinnen taler for seg selv.

Det er 7 klipp på 10 minutter hver. Kos deg med dette! Her er det stadig noe nytt å finne!

Videolenke: http://www.youtube.com/watch?v=ztDjYWK0k9A

Om Dr. Rauni-Leena Luukanen

Skrevet av: Elin Tønjum.

I 1982 ble det utgitt en populær bok som siden ble kjent og kjær for mange: Det finnes ingen død. Den kom på norsk i 1984. Selv var jeg da i tenårene. Dette var en bok for voksne, men likevel leste jeg den. Det ga meg, som de fleste andre som leste den, en god og trygg følelse av visshet om at det virkelig ikke finnes noen død – bare en overgang til noe annet. Boken var full av dokumentasjon ang dette samt andre fenomener innen parapsykologi osv.

Dette var en sjelden bok på dette området. Den gang hvor ikke så mye informasjon fantes om slike ting. Boka har relevans fremdeles i dag selv om mye har skjedd på dette området siden den gang. Den ene halvdelen av boken tar for seg parapsykologiske fenomener, mens den andre halvdelen består av budskaper skrevet med automatskrift (kanaliserte meldinger).

Rauni-Leena Luukanen var fra før en kjent personlighet og fylkeslege i Finland ( samt en periode fungerende helsedirektør). En dag opplevde hun plutselig at hennes hånd tegnet 8-tall osv. i luften, og siden skrev automatskrift med viktige budskaper. Hun fikk beskjed om å skrive en bok samt bokens tittel: Det finnes ingen død. Det ble konstatert av skrifteksperter at automatskriften var en helt annen håndskrift enn hennes egen.

Boken ville muligens ikke vært en så stor sensasjon i dag, siden dette er områder hvor mye har skjedd siste årene – et område som har fått mange bøker og mye fokus de siste årene også ellers i media. Men den gang var dette oppsiktsvekkende. Boka har betydd mye for mange. Rauni-Leena var en virkelig pionér i ordets rette forstand på flere områder innen dette.

Det ble flere bøker skrevet med automatskrift som inneholdt fine budskaper. Alle bøkene ble bestsellere på 6 språk verden over. Dette resulterte i at hun reiste mye og holdt forelesninger. Før det hadde hun også vært mye rundt omkring i verden som lege. Hun var en periode den Finske regeringens representant i WHO samt rådgivende sjefslege i Malaysia og Indonesia for Internasjonale Røde Kors med 3 medisinske spesialiter.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Salemalikum sa:
07.06.2009 20:35
F.x t hun forteller om hundrevis av innbrudd er helt konsistent med noe en med diagnosen paranoid personlighetsforstyrrelse ville kunne rapportere. Det er kanskje ikke så merkelig at politiet ikke tar en person som anmelder 300 innbrudd (sic!) helt seriøst, slik hun klaget over i videon.

Når det gjelder psykiatriske diagnoser og stempler så er de til, nettopp for å stemple mennesker som snakker om visse ting. Om du er en utøver av dette yrke og belært i psykiatriens vranglære, og dermed har kompetanse til å diagnostisere andre mennesker ut fra det, er det uansett et grovt overtramp, og brudd på all yrkes-etikk at du utøver dette i offentlighet og på nett..
Det er offentlig sjikane og brudd på en del lover og også etikk..

Det er også viktig at du får med deg hva folk faktisk sier før du kritiserer.. Det er velkjent at ubudne gjester har det med å ta seg inn i hjemmet til trakasserte mennesker, titt og ofte, det er en av metodene som brukes for å trakassere. Det var det hun refererte til, antall anmeldelser er ikke nevnt.. man kan f eks levere en generell anmeldelse på slik trakassering en eller to ganger og ramse opp antall ganger det har skjedd..

Legger link til to videoer med intervjuer som er gjort av andre enn Nyhetsspeilet, men som er relevante her.

Til dere som liker å høre på og lære av Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde, så vil jeg gi dere noen linker, slik at dere kan få kost dere med enda mer lærdom og verdifull kunnskap som denne interessante damen deler..

Og til dere som ikke har sans for slik kunnskap, så har dere vel sikkert noe bedre å ta dere til.. i deres egne øyne?

Her er fra et intervju som ble gjort med henne i Sveits nylig:

http://www.anti-zensur.info/

Og her er 2 intervjuer som ble gjort i hennes hjem:

Rauni Kilde – on Mind Control, Out of Body experience,
humanity and her books, and her harassment

Bases 5 Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=JpPXf0oLKRA

Bases 5 Part 2:-
http://www.youtube.com/watch?v=LNYj5DMq9qY

noituloveR
noituloveR
Abonnent
14 år siden

Takk for artikkelen, var virkelig spennende stoff.

Som vanlig, er jeg skeptisk, det tenker jeg alle her er, er jo grunnen til at vi tenker litt lengre enn andre. Alltid godt å være skeptisk, og se ting fra to sider.

Dr. luukanen snakker fra hjerte, og jeg kan automatisk se at hun er et godt menneske, selv med skeptismen i bakhodet,
Begynner og bli litt mindre skeptisk, ettersom jeg hører og ser sanneheten av flere og flere løgn hver dag og er ikke i tvil når personen som Dr. Lauro prøver å uttrykke seg.

Hver dag ser jeg nye eksempler på hvorfor det ikke finnes tilfeldighet.
Jeg ble “kjent” med Dr. Lauri og hennes meninger to dager før noe veldig mystisk skjedde, som henger sammen med det Dr. Lauri snakker om.
Som noen av dere sikkert har hørt, “døde” fotballspilleren Daniel Jarque nylig på trenings-leir i Italia.
Han var helt frisk, da han plutselig fikk hjerteinfarkt når han snakket i mobilen med kjæresten sin.
Ser dere sammenhengen? Veldig interessant spør dere meg, men hva var meninga med dette? hva vil de fram til med å drepe Jarque? visste han noe? mange sprøsmål som popper i huet på meg.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Bra video. Fant alle på Conspiracy Central (torrent).

Husker godt når “Det finnes ingen død” kom. Bra bok.

Liv Bjøringsøy
Forfatter
15 år siden

Takk Armin og Hans for dette intervjuet!

Jeg hører til de som er glad for at det er på engelsk. Det gir meg anledning til å dele det med mine kontakter verden over og la dem få en bitteliten smakebit av arbeidet på Nyhetsspeilet.

Salemalikum
Salemalikum
Abonnent
15 år siden

Jeg har sett Rauni-Leena Luukanen-Kilde ved en anledning. På en ufo-konferanse med Steven Greer i Oslo i 1998. Mitt inntrykk da, som etter å ha sett denne videon, er at det er små ting som gjør at det fantastiske hun forteller desverre blir mindre troverdig. F.x t hun forteller om hundrevis av innbrudd er helt konsistent med noe en med diagnosen paranoid personlighetsforstyrrelse ville kunne rapportere. Det er kanskje ikke så merkelig at politiet ikke tar en person som anmelder 300 innbrudd (sic!) helt seriøst, slik hun klaget over i videon.

Fortellingen om at myndighetene installerer lystoffrør på offentlige steder for å “svekke folk”var også noe hun var inne på under foredraget i 1998. Dette, sammen med at folk på alle nivåer i samfunnet (til og med søppelkjørere!) er med på denne og lignende konspirasjoner, er noe som svekker troverdigheten i det hun påstår. Hvorfor plukker ikke Luukaanen ned et slikt lysstoffrør og får vist frem faenskapet til alle. Eller mener Luukannen at disse lysstoffrørene som har til hensikt å svekke oss er umulig å skille fra vanlige lysstoffrør? I så fall er det i beste fall et sirkulært argument som er mulig å motbevise. I verste fall høres det ut som enda en vrangforestilling.

Det er synd at slike personer skal spre så mye unødvendig frykt. Det er ingen, minst av alt meg, som sier at alt er som det skal være her i verden. Men det er forskjell på å frykte PTB og måten de opererer på (economic hitmen, kanskje til og med chemtrails). En helt annen ting er å være redd sin egen skygge slik Luukanen ser ut til å ønske seg.

trackback
15 år siden

[…] Kilde: Nyhetsspeilet.no […]

Singoalla
Singoalla
Abonnent
15 år siden

Hei, Maarit og Armin.
Selv synes jeg det var fint at hun snakket Engelsk for å kunne nå ut til så mange som mulig med sin innsikt om dette viktige tema.
Det som har vært av videoer på nett av Rauni-Leena tidligere, har vært om helt andre emner, som Ufo-temaet, parapsykologi, nær døden-forskning osv, som også er viktig.

Men innen området Mind Control og Non Lethal Wepons, er hun en autoritet, og det er på høy tid at det ble laget videoer hvor hun får formidle sin innsikt om disse tingene. Det har tidligere vært svært vanskelig å komme ut med denne informasjonen, håper at det endrer seg nå, Armin og Hans har iallfall klart det!Gratulerer!

De fleste forstår Engelsk, men selvsagt ville det vært fint å fått videoer også på Skandinavisk. Om dere spør Rauni-Leena om å lage slike videoer en gang hun er i Norge og det passer, så kan det hende hun sier ja,
og jeg vet hun har mye mer spennende å formidle, om disse tingene.
Bare et forslag fra meg , fant bare 2 videoer,
gleder meg til å se flere av dem, og kanskje enda flere senere :-)

dblspk
dblspk
Abonnent
15 år siden

Veldig bra !!!

Fant 3 videoer…. ikke 7
du skulle ha laget en ‘playlist’ på youtuben og linket til den i stedet,
eller så bør du legge inn linkene til hver enklet film.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
15 år siden

Gratulerer Armin og Elin for et godt arbeide.
Tenk, helt exclusivt for nordmenn fra verdens ledende mind control forsker rauni-Leena Luukanen-Kilde.
En liten minus er at hun valgte å snakke engelsk, det hadde vært enda mer effektfullt hvis hun hadde valgt å snakke norsk.
Jeg har hørt rykter om at hun vurderer å gi ut sin siste bok på norsk ” Skjulte Verdener ” ( på finsk ” Salatut maailmamme ” ). I boken avslører hun etterretningstjenestenes skittent spill mot menneskeheten. Gleder meg.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
15 år siden

Den lille fuglen er glad for å være den første til å kommentere :-)
Det var fint å se resultatet av arbeidet publisert, Armin.
Det gleder meg at denne informasjonen kommer ut,
det er veldig viktig at folk blir informert om disse tingene.
Alt for få mennesker vet.
Det stod at det var 7 videoer, men fant bare to,
kommer de andre senere eller var det bare meg som ikke fant dem?

« Forrige artikkel

Den Nye Verdensordens religion

Neste artikkel »

Siv Jensen, David Rockefeller og Henry Kissinger

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x