Per-Aslak Ertresvåg om stortingsvalget

6.1K visninger
2 minutter lesetid
56

Valgkampen har avdekket  tvangspålagt taushet om de viktige sakene, mener Per-Aslak Ertresvåg Selv om mange synes at årets valgkamp har vært både kjedelig og perspektivløs, så er det nettopp dette sørgelige faktum som både er det interessante og det viktige ved valgkampen.

– Det er vanskelig å se denne tvangspålagte tausheten som annet enn en barsk innrømmelse overfor realitetene: norske politikere har godtatt at de store, livsavgjørende politiske spørsmål ikke kan, eller ikke skal, fram i lyset. Det sier Per-Aslak Ertresvåg, tidligere mangeårig redaktør i Venstres Pressekontor og Inter Press Service, et av verdens største nyhetsbyråer, og forfatter av bøkene Makten bak Makten og Sov, mitt lille Norge. Han har i nesten 50 år fulgt norsk politikk på kloss hold.

Vi er i krig

Intet parti og ingen politiker har våget å stille det viktigste av alle spørsmål: hvorfor skal vi (som mennesker i alle NATO-land) godta å bli bestrålt hver dag, og utsettes for det helseskadelige nedfallet fra chemtrails, kjemiske flyspor. Dette er bare noe av det som angår alle, fra nyfødte barn, til de eldste. Vi befinner oss i krig hvor kjemiske og elektroniske våpen blir brukt mot oss fra makter som ikke vil oss vel.

Titusener nordmenn som følger med på nettet vet dette, mens presse og politikere er tause. Hva skal vi med slike politikere og en slik presse?  Likheten med den taushet som i det stille ble innført i Tyskland i 30-årene, er alarmerende. Ingen har selvsagt våget å ta opp det kravet som jeg i min siste bok kaller naziparagrafen i norsk psykiatrilov, og som må fjernes. Som mange etter hver vet, blir 10,000 -11,000  nordmenn hvert år tvangsinnlagt på psykiatriske institusjoner, ofte med politiets hjelp. I Danmark iog Sverige ligger tallet på 2-3000. Når man da kjenner til at denne loven også er blitt misbrukt i politisk øyemed, er det skremmende.

“Skal også dette få fortsette – beskyttet av taushet? Det er slike saker som inspirerte til  boken og tittelen  Sov, mitt lille Norge, sier Ertresvåg.

Flere våkner

– Veldig mange har heldigvis  etter hvert våknet, det har jeg registrert på tallrike møter som jeg er blitt invitert til å tale på de siste par årene, men disse befinner seg ikke blant landets politikere, ennå i alle fall. En politiker som har vakt oppmerksomhet i år, er  Fremskrittspartiets Siv Jensen, på visse avgrensede områder en begavet kvinne.

Fremskrittpartiet har jo tidligere ønsket å selge ut oljereservene våre på kysten. Det ligger en viss freidighet og inkonsekvens i at intet parti er så villig til å bruke nettopp pengene fra oljevirksomheten til alle gode formål. Hadde Stortinget fulgt Fremskrittspartiets anvisninger, ville vi  simpelthen ikke hatt disse pengene. Nå foreslår partiet at landets største selskaper, som Statkraft, Hydro og andre selskaper som gjennom mange år er bygd opp av våre skattepenger, bør selges til utlandet.

Det er ikke sjokkerende at partiet mener dette. Det sjokkerende er derimot  at disse tankene følger nøyaktig oppskriften  som den hemmelige internasjonale Bilderbergerklubben anbefaler, og som er brukt for å underlegge seg  flere utviklingsland.

Siv Jensen er antakelig den siste norske politikere som har deltatt på et møte i Bildebergerklubben, den klubben som ble stiftet av Rockefeller hvor mangeårige president var en tidligere nazioffiser.

Når Siv Jensen vil selge norske ressurser, hun er dessverre ikke alene om det, så er det altså Fremskrittspartiets politikk hun forfekter, det er kanskje en tilfeldighet at det stemmer med Bilderbergens planer for hvordan man tar kontrollen over et land? spør Ertresvåg.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

56 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

* Hvis å stemme hadde forandret noe, ville det vært ulovlig *

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Svar til Realdemokratiet.

Ja jeg har vært på alle Ethos-konferansene med ett unntak, og jeg har vært der sammen med Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde. Hun var på den ene som jeg ikke var på, og jeg hvar på en som hun ikke var på, de ville ikke la henne komme.. selv om det på den konferansen var det få fremmøtte og god plass.. Men det er et eksempel på hvordan de stopper en del mennesker..
Var påmeldt også på den som jeg ble forhindret av omstendigheter i å komme på, men vi har fortalt hverandre om hva som skjedde der vi ikke var. Har naturligvis ikke oversikt over hvilke steder konferansene var annonsert, men målgruppen var alle slags mennesker som hadde befatning og interesse for en del spørsmål innenfor justis-sektoren. Jeg ble tipset av en alliert som også kjempet for et bedre rettssystem og avsløring av justismord, fange-rett osv. Alle som hadde deltatt på en konferanse, fikk mail om de neste, da det var ønsket at man deltok videre, for kontinuitet.

Ellers vet jeg at konferansen var annonsert på regjeringens og justisdepartementets nettsider, der man også finner info om dem i dag, og de ligger der som presse-.melding, så noen fikk vel den/trykket den.
De var årlige konferanser, men jeg tror de opphørte..
Tror ikke de har vært arrangert siste årene.

Har ikke mine notater for hånden og må snakke ut fra hukommelse, Justisministerne deltok selvsagt, dvs Storberget og Dørum. Husker spesielt at Dørum var oppgitt og en regjeringsadvokat redegjorde for det jeg refererte til, tror jeg. Det var forskjellige temaer for konferansene, så det var bare en som var spesifikt om grunnloven.

På en av konferansene sa Dørum frustrert: “Norge er under terror!”
Og så holdt han sin mobiltelefon i hånden og fokuserte/fremhevet den..
Det sier en del, for de som kjenner til hva de elekrtomagnetiske systemene egentlig brukes til, ved siden av mobiltelefoni.

Her er link til info om konferansen om grunnloven:

http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/pressesenter/pressemeldinger/2006/kan-grunnloven-redde-privatlivet.html?id=104458

Og her er faktisk hele den ene konferansen eller deler, på video,
men her var ikke grunnloven tema, men strafferett.

Om noen har tid kan de se om de finner de andre konferansene på video også, jeg har ikke tid. Det er regjeringens nett-tv står det :-)
Men jeg skal se/høre konferansene om igjen for å oppfriske,
om noen finner dem.. Det var interessant å være der..tror alt ble filmet.

http://media01.smartcom.no/Microsite/dss_01.aspx?eventid=2474

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hemmelige militæranlegg i fjellet osv – ja, en hel valgkamp og ikke et ord (?) om NATO? Ikke engang Rødt hadde som kampsak å få oss ut av NATO virket det som? (Ut av Afghanistan ja, men ikke ut av NATO). Husker dere den gang det ble sagt at vi trengte NATO pga. trusselen fra Sovjet? (Sovjet eksisterer jo ikke lenger.) Nedrustning har det heller ikke vært snakk om siden Reagan/Thatcher tiden. Pussig, ikke sant?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Vi er nok noen lettlurte idioter, valgkampen handla om at ei som hadde overnatta i sjøboden sin og andre idiotsaker, men ikke et jævla ord om dem store sakene..
Bush lurte oss inn i en krig vi var plikta og bli med på siden vi hadde undertegna et Nato direktiv som sier at et angrep på et land er at angrep på alle.
Osama Bin Laden som ikke representerer noen land og som ikke er etterlys av FBI engang for 911 plikta oss til og delta i krigen som aldri kan vinnest i Afganistan …..
Forstå det den som kan……

Skal rose abcnyheter.no for at dem er flinke og få med viktige utenriks saker som andre medier ikke tørr skrive om i tilleg til sakene dem andre tar opp…….

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Ja det er i sannhet pussig, Belzebob. De skyldte på kommunistene da de bygger opp overvåkning og e-tjenester, men da kommunismen ikke lenger var en fare, så ble det en kraftig ØKNING i overvåkningen, ingen nedbygging..
Og ingen nedrustning nei, våpenindustrien må jo leve, må vite..

Liten smurf er godt informert også om hemmelige anlegg :-)
Ramse gjerne opp de andre også om du kan. Det ble avslørt et stort våpenlager for noen år siden, husker ikke når, men det var en skandale og det var til en hemmelig Stay-behind gruppe. Stay behind systemet består av mange slike hemmelige grupper og hærer faktisk, gerilja hærer.. noen av dem er under e-tjenestene, andre ikke. Gammel-nazister er med i en del av dem. Ville trodd slikt fantes i alle land, gjør de virkelig ikke det smurfen?

Det som er det skumle, er at disse gruppene brukes til en del skittjobbing, i fredstid, det er de som utfører stygge trakasserings og sabotasje-jobber evt sammen med e-tjenestenes egne grupper under divisjonen sabotasje/gerilja, divisjonen kalles Rock. Men det er ikke kuult det de gjør.
De herjer med stakkars mennesker som ikke gjør noe annet enn å forsøke å få sannheten ut, og de gjør så sprø ting mot disse, at om de snakker om hva som faktisk skjer, så blir de stemplet og det er meningen.
Jfr til video og artikkel her med Ertresvåg og Rauni Kilde.

Slike grupper finnes iallfall i USA, og det som er nytt er at det ryktes at millitære grupper i USA i den senere tid har fått opplæring som går på å mobilisere mot folket.. ikke en ytre fiene.. det er skremmende..
Også i Norge har de slike grupper i bakhånd, i tilfelle opprør..
De er klare folkens, vi må ikke tro annet..

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Per Aslak har rett i at det fins enorme underjordiske anlegg i Norge og her er 3 av dem…..
i 2003 besøkte Adresseavisa et av tre anlegg i Trøndelag – fjellhulen Frigård i Stjørdal kommune sammen med Stortingets forsvarskomite. Da beskrev de anlegget på denne måten:

«Dimensjonene på Frigård-lageret er imponerende. Anlegget er 600 meter dypt og formet som en U fra de to inngangene. Innover er det tverrgående haller på opp til 210 meter

Samtidigt så oppbevarer USA enorme mender våpen i norge som vi ikke har tilgang til som skal brukest i fremtidige kriger og eksisterende…..

http://www.abcnyheter.no/node/95016

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Ja, grunnloven overkjøres og brytes hver dag, og de har ingen respekt for den. I tillegg har de vedtatt å sette EU lovgivning og Roma-traktaten over grunnloven i alle tilfeller der det er konflikt mellom disse. Det er i seg selv grunnlovsstridig. Det har vært holdt seminarer i regi av justisdepartementet også om dette og jeg har vært de fleste av de. Politikerne snakket der åpent om at de hadde mistet sin makt, og de var ganske oppgitte faktisk..
De sa de hadde ikke gått inn i EØS om de visste hva konsekvensene ble..
De sa at EØS inneholdt vage formuleringer, som i ettertid var tolket helt annerledes enn de kunne trodd, av EU-domstoler osv. De ble lurt..

Til smurften, jeg vil komplettere din liste litt.
På Tjøme (Også kalt verdens ende) har e-tjenestene en slags skole for rekrutter osv, i forbindelse med deres anlegg der, finnes enorme underjordiske anlegg.. I tillegg finnes hule fjell, så nær som Kolsås i Oslo, om jeg ikke husker feil, så mener jeg det var Kolsås, som er hult og som rommer hemmelige millitære opplegg som ligner Star Wars og som folk ikke tror sine egne øyen når de ser.. :-)

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Hei Singoalla!
Det er interessant å høre at du har vært på seminarer om Grunnloven i regi av justisdepartementet. Hvor var disse seminarene utlyst?

Hvilke politikere var det som uttrykte at de hadde mistet sin makt – (parti) og hvor mange var det som uttrykte dette?

Lars Rønbeck

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
14 år siden

Ja vet om flere eg og men ikke så dype som 600 meter under jorda, men var mere dem enorme våpenmengden som ble oppbevart der som bekymra meg, kan være sikker på at dem inneholder både atomvåpen, chemtrails og HAAP og sikkert en del vi ikke har hørt om før, hva skal dem med så enorme lager her da ??
Unskyldningen med at det er våpenlager for bruke i Irak og Afganistan kjøper jeg ikke siden vi er det Natolandet som ligger lengst unna dem landa der…. og hvem land er det som blir bomba første under krig vist vi har det størtste våpenlageret til USA i verden.
Sammen med anlegg i Luxemburg er de norske lagrene Marinekorpsets eneste utenfor USA.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

600 meter dypt betyr ikke 600 meter ned. Det betyr 600 meter inn eller 600 meter under toppen av fjellet.

Kan være en fordel å sjekke med Forsvaret hvordan disse lagrene ser ut.
http://www.mil.no/start/article.jhtml?articleID=39202

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Ojjjjj ja det var en oppklarende link, sto ingening der om at det ikke var 600 meter under jorden, bare at dem underjordiske hallene er på 28 000 kvm.
I mitt vokubolar så er 600 m dypt ned selv om det ikke betyr så mye i saken sammenheng..
Så vist du graver en 60 meter dyp brønn så går den bortover eller oppover mot en fjelltopp ?? sikkert fått mye vann da .

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Linken var ment for at du skulle få se bilder av hallen.

Det jeg sier er at det kan være en fordel å høre med Forsvaret om hvordan disse lagrene ser ut.

Og grotten er ikke gravd 600 meter ned under bakkenivå. Det ville krevd sinnsykt med ressurser for å få til, noe som ville vært bortkastet når man bare kan grave tunneler rett inn i fjellsiden. Med 600 meter fjell over grotten ville den vært bombesikker til tross for at den lå på bakkenivå.

Det er lov til å bruke sunn fornuft.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Slik jeg ser det er det (minst) tre store ting vi kan lære av dette valget:

1. Ca 1/3 av de stemmeberettigete stemte ikke.
2. Av de som stemte så stemte omtrent halvparten på de partiene som allerede satt med makten.
3. Så vidt jeg vet ble det ikke en eneste gang referert til Norges Grunnlov i valgdebattene.

…1: Kan dette bety at denne 1/3 ikke hadde et parti som de syns var bra nok til å stemme på? Jeg tror svaret til stor del er “Ja.” Hvorfor finnes det så ikke et slikt parti?

…2: Alle stemmene til “Den Rød-Grønne Regjeringen” viser at, faktisk, så er nesten halvparten av befolkningen godt førnøyd med akkurat det samfunnet vi har. Jeg må si at dette er for meg ganske bedrøvelig iogmed at det, slik jeg ser det, viser en kolossal mangel på visjon blant folket. Men…dette er jo demokrati; når 51% vil ha pølse til middag, så blir det pølse. Gjerne pølse hver dag. Krydret med aspartam og MSG og tilberedt i mikrobølgeovn. Så….er demokrati det beste? Dette er noe å tenke på.

…3: Jeg har lest Grunnloven. Den er lenger enn den Amerikanske, men inneholder mindre. Allikevel har den et par bra punkter. Ang. Norsk selvstyre (EU? FN? Finansverdenen? Bilderberger?), ang. rett til å leve i et sundt miljø (mikrobølger? Forurensning?) og ang. garantert ytringsfrihet (holocaust? Sionisme? Innvandringsproblematikk? Annet?). Så det fins jo ting å ta tak i her. Grunnloven begynner også med at vi er et kristent land. Så hvorfor føres det en anti-kristen politikk….? Synd at vi har en situasjon der Grunnloven betraktes nesten som overflødig eller uinteressant.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Flere jeg kjenner, unnlot å stemme nettopp fordi de ikke syns det er noen vits lenger, da de fleste store partiene likevel fører den samme politikken. Det er ikke lenger noen politikere med visjoner om noe bedre. Kanskje har vi det for godt…

Ellers så mistenker jeg at mange stemte taktisk for å forhindre at Siv ble statsminister. Selv om valgforskerne sier at det ikke stemmer.

Evald
Evald
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Til BelzeBob.

Du nevner tre ting . Og punkt 3 håper jeg andre også tar seg tid til å reflektere over. For det er helt korrekt det du skriver: “Synd at vi har en situasjon der Grunnloven betraktes nesten som overflødig eller uinteressant”.

Her berører du en MEGET vesentlig ting – og gir et helt fortjent “spark” til den såkalte Elite på Stortinget – for de har overhodet ikke respekt for Grunnloven, men bruker mange knep for å undergrave den.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Jeg syns, under tvil, at valgordningen bør revideres, så den ikke kan gi så store utslag som det som ble resultatet nå. Kanskje nedjustere arealfaktoren noe?

For Nord-Norge får faktisk en svært liten del av kaka uansett, samferdsel er bare ett eksempel:

“Nasjonal transportplan er en skam for vårt nordligeste landsdel.

Kun 1,3 milliarder kroner er avsatt på statsbudsjettets 4 års plan, for veibygging i Nord-Norge. Oslo fikk til sammenlikning 93 milliarder kroner for å bygge ut veier og kollektivtilbud, på den samme nasjonale transportplanen for 2009-2013. Nord-Norge skulle hatt omtrent 70-80 milliarder tildelt på denne 4 årige planen, istedet for 1,3 milliarder kroner.”

http://www.regionpartiet.no/

Så det ser ikke ut til at den nåværende valgordningen hjelper så mye på situasjonen i de nordligste fylkene, selv om det sikkert var meningen.

Kanskje noen klokere hoder enn mitt kan pønske ut en ny modell som er mer rettferdig og samtidig mer virksom?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Er valgordningen i Norge demokratisk?

De borgerlige fikk ca 49 000 flere stemmer enn de rødgrønne, men dagens valgordning gjør at mindretallet likevel får flertall og får regjere i 4 nye år. Også ved forrige valg fikk de rødgrønne færre stemmer enn de borgerlige.

Bakgrunnen for dette er at vi har utjevningsmandater, i tillegg til at stemmene i fylker med få innbyggere teller mer enn stemmene i folkerike fylker. En stemme fra Finnmark teller 2,5 ganger så mye som en stemme fra Oslo.

Jeg ser begrunnelsen for dette, nemlig at dette sikrer innflytelse også for distriktene, men jeg vet likevel ikke helt om jeg kjøper denne argumentasjonen. Et reelt utslag av folkeviljen er det uansett ikke da tallenes tale er ubestridelige.

Hva synes dere?

http://www.nettavisen.no/nyheter/valg/article2702071.ece

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=594733

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Tja er jo enig med deg Vandalf, kjøper jo argumentet med utjevningsmandat, men jeg jeg er vel mere for at 1 stemme er 1 stemme som er like mye verdt uansett og at det er det mest rettferdige i et demokrati selv om jeg ikke er imot resultatet av utjevningsmandater i dette valget ;)

Er det flere en meg som Syns Jens så ut som om han hadde skyldfølelse og dårlig samvittighet for sieren valgnatta?
Han hadde jo og en liten hær av livvakter med seg da han gikk opp Karl Johan.
Har han forrådt BBG og er redd for Mossads og BBGs lelemordere………..
Gikk jo dårligt med Palme da han nekta Kissinger Visum

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hehe.. Jeg syns Jens nesten alltid virker litt stresset og nervøs, stirrende i blikket og litt utilpass…

Men valgnatta tødde han jo litt opp, gjorde han ikke? Da seieren var i boks? Smilte og virket litt mer avslappet…

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden
Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Forstår både Vandalf og Beamers argumentasjon her. Når det gjelder svart arbeid, og andre ulovligheter skal man være forsiktig, fordi man må holde sin sti ren, slik at de ikke har noe å ta deg på.. det er også viktig.

Vi må unngå at systemet kollapser, og vi ønsker fred og ro og et godt liv, de fleste av oss, ingen revolusjon og bråk osv.. håper vi kan unngå det..

Bl a David Icke har rådet folk til å “lage sin egen greie” – dvs gå litt ut fra samfunnet, lage bytteringer f eks, man kan ha egen valuta osv. Dette fungerer fint i praksis, jeg har praktisert dette i bytteringer i 15 år, systemene og kunnskapen ligger der, men nesten ingen vet om dette eller bruker dette.
Det fungerer etter samme prinsipp som penger, og valutaen kan gjerne kalles gryn, bytt eller noe slikt og er helt fiktiv. Vi handler daglig med penger som vi ikke har ellers også, tall overføres hit og dit..

David Icke sa den gang, istedet for å slite seg ut på å kjempe mot systemet, så kunne man med fordel gå ut av det, iallfall delvis, og lage sin egen greie..
Det skal fryktelig mye arbeid til sikkert.. små økolandsbyer og slikt, er vel tuftet på slike ideer og jeg tror det blir mer av det. Der folk kommer sammen og vil ha tingene annerledes, giftfritt osv.. om ting går bra blir det mer slikt.

Det er IKKE lett å forstå hva folk tenker og vil ha ut fra valgresultatet..
MEN det er kanskje et hint at de IKKE stemmer, valg-deltagelsen er rekord-lav, en av 4 har ikke stemt, like mange eller flere enn de som stemte på Arbeiderpartiet.. og hva de som stemte på dem tenker, vet jeg ikke..

Kanskje det største hintet kom fra de som ikke stemte?
Hvor stor andel stemte blankt? Å møte for å stemme blankt, gidder mange ikke.. så mange av de har nok ikke stemt.. Men de blanke stemmer hadde faktisk en valg-vake for noen år siden og der var det visst festlig :-)

Tusen takk for linken Wunjo – da beveger jeg meg dit :-)
Det var en VIKTIG artikkel, les den!
Om gode jurister hjelper, kan det kanskje være mulig å gjøre noe?

Her kommer det en artikkel fra finansavisen,
1.juli 2009 som heter ” Rundt og Rundt:

Ved hjelp av lånte midler kan alle bli gjeldfrie.” Det fortelles følgende historie om pengekarussellen: Så var det den rike turisten som midt i finaskrisen kom inn på en småbys lokale hotell. Han legger tusen kroner i resepsjonen, og går for å få sjekke rommene. Hotelldirektøren går imens til slakteren med tusenlappen for å betale sin gjeld. Slakteren går til bonden med den samme seddelen for å betale sin gjeld. Bonden går til leverandøren av diesel og fôr for å betale sin gjeld. Leverandøren går til byens hore og betaler sin gjeld på 1000 kr. Horen går til hotellet og betaler sin gjeld med tusenlappen. Hotelldirektøren legger seddelen tilbake på disken. Turisten kommer tilbake til resepsjonen. Han likte ikke noen av rommene og tar tilbake tusenlappen. Ingen tjente altså noen ting, men hele byen er gjeldfri og alle ser positivt på fremtiden. Med andre ord akkurat slik amerikanske myndigheter holder på for tiden. Kan virkelig alle bli gjeldfrie? Hvis alle bare lever på forskudd og ingen betaler på forskudd og gjør opp for seg , kan karussellturen bli kort.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
14 år siden

Alle sånne sånne historier har en hake Singoalla ;)
Vel det åpenbare her er jo at alle har like mye utestående som dem har i gjeld så alle var jo i utgangspunket gjeldfrie :)

Flott artikkel foresten og mye fornuftigt som vanligt :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Beamer;

Jeg skjønenr tankegangen din, og jeg er enig i en del av det du skriver, men jeg tror ikke løsningen er å “melde seg ut av samfunnet”, slik du foreslår.

Det viktig å huske på at det er bred oppslutning om velferdsstaten i Norge, både på venstresiden og høyresiden i norsk politikk, og selv om det er mye å ta tak i så er det ingen tvil om at vår blandingsøkonomi med statlig omfordeling av midler har gjort Norge til et godt land å bo i, sammenlignet med de fleste andre land.

Om folk følger rådet ditt om å benytte seg av svart arbeid og utføre svart arbeid, så fører ikke dette noe godt med seg i det hele tatt. Det vil bety mindre penger inn til fellesskapet, og de som vil rammes er de som har minst fra før; minstepensjonister, syke, trygdede og sosialklienter. Dette er en udemokratisk og usosial tankegang jeg ikke deler. Det vil også bane veien for et mer klassedelt samfunn ved at priivate aktører kommer på banen for å tilby helse, sosial og trygdeytelser gjennom forsikringer, og det er bare å se til USA så ser man hvordan et slik tsystem (ikke) fungerer. USA’s fastholdelse på prinsippet om tilnærmet ren markedsøkonomi gjennom prinsippet at enhver er sin egen lykkes smed tror jeg er det som kommer til å senke USA som verdens eneste supermakt (kanskje like greit, men det er en annen diskusjon). Det er landets sosiale elendighet, som er enorm, som kommer til å ta knekken på de, ikke ytre fiender (som de måtte tro at de har)…

Skal du endre systemet trenger du folkets oppslutning. Det får en ikke med slike metoder, heller tvert imot det vil splitte.

Det har også vist seg at partier kan komme fra intet og få politisk innflytelse (FRP, Kystpartiet og Venstre feks) Venstre var ute av tinget i 8 år, og var vel avskrevet av de fleste, men de fikk inn Sponheim og frem til årets valg hadde de vel 10 mandater, i tillegg til at de har vært med i 2 regjeringer. (Bondevik 1 og 2).

Ellers er det helt riktig som nevnt at det meste av politikken er fastlagt fra før gjennom bindende avtaler. Det dreier seg om godt over 80 prosent av statsbudsjettet, så hvem som sitter med makten vil uansett ikke påvirke den politiske retningen mye. AP fører mye høyrepolitikk, og Høyre er svært så sosialdemokratisk anlagt sammenligner man de med konservative partier i andre land…

Kjetil S
Skribent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Hei Vandalf,

Jeg skjønner godt hva du mener. Det er bare det at du ikke skjønner helt hva jeg mener.

Dette handler ikke om markedsøkonomi kontra velferdsstat. Dette handler om en global bevissthetsendring, eller bevissthetsløft om du vil. Det handler om å frigjøre seg fra en tvangstrøye som har tynget menneskeheten i tusenvis av år. Denne tvangstrøyen begynner å rakne i sømmene, og de tiltak jeg skisserte tror jeg vil bidra til at den rakner fullstendig.

Jeg er selvsagt klar over at dette ikke er nok. Vi trenger også de som står på barrikadene og roper ut klare beskjeder. Vi trenger de som skriver opplysende artikler, som publiserer essensiell informasjon. Vi trenger de som bare opplyser de i sin nærmeste omgangskrets. Vi trenger de som jobber med energiene.

Om du leser under åndsvitenskap vil du se deler av hva jeg mener.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Beamer;

Jeg antar du beskriver tiltak du mener vil fremskynde denne bevissthetsendringen, og jeg mener dette er feil virkemidler.

Denne “tvangstrøyen” du beskriver er for folk flest i dette landet lover og regler som opprettholder mulighetene for et sivilisert samfunn hvor folk flest har jobb, samt et sikkerhetsnett som fanger opp de som ikke har det. For de aller fleste er meningen med livet jobb, familie og fritid. De ønsker ingen revolusjon, i hvertfall ikke som medfører noen kollaps i samfunnet slik vi kjenner det, og det bør også de revolusjonære ta med i vurderingen når slagene skal utkjempes.

Dersom eksisterende system rakner så ville det medført totalt anarki med påfølgende nød, elendighet og død. Det er nok av eksempler på dette opp gjennom historien, og flere slike i dag (se feks på Somalia og Sudan.

Så kan man si at det er en nødvendig konsekvens av en slik oppvåkning, men for meg blir det en noe totalitær tankegang;

Hvem er jeg til å si hva som er best for folk flest? Og skal jeg oppfordre til og bidra til at eksisterende system rakner kun fordi jeg mener det bør være slik, eller vil det ikke være vesentlig hvorvidt folk flest ønsker dette?

Ellers så er jeg nysgjerring på hvilket samfun du ser for deg, så hvis du ville delt noen tanker her, så setter jeg pris på det!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Ps; Beamer, jeg skjønner hvorfor du tror jeg ikke forstod deg. Leser man innlegget mitt som du kommenterte kan det se ut som jeg mener at du forfekter en markedsøkonomi ala den i USA.

Det blir feil, og her var jeg ikke presis nok. Jeg tror absolutt ikke det er noe slikt du ønsker deg, he he. Det jeg mente å få frem er at vårt system med omfordeling av inntekter bidrar til at vi ikke har slike tilstander i Norge som man ser i USA (selv om det er nok av utfordringer å ta tak i her til lands også…)

Kjetil S
Skribent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Hei igjen Vandalf, tok desverre litt lang tid før jeg fikk skrevet svar til deg. Here we go.

Det som jeg tror er en vesentlig forskjell mellom slik du tenker (tror jeg selvsagt, tilgi meg om jeg tar feil) og slik jeg tenker, er at jeg har innkorporert et åndelig/spirituelt/energimessig element som gjennomsyrer de fleste fasetter i min tankegang. Jeg er nok ikke istand til å kunne beskrive dette for deg i et innlegg her, men det er kanskje heller ikke nødvendig.

Dette utsagnet “Denne “tvangstrøyen” du beskriver er for folk flest i dette landet lover og regler som opprettholder mulighetene for et sivilisert samfunn hvor folk flest har jobb, samt et sikkerhetsnett som fanger opp de som ikke har det.” vil dermed ikke være gyldig, for det er ikke denne “tvangstrøyen” jeg snakker om i det hele tatt.

Tvangstrøyen er en tvangstrøye rundt vår bevissthet, og har som symptom at “For de aller fleste er meningen med livet jobb, familie og fritid. De ønsker ingen revolusjon, i hvertfall ikke som medfører noen kollaps i samfunnet slik vi kjenner det”. Folk flest er nemlig indoktrinert med minst to underliggende grunnleggende forutsetninger; at mennesket stammer fra apene og er i bunn og grunn et farlig dyr som må kontrolleres, og at menneskets essens er fysisk/materiell (ånd eksisterer ikke). Begge deler er så til de grader feil, og medfører at mennesket stenger ute hvem de EGENTLIG er og hva som er meningen med livet. Dermed går folk rundt i den villfarelse at status, penger, karriere, utseende, kjendiser etc etc er viktige elementer i deres liv, når intet kunne være lengre fra sannheten.

Du har aldeles rett. Folk flest ønsker ingen revolusjon eller kollaps. Det er bare det at kollapsen kommer, enten de vil det eller ikke. En bevissthetsrevolusjon er på vei. Og denne revolusjonen er en stille revolusjon som endrer samfunnet nedenfra. De av oss som følger med på sånt ser dette tindrende klart og tydelig. De tiltakene jeg listet opp er kun ment som katalysatorer som framskynder denne utviklingen.

Jeg er uenig i at en kollaps nødvendigvis vil medføre nød, elendighet og død. Anarki blir det garantert, men dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det hele kommer bare an på hvor langt bevissthetsutviklingen har kommet. Anarki betyr “fravær av styre”, og slik jeg ser det er dette ytterst velkommen. For meg betyr det heller “fravær av vanstyre”.

Det samfunn jeg ser for meg er et samfunn i harmoni og balanse. Så enkelt er det.

Evald
Evald
Abonnent
14 år siden

Morgendagens utfordring.

Det såkalte Valg-2009 er historie. Såkalte?

Ja, nettopp – for det fantes ikke noe demokratisk alternativ til partipolitikernes mangeårige galskap.

Nok en gang glimret et parti – basert på Grunnlovens idéer – med sitt fravær.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Ja ja er vel bare en ting og si om valgresultatet: Folk får som fortent og dem får dem politikerene dem fortjener….,
Man skal høste som man sår. :(

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Jeg er skuffet og faktisk overrasket, over at Arbeiderpartiet og Høyre går FREM, på alle målinger og de resultater som har kommet inn..

Hva i all verden er det?
Høyre og Arbeiderpartiet gjennomfører agenda mer enn noen andre og er i tilellegg verstinger, når det gjelder alle stormannsgale tiltak.. sentralisering osv. Svære prosjekter som koster enormt med skattepenger, svære stormannsgale bygg, prosjekter, og arrangementer, det er disse pådriver for. Likeledes all sentralisering og nedleggelser av sykehus, sykehjem osv, stemmer disse i fellesskap gjennom. Det sies at disse to stemmer sammen i praksis, i de fleste saker.. slik at de i praksis ikke er så forskjellige som de gir seg ut for.

Så det er altså DETTE folk vil ha?!
Og AP er i tillegg en VERSTING når det gjelder tilknytning til e-tjenestene..
Der har de en del skjeletter i skapet og svin på skogen som også er avslørt.
Hva er dette? Har det hjulpet INGENTING alt som har vært presentert her på Nyhetsspeilet og alt som en del folk tross alt har prøvd å gjøre for å vekke folk? Vi skal fremdeles ha en statsminister som er eksakt hva vi vet han er…
Dette er altså hva folket vil ha?! Jeg fatter ingenting av dette jeg..
Hva mener andre om valgresultatene?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Har egentlig noe av dette noesomhelst å si???

– De aller fleste utgiftene er allerede bundet opp i avtaler (feks helse, pensjoner etc) og vil være bundet opp uansett hvilken “regjering” vi har. Politikken dreier som om flytting av skillemynt på budsjettene.
– De aller fleste veivalg er allerde tatt i organer som EU, FN, WHO etc etc. Uansett hvem som sitter i “regjering” vil ikke disse kunne gjøre noe med direktivene som flommer inn som en flodbølge i disse tider
– Den politikken som man faktisk HAR mulighet til å utforme selv i dette landet, den er særdeles sterkt påvirket av de virkelig premissgiverne i statsapparatet. Og dette er en form for “skyggeregjering” som består av profilerte byråkrater med utspring og tankegods fra Arbeiderpartiet. Og denne gjengen streber etter kontroll over befolkningen. Særlig skattedirektoratets lakeier er pådrivere for sterkere kontroll av befolkningens gjøren og laden. Og dette er denne gjengen som egentlig utformer politikken, ikke politikere…

Skåler i en gravøl for “demokratiet”…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Akkurat her er jeg helt enig med deg, Beamer, får skåle i noe annet,
siden jeg ikke drikker øl, men gravøl kan vi kalle det ja…

Avsluttet akkurat en telefonsamtale med en person med svært mye innsikt, i disse tingene, vil ikke oppgi hvem. Men vedkommende sa at stortingsrepresentanter i dag har INGEN innflytelse overhodet..

Jeg spurte om igjen om hun mente at de hadde 0 NULL inflytelse..
Svaret var ja. Men det skjer da en del vedtak, avstemminger osv i stortinget, spurte jeg.. Ja, men.. dette kommer enten fra andre instanser, byråkrater, organisasjoner, EU osv.. det meste er satt og avgjort på forhånd..

Kongen og kongehuset har jo mistet sin makt, sa jeg.
Er den totalt borte fra Stortinget også nå da? Tja.. man kan vel si det.
Men kongen er enda verre stilt, det er med nød og neppe at kongen nå kan tillate seg å gifte seg med hvem han vil..

Da har det vel ikke noe for seg med nye partier? Eller nye mennesker som skal kaste bort tiden sin på politikk da, om alt er satt på forhånd..?

Vedkommende jeg snakket med mente at det er maskiner som har makten i dag og ikke mennesker lenger..
Vel, så er Matrix-filmene kanskje riktig på det punkt også da..
OG ingenting kan gjøres, eller hva? Det vi holder på med her, teller ikke..
Vi tror vi gjør noe viktig som kan skape forandringer..
Men så ser vi hvor lite det teller når det er valg..

Kjetil S
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Singoalla

Vedkommende hadde helt rett. De aller fleste valg er tatt på forhånd. Det vi ser utspiller seg på TV er et teater, intet mer intet mindre.

“Da har det vel ikke noe for seg med nye partier? Eller nye mennesker som skal kaste bort tiden sin på politikk da, om alt er satt på forhånd..?”

Nettopp, jeg har vanskelig for å se at å starte et nytt parti har noe for seg, av følgende grunner:
– Nye partier blir ikke tatt seriøst av media. Om ikke media ser og profilerer det nye partiet, vil man aldri få stemmekveget til å stemme.
– De sakene som det nye partiet skal profilere seg med, må avvike radikalt fra det de andre partiene sier og mener. Dette har tre utfall: Det blir ikke tatt seriøst av media (ref # 1), det vil pr i dag ikke ha apell i de større hjernevaskede massene, og det vil rokke ved status quo med den følge at “maktens voktere” setter iverk tiltak for å stilne motkreftene
– Om det nye partiet mot alle odds skulle få større apell, vil det bli infiltrert av “agenter” som, bevisst eller ubevisst, vil sørge for at partiet råtner på rot
– Om partiet likevel skulle overleve dette, vil det før eller siden bli strømlinjeformet slik at det til slutt ikke vil avvike nevneverdig fra de andre partiene (http://www.duo.uio.no/sok/work.html?WORKID=60291).

I tillegg vil jeg hevde at selve det å danne et parti som skal jobbe innenfor det eksisterende systemet for å felle det eksisterende systemet er en selvmotsigelse. Arbeider man aktivt, med demonstrasjoner, partimøter, opprop, flyers etc, ja så vil den energi man bruker fortsatt nære det gamle systemet, metodene man bruker må nødvendigvis i bunn og grunn være de samme som alltid er brukt, man vil lett kunne motarbeides, overvåkes, ignoreres, trakasseres etc etc. I sum, å starte et “alternativt” parti som skal jobbe for å felle systemet, bidrar til å opprettholde systemet.

Virkelig endring vil ikke komme før det gamle systemet har falt. Og da mener jeg den beste strategien er å PASSIVT motarbeide det gamle systemet. Ikke aktivt. Forslag:
– Ikke ta opp lån om du ikke trenger, klipp alle kredittkort
– Ikke bruk bankkort med chip, betal så mye kontant som mulig
– ikke kjøp aviser, ikke besøk nettsidene til VG, Dagbladet og de andre i propagandaapparatet. Ikke klikk på annonsene på nettsidene. Husk at nettsidene tar betalt fra annonsørene pr klikk
– Ikke se på TV, kjøp konsekvent ikke ting som er annonsert
– Vær tilbakeholden med pengebruk, kjøp konsekvent varer på tilbud, prut så mye du kan, ikke bidra til selskapers profitt
– Kjøp varene dine fra lokale produsenter så langt det lar seg gjøre
– Jobb svart om du har muligheten, kjøp svarte tjenester om du kan
– Ikke vaksiner deg selv eller dine barn!!! opplys andre i ditt nærmiljø om det du vet om vaksiner.
– Ikke gå til legen, ikke kjøp noesomhelst på apoteket. Om du må til legen, forklar vedkommende at du ikke har NOEN tillit til NOE legemiddel. Skaff deg inngående kunnskap om alternativ helse, ta gjerne med deg dokumentasjon til legen på at det de foreskriver av legemidler er direkte helseskadelig.
– Hold deg frisk ved naturlige remedier, kjøp økologisk dyrket lokal mat, få deg nok mosjon, hold deg sunn, skaff deg “nødmidler” som MMS og Sølvvann slik at du er i stand til å holde deg selv og din familie friske uansett
– SNAKK MED FOLK om det du har på hjertet, spre dine tanker og din energi til alle rundt deg. NB! Positiv energi!! Still spørsmål istedet for å komme svovelprekener… få folk til å begynne å tenke selv…
-Vis alle de menneskene rundt deg som går rundt i frykt at du ikke er redd. Vær en bauta av sinnsro mens det stormer. Folk vil lure på hvorfor du ikke er redd. Fortell dem det…
– Passivt motarbeid alle statlige/kommunale forordninger, særlig de som innebærer at du må registrere deg på en eller annen måte, og i særdeleshet det som har med helse å gjøre
– Ikke delta i “demokratiet”, si nei til å stå på partilister, si nei til å skrive under på opprop (om du er aldri så enig), ikke meld deg som valgfunksjonær. rett og slett: Boikott “demokratiet”
– Si konsekvent nei til å delta på spørreundersøkelser
– Stopp aldri for gateselgere, legg på røret om telefonselgere ringer
– Ikke følg “moten”, kjøp fjorårets varer
– Etc.

Merk: Dette er mine forslag, alle velger selv fritt hva de ønsker i sitt liv. Flere kreative forslag mottas med takk :)

Jeg tror bestemt at en slik strategi vil rive fundamentet for det systemet vi har i dag. Men det forandres ikke ovenfra og ned, men nedenfra og opp. Systemet som sådan vil råtne på rot. “Folket” blir uregjerlig, folk følger ikke spillereglene og dermed vil fundamentet for makt forvitre. Og da blir det gøy dere!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Det er ingen svarknapp under ditt siste innlegg, Beamer, men det er min erfaring at det kanskje havner rett likevel, hvem vet, før man trykker på lagre..

Vi var uenige i en del ting, men her må jeg igjen si at jeg kan underskrive det meste du skriver.. dine konkrete forslag er også fornuftige, og jeg synes de er verdt å følge så godt man kan, men synes det er ok å følge med litt f eks på TV av og til og gå til lege om det er fare for liv osv, selvsagt, kritisk og våken og bruke alternative midler der man kan..

Når det gjelder om valgene er manipulerte eller ikke, så er det delte meninger om dette. Noen mener at de helt klart er det, fordi de bestemmer det meste på forhånd og sørger for at det blir slik. Så noen mener det er manipulert, mens andre, f eks hun jeg snakket med i går, mente at valgene er reelle og går rett for seg, men at alle partiene og aktørene uansett er under kontroll, såpass trygt og fullstendig, at de kan tillate oss å velge “fritt”.

Jeg er egentlig for, at man bør ta initiativ, prøve å gjøre noe, støtte gode krefter som vil gjøre noe, osv. Egentlig mener jeg det er riktig.
Men erfaring vitner dessverre om at man ikke når frem.

I USA har de kun to valg, som å velge mellom pepsi og cola, for resultatet er det samme, og kanskje er det ikke så annerledes hos oss?
Er veldig skuffet over at andre alternativer – som f eks de grønne, ikke får komme til orde i det hele tatt, og blir tiet ihel, på alle vis.
Da har ikke noe nytt noen reell sjanse..

Venstre gikk ut, Norges eldste parti, men med den arroganse og diverse annet som Sponheim har vist, så er det ikke så rart.. Han var bedre han Tommesen, men han fikk jo hjerneblødning.. undrer meg om det var påført..Sponheim var jo svært arrogant mot han også, og må ta skylda for at venstre er ute, Dørum var ikke noe bedre, arrogante var de begge to.
Rødt hadde en del konkret som de kunne fått fremmet, men nei..
Og ingen andre hadde noen sjanse. Jeg synes egentlig alle resultatene er nedslående og til sammen er det trist.. Høyre og Ap.. er verst mener jeg..
I praksis er de enige i rundt 80 % av tilfellene og stemmer agenda igjennom..

Herman Berge sa noe i sin nye artikkel her, om at stortingsvalget burde kunne utsettes, kan det ikke da også kjennes ugyldig, på de forutsetningene som står i Berges artikkel? Nå gikk jeg dit og ville linke opp mot hit..
Men jeg finner ikke artikkelen.. det var da en veldig omfattende artikkel som så ut til å ha mye konkret og bra som kunne følges opp og jeg ventet spent på svar der fra artikkelforfatteren, jeg så artikkelen som konkret og konstruktiv, nå blir jeg usikker på navnet hans også.. er artikkelen borte?
Synd i så fall, den var høyst aktuell og det er jo litt trist hvis vi som kommenterer her inne bruker tid og energi, om man risikerer at alt plutselig bare er borte.. både for de som kommenterer og de som leser..
Og dette var jo noe av det mest konkrete jeg har sett, når det gjaldt å gjøre noe.. er det bare jeg som ikke ser skogen for trær her? ser andre artikkelen?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Takk for alt dette, Realdemokratiet..

Man blir oppgitt.. hva kan vi gjøre annet enn å gråte?
Av all denne elendinghet merket jeg meg dog dette som det verste du sa:

1.Det paradoksale er at Europabevegelsens store forbilde og medsammensvorne; Bilderbergerne, der har Henry Kissinger sagt offentlig, gang på gang,at mikro-chipen SKAL under huden på samtlige jordboere innen 2017, og da de fleste kristne vet fra Bibelens Johannes Åpenbaring som sier at det skal komme en tid, endetiden, der det skal bli umulig å kjøpe eller selge uten å ha tatt dyrets merke og dets tall, og at de som tar DET er fortapt for evig.

2. Vidre så vil bilderbergerne ha en verdens leder, og vi som har fulgt med i timen, vet at han blir alt annet enn en trivelig kar. Men de andre her på berget, Nobels Fredskomite, kommer til å be han komme opp hit til Norge, da de mere enn gjerne vil gi han nobels fredspris, for igjen å oppfylle det skriftens ord, at denne verdens hersker vil bli titulert som Fredsfyrste.

Ang punkt 2, så er han langt fra noen fredsfyrste i våkne folks øyne..
Om de gjør dette en gang til.. blir det helt ufattelig absurd..

Ang punkt 1: Ja så er det microchippen da, som er “dyrets merke, 666”.
Dette merke står allerede på ALLE varer vi kjøper i butikkene.. via strekkodene og beviser systemets djevelskap. Men alle vi som også er kristne på forskjellige måter, kjøper også disse varene. Likeledes bruker alle vi som skriver her, nettet, og skriver 666 på hebraisk hver gang vi skriver www foran en nettadresse.. alt dette har de lurt oss til.. håper at vi ikke får dyrets merke eller får en synd på oss hver gang vi kjøper mat el bruker nett..

Microchippen er et skritt videre, MEN kristne har alltid sagt at det skal være et VALG, et aktivt VALG man tar, men som man kanskje blir truet til..

Problemet med microchippen.. er at gode mennesker og dyr.. kan få dette inn via vaksiner, og det har vært gjort, bla mot fanger, alzheimers-pasienter, psykiatriske pasienter, og kanskje er det blitt gjort allerede via vaksiner, mot mange av oss.. skal de som har vært ofre for dette overgrep være fortapt?

Hvis det stemmer, må vi stille et spørsmål ved de skrifter eller den gud som sier dette.. jeg respekterer selv Bibelen, MEN.. er det rettferdig om noen først blir utsatt for det OVERGREP som det er å få en chip uten å vite det, for deretter å bli fordømt av Gud.. det er som å bli dømt for voldtekt..
Om man mener det mange av oss mener, om kirken som Bibelen selv kaller den falne skjøge som forfører hele verden med en vranglære, så skal vi ikke se helt bort fra at disse mennsker har satt sine agendaer inn i skriftene. Iallfall så oppfyller de profetiene med hensikt..

Uansett alt dette, så MÅ VI BESKYTE OSS DET VI KAN..
Hvordan i all verden skal vi klare å unngå å få dette merket?
Unngå vaksiner, for det er slik det settes på dyr..
SI NEI, ja selvsagt. Men deres overvåkning og totalitære system..
Vil det bli noe sted å gjemme seg? Hjelp.. hva skal vi gjøre?
Kanskje på tide å begynne å tenke konkret på dette?

Selvsagt vil det være propaganda mot de som nekter, se vil stemple oss som idioter, som kriminelle og alt mulig annet. Det får vi tåle.
Bare det ikke blir tvang.. det er det jeg er redd for, hva gjør vi da?
Noe kan vi skrive her, men om noen har en løsning, bør den heller kanskje ikke legges ut på nett.. det er ikke lett dette..

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Et valginnspill fra jusprofessor Ørebech i Tromsø ramlet også inn på min PC.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Redaktør,

Høyre og Frp har programfestet en gavepakke til utenlandske selskaper, de vil selge vannkraften. ”Høyre vil bygge statens eierskap i næringslivet kraftig ned,” heter det i Høyres program for neste stortingsperiode. Mens ”Frp har vi ingen motforestilling mot at private kan eie kraftverk/kraftselskap,” ifølge programmet for de neste fire årene. Det vil være et ran av oss og våre etterkommer. Hvilken rett har Frp og Høyre til å ta fra våre barn og barnebarn den rikdommen som vi har arvet?

Statkraft fikk et overskudd etter skatt på 3,3 milliarder kroner i årets seks første måneder. Det tilsvarer 700 kroner per innbygger i Norge. I 2008 fikk Statkraft et overskudd på 8,1 milliarder kroner. Det betyr 1700 kroner per hode i Norge. 88 prosent av vannkraft er eid av staten, fylkeskommuner og kommuner. Det betyr at overskuddene i 2008 ga hver innbygger i Norge, stor som liten, omkring 3500 kroner fra vannkraften. Disse pengene kommer alle i Norge til gode ettersom det er staten som eier Statkraft.

Det aller meste av dette overskuddet vil gå inn i statskassen og finansiere velferd, veier, barnehager, sykehjem, pensjoner til deg og meg, Og lønninger til politi, sykepleiere, leger og lærere. Denne verdiskapinga vil Frp og Høyre selge ut av landet. De vil finansiere velferden med reduserte skatter og avgifter og utsalg av offentlig verdiskapning som vannkraften. Det betyr redusert velferd, over tid lavere lønninger for offentlig ansatte og lavere pensjoner.

I Norge har vi større verdier i kraftverk og kraftlinjer enn i industri. Verdien på den norske kraftproduksjonen i 2006 var omkring 48 milliarder kroner.

Med en vedlikeholdskostnad på 1 øre per kilowattime, kan nedbetale norske vannkraftverk kjøres i hundre år. Deretter kan de kjøres i nye hundre år til omtrent samme kostnad til vedlikehold. Nedbetalte vannkraftverk er rene pengemaskiner, og de er våre pengemaskiner.

Med hilsen

Peter Ørebech
Tromsø Senterpar

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Det ramlet inn en E-post hos meg, som også er en “kommentar” til valget fra en Lofotværing.
_ _ _ _ _ _ _

Johannes Åpenbaring 17:13 Og sin kraft og sin makt gav de til dyret.(EU)

Nå på Torsdag hadde Visjon Norge Carl I.Hagen som gjest i forbindelse med
stortingsvalget. Og i ca. 1 time fikk denne legge ut sine vyer, uten noen
kritiske spørsmål.

Høsten 2004 var det politisk debatt på samme kanalen, visjon Norge, da med
gjester fra Folkeaksjonen mot EU-medlemskap http://grunnlovens-vektere.com/
samt fra småpartiene: Kystpartiet, Demokratene og Kristent Samlingsparti.

Det som kom fram i 2-timersprogrammet 2004, og som senere er lagt på DVD-
plater som er spredt i tusentall av iherdige grunnlovs-elskede sjeler, det er
at Europabevegelsen har satt på Stortinget ulovlig og rettsstridig i lang tid.
DVD’en er tidløs, og har akkurat like stor aktualitet den dag i dag, og vil
gå inn i historien som ett mesterverk i avsløring av Elitens arbeid mot Norge.

Folkeaksjon mot EU-medlemskap beviste i klartekst at bl.a Carl I. Hagen er
en Grunnlovsforakter sammen med mange andre som har trådt stortinget.

Da er det at jeg og MANGE med setter ett stort spørsmål med hvorfor en slik person får være gjest i en slik kristeligøs kanal. Bare ved noen enkle tastetrykk http://www.norgespartiet.no/ og gå så videre på venstre side og gå inn på: Stortingspolitikernes angrep på grunnloven,som fant sted 10. jan 2008, så kan dere alle se at nevnte stortingsrepresentant har fortsatt ufortrødent i den
samme leia. I arbeidet med å forandre Grunnlovens § 93 (som omhandler å avstå
suverenitet til fremmede makter) så står nevnte stortingets vise-president
fram som selveste opprørsgeneralen.

Det gjør direkte vondt å se og høre at han angriper andre stortingsrepresentanter fordi at de stod rakrygget opp og forsvarte folkets grunnlov. Med seg i angrepet mot Grunnloven har han bl.a. Inge Lønning, (som også har vært flittig brukt opp gjennom årene på Visjon Norge) og som raste som ett skadeskutt dyr, ifra Stortingets talerstol da han forstod at Europabevegelsen ville tape anslaget mot Grunnlovens §93 i fjor.

Men samme Lønning presterte å levere inn enda ett lignende grunnlovsendrings-
forslag av §93, som vil komme i neste stortingsperiode.

Ja, tenk hvor de gleder seg, Europabevegelsen, da de regner med å få forandret
denne hemsko-§ 93, det siste verktøy for så å kan melde Norge inn i EU.
Og de vet utmerket godt at den store majoritet av folket, de sover tungt.
Som nettopp igjen er med på å oppfylle skriftens ord: At hele verden ligger
i det onde.

Europabevegelsen har fått sine pengeoverføringer fra The Rockefeller og Ford
Foundations i USA i flere tiår nå. Pengene er altså en av faktorene her.

Det at Visjon Norge anbefaler folk å stemme fremskrittspartiet stiller jeg meg
svært så kritisk til. Ta f.eks. Siv Jensen, det sies at hun er Israel-venn,
men det må være en sannhet med modifikasjoner, for ingen sann Israel-venn vil
oppfordre til å gå inn for å avstå land til fremmede makter(araberne), men det
gjør altså Jensen, og i Dagen/Magazinet her om dagen så ble det referert til
at samme Jensen nå har kjørt opp en enda hårdere retorikk mot Israel.
Så jeg kan strekke meg så langt som å si at Jensen er venn med de vel 1,2 mill.
araberne som bor i Israel og har fått sitt etterlengtede Israelske stats-borger-
skap. Det kan ikke bety annet enn at en stor del av kristenheten leser skriften
med ekstra mørke sveisebriller over nesen. For ett bedrageri. Det er ikke langt
unna at; en stemme til jensen er en stemme til rødt.

Jeg likte det ikke, men Under 17.mai feiringen i Kr.sand så gikk SV’s palestina-
komite medlem med palestinernes flagg, og mange likte det, ble det sagt.

Si meg, hvor i all verden har dere gjort av partiet DEMOKRATENE som har stått
rakrygget MED Israel og som har gått MOT Fremskrittspartiets hjertebarn;
Eøs og Schengenavtalen som bevirker nærmest fri flyt av bander til vårt land??
Det minste vi kunne forventet var at visjon norge sa at folk på Sør-landet
sluttet opp om Demokratene.

På den engelske Revelation/Genesis kristenkanalen er de svært så oppegående på å advare mot EU, altså motsatt av visjon norge. På programmet Mornings tikket det inn en melding, at i ett fylke i Spania, så var det katolske maktnærvær
blitt så tendt at nå måtte de som var protestanter søke om tillatelse i forkant
når de skulle ha sine møter, likeledes var det bebudet innstramming mot friluft-
smøter av protestanter. Kommentaren fra redaktøren i Mornings var; Spania idag-EU imorgen?? — Og med Norge underlagt Eøs så kan det bli det tunge tider.

For flere år siden kom EU-toppene sammen og laget Barcelona-avtalen, denne går ut på at Nord-Afrika og midtøsten på sikt skal inn i EU. Vi kan da komme til å
få se at disse muslim-landene etterhvert får noe som ligner EØS-medlemskap.
(Eøs = Jonas Gahr Støres oppfinnelse for Gro Horlem Brundtland’s og med opp-
sluttning fra den samme Carl I Hagen og Bondevik som fikk denne banket igjennom i Stortinget i 92-94, denne er rettstridig i henhold til straffelovens § 83).
Legg merke til at intet skjedde mot Eøs, og grunnen er at mor Justitsia ligger
nede med brukket rygg her i landet.

Nå er det vedtatt for flere år siden at det skal bygges kanal fra Spania til Marokko, da kan vi komme til å få se at Carl I. Hagen sitter i sin prektige Spanske bolig med føttene på verandaen, og en pjolter og utbryter når han får se store horder av muslimer som velter ut av NordAfrika-tunnelen og han spør, hvor skal de nå ??
Vet du det ikke, de skal til “godter” landet – Eøs og Schengen-Norge som blandt
andre du har vært med på å føde fram i EU-tilbedelsens iver.

På samme motorvei kan vi komme til å se at Hamas(Som har bedudet at de skal ta verdens-herre dømme) kan komme Siv Jensen til unnsetning i Aktiv Dødshjelp Problematikken.

Disse Hamasmuslimene har jo som motto; Dere, (de kristne og muslimene elsker
livet, men vi elsker Døden) Det kan jo bli satt ut på privat anbud, og alle
Frp-medlemmer som har stemt for at Israel skal avstå Guds Land får slippe egen-andelen.

Etterpå, når det blir tillyst seminarer om hvor de (sjelene) har tatt veien
inn i døden, så kan jo tillitsvalgte fra Jehovas Vitner og merkelig nok, de
likesinnede Adventistene i dette spørsmålet, høyt deklarere; de er insomnia,
m.a.o. havnet ett sted der alle sover, sier DE.

Det melder seg desverre ett stort problem, og det er at der hvor folk sover,
så er det alltid noen EU-tilhengere som snorker, slik at det allikevel blir
ett forfærdelig sted i evigheten. Men da det etter all sansynlighet også der finnes diverse privatpraktiserende UNDER-avdelinger, så må vi vel regne med at det finnes noen glupinger som får tak i noen u-lykkepiller, pga. mangel på lykke-piller. osv…

Dersom det nu absolutt måtte anbefales for folket å stemme på Frp. så måtte det
være de fylkene som har representanter som ikke bare har sagt nei til EU, nei,
det er ikke nok, dere må forstå at de utspekulerte pengeelskende i Frp har begynt å forstå at en god andel av folket følger med. På Nei Til EU’s sider kan
vi lese at de sier såkallt nei til EU, men leser du litt til, så kan vi se at
de som den Største Selvfølgelighet sier JA til spørsmål om å forandre §93 som går på Suverenitetsavståelse. Det betyr i klartekst at 2 av Frp’s represen-
tanter her fra Nordlandsbenken ikke kan stemmes på. Slik kan man fra fylke
til fylke luke ut alle Frp’s EU-tilbedere i tur og orden til stortingsvalget.
http://www.kronikken.no/kronikk.htm og gå ned til dato 17.1. 2009 og les
innlegget: Det nye Ap ett delt Frp

Uansett, dersom de rødgrønne kristenhaterne vinner valget så vinner
Europabevegelsen, vinner Jensen så vinner også Europabevegelsen og vinner
Erna, så vinner også Europabevegelsen. For å oppfylle det skriftens ord som
sier at; Hele verden ligger i det onde. Hadde Europabevegelsen opptrådt mere
ryddig, og stått fram som ett stort parti så hadde folket i dette landet hatt
noe konkret å forholde seg til, til sammenligning så sto partiet Kadima fram
i Israel, der der kom folk fra alle hold. Kadima ble stiftet for at Israel
skal gi bort Guds land, for fred, som de sier. Disse i likhet med Europa-
begelsen mottar også finansiell støtte. Begges politikk bygger altså på å
gi bort land til fremmede makter. For de som har fulgt med, så vi hva som
skjedde med Ariel Sharon, da det i første ettappe ble gitt bort territorium
på Gaza-stripen, Sharon ble rammet av hjerneslag, og ligger fortsatt i koma.
Det følger altså ingen velsignelse med å gi bort land til fremmede makter.

Det paradoksale er at Europabevegelsens store forbilde og medsammensvorne;
Bilderbergerne, der har Henry Kissinger sagt offentlig, gang på gang,at mikro-
chipen SKAL under huden på samtlige jordboere innen 2017, og da de fleste
kristne vet fra Bibelens Johannes Åpenbaring som sier at det skal komme en
tid, endetiden, der det skal bli umulig å kjøpe eller selge uten å ha tatt
dyrets merke og dets tall, og at de som tar DET er fortapt for evig.
Vidre så vil bilderbergerne ha en verdens leder, og vi som har fulgt med i
timen, vet at han blir alt annet enn en trivelig kar. Men de andre her på
berget, Nobels Fredskomite, kommer til å be han komme opp hit til Norge, da
de mere enn gjerne vil gi han nobels fredspris, for igjen å oppfylle det
skriftens ord, at denne verdens hersker vil bli titulert som Fredsfyrste.

Det burde vere en tankevekker til Visjon Norge, men la meg si det slik,
jeg ville ikke gitt min stemme til Frp om jeg så hadde fått ti tusen kr.
Nå kan det jo være at Visjon Norge har fått mere, hva vet jeg, men Gud vet.
Og Gud har oversikt over de som er trofast for sannheten. Vi som akter på
ordet og tiden ser at det blant kristenheten foregår kjødelig hor, åndelig hor
og nå også politisk hor.
La det nå ikke bli til som vi leser i det gamle testamente.;
Veiet er du på vektskål og funnet for lett.

Hvem vinner valget, utfallet kan med Europabevegelsen bli det samme.
Det som en av mine døtre fikk beskjed om i år 2000, var følgende. Hun var da 20 år gammel.

Hun var på en annen kant av landet og ringte hjem og var svært så oppbrakt,
hva var det du sa, spurte jeg, pappa svarte hun, jeg hørte en tydelig røst
som talte til meg, den sa; Satan har full kontroll over Norge, og da brøt
det ut krig mot Norge og Sverige samtidig fra Øst. Jeg fikk se uhyggelige
ting mot vårt land.

Det er ikke lett å videreformidle slike ting, men det
trykker så hardt på at jeg må bare få det bragt videre i systemet.
Populær blir jeg neppe, til det finnes det så uendelig store politisk korrekte
skarer som vil skrike opp imot meg, men elsket av Gud vil jeg gjerne være.
Jeg ber for vårt kjære elskede land at sannheten må få satt folket fri.

Stamsund 13 sept. 2009
Mvh. Håkon Erling Johansen – Vestvågø i Nordland Fylke.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Nå i perioden før valget har vi vært rundt på politikerjakt for å stille dem kritiske spørsmål, dette når de har hatt stand for å preke om sitt eget partis fortreffelighet. Istedenfor å ta imot røde roser og tomme løfter ba vi om svar, samt ga dem skriftlig og muntlig informasjon om det vi vet som skjer i kulissene. Dette var lite populært, nysgjerrige tilhørere fikk jo høre mer enn det Høybråten, Hanssen & Co. ønsket. Vi fikk redegjort for korrupsjon, vaksineskader, legemiddelmafia, kvikksølvskader m.m. og det virket som dette fenget de som hørte på mer en det tafatte politikere formidlet. Spre informasjon er viktig, på den måten vekkes folk som hittil har stolt på at landets ledere vil vårt beste.

Med Helse-Hanssen tok vi opp den korrupsjon som pågår når det gjelder legemidler og vaksiner, vaksinen mot svineinfluensa inneholder som kjent bl.a. kvikksølv. Stakkars Hanssen, hans kunnskap var heller dårlig så han måtte innrømme at han som helseminister kun rådførte seg med folka under seg. Ut fra dette ble avgjørelsene tatt, så saken er grei det spiller ingen rolle hvilket parti man stemmer på, de fleste rådgivere har sittet i en mannsalder og det er altså den gjengen som styrer skuta rett til bunns med sin lobbyvirksomhet.

Nå avdøde Lita Heiding har også fortalt om den korrupsjon som pågår i lille Norge. ”Jeg er blitt forsøkt kjøpt av multinasjonale selskaper, tilbudt hemmelige konti i Sveits og har mottatt bombetrusler” forteller hun.
http://www.nnh.no/article.aspx?id=419

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Dette du sier her var interessant Monica..

Hm.. jeg tror tiden er inne, for å gjøre nettopp dette,
konfrontere dem med de fakta som mange av oss kjenner til, vi som er her.
Og mange andre også, ja med så mange “våkne” som tross alt finnes etterhvert, så blir jo skuespillet mer og mer absurd for flere og flere..
Ilusjonene brister, og hvor lenge kan de egentlig holde dette gående?

Om de ikke snart begynner å forholde seg til de presserende problemer som flere og flere vet om, vil det kunne ende med revolusjon, iallfall mister flere og flere tro på dem og ser på dem som skuespillere og klovner i et absurd teater som ligner meg og mer på Hotel Cesar, selv om jeg aldri har sett en eneste episode av den serien, innbiller jeg meg at det kan være visse likheter. Iallfall er de ikke tilstede i realitetenes verden, politikerne..

Så hvorfor ikke konfrontere dem enda mer, med realitetene?
Heavy realiteter? Jeg har vært med på lignende, enten så er de uvitende og famlende, forskrekket, eller de backer ut, fordi de VET.. mumler og kommer seg unna.. Vi har sett eksempler hvor Armin har konfrontert f eks Støre ang Chemtrails. Vi må ha mer av akkurat den typen journalistikk.. å konfrontere dem er en ting, men å filme dette slik at flere kan få sett det, er essensielt.

Berit Ås er vel en av de mest oppegående og modige politikere vi har hatt, hun er over 80 men fremdeles engasjert, nå særlig ang den elektromagnetiske strålingen som hun vet hvor ekstremt skadelig er..
Oppfattet henne som ganske på linje med oss her, i det meste..
Hun sa vi kunne bare glemme Stortinget, de er under kontroll.. ja..
Da er de jo egentlig svikere.. de fortjener ikke vår stemme..

Forresten er det en ide å intervjue Berit Ås her.. det ville vært fint :-)
Hun er en legende og har opplevd ufattelig mye, i Norsk politikk osv.
En gang bodde hun hos John Lennon og Yoko Ono en periode, og en annen gang fant man ledninger inn på Stortinget fra e-tjenestenes overvåkning..
Det var den gang man trengte ledninger og det var HENNE de avlyttet :-)
Hun har kommet med mange kontroversielle og modig utspill..
Og hun er i dag opptatt de samme tingene som oss..

Ertresvåg sier: Veldig mange har heldigvis etter hvert våknet, det har jeg registrert på tallrike møter som jeg er blitt invitert til å tale på de siste par årene, men disse befinner seg ikke blant landets politikere, ennå i alle fall.
————————————————————————————————
Vel, Ertresvåg.. det har sine forklaringer..
Noen av oss har nok vært med i politikken litt, men finner jo den slags som bedrives der av intriger og de saker som man er opptatt av, som… ikke særlig interessant å bruke sin tid på..

Og heller ikke finnes partier som vi føler ivaretar oss og våre interesser..
De vil vel kanskje heller ikke ha oss, om vi sier rett ut alt vi mener..
Det passer jo ikke å være på Stortinget f eks å mene slikt..
Vi vet hvordan det gikk da Bastesen tok opp Bildenbergerne..
Hjerneslag, var det det han fikk rett etterpå?
Vel, vi har sett mye slikt også, og vi ønsker jo ikke å gå rett i døden..
Det vil ikke godtas, et ting av slike som oss, i Norge..
Det ødelegger helheten i pyramiden.. så hva skjer med oss?

Vil de godta at vi fortsetter? i så fall hvor lenge og hvor langt?
Eller vil noe gjøre for å stoppe oss og det vi gjør her?

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

La oss begynne med å komme ut av denne hersens Globalist-avtalen (EØS-avtalen) og det fortere enn fortest, men det avhenger jo av hvor mange Globalister som på nytt tar sete i Stortinget nå etter valget? Men et håp om redusering i det antallet er vel på linje med å vinne i Lotto.

I dag er jo disse Globalistene i flertall inne på Stortinget. Og EU motstanderne i flertall utenfor Stortinget.
Er ikke Demokratiet vårt definert som et “Representativt folkestyre”?

I dette forholdet avspeiler så absolutt ikke denne såkalte demokratiske representasjonen seg på Løvebakken, tvert om.

De udemokratiske kreftene ser ut til å ha god kontroll på alle partienes nominasjonsprosesser helt ned på lokallagsnivå?

Norge behøver nå et Reelt Demokrati som kan erstatte det Representative Demokrati. Norge behøver et Realdemokrati.

Efter morgendagens innsats ved ønskebrønnen (valgurnen) får vi jo se dere om våre ønsker for fremtiden går i oppfyllelse?
Kanskje like greit å stemme blankt siden de diktatoriske krefter uansett, både har og igjen får styringen med landet vårt?

La oss gjøre Nyhetsspeilet ennå mere kjent gjennom kreative tiltak, slik som f.eks beskrevet i denne teksten jeg fikk tilsendt i en e-post.

” Hei,
>
> Foreslår at nyhetsspeilet former en e-missil med linker/bilder etc. som også oppfordres til å sende vaitere og videre.
> Noe alle kan bruke istedenfor at alle sender ut litt om det og litt om det. Bombadere folk med samme mail, henvise ……
>
> De kunne også produsert plakater i nettbutikk eller filer så vi kunne bestilt hos trykkeri selv. Noen har penger til overs ennå.
>
> La budskapene bli synlige??? (ikke kyr)
>
> Jeg hverken ser eller hører noe om alt det aktuelle utenom nyhetsspeilet og e-mailer fra deg.
>
> Snakk om sovende gjeng, slik 0-satsing gjør at alt blir for sent, for tynt og bortkastet enærsji.
>
> Hva med å melde seg inn i en klubb, det blir handlingskraftig og målrettet utretting.
>
> Stille opp og demonstrere blir bare dumt så lenge folk itte skjønnè nò hvilke gærninga som toger mot oss andre rettskaftete borgare i samfunnet.
> ”

Lars Rønbeck
http://www.norgespartiet.no

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Glemte å poengtere at personen innledningsvis foreslo Posters.

Selv spør jeg hva det kan koste å trykke opp “Streamers” til å ha på bakvinduet til bilen med Nyhetsspeilets nettadresse, gjerne også Logo?

Vi er nemlig mange her nå og dette vil da bli synlig på svært mange stedewr rundt om i Norge.

Vi er nå på vei gjennom Nyhetsspeilet å bli vårt eget media.

Lars Rønbeck
http://www.norgespartiet.no

Evald
Evald
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

TID FOR REFORMER ?

Etter det som i årevis har foregått (i “demokratiets” navn) – mener forhåpentligvis flere at spørsmålstegnet skiftes ut med et utropstegn !

Hva disse reformtiltak skal innebære – må opp til debatt i full bredde.

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Bra artikkel Armin.
Ja Ertresvåg har så rett så rett. Hele ”valgkampen” har vært en eneste stor flopp. Hadde noen forventet at den skulle bli noe annet enn det den alltid har vært? Ikke jeg, og nå er jeg møkk lei hele ”valg”-greiene og krangligen om Kommunistisk ”Høyre”parti, og Kommunistisk ”Venstre”-parti.
Ahhhhh..
Det hele har plantet seg så inn i hjernen til folk at når man stiller spørsmål på et forum om hvorfor folk i det heletatt gidder å stemme, så begynner de jammen splætte meg å krangle om ”Høyre” og ”Venstre” der også.
Nei, gu’bære meg. Jeg er altså så oppgitt at jeg greier ikke utrykke frustrasjonen min en gang.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  evilbug
14 år siden

Helt Enig, Merkelig nok er også “politikere” møkklei av sin egen politisk virksomhet:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article3264331.ece

Mange stortingsrepresentanter nå mener rett før valget at årets valgkamp var det kjedeligste noen sinne med gammel piss prat om brutte k
løfter, istedenfor å realisere om muligheter i framtiden!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

TENK!!! HVOR MYE MYE MER SPENNENDE STOFF VI HAR HER!!!! :-)

Det er jo DERFOR vi synes de snakker bare piss..
For vi har gravd og graver hver dag i “the real thing”..
Lurer på om det kommer i main stram media noen gang..
Eller hvor lenge får vi holde på? Det virker jo fritt frem her..
Så det er egentlig utrolig at det går an..
Men folk som sover må få sjokk, om de forviller seg inn her, he he..
De kan jo havne her når de søker på ting på nett osv..
Det må være et sjokk for de som tror på det som serveres ellers..

Forresten mente en som jeg snakket med, at politikerne få utskrifter av det vi skriver på pultene sine daglig.. først syntes jeg det hørtes drøyt ut..
Men han forklarte at de har jo ansatt masse folk visstnok nettopp for å følge med på alt slikt som skrives om dem… og vi skriver jo om dem.. oops..
Avslører dem osv, så de leser kanskje det vi skriver fortløpende..
Skal vi bli redde da? Det må virkelig få dem til å skjelve i buksene..

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Ja, Ertresvåg har mye rett i det han sier. Jeg har jo også litt å takke mannen for siden det var “Makten bak makten” som for alvor fikk meg til å sette meg inn i ting. Det har resultert i mange bøker, fra bøker om Rife til Randolph Winters bok The Pleiadian Mission.
Alt jeg har lært gjør det enklere å velge bort negative elementer i livet.

At det har vært en patetisk valgkamp der politikeren ikke snakker om viktige ting og lyger så mye at det er en skam er iallefall sikkert. Jeg tror vi må stemme på partier som IKKE er representert på Stortinget, det er eneste måten å få inn noe nytt.

Ta f. eks. Siv Jensen som holder tale og lover “vin i butikkene”… Javel sier jeg, en “gammel” Frp velger, hadde det ikke vært mye bedre med mat i butikkene ??? Det bugner av ferdigmat med msg, giftige konserverings og fargestoffer, GMO, mat uten noe næringsverdi i det hele tatt.
Sett i forhold til at det nesten ikke finnes mat i butikkene lenger blir et slikt utspill så totalt meningsløst at jeg ikke har ord….

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Apropo valget Armin.

Her er en artikkel jeg skrev for noen år siden:

FrP = Ja til EU
http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=4186

Lars Rønbeck
http://www.norgespartiet.no

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Må videreformidle denne teksten som kom i e-post til meg:

Heisan

I forbindelse med valg(fusk)et i morgen bør denne mailen og linken være av stor interesse for alle som engasjerer seg i samfunnet.
Tom
———————————-

Svar fra nrk, Geir H:

http://bmonline.no/html/nrk_1.html

Vennligst
Bjørgulf

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

He he.. du kan få sagt det, Arifkarim :-)
Les kommentaren jeg postet nå i Hans sin artikkel om 911, del 2, om Jesuittene.. jeg tok noen kjappe søk og fikk en del brikker på plass, iallfall for meg selv.. det har vært slik fra begynnelsen.. fra Norges første statsminister, som hadde en gjeng Jesuitter boende hos seg som “rådgivere” !!! he he
Og så hadde vi det gående derfra.. og det er mer der..
Bare se nøye på mannen og hans geskjefter.. nei, jeg vil ikke si noe mer..
Tenk, helt siden 1905 og selvstendigheten og hele pakka, en konspirasjon!
Hva har vi igjen, til 17 Mai taler og annet etter at DET bedraget avsløres?
Jeg har iallfall sett det nå, om dere andre vet allerede, vet jeg ikke..
Men les kommentaren der så ser dere nok hva jeg fant :-)

« Forrige artikkel

11. september: Den virkelige historien

Neste artikkel »

Den store globaliseringsbløffen

56
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x