/

Det globale helsetyranniet

299 visninger
4 minutter lesetid
2

En bokanmeldelse av Jakob Nilsen.

Det globale helsetyranniet kommer om vi ikke stanser det

Først var det korona, så kommer WHO og vil styre over samtlige land og dermed oss alle sammen. WHO er koblet til FN som er beskrevet som et oligarki. Og vi står overfor “Det globale helsetyranniet”. Og nettopp det er tittelen på den ferske boka til Trond Skaftnesmo som har skrevet en rekke bøker. En av dem er “Vaksinetvang” fra 2020 som allerede må betegnes som en godt timet klassiker. I den nye boka har Skaftnesmo fått med seg et bidrag fra Jan Terje Voilaas.

WHO: Verdens helseorganisasjon (WHO) vil ha mer makt over landet ditt og kroppen din. En slange i logoen gir kanskje tillitt for noen, andre tenker muligens på Edens hage og syndefallet.
Ny høyaktuell bok: «Det globale helsetyranniet» av Trond Skaftnesmo.

Vaksinevirkninger

Det som slår leseren før vi kommer til WHO (Verdens helseorganisasjon), er hva de nye mRNA-vaksinene i praksis har betydd for befolkningen. Basert på grundig statistikk får vi vite mye, her noe fra vaksineprodusent Pfizer selv i perioden 1. desember 2020 til 28.februar 2021:

* Sterk menstruell blødning – 27 685 tilfeller

* Utsatt menstruasjon – 13 989 tilfeller

* Smerter under menstruasjon – 12 424 tilfeller

Når kvinner blør nedentil kan de da få barn?

Mål avfolkning

Tidligere visepresident i Pfizer, Michael Yeadon, uttalte 27. april 2021: – Jeg tror de (COVID-injeksjonene) brukes til å skade din helse og muligens ta livet av deg. Virkelig. Jeg kan ikke se noen annen fornuftig forklaring enn at det er et seriøst forsøk på massiv depopulasjon.

Så kan en spørre, anbefaler norske myndigheter og kommuner korona-vaksinene fortsatt, i dag? Svaret på det er ja. Hva er de norske myndigheter egentlig med på? Hvis de sover, er det fint om noen kan vekke dem.

Koronasertifikatet gjenfødt

Og så til WHO. Først med hjelp av EU og det konkrete verktøyet, nemlig koronasertifikatet. I sommer undertegnet WHO-sjef Tedros og EUs helsekommisær en avtale: Tedros: – Covid-pandemien understreket verdien av digitale helseløsninger for å legge til rette for helsetjenestene.

EUs koronasertifikat skal omgjøres til “et globalt offentlig gode” – og som boka påpeker: “som første steg i utviklingen av et globalt nettverk for digital helsesertifisering”. Og selvsagt handler det om beskyttelse, du trodde vel ikke noe annet? “Målet er å bidra til å beskytte folk mot helsetrusler, inkludert framtidige pandemier, og under dette global mobilitet, heter det i en fellesuttalelse fra WHO og EU.”

Vår naive helseminister med nulltoleranse for feil oppførsel

Da er vel alt i skjønneste orden? slik den norske regjeringen virker å tro. Helseminister Kjerkol: “WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel”. Går det an å være så naiv? Det høres jo nesten ut som Hitler og Stalin i uskjønn forening.

Bill Gates blir Norges nye helsekonge?

Hva slags organisasjon er egentlig WHO? Og følgelig styrt og finansiert av medlemslandene i FN ville en tro: “Vel, det stemmer ikke helt. Faktisk er 80% av WHOs aktivitet basert på private sponsorer, som vet å stille krav til hvordan pengene skal brukes.” Bill and Melinda Gates Foundation er den største private sponsor – og faktisk den neste største overhodet. Trekkes GAVI (internasjonalt vaksinefond) inn, der Gates også er med, er Gates den største sponsoren av WHO. Da blir det jo interessant at leder Tedros med i starten av pandemien utalte “test, test, test” som fikk opp smittetallene, som førte til vaksinepress, og dermed vaksiner til milliarder av dollar. Hvem var tungt inne i vaksineinvestering? Bill Gates.

Informasjon fra april 2021: “I september 2019 investerte Bill Gates opprinnelig 55 millioner dollar på en egenkapitalinvestering før børsnoteringen i BioNtech. Gates’ investering i BioNtech kan trolig være høyere. I dag er Gates’ investering verdt over 550 millioner dollar, basert på selskapets markedsverdi i skrivende stund.” (se artikkel om Gates, her). Med andre ord: Åpner vi for at Bill Gates skal styre helsepolitikken i Norge via WHO i årene framover?

WHO og Rockefeller og nazistene

Fra starten av var WHO (1948) “et privat-finansiert prosjekt. Byrået ble faktisk stiftet av midler fra Rockefeller Foundation, som også stod bak oppstartet av Folkehelseinstituttet i Norge. Rockefeller Foundation har fortsatt en mektig innflytelse i WHO.” Og Rockefeller er koblet til Hitler og nazistene, som dette utsagnet peker på:

“Dermed var I.G. Farben, selskapet som ble den tyske krigsmaskinens nøkkelkomponent, under kontroll av Rockefellers Standard Oil på det tidspunktet det finansierte 45 prosent av Hitlers valgkamp i 1930.” (se artikkel, her).

Tidligere har WHO hatt en rådgivende rolle over for sine 194 medlemsland, selv om det virket mer som en kommandosentral da pandemien ble erklært i 2020. “Fra våren 2022 ble det et tema verden over at WHO nå søker å oppnå en ordregivende rolle, altså makt til å pålegge medlemslandene visse helsetiltak.” Pandemitrakten er en av tingene, promotering av mRNA-vaksinene en annen.


Et paradoks. Som boka framhever: “Professor Jarle Aarstads analyser av 31 land, vektet for befolkningsstørrelse, har vist at ett prosentpoengs økning i fullvaksinasjonsgrad på nasjonalt nivå øker månedlig dødelighet med 0,105%. Kort sagt: Jo mer vi vaksinerer, desto mer overdødelighet får vi.”


Lakonisk: “Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor våre helsemyndigheter nekter å innrømme hva som skjer.” For ikke å snakke om WHO.

Vi er på en dødsvei – men håp likevel

Mye tyder på at vi er på dødsvei, en teknokratisk utvikling med globalistiske aspirasjoner. Hva kan vi gjøre? Flere ting, inkludert: Vær fryktløs, lær å si nei, finn ditt nettverk, selvberging, mat være medisin, kjemp for et fritt åndsliv, beskytt Grunnloven og demokratiet, lær å forstå hvordan vi trenger hverandres ytelser.

Glem ikke menneskets verdi, jfr. World Economic Forums Hararis transhumanisme: “Mennesker er nå hackbare dyr”. Kanskje lukter vi litt satanisme også i Hararis fortsettelse: “Jeg mener, alle disse historiene om Jesus som står opp fra de døde og er Guds sønn – det er falske nyheter!”

Sannsynligvis står Harari og World Economic Forum øverst på “Globalismens ideologiske maktpyramide”. Og Word Economic Forum har sterke bindinger til FN, WHO og EU. Antroposof Skaftnesmo kommer med bevingede ord fra Rudolf Steiner på slutten av sitt verk: “Hele menneskehetens moralske liv har sitt utspring i individets etiske institusjoner, som så kan absorberes av fellesskapet. Man kan også si: “menneskehetens moralske liv er summen av det de frie individer frembringer gjennom sin moralske fantasi”.

Og der motstandskreftene er betydelige, “kan vi gjøre store fremskritt på vår menneskevei”. “Det er der vi står nå, ved en ny tidsregnings begynnelse. Derfor har vi intet å frykte, annet enn frykten selv”.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
7 måneder siden

Hjertelig takk til alle dere som åpent og oppriktig informerer på de re-gjelde sannheter i samfunnstrukturer!

Det er tragiske at menneske har blitt preget med manipulerende overstyringer over generasjoner som har ført til en snikende utvikling av naivitet.

Hvordan kan vi vekke våre brødre og søstre til og forstå at det eneste som kan føre til sannheter er og tørre og ta ansvar og tenke selv?

« Forrige artikkel

Netanyahu går amok, den gale hund

Neste artikkel »

Myndighetene på glattisen i håndtering av pandemien

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x