Fascisme overtar for demokrati i Norge

8.1K visninger
4 minutter lesetid
81

Nå er det like før stortingsvalget og nordmenn flest tror de velger inn folkevalgte som tjener sine beste interesser i det politiske maktspillet. Slik er det bare ikke. Ferske nyheter viser hvordan systemet egentlig fungerer bakom kulissene.

Folkevalgte politikere opparbeider seg offentlig tillit og sosial gjenkjenning gjennom å være aktive i sine politiske verv, samtidig som de nyter stor sosial status og får godt betalt. Når de går av tilbys de ofte fete stillinger i næringslivet. På denne måten opptrer de som agenter for å påvirke lovverket regjeringen fra innsiden. De kjenner spillereglene. De fortsetter å opptre offentlig, som om de fortsatt er politikere mens de fronter en skjult agenda som tjener kun de interessene som bransjen de nå arbeider for måtte ha. Praksisen er kjent i USA som ”svingdør-politikk”.

Belønningen for å være grei mot næringslivsinteresser mens en er politikker, er en fet stilling i en eller annen industri som sikrer de luksus livet ut. Det er også slik at grensene mellom politiske beslutninger og næringsinteresser hviskes ut og det er aldri til fordel for flertallets borgerlige interesser. Det kalles fascisme. Svingdøren svinger begge veier. Den belønner politikere og den gjør det mulig for næringslivsledere å komme inn i politikken. Et godt eksempel er Visepresident under G. Bush – Dick Cheney, som ledet Haliburton – er det rart det blir mye krig og privatisering av militæret når en våpenselger inntar det Hvite Hus? Tilbake til Norge – listen er faktisk nokså lang men la meg bare nevne Norges ”mor” Gro Harlem Brundtland – Statsminister, Lege, Sjef for WHO (som viser seg å stå bak Codex og mye annet samfunnsfiendtlig) og som rådigiver for Pepsi – hallo sukker og aspertame! Rundt denne damen svinger det virkelig!

Du trenger å være klar over at Codex regulering som kommer til neste år er en verdensomspennende overtagelse det meste som har med mat, vitaminer, mineraler og kosttilskudd å være. Med loven i hånden kommer er det de store aktørene, som Monsanto, som har bestemt at all kjøttproduksjon skal fremmes med hormoner, alle dyr som skal oppavles til mat skal ha chips for sporing, 7 av de 10 mest giftig stoffer vi vet om er da tillat i maten vi spiser og vitaminer, mineraler og helseprodukter blir ulovelig – bare kan foreskrives av lege og da til veldig lave doser. Det går rykter om at selv grønnsakshager kan bli forbudte – som en omgåelse av industriens makt til å tvinge i deg giftig mat. Codex, opprinnelig fra WHO er et godt eksempel på verdensomspennende fascisme!

farmer3_dees

Karita Bekkemellem – nå som tallskvinne for legemiddelindustrien

Karita Bekkemellem  var intervjuet i fredagens TV Nyheter med en kommentar om at SV-Lege Olav Gunnar Ballo nekter å la seg eller familien å vaksinere mot svineinfluensa. Ballo mener at når GlaksoSmithKlein krever ansvarsfritaket for eventuelle skadelige bivirkninger på bestillingen på 650-millioner kroner vaksiner så blir han mistenksom på kvalitetskontrollen som bedriften bruker. Legen nevner at vaksinen kan være langt mer farlig enn selve svineinfluensaen. Hans påstand stemmer veldig overens med den Østerrikske journalisten Burgermeisters anmeldelse av Bakster og WHO, m.f. for biologisk terror og konspirasjon for å begå massedrap med en vaksine mot et virus som er skapt i laboratorier som får økonomisk støtte fra WHO.

Karita Bekkemellem var veldig kritisk til holdningen til Ballo.  Min automatiske reaksjon på denne negative kritikken var at det kom fra en norsk politikker som er meget godt kjent blant folket – og dermed veier tungt i det kollektive ubevisste som autoritet og myndighet. Bekkemellom sa,  ”Det er med på å skape uttrygghet i befolkningen med den fagkompetansen som lege (at han nekter å ta vaksinen) … Det viktigste er hva norske myndigheter anbefaler ute. ” Selvfølgelig mener hun at de vet hva som er best for oss – ikke sant? Denne setningen ringer som et hypnotisk forslag – den har vi hørt mange ganger. Budskapet til Karita Bekkemellem impliserer at vi oppmuntres til ikke tenke våre egne tanker om hva som er bra for oss og heller ikke ta ansvar for hva vi vil putte i oss av gift og fanteri fra en farmasøytisk industri som ser frem til å tjene milliarder av kroner på å tilby en kur til et problem de selv har aktivt deltatt med å skape – sammen med WHO. Hva kan få Karita Bekkemellem til å komme med en slik anbefaling? En skulle tro at hun er begynt å arbeide for industrien. Vet du hva, det er nettopp det hun gjør. Hun er blitt direktør for Norges legemiddel industri!

Denne nyheten på Norsk TV er ikke nyheter – men propaganda – gratis reklame fra Norges legemiddel industri – overlevert av en person som du tror fortsatt er politiker. Det er ikke noe rart at hun norske myndigheter med å si, ”Norske myndigheter har håndtert situasjonen på en veldig profesjonell og god måte og legemiddelindustrien har tatt ansvar med å produsere en vaksine på et tidlig tidspunkt for å tjene befolknings behov.” Er denne påstanden egentlig sann?

Evidensen tilsier at det er grunnlag for å påstå at Norske myndigheter har håndtert svineinfluensasaken med anbefalt vaksinering av hele befolkningen fra WHO som en tankeløs nikkedukke. De har gjort akkurat slik som sine ”handlere” har anbefalt. De har også takket ja til å fjerne kvalitets krav og ansvar fra leverandøren mens de labber ut 650-millioner kroner. Husk at Norge har dårlig råd og derfor er det ikke vann i mange av svømmebassengene på skoler rundt omkring. Andre land har fortsatt omtanke for sine borgeres helse og sikkerhet. De har nektet å ta i mot noen vaksinetilbud – Checkoslovakia har sagt nei til vaksine på grunn av frykt for mangelfull forhåndsprøving.

Når staten handler slik at de tjener næringslivets beste interesser fremfor sine borgere er det grunn til å gjøre en aldri så liten vri på stemmekriteria nå til høsten – hvilken parti har mot til å si nei til påvirkning fra næringslivet, bilderburgere og de som ellers måtte ha interesser i å frata Norge suverenitet, integritet og evnen til å bestemme selv hvilken vei vi går. Å, Karita, du har mistet din troverdighet og din integritet da du ble kjøpt opp av legemiddel-industrien. Nå kan du bare tie stille! Vi gidder ikke høre mer fra deg om hva du eventuelt måtte mene.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

81 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Hvem styrer Soros,hvem styrer Rotschild,hvem styrer ?.Forslag,Wallenberg..Det blir som ett garnnøste,bare dra i tråden.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Jeg er fullstendig svimeslått,Den Dype Staten,hva og hvem er de ?.Er det de som krøp opp mot og gjennom India mot Kina med sine Ostindiske skip,kjørte Opiumskrig inn i Kina ?.Kan det ha vært den engelske krone ?.
Hvem har kontroll over den dype Staten.
Kan det være telecom ?,kan det være kraftindustri ?.Hvem styrer disse Gigantene ?.Kan det være Erickson,,kan det være Wallenberg ?,kan det være de neutrale statene ?.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

En trenger kun å sitere EU sjefene, De sier jo direkte at demokrati ikke er liv laga.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Riktig!
EU er ikke, og vil aldri bli noe demokrati. I Nebukadnesars drøm er tærne av leire og metall, og det er vanskelig med en solid enhet på et slikt grunnlag. Da må noen ta makten og bestemme mot og over flertallet om nødvendig. En slik makt kan og vil bli misbrukt på det groveste på en slik måte verden aldri har sett før. Det blir et sant helvete for dem som ikke lar seg kue. Antikrist vil kreve tilbedelse eller død………………………..

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Her er en god en, noen prøver å finne ut hvem som har valg sjefen for EU.

Videre, hvis noen vil sitere fascist meningene til EU sjefene, så er intervjuene fra utdelingen av “krigsprisen” utmerket kilde materiale.

Mona Andersson
Forfatter
10 år siden

I en krig hvor partene skyter mot hverandre er selvsagt fienden den som skyter mot deg. Spørsmålet er da, hvem står bak de som skyter. Hvem gir ordre om å skyte?

Selvsagt sersjanten, som er troppssjef hos motparten. Men sersjanten fikk ordre av kapteinen, som er kompanisjef. Som igjen fikk ordre av distriktssjefen. Som igjen fikk ordre fra brigadesjefen. Som igjen fikk ordre av general for hæren, flyvåpenet eller marinen. Som igjen fikk ordre av forsvarsministeren. Som igjen fikk ordre av statsministeren. Som igjen fikk ordre av koalisjonen av statsministere. Og det er nå det begynner å bli vanskelig. Hva med kommandoforholdene videre oppover? Man kan si Illuminati står bak og dermed ha et minste felles multiplum. Dette er plattformen til Nyhetsspeilet. Ikke dumt.

Hvem og hva er så Illuminati? Her finnes mange gode forslag. Jeg er disippel av Nathanael Kapner som sier: Illuminati er Jødemakten.

http://www.realzionistnews.com

Nathanael Kapner sier: Følg pengene. Hvem eier pengene og kontrollerer pengeinstitusjonene: Jødemakten. Hvem eier Bank of England, jo familien Rothschild fra 1815. Hvem eier og kontrollerer FED i USA, jo familien Rothschild gjennom åtte av sine banker.

Jødemakten eier pengene i Sveits, ikke sveitserne. Sveitserne er ansatte hos Jødemakten som eier bankene i Sveits. Rothschildfamilien tok over Sveits i 1804 etter at deres mann, Napoleon Bonaparte, okkuperte landet i 1798. Rothschildfamilien satte deretter opp alle sine karteller herfra og fikk sveitserne til å jobbe i sine banker noe de gjør fortsatt.

I 1823 tok familien Rothschild over Vatikanets finanser etter å ha ydmyket pavestolen og tatt denne til Paris en periode. Derfor kontrollerer Rothschild og deres Jødemakt Vatikanet og Jesuittordenen. Følg pengene.

Verdens seks millioner frimurere kontrolleres av de 750 000 som er organisert i det rent jødiske frimureriet B’nai B’rith. Som igjen er kontrollert av den Jødiske Verdenskongress. Som igjen er kontrollert av Rothschild-imperiet.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mona Andersson
10 år siden

Hvorfor lar 6 millioner frimurer idioter seg kontrollere av kriminelle?

Hvorfor varsler ingen i eksempelvis regjeringa, monarkiet, folkehelseinstituttet og amnesty internatioal folket om stor fare og faktisk istedet bevisst bidrar kontinuerlig til å robbe, svindle, sykeliggjøre og myrde borgere inklusive barn?

Hvorfor vil nesten ingen nevne eksempelvis Abel Danger, swiss nazi knights templar, Serco og svinesprøyte terroren i 2009 som faktisk fortsetter den dag i dag i andre kriminelle prosjekter mot befolkninga?

Hvorfor vil ingen ansvarlige nevne og stoppe forgiftninga og krigføringa med eksempelvis chemtrails, gmo, vaksiner og kriminelle NATO?

Hundretusener i Norge er informert med beviser om disse farene og hva som foregår, men nesten alle bidrar til denne kriminaliteten, faktisk også mot seg selv og sine, uten å varsle og yte synlig motstand, forøvrig er en konge en person som alltid skal ta standpunkt og varsle om fare, det skjer ikke i Norge

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mona Andersson
10 år siden

The Zionist Criminal Network of Chicago – Crown, Pritzker, Klutznick: B’nai B’rith “Elders of Zion” – “Crown” (Krinsky) Clan’s Immense Influence at Northwestern University – Lester Crown, Zdenek Bazant, W. Gene Corley, and the 9/11 Cover-Up – Identify, Shame, Blame the Real Culprits http://www.abeldanger.net/2014/05/the-zionist-criminal-network-of-chicago.html

Quote: Source: Christopher Bollyn http://www.bollyn.com/ Chicago’s Elders of Zion and Obama’s War for Profit. Updated October 14, 2011. (New material on the secret visit by Israel’s chief of military intelligence to Lester Crown in 2010 urging U.S. action against Iran and Obama’s support in Aspen.). Israeli general Amos Yadlin traveled to Chicago in an effort to enlist [Lester] Crown’s help in convincing the administration to attack Iran. – “Israel, Big Money and Obama http://www.counterpunch.org/2010/08/20/israel-big-money-and-obama/ “, 20 August 2010. “The demonstrators probably ought to be demonstrating in front of Congress, the White House, and the secretary over at Treasury.” – Rep. Spencer Bachus http://blogs.wsj.com/washwire/2011/10/06/rep-bachus-wall-street-protesters-should-be-demonstrating-in-d-c/ (R., Ala.), Chairman, House Financial Services Committee, “Rep. Bachus: Wall Street Protesters Should Be Demonstrating in D.C. http://blogs.wsj.com/washwire/2011/10/06/rep-bachus-wall-street-protesters-should-be-demonstrating-in-d-c/ “, Washington Wire, 6 October 2011. LETTING OFF STEAM OR CHANGING THE REGIME? – The anti-war protest movement has finally gotten on its feet in Washington, D.C., but can the protest movement in America have any meaningful effect on the political system if it does not articulate any specific demands? The mass protests across the Middle East have all had the same clear goal from the beginning: the removal of the ruling regime. What do the protestors in America want? Do they even know what they want? Because the scale of the war-for-profit scam is so immense, an example comparing what the money wasted on the wars could have bought for the American people is helpful: The U.S. military spends an estimated $20 billion a year just to air-condition its tents and bases in Iraq and Afghanistan. This is equivalent to 20 years of funding for Amtrak, the sorely neglected U.S. passenger rail system. The U.S. military spends about $20 billion annually to air-condition tents and temporary structures in Iraq and Afghanistan, more than the U.S. spends on its passenger rail system in 20 years. ..

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Mona Andersson
10 år siden

“Mona Andersson”:
Hvis det var/er slik du skriver, så ville denne jødemakten du skriver om bedrive en sovende makt som i det store og hele kritiserer seg selv. Det blir jo en tanke dumt. Media som skulle være kontrollert av jøder er bortimot 100% kritiske til den lille jødestaten. FN har de da heller ikke fått sving på, siden størstedelen av pekefinger resolusjoner derfra rammer Israel.
Hvis man kommer med så absolutte påstander som du gjør må den finnes så pass mye logikk i dette at det er spiselig for allmuen. Det er det ikke…………….

Mona Andersson
Forfatter
Svar til  Falcon
10 år siden

Antihvite, men fornøyelige Sean Hross fremstiller romersk hilsen som nazihilsen, i nyere tid brukt i USA frem til 1942 og i Sovjet av både Lenin og Stalin.

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/

Hross bruker sin T-skjorte med bilde av en svart sau som tar en hvit sau bakfra. Den tidligere leiesoldaten, sier han kjempet i Afghanistan mot Sovjet, er både i form og innhold gjennomført antihvit og propaganderer også for Rothschildstaten Israel.

At frimurerne bruker sol-symbol, Iris-statue og statue av den hellige gral betyr ikke at de selv stammer fra faraoene. Kommunister stammer ikke genetisk fra Lenin om de bruker samme symbol, hammer og sigd. Frimurerne har overtatt samme seirende symbolikk som egypterne hadde brukt i 3 500 år inntil Romerriket satte forbud år for dette 31 fK. Egypterne byttet ut Osiris, Isis og Horus med Josef, Maria og Jesus. I 300 år brukte de ankh-symbolet for Jesus, det samme som for Horus tidligere. Dette ble slutt da Romerriket selv antok kristendommen i 325 eK og byttet ut ankh med korset. Begge to 6 000 år gamle symboler. Korset forestiller koordinatsystemet hvor x-aksen er kvinnen, moder Jord og y-aksen er mannen, det erigerte lem over origo og det slappe lem under.

Det finnes 26 andre historiske paralleller på en treenighet, etter modell av Babylons Cush, Semiramis og Nimrod, hvor et ektepar har en guddommelig sønn som er befruktet av Gud og ikke av ektemannen. I Babylons tilfelle giftet senere adopterte Nimrod seg med sin mor Semiramis.

For Egypt ble trioen hetende Osiris, Isis og Horus.

http://ministeriomisionerodepoderenjesus.blogspot.no/2010/11/semiramis-priests-nimrod-tammuz-and-his.html

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mona Andersson
10 år siden

BREAKING NEWS: THE JESUIT BLACK POPE RESIGNS! http://www.ascensionwithearth.com/2014/05/breaking-news-jesuit-black-pope-resigns.html

Alberto Rivera and others speak of jesuit, jesuits, infiltration, full version, the society of Jesus http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1824&start=1

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Mona Andersson
10 år siden

Jeg har selv følgt Sean H. i noen år nå, men nå ser det ut til at hans kanaler på youtbe er slettet, finner ingen info om dette på nett.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
10 år siden

Stop The Criminal Swiss Nazi Templars of Octogon https://www.youtube.com/user/giureh/videos

Stop The Criminal Swiss Nazi Templars of Octogon https://www.youtube.com/user/chatzefratz/videos

Det eksisterer et stort antall kopier grunnet den store interessen

Albert Pike swiss right hand Phileas Walder, Palladian order, US civil war & Lincoln assassination + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1953&start=1

Quote: OCTOGON`S INVOLVEMENT IN LINCOLN`S ASSASSINATION AND THE US CIVIL WAR BECAUSE OF SLAVERY`S BIG BUSINESS AND TEMPLAR`S OCCULT OF THOSE CONFEDERACIES

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
10 år siden

Ref. lenke i forrige kommentar, av en eller annen grunn fungerer ikke alltid klikk-lenke funksjon på siden, oppsto noen timer siden, feilmelding sendt til diverse leverandører, men følgende fungerer alltid

Albert Pike Swiss right hand Phileas Walder, Palladian Order, US Civil War & Lincoln Assassination +

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Vi krever gransking av barnevernet, Trondheim 2. mai 2014, Bjørn Johansen + https://www.youtube.com/watch?v=nLKam0E8Z-g&index=1&list=PLqQQFOVUZBLghMUG2VVWB_WlUpRcMJeRH

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Psykiater blir ny politidirektør!!

Psykiater Øystein Mæland blir ifølge VG Nett ny politidirektør.

Psykiater og tidligere statssekretær Øystein Mæland (51) blir ifølge VG Nett ny politidirektør. Han etterfølger Ingelin Killengreen som i I februar 2011 ble utnevnt til departementsråd i Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10093951

Otto
Abonnent
14 år siden

Følgende e-post mottatt, med kopier til fler,

+{

Otto, thanks…

…the general population do not understand how dangerous psychopaths are. somebody sent an email to me the other day how this money creation system works to the psychopaths great advantage, of course, the entire paradigm we are forced to live in vets psychopaths into positions of power, e.g., corporations are psychopathic.

I, Psychopath (2009)

…in ancient times psychopaths were either kicked out of the tribe or they were killed for the ultimate survival of the tribe.

…if Letters of Marquise and Reprisal (term coming for the glossary on Abel Danger) are issued to recover $55 trillion banked at 10 Downing Street, perhaps there should be a ‘kill’ clause attached and I am deadly serious.

…just like the medical/pharmacological cartels, it’s all militarized, these people sit around and design drugs for every human idiosyncrasy one could possibly imagine. Why, because the Diagnostic and Statistical Manual: Mental Disorders (DSM-IV), the bible of mental disorders and more commonly referred to as the DSM, was designed out of the military mission to classify a comprehensive system of mental disease. Do a google search for drug sales in America by specific manufacturer…it is now terminal.

…as far as I’m concerned these people are trying to kill me and I have every right to shoot back.

Forward with intensity…

}+

I e-mail forut for dette er blant annet disse nevnt,
The Cover-Up Ctte Gov Rfrm Investigat-Mercury/Vaccine/Autism
Mysterious Deaths of 911 Witnesses

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

For ordens skyld, e-posten som er referert er fra Japan

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden
ye
ye
Abonnent
14 år siden

“Den Europeiske Union bør bli ledet til å bli Super-Staten uten at dets befolkning vet hva som foregår. Dette kan oppnås ved trinnvis måloppnåelse, hvert av dem kamuflert med økonomisk begrunnelse, men som eventuelt fører til og irreversibelt leder til en føderasjon.”

Jean Monnet, én av grunnleggerne av EU
http://www.nocodexgenocide.com/page/page/3780258.htm

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Karita kaster kampesteiner i glass-palasset !

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i Legemiddelforeningen beskylder vaksinemotstanderne for å ville tjene penger på å advare godtroende mennesker mot å la seg vaksine-forgifte:

“Nå ser vi jo at vaksineringen blir viktig, derfor synes jeg det er trist og beklagelig at det er andre som prøver å reise den grønne fanen for å gjøre butikk på det selv, sier Bekkemellem.”
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=582635

Nå er vel ikke akkurat profittmotivet fraværende hos den internasjonale medisinske forgiftningsmafiaen (også kalt legemiddelindustrien) som Karita nå bestyrer den norske avdelingen av.

Hvorfor er det så mange blant publikum som nå er fed up av overfladiske propagandautspill fra personer på innsiden av helse-Norge, og så lite medisinsk-faglig fakta og argumentasjon ?

Her er et eksempel: Føler Karita som kvinne (og mor ?) noen somhelst bekymring for at et stort antall intetanende norske kvinner nå skal la sine barn, det aller kjæreste de har i denne verden, bli påført hjerneskader og nervesykdommer og autisme av det helseskadelige kvikksølvet i svine-sprøyta Pandemrix ?

Har Karita i det hele tatt vurdert det faktum at myndighetene i land som Sveits, Tyskland og Frankrike har satt foten ned for injisering av gravide med kvikksølvholdig serum ?
”Mener gravide bør ha annen vaksine enn Pandemrix”.
Se: http://www.aftenposten.no/helse/article3322366.ece

Hvis kampesteinkaster Karita var i stand til å mobilisere så mye som et ørlite snev av medmenneskelig omtanke for andre i dette landet, på tvers av legemiddelindustriens hyperkyniske profittinteresser, så ville hun jo ha sett at Pandemrix-stopp i Norge jo ville ha åpenbart en gigantisk ny fortjenestemulighet for slangeserum-industrien hvis interesser hun nå forvalter.

GSK har jo eller vil jo få sine 650 mill. kr. ++ for de 9,4 millioner doser som så fremsynt ble bestilt via vaksine-Jens Stoltenberg i juli i fjor, selv om ikke en eneste dose mer vil bli levert eller benyttet i Norge.

Så dersom norske helsemyndigheter nå viser ansvarlighet og tilbakeholdenhet og velger å destruere de gjenværende Pandemrix-partiene som farlig spesialavfall, for istedet å satse på tilsetningsfrie vaksiner som er mindre helsefarlige enn “djevelserumet” Pandemrix så vil jo en ny gullgruve åpenbare seg for den norske legemiddelindustrien…

Kan det ha vært en strategisk og kommersiell mega-blunder av legemiddelindustrien å la seg blende av Ap-Karita’s partibok uten først å sjekke hverken om hun har hjertet på rette sted eller om Karita har kremmer-antenner ?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

AP-politiker Karita “mange-bekker-renner-gjennom” sa i vinter at hijab, ja det er på lik linje med kvinnelemlestelse – ja du leste riktig. Hijaben har sylskarpe kantlinjer som kan skjære av deg hodebunnen; eller være like undertrykkende for en kvinne som å miste klitorisen sin. Seksualitetens drivkraft, som noen gale muslimer mener må fjernes så jentene ikke vokser opp med sexlyst. Det skjer for øvrig kun i Somalia, men det er en helt annen sak.

Det er nettop dette hun prøver å gjøre, å få deg til å se på en helt annen sak: hun sammenligner klitoris-avkutting med å dekke til håret sitt med et stykke tøy.

Etter hennes rabiate utspill for Arbeiderpartiet, fikk henne topp jobb hos legemidelindustrien. Politikere har ingen ting å gjøre i den bransjen, her er det klart og tydelig legemidelindustrien som desperat trenger et kjent Pr-kåt ansikt til å stå fram og juge med godsamvittighet om at vaksiner og legemidler er svaret på alt, samtidig som hun skal overbevise 4millioner nordmenn om at kosttilskudd skal bli ulovlig etter 31desember 2009 når direktivet trer i kraft.

Jeg er helt enig med Mike, det er klare tegn til facisme i dette landet, når stortingspolitikere og store mulitinasjonale selskaper sover i samme seng.

Hva vet Karita om medesiner bortsett fra legemiddelindustriens egne “betalte” forskningsresultater? Hvis medesiner og legemiddelindustrien virkelig er det eneste som “helbereder” – hvordan forklarer du Cannabis bruk lindrer og faktisk gjør livet bedre for folk med artritis, MS, Leddgifkt, Øyekatar, kronisk smerte, migrene.. En person med artirits hadde ikke mulighet til å taleformulere seg da han skjelv for mye, med all medesiner og kjemikalier denne sykdomsgruppen har gått igjennom, så var det ingen ting som virket som naturlige medesiner, personen kunne roe seg ned for første gang på lenge , og faktisk snakke og fungere normalt etter å ha innhalert cannabis.

Cannabinoid System in Neuroprotection – Raphael Mechoulam (part 1 of 5)
http://www.youtube.com/watch?v=Wmqh1Q2cnD0

Karita bør vurdere å oppheve legemiddelforbudet mot cannabis, og godta den nyere forskningen som tilsier alt legemidelindustrien har forsket fram til, har vært 60-70år gammel disinfopropaganda, betalt av skattepengene dine.

Snart kommer blåbær på resept, blir morro og se hvordan Kartia skal lure seg unna den..

Hvordan kan du si at det ikke finnes naturlige måter å forebygge imunforsvaret mot en vanlig influensa sesong? Spis en hel rå løk 3ganger i uka og be dem stikke sprøyta i seg selv..

Otto
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Angående presentasjonen du nevner, Cannabinoid System in Neuroprotection – Raphael Mechoulam playlist http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M4941 .

Forbudet mot cannabis hadde ikke noe med rusmiddel problematikk å gjøre. Rus fra marijuana som gjør folk glade og snille er ikke bra for krigsindustrien. For at en elite skal herske, må folket sloss og alltid trenge hjelp, ref. hegelian dialectic. Alkohol og medisiner som skaper psykoser og aggresjon er bedre verktøy for fascistiske eliter.

Forbudet mot cannabis planten ble gjennomført som et stort overgrep mot jordas befolkning og miljø, som en ren forretningsmessig og politisk operasjon, fordi cannabis planten en gang har blitt og kan anvendes til titusenvis av særdeles nyttige produkter, inklusive medisin, mat, energi, klær, etc, og alle naturprodukter. Bak forbudet av cannabis finner man mye av samme internasjonale banden som de som står bak vaksine-regimet, også derfor en selverklært helsedirektør i fhi, en av mange og som er direktør i en privat bedrift folkehelseinstituttet med hemmelig regnskap, snakker som om han er Gud, også på TV2 tabloid i kveld, for enkelte av påstandene han kom med var programmessig salgsteknikk, i dette tilfellet salgsteknikk for et produkt som beviselig er giftig, basert på tidligere erfaringer, se Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

Om cannibas’ historie, mangfoldige anvendelsesområder, etc, se The Hemp Revolution Documentary, og THE WAR AGAINST US ALL: SOLUTIONS TO MANKIND’S PROBLEMATIC FUTURE [Part 2] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1405&start=1 .

Angående Karita Bekkemellom’s uttalelser på TV2 tabloid i kveld, hun klarer ikke å dokumentere sine påstander, og hvis hun mot all formodning skulle komme til å legge fram dokumentasjon, kan denne lett avvises på grunnlag av forskningsrapporeter og data fra mange uavhengige kilder, en som ble nevnt var Cochrane http://www.cochrane.org/ .

Min konklusjon er klokkeklar, med begrunnelser, advarer sterkt mot å motta vaksine, Pressemelding, det vil si melding til bl.a. pressen, 4. november 2009 http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/en-demonstrasjon-fra-fremtiden/comment-page-8/#comment-9099 .

trackback
14 år siden

[…] å se denne tvangspålagte tausheten som annet enn en barsk innrømmelse overfor realitetene: norske politikere har godtatt at de store, livsavgjørende politiske spørsmål ikke kan, eller ikke skal, fram i […]

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Samme her Mike :) Blankt..

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Nok en vanlig dag i verden.
Venzuela fant verdens største oljefelt i går, i dag blir dem ramma av et stor jordskjelv…….. Lukter litt HAARP.
Britiske SAS trener opp Lybiske hæren til og bli super soldater og har gjort det i 6 mnd og britiske BP fikk stor oljekontrakt i Lybia, Den Lybiske terroristen fra lockerbie ble satt fri. Hmmmm……..

Norman Borlaug som fant opp GM mat og den grønne revulusjonen er død 95 år gammel i dag og samtidigt så tala han varmt for befolkningsreduksjon og kjempe hardt for det.
Hmmmmm….. lukter litt når en som vil redusere verdens befolkning samtidig skal bestemme hva vi skal spise…….
Spør du meg så burde fyren hengt seg for lenge siden vist han ville bli tatt seriøst
Men er vel lettere og redusere andre en seg selv…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

“Skjelvet målte 6,4 på Richters skala og hadde sitt episenter i havet 110 kilometer vest for hovedstaden Caracas.

Skjelvet førte til strømstans i hovedstaden, og mange mennesker flyktet ut i gatene. Imidlertid skal ingen av landets oljeinstallasjoner ha fått skader”

Haahahhaha… Målrettet angrep!
http://www.haugesunds-avis.no/article/20090913/NTBHAFEED/909130308/-1/RSS

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

I går kom det fram at regjeringen i løpet av kort tid har gitt en rekke sentrale styreverv til partifeller eller personer fra den rødgrønne alliansen i selskaper der staten har hel- eller deleierskap, slik at forholdet mellom den borgerlige og rødgrønne andelen av slike styreverv er forrykket.

– Dette ligner på mafiaens metoder. Venstresida gir avdankede politikere, venner og familie posisjoner bare fordi de har tilhørighet i partiet, hevder Sandberg.

Er vist sånn vår kjære folgevalgte grabber til seg penger og makt

http://www.abcnyheter.no/node/32919

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Korporativisme har sine røtter i Norge helt siden andreverdenskrig. Vi har sett hvordan arbeiderpartiet “skapte” lover bak lukkede dører for å ivareta elitensinteresser sammen med de andre partiene. Så dette er jo ikke noe nytt du nevner her, smurfen. I USA (demokratiets skam) er situasjonen faktisk mye verre enn det her :)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Vandalf!

Takk for denne informasjonen så vet jeg ihvertfall hvordan Dagbladet har utviklet sitt “system!”

Jeg vil allikevel herrettter benytte andre bogger på internett for å få ut mine oppriktige synspunkter om det ene og andre. Det jeg desverre har fått erfare, og sikkert mange med meg, er altså denne begrensede yttringsfriheten endel aviser her i landet legger opp til, har man for eksempel sitt kritiske syn på politikken som føres, legemiddelindustrien hvordan den er med på å svekke menneskers helse, mat som forgifter m.m. Jeg har opp- levd mer enn en gang at aviser ikke vil ha mine kommetarer eller innnlegg inn, som for eksempel Aftenposten og ABC nyheter som faktisk har stoppet meg for å i det hele tatt få lov til å kommentere etter at jeg yttret min mening mot enn kommentator som roste legemiddelindustrien for giftmedisiner jeg selv vet har tatt livet av unge som har hatt det psykisk tungt her. Men frekke nok er ABC nyheter og andre aviser som fjerner mine kommentarer til å ringe meg like etterpå for å få et interjuv med meg om en eller annen sak som gjelder barn og unges helse! Jeg bad ABC for knappe dager siden om å overhodet aldri ringe meg mer. Jeg lar mge overhodet ikke krype for noen av disse avisene. Da får jeg heller på min måte spre min budskap ut på andre måter. Men Vandal, jeg har også denne sterke intuisjonen om at det ofte ligger andre momenter bak som stopper disse avisene fra å legge ut visse innlegg! Ihvertfall når det gjelder åpenriktige kommentarer om politisk svikt her i landet. Nå er det valg, og da er det visst viktig at de smilende politikerene man finner på avisenes førstesidestoff ikke blir gjort til “latter” for deres enten valgfusk eller lureløfter!

Jeg har selv mot min vilje stått som medlem i et parti her i landet som jeg i ettertid har gått ut og kritisert noe stort. I begynnelsen var det faktisk avisen som ville ringte meg opp og var helt hypne på å få inn min kritikk om dette partiet inntil jeg selv begynte å forsvare meg med kommentarer mot folk som bevisst prøvde å “felle meg” i forsvar for dette partiet. Det var kommentarorer, der den ene blant annet kalte seg for “NWO – ninja” (Ny verdens orden kriger) som et eksempel!

Og med disse holdningene man finner i norske aviser, der avisene fortsetter i det uendelig å legge inn mobbekommentarer fra de samme menneskene som kun er ute etter en ting, nemlig å stoppe et menneske fra å rette sitt kritiske syn på landets maktelite og de som finnes rundt denne, vel, så har jeg bare ett ord å tilføye og det er ordet; KORRUPSJON!

Jeg er klar over Vandal at man skal være forsiktig med å ytre seg slik at en kommentar blir direkte frastøtende med for mye utskjelling osv. Men når det er sagt, så har man i all sin tid funnet avisene fullstappede med utskjelliende kommentarer der også politikere skjeller hverandre ut, til og med oppfordrer menneskemengden til å gå til opprør mot en politiker! Hvor går grensen for yttringsfrihet da! At de fritt kan tillate seg å oppvigle til både gateopptøyer, rassisme og hatekommentarer fra mennesker her i dette landet?

For er det noen som har skapt opptøyer, rassime og sinnene i “kok” hos landets befolkning en årrekke, så er det nettopp politikeres mangel på vett og forstand! De øser fritt ut sin “galla” om sin partimotstandere og pøser på med feilinformasjon/propaganda til egen fordel!

Og ved at yttringsfriheten er begrenset for oss vanligstilte borgere men ikke fra politikere her i landet, kan man si at dette er fasisme nok i seg selv – mener jeg!

Ha en flott helg Vandal!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Etter å ha sett kveldens partilederdebatt på TV-2 så skjønner jeg godt de som velger å stemme blankt…

Mye kakling og samme programforpliktede oppramsing av egen fortreffelighet og motstandernes elendighet, kort sagt politikerpreik uten nevneverdig substans.

Hvor er visjonene? Hvor er viljen til å løse de uttålelige forholdene i helse – og omsorg? Hvor går Norge?

Dette fikk vel ingen noe fornuftig svar på i kveld i det som i følge TV-2 skulle være valgkampens viktigste partilederdebatt.

Fremdeles krangler man om snøen som falt i fjor, fremfor å¨forberede “neste vinter”…

Politikerne er så redde for å miste mandater på Stortinget at de glemmer det faktum at de er folkets og ikke partiets tjenere…

God helg til deg også, Lise!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Folkets tjening? Hallo? Jeg trodde vi bodde i et “demokratisk land”!

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

He he, folkets tjening, politiske institusjoner ble for det første stiftet for å ivareta elitistenes interesser og deretter folkets interesser om eliten har det i sin agenda. Hvorfor er det så vanskelig å innse det for andre?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

PS: Lurer på om Dagbladet tok meg ut fordi jeg la inn en link til Nyhetsspeilet med artikkelen der det blir stilt spørsmålstegn ved om Statsminister -Jens Stoltenberg er jøde?

Hm… nei, det kan det da ikke være! At det skulle tenkes at statsministeren selv forlangte dette!!!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Hei, Lise!

Kommentaren din ligger der den (nederst på side 1). Dagbladet har en finurlig greie med at innleggene forsvinner nedover tråden etter at de har lagt ute noen minutter. De innleggene som har flest anbefalinger forblir øverst. Dette har ergret meg flere ganger da nye innlegg automatisk havner “i glemmeboken”

Du kan imidlertid sortere etter dato (øverst i komentarfeltet) og ikke etter anbefalinger;o)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)

La meg referere til selve overskriften til denne artikkelen:
“Fascisme overtar for demokrati i Norge!”
Facismen i dette landet viser seg og være et realistisk faktum, skal man ta i betraktnings medias pluttselig stopping av yttringsfrihet fra vanligstilte borgere. På Dagbladets internettside i dag den 12.09 2009 finner man en side fullstappet av kommentarer om hva leserne mener om valget og hvilket parti somman tror blir de “store vinnerne. Full debatt om om valget med andre ord. Selv fikk jeg min egen bloggkommentarside og la inn først en kommentar. Den kom inn. Så sendte jeg en ny kommentar , et svar på en som rakker ned muslimer for fote, på en vulgær måte og bare for å rakke ned for å bli populær blant andre FrP tilhengere. Jeg reagerte på hans kommentar og skrev min kommentar om den sviktende integreringspolitikken vi har i dette landet som nettopp er en stor årsak til at både rassisme oppstår og opptøyer mellom norske gjengrupper og utenlandske. La ved en link inn til en artikkel om ovennevnte problemstilling.

Det passet visst ikke Dagbladet min kommentar siden den først kom inn ble tat ut like etter! Så ser jeg en kar som har skrevet en ROSENDE kommentar/omtale om at “Norge er verdens beste land og bo i og at vi alle må slutte å klage!” Jeg tenkte jeg ville svare mammen ved å presentere dagens Dagblad artikkel om en overvektig, syk og fortvilet kvinne som forteller at hun ikke får noe hjelp fra hjelpeapparatet som hun var blitt lovet. og for å utrykke min oppriktige mening om at Norge såvisst ikke er verden beste land å bo i! Da jeg skulle til å registrere (sende inn) min korte kommentar, kom jeg plutselig ikke inn med pålogging av min e-mail adresse. De hadde rett og slett stoppet meg fra å komme inn! Jeg ringte til tipstelefonen og spurte den kvinnelige journalisten som satt der på en diplomatisk måte om hvorfor de hadde stengt meg ute og hvorfor denne karen som trakkaserte muslimer for fullt fikk lov til å ha sin kommentar der og ikke jeg som i motsetning hadde opptrådt seriøst og diplomatisk i mine innlegg. Fikk ingen svar for journalisten som bare slang på røret!!!

Vel, nå skjønner jeg mer og mer, for virkelig har min bevissthet åpnet seg for fullt med hensyn til hva som foregår av MAKTSPILL der ute. Og jeg har derfor kommet til den konklusjonen at jeg selv får gå igang med å åpne min egen mediakanal om det så er en radio med stor ropert som skal runge utover Norges land! Her er det “ugler i mosen,” for denne type brå-ekskludering av meg som kommentator har jeg forstått ikke bare kan skje sånn uten videre! Ikke annet enn at jeg hadde satt ting på “spissen” til de grader eller vært litt for “stor i kjeften” som det heter på godt norsk! Men det var jeg altså ikke!

En ting vet jeg med 100% sikkerhet. Det er at jeg som kommende politiker skal sørge for å fokusere kraftig på den svært begrensede yttringsfriheten oss vanligstilte borgere får i aviser her i landet , ikke minst; om hvordan avisene i mange tilfeller driver “trynepolitikk! Men det jeg også vet med 100%sikkerhet, er at det ligger en korrupt maktelite bak og styrer alt! Denne makteliten skal det være meg en fornøyelse og komme til bunns i!

http://www.dagbladet.no/2009/09/11/nyheter/valg_2009/innenriks/politikk/8064831/

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

En nerderlandsk venn som tidligere var gift men ble ble skilt etter mange års ekteskap med en kjent kvinnelige politiker forteller med dette:

“Hvis verdens leder hadde bestått mer av kvinner enn menn, ville verden sett mye annerledes ut og vi hadde sluppet all råskapen der ute!” Skal man si seg enig dere menn der ute? På mange måter er jeg enig, men når det er sagt, skjønner jeg ikke hva min venn forsvarer sin eks. politiker kvinne for, han ble jeg skilt og sitter ulykkelig igjen…!!!”

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Fikk med meg for lenge siden at Chemtrails inneholder Alu og Barium, men har ikke giddet sjekke om hva Barium gjør før i dag for var da sikker på at det hadde tusenvis av andre gjort før meg.
Chemtrails absorberer stråling noe som gjør at den strålinga vi blir utsatt for til daglig og naturlig blir 100 ganger farligere og at vi får kreft før eller siden.
http://no.wikipedia.org/wiki/Barium

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

Wikipedia = Fascistleksikon

Jeg prøvde akkurat å legge til Chemtrailsartikkelen som Nyhetsspeilet har publisert som en lenke på “Chemtrails” artikkelen på Wikipedia. Det viser seg at alle linker som er fra Nyhetsspeilet blir blokkert av spamfilteret eller la oss kalle det fascistfilteret til Wikipedia. Nyhetsspeilet ligger på en såkalt “spam blacklist”

http://meta.wikimedia.org/wiki/Spam_blacklist

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

La meg si det slik dere kommentatorer her på Nyhetsspeilet og dere andre der ute!

Hvis ikke våre myndigheter stopper denne svært helseskadelige og dødelige svine-influensa-vaksinen til å bli satt i blodårende på tusentals barn unge og voksne, ja så vil jeg ikke nøle med å kalle hele denne stabelen av regjeringspolitikere og våre myndigheter landsforædere i likhet med landsforræderen – Vidkun Quisling,

Når vi snakker om ww2 frem til i dag.

Det stod jøder tusentals i rekke og rad i vente på å bli eksprimentert med på de mest barbariske måter (av psykiatrien) for å så bli likvidert, og det ble de på de mest grusomste måter!

Det stod jøder på rekke og rad foran gasskamrene, mange i den “gode tro” om at de skulle inn og få en dusj og ut igjen! De kom aldri ut derifra!!

Hitlers gestapobande lurte jødebarna inn i lastebiler ved å fortelle dem en løgnhistorie at de alle skulle ut på tur! Det de skulle, var enten å skytes i massegraver, eller gasses i hjel!

Millioner av mennesker ble lurt av fanden “him self” – Hitler og hans djevelske menn til å tro at de skulle inn på et tog kun for å forflyttes et annet og bedre sted! De kom aldri tilbake. Likene deres lever fortsatt i mange menneskers minner og åndene deres befinner seg blant oss, siden vi nå trekker dem frem i våre egne minner, på skolebenkene og ellers i vår daglige samtale – med hverandre.

Så nå dere?

Hva vil så være forskjellen mellom det Hitler gjorde, og utrydde millioner av mennesker ved sine fryktelige tilintetgjørelsesmetoder, og at millioner av mennesker i vår tid – 2009 og videre fremover vil komme til ende opp som dødssyke, da også dø, som følge av at våre øverste myndigheter fortier ihjel sannhetene de vet om denne GIFTVAKSINEN de nå oppfordrer landets befolkning til å ta!

Er ikke det å betrakte som den reneste tilintetgjørelsen av mennesker i likhet med tilintegjørelsen av mennesker på Hitlers tid,, bare på en litt mer “human” måte i dag, der tilintetgjørelse av mennesker vil foregå over lang tid men med smertedempende medisiner i tillegg?

Jeg vil spørre alle våre politikere og leger som sikkert også tar veien inn på Nyhetsspeilet av ren nysgjerrighet over hva som står her av “brennaktuelle” nyhetssaker:

Vil du som stortingspolitiker og lege ta denne giftvaksinen?”

Hvis så, gå så ut her på Nyhetsspeilet og fortell “samvittighetsfullt” om hvor lite farlig denne sprøyten er fordi du selv har tatt den!

Jeg skal si dere en ting! INGEN AV DERE KOMMER TIL Å TA DEN! Og er det én av dere som påstår noe annet, vel, så la oss andre uvitene og ikke uvitende (om denne vaksinen) få et bevis på at du som stortingspolitiker eller lege har tatt vaksinen!

Legg det fram i VG, Dagbladet ABC nyhetsside, eller i en annen større avis så vi med får bekreftet med et TYDELIG BEVIS, at du som politiker eller lege har tatt denne vaksinen og at du ikke har fått noen bivirknnger i etterkant av denne!

La oss “undersåtter” av din “samvittighetsfulle” klan få følge utviklingsprosessen etter at du satte vaksinen i kroppen din, der vi hele tiden gjennom media vil blir oppdatert med eventuelle bivirkningsreaksoner du har fått etter denne vaksinen!

Saken og sannheten er, at hadde noen av dere ville ta denne livsfarlige svine-influensavaksinen, så hadde ikke enhver av dere politikere og leger holdt kjeft, som dere gjør, i media om hvor lite farlig denne vaksinen er! For det er akkurat det dere alle gjør – bortsett fra politiker og lege Gunnar Ballo! Dere holder kjeft og tier i hjel den sannhet som dere selv frykter, nemlig hvor farlig denne vaksinens bivirkninger kan være! Kan dere alle politikere og lege mene at siden det bare er én poliker og lege – Gunnar Ballo som advarer mot denne giftvaksinen, så er det han som er “gal” og ikke dere? Er det slik det fungerer? At man rotter seg sammen i flertall og finner ett offer som i dette tilfelle blir Gunnar Ballo som dere setter det store “syndebukkstemplet” på som en dekkoperasjon for deres egen fårlige smavittighetsfølelse? For det er slik det er er det ikke? For det er jo den politiske taktikken eller ikke?

Etter mitt syn har ikke Nyhetsspeilet gjort noe galt ved det å sette inn NAZI-symbolet på det norske flagg (her på siden), for å sette et spørsmålstegn ved om det er slik vi vil få oppleve vårt lands fremtid, som et nazivelde, der det kun er de på innsiden av stortingets bygg som har noe å si for landets sikkerhet og fremtid, selv om det som vedtas der inne langt ifra har noe med landets sikkerhet og fremtid og gjøre!

Se dere rundt folkens, hva ser der…?

Er det kun gode ånder dere ser rundt dere som endel av deres bevisste fravik av å se sannhetene i øynene slik de er..?
Eller ser dere som meg det øyet er ment til å oppfange, nemlig den elendige befattningen vårt land befinner seg iinne i, der vi finner flere og flere svært syke og psykisk lidene, stoffmisbrukere fattigstilte , bostedsløse og hjelpesløse mennesker ravendes rundt i gatene, plassert på institusjoner, eller som sover på gata under åpen himmel.

Og det jeg ser videre fra mitt indre syn og logisk tenkende er: Et land bestående av svært syke mennesker grunnet en giftvaksine vår regjering kunne ha stoppet for lengst ved et NEI!

Kanskje vil jeg få kritikk av min kommentar her, men det får så heller være! Jeg har sett/fulgt den negative samfunnsutviklingen på nært hold i mange år, ikke bare som leder for organisasjonen – HULK (hjelp til unge i alvorlige livskriser), men også som et menneske blant andre av mine medmennesker der ute.

I sum a sumarium av det som legges frem av forskjellige sannheter her på Nyhetsspeilet , tatt i betraktning med de Usannhetene våre politkere i all sin tid har lokket oss borgere til å tro på, samt sannheter jeg selv har sett og opplevd, vel så mener jeg at det ikke er noen grunn for å kritisere Nyhetsspeilet for naziflagget de har “heist opp” på toppen av stortinget – her!

En farlig utvikling er det våre nåværende politikere legger opp til!

« Forrige artikkel

Kongeriket Norge: Fritt, selvstendig, folkestyrt?

Neste artikkel »

Nesten all mat inneholder giftige smaksforsterkere

81
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x