Fascisme overtar for demokrati i Norge

8.1K visninger
4 minutter lesetid
81

Nå er det like før stortingsvalget og nordmenn flest tror de velger inn folkevalgte som tjener sine beste interesser i det politiske maktspillet. Slik er det bare ikke. Ferske nyheter viser hvordan systemet egentlig fungerer bakom kulissene.

Folkevalgte politikere opparbeider seg offentlig tillit og sosial gjenkjenning gjennom å være aktive i sine politiske verv, samtidig som de nyter stor sosial status og får godt betalt. Når de går av tilbys de ofte fete stillinger i næringslivet. På denne måten opptrer de som agenter for å påvirke lovverket regjeringen fra innsiden. De kjenner spillereglene. De fortsetter å opptre offentlig, som om de fortsatt er politikere mens de fronter en skjult agenda som tjener kun de interessene som bransjen de nå arbeider for måtte ha. Praksisen er kjent i USA som ”svingdør-politikk».

Belønningen for å være grei mot næringslivsinteresser mens en er politikker, er en fet stilling i en eller annen industri som sikrer de luksus livet ut. Det er også slik at grensene mellom politiske beslutninger og næringsinteresser hviskes ut og det er aldri til fordel for flertallets borgerlige interesser. Det kalles fascisme. Svingdøren svinger begge veier. Den belønner politikere og den gjør det mulig for næringslivsledere å komme inn i politikken. Et godt eksempel er Visepresident under G. Bush – Dick Cheney, som ledet Haliburton – er det rart det blir mye krig og privatisering av militæret når en våpenselger inntar det Hvite Hus? Tilbake til Norge – listen er faktisk nokså lang men la meg bare nevne Norges ”mor” Gro Harlem Brundtland – Statsminister, Lege, Sjef for WHO (som viser seg å stå bak Codex og mye annet samfunnsfiendtlig) og som rådigiver for Pepsi – hallo sukker og aspertame! Rundt denne damen svinger det virkelig!

Du trenger å være klar over at Codex regulering som kommer til neste år er en verdensomspennende overtagelse det meste som har med mat, vitaminer, mineraler og kosttilskudd å være. Med loven i hånden kommer er det de store aktørene, som Monsanto, som har bestemt at all kjøttproduksjon skal fremmes med hormoner, alle dyr som skal oppavles til mat skal ha chips for sporing, 7 av de 10 mest giftig stoffer vi vet om er da tillat i maten vi spiser og vitaminer, mineraler og helseprodukter blir ulovelig – bare kan foreskrives av lege og da til veldig lave doser. Det går rykter om at selv grønnsakshager kan bli forbudte – som en omgåelse av industriens makt til å tvinge i deg giftig mat. Codex, opprinnelig fra WHO er et godt eksempel på verdensomspennende fascisme!

farmer3_dees

Karita Bekkemellem – nå som tallskvinne for legemiddelindustrien

Karita Bekkemellem  var intervjuet i fredagens TV Nyheter med en kommentar om at SV-Lege Olav Gunnar Ballo nekter å la seg eller familien å vaksinere mot svineinfluensa. Ballo mener at når GlaksoSmithKlein krever ansvarsfritaket for eventuelle skadelige bivirkninger på bestillingen på 650-millioner kroner vaksiner så blir han mistenksom på kvalitetskontrollen som bedriften bruker. Legen nevner at vaksinen kan være langt mer farlig enn selve svineinfluensaen. Hans påstand stemmer veldig overens med den Østerrikske journalisten Burgermeisters anmeldelse av Bakster og WHO, m.f. for biologisk terror og konspirasjon for å begå massedrap med en vaksine mot et virus som er skapt i laboratorier som får økonomisk støtte fra WHO.

Karita Bekkemellem var veldig kritisk til holdningen til Ballo.  Min automatiske reaksjon på denne negative kritikken var at det kom fra en norsk politikker som er meget godt kjent blant folket – og dermed veier tungt i det kollektive ubevisste som autoritet og myndighet. Bekkemellom sa,  ”Det er med på å skape uttrygghet i befolkningen med den fagkompetansen som lege (at han nekter å ta vaksinen) … Det viktigste er hva norske myndigheter anbefaler ute. ” Selvfølgelig mener hun at de vet hva som er best for oss – ikke sant? Denne setningen ringer som et hypnotisk forslag – den har vi hørt mange ganger. Budskapet til Karita Bekkemellem impliserer at vi oppmuntres til ikke tenke våre egne tanker om hva som er bra for oss og heller ikke ta ansvar for hva vi vil putte i oss av gift og fanteri fra en farmasøytisk industri som ser frem til å tjene milliarder av kroner på å tilby en kur til et problem de selv har aktivt deltatt med å skape – sammen med WHO. Hva kan få Karita Bekkemellem til å komme med en slik anbefaling? En skulle tro at hun er begynt å arbeide for industrien. Vet du hva, det er nettopp det hun gjør. Hun er blitt direktør for Norges legemiddel industri!

Denne nyheten på Norsk TV er ikke nyheter – men propaganda – gratis reklame fra Norges legemiddel industri – overlevert av en person som du tror fortsatt er politiker. Det er ikke noe rart at hun norske myndigheter med å si, ”Norske myndigheter har håndtert situasjonen på en veldig profesjonell og god måte og legemiddelindustrien har tatt ansvar med å produsere en vaksine på et tidlig tidspunkt for å tjene befolknings behov.” Er denne påstanden egentlig sann?

Evidensen tilsier at det er grunnlag for å påstå at Norske myndigheter har håndtert svineinfluensasaken med anbefalt vaksinering av hele befolkningen fra WHO som en tankeløs nikkedukke. De har gjort akkurat slik som sine ”handlere” har anbefalt. De har også takket ja til å fjerne kvalitets krav og ansvar fra leverandøren mens de labber ut 650-millioner kroner. Husk at Norge har dårlig råd og derfor er det ikke vann i mange av svømmebassengene på skoler rundt omkring. Andre land har fortsatt omtanke for sine borgeres helse og sikkerhet. De har nektet å ta i mot noen vaksinetilbud – Checkoslovakia har sagt nei til vaksine på grunn av frykt for mangelfull forhåndsprøving.

Når staten handler slik at de tjener næringslivets beste interesser fremfor sine borgere er det grunn til å gjøre en aldri så liten vri på stemmekriteria nå til høsten – hvilken parti har mot til å si nei til påvirkning fra næringslivet, bilderburgere og de som ellers måtte ha interesser i å frata Norge suverenitet, integritet og evnen til å bestemme selv hvilken vei vi går. Å, Karita, du har mistet din troverdighet og din integritet da du ble kjøpt opp av legemiddel-industrien. Nå kan du bare tie stille! Vi gidder ikke høre mer fra deg om hva du eventuelt måtte mene.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

81 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bra! At dagens politikere bare tjener næringslivets interesser er kjent siden man begynte med det demokratiske systemet. Partier som stiller seg til valg blir rett og slett «sponset» av rike industri giganter, med andre ord allerede kjøpt før valget. Så kommer valg-avstemnings dramaet der folk heier på enten Jens eller Jensen, men som begge egentlig tjener Blinderbergenes sak!
Jeg har lenge studert situasjonen i flere u-land og lokal-belfolkningens levekår. Det viser seg at land som India, Pakistan, Nigeria med enorme naturressurser blir solgt til næringslivets guder via lokal politikernes hjelp. Slik at en liten elite lever som konger og resten av befolkningen lider…
OBS! Om vi ikke klarer å få stoppet Codexen, regner noen forskere med at flere billioner av mennesker verden over kommer til å dø i nærmeste framtid. Hvem får ansvaret? Helt sikkert sovende folkemassene som lot WHO og WTO gjorde som de ville!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Først vil jeg bemerke bildebruken til denne artikkelen;

Dette er å VANÆRE det norske flag, noe jeg finner uhørt og skammelig!
Legg til at dette symbolet faktisk ble påtvunget oss ufrivillig i 5 år under ww2 så mener jeg at det er meget drøyt å publisere et slikt bilde, uansett formål! Om dette er gjort av dumskap eller ondskap spiller mindre rolle for min del…

Å trekke fascisme inn i artikkelen her slik du gjør er dessuten total skivebom og vitner om at du åpenbart ikke forstår betydningen av fascisme, slik jeg ser det. Enten det eller så undervurderer du dine egne lesere i ditt forsøk på å sverte det politiske Norge, som befinner seg meget langt unna fascisme, i hvertfall i ordets rette forstand.

Du skriver at fascisme overtar for demokratiet i Norge, en meget drøy påstand. Dette underbygger du blant annet med det «skrekkelige» faktum at en politiker skal begynne i ny stilling.

Skal ikke politikere få lov til å ta de jobber de ønsker/tilbys og er kvalifisert til?

En stortingspolitiker bør være en attraktiv arbeidstaker for de fleste store bedrifter. Jeg ser ikke noe fascistisk i dette.

At det er bånd mellom politikk og næringsliv bør ikke overraske noen. Svært mye av det våre politikere foretar seg handler nettopp om næringslivet og dets interesser, det være seg sett fra arbeidstaker eller arbeidsgivers synspunkt.

Det er da vitterlig jobben deres…

Og i dette spenningsfeltet mellom politikk og næringsliv kan det bære helt galt av sted, ref den glimrende artikkelen til Herman Berge, som evner å belyse og drøfte dette uten å henfalle til lettvinte spissformuleringer som denne artikkelen har mer enn nok av…

Troverdigheten til denne artikkelen er vel omtrent like stor som den du tillegger Karita…

Svært liten med andre ord!

Edmond Dantes
Edmond Dantes
Anonym
Svar til  Vandalf
2 år siden

Skal ikke politikere få lov til å ta de jobber de ønsker/tilbys og er kvalifisert til? Her mangler bøndene arbeidere til jordbruket sitt, så utbetales ventelønn av Solberg regjeringen, med midler fratatt oss alle for, et 30 millioner for politisk daukjøtt i landbruket for øvrig?

anytt24
anytt24
Abonnent
14 år siden
Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  anytt24
2 år siden

her er forskjellen på militsen og polisen:
– militsen står på folkets side og beskytter dets interesser
– mens politsen beskytter «elitens» interesser mot folket.

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

»Dette er å VANÆRE det norske flag, noe jeg finner uhørt og skammelig!
Legg til at dette symbolet faktisk ble påtvunget oss ufrivillig i 5 år under ww2 så mener jeg at det er meget drøyt å publisere et slikt bilde, uansett formål! Om dette er gjort av dumskap eller ondskap spiller mindre rolle for min del…»

Men kjære Vandalf.. Ser du litt mer nøye på symbolikken i flagget, så ser du jo at flagget avbilder to kors, altså et »dobbeltkors». Hvorfor tror du man har ett engelsk utrykk som sier »double crossed» eller »you’ve been double crossed»?
Flagget vårt er egentlig en slags skam, et triks mot folket, og vi burde egentlig ha byttet det ut i full forståelse av hva dette flagget EGENTLIG betyr.
Jeg foreslår et stilisert hode av et hjortedyr istedet, med delvis grønn og hvit bakgrunn istedet. Noe mer ekte og ærlig. Noe mer representativt for nasjonen og landet.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Uavhengig av hvilke symboler du mener å finne i det norske flagg så er det TOTALT UAKSEPTABELT å besudle flagget vårt med hakekors.

Selv er jeg ikke tilhenger av hverken korset eller andre religiøse symboler, men det betyr ikke at jeg ikke respektere det i kraft av å være et symbol på vår nasjonale identitet og dypt forankret i folket.

Jeg tror du forstår meget godt hva jeg mener her…

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Men flagget vårt, selve symbolet på nasjonen er allerede besudlet , Vandalf…. av et dobbeltkors… Og attpåtil ligge det veltet til den ene siden. Det kan ikke bli stort værre, så hva gjør om man tegner et hakekors på det, ettersom hakekorset har skiftet mening fra det opprinnelige. Nei, hakekorset passer som hånd i hanske det på flagget »vårt».

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Bra artikkel.

Jeg ser Mr. Vandalf har problem med hakekors og fascisme. La oss begynne med sistnevnte; ta en kikk på dette symbolet:
http://www.nsr-org.no/images/Store/logo_graa_politiet.jpg

Og en titt på denne forklaringen:
http://no.wikipedia.org/wiki/Fasces .

Hakekorset ble gjerne brukt av artikkelforfatteren for å symbolisere nasjonalsosialismen. Selv ser jeg ikke noe feil i det – ettersom et nasjonalisosialistisk samfunn nettopp kjennetegnes bl.a gjennom foreningen av økonomi/industri/kapitalisme og staten. Hvilket man godt kan si er noe som er i ferd med å skje i økende grad både i USA og her i Norge. Vi går mot en fascistisk, eller nasjonalsosialistisk samfunnsform.

I Norge, gjerne mer enn i de fleste andre vestlige land, har vi blitt grundig hjernevasket angående hva «nazisme» er. Få er de som er klar over hva den nasjonalsosialistiske, eller for den sags skyld fascistiske ideologien går ut på. Og hvordan denne ideologien (eller ideologiene) i realiteten ligner svært på sosialisme og/eller kommunisme.

Spørsmål: om det er slik at kongeriket Norge er motstander av fascisme? Hvorfor bruker man så da fascist-symbolet?

Hakekorset er et elgammelt og universalt symbol med flere forskjellige betydninger. Hitler, inspirert av bl.a Teosofene samt gammel Germansk/Norrøn kultur og mytologi, bestemt seg for å bruke det for sin hensikt. Dette var over et halvt hundreår siden. Et symbol kan ikke skade oss. Kanskje det er på tide at vi tar dette symbolet tilbake…?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Du henger deg opp i symbolikk, evilbug, og det synes som om du ikke forstår eller vil forstå meg.

For meg handler dette ikke om vi har et kors i flagget vårt eller ei, eller hva dette korset betyr, stående eller liggende.

Norge ble invadert og okkupert i 5 år av nazister. Å tegne hakekorset inn i vårt flagg er derfor uhørt, uavhengig av hvilke symboler flagget vårt har fra før av eller ikke.

Tenk deg en som opplevde krigen som ser dette. Hvilke reaksjoner tror du det skaper? Legg så til at artikkelen omhandler at Karita Bekkellem har skiftet jobb, så er jo dette en farse, for å si det pent…

Dette forstår du nok bare du tar deg tid til å reflektere over det…

Mike;

Karita heter forresten Bekkemellem, ikke Bekkemellom som du konsekvent kaller henne (men så er vel ikke presisjon blant dine fremtredende kvaliteter ut i fra det jeg har lest av deg ihvertfall…)

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

»Norge ble invadert og okkupert i 5 år av nazister. Å tegne hakekorset inn i vårt flagg er derfor uhørt, uavhengig av hvilke symboler flagget vårt har fra før av eller ikke.»
Så du tror virkelig at nazistene forvant etter dette? Hallo hallo – se hvem som startet opp EU, og ikke minst hvilke infytelsesrike personer, både i Europa og USA, vi hadde å forholde oss til den gang
Om du fortsatt vil være dobbeltkorset, så er det greit for meg.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Vel jeg tror nesten jeg får si hallo hallo til deg også etter ditt siste innlegg. Jeg har vel ikke nevnt noe om hvorvidt nazistene forsvant eller ikke?

Hva er dette for et tullespørsmål?

Jeg konstaterer at du åpenbart ikke forstår hvilket traume mange av våre eldre opplevde under krigen. Om du hadde gjort det ville du neppe argumentert slik du faktisk gjør…

At du har et noe forkvaklet syn på historien etter andre verdenskrig er greit nok for meg. Det finnes ingen lov som forbyr uvitenhet, sist jeg sjekket…

At du synes det er greit med nazismens fremste symbol i vårt eget flagg derimot, synes jeg bare er trist og skammelig…

Det er nå en gang min personlige mening, dobbelkorset eller ei…

Aslak
Aslak
Abonnent
14 år siden

å herre gud Vandalf, snakk om ironi som slår rett tilbake på deg selv. Norske politimenn bruker faktisk de samme symbolene som Mussolini og fascistene på uniformen sin. Å si at det er for grovt å sette hakekors på det norske flagget, betyr bare at du syns det er for grovt å vise sannheten

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

«Å si at det er for grovt å sette hakekors på det norske flagget, betyr bare at du syns det er for grovt å vise sannheten»

Jeg skulle likt å se deg si dette til min morfar som var motstandsmann og faktisk kjempet med livet som innsats for den friheten du og jeg nyter godt av hver eneste dag…

Denne kveruleringen er patetisk, rett og slett. Illustrasjonen brukt i denne artikkelen er skammelig og historieløs.

At dere ikke ser dette poenget er for meg komplett ubegripelig!!!

Og trist…

anytt24
anytt24
Abonnent
14 år siden

Til Vandalf!

Du skriver: Jeg skulle likt å se deg si dette til min morfar som var motstandsmann og faktisk kjempet med livet som innsats for den friheten du og jeg nyter godt av hver eneste dag…

Eg trur nok det at din morfar ble lurt også!, på eit nivå han umulig kunne gjennomskue dengang.

evenfell
evenfell
Abonnent
14 år siden

«Uavhengig av hvilke symboler du mener å finne i det norske flagg så er det TOTALT UAKSEPTABELT å besudle flagget vårt med hakekors.»

Et hakekors er totalt misoppfattet av de fleste. Nazistene STJAL dette og brukte det i deres navn for å gi det et dårlig navn. Et hakekors er et mange tusen år HELLIG symbol som brukes den dag i dag. På tide at vi tar tilbake et av de mest hellige symbolene som finnes og bruker det positivt. Det betyr velstand og god lykke. DErosm som dette er gresk for noen. Bruk google. Dette er 2 av utallige mange sider om swastika og dets egentlige betydning: http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
http://www.crystalinks.com/swastika.html

Anbefaler alle til å begynne å utdanne seg selv og ikke la seg lure av alskens politikse og statlige indoktrinerte oppfatninger av ting.

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

»Jeg skulle likt å se deg si dette til min morfar som var motstandsmann og faktisk kjempet med livet som innsats for den friheten du og jeg nyter godt av hver eneste dag…»

Om å være sønnesønner av motstandsmenn er vi da to om. Men, min bestefar forstår faktisk at han ble »dobbeltkorset», takket være at han berhersker det å bruke en PC på internett. På en måte, angrer han som en hund fodi han fallt for den propaganda. På den andre måten igjen, er han glad for at gjorde motstand. Det er mye blandede følelser fra de få motsandsmenn som er igjen idag – altså; De Som Vet. De som ikke gjør det, har tendenser til å være hønsehodede »patrioter».
Jeg er stolt som en hane av min morfar. Han VET, og vi har diskutert MYE, og har lært gjensidig av hverandre. Andre i familien vil han helst ikke dikutere krigen med, og jeg vet ALLT om hva han foretok seg under krigen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Enig med deg evenfall. Jeg har selv bodd i indus-dalen hvor dette «swastika-symbolet» hevdes å stamme fra. Hitler trodde at den ariske rasen var den første fulle rene menneskene som ble skapt av E.T. Og ikke nok med dette, kalte han «germanere» for å være originale arierne. DVS den herskede rasen!
http://no.wikipedia.org/wiki/Ariere
Dermed tok han opp eldgamle swastika-symbolet fra sanskrit skriftene, finpusset det litt og jippi har vi fått et nazist-fascist symbolet, som dere krangler om!
Man må også regne med at betydningnen av gamle symboler har skiftet seg over tid. Et eksempel: Før islam oppstod i Arabia, var det forskjellige arabiske beduiner som tilba måne-guden på likside med gamle egypterne og grekerne, som dyrket solguden. Når disse arabere konverterte til islam forsvant symbolbruken men senere brukt igjen av tyrkere til å representere «islam». Merkelig? Aldeles ikke. Det hevdes til og med at det kristne-korset egentlig stammer fra babylonske solguden og ble først tatt i bruk til å representere «kristendommen» etter kirkemøte i Nikea!
Skal man da tro at milliarder av troende kristne og muslimer over tusenvis av år er blitt rundlurt til å tilbe solguder og måneguder av jødene? Eller finnes det skjulte paganiske organisasjoner fra tidens begynnelse som har fått det til ved å bruke dekknavn av andre religioner? Tiden viser sannheten….

Vidd
Vidd
Abonnent
14 år siden

Enig i at det er et stykke å gå fra revolving door (svingdør)-politikken til fascismen. Det norske paralympicsdemokratet halter på SÅ mange bauger og fronter, så jeg skjønner ikke helt fokuset til artikkelforfatter-Mike. Dessuten ga jeg opp å lese en 5-6 ganger da nærmest alt og alle er feilstavet her, men jeg slet meg gjennom åkke som.

Nærings-, penge-, helse-, utdannings-, sikkerhets- og utenrikspolitikken vår bestemmes av andre, hovedsakelig EU og USA. Men paralympics er jo også moro for dem som er med på det…

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Av Lise Tollefsen Slembe
Leder for det liberal-humane partiet – Borgerrettighetspartiet
og HULK org (help for youn in seriouse lifecrises)

Ja, de sier mye med store farlige tunger disse våre politikere og tidligere politikerdame – Karita Bekkemellom som har trådt inn i stillingen som direktør for Norges legemiddel industri, der hun nå kommer med følgende lite gjennomtenkte uttalelse:»

» Det viktigste er hva norske myndigheter anbefaler ute. ”

Karita Bekkemellom vær forsiktig med dine løslupne uttalelser så du ikke om ikke alt for lenge risikerer å få din feilinformasjon brukt mot deg istedet! For den dagen kommer og det blir ikke mange månedene til, før et stort antall mennesker der ute vil reise seg i stor harme og protest over å føle seg både lurt og umyndiggjort av våre helsemyndigheter, spesielt når én etter én etter hvert oppdager at de istedet for å bli friske av GlaxoSmithKleine’s giftvaksine mot svine-influensaen, ender opp som svært mentalt svekkede og dødssyke! Du Karita Bekkemellom vet «klinkende klart» hva jeg snakker om, for jeg har tidligere sendt deg og en god del andre av våre likegyldige og sovende politikere linker til våre HULK sider, der du blant annet kan høre Dr. John Virapens sannheter om GlaxoSmithKleine og Eli Lilly’s livsfarlige og dødelige både vaksiner og medisiner! Igjen her er linken Bekkemellom! (Vil nevne at jeg har meget god kontakt med Dr. John Virapen og andre som tidligere har jobbet innen legemiddelindustrien og psykiatrien. Der iblant en person som befinner seg i Holland som har familie høyt oppe i legemiddelindustriens elite.)

http://hulk.no/TOMSIDE/JOHN%20VIRAPEN%20-%20Utdrag%20fra%20boken.html

Ved å gå inn på denne siden vil du også fort forstå at vi i HULK sitter med sannheter du kan være sikker på at jeg en dag skal legge frem for en dag! Om det ikke blir som helseminister på stortinget, vil jeg som kommende politiker i eget part – Borgerrettighetspartiet (BRP) http://www. borgerrettighetspartiet.no sørge for å ikke nøle med å fortelle det norske folk sannheter som kan redde dem fra enda mer elendighet enn den elendigheten de i dag befinner seg i grunnet politiske propaganda løgner i en årrekke!

Jeg har selv barn og barnebarn Karita Bekkemellom og disse mine barn og barnebarn, samt alle andre barn og barnebarn i dette «flotte» velferdssamfunnet Norge, fortjener såvisst ikke å leve i uvisshet over hva medisinindustrien og korrupte organisasjoner med politikere klekker ut av horrible mennesketilintetsgjørelses planer!

For en SKAM – Karita Bekkemellom å vite at våre norske politikere, der iblant vår statsminister fortsatt stiller seg opp og nedlegger krans på minnesteder der millioner av jøder, der iblant tusenvis av våre egne landsmenn ble slaktet ned av Hitlers menn , ja. TILINTETGJORT kynisk og brutalt !

For en SKAM Karita Bekkemellom når du vet, i såfall BURDE VITE, at det fortsatt produseres og selges livsfarlige antidepressive/psykotiske medisiner (deriblant Risperdal medisinen for Shizofreni og Strattera medisinen for ADHD) til et stort antall barn, unge og andre her i landet! SAKTE MEN SIKKER TILINTETGJØRELSE AV MENNESKEHETEN er det disse medisinen står for Karita Bekkemellom, gitt av pengegriske og selvopptatte både leger og psykiatere! Iblant kommer døden brått på mange av disse barn , unge og andre som blir manipulert av legen eller psykiateren sin til å ta disse medisinene, spesielt de som er tvunget til å ta Risperdal medisin og selvmordsutløsende antidepressive medisiner!

Og nå kommer det altså en «lastebil» fullstappet med den giftig og dødelig svine-virus vaksinen hit til lands, sendt av Hitlerprodusenten: GlaxoSmithKleine! Og dette giftstoffet oppfordrer altså du og våre helsemyndigheter, ja, til og med – overleger (med ett bein innenfor legemiddelindustrien) enhver borger til å ta mens du og dine medsammensvorne holder godt munn om hvor giftig og farlig denne vaksinen i realititen er!!

Jeg kan herved stadfeste min spådom her, som er en ganske logisk tenkende spådom om hva som faktisk kommer til å skje med menneskeheten både her i landet og resten av verden om kort tid. Dette med hensyn til alle fakta om konspirasjon og korrupsjon jeg selv kjenner til gjennom min egen bekjentskapskrets, samt alle sanne fakta Nyhetsspeilets med deres journalister presenterer her:

Her min logisk tenkende «spådom:»

Om kort tid vil mange tusener nordmenn befinne seg alvorlige syke rundt om! Alle som tidligere gikk hen og stemte på et eller annet parti, enten det var AP eller Frp eller noe annet parti, vil plutselig befinne seg i stor frustrasjon over at ingen politikere i noen av disse partiene stod frem bortsett fra politikeren – Ballo og advarte om denne helseskadelige og dødelige vaksinen! Da vil de som stempte på AP med Stoltenberg i spissen angre stort på deres valg, det samme gjelder de som stempte på Frp om de kommer til makten ved stortingsvalget denne høsten! For slik politikken her i landet i realiteten er lagt opp til, så er de fleste partier som AP, H, KrF, Frp med kanskje flere. et eneste stort sammenslått parti der politikerne i disse partiene står for det samme som er føgende:

1, Holde munn om groteske sannheter deres landsmenn burde bli informert om, deriblant å kunngjøre hva slags livsfarlige bivirkninger den nye svine-virus vaksinen har!

2. Holde munn om hva som skjer bak kullissene med hensyn til hemmelige organisasjoner topppolitikere deltar i! Om livsfarlige giftstoffer som innføres i mat- og drikkeprodukter som fortsatt selges i de norske butikkene, ikke minst, om de livsfarlige og dødelige antidepressive/psykotiske medisiner som psykiatrien fortsatt benytter på uskyldige mennesker!

3. Holde munn om viktige naturkatastrofer som de selv kjenner godt til, blant annet Planet X trusselen . Når skal det norske folk få vite hvor mange millioner det går av statskassa hvert år for utbygging av disse underjordiske basene bare «kremen» av statsansatte med deres familimedlemmer får slippe inn i? Ja, Hr. Statsminister, hvor mange millioner – eller skal vi si MILLIARDER er det her snakk om??

En dag skal sannheten frem og dette året 2009 kommer et stort antall nordmenn til å få seg noen kraftige overraskelser! Bare vent Karita Bekkemellom for nordmenn generelt er i ferd med å «våkne opp» og se groteske sannheter i øynene slik de er!

For ordet «demokrati» vil bli et avlegs ord som overhodet ikke vil bli benyttet av det store antall norske borgere når alle sannheter om hva som egentlig foregår bak den politiske fasadens «glatte overflate» etter hvert blir belyst! Og dette skjer om kort tid SPÅR JEG med logisk tenkning.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
2 år siden

Mike,den dagen du snakker om den dype staten,du vet de neutrale,som Wallenberg og som alltid tjener seg selv,da snakker vi.Og de er de som alltid er egennyttige og som alltid driver saueflokken.
Hva og hvem er de neutrale Sverige,hvem driver alle konflikter for egen gevinst ?.Wallenberg Erickson,hitler,Abb,,kulelagereSkf.Hvem er driverne av krig og fred ?
W ALLENBERG.

« Forrige artikkel

Kongeriket Norge: Fritt, selvstendig, folkestyrt?

Neste artikkel »

Nesten all mat inneholder giftige smaksforsterkere

81
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x