Media medskyldig i 9/11 falsk flagg operasjon

9.8K visninger
3 minutter lesetid
120

En ny bok viser hvordan menneskeheten er under konstant fordekt angrep fra kabalistiske (frimureriske) jødiske bankfolk, som bruker nyhetsmediene til å forfalske virkeligheten. Dermed pønsker de ut kriger for å fornedre, gjøre arveløse og til slutt ødelegge oss. Hvis vi danser etter deres piper, er vi medskyldige i vår egen ødeleggelse.

Edward Hendrie er advokat. Hans bok, “9-11 – Enemies Foreign and Domestic” bygger en sterk sak for at 9-11 var et ondsinnet bedrageri og forræderi begått mot det amerikanske folk. Åpenbart er en stor del av den amerikanske politiske, militære og medias øverste klasse delaktige i massemord og / eller cover-up, fra Presidenten og nedover.

Hendrie dissekerer og diskrediterer den offisielle historien og plasserer skylden på israelske Mossad. Han utlegger angrepet i sammenheng med en rekke andre sionistiske falskt flagg operasjoner mot amerikanske mål (Beirut Marine brakker, USS Liberty) utformet for å endre USAs politikk. Hendrie forklarer på en effektiv måte den brede religiøse sammenheng og kontekst slike operasjoner er i, dvs. kaballistiske og Talmudiske jøders [AskeNazis] vendetta mot menneskeheten. Jeg har ikke lest noe på en stund som så livaktig eksponerer hvilken kontroll Illuminatis bankfolk har over livene våre.

Deres eierskap av massemedia utgjør en stor del av denne kontrollen. Hendrie viser hvordan mediene var en aktiv samarbeidspartner i 9-11 svindelen. Som jeg mistenkte så traff ikke noe fly Tvilling tårnene og Pentagon. Flybildene var datagenererte og synkronisert med eksplosjoner i bygningene.

Hendrie viser at mange av de “øyenvitnene” som ble ført var ansatte i TV-nettverk, og at mange ekte øyenvitner som rapporte om eksplosjoner, men ingen fly, ble ignorert.

Videre rapporterte BBC sammenbruddet av WTC-7, en 47-etasjes bygning, 20 minutter før den inntraff. AP og CNN forberedte bilder for nekrologene for 9-11 passasjerene tre dager før angrepet skjedde.

Det synest fornuftig for meg at siden ingen fly styrtet ved Shanksville eller ved Pentagon, så var det ingen fly som var involvert i WTC heller. Disse menneskene har en konsistent MO.

Undertrykke sanheten

Hendrie viser at “nyhetene” undertrykker sannheten og bokstavelig talt skaper virkeligheten i henhold til Illuminati manuset.

US Visepresident Joe Biden

Sannheten er at Twin Towers ble designet for å tåle treff av store passasjerfly og at antatte branner antent av jet drivstoff kunne ikke nå temperaturer som er nødvendig for å smelte ståldragerne. Hendrie påpeker det faktum at de to bygningene og innholdet ble til støv ved bruk av “direkte energi våpen” relatert til HAARP. Dette våpenet reduserte nesten alt til sine molekylære nivåer. Biler og arkivskap smeltet men trær og papir var upåvirket, eller bare brent.

Hendrie avslører at Kategory Tre orkanen “Erin”, inneholdende 120 mph vind var omtrent 200 miles fra NYC på tidspunktet for angrepet. Han siterer fysikeren Dr. Judy Wood som har teorier om at orkanen “fungerte som en massiv Tesla coil for å skape felt effekter som brukes av reningsbestemte energi våpen på 9-11.”

Hensikten med 9-11 var å skape en sionistisk politistat og for å rettferdiggjøre kriger mot Irak, Afghanistan og Iran. Hendrie mener Irak-krigen ble til utav Sadaam Husseins beslutning om å stanse handel med olje i dollar. Angivelig ser bankfolk behovet for oljedollar for å støtte den voksende amerikanske gjelden og hindre at US$ kollapser.

Hendrie spekulerer i at passasjerene av UA-93 ble losset i Cleveland og myrdet på et NASA anlegg på flyplassen. Skaden ved Pentagon, som drepte 125 mennesker, ble forårsaket av eksplosjoner. Angrepet var rettet mot kontorer der regnskapsførere etterforsket forsvinningen av $ 1.2 billioner.

Osama bin Laden døde i slutten av 2001 av Marfans syndrom. Det nylige “attentatet” av Navy Seals var designet for å redde Obama, som hadde tapt all anseelse av “birther’s” og andre problemer.

Konklusjon

Denne 300-siders boken er nøye dokumentert og kaster lys på vårt felles dilemma. Vi lever i et teater av det absurde, hvor psykopater og de som kontrollerer dem har tatt kontroll.

Hendrie gjør det klart at kaballistiske jødiske bankfolk er i sentrum av konspirasjonen og sionismen er det mest kraftfulle instrument de har. Han har laget en overbevisende sak for at Mossad organiserte og gjennomførte 9-11 angrepet. Senior medlemmer av Bush-administrasjonen var aktive samarbeidspartnere. Han siterer innspill fra innsidere som sier at dette var en “inside job”.

Bortsett fra sionister, er Illuminatis bankfolk avhengig av samarbeid fra millioner av frimurerne og andre ikke-jøder som er villige til å selge sin sjel til djevelen, og forråde sitt land for personlig vinning.

Vår situasjon er analog filmen “The Invasion of the Body Snatchers” hvor en fremmed makt har invadert folkets sinn og sjeler. Nasjonene i verden har blitt dypt undergravd av det onde.

Den offisielle historien om 9-11 viser hvordan kaballistene tror de kan skape sine løgner til virkelighet. Men sannheten er sannheten.

Sannhetsbevegelsen gjør at Illuminati nøler før de drar frem sitt neste falske flagg. De vet de vil ikke bli trodd. I den forstand, er folk som Edward Hendrie med på å bruke den strategien og redde oss fra katastrofen.

Kilde

http://www.henrymakow.com/newsmediacollaborated.html

Flere bøker av Edward Hendrie

The Antichrist Conspiracy
Server1; Antichrist_Conspiracy.pdf
Server2: Antichrist_Conspiracy.pdf
Bok om jesuitter, frimureri, sionisme, katolske kirke, de historiske bånd mellom dem, og om hvem som står bak dem alle.

The Anti-Gospel
Server1: HendrieEdward_Antigospel.pdf

Henry Makow

Henry Makow er en kristen jøde fra Kanada. PhD i litteratur. Mistet sine besteforeldre i holocaust under andre verdenskrig. Forfatter av bøkene "Illuminati – The Cult that Hijacked the World" og "Cruel Hoax - Feminsm and The New World Order"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

Mapping 9/11: The Fort Lee Mystery
Posted by Gordon Duff on January 9, 2015
Top investigators are revealing 9-11 suppressed evidence on Israelis involved in multiple attacks

Mvh Tom

http://www.veteranstoday.com/2015/01/09/mapping-911-fort-lee/

Vi coactus
Vi coactus
Anonym
10 år siden

12 år gammel jente forteller ting?:
https://www.youtube.com/watch?v=kFs0_I6g1Ms

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

911 Firefighters State BOMBS Exploded in WTC 1 Lobby & Collapsed http://www.youtube.com/watch?v=P-TehihULpk

Quote:

Two firefighters on 9/11 discussing how secondary explosions occurred immediately before the collapse of the twin towers, providing damning new evidence that explosive devices were used to bring down the buildings. Firemen discuss how bombs were going off in the lobby of WTC1 as they were staging to move up the building. They explain how the building had already been hit by the plane and fires were already burning. After two explosions in the lobby, a third went off and the whole lobby collapsed.

Abel Danger radio show live, Fri Sep 13, 2013 2:00pm EDT — 4:00pm EDT http://new.livestream.com/accounts/1990801/events/2392825 8 pm CET, kl 20 i Norge og central Europe

“Hitchhiking to Corsica, birthplace of the gods (arabic); How to survive with little or no money + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/09/vet-du-noe/comment-page-11/#comment-102026

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Rabalder sier, 14. 07. 2013, kl. 12:10 http://www.nyhetsspeilet.no/2013/07/terrorangrepet-i-usa-11-september-2001/comment-page-2/#comment-99947 sitat:

+{

Ok da så. Bare synd at de aller fleste, tror jeg, betrakter de offisielle forklaringene som de mest sannsynlige, selv om de er jo helt spinnville. Og på meg virker det som om det ofte er høyt utdannede folk som tror blindt på offentligheten og ofte mindre utdannede folk som gjerne er mer i ferd med å våkne litt. Jeg lurer ofte HVORDAN vekke en mistanke i folk om at myndighetene lyver. Det er veldig vanskelig. Jeg tilbyr en gang i blant lesestoff som f. eks. Makten bak makten. men folk flest er ikke en gang interessert, og noen som leser den ser ut til å betrakte sånne skriverier som verdiløse. Så HVORDAN skal man gå frem?
}+

Svar

Alle trenger trim og motta viktige nyheter som er sannferdige. Bryt det planlagte og etablerte the military media complex monopolet og få samtidig en helsebringende og interessant tur. Kombiner dette ved å spasere eller sykle rundt til tusener av husstanders postkasser med informasjon med en målrettet tekst, som fortrinnsvis er motiverende og innholdet relativt lett å verifisere som reelt, samt lenker til utvalgte internettsider. Rabalder, også det vil med tiden og tålmodighet gi et ønsket og nødvendig rabalder. Ikke vent, det kan være og er idag ofte for sent imorgen

«Japan stops cancer vaccines as World Health Organization put in sharp focus ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/hpv-vaksinen-gardasilslotte/comment-page-10/#comment-99949

Arn
Arn
Abonnent
10 år siden

Legger til denne linken også. Beklager at jeg skriver 3 innlegg og ikke 3 linker i samme.
Her er det interessant tekst og interessant tale, men det er best å fokusere på lyd ved en gjennomgang og tekst ved en annen avspilling. Litt klønete laget m.a.o., men meget interessant og relevant til Makows artikkel
Why The Military Knows Israel Did 9/11

Arn
Arn
Abonnent
10 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=ztgz_W4cOdw
Samme sak som over, enda mer konkret.

Arn
Arn
Abonnent
10 år siden

En relevant link om 9/11 som jeg ikke har sett før i dag,
en (jødisk) amerikans ex-marine forteller sin historie fra 9/11, om mulige mossad-agenter etc
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wq2pGd9ViUM

Monica Waade
Forfatter
11 år siden

TV-licensvägrare vinner domstolsfall mot BBC för lögner kring WTC 9/11
http://newsvoice.se/2013/05/16/tv-licensvagrare-vinner-domstolsfall-mot-bbc-for-logner-kring-wtc-911/

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Duping the Truthers http://www.veteranstoday.com/2013/01/22/duping-the-truthers/ Quote: A careful and systematic investigation of the 9/11 Truth Movement by intelligence professionals has categorically found “footprints” of multiple police and intelligence agencies that now actively direct many if not most activities. The current level of dissension among “truthers” is extremely high, due, primarily, to behind the scenes maneuvering that has promoted certain “hopelessly flawed” individuals into positions of prominence. Their “handlers,” invariably members of police agencies or foreign intelligence assets foment disunion through endless “witch hunts” and misdirection. The nature of the misdirection is simple. The largest terror act in history is being attributed to “pixie dust” and “ray guns” instead of terrorists. What is evidence here is “game theory warfare,” a subset of “chaos theory,” or for the “internet people,” the terms “psyop” of “disinfo” will have to do. Thus, “fairy dust and finger pointing” has replaced real counter-intelligence and solid police work. Thus, Jonathan Kay is correct albeit the fact that Mr. Kay is, of course, one of those who is actively orchestrating the chaos. ..

“IMPORTANT! Executive Order 13575 = UN Agenda 21 ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/5589/comment-page-8/#comment-94332

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Mike Rudin BBC executive producer Conspiracy Files, meets New York We Are Change http://www.youtube.com/watch?v=9vnPdlN7YiM#! Quote: New Yorkers challenge Mike Rudin over a BBC TV Conspiracy Files programme he was responsible for about 9/11 and WTC7. This programme was supposed to be about conspiracies… but was it in fact a conspiracy itself? Barry Jennings, key witness to wtc7 explosions, dead at 53, UPDATED SEPT 17 4:05 PM CST http://mediamonarchy.blogspot.no/2008/09/barry-jennings-key-witness-to-wtc7.html NYC Housing Authority spokesman Howard Marder has now officially confirmed that Barry Jennings indeed passed away approximately a month ago after several days in the hospital, matching confirmations from several other employees at the Housing Authority. Marder commented that Jennings was a great man, well liked by everyone at the Housing Authority, and that he would be missed. No other details were available. ..

Marine Links Clinton’s Crimeline Patent, Femme Comp Shtick to Unabomb Irack of Captain Chic http://www.abeldanger.net/2012/12/marine-links-clintons-crimeline-patent.html

Quote: United States Marine Field McConnell has linked Hillary Clinton’s patent pool of Crimewatch timeline (‘Crimeline’) devices – allegedly used by sponsors of Femme Comp Inc.’s radical feminist schtick – to a Unabomb track executed by the body of the late Captain Chic Burlingame III, pilot of AA Flight 77, in an involuntary transition from Instrument Approach Procedures to a Final Approach landing on 9/11. Feeling laconic, McConnell invites DOJ Pride counter-intelligence experts to check out Clinton Crimelines for the Unabomb track which the former Top Gun fighter pilot McConnell, has correlated with Femme Comp’s relay of encrypted signals via a patented Onion Router (cf. U.S. Navy, Assange) to a patented Uninterruptible Autopilot (cf. Boeing, Shalikashvili) and Captain Chic’s transition from IAP into a Category III B landing with a patented QRS-11 gyroscope (cf. BEI, Joe Giroir). See #4: Abel Danger Mischief Makers – Mistress of the Revels – ‘Man-In-The-Middle’ Attacks http://www.abeldanger.net/2012/08/abel-danger-mischief-makers-mistress-of_2.html “[Phoney Clinton Crimeline] profile flown by aa 77” ..

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Pedofili og relatert samt andre metoder for utpressing og overgrep ser ut til å ha vært og ser fremdeles ut til å være sedvane i toppelitiske kretser, også sentralt etablert innafor deler av internasjonal, og nasjonal, massemedia

Virtual Pedophile Matrix – Gay Hitler, Nazis, Lustmord, Franklin CoverUp, Hollywood + http://www.youtube.com/watch?v=5EoXGz9yids&list=PLqQQFOVUZBLjY9XmuhcvRXZHAEPeNVqUt&feature=plpp_play_all quote: Luke 17:2 It were better for him that a millstone were hanged about his neck, and he cast into the sea, than that he should offend one of these little ones. C2 Crime Scene Investigation Show, M-W-F 2 p.m. EST http://c2csi.info/ British Bankers’ C2 CSI Libor War with F’ing Americans – Chapter 19 now available. http://presidentialfield.com/british-bankers-c2-csi-libor-war-f-ing-americans-chapter-19 .. * + extra http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=26#M8704

Glenn Beck – Proof Two Major Media Networks Covering Up Benghazi – I Ain’t Bluffing http://www.youtube.com/watch?v=2QDPpouzsh4&feature=BFa&list=PLqQQFOVUZBLjY9XmuhcvRXZHAEPeNVqUt

Når kommer frankenstorm over norsk massemedia, politisk miljø, norske universiteter, høgskoler, offentlige institusjoner m.fl. og deres direkte og indirekte sammensvorne?

«Human-etisk Forbunds og Foreningen Skepsis interesse for okkulte sexovergrep mot barn ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-91566

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Note: Abel Danger youtube channel deleted by youtube, too strong evidence for the pedophile networks and related crime syndicates? http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1839&start=1

Marine Links Obama’s PACT with the Pedophile Devil to Murdoch’s Entrust Key to Benghazi http://www.abeldanger.net/2012/11/marine-links-obamas-pact-with-pedophile.html

Quote: United States Marine Field McConnell has linked Barack Obama’s PACT* with the Pedophile Devil (Maurice Strong – Kenya Genocide 2008) to Rupert Murdoch’s apparent bribery of U.K. MOD officials whose Entrust PKI root key was allegedly used to authorize Blue Mountain’s camouflaged, coordinated snuff-film rape of U.S. Ambassador to Libya, the late Christopher Stevens, in a Benghazi hospital on 9/11 2012. PACT* = Paperclip Alibi Crimewatch Timeline is the RICO M.O. of 9/11 2001 and 2012! Feeling laconic, McConnell invites those responsible for fixing U.S. counterintelligence after his sister Kristine Marcy and Robert Hanssen emasculated the FBI’s CSI role, to take their fingers from where a DOJ Pride sun does not shine and do a USIS check on bribes apparently paid by Obama (Paperclip CUKC) and Murdoch (Paperclip Australian) associates to procure MOD root keys for VideoGuard-encrypted pedophile devil snuff-film projects between 2004 and 2012. See #1: Abel Danger Mischief Makers – Mistress of the Revels – ‘Man-In-The-Middle’ Attacks http://www.abeldanger.net/2010/02/abel-danger-mischief-makers.html ..

I am a survivor, av Tore Svendsen http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-92155

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Wag the Dog Paedophile BBC – Bugger Boy Club & Pied Piper Propaganda to Imbecile Americans http://www.youtube.com/watch?v=4tbjewrUwkE Quote: Plum City — (AbelDanger.net) — November 1. 2012. United States Marine Field McConnell will seek an injunction in a court with jurisdiction to stop the swearing in of the president elect in 2013 on the grounds that both candidates are apparently targets for pedophile man-in-the-middle propaganda attacks by BBC Media Action extortionists allegedly ‘groomed’ by the late Jimmy Savile and pedophile trusties allegedly hired through Valerie Jarrett’s White House Council on Women and Girls. http://presidentialfield.com/11-1-2012-marine-seeks-injunction-re-bbc-pedo-middle-attack-white-house-women-and-girls Sources: The Hangman by Maurice Ogden. Abel Danger Broadcast – October 31, 2012. C2 Crime Scene Investigation Show, M-W-F 2 p.m. EST http://c2csi.info/ British Bankers’ C2 CSI Libor War with F’ing Americans – Chapter 17 now available. http://presidentialfield.com/british-bankers-c2-csi-libor-war-f-ing-americans-chapter-17

«Human-etisk Forbunds og Foreningen Skepsis interesse for okkulte sexovergrep mot barn ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-91566

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Abel Danger radio show http://truthcentralradio.com/ 9/11 falseflag terror and related intelligence * British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1 * Abel Danger Studebaker t-shirts, Citizens Association of Forensic Economists http://presidentialfield.com/abel-danger-merchandise * Abel Danger http://abeldanger.net

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1 * Nå inklusive gratis ekstraforestilling, What does it take to get to the front page news in Aftenposten? http://i46.tinypic.com/mwcdqq.gif *

«.. Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavlan og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse?» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/09/vet-du-noe/comment-page-7/#comment-90596

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Bra jobba, Falcon!

Snedig at det er forbudt å ta bilder i butikker som:
Meny
Kiwi
Rema
Rimi
Ica

Nesten samtlige av disse butikkene er utstyrt med overvåkningskameraer som dekker så og si hver eneste vinkel og hvert hjørne.

Og varesortimentet har beviselig endret seg drastisk, på de 20 siste år.

Meny setter opp digre paller, og snekrer opp reklameskilt rett over, med markedsføring: Fun light uten sukker.

Fun light leskedrikk og saft, kan man se her:

Hvor “dinkost”, antakelig en av mafiaens tale- og propagandarør for Codex Alimentarius, roser leskedrikken opp i skyene:

http://www.klikk.no/helse/dinkost/tester/article677067.ece

Hva er galt med Fun light, som produseres av mafia- konsernet Stabburet?

Den inneholder DØDELIG ASPARTAM.

Og det strengt ulovlige og desinformatoriske VG sier:

“Søtningsstoffet aspartam er trygt, og det finnes ikke noen vitenskapelige holdepunkter for å hevde at det kan forårsake helseproblemer, hevder en ny rapport.”

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=162708

“Aspartam (Fun Light) er veldig effektiv for å knerte Iberiasnegler (brunsnegler) også. Den er faktisk så giftig at den tar drepen på de aller fleste insekter og krypdyr. Er du plaget med veps, fluer, maur, snegler og annent f-skap? Kjøp ei flaske Fun Light ;)”

Dette er ikke “bevis” på at Fun Light inneholder Aspartam selvsagt. Det er bare å gå til Meny, og studere varedeklarasjonen.

Ok, så la oss ta en kikk rundt i matvarebutikkene rundt om i hele Norge.

Hva har vi å “velge” mellom?

Jo, det er de ovennevnte butikker. Og alle sammen er basert på “franchise”- konseptet, og jeg begynner å lure på om det er rike familier og losjegutter som samarbeider ulovlig, med både propaganda- presse, “helsevesenet”, og industriherrer, som har fått klekkelig godt betalt, for å manipulere vår næringskjede.

Ingen som stiller spørsmål ved: Hvem og hva er egentlig “Norgesgruppen”.
Hvem og hva er “Meny”. Hvem er det som EFGENTLIG eier alt sammen, og HVEM er ansvarlig for direkte, og beviselig forsøk på forgiftning av det norske folk?

Og ingen reagerer på noe som helst. Noreg = Et satanisk møkkaland med Norsk yakuza så det holder!

Her er en av dem:

Her kommer den andre: (Reitan)

Mafioso!

Norge er monopolisert. Og nå bør folk snart endre sin oppfatning av hva en “kjede” er for noe. Hele dritten kommer fra utlandet, og disse “kjedene” har ikke annet, enn en korrupt og destruktiv agenda, hvor de i tillegg tjener formuer på å ødelegge vår helse. (Hva spiser disse satanistene selv? Fersk hummer, og økologiske grønnsaker, med vin av den beste årgang?)

De tar seg i alle fall svinegodt betalt, for all den dritten de selger i møkka- butikkene sine! Det er groteskt å studere “matvareprisene” på diverse produkter. Bare søppel alt sammen, til skyhøe priser.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Aspartam, aspartame, er et syntetisk søtstoff som kan føre og har ført til alvorlig sykdom. Til tross for dette er det å finne i en rekke produkter som selges på bl.a. det norske markedet. Se på innholdsfortegnelsen, varedeklarasjonen, ‘Ingredienser’, ‘Tilsetningsstoffer’, før du kjøper. Les alt om dette i det følgende:

Aspartam, aspartame, funnet i Fun light saft fra Stabburet og Grevens cider fra Hansa Borg Bryggerier hos Bunnpris Flatåsen, Rema 1000 Bromstad og Prinsensgate, Trondheim, oktober 2012. Stoffet er per dato å finne i en rekke andre produkter som omsettes i de fleste, om ikke alle, dagligvarebutikker. Se bilder fra nevnte dagligvarebutikker http://i50.tinypic.com/2hekj7a.gif *

Google { aspartame site:naturalnews.com https://www.google.no/search?q=aspartame+site%3Anaturalnews.com , aspartame site:mercola.com https://www.google.no/search?q=aspartame+site%3Amercola.com , aspartam site:nyhetsspeilet.no https://www.google.no/search?q=aspartam+site%3Anyhetsspeilet.no , aspartame https://www.google.no/search?q=aspartame }

Youtube { aspartame https://www.youtube.com/results?search_query=aspartame }

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

E-post sendt til Reitangruppen Norge, ved kommunikasjonsdirektør Solfrid Flateby, m.fl., sitat:

+{

Emne: Forespørsel, informasjon, og takk for ditto på tlf, og generelt god service og produkter i Deres Rema 1000 butikker, nyhetstips
Dato: 18. 10. 2012

For det første, en bagatell relativt sett men dog viktig, vennligst sett opp plakat på Deres butikker om at det ikke er lov å ta bilder der, fikk som sagt beskjed fra daglig leder på Rema 1000 Flatåsen at “Du vet vel at det ikke er lov å ta bilder her”, nei, det visste jeg ikke, er ikke gitt beskjed om det til kunder og andre besøkende. Det er etter mitt syn og min erfaring nødvendig i barnehagen Norge, hvor vi må være tankelesere og vel så det for å ferdes uten å trampe feil. Jeg tar kun bilder av forsia på enkelte aviser fordi jeg er nødt til det, forpliktet, bl.a. av hensyn til min og alles sikkerhet, knyttet til en alvorlig hobby jeg har fått utdelt

For det andre, en potensielt absolutt alvorlig sak, tidskrifter som aftenposten, dagbladet, vg og adresseavisen og så alt for mange fler er beviselig utgitt og styrt av mafia som alltid har vært og er vår personlige og felles verste fiende, bl.a. litt tilfeldig valgt også odd fellow og fabian society ser ut til å være omfattende involvert, to av alt for mange involverte. Dokumentasjon vil bli sendt og bedd levert til Odd Reitan , ev. andre ansvarlige, senere, om Gud vil, tar litt tid å snekre sammen. Preliminært kan følgende studeres, ikke et kort studium, tema og saker som viser at nevnte mediabedrifter åpenbart og beviselig støtter nevnte mafia, mafiaer, her et både enkelt og omfattende informasjonskompleks,
British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1
Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

Hvorfor selger Reitangruppen produkter som beviselig er levert av og som støtter en åpenbar mafia? Og når jeg ta bilder av deres produkter, får jeg ikke lov til det, således en litt kompleks affære å forholde seg til kultivert og etterrettelig. Om Reitangruppen ikke visst om disse forholdene tidligere, nå er er Dere informert og kan eventuelt gjøre en analyse og ta noen valg, vel bekomme

På forhånd takk for behandling og ev. tilbakemelding
Ha en god høst videre :)

Whitney Houston – Live in Brunei 1996 http://www.youtube.com/watch?v=dwO-dN_Qhoc&feature=BFa&list=PLDF9D0E4FA313F315 * + extra http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8213


With regards from, med hilsen fra
..

http://www.navigate3d.no/images/FalconIconTextedFramed.gif

Abel Danger, 9/11 intelligence and related http://www.abeldanger.net/
Architects and Engineers for 9/11 truth http://www.ae911truth.org/

}+

Overvaaker
Overvaaker
Abonnent
11 år siden

Russia Today eller rt.com er sammen med press.tv som er Irans statskanal, er LANGT mere interessant i den forstand at de faktisk driver kritisk journalisme og ikke bare viderebringer det Reuter (NATO, Wall Street, Pentagon og Tel Aviv), sier man SKAL, som er tilfellet for Norge.

Objekter de intervjuer er frittalende folk og ikke instruerte agenter for desinformasjon slik man ser hver dag på TV her til lands.

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Rart å venne seg til at info fra Russia Today, stemmer bedre med virkeligheten enn den vi får presentert her hjemme…..Men det viktigste er at sannheten kommer frem, slik at vi kan få reelle valg…

No Freedoms in Post 9/11 America? | Big Brother Watch

Trovak
Trovak
Abonnent
Svar til  Eddvin
11 år siden

Anbefaler i tillegg Veterans Today. Heftig amerikansk anti-NWO journalistikk.
De har også sider som virker greit ” på farten” (Android/i-os)

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Contract Hit by Libor Banksters & Miriam Clegg in France on Al-Hilli – Spin Story by Reuters http://www.youtube.com/watch?v=NynW8z9qRiM&list=PLqQQFOVUZBLirdZWf9FNuptknc3mr3ThB&feature=plpp_play_all * + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=26#M8501 * Quote: Marine Links Mrs. Clegg’s Libor Snuff-Film Key to Child’s Cracked Skull Near Annecy http://www.abeldanger.net/2012/09/marine-links-mrs-cleggs-libor-snuff.html United States Marine Field McConnell has linked Mrs. Clegg’s root key, allegedly used for Libor-funded snuff films to the cracked skull suffered by an 8 year old child at multiple-murder crime scenes near Annecy, France. McConnell invites laconic rebuttals to his claim that Clegg’s clients used her Federal Bridge Certification Authority root key to waive Libor-rated debt owed by Sky News/Reuters snuff-film production teams after delivery of back-hauled images of the 8-year old child being beaten and her 4-year old sister being tasered (pace JonBenet Ramsey!) near Annecy. This story will unfold in coming episodes today. The complete broadcast will be available at http://www.presidentialfield.com FAIR USE NOTICE: This video has been posted to further advance our understanding of environmental, political, human rights, economic, Technological, democratic, scientific, and social justice issues which constitutes a “fair use” of any such copyrighted material as provided for in section 107 of the US Copyright Law. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107 for research and educational purposes.

Abel Danger radio and information, 9/11 false flag terror attacks and related intelligence reports http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1792&start=1 Abel Danger Studebaker t-shirts, Citizens Association of Forensic Economists http://presidentialfield.com/abel-danger-merchandise The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8133

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Barclays Executive Bob Diamond Also Resigning From Mitt Romney Fundraiser +

* + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=26#M8480 * Source: Marine Links Romney Ryan British Bankers to Bojinka Student Libor Loans http://www.abeldanger.net/2012/08/marine-links-romney-ryan-british.html

Quote:

+{

United States Marine Field McConnell has linked the British Bankers’ Association’s (BBA) sponsorship of the Mitt Romney and Paul Ryan election campaigns to the BBA’s alleged use of Libor-rated student loans in the Bojinka plot to assassinate Pope John Paul II, bomb approximately 4,000 airline passengers who would have flown from Asia to the United States, and crash an illegally-modified plane into the CIA’s headquarters in Fairfax County, Virginia.

McConnell claims that the BBA’s professional associates (cf. Sidley Austin) for the Romney-Ryan election campaign, recruited Khalid Shaikh Mohammed to serve as the Bojinka mastermind at the North Carolina Agricultural and Technical State University in 1986.

McConnell also claims that BBA Libor panel members Barclays, HSBC and Citigroup, have extorted the terrified silence of Romney and Ryan in respect of Khalid Shaikh Mohammed’s alleged use of the BBA’s Libor-rated student loan system to finance inter alia the World Trade Center 1993 bombings; the Bojinka plot; 9/11; an aborted 2002 attack on the U.S. Bank Tower in Los Angeles; the Bali nightclub bombings; the failed bombing of American Airlines Flight 63; the Millennium Plot, and the murder of Daniel Pearl.

“Barclays Executive Bob Diamond Also Resigning From Mitt Romney Fundraiser”

..

}+

British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit + http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/comment-page-7/#comment-89719

« Forrige artikkel

Ideologier, integrasjon og etikk

Neste artikkel »

Joseph Wilting om Jehovas Vitner og frimureriet

120
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x