Media medskyldig i 9/11 falsk flagg operasjon

9.7K visninger
3 minutter lesetid
120

En ny bok viser hvordan menneskeheten er under konstant fordekt angrep fra kabalistiske (frimureriske) jødiske bankfolk, som bruker nyhetsmediene til å forfalske virkeligheten. Dermed pønsker de ut kriger for å fornedre, gjøre arveløse og til slutt ødelegge oss. Hvis vi danser etter deres piper, er vi medskyldige i vår egen ødeleggelse.

Edward Hendrie er advokat. Hans bok, «9-11 – Enemies Foreign and Domestic» bygger en sterk sak for at 9-11 var et ondsinnet bedrageri og forræderi begått mot det amerikanske folk. Åpenbart er en stor del av den amerikanske politiske, militære og medias øverste klasse delaktige i massemord og / eller cover-up, fra Presidenten og nedover.

Hendrie dissekerer og diskrediterer den offisielle historien og plasserer skylden på israelske Mossad. Han utlegger angrepet i sammenheng med en rekke andre sionistiske falskt flagg operasjoner mot amerikanske mål (Beirut Marine brakker, USS Liberty) utformet for å endre USAs politikk. Hendrie forklarer på en effektiv måte den brede religiøse sammenheng og kontekst slike operasjoner er i, dvs. kaballistiske og Talmudiske jøders [AskeNazis] vendetta mot menneskeheten. Jeg har ikke lest noe på en stund som så livaktig eksponerer hvilken kontroll Illuminatis bankfolk har over livene våre.

Deres eierskap av massemedia utgjør en stor del av denne kontrollen. Hendrie viser hvordan mediene var en aktiv samarbeidspartner i 9-11 svindelen. Som jeg mistenkte så traff ikke noe fly Tvilling tårnene og Pentagon. Flybildene var datagenererte og synkronisert med eksplosjoner i bygningene.

Hendrie viser at mange av de «øyenvitnene» som ble ført var ansatte i TV-nettverk, og at mange ekte øyenvitner som rapporte om eksplosjoner, men ingen fly, ble ignorert.

Videre rapporterte BBC sammenbruddet av WTC-7, en 47-etasjes bygning, 20 minutter før den inntraff. AP og CNN forberedte bilder for nekrologene for 9-11 passasjerene tre dager før angrepet skjedde.

Det synest fornuftig for meg at siden ingen fly styrtet ved Shanksville eller ved Pentagon, så var det ingen fly som var involvert i WTC heller. Disse menneskene har en konsistent MO.

Undertrykke sanheten

Hendrie viser at «nyhetene» undertrykker sannheten og bokstavelig talt skaper virkeligheten i henhold til Illuminati manuset.

US Visepresident Joe Biden

Sannheten er at Twin Towers ble designet for å tåle treff av store passasjerfly og at antatte branner antent av jet drivstoff kunne ikke nå temperaturer som er nødvendig for å smelte ståldragerne. Hendrie påpeker det faktum at de to bygningene og innholdet ble til støv ved bruk av «direkte energi våpen» relatert til HAARP. Dette våpenet reduserte nesten alt til sine molekylære nivåer. Biler og arkivskap smeltet men trær og papir var upåvirket, eller bare brent.

Hendrie avslører at Kategory Tre orkanen «Erin», inneholdende 120 mph vind var omtrent 200 miles fra NYC på tidspunktet for angrepet. Han siterer fysikeren Dr. Judy Wood som har teorier om at orkanen «fungerte som en massiv Tesla coil for å skape felt effekter som brukes av reningsbestemte energi våpen på 9-11.»

Hensikten med 9-11 var å skape en sionistisk politistat og for å rettferdiggjøre kriger mot Irak, Afghanistan og Iran. Hendrie mener Irak-krigen ble til utav Sadaam Husseins beslutning om å stanse handel med olje i dollar. Angivelig ser bankfolk behovet for oljedollar for å støtte den voksende amerikanske gjelden og hindre at US$ kollapser.

Hendrie spekulerer i at passasjerene av UA-93 ble losset i Cleveland og myrdet på et NASA anlegg på flyplassen. Skaden ved Pentagon, som drepte 125 mennesker, ble forårsaket av eksplosjoner. Angrepet var rettet mot kontorer der regnskapsførere etterforsket forsvinningen av $ 1.2 billioner.

Osama bin Laden døde i slutten av 2001 av Marfans syndrom. Det nylige «attentatet» av Navy Seals var designet for å redde Obama, som hadde tapt all anseelse av «birther’s» og andre problemer.

Konklusjon

Denne 300-siders boken er nøye dokumentert og kaster lys på vårt felles dilemma. Vi lever i et teater av det absurde, hvor psykopater og de som kontrollerer dem har tatt kontroll.

Hendrie gjør det klart at kaballistiske jødiske bankfolk er i sentrum av konspirasjonen og sionismen er det mest kraftfulle instrument de har. Han har laget en overbevisende sak for at Mossad organiserte og gjennomførte 9-11 angrepet. Senior medlemmer av Bush-administrasjonen var aktive samarbeidspartnere. Han siterer innspill fra innsidere som sier at dette var en «inside job».

Bortsett fra sionister, er Illuminatis bankfolk avhengig av samarbeid fra millioner av frimurerne og andre ikke-jøder som er villige til å selge sin sjel til djevelen, og forråde sitt land for personlig vinning.

Vår situasjon er analog filmen «The Invasion of the Body Snatchers» hvor en fremmed makt har invadert folkets sinn og sjeler. Nasjonene i verden har blitt dypt undergravd av det onde.

Den offisielle historien om 9-11 viser hvordan kaballistene tror de kan skape sine løgner til virkelighet. Men sannheten er sannheten.

Sannhetsbevegelsen gjør at Illuminati nøler før de drar frem sitt neste falske flagg. De vet de vil ikke bli trodd. I den forstand, er folk som Edward Hendrie med på å bruke den strategien og redde oss fra katastrofen.

Kilde

http://www.henrymakow.com/newsmediacollaborated.html

Flere bøker av Edward Hendrie

The Antichrist Conspiracy
Server1; Antichrist_Conspiracy.pdf
Server2: Antichrist_Conspiracy.pdf
Bok om jesuitter, frimureri, sionisme, katolske kirke, de historiske bånd mellom dem, og om hvem som står bak dem alle.

The Anti-Gospel
Server1: HendrieEdward_Antigospel.pdf

Henry Makow

Henry Makow er en kristen jøde fra Kanada. PhD i litteratur. Mistet sine besteforeldre i holocaust under andre verdenskrig. Forfatter av bøkene "Illuminati – The Cult that Hijacked the World" og "Cruel Hoax - Feminsm and The New World Order"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Denne artikkelen kan kort karakteriseres som:

Same shit, new wrapping. The lie that just refuse to die.

Her er vi jo inne på det mest populære av alle konspirasjonsteorier, det er jødiske finansfolk som står bak den ultimate ondskap. Javisst finnes det mange bøker som står for det samme, og antisemittismen har jo svært lange tradisjoner, helt tilbake til den gangen romerene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
11 år siden

Hva er det du prater om Maranata ?

Kan du nevne navn på en jødisk finansmann ?

Rotschild ? Rochefeller ?

Gjengen du tror er jøder er ikke jøder men mongoler og khasare. De er fra et land som heter Khazaria. Grunnen til at Rothschilds hevder å være jødisk, er at khasarene under instruksjon av Kongen, konvertert til den jødiske tro i 740 e.Kr., men som selfølgelig ikke inkluderte å konvertere sine asiatiske mongolske gener til genene for det jødiske folk.
Ca 90% av mennesker i verden i dag som kaller seg jøder er faktisk khasare

1743: Mayer Amschel Bauer, en Ashkenazi jøde, er født i Frankfurt, Tyskland, sønn av Moses Amschel Bauer, en pengene utlåner.

Mayer Amschel Bauer tegnet et rød hexagram (som geometrisk og tallmessig oversettes til nummeret 666) som under Rothschild instruksjon vil ende opp på det israelske flagget rundt to århundrer senere.

Bauer anerkjenner betydningen av den røde hexagram og endrer sitt navn fra Bauer til Rothschild, etter det røde hexagram eller registrere betegner 666 henger over inngangsdøren («Rot» er tysk for «Red», «Schild,» er tysk for «Sign»).

Kjente etternavn som Astor, Bundy, Collins, duPont, Freeman, Kennedy, Morgan, Oppenheimer, Rockefeller, Sassoon, Schiff, Taft, og Van Duyn er alle i blodslinje med Rotschild ( Bauer ) og seff ikke jøder men khasare og Mongoler.

Fake jødene hater vanlige jøder men de elsker å bruke antisemitt og jødehat kortene som en plog på en buldozer på vei til verdensherredømme

Tro det eller ei men det er faktisk så ille at en del nyttige idioter er frivillige slaver for de falske jødene som de faktisk tror er Gus utvalgte folk :)

Personlig så tror jeg Jesus og «jøden» Djenghis Kahn hadde lite til felles …..

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

:-)
Og du er en litenblå ubetydelig blå dverg

Dette konspiratoriske våset du presenterer her er gammelt nytt, men det blir ikke nærmere sannheten og det gjentas aldri så mange ganger. Jeg er jo glad for at du representerer en ørliten, ubetydelig hjernevasket minoritet med ynkelig svak stemme, selv om du øser ut med dritt

no problem
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

maranata dette er grunn til at jeg kalt deg jøde en gang tidliger her inne på ns fordi at khazacene velgt å bli jøder når de ble angrept av mongolerne same som deg, du har valgt å bli med i scottish right = troen på jødedomen og om du nekter, hva tror du tempel riderene gjorde i Jerusalem

og fra stå å hets en litenblå dverg blå=måne og blå = blues or feeling a bit blue og den dagen du forstår like mye som smurfen vil du og synge en blues eller bli deppa men ser jo den at du ikke er der en dog etter som troen din gir deg håp om masias= LUICFER kommer snart ( hmm er ikke det same som Jøden tror på hvar det ikke derfor Jesus ble hengt på korset fordi at Jøden ikke anså han som sin og at de derfor venter til den dag i dag på sin mesias)

men som vi vet er jo svart din farge = Saturn

Og hva tror du skjer den dagen resten av vereden inser at Israil ikke består av Jøder men Khasacer tror du virkelig at 7 billioner mensker kommer til å si, ja e det sånn det er, ja greit det

forsåvit bra at du har lagt ned nettsiden din slik at vi sliper å se en frimurer markeds før sin endelig løsning med vaksine programet

CillaBee
CillaBee
Abonnent
11 år siden

«Som jeg mistenkte så traff ikke noe fly Tvilling tårnene og Pentagon. Flybildene var datagenererte og synkronisert med eksplosjoner i bygningene.»

… og der mistet du all troverdighet… Hva det var som traff Pentagon kan nå være åpent for diskusjon, men at det faktisk var to stk. fly som traff hvert sitt WTC-tårn blir bare for dumt å benekte. Hvorfor har vi ikke fått servert video av et datagenerert fly som dundret inn i Pentagon?

Med alle bilder og videoer og en million mennesker som så flyene, skal du være ganske snever for å si noe annet…

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

:-)
Flyene var filmtriks, «eller noe sånt» slik blandt annet Hans Gaarder uttalte på TV. Når man påstår slik, er det god grunn til å stille spørsmål med vedkommendes vurderingsevne og/eller troverdighet. Men det er også blitt sagt annensteds at «bare løgnen er stor nok, vil nok mange kjøpe den». I bunnen alle disse konspirasjonsteoriene ligger antisemittismen og ulmer. Denne appelerer til mange, og påfølgende argumentasjon kjøper lett fordi den støtter opp under deres egne antipatier.

Illusions
Illusions
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

It’s all an Illusion.

1.

2.
http://www.youtube.com/watch?v=ek-Q0T9wK2g

3.
Hologram Airplane!!!! Madrid Spain July 2010
http://www.youtube.com/watch?v=abfsvVv2hwo&feature=related

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Illusions
11 år siden

1: At man kan lage hologrammer er ingen hemmelighet. Men det er en lang vei fra catwalken til WTC.

2: Fake. Tydelig!

3: Fake. Også tydelig.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

Glem flyene i første omgang, de er ikke de primære objektene for etterforskning. De primære objektene er hovedvåpenet som ble brukt, sprengstoff for å demolere wtc 1, 2 og 7, samt missilet som ble skutt mot pentagon. Først identifierer man våpenet, så finner man ut hvem som hadde tilgang til våpenet og muligheter til å preinstallere dette i byggene. Ut fra dette kommer man fram til fler detaljer i videre etterforskning, bl.a. også hvilke tekniske innretninger som var installert i fly, droner, for å fjernstyre disse. Man er kommet fram til at det er bl.a. qrs11 gyroskop for autopilot. Slike gyroskop ble ulovlig installert i ca 100 fly hvorav de fleste ble solgt til Kina, noen til Lufthansa i Tyskland og noen i Nord-Amerika. Boeing er anmeldt for dette, rettssaken er ferdig, og Boeing har betalt noen hundre millioner USD i bot for å legge saken død. Informasjon om dette er bl.a. å finner på internettet.

Etterretningsrapporter logistikk og teknisk er midt i denne teksten: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/comment-page-2/#comment-80556

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Letter to Michael Rivero – Video Fraud – Abel Danger Global: Open Source Intelligence and Counterintelligence – Seeing the Patterns http://www.abeldanger.net/2011/08/letter-to-michael-rivero-video-fraud.html

Quote: .. He sued both ALPA and Boeing [see note below] in federal court concerning his departure and the unauthorized, illegal modifications of some 108+ Boeing 737 jetliners that were exported by Boeing containing military weapons grade Maverick missile guidance technology (QRS-11 Gyrochip) installed into the Boeing Uninterruptible Autopilot (BUAP) FMCS. Boeing was fined $615-Million for that error by the U.S. Justice Department. ..

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Maranata, Makow som skrev artikkelen er faktisk jøde. Kjekt å få med seg?

Professor Henry Makow is Jewish and he is telling the truth here about the International Capitalist-Communist Conspiracy…
http://www.heartcom.org/bankster2.htm

Sjekk også ut jøder mot zionister: http://www.jewsagainstzionism.com/
og Anti-Zionist Orthodox Jews: http://www.nkusa.org/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden
maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

:-)
Merkelig – og Quisling var nordmann.
Kan du forstå det, at det finnes landssvikere også blandt jøder???

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
11 år siden

Quisling var av Dansk ætt, men hvor kommer landssviker inn i dette?

Henry Makow er en kristen konvertitt (tidligere jøde, jøde er religion og ikke rase) fra Canada, og et kriterium for å kalle han landsviker er at Israel via Mossad, bankfolk, frimurere, og medier styrer Canada. Er det dette du antyder?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
11 år siden

Huff og huff… Her var det mye rart…

«Bortsett fra sionister, er Illuminatis bankfolk avhengig av samarbeid fra millioner av frimurerne og andre ikke-jøder som er villige til å selge sin sjel til djevelen, og forråde sitt land for personlig vinning.»

Intet mindre enn millioner av frimurere… Ikke nok med det, de må være villige å selge sin sjel til djevelen, må vite. Jeg kunne aldri blitt med i dette plottet da jeg ikke tror på noen djevel… Kanskje like greit!

«Det synest fornuftig for meg at siden ingen fly styrtet ved Shanksville eller ved Pentagon, så var det ingen fly som var involvert i WTC heller. »

Hvilken slående logikk… Datagrafikk derimot, det er både sannsynlig og logisk!

«Hensikten med 9-11 var å skape en sionistisk politistat og for å rettferdiggjøre kriger mot Irak, Afghanistan og Iran.»

Ikke bare en politistat, men en (skrekk og gru) sionistisk politistat. Alle vet jo at en sionistisk politistat er enda verre enn en vanlig politistat…

«Hendrie spekulerer i at passasjerene av UA-93 ble losset i Cleveland og myrdet på et NASA anlegg på flyplassen.»

Hm, ble de losset sier du? Av eller på? Uansett, en advokat som Hendrie burde jo vite at spekulasjoner er noe som ikke ville nå langt i en eventuell rettsak. Uttalelsen fremstår som ekstra tåpelig sett i lys av denne;

«Edward Hendrie er advokat. Hans bok, «9-11 – Enemies Foreign and Domestic» bygger en sterk sak for at 9-11 var et ondsinnet bedrageri og forræderi begått mot det amerikanske folk.»

Man bygger på ingen måte en sterk sak gjennom spekulasjoner. Tvert i mot, man bygger en sterk sak gjennom konkrete beviser, så hvorfor Makow velger å underbygge Hendries såkalte sterke sak ved å referere til (absurde) spekulasjoner, vel det kan man jo bare…. spekulere i… (spekulere i, he he, den var god!)

Og hva er et ondsinnet bedrageri? Jeg trodde alle bedragerier var ondsinnede. Finnes der gode/snille bedragerier? Dersom en sionist bedrar meg, da er det ondsinnet bedrageri, men dersom jeg, opprinnelig halvt araber, bedrar en sionist, så er det godsinnet?

Makow er raus med triggerord, det skal sies.

Og hva er det med Davidsstjernen i panna på Joe Biden?

Er det rart NyS blir sett på som en antisemittisk pøl av utenforstående?

Poenget mitt her er at dersom denne saken er så sterk som Makow vil ha det til, så er det meningsløst å vise til spekulasjoner, da går man rett på the goodstuff. videre bør man vurdere bruken av visuelle virkemidler. Allerede før man leser denne artikkelen gjør man seg opp en formening om innholdet pga tvilsom bildebruk.

Om man hadde fjernet stjernen, og heller skrevet en saklig tekst under bildet, feks noe som;

«Forfatteren mener at Visepresident Joe Biden er en del av en verdensomspennende sionistisk konspirasjon, og i denne boken fremsetter han en rekke beviser som underbygger dette, blant annet at flypassasjerene på UA-93 ble myrdet på et Nasa-anlegg i Cleveland»

Hm, nei det var spekulasjoner, ikke beviser… Vel, om boken er like overbevisende som anmeldelsen, da trenger ingen av de sionistiske djeveldyrkerne og deres millioner av lojale frimurerundersåtter frykte at deres komplott blir avslørt for den jevne sau i saueflokken.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Henry Makow er dessverre ganske så upålitelig. Han skriver og presenterer hva som helst bare det høres spennende ut. Men selvfølgelig: at det eksisterer en jødisk konspirasjon har jeg ingen tvil om. Så der er vi enige. Ja, og så har vi disse færingene da. Sålangt har de visst tatt over … nesten hele Færøyene.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

He he, færingene ja, her snakker vi fryktløse konspiratører! Ryktene vil ha det til at de er i ferd med å overta som mannskaper i den norske fiskeflåten. Sakte, men sikkert skviser de nordmenn ut i kulden gjennom ondsinnede tiltak som stor arbeidskapasitet og gjennomgående god kompetanse i feskerifaget. Ja, og så har de visstnok uhørt lavt sykefravær, i tillegg til et ukuelig godt humør.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Det er greit å vite hva Edward Hendrie mener. Utenom det synes jeg introduksjonen av rakettteorien mot WCT 1 og 2 er en tabbe, selv om den skulle være riktig. Om det ble brukt rakett eller fjernstyrt fly spiller egentlig ingen rolle, da det som ble gjort var en særdeles kriminell handling. Det viktigste er dog det som skjer som resultat av 11. september. Det samme gjelder her i Norge etter 22. juli. Vi ligger 10-20 år etter USA i utvikling, så hvis vi ønsker en politistat er det bare å kopiere. Og det er det norske myndigheter gjør…

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Brainwashed – George Harrison

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Fikk et øyeblikks mangel på tålmodighet, ikke bra, men har restaurert den igjen, men jeg har brukt opp tålmodigheten når det gjelder dagbladet, dvs de har brukt den opp med overlegg. Følgende disputt på facebook, handler bl.a. om media og 9/11 falskflagg terroraksjoner:

+{

Falcon: Husker dere propaganda løgner om avanserte bunkere i Afghanistan? Nå samme søppel om Iran: – Iran anriker uran inne i hemmelig bunker http://www.dagbladet.no/2012/01/09/nyheter/utenriks/iran/atomprogram/19729424/

MSH: Uenig når det gjelder Iran. Helt anderledes med Irak, og aller værst. Bombingen av Libya. Forskjellige land.

MSH: Du driver propaganda selv også, når det passer sånn. Og, greit det.

MSH: Gått hardt ut i dag, og da er det gjerne med Jøder å gjøre. Skuffa!

Falcon: Om Iran hadde skaffet seg atomvåpen, så er det 50 – 100 ganger mer atomvåpen i NATO og andre land, dvs Iran er ikke interessert i å anvende atomvåpen fordi det er selvmord, landet ville blitt lagt i grus i løpet av timer. Iran utgjør således ingen trussel, det er disse som har en over 100 år gammel kriminell plan om å etablere stor-israel: The Knights of Malta Are Ruled Over By The Vatican Jesuit Order http://www.youtube.com/watch?v=qOT1tWNwVCs

‎Falcon: MSH, vil du at det skal myrdes og ødelegges enda mer? Du er på syltynn is nå. Dagbladet har sensurert meg og stengt meg ut når jeg la fram beviser for en av klodens største forbrytelser, de var således delaktig i å dekke over forbrytelsen, dog var de ikke alene dessverre, 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ Under 2. verdenskrig drepte samme krefter han jeg er oppkalt etter når han kjempet mot Stailn’s massemorderiske regime, han var 18 år, og de samme krefters SS maltrakterte min far psykisk når han var 25 år gammel, etter at han hadde gjort en særdeles vanskelig jobb i norsk handelsflåte under krigen. Jeg ber deg tenke deg om, forsåvidt god helg. Det jeg skriver er ikke spøk, det står mye på spill, bl.a. vår frihet, de som forsøker å ta den fra oss og bryter Den Norske Grunnlov samtidig, må stå til rette for sine handlinger

}+

Puh – kanskje litt hardt ut, men det får tåles en sjelden gang :)

Forøvrig, etter 9/11 2001 var det veldig få steder i massemedia man kunne nevne noe som gikk imot 9/11 commission report, den offisielle rapporten som har vært bevist å være feil for mange år siden. Vg var restriktiv, men litt mer åpne enn dagbladet. Aftenposten var veldig åpen og sensurerte veldig sjelden.

Tv2 nettavisen veggavisen debatt forum var en pur psyop, alt som ikke førte til hets mot muslimer ble boikottet, og realistisk informasjon som gikk imot bl.a. 9/11 commission report, populært kallt 9/11 ommision report, førte til alt fra latterliggjøring til utestenging, samt tråder ble stengt. Google ~ Tv2 nettavisen veggavisen http://www.google.no/search?q=Tv2+nettavisen+veggavisen

Om massmedia er medskyldig i 9/11 falskflagg terroraksjoner? Inntil eventuell etterforskning og rettssaker kommer, kan man trygt si at noen av de bevisst gikk inn for å motarbeide alt som ikke var i tråd med 9/11 commission report, i utgangspunktet en særdeles alvorlig sak

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

It was the CIA & State Dept. that Issued the Passports to the 9/11 Terrorist Hijackers. http://chasvoice.blogspot.com/2012/01/it-was-cia-that-issued-passports-to-911.html#ixzz1jNO4DBv7

arifkarim
arifkarim
Abonnent
11 år siden

Selvfølgelig var det ikke jøder men muslimer som står bak 9/11. Det bodde jo ingen muslimer i USA da 9/11 skjedde så dette «angrepet» burde være risikofritt for fremtidige muslimer i USA.
Siden det bor flere millioner jøder i USA, kan ingen jøde stå bak disse «terrorangrepene». Da antar jeg at jøder er mye smartere enn muslimer.
Nesten alle nektiser har blindtro på den muslimske konspirasjonen bak 9/11 samtidig som de skjelver i buksene hvis noen erstatter ordet muslimsk med jødisk.
Dermed er mitt enkle spørsmål til alle idioter som leser kommentaren min: Hvis det er mulig å akseptere at enkelte muslimer kan stå bak 9/11, hvorfor er det helt umulig å akseptere at enkelte jøder «kan også» ha stått bak 9/11?
Hvorfor den store forskjellen? Hvorfor beskylder den offentlige versjonen av 9/11 granskingsrapport på ekstrem Islam alene, og ikke på ekstrem judaisme eller kristendom? Hvorfor blir islam forskjellsbehandlet? Hvorfor har ikke store deler av ikke-vestlig verden samme konklusjoner for 9/11s kollektive beskyldning som den offentlige 9/11 rapporten prøver å formidle? :D
http://www.gpoaccess.gov/911/
http://www.pakalertpress.com/2010/07/28/israel-did-911-all-the-proof-in-the-world/

Michelle
Skribent
Svar til  arifkarim
11 år siden

Fordi de fleste i vesten tror på ulike retninger av en boksamling kalt bibelen som hevder at visse raser (blodslinjer) er bedre enn andre og en kalt jøder, er til og med utvalgt av en Gud?

For meg så er alle likeverdige og viktige, uavhengig av rase, legning eller utseende etc

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Michelle
11 år siden

Jeg tviler på om begrepet «rase» noengang er blitt brukt i gamle religiøse hellige skrifter. Israelere er omtalt som et folk tilhørende 12 stammer fra Palestina. Muslimer er omtalt som Ummah i koranen som betyr fellesskap.
Dagens politiske ekstremister har gjort om eldgammel religiøst begrep «jødisk folk» til den moderne jødiske nasjonen «Israel» takket være den sionistiske konspirasjonen. Samtidig har islamistiske ekstremister gjort om begrepet Ummah til å gjelde absolutt alle muslimer, slik at verdens 1,7 milliader muslimer tilhører nå den samme oppdiktede «muslimske nasjonen», ifølge disse tullingene. På den måten blir terrorangrep mot vestlige rettferdiggjort ved at en afghansk muslim drept av en norsk soldat er tolket som hellig krig (jihad) mot samtlige nordmenn! :D
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Invention_of_the_Jewish_People

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  arifkarim
11 år siden

Det har du helt rett i arif. Bibelen er esoterisk og de 12 stammer betyr de 12 kranienerver, det har ingenting med folkeslag å gjøre. Religioner blir derfor djevelskap in action. :-)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arifkarim
11 år siden

Denne etterforskningen går selvfølgelig på person og organisasjon, det har ingen praktisk hensikt å etterforske en rase eller en religion: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/er-ideologier-og-konspirasjonsteorier-farlige/#comment-80576

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

The FBI’s own role in OKC as well as 911. http://www.youtube.com/watch?v=dsjw8nQKjOo&feature=player_embedded#!

War by Deception 2011. The shadow government and shadow economy. http://www.youtube.com/watch?v=dTx5R67slS0

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

arifkarim skriver;
Dermed er mitt enkle spørsmål til alle idioter som leser kommentaren min: Hvis det er mulig å akseptere at enkelte muslimer kan stå bak 9/11, hvorfor er det helt umulig å akseptere at enkelte jøder «kan også» ha stått bak 9/11?

Hvem som helst kan i utgangspunktet ha stått bak 9/11, også nordmenn og svensker. Så lenge vi ikke kjenner den hele og fulle sannheten er det mye som er mulig. Hvis vi derimot tar i bruk både logikk, sannsynlighet og tilgjengelige fakta vil vi kunne sannsynliggjøre de skyldige. Når noen påtar seg skylden, må man selvfølgelig ta dette alvorlig. Nå er jo sannsynligheten for at Al Quaida stod bak adskillig større enn at Israel stod bak. At de amerikanske myndigheter kjente til hva som var planlagt, og kanskje til og med «hjalp til» er også mulig slik det totale bildet ser ut.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

COINCIDENCE or CONSPIRACY THEATRE: 9/11- Inside Job? http://www.youtube.com/watch?v=8DQp0QxkBCU&feature=share

100 White House Photos of Bin Laden Mission Day http://cryptome.org/2012/01/0039.htm
Osama Bin Laden reported killed by Benazir Butto in an Interview http://www.youtube.com/watch?v=yOH9CJJQL7k&feature=share
Osama’s Last Message (Warning: Graphic!!!) http://www.youtube.com/watch?v=9Dri09dM348&feature=share

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden
Instinkt
Instinkt
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Så muslimhets er liksom greit? Din kristne hykler… Hva ville Jesus gjort, er vel spørsmålet du burde spørre deg? Problemet er kanskje at han ikke bor i deg? Er hjerte ditt kaldt? Er det greit og sikte seg ut en gruppe med mennesker for så og undertrykke dem? Hvorfor er kristensionister bedre en muslimer? Greia maranata, er at du er en kristensionist, du er en kristensionist med en avstumpet kunnskapsevne, dessuten har du et kjølig hjerte. Ikke noe godt eksempel på Jesu kjærlighet, sånn han ville at du skulle være. Er ikke denne dobbeltmoralen et problem for deg? Jeg priser meg lykkelig for at den sanne Gud ser til hjertene, der finner han alt. Jeg er forresten ikke muslim. Jeg er bare så inderlig lei meg over hvordan dem blir behandlet. Hvordan landene dems blir ruinert, av gråde vesten. Skam deg maranata, som påstår å være en kristen, uten dette enkle grunnlaget kalt kjærlighet og varme. Jeg grøsser av mennesker med dobbeltmoral, og som i tillegg støtter opp under all urettferdighet. Samvittigheten burde være en rettesnor, bruk den!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Instinkt
11 år siden

Lytt til The Talmud & The Protocols of the Elders of Zion http://www.nyhetsspeilet.no/2011/05/hemmeligheten-bak-davidstjernen/comment-page-4/#comment-80831 så forstår man mer om hvordan landskapet er. Jeg mener det refererte miljø videre kan stamme fra bl.a. The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/vil-jesuittene-og-frimurerne-klare-a-starte-3-verdenskrig/comment-page-10/#comment-80633

Totalt sett ser dette ut til å representere en kombinasjon av relativt stor usosial intelligens og ekstrem ondskap, en særdeles farlig kombinasjon

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Instinkt
11 år siden

:-)
Den som fremdeles viser til «Zions vises protokoller» i noen som helst argumentasjon mot Israel/jøder/Mossad osv befinner seg på barnestadiet når det gjelder seriøs leting etter sannheter. Det verste er at noen befinner seg der mot bedre vitende – det er jo rett og slett tragisk for dem det gjelder, og latterlig for alle andre

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Instinkt
11 år siden

Instinkt:
Muslimske fundamentalister er greit å hetse – akkuratt det synes alle som ikke befinner seg i denne gruppen, eller støtter deres sak. Man trenger ikke mye kaldt hjerte for å ønske disse dit pepperen gror, og hvis du ikke gjør det ønsker jeg en god grunn for å ikke gjøre det.

Jesus ville ha sagt til den muslimske terroristen: Gå bort og synd ikke mer. Jesus elsker alle mennesker, men ikke nødvendighvis hva de gjør.

Brandulph
Skribent
Svar til  maranata
11 år siden

– Ad «Zions vises protokoller» og «maranata»s hysteriske uvilje mot den glimrende plan som protokollen framlegger. Hva jeg finner ufattelig er, at til tross for at planen har vært kjent i over 100 år, så er det ingen som har vært istand til å stoppe dens gjennomføring. http://brandulphnorsk.blogspot.com/2011/04/subjektivitet-rasisme-og-diskriminering.html
– Tar du en titt på protokoll 21, og setter den opp mot den finans krise som verden er inne i, vel vitende om hvem som eier/kontrollerer sentralbankene, så levnes det liten tvil om at målsettingen praktisk talt er i havn.http://www.vigrid.net/zionsvises21.htm

En bedre beskrivelse av situasjonen som Grekenland, Irland, Portugal, Italia, Spania & Co. befinner seg i, kan ikke beskrives bedre enn ordlyden i protokoll 21.4:

«Men så snart komedien er slutt, kommer det nakne faktum til syne. Et nytt passivum, til og med et meget tungtveiende passivum. For amortisering av renter er man nødt til å oppta nye lån, som ikke dekker gjelden. Den gjør bare gjeldsbyrden enda større. Når kreditten er uttømt, må man innføre nye skatter, ikke for å dekke lånet, men rentene. Disse skatter er igjen et passivum, til dekning av passiva.»

Vel, vel… uansett hva du velger å mene om «protokollenes» opphav, så er de utformet av personer med helt usedvanlige evner. Således, med gammel kunnskap, som sier at det er penger som regjerer verden, samt allmen viten om hvem som eier og kontrollerer verdens store seddelpresser (The Fed, ECB, WB, IMF etc), er det meget fornuftig å ta innholdet som et sikkert stalltips i.f.m. egne disposisjoner. ;-) (Å få forhuden fjernet, tror jeg imidlertid ikke vil endre mye i denne forbindelse, til tross for at bibelens gud fant det OK når han hadde behov for flere soldater.).

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Brandulph
11 år siden

Merklig benektelse syndrom Brandulph :)

Til tross for at zions vise er oppfylt dag for dag i over 100 år så hevder noen forsatt at det bare er en teori, hvor dum er det mulig å bli ?

Ser man på et lite avsnitt i Zions vise så er det referert til en ny tid som startet for 2000 år siden, vel jødene tror ikke på Jesus så da må mao Zions Vise være skrevet av Frimurerene og Rotschild, Frimurerene er som sagt Tempelriddere etter 8 grad og etter 10 grad er nøkkelordet Zion

Lerser man hele histoien om Rotschilds satanistene så er dem alt annet en jøder og man har heller ikke problemer med å se agendaen bak 22/7

ADL er en gruppe som har som eneste oppgave å stoppe alt kritikk av Rotschilds med alle midler, er man mot at Khazars mongolen får verdensherredømme så er man jødehater og antisemitt

Kanskje Maranata får litt lommepenger fra ADL ? :)

Nå må du våkne maranata min venn før før det er for sent og sjala di havner hos en med horn og hale :O

Her kan du lese hvem du tjener og hvordan du er blitt skam lurt så til de grader

House Of Rothschild: No One Can Understand What Has Happened To The Planet Without Reading This

http://www.pakalertpress.com/2010/07/19/house-of-rothschild-no-one-can-understand-what-has-happened-to-the-planet-without-reading-this/

Sources

Holy Bible – King James Version

Proofs of a Conspiracy Against All the Religions and Governments of Europe Carried on in the Secret Meetings of Freemasons, Illuminati and Reading Societies – John Robison – 1798

The Life of Napolean – Sir Walter Scott – 1827

Coningsby – Benjamin Disraeli – 1844

The Communist Manifesto – Karl Marx, Friedrich Engels, Martin Malia – 1848

Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry – Albert Pike – 1872

The Rothschilds, Financial Rulers Of Nations – John Reeves – 1887

The Jews and Modern Capitalism – Werner Sombart – 1911

Great Britain, The Jews, and Palestine – Samuel Landman – 1936

Pawns In The Game – William Guy Carr – 1937

Inside The Gestapo – Hansjurgen Koehler – 1940

Barriers Down – Kent Cooper – 1942

The Mind Of Adolf Hitler – Walter Langer – 1943

The Empire Of The City – E. C. Knuth – 1946

The Jewish State – Theodor Herzl – 1946

The Curious History of the Six-Pointed Star – G. Scholem – 1949

Secrets Of The Federal Reserve – Eustace Mullins – 1952

Tales Of The British Aristocracy – L. G. Pine – 1957

Red Fog Over America – William Guy Carr – 1958

A Jewish Defector Warns America (Spoken Word Recording) – Benjamin H. Freedman – 1961

The Rothschilds – Frederic Morton – 1962

The Illuminati and the Council on Foreign Relations (Spoken Word Recording) – Myron Fagan – 1967

Ben-Gurion: The Armed Prophet – Michael Bar-Zohar – 1967

The Hidden Tyranny – Benjamin Freedman – 1971

None Dare Call It Conspiracy – Gary Allen – 1972

The Gulag Archipelago, Vol. 2, Parts 3 and 4 – Aleksandr Solzhenitsyn – First English translation published 1975.

Wall Street And The Rise Of Hitler – Anthony C. Sutton – 1976

The Rosenthal Document – Walter White, Jr. – 1978

Two Rothschilds And The Land Of Israel – Simon Schama – 1978

The Six Pointed Star – Dr O. J. Graham – 1984

The Last Days In America – Bob Fraley – 1984

Who Owns The TV Networks – Eustace Mullins – 1985

The Samson Option: Israel’s Nuclear Arsenal and American Foreign Policy – Seymour M. Hersh – 1991

A History of the Jews in America – Howard M. Sachar – 1992

Deliberate Deceptions: Facing the Facts About the U.S. Israeli Relationship – Paul Findley – 1993

Descent Into Slavery – Des Griffin – 1994

Bloodlines Of The Illuminati – Fritz Springmeier – 1995

Jewish History, Jewish Religion – Israel Shahak – 1994

Satan Speaks – Anton Szandor LaVey – 1998

The Elite Serial Killers of Lincoln, JFK, RFK & MLK – Robert Gaylon Ross – 2001

Never Again? The Threat Of The New Anti-Semitism – Abraham H. Foxman – 2004

The Elite Don’t Dare Let Us Tell The People – Robert Gaylon Ross – 2004

Codex Magica – Texe Marrs – 2005

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Brandulph
11 år siden

Sions vises protokoller blir brukt den dag i dag – det stenmmer. MEN det er ikke så lett å vifte med denne i den opplyste del av verden, for da man jo straks flagget hvem man selv er eller representerer. Den funnker som kjent blandt analfabetister og totalitære styrer.

Den er vitterlig tilbakevist som et falsum. Noen tviholder likevel på dette sludderet, men det er gjerne de samme personer som benekter Holocaust. Hvorfor det er slik skjønner man, med mindre man ikke er dårlig utrustet i toppetasjen fra naturens side.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Merkverdig, ingen islamister er hittil funnet å stå bak de kjente falskflagg terroraksjonene, bl.a. 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ Se bl.a. Abel Danger Mischief Makers – Mistress of the Revels – ‘Man-In-The-Middle’ Attacks http://www.abeldanger.net/2010/02/abel-danger-mischief-makers.html

Sledgehammer – Peter Gabriel http://www.youtube.com/watch?v=hqyc37aOqT0

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

:-) :-) :-)
False flag? Ja hvem er det som avgjør om det er «false flag»? Er det opp til skribenter på NyS, som har mye større insikt i dette her?

9/11 er EN terroraksjon, der islamske fundamentalister helt opplagt spilte en vesntlig rolle. Spørsmålet man kan stille seg er om og eventuellt hvor mye amerikanske myndigheter og/eller andre kjente til og muligens bidro med.

Å frikjenne islamske fundamentalister for planlegging og utførelser av diverse terroraksjoner i de seneste tiår er fullstendig absurd. Hvis man har et slikt ståsted blir man bare tatt seriøst i de aller mørkeste kroker.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Start gjerne studiet her:
9/11 Resolution Trilogy: Pattern of the Crimes, Signs, Times http://www.youtube.com/watch?v=qEn0i9VxwaA&list=PLBA2C9F516B641034&feature=plpp_play_all

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

:-)
Jeg starter ikke noe studium på YouTube – definitivt ikke!
YouTube er blitt hvermanns lekeplass, og det er ikke lenger (og har kanskje aldri vært) forbeholdt opplysning, læring, dokumentasjon osv. YouTube inneholder alt mulig fra A til Å, det er en styrke, men også samtidig den største svakheten. Det fungerer i aller høyeste grad som en ypperlig side for propaganda for alt mulig.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Maranata, ‘youtube’ er kun en informasjonkanal, akkurat som ‘papir’ anvendes som informasjonskanal for aviser. Eksempelvis, uten youtube hadde vi neppe fått forklart så omstendelig og lettfattelig at ADL, Anti Defamation League, er en ikke-jødisk terrororganisasjon: William Cooper The Ugly Truth About the ADL http://www.youtube.com/watch?v=yq7AHHPLebM&list=PL69D85CC39464FCBE&feature=plpp_play_all

Via youtube vises mye av den hårde sannhet som kontrollert og sensurert massemedia ikke viser: Palestinian Holocaust http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/israel-verden-har-skapt-sin-demise/comment-page-5/#comment-80822

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

– Problemstillingen er at det ligger en video på YouTube, og vi kan ikke uten videre knytte den til arrangøren per nå. Men vi må følge med på hva som skjer, og de som har lagt ut en slik video kan bli etterforsket, sier Haugen.

Vil at Allah «ødelegger» kronprins Haakon og at det skal være smertefullt
http://www.dagbladet.no/2012/01/17/nyheter/demonstrasjon/krigen_i_afghanistan/utenriks/19829233/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Angående videoer med hets og oppfordring til hets, og dagbladets idiotiske oppblåsing av slikt barnslig tøys, har de ikke noe bedre å foreta seg, jeg minner sterkt om: Joseph Goebbels – Propaganda Principles http://www.psywarrior.com/Goebbels.html Ikke uventet at slik simpel propaganda kommer, er samtidig overrasket over at propagandamaskina ikke har gått av skaftet enda, men det kommer vel
.
En digresjon, skutt av myndighetene pga at han tok ansvar og publiserte viktig informasjon til folket, en hedersmann i ett og alt: Milton William, Bill, Cooper, Hour of The Time, The Mystery Babylon Series http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1736&start=1

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
11 år siden

JIHADISTVIDEO: Denne videoen brukes til å promotere en demonstrasjon mot norsk engasjement i Afghanistan. Dagbladet har klippet bort bilder som kan virke støtende. Video: PRIVA
Trolig unge menn som svermer for Taliban og al-Qaida
Dagens trusselvideo føyer seg inn i en lang jihadist-tradisjon på Youtube, sier forsker.

Mvh Tom

http://www.dagbladet.no/2012/01/17/nyheter/innenriks/trusler/jihadister/islamisme/19831652/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Tom Rosland
11 år siden

Tror nok de sivile i Afghanistan og Libya har mer å frykte fra Juge Jenz, Jesuitt Jonas og Bilderberrger Haakon

Her er den uklippede videoen som ikke DB og VG har sensurert og selv med min beste velvilje så klarer jeg ikke å se noen drapstrusler her

DEMONSTRASJON: NORSKE SOLDATER UT AV AFGHANISTAN

http://www.youtube.com/watch?v=ZcI9XnmBomE

Ikke så rart dem sensurerte filmen siden den viser nyaktig hvor mye av opiumsproduksjonen USA, CIA og NATO står bak :)

At Afghanerene ønsker Norske okupasjonsstyrker og terrorister ut av landet sitt er jo ikke så rart

Det var nok noen Nordmenn som ytret seg ganske negativt mot Tyske okupasjonsstyrker og mot Hitler også under andre verdenskrig uten at det ble noe ramaskrik i Tyskland av den grunn sånn som i Norge nå

Får håpe at mange nordmenn viser sin empati med ofrene etter den vestlige terroren i landet deres og møter opp og sier at dette vil vi ikke være med på lenger og forlanger at Jenz avslutter okkupasjonen av det fattige landet

Demoen er utenfor tinget Fredag kl 14.00 :)

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Dagens trusselvideo føyer seg inn i en lang jihadist-tradisjon på Youtube, sier forsker.

Ja – det trenger man jo ikke være forsker for å se og forstå. Her inne på NyS er det opptil flere ivrige debattanter som benekter dette. Med hvilken grunn man fosvarer dette svineriet er for meg en gåte.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Med disse linker til den omtalte video på YouTube fikk jeg det svaret jeg faktisk ante på forhånd. De mest aktive i denne artkkelen synes den er grei – man ønsker ikke å ta avstand fra den – man ser ikke noen trusler – man liker ikke at media setter fokus på islamsk fundamentalistisk propaganda.

Hvilket samfunn er det dere ønsker i Norge???

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Uansett om videoen er ekte og seriøs for fredelige og fornuftige løsninger eller uekte og produsert under falskt flagg for krigshissing, ordene og bildene taler sannhet hvis vi ser bort fra eventuelle potensielle oppfordringer til vold, Gud kuer oss for våre uetiske handlinger, det vet jeg av egen erfaring

Norske soldater ut av Afghanistan http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/norske-soldater-ut-av-afghanistan/

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
11 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=9gC2y6_aAIg

noen som har vært borti disse? skeptisk men pst hadde visst øyet på zagami hvis jeg ikke tar feil..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  cHronilogy
11 år siden

De aller fleste som leser NS har nok kjennskap til Zagami, Fullford og prinsesse Kaoru Nakamaru :)

Du har nok al grunn til ¨være skeptisk cHronilogy, Fullford sa i høst at alle tuneller/bunkerser er sprengt og White Dragon var i ferd med å arrestere hele super eliten

Ser ut til at supereliten er i fin form enda, Leo Zagami ble vistnok arrestert av 8 purk og fenglset og torturet i en uke etter sitt interjuv med Camelot, men fyren virker mildt sagt klin Ko Ko og mye av hans utalelser har vært desinfo

Ifølge Zagami skulle det komme enorme man mad katastofer i høst og 6 milliarder av oss skulle bort men vi er da i live enda …

Hele det globale New Age miljøet er i ekstase over prinsesse Kaoru Nakamarus siste video som du kan se her

http://www.ja-jeg-er.com/index.php?option=com_content&view=article&id=353:3-dager-i-morke-den-nye-tid-2012&catid=30:den-nye-tid&Itemid=55

Men det styrker ikke akkurat troverdigheten hennes at hun omgås illuminati troll som Leo Zagami

IMPORTANT ILLUMINATI INTERVIEW – PRINCESS KAORU NAKAMARU & PRINCE LEO ZAGAMI

http://www.youtube.com/watch?v=CPcI4gnWHtA&feature=related

Så forsett med å være skeptisk du cHronilogy :)

Brandulph
Skribent
11 år siden

– Ingen fly eller raketter forårsaket WTC katastrofen. For alle tre bygningene dreier det seg udiskutabelt om en kontrollert demolisering. Dette bekreftes både av det faktum at alle tre bygningene gikk ned i perfekt fritt fall, samt at analyser av vrak materialet påviser super-termite.
– «Intet bare skjer, med mindre det er en naturens handling» sier Confucius, og legger til, «Og vil du vite hvem som sto bak det som skjedde, må du finne den som høster fordeler.»
– Hvem som hadde fordel av 9/11, burde da også, for enhver med et minimum av analytiske evner, være helt innlysende. (Å poste utsagn som, «Hvem som helst kan i utgangspunktet ha stått bak 9/11, også nordmenn og svensker.» eller å slurve videre med Bin Laden, muslimer og/eller Al-Qaeda er intet mindre enn evig, absurd sionistisk svada.)

– Imidlertid, for enhver som ønsker å se hvordan en liten tragedie som 9/11 føyer seg inn i hva som har skjedd i vår verden over de siste hundre år, vil jeg anbefale enhver å lese Freedmans tale med argus øyne: http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm (Følgende er også en bra database: http://www.bearcanada.com/fae/israel/historyofisraelintro.html)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Brandulph
11 år siden

9/11 and related:
Intelligence reports http://abeldanger.net/
Technical documentation http://ae911truth.org/

Brandulph
Skribent
Svar til  Falcon
11 år siden

Jeg takker for de to linkene, Falcon! Glimrende stoff som både belyser utøvernes omnipotens og hvilket enorme varp de gjorde umiddelbart, utover de enorme profitter som krigføring og olje har bragt dem i ettertid… samt det faktum at deres Orwell-verden har rykket betraktlig nærmere.

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Brandulph
11 år siden

Tja, som man kan se i denne videoen så tar det litt mer tid for tårnene å kollapse enn om de skulle ha falt i fritt fall. Fra 50% mer tid til over 100% mer tid enn ved fritt fall.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Starwolf
11 år siden

Du er minimum 8 år bak dagens status i etterforskninga. Vennligst sett deg inn i saken

Freefall and Building 7 on 9/11 http://www.ae911truth.org/news/57-news-releases-by-others/426-freefall-and-building-7-on-911.html

Se gjennom godt over 25,000 etterretningsrappporter og tekniske dokumenter , radioprogrammer og videoer http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/comment-page-3/#comment-80957

Du finner også liste over mistenkte der samt bevis på kriminelle handlinger for de fleste. Det handler ikke lenger om fritt fall på bygninger, det er tilnærmet uvesentlig med den bevisbyrden som idag eksisterer. Din ytring viser at du trenger minimum en måned for å få litt innsikt i bevismaterialet som er utarbeidet

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Nå får du bestemme deg. Falt tårnene i fritt fall eller ikke?

Hva med det vi så på live TV da fly krasjet i tårnene?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Det er som sagt et blindspor, se min forrige kommentar, dog, wtc 7 ble ikke truffet av fly, men ‘WTC 7 Falls in under 7 seconds. The rate of free fall for the 47 story building is 6.8 seconds’, dvs maksimum 2.86 % forskjell. De første 100 m faller wtc 7 fortere enn fritt fall, som i vakum, vha demolition med military grade eksplosiver, WTC 7 Free Fall Collapse http://www.youtube.com/watch?v=Ml_n5gJgQ_U

Anbefaler deg å se på nettsted og ta kontakt med Architects and Engineers for 9/11 truth http://ae911truth.org hvis du vil vite mer, er selv ingeniør og medlem der, men jeg har ikke tid til å svare på tekniske spørsmål da den siden av saken er ferdig dokumentert for ca 8 år siden, ‘case closed’ her

Se gjennom, godt over 25,000, etterretningsrappporter og tekniske dokumenter , radioprogrammer og videoer http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/comment-page-3/#comment-80957

I USA er det bl.a. dødsstraff for denne forbrytelsen, i Norge og andre land opp til livsvarig fengsel, antar at skyldige i land uten dødsstraff kan få dødsstraff hvis de er på visitt i bl.a. USA, bl.a. i Uk snakkes det om å innføre dødsstraff for disse terroaksjonene og tilsvarende: People Falling from the World Trade Center

Brandulph
Skribent
Svar til  Starwolf
11 år siden

Tja, Stargate, muligens har du ikke har den lille tekniske bakgrunn som skal til for å forstå hva fritt fall og kontrollert demolisering innebære? Eller er det manglende engelsk- kunnskaper? Eller har du kanskje et personlig behov for å fortrenge fakta som for lengst er offentlig viten? … eller er det slik at du simpelthen ikke gidder å google på saken?

Uansett hva, prøv et google med: niels harrit+fritt fall+nanothermite ;-)

Og så, et lite relatert :-) til slutt:
– ”Pappa?… Hvorfor må jeg gå slik i ring hele tiden?”
– ”Hold kjeft gutt, ellers så spikrer’ jeg fast den andre foten også!”

Overvaaker
Overvaaker
Abonnent
11 år siden

FEILMELDING PÅ REDAKSJONENS EPOST

Etter å ha sendt inn et tips til redaksjonen, fikk jeg en error.

Please sjekk og slett gjerne denne meldingen:-)

Nordic Eagle
Abonnent
11 år siden

Where Did the Towers Go?
The Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11

http://www.drjudywood.com

Har noen sett denne?

Likorm
Likorm
Abonnent
Svar til  Nordic Eagle
11 år siden

Jupp ! Jeg har sett. Jeg har også hørt på begge intervju av Dr. Judy Wood på redicecreation.com :
http://www.redicecreations.com/radio/2011/01/RIR-110118.php
http://www.redicecreations.com/radio/2011/09/RIR-110911.php
Noen vil vel hevde at hun roter det til for truth bevegelsen men alle steiner skal snues for den offisielle forklaringen er promp.

« Forrige artikkel

Ideologier, integrasjon og etikk

Neste artikkel »

Joseph Wilting om Jehovas Vitner og frimureriet

120
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x