Fra Financial Times: Desinfisering av virus

Koronavirus ‘hype’, den største politiske svindel i historien?

6.4K visninger
5 minutter lesetid
93

Coronavirus hype biggest political hoax in history

(Washington Times, artikkel fra 28. april 2020, av Cheryl Chumley, oversatt til norsk)


Koronaviruset eksisterer. Men reaksjonen på viruset har ikke lenger med virkeligheten å gjøre, og når det har gått litt tid, vil dette avdekkes som en politisk svindel. Faktisk vil COVID-19 gå inn i historien som et av de politiske største, mest skammelig overdrevne, overopphetede og irrasjonelt oppblåste og direkte villedende reaksjon på en helsesak i amerikansk historie, en som i stor grad ble båret på leppene til medisinsk fagpersoner som ikke har innsikt i nasjonal økonomi eller statsapparat. Fakta er dette: COVID-19 er en reell sykdom hvor noen blir syke, viser seg dødelig for andre, for det meste eldre – og gjør ingenting med de aller fleste.

Det er det.
Det er alt i et nøtteskall.

Fra Aljazeera:Mer enn 3,8 millioner infeksjoner bekreftet i minst 187 land og territorier, inkludert minst 269 000 dødsfall.

Eller, med ordene fra Dan Erickson og Artin Massih, leger og medeiere av Accelerated Urgent Care i Bakersfield, California: La oss få landet til å gjenåpnes – nå. “Trenger vi fortsatt å isolere oss? Svaret vårt er ettertrykkelig nei. Trenger vi bedrifter som skal legges ned? Ettertrykkelig nei. … dataene viser at det er på tide å stoppe lockdown nå, ” sa Erickson, i et intervju.

Han har rett. De begge har rett.

Dataene for å holde Amerika stengt og amerikanere stengt inne, eksisterer rett og slett ikke. Hvis sannheten skal sies, er det tvilsomt om det noen gang har gjort det.
Forskerne som hadde ansvaret for forskningstallene angående coronavirus spådde i mars at i Amerika ville mellom 100.000 og 250.000 dø. De baserte disse estimatene på data-modellering. Men samtidig som de baserte estimatene på datamodellering, erkjente de at datamodellering er svært unøyaktig og viser feil.

“Jeg har aldri sett en modell av sykdommene jeg har behandlet der det verste alternativet faktisk hendte,” sa Dr. Anthony Fauci, direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og koronavirus-rådgiver til president Donald Trump i det Hvite Hus, under et CNN-intervju i mars. “De overdriver alltid.”

Skjønte du det? Det Fauci meddelte oss: Datamodeller er feil og unøyaktige og overvurderer alltid problemet.

Men fra disse defekte datamaskinfigurene i inflasjons-modus kom alle de grunnlag og tvilsomme handlingene som regjeringen bygde på, uansett – begrunnelser for å beordre bedrifter til å stenge og sette folk i husarrest/karantene og sørget for å gjøre noen raske, ynkelige og økonomisk smertefulle inntekts-omfordelinger via stimulansfondets lovgivning. Siden har om lag 56 000 døde i Amerika på grunn av koronavirus – eller har de det? Igjen, fakta er tvilsomme.

Regjeringen beordret sykehusene for flere uker siden å slutte å utføre valgfrie operasjoner for å gi plass til det “store antallet” koronaviruspasienter. Så de gjorde det. Og på den måten kuttet de sine egne inntekter. Kongressen vedtok derfor en lovgivning som ga sykehusene milliarder av dollar for å behandle koronaviruspasienter. Grunnlag for interessekonflikter? Huff, nettopp. Antallet coronavirus, som allerede hadde angitt feil antall i datamodellering, fikk deretter sin neste feilbehandling på sykehusene. “Pennsylvania fjernet mer enn 200 dødsfall fra den offisielle koronavirus-dødsstatistikken antall etter hvert som det dukker opp spørsmål om rapporteringsprosess og datanøyaktighet,” rapporterte The Inquirer.

Legg til en stadig skiftende natur til et virus som sprer seg gjennom luft og via kontakt, og helt ærlig, plutselig er til og med ekspert Faucis beste gjetning like god som naboens beste gjetning. Så under sluttstreken blir det den sunne fornuft, kombinert med kunnskap om tidligere virus, veiledende. Mens de såkalte medisinske eksperter, de nektet å akseptere det, de nektet å erkjenne sunn fornuft som målestokk, blånektet at dette på noen måte kunne ligne tidligere influensavirus.

Dette viruset var annerledes, ble amerikanerne fortalt. Dette viruset var uhyre mere smittsomt enn noe som helst vi hadde sett eller studert, ble amerikanerne fortalt. Og hver gang antall ofre gikk nedover, og tallene viste seg å være feil, vel, da skyldtes dette sosial distansering og karante og ansiktsmasker som amerikanerne hadde blitt beordret av regjeringen å bruke – dette ble amerikanerne også fortalt. Men det var meningsløst. Et eller annet stemte overhodet ikke. Slik var det og slik er det fortsatt. Det var ikke god nok grunn for å makulere de sivile rettigheter. Rett og slett.

Soldater iført beskyttelsesdrakter sprayer desinfiserende middel for å forhindre spredning av det nye coronavirus ved Dongdaegu jernbanestasjon i Daegu, Sør-Korea, lørdag 29. februar 2020 (Kim Hyun-tai / Yonhap via AP).

Og nå begynner noen innenfor medisinen selv, og takk og lov for det, å påpeke logikkens fravær og det faktum at dette var ekstremt overdrevet , en strikk under navnet coronavirus ble strukket altfor langt, det går rett og slett ikke an.

Blant noen av Dr. Ericksons bemerkninger: “Dette er immunologi – mikrobiologiens ABC. Grunnlaget for dette har vi visst i mange år: Når du sier til menneskene: ‘Gå hjem, rens alle skap, desinfiser dem ‘… hva gjør det med immunforsvaret vårt? … Å isolere deg hjemme, det reduserer faktisk immunforsvaret ditt.”

Og dette: “Hver gang du har fått en ny sykdom i samfunnet, kommer frykten frem – og jeg ville ha gjort det samme som Dr. Fauci gjorde … innledningsvis. … Men du vet, å studere teorier og modeller – som er det disse folkene gjør – er veldig annerledes enn måten det virkelige viruset presenterer seg på. ”

Og dette: “Tror du at du er beskyttet mot COVID når du bruker hansker som bærer smitten overalt? … Vi bruker masker i akutte omgivelser for å beskytte oss. Men vi har ikke masker. Hvorfor det? Fordi vi forstår mikrobiologi. Vi forstår immunologi. Og vi vil ha et sterkt immunforsvar. Jeg vil ikke gjemme meg hjemme, få en svakere immunsystem for siden å komme ut og bli smittet.”

Og dette: “Når jeg setter meg ned for å skrive dødsattesten blir jeg satt under press for å skrive Covid. Hvorfor det? Hvorfor blir vi presset til å skrive Covid? Er det for å øke dødstallene for Covid og for å få det til å se verre ut enn det var? Vi blir presset for at vi skal tilføye Covid som dødsårsak selv om vi mener det har ingenting å gjøre med den aktuelle dødsårsaken. Den reelle dødsårsak var ikke Covid, men ble alikevel rapportert som en dødsårsak. Covid drepte dem ikke, men 25 års tobakksrøyking gjorde det.”

Kan det sies tydeligere enn dette?

Alvorlig talt, America: Den eneste grunn til at America fortsatt er i nedstengt-samfunns-modus, er en politisk grunn. Enten er poltikerne redde å ta en avgjørelse som senere skal slå tilbake på dem politisk eller politikerne bruker koronaviruset for å få politiske fordeler — som f.eks. å få igjennom våpenkontroll-lover, som Virginia’s guvernør, Ralph Northam, gjorde. Eller som Joe Biden som håpet på kampanjetilskudd i dårlige tider som nå og som alle demokrater må se i øynene. Men for resten av Amerika, resten av de hardt arbeidende frihetselskende Amerika, kanskje er det på tide å nærme seg noe radikalt grunnlovsstridige?

“Hvis du skal trampe på noens konstitusjonelle rettigheter er det bedre du har noen skikkelig gode grunner, er det bedre du har de beste grunner, ikke bare en teori,” sa Dr. Erickson. “Våre data viser oss at det er på tide å oppløse karantenen, og hvis det er slik, hvorfor gjør vi det ikke”?

Det er nøkkelspørsmålet!

Ettersom tiden går, vil svaret bli klarere og tydeligere. Coronaviruset er kanskje reellt. Men overdrivelsene er en svindel. Vi håper og ønsker at dette skal bli en en-gangs-svindel som ikke opptrer hver gang vi får en influensa-sesong (min oversettelse, originalartikkel, her).

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

93 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Jeg merker meg Sven Inge at du hevder at Corona/covid 19 er,altså er ekte,Hva begrunner du det på ?.Er det et forkjølelses virus,er det Sars,Ebola ,ikke vet jeg,men disse testgreiene,det sies at de registrerer arvemateriale,ikke covid,hva tenker du om det ?

Bård
Bård
Abonnent
3 år siden

Nok en artikkel hvor man bruker sannhets vitner som allerede har en kjent agenda , og svaret er gitt på forhånd. Sammen med påstandene som ikke kan bevises ,ved at da må vi gå tilbake til start, og gjøre det stikk motsatt av hva dem kritisere nå .

En annen ting , bare fordi man har lagt ut en video av en person som hevder noe og kaller seg can mag dr ….eller noe .Er ikke sannhets bevis i saken .

prøv heller og kom med avhandlinger som er publisert og godkjent i anerkjente tidskrifter , så kan man ta det mere seriøst .

Kris :)
Kris :)
Abonnent
3 år siden

Halla.. Søker med ca 20 år bak meg her. Min teori: Korona er nok en falseflag backstab fra våre herskere. Starten på angrep på bevegelsesfrihet, angrep på småbusiness for å øke corporate makt, angrep på eldre(“verdiløse spisere”, kosta masse vettu) Starten på fri tilgang til å pumpe folket full av hva de måtte ønske(Depop), starten på full sporing av enkeltindivider, angrep på retten til å samles, altså organisere motstand, angrep på kontanter(lille eklingen på tinget var allerede i starten av plandemien ute for å svartmale kontanter) angrep på økonomien for å få folk på sosialen for å øke avhengigheten av myndighetene osv osv… problem reaction sollution. Men… Hvordan vekke folket! DET er mitt største spørsmål. Får vi åpna folks øyne ang. scamdemicen, så vil de kanskje finne masse annen info om våre elskede ledere i samme slengen?

jan
jan
Abonnent
3 år siden

1995.
In the CFR,s Foreign Affairs,prominent CFR member Arthur Meier Schlesinger jr ex claims.We are not going to achieve a new world order without paying for it in blood as well as in words and money.
Blod,ja,bare den som har ekte saueblod i seg tror på jødlenissen,Words ?,se til dagspressen,money ?,javisst,se til Eu,Fn,Nato,Legemiddelindustri og Bill Gates,blabla bla.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

This present window of opportunity,during which a truly peaceful and interdependant world order might be built,will not be open for too long-We are on the verge of a global transformation.All we need is the right major crisis and the nations will accept the new world order.
David Rockefeller.
Det var nok en slik krise vi er inne i nå David Rockefeller tenkte på.Det blir nok en fin tilværelse for de som blir igjen,styrt av psykopater som gjør at Hitler,Stalin,Churchilll og Eisenhower vil fremstå som rene korguttene.
Minner om at WEF,altså davosgutta jobber med et covid 19 sertifikat som skal gjelde det å reise,ha adgang til flyplassser,adgang til opera,kino,offentlige arrangementer mm,ja det blir nok gøy i fremtiden om ikke de som skal få leve i det nye paradiset er kjemisk lobotomert til å synes alt er bra.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Med jevne mellomrom meldes det i den sannferdige norske pressen om overarbeidete sykehusansatte som klynker og gråter av utmattelse,de orker snart ikke mer,de ber Nordmenn holde seg hjemme,bruke munnbind,holde avstand,blablabla.Samtidig,idag er det 5 innlagt på sykehus,forrige uke 3,14 dager siden omtrent samme tallet.Jaja,sånn går dagan.
Da värmland ble åpnet opp for grensehandelen,vrimlet det av politi og tollere i Töcksfors og charlottenberg.Grensestasjonen på Kornsjø (västra gøtaland hadde 7 staute norske tjenestemenn som sto på svensk side og kontrollerte all svensk trafikk og 4 norske tjenestemenn som sto på norsk side og kontrollerte litt mer tilfeldig nordmenn.
Frykten skal holdes vedlike.Siden denne hypen ikke kommer med vinden,om den i det hele tatt eksisterer,da må den sannsynligvis være plantet.

ken
ken
Anonym
3 år siden

Gjentar historien seg? Swine Flu Expose: http://www.whale.to/a/mcbean2.html#DRUGS CANNOT CURE

“No wonder the rest of the world is laughing at us. They see a fake epidemic—a mass poisoning campaign—and our national leaders dancing to the tune of the drug (vaccine) pushers… Doctors who have been questioned, admit that they are not taking the shots for themselves or their own children!”

ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen – Et mesterstykke av en avsløring: “Covid is just a starting point to start the process of world domination, THE GATEWAY TO THIS NEW WORLD ORDER” https://www.gracevanberkum.com/post/we-are-being-played-please-read

“If GLOBAL GOVERNANCE is so good, why do they have to lie to us about it? I mean if it is truly for the greater good of the planet, isn’t there a better way of doing this than causing death, pain, and destruction? And if they are lying now, what else are they lying about?”

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Doktor Leonard Conduell forteller om ekte formålet med husarrest under karantene https://www.youtube.com/watch?v=mJEfEFMtqmk. Virus drepes av sol og oksygen, derfor bures hele jordklodens populasjon inne.
Dessuten skader stråling fra mobiler, 5G, TV, PC`er og øvrig elektronisk dritt sterkest når levende organismer sitter mellom betongvegger, betong gulv og tak. Trær absorberer stråling, derfor hogger faen dem ut.

Doktor Leonard Conduell advarer nå at 5G blir slått på drepende program for fullt i november, og flere millioner vil dø over hele kloden. Biomassen vil få beskjed at andre bølge av “korona” kom og alle skal sperres inne i betong bur.

Biomassen er på slaktelinje, men holder kjeft av uforståelig grunn. Den er livredd for å dø, men gjør ingenting for å hoppe av slaktelinjen. Er det psy-kontroll fra 5G som lammer den? De “brølte” jo i protest mot CO2 grønne planter spirer og gror av…

ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen – VIKTIG INFO OM COVID-VAKSINE: Dr. Carrie Madej (indremedisinsk lege med over 20 års studier på vaksiner) https://www.youtube.com/watch?v=PbJq2KfgOEs
Kun 22 (elleville) minutter med god grunn til at hun gråter på slutten av videoen… Vel så viktig er linkene hun har lagt ut som referanser til hva hun beskriver.

U.S. Department of Health and Human Services:
“As Secretary Azar explains, President Trump has announced Operation Warp Speed – a plan to bring coronavirus vaccines, therapeutics, and diagnostics to the American people in record time.” https://www.hhs.gov/about/news/2020/06/16/fact-sheet-explaining-operation-warp-speed.html

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Har dere ikke forstått en dritt,Alt handler om det fjerde riket,ingen ting annet.Om dere gidder,da er agenda 2030,handlingsplanen,World economic forum sier alt,men det er vel bedre å putte hodet i sanden,la barn og barnebarn ta problemet som rasshøla har bestemt.

ken
ken
Anonym
3 år siden

HYPE/PLANDEMIC! Look at https://www.youtube.com/watch?v=T_dwkvBIB_k CDC shows 188,000 Influenza deaths versus 130,000 USA deaths. In Texas CDC says 11,000 Influenza deaths versus 2,500 deaths by the China Virus. Why are we not hearing about Influenza? A West Texas doctor says an inhaled steroid, budesonide, a drug commonly used to treat asthma, is the ‘silver bullet’for COVID-19. Doctor Richard Bartlett said his patients with COVID-19 are prescribed budesonide, which they inhale through a nebulizer twice daily, and they are telling him that within one treatment they feel better. I think he adds zinc. My daughter has asthma and uses this same treatment. It takes out pneumonia too. Over 90% of patients with Covid that are over age 60 die that are attached to ventilators. Guaranteed, it’s not a pandemic.

ken
ken
Anonym
3 år siden

“Doffen har daua”, korona… Sjekk statistikken. PANDEMI??? https://www.worldometers.info/

ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen – Og denne…! Rockefeller planned to CONTROL THE MASSES through Operation Lockstep!
The latest pandemic was clearly a push right out of that playbook…

Don’t get “angry”, FB uses it to automatically shadow-ban (censor) the content.
Actual Document is here: https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

KTA
KTA
Abonnent
3 år siden

Dere har sikkert sett denne videoen tidligere. En NASA rapport om depopulation som ikke var ment for allmennheten. Denne videoen er gammel men blir stadig fjernet fra youtube. Dette viruset er vel en ypperlig anledning for psykopatene å få redusert befolkningen verden over. Det er virkelig en skremmende tid vi lever i. Man vet aldri hva som kommer nå de nærmeste månedene når valget i USA nærmer seg. Trump blir angrepet fra alle kanter.

https://www.youtube.com/watch?v=fQqJfxVMw_A

ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen – Nok et “skikkelig” dokument… COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless – https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

Dokumentet inneholder også video med Stephen A. Bustin (Professor of Molecular Medicine, a world-renowned expert on quantitative PCR and author of the book A-Z of Quantitative PCR which has been called “the bible of qPCR.”)

ken
ken
Anonym
3 år siden

KOMPLETT SAMMENDRAG – “It is not about a virus, it is about control” https://drive.google.com/file/d/1o2BSVIo0gDaMrJtQGu3x4C6Vcj7iCLhj/view

ken
ken
Anonym
3 år siden

“ALEXA, did the government release the corona virus?”

The Event 201 scenario by Bill and Melinda Gates foundation / World Economic Forum / Johns Hopkins Bloomberg School of Health Public – Center for Health Security: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

Og her: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Corona er influensa.løgn er ikke sannhet.Sven Inge,legg ut de t jeg skriver,ikke gjem de g.5 G kan muligens være Corona influensaen.

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

En kalender som er lekket viser alle hendelsene som står foran oss ut året på samme måte som Illuminatikortene, Pet Goat Heliofant osv osv ..
Det første 6 mnd stemmer perfekt, så kommer solstorm juli, vulkanutbrudd i yellowstone i august, alien invasjon i september, metor regn i oktober og november samt Kill Bills second wave med Corona 1984 og til slutt asteroide nedslag i USA 22. des.

Om den er ekte eller om det er fake vil jo vise seg i nest mnd om vi får en solstorm som slår ut deler av strøm og telefon nettet … kommer ikke det så blir det nok ikke noe corona 1984 bølge nr 2 og aliens heller ..

I det minste så finner du ikke noen større ekspert på vår ukjente fortid og aliens enn nettopp L. A. Marzulli, han har brukt hele livet på å grave opp planeten og funnet hodeskaller og skjeletter som er DNA testet og alle som en viser at dem ikke kommer herfra, noen er kjent som falne engler andre som besøkende. Han har skrevet store mender bøker og gitt ut en lang rekke filmer.

End Time UFO Propehcy!

https://www.youtube.com/watch?v=a7wYgaffvLo&t=1091s

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smurfen – Har DU kommentar til dette?

MrSixxthsense skriver i dette kommentarfeltet: “Jeg er fullstendig klar over at NS og resett er styrt av F-gjengen. Document av Mikke Mus jødene og Steigan trenger ingen videre introduksjon med mindre man er blind og døv.”

Samt et spørsmål ang din referanse til L.A. Marzulli hvor han referer til bibelen med bl a følgende: “This is a phrophetic part, everything that Jesus warns us about in Matthew 24” is happening now…

Er det ikke logisk at dersom BIBELEN hadde vært sann, så hadde vel aldri “eliten” latt oss boltre oss fritt i den annet enn i den hensikt at det er en agenda for “eliten” (være seg planlagt til fordel for psykopatene som styrer og regjerer i denne verden i satanistisk stil)?! SÅKALT PSYOP/PSYKOLOGISK KRIGFØRING…?

Og “second wave” av Korona det varsles om handler nok om 5G microwave, tror du ikke?

PS! Og ikke innbill meg at du ikke fikk med deg nevnte forespørsel til Sven-Inge Johansen… Stusset VELDIG over at du ikke kom med innspill! Avansert puslespill, dette! Mangler bare noen få brikker nå.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
3 år siden

Resett, Steigan og Nyhetsspeilet styrt av Frimurerne ? Det er en så latterlig påstand at det ikke er vits å svare engang, såpass skjønner alle Ken.
Ifølge Mrsixx så er alle som ikke er enige med han i ett og alt Frimurere, vi har hatt mange slike her de siste 11 år.
Kan ikke annet enn å gjenta et kjent Russisk ordtak: Den som roper tyven, tyven er tyven. Slik er det i 95% av tilfellene.

Som Orewll 1984 så bruker de REV som en oppskrift for å skape frykt for å ta kontroll, mange tror nå at det er Gud som skaper Covid og alt den andre .. verre vil det bli ..

I gå innførte Russland Facetracking på 43 000 skoler med begrunnelse at da vil de se om noen som ikke hører til på skolen tar seg inn for å utføre terror, programmet heter merkelig nok Orwell
Som alle vet så er en terrorist kommet inn på skolen så er det alt for sent å gjøre noe, men de fleste tror jo blindt på makta så det går greit. snart er det her også.

Hvorfor de skal sette i gang The Second Wave skjønner jeg ikke, 99% av folket er allerede livredde for en second wve så det rekker vel å true med den.

Forespørsel til Sven-Inge Johansen?? Hva tenkte du på ?

For en time siden satte de i gang operasjon jordskjelv, en serie kraftige skjelv ved New Zealand som på 10 km dyp som er signaturen på HAARP. Varme opp til de tar Yellowstone.

Ser ut til at solstormen i juli skal skyldes på EMP fra Kineserne, den store krigen de snakker om trenger bare litt oppvarming og litt propaganda så vil folk bli livredde for trusselen fra Kina og støtte en krig, seff bare et skuespill, Kina er like mye NWO som USA og de andre, men de trenger en unnskyldning for å ta ut noen milliarder.

https://sputniknews.com/military/202006181079656094-us-report-claims-china-intends-nuclear-first-strike-with-stolen-super-emp-weapons/

5G, chipp, og HAARP er for å skape frykt, corona men først av alt for å senke våre frekvenser, energibølge etter energi bølge kommer i økende styrke som får folk til å våkna, dermed med de prøve å senke den og holde oss i 3D. men de graver bare sin egen grav.
Jeg var på skoleavslutning i går og jeg har aldri følt meg så dårlig før, ville bare bort derfrra så fport som mulig. ekstremt lave frykt frekvenser for alle var livredde og satt i frykt, ingen turde å nærme seg hverandre i frykt for å dø av covid 1984.
Snart vil de bruke samme triks som de har brukt så mange ganger før, sende inn spesialstyrer utkledd som demonstranter og skyte folk på begge siden som i Ukraina og folk vil svelge det rett som alltid, I Irak ble Britiske SAS soldater utkledd som arabere tatt da de plantet bomber, de sprengte markeder mm hos både Shia og Sunnimuslimer, begge parter trodde det var motparten og dermed så var en borgerkrig skapt.

Vil vil snart rykke opp til 5D, men de aller fleste vil bli værende igjen her for de setter seg selv i frykt med å lese maktelitens aviser og se på deres nyheter som skremmer vannet a dem med løgner og ting som ikke eksisterer som Covid.
Døden er ikke farlig, det er stikk motsatt, den setter deg fri så du kan velge deg en ny kropp og en ny rase, det er som en bil,m bilen er like lite deg som kroppen er deg, den er bare noe man reiser med en stund og når den blir gammel og rusten så hopper man av og skaffer oss en ny.
Folk som er redde lever ikke, de bare eksisterer, eksisterer på et svært lavt frekvensnivå. maktelitens beste våpen for å kontrollere deg.

Det som er litt artig er å så hvor identisk det som skjer i USA nå er med det som skjedde da det Tyske Arbeiderpartiet reiste det tredje rike i 1933.
Man trakk tilbake pengene fra politiet og gav penger til SA, brunskjortene som fikk beskjed om å setter fyr på ting, rasere alt de kom over og angripe folk for å skape kaos.
Dermed så ønsker folk seg en sterk leder med vide fullmakter som kunne gjennomrette ro og orden.
I USA gjør man nøyaktig det samme, Antifa og BLM får penger for å brenne, angripe folk og rasere alt de kommer over, samtidig som politiet nærmest blir lagt ned. nasjonalgarden får ikke bære våpen.
Soros betaler for kaoset. Veien videre vil så klart gå slik det gjorde i Tyskland.

Den som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den.

Aldri glem Dr Carol Rosins advarsel, de vil spille ut 5 fiender for deg for å gå på plass en verdenregjering med en global diktator, og på slutten vil det gå ekstremt fort.
Fiende 1 er kommunistene
Fiende 2 er neste og blir terrorister
Fiende 3 er Arabiske diktatorer.
Fiende 4 er Asteroide
Fiende 5 er er Fake Aliens

Asteroide og Fake Aliens kommer før året er omme slik Wernher von Braun sa til henne på 60 tallet. Folk som tror på Covid og klimakrise faller så klart pladask for Fake Aliens også.
De vil trygle FN om å samle verden under en leder som kan beskytte dem fra romøgler og steiner fra rommet.

Selv om 95% av folket er livredde så er de ikke redde nok, i dag spredde de myten om at får man Covid 1984 så får man varig hjerneskade. Men 5G er helt ufarlig sier de så det kjemper folk for å få så fort som mulig.

Second Wave Panic Explodes Across the Globe

https://www.youtube.com/watch?v=vXrrfbjvcNI

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Smurfen – her er du virkelig ute på glattisen. Hva angår Nyhetsspeilet har jeg kun beskrevet eieren av domenet. Hans instituasjon og meninger vedr. frimurerne avslører ham selv. Burde fått med deg at jeg ikke omtaler andre som har en aktiv rolle, da jeg ikke kan bevise noe.

Resett er eid av F-gjengen. Dette kan du selv sjekke via proff.no og aksjonærlisten. Ta en sjekk av document.no og du finner ut at de er eid av Mikke Mus jødene. Steigan.no er kommunist. Hvorvidt han er medlem av F-gjengen har jeg ingen anelse om. Ideologiene er like forskrudd hos begge, skulle så være tilfellet ville jeg ikke bli overrasket.

Nå finner du ikke et bevis for ditt russiske ordtak ovenfor mine kommentarer og uttalelser. Derimot kan ordtaket benyttes flittig ovenfor de som kun mangler den siste og viktigste biten i informasjonen de viderebringer her inne. Vi har en Almektig Skaper ved navn Yahweh. Dette er uomtvistelig bevist. Derav kan man stille spørsmålstegn til hvor “våkne” eller informerte disse brukerprofilene er. Klarer man ikke benytte navnet til Skaperen, men kamuflerer seg under ‘gud’, er det all grunn til at man kan stille spørsmålstegn til intensjonene.

Ser det nå mangler kr 3137,- for fakturaen. Dette er en satanisk invertering = 1373. 13 trenger ingen forklaring. 73 = 7×3 = 21 (antall ganger jødene rebellerte). 73 kjenner sannsynligvis de unge bedre fra ‘The Big Bang Theory’ hvor Sheldon har tallet 73 på flere av genserene sine. Hvorfor kan dere ikke bare skrive kr 3000,-? Dette har jeg spurt om tidligere, da det ikke er første gangen… Har ikke glemt det russiske ordtaket du nevnte, som kan slå tilbake med knusende kraft om man sitter i glasshus.

Dragqueens’ene i F-gjengen omtaler jeg kun når jeg kjenner igjen retorikken. Hvorfor er mange av de her inne siden formålet er at man avslører de? Eller skal man kun skape illusjonen av at man avslører virkeligheten og rette fokuset vekk fra hva som virkelig vil redde livet til mennesket. Ingen trenger frykte døden om de tilber Yahweh og mottar Hans frelse via Yahshua. Hvorfor står ikke den setningen i fet type over forsiden?

ken
ken
Anonym
3 år siden

OPPDATERTE FAKTA PÅ “Koronavirus ‘hype’, den største politiske svindel i historien?” Slettet fra youtube da sannheten ødelegger for NWO!: https://www.bitchute.com/video/mWcUoESRO0c5/ “A large scale 5G network engineering will be piloted in Wuhan …”

Neste bølge? Mest sannsynlig 5G, militært våpen. Se også Einar Flydal (Statusrapport aksjonen “Vi tar AMS-målerne for retten juni 2020): https://einarflydal.com/

NB!: Først USA, deretter resten av verden…
:
Ang 5G: “THE MOST CENSORED VIDEO ON THE INTERNET-JOE IMBRIANO’S URGENT WARNING FOR AMERICA AND THE WORLD”:https://www.youtube.com/watch?v=kbFbr3CmFwA

ken
ken
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Sven-Inge Johansen – Hva tenker du rundt følgende? Om så er tilfelle, så flyter begeret over for min del!

“MrSixxthsense
ken – leste i går at du spurte om hvorfor jeg tror Nyhetsspeilet er drevet av F-gjengen. Den kommentaren ser ut til at er forsvunnet eller så er det jeg som ser dårlig. Uansett kan jeg forklare dette. Den som driver dette nettsted har et opplegg for barnehjemsbarn. Dette kalles SOLsetra. Samtlige burde nå vite at de som driver innenfor denne kyniske bransjen for lengst har solgt sjelen. Videre ser jeg av postene til vedkommende at det levnes liten tvil. Vedkommende har ved flere anledninger bagatellisert F-gjengen. Som medlem kan man kanskje ikke forvente annet. Uansett, for slike mennesker har jeg ingen ting til overs for. De er livets kloakk, ganske enkelt.

Hva angår de andre som har en aktiv rolle har jeg ingen beviser, derav kan jeg heller ikke anklage.

Videre kan du ta en titt på tallene som benyttes når bidragene for donasjonene benyttes. Alt sirkulerer rundt frimurersymbolikken. Hvorfor kan man ikke skrive at vi har 100.000 lesere? Man benytter 111.000 som er hebraisk for 666.000.”

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – leste i går at du spurte om hvorfor jeg tror Nyhetsspeilet er drevet av F-gjengen. Den kommentaren ser ut til at er forsvunnet eller så er det jeg som ser dårlig. Uansett kan jeg forklare dette. Den som driver dette nettsted har et opplegg for barnehjemsbarn. Dette kalles SOLsetra. Samtlige burde nå vite at de som driver innenfor denne kyniske bransjen for lengst har solgt sjelen. Videre ser jeg av postene til vedkommende at det levnes liten tvil. Vedkommende har ved flere anledninger bagatellisert F-gjengen. Som medlem kan man kanskje ikke forvente annet. Uansett, for slike mennesker har jeg ingen ting til overs for. De er livets kloakk, ganske enkelt.

Hva angår de andre som har en aktiv rolle har jeg ingen beviser, derav kan jeg heller ikke anklage.

Videre kan du ta en titt på tallene som benyttes når bidragene for donasjonene benyttes. Alt sirkulerer rundt frimurersymbolikken. Hvorfor kan man ikke skrive at vi har 100.000 lesere? Man benytter 111.000 som er hebraisk for 666.000.

« Forrige artikkel

Korona-virus, et epidemisk brekkjern?

Neste artikkel »

Oberst Vladimir Kvatsjkov, tidl. Spetsnaz, om Coronvirus-pandemien

93
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x