Fra Financial Times: Desinfisering av virus

Koronavirus ‘hype’, den største politiske svindel i historien?

5953 visninger
5 minutter lesetid
93

Coronavirus hype biggest political hoax in history

(Washington Times, artikkel fra 28. april 2020, av Cheryl Chumley, oversatt til norsk)


Koronaviruset eksisterer. Men reaksjonen på viruset har ikke lenger med virkeligheten å gjøre, og når det har gått litt tid, vil dette avdekkes som en politisk svindel. Faktisk vil COVID-19 gå inn i historien som et av de politiske største, mest skammelig overdrevne, overopphetede og irrasjonelt oppblåste og direkte villedende reaksjon på en helsesak i amerikansk historie, en som i stor grad ble båret på leppene til medisinsk fagpersoner som ikke har innsikt i nasjonal økonomi eller statsapparat. Fakta er dette: COVID-19 er en reell sykdom hvor noen blir syke, viser seg dødelig for andre, for det meste eldre – og gjør ingenting med de aller fleste.

Det er det.
Det er alt i et nøtteskall.

Fra Aljazeera:Mer enn 3,8 millioner infeksjoner bekreftet i minst 187 land og territorier, inkludert minst 269 000 dødsfall.

Eller, med ordene fra Dan Erickson og Artin Massih, leger og medeiere av Accelerated Urgent Care i Bakersfield, California: La oss få landet til å gjenåpnes – nå. “Trenger vi fortsatt å isolere oss? Svaret vårt er ettertrykkelig nei. Trenger vi bedrifter som skal legges ned? Ettertrykkelig nei. … dataene viser at det er på tide å stoppe lockdown nå, ” sa Erickson, i et intervju.

Han har rett. De begge har rett.

Dataene for å holde Amerika stengt og amerikanere stengt inne, eksisterer rett og slett ikke. Hvis sannheten skal sies, er det tvilsomt om det noen gang har gjort det.
Forskerne som hadde ansvaret for forskningstallene angående coronavirus spådde i mars at i Amerika ville mellom 100.000 og 250.000 dø. De baserte disse estimatene på data-modellering. Men samtidig som de baserte estimatene på datamodellering, erkjente de at datamodellering er svært unøyaktig og viser feil.

“Jeg har aldri sett en modell av sykdommene jeg har behandlet der det verste alternativet faktisk hendte,” sa Dr. Anthony Fauci, direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og koronavirus-rådgiver til president Donald Trump i det Hvite Hus, under et CNN-intervju i mars. “De overdriver alltid.”

Skjønte du det? Det Fauci meddelte oss: Datamodeller er feil og unøyaktige og overvurderer alltid problemet.

Men fra disse defekte datamaskinfigurene i inflasjons-modus kom alle de grunnlag og tvilsomme handlingene som regjeringen bygde på, uansett – begrunnelser for å beordre bedrifter til å stenge og sette folk i husarrest/karantene og sørget for å gjøre noen raske, ynkelige og økonomisk smertefulle inntekts-omfordelinger via stimulansfondets lovgivning. Siden har om lag 56 000 døde i Amerika på grunn av koronavirus – eller har de det? Igjen, fakta er tvilsomme.

Regjeringen beordret sykehusene for flere uker siden å slutte å utføre valgfrie operasjoner for å gi plass til det “store antallet” koronaviruspasienter. Så de gjorde det. Og på den måten kuttet de sine egne inntekter. Kongressen vedtok derfor en lovgivning som ga sykehusene milliarder av dollar for å behandle koronaviruspasienter. Grunnlag for interessekonflikter? Huff, nettopp. Antallet coronavirus, som allerede hadde angitt feil antall i datamodellering, fikk deretter sin neste feilbehandling på sykehusene. “Pennsylvania fjernet mer enn 200 dødsfall fra den offisielle koronavirus-dødsstatistikken antall etter hvert som det dukker opp spørsmål om rapporteringsprosess og datanøyaktighet,” rapporterte The Inquirer.

Legg til en stadig skiftende natur til et virus som sprer seg gjennom luft og via kontakt, og helt ærlig, plutselig er til og med ekspert Faucis beste gjetning like god som naboens beste gjetning. Så under sluttstreken blir det den sunne fornuft, kombinert med kunnskap om tidligere virus, veiledende. Mens de såkalte medisinske eksperter, de nektet å akseptere det, de nektet å erkjenne sunn fornuft som målestokk, blånektet at dette på noen måte kunne ligne tidligere influensavirus.

Dette viruset var annerledes, ble amerikanerne fortalt. Dette viruset var uhyre mere smittsomt enn noe som helst vi hadde sett eller studert, ble amerikanerne fortalt. Og hver gang antall ofre gikk nedover, og tallene viste seg å være feil, vel, da skyldtes dette sosial distansering og karante og ansiktsmasker som amerikanerne hadde blitt beordret av regjeringen å bruke – dette ble amerikanerne også fortalt. Men det var meningsløst. Et eller annet stemte overhodet ikke. Slik var det og slik er det fortsatt. Det var ikke god nok grunn for å makulere de sivile rettigheter. Rett og slett.

Soldater iført beskyttelsesdrakter sprayer desinfiserende middel for å forhindre spredning av det nye coronavirus ved Dongdaegu jernbanestasjon i Daegu, Sør-Korea, lørdag 29. februar 2020 (Kim Hyun-tai / Yonhap via AP).

Og nå begynner noen innenfor medisinen selv, og takk og lov for det, å påpeke logikkens fravær og det faktum at dette var ekstremt overdrevet , en strikk under navnet coronavirus ble strukket altfor langt, det går rett og slett ikke an.

Blant noen av Dr. Ericksons bemerkninger: “Dette er immunologi – mikrobiologiens ABC. Grunnlaget for dette har vi visst i mange år: Når du sier til menneskene: ‘Gå hjem, rens alle skap, desinfiser dem ‘… hva gjør det med immunforsvaret vårt? … Å isolere deg hjemme, det reduserer faktisk immunforsvaret ditt.”

Og dette: “Hver gang du har fått en ny sykdom i samfunnet, kommer frykten frem – og jeg ville ha gjort det samme som Dr. Fauci gjorde … innledningsvis. … Men du vet, å studere teorier og modeller – som er det disse folkene gjør – er veldig annerledes enn måten det virkelige viruset presenterer seg på. ”

Og dette: “Tror du at du er beskyttet mot COVID når du bruker hansker som bærer smitten overalt? … Vi bruker masker i akutte omgivelser for å beskytte oss. Men vi har ikke masker. Hvorfor det? Fordi vi forstår mikrobiologi. Vi forstår immunologi. Og vi vil ha et sterkt immunforsvar. Jeg vil ikke gjemme meg hjemme, få en svakere immunsystem for siden å komme ut og bli smittet.”

Og dette: “Når jeg setter meg ned for å skrive dødsattesten blir jeg satt under press for å skrive Covid. Hvorfor det? Hvorfor blir vi presset til å skrive Covid? Er det for å øke dødstallene for Covid og for å få det til å se verre ut enn det var? Vi blir presset for at vi skal tilføye Covid som dødsårsak selv om vi mener det har ingenting å gjøre med den aktuelle dødsårsaken. Den reelle dødsårsak var ikke Covid, men ble alikevel rapportert som en dødsårsak. Covid drepte dem ikke, men 25 års tobakksrøyking gjorde det.”

Kan det sies tydeligere enn dette?

Alvorlig talt, America: Den eneste grunn til at America fortsatt er i nedstengt-samfunns-modus, er en politisk grunn. Enten er poltikerne redde å ta en avgjørelse som senere skal slå tilbake på dem politisk eller politikerne bruker koronaviruset for å få politiske fordeler — som f.eks. å få igjennom våpenkontroll-lover, som Virginia’s guvernør, Ralph Northam, gjorde. Eller som Joe Biden som håpet på kampanjetilskudd i dårlige tider som nå og som alle demokrater må se i øynene. Men for resten av Amerika, resten av de hardt arbeidende frihetselskende Amerika, kanskje er det på tide å nærme seg noe radikalt grunnlovsstridige?

“Hvis du skal trampe på noens konstitusjonelle rettigheter er det bedre du har noen skikkelig gode grunner, er det bedre du har de beste grunner, ikke bare en teori,” sa Dr. Erickson. “Våre data viser oss at det er på tide å oppløse karantenen, og hvis det er slik, hvorfor gjør vi det ikke”?

Det er nøkkelspørsmålet!

Ettersom tiden går, vil svaret bli klarere og tydeligere. Coronaviruset er kanskje reellt. Men overdrivelsene er en svindel. Vi håper og ønsker at dette skal bli en en-gangs-svindel som ikke opptrer hver gang vi får en influensa-sesong (min oversettelse, originalartikkel, her).

 

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Abonnere
Varsle om
guest

93 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Erik Wilton
Erik Wilton
2 år siden

Ja jett a, om at jeg har ventet på denne historikken her, og den som ikke tror på denne grunnleggende sannhet, ja den personen er naiv!

ken
ken
2 år siden

THE MOST IMPORTANT VIDEO IN THE WORLD: https://www.youtube.com/watch?v=LjXi1D39NvY

JOE IMBRIANO er høyt utdannet i biologisk vitenskap og kjemi.
Han kan nåes på: joeimbriano@gmail.com

Flere videoer fra helten:
Why Is Everyone Who Is Someone Hiding The Truth?:
https://www.youtube.com/watch?v=HC0ITrZx-u0

MIKOVITS AND BUTTAR- The Players In The Game And How They Play The Game:
https://www.youtube.com/watch?v=G2a0IpE-iBY

Joe Imbriano har også en annen youtube kanal: “the fullerton informer”: https://www.youtube.com/channel/UCVt3STOc1XNEWOIWYW0UKaA

Ellers har han opprettet disse:
wifidaners.com
vaxdangers.com
5gdangers.com
nasafraud.com

PS! Kos dere med denne:

Arne
Arne
2 år siden
Svar til  ken

Og jeg som har det kraftige stereoanlegget med den fete bass kassa det må bety at jeg er bevæpnet til tennene, jeg ler av så mange gale mennesker. De har grunn til å føle seg truet fordi dem er så gale at myndighetene burde la dem få psykiatrisk behandling.

Marius
Marius
2 år siden

Hei Sven-Inge Johansen og takk for bidrag. Du skriver: “Fakta er dette: COVID-19 er en reell sykdom hvor noen blir syke, viser seg dødelig for andre, for det meste eldre – og gjør ingenting med de aller fleste.”

Jeg har ikke sett noe vitenskap for disse “fakta” på at covid19 eksisterer, kan du utdype mere hvorfor du hevder dette eller helst lime inn link/info som bekrefter din påstand?

Hvis det er denne du tenker på mener jeg den i tilfelle ikke gyldig selv om de hevder; “Following the first outbreaks of unexplained pneumonia in Wuhan, China, in late 2019, a new coronavirus was identified as the causative agent in January 2020 [7].”, ettersom referansen de bruker ikke bekrefter “new coronavirus was identified as causative agent”. Referansen (nr.7) er “Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event”, så det hele er merkelig at de bruker en slik referanse til å “bekrefte” causative agent når undersøkelsen ikke engang handler om dette.

Hvis noen kan belyse dette ytterligere setter jeg pris på dette.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7045880/#

og referanse 7:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7106301/

Marius
Marius
2 år siden

Takk igjen Sven-Inge, jeg så det var en oversettelse rett etter jeg sendte kommentar, takk for rettelsen din. Takk for hennes mail-link, men jeg sender neppe henne en mail, siden jeg ikke tror det er hensiktsmessig gitt flere uriktige påstander i artikkelen, som f.eks. “Den eneste grunn til at America fortsatt er i nedstengt-samfunns-modus, er en politisk grunn.”

Viruset, eller rettere sagt viruset som hevdes av “noen” å ha blitt oppdaget, heter ikke covid19, men SARS-CoV-2, covid19 er sykdommen som hevdes å bli forårsaket av (SARS-CoV-2) som igjen, “noen” hevder å oppdaget.

Marius
Marius
2 år siden
Svar til  Marius

Angående mere om emnet kan jeg anbefale Andrew Kaufman:

F.eks. disse 2:
https://www.youtube.com/watch?v=fvcEIarencM&t=202s

David Icke på London real var meget bra, alle 3, Andrew Kaufman var også der, verdt å se denne også.

Frank Aune
Grunnlegger
2 år siden
Svar til  Marius

Disse to lenkene er helt essensiell å få med seg! Takk for informasjonen, Marius! Denne kunnskapen forklarer vitenskapelig at Sars-Cov 2 “viruset” rett og slett er en naturlig funksjon (exosomes) i kroppen når du er syk, stresset m.m. eller rett og slett har spist prosessert mat med mange kjemikalier i seg. Alt forklares lettfattelig av Dr. Kaufman.

Har man fått påvist Covid-19 “sykdommen” så har man riktig sagt fått påvist at kroppens naturlige exosomes er tilstede.

Knut Holt
Knut Holt
2 år siden

En bør her tillegge at veldigmange spiller økonomisk fallitt som følge av tiltakene, men eiendelene deres eksisterer fremdeles, og vil tilrøves for en slikk og ingenting av sterke internasjonale aktører med penger på bok, I Amerika, I norge og andre land. Dernest er koronaen fin å bruke for alle de som vil ha mer overvåkning og mer restriksjoner på ytring, bevegelser og handling, også i Norge hvor herverende statsminister allerdere før koronaen hadde et betenkelig rulleblad. Tiltakene mot koronaen vil også sekundært drepe mennesker og minske fødselsselstallet, og er derved også en gavepakke for dem som vil redusere jordens befolkning og bruke ethvert tilgjengelig tiltak for dette formålet, sålenge tiltaket ikke dreper demselv.

Mye tyder på at koronaen virkelig er annerledes en influensaene før, og derfor skapt eller modifisert i laboratorier og deretter spredt, for disse formålene. Men det er annerledes på den måten at det oppfører seg rart og skaper panikk, ikke ved at det er vesentlig farliger enn vanlig influensa. Så hva som påpekes i artikkelen om svindelpropaganda er riktig.

Benedicte
Benedicte
2 år siden

Statsministerens betenkelige rulleblad? Hvordan da?

Benedicte
Benedicte
2 år siden
Svar til  Knut Holt

Hei hadde statsministeren et betenkelig rulleblad? Hvordan da?

jan
jan
2 år siden

I skyggen av Corona marsjerer nå Gammel Eriks Soldater.Idag meldes det at nye grunnlovsendringer skal skje i neste uke.To av endringene jeg bet meg merke i var at nå skal norske soldater kunne brukes mot eget folk.
Min tolkning.Goim tenker nok at ,det blir bra i tilfelle innvandringen blir mer problematisk.Jeg tenker at det kommende folkeopprøret skal knuses.
Det neste jeg bet meg merke i,det var at ordet Gud skal fjernes i Grunnloven.Folket altså Goim har vel knapt fått det med seg,kirken sover,trossamfunnene sover,dere vet ,de organisasjonene som Gammel Erik oppfant.
Kirken og trossamfunn er nå så styrt av frimurerne,de får jo opium hver dag.Målet er tilbedelse av Statan.
Beklager,men sånn er det.
Svenskene er nå på randen av pannikk og lynchemodus,på bygda flyr nå de verste og mest innflytelsesrike bygdedyra og hauser opp stemningen mot Kinesere,tyskere og litt mer nedtonet,de fæle nordmennene,ingenting henger på greip,de er rasende på Norge Og danmark som ikke åpner grensene,hehe,men de vil ikke ha oss her.
Jeg våger påstanden,det finnes ingen Corona,men det finnes et velorkestrert hysteri.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
2 år siden
Svar til  jan

Jansorlie – Blir interessant se hva som skjer når soldatene mottar ordre om å rette våpnene mot egen befolkning, etniske eller ei. Er av samme oppfatning som deg hvor “det kommende folkeopprøret skal knuses.”. Derimot er jeg veldig usikker på om dette vil lykkes da de unge i dag er veldig mye mer informert siden man har hele verdens bibliotek noen tastetrykk unna. Nettopp av den grunn har ikke unge respekt for selvutnevnte “autoriteter” siden de vet utmerket godt at dette er kun klovner i kostymer. Uniform, dress eller “hipp” lærer antrekk er fullstendig ubetydelig. Kjole og hvitt er heller ikke noe unntak, da Yahweh’s tempel er i hvert individ sin Kropp. Derimot er det en (forhenværende) biskop Stålsett som demonsterer hvilken dobbeltmoral majoriteten om enn ikke alle i den yrkesgruppen besitter. Den eldre garde i militæret er nok lojale til myndighetene, imidertid kan geværmunningen snus 180 grader i løpet av et blunk. Jeg vil påstå det er større sannsynlighet for at soldatene vil skyte mot myndighetene enn folket. Litt samme opplevelse som lærerne opplever da elevene ikke godtar hva de blir fortalt om det er logiske brister i fortellingene. Man må nesten berømme Asbjørnsen & Moe med sin kreativitet da det ikke kan være andre enn de to som har diktet opp eventyrfortellingen om at jorden er en roterende kule som kretser rundt solen. Den er oppdiktet slik at godt voksne folk vandrer rundt og tror på noe de hverken kan se, føle eller etterprøve selv. Man blir fullstendig gjort til latter av hedningene som styrer Norge.

Kan godt skjønne svenskene er forbannet på oss. Vi har skapt vårt eget Palestina i Sverige. Siden det er mange lesere her inne synes jeg det nesten er merkelig at ingen har noen formening om hvem det er som virkelig styrer skuta her hjemme. Det er ikke kong Harald eller statsministeren. Innspill er velkomment.

Korona eksisterer siden det er navnet man har gitt på influensa/forkjølelse. Detimot kan man ikke smittes av andre mennesker eller dyr. Det er allerede testet i 1918 og lykkes ikke en eneste gang. Man sier at viruset kan mutere og det er i og for seg korrekt. Man har kun “glemt” detaljen om at hvert individ produserer sitt eget unike, slik at man aldri kan finne det eksakt samme hos noe annet menneske. Djevelen ligger i detaljene er et uttrykk man godt kan benytte her. Dette er naturligvis noe FHI og Helsedepartementet utmerket godt kjenner til, derfor viser det hvor gjennomsyret korrupsjonen er i Norge. For ikke glemme legene…

Korona er ikke bare toppen av solen slik det hevdes. Ser man til mennesket er hjerne hva som skiller oss fra dyrene. NRK har vel sendt kontinuerlig fryktporno om man skal tro ryktene som verserer. Dermed er det et frontalangrep over snippen siden man har klart skremme vannet av majoriteten av befolkningen. Velorkestrert hysteri er en konklusjon jeg deler med deg.

Skulle vel egentlig være på sin plass at man spurte kirken og KrF hvorfor man har monumenter av forskjellige slag inne i kirkene. Yahweh hater alt som omhandler idol, uansett form. Om det er hentet inspirasjon fra himmelen, på jorden eller under den. Oppfølgelsen fra en journalist burde dermed bli kirkebygningene og dets tilhørende område. Man skal ikke påkalle de døde. Hva er da egentlig formålet med kirkegården… Dette er stikk i strid med Yahweh’s befalinger. Skulle gjerne sett et direkte sendt program hvor disse temaene ble rettet til kirkens “ledere”. Ansiktsreaksjonen burde være ubetalelig, samt svarene eller rettere sagt mangel på sådanne, ville fått notatblokkene til politikerene rødglødene.

F-gjengen har ikke full kontroll slik mange tror. Uansett om verdens befolkning er 1 milliard eller 7, er det så enormt mye folk at man har ikke mulighet for at dette skal kontrolleres. Man kan kun forsøke skape en illusjon av det. Det øyeblikket folket har fått nok vil Nostradamus få rett. Da blir det høstjakt. Normalt sett går vel jegerne for det feiteste dyret først. Ville ikke bli forundret om militæret anført av unge menn er de som leder an.

Jan
Jan
2 år siden
Svar til  MrSixxthsense

Her er jeg veldig enig med deg,bare noe småtteri som er ulikt mitt syn,ikke noe å bråke om.

Jan
Jan
2 år siden
Svar til  MrSixxthsense

.Mr six,Det er mulig du har rett,men lite sannsynlig.Når du skriver om de oppvakte ungdommene i Norge,mener du da Thunberggenerasjonen ?.Oppløp i gatene blir nok raskt slått ned med lydkanoner og annet fanteri,villige psykopater til å trykke på avtrekkeren finnes nok i masssevis.Det er nok dessverre slik at vi er inne i 12 time,men alle venter til klokka blir fem over tolv.

Jan
Jan
2 år siden
Svar til  MrSixxthsense

Mr Sixx,igjen sender du skruballer til øst og vest.Denne undommen du har sånn kullsviertro på,er det LBQT gjengen,feminist gjengen eller alle de statseide ungdomsorganisasjonene du tenker på ?.Hehe,denne ungdommen din som ikke kjenner sine foreldre lenger du vet untatt ved gode statskontrollerte begivenheter,du vet den ungdommen som kjenner barnehagelæreren ,skolelæreren eller fotballtreneren bedre enn sin mor og far ?.Jomfru Maria (Greta Thunberg henger nok som poster i mange hjem nå.Mor og Far er travelt opptatt med å skape den perfekte fasade,men hele familien møtes jo i svingdøra når de skal ut å lære å tilbe statan.
Så til F gjengen din,dens makt er formidabel,du forsøker å tone det ned,bare en bagatell sier du,frykt ikke dem.Sovepiller deles ut fra Sixx,erns medisinlager.
Kvinnebevegelsen fikk vi i gave fra NWO generalen,hilsen Aron Russo.Og siden gikk alt utfor bakke,menn er nå redusert til siklende nervevrak,de tror å tjene kvinnen for å få en beta fitte er lykken i livet.
Du Sexløpern,er du en av de som sitter i RENA militærleir og hamrer på tastaturet etter orkesterledernes direktiver ?.
Det er nå utviklet så sofistikerte våpen at en løpsk folkemengde er lett å kontrollere/slå ut,villige psykopater finnes i mengder,Ref videoeo,dronemorderne.Gå du hjem.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
2 år siden
Svar til  Jan

jansorlie – før du beskylder meg for noe som helst burde du ta en langt titt i speilet. Du snakker og argumenterer som et F-gjeng medlem. Sovepiller fra meg? Jeg kan ikke annet enn le. Jeg motta direktiver? Jeg kan ikke annet enn le.

Om du klarer huske lenger tilbake enn 5 minutter i gangen vil du se at jeg har lansert min teori om Norge som kontrollerende makt bak NWO = NorwegianWorldOrder. Antar jeg vil motta refs fra “mine overordnede” for at jeg eksponerer dem for hele Norge og verden. Du burde nok ta en stor ryddesjau i medisinskapet ditt, for den cocktailen du blander har alvorlige bivirkninger.

Ungdommen vil overraske deg. Ikke tro alt du leser i media. Et nyttig lite tips.

God bedring.

KTA
KTA
2 år siden
Svar til  jan

Det er jo bare å legge merke til hvor lite medier, journalister og politikere snakker om Jesus og Kristendommen. Man skjønner at Kristendommen skal latterliggjøres og Jesus skal fremstilles som en eventyrfigur. Jeg trodde aldri særlig på Jesus, men når jeg ser hvordan Satan driver frem i vår verden idag er jeg overbevist om at Jesus er ekte. Når politikere holder jule-taler på TV selv ikke da nevnes Jesus med et eneste ord. Og vi husker jo hvem som drepte ham ? Samme søppelet som har makten idag

Fritz Juel
Fritz Juel
2 år siden

Man har aldri klart å isolere et eneste såkalt virus, langt mindre påvise at de forårsaker noen som helst sykdom! Det samme gjelder for bakterier, som i motsats til virus har blitt isolert, men har heller aldri kunnet påvises å være årsaken til noen sykdom. Når det gjelder såkalt Sars-Cov 2 altså “koronaviruset” hevdes det at det er dødt frem til det kommer inn i kroppen til en vert. Som de hevder er tilfelle med alle virus, altså en død partikkel som kommer til liv når den finner en vert, omtrent like sannsynlig som at jeg kommer til liv igjen når jeg en dag blir gravlagt etter min altfor raskt påkommende død.
Og om vaksiner skulle ha noen som helst reduserende effekt på såkalte epidemier og pandemier, som influensa for eksempel, hvordan kan det da være at man har mer av det enn noensinne, regnet per million innbyggere. Man bør også se på hvor mye skade som har blitt påført folk med disse vaksinene og andre medisinske virkemidler fra farmasøytisk industri, eksemplene er mange og godt dokumentert for dem som vil vite. Det sørgeligste med det hele er at disse sannhetene er lette å finne, men blir aldri lært ut til hverken vitenskapsfolk, leger eller annet helsepersonell. Det er jo forøvrig sant når det gjelder helt andre ting enn helse også, det er mer en generell sannhet dessverre. Man bør gjøre seg selv og andre tjenesten med å opplyse seg selv før man kommer til noen konklusjoner, slik at man ikke kommer i skade for å hjelpe til å spre usannheter og skadelige overbevisninger.
Velger å avslutte med et av mine favorittsitat fra Mark Twain, sitat: Sannheten er ikke for alle, den er for dem som søker den!

Jan
Jan
2 år siden

La oss nå ta en titt på det denne sexløpern sier.Jo nå forklarer orakelet at det er nok de norske tapre soldatene som skal snu våpnene og redde folket.Dere vet de soldatene som reiser rundt og dreper på kommando fra NWO,de er i Irak,afghanistan,ja overalt egentlig.De beskytter narkoproduksjon,tar dere poenget ?.Disse lobotomerte soldatene skal redde folket,så langt har de brakt verden til randen av katastrofe i tjeneste for NWO mafiaen.
La oss snakke litt om Pandemi,1 av 3 får CANCER,hjerteinnfarkt,vanlig influensa,fedme,narkotika,tar dere ponget snart?,det er pandemier det,Glem ikke sult som nå årsaker den ene katastrofen etter den andre.Prøv å følge en tanke hele veien til du ikke kommer lenger,da får du rett resultat,om du da ikke allerede har blitt stoppet mafiaen.

Jan
Jan
2 år siden

Ola,jeg har aldri forlatt deg,inkvisisjonen har angrepet meg.Dere vet,Ola Nordmann som dere alle har latt den moderne inkvisisjonen å korsfeste.
Jeg har i dag mottatt mappa mi fra polisen,ingen er interessert.makan till tull og ball har selv ikke en vanlig skrudd menneske blitt presentert,Navnene på frimurerne som angriper meg er,Hans Olle Vister,,Per erik Vister, og Lars Olof Flink.Den første er en tidligere dopingbrodybuilder fra ett spesiel frimurerormebol fra Skiptvedt i Norge,tilhører ett spesielt militært miljø..Den Neste er broderen,Per Erik Vister som er en av toppene Polisen i Sverige,en teaterfigur som later som han er folkets beskytter,Flink er en Advokat,medlem i ett syndikat for å drepe folk og fe.I tillegg må jeg nevne Järker Hällqvist,stjerneadvokat.

Jan
Jan
2 år siden

Her kommer som vanlig ingen kommentarer igjennom. Mr sex og hans disipler har tydeligvis tatt over .kULT MINISTERN aBID Rayas ,dere vet kult ministerns rådgiver gir seg,han orket ikke mere av løgnene,tysklands u.minister kastet seg forAn toget,steindau.,vaRSLERNE BLIR DREPT EN FOR EN,HVOR ER PRESSEN ?.
gOD SOMMER

Jan
Jan
2 år siden

Det rare var,i denne perioden dukket Steinerskolen opp,de hadde også sin koloni,ja så da så.Merkeige folkdet sier jeg

Jan
Jan
2 år siden

Sjettesansen,Sven inge,alle dere andre.
Jeg har en følelse av,nei foorresten jeg vet,at NS,Ostepikk,Derimot og Steigan er lynavledere,lynavledere slik at folket kan øse ut sin frustrasjon og Pyramidens drittunger kan skille ut jesusene fra sauene,jesusene skal sannelig få.
Alt dere tilber og løper etter er satans verk.Dere tilber kongemakt,kirkemakt og statsmakt.Er det noe forskjell,jo statsmakten står øverst,men over den står the allseeing eye,gammeleriksmakt.
Så alle dere som tilber de forskjellige makter,hvem har dere gitt deres hjerte til ?.Dere tilhører alle Gammel Erik.
Om noen gidder å bry seg,si meg hvordan jeg kan komme i kontakt med Ola Nordmann,jeg er fraskåret fra å ringe,maile,legge igjen beskjed på Youtube eller bruke FB.
Jeg har gått til angrep på Lensmann og prest,gammeleriks soldater,jeg sloss mot advokater,og så blir jeg idiotforklart av dere som søker sannhet.Møkkafolk.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
2 år siden
Svar til  Jan

jansorlie – hvorfor blander du meg inn i dette? Jeg er fullstendig klar over at NS og resett er styrt av F-gjengen. Document av Mikke Mus jødene og Steigan trenger ingen videre introduksjon med mindre man er blind og døv.

Du har ikke en eneste ting du kan ta meg på som er løgn. Videre eksponerer jeg F-gjengen for all falsk lære de strør om seg med. Hadde du gjort grundig arbeid ville du se at jeg har spurt kirken om hvorfor hovedkirkene i Norge former et pentagram med sentrum hos Thomas kirken ved Filefjell. Videre har jeg tatt for meg Gaarder som jeg mener i beste fall grunnet manglende kunnskap holder “foredrag” om Illuminati som finnes gratis tilgjengelig via nettet eller svada om “verdensrommet” og “romvesner”. I min bok er dette bedrag, så kan andre karakterisere det slik de selv mener er korrekt.

Problemet som er overveldende for ditt vedkommende er den manglende evnen til å lytte. Halvsetninger og antydninger uten konkrete eksempler gjør kun at du framstår som forvirret. Det finnes ingen som er tankelesere ergo har ingen kjenneskap til hva som foregår over snippen din.

Den eneste jeg tilber er vår Almektige Skaper Yahweh (som er den virkelige all-seeing eye). Gi meg et bevis på at dette ikke er tilfellet. Innen det skjer kan du slutte dra meg ned i søla, da du regelrett dummer deg selv ut.

Jan
Jan
2 år siden
Svar til  MrSixxthsense

Si din mening…Allseeing eye ?..Mener du den som er på dollarseddelen,Echelon,Den i ringenes herre ?.Det finnes bare en gud,det er den du har i ditt hjerte,den skal guide deg gjennom løgnene og bedragene.Lytter du til det som er utenfor deg selv,da er bedraget i gang.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
2 år siden
Svar til  Jan

jansorlie – det du ramser opp er de sataniske inverteringene. Yahweh ser alt derav har du “elitens” besettelse av forsøke kopiere dette. Alt hva F-gjengen “lærer” er inverteringer av budskapet fra vår Almektige Skaper Yahweh. Idiotene kjøper dette, hvilket for meg er totalt uforståelig hvordan voksne mennesker kan falle for. Når du sier “det finnes bare en gud,det er den du har i ditt hjerte,den skal guide deg gjennom løgnene og bedragene”, er dette identisk til hvordan F-gjeng medlemmene formulerer seg. Dermed begynner du ha et lite forklaringsproblem her. Det finnes bare en Elohim og Han er i himmelen. Navnet er Yahweh om du ikke har registrert dette allerede.

Klarer du tolke dette utdraget av teksten til ‘Engler I sneen’ av Jonas Fjeld

Så hold meg bli hos meg og vær her
Sov hos meg og vær her
Som flyktning og elsker og venn
Og la meg bli til en del av deg
Låne kropp og sjel av deg
Til himmelen revner igjen

Hvem tror du låner kropp og sjel til himmelen revner igjen? Når dette inntreffer kommer Yahshua tilbake og innhenter lucifer en siste gang slik at krapylet kan avlives en gang for alle. Som jeg har sagt tidligere håper jeg inderlig dette skjer I min levetid her på denne jorden, da jeg mer en gjerne skulle deltatt i jakten på jævelen.

Til slutt vil jeg nevne din tilnærmet besettelse av å prate om at folk skal jaktes da ‘jesusene’ skal tas. Dette virker som en latterlig dårlig tilslørt “anmodning” om at folk skal holde meningene for seg selv ellers er det konsekvenser. Her har jeg nyheter til deg! Feiginger er de første i skjærsilden og der har man bl.a. F-gjengens medlemmer for maken til ryggradsløs og feigt faenskap skal man lete lenge etter. Det er kun en person jeg frykter, vår Almektige Skaper Yahweh. Han kan ende ditt liv for evigheten. Blir man ikke skremt av den tanken er man en fullstendig idiot eller komplett idiot, alt etter hvordan trekken i toppetasjen er for anledningen.

ken
ken
2 år siden
Svar til  MrSixxthsense

MrSixxthsense – Er Nyhetsspeilet “styrt av F-gjengen”? Hva mener du? Kan du begrunne det? På forhånd, takk.

Jan
Jan
2 år siden

Sjetteklassingen.Hvorfor blande deg inn ?.Gud finnes bare i deg selv,det du har i ditt hjerte,det skal være rent ,ikke forurenset av andre,du,sjettesansen sprer urenhet.
Hvor fikk du tallet 6 mill jøder fra ?.Jeg har andre tall,men ingen spør hvor jeg får mine tall fra.30 mill,sier de at Stalin feide bort,Hvem feide han bort ?.Var det russere eller jøder som djevelen drepte ?.
Allseeing eye,jovisst finnes allseeing eye,det er djevelen det,.
Hvilken nytte har du eller jeg av dette allseeing eye?.Overvåking,kontroll,slaveri blablabla.Ingen gang har ditt allseeing eye gjort noe som helst uten å tjene det onde.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
2 år siden
Svar til  Jan

jansorlie – “Gud finnes bare i deg selv”, dette er problemet med dere i den forbannede F-gjengen. Dere opphøyer dere selv til Elohim (Gud). Du hevder “avsløre” andre, men er en ulv i fåreklær selv.

Det finnes kun en måte man kan omtale mennesker som deg. Kronidiot!

Vår diskusjon er herved avsluttet. Du er ikke verdt min tid.

Jan
Jan
2 år siden

JESUS ord er da ikke vanskelig å forstå.Riv ned SATANS makt..

Jan
Jan
2 år siden

Hykleri,hva er hykleri,det er det som ber deg se bort fra andres skit og lort,i Jesus navn.Dere har forlatt sannheten,dere har gitt deres selv t il djevelen,historien gjentar seg..Sannheten finnes bare i deres hjerte,det er deres sjettesans,forurenset av sexløpere og se hit,men ikke dit skit.

Jan
Jan
2 år siden

Dere har alle forlatt deres gud,forledet av djevelen.Gud er sannheten,han hun er i deres hjerte.,dette har ikke med religion å gjøre,det har med makt.Ingen makt skal ta fra deg sannhet.

Jan
Jan
2 år siden

Og alt jeg har er sannheten,ikke noe annet,hvor er dere ?.dere gammeleriks budbærere ?.

Jan
Jan
2 år siden

Frykt er satans verk,forstår dere ikke ?,det er det som undertrykker alle tanker.All frihet.

Jan
Jan
2 år siden

Er det ikke flott,alt er gjort digitalt.alt fjernes med et tastetrykk,alt du vet er borte..

Janjansorlie
Janjansorlie
2 år siden

Jeg er Jesus,sannheten og livet,dere dreper meg igjen,dere ,i frykt,velger dere løgnens vei.

Janjansorlie
Janjansorlie
2 år siden

I frykt sier vi ikke sant,våre løgner blir våre gissler,jeg er Jesus,søk i deres hjerter,der finnes sannheten.

« Forrige artikkel

Korona-virus, et epidemisk brekkjern?

Neste artikkel »

Oberst Vladimir Kvatsjkov, tidl. Spetsnaz, om Coronvirus-pandemien