Dr. Anthony Fauci, NIAID, National Institute for Allergy and Infectious Diseases

Korona-virus, et epidemisk brekkjern?

2.7K visninger
13 minutter lesetid
Dr. Judy Mikovits

Var vi redde? Lammet av frykt? Hadde vi gitt opp? Dr. Williams skriver: “Med så mye allmenn frykt, så mange som urettferdig mistet jobben, så mye kjefting, utskjelling, så mye banning, alle løgnene, ondskapsfullhet, de negative spådommer… kanskje vi bare skulle gi opp, kanskje nytter det ikke engang å prøve… (se Dr. Williams artikkel, her)? Det er ikke lett å orientere seg, ikke enkelt engang å stille spørsmål om hva som egentlig skjer, om det som blir påstått kan stemme, at et virus skal kunne legge samfunnene ned, er det ikke løgn, har vi ikke så mange motsigelser og sogar trusler som svever rundt i korona- og pandemi-landskapet (se toppfoto, her)?

Min vei inn i dette var å stole på intuisjonen og i tillegg kryss-sjekke de opplysninger jeg fikk: Det var en stor glede å stifte bekjentskap med amerikanerinnen Dr. Judy Mikovits, en forsker som sto frem bunn ærlig, med et dypt forhold til sannhet, og dermed utstyrt med en stor faglig tyngde; for den som søker sannheten, finner den. Hun ble avgjørende for min bedømmelse. Hennes fagområde var virus, som hun har arbeidet på i over 30 år. Det er fra hennes synsvinkel og perspektiv jeg har valgt å se dette; fordi hun kan ha rett.

Hun har skrevet to bøker som begge omhandler korrupsjon i det tilhørende helsebyråkrati i USA som NIAID, National Institute for Allergy and Infectious Diseases, hvor Dr. Anthony Fauci er sjefen. NIAID ligger under National Institute of Health (NIH), der også CDC (Centers for Disease Control and Prevention) er hjemmehørende, en del av de sentrale institusjoner som skal kontrollere, godkjenne og kvalitetssikre produkter bl.a. fra vaksine- og medikamentindustrien. Dr. Judy Mikovits sammen med Frank Ruscetti oppdaget MXRV-viruset, som lå bak det vi kjenner som kronisk utmattelsessyndromet ME/CFS, men også HIV/AIDS og influensa var hennes arbeidsområder. “Det var vårt ‘Oh-My-God’ øyeblikk, en ny familie av retrovirus”, fortalte hun i dokumentaren The Truth About Vaccines (ep.6). Det var i kjølvannet av disse oppdagelser at hun ble arrestert. Dr. Anthony Fauci var mannen som trakk i trådene (se artikkel, researcher fired, her, se artikkel, arrested and jailed, her). Hun skriver: “Man begynner å innse at det kan være farlig å lage motstand for etablissementet. Merkelige menn som følger etter deg mens du er ute på sykkelen din, som står og bevokter huset du bor i og merkelige dødsfall under mistenkelige omstendigheter. Jeg hadde sovet mye bedre om natten hvis jeg ikke hadde måttet vurdere disse mulighetene. En dag oppdager vi et fantom av et virus som forårsaker en mystisk epidemi, og den neste blir vi angrepet av myndighetene.”

Biolog Kuan Teh -Jeang fra Taiwan, nestleder under Anthony Fauci ved NIAID, døde under uklare omstendigheter i januar 2013, han etterlot seg kone og tre barn, yngste var John på 15.

Taiwaneseren Kuan Teh -Jeang var forskningssjef ved NIAID og også sjefsredaktør av deres vitenskapelige tidsskrift, Retrovirology, grunnlagt i 2004. Han var en skarp kritiker av de konklusjoner og mulige sammenhenger med ME/CFS Mikovits og kollega Frank Ruscetti hadde funnet under forskningen på XMRV-viruset. Teh-Jeang var den i National Institute for Allergy and Infectious Diseases (NIAID) som hadde ansvaret for å ta forskningsresultatene videre. Var oppdagelsen av XMRV-virus i blodforsyningene noe som ikke skulle opp i dagen? Var dette en villet og planlagt forurening?

Det kan ha skjedd på denne måten: “Jeg tror Kuan Teh-Jeang ble plaget av dette. Så ville han diskutere bekymringene sine med noen få nære venner, mennesker som var i stand til å forstå vitenskap og politikk, men også med sin sjef, Dr. Tony Fauci. Det er tre personer jeg plasserer i det Frank Ruscetti kaller “Unholy Trinity of Science”, og de er Harold Varmus, Francis Collins og Tony Fauci.” I slutten av januar 2013 ble Kuan Teh-Jeang funnet død. Først hørte vi at han hadde skutt seg selv på kontoret. Så fikk vi høre at han hadde hoppet fra garasjetaket og ned på gaten, 10 meter.” Nå? Det hørtes veldig rart ut for meg, skrev Mikovits.

Hun skriver videre: “Den eneste fornuftige forklaringen jeg har funnet på hans død er denne; han hadde gått til sin sjef Anthony Fauci og fortalt om oppdagelsene av XMRV-viruset; inntil da hadde han trodd at dette var en ufarlig og vanlig forurening fra laboratoriet som aldri hadde skadet et større antall mennesker. Men kanskje var det ikke det alikevel? Var det dette viruset som millioner av mennesker hadde fått i seg og fått det de kalte for ME/CFS og andre sykdommer? Var det dette som skulle skjules? Hva svarte så Fauci? Kunne han levere bevis? Og hvis han prøvde å lyve samme noe, ville Teh-Jeang gjennomskue ham? For Teh-Jeang var en meget intelligent mann. Men et eller annet kan ha skjedd mellom Fauci og Teh-Jeang. Skammet Teh-Jeang seg over hva han hadde gjort? Som kineser var den personlige ære meget viktig for ham. Eller hadde Fauci bestemt seg for å kvitte seg med ham? Hadde han allerede ringt noen og gitt en ordre? Kanskje Fauci ikke visste nøyaktig hva som skulle skje, bare at noe skulle skje? Ryktene forteller at Teh-Jeang etterlot seg et brev, men det ble konfiskert av the National Institutes of Health-politiet.”

Francis S. Collins (t.v.) og Anthony Fauci, president Trumps rådgiver under corona i USA i 2020, to av the «unholy trinity of science».

Den neste historie bekrefter de usedvanlig brutale metoder, etterhvert hadde det blitt mange av dem, hvilket betød at det var mennesker som sto en mafias hensynsløse og ondskapsfulle ånd nær, som utførte dette. Det var Mikovits omtale av forskningsmiljøet som for meg gjorde det sannsynlig at ryktene om Dr. Anthony Fauci kunne stemme: At han var en nøkkelmann i det hele, ikke bare for de mange tidligere WHOs skrekkvekkende virushistorier, men også Corona eller Covid19-pandemien (se video om svineinfluensa på engelsk fra 1976, her). Kunne dette være en historie om et menneske som hadde havnet så langt ute på skråplanet at han hadde gjort seg til kriminell, på jakt etter de store penger, en såkalte hvitt-snipp-forbrytere, eller hadde han kanskje også andre motiv?

En ansatt ved CDC erfarte følgende: “I januar 2018 publiserte en forfatter ved navn Baxter Dmitry en artikkel der han hevdet at en seniorforsker ved Centers for Disease Control fortalte ham at, “noen av pasientene jeg har gitt influensavaksinen i år, har dødd. Jeg bryr meg ikke om hvem du er, sa han til journalist Baxter, men dette skremmer meg (“scares the crap out of me”). Vi har sett mennesker som dør over hele landet av influensa, og det eneste de hadde til felles var de hadde fått influensa-vaksinen.” Den 12. februar 2018 forlot Dr. Timothy Cunningham jobben sin hos CDC tidlig, han fortalte at han ikke følte seg vel. Hvis vi skal tro på nyhetene; etter at han kom hjem tok han på seg de svarte joggeskoene, tok en løpetur og ble borte.” Han ble funnet flytende i en bakevje av elven, druknet. Politiet slo i etterkant fast at han hadde tatt selvmord (side 43, Plague, utg. 2014).

Dr. Timothy Cunningham funnet druknet i elven, politiet hevdet det var selvmord (1982-2018). Dr. Judy Mikovits betviler dette.

Mange oppdaget ting de ikke skulle se, og ble tatt av dage, fordi miljøet bak så seg tjent med å bruke denne selsomme metode å rydde opp i det de så som problematisk. Så mange i forskermiljøene hadde forsvunnet under merkelige omstendigheter at Dr. Judy Mikovits ofret disse et helt kapittel i sin bok. Jeg tror størrelsen på business og mengden penger har en betydning for slike ensidige og fantasiløse, men dessverre kjente metoder, men ikke bare det. Bak dette ligger etter min oppfatning en meget mørk agenda.

Til det har forureningene av blod, vaksiner og medisiner vært for mange og for regelmessige, et annet motiv som ligger og vaker i vannskorpen, er dette: I bunnen lå løgn på løgn og det var dette som ikke skulle oppdages. Ble løgnen oppdaget, ble alle slags triks satt inn; industriens mektige eide avisene og fjernsynsstasjonene, de eide politikerne og ofte også lederne, så politisk press, ødelagt karriere, tvangsinnleggelse i psykiatriske sykehus, skitpakker, arrestasjon, fengsel og ikke minst økonomiske sanksjoner samt press for å anmelde personlig konkurs, var mulige trusler. Hjalp ikke det, var det alltid en siste utvei.

Del Matthew Bigtree er en mediamann, har bl.a. arbeidet tett med englenderen Andrew Wakefield, begge i Vaxxed, en kampanjen for å øke oppmerksomheten omrking korrupsjon i CDC og MMR-vaksinens skader på barn. De har reist på kryss og tvers av Amerika med sin kampanjebuss siden 2016, hvor også Robert F. Kennedy Jr. har ytt dem all moralsk støtte han kunne. Andrew Wakefield hevdet allerede i 1988 på bakgrunn av sin forskning i England at MMR vaksinen var årsaken til at noen av de vaksinerte barn fikk autisme. Mange vet idag at dette er et gigantisk problem knyttet til vaksiner da autisme under årene fra 2000 til 2016 har økt fra 1 av 150 til 1 av 56 i 2016 (her). Wakefield mistet legelisensen pga bekjentgjørelsen av sine forskningsresultater. Men det finnes over 1 mio barn i USA idag med autisme. Skulle ikke det være en advarsel sterk nok?

Del Bigtree intervjuer Dr. Judy Mikovits i 2017 under sitt program High Wire, hør henne fortelle om hva hun opplevde (se og hør video, fra 33:15, her).

Del Bigtree kjenner godt til hva som foregår i både media og industriens bakrom. Kanskje det er derfor at han går forsiktig frem. Hør Mikovits fortelle hvordan hun og kollega Frank Ruscetti oppdaget at det var retrovirus i vaksinene som stammet fra vev hentet fra mus (mouse brain tissue, se intervju Mikovits hos Highwire, her), kalt XMRV. Patentsøknad fra 2010 signert av Dr. Judy Mikovits og Dr. Frank Ruscetti går under navnet “Strains of Xenotropic Murine Leukemia-Related Virus and Methods for Detection Thereof,” fikk patensøknadsnummer 20110311484.

De nevnte retrovirus fantes ikke bare i  vaksinene, men også i de nasjonale blodforsyninger; retrovirus som allerede hadde forårsaket neurologiske og autoimmue sykdommer, ME/CFS, autisme, alzheimer, parkinson, multipel sklerose og kreft fordi retrovirus var de eneste virus som kunne skjære opp DNA’et og legge seg selv inn der, forteller Dr. Mikovits. Tallene fra forskningen var entydige. Hvorvidt du ble syk av dem var avhengig av om ditt immunsysten var  stabilt og sterkt, men også avhengig av hva du spiste. Og i løpet av de år hvor vaksinene ble tilbudt befolkningen, hadde 20-25 millioner amerikanere, men også millioner europeere, fått dette i seg og gikk rundt og bar på tikkende tidsbomber.

 

Hadde noen spredd løgn for å skremme befolkningen?

Norskættede Dr. Erickson opplyser pressen om hva slags erfaringer de hadde gjort på sykehuset i Bakersfield, California (lastet opp den 23dje april 2020). Og resultatet: Millioner testet positivt, men meget få døde.

Var dette det hele, spør Dr. Erickson? Var dette grunn god nok til å stenge ned hele samfunnet, med konkurser, arbeidsledighet, økning av vold i hjemmene, matmangel, økning av alkoholmisbruk og narkotika, økning av selvmord, økning av overgrep på barn; hendelser som ikke går over når en ‘lockdown’ avsluttes, men som skal sette preg på menneskene for resten av deres liv.

Og prognosene som forårsaket de store sosiale kostnader, som ble lagt til grunn for dette, var totalt feilslåtte. Det het seg at millioner av mennesker skulle dø. Og disse falske prognoser har kastet 22 millioner mennesker ut i arbeidsledighet i USA, med gigantiske ringvirkninger som skal komme til å vare i mange år fremover, mens det vi i virkeligheten så, ikke var annet enn en vanlig influensa, sa Dr. Erickson.

Se video pressekonferansen med Dr. Erickson klippet ned til 3:06 min. av landsmannen Thomas Hansen, her. Fra pressekonferansen, en lege med norske røtter fra California, via Next News Network, her, mens hele pressekonferansen er, her).

 

Trakk Dr. Anthony Fauci i trådene?

Hva var det med Anthony Fauci? Han satt som sjef for NIAID siden 1984. Hadde de forskjellige utbrudd av pandemier med han å gjøre? Onlineavisen Nationalfile.com skriver: Gates har mange tråder i den medisinske verdenen, han har et forhold på flere millioner dollar til Dr. Fauci, og Fauci tok opp Gates-politikken som støtter vaksiner og sådde tvil om Chloroquine. Coronavirus-team-medlem Dr. Deborah Birx, utnevnt av tidligere president Obama til å tjene som USAs globale AIDS-koordinator, sitter også i styret for en gruppe som har mottatt milliarder fra Gates ‘stiftelse, og Birx brukte angivelig en omstridt Bill Gates-finansiert modell for White House ‘Coronavirus-strategi“. Flere ser at Dr. Anthony Fauci er dypt innvolvert, kan det dreie seg om penger og om å tjene penger til seg selv (se Gates og Fauci, her, om Fauci i NIAID, her)?

Mediamannen og produsent Del Matthew Bigtree (se ett av opptakene fra hans program HighWire, 24 min. her); “det som virkelig er trist, er hva så mange leger forteller meg; jeg vet at vaksinene forårsaker autisme, men jeg kan ikke si det foran et løpende kamera, fordi da kommer vaksineindustrien til å ødelegge meg, akkurat som de ødela Andy Wakefield.”

Da Trump under møtet med pressen foreslo Chloroquine som legemiddel mot Corona, var Dr. Anthony Fauci snar til med et lurt smil å tilføye at; …men, den var ikke testet for akkurat dette virus. Fauci var i en årekke vært sjef for NIAID, National Institute of Allergy and Infectious Diseases, med ca 20 000 ansatte. En mektig mann i USAs offentlighet, som har representert den offentlige helse i USA i mange, mange år. Men så kom dette frem, flere har bekreftet følgende historie: Dr. Anthony Fauci omgikk moratoriet om å stoppe forskningen i USA på koronaviruset i 2014. Han sendte det over til Wuhan laboratoriet i Kina sammen med 3,7 mio dollar stipend for at de skulle ta arbeidet videre, der. Dette ble bekreftet i presserommet i Det Hvite Hus. Så? Han hadde altså en omfattende kjennskap til viruset, og det hadde han hatt allerede i mange år? Og hadde selv sendt både forskningsgrunnlaget og 3,7 mio dollar til Wuhan i Kina? Nå? Så det ikke ut til at han hadde fingrene sine dypt inne i dette?

Men så kom det en opplysning frem som for meg ble avgjørende: I 2017 hadde han gått ut med en uttalelse, ved Georgetown University, som tok mange på sengen: I den kommende presidentperiode ville man oppleve en «surprise outbrake», et uventet, overraskende utbrudd av en pandemi, sa Fauci i en tale. President Trump skulle akkurat inaugureres (se og hør opptak av talen, her). For meg står denne underlige uttalelse som en bekreftelse på at han har hatt meget mere enn bare en finger med i spillet; mitt spørsmål er om han kanskje ikke klarte å holde fingrene fra fatet, men måtte benytte anledningen til å hovere over å vite noe om fremtiden, noe mange amerikanere får ’glitter’ i øynene av? Var dette et eksempel på “hva hjertet er fullt av, renner munnen over med”? Han går nå sitt 80-ende år.

Kan dette bety at opprinnelsen av pandemien var i USA, hvor Bill Gates’ WHO og Economic Forum, Davos sto for den praktiske utførelse av dette, sammen med de forskjellige lands globalister, hvor Gates ville tjene inn sine investeringer på salg av 7-14 mrd doser vaksiner, globalt. Kunne det tenkes? Kunne det også tenkes at også de fremtidige vaksiner kommer til å være forurenset med retrovirus fra vev fra hjernesubstans hentet fra mus, akkurat som de gamle var??

Følgende video-opptak var viktige for meg i min forståelse av dette: Next News Network om Dr. Anthony Fauci (her), fra pressetommet i det hvite hus, presentert av Del Bigtree: (her).

 

Var det skremselspolitikk?

Sjefen for NIAID, Dr. Anthony Fauci, ansiktet utad for offentlig helsevesen i USA. En institusjon med 20 000 ansatte, hans utsagn: “a surprise outbrake”?

Skulle globalistene over hele den vestlige verden ta over den politiske makt og statsmakten? Skulle vi alle utstyres med vaksinesertifikater produsert av Microsoft? Skulle vi ikke lenger kunne reise noensteds hen uten vaksinesertfikatet fullbooket? Alle produsert av vaksineindustrier eid av Bill Gates? Var dette deres arbeidsstrategi som ble tydelig på 2000-tallet, med bl.a. stor spredning av viruset fra Vest-Nilen i 2001, Sars i 2004, fugleinfluensaen i 2005, svineinfluensa i 2009, Mers i 2012, ebola i 2014, zikaviruset i 2016 og korona viruset i 2020? Alle arrangert av de samme folkene?

Koronaviruset var til og med mildere enn en vanlig influensa, men ble blåst opp av riksavisenes fete overskrifter og i fjernsyn. Hadde de ledende globalister over flere år plassert sine folk i både styrene og ledelsen av våre sykehus, slik at legene ‘frivillig’ skrev død av koronavirus på dødssertifikatene også uten at det var grunn for det? Ble koronaviruset spredd over landet på samme måte som den i USA kjente chemtrails-influensa? Kunne det tenkes at virus kunne bli aktivert gjennom mikrobølgebestrålning? Som f.eks. 5G? Wuhan i Kina var blant de første byene med over 10 000 5G-sendestasjoner.

Dr. Judy Mikovits ble spurt om dette og sa at hun ikke kunne utelukke det, da menneskene er magnetisk-elektriske vesen og derved reagerer også virus på elektromagnetisk bestrålning (om 5G og Korona, se her). Smittespredningen gikk sine merkelige veier, ikke nettopp slik logikken skulle tilsi. Var det fordi de som allerede hadde viruset i seg, som allerede hadde fått en influensavaksine, som testet positivt og at noen ble alvorlig syke? Kan det hende at noen gamle også kan ha blitt hjulpet over i døden, slik at dødstallene ble holdt høye; såvidt jeg har hørt, bremser miljøene bak disse pandemiene ikke for noe (se brev fra Landesapothekenkammer Baden Wuerttemberg til en tysk apoteker, video-opptak gjort av Wisnewski, her). I Norge spilte også FHI en avgjørende rolle, visste FHIs leder Camilla Stoltenberg om hva som egentlig var på gang? Visste hun at Rockefeller Foundation, det norske Folkehelseinstituttets far, også hadde finansiert en plan allerede i 2010 for en verdensomspennende pandemi? Var koronaepidemien deres verdensomspennende dødelige plan (?):

“8 millioner døde på syv måneder, pandemien hadde også en dødelig effekt på økonomien”, fra side 18 i rapport utgitt av Rockefeller Foundation 2010 (kan lastes ned, her).

Så? Forelå det en plan allerede i 2010? Betalt av penger fra Rockefeller? Hva hadde de med koronaviruset å gjøre? Hadde det norske Folkehelseinstituttet (FHI) samme rolle som dem? Blir vi, det norske folk, sittende på gjerdet og vente på hva som skal komme til å skje? Tvangsvaksinasjon av retrovirus? Bare en eneste ting utgjør motvekt nok mot en kommende, hensynløs statsterror: Det er at vi, folk flest, reiser oss opp imot dette. Kanskje vi i mellomtiden skulle skru av TV’en og snakke med slekt, venner og naboer? Kanskje vi skulle snakke med politikere og myndigheter? For var det ikke de som spredde frykten som lammet våre hjerter, våre armer og ben, som blokkerte våre tungebånd og talens evne (hør Edward Snowdon på engelsk om hva som kommer mot oss fra fremtiden; tapet av våre rettigheter, her, framtiden kan se slik ut; her)?


Noter: For å sjekke opp de opplysninger jeg har formidlet, anbefales følgende bøker om virus: Dr. Mary’s Monkey av Edward Haslam, Mee and Lee av Judyth Vary Baker, Plague og Plague of Corruption (2014 og 2020) av Judy Mikovits og Kent Heckenlively.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Ut av skyggene: Aha-dokumentaren om hvordan du manipuleres

Neste artikkel »

Koronavirus ‘hype’, den største politiske svindel i historien?

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x