/

Ut av skyggene: Aha-dokumentaren om hvordan du manipuleres

4.6K visninger
1 minutt lesetid
5

Out of Shadows er en av de viktigste dokumentarene du kan se i dag, for å forberede deg på det som kommer i denne historiske tiden.

«The truth is learned, never told».

Koble ledetrådene sammen og finn sannheten selv. Dokumentaren er på 1 time og 17 minutter og ble lansert 10. april 2020.

«The Out Of The Shadows documentary lifts the mask on how the mainstream media & Hollywood manipulate & control the masses by spreading propaganda throughout their content. Our goal is to wake up the general public by shedding light on how we all have been lied to & brainwashed by a hidden enemy with a sinister agenda.

This project is the result of two years of blood, sweat, and tears by a team of woke professionals. It’s been independently produced and funded and is available on many different platforms for free for anyone to watch.

Patriots made this documentary with the sole purpose of getting the truth out there. If you like the documentary, please share this video.»

Kilder:
Originaldokumentar slettet av YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=MY8Nfzcn1qQ
Delt i annen kanal: https://www.youtube.com/watch?v=IRt5cnQGPC4
OutOfShadows.org

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
anders
Skribent
3 år siden

Skremmende video. Og siden går vi til idag og den globale dekkoperasjonen omkring det falske Corona-viruset hvor Satanistene i norske media sammen med Erna Solberg har benyttet anledningen til å myrde flere hundre av våre foreldre og besteforeldre fordi de ikke er bærekraftige i fremtidens Norge ifølge FN’s AGENDA21-2030. De vil alle bli innhentet og stilt til ansvar.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
3 år siden

Opplysende leksjon om Kinas rolle og AI- «AI the plan to invade humanity»;:…. https://www.youtube.com/watch?v=Hzg7Rw-mX4k

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Ut av skyggene,jeg vet ikke om denne opplysningen hører hjemme her,men her kommer den.Man kan ikke lenger motta pensjon fra to land,har du arbeidet 50 år i Norge og de resterende i f,eks Sverige,danmark med mer Snork Gjesp,da får du kun pensjon fra main country.
Dette gjelder ca 90 000 tusen personer,det snedige er at de det gjelder blir kontaktet en for en,ingen kollektiv beskjed blir gitt,skatteverket og deres torpedoer ordner opp.,Sover dere fortsatt,eller tror dere dette ikke hender deg ?.Rævkjøring fra makten gjør alle lydige,skam og skyld,ingen bryr seg .Obey the state.

Roy
Roy
Anonym
1 år siden

Og slettet ble det…

« Forrige artikkel

No thank you, Mr. Bill Gates

Neste artikkel »

Korona-virus, et epidemisk brekkjern?

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x