Bill Gates i India se: https://www.reuters.com/article/us-india-health-bmgf/india-cuts-some-funding-ties-with-gates-foundation-on-immunization-idUSKBN15N13K
/

No thank you, Mr. Bill Gates

8.3K visninger
10 minutter lesetid
66
Robert Kennedy Jr. og Bill Gates (se her)

Bill Gates har nå kommet sterkt frem i offentlighetens lys og gir inntrykk av å ha tatt øverste ledelse under koronakrisen, i en rolle som despot og verdenskeiser.

Slikt har vi på en så omfattende måte ikke vært vitne til siden Romertiden og Napoleon. Det er ikke uten grunn. Bak ham står et maktmiljø som har planlagt dette over lengere tid, et miljø også omtalt i USA som eliten. Deres omfattende makt og gammeltestamentariske straffemetoder sørger for at mange ikke våger å mukke, men står i stram givakt, med blankpussede sko, hvit skjorte og slips, klare til å reagere på den minste antydning i språk og stemmeleie. Så har Bill Gates meget mere enn bare sin egen business i tankene; det er dette som er bakgrunnen for at han kan stille på samme høyde, ansikt til ansikt med nasjoner, stater og deres ledere:

Vi ser jo hvor alvorlig et virus kan være, mener han, selvfølgelig må vi alle ha et vaksinasjonssertfikat, ellers kan vi ikke bevege oss ute blandt folk, men må sitte hjemme. For det er vaksiner det dreier seg, ikke sant? Først når alle er vaksinert og har sertifikat, kan samfunnslivet bli normalt igjen, sier Bill, det må alle forstå.

Bill Gates gjorde en rekke oppsiktsvekkende uttalelser denne tidlige våren som skulle bli stående som en ubehagelig profeti om et kommende fanatisk overvåkningssamfunn. Nå? Om vaksiner er veien å gå? Det kan være på sin plass å være takknemlig for å ha blitt minnet på hvilken omfattende elendighet Bill Gates’ vaksiner allerede har forårsaket, men også minnet på hvilken familie som offentlig våget å ta opp hansken.

Robert F. Kennedy Jr. gir tilsvar

Vaksiner er for Bill Gates det strategiske svar på filantropiens gode rykte og dette skal mate hans mange vaksinerelaterte virksomheter (inkludert Microsofts ambisjon om å kontrollere en global vaksinasjons-ID-virksomhet) og gi ham diktatorisk kontroll over en global helsepolitikk. Gates ‘besettelse’ av vaksiner ser ut til å være drevet av en overbevisning om å redde verden med teknologi.

Han hadde nok håpet på sin andel på $ 450 millioner av det indiske 1,2 milliarder dollar-budsjett for å utrydde Polio, og tok derfor kontroll over Indias National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI) som anbefalte opptil 50 doser poliovaksiner gjennom overlappende immuniseringsprogrammer til barn før fylte fem år. I India ble mellom 2000 og 2017 omkring 490 000 barn lammet av Gates poliovaksine og i 2017 ble han bedt om å forlate India. Epidemier i Konge, Afghanistan og Philippinene ble også knyttet til vaksinering. I 2018 var faktisk 70% av de globale poliotilfeller knyttet til vaksiner.

I 2014 finansierte Gates Foundation tester av eksperimentelle HPV-vaksiner, utviklet av Glaxo Smith Kline (GSK) og Merck, på 23 000 unge jenter i avsidesliggende indiske provinser. Omtrent 1200 fikk alvorlige bivirkninger, inkludert autoimmune, men også fertilitetsforstyrrelser. Syv døde. Indiske regjeringsundersøkelser anklaget Gates-finansierte forskere for å ha begått gjennomgripende etiske brudd: De presset sårbare landsbyjenter til å gjennomføre testene (pressuring vulnerable village girls into the trial), mobbet foreldre, tvang igjennom avtaler med underskrifter, for siden å nekte skadede jenter medisinsk hjelp. Saken er nå til behandling i Indias høyesterett.

Under Gates ‘MenAfriVac-kampanjen’ i 2002 i Afrika sør for Sahara, vaksinerte Gates’ operatører tusenvis av afrikanske barn mot hjernehinnebetennelse. Omtrent 50 av de 500 barna som ble vaksinert utviklet lammelse (se tilføyelse den 16/4-20, her). Sør-afrikanske aviser klaget: “Vi er ‘guinea pigs’ (forsøksdyr) for narkotikaprodusentene.” Nelson Mandelas tidligere seniorøkonom, professor Patrick Bond, beskrev Gates ‘filantropiske praksis som “hensynsløs og umoralsk”.

Bill Gates venter nå på avgjørelse i høyesterett i India (se video, her).

I 2010 forpliktet Gates seg til å gi 10 milliarder dollar til WHO og sa: “Vi må gjøre dette til et vaksinenes tiår.” En måned senere sa Gates i et Ted Talk-arrangement at nye vaksiner “kan redusere befolkningen”. I 2014 anklaget Kenyas katolske legerforening WHO for kjemisk sterilisering av millioner av uvillige kenyanske kvinner med en ‘stivkrampe’-vaksinekampanje. Uavhengige laboratorier fant en sterilitetsformel i hver vaksine som ble testet. Etter først å ha nektet for anklagene, innrømmet WHO endelig at de hadde utviklet sterilitetsvaksinene i over et tiår (min uthevelse).

Lignende anklager kom fra Tanzania, Nicaragua, Mexico og Filippinene. En 2017-studie (Morgenson et al. 2017) viste at WHOs populære DTP-vaksine (difteri, stivkrampe og kikhoste) dreper flere afrikanske barn enn sykdommene den forebygger. DTP-vaksinerte jenter led 10 ganger dødsraten for barn som ennå ikke hadde fått vaksinen. WHO har nektet å fjerne den dødelige vaksinen fra markedet, men fortsatte å tvinge den på et titalls millioner afrikanske barn årlig. Globale talsmenn for folkehelse over hele verden beskylder Gates for å styre WHOs agenda bort fra prosjektene som beviselig demper utbredelsen av smittsomme sykdommer som: Rent vann, hygiene, ernæring og økonomisk utvikling. Gates Foundation bruker bare rundt 650 millioner dollar av et budsjett på 5 milliarder dollar på disse områdene. De sier at han har begrenset ressursene for spre budskapet om at god helse bare kan komme via en vaksinesprøyte.

I tillegg til å bruke filantropien sin til å kontrollere WHO, UNICEF, GAVI og PATH, finansierer Gates et privat farmasøytisk selskap som produserer vaksiner, i tillegg donerer han 50 millioner dollar til 12 farmasøytiske selskaper for å fremskynde utviklingen av en vaksine mot koronavirus. I hans nylige medieopptredener ser Gates ut til å være trygg på at Covid-19-krisen nå vil gi ham muligheten til å tvinge sine diktatoriske vaksineprogrammer på amerikanske barn (egen oversettelse av Kennedys artikkel; se originalartikkel her).

Se også Robert Kennedy Jr. om Bill Gates, her, Dr.Sherri Tennpenny, tvangsvaksinering av voksne kommer, på engelsk, se her, om dødsfall ved HPV-vaksineprosjektet i India, her og her. Om flere vaksineskandaler, på engelsk, se her.

Andre som har noe å tilføye
Yoichi Shimatsu, se (her)

Den japanske journalist Yoichi Shimatsu skriver i sin artikkel Gates’ slakt av uskyldige med forurensede vaksiner fra Kina: «WHO kjøper inn billige vaksiner fra en kinesisk produsent tidligere dømt for forurensede vaksiner: Det er ikke bare kineserne som bør bekymre seg for tåkelegging av sannheten, men alle som lovbryteren Changcheng-gruppen leverer billige vaksiner til som f.eks. WHO- og UNICEF-injeksjonskampanjer i Afrika, Latin-Amerika, Midt-Østen, Sørøst-Asia, og Latin-Amerika så vel som India, Russland og Egypt.»

«Rapporter om vaksiner som forårsaker blødning i forplantningsorganene til jenter og unge kvinner, har nå blitt noe mange klager over. Selv om vaksiner kan forårsake noe mer enn en mild feber hos voksne, har de utviklende eggstokkene hos jenter som lever med små menneskelige egg, ikke noe forsvar mot et angrep fra virale belegg, noe som kan skade eggets tynne cellevegg og mikroblodkar. Disse skadelige effektene kan multipliseres med forurensningene i vaksiner, som produseres i kyllingegg, sammen med tilsetningsstoffer som skvalenolje og overflateaktive stoffer (såpeforbindelser) som brukes til å stimulere (irritere) immunforsvaret og forårsake en alvorlig feber, som kan “koke” egg i eggstokkene, » skriver han (oversatte utdrag av tekst, se originalartikkel på engelsk av Shimatsu, her).

Tidl. nuklearfysiker og nå miljøaktivist og forfatter Vandana Shiva, se video (her).

Men Bill Gates har mere å by på enn å sterilisere unge, fattige piker. Han eier aksjer for 23 mio dollar (her) i kjemifabrikken Monsanto, Monsanto-Bayer og bruker alle anledninger til å spre deres genmodifisert frø. Men det ønsker den indiske miljøaktivisten og forfatter Vandana Shiva å forhindre. Hun har sett hva Monsanto allerede har ødelagt for indiske bønder i Punjab. Ikke bare det, men det var de som også fremstilte Agent Orange, og var dermed delaktige i å ødelegge millioner vietnameseres liv på 1960-tallet og de mange som ble født med vandannelser frem til idag. Det var deres egne familier som fikk dette i fanget. De som hadde forårsaket dette tok ikke ansvar. Milliardærdiktatoren Bill Gates som så ofte hadde kuppet demokratiet, feid folk flest til side og tror, ifølge Vandana Shiva, at livet egentlig bare er “kutt og lim” (cut and paste), som om livet var en Microsoft programvare. Men slik er ikke virkeligheten, den er komplekst sammensatt, understreker Shiva. Man kan ikke stjele alt man vil tjene penger på hele tiden, er budskapet hennes til Gates. Hør på intervjuet av henne på fransk fjernsyn.

Pro Life -aktivist og biokjemiker Obianuju Ekeocha fra Nigeria Afrika, se artikkel her, se video, her.

I London oppdaget biokjemikeren Obianuju Ekeocha fra Afrika at under koronaviruskrisen var det også en annen spesialitet som hadde fått forrang; det ble sett på som like livsnødvendig som leveranser av mat, ambulanse, sykehus, brannmenn og politi. Og ikke bare tannlegebehandlinger, men også kreftbehandling med kjemoterapi på sykehusene var blitt satt på vent. Men det som hadde blitt trumfet igjennom var abort, det skulle gjennomføres som om det var en livsnødvendighet. Men abort, sier Obianuju, er ingen sykdom, det er et valg. Alikevel var den britiske regjering, som ikke engang hadde ressurser nok til å håndtere koronakrisen forsvarlig, villig til å investere i abort. Mon tro om det var noen fra det høye som hadde grepet inn? Kanskje WHOs Bill Gates?

Var ikke det merkelig? Pro Death movement, en dødsbevegelse, som Bill og Melinda betegner som kvinnens frigjøring, forteller Obianuju Ekeocha, får penger, mens sykehus, syke og pleietrengende, ikke får. At folk nå under krisen vil beskytte seg selv, bekrefter at de elsker livet. Alle elsker livet, sier Obianukju. Vi vet at abort for Bill Gates har vært en en tung arv og han har også gått tungt inn i det. Det bekrefter hans iver på å finne skjulte metoder å gjøre kvinner ufruktbare, særlig fattige, unge kvinner. Hele tiden har det vært hans hensikt å få åpne flest mulige dører for abort, å gjøre dette så attraktivt som mulig, slik hans far William Gates II gjorde som leder av den amerikanske Planned Parenthood, dødsfolkets hovedkvarter i USA. Men abort er og blir et ødeleggelsens budskap.

Hvem representerer Bill Gates egentlig?
Det var Bill Gates som ansatte WHO lederen Tedros Adhanom fra Etiopia, ble det sagt. I 2017. Det er flere som mener at Gates bestemmer hva WHO skal gjøre og ikke gjøre (se her). Kan det ligge andre hensikter bak Gates’ vaksinefanatisme, f.eks som Roger Stone hevder, at Gates vil mikrochippe verdens befolkning gjennom nano-partikler nettopp i vaksiner (se her)? Om Tedros’ Adhanoms kriminelle gjerninger (her). Men WHO har motstand, dere største bidragsyter trekker seg (se her); for mitt vedkommende en gledens dag idag, den 15. april 2020, Engdahl om WHO, her.

Bill Gates er underveis over hele verden i en rekke oppdrag. Vi har fått med oss at vaksinene merkverdig ofte har vist seg å være forurensede og har forårsaket omfattende elendighet for mange, særlig spebarn, barn og ungdommer. Hvorfor det? Kanskje var sogar forureningene meningen? Var vaksinene en del av et program for depopulasjon? Gates var også en ivrig handelsreisende for Monsantos genmodifiserte frø som førte til ødeleggelser for mange, mange bønder i fattige land over hele verden. Mange ble så fortvilet over måten de ble bundet på hender og føtter av Montantos mange jurister, at de valgt det de trodde var den snareste vei ut av livet, selvmordet. Tilbake satt familien, ofte barnrike uten mat og drikke. De ble lovet større og bedre avlinger, mens bøndenes rettigheter ble utarmet, og også jorden døde, ifølge Vandana Shiva.

Hva var den egentlige hensikten bak dette? Var ikke GMOs et bedrag? Ødeleggelse av mat, men innpakket i glanspapir knyttet med silkebånd og kalt fremskritt? Men som menneskene langsomt ble syke av? Bill Gates skrøt av sin filantropi, mens vi i en årrekke så at det i hans vaksiners fotspor lå ødeleggelser, lå menneskers invaliditet, lå sykdom og død for tusenvis. Og selv nevnte han det aldri, det var som om det aldri hadde hendt, han tok aldri ansvaret, men sto som en puberterende guttunge med hendene i bukselommene, som om de mange skjebnesvangre ulykkene ikke eksisterte. Bill Gates har gjennomgående villet flykte vekk, som en skygge.

I hans og hans kones finansiering og tilrettelegging av arbeide for det forferdens bedrageri abort, tildekket ved løgn om kvinners frigjøring, lå destruksjon av folks fremtid. Og dette ble utnyttet akkurat under koronakrisen? Hva kunne være det egentlige motiv bak dette? Hvorfor var akkurat dette viktig å drive fremover, akkurat nå? I skyggen av en krise? Hvorfor skulle ikke de forskjellige folkeslag få lov å bestemme over sine egne liv, Bill og Melinda Gates? Hvorfor brukte dere ressurser på å ødelegge tusenvis av unge jenters fertilitet? Hva kunne være bakgrunnen for at en norsk statsminister, Erna Solberg, gav av skattebetalernes penger til vaksineutvikling iscenesatt av en mann som ikke bare hadde krysset anstendighetens og de moralske grenser, men også i filantropiens navn beveget seg langt ut i lovløshet og barbari, og sørget for død og lidelse for så mange? Tilhørte hun også denne dødskult?

For det som Bill Gates hadde satt ut i livet var konsekvensene av eugenetikken, var ringvirkningene av tanker som hadde levd i mange år i både amerikanske, europeiske og norske undergrunner (et innblikk om eugenetikk, se her). Derfor ville det være et fremskritt å ta det opp, samtale om det, lufte dødstankene i sollys og vind, få tydelig frem hva slags elendighet dette må skape. Etter min mening er eugenetikk et intellektuellt misfoster som dukket opp som troll i eske fra gode borgeres mette synsvinkel, i et øyeblikk hvor de hadde mistet vesentlige sider av livet, av syne. Jeg var overrasket over å erfare at Norges Miljøvernforbund med mange andre i Norge idag deler disse synspunkter. Da er Bill Gates også deres mann. Men han er ikke min.

Noter: Om Bill Gates som kontrollerer WHO og biografiske kommentarer, se her. Om MMR vaksinemarerittet, artikkel på engelsk, se her. Kanadisk film, Shots In The Dark, om vaksineskader (autisme) 1,5 time, se her. Gatesfamilien hadde ifølge Corbett Report allerede på et tidlig tidspunkt engasjert proffe markedsførere for å gjøre navnet Bill Gates kjent som filantrop (menneskevenn) og et ganske vanlige, elskelig menneske, se video Corbett Report, her. Noen få har prøvd å styre unna glatting, strigling og silkebørster, ingen lett oppgave, se video av reallygraceful, her. Kort, elegant sammenfatning av Bill Gates hensikter, planer og muligheter av Richard D. Hall, Richplanet, se video her. Opprop med 289 000 underskrifter sendt til Det Hvite Hus, se her. The History of Bill Gates, om genocid, utryddelse, hans eugenetiske bakgrunn, video her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

66 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
xyz
xyz
Abonnent
3 år siden

Nok en dokumentarserie om vaksiner i 10 deler. Starter tirsdag 13. oktober. 60 eksperter. THE TRUTH ABOUT VACCINES 2020 med Ty og Charlene Bollinger: https://go.thetruthaboutvaccines.com/?ref=828c2480-d605-4133-9814-91b02ba65210

ken
ken
Anonym
4 år siden

Sven-Inge Johansen – Beklager misinformasjon som “MrSixxthsense” påpekte i kommentarfeltet her!!! KAN DU SLETTE KOMMENTARENE VEDRØRENDE NEVNTE? “Buttar, Dr. Kaufmann med flere er kontrollert opposisjon.”
Har hatt tid til å studere motpolen, slik at denne videoen er særdeles viktig å se; THE MOST IMPORTANT VIDEO IN THE WORLD: https://www.youtube.com/watch?v=LjXi1D39NvY

xyz
xyz
Abonnent
4 år siden

Sannheten om vaksiner, en dokumentarserie i 9 deler, 2020, i gang nå. Inneholder oppdateringer fra da serien gikk tidligere. Her er linken: https://go.thetruthaboutvaccines.com/robert-kennedy-jr/?a_bid=408db4da&a_aid=5d8b917399c7f&eType=EmailBlastContent&eId=86cad761-a1ac-4464-914f-e2548d6f9050
Spre gjerne vidt og bredt, inklusiv til FHI.

ken
ken
Anonym
4 år siden

Beste dokumentar om “eliten” til nå!: https://www.outofshadows.org/

ken
ken
Anonym
4 år siden

Robert F. Kennedy Jr: “The most frightening [polio] epidemics in Congo, Afghanistan, and the Philippines are all linked to vaccines and Bill Gates.” (3 minutter lesetid): https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/

ken
ken
Anonym
4 år siden

Svein-Inge Johansen – Avsløring fra anerkjent og “forbanna” lege i USA. Legestanden verden over er på tynn is nå:

ken
ken
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Dr. Rashid A Buttar som snakker her, har mer å by på sin youtube-side! Del 1 av 4: https://www.youtube.com/watch?v=KzXs1OHvItA

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

ken – Buttar er akkurat det samme som David Icke, Jordan Peterson, Joe Rogan, Dr. Kaufmann, Ricky fra en eller annen plass, etc. Kontrollert opposisjon.

Skal man ta tipsene fra en lege om hvordan man skal løse situasjonen? Vet ikke vedkommende at viruser ikke eksisterer i den form de blir fortalt via studiene, har man ingenting å tilføre en debatt omkring folks helse. Langtifra løsninger som fører til en avvikling av farmasiindustrien.

Du fortsetter spre misinformasjon som om du skulle ligge i vannskjæret mellom to grader hos F-gjengen. Dette finner jeg sørgelig. Enten er dette senskader av F-gjeng medlemsskapet, det er ikke avviklet eller så burde du ta en dukkert i elva ettersom den er iskald nå slik at man bråvåkner. Videre har man driveren av denne siden som forsøker innbille leserne at det foregår en slags aksjon ovenfor “eliten”, hvilket er like sannsynlig som at jeg blir president i Norge. Fra mitt synspunkt er det totalt ubegriplig hvordan folk med veldig lang tid bak seg hvor de stiller spørsmålstegn omkring hva myndigheten fortar seg, later til kjøpe dette. Man sitter igjen med to alternativer; enten har (bonde)vettet fordufet eller så er man i kategorien nevnt innledningsvis. Uansett hvilket, er konklusjonen bare sorgen.

Resett og Document skal opptre som “alternativer”. De serverer samme smørja som MSM i tillegg sensurerer de kommentarfeltet hvilket underbygger hvilket flagg de egentlig seiler under. Resett er eid av F-gjengen og Document av Mikke Mus jødene. Slik jeg ser det finnes det kun en person som klemmer til der skoen egentlig trykker; Sven-Inge Johansen. Bare enormt synd han ikke når bredere. Klart jeg er ikke enig i hele innholdet i flere av artiklene, men dette bunner i all hovedsak av forskjellig perspektiv, ikke direkte løgn slik majoriteten farer med. Uansett skal Sven-Inge ha for innsatsen med sine artikler. Takk!

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – Du har helt rett! Beklager! Jeg har ikke studert fullt ut dine nevnte “svikere” annet enn tatt til meg en form for logikk som gagner meg i håpets forstand. Ergo, jeg har vært for lite kritisk! Kjenner mange i USA som vil meg vel, men har hatt vanskelig for “å skille klinten fra hveten” da jeg er så emosjonell og godtroende i mitt hverdagslige stress og mas (les; naiv og dum).

Nå har jeg mistet firmaet mitt som er konkurs. Er forbanna og har tid til overs være seg sannheten en gang for alle! I morgen sender jeg en video (trenger ikke finne opp “kruttet på nytt”) som er HELT INNENFOR DINE ARGUMENTER! Takk for at du vekket meg opp helt på “tampen”! Det begynner å haste! 5G er “greia” nå!

Per
Per
Anonym
4 år siden

Helt sykt, hvor virkelighetsvridd noen kan tolke ting. Våkn opp a dovenpelser!!
Gates konspirasjonen har startet av at Gates foundation tok patent i et Corona virus, som de skulle bruke til en vaksine for å hjelpe barn i fattig land. Dette Corona viruset deler 27 % likhetstrekk med covid19. Det er større likhet mellom et mennesket og en banan som er 60%.
trekk hode ut av rævva deres, faen ikke rart at dere ikke får til å betale server regningen deres.

Qanon
Qanon
Anonym
4 år siden

Alt er tydeligvis planlagt , et magasin fra 1997 var en av de tingene som fikk meg overbevist.

Google – george magazine february 1997

Qanon
Qanon
Anonym
4 år siden

Bra artikkel utrolig bra skrevet med god kildehenvisning!
Denne kunne til og med fått en person til å kjøpe alt om Bill – selv de som hevder alt det ikke vanlige medier påstår er ”konspirasjoner” og ”såkalte” fake news.

Selv er jeg obervist om at Bill Gates handler i tråd med Agenda 21 og vi er i ID2020, det skal skje verre ting :( Hold inn der folkens, be safe <3

Qanon
Qanon
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Utrolig skummelt med alle de norske politkerne som går med agenda21 pinnen, ser blant annet annet at Høie har brukt den helt fra starten nå er det flere og flere som bruker den, man lurer virkelig hvem som er på riktig side ref NWO……. :(

ken
ken
Anonym
4 år siden

Svei-Inge Johansen: Vårt medisinske system ble “kidnappet” for 100 år siden. “Lege Mikael Nordfors om helsekorrupsjon og Covid-19.” Han er lege, forfatter, kompositør, pianist, musikkprodusent, volleyballspiller på elitenivå (det var her jeg kjente ham igjen da jeg spiller på høyt nivå selv), foredragsholder i filosofi mm. En råtass av et ærlig menneske med beina på jorda og med en enorm vilje til å hjelpe mennesker, slik som deg :-)

“K H i kommentarfeltet:
Har vart mycket upplysande att ha Mikael som svärfar. Jag kan intyga hans briljans, om man inte lyckas uttyda det själv och även hans vilja till att hjälpa människor. Han har räddat livet på min fru, haft en del i att jag slutade missbruka alkohol och droger mm mm. Att Mikael är så förföljd som han är ,är en väldig förlust till många behövande människor där ute. Sprid detta så långt ni kan.”

Svensk tale: https://www.youtube.com/watch?v=_qR_-5v21OM

ken
ken
Anonym
4 år siden

Patent chip WO/2020 060606 “er klar til bruk” – CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA: https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

Forklaring:

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

ken – ikke glem at djevelens tall er 313. Ikke 666. Det er selve plottet. Dette er science fiction, akkurat slik som filmkategorien. Hva mennesker foretar seg omkring 666 er helt og fullstendig uvesentlig. 313 derimot skal man for enhver pris unngå.

Husk Rev. 13;18 Wisdom.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Johannes’ åpenbaring 13:16-18 N78BM
Det sørger for at alle – små og store, rike og fattige, frie menn og treller – får et merke på sin høyre hånd eller på pannen. Og ingen kan kjøpe eller selge uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet. Her trengs det visdom. Den som har forstand, han får regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall, og tallet for det er 666.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Arne
4 år siden

“Rev.13:18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six. Elohim didn’t say the number is 666. Elohim said the number is SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX and to count it.

In order to count the number we must assign a number to each letter in SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX and add it up to get the number of the beast. Once we have the number then we match it to a man name.

We use simple English gematria to assign a number to each letter in the alphabet.

Gematria A=1,B=2,C=3,D=4…….Z=26

Example SIX = S=19 + I=9 + X=24 =Total 52

SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX =313 and 26 letters in the number

VLADIMIR VLADIMIROVICH PUTIN =313 and 26 letters in the name

Now Elohim said count the number so we have 26 letters in the number.

We need to count TWENTY AND SIX to get his birth date.

TWENTY =107 AND=19 SIX=52

10-7-1952 President Putin birth date and is the beast of Rev.13:18”

Arne
Arne
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Du er jo så opptatt av den totale frihet. Det å ikke kunne kjøpe og selge vil oppfattes som en vesentlig frihetsberøvelse for de fleste. President Putin hvordan skal han kunne styre hele verden slik at han kan kontrollere hvem som får kjøpe og selge? Dyret skal kjennes på 10 historiske begivenheter ifølge skriften. Hvordan kan Putin innfri disse 10 krav for å kunne anklages å være dyret 666 ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Arne
4 år siden

Akkurat det er jo hele bløffen! Mange tror om de innretter seg etter noe som har med 666 å gjøre har de brutt med Yahweh. Det er direkte feil, da dyret er 313! Dette krever imidlertid at det fortsatt funger over snippen, men dessverre er ikke realitetene slik. Ikke glem at det finnes menneskeskapte endringer I Skriften. Dette advarer Yahweh direkt om.

Hevder fortsatt vi lever i helvete akkurat nå. Dette betyr den historie tidslinjen er omskrevet. Etter min forståelse er lucifer sluppet fri for en sist gang. Hvilket betyr at han skal samle troppene I midt-østen til det endelige slaget mot Erkeengelen Michael.

Elon Musk sin oppgave er overbevise folk om verdensrommet og romvesener, slik at man forener krefter mot den usynlige fienden. Ikke ulikt korona-bløffen. Hva de fleste ikke begriper er at disse romvesnene er Erkeengelen Michael og Hans arme av engler. Selvsagt kan de ikke stoppes, hvilket er ganske tilfredsstilende siden jeg alltid må vinne. Taperne tilhører lucifer, vinnerne tilhører Yahweh.

Hvordan Putin skal gjennomføre dette blir bare spekulasjoner. The NorwegianWorldOrder har eksistert lenge, hvor Trump og Putin kun er som Titten Tei, utfører kun ordre. Dette blir fasilitert av Sveits.

Poenget er hva de klarer innbille deg å tro på. Vår Almektige Skaper Yahweh har en løsning for oss på veien, men jeg kan ikke fortelle deg hva den er. Er ikke under den innbilning og psykose at jeg tror jeg er en gud.

Skulle gjerne sett du fyrte av noen skikkelige kraftsalver mot frimurer-gjengen. Du vet disse og la meg sitere The Protocol of the learned elders of Zion “…and the wind blows freely through their head.” Kan hende noen er redde de har IP-adressen:-)

“Den sterkeste mann i verden det er han som står mest alene.”
– Henrik Ibsen

Arne
Arne
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Kraftsalve mot frimurer orden ? Jeg har ikke noe til overs for denne makt organisasjon men hode er ikke ladet til å utdype det i kveld. Min IP adresse har ikke noen interesse av fordi jeg passer fingrene på tastaturet å bryter ingen lover.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Arne
4 år siden

“Passer fingrene på tastaturet” kan kun bety at du ikke inntar kontroversielle meninger, da du frykter represalier. Det er vel selve definisjonen av noen som er feig. Så lenge du følger Yahweh’s lov bryter du ingenting, men jeg antar du mener Mikke Mus lovverket utarbeidet av F-gjengen. Derav kan man vel trygt fastslå at du bryter lover. Konsekvensen er dessverre for din del av en dimensjon jeg ikke tror du riktig begriper. Derimot arbeider Yahweh under omstendigheter ingen av oss forstår, så hvem vet hva kan falle deg inn i framtiden.

Bare slik at det er presisert; F-gjenger er overhodet ingen maktorganisasjon. Det lever under denne illusjonen selv. Faktum er at de jobber for Yahweh uten at de selv aner dette, hvilket jeg finner hysterisk. Man må ha en hjernekapaistet tilsvarende en 5-åring om man tror de jobber for satan. Apekatten lucifer har naturligvis overbevist disse kostymekledde guttungen om akkurat dette. Faktum derimot er simpelt; alt I denne verden tilhører Yahweh. For at Han skal klare gi flest mulig av oss evig liv, vil man nødvendigvis måtte ha de som er til skrekk og advarsel. Derav introduseres F-gjengen. Disse gjengmedlemmene er de svakeste av de svake derav trenger de gruppetilhørighet. Samtidig vet Yahweh hvordan disse guttungene kan nyttes, derav er konklusjonen helt innlysende. Uansett hvordan F-gjengen ser og innbiller seg realitetene, de er kun nyttig maur for massene. Akkurat den tenker jeg stikker noe dypt for disse karnevalsklovene.

Husk; avinstaller appen og ikke vaksiner deg. Ingen plass i Skriften er det å lese om behov for vaksinering. Kun et velment råd som du kan etterprøve selv ved lese Skriften.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Jeg skal slette appen når pandemien er over. Sylvia Brown publiserte i 1984 i Boken End of the days. Rundt 2020 vil en alvorlig sykdom som minner om lungebetennelse, spre seg kloden over. Den angriper lungene og bronkiene og motstår alle kjente behandlinger. Men det som er nesten like ubegripelig som sykdommen selv er at den plutselig vil forsvinne igjen like fort som den kom. Så vil den angripe ti år senere, og deretter forsvinne totalt. Side 198.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Arne
4 år siden
anon
anon
Anonym
4 år siden

First, we’ve got population. The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent. But there, we see an increase of about 1.3.

stefan
stefan
Anonym
4 år siden

Se fra 04:29 hva han sier, bill.

hjertelig
hjertelig
Anonym
4 år siden

Dette er planen til klanen…….

KTA
KTA
Abonnent
4 år siden

Ifølge legeforeningen FNOMCeO har 125 leger mistet livet som følge av pandemien i Italia. Minst 34 sykepleiere i Italia har også mistet livet. I Norge har ingen helsearbeidere mistet livet. Jeg vet de kan manipulere antall døde pasienter som følge av Covid-19 men at så mange friske leger og sykepeleiere sannsynligvis under 65 år skal miste livet høres for meg utrolig ut. Har dette sammenheng med 5 G i Nord-Italia ? Hva mener dere ? Hørte jo også at rundt 30 helsearbeidere i England har mistet livet.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  KTA
4 år siden

Luft kvalitet livsstil sykdommer tobakk og alkoholforbruk er hovedårsakene til hvor hardt viruset rammer befolkningen. Genetiske forhold og blodtype er også dokumentert av betydning. Nå ser jeg USA skal starte etterforskning i forhold til viruset sitt opphav. La oss håpe dette ikke blir oppstart av en global krise mellom øst og vest.

Arne
Arne
Anonym
4 år siden

Slik jeg forstår hensikten med smitte appen tilfører personer informasjon om personers bevegelse i forhold til smitteutbrudd. Dette er et viktig bidrag for myndigheter for å sette inn smitteforebyggingen tiltak. Blir jeg smittet kan også appen raskt avklare hvem som bør varsles. Som en ansvarlig samfundsborger vil jeg ta mitt ansvar for mine medmennesker. Når pandemien er over er min mobil så genuint innrettet at appen kan slettes.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Arne
4 år siden

Det er dokumentert utover enhver tvil at et virus ikke kan smitte fra menneske til menneske eller fra dyr til menneske. Alt tilgjengelig materialet finner du her inne på nyhetsspeilet. Dette har legene kjent til siden 1918. Skal du ta ansvar ovenfor dine medmennesker har jeg et godt råd; hjelp de som trenger det der du kan. Hva du bidrar med ved nedlasting av denne appen er angiveri. Du burde kjenne til Matthew 26:14-16 og en herremann ved navn Judas. Videre har du nok et eksempel ved Daniel 6:10-13 og det finnes flere. Hva tror du vår Almektige Skaper Yahweh synes om angiveri? Ikke sammenbland med Esther 2:21-23 er du snill.

Siden jeg tror stiller spørsmålstegn ved dine evner til logisk resonnement vil jeg gjerne hjepe deg på vei. Om du skulle bli forkjølet har denne appen alle dine bevegelser. Da kan myndighetene kartlegge hvem du har beveget deg rundt og innhente disse personene til karantene. Psykopater (og sosialister) spør ikke, de handler etter ordre fra sin sjef, slik at du foretar full ansvarsfraskrivelse for egne handlinger. Resultatet av hva du foretar deg er stikk motsatt av hva du hevder! Du setter dine medmennesker i umiddelbar fare med din beslutning. Kommunisme handler ikke om menneskets frie valg, men om tvang utøvet fra staten.

De aller fleste lever under den illusjon om at dette er spikeren i kisten for “globalistene”. Verre tolkning kan man knapt finne for skal du kontrollere verdens befolkning er det kun et middel som fungerer. Detaljstyring fra små enheter, dvs. kommuner. Dette vil skje verden over. Merk mine ord! Hvem kan utøve mest tyranni, staten eller kommunen? Svaret gir seg selv. Videre kan du sikkert huske de guttene som ble mobbet på skolen eller jentene som ikke hadde like mye påvirkning ovenfor guttene. Mange av disse ble utsatt for djevelskap, da rett skal være rett. Hvor mange mennesker kjenner du som er i stand til å tilgi? Setter man disse personene i maktposisjoner er korrupsjonen enklere enn hva man trenger beskrive, siden hevn er en faktor som driver folk fra all rasjonell tankevirksomhet. Tror du ikke staten vil delegere nedover vil du bli overrasket. Dette er grunnen til det ekstremt lave rekrutteringsnivået til F-gjengen. Breivik er jo prakteksemplet. Derfor ble skolene startet. Man kunne lage tapere av mennesker som ville klart seg helt utmerket om de ikke var tvunget til skolebenken i min. 9 år.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Jeg har vel en vesentlig annen oppfatning av både smitte appen og mine medmennesker. Jeg velger å sette søkelys på det gode i mennesker derfor trenger jeg ikke våpen og velger heller et tap fremfor å vinne min rett med voldsutøvelse som et skytevåpen er. Dette er forenlig med skriften og du bør lese Bibelen på ny. Vi står ovenfor en vesentlig makt utøvelse i fremtiden men dette utspilles på en annen arena der religion i kombinasjon med kapital blir fremtredende i en global felles politikk.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Arne
4 år siden

Skal du som ikke forstår Skriften begynne belære meg i den? Dette er jo direkte komisk. Hva brukte Yahshua i Tempelet i Jerusalem først gang han ryddet det? En pisk. Det er voldsom kost fra en mann som hadde en helt annen misjon for menneskeheten. Dette er en oversettelse fra Matthew 10:33 “Stand up for me against world opinion and I’ll stand up for you before my Father in heaven. If you turn tail and run, do you think I’ll cover for you?”

Siden du enda ikke har forstått at Breivik kun er syndebukken for F-gjengen sin operasjon og dette var alt annet enn hans planer, snakker vi tydeligvis ikke samme språk. Alt jeg kan foreta meg er be for deg, da dette er langt utenfor min rekkevidde. Her trengs det sterkere krefter til.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Høyre ekstreme har jeg debattert side opp og ned med i mange år. De er Samfundets store tapere med lav skolegang, uten utdanning. De hevder om seg selv å ha forstått det meste og at Samfundet er fienden. De lider av en sykelig underlegenhet og vinner status i lukkede kriminelle miljøer . De behersker hersketeknikker og betegner opplyste mennesker som idioter. De påberoper nasjonalitet og hevder de tar tilbake den tapte kristne tro som har gått tapt som følge av innvandring og fremmede kulturer. De innehar våpen ofte ulovlig og i strid med våpenloven. PST følger disse mennesker på nett via deres IP adresser. DELTA har intensivert innsatsen ved brått og uventede aksjoner der slike samfundsfarlige mennesker blir avvæpnet.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Arne
4 år siden

Siden det virker som om det er meg du sikter til kan jeg likegodt korrigere deg. Er hverken høyre-, venstre- eller sentrumsekstrem. Jeg har 12 års skolegang, 3 år skulle jeg vært foruten da de var frivillig, mens de 9 årene før burde vært forbudt. Antar dette klassifiserer meg som uten utdanning. Dette er jeg evig takknemlig for! Videre kaller jeg alle for idioter om benevnelsen er fortjent. Uavhengig av hudfarge, kjønn eller religion. Grenser har jeg akkurat slik som Thor Heyerdal heller ikke sett, da de eksisterer kun i folks hoder. Grunnen til av mennesker som er forskjellig i hudfargen ikke kan leve sammen er utelukkende pga. kultur. Derfor ble vi spredt over hele verden også. En real genistrekt av vår Almektige Skaper Yahweh. All religion er satanisme. Ferdig diskutert. Våpen har samtlige av landets borgere lovlig adgang til. Du vet tydeligvis ikke hva du snakker om. PST (moderne versjonen av Stay Behind) er totalt uinteressant for mitt vedkommende, IP-adresser eller ei. Selverklærte “autoriteter” er kun ubetydeligheter. DELTA er nok en Mikke Mus enheten som jeg ikke vil anse som noe annet enn gjengmedlemmer.

Derav kan jeg fortelle litt om hvordan jeg håndhever loven, da jeg ikke outsourcer dette til hverken politiet eller domstol. Kanskje du husker da Bitcoin stod i 0.01/0.02? Det husker i allefall jeg. Skulle noen forulempe meg under noen som helst omstendigheter har jeg besørget for at dette blir gjengjeldt. Siden jeg har sett noen år frem i tid er dette tilrettelagt på et nivå du ikke greier forestille deg. Dermed slipper jeg problemer siden de aller fleste ikke er villig til ofre seg selv og videre omstendigheter uansett hva som blir beordret ovenfra. Siden jeg kjenner godt til hvem aginter er (Stay Behind i Portugal) og de naturligvis tilstrekkelig om meg, har jeg ingen bekymringer.

Heller har jeg ingen liste over fiender da jeg ikke anser noen som dette pr. d.d. Eneste jeg forlanger er bli latt i fred. Krysses mitt tåleransenivå er det ingen vei tilbake, da jeg ikke er et stort nok menneske til at jeg klarer tilgi. Muligens dette vil endre seg i framtiden, da man er “work in progress” av vår Almektige Skaper Yahweh. Skulle noen derimot finne det for godt at de gjerne vil bli den som forsøker lage djevelskap ovenfor meg, vel da er ikke IP-adressen man burde bekymre seg over. Klart den siste idioten er ikke født. Noen blir heller ikke kurrert med alderen.

Et godt tips; la andre være i fred, så får man være i fred selv også.

PS! Du burde lese mer om frimureriet. De var skylden i 22.07.11. Denne gjengen “forbarmer” seg over slike personer som Breivik da de lar seg lett manipulere. Viktig at du tar roten til djevelskapen ellers vil den ikke forsvinne.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Breivik er vår tids største taper. Jeg brukte mye tid på han i diskusjoner. Han lot det onde ta bolig i han og jeg trodde han ikke når han sendte meg sine satanistiske planer. Jeg trodde han ikke og klandrer meg selv for ikke å varsle PST omgående.

Arne
Arne
Anonym
4 år siden

Vi er jo allerede overvåket ved å eie en mobiltelefon. De fleste er grå å kjedelige personer som myndigheter ikke har noen interesse å overvåke. Derfor lastet jeg ned smitte appen i dag. Selv om MrSixxthsense sikkert vil hevde jeg er en spion.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Arne
4 år siden

Herved har du bevist for de som eventuelt hadde tvil; du er en komplett idiot. Dette kan dessverre ikke formuleres på annen måte. Dette har ingenting med om du er en grå og kjedelig person. Akkurat som med Skriften har du misforstått fullstendig igjen. Individets frihet skal aldri under noen omstendighet krenkes. Uansett hva du foretar deg er det ikke mitt anliggende da dette er ditt eget valg. Bare ikke kom her og krev at andre handler slik som deg.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Erna sa det må først bli verre før det kam bli bedre. Som den idiot jeg er så har jeg maritim kunnskap og antar jeg vil kunne nyttiggjøre meg av det

i den kommende tid. Jeg ser også at Lars Monsen har flere gode poeng derfor har jeg også kjøpt lavo. Idioter kan jo ikke forså noe når det gjelder religion eller religions historie som er en vesentlig faktor for å kunne se hvilken vei verden går i fremtiden.

Per Ivar aHagen
Per Ivar aHagen
Anonym
4 år siden

Konspirasjonsteorier – vrøvl!

Marina
Marina
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Veldig godt skrevet Svein – Inge. Det som du har belyst i artikkelen vil helt sikkert være vanskelig for mange å svelge. Men jeg oppfordrer folk å ta seg tid til å lese litt om dette selv, legge ned bare litt tid før en kaller det for vrøvl eller annet. Vi som voksne har en plikt ovenfor barn, unge og kommende generasjoner til å stille kritiske spørsmål som dette. Better safe than Sorry er et godt uttrykk.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Sven-Inge; dette klarer jeg kun se i sammenheng med sosialistenes mål om ødeleggelse av familien. Har man et barn med autisme vil dette rive og slite i foreldrene på alle mulig plan, ikke kun det fysiske. Jeg har ikke lest noen plass i instruksjonsmanualen vi er levert med at vi trenger noen form for vaksine. Det nærmeste man kommer er at man ikke skal omgås folk som driver med avgudsdyrkelse i en eller annen form. Til det trengs det ingen injeksjon. Kun en velfungerende toppetasje og en god dose bondevett er kur tilstrekkelig.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Sven-Inge; siden de sataniske har en ekstrem fiksjon rundt tall har jeg trodd det vil skje noe den 20. April. Dette er dagen da Norge gjenåpner med barnehager og 1-4 trinn i skolen. Nå er det liten tvil om 5G som er rullet ut via master (og fiber som ikke mange nevner) til skolene og jeg vil anta barnehagene i tillegg. Er det nå de virkelig angriper barna ved forsøke sterilisere de, rette enda hardere skyts mot epifysen og skulle et barn bli forkjølet vil de forsøke fjerne dem fra foreldrene med “fare” for korona”smitte” som begrunnelse? Har et barn “symptomene” er alle de andre barna i umiddelbar “fare” og må i karantene.

Hadde jeg hatt barn under 18 år ville jeg aldri latt de gå i barnehage eller skolen igjen, som en permanent beslutning. Sosialister er per definisjon definisjon psykopater, hvilket utfordrer tilregneligheten ovenfor alle beslutninger de fatter, selv de som ved første øyekast virker ubetydelige.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Man kan kun håpe foreldrene tar til fornuft og holder barna hjemme. På sin plass med lyrikken fra Pink Floyd, Another Brick In The Wall;

*You,Yes You, Stand Still Laddie!*

When we grew up and went to school, there were certain teachers
who would hurt the children anyway they could
by pouring their derision upon anything we did
exposing any weakness however carefully hidden by the kids.
But in the town it was well known
When they got home at night their fat and psychopathic wives
Would thrash them within inches of their lives!

We don’t need no education
We don’t need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey! Teacher! Leave them kids alone!
All in all it’s just another brick in the wall.
All in all you’re just another brick in the wall.

We don’t need no education
We don’t need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey! Teacher! Leave us kids alone!
All in all it’s just another brick in the wall.
All in all you’re just another brick in the wall.

Spoken:
“Wrong, Do it again!
Wrong, Do it again!
If you don’t eat yer meat, you can’t have any pudding.
How can you have any pudding if you don’t eat yer meat?
You! Yes, you behind the bikesheds, stand still laddie!”

[Sound of many TV’s coming on, all on different channels]
“The Bulls are already out there”
Pink: “Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrgh!”
“This Roman Meal bakery thought you’d like to know.”

I don’t need no arms around me
And I dont need no drugs to calm me.
I have seen the writing on the wall.
Don’t think I need anything at all.
No! Don’t think I’ll need anything at all.
All in all it was all just bricks in the wall.
All in all you were all just bricks in the wall

Audhild Oestgård
Audhild Oestgård
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

20 april er Hitlers geburtsdag!
Noen sammenheng her eller helt tilfeldig montro?

marina
marina
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Det er vel slik med de fleste av oss, at så lenge det ikke rammer deg selv og dine nærmeste så er det kun statistikk…
Er det ikke slik at vaccine produsentene ikke kan belemres enda det er beviselig at en vaccine har påført skade?
Det er viktige tema du tar opp her på siden din. Mange begynner å våkne opp å se på dette med litt andre øyne

Jeg har fulgt med forskningen rundt genmanipulert mat siden ca 2005 da min sønn ville gjøre en oppgave om dette tema da han gikk på ungdomsskolen. Vi ble nok så satt ut allerede da.
Det finnes en god bok å lese som heter The Omnivores Dilemma av Michael Pollan

https://www.bookdepository.com/Omnivores-Dilemma-Michael-Pollan/9781408812181?pdg=dsa-19959388920:cmp-8862937091:adg-86528077382:crv-411135277650:pos-:dev-c&gclid=EAIaIQobChMIr-nf4v3s6AIVRud3Ch2fLA5OEAAYASAAEgJrBPD_BwE

Tror folk flest i landet vårt burde sette seg litt inn i matvare industrien som nå går hånd i hånd med legemiddel industrien og Monsanto. Det er ganske naivt å tro at Disse penge gigantene kun tenker alles ve og vel…?
Kanskje jeg tar feil…?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
4 år siden

Glimrende Sven-Inge! Dette burde strengt tatt være forsiden hos alle landets aviser. Skal man sitere landmorderen Gro Harlem Brundtland fra et Dagbladet intervju, “Vi er i ferd med å miste kontroll over hva folk blir fortalt”, er det vel lite sannsynlig at MSM kapitulerer da de er siste skanse for feilinformeringen i leddtog med utdannelsessektoren.

Skal jeg komme med et innspill ovenfor eugenetikken; det ville tatt meg to generasjoner om jeg fikk herje fritt slik FHI / Helsedirektoratet opptrer, ved skape en befolkning som kassifiseres som “mindre begavet” av hvite nordmenn. Det er helt korrekt at afrikanere er mindre intellektuelle, men det er ikke pga. hudfargen. Dette skyldes utelukkende feilernæring! Hva er det Gunhild Stordalen og EAT holder på med? Akkurat dette; fremme feilernæring via vegetar kost.

Hvem var vegetarianere? Oldtidens egyptere. Avgudsdyrkerne og soltilbedere. Dette forklarer satanistenes besettelse mot kjøtt, for vi kjenner alle til hvem som var gjetere og ble betraktet som styggdom av oldtidens egyptere.

« Forrige artikkel

Skapte WHO en kunstig pandemi?

Neste artikkel »

Ut av skyggene: Aha-dokumentaren om hvordan du manipuleres

66
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x