Algerie; Ikke tro på Statsministerens ‘omsorg’

4.9K visninger
3 minutter lesetid
2

Hva kan vi gjøre for at gislene som vender hjem fra galskapen i Algerie kan få mest og best mulig behandling? Vi kan orientere og informere om andres negative erfaringer, slik at systemet kan forbedres. Det kalles erfaringsoverføring i min bransje.

I 2006 ble jeg kidnappet på jobb av terrorister og satt som gissel i Nigerias jungel i en uke. Med Utøya og Algerie saken så er det ikke så lett å fortrenge hva som burde vært fortrengt til de mørkeste og fjerneste dybder av menneskenaturen, for aldri å bli tatt frem igjen.

I mangel på noen effektiv måte å behandle slike traumer på, som jeg dessverre aldri har fått gjort, fordi Stoltenbergs, Jensens og Solbergs system ikke er bygget for det. Det har aldri vært tid, fordi når jeg ikke har måtte slåss mot egne problemer, så har jeg måttet slåss med NAV, som er av den nazistiske oppfatning at Arbeit Macht Frei, løser alle problemer. Helse er liksom ikke deres bord, bare å få folk i arbeid for profitt, som Statsministeren kan spre utover verden for å være snill (?)., og kjøpe seg en fin internasjonal jobb for mine penger. Våre tillitsvalgte representanter politikerne er kontaktet om forholdene, uten å hjelpe til.

NAV tar feil. Helse bør komme foran arbeid. Men de personer myndighetene har hentet inn fra gaten, er komplett udugelig når det kommer til å forstå ekstreme situasjoner mennesker kan havne i, så kan en vel ikke forvente bedre.

Så hadde jeg ikke hatt post-traumatisk stress syndrom fra før, så hadde jeg fått det i EKSTREM grad ihvertfalll om jeg ikke bare hadde brutt med hele NAV systemet og søkt å klare meg selv. Når en mest av alt trengte fred og ro, så maste disse tullingene om en masse rare ideer som ikke hang på greip, uten å ha et eneste fnugg av peiling på hva som må til…., og jeg ble tvunget til ustanselig å sitte å prate med disse tullingene…, » hvis ikke mister du sykepengene», stod det i hvert eneste brev fra dem. En kan jo bli nervevrak av langt mindre.

En har betalt på en forsikring hele livet, for å fø disse folkene, og når en skal ha utbetaling på forsikringsvilkårene, så nekter forsikringsselskapet, staten i dette tilfellet, å betale. Hadde det vært et privat forsikringsselskap, så hadde det blitt kalt bedrageri. Siden det er staten, så kalles det politikk.

Så jeg la ut på en ekstrem åndelig reise for å finne ut hvorfor alt kunne gå så galt i dette landet. Når andre sover, så jobber jeg, jobber, jobber, jobber, sinne kan være en god motor. 500-600 artikler har det blitt etter hvert. Har jeg rett til å være sint? Ja, definitivt! Og etterhånden fant jeg svaret.

Vi har ikke norsk kultur lenger, de norske verdier er avviklet. Myndighetene og heller ikke våre tillitsvalgte (ja, det er to forskjellige ting, to forskjellige institusjoner) hverken kan eller vil ta seg av sine egne, bare alle andre ‘fremmede’..

Fremmede, i alle fall av en ‘fremmed’ mentalitet, har overtatt makten i landet, derfor kjenner , mange av oss, ikke igjen dette fedrelandet vårt.

Idag vet jeg at svaret på det spørsmålet jeg stilte for flere år siden i vedlagte artikkel er ja. Stoltenberg er jøde, mentalt om ikke annet, for jødisk i Bibelen er en mentalitet, og ingen rase, for mentaliteten eksisterer på tvers av alle raser. Han bryr seg om pengene og profitten som han trenger å få inn for å dele ut, kjøpe seg internasjonal prestisje, ikke om menneskene. Så vi som vet bedre, kunne gjerne blitt spart for krokodilletårene.

Er Stoltenberg jøde?
https://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/er-stoltenberg-jøde/

Når Ninni kom i problemer, jeg sier ingenting galt om Ninni, for hun er sikkert den beste i den familien, så fikk hun seg tilpasset jobb i staten, sikkert med god lønn, fordi hun hadde «spesialekspertise’ og ‘kompetanse’. Er nok mange på Egertorvet med samme kompetanse…

Det røde symboliserer den fysiske verden. Det er mennesker som lever i sine rotchakra…som er blodrødt som marxismen, de som har Dyrets Merke…de materialistiske, de som disponerer økonomien.

666 representerer den fysiske verden, sier den jødiske Rabbien.

“We do know that the number six represents the physical world.”
http://ohr.edu/ask_db/ask_main.php/277/Q1/

De som ikke tar dyrets merke, deltar i pengegaloppen til ‘jødene’, de får ikke penger fra NAV, fra sin forsikring, og kan ikke kjøpe og selge. Heller ikke kjøpe seg mat. Det er hva landet vårt har blitt til. Dessverre.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
10 år siden

[…] de familer G-d selv har stiftet – fordi staten skal være ens eneste familie, folk blir bedratt ved statens egen forsikringsordning, listen over urett og elendighet de skaper er nærmest endeløs, – ingen bryr […]

« Forrige artikkel

«Til siste dråpe»; når oljen tar slutt

Neste artikkel »

Globale Sosiale Trender – Veien vi går inn i fremtiden