Panama Papers George Soros
Milliardæren George Soros står bak flyktningestrømmen til Europa og har finansiert at det skulle skje. Panama Papers har også en skjult agenda.
/

Panama Papers: Skjult agenda fra eliten igjen

3K visninger
4 minutter lesetid
12

Panama Papers er blitt en stor sak i media og da burde det umiddelbart ringe en alarmbjelle om hva den skjulte agendaen er. Hva er det den fallende eliten, NWO-aksen, ønsker å oppnå denne gangen? Alle avisene i Norge viser seg samtidig igjen å være «elite-vennlige» og behandler den norske befolkningen nok en gang som stokk dumme borgere uten evne til å lese mellom linjene.

Av Bernhard/Moon of Alabama

Selektive lekkasjer av «Panama Papers» skaper store muligheter for utpressing

En ekte lekkasje av data fra et advokatfirma i Panama ville ha vært veldig interessant. Mange rike mennesker og / eller politikere skjuler penger i den type selskaper som slike bedrifter i Panama tilbyr.

Men denne enormt publiserte «lekkasje» av slike data til flere NATO-vennlige nyhetsorganisasjoner og en amerikansk statsfinansiert «Non-Government Organization» er bare et dårlig forsøk på å sverte noen mennesker det amerikanske imperiet misliker.

Det skaper også en enorm mulighet for utpressing ved å ikke publisere visse data i gjengjeld for det ene eller den andre ønskede tjeneste.

Allerede for 16 måneder siden rapporterte Ken Silver for Vice om en stor skyggefull leverandør av skallselskap, Mossak Fonseca i Panama. (The  Intercept, eid av Pierre Omidyar, som Silverstein deretter jobbet for, nektet å publisere artikkelen.) Yves Smith publiserte flere store nyhetshistorier om Mossak Fonseca sin hvitvaskings-virksomhet. Silverstein gjentok også det velkjente faktum at Rami Makhlouf, en rik fetter av den syriske president Assad, hadde penger gjemt i Mossak Fonseca sine skallselskaper. Han forklarer:

For å drive forretninger, trenge skallselskaper som Drex en registrert agent, noen ganger en advokat, som sørger for at de nødvendige dokumentene blir registrert, og som har et kontor som vanligvis fungerer som en skall-adresse. Denne prosessen skaper et lag mellom skallselskapet og dens eier, spesielt hvis pro-forma-selskapet er registrert i et skatteparadis der informasjon om eierskap er bevoktet bak en ugjennomtrengelig vegg av lover og forskrifter.

I Makhlouf sitt tilfelle – og, oppdaget jeg, i tilfelle av diverse andre tvilsomme forretningsmenn og internasjonale gangstere – var organisasjonen som hjalp dem registrere skallselskapet og skjerme det fra internasjonal gransking, et advokatfirma som heter Mossack Fonseca, som hadde jobbet som Drex sin registrerte agent fra 4. juli 2000 til slutten av 2011.

For et år siden ga noen massevis av data fra Mossak Fonseca til en tysk avis, Süddeutsche Zeitung. Avisen fra München står politisk til sentrum/høyre og er standhaftig NATO-tilhenger. Den samarbeider med The Guardian, BBC, Le Monde, International Consortium of Investigative Journalists og noen andre nyhetsorganisasjoner som alle er kjente tilhengere av etablissementet.

Süddeutsche hevder at «lekkete» dokumentene dreier seg om omtrent 214 000 skallselskaper og 14 000 klienter til Mossak Fonseca. Det er sikkert mye skjult skitt der. Hvor mange amerikanske senatorer er involvert i slike selskaper? Hvilke EU-politikere? Hvilke store Wall Street-banker og hedgefond gjemmer seg i Panama? Åh, unnskyld. Süddeutsche og partnerne vil ikke svare på disse spørsmålene. Her er hvordan de har «analysert» dataene:

Journalistene utarbeidet lister over blant andre viktige politikere, internasjonale kriminelle, og kjente profesjonelle idrettsutøvere. Denne digitale behandlingen gjorde det mulig å deretter søke lekkasjen for navnene på disse listene. Listen over «skandalen med partidonasjoner» inneholdt 130 navn, og FNs sanksjonsliste mer enn 600. På bare noen få minutter, sammenlignet denne kraftige søkealgoritmen listene med 11,5 millioner dokumenter.

For hvert navn som ble funnet, ble en detaljert forskningsprosess startet som stilte følgende spørsmål: Hva er denne personens rolle i nettverket av selskaper? Hvor kommer pengene fra? Hvor går pengene? Er denne strukturen lovlig?

I hovedsak samlet Süddeutsche en liste over kjente kriminelle og personer og organisasjoner amerikanerne misliker og kryssjekket dem med den «lekkete» databasen. Utvalgte treff ble deretter evaluert videre. Resultatet er historier som det årlige forsøketå sverte den russiske president Putin, som ikke engang er nevnt i Mossack Fonseca sine data, beskyldninger mot ulike mennesker i fotballorganisasjonen FIFA (mye mislikt av USA), og noen få andre kjeltringer av mindre betydning.

Det er ingen historier om noen amerikanske personer, ingen i det hele tatt, og heller ikke om noen viktig NATO-politiker.

Den høyeste politiske «havariet» så langt er en irrelevant statsminister på Island, Sigmundur David Gunnlaugsson, som sammen med sin kone, eide et av disse skallselskapene. Det er ingen bevis for at eierskapet eller pengene holdt av at selskapet var ulovlig.

Så hvor trykker skoen?

Som tidligere britisk ambassadør Craig Murray skriver, problemet (hvis det er noe i det hele tatt) ligger i det som fortsatt er skjult av organisasjoner som administrerer «lekkasjene»:

Filtreringen av denne informasjonen fra Mossack Fonseca av kjøpemedia følger en direkte vestlig statlig dagsorden. Det er ingen omtale i det hele tatt av Mossack Fonseca og store vestlige selskaper eller vestlige milliardærerde viktigste kundene. Og Guardian er rask til å berolige at «mye av den lekkete materialet vil forbli fortrolig.»

Hva forventet du? Lekkasjen blir administrert av et International Consortium of Investigative Journalists, et storslått men latterlig navn, som er fullfinansiert og organisert av det amerikanske Center for Public Integrity. Deres finansielle støttespillere er:

Ford Foundation
Carnegie Endowment
Rockefeller Family Fund
W K Kellogg Foundation
Open Society Institute (Soros)

The International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) er en del av Prosjektet for rapportering av organisert kriminalitet og korrupsjon (OCCRP) som er finansiert av den amerikanske staten gjennom USAID.

«Lekkasjen» er av data som er valgt av amerikansk-vennlig organisasjon fra en database, trolig innhentet av amerikanske hemmelige tjenester, som trygt kan antas å inneholde mye skitt om «vestlige» personer og organisasjoner.

Å bare publisere veldig utvalgte data fra «lekkasjen» data har to formål:

Det sverter ulike «fiender», selv bare indirekte, som presidentene Putin og Assad.

Den lar andre viktige personer, de som er nevnt i databasen, men som det ennå ikke er skrevet om, vite at USA eller deres «mediapartnere» kan, når som helst, avsløre deres skittentøy offentlig. Det er dermed en perfekt instrument for utpressing.

Den konstruerte «lekkasjen» av «Panama Papers» er en skadekontroll [limited hangout] beregnet på å anklage enkelte mennesker og organisasjoner som amerikanerne misliker. Det er også en fremvisning av «torturverktøyene» til folk som gjorde forretninger med Mossack Fonseca, men som det (ennå) ikke har blitt skrevet om. De er nå i hendene på de som kontrollerer databasen. De blir nødt til å gjøre som de blir bedt om.

Ellers så…

Terje M.

De gamle mediene fungerer ikke lengre. Alle vestlige medier, både kommersielle og statseide, høres helt like ut, og de mest åpenbare usannheter blir servert oss hver eneste dag, spesielt i internasjonal politikk. Kontroll av informasjon er viktig for de som hersker. I dag er de herskende det amerikanske imperiet og dets medløpere, derunder makteliten i Norge. De har nærmest totalt informasjonsmonopol i de gamle medieneutløpene, og de jobber hardt med å kontrollere nyhetsbildet i de nye ‘uavhengige’ online-mediene. Vil vi ha innsikt må vi gjøre det selv.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

‘People fed up with politically correct elites’: Anti-establishment parties summit in Koblenz

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

John McAfee Exposes The Panama Papers Hoax

https://www.youtube.com/watch?v=ly8VVLKjlqc&nohtml5=False

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

USA er blitt et skatteparadis? Elite-satanistene i Bohemian Grove fører an…:
The Bohemian Grove is TAX EXEMPT! Financial Records Leaked – IRS Filings Shocking Details!

https://www.youtube.com/watch?v=nwVVr6-xx20

laila sivertsen
Abonnent
7 år siden

Illumoinati er i seg selv noe vi bare må diskutere for det er snakk om at de har
fått gått langt i Usa og at ingen som er utsatt for dem blir hørt ei heller skriver elite pressen noe om det og derfor blir ingen advart kanskje det har, og jeg trekker likher til her hjemme vi kan til tider føle oss fremmed i eget land og kanskje ikke så rart hvis vi ikke får disse ut av Norge eller for får de dømt så er jo hele det Norske demokratiet på hell. Og det vrir seg i magen min når nylig kong Harald og Sonja samt utenriksmenister Brede var på besøk i Roma og hvem og hva hvet de egentlig og katolikkenes grusomme skjebne og at det er slik makt som fremtones, men jeg sier bare at det er en sann bibel vi protestanter har. Og i og mange ting som at vi har gitt paven lov til å ytre seg, så er det vel ingen som lar seg pelle på nesa eller? Det er stygt av Norske politikere å bytte den Norske grunnloven i mot ett nærmere sammarbeid med en institusjon som behandler sine egne i vatikanstaten grusomt og det er en nonne som forteller om 22 år i kjelleren der og der hun sier kan dere finne på min side her på FB og til advarsel så er det folk med gode nærver som bør få med seg ett vitne som greide mirakuløst å komme ut av det ved guds hjelp, det er å ta og føle på og det er de vi skal ha til å bestemme i Norge? Ja Eu er pavestaten vi er ett velfungerende protestantisk demokrati har latt katolikker komme å gå men vi har ikke tenkt å bli katolikker og det er en stor forskell, Jeg mener dette er så ømtålig for de som ikke hvet bedre og skal sant sies så kan men nesten ikke tro det ,men tro det. Jeg flykter fra landet om de får Norge som det ser ut til ved at politikere selger velferdstaten stykkevis og delt til alle utlanske oppkjøpere og dette MÅ de slutte med

John Eiliv
John Eiliv
Abonnent
7 år siden

Hallo ! : jeg tror det er viktig at vi alle klarer å sette dette “panama”, og “krigen mot terror” i en historisk sammenheng.
Fra aviser trykket i USA/Washington Post osv. i tiden 10-20 år før Hitler kom til makten i 1938. har vi bevist sett kringkastet i amerikanske aviser “at det må 6millioner jøder brennes/ofres” for at det kan opprettes en jødisk stat “Israel”
i samme åndedrag vet vi at holocaust innfridde kravet, og at en Israelsk stat ble opprettet, når det er sagt er det bekymrende å registrere at mange viktige lederstillinger i FN, osv. er besatt av disse personene med 2-statsborgerskap.
dere får se selv, og gjør deres tanker her er en link:…… https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk (6 million jews)
– jeg tenker at hvis man offrer 6 milioner av sine egne / eller iscenesetter at dette er gjort, får å oppnå et mål , så kan man lett i ettertid, skjønne at andre målsettinger, også kan iverksettes !: det har stort sett vært fiender av dette-Israel, so har vert gjenstand for aggresjon/krig: libya-Iraq-Afghanistan-syria, osv. -jeg har ikke glemt ungdomene fra AUF, som sto på jungstorvet, og ropte på en palestinsk ny stat osv. …..: jeg fikk dette svaret på youtube, etter å ha kommentert med at 6 million jews artikklene innehold tallet 6, med 6-nuller bak som blir 66……..: ……..:……….“Jewish prophecies in the Torah require that 6 million Jews must ‘vanish’ before the state of Israel can be formed.
‘You shall return minus 6 million.’
That’s why Tom Segev, an Israeli historian, declared
that the ‘sacred 6 million’ is an attempt to transform the holocaust
story into state religion… Those six million, according to prophecy, had
to disappear in ‘burning ovens,’ which the judicial version of the
holocaust now authenticates… ‘Without the Holocaust, there would be no
Jewish State.’” …………..PUNKTUM …..: Hvis man set i kommentarene under jutubfilmen i linken over , så komer det frem at filmen, og det som pressanteres der ikke er noe bløff i det heletatt ! : min konklusjon: Det har med andre ord vert et religiøst krav ihht. skriften at holocaust måtte skje, for at en Israelsk stat kunne opprettes ! – når det er sagt vet vi hvis vi vil : at jens Chr.Hauge i Ap skaffet tungtvann fra Norge til Israel, osv , og at han var en foregangsfigur i Bilderberg, og at han var med i styringen av det som foregikk under Hitler, og Stalin under siste verdenskrig ! : – det er grunnlag for å kunne begynne å tegne “dotter” , og bruke historien, som nu takket vere internett ikke kan sensureres 100%, og danne oss et bilde av hva som foregår ! : det er forbindelser/økonomiske motiver, og den som ingen skruppler har, bruker alle mulige triks, og djevelskap i sin egen vinnings hennsikt…….: Viktig at folk oppdager dette ! : konklusjonen min er rett og slett at det eksisterer veldig laaaange tradisjoner i mafiasvindel i styringen av verden ! : vi må våkne alle sammen – jeg håper og tror at sannheten vil sette oss fri ! – men vi må huske at vi må tørre å stå for sannheten vi alle sammen ! – det er vår jobb nu !

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  John Eiliv
7 år siden

Ifølge denne troverdige kilden,
http://one-evil.org/content/acts_vatican_holocaust.html
som har innside-informasjon fra jesuitt-ordenen, var det reelt at 6 millioner jøder ble drept under holocaust i brennende krematorie-ovner. Forøvrig sammen med 12 millioner andre hjelpeløse og uskyldige mennesker, som også ble drept i dødsleirene, og hadde til felles at de var ikke-katolikker (protestanter, ortodokse russiske kristne, ortodokse grekere, ortodokse serbere osv.)

Det var Vatikanet som rigget og gjennomførte holocaust. Nazistiske SS som driftet dødsleirene var en jesuittisk satanist-kult, og SS-lederen Heinrich Himmler var jesuitt-utdannet og medlem av Malteserordenen…

laila sivertsen
Abonnent
7 år siden

Je g har blitt litt småkvalm jeg av å lese videre om Illuminatum og hva de hart av sagt og jeg så det oste ondhet av Georg Bush da ha men en sikker ton sa at de måtte derepe mange mennesker for det er ikke plass til alle og de snakker om 70 % for men del tror jeg de overhde ikke kan selv om de er på god veg for alle vaksiner og medisiner fra det offentlige og firmaer som ikke bærer skam dette er en jeng helt nådeløse folk og at det er plenty av dem i Norge er sikkert sikkert og at noen greier å utføre slike ordre er meg ett stort mysterium. Men at du har helt rett i det du sier dette er Illuminatum året og der er det vi skal få se hva disse virkelig er i stand til og ett nokså opplyst Norge enda men ikke til gangs så lettlurte som tydelig amerikanere og de som er med å heier fram sin og andres død ja for det er vel ingen av de gjenlevende slik Illuminate planene er som skal være annet enn merkede slaver. Å det er noen som helst av andre en den jesuittfamili treet som er herre folket slik det er planlagt og da er det kanskje Støre som er jesuitte og at det er de værste jævlene og satandyrekere det er det bevist g paven som sitter nå fikk jeg se sitte på en stor stol med korset opp ned og det randt blod av han ut av det stygge flireet og det var han. Dette bildet finnes kanskje enda på Duckduckgo men det så ike ut slik sist jeg slo opp på antikrist paven men likevel han er sammen med disse om å ta resten av verden og da vil jeg søke politisk asyl i Russland snart for dette orker ikke jeg å tenke på engang og hvet de kanskje ikke hvem de frhandler med nei de er så skakkjørte at de bare sier ja der de skulle sagt nei og gleder seg til å spise “kirsebær” med de store

Frank Aune
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  laila sivertsen
7 år siden

Jeg ser du har dykket dypt ned i det sorte kaninhullet og føler naturlig nok ubehaget med denne avdekkede sannheten. Husk at vi trenger ikke nødvendigvis å vite alle detaljene om hvor horribelt ille det er nederst i bunnen av hullet. Når du kjenner fysisk ubehag så anbefaler jeg å gå ut i naturen og bare puste litt om du har mulighet til det. Naturen er vår beste avstresser og healer vi har. Jeg tror de fleste av oss benytter oss av dette “naturlige underet” alt for lite i hverdagen.

Truls
Truls
Abonnent
7 år siden

Ja, virker som media vil være med på kospirasjonsbølgen, men som sagt ganske selektivt det som kommer fra den kanten. Kun de man ønsker å ta rotta på blir nevnt;-)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Truls
7 år siden

riktig, “Kun de man ønsker å ta rotta på, blir nevnt”.
Verden styres til helvete av en kriminell pro-sionistisk mafia som ansetter lokale myndigheter i enkelte land, inkl. Ruseland, selvfølgelig.
Det som kom til overflaten i Panama-avsløringer, er en dråpe i havet av kriminelle handlinger.
Mye av møkka kommer opp til lyset takket være ærlige etterforskere [lys-vesener] som ikke lar seg true til stillhet,
som ikke bøyer seg for makthavernes (og deres vaktbikkjer – korrupte “sikkerhetstjenesters”) press til å sette skitne saker på hylla…
Putins regime vet at dagene dets er talte – den store internasjonale banda vil konfiskere alt det stjålne som er gjemt i offshore her og der i verden. Som denne forfatteren sier, mange Putins medhjelpere vil snakke ut nå for å få en mindre straff /”frikjennelse”, hvis de ikke får te med polonium av Putin først:
http://rusmonitor.com/slava-rabinovich-u-putina-bolshie-problemy.html
P.S. om Putins “topp-5 kriminelle saker”, inkludert narkohandel, drap på politiske motstandere og journalister, osv.: http://rusmonitor.com/top-5-kriminalnykh-del-putina.html

Diana
Diana
Anonym
Svar til  Russia Today
7 år siden
John Eiliv
John Eiliv
Abonnent
7 år siden

Dette er enkellt å beskrive !
det blir som å voldta publikum med vestlig-propaganda media , noe som er en gjenganger etter 911
– bra at Nyhetsspeilet får dette ut, slik at pressen også skjønner at vi følger med !
svindlerne er stort sett Israels,og Nato´s fiender, og de som sparket Bankierne ut av Island !
– alle må Snørrboardes (nesten det samme som waterboarding)
og vi kan starte med den Norske PropagandaLøgnpressen !!

ref: ( veteranstoday.com/2016/04/04/the-very-nasty-truth-about-the-panama-papers/)

« Forrige artikkel

Forsvaret burde bidra mer

Neste artikkel »

Rogue State: CIAs trojansk hest NED

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x