/

Thrive: Dokumentaren som vekker deg opp

19510 visninger
7 minutter lesetid
90

Thrive – what on earth will it take? Med den problemstillingen i fokus tar Foster Gamble oss med på en reise gjennom verdens historie. Han ønsker å finne ut hva som skal til for at hele verdens befolkning skal kunne leve og blomstre – to thrive – i overflod og harmoni.

Dette tar oss med på en reise, der vi får se hvem som styrer verden gjennom energiproduksjon, matvareproduksjon, utdanningssystemet, helseforetak, og finansverden. Vi begynner etter hvert å skjønne hva som må til for at verden skal blomstre, og hvem som frem til nå har stått i veien for det.

Alt som tidligere har blitt kalt for “konspirasjonsteorier“, kan ikke lenger kalles noe annet enn “fakta” om hvordan verden blir styrt  av noen få. Dokumentaren “Thrive“, lykkes i å illustrere hvordan verden er blitt kontrollert gjennom  tidene – på en slik måte at Alle kan forstår det.

Thrive er en dokumentar alle bør se. Se hele filmen ovenfor.

Fri energi

Filmen viser hvordan kunnskapen om fri energi har eksistert i århundrer Gjennom å vise hvordan alt liv  er selvorganisert , gjennom å forklare hvordan alt i naturen og universet opprettholder seg selv gjennom torus- eneregy- field”  forstår man at fri energi faktisk eksisterer. Filmen viser til oppfinnelser og oppdagelser til fri energi – som allerede har vært utviklet  og forteller hvordan denne teknologien har blitt undertrykt av verdens maktelite. Forskere har blitt truet og enkelte drept.

Et torusfelt – a torusfield

V=2P²Rr²  = Torus   The universe is a gigantic torus-growing factory.

Les mer om dette her:
http://www.thrivemovement.com/the_code-fundamental_pattern

 

Kontakt med utenomjordiske

Thrive tar opp ett tema som ofte får den vanlige mann i gaten til å dette av lasset. Nemlig ufoer. Kontakt med utenomjordiske livsformer. Er det virkelig så usannsynlig? Når astronaut Egdar Mitchell, fra apollo 13, som var den sjette mannen på månen, forteller om sine kunnskaper på emnet, virker det ikke fullt så usannsynlig lengre. Påfølgende vitnesbyrd fra Harry Allen Jordan  (US Navy radar operator USS Roosevelt) forteller lignende historier.

Hvorfor holde slik informasjon unna allmennheten? Konklusjonen er at det handler om å undertrykke teknologi.

Å undertrykke kunnskapen om UFOer – er å undertrykke kunnskapen om teknologi og herunder fri energi.

Hvem kontrollerer matvareindustrien?

I dag sulter en av syv mennesker i verden. Thrive dokumenterer hvordan hele verdens befolkning lider under behovet for – og mangelen på energi. Med “fri energi” , hadde ikke verdens befolkning trengt å sulte.

Vandana Shiva Ph.D,  (phsysicist, enviromental, justica activist) beretter om hvordan en kynisk “verdenselite”  kontrollerer matvareproduksjon i dag. Nå i skrivende stund iverksettes enda tre tiltak som sikrer “verdenselitens” totale kontroll over matvare produksjon, og herunder også befolkningen.

  1. Genetically modified organisms ( GMO). Det handler om og genmodifisere frø, organisk materiale som brukes til dyrking og matvareproduksjon. .
  2. Det handler om å patentere frø, organisk materiale fra naturen, og deretter ærklære det som privat eie.
  3. Det handler om å kriminalisere bønder og mennesker som dyrker mat, etter beste evne under de nye lovene.

Flere steder i USA ser man allerede resultatet av slike lover. Vanlige mennesker som dyrker økologisk mat, blir kriminalisert og får brent opp avlingene sine. Alt dette er et nøye kalkulert ledd i en plan,  som har som mål og gjøre oss totalt avhengige – og ute av stand til å forsørge oss selv.

Les mer om dette her.

Who Controls the food supply, controls the people.

Who Controls the energy, can control whole continents.

Who Controls the Money can Control the world

Henry Kissinger  1973

 

Hvordan styres verdens helse og legemiddelindustri?

Igjen ser vi hvordan de store selskapene styrer og eier en hel bransje. Alle de største legemiddelsselskapene i verden eies av den samme “elitene” som eier alle de store oljeselskapene, som eier mat produksjons- industrien.

I dag er helse på resept, og legemiddelindustriens mål er å selge så mange medisiner som mulig. I kjølvannet av det er alternativ medisin og “tenkning” blitt nesten bannlyst. Noen vil ha full kontroll over hele bransjen.

Nærliggende for oss i Norge, er å se på hvordan EU gjennom sine direktiver ønsker å reseptbelegge alle slags vitaminer, naturlige urter og homeopatiske medisiner. Er dette til det beste for befolkningen?

I et intervju uttaler Deepak Chopra at de fleste medisiner i dag faktisk skaper flere problemer enn de løser. Er det virkelig sant at all helse kommer på resept? Vi har en alternativ industri som tar store steg hver eneste dag i å motbevise den kyniske legemiddelindustrien. I Norge har vi våre egen “Snåsamannen” som på et blunk klarte å overbevise hele Norge om at ja, healing er virkelig.

Et stort problem legemiddelindutrien har i dag, er at placeboeffekten er nesten like god som effekten av medisinene de prøver ut. Det forteller oss mye om menneskets evner til å “heale” seg selv.

Den nåværende helsevesenet slo rot rundt århundreskiftet da AMA, Rockefeller Foundation og Carnegie Foundation smidd et partnerskap. De satte sine penger i narkotika-basert forskning og gjorde det som hovedfokus for «helsetjenester». Siden da har den Rockefellers og andre prominente banking elite vært i stand til å kontrollere og fortjeneste enormt fra stoffet bransjen.

Rockefeller Foundation har som forretningsidé å øke farmasi-profitten gjennom gradvis og umerkelig svekkelse av folkehelsa. «Foundation»-fasaden gjør at massene ikke fatter mistanke om at det ligger skjulte agendaer bak.

AMA – som er den største sammenslutning av leger i USA – håndhever stoff-behandling paradigmet av sterk lobbyvirksomhet i Kongressen og publiserer et av de mest innflytelsesrike tidsskrifter, JAMA, som i stor grad finansiert av farmasøytiske annonsører. Det er også engasjert i å undertrykke alternative helse behandlinger, som for eksempel Royal Rife sin kreft kur .

1991 – Rockefeller Foundation’s Vaccine Initiative

Rockefeller-Stiftelsen avsluttet med FNs utviklingsprogram, UNICEF, WHO og Verdensbanken for å etablere Barnas Vaccine Initiative (CVI).

Hvordan formes vi gjennom utdanningsystemet vårt?

Det er ikke godt å si; men en ting er i hvertfall sikkert. Flere og flere dropper ut. Ungdommer går på antidepressiva for å orke å komme seg gjennom hverdagen. Fra vi er ganske så ung fanges vi av instusisjonssystemet. Barnehage først og senere skole. Vi er slaver i våre egne liv. Når vi er kommet til videregående trinn, fanges vi inn av lånekassen, som sikrer oss vår første gjeld. Vi tvinges til å lære om “ting” som er tatt helt ut av den store sammenhengen. Barna våre fjernes fra naturen og alt som er naturlig. Deretter stues de inn på klasserom med dårlig luft. Ja hva lærer vi dem egentlig? Å forsette å leve like destruktivt som vi selv gjør? At de ikke er verdt en krone mer enden summen de til enhver tid har på konto. At livet er vondt og vanskelig? At de alltid vil forbli slaver i en verden som er helt akterutseilt – og som holder på å gå under av samme grunn?

Hvem det er som tjener på at jordens befolkning fra de er ganske små, kues og hjernevaskes – slik at også de blir små nyttige maur i systemet. “Arbeidsmaur” som ikke stiller spørsmål?  Det eneste vi trenger skolepensums kunnskaper til er jo å opprettholde det oppkonstruerte, syntetiske samfunnet vi lever i.

Vil vi virkelig at barna våre skal tilbringe de første 18 årene av sitt liv på denne måten?

Les mer om dette her:
http://www.thrivemovement.com/the_12_sectors-education

Finans

Verden styres av en liten elite som snart har tatt kontroll over hele verden og dens befolkning gjennom:

Energi

Matvareproduksjon         

Utdanning

Helse

Finans

 

Verdenseliten kontrollerer kilden til penger. “Thrive” viser hvordan “Federal Reserve (FDA)” som er privateid, styrer verdensøkonomien gjennom penger tatt ut i fra tynn luft.

  • Sentralbank er det samme som bankkarteller, sier Edward Griffin i et intervju.

De har monopol på å skape nasjoners penger (inkl. lån og gjeld) over en lav sko, og de holder på å sette hele verdens befolkning i gjeld og fattigdom.

I et intervju med David Icke, får vi en innføring i hvordan finansmarkedet styres av eliten, og hvor lett det er å konstruere kriser, for deretter å tjene penger på dem.

Igjen er det de samme (Illuminati-)bankfamiliene som styrer butikken.

Rockefeller

Rothschild

Morgan

Harriman

Schiff

Warburg,  pluss noen flere…

Les mer om dette her:
http://www.thrivemovement.com/the_12_sectors-economics

Det er bra at verden befolkning ikke forstår bank- og finanssystemet virker, for hvis de gjorde det tror jeg de ville gjort revolusjon over natten.

Henry Ford 1922

 

Wall Street – viktig symbol for verdens pengemakt

Sist men ikke minst

Dokumentaren “Thrive” slutter ikke med beskrivelsen av hvorfor verden er som den er. Foster Gamble fortsetter reisen med å snakke om elitens primære mål, New World Order, befolkningsvekst-kontroll,  vaksiner, chemtrails, overvåkning, bevissthet, religion og masse mer.

På slutten tar filmen opp hva vi kan gjøre selv for å engasjere oss i og stoppe  utviklingen som har så mange negative sider.

Thrive er en kjempeflott dokumentar som omhandler alt det som Nyhetsspeilet har stått for i alle år. Dette er filmen som renvasker alle dem som urettmessig er blitt kalt for konspirasjons-tullinger bare fordi de vet litt mer om hvordan den virkelige verden fungerer enn massene som er sløvet ned av VG og NRK.

Hvordan verdens maktstrukturer ser ut i dag.

Maktens pyramide: På toppen de få som eier det meste og kontrollerer de fleste. På bunnen menneskehetens masser som er nesten hjelpeløse kasteballer innenfor dagens maktstrukturer.

Det kan være på tide å slutte å tro at vi ikke kan gjøre annet enn å følge strømmen når hver og en av oss i virkeligheten har mulighet for å skape livet og samfunnet som vi selv ønsker, gjennom økt bevissthet og initiativ til å velge litt – eller veldig – annerledes i den praktiske hverdagen.

Lykke til – Thrive!

Abonnere
Varsle om
guest

90 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
XIPE
XIPE
11 år siden

Jeg har akurat tilbrakt 2 timer med å se denne filmen. Den er en utrolig flott oppsumering av alt som rører seg i tiden, og anbefales på det varmeste. Bevegelsen som står bak, føyer seg fint inn i Wall Street- protesten og lignende.
Hjemmesiden deres er full av referanser, opplysninger og verktøy, som er lagt bra til rette for oss som vil fremheve verdens kjærlighetsfulle vesen.

XIPE
XIPE
11 år siden
Svar til  XIPE

Det var det.
Så mye for ytringsfriheten.
Hvem er det som ikke vil at denne filmen skal vises?
Det er bra vi har nyhetsspeilet til å informere oss.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  XIPE

Jeg har lagret videoen på pc’en fordi jeg skjønte den ville bli tatt ned igjen, det skjedde også etter at Uffda linket til den her:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-47/#comment-75965

Jeg er ikke så kyndig teknisk sett her på Nyhetsspeilet så jeg vet ikke om det er mulig å få lagt filmen ut her fra pc’en min, og den er alt for stor til å sende i mail.

peking and
peking and
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Hei Monica.

Jeg har lest endel av komentarene dine, og som jeg skjønnt (beklager hvis feil.) er du kristen. I den forbindelse tror jeg det er lurt å være noe skeptisk til den new age bølgen som skyller inn i de rådeløses øreganger nå om dagen.
Jeg tror vi er litt for mottagelige for historien om lyset som skal komme, til at vi klarer å tenke objektivt. Meg selv, inkludert. Hvem pokker enn det er klarer å selge denne dette bildet i dag. Dette med new age, er i seg selv et tema som bør sees på litt nærmere. Det er blandt annet en utbredt ide blandt en del aew agere, at vi vil være vitne til den nye verdens profeten Maitreya. Han skal framstå som Muhammed, Buddha og Jesus i samme person. Han skal avslutte fiskenes tidsalder og føre oss til vannmannens. Det er et symbol på at Jesus sin tid er slutt. Det er her det begynner å skurre. Har vi ikke lest at før dommedag, skal den falske profeten lede oss til antikrist.
Jeg synes denne filmen sprer om seg med en overdose ønsketenking samt vidre fører tankesettet til Venus prodject, om en verden som nærmest bygger seg selv, og ingen trenger jobb, eller penger.
Det er veldig spennende med fri energi, men det temaet vil jeg høre andre enn en dette helt nye fjeset uttale seg om.
Jeg tror han vil som alle andre som ham. Innføre verdensrelgion. La oss holde hodene kalle i dette sharlatanske maktspillet.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Hei peking and.

Ja jeg er nok ganske kristen, med det mener jeg at jeg ikke er fanatisk og tar alt i Bibelen for å være sannhet, men jeg kan ikke la være å tro fullt ut på Gud etter alt jeg har opplevd fra den kjærlighetsfulle kraften jeg kaller Gud.

Når det gjelder filmen Thrive så begynte den så fint med å vise vakre naturbilder, altså paradiset som denne jorda egentlig kan være. På den måten ble man veldig fenget i starten, men så ble man brått slynget tilbake til denne verden med alle dens grusomheter og der og da begynte det å skurre hos meg. Hva var dette, hvorfor den brå overgangen fra paradis til helvete for å si det sånn. Jeg så mer av filmen men klarte ikke sette fingeren på hva som skurret, den viste egentlig ikke noe nytt man ikke har mer eller mindre kjennskap til fra før, men jeg fikk bare en følelse av håpløshet når jeg stilte spørsmål ved hva filmen egentlig ville vise meg.

Det er noe der, har lastet ned filmen for å se den på nytt, for jeg føler den ikke har de intensjonene man kanskje forventet når man så hvem som har bidratt i den. Selvfølgelig behøver ikke bidragsyterne å vite alt om prosjektet de deltok i, eller så er de faktisk ikke de man før har tenkt de er. Man må nok bruke følelsene sine mye mer heretter, er ikke gull alt som skinner.

Et budskap jeg fikk for ei stund siden gikk på at eliten som styrer verden ville bruke nye strategier for å fange oss, de ville nå bruke internett mer, for de vet at vi nå søker etter sannhet utenfor mainstream media. Men hvilken sannhet, dette var et varsku til oss om at dem som kan synes å være med oss på internett slettes ikke behøver å være dem de gir seg ut for å være.

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  Monica Waade

The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8133

Quote:

+{

The Lie of the Serpent is the second part of the controversial Megiddo series, which next focuses on the highly influential New Age movement. But is the New Age really new? Or does it represent the ancient doctrine taught by the serpent to Eve in the Garden of Eden? The answer will startle and amaze you as you learn the influence of the serpent’s teaching through the spiritual explosion of occult activity in the 19th and 20th centuries.

Some of the greatest and most recognized people of the modern era (including Charles Darwin, Thomas Edison, Adolf Hitler and Hillary Clinton) have been influenced by the movement that has re-awakened mankind’s communication with the spirit realm, and re-shaped the Western view of God and His relationship to mankind. What are the implications of this «paradigm shift» that seeks to introduce a new global consciousness? Will this new consciousness really bring mankind into the dawning of a golden era? Or the awakening of another dark age?

Full of highly detailed research and exhaustive documentation, Megiddo II challenges even the most skeptical viewer to consider the consequence of the global awakening taking place before our very eyes.

Join speakers Dave Hunt, Caryl Matrisciana, Dr. Kent Hovind, Pastor Joe Schimmel, and Dr. Stan Monteith who expose the movement that seeks to unite mankind in a one-world religion through the United Nations.

Global adherents claim to await a «universal Christ» to lead the world. What happens to those who will not follow this world leader? And are there sinister warnings against those who refuse to be «initiated» into the New Age?

REVIEWS

«… one of the greatest movies ever produced.
I think it’s one of the most important videos I ever saw in my life …»
— Elizabeth Border, Radio Host, The Divided Kingdom

«This stunning video is a loud & ringing wake-up call for slumbering Christians.
It covers the gamut from the roots of evolution in Genesis, the rise of spiritualism,
humanist world views, and the very real effects it has on our government and our own lives.
Don’t miss this one.»
— K.Chap

}+

Direct reference,
The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.youtube.com/watch?v=UMKW2DVcAqo

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  Monica Waade

New age med mennesker som blir som guder?, «Ingen mennesker klarer å lage en levende celle, og i vår kropp fungerer 50 til 75 trillioner perfekt sammen.» – Otto Pilot

The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/thrive-the-movie/#comment-83766

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  Monica Waade

The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/thrive-the-movie/#comment-83766 :

Relatert,
*AGE OF DECEIT* (FULL) Fallen Angels and the New World Order http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/anbefales-a-se-pa-internett/comment-page-2/#comment-84108

FRIMANN
FRIMANN
11 år siden
Svar til  XIPE

Filmen er ikke gratis

UltimateVengeance
UltimateVengeance
11 år siden

“Don’t condemn if you see a person has a dirty glass of water, just show them the clean glass of water that you have. When they inspect it, you won’t have to say that yours is better.»
-said by Elijah Muhammad to Malcolm X”

«hver nordmann legger beslag på 3300 kvadratmeter. Det er halvannen gang mer enn det som er tilgjengelig per person i verden»

Think. Feel. GO VEGAN

http://www.framtiden.no/201111175364/rapporter/klima/sa-mye-plass-krever-kjottforbruket.html

80milliarder dyr slaktes hvert år.
Regner med 140milliarder om 20 år med lavkarbo-høylandgrab-faktor. Skulle alle dyrene gå fritt og beite på den gamle måten, hadde det ikke vært plass til mennesker. Hvis vi ikke sender dem på sørpolen, smelter grønnland, eller til månen ?

Hver Nordmann’s kjøttforbruk, tilsvarer det å ha 50kuer, 300kyllinger, 500svin, 20lam, noen gås og en hest i hagen sin. Maten dyrene spiser hentes fra fattige land.

Folkemord kalles det, og det skjer på spisebordet ditt.

Pels? hva med skinn? beltespenner, bilratt, bilinteriør, sko, vesker, sadistiske sexleketøy pisker, sofaer, stoler, fotballer ? hvorfor tror du India, Sri-Lanka områdene har millioner av vann-løse flyktninger? dyrene skal ha mat også, mens mennneskene må stå å se på… for fashion og konfortabel livstil, trenger vi skinn? nei. Hemp-til alt ! verdens raskeste og størst voksende plante, krever lite vann og ikke en dråpe gjødsel eller insektsmidler.

hva skjer med dyreavfallet ? dump det på de fattige.
http://bmb.oxfordjournals.org/content/68/1/183.full

Pels og skinn industrien er faktisk kollosalt mindre enn dyrekonsumeringindustrien, vi alle skal ha kjøtt, ikke alle trenger en veske.

Et barn dør hvert femte sekund pga mat og vannmangel.
Folk er for dumme til å kunne begrense og moderere , derfor syns jeg kommunisme bør innføres for å bevare planetens mangfold av raser, folkeslag, skogsylder, dyr og aquatiske slag.
Hadde du klart å drikke en halv-liter Coca-Cola i uka ? uten at noen står over hodet ditt ? 40% av en halv-liter er rent sukker fra barneplantasjene, diskusjonen går ikke ut på lønnsbetingelser og hvilken selskap man bruker, men å se jorden med et OVERBLIKK , hvor mye jord går til hva ? skjønner du? Hvor mye går til Tobakk? Hva kan vi avspasere, forby helt? slik at man kan fortsatt få et hav av naturprodukter å velge mellom, istedenfor å bruke all plassen på ROSER og ØL.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/den-store-melkskandalen/

WTO-IMF langer ut lån med urealistiske tilbakekrevningsrenter, kan dere ikke betale? Gi oss vannet, åkerne, et eksempel, var på vietnamesisk demo på lørdag, vestlige selskaper borrer etter et rødtstoff som går til aluminiumsproduksjon, utvinningen har ført til røde elver i vietnam. Tror du de bryr seg om å rydde opp etter seg ? Først insetter de hvit-mentalitet i en vietnamesisk hjerne og skriver under lånepapirene for «bærekraftig utvikling», folket kaller dem landsforædere, prøver å endre regjeringen, men i grunnloven USA etterlot, er det livstid i fengsel for å «omvelte regimet» altså et partisystem resten av livet. Værre diktatur finnes ikke, likevel bomber vi Lybia etter FN rapporten i 2009 erklærte landet som Afrikas mest rike, velfødde, velutdannede, kvinnerrespekterte, landet der alle har en bolig, vi har ikke det i Norge en gang.

Disse landende spiste ikke så mye kjøtt , før USA og deres lede-tog kom, og hva tror du det viktigste for dem er å etterlate ?

MCDONALDS, KFC, SUBWAY, WENDYS, BURGER KING.

Virker som om eliten er helt vanvidde og forskrudde i hjernen !!
Folk flest har hørt om regnskogen men de vet ikke dens funksjon, som er å skape regn for verdens øko-system. Forsvinner den blir planeten som Mars. Inntørka. Oxygenløs. Overkarbonisert.FUCK AS. Noen må dra i nødbremsen, kuppe media og forlange leveretten for de neste 30årene!

Jeg er ikke enig i at energien øverføres til menneskene, jeg mener heller du bør si energien overføres fra dyrene, vi er primært skapt for vegeterkost, som er bellønnende for helsen og planeten.

For å avle opp en ku på 4 år, krever det hundrevis av kilo soyabønner pr ku, og 13.000liter vann. Det vi får igjen er ca 30-50kg kjøtt. Hvis vi hadde brukt kraftforet på direkte matforsyning til mennesker istedenfor å bruke dyret som mellomledd/surrogat, hadde vi fått 1000000 flere soya-burgere, enn det en ku kunne produsert. Det er ulønnsomt i lengden, hadde vi hatt hver vår hage med en ku og slaktet den en gang i året, ved høytider o.l , lagd litt ost av melken, fått noen egg fra høna, hadde det vært bærekraftig, men idag er vi for mange på planeten til å drive kollektiv-animal-factory-farming.

Hvorfor betale 200kr i måneden til fadder hvis du bryr deg ? bli veganer, få et rikere kosthold, og spar livet til hundrevis av mennesker istedenfor èn, som vi egentlig ikke vet eksisterer, eller om 30.000 nordmenn får samme bilde av fadderbarn på kjøleskapet, mens rødekors stikker av med milliarder og bygger bare større kontorer og bygg.

Vil du ha kjøtt ? Beklager, da har vi ikke plass til andre vekster, her har du plastikk som ris:

http://www.geekosystem.com/plastic-rice-china/

Juksemakere i matindustrien bør henges
http://www.aftenposten.no/meninger/article3410605.ece

XIPE
XIPE
11 år siden

Hei UltimateVengeance.
Det er et godt innlegg du har her, som peker på mange av de elementene i dagens samfunn som undergraver den velstanden vi egentlig skulle hatt. Men, jeg må kommentere måten du legger det fram på.
Du ønsker disiplin i forhold til våre forbruksvaner. Det er ikke feil. Både du og jeg er disiplinerte i forhold til hva vi forbruker.
Det som ligger til grunn for det, er at vi er opplyste, bevisste mennesker som tar ansvar for helheten rund oss.
I denne filmen ble det kartlagt hvilke krefter som virker på oss, og hva vi kan og skal gjøre med det. Og det er mitt poeng med dette svaret.
Nå skal du og jeg, og våre likesinnede, som blir flere og flere, arbeide for å opplyse flest mulig, og dele vår kunnskap på best mulig måte. Det vi er i gang med å gjennomføre nå, må komme innenifra. Alle må se helheten og skjære i gjennom det bildet vi får gjennom MSM.
Tenk, Tansania, med dets beliggenhet og størrelse, kan alene produsere nok mat for hele verden. Det har aldrig manglet på ressurser, men tilgangen blir ofte blokkert med skapte konflikter og unyttig industri med kun kapitalistisk hensikt.
Bevisthet og opplysning er det viktigste her. Det at folk blir klar over den friheten vi faktisk har hvis vi slutter å dilte etter i det etablerte samfunnet. Vi kan, og vi skal lage et nytt samfunn basert på kjærlighet, respekt og åpenhet, og denne filmen er et godt middel for å spre og forklare hvordan og hvorfor. Jeg har allerede lagt den ut på to andre nettsteder der jeg vet at jeg den treffer søkende mennesker.
FORTSETT DET GODE ARBEIDET!!

Oxford
Oxford
11 år siden
Svar til  XIPE

Jeg synes også Thrive er en bra film. Den tar opp ganske mye essensielt i løpet av de drøye 2 timene den varer. Liker godt delen der de tar opp det økonomiske vannvidd. Gjerne litt flere av oss som forstår det gjennom den skildringen.

Har begynt å «prakke» den på venner og bekjente i håp om at de vil se et større bilde av det som foregår i verden.

Desverre vil nok mange nektiser og skepsisser avfeie denne filmen rimelig kjapt. Husk at de hater!!! David Icke. Reptilmonsteret. :)

Men uansett en fin film for resten av oss.

FRIMANN
FRIMANN
11 år siden

«Hver Nordmann’s kjøttforbruk, tilsvarer det å ha 50kuer, 300kyllinger, 500svin, 20lam, noen gås og en hest i»

Spiser ikke kylling annen hver dag, eller 1 gris hver dag, 2 lam + flere kyr i måneden. Hvor fikk du disse tallene

Salat
Salat
11 år siden

Se her ja! såg denne filmen forrige uke. Godt og se den her på nyhetsspeilet. Sitter igjen med følelsen av at det eneste vi trenger for å skape den verden vi ønsker er fri energi. Kunnskap har vi jo tilgjengelig via internett idag.

Personlig tor jeg dette bare er overflaten av hva som egentlig skjer med menneskeheten og jorden vår.
uansett, dette er en flott wake-up dokumentar som alle burde se.
One Love

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden

«Thrive» er en god film, som tar opp det meste. Det eneste jeg virkelig savnet var renter og hva det medfører av forskyvning av økonomiske midler. Men denne mangelen går igjen hos de aller fleste, noe som bekymrer/irriterer meg litt.

MortenB
MortenB
11 år siden
Svar til  Balle Clorin

Siden penger ikke er penger men kreditt, finnes det ikke penger til å betale renter med. Dermed må flere og flere kontinuerlig låne penger for at det skal finnes midler til å betale renter. Når folk slutter å låne «penger» stopper dette opp, eller bankene kan velge å slutte å låne ut kreditt. Da går det utforbakke, de rike overtar eiendommen til «vanlig folk» får vi «nullstiller» og starter en ny pyramide…. Slik kan det fortsette til «evig» tid… Eller vi kan stoppe dette sinnssyke spillet.
Den beste beskrivelse av «penger» så langt : http://www.youtube.com/watch?v=gV9A2IGShuk&feature=share

arifkarim
arifkarim
11 år siden

Har noen giddet å sjekke fimskaperens bakgrunn?
«Foster Gamble, the producer of «Thrive: What On Earth Will It Take?», claims he spent his entire life trying to figure out what has caused the staggering agony and deprivation on planet earth. That is a blatant lie. Foster Gamble knows the cause. He has known the cause his entire life…because his filthy rich, consciencless family helped cause the staggering agony and deprivation on planet earth.
So who is Foster Gamble and where did he get the big money to produce «Thrive»? Does the name «Gamble» ring a bell? How about the name Proctor & Gamble? For those who have never heard of Proctor & Gamble, it is a Fortune 500 American multinational corporation. It is one of the world’s biggest, most toxic corporate polluters on the face of the earth with an annual turnover of over $68 billion. Is Foster Gamble any relation to Proctor and Gamble? You betcha!
Foster Gamble, the creator/host/co-writer/producer of «Thrive» is an heir and direct descendent of James Gamble of Procter and Gamble. This privileged movie producer was a Princeton frat boy and his partner is a former journalist for Newsweek International which merged with The Daily Beast in November 2010.»
http://wiki.answers.com/Q/Who_is_James_foster_gamble

Thrive-bevegelsen er ingenting annen enn en ny illuminati-kontrollert utopia-bevegelse på likside med Venus-prosjekt, Zeitgeistbevegelse osv. Meningen er å drite ut folkemasser i disse «konkurrerende» ikke-gjennomførbare utopiske prosjekter, der «alle» lover ny verdensorden og der selvfølgelige «eliten» er fienden :D

Dessuten er denne filmen tatt bort fra youtube pga brudd på «åndsverk»! Typisk for de som «selger» hjelp til hjelpesløs befolkning med sine illuminati «løsninger» :D

Oxford
Oxford
11 år siden
Svar til  arifkarim

Det hadde vært kjekt om du kom med konkrete eksempler fra filmen som du mener er propaganda fra illuminati.

arifkarim
arifkarim
11 år siden
Svar til  Oxford

Først og fremst dokumentarplakaten. Illuminati-symbolet midt i blikken:
http://www.helpfreetheearth.com/news461_thrive.html

Og så er det klisjeaktig konspirasjonsteorier med eldgamle eliten som hovedfienden. «Løsninger» kommer aldri, eller helt på slutten, og er umulige gjennomførbar. En kommentar om dokumentarfilmen fra IMDB:
«Mostly conspiracy theory, very little on thriving. Seems to lead down many paths, but no solid conclusions. Left religion out of world view discussion entirely.

Seems like an infomercial to lead you to their ’cause’ or web site.

Parts seem professional, others seem amateurish. Gamble gives some personal background, pictures of college activities, then jumps forward 40 years. Like a New Age lecture dressed in semi-scientific mumbo jumbo. Repeatedly mentions family names of world conspirators, like beating a dead horse.

Several ‘suppressed’ energy devices are shown, mostly past-tense. No mention is made of present advances in Free Energy like Steorn’s Orbo, Rossi’s eCat, or Joule’s ‘Liquid Fuel from the Sun’ which is already commercially viable. Instead, it shows conventional, capital intensive, low efficiency energy capture systems: solar cells and windmills, which are institutionalized by corporations like GE from which Gamble is divorcing himself.

All in all, not rewarding, like a teaspoon of Thrive in a Gallon of Conspiracy. »
http://www.imdb.com/title/tt2063834/reviews

Det er mye uavhengig kritikk av filmen som ligger allerede ute på nett. Du trenger altså ikke min «hjelp» :D
http://sherriequestioningall.blogspot.com/2011/11/thrive-movie-is-not-about-thriving-at.html

Oxford
Oxford
11 år siden
Svar til  arifkarim

Har lest endel av det du linket til. Litt vanskelig å komme til en konklusjon egentlig. Ser det handler om at det er for «slick» produksjon. Han som står bak filmen er stinn av gryn. De unnlater å ta opp religion ++
Du nevner coveret «the all seeing eye» . Filmen handler jo forsåvidt om illuminati, så jeg synes argumentet rundt coveret ikke holder mål.

Det er jo ikke alle som er like opplyste som deg, så infoen i filmen kan jo være med å få folk til å åpne øynene litt. Husk på det at mange avviser slike filmer for de de ikke har «slick» nok produksjon. Og hvis eliten virkelig ville at mange skulle se filmen, så kune de gjort en enda bedre jobb. Hvis det er eliten som står bak da.

Problemet med løsningsdelen kan jeg være litt med på. Du sitter igjen med en følelse av litt håpløshet. Men det blir fort slik når verden er så ute av kurs som den er. Hvis ikke de ansvarlige som står bak det meste av faenskapet i verden fjernes og stilles for retten, så kan det se ganske mørkt ut.

Jeg så zeitgeist-filmene. Jeg satt igjen med en mye mer uggen følelse etter å ha sett de.

Men takk for innspill og linker. Jeg skal se filmen om igjen. Så får jeg se hva følelse jeg sitter igjen med.

XIPE
XIPE
11 år siden
Svar til  arifkarim

At han har en priviligert bakgrunn, gjør vel ikke at han ikke kan gjøre noe godt for verden. Har sett filmen, og bladd i gjennom hjemmesiden, uten å se noe som strider mot min overbevisning i denne lite eksagte vitenskapen vi bedriver.
Hva er det du reagerer på?
Jeg har også samlet kunnskap gjennom livet, selv og jeg har hatt jobb og familie ved siden av.
Filmen er en grei oppsummering av det som er kommet til overflaten til nå, og for folk som ikke har mye innsikt i dette, kan filmen bidra til at de begynner å se samfunnet med nye briller.
Poenget må vel være å opplyse om hva som skjer.
Det er ikke alt i min fortid jeg skryter av heller. Men, det har bragt meg videre.

arifkarim
arifkarim
11 år siden
Svar til  XIPE

Les litt uavhengig kritikk av filmen før du kommenterer «for» den:
«As I watched the movie I wrote down notes on what they were talking about, which I have the notes below.

I personally believe this film was made by the same elite that he (Gamble) talks about in the movie and how they control every aspect of the world.

The guy that made the movie is a Proctor and Gamble heir.

He does not give any real solutions at all! He promotes his website and says solutions are there. He says there are foundations around the world people should join to help. Yet, we know most foundations are created by those who try and control, he is telling us to join them?

He gives the solutions after 1 hour and 37 minutes of nothing but «We are totally controlled» information, of what we already know has to happen to be free. But the truth is… we know that the solutions are something that are impossible with the structure of government we have. The elected officials would have to «End the Fed – they would have to stop their own corporation campaign monies.» It is not going to happen, they are not going to do that. The movie even says our elected officials are completely controlled by a handful of people.

What the movie does is simply put out there, all the things most of us know who have been awake and aware. Remember the elite tell you exactly what is going on, they have to.. part of their karma. They know people know all the information, so they went ahead and put it in a super very expensive production movie.

It came out on 11/11/11 and they wanted people to watch it that day. A day of master numbers where people should be connecting to the higher energies, but if they had watched that movie that day their energies were lowered and sucked out, in my opinion. There was nothing about Thriving in the movie in my opinion, it was about every conspiracy theory there is to make you feel depressed and caged in as a slave!

The title is completely misleading – it should be «We have made a movie to show you how we control everything in the world and there is nothing you can really do about it.»
http://sherriequestioningall.blogspot.com/2011/11/thrive-movie-is-not-about-thriving-at.html

Jeg har sett flere lignende utopia-sekt filmer, der ingen av dem kommer med noe klare gjennomførbare løsninger.

Frienergi? Ja, konseptet har eksistert siden Teslas tiden, men hvorfor er ikke et eneste frienergi produkt nådd allmennheten? Eliten kan da ikke kontrollere alt som skjer mellom himmel og jord alle steder i universet.

Ideen om henting av uendelig energi fra Torus er vel ingen nyhet. Marko Rodin har «hevdet» dette i årevis i sin kvasimatematikkens teorier, uten å produsere en eneste maskin som faktisk klarer å høste denne energien fra rommet :D
http://peswiki.com/index.php/Directory:Marko_Rodin_Coil_/_Torus_/_Motor

UFO? Hvorfor ender alle UFO-kræsj hos amerikanske forsvaret? Verden er utvilsomt stor, og det finnes andre UFO-vennlige regimer der ute som venter på utenomjordisk kontakt.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UFO_sightings

Kritikk av handel, finans og utdanningssystemet er forsåvidt greit, men her kommer de heller ikke med noe nytt, og gir heller ingen revolusjonære gjennomførbare løsninger.

MortenB
MortenB
11 år siden
Svar til  arifkarim

Har ikke sett filmen enda, men ser at det kan være noe i dette. Får se filmen og ta det derfra.

Det som kan være typisk (om det er noe i det du sier) at et ønske hele tiden å løse problemene med de samme metodene som skapte dem. Og forsøke å skape fremtiden etter samme mal som verden er i nå vil bare gi det samme resultat !

XIPE
XIPE
11 år siden
Svar til  MortenB

Veldig bra MortenB.
Poenget nå er å tenke nytt. Hele verden har mer enn nok hvis vi fordeler det riktig.
Vi prøver en ny vri, og ser om det går bedre da. :)

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  MortenB

MortenB så sant som det er sagt og det er vel helst det samme resultatet de ønsker?

Se filmen så kan vi dele noen tanker om den etterpå. :-)

MortenB
MortenB
11 år siden
Svar til  MortenB

Etter å ha sett filmen sitter jeg vel igjen med inntrykket, Ja, Foster har de riktige intensjoner, men likevel, dette er på en måte for lite for sent.
Igjen ser jeg tendensen til å løse dagens problemer med de samme metoder som skapte dem.
Når det er sagt, han har hatt en vanskelig jobb !!! Han må lage en film som «vanlige» folk faktisk ser uten å slå den av. Da kan han ikke fortelle alt, faktisk langt fra alt, og han kan ikke visualisere en fremtid som er så mye lenger frem. Det blir fra en Matrix til en annen Matrix som kan hende er litt bedre men en som også fult mulig å ta over for de som ønsker makt.
Så jeg vil si at filmen først og fremst er for alle de som ikke har startet på sin søken etter «sannheten» bak alt. Foster’s fremtidsvisjoner holder knapt til våren før de må oppdateres med mere !
Når seg sier «for sent» går dette på det jeg tror 2012-2013 bringer.

MortenB
MortenB
11 år siden
Svar til  MortenB

Ehh, ja. Sa jeg at å se filmen egentlig må sies å være et «must» ?

Allfacat
Allfacat
11 år siden
Svar til  arifkarim

Nå sier faktisk Foster selv i filmen at han er fra Gamble familien og har røtter fra eliten, men han har valgt en annen retning for sitt liv. Dette er en film med et budskap som burde være oppnåelig, uten at det virker som totalt utopi. Den belyser tema som burde være kjent for de fleste nå, og kan faktisk via siden deres dokumenteres som fakta. Det er vanskelig for meg å se linken til illuminati og eliten i dette for jeg tror mange av intervju objektene ville uteblitt av bli satt i sammenheng med denne eliten.

jegeryo
jegeryo
11 år siden

flott artikkel, tusen hjertelig takk!

Lars-Roger Moe
11 år siden

Denne filmen har mye bra med seg. At David Icke stiller opp anser jeg som et kvalitetsstempel. Det hadde han neppe gjort om det var noen åpenbare ugler i mosen – og skulle uglene like vel dukke opp er han en av de første jeg vil forvente at sier utvetydig ifra om det. Intil så lenge, vel verd å se, vel verd å spre.

Når det gjelder løsningsforslag, er det jeg stadig kommer tilbake til som det beste alternativet, som uanset andre muligheter (inklusive fri energ) er en essensielt nødvendig strategi, den som presenteres av Vladimir Megre i bøkene om Anastasia. De bøkene får du her (og leser du ikke engelsk, så finnes den første nå på norsk, tilgjengelig samme sted):

http://www.altshop.no/181-kjop-alle-9-bokene-her-15-rabatt?keyword=anastasia

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Når Edward Griffin stiller stoler jeg på filmen – en mann jeg har stor respekt og sans for.

trackback

[…] Vedlagte dokumentar representerer en god oppsummering av hva min blogg handler om. Med unntak av de viktige innslag om alternativ energi, er det meste godt dekket i bloggen. Hvis oppgitt lenke til filmen ikke virker, se lenken på Nyhetsspeilet. Alternativt gå på YouTube og søk der. Jeg anbefaler uansett å ta en titt på henvisningen under. Der får du interessante innledende og andre kommentarer til dokumentaren; http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/thrive-the-movie/ […]

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden

Egentlig ikke så mye med Thrive å gjøre, men hva foregår på Sydpolen? http://www.youtube.com/watch?v=EcnqUJf2qlU

Men med denne kan det ha sammenheng? http://www.youtube.com/watch?v=ZyvMthBHFpc&feature=related

Dette er interessant….

Børge M. Oftedal
11 år siden

Herlig artikkel og fantastisk film!

Uenur
Uenur
11 år siden

Finner ikke så veldig mye å direkte sette fingeren på ang denne filmen-forsåvidt.
Det som er nytt,er at den presenterer det noen allerede vet,på en svært oversiktelig og forståelig måte. Kanskje den beste «våkn opp»-filmen jeg noen gang har sett på det viset.
Når det nevnes at han ikke viser noen «realistiske» måter å løse flokene på,så er det bare å si at,nei-det gjør filmen ikke.Ikke om det med «realistisk» menes innenfor det kjente verdensbildet vi alle sitter med. Løsningen filmen persenterer innebærer at den verden forsvinner på jordisk vis,og blir erstattet med den alternative måten å leve på.Innebærende fri energi.Og det er tilgangen på fri energi som er kilden til løsningen som presenteres i filmen.Vårt nåværende verdensbilde tilsier at noe sånt ikke finnes! Så det så!-Men sett at det gjør det da. Det ER ganske mye som taler for det,men som også filmen også påpeker ettertrykkelig,så er den teknologien også ettertrykkelig underslått!

Det største ankepunktet i mot Thrive er at Foster Gamble vil ha 5 $ for at du skal kunne se den. Om ting haster så mye som han sier,så bare må han vel sørge for at den blir gratis og lettvint tilgjengelig for hele verden.5 $ billetten er nok til at millioner gir blaffen i å se den! Vi forstår at det er lagt mye penger og innsats i produksjonen,men om målet i filmen er alvorlig ment,så bør vi tilstrebe å redusere pengenes betydning.-Og om dette haster sånn i tillegg,og om dette kommer fra skaperens oppriktige hjerte,så kan det absolutt stilles spørsmål ved motivasjonen for verket.. Før han stiller filmen fritt tilgjengelig på bla.YouTube,og satser på å finansiere ved hjelp av donasjoner ol.,og ved salg av originaler (kanskje med ekstramateriell)(som bla Alex Jones gjør),så velger jeg å stille meg avventende i forhold til Gamble`s hensikter ellers,og med filmen.

Han har et lengre innlegg på sin hjemmeside der han rettferdigjør,så godt han kan,hvorfor det koster 5 $ å se den. Og bare så ingen skal være i tvil; Det er ikke Illuminati som har sørget for at filmen er tatt ned fra YouTube.Det er Foster Gamble!

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Uenur

Uenur: Og Foster Gamble er vel ikke en som så absolutt behøver denne betalingen for å vise oss håpløsheten. Vi har så mange som behøver pengene mer, men likevel publiserer filmene sine så alle får tilgang til dem gratis. Og hvor langt fra eller inni llluminati er nå egentlig denne F. Gamble?

Se for øvrig denne kommentaren…

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/film-om-menneskehetens-andelige-utvikling/comment-page-1/#comment-77688

Uenur
Uenur
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Så sant Monica. -Men som nevnt så har han nok hoppet av fra «familieforetaket».I alle fall i offentligheten.Likevel er det vel liten grunn til å tvile på at han sitter fett nok i det likevel.Nei,jeg undrer på motivasjonen! Er alt vi har påvist feil,iom at denne filmen nærmest ramser opp det meste av hva som skjer. Hva er i så fall den andre agendaen? Den som til og med den alternative pressen enda ikke har luktet noe av.. Er hele NWO kabalen en dekkoperasjon i seg selv. Den er både offentlig og kjent for alle som gidder å lese offentlig tilgjengelig materiale. Hva skal skje mens vi er opptatt av å hindre utbredelsen av NWO. Hva pokker kan være større/verre enn det?

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Uenur

Uenur, nå er det bekreftet, det som ante meg, Foster Gamble har bare hoppet av familieforetaket offisiellt. Han sitter altså opp til ørene i det fortsatt. Så hva er agendaen med Thrive, den ramser jo kun opp den informasjon som allerede er plenty tilgjengelig fra mange andre kilder. Kanskje agendaen er så enkel som å spre håpløshet, negative energier, for er det noen som sitter igjen med en følelse av håp og velbehag etter å ha sett denne filmen?

De første minuttene ga meg en god følelse, så pang, brått og brutalt ble den byttet ut med det negative. De vet tydeligvis hvordan man kan påvirke menneskesinnet til å forvente noe bra, for deretter mens man fortsatt er i den tilstanden putte inn dritten så det gode blir snudd til det onde. Hadde vært en mye bedre film som beviste gode hensikter hadde det vært motsatt.

Uenur
Uenur
11 år siden
Svar til  Uenur

Omtrent som forventet ja.. Likevel så ser jeg ingenting i veien med å bruke filmen for det den måtte være verd.Med litt innledende forklaringer først,for de som man måtte finne på å spre den til,så bør denne filmen fungere bedre enn de fleste andre som ren basic opplæringsfilm. For det ER faktisk en god film! Likevel,la oss for sikkerhets skyld drepe Foster`s ev.baktanker med den via en høvelig innledning.
Så langt tyder jo alt på at informasjonen i filmen er rimelig korrekt!
Takk til våre flinke googlere,som stadig vekk finner nye plattformer å spille av denne,og lignende på.

Enok
11 år siden

Filmen er dessverre slettet fra YouTube.
Er det noen som sitter på en annen link til The Thrive?

ola
ola
11 år siden
Svar til  Enok

Man får tak i den i pirat bukta eller på kickass

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Enok

Du kan se den på denne linken her Enok :)

http://www.documentarywire.com/thrive-what-on-earth-will-it-take

En fantastisk film, en ABC for alle som er skepitisk til makteliten

En film som alle burde gi i julegave til familie og venner i år :)

Enok
11 år siden
Svar til  smurfen

Tusen takk begge to !

Skal få sett den idag :)

Falcon
Falcon
11 år siden

Så litt på Thrive filmen, ikke mye fornuft å hente

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Falcon

Helt enig Falcon, ikke mye fornuft å hente i den filmen da alt det den viser er gjentatt til det uendelige tidligere fra mange andre kilder. Da filmen er så oppskrytt men ga meg bare en negativ følelse tenkte jeg at det var noe jeg hadde oversett, så jeg har sett den enda en gang, men neida det var ikke noe som hadde gått meg hus forbi. To timer er waste of time og å se den to ganger er twice waste of time.

På toppen av alt skal filmskaperen absolutt ha en så spesiell og delikat nettside at jeg med gode gamle XP kommer ikke inn på den. Snakk om å ville opplyse flest mulig også ta betalt for filmen i tillegg til å pushe oppgradering til Windows 7 eller Vista samtidig, ja den godeste F. Gambler sitter nok godt i det med Bill Gates også. Follow the money sa han i filmen, ja akkurat… ;-)

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Her er hva som møter meg på nettsiden deres:

Welcome to ThriveMovement.com! We’re anxious to get you started.

In striving to build the most beautiful web solution possible, we have used several technologies that require a modern browser. The browser you are using is quite out of date, and can’t support our enhanced experience. We invite you to upgrade Internet Explorer here, or to visit using one of the following modern open-standards, open-source-based, community-supported web browsers:

Google Chrome
Apple Safari
Firefox
Thank you for your understanding!

Når jeg klikker på ‘upgrade Internet Explorer here’ kommer jeg til denne siden…

http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/products/ie/home

Looking for Internet Explorer 9?
To get our latest browser, you need to be running Windows Vista or Windows 7.

Helt utrolig men sant! :-D

Thrive skulle vært boikottet.

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Nettopp, waste of time, som TV og media generelt, for tiden ikke til for å informere om det som er viktigst for folk flest, bare fyller tiden med blanding av mer eller mindre unyttig informasjon og desinformasjon, kontrollert av agendaer som ikke tjener folket men andre interesser

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Falcon

Akkurat Falcon, men hva driver de egentlig med i bakgrunnen mens folk kaster bort tida på nettopp de samme aktørene sine produksjoner og agendaer? Det er det store spørsmålet man bør se etter svar på.

Snakk om sleipinger som han der Gamble(r), ved å infiltrere seg med virkelige sannhetssøkere tjener både han og Bill Gates penger så det står etter, og andre sannhetssøkere(?) promoterer denne kynismen deres fordi man i mangel på årvåkenhet biter på agnene deres. Har folket mistet all magefølelse, den sier jo alltid fra, men bare det ser bra ut, eller andre kaster seg på en bølge så følger de på. Ja verden vil bedras sies det jo og sannelig er det mye rett i de ordene.

MortenB
MortenB
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Da jeg mener Thrive er «oppvåkning på lavt nivå» så er det ikke rart du tenker som du gjør. Det betyr bare at du er på et høyt nivå Monica :)
Så filmen er kanskje mere for de som tror verden er som Kardemommeby ?

herrnimrod
herrnimrod
11 år siden

Monica har rett. Hvis en så åpenbar sak som 9/11 ikke kan vekke folk vil ingenting gjøre det. Dette er snakk om personlig utvikling og alle må ta vare på seg selv og sine. Å dele informasjon med andre er selvfølgelig helt greit, men man må også huske på hvorfor eliten «co-opter» konspirasjoner hele tiden. Det er for at vi skal kaste bort energien vår i endeløse sirkler, negativ energi.

Selvfølgelig var Polen krasjet en inside job. Dette kan «vi» se med en gang. Det er det informasjonsoveroad handler om. Forvirre og trette ut. Derfor må man utvikle intuisjonen sin og ta valg på den måten, ellers vil man aldri få tid til å leve. Man vil bare gå rundt å fundere på scenarioer eliten bevisst har gjort for kompliserte til å løse.

Husk også at mange av disse «trollene» er PST agenter og lignende som selvfølgelig aldri vil ta en ærlig diskusjon med deg. De har en spesifikk agenda. Holde deg fra å snakke med ekte mennesker.

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  herrnimrod

Enig i det meste, men jeg synes man skal snakke med alle, ellers går man glipp av nyttig lærdom, at noen lyver er også nyttig lærdom

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  herrnimrod

Akkurat der sa du der herrnimrod, negativ energi, allerede etter de første minuttene med filmen Thrive følte jeg negativ energi, var akkurat som jeg skulle psykes ned for til slutt å tro på deres løsning som har et tidsperspektiv denne verden ikke har tid til å vente på.

Thrive ga meg ikke håp men håpløshet, skal man følge oppskriften til de som kommer med problemet, reaksjonene og løsningen så er både vi og moder jord gått ad undas for lenge siden.

På denne sanerte jorda skal bandittene ut av hulene sine og starte på nytt ved hjelp av frøene de har i hvelvet på Svalbard, der de ikke har GMO og all den dritten de nå benytter til å ødelegge den vakre planeten vår med.

Vi må stoppe dem, men det greier vi ikke med å følge oppskriften til Gamble.

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  herrnimrod

Utviklinga viser klare tegn på å følge denne planen, the communiist manifesto http://www.google.no/#hl=no&cp=24&gs_id=7&xhr=t&q=The+Communiist+manifesto
Pawns In The Game – William Guy Carr exposing the Synagogue of Satan (Full) http://www.youtube.com/watch?v=QxUC7LB1TmU

I dette inngår stor reduksjon av klodens befolkning, slavebinding av befokninga under en elitisk minoritet, kontroll av media, indoktrinering via utdanningssystem, med mer, hva som helst av metoder anvendes for å nå målet, kort sagt sykt og idiotisk

Uffda
Uffda
11 år siden

NÅ KOMMER DEN NYE TEKNOLOGI – KESHE FOUNDATION

M.T. Keshe, the founder of the Keshe Foundation, joins us to share his expertise, insights, and experience as a nuclear engineer and pioneer of what appears to have the attention of DARPA, the Navy, and many other agencies and countries around the world. M.T. Keshe is the author of The Structure of the Light and The Universal Order of Creation of Matters. He holds nothing back when it comes to sharing how extensively he has traveled to bring his systems into existence and who he has approached to bring his new discoveries to the world. This segment is bound to turn the lights on to what’s available right now for this generation.

KESHE FOUNDATION
http://keshefoundation.com/en/

http://itsrainmakingtime.com/2011/mtkeshe/

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  Uffda

Keshe 1 intro and gravity

Keshe 2 Matters of the Neutron

Keshe 3 Nuclear decay and Motion

Keshe 4 Fusion

Keshe 5 Flight and Creation of Light

Uffda
Uffda
11 år siden

The (Free Energy) secrets hidden in the Pyramids of Egypt

http://www.youtube.com/watch?v=tiMMERUpaNY

Falcon
Falcon
11 år siden

The American Dream By The Provocateur Network

Falcon
Falcon
11 år siden

27. Your Indoctrination http://www.youtube.com/watch?v=O7z_hd7k9zo

Sovereign Solutions: Charlotte Thomson Iserbyt http://tinyurl.com/337vkfz * Obligatorisk * Mandatory * Anbefalt * Recommended

Likorm
Likorm
11 år siden

Topp film og topp artikkel !
Bra at også rikfolk tar i ett tak for en bedre verden. Det er masse bra folk omkring fra alle samfunnslag/bakgrunn. :)

« Forrige artikkel

Vrangforestillingen som tar livet av oss

Neste artikkel »

Domstol administrasjonen gir Breivik skylden for ”bortkomne” dommerforsikringer