/

Thrive: Dokumentaren som vekker deg opp

19.6K visninger
7 minutter lesetid
90

Thrive – what on earth will it take? Med den problemstillingen i fokus tar Foster Gamble oss med på en reise gjennom verdens historie. Han ønsker å finne ut hva som skal til for at hele verdens befolkning skal kunne leve og blomstre – to thrive – i overflod og harmoni.

Dette tar oss med på en reise, der vi får se hvem som styrer verden gjennom energiproduksjon, matvareproduksjon, utdanningssystemet, helseforetak, og finansverden. Vi begynner etter hvert å skjønne hva som må til for at verden skal blomstre, og hvem som frem til nå har stått i veien for det.

Alt som tidligere har blitt kalt for “konspirasjonsteorier“, kan ikke lenger kalles noe annet enn “fakta” om hvordan verden blir styrt  av noen få. Dokumentaren “Thrive“, lykkes i å illustrere hvordan verden er blitt kontrollert gjennom  tidene – på en slik måte at Alle kan forstår det.

Thrive er en dokumentar alle bør se. Se hele filmen ovenfor.

Fri energi

Filmen viser hvordan kunnskapen om fri energi har eksistert i århundrer Gjennom å vise hvordan alt liv  er selvorganisert , gjennom å forklare hvordan alt i naturen og universet opprettholder seg selv gjennom torus- eneregy- field”  forstår man at fri energi faktisk eksisterer. Filmen viser til oppfinnelser og oppdagelser til fri energi – som allerede har vært utviklet  og forteller hvordan denne teknologien har blitt undertrykt av verdens maktelite. Forskere har blitt truet og enkelte drept.

Et torusfelt – a torusfield

V=2P²Rr²  = Torus   The universe is a gigantic torus-growing factory.

Les mer om dette her:
http://www.thrivemovement.com/the_code-fundamental_pattern

 

Kontakt med utenomjordiske

Thrive tar opp ett tema som ofte får den vanlige mann i gaten til å dette av lasset. Nemlig ufoer. Kontakt med utenomjordiske livsformer. Er det virkelig så usannsynlig? Når astronaut Egdar Mitchell, fra apollo 13, som var den sjette mannen på månen, forteller om sine kunnskaper på emnet, virker det ikke fullt så usannsynlig lengre. Påfølgende vitnesbyrd fra Harry Allen Jordan  (US Navy radar operator USS Roosevelt) forteller lignende historier.

Hvorfor holde slik informasjon unna allmennheten? Konklusjonen er at det handler om å undertrykke teknologi.

Å undertrykke kunnskapen om UFOer – er å undertrykke kunnskapen om teknologi og herunder fri energi.

Hvem kontrollerer matvareindustrien?

I dag sulter en av syv mennesker i verden. Thrive dokumenterer hvordan hele verdens befolkning lider under behovet for – og mangelen på energi. Med “fri energi” , hadde ikke verdens befolkning trengt å sulte.

Vandana Shiva Ph.D,  (phsysicist, enviromental, justica activist) beretter om hvordan en kynisk “verdenselite”  kontrollerer matvareproduksjon i dag. Nå i skrivende stund iverksettes enda tre tiltak som sikrer “verdenselitens” totale kontroll over matvare produksjon, og herunder også befolkningen.

  1. Genetically modified organisms ( GMO). Det handler om og genmodifisere frø, organisk materiale som brukes til dyrking og matvareproduksjon. .
  2. Det handler om å patentere frø, organisk materiale fra naturen, og deretter ærklære det som privat eie.
  3. Det handler om å kriminalisere bønder og mennesker som dyrker mat, etter beste evne under de nye lovene.

Flere steder i USA ser man allerede resultatet av slike lover. Vanlige mennesker som dyrker økologisk mat, blir kriminalisert og får brent opp avlingene sine. Alt dette er et nøye kalkulert ledd i en plan,  som har som mål og gjøre oss totalt avhengige – og ute av stand til å forsørge oss selv.

Les mer om dette her.

Who Controls the food supply, controls the people.

Who Controls the energy, can control whole continents.

Who Controls the Money can Control the world

Henry Kissinger  1973

 

Hvordan styres verdens helse og legemiddelindustri?

Igjen ser vi hvordan de store selskapene styrer og eier en hel bransje. Alle de største legemiddelsselskapene i verden eies av den samme “elitene” som eier alle de store oljeselskapene, som eier mat produksjons- industrien.

I dag er helse på resept, og legemiddelindustriens mål er å selge så mange medisiner som mulig. I kjølvannet av det er alternativ medisin og “tenkning” blitt nesten bannlyst. Noen vil ha full kontroll over hele bransjen.

Nærliggende for oss i Norge, er å se på hvordan EU gjennom sine direktiver ønsker å reseptbelegge alle slags vitaminer, naturlige urter og homeopatiske medisiner. Er dette til det beste for befolkningen?

I et intervju uttaler Deepak Chopra at de fleste medisiner i dag faktisk skaper flere problemer enn de løser. Er det virkelig sant at all helse kommer på resept? Vi har en alternativ industri som tar store steg hver eneste dag i å motbevise den kyniske legemiddelindustrien. I Norge har vi våre egen “Snåsamannen” som på et blunk klarte å overbevise hele Norge om at ja, healing er virkelig.

Et stort problem legemiddelindutrien har i dag, er at placeboeffekten er nesten like god som effekten av medisinene de prøver ut. Det forteller oss mye om menneskets evner til å “heale” seg selv.

Den nåværende helsevesenet slo rot rundt århundreskiftet da AMA, Rockefeller Foundation og Carnegie Foundation smidd et partnerskap. De satte sine penger i narkotika-basert forskning og gjorde det som hovedfokus for “helsetjenester”. Siden da har den Rockefellers og andre prominente banking elite vært i stand til å kontrollere og fortjeneste enormt fra stoffet bransjen.

Rockefeller Foundation har som forretningsidé å øke farmasi-profitten gjennom gradvis og umerkelig svekkelse av folkehelsa. “Foundation”-fasaden gjør at massene ikke fatter mistanke om at det ligger skjulte agendaer bak.

AMA – som er den største sammenslutning av leger i USA – håndhever stoff-behandling paradigmet av sterk lobbyvirksomhet i Kongressen og publiserer et av de mest innflytelsesrike tidsskrifter, JAMA, som i stor grad finansiert av farmasøytiske annonsører. Det er også engasjert i å undertrykke alternative helse behandlinger, som for eksempel Royal Rife sin kreft kur .

1991 – Rockefeller Foundation’s Vaccine Initiative

Rockefeller-Stiftelsen avsluttet med FNs utviklingsprogram, UNICEF, WHO og Verdensbanken for å etablere Barnas Vaccine Initiative (CVI).

Hvordan formes vi gjennom utdanningsystemet vårt?

Det er ikke godt å si; men en ting er i hvertfall sikkert. Flere og flere dropper ut. Ungdommer går på antidepressiva for å orke å komme seg gjennom hverdagen. Fra vi er ganske så ung fanges vi av instusisjonssystemet. Barnehage først og senere skole. Vi er slaver i våre egne liv. Når vi er kommet til videregående trinn, fanges vi inn av lånekassen, som sikrer oss vår første gjeld. Vi tvinges til å lære om “ting” som er tatt helt ut av den store sammenhengen. Barna våre fjernes fra naturen og alt som er naturlig. Deretter stues de inn på klasserom med dårlig luft. Ja hva lærer vi dem egentlig? Å forsette å leve like destruktivt som vi selv gjør? At de ikke er verdt en krone mer enden summen de til enhver tid har på konto. At livet er vondt og vanskelig? At de alltid vil forbli slaver i en verden som er helt akterutseilt – og som holder på å gå under av samme grunn?

Hvem det er som tjener på at jordens befolkning fra de er ganske små, kues og hjernevaskes – slik at også de blir små nyttige maur i systemet. “Arbeidsmaur” som ikke stiller spørsmål?  Det eneste vi trenger skolepensums kunnskaper til er jo å opprettholde det oppkonstruerte, syntetiske samfunnet vi lever i.

Vil vi virkelig at barna våre skal tilbringe de første 18 årene av sitt liv på denne måten?

Les mer om dette her:
http://www.thrivemovement.com/the_12_sectors-education

Finans

Verden styres av en liten elite som snart har tatt kontroll over hele verden og dens befolkning gjennom:

Energi

Matvareproduksjon         

Utdanning

Helse

Finans

 

Verdenseliten kontrollerer kilden til penger. “Thrive” viser hvordan “Federal Reserve (FDA)” som er privateid, styrer verdensøkonomien gjennom penger tatt ut i fra tynn luft.

  • Sentralbank er det samme som bankkarteller, sier Edward Griffin i et intervju.

De har monopol på å skape nasjoners penger (inkl. lån og gjeld) over en lav sko, og de holder på å sette hele verdens befolkning i gjeld og fattigdom.

I et intervju med David Icke, får vi en innføring i hvordan finansmarkedet styres av eliten, og hvor lett det er å konstruere kriser, for deretter å tjene penger på dem.

Igjen er det de samme (Illuminati-)bankfamiliene som styrer butikken.

Rockefeller

Rothschild

Morgan

Harriman

Schiff

Warburg,  pluss noen flere…

Les mer om dette her:
http://www.thrivemovement.com/the_12_sectors-economics

Det er bra at verden befolkning ikke forstår bank- og finanssystemet virker, for hvis de gjorde det tror jeg de ville gjort revolusjon over natten.

Henry Ford 1922

 

Wall Street – viktig symbol for verdens pengemakt

Sist men ikke minst

Dokumentaren “Thrive” slutter ikke med beskrivelsen av hvorfor verden er som den er. Foster Gamble fortsetter reisen med å snakke om elitens primære mål, New World Order, befolkningsvekst-kontroll,  vaksiner, chemtrails, overvåkning, bevissthet, religion og masse mer.

På slutten tar filmen opp hva vi kan gjøre selv for å engasjere oss i og stoppe  utviklingen som har så mange negative sider.

Thrive er en kjempeflott dokumentar som omhandler alt det som Nyhetsspeilet har stått for i alle år. Dette er filmen som renvasker alle dem som urettmessig er blitt kalt for konspirasjons-tullinger bare fordi de vet litt mer om hvordan den virkelige verden fungerer enn massene som er sløvet ned av VG og NRK.

Hvordan verdens maktstrukturer ser ut i dag.

Maktens pyramide: På toppen de få som eier det meste og kontrollerer de fleste. På bunnen menneskehetens masser som er nesten hjelpeløse kasteballer innenfor dagens maktstrukturer.

Det kan være på tide å slutte å tro at vi ikke kan gjøre annet enn å følge strømmen når hver og en av oss i virkeligheten har mulighet for å skape livet og samfunnet som vi selv ønsker, gjennom økt bevissthet og initiativ til å velge litt – eller veldig – annerledes i den praktiske hverdagen.

Lykke til – Thrive!

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

90 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Smart Grid and the Fantasyland of the Dreamweavers – The Movie Thrive – Can We See More Crop Circles Please? – We Believe – Real Power Moves In the Shadows http://www.abeldanger.net/2014/05/smart-grid-and-fantasyland-of.html

Quote: .. It isn’t until the last 45 minutes of the movie that Gamble gets to the punchline which is that this movie is about living in sustainable communities – the self‐contained, self‐organized communities. When you peel back the layers of the onion, what Gamble is promoting is “sustainable development” ways of living that are the design of the global elite. Become a peasant on the land and you will be happy… tra‐la‐la‐la‐la. ..

Personliglukta jeg lunta iløpet av første minuttene av denne filmen, og i det følgende er agendaen mer tydelig

“Swiss Nazi Justice Department Hitler Salute in Switzerland: die Eidgenössische Nazi Justiz + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/fascisme-overtar-for-demokrati-i-norge/comment-page-9/#comment-109084

Simon Elvedahl Solnes
Simon Elvedahl Solnes
Abonnent
10 år siden

Ser det er en FIlm som drar store seer tall også, Begynner og nerme seg 10 Millioner sette nå :)

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Reality check on the New World Order – Foster Gamble (part 1) .

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg er åpen for dette, Balle Clorin.
Et hvert fysisk objekt har vel en egenfrekvens/resonans.

Men sett at vi skal fortelle en norsk soldat fra Afghanistan som lider av post traumatisk stresslidelse, at han burde se filmen “Thrive”, og at hvis han lærer seg å beherske universets fantastiske frekvenser som vil “heale” ham, inklusive hans minner og vonde følelser, så kan han bare glemme at han var en soldat i Afghanistan, og heller bare “fornye” sitt hele vesen, på en måte.

Eller sett at vi alle skal gå rundt og dyrke guden “frekvens” som en avgud, og faktisk begynner å kludre med en rekke naturlige menneskelige faktorer som sorg, sinne, fortvilelse, frykt, eller lykke.

Eller sett at vi alle korrigerer hverandre med: “Nå registrerer jeg at du ikke ligger på riktig antall Htz. Du må gjøre noe, fordi resten av oss allerede har steget opp på et mye høyere energi- og frekvensområde enn deg”.

Man kan jo bli helt skrudd i knollen av mindre.
Men: Meditasjon, spiritualitet, åndelighet og visdom er jeg helt med på.
Likevel synes jeg det blir litt søkt og populistisk å transformere flere tusen års kunnskap om åndelighet til hva jeg oppfatter som “den nyere tids populistiske frekvensmessige visdom”.

Men det kan jo godt bare være min begrensing.
Jeg har ingen rett til å diktere hva andre skal tro på.
Likevel har jeg dristet meg til å ytre meg om hva jeg mener om “thrive”.
Vi skal alle trives, men jeg tror vi må oppleve soleklare endringer og paradigmer på Jorda først. Hvordan skal vi “trives” med en overhengende kjøtteter som Illuminati, hengende over oss alle sammen?
På en annen side:
Kanskje man løper mye mer effektivt fra en Tyrannosaurus Rex, hvis man trives?

;-)

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

The thrive-movement. Antakelig èn av mange new-age elver, som munner ut i Illuminatis avløpssystem.

Åndelighet? Det er bra!

Energier og frekvenser som vi mennesker kan lære oss selv til å beherske, for å være med på “det helt store”?
Bløff, sier jeg.

David Lynch og David Icke er ikke annet enn to sjarlataner for Illuminati`s agenda!

“Valentines day” fra Bashar, mannen som hevder å kanalisere via 257 millioner utenomjordiske:
https://www.youtube.com/watch?v=X2pjHXZZukc

Ahem, kremt. Dette begynner mer og mer, å likne på svindel.

Farlig, farlig, å miste den kritiske sans.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Energi og frekvenser er det HAARP og stråling fra mobil ect dreier seg om. Spalter man kroppen opp ender man på frekvensnivå. Endres frekvensen (på det menenskelige nivået, mellom 3 og 30 Htz), endres også vi. Om det finnes mulitidimensjonale vesner (som Icke mener) er noe annet.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Med all respekt overfor Lillian Sivertsen.
Jeg tror “thrive” er en annen front for “Illuminati”, d.v.s. Rothchilds, eller Rockefellers. Med følgende grunnlag: Så vidt jeg vet, nevner ikke disse thrive-gutta så mye som et p-i-p om alle de grunner til at mennesker over hele verden lever sine miserable liv, grunnet helseproblematikk og “anatomiske” lidelser. Hadde de vært så “grundige” i sine analyser som de hevder å være, hvorfor sier de ingenting om alle de giftstoffer og toksiner som mennesker godtroende propper i seg, eller uvitende blir utsatt for?

Agenda 21 er et globalt og gigantisk prosjekt, for å bevisst knekke folks helse. Helst med døden til følge. Jordas ressurser er snart slutt, og “ingen” er tjent med å bruke ressurser på å holde folk kunstig i live. I dag var det en artikkel i Aftenpostens papirutgave, hvor “they” har bestemt et maksimums-beløp per pasient, per år, i forhold til forsvarlig budsjett, og i forhold til hvor mye hvert enkelt liv i Norge er verdt. Sannheten er en annen. Hvert enkelt menneskeliv i Norge er ingenting verd, i følge våre avguder, som kalles de “folkevalgte”, som igjen bare er dukker og apekatter for verdenseliten.

Hvordan skal nordmenn trives, overbelastet med kvikksølv i hjerne, og i kropp? Kvikksølv er naturens nest giftigste grunnstoff, og brukes i vaksiner, hos tannlegene, i sparepærer (nå er det forbudt å selge de klassiske lyspærene),og i svært mange andre sammenhenger?

Antakelig er det norske folks psykiske og fysiske helse i snitt, i så dårlig forfatning, at mange av oss kommer til å dø, bare av tungmetaller og kvikksølv, lenge før gjennomsnittlig levealder er oppnådd. De som tror de lider av psykiske lidelser, blir belastet med ytterligere giftige preparater fra den farmasøytiske industri. Kvakksalver- psykologer og psykiatere, som blindt tror på den scientisme som er blitt dem indoktrinert på høgskolen, fungerer kun som nyttige idioter for Agenda 21. De villeder sine ofre (de blir kalt pasienter), til faktisk å tro på de ene løgnen etter den andre.

FhI sier følgende om kvikksølv:
“I byluft kan konsentrasjonen av kvikksølv være i størrelsesorden 0,01 µg/m3, men denne eksponeringen er marginal sammenlignet med eksponeringer fra amalgam i tannfyllinger. Viktige utslippskilder av kvikksølv til luft er krematorier, avfallsforbrenning, metallindustri og også andre forbrenningsprosesser. Eksponering for kvikksølv ved nivåer som normalt forekommer i utendørsluft antas ikke å ha direkte effekter på befolkningens helse. Siden kvikksølv fraktes med luftstrømmene og akkumuleres i næringskjedene, vurderer WHO at det er viktig å holde luftforurensningen av kvikksølv så lavt som mulig for å hindre mulige helseeffekter i nær fremtid.”

FhI gir beviselig folket et falskt bilde, om at de skal ta vare på oss, og at de har løsninger for stakkars nordmenn, som sliter med ymse psykiske lidelser.
Det kan vi b.l.a se på denne siden, hvor det ligger mistenkelig mye “forskning” og arbeid bak de såkalte diagnostiseringskriteriene, som egentlig bare er oppdiktet, og er basert på WHO`s byråkrati. Ikke et snev av vitenskapelig troverdighet, m.a.o:
http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainArea_5661&MainArea_5661=6068:0:17,4015:1:0:0:::0:0

Hvordan er det mulig å “trives” i Norge, og i resten av denne sataniske verden, hvor mennesker bevisst skal brytes ned for å dø? Hvor familiemedlemmer dør som fluer? Hvordan skal det være mulig å trives i et satanisk “Norge”, som er solgt ut til utenlandske rikfamiler for lenge siden?
Hvordan er det mulig å trives i “Norge”, med “nordmenn” som driter i egen bakgård, og som kjører SUV`s og andre luksuriøse doninger, som slipper ut gigatonn med giftstoffer, som samler seg i et giftig røykteppe, rettere kalt “smog”, når det er minus-grader? Og hvordan er det mulig å trives i dette sataniske møkka-landet, når Ola-dunk blindt stoler på “forsknings-myndighetene”, som “beroliger” sine undersåtter med “forsvarlige grenser” for giftstoffene?
Antakelig er vi alle så fulle av tungmetaller og annen dritt, at det er et under at vi ennå lever. De av oss som ennå er så priviligerte å kunne leve, vel og merke. Midlertidig, vel og merke.

Norge er beviselig et helsemessig helvete. Med HAARP + chemtrails, er Norge ikke annet enn en konsentrasjonsleir, med usynlige, og teknologiske murer. Så bestialsk, og så djevelsk godt planlagt i det ytterst hemmelige, lang tid i forkant, før det ble avslørt. Jeg stiller spørsmål ved hvorfor våre elskede “folkevalgte” alltid ser ut til å være ved så god helse. Gro Harlem Brundtland har flyttet til utlandet. Hun er null-skatte yter, men får likevel den beste behandling av helsevesenet i Norge, når hun trenger det. Og hun sniker i køen, og betaler for regningene gjør hun heller ikke.
Hvordan er det mulig å trives, når vi vet med sikkerhet, at de “folkevalgte” planlegger å ta livet av så mange som mulig, ved å forgifte dem? Elektromagnetisme, GMO, chemtrails, farmasia, kvikksølv, aluminium og PVC i mat-emballasje, bestrålt drikkevann med fluor, forgiftning av frukt og grønt, tilsatte E-stoffer i alt vi får kjøpt, vaksiner, utarming av nordmenns økonomi, slik at de ikke har råd til den gudegitte rett til utfoldelse og adspredelse. Ulovlig juksing med alarmerende radioaktiv stråling fra våre nabolands kjernekraftverk. “Ulykken” ved Tjernobyl har beviselig påvirket store deler av, eller hele Europa. Over 1 milliard mennesker er blitt utsatt for radioaktivitet. Det er oss, det. Statens strålevern og WHO har løyet nordmenn opp i ansiktet om dette også.
Hvordan er det mulig å trives, med psykotiske og sataniske statledere, frimureri, samt et vel av sataniske organisasjoner, som lopper nordmenn ytterligere for deres finansielle ressurser, og bruker disse midlene til “filantropiske formål”. Hvordan er det mulig å trives med et vel av alternative behandlere, som stapper lommene fulle av kronasjer, ved å operere med svimlende summer, slik at deres “pasienter” skal få et bedre liv? Uten at de nødvendigvis får et bedre liv, men en utarmet økonomi? For staten dekker ikke “alternativ behandling”. Den onde sirkel?
Jeg bare spør. Jeg trives svært dårlig, med den ultimate positive og naive holdningen, som ser ut til å dyrkes som en avgud i det sataniske Norge. “Det skal være sånn, lizzom”. Lista over Norges landsforrædere er lang som et vondt år. Hyklere, løgnere, og korrupte mennesker med åpenbart mangelfullt utviklede sjelsevner. Primitive mennesker, som ikke klarer å skille mellom rett og galt, løgn, eller sannhet. Norge er så råttent på rot, at det åpenbart ikke lenger er “bærekraftig” for noe som helst. Hvordan skal det være mulig å trives, med en helsvart satanisk agenda, som er hemmeligholdt for folket? Ingen av oss vet hva slags planer disse psykotiske galningene har for oss videre. “De” kan spraye oss med biologiske kjemikalier fra himmelen når som helst, uten av vi er klar over det. Selv små barn, som ikke har utviklet sitt immun-forsvar. Hvor mange barn har statsminister Jens Stolenberg klart å avlive så langt? Jeg trives ikke ved å tenke på dette.

Hvordan er det mulig å trives, med en som “kjemper” for Norges “fremskritt”, og som deltar på hemmelige Bilderbergermøter, sammen med statsminister Jens Stoltenberg, og svært mange andre norske kjendis-politikere? Bilderberg, som ikke er annet enn en korrupt og mektig organisasjon, opprettet av en av verdens største massemordere: David Rockefeller:

Hvordan skal vi trives, uten å vite hva “de” forer mat med:
http://www.nationen.no/2012/11/13/norsk_mat/norsk_kylling/kylling/slakteri/kyllingslakteri/7793447/

“Regjeringen” er intet annet enn bedragere, hyklere, og løgnere. Se på deres hjemmeside. Den er totalt lukket for viktig informasjon for folket. Den bærer preg av et falskt glansbilde: “inkluderende arbeidsliv”. Dette er ikke annet enn svart løgn. “Arbeit macht frei”. “Arbeid gjør deg fri, siden du først eksisterer i vår kosentrasjonsleir”
http://www.regjeringen.no/nb.html?id=4

Jeg tror ikke på hva jeg oppfatter som Rotchild-satanisk sprøyt, om å be “fader vår”. Jeg ber mine egne bønner. En av dem går slik:
Dear Father. Help me to put this mask on, so that I can se with “their “own eyes, how evil and corrupted the bullies are. I ask of you, dear Father, to help me, seeing what kind of murders they truly are. And I ask of you, dear Father, to give me strength, to stop these assholes, before they kill us all. They have no right to live amongst us, anymore. They are a threat to children, to their parents, and to all life that still exist on earth, even in my country. Please help me to put them where they belong: In jail. And they must never be released out of prison, and their names must be forgotten into forever oblivion. So help me, great Father. Because I will never forget, and I will never forgive myself, if I do not succeed, with my mission, STOPPING them, the scumbags of sacred Planet Earth. Please help me to fire my light, like a torch, so that I can burn all the filthy rabbit- holes, filled with this virus, that pesticides your, and our planet. And please, dear Father, be aware of this virus` superstitious prayer, which goes like this:

http://www.youtube.com/watch?v=h3da5oBB1

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Hei

Jeg var i konsentrasjonsleir pga. manglende konsentrasjon, men nå er jeg tilbake. Viktig spørsmål: Hva er frihet?

http://gasskammer.blogspot.no/2012/10/hva-er-frihet.html

Kom gjerne med kommentarer på gassebloggen.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Vi vil i forhold til frihet alltid møte på begrensende faktorer så lenge vi befinner oss her. Det er paradoksalt nok en konsentrasjonsleir hele skitten med kun en utgang for den som hvirkelig mener alvor med frihet.
Rev 3 : 12 “Him that overcometh will I make a pillar in the temple of my God, and he shall go no more out” :-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Her er en fin video om frihet, hjernevask og hvordan bli kvitt illusjonen om at vi ikke har makt:

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Noen påstår at “Illuminatus” er en gjeng med rikfolk, kamuflert bak symbolikk, og mystikk. Andre påstår at “Iluminatus” er “noe” mer omfattende. At vi har å gjøre med krefter som bevisst forsøker å utrydde en hver form for “god” religion.
Og hvorfor det, tør spørre? Ligger det uante krefter, i “gode” religioner?

Viljestyrke? Ærlighet? Selvinnsikt? Mot? Klarsyn? Godhet?

Ligger det også uante krefter, i å villede mennesker, til å tro på New- Age (Lucifer)?

Hvorfor er “The thrive movement” blitt påkostet, og lansert?
“Thrive”: Trives. Skal man trives, under Illuminatus verdensherredømme?

Gjentar lenken:
“THRIVE” MOVIE: DON’T FALL FOR IT!
http://www.helpfreetheearth.com/news461_thrive.html

Hvilke religioner er minst populære i dag? Å tro på Jesus Kristus?
Hvorfor det? Har Illuminatus hittil lykkes, med å knuse “Jesus” bevissthet hos mennesker?

Stanley Jones, a missionary met with Ghandi, and he asked him:

“Mr. Gandhi, though you quote the words of Christ often, why is that you appear to so adamantly reject becoming his follower?”

Gandhi replied:

“Oh, I don’t reject Christ. I love Christ. It’s just that so many of you Christians are so unlike Christ”.

Gandhi’s advice to Christians through E. Stanley Jones

Menn som Ghandi, er farlige for Illuminatus.
Illuminatus, denne skjøgen, som forpester Moder Jord. Vi får nå se, om dette misfosteret vil lykkes.

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Falcon: Du har nok rett i forhold til hva Illuminatus har holdt på med. Og i Bibelen står det helt klart advarsler mot å la seg lure av “liksom- religioner”.
Kristendom er blitt rakket ned på, siden tidenes morgen. Spesielt av Illuminatus. Og hvorfor det, liksom? Eh? Illuminatus og hele suppekallotten *hater* Jesus Kristus:

Og de har laget utallige anti- Gud propaganda filmer, med et hav av banneord, som antakelig setter seg fast i verdens underbevissthet. Slik som i denne masonic filmen fra Hollywood.

Ved å kikke på “thrive the movie”, kan vi se fantastiske animasjoner om hvordan jordas “frekvensnivå” på magisk vis, vil høynes til fantastiske dimensjoner, og at menneskeheten høynes opp til det store. Det er jo rene magien det snakkes om. Omgitt av galaksen, sitter de to programledere og forteller som en sannhet, at fantastiske ting er i ferd med å skje. Akkompagnert av himmelbåren musikk (som likner mistenkelig på new- age)

Kremt. La oss ta en tur ut, og kikke oss rundt. Det holder med å ta seg en tur inn til Oslo. Det vi visuelt kan se der, stemmer ikke overens med magien vi ser i “the trive”. Eller? Så kan vi observere nyhetsbildet. Er vel ikke stort annet enn krig, propaganda, løgn og korrupsjon vi kan lese om? Fortsatt? Og muligvis en aldri så liten krig med Iran?

La oss gå på hjemmesiden til The Thrive Store:
https://www.thrivemovement.com/store

Jeg aner både dollartegn og new- age. Her kan man kjøpe CD`er, DVD`er, Blu- ray discs, kaffekopper, klistremerker, caps, T- skjorter, osv. osv. Med en T- skorte med inngravert skrift: “Våkne opp”. Hvordan i all verden skal dette hjelpe noe som helst, til at andre “våkner opp”? De må da ha noe informasjon, om hva de skal våkne opp til? Ellers er de jo våkne? De har bare ikke forstått “matrisen” ennå. Og det tar tid å sette seg inn i.

Men blodhunder med kraftig luktesans kan jo ta feil. Nå og da.
Kan jo hende at Thrive- movement *ikke* er en del av matrisen.

Hva med denne bloggen: The Next Conspiracy Movie: The Trailer For Thrive, Debunked
http://muertos.blog.com/2011/11/12/the-next-conspiracy-movie-the-trailer-for-thrive-debunked/

Denne tiden handler om å ta de riktige valg. Hva skal vi tro på, og hvordan skal vi forberede oss. Det er faktisk opp til hver og èn, å tro på det de vil. Det står det faktisk noe om, også i Bibelen. Men i Bibelen er det stusselig med illustrasjoner og flotte animasjoner. Bare tekst. Massevis av tekst som må tolkes og reflekteres over. Kritisk må man også være, hvis man skal få noe ut av Bibelen.

Be aware of prophets seeking profits!

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Quote: “To replace Christianity, the Illuminati introduced the New Age Movement: spiritual doctrines that do not require the individual to follow the Moral Law”

Source: The Beatles — Illuminati Mind Controllers http://www.henrymakow.com/beatles_were_mind_control.html , henrymakow.com – Exposing Feminism and The New World Order http://henrymakow.com/

Google { thrive new age https://www.google.no/#hl=no&q=thrive+new+age }
.
«Eye Witness to Murder – Bohemian Grove Americas Satanic HellFire Club – Anthony J Hilder» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/bohemian-grove-hemningsl%C3%B8s-herreklubb-i-skogen/comment-page-8/#comment-88750

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Hvem tror du fant opp kristendommen og av hvilke grunner, Falcon? Moralske nedskrevne lover burde være unødvendig, de burde erkjennes innenfra, men da menneskene ble brutalt kristnet og skilt fra naturen, var det nødvendig med litt kontroll utenfra. De tolv bud var en nødvendighet for jødene som var utsatt for demonisering i 40 år i ørkenen, og Jesus kom for å redde dem, han kom ikke for å lage kristendom.
Ellers er jeg helt enig i at mye av det man kaller “new age”, er laget for å hindre oss i å utvikle oss. Faktisk er jeg i det siste blitt ganske skremt ifb med å slippe all kontroll, for jeg vet jo ikke om det er Gud eller djevel som tar over.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Du kan selv bedømme hvem som har tatt over og om hvor mye det hjelper med new age vibrasjoner og lys fra Icke, Tsarion, Maxwell, Zeitgeist movement og samme fra enkelte skribenter her og kommentatorer som deg selv, Syria: Assad’s Army kills children in Homs 2/5/2012 + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1386&start=76#M8114 + extra, direct reference

.
«Eye Witness to Murder – Bohemian Grove Americas Satanic HellFire Club – Anthony J Hilder» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/bohemian-grove-hemningsl%C3%B8s-herreklubb-i-skogen/comment-page-8/#comment-88750

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Har sett filmen.
Fin grafikk og pene mennesker, men svært lite overbevisende innhold.
‘Fri energi’ er åpenbart et nytt fancy navn på ‘perpetum mobile’.

Hvis en slik mulighet skulle finnes, hvorfor har ikke land som Kina og Nord Korea tatt den i bruk. Begge disse landene har utviklet atomvåpen, så kompetanse finnes der. Det er også meget lett å finne opskrifter på maskiner som produserer fri energi på nettet.

Forklaringen på at ingen bruker dem er enkel: Ingen av dem virker.

-bjornt

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
12 år siden

Hele filmen er nå lagt ut gratis av produsentene. Artikkelen er oppdatert med ny url som også støtter HD-kvalitet:

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Til alle som fortsatt ikke har sett filmen Thrive! så er det mulig den 5 April, da blir filmen gratis online.

Ja, mange har kritisert filmen, jeg er ikke helt enig, jeg mener den er en god start på folks vei til å bli opplyst.
Kritikken mot filmer mener jeg ikke er viktig, de har laget en film som folk flest vil vil seg uten å slå av fordi den går for langt. Slik må det være og derfor mener jeg filmen er basis informasjon for “nybegynnere”. Den eneste kritiske røst fra meg er Foster’s tilløp til å løse problemene med de samme metoder og i samme system som har skapt dem. Det går som gjent ikke og det må tenkes MYE mer nytt enn i filmen. Men en god start er det :)

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Torrent ~ Thrive http://isohunt.com/torrents.php?ext=&op=and&ihq=thrive * Rightclick and open search page

FRIMANN
FRIMANN
Abonnent
12 år siden

Filmen er ikke gratis, er nok derfor den fjernes. den kan leies for 5$ i 72 timer eller noe.

Noe jeg finner rart i en slik tankegang om et ønske å spre ett budskap.

Hvordan er filmen sammenlignet med ZEITGEIST: MOVING FORWARD 2011

Likte den filmen, selv om “løsningen” som er fremstilt der er noe skremmende og åpen for missbruk.

mimmi
mimmi
Abonnent
12 år siden

det illuminati øyet er inne på thrive siden også altså :P hehe

mimmi
mimmi
Abonnent
12 år siden

hvorfor er filmen fjernet av brukeren ? jeg som hadde gledet meg til å se denne :/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

NWO – Goldschmied Fabian – “Warum überall Geld fehlt!” od. “Was ist Geld?”, Deutsch

NWO: World Government – An interview with Prof. Dr. Hans Jürgen Bocker, German

The NWO’s Federal Reserve Bank Explained

‘You killed our future’: Man throws himself from balcony in Romanian parliament

David Icke on Lisbon Treaty http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=276#M4704

Aaron Russo on The Federal Reserve & How to Shut it Down http://www.youtube.com/watch?v=VAYGWp8V9II&feature=share

Biometric ID And The Coming Cashless Society http://www.youtube.com/watch?v=p_J0ktN2GHM&feature=youtu.be

Indians signing life away for biometric ID cards (22Dec11) http://www.youtube.com/watch?v=51Num5h7itk&feature=share

Your iPhone Was Built, In Part, By 13 Year-Olds Working 16 Hours A Day For 70 Cents An Hour http://www.businessinsider.com/apple-child-labor-2012-1

Rothschild-owned Central Banks in ALL BUT THREE countries http://www.youtube.com/watch?v=4BA2XgvDKp0&feature=share

Aaron Russo’s Last Message To Humanity http://www.youtube.com/watch?v=8f85mSQKq6w&feature=share

Fed Up with the Federal Reserve! Listen to experts Jim Rogers, Peter Schiff! End the FED!

.
Paul Rodgers Seagull http://www.youtube.com/watch?v=DSojlX5kSQQ&feature=share

Layla-Eric Clapton,Jeff Beck and Jimmy Page (New York City ARMS Concert 12/8/83) http://www.youtube.com/watch?v=0aPpsflFfCU

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

Det har vært sagt at oppstigningsprosessen tross alt er ganske personlig og at alle kan ikke gå inn i dette (renselsesprosessen) samtidig fordi det hadde skapt en voldsom ubalanse på jorden. Jeg synes filmen gir en flott introdusering til nybegynnere og vet om utallige mennesker filmen hadde vært den reneste science fiction for og som ennå ikke skjønner hva det dreier seg om. Jeg tror ikke dette året er “siste frist” for disse, og jeg tror også at de kommer raskere gjennom renselsesprosessen, når de først begynner, enn oss som har vært i “gamet” et stund. De fleste er tross alt ikke onde mennesker som manipulerer andre bevisst. Jeg tror reglene er annerledes for dem.

Aeresord
Abonnent
12 år siden

“Thrive”? Subliminalt hån mot de som ikke har like mye penger som produsenten av filmen? Fint å se alle kritiske, og opplysende kommentarene her inne. Dette er ikke snakk om jantelov eller perspektiver basert på frykt, det er snakk om sannhet, og når filmen ikke presenterer den fulle sannhet om hvorfor vi er der vi er i dag, og når den ikke presenterer løsninger som vil fungere i samfunnet vårt, ja, så burde vi ikke legge så mye energi i den.

Vi må alle før eller senere ta et oppgjør med oss selv for å slutte å gå ned blindgater som ytterligere støtter de som vil manipulere oss. Illusjonene er mange, og det er opp til oss selv om vi vil leve i dem eller om vi vil ta det skumle valget å tenke selv, og være fri til dovre faller eller hvitfrakkene står på døren.

Året er 2012, og på samme måte som solen skinner mellom kjemikalie- flysporene så vil sannheten avdekkes blant alle løgnene.

Politisk korrekthet og hykleri eller Lys og kjærlighet? Valget er ditt.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Aeresord
12 år siden

Jeg er enig i det du sier, men mener likevel filmen har litt nytte for de som ikke har fått opp øynene enda i det hele tatt.
Problemet med dem er at de ville slått av umiddelbart om sannheten hadde blitt lagt ut mere enn dette

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Aeresord
12 år siden

Trive filmen er en fantastisk bra film for dem som ønsker å vite hva som skjer i verden :)

For oss som har vist det en tid er den ikke noe WOW men den samler mye av det vi allerede vet til en film, det er en film en godt kan brenne ut og gi videre til sovende familiemedlemmer og venner

Noe klager over at den gir ikke noe håp, håpet ligger jo i å fortelle mange nok folk hva som skjer så vi får en mulighet til stoppe galskapen før det er for sent

For meg så virker det nesten som om at noen blir litt snurt for at ikke filmen juger litt på slutten og sier at det kommer en trillion lysskip og frakter oss til en kjærligehetsplanet på super frekvenser

Hva er visten med å bruke tid på å forsøke å skape en bedre verden når noen tror at alt og alle er dobbeltagenter med onde planer ?

« Forrige artikkel

Vrangforestillingen som tar livet av oss

Neste artikkel »

Domstol administrasjonen gir Breivik skylden for ”bortkomne” dommerforsikringer

90
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x