/

Armin utfordrer helse-ortodoksien

6.8K visninger
2 minutter lesetid
183

“Det var den selverklærte «konspirasjonsforskeren» Armin Bahrami som avbrøt NRKs direktesending i kreftdebatten. Han angrer ikke på stuntet”, sier VG. “Amok i NRK-debatt” og ‘avbrutt på direkten‘, lyder andre overskrifter.

Hvorfor synest ikke mainstream media det er fint med en som bryter den rådende kulturelle ortodoksien?

Hvorfor sier alle deltagerne de plukker ut til debatter nesten det samme med små variasjoner, mens de store variasjoner uteblir? Hvem er det som bestemmer hvem som får lov å uttale seg i media eller ikke?

Det synest å være styrt av en slags indre selvindusert og/eller journalistskolens programmerte selvsensur. Vi får vel for fremtiden bare lite på lekmanns journalismen, som her på Nyhetsspeilet og andre lignende nyhetsformidlere – med en vri. Den monotone kaklingen i mainstream har hypnotiske egenskaper, som Freud’s nevø Edward Bernays beskriver i boken ‘Propaganda’, de har lært og vet å benytte seg av.


Den bevisste og intelligente manipulasjonen av massenes vaner og meninger er et viktig element i et demokratisk samfunn. De som manipulerer denne skjulte mekanismen i samfunnet, utgjør en usynlig regjering, som er landets virkelige regjerende makt.

– Edward Bernays

Her er ‘urokråkens’ egen skildring av begivenhetene:

Fordi det er media som bestemmer ortodoksien og diskursen i ethvert samfunn. De kan innsette regjeringer, – og avsette regjeringer, som de kan løfte opp eller ta ut enkeltpersoner de liker eller misliker (som er imot deres agenda), eller rett og slett bare for å vise sin makt, så andre skal danse etter deres pipe. Som de kan beleilig velge å tie hvor dissidenter til den rådende ortodoksien blir tatt ut.

På ethvert gitt tidspunkt finnes det en ortodoksi, et sett av ideer som man antar at alle rettenkende mennesker aksepterer uten å stille spørsmål.

Det er ikke direkte forbudt å si dette eller hint, men det er ikke noe man gjør.

Alle som utfordrer den herskende ortodoksi, oppdager at de bringes til taushet med forbausende effektivitet. En mening som går på tvers av det som er moderne, får nesten aldri en fair behandling, verken i den populære presse eller i de intellektuelle tidsskrifter.

Kilde/Forfatter: George Orwell

Ta ikke mitt ord for dette alene, men hør gjerne på en erfaren mediemann, som ikke før han gikk over i pensjonistenes rekker kunne avsløre (om han hadde gjort det før, hadde han fort funnet seg arbeidsløs):

«Der finnes ikke noe sånt som en fri presse. Dere vet det og jeg vet det… Det er journalistens oppgave å hindre sannheten å komme frem; å lyve; å fordreie, å bakvaske; å knele for mammons føtter, og selge sitt land og sine landsmenn, for sitt daglige brød. Vi er verktøy og tjenere for rike mennesker bak scenen. Vi er sprellemenn. De drar i strengene, og vi danser. Våre talent, våre muligheter og våre liv er alt andre menns eiendom. Vi er intellektuelt prostituerte.»
John Swinton, tidligere redaktør av The New York Times, i sin avskjedstale.

Den hypnotiske trolldommen ble brutt i dette NRK-programmet.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

183 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Bare legg merke til Klimaløgneren i Dagbladet,det innlegget der Rajendra Pachauri har tatt fra et Klatremagasin av snesmelting av fjellis og lagt inn IPCC sine hehe..notater..og debatt innleggene og fraværet av frekke,repvik og kompani når Mainstream media går i mot Klimabløffen, til og med!! Ojoj en liten endring..Skepsis.no kommer ikke akkurat til å drukne i skepsistemaer lengre..hehe..Blir fint lite og debunke:)

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Go get ’em Armin!! :)
Jaja… Det er slik man må regne med å bli behandlet i disse tider, når en ”voldelig” yttring som ikke skule vert teleFISert, alikevel plumper ut.
”The Revolution will not be televised”

Jeg kan ikke annet enn å bli forfjamset (selv om jeg ikke burde ha blitt det) over hvordan denne saken har blitt fremstillt i media, og hva enkelte paneldeltakere har liret fra seg.
De er så livredde for å miste grepet på folket nå, at pissestråla står vinkelrett ut igjennom stoffet dressbuksene på dem. Helt febrilske!

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Du har jo satt Nyhetsspeilet på kartet,og det er jo bra,men skal mafiaene slås ned tror jeg det er smartest å gjøre det fra innsiden.Det er jo det de selv gjør mot borgerne.Det må rekrutteres innsidere som er villige til å stå i jobben for en god sak,i stedet for å slutte fordi de har fått nok av gjennomkorrupte instanser og finansinstituasjoner.
En bombe fra innsiden virker bestandig bedre enn å kaste småstein på ruta!,+ at blir du stemplet som oppvigler og bråkmaker,så vil du ikke beholde den injurierende kraften som sårt trengs ut til folket.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Enig i det der. Jeg tror det blir umulig å bryte systemet med bare ”oppviggleri”, siden den selvskrevne retten til slikt kan ”fjernes” av systemet.
Vi trenger begge deler. Noen/mange som jobber på innsiden, og noen/mange som angasjerer folket med litt ”usiviliserte rampestreker”.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Her er flere som tok en Armin’en og brøt trolldommen! Nydelig!

http://www.dagbladet.no/2010/02/02/nyheter/natur_og_ungdom/innenriks/aksjon/10218574/

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Du er ikke pliktig til å vise legitimasjon,men politiet har i svært mange tilfeller åpning i lovverket som tilsier at de kan forlange å få se førerkort.Også i tilfeller som ikke direkte involverer kjøring og bil.Da kommer det nærmest ut på ett hva du er pliktig til å oppgi eller ikke,i alle tilfelle for de som har førerkort,og flaks for de som sykler eller bare går.

jodda
jodda
Anonym
14 år siden

En generell kommentar til artikkelen; Sitatet fra John Swinton er direkte feil, og Swinton var aldri redaktør i NYT.
Mer om det kan finnes på http://www.rense.com/general20/yes.htm (Og jeg regner med at rense.com er en kilde som “passer” nyhetsspeilet…)

soul power
soul power
Anonym
14 år siden

ps! ser poenget ditt også Avregistrert men er så irriterende å lese svada og tull i hver artikkel.

soul power
soul power
Anonym
14 år siden

ja andre nettsteder kan jo utestenge deg hvis du lager kvalme i en debatt, så hvorfor ikke på nyhetsspeilet også?

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Avregistrert: Jeg er stort sett enig med deg der. Nyhetsspeilet har en stor takhøyde og slik må det være, men noen ganger er det nokkkk!!!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Mina
14 år siden

Det er energisug, og tidskrevende å debattere usa-kligheter, fremfor nye fremgangsmåter, utvikling av ideer, spre positivitet, og bidra med argumentasjoner, beviser og dokumentasjon for å gi artiklen dybde og tyngde.

Et sted går grensen, det gjelder alle forum. Siste jeg vil er at våre forfattere og bidragsytere skal få trenge å høre her er at de må legges inn på psykriatrisk avdeling for at deres meninger ikke støtter opp til den kollektive masseindoktrinerte bevistheten.

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Det var Wastri.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
14 år siden

Jeg syns ikke utestengelse er veien å gå. Jeg ser hva debunkerene gjør,de fyller på med usakligheter kanskje også med flere brukerkontoer pr debunker. De vil kvele nyhetsspeilet ved å la det virke som om leserne er imot det som blir sagt..slik at nye lesere ikke klarer å våkne fra sin tilstand,begynner man å utestenge er ikke nyhetsspeilet noe annerledes enn andre medier,men sannheten er at nyhetsspeilet er en trussel mot eliten og deres agenda.

Kort fortalt: IKKE ødelegg nyhetsspeilet ved bruk av utestengelse. Det er nemlig en felle..tenk hva nye lesere tenker. Det er ikke stort å gjøre med gamle leseres tankegang,men forandres nyhetsspeilet pga debunkere ved bruk av utestengelse er jobben deres gjort. Deres jobb er å endre konseptet og hindre NYE lesere i å skjønne tingenes tilstand. De er ikke her for å erte dere gamle lesere og skribenter,men lure dere.

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Slutter meg til den Vandalf! Begriper heller ikke at noen gidder å bruke så mye tid på usakligheter?
Har fulgt med en stund, når noen har hold på slik et par dager med div.personangrep så er det vel på tide å gjøre alvor av advarselen om utestengelse?
En av de siste kommentaren på artikkelen til Monica som hentyder at hun trenger psykiatrisk hjelp burde være nok!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Mina
14 år siden

Vi trenger en rapporter knapp. Hvem bruker var dette?

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Mina
14 år siden

Men å lete opp informasjon på nett, om den man diskutere med her, og bruke dette i diskusjonen…dette er altså greit i deres øyne?

Rekke opp hånden den som ser dobbelt moralen her :-)

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Mina
14 år siden

De avkler seg selv altfor fint med slike uttalelser. De blir lettere å lettere å håndtere med litt trening. Så lenge vi andre klarer å være saklig, nøktern og tydelig synliggjør kan debunkerne bare “skite i eget reir” i full offentlighet.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
14 år siden

Helt klart det beste innspillet Lars! Debunker eller ikke, folk som er ute etter bråk avkler seg selv ganske raskt, enten det er her på siden eller på ute på gata. Slik jeg ser det er beste å enten ignorere eller være saklig, nøktern og tørr som et gammalt knekkebrød. Ikke at jeg selv er alltid like flink til det, men jeg prøver. Som du sier så handler det om trening. Se på politikere, de er eksperter på det der. Har registrert at det setter flere brukere på ns ut av spill, jvnfr. kommentarer som “han virker programmert”, “er dette en biorobot”, “hjernevasket”, “her har vi en reptilhybrid” osv….
Ellers smaker forslaget til realdemokratiet om å snoke i IP-adresser skikkelig hårete, hvor hensikten helliger midlene. Hva skal iallefall slike opplysninger brukes til? Utpressing? Hjemmebesøk? Offentlig uthenging?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Hei hippokraten!

Hår i suppen er noe herk.
Nå var ikke det med Linux hackere så bokstavelig ment som det var skrevet.
Bare en liten finte for å se reaksjonen.

Datalagringsdirektivet derimot og det som der skal journalføres om oss alle, lurer jeg på hvem som har og kan egne seg tilgang til?
Den digitale verden er ikke helt safe nei.

Tenker med skrekk og gru på digital avstemming ved Stortingsvalg.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Lars-Roger Moe
14 år siden

De opererer under multiple nicknames og driter i om de driter seg ut i offentligheten. Nå syns jeg det forslaget om null anonymitet på nettet skulle vært innført, da ville vi sett en saklig debatt fra alle kanter.

lurer1
lurer1
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Det finnes mange gode grunner til at anonymitet er ønskelig i nettdebatter. Når man har et alternativt verdenssyn så burde man være den første til å anerkjenne dette. På ene siden er man motstander av datalagringsdirektivet, men anonymitet i diskusjoner skal ikke være mulig. Slike forslag synes jeg vi skal la politiet stå for så kan folket få kjempe mot det. Ellers kan du jo lese deg opp på hvordan forholdene er for bloggere i Kina, hvor anonymitet på nett ikke tillates av myndighetene. Noen ganger er man tjent med å se litt videre enn 50 meter i radius rundt seg selv.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
14 år siden

Armin, så la dem drite i om de driter seg ut da…bare ignorer det. I bunn og grunn handler dette handler om selvkontroll på begge sider.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  hippokraten
14 år siden

Nei, det handler om enkelte som bevist er ute etter å lage kvalme. Når du står med fult navn, er d kansje ikke like lett å gjemme seg bak en dataskjerm og skrive hvor mye dritt du måtte ønske.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
14 år siden

Meget bra at noen tør å gjøre slike stunt og Armin gjør en bra jobb både stoltenberg-stuntet og nrk debatt-stuntet. Men jeg legger merke til at du Armin,hever din stemme etter de som snur ryggen til og går. Det er uheldig. Det er også uheldig å heve stemmeleiet når politi kommer og vgs fotograf prøver å ta bilder. Rolig og bra opptreden inne i studio,selv om de tar tak i deg,men utenfor studio ville du vært mere tjent i din sak om du like rolig argumenterte mot politiet din rett til fritt å kunne nekte å oppgi personalia. Jeg ser at du fikk overtaket på politiet med engang du fortalte at du var på jobb og argumenterte dine rettigheter,”gærningen” politiet var forberedt på var plutselig “oppegående med innflytelse” og slik kan du kontrollere deres handlemønster deretter. Argumentasjonene dine er sterke nok,slik at du ikke trenger å heve stemmeleiet selv om det føles vanskelig der og da må du huske at tusenvis av lesere er enig med deg. Om du skulle blitt avbildet med politiet,noe du må regne med vil skje,kan du ikke gjøre annet enn å være rolig,prate behersket og argumentere saklig. Da får de aldri taket på deg og ett eventuelt propagandisk medieoppslag ville være starten på noe positivt. Media forstår enda ikke hvor farlig du er for dem,for når de skjønner det,slutter de å skrive om deg overhodet.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Avregistrert
14 år siden

Wise words indeed Brother.

Jeg klarte faktisk å slippe unna legimitasjonsplikten. En rolig og behersket mann med menneskerettighetserklæringen som legitimering av min eksistens var nok for politiet å forstå at jeg er ingen bråkemann. Det at jeg hevet min stemme ovenfor Stein, proffessoren i medesin var pga av hans feighet for å slippe unna noen spørsmål fra en mann som overhodet ikke ødela noe som helst der inne men faktisk kom med et saklig fornutig innlegg i debatten, jeg sa min mening, før jeg dro, og hvis han mener den lille seansen ødela hele debatten så er jeg stolt av hva jeg gjorde. Du må se hele debatten, for spør du meg så hadde de showet i boks før jeg kom og brøt trolldommen forran en hel Tv nasjon.

Bare det at Norge hørte “Cellegift dreper de friske cellene” “aprikoskjerner fjerner kreften” og “Vitamin B-17” og “tollvesenet beslaglegger” Var et kryptert budskap til alle som satt å så på, kreften kan kureres, noe som kom i etterkant av Espens rørende historie om svulsten som halverte seg etter han sluttet med cellegift, så det var ganske bra timet spør du meg.

Jeg ble provosert av VG fotografen, desverre så mistet jeg besinnelsen og når jeg ser tilbake på det nå så er det bare komisk. Møter jeg han på byen kommer jeg til å spandere en øl på han. Problemet er ikke å bli avbildet i avisen, men problemet er hva de skriver om mannen som ble avbildet i avisen. Jeg har flere ganger fått bekreftet dette, både fra 8januar opprøret hvor VG tok bilde av meg med avrevet bukse og sa “det måtte hard medfart til for å få kontroll på denne mannen” men de nevnte ikke at jeg holdt bare en megafon, og politiet slapp en hund løs på meg, også enda en nazi sjefer.

Og denne gangen så skrev de noe jeg ikke sa utenfor litteraturhuset, de skrev ut av ren fantasi det som stod i morgenavisen.

De ringte meg etter de hadde publisert den rundt klokken 9 på morningen og ville ha et telefonintervju. Så ga jeg dem et pent bilde av meg selv som ble trykket på forsiden. Jeg sa også på forhånd til intervjueren at jeg ikke ville ha bilde, derfor reagerte jeg og ble hissig når han hele tiden forsøkte å snikfotografere meg.

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/kreft-er-kurert/

her skriver Nyhetsspeilet om at kreft er kurert, men verken B-17 eller Aprikoskjerner nevnes i denne artikkelen. Vil dette si at det finnes flere kurer for kreft? Hvorfor nevner du ikke dette i innelgget ditt? Vet også at det finnes en utall andre kurer for kreft, som skrives om på nett. Hvorfor blir ikke disse kommentert her inne?

Eksempler henter fra et annet forum :
Hvorfor ikke forsøke å be til avdøde australske nonnen Søster Mary MacKillop, som har vist seg å være effektivt for å kurere kreft.

Sitat
GRANDMOTHER Kathleen Evans believes she is only alive today thanks to a miracle by a nun who is about to become Australia’s first saint.

http://tinyurl.com/yc7lkso
Eller hva med Budwigdietten bestående av linfrøolje? Den burde da virke, se bare her: http://tinyurl.com/y8og5qy
Hvis den mot alle solmerker ikke skulle virke er det jo bare å forsøke Hulda Clarks zapper? Selv om hun selv døde av kreft betyr jo ikke det at det ikke kan virke for andre:
Sitat
Dr. Clark found cancer is — not surprisingly — a complex mechanism, involving factors from environmental toxins to toxins produced in the human body by certain pathogens to parasites, fungi and bacteria. But unlike other research she does not enumerate dozens of “possible contributors”, but names the exact factors that can be found in EVERY case of cancer, in EVERY tumor.

http://tinyurl.com/lb8xsp
Men vi trenger jo ikke stoppe der, gjør vi vel? Kvantemedisin har jo vært i vinden en stund, og jammen kurerer den ikke kreft også:
Sitat
SCIO har også presentert sannhetsvitner som mener kvantemedisinen hjalp dem å bli frisk av kreft

http://tinyurl.com/yajna5d
Er ikke kvantemedisin din greie sier du? Da kan du jo bare prøve en skje hai-olje istedet, tro det eller ei, men det kurerer faktisk kreft det også: http://tinyurl.com/yd89peb
Den som ikke vil ha i seg så mange virkestoffer kan jo prøve å forsøke noe uten. Da er jo et homeopatisk middel perfekt: http://tinyurl.com/yc5nbhc
Andre behandlinger uten bivirkninger er jo rett og slett å overgi seg til en av våre himmelske fedre, og vi kan jo starte med vår alles kjære Allah: http://tinyurl.com/ydh3l4m , hvis han skulle misslykkes kan vi jo tilbe et annet himmelvesen, Xenu: http://tinyurl.com/ycawgnj
En annen kjent skikkelse er på bjerget er jo Dr. Hamer, med en 92% helbredelsesstatistikk burde jo valget være enkelt: http://tinyurl.com/pn4zyd . Hvis Norge blir litt kjedelig og man er litt mer eventyrlysten kan man jo ta turen til India å besøke Hawilien Cancer Medicine Research Agency og la seg behandle av de helbredende bønnene: http://tinyurl.com/y86xyr6
Kaffe er jo populært, men hvorfor drikke den når man kan innta den andre steder og samtidig kurere kreft? http://tinyurl.com/y95cn9m , eller så kan man gå til kiropraktoren, ikke bare knekker han opp ryggen, men jaggu blir du ikke kvitt den kreften som har plaget deg i det siste også: http://tinyurl.com/ydovuwe . Nei, alt dette her blir litt for avansert for meg. Kan det ikke bare finnes noe enkelt? Men, vent! Hva kan vel være enklere enn vann? http://www.watercure2.org/ . Nei, det ble nesten litt for enkelt, jeg tror jeg heller sverger til en hel diett av krefthelbredende matvarer, f.eks Dr. Kellys diett: http://tinyurl.com/ybv5p8x . Et annet alternativ kan jo være planten som hjelper mot alt, enten det er solbrenthet, eksem eller kreft: http://tinyurl.com/dmwudj , hvis ikke aloe vera hjelper, nei, da vet ikke jeg! Da må det isåfall være løvetann: http://tinyurl.com/yc8hmwl

Skal folk som kommer hit for informasjon ha noe som helst sjangs for å finne ut noe, så må dere jo skrive litt om de forskjellige kurene..ikke bare ha forskjellige artikkler, med forskjelle løsninger. Det blir jo bare forvirrene…

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Wastri
14 år siden

Vi har besøk fra skepsis.no debunker gjengen. Asbjørn Dyrendhal og hans statsfinansierte gjeng med akademikere, mastergradsstudenter og lydige skole-elever blir brukt som slaver for Disinfo-nettverket i Norge, til å skrive oppgaver om Nyhetsspeilet, og grave etter noe de kan ta oss for.

Denne kommentaren er klippet og limt fra Skepsis.no

http://skepsis.no/forum/index.php/topic,459.30.html

Det er en stor gruppe millitante kvakksalver slaktere som de liker å kalle seg på Skepsis forumet som sitter hele dagen lang og elsker å hate på nyhetsspeilet og hver bidige aktivitet vi gjør blir et samtale emne der inne.

Denne gjengen har dedikert sin tid på å sverte Nyhetsspeilet som den siste frie nyhetssaktør i Norge.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Wastri
14 år siden

Det er komisk med denne skepsis.no gjengen at de anklager speilets lesere for å være vanskelige å diskutere med fordi det blir som å diskutere med religiøse, som feks Wastri bemerket til meg i går.

Snakk om å pisse i eget reir. De er jo vitterlig religiøst opptatt av å diskutere konspirasjonsteoretikere på sin skepsisside, og som om ikke det er nok må de på liv og død inn her også, ikke for å diskutere sak, men oss, de religiøse tullingene, og på den måten flyttes fokus bort fra sak og handler i stedet om metode.

Ja ja, man velger selv hva man vil fylle sin (fri)tid med, og slik jeg ser får man vel egentlig ta det som et kompliment at de vier så mye av sine liv til dette…

Det hadde imidlertid vært mer fruktbart om de fokuserte mer på sak og mindre på person.

Kanskje vi skulle flyttet metodediskusjonen til det akademisk høyverdige skepsisforumet, så kan vi krangle der og heller fokusere på sak her?

jodda
jodda
Anonym
Svar til  Wastri
14 år siden

Armin; Hvorfor tar du aldri tak i argumentene som blir presentert, istedet for å angripe hvem som kommer med de?
Mener du argumentene Wastri presenterer er ugyldige? Hvorfor?

Om argumentet originalt ble framsatt på skepsis.no gjør da ingen forskjell. I motsetning til nyhetsspeilet.no har skepsis.no en åpen og usensurert debatt, og du har jo selv deltatt i den debatten.

Øyvind Repvik

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Wastri
14 år siden

Øyvind, Wastri og resten av menigheten;;

Hvorfor gidder dere å kaste bort tiden deres på dette tullet her?

Er det så forbannet viktig for dere å være tankepoliti at dere skal oppta så mye plass her inne?

Jeg tror selvsagt ikke at dere utfører noe bevisst desinfoarbeid her inne, men jeg undres over denne vanvittige trangen dere har til å skulle korrigere meningsinnhold som avviker fra deres eget verdenssyn. Kanskje dere besitter et konkurranseinstinkt som dere ikke klarer å få utløp for på annet vis da det synes som om målet er å vinne diskusjoner, fremfor å utveksle meninger/informasjon.

Tips: meld dere inn i et idrettslag og ta konkurransen til en annen arena…

Hobbykverulanter er dere, hverken mer eller mindre…

Eller religiøse fanatikere om man vil.

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Wastri
14 år siden

Vandalf sier : Hvorfor gidder dere å kaste bort tiden deres på dette tullet her?

Jo..fordi det er utfattelig morsomt å påpeke åpenbare brister i mange av innleggene her…

Når jeg i går påsto at det var som å diskutere med relgiøse her inne, så var du gfrempå og mente dette var tull. Ser du nå bruker samme arrgument tilbake…Du skal få et lite tips tilbake : Tenk gjennom hva du har skrevet tidligere ;-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Wastri
14 år siden

Wastri;

Min passiar med deg er ved veis ende, men jeg finner grunn til å kommentere følgende utsagn på mitt spørsmål om hvorfor du med flere gidder å bruke så mye tid på å kverulere;

“Jo..fordi det er utfattelig morsomt å påpeke åpenbare brister i mange av innleggene her…”

Jeg synes denne setningen fint oppsummerer din intensjon, og jeg synes synd på en person som ikke har mer fornuftige ting å ta seg til enn å skulle spamme et forum med dårlig tilslørte spydigheter for å ha det morsomt.

Min kommentar vedrørende det religiøse aspektet med din nyfunne hobby var tilsiktet og gjennomtenkt, Wastri.

Dere er så motivert for “påpeke åpenbare brister” som du kaller det at det får nærmest religiøse overtoner ved seg. Eller manisk om du vil. Kan faktisk se ut som om enkelte av dere lider av tvangshandlinger…

“oi, oi, oi der kom det en kommentar jeg ikke likte, da MÅ jeg kverulere”

Pubertalt, gutter…

lurer1
lurer1
Abonnent
Svar til  Wastri
14 år siden

Sitat: “Vi har besøk fra skepsis.no debunker gjengen. Asbjørn Dyrendhal og hans statsfinansierte gjeng med akademikere, mastergradsstudenter og lydige skole-elever blir brukt som slaver for Disinfo-nettverket i Norge, til å skrive oppgaver om Nyhetsspeilet, og grave etter noe de kan ta oss for.”

Hvorfor kan du ikke argumentere istedenfor å drive med personkarakteristikker?

Et vennlig tips kan være å lese følgende fra vår største filosof Arne Næss.
Unngå tendensiøst utenomsnakk
Unngå tendensiøse gjengivelser
Unngå tendensiøs flertydighet
Unngå tendensiøs bruk av stråmenn
Unngå tendensiøse originalfremstillinger
Unngå tendensiøse tilberedelser av innlegg

Disse rådene kan nok begge parter legge seg på minnet.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Tusen takk Armin for din opplysning om hvem som debunker her.
Det er nok samme gjengen som overvåker SOL-debatt, og andre foraer.

Kanskje har vi noen dyktige Linux hackere her på Nyhetsspeilet som kan finne ut hvem disse uglene er?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Tror du ikke trenger å bekymre deg vesle debunker, det er vi konspirasjonsforskere som ønskes innlagt i tvangstrøye.

En ganske hett debatt på skepsis siden dere:

Konspirasjonsteoretikere – Hvor går grensen for innleggelse? « 1 2 3 4 5 » CaptainFrekkeF 71 replies 2496views

http://skepsis.no/forum/index.php/topic,27.0.html

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Bare hyggelig Lars. Vi må følge med på de som følger med på oss. Deres jobb er å være skeptisk til alle som er skeptisk til autoritetene og den etablerte vitenskapen som de anser som sin gud. Denne gjengen er en fundemental ateistisk gruppe som ønsker å forby annerledes tanker.

De er så opptatt av å være skeptiske at de glemmer å være skeptisk til seg selv engang i blandt.

Stakkars hjernevaskede barn av systemet

Roboter har mer følelser enn dem.

torkel
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Har brukt Linux siden 95/96 om det teller :-P

Det er nok vanskelig å få en nøyaktig identifikasjon av slike brukere, men man kan kanskje klare å identifisere organisasjon de kommer fra om de kommenterer fra arbeidsplassen. Det finnes registre / databaser med IP adresser knyttet opp mot diverse organisasjoner (fbi, cia, nsa, noen norske etc). Hvor gode de databasene er på slike Norske organisasjoner er jeg usikker på.

Hva med å gjøre om kommentar fremvisningen litt på nyhetsspeilet.no? Hva med å gjøre slik som f.eks http://slashdot.org der kommentarer med dårlig rank får automatisk vist en ingress/subjekt fremfor å vise hele kommentaren. Jeg vil ikke at kommentaren skal sensureres, men hadde vært godt å slippe å lese lite konstruktive kommentarer om igjen og om igjen.

Arcturus
Arcturus
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Om dere ikke klarer det på noen annen måte, kan det muligens hjelpe å kontakte en klarsynt?

De reklamerer jo med så mye.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

God ide Torkel. Kan du sende det forslaget til red@nyhetsspeilet.no?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Etter å ha rasert debatten med usakligheter og personangrep, så ønsker du å fokuserer på sak? Du er mer opptatt av å ha det gøy og diskutere “bakgrunnen”, “oppveksten”, hvorfor tenker vi sånn her, hva er galt med oss, osv..

Sånt har jeg ikke tid til.

Du er tydeligvis ikke “ny” her, men en skepsis debunker som har fulgt med en god stund og dere er stjerneeksempel på hvordan man saboterer en debatt med barnsligheter, og femteklassekunnskapsnivå, “åå så dumt å tro på nwo” og alt annet enn saklig diskusjon relevant til emnet. Jeg hadde tenkt til å be deg lese rundt på siden før du var så rask til å dra konklusjoner, det er en lang vei å gå, gå inn på http://www.nyhetsspeilet.no/author/armin og start med de nederste artikklene så kansje du forstår hva vi snakker om i dag.

Men du vil jo ikke forstå, du vil bare være en låst-skeptiker. :D

Kansje Asbjørn Dyrendhal kan gi deg ekstra gode karakterer på Eksamensoppgaven din etter gårsdagens og dagens lille sabotasjeoppdrag :D

hahaha

lurer1
lurer1
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Hvorfor er alle som stiller kritiske spørsmål automatisk statsfinansierte eller står i ledtog med ‘the man’? Er det umulig at det kan være vanlige mennesker som faktisk er uenig i det du skriver? Hvorfor blir du sår og går automatisk i angrepsposisjon når noen har kritiske bemerkninger?

Jeg leser nyhetsspeilet med glede, noen ganger må jeg innrømme at jeg ler høyt fordi man ikke har hold for det man påstår, man kan heller ikke dokumentere det. Andre ganger kan det være artikler som jeg har stor glede av fordi temaet er interessant og at man har en alternativ forklaring på det som skjer. Verden er ikke så sort/hvitt som du skal ha det til når du kaster kallenavn på alle som er uenige. Jeg synes det er rart at du ikke ser dette selv, men slik reagerer man kanskje etterhvert når man møter mye motbør?

‘Men du vil jo ikke forstå, du vil bare være en låst skeptier’. Har det aldri slått deg at andre kan ha mer kunnskap rundt et tema enn deg? Uansett hvor mange timer du har brukt på å lese deg opp på internett rundt et emne. Kan det ikke være at man også kan ha noe å lære av meningsmotstanderne? Kanskje kan de ha rett i noe og du ha rett i noe? Jeg skal ærlig innrømme at de gangene jeg ler høyest er når redningen av jordkloden nærmest står og faller på om folk bare omvendes og forstår at sannheten står skrevet i en artikkel her inne. Det morsomme er altså denne selvhøytideligheten.

Frederik
Frederik
Abonnent
14 år siden

Takk Armin!

Du lever ut den personen som bor i meg, men som av frykt for mine barn ikke tørr å stikke hodet fram. Tror det er mange som meg.

Jeg støtter deg fullt ut!

psykodemonen
psykodemonen
Abonnent
14 år siden

Jeg har blogget om saken tidligere og gjør det igjen. Lykke til med en alternativ vri på nyhetene. Selv om jeg er skeptiker, så er det helt greit at noen likevel prøver å gi oss et alternativ. For all del, det kan godt være at dere har rett i mye av det dere skriver. Her er min blogg om akkurat denne saken.

http://psykodemonen.blogspot.com/2010/02/overdramatiske-bengt-eidem-del-2-video.html

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
14 år siden

Må bare kommentere det at VG ønsket å ta bilde av Armin sammen med politi.

Det er hevet over en hver tvil at VG ønsket å fremstille Armin som kriminell og feie sakens kjærne under teppe. VG har gjørt slike “falsk flagg repotasjer” før som har medført både personsforfølgelse, drapstrussler, og rettssaker på fabrikert grunnlag.

arifkarim:
Ble armin arrestert under fredsprisutdelingen???
Fordi..?

Det var flere. Batti og noen amerikanske prester ble buret inn.
Så var det 30 Irakere som bodde bla. på Asylfengslet (Trandum utlendingsinternat) på Gardemoen som ble i all hemmelighet fraktet ut av landet rett før Obama skulle lande der.

Må bare tilføye:
De insatte på Trandum har langt dårligere fengslingsforhold enn det som er standard i norske fengsler. I 2006 ble Norge kritisert av Europarådets torturkomitè etter besøk på utlendingsinternatet. Også FNs torturkomitè, Sivilombudsmannen og flere flyktning- og menneskerettighetsorganisasjoner har kritisert fengslingsforholdene.

Forholdene som ble kristisert inkluderer:
-Innelåsing av opp til 8 personer på en celle.
– Bruken av sivile, uskolerte vektere til drifting som fangevoktere.
– Vekking hver halvtime natten gjennom.
– Overvåkning av de insatte ved dusjing og toalettbesøk “på grunn av fare for selvmord”.
– Bruk av isolasjon på celler uten dagslys.
– At fangene bare ble servert frysetørret mat.
– Manglende lovhjemmel i utlendingsloven for internatet.

Norges svar på guantanamo bay.
http://no.wikipedia.org/wiki/Trandum_utlendingsinternat

Monica Waade
Forfatter
Svar til  HAy-RA
14 år siden

Nederst i denne artikkelen kan du lese ( og se video) om hvorfor Armin ble arrestert;
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/obama-bomber-barna/

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

øh..må jeg virkelig Chipin for å donere penger til server..Tar dere i mot sjekk:) Litt humor må man ha.hehe.. Sender spenn inn jeg,håper flere gjør det samme!!!!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Det har blitt en “kaos” her ettersom tilhengerne og motstanderne av Armin “slåss” side ved side om hverandre. Angående “stuntet” hans:
Etter mine opplysninger var Armin den eneste som ble arrestert den dagen OBAMA The Anti-christ kom til Oslo for å plukke sin “lydighetspris” for service i NWO. Demonstranter som kom fra hele verden i å delta imot prisutdelingen, gikk dypt skuffet hjem, ettersom norske menn og kvinner var bare opptatt av det “media” mente var rett… :)
Jeg syns han gjør en flott innsats for en nasjon som han har “erklært” som sin egen. Han kjemper for menneskenes sak som bor i dette lille landet. Alle helter fra Aristoteles til Gandhi satte dype spor for menneskegenerasjoner, fordi de nektet å underkue den falske selvoppnevnte “autoriteten” i sin tid. Vi trenger flere som han, i en verden fylt av meningsløshet og knapphet av penger og kjælighet, og begjær etter makt og ondskap. Håper han blir vår nye Messias i akjson mot globale sataniske krefter. Måtte Gud være med ham! :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  arifkarim
14 år siden

Vår smurf har allerede erklært Armin som Norges Mahatma Gandhi. :-D Kan ikke for det, men jeg må bare være enig med smurfen! :-)

Stuntet til Armin beviser at vi lever under diktatur, der hvor folket blir hørt vil ikke noe sånt skje. Det sier mer om styresmaktene våre enn Armin, men her har som du sier blitt kaos mellom tilhengere og motstandere. Vi fikk noen troll inn her også, men de røpet seg raskt… :-D

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Fordi Armin, eller hvem som helst andre for den del, ikke får lov til å bryte inn i sendinger på NRK når det måtte passe han, så lever vi i et diktatur?! Armin kunne jo henvendt seg til NRK i forkant av programmet. Hva er alternativet? At vi dropper programledere og lar alle få slippe til når som helst under debattprogrammer?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  hippokraten
14 år siden

Ja hvorfor ikke ha debattprogrammer hvor publikum ikke får munnkurv, men da vokter de seg nok vel for hvems side du tilhører for å komme inn i studio.

Tror du misforsto litt, hadde vi ikke hatt diktatur men blitt respektert av styresmaktene så hadde ikke Armin behøvd å gjøre det på denne måten. Se bare hva jeg sier i en kommentar under artikkelen min hvor mange tusen har prøvd å bli hørt i 30 år;

Når det gjelder å fremme saker, vi i nettverket for amalgamskadde har jobbet i mange år innenfor de såkalte normer, vi stanger hodet mot den byråkratiske veggen fortsatt. Armin gjør et stunt og får mer oppmerksomhet omkring en sak enn vi noensinne har greid på vår “normale” måte.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Vokter seg for hvem som slipper inn i studio? Flere “representanter” fra nyhetsspeilet, inkludert Armin har da flere ganger fått tilmålt sendetid, både på radio og tv der de har fått si rett ut hva de mener! Ellers har jeg da sett plenty av debatter hvor publikum får stille spørsmål, vel og merke ved FØRST å signalisere til debattleder og så VENTE på tur,
Ellers mistenker jeg at dette stuntet handlet vel så mye om å rette generell oppmerksomhet mot nyhetsspeilet som mot kreftsaken. Det er det jo flere her på siden som i ettertid har applaudert. Men det eneste som ble oppnådd var en midlertidig serverkræsj og noen nye troll.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  hippokraten
14 år siden

Hippokraten/Blubb: Jeg oppnådde mye med stuntet, husk at det var live-tv sending og millioner satt å så pa :D haha Jeg var en budbringer og stjal oppmerksomhet for en god sak. Hadde jeg gjort det for nyhetsspeilet så hadde jeg sagt NYHETSSPEILET.no Før jeg ble dratt ut derfra, men det siste jeg ropte var Codex Alimentarius.

Hvis debatten var givende, og alle politikerne ikke var kjøpt og betalt, samt en programleder som fniste mer enn han stilte kritiske spørsmål i en fuckings dødsalvorlig KREFTDEBATT, så hadde jeg ikke trengt å bryte inn.

Håper du har sett hele debatten før du utaler deg…..

lurer1
lurer1
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Armin: ‘Jeg oppnådde mye med stuntet’. Hva konkret oppnådde du?

soul power
soul power
Anonym
14 år siden

til Wastri: denne diskusjonen blir meningsløs,fordi du står på ditt og det samme gjør jeg.La oss være enig at vi ser ting forskjellig.Uansett hyggelig med engasjement.=)

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  soul power
14 år siden

Det kan vi iallefall være enig i :-)

Gøy har det iallefall vært…..

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Jeg liker de verdifulle ordene dine Torkel.

Hilsen Lise

« Forrige artikkel

Sviket mot Grunnloven

Neste artikkel »

Kreft er kurert

183
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x