/

Armin utfordrer helse-ortodoksien

6.8K visninger
2 minutter lesetid
183

«Det var den selverklærte «konspirasjonsforskeren» Armin Bahrami som avbrøt NRKs direktesending i kreftdebatten. Han angrer ikke på stuntet», sier VG. «Amok i NRK-debatt» og ‘avbrutt på direkten‘, lyder andre overskrifter.

Hvorfor synest ikke mainstream media det er fint med en som bryter den rådende kulturelle ortodoksien?

Hvorfor sier alle deltagerne de plukker ut til debatter nesten det samme med små variasjoner, mens de store variasjoner uteblir? Hvem er det som bestemmer hvem som får lov å uttale seg i media eller ikke?

Det synest å være styrt av en slags indre selvindusert og/eller journalistskolens programmerte selvsensur. Vi får vel for fremtiden bare lite på lekmanns journalismen, som her på Nyhetsspeilet og andre lignende nyhetsformidlere – med en vri. Den monotone kaklingen i mainstream har hypnotiske egenskaper, som Freud’s nevø Edward Bernays beskriver i boken ‘Propaganda’, de har lært og vet å benytte seg av.


Den bevisste og intelligente manipulasjonen av massenes vaner og meninger er et viktig element i et demokratisk samfunn. De som manipulerer denne skjulte mekanismen i samfunnet, utgjør en usynlig regjering, som er landets virkelige regjerende makt.

– Edward Bernays

Her er ‘urokråkens’ egen skildring av begivenhetene:

Fordi det er media som bestemmer ortodoksien og diskursen i ethvert samfunn. De kan innsette regjeringer, – og avsette regjeringer, som de kan løfte opp eller ta ut enkeltpersoner de liker eller misliker (som er imot deres agenda), eller rett og slett bare for å vise sin makt, så andre skal danse etter deres pipe. Som de kan beleilig velge å tie hvor dissidenter til den rådende ortodoksien blir tatt ut.

På ethvert gitt tidspunkt finnes det en ortodoksi, et sett av ideer som man antar at alle rettenkende mennesker aksepterer uten å stille spørsmål.

Det er ikke direkte forbudt å si dette eller hint, men det er ikke noe man gjør.

Alle som utfordrer den herskende ortodoksi, oppdager at de bringes til taushet med forbausende effektivitet. En mening som går på tvers av det som er moderne, får nesten aldri en fair behandling, verken i den populære presse eller i de intellektuelle tidsskrifter.

Kilde/Forfatter: George Orwell

Ta ikke mitt ord for dette alene, men hør gjerne på en erfaren mediemann, som ikke før han gikk over i pensjonistenes rekker kunne avsløre (om han hadde gjort det før, hadde han fort funnet seg arbeidsløs):

«Der finnes ikke noe sånt som en fri presse. Dere vet det og jeg vet det… Det er journalistens oppgave å hindre sannheten å komme frem; å lyve; å fordreie, å bakvaske; å knele for mammons føtter, og selge sitt land og sine landsmenn, for sitt daglige brød. Vi er verktøy og tjenere for rike mennesker bak scenen. Vi er sprellemenn. De drar i strengene, og vi danser. Våre talent, våre muligheter og våre liv er alt andre menns eiendom. Vi er intellektuelt prostituerte.»
John Swinton, tidligere redaktør av The New York Times, i sin avskjedstale.

Den hypnotiske trolldommen ble brutt i dette NRK-programmet.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

183 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Så det du sier her, er at Armin brøt loven da han dyttet kameraet opp i tryne på Stolenberg?

Tror du han fikk tillatelse til å bruke dette?

Kanaloa
Kanaloa
Abonnent
Svar til  Wastri
13 år siden

Så det du sier her, er at du tror at hver eneste gang en journalist tar bilde av, eller intervjuer herr Stoltenberg,, så må han søke om tillatelse til å bruke disse…?

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Kanaloa
13 år siden

Jeg sier ingen ting..jeg spør J.Johansen om det er det han mener…for utiffra kommentaren han..så virker det sånn…Han mener tydligvis at VG fotografen ikke kan kunne bruke bilde av Armin uten tillatelse…Ergo min kommentar

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Kanaloa
13 år siden

Jeg likte ikke måten Fotografen jobbet på. Vanligvis så snakker man med åstedsjournalist, også spør hun om det er greit om de kan ta et bilde. Han her avbrøt intervjuet flere ganger, skulle nesten tro det var han som var journalisten.

Respekt til han for å stå på sitt å si han kan ta bilde av hva han vil i offentligheten, men du kan faktisk nekte også når noen forsøker å fremstille deg i dårlig lys.

Men han luringen her ventet på annledningen til å ta bilde med meg og politiet, og når tilogmed politiet snakket til han, så fortsatte han og prøve seg på politibilde. Da han dro opp til trappen, så prøvde han å ta et bilde derfra, langdistanse zoom med politiet, så jeg måtte følge etter han igjen :) Hele framgangsmåten hans var feil, og jeg syns synd på damen som var journalist som må jobbe han.

Jeg var på Oppdrag der ute for Nyhetsspeilet.no ikke VG. De er flinke til å vri og vende på alt. Denne damen som intervjuet fikk mye informasjon, men IKKE ET ORD av det som ble sagt kom i avisen.

I dont trust the media, thats why i became the media, remember?

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  Kanaloa
13 år siden

Personvern gjelder ikke i samme grad hvis saken er av offentlig interesse. H va se&hør har blitt tatt på er for eks brudebilder de har blitt avvist, men likevel tatt bilder.

I det øyeblikk Armin gikk opp på scenen og «tok» ordet (bra gjort) opphevet han på en måte det unntaket for seg selv. Han søket aktivt oppmerksomhet, avbrøt en debatt midt i en direktesendt sending og da kan han ikke komme i ettertid og protestere når bilde havner i avisa.

Bra stunt, klapp på skuldra for det! Men VG eller fotografen har nok gjort alt rett her.

Lars Rønbeck
Abonnent
13 år siden

Takk Jarle for denne artikkelen.

Det er bra at du med dette sørger for at medienes rolle – som den 4. statsmakt – ikke faller ut av fokus.
For det er bare å konstatere fakta, at redaktørene er og forblir – «Vokterne av Enigheten».
Og at journalister ikke lenger er journalister, men betalte – «Timeskrivere».

Lars Rønbeck

Overgitt
Overgitt
Abonnent
13 år siden

J. Johansen skriver:
«Hvorfor synest ikke mainstream media det er fint med en som bryter den rådende kulturelle ortodoksien?»

Problemet her er vel mer bruddet med alminnelig folkeskikk, og Armins totale mangel på respekt for et menneske i livskrise.

Hovedutfordringen for motstandsrørsla er ikke lenger NWOs og verdenssionismens agenter, den er å finne blant løse kanoner i egne rekker.

Overgitt
Overgitt
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Er kreftpasienten som blir nedverdiget av Armin er en fascist som forgifter folk med svineinfluensavaksine, eller er «saken» så viktig at hensynet til enkeltmennesket må vike?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Overgitt
13 år siden

Overbitt: Her er kreftsyke Espen’s egne ord om stuntet:

“Hei,
Jeg skjønner at avbrytelsen i programmet ikke på noen måte var rettet mot meg, heller var det en støtte for meg mot politikerne og systemet.” Espen Steen

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Overgitt
13 år siden

Hei.

Jeg tror Espen er en sterk mann, og han tålte å bli avbrutt i noen sekunder, eller et minutt, av hans meningsfeller, men vi må huske at det ikke bare er Espen som har kreft i Norge. Etter å ha sittet i publikumssalen i 40minutter og hørt på politikerne og legene, så følte jeg at jeg satt i deres private møterom, hvor de samarbeidet, og jobbet mot det norske folk.

Tilogmed han dritten Eidem som ringte politet pga min svært rolige oppførsel på gulvet, sa vi må være KRITISK i denne debatten før programleder dro han opp på panelet, hvor han satt stille resten av debatten.

Hva skal vi gjøre når alle jobber sammen? Hvor lenge skal jeg sitte å høre på dem juge til oss? Hvorfor skal jeg høre på legen som tegnet et skrekkscenario om Norge 2020, hvor 1av3 som går ut av videregående må jobbe i helsevesenet? Hvorfor snakker dem om mer ressurser, og fokuserer på feil ende av problemet? De er opptatt av å få folk ut av køen, mens de virkelig jobber for å holde dem som slaver i systemet, mens jeg jobber for å hindre at flere kommer i køen.

Det var et massehjernevaskingsproram skal jeg si deg, hvor det norske folk følte seg hjelpesløse, når tilogmed våre politkere og våre beste leger ikke har svar for noe som helst.

Da syns jeg det er på tide at publikum og den vanlige mannen på gaten viser mot og står opp for sitt folk og samfunn og bryter trolldommen.

Espen ble avbrutt når han nærmet seg slutten av samtalen hans, jeg forsøkte å time dette, men jeg måtte også gripe sjangsen mens kamera var rettet mot publikumsgulvet, for hvis jeg avbrøt politikerne så hadde mikrofonene ikke vært i nærheten av å høre meg, det samme gjelder kameraene.

Jeg har sendt et svar til Espen i hans blogg Espensteen.wordpress.

Hei Espen.

Jeg vet ikke om du hørte hva jeg sa før jeg ble amerikansk-fotball taklet ut derfra iløpet av 5-6sekunder. Det jeg forsøkte å si var hvorfor må denne mannen betale 120.000 ut av egen lomme for å dra til Usa når han kan få medesinene tilsendt hjem i posten? Men pga Helseministeren og Tollvesenet så blir de beslagtlagt i Posten!

Det nye kosttilskuddsdirektivet tredde ikraft den 31-desember 2009 og nå er alle naturmedikamenter, urter og naturlige medesiner som har effekt, blitt reseptpålagt og falt under hendende på den terroriserende legemiddelindustiren.

Jeg håper du forstår at denne industrien har i over 50år undetrykket og tilbakeholdt kuren mot kreft. For det er jo ingen penger i å kurere, her skal vi fikse symptomer, aldri selve kilden for sykdommen.

Det finnes en mann i Texas ved navnet RICK SIMPSONS. Håper det var denne mannen du møtte på, men regner med at hans behandling hadde kostet under hundrelappen og ikke 120,000kr.. Han har kurert flere kroniske sykdommer som våre leger idag ikke har svaret for, og kreftpasienter har blitt friske og kommet seg ut i arbeid igjen med CANNABIS OLJE! Naturen er vårt apotek, men industrifinansiert forskning har demonsiert naturens egne virkemidler sånn at de heller kan fortelle deg at du må bare gå hjem og dø, det er ingen ting vi kan gjøre.

Cellegfiten dreper de friske cellene, bare ordet i seg selv er en gift.

Tankenes kraft kan faktisk utrette mye, håper du holder deg positiv og ikke tror jeg var ute etter “deg” eller å “selge” noen produkt, jeg er en som deg, og mange andre, som søker fri informasjon i denne verden, og bruker mye tid på å researche oss ut av den etablerte vitenskapens forråd mot menneskeheten.

http://www.youtube.com/watch?v=OpRkIW5u3bM

Her er enda en kur mot kreft som legemiddelindustrien kveler ihjel. Den finnes i Canada og kom på nasjonal tv der for et par måneder siden.

Og som vanlig, er Norsk presse strengt sensurert og tause om tingenes virkelige tilstand.

Lykke til med kampen mot kreften.

1 av 3 nordmenn får kreft snart, vi må lokalisere kreftkildene og jeg mistenker den elektromagnetiske tåken vi lever i.

Men det snakker dem ikke om på Tv, heller ike at maten vi spiser inneholder exotoxiner som aspartam og natrium glutamat som angriper nervesystemet og svekker imunforsvaret.

Er det rart vi har verdens lengste helsekøer? Vi fokuserer på feil ende av problemet.

Det finnes ingen sykdom i den verden jeg har avslørt.

Hilsen

Armin

PS: Beklager at jeg avbrøt når du snakket, men noe måtte skje, og jeg prøvde å time det sånn at jeg kom “rett” etter at du var ferdig ;)

Det var nesten da…
Svar

januar 30, 2010 kl. 11:00 am

Espen Steen

Hei,
Jeg skjønner at avbrytelsen i programmet ikke på noen måte var rettet mot meg, heller var det en støtte for meg mot politikerne og systemet.

Og jeg er helt enig i at cellegift ikke burde vært medisin, jeg har selv tatt forskjellige typer cellegift og den følelsen av å leve er ikke bra. Kroppen dør innvendig og jeg følte meg som en zombie. Å ligge i en seng å puste er ikke noe alternativ for meg.
Når det gjelder alternative behandlingsformer så er det helt sikkert mye som virker. Men mye kommer nok an på pasientet. Man må tro på det man gjør og være sterk i kampen mot kreften.

Jeg er selv kritisk til helsedirektoratet og deres reglement. Både når det gjelder deres egne medisiner (skolemedisin) og når det gjelder alternativ medisin. Hvis det kommer noe alternativt på markedet så får det være i fred helt til det beviselig virker, da blir det ofte forbudt eller reseptbelagt. Men samtidig må man huske at det finnes mye tull der ute også.

Ja, forskningen burde begyne å fokusere på hvorfor vi får så mye kreft og hvorfor noen krefttyper øker mer enn andre. Jeg har også tro på at det ligger mye i kostholdet vårt og oppbevaringen og tilbredingen av mat.

Espen

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin

Bra gjort av deg å kontakte karen i ettertid. Jeg tror deg når du sier at du gjorde dette i beste mening.

Jeg synes også svaret fra Espen vitner om at han har fått sin andel motgang fra det etablerte systemet.

Som om ikke det er nok å skulle kjempe for å overleve…

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Vandalf
13 år siden

Takk Vandalf for at du forstår. Han har fått mer enn nok, og det er flere titusner av mennesker her ute som lider samme skjebne. Alle kjenner en som har kreft, og vi tror NWO kun er ute etter olje og land…

Alt i Alt, så var dette bra for Espen, Norge og Nyhetsspeilet :D

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=591289

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Men hva med alle de andre kreft kurene som finnes? Gjør man litt søk på nett, finner man jo flere enn du kan telle. Skal man ha en person som avbryter tv programmer for alle kurene? Eller er det bare den som du tror funker, som det er greit for? Hvordan tror du samfunnet ville fungert, viss alle som har en teori, skulle brukt dine metoder?

Ser du drar NWO inn i dette…Er det noe som de ikke har fingeren sin på? Må jo være mange folk som jobber med dette, ettersom de har kontroll på alt det slemme som skjer i verden…Men de spiller vel på lag med «THEY» så da er jo det problemet løst…:p

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Wastri
13 år siden

Wastri;

Det er lett å harselere med THEY og NWO, men vet du egentlig hva dette går ut på?

Litt på siden av tema, men jeg anbefaler deg å lese Sjokkdoktrinen – Katastrofekapitalismens fremarsj av Naomi Klein siden du ser ut til å ha problemer med å tro at få kan kontrollere så mye…

http://www.naomiklein.org/main

Boken rystet meg i mine grunnvoller, og jeg har fortsatt problemer med å godta mye av det hun serverer. Men det er så overbevisende dokumentert med kilder, referanser og henvisninger at man lett får verifisert innholdet. Og så er er den kjemisk fri for rendyrkede spekulasjoner, noe som dessverre er en av mange sannhetssøkeres store svakheter…

Det er færre aktører enn hva de fleste er klar over som setter premissene for hva som skjer her i verden. Skremmende få…

Og alle veier fører til Washington…

God lesning!

Ps; for en inngående analyse av hvordan makteliten konspirerer mot menneskeheten kan du jo også lese John Perkins glitrende;

Confessions of an economic hitman

Du tror det ikke før du ser det…

UbesvarteSp
UbesvarteSp
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Stå på Armin! Du gjør en kjempejobb!!! Jeg skulle ønske har hatt samme mot og ståpå vilje som deg.

Mvh. Odd Inge

Luna
Luna
Abonnent
Svar til  Overgitt
13 år siden

Det der synes jeg var helt galt, Armin viste vel ingen mangel på respekt, det er det vel heller legemiddelbransjen som gjør, som fjerner alt som naturlig kan fjerne/helbrede kreft. Og politikerne som hjelper dem og ikke viser oss folket hverken respekt eller nestekjærlighet, bare kynisme.

Luna
Luna
Abonnent
Svar til  Luna
13 år siden

huff, det der skulle stå som svar til «overgitt»
Beklager, vet ikke hvorfor den havnet på feil sted!

Luna
Luna
Abonnent
Svar til  Overgitt
13 år siden

Det der synes jeg var helt galt, Armin viste vel ingen mangel på respekt, det er det vel heller legemiddelbransjen som gjør, som fjerner alt som naturlig kan fjerne/helbrede kreft. Og politikerne som hjelper dem og ikke viser oss folket hverken respekt eller nestekjærlighet, bare kynisme.

aurum14
aurum14
Abonnent
13 år siden

man bør være kritiske til alle medier, og tenke selv for å gjøre opp sin egen mening.norske media er alt for feige og alt for lite kritisk til det som skjer både innenlands og utenlands.

Ergon
Abonnent
Svar til  aurum14
13 år siden

Du sier at norsk media er feige, men det er de da ikke? De gjør tvertimot akkurat den jobben de er betalt for å gjøre: Drive propaganda for eiernes interesser. Så hvorfor venter du at de skal være kritiske til noe som helst annet enn oss som er uenige med dem?

Utfordringen ligger på vår banehalvdel i å skape oppmerksomhet om at vi finnes samtidig som vi bygger opp et konkurransedyktig mediealternativ. Armin-stuntet var en glimrende oppmerksomhetsvekker.

aurum14
aurum14
Abonnent
Svar til  Ergon
13 år siden

Ja Norske lakeimedier som Vg f.eks de er feige helt til det blir skrevet så mye i andre medier at de blir nødt til å skrive om saken, men uansett hva du sier så er jeg kritisk til alle medier også Nyhetspeilet og det synest jeg du også burde være.

Ergon
Abonnent
Svar til  aurum14
13 år siden

Og det er jeg. Det er mange sider ved det som presenteres av Nyhetsspeilet jeg stiller meg kritisk til og ikke er enig i. Slik tror jeg det alltid vil være, men det er ikke mitt poeng. Regimetro massemedia trenger ikke bare en korreks fra nettsteder og miljøer som Nyhetsspeilet for det vil de bare le av. I allefall i starten. Samfunnet vårt trenger slagkraftig media som vinkler alle forhold fra en kritisk og alternativ vinkel uansett om du og jeg ikke er enige i alt. Og det kommer ikke fra de nåværende makthaverne, men må bygges opp fra grunnen av. Derfor ser jeg positivt på Arminstuntet og alle forhold Nyhetsspeilet tar opp og håper at nettopp Nyhetsspeilet kan være kjerne og drivkraft i en slik bevegelse.

aurum14
aurum14
Abonnent
Svar til  Ergon
13 år siden

det er helt greit at du er ivrig og kommentere ting her men jeg tror du har vært litt for ivrig her begynn ikke å vri min mening om til dine innbillninger jeg har ikke sagt et ord om arminstuntet.Dette må du få inn i skolten din :jeg er kritisk til alle media også nyhetspeilet.

Wastri
Wastri
Anonym
13 år siden

Siden jeg er ganske ny her, så lurer jeg på hvorfor svar knappen blir rød på noen av innleggene, og det ikke er mulig å svare?

Sitat :Politikere har ikke samme rett til privatliv som andre har jeg hørt, idet de aktivt søker publisitet og stiller seg opp på Yongstorget og andre steder for å vise seg frem og tale; markedsfører seg selv.

Svar : Hvis kjendiser som du sier har saksøkt Se&Hør, så må vel dette gjelde politikkere også? Kjendiser søker vel publisitet til de grader? En hver person som hopper rundt på TV, får å få frem sitt budskap må vel tåle å havne i VG. Syns dette blir vel mye syting.

Syns også det blir litt feil å arrumentere med noe man «har hørt». Hva om jeg har hørt det motsatte? Fint om det kan være litt hold i det man legger frem :-)

Må også få sagt igjen, at jeg sjelden har sett en person skyte seg selv og saken sin i foten, til de grader som Armin gjorde under denne TV debatten. Regner med denne saken har fått enormt med sympati i etterkant. Vi vet jo alle at denne fremgangs måten er den beste for å få folk til å høre etter…:-/

Overgitt
Overgitt
Abonnent
13 år siden

J.Johansen sier:
«Den kreftpasienten du sier ble nedverdighet, har faktisk selv måttet ty til alternativer utenfor det norske helsevesen……..Armin prøvde å hjelpe ham med å opplyse om alternativene…..Hvorfor skal han ikke få vite at det finnes gode alternativer? Er det nedverdigende å få vite dette?»

Det er nedverdigende å bli avbrutt mens man snakker om et personlig, følelsesladd tema. Det er mulig det var omsorg som drev Armin til å tråkke så ettertrykkelig i klaveret, men i etterpåklokskapens lys burde det stå klart at han oppnådde bare to ting:
A) Å forulempe et sakesløst menneskre
B) Å latterliggjøre sin egen sak

Ergon
Abonnent
Svar til  Overgitt
13 år siden

Så vidt jeg forstår var Armin sin handling spontan og derfor traff den litt skjevt siden han avbrøt en vanlig mann. PReffekten var likevel enorm og positiv for Nyhetsspeilet som snudde en lett nedadgående trend på Alexa til et positivt byks oppover på 1 ukes ratingen.

For det skal Armin ha all ære. Det beste ville selvsagt vært om det spontane stuntet hadde vært nøye planlagt og det var en politiker som ble avbrutt med utdeling av informasjonsmateriell til dem som var tilstede og en godt planlagt «spontan» pressekonferanse og demo utenfor lokalene.

Det er velkjent at den beste spontaniteten oppnår man gjennom nøye planlegging. I stedet for å kritisere Armin burde heller kreftene brukes til å planlegge og gjennomføre flere PRaksjoner for Nyhetsspeilet.

Overgitt
Overgitt
Abonnent
Svar til  Ergon
13 år siden

«PReffekten var likevel enorm og positiv for Nyhetsspeilet som snudde en lett nedadgående trend på Alexa til et positivt byks oppover på 1 ukes ratingen.»

Hvis ALL PR var GOD PR hadde dette selvsagt Armins opptreden vært en velsignelse for opplysningsarbeidet hans, men jeg frykter for at bykset du snakker om først og fremst skyldes alle som ble forferdet og ville finne ut hva denne bisarre oppførselen bunnet i.

Jeg frykter at det som ble oppnådd her var at folk ble skremt og at Armin og hans kumpaner mistet legitimitet. Det er lang vei å gå å skulle overbevise almenheten om chemtrails, 2012-apokalypsen, cyanidbehandlig av kreft etc, og jeg kan ikke fatte at det er flere her inne som mener at å fremstå som ubehøvlet og ustabil skal tjene dette

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Overgitt
13 år siden

Du frykter for hva da? Hvis du frykter så mye, så hvorfor gjør du ikke noe? Istedenfor å klage på de som tørr å være de gale, de som sier noe helt annet, de som er imot status-quoe, og går i front mens andre sitter hjemme og frykter for hva som vil skje.

Det er ikke snakk om en PR sak, det er snakk om å kurere kreft. Jeg vil vekke gløden i folket, vi har kuren, nå er det på tide å samles til massedemonstrasjoner og danse for fred, og forlange kuren som vil redde 1 av 3 Nordmenn, det kan faktisk være deg om noen måneder !

Om du frykter denne saken forferdet vår PR, vent til demonstrasjonene kommer. Da kan du ikke si ARMIN, for da er det flere hundre andre der.

Hvis du er redd for Cyanid(BLÅSYRE), så be helsevesenet stoppe tobakksalget, for altfor mange mindreårige ungdommer røkyer det her, og helt til de blir halveis voksne og dør av lungekreft.

Mengden cyanid i Vitamin B17 er minimal, og under kontrollerte forhold med kombinasjon av livstil og kosthold, har den kurert flere tusen kreftpasienter. Ja det er noen som har fått panikk, og tatt for mange om gangen, men kan man skylde på en dødende og desperat mann i sin siste handling?

Få folk av Cellegift behandlingen, og gi mennesker tilbake sin naturgitte rettighet til å ta individuelle valg , og bestemme hva de mener er riktig som sin behandlingsform.

Det er dette som er punktum.

Ergon
Abonnent
Svar til  Overgitt
13 år siden

Jeg tror ikke at all PR er god PR, men jeg tror faktisk at uansett fremstillingsform vil regimemedia alltid vinkle «motkreftene» negativt. Nå var ikke dette planlagt så det har ikke noen hensikt å diskutere dette stuntet egentlig. I allefall ikke som tiltak. I stedet bør man ta tak i det positive ved det, nemlig masse oppmerksomhet for Nyhetsspeilet, og se hva man kan gjøre ved neste anledning ved hjelp av planlagt handling.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Overgitt
13 år siden

Ergon: Demonstrasjon utenfor Arbeiderpartiets kontor for de er de eneste som er for Datalagringsdirektivet. 70dager igjen før den endelige avgjørelsen blir tatt.. Hva sier du?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

» Vi er verktøy og tjenere for rike mennesker bak scenen.»
Situasjonen er blitt slik som den er etter årelang omgang med den korrupte samfunnet. C.H Douglas har allerede forklart dette minst 80 år siden:
«Douglas advocated what he called the “responsible vote”, where anonymity in the voting process would no longer exist. «The individual voter must be made individually responsible, not collectively taxable, for his vote.»[27] Douglas believed that party politics should be replaced by a «union of electors» in which the only role of an elected official would be to implement the popular will.[28] Douglas believed that the implemenation of such a system was necessary as otherwise the government would be the tool of international financiers. Douglas also opposed the secret ballot arguing that it led to electoral irresponsibility, calling it a «Jewish» technique used to ensure Barabbas was freed leaving Christ to be crucified.[28]»
http://en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit

Artig hvordan enkelte mennesker klarer å se «framtiden» lang forut sin tid! :)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

En offentlig debatt om kreft dreier seg ikke først og fremst om «alminnelig folkeskikk» og om at de rammer som det riggede rituelle mediasirkuset til enhver tid måtte definere blir overholdt.

Kreft er mye mer alvorlig enn som så.

Kreft er alvorlig Ikke bare for personen som ble avbrutt på direkten da han fortalte sin historie som kreftpasient, men også for de titusenvis av kreftpasienter i Norges land som er i villrede om sine fremtidsutsikter og hvilke muligheter som finnes er det av vesentlig større betydning at de får tilgang på mest mulig full informasjon.

For å oppnå dette på en måte som monner ser jeg ikke noen bedre måte for å oppnå mye med lite innsats – alt tatt i betraktning – enn at en TV-sending blir avbrutt på direkten av en som sier: «Hey – hva med B17-behandling ?!»

Forøvrig fikk den aktuelle avbrutte kreftpasienten ekstra pressedekning og fokusering på sin sak i VG i etterkant av møtet, som en direkte følge av at noen trampet inn i det ellers så søvndyssende TV-sendte ritualet.

Popstjernen Anastasia som ble rammet av kreft i ung alder sa dette: «Det verste var ikke å ha sykdommen, men all feilinformasjonen jeg fikk fra legevesenet.»

All heder til Armin Bahrami hvis hans store lille TV-stunt har bidratt til at så mye som én norsk kreftpasient har fått tilgang til informasjon om sykdommen og ulike aspekter ved ulike behandlingsformer som hun og han ellers ikke ville ha hatt.

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Men siden dette er så fantastisk som dere skal ha det til, så burde vel saken snakke for seg selv? ved å legge frem gode dokumenterte resultater, så burde jo denne infomasjonen spre seg selv.

Kan på ingen måte se hvordan saken tjener på at en person avbryter et tv program, tjener saken noe som helst. Poenget må jo være at folk skal få denne informasjonen? Ville det da ikke vært bedre å spre infomasjonen på en måte som ville blitt tatt særiøst?

Og vennligst ikke kom med at myndigheten dekker over dette, eller at det sitter noen å mot arbeider dette. Det arrgumenter er brukt opp i alle konspirasjons teorier som finnes.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Wastri
13 år siden

Wastri, kan du please være litt mer konkret i det du foreslår ?

All informasjon om forebygging og helbredelse av kreft flyter rundt på nettet. Men det er nå engang helsemyndighetene (inkl. fastlegen «som alltid vet best») som det store flertallet av mennesker i dette landet lytter til.

Jeg anbefaler deg å lese boka «En verden uten kreft. Historien om Vitamin B17» av G. Edward Griffin (Kolofon Forlag ISBN 978-82-300-0374-9).

Da vil du skjønne litt mer om de sterke kreftene som opererer på kreftarenaen. For å sitere Griffin: «Det er flere mennesker som lever av kreft, enn det er mennesker som dør av kreft.»
(Og vil du Wastri virkelig at noen av de mange som lever av kreft i Norge skal bli arbeidsledige…? Tenk om det var deg selv som jobbet innen kreftbransjen, og du visste at hvis sannheten ble kjent for alle vil du med ett befinne deg med rompa på en kald tallerken, sånn rent jobbmessig)

Kreft-komplekset er komplekst.
Et element (dvs. løgner fra systemets side) går f.eks. ut på at dersom en kreftperson dør etter å ha fått B17-behandling, så vil Legemiddelverket og avisene rope opp om at «personen døde av B17, dvs. cyanidforgiftning». Sannheten vil trolig være at behandlingen kom altfor sent i gang.

Det faktum at mange av de som i dag overlever etter å ha fått tradisjonell kreftbehandling, lever videre PÅ TROSS AV, og ikke på grunn av behandlingen de har fått enses ikke. Strålebehandling = kreftfremkallende, cellegift = kreftfremkallende og sterkt immunsvekkende. Kirurgi = vel…noen ganger er det det eneste riktige.

I tillegg kommer psykologiske forhold som at de som er blitt rammet av kreft ofte føler behov for noen de virkelig kan stole på og derfor velger å ta imot det som leger og sykehus idag tilbyr dem. Om det ordinære kreftapparatet fortjener tilliten de blir vist, vel – det er jo en helt annen sak…og hvordan det ville ha gått den enkelte med en annen form for behandling og oppfølging, det får man jo aldri vite.

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Håper for din del at du ikke er seriøs når du sier at det er på grunn av jobb situasjon, at det ikke finnes en kur for kreft? Hvis du har et sånn syn på menneske, så syns jeg rett og slett synd på deg. Dette må jo da gjelde ialle situasjoner, eller er det kun når det kommer til kreft medisin? Du kan jo ikke stole på noen? Siden du har et så kynisk mennekse syn, så må man jo anta at det altid finnes en baktanke, og at noen skal utnytte deg. Hvordan kommer du deg gjennom dagen, med ett sånn syn?

Så over til dine påstander :
«Et element (dvs. løgner fra systemets side) går f.eks. ut på at dersom en kreftperson dør etter å ha fått B17-behandling, så vil Legemiddelverket og avisene rope opp om at “personen døde av B17, dvs. cyanidforgiftning”. Sannheten vil trolig være at behandlingen kom altfor sent i gang.»
-Hvor har du dette fra? Kun en påstand uten bevis.

«Det faktum at mange av de som i dag overlever etter å ha fått tradisjonell kreftbehandling, lever videre PÅ TROSS AV, og ikke på grunn av behandlingen de har fått enses ikke. Strålebehandling = kreftfremkallende, cellegift = kreftfremkallende og sterkt immunsvekkende. Kirurgi = vel…noen ganger er det det eneste riktige.»
– Hvor har du dette fra? Nok en påstand uten bevis.

Nå har jeg ikke lest boken du referer til, så hvis det er der ifra du har denne informasjonen så kanskje du kunne lagt inn noen linker til dokumentasjonen. Da mener jeg ikke til boken, men forskningen som boken er basert på.

soul power
soul power
Anonym
13 år siden

Det er viktig uansett hvordan man ser saken ,at man selv tar ansvar for sine handlinger.Dette gjelder politikere,journalister,politi eller som privat person utenfor jobbsammenheng.Jeg registrerer hvor vanskelig det er å bli hørt for oss «vanlige folk» så ser poenget av det armin gjorde.Et lite tips kunne vært å avbryte når politikerene snakket og ikke når denne personen fortalte sin helsestatus og håp for framtiden,Men igjen dette blir jo litt etterpå klokskap.

torkel
Abonnent
13 år siden

Morsomt å se Armin konfrontere politimannen når han ba om legitimasjon. Jeg har selv blitt stoppet av politi på den måten (uten grunnlag) og finner det fryktelig provoserende. Etter litt etterforskning på nett fant jeg ut at politiet har mulighet til å spørre om:

– Navn
– Adresse (ikke oppgang, etasje etc)
– Yrke / stilling (ikke arbeidsplass)
– Fødselsdato

Om dette er korrekt i forhold til norsk lov vet jeg ikke, jeg er ingen jurist. Men jeg ble litt positivt overrasket når Armin refererte til menneskerettigheter og fn.
Hvilke rettigheter har vi i slike situasjoner?

En liten tanke som har slått meg etter den politiepisoden jeg opplevde:

Hvorfor frykter mange anarki? Hvorfor frykter mange «lovløse» tilstander? I realiteten er det ingen i Norge som kan den Norske lov fullt ut, advokater spesialiserer seg i konkrete felt nettopp pga dens komplekse natur. Av Ola og Kari Nordmann så kan generelt ingen noe som helst av loven, ikke sine egne rettigheter en gang. Hvorfor er det sånn at nettopp disse menneskene frykter lovløse tilstander? Hvorfor tror samfunnet at vi trenger loven selv når ikke samfunnet kan loven?

torkel
Abonnent
Svar til  torkel
13 år siden

Hadde vært morsomt med våre rettigheter skrevet ned med referanser til lovverk på ett lite ark/kort som man kunne gi til våre kostymekledde tjenestemenn neste gang de spurte etter legitimasjon.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  torkel
13 år siden

Du finner det fryktlig provoserende at politi stopper deg «uten grunn» ? Hva om politiet f.eks leter etter en f.eks en kioskraner som akkurat har blitt sett i området, og du tilfeldigvis deler noe av signalementet? Forventer du at politiet skal pågripe rette person ved første forsøk i 100 prosent av tilfellene? Jeg har selv blitt stopet bare for å ha det sagt. Jeg spurte hvorfor, og fikk NATURLIGVIS ingen forklaring før jeg ble sluppet. Jeg forventer tross alt ikke følgende dialog ved anholdelse:

meg: «Hvorfor stopper dere?»
politiet: «Vi leter etter en biltjuv i området. Det er vel ikke tilfeldigvis deg?»
meg: «Nei, det er nok ikke meg.»
plitiet: «Å, men da beklager vi dette, hadet bra!»

torkel
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Jeg forventer meg at jeg kan stå på mine rettigheter uten å bli diskriminert/kriminalisert av den grunn.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Joda, stå på rettighetene. Men du har faktisk noen pliker også. En av de mer ubehagelige er å vise legitimasjon til politiet om de etterspør det. Det skulle jo egentlig bare mangle.

tothestars
tothestars
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Tror ikke det er tilfelle. De kan kun be om det om de har mistanke om en kriminell handling begått. Spørre for å bare spørre eller utvisse kontroll tror jeg ikke er grunn nok.

torkel
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Man er ikke pliktig til å vise legitimasjon.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

»En av de mer ubehagelige er å vise legitimasjon til politiet om de etterspør det.»

Reinspikka vissvass!

I Norge er det ingen fiktive »lover» eller _ekte_ Lover som sier at det er legitimasjonplikt. Jeg har heller aldri sett noe i »lov»-verket som gjør det kriminellt å avbryte ett TV-program. Ei heller, er en slik avbrytelse, noen indikasjon på at en fremtidig forbrytelse er planlagt eller planlegges.
Ergo har ikke politiet NOEN som helst slags rett/grunn til å kreve legitimasjon!!

Les også hva de/eliten selv har kokt opp når det gjelder bevegelsesfrihet.
http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok/regpubl/otprp/19961997/otprp-nr-85-1996-97-/7/2.html

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Du har ikke legitiamsjonsplikt i den forstand at du må bære papirerHer er et utklipp fra http://freak.no/forum/archive/index.php/t-125493.html :

»
Straffeloven:
§ 333. Med Bøder eller med Fængsel indtil 3 Maaneder straffes den, som for et Stevnevidne, en Polititjenestemand eller iøvrigt for nogen offentlig Myndighed negter at opgive Navn, Fødselsdato, Fødselsaar, Stilling eller Bopæl, naar Oplysning derom i den offentlige Tjenestes Medfør begjæres, eller som i saadant Tilfælde for eget eller andres Vedkommende opgiver falsk Navn, Fødselsdato, Fødselsaar, Stilling eller Bopæl, eller som medvirker til saadan Negtelse eller falsk Opgave.

[…] Og det skal man (i praksis) oppgi når en politimann spørr.

Man plikter ikke å legitimere seg, men det kan jo fort få politiet til å tvile litt på om man snakker sant, i hvert fall hvis man kun lar være for å være vanskelig. Og da bør man kanskje være obs på denne:

§ 8. Innbringelse
Politiet kan innbringe til politistasjon, lensmannskontor eller annet lokale som benyttes under polititjenesten 1 den som på offentlig sted forstyrrer ro og orden eller den lovlige ferdsel
2 den som ikke etterkommer pålegg fra politiet om å fjerne seg fra offentlig sted når omstendighetene gir skjellig grunn til å frykte for forstyrrelse av den alminnelige ro og orden eller den lovlige ferdsel
3 den som ikke oppgir navn, fødselsdato, fødselsår, stilling og bopel når politiet forlanger det, eller som gir opplysninger herom som det er grunn til å tvile på riktigheten av
4 den som treffes på eller ved et sted der det må antas å være begått en forbrytelse umiddelbart forut.
Ingen må holdes tilbake lenger enn nødvendig etter denne bestemmelsen og ikke ut over 4 timer.

Hvis politiet spørr deg hvem du er, og du viser dem førerkortet/bankkortet ditt, kan saken løses fort (med mindre du allerede er i større problemer).

Alternativet kan fort være 4 timer på celle. Og skulle de ikke ha funnet det ut til da, klarer de sikkert å finne et bedre grunnlag for å beholde deg.»

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Eller som Gatas Parlament sier:

«Når politiet går til angrep, bør’u være over alle hauga,
men jeg har no’n gode tips hvis du allikevel sku’ bli’ taua.
Det er fire opplysninger du har plikt til å gi dem,
hverken mere eller mindre bør’u si’rem.

Hvor er det du bor, hva er ditt yrke, hva er det du heter
Hva er fødselsdatoen din, resten finner de hvis de leter.
Ikke si hvor du jobber, ikke si navn på foreldre,
si telefonnummeret hjem hvis du er under atten, ikke eldre.

Du har rett til å nekte avhør, og det syns jeg du bør gjøre,
det kommer sjelden noe godt ut av å la seg forhøre.
Hvis du ikke er sikta, må du’kke gi fingeravtrykk eller bilde.
Ta betenkningstid på forelegg for å finne ut om du vil det.

Politivold må du anmelde bare for å få det på statistikken,
men det beste du kan gjøre er å tuppe’n hardt i pikken.
Blir du taua, har du krav på navn og arbeidsnummer,
og, som sagt, du må anmelde om sparket ditt bommer.»

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Til Wastri: Det er nå flere andre tråder her som omhandler det samme, bl.a. «Kreft er kurert» og «Krigføring mot vår helse».

Griffin’s bok «En verden uten kreft» er i stor grad kilden for påstander/konklusjoner som jeg refererer. Han er en svært grundig forsker (med bakgrunn langt utenfra det medisinske etablissementet, noe som ser ut til å være en stor fordel for å kunne si sannheten).

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Skjønner dette ikke er så viktig for deg, da du ikke greier å komme med en eneste link, bortsette fra å henvise til andre artikkler her inne.

At man har gitt ut en bok, er ikke et godt bevis. Alle kan gi ut en bok, og påstå at dette er forsket på. Ganske enkel måte å tjene litt ekstra på…Er vel ikke stor forskjell på Griffin og alle de andre som ikke ikke offentlig gjør kuren, fordi de kan miste jobben…Økonomien som styrer vet du :-)

Kanaloa
Kanaloa
Abonnent
Svar til  Wastri
13 år siden

«Alle kan gi ut en bok, og påstå at dette er forsket på.»

Alle? Legemiddelindustrien inkludert…?

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Kanaloa
13 år siden

Selvfølgelig….Alle kan gi ut en bok, og si at dette har jeg forsket på i 10 år. Men hvis du ikke kan legge frem bevis, og gjerne ha bevisene testet av andre…så er det kun en bok…Men du tror kanskje på alt du leser?

Kanaloa
Kanaloa
Abonnent
Svar til  Wastri
13 år siden

Får av en eller annen grunn ikke svart på innlegget ditt under her, så jeg prøver her istedet…

Hvem tester så bevisene i bøkene til legemiddelindustrien? Og hvem står som oftest bak forskningen i bøkene til legemiddelindustrien?

Jepp: Legemiddelindustrien…

Jeg tror forøvrig ikke på en eneste ting jeg ikke kan erfare selv…og min erfaring sier meg at «forskningen» og «bevisene» til legemiddelindustrien er noe av det farligste man kan tro på…

Namastè

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Kanaloa
13 år siden

Så du tror ikke på ting du ikke kan erfare selv? Betyr dette at du ikke tror på verken alternativ medisin eller skole medisin? eller har du hadde veldig mye syk i livet?

Hvorfor har du så mye mot skole medisin…..Det må vel stille på lik linje som alternativ medisin, siden du ikke tro på ting du ikke har erfart.

Overgitt
Overgitt
Abonnent
13 år siden

Armin Bahrami sier:

«Hvis du frykter så mye, så hvorfor gjør du ikke noe?»

Jeg gjør absolutt noe:
Jeg gir tilbakemelding på fremgangsmåten din.

Vi trenger modige personer som tør å mene noe, men måten dette ble gjort på var PR-messig selvskading. Vanlige mennesker som mangler engasjementet og innsikten til skribentene på Nyhetsspeilet opplevde ikke dette som viktig informasjonsarbeid, men som pøbelstreker, og stuntet ditt har skremt bort langt flere enn det vervet.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Overgitt
13 år siden

Du skriver pøbelstreker, hva med politikerne, er ikke de bøller når de juger til folk på offentlig TV ?

Overgitt
Overgitt
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg snakker ikke om politikerne, men om deg.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Overgitt
13 år siden

Jeg syns det er du som driver pøbelstreker her.. Støtt kreftkampen eller gå hjem.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Overgitt
13 år siden

Hva er det du er så redd for? Det Armin gjorde her var et gjennombrudds-stunt som aldri har blitt gjort før. Det har fått mye omtale, og bragt nye lesere til nyhets-speilet. Armin har langt dypere forståelse for hvorfor «demokratiet» fungererer som det gjør, og utfordrer den enkelte til å søke kunnskap.

Nemlig å utfordre demokratiet er det flere som bør gjøre, men først tilegne seg riktig kunnskap til å utfordre det. Ikke bare sette igang en pøbelstrek, som du sier.
Armin har min fulle støtte, nettopp fordi det er blitt gjort i god hensikt, og med bakgrunn i vektig informasjons-søken. Du kan ikke vekke alle, og du kan ikke tilfredsstille alle. Derfor vil de som ble berørt av Armins handling, søke videre i problematikken. Det er disse som vil danne rotplanet i videre opposisjons-arbeid.

All honnør til Armin, som har baller nok til å stå opp for sin overbevisning.
Det lover godt for demokratiet, og en evt. bevissthets-endring i folket.

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

We live in the City of Saba, no wounder nobody understands.

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Youtube do not make it true!!

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Wastri
13 år siden

Hvor ble Youtube videon av???

Som sagt ovenfor…Bare fordi det ligger på youtube…blir det ikke automatisk sant..Vet mange blir skuffet nå altså…

soul power
soul power
Anonym
Svar til  Wastri
13 år siden

du forstår ikke bildet i det heletatt..Jeg unnskylder deg for dine kunnskaps hull..men patetisk er det likevel.sorry.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Wastri
13 år siden

amatør….

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ånei!! Nå føler jeg at jeg har endret helt syn på dette. Dere har felt meg med overbevisene arrgumentasjon….Beklager alt jeg har sagt tidligere…I was blind, but now I can see!!

Armin du er helt konge!! Takk for at du bruker skatte pengene mine på dette fantasike «journalistiske» arbeidet :-D

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

skattepengene dine? Fortell……er Armin statlig støttet nå

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Kan du ikke bare si pakkis og sotrør i samme slengen og bli ferdig med det Wastri ?

Pga VG’s AMOK vinkling har jeg faktisk motatt drapstrusler som denne:

Einherjarnet (2 days ago) Show Hide
0
Marked as spam
Reply | Spam
| Remove | Block User
synd de ikke skjøt deg, landsforræder!
heng som kvisling!! heng!

Alt jeg ville gi deg var et dikt Wastri, hvorfor måtte du gå å fucke det opp..?

For dine fordommer: Jeg motar ikke en krone fra den Norske stat i stønad, trygd, eller arbeidspenger, derimot har jeg vært i arbeid siden jeg droppet ut av skolen og betalt en million kroner i skatt, avgifter og huslån-renter… :D

soul power
soul power
Anonym
13 år siden

jeg er så drittlei politikere..Se på navnet..politikere/Politi…De er så indoktrinert i denne faenskapen at de færreste stiller spørsmål ved noe så lenge det er godkjent av departement osv osv..Hahaha fy faen så patetiske de er!!Jeg håper de plutselig får opp øya i et «sekunds sannhet» slik at de plutesslig bare skjønner «alt».

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  soul power
13 år siden

Ja..jeg leste på nett av NWO har tatt å laget ordene så like..så de som er opplyst nok skal se sammenhengen…Det er egentlig det samme..Politi og politikker = NWO

OMG!!!!

soul power
soul power
Anonym
Svar til  Wastri
13 år siden

jævla tulling.Gå å les en bok om noe du vil like og som passer ditt syn på verden.

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  soul power
13 år siden

Haha!! Du fortsetter å brilliere ser jeg :-D

Overgitt
Overgitt
Abonnent
13 år siden

Armin Bahrami sier:
«Jeg syns det er du som driver pøbelstreker her.. Støtt kreftkampen eller gå hjem.»

Betyr dette at du ikke ønsker kommentarer i KOMMENTAR-feltet, så lenge man ikke fullt og helt støtter opp om metodene dine?

Kom ikke TV-utbruddet ditt nettopp fordi du følte deg kneblet og ikke slapp til ordet?

Dette oser av dobbeltmoral, Armin.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Overgitt
13 år siden

Nei, men dere er her for å snakke om Armin og oppførselen, istedenfor å ta innholdet. Dere lukter VG milevis unna! Kansje dere sitter der oppe nå å ler dere ihjel, og kaster bort våre skattepenger på å skrive om britney spears og hårsveiser?

Overgitt
Overgitt
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg vet ikke hvilke andre du sikter til; jeg kan ihvertfall forsikre deg om at JEG ikke er journalist.

Armin Bahrami sier: «Nei, men dere er her for å snakke om Armin og oppførselen, istedenfor å ta innholdet. »

Det er nettopp dette jeg vil frem til: Innholdet drukner i personen og oppførselen. Det TV-publikum sitter igjen med bildet av en støyende, uhøfflig mannsperson, ikke budskapet hans, hvor velmenende det enn måtte være.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Overgitt
13 år siden

Det var 5 sekunder på Tv, hva forventer du. Et historisk foredrag? I wish they would let me.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Helt enig her. Saken drukner i stuntet du gjennomførte. Hadde du forberedt deg og spurt i forkant av debatten, så kan det jo hende du hadde sluppet til. Og da mener jeg før lydmannen har gått tom for mikrofoner. Flere fra NS har tross alt sluppet til tidligere både på radio og tv.
Du burde virkelig svelge litt av stolheten din, være litt mer pragmatisk og tenke etter hvordan mottakeren vil reagere i forhold til budskap og virkemidler. Du vet hva du vil si, men du bommer på hvordan. Tror de fleste puttet deg i samme bås som streakere.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  hippokraten
13 år siden

Tom for mikrofoner? Det var 3 håndholdte mikrofoner der.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Du sa nå det selv for et par dager siden i en eller annen tråd her på siden. Du spurte i forveien om å få stille spørsmål, men du fikk beskjed om det ikke var nok mikrofoner.

lurer1
lurer1
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du står ikke på utstiden og objektivt observerer, men er i sterk grad delaktig i saken som utspant seg. Dermed må du også finne deg i at dette tas opp både av de som applauderer hva som ble gjort og de som er kritiske. Uten at jeg skal gå noe videre inn på person så synes jeg du blir veldig hårsår når du møter kritikk.

soul power
soul power
Anonym
13 år siden

boikott politikere!!! det oser ego og råttenskap av de fleste!!Jeg vet de «bare gjør jobben sin» men hva kan man gjøre for at de skal forstå????

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  soul power
13 år siden

Hva med å melde seg inn i et politisk parti, og faktisk bidra til samfunnet?

Hjelper ikke å sitte hjemme å klage, hvis man ikke gjør noe for å stoppe det…

soul power
soul power
Anonym
Svar til  Wastri
13 år siden

«bidra i samfunnet» er vel et uttrykk som passer deg bra.Politikere bidrar ikke med noe annet enn svada.Jeg kan tenke selv.Jeg trenger ingen øvre makt som skal fortelle meg mine verdier og veivalg.Mulig du gjør det?

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  soul power
13 år siden

Men du syns jo ting ikke er som de skal være….Hva pleier du å gjøre hvis døren til huset ditt er ødelagt? Sitte å syte og klage? eller fikse døra?

Så derfor mener jeg at du burde gjøre noe med det…og liker du ikke den politiske styreformen i Norge…så er det ingen som nekter deg i å flytte til et land som har en annen poitisk styreform.

Kanskje noen små land i Afrika, der anakiet råder? Høres jo litt ut som det er det du er ute etter…

soul power
soul power
Anonym
13 år siden

Politikk er ikke skapt for å løse problemer..politikk er et spill for massene.Jeg får gjort mer ved å melde meg ut av samfunnet.Jeg kjøper ikke den billige løsningen om anarki.Mennesker må tenke selv.Du trenger ikke folk til å tenke for deg.Ja døra mi ER reparert fordi jeg har smørt døra md kunnskap og kjærlighet…

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Jeg synes at det er noe symbolsk i Armin’s TV-stunt som vi alle kan lære av. Nemlig det å bytte rolle fra å være tilskuer til å bli aktør, dvs. å bli en aktiv samfunnsborger, noe som inkluderer å ta ansvar for seg selv og sine ved å ta skrittet vekk fra snevre komfortsonen ved navn TV-kroken og bankkontoen.

Kan noen gi meg én grunn til å stole på media eller myndigheter i Norge fremfor å undersøke sakene på egenhånd ?

Her er noen eksempler på hva som kan og vel også bør gjøres i overgangen fra tilskuer til aktiv-rollen:

– Ta med en strålemåler til ditt barns barnehage eller skole og sjekk om den gir utslag. Det er fullt av strålekilder plassert slike steder som vil svekke ditt barns utvikling, det være seg fysiske eller psykiske helse.

– Sjekke mat-/og drikkevarer for f.eks. E-stoffene E621, E951-952-953-954 og unngå å få det inn i husholdningen.

– HQ digital-TV boksen (særlig i kombinasjon med stor flat-TV) inneholder mind control-teknologi av typen 4S (se f.eks.: http://educate-yourself.org/cn/soundsofsilence11dec08.shtml)

– Sjekke enhver aktuell vaksine på forhånd og vurdere «hva risikerer jeg nå vel om jeg/vi ikke tar den og den vaksinen ?»

Særlig de 3 første punktene har som (tilsiktet) effekt at de bidrar til å sløve oss ned, for at tilskuerrollen skal bli vår permanente rolle. Og hvis vi velger det, så vel, bør vi vel også være forberedt på å ta følgene, inkludert økt sykelighet senere i livet for oss selv og de vi er glad i, noe som lett vil kunne komme til også å omfatte kreft.

Forøvrig er også en del av avisenes oppgaver å sløve oss ned som tilskuere ved å fokusere på nøtte-konflikter; «bråk i skøyteleiren før OL» (hvor mange går på skøyter i Norge ? 11 personer ? Og i verden ?), «OL-utøvere under press fra pamper» osv.

Den delikate konflikten som følger av at EØS-avtalen de facto er grunnlovsstridig og at det følgelig bør reises tiltale for landssvik mot flere norske politikere med Jonas Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland i spissen unngår avisene behendig å omtale. Selvfølgelig er skøytebråket en større trusel mot våre rettigheter, for ikke å si en støyende trusel mot vår evne ti å få med oss informasjon av stor viktighet.

Den amerikanske fløyteblåseren og ex-cop Michael Ruppert (www.fromthewilderness.com) sa det slik: «Grow up or perish !»

Kan noen si meg én grunn for at Rupperts ord ikke er gyldige i Norge nå ?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Historiker Webster Tarpley sa: Become active or become radio-active

Wastri
Wastri
Anonym
13 år siden

Kjære Armin

Vennlisgt ikke legg ord i munnen min! Det at du mener jeg automatisk er rasist, pga at jeg skrev du brukte skattepengen mine til tull…sier vel mer om deg enn om meg?

Skjønte ikke helt hva du mente du skulle gi meg et dikt? Alt du skrev var Amatør….Vennligst forklar…

Når det kommer til at du har mottatt draps trussler…så tar jeg selvfølgelig sterk avstand fra dette….Dette beviser jo bare at et finnes gale folk over alt….

Men som en liten avsluttning…så måtte jeg jo selvfølgelig sjekke skattelistene, når du sier du har betalt 1 mil i skatt. Var sikkert surt å miste den godt betalte jobben da…siden jeg ser du har betalt ca. 40K i skatt over de siste 3 årene….:-p

PS! Vennligst ikke ta den siste kommentaren for noe mer enn det den er…har ingen ting med hudfarge, politisk syns pkt o.l

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Wastri
13 år siden

Noen av oss droppet ut etter ungdomskolen og valgte å gå livets skole. De 2 siste årene har vært studier og nyhetsspeilet, jeg tok 3års allmennfag iløpet av et år på voksenopplæringen pga 5års arbeid, får man denne flotte muligheten. Noen ganger lurer jeg på om det er bedre å jobbe,spare penger, sånn at man ikke trenger lån når man skal på høyskole :D

Peace.

Wastri
Wastri
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Huff…det var kjedelig å høre….Men får håpe det går bra alikevel med deg da….

Det er jo et kjent faktum ifølge div konspirasjones sider, at man blir hjernevasket av skolevesenet…så da sees vi vel snart…sammen med de andre sauene…

soul power
soul power
Anonym
Svar til  Wastri
13 år siden

SKOLEN GIR VELDIG LITEN MULIGHET TIL Å TENKE SJÆL! LÆR DEG DET TIL IMORGEN! PUNKTUM!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Wastri
13 år siden

Faktisk fikk jeg 2 sider fra Historielæreren hvor jeg fikk lov til å skrive hva jeg syns bør endres i pensums boka. A pupil repays his teacher badly if he is to remain a pupil. Ja, historien til våre barn er feil, og jeg var på oppdrag om du vil kalle det i skolevesenet for å finne ut om våre barn blir løyet til..

lurer1
lurer1
Abonnent
Svar til  Wastri
13 år siden

Dette går på utsiden av artikkelen, men det gjør forsåvidt også deres kommentarer så da tillater jeg meg å spørre. Kan du fortelle litt mer om oppdraget og hva du fant?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Ja, det er klart, at VG og VG’s fotograf gjorde alt «rett» her!!! Er det ikke slik det er i dette korrupt styrte landet? Alt som går imot legemiddelindustriens mange giftmedisiner og vaksiner, mot mennesker som står i leddtog med disse korrupte giftprodusentene – som Karita Bekkemellom og en god del leger og psykiatere her i landet, SKAL SLÅES HARDT NED PÅ!!!

Og der kommer også vårt norske politi inn i bildet: De er underlagt seg våre myndigheters egne lover og bestemmelser om at det skal føres et strengt oppsyn med slike som Armin, meg og de fleste av de faste kommentatorene her på Nyhetsspeilet, ja alle andre aktive og engasjerte motstandere av helseødeleggende og dødelige medisiner i vårt samfunn – Norge. Og derfor er finnes det en fortsatt STOR PROSENT angstfulle og usikre mennesker her i landet dessverre!

Og VG har rett i alt det de måtte ta seg frihet til akkurat som andre av landets tradisjonelle aviser. Men er det rart da??? Er det så rart??? de har jo pengefrihet nok til å gjøre akkurat som de vil!!! Gjerne også plukke ut et bilde av en person som de tilfeldigvis fant i arkivet for så å sammensmelte dette bildet med en helt annen «history» der ute!!!

jeg har slike bilder liggendes her, å GUD så glad jeg er som har vært våken nok til å bry meg om denne siden av det korrupte Norge også!

Til deg Frank Aune og dere andre som er opprettere og ansvarlige for Nyhetsspeilet. Burde dere ikke tenke på å få Nyhetssspeilet ut som en FOLKETS avis, en avis som retter stort fokus på den yttringsfriheten vi ikke har her i landet? hver dag ringer alt fra gamle damer, godt voksne mødre og fedre og unge meg for å fortelle meg de samme gjengangsreplikkene:

» Vi får jo ikke medhold i våre saker!!!»

» Vi tør jo ikke si imot disse psykiaterne og legene som har gjort vår sønn/datter og familiemedlemmer syke med sine medisiner!!!

» Hva mener du jeg skal gjøre Lise?Jeg har prøvd å ringe VG eller Dagbladet om det psykiatriske overgrepet jeg var utsatt for og alle medisinene som har redusert min helse betrakelig iårenes løp men de ville ikke skrive om det! Og sende inn klage til helsestilsynet eller fylkeslegen har jeg gjort men har fått avslag fra begge parter gang på gang!»

«Hei Lise! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Blir bare dårligere og dårligere av de medisinene legen mener jeg fortsatt bør gå på som han mener vil gjøre meg frisk! Jeg har gått på disse over ett år nå men jeg blir jo bare verre!!!»

Vet dere kommentatorer her og dere utenifra som kikker innpå. Jeg har alle disse samtalene skrevet ned. Og det som er så TRAGISK og så ILLE så ILLE, er at i løpet av de fire årene jeg har ledet HULK (hjelp for unge i alvorlige livskriser) er det nesten ingen av alle de (menneskene) som har ringt meg som har skilt seg ærlig ut når det kommer til å fortelle meg hvor angstfulle og redde de er for represalier fra autoritene som sitter øverst og styrer hele denne råttenskapen.

Og til dere journalister. Hva ble dere egentlig journalister for? Var det for å føle den friheten ved å vokse og utvikle dere som gode journalister utifra deres egne bevisste samfunnsoppfatninger og frie meninger, eller var det for å bli som alle andre av deres journalistkollegaer, diktert til å skrive akkurat det deres sjef og de som sitter helt på toppen forteller dere at dere skal skrive om???

Lise Tollefsen Slembe

« Forrige artikkel

Sviket mot Grunnloven

Neste artikkel »

Kreft er kurert

183
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x