Du leser nå
Obama bomber barna

18 minutter lesetidObama bomber barna

Advarsel: Bush med en ny maske på

Anti-krigsdemonstrasjonen med fredsaktivist” Cindy Sheens fredsappell til den unorske Nobelkomiteen, gikk fra Jernbanetorget. Fakkeltoget «nei-nei-nei-til-atomvåpen» satte kurs fra Youngstorget på vei mot samme mål –  å se et glimt av Obama på balkongen fra Grand hotell bak skuddsikre vinduer,  over sveisa kumlokk og med seg en dommedagsveske på hotelrommet med knappen til 10.000 atomvåpen innenfor rekkevidde, lagret og sikret i 192 land, hvor USA har permanente millitærbaser som dominerer 70%  av verden.

Alfred Nobel ville fått gledestårer denne edle kvelden, hvor krigsherjinger ble erklært turbulente tider på vei mot fred, i det kongelige monarkiet, av det norske Storting og den norske frimurerordenens USA-venn og Bilderberg medlem; Geir Lundestad som siste instans og beslutningstaker.

Fredsprisen gikk til lederen for det globale imperiet, og den evige krigsmaskinen fikk et nytt humant og fredelig ansikt etter at frimurer Obama forklarte ”nødvendigheten” for krig, i hans fredstale til hele verden.

Obama Fraud

Obama har sverget troskap til den jødiske stat og den jødiske lobby(AIPAC) Denne mannen fordømte ikke Israels krigsforbrytelser mot Gaza 2009. Obama fordømmer heller ikke blokaden på gaza eller de ulovlige bosetterne på okkupert palestinsk jord. Obama smiler mer enn han prater.

Obama lovte å ende krigen i Irak innen 6 måneder, og trekke soldatene ut av Afghanistan. Obama sendte 40.000 soldater til Afghanistan kort tid etter at han ble president ifjor, og  friere rom til den privatiserte delen av krigen som private leiesoldater som jobber for det Blackwater og XE. Norge har SIG(special group intervention) som har lisens til å drepe for private selskaper med personlige agendaer.

Idag er det 250.000 som dreper for penger i Afghanistan.Like før Obama mottok prisen sendte han 40.000 nye soldater . Like før Obama landet på Gardermoen, vedtok han å sende 40.000 nye soldater igjen. Hva  slags fred kan mer okkupasjon skape? Dette er ikke Obama som lovet «Change», dette er Osama bin forgotten uten løsskjegg og turban.

«Det finnes ingen vei til fred, fred er veien» sa den store sjel Mohandas Ghandi. «Krig er fred» sa Obama.

Obama har brutt de fleste løftene som gjorde han til en så populær kandidat.
Det var ikke bare det at han var svart som gjorde at han falt i smak for de fleste i verden, han lovet å redde oss fra Bush sitt verdenstyranni og befri  de okkuperte. Han lovte å stoppe den ulovlige avlyttingen av alle amerikanske borgere, og kaste krigslobbyistene ut av Washington som sørget for krigens kontinuitet, men han feilet dessverre fra dag 1 som president.

runbnk_dees2

Obama stjal penger fra skattebetalerne og reddet de korrupte bankene som utløste finanskrisen og gjorde 1 million amerikanere husløse. Obama ansatte lobbister fra wallstreet og ga mer makt til Ben Bernanke og federal reserve. Obama er globalistenes klovn.

I dag beskytter han den tidligere Bush administrasjonen og krigsforbryterene: Dick Cheyney, George Bush, Collin Powell, Condoleza Rice og mange andre har fått amnesti for sine ugjerninger mot menneskeheten.

NRK var stasjonert på på Eidsvoll’s plass og direktesendte bilder for de internasjonale tv-stasjonene. Klokken 18.50, var alle verdens øyne rettet mot Oslo, men Nobelkomiteen sørget med alle mulige midler for at Obama skulle bli møtt på av smilende nordmenn med fakler som fredsymbol, og kun et nøye utvalgt slagord «nei nei nei til atomvåpen» . Norge skulle ”hylle” Obama som om Jesus var tilbake.

Toget som gikk fra Østbanehallen møtte på politisperringer

Parole til demonstrant

Det var mange kunstneriske paroler å se denne fortryllende aften.

De som demonstrerte mot krigsprisen og Obamas politikk fikk ikke slippe til på Eidsvollsplass. Politiet blokkerte demonstrantene ved passasjen mellom Stortinget og Frimurerlosjen – det var planlagt slik at verden ikke skulle få se den norske befolkning være uenig med prisutdelingen. De ønsket ingen sure ansikt og ydmykende paroler tilstede når Obama fikk 30 sekunder til overs fra sin luksuriøse hverdag og 5-stjerners middag med gallafest på Grand, og hilste og takket det uopplyste fakkeltoget som ikke vet at det er satan de forguder.

Arangørene kjøpte 3000 fakler for Obamas nedrustning ”håp” for de oppmøtte på Youngstorget, samtidig som de forventet flere med paroler og plakater. Nobelkomiteen hadde på forhånd sikret seg Will Smith som en publikum reaktor, og de fleste dro nok dit for å se han fremfor Obama.

Det var flere politistyrker på fakkeltoget enn det var på anti-krigsmarsjen.
Sivile gikk rundt og passet ekstra godt på de som ikke ”smilte” eller så glade ut og det var strengt forbudt å rope noe annet enn nei til atomvåpen som om det var et George Bush ”either youre with us, or against us” marsj.

Baktanken med dette var et politisk spill for galleriet. Dette var ment for å sette press på det landet de fleste av oss» tror» vil utslette vesten med atomvåpen som følge av propaganda  mot Iran. Få dager etter at Obama forlot landet var avisene fylt med skremselspropaganda.

Okkupasjonen mot Gaza må ta slutt

Iran er en av få land som støtter Palestinere i Gaza med millioner av dollar i nødhjelp. Israel har på ingen måte rett til å portrere sine naboer som fiendtlige når de har okkupert Palestina i 60 år, og regelmessig teppebombet Libanon. Det er Israel som er en fare for freden i Midtøsten, Iran har ikke angrepet en eneste nabo på 400år.

Ahmedinedjad sa aldri ”wipe Israel off the map”, israelsk etteretning har med vilje feilaktig oversatt uttalelsen til den iranske presidenten fra en ”verden uten sionisme” konferanse hvor han talte til 2000 akademikere, historikere og relgionsforskere og sa: ”dette sioinistiske regimet som har okkupert Al-Quds (Jerusalem) og undertrykket det palestinske folk i over 60år må forsvinne fra historiebøkenes sider».

Det var ikke en oppfordring til krig, men et ønske om at et regime måtte falle, på samme måte som Sovjetunionen falt, og på samme måte som Berlinmuren falt, er det på tide at muren i Gaza faller.

2500 politimenn og 5000 demonstranter

Obama bomber barna protest var min personlige demonstrasjon som et fritt individ med norsk pass og hvis ikke det skulle holde, en universal borger med mennskerettigheter til å ferdes fritt i hvilket som helst land uten behov for myndighetenes tillatelse.

Dette var mitt forsøk i å se hvor langt en mann kan gå i ytringsfrihetens navn. Det viste seg at jeg tenkte for langt, og derfor ble jeg arrestert og fengslet for å ha oppholdt meg utenfor Grand Hotel, uten tillatelse.

bild2_dees

Obama deltok på det svært hemmelige og udemokratiske Bilderberg møte i 2007. Bill Clinton, Tony Blair og Jens Stoltenberg har alle vært innom bilderberg gruppen før de ble valgt som presidenter. Dette er makten bak makten, demokratiet er en illusjon med andre ord.

Politiet forventet et gateslag av et større kaliber enn  Gaza opptøyene 8 Januar og møtte opp med full kroppsutrustning, 3 helikoptere i luften, lastebiler med gitter foran (ment for å måke bort uønskede mennesker), og snikskytere på de fleste tak og en arme av sivilkledde politi, de var lett å oppdage, de var overalt, med og alle gikk med like ryggsekker på.

Åpne vinduer var en sikkerhetstrussel. Om du  bodde i sentrumsområdet var det forbudt å stikke hodet ut av vindu for en røyk, joint, kaffe, iskrem, eller bare luft. Ille galt gikk det for familien til en av våre lesere på Nyhetsspeilet som ikke var advart om dette, og ved tilfeldighet glemte å lukke igjen et vindu på gløtt. De kom hjem til knust dør, byttet lås og en lapp om at de måtte gå å hente ny nøkkel hos politiet.  De erstattet ikke familien for ny dør, hele leiligheten var snudd opp ned og de beklaget aldri for deres over-paranoidhet og hærverk på privat eindom.

Hvor farlig er demonstranter?

Mediene var ganske forhåndsinstilte på at dette ville bli et blodbad ute av kontroll. Dagbladet skrev de forventet voldlige demonstranter og steinkastere. På denne måten  forhåndsdømte de en stor folkemengde med sine «merkelapper».

Det var kun en person som ble tatt 10 desember; personen brukte en megafon.

Obama har aksjer

Obama kjøpte aksjer for 50.000$ i 2005. Idag er de verdt millioiner. Obama er en løpegutt for de multinasjonale selskapene. Usa er ikke Usa, Usa er IBM, Exxon Mobile, Baxter, Halliburton, osv. Donald Rumsfeld er deleier i Novartis, enda et selskap som profiterer astronomiske summer på den konstruerte pengepandemien.

Jeg så ingen demonstranter, ved Oslo S var det samlet vanlige mennesker. Jeg så eldre som gikk med malerier de hadde tegnet på store plakater, og jeg så en eldre norsk mann med et palestina-skjerf rundt halsen, og jeg så flere amerikanske Ron Paul supportere, blitzere som spilte på trommer, rød ungdom og deres paroler, fredssenteret, studenter, og mange voksne mennesker generelt som alle ønsket å vise at de er for fred og i mot Obama.

Media har gitt ordet ”demonstrant”en dårlig smak i munnen når de svartmales som voldelige når det er vi som blir møtt på voldelig motstand.

Vi  blir ansett som samfunnsfiendtlige, når det er vi som vil samfunnets beste. Det er en allment akseptert holdning at det er greit å bruke vold mot demonstranter. Det er også greit at fire lastebiler (menneskeskuffere)  lager fire vegger rundt en stor mengde mennesker og fengsler opptil 100 mennesker, hvor de arresteres og bortføres.

I København går fredelige mennesker i klimademonstrasjoner,  over 1000 ”vanlige mennesker” har blitt fengslet for å ha gjennomskuet denne klimavtalen for hva det virkelig er, et maktovergrep fra Al Gore og Co2 mafian mot menneskeheten i skjult dekke av at de redder planeten.

Min demonstrasjon trenger ikke tillatelse

Jeg kjøpte en megafon på Clas Ohlson for 200 kroner,  80kroner for batterier. Betjeningen av denne butikken opplyste ikke til forbruker at denne varen krevde polititillatelse før jeg kjøpte deres produkt. Kansje de bør legge ved en søknadsskjema til Ytringsfrihetskontoret?

En krig mot megafoner og roperter pågår i stort sett alle verdens land.
Det er demonstrasjoner hvor fredelige G20 demonstranter blir banket opp i London, i Pittsburgh G20 møtet beviste Obama at han er en bedrager og en løgner. Han fordømte den iranske regjeringen og Ahmedinedjad for overdrevet maktmisbruk, på samme tidspunkt hvor amerikanske studenter på universiteter ble gasset og sperret inne. Obama er en representant for de multinasjonale selskapene, ikledd messiasdrakten sin, og han gjemmer krigsforbrytelser bak et sleipt dollarglis. Obama har også aksjer i svineinfluensapandemien.

Det landet som sprer demokrati med ”bomber for fred”  og fordømmer andre statsledere i såkalte ”røverstater” , er dobbeltmoralistiske når de tørker seg før de driter.

Hollywood propagandamaskinen venneligjør Obama

Hollywood propagandamaskinen venneligjør Obama. Superstjerner som Will Smith og Wyclef hyllet Obama for å gjøre barn og ungdom påvirkelige for Obamas kontroversielle utenrikspolitikk. Obama brukte flere kjendiser i hans valgkampanje, og Will I Am fra "black eyed peas" samlet titalls musikere og artister til å hylle Obama i "yes we can låta" Yes we can baklengs er thank you satan. Hele verden hyller satan med andre ord.

Norge og Jonas Gahr Støre fordømte volden i Iran, men fordømte ikke G20 opprøret. Jagland må ha glemt hvordan politibrutaliteten mot  ”Nei til Irak krigen” demonstrasjonen ble anmeldt av  Amnesty International  i 2003.

Det var demonstrantblod på politiskjoldene, unødvendig maktbruk og barn ble slått. Video fra hendelsen var på YouTube for snart 2 år siden, og hadde 50.000 views, som er mye for å være i Norge, men videoen forsvant  og det eneste videoopptaket ble slettet.

Politiet har så mange saker på seg nå at det bare er rettferdig at de opphever den loven som sier at de kan bruke overvåkningskameraene i sentrum til sin egen rettsikkhert og fordel.

Under pro-israelernes demonstrasjon og mot demonstrasjonen på Eidsvollplass 8 januar, var politiet raskt ute med å overreagere  uten forvarsel til demonstrantene fra en roptert, megafon, eller et helikopter før de gikk til angrep. Det var ingen advarsel mot en liten gruppe mennesker på høyre side av Eidsvoll’s plass når du har National teateret bak deg. Politiet tømte flaskene med pepperspray og kastet flere CS-gass granater mot en tilbaketrekkende folkemengde i panikk. som løp for livet fra et ridende politikorps.

Politiet startet bråket og demonstrasjonen ble om til en protest mot politiets oppførsel.

CS gass er en omstridt Gass.

CS gass er forbudt å bruke i Krig. Men tillatt å bruke mot sivile. Denne gassen lå tett i Oslo sentrum 8 januar. I militæret gjennomgår soldater en sikkerhetstest på 15 sekunder. I demonstrasjoner kan du puste dette i opptil en time før du kommer deg unna gass skyen. Politiet bør stanse bruken av denne gassen umiddelbart da 1av4 i Norge har astma. For personer med astma eller luftveisproblemer er dette dødelig å puste inn.

Norge er en politistat og et overvåkningsdiktatur

Frigjørelsen av videopptakene fra offentlige steder når et stort offentlig publikum er tilstede, vil være den beste løsningen for begge parter. Om en ung gutt blir tatt for å kaste den første sten, knuse vindu, eller slå uskyldige mennesker fordi de er jøder,  eller diskriminerer uskyldige eldre på McDonalds fordi de  sponser folkemordet i Gaza, kan bli avslørt på tv og deres foreldre kan holde dem hjemme neste gang det er frihetsbevegelser og folkedemonstrasjoner på gang.

Gatepredikanter arrestert av oslo politiet for å snakke om Jesus

Vår venn Ole Freeman Sivertsen satt 3.5timer på glattcelle for å ha filmet politiet arrestere 2 amerikanske prester som talte utenfor Oslo Spektrum.

Se den sjokkerende oppførselen til politiet her.

Si din mening men vær forberedt på juling

Si din mening men vær forberedt på juling

Det var ikke bare Stortinget og politiet jeg  brukte megafonen min mot under ”Gaza opprøret”  i januar.  Etter at mann som var på vei til å kaste en søppelbøtte ned trappeoppgangen fra Stortinget  T-bane stasjon  hvor noen pro-israeler sto med israelske flagg. Jeg ropte på denne mannen med megafonen og han snudde seg mot meg i sinne men når han så palestina- skjerfet på hodet, la han den ned.

Det er også mange som ikke var skyldige som blir fengslet og utsatt for politivold. Det var en liten gruppe på 10-15personer blandt 3000 oppmøtte som knuste vinduer og var verstingene som satt resten i dårlig lys, og det samme gjelder en liten gruppe blandt politiet som  viste uaktsomhet mot sine medborgere som de får skattepenger av for å beskytte, men dessverre var mange  actionlystne og sulten etter demonstrant blod.

Overvåknings-filmene vil avsløre sannheten om hva som virkelig skjedde torsdag 8 januar, 2009. Var det politiet som startet det?

Tilbake til Obama protesten.

Det gikk ganske bra denne gangen. Forrige gang jeg holdt en ropert i så store folkemengder gikk det ikke så bra når jeg ble angrepet av 2 politihunder for å snakke i megafon. En natt på glattcella er frihetens pris for å si det man vil.

Jeg snek meg ut av demonstrasjonstoget og opp mot Grand Hotel. Det var ingen jubel, og de fleste faklene var slukket. Obama var på scenen og det var for sent. Det stoppet meg ikke til å opplyse «nei nei nei til atomvåpen» om USA bruk av utarmet uran har en  halveringstid på 4.5 millioner år-Barn blir født med deformasjoner som barn i Hiroshima.

Jeg opplyste om terrorkomiteen og deres tidligere utdelinger av fredspriser til krigsforbryteren Henry Kissinger, og utdelingen til Truman etter å ha sluppet atombomben på Japan.

Jeg opplyste også om at ekte fredsaktivister som Mohandas -Mahatma -Ghandi, lederen for den ikke-voldlige frigjøringsbevegelsen i India var nomiert 5 ganger, men vant aldri prisen.

Så dro jeg til politisperringene for å overlevere et budskap til Obama. Jeg håpet på tynne isolasjonsvegger på hotellrommet hans og ville komme ut etter oppfordring og  erklære «fred på jord» å bevise at han er verdens mektigste mann.

Jeg snakket rolig gjennom megafonen uten å rope høyt da selve tanken med ropert er at en rolig stemme blir høy. men behagelig for større publikum.

Etter å a snakket i 3-4 minutter kom en politimann i sivilbekledning og spurte om tillatelse til å oppholde meg i området. Han ville se om jeg har tillatelse til å demonstrere. Jeg brukte megafonen og spurte andre folk på stedet om de hadde tillatelse til å være her? Nei ropte de i i kor. Politiet anmodet ikke meg til å forlate  stedet,  jeg anser det som et spørsmål og ikke et pålegg om å forlate området.

Mannen ble stående å prate med publikum som syns det var rart at jeg måtte ha tillatelse. Jeg sa  jeg har norsk pass, det bør holde,- hvis ikke så kan jeg ferdes fritt og tale fritt under hvilken som helst omstendighet under beskyttelse av universale menneskerettigheter.

Er du imot Obama er du Oslo politiets verste fiende

Jeg er sikker på at hvis jeg hadde ropt «Yes we can» 300 ganger hadde jeg fått stå i fred og ro uten forstyrrelse og innblandelse fra politiets overformynderi.

Jeg dro tilbake til mine venner som var i demo-toget. Etter  30 minutter, så begynte folkemengden å løpe mot Grand Hotel som om det regnet 1000lapper utenfor der. Vi skjønte at Obama må ha vært på balkongen. Saueflokkmentaliteten sparket inn og vi løp etter.

Ytringsfriheten vil bli savnet

Når løgn er gjort til allmenn akseptert sannhet, er ytringsfriheten den største samfunnsfiende.

Det var ingen Obama å se, 50-100 mennesker var samlet utenfor sperringene til Hotellet, foran 20-30 politimenn på rekke og rad med fingeren på avtrekkeren.

Vi stod og debatterte i ring med noen venner og fremmede, og diskuterte alt fra svineinfluensa og Obamas aksjer i vaksineselskapet, til 9-11 og inside jobb.

Jeg bestemte meg så for å drive folkeopplysning. Etter ca 1 minutt med informasjonsformidling til Obama og tilskuerene, om 9-11 og hvem som var sikkerhetsansvarlig på World Trade Center (George Bush sin bror Malvin) og hvordan de for første gang i WTC historien måtte slå av strømmen i bygget, med omlegging av fiberoptiske kabler som den offisielle forklaringen. Strømkabler og fiberoptikk har ingen relevans til hverandre for å skru av den ene for å koble til den andre, og det var sterke reaksjoner da alle sikkerhetsskameraene ble skrudd av 3 uker i forkant av angrepet på World Trade. Center. De ansatte rapporterte om flere bygningsarbeidere som gikk opp og ned, etasje for estasje med tykke svarte kabler.

Det som da skjedde anser jeg som et maktovergrep, uten muntlig form for advarsel kom flere sivilpoliti pg dro megafonen ut av hånda og førte meg bort fra området og satt meg ned på en benk hvor jeg måtte vente på en politibil som skulle kjøre meg til glattcella. Det var allerede bestemt før jeg ble satt på benken.

Min venn foreslo til politiet om at jeg kunne heller bli bortvist fra området istedenfor å sitte sperret inne på glattcelle for å ha brukt ytringsfriheten gjennom en ropert. Å sitte på glattcelle er psykologisk vold mot en person, hadde jeg vært voldelig og skadet mine medborgere er dette en naturlig plass å havne på, men når jeg brukte min demokratiske rett til å ytre meg, var jeg tydeligvis en trussel, men hvem skadet jeg, hvem ble såret? Steiner og stubber kan brekke mine ben men ord kan aldri drepe deg.

Under avhøret var jeg anmeldt for fire forhold.

Jeg nektet å erkjenne straffeskyld på alle punkter og ba avhøreren om å droppe alle anklagelser umiddelbart og løslate meg fra fengsel da jeg ikke har gjort en eneste feil,  jeg er en  politisk fange.wergeland!

Jeg lurer på om politiet hadde reagert på samme måte om jeg hadde på meg en kostyme. En lang grå frakk og en floss hatt med løsskjegg og en gammeldags ropert, og en firkantet boks jeg kunne stå på, som jeg kunne tale til folket fra på Eidsvolls plass og ropt:

«HØR MEG DESPOT! JEG VIL VÆRE DIN PESTILENS, SÅ LENGE JEG ER TIL, FOR NORGES LOV I DØLENS HÅND, SKAL BRISTE DINE SLAVERS BÅND»

Henrik Wergeland

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

49 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *