/

Kreft er kurert

37764 visninger
6 minutter lesetid
359

Kreft er kurert mange ganger med metoder som er repliserbare, ufarlige, effektive og billige. Disse metodene har uten unntak blitt hardhendt undertrykt.

Det vil føre for langt å gå detaljert inn på hver enkelt historie, men jeg presentere noen tilfeller og jeg vil på det sterkeste oppfordre hver enkelt leser til å selv gjøre sine egne grundige undersøkelser. Det står om livet. Ditt liv og livene til din familie og dine venner.

Professor Dan Bruke

Kreftforskere i dag prøver å finne en måte å treffe kreftceller med medisiner uten at medisinene skader andre celler. Dette innebærer å finne en ”biomarkør” som gir medisinen tilgang til kreftcellene, men ikke til de friske cellene (cellegift er kun destruktiv og skader alle celler). Denne biomarkøren er funnet og er et enzym som heter CYP1B1 (ensymer er proteiner som katalyserer kjemiske reaksjoner i kroppen).

Professor Dan Bruke og hans team forkere ved Aberdeen University publiserte de første bevisene vedrørende dette kreftspesifikke CYP1B1-enzymet i 1997. Dette funnet er siden verifisert i peer-omtaler og andre studier. Forskere ved Dana-Faber Cancer Institute i Boston, Massachusetts, beskriver ensymet som ”en felles tumor assosiert antigen uttrykt i nesten alle menneskelige maligne som så langt er testet”.

Professor Dan Bruke er ingen hvem som helst. Han er Professor Emeritus innen farmasøytisk metabolisme. Han har forsket vidt på hvordan medisiner og andre substanser virker i kroppen. Han har forelest, forsket og publisert utstrakt om emnene medisinsk metabolisme og kreft gjennom nesten 40 år.

Han har en ”First Class Honours BSc degree” i biokjemi fra University of London i 1969, en PhD i “Drug Metabolism” fra University of Surrey i 1973 og han har arbeidet ved University of Texas Southwestern Medical School of Pharmacy og ved Karolinska Institutet i Stockholm. Han foreleste i farmakologi ved University of Aberdeen Medical School og ble senere ”Head of the Leicester School of Pharmacy” og både professor og Dean ved Sunderland University. Mannen har med andre ord svært sterk dokumentert kompetanse innen sitt fagfelt. Hva som virkelig skiller han ut er at mannen har et åpent sinn.

Ved Leicester University arbeidet Bruke sammen med Professor Gerry Potter ved ”the Cancer Drug Discovery Group” og gjennom dette samarbeidet fant de at salvestrol ødelegger kreftceller via biomarkør CYP1B1.

Naturlig tilgjengelig

Salvestrol er et molekyl som finnes naturlig i planter. Dette er dette molekylet som planter har utviklet til å beskytte seg fra sopp. Dette er nok en bekreftelse på at kreft er en form for soppangrep.

Bruke og Potter fant at salvestrol dreper kreftceller, men bare når de først blir aktivert av CYP1B1-enzymet. Denne aktiveringen forårsaker en endring av den kjemiske strukturen i salvestrol gjennom metabolisme, og slik omformes salvestroler til en form som kalles ”salvestrol metabolites” Friske celler skades ikke av salvestrol fordi de ikke har CYP1B1 biomarkør.

Naturen er perfekt. Salvestrol er det som frukt og grønsaker naturlig utvikler til å motstå soppangrep. De finnes kun i de sortene som opplever slike soppangrep.

Her er noen eksempler på salvestrolrik mat:

  • Frukt: jordbær, blåbær, bringebær, druer, solbær, rips, Bjørnebær, tranebær (tyttebær er en slektning av tranebær), epler og pærer.
  • Grønnsaker: Alle grønne grønsaker, særlig brokkoli og alle sorter kål, samt artisjokk, paprika, avokado, asparges, auberginer og watercresses.
  • Urter: Basilikum, persille, salvie, rosmarin, timian, mynte, sitronverben, rooibos te, løvetann, smalkjempe og skullcap.

Hvorfor er ikke dette allment kjent? Særlig leger og annet helsepersonell burde ha en faglig interesse for dette men jeg kan godt se for meg at avisene kunne ha solgt billass med aviser på dette til Hvermansen. Dette har gullkantet nyhetsverdi, men det rapporteres ikke. Hvorfor? I år, 2010, er det 13 år siden denne oppdagelsen først ble publisert! Sammenlign dette med hva avisene vanligvis skriver om helse.

Undertrykt kunnskap

Men, det er mye som tyder på at denne informasjonen har vært kjent i andre kretser tidligere og derfor forties i massemedia. Professsor Burk og teamet hans har funnet ut at de mest utbredte fungicidene (soppbekjemperne) som brukes i landbruket er ”svært kraftige” CYP1B1-blokkere.

Dersom du får i deg nok CYP1B1-blokkere inn i kroppen så hjelper det ikke hvor mange salvesterol molekyler du får i deg. Du får kontinuerlig i deg rikelig med CYP1B1 blokkere gjennom den industrimaten som du spiser. Derfor aktiveres ikke salvestrol i kroppen din – den blokkeres av sprøytemiddelrester som setter seg fast i CYP1B1-reseptorene slik at salvestrolmolekylene ikke får plass.

Slike reseptormekanismer er svært godt kjent innen farmasøytisk medisin og biokjemi. Denne kunnskapen er en hovednøkkel som de bruker den hele tiden i de fleste av midlene sine. Det er derfor ikke tenkelig at dette er tilfeldig. Slik forhindres naturens eget kreftbekjempende middel effektivt.

Det er også et faktum at de sortene som i dag dyrkes i industrilandbruket har ”foredlet” ut det meste av salvestrolinnholdet (sammen med de fleste andre næringsstoffene). Dette er neppe tilfeldig. Det passer for godt inn i et gjentagende mønster.

At salvestrol foredles ut av maten og at det lille som er igjen passerer uvirksomt igjennom kroppen på grunn av salvestrolblokkere kan være en av de sentrale årsakene til at kreft har eksplodert i vår tid.

Det finnes flere ulike salvesteroltilskudd i handelen i dag. Flere av disse er regelrett svindel og fullstendig uvirksomme. Kan det være fordi myndighetene så kan si at salvestrol er svindel og uvirksomt, og derigjennom få stoppet videre forskning og diskreditere det som har blitt funnet? (Sammenlign med WHO sin utprøving av MMS.)

Burke og Potter har nå utviklet og produsert sitt eget salvesteroltilskudd med sterk nok dose til at den har terapeutisk effekt. Sjekk før du eventuelt handler.

Kilde: Informasjonen om Professor Dan Burkes og salvestrol er hentet fra: David Icke, Newsletter – 5th April 2009.

Dr. Tullio Simoncini

Så kan man besøke hjemmesiden til den italienske onkologen Dr. Tullio Simoncini  som til slutt ble så frustrert av at alminnelig kreftbehandling ikke virker at han bestemte seg for å gi på båten alt han hadde lært for så å starte egne undersøkelser fra bunnen av.

Han har dokumentert at kreft er en candidavariant. Han har behandlet kreft med natrium bikarbonat siden midt på 1980 tallet. Natrium bikarbonat er en naturlig basisk forbindelse som kroppen selv produserer, som finnes i vanlig bakepulver. Simoncini bruker bikarbonat både systemisk og han anbringer det direkte på svulsten når det trengs. Kreft kureres på dager.

Etter å ha levert grundig dokumentasjon til de italienske helsemyndighetene på en kreftkur som virket ble han fengslet for å ha behandlet kreftpasienter med en ikke godkjent kur. Siden har myndighetene konsekvent ignorert kunnskapen hans.

Simoncini har ikke gitt opp, og er i dag fri og jobber med egne midler og egen innsats for å spre kunnskapen sin.

Kilde: CureNaturalicancro.com.

Royal Raymond Rife

På 1930-tallet fant Royal Raymod Rife (1888-1971) opp et mikroskop med et apparat som satte ham i stand til å måle den eksakte frekvensen til ulike mikrober, for så å bruke et annet apparat til å rette en eksakt motfrekvens mot hver enkelt mikrobe. Effekten var at mikroben døde og kroppen fikk rom til å helbrede seg selv.

Rife dokumenterte at kreft er en mikrobe og at den kan drepes med dertil egnet verktøy. Rife ble hyllet for sine oppdagelser. Oppfinnelsen begynte å spre seg blant amerikanske leger.

Så kommer Morris Fishbein inn på scenen. Han var formann i den amerikanske legeforeningen, og han vil ha prosenter av det økonomiske utbyttet. Rife avslo kravet om bestikkelser, og Fishbein svarte med å forby alle leger å bruke Rife sin oppfinnelse.

Kilde: «The Cancer Cure that worked! Fifty years of supression«, av Barry Lynes. ISBN 0-919951-30-9.

Jim Humble

MMS er 28% natriumkloritt. Natriumkloritt er en mikrobebekjemper par excellence. Den brukes rundt om i verden til å desinfisere operasjonsstuer, vannforsyning, kjøtt og fisk med mye mer. Humble har dokumentert at MMS også kan behandle kreft effektivt.

Jim Humble lever i dag på flukt. FDA liker ikke det han holder på med.

Kilde: Jim Humble «Breakthrough – The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century«, ISBN 13-978-0-9792884-4-9.

Historien om et overlagt folkedrap

Det finnes mange flere slike historier. Samtidig dør det årlig millioner av kreft – unødvendig – fordi kreft er kurert gjentatte ganger med trygge og effektive verktøy. Billige verktøy som man kan bruke selv hjemme.

Millioner andre dør hvert år av rett bruk av rett foreskrevet medisin – over 100.000 i USA alene. Det dør enda flere av feil medisinering, feil bruk av medisiner og uhell. Hvis vi så legger til alle som dør fordi farmasøytisk og kirurgisk medisin ikke er egnet til å behandle sykdommene deres i utgangspunktet, så står vi i dag overfor den største drapsmaskinen i verden.

For meg ser det ut til at det farmasøytiske kartellet tar i dag livet av langt flere mennesker hvert år enn alle krigene i forrige århundre til sammen.

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

Abonnere
Varsle om
guest

359 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Sithious
Sithious
13 år siden

Paprika?

Jeg visste det! Grandiosa er sunt!

Sirus
Sirus
13 år siden
Svar til  Sithious

Dette er en svert opplysende serie fra Professor Walter J.Veith:

http://amazingdiscoveries.tv/c/27/Medium_Quality/

MortenB
MortenB
13 år siden
Svar til  Sithious

Grandiosa = MSG og drepte ingredienser

ekelundjanet
ekelundjanet
9 år siden
Svar til  Sithious

Jeg er så takknemlig til Rick Simpson for å gi meg med Cannabis olje her i Norge. Jeg var diagnostisere med Brystkreft to år siden, og helt siden da har jeg gjort mye Chemo og stråling som ikke hjelpe meg, men bare skadet mitt immunforsvar og gjøre den svak og hjelpeløs. Jeg kom over Phoenix Tears og jeg har lest om Cannabis olje mye og så at jeg kunne gi meg med Hemp Oil her er Staten, kontaktet jeg ham på: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca for anskaffelse av denne medisinen, til min overraske medisinen ble anskaffet og levert innen 48 timer, og jeg har vært på behandling for de siste tre månedene. Er nå her for å vitne om at jeg er ikke en kreftpasient, må jeg oppleve en total forvandling i min helsesektoren med Rick Simpson Hemp olje service. for all kreft pasient som bor i Amerika og Canada regionen, få Hemp olje fra ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca,
Ekelund Janet

aurum14
aurum14
13 år siden

Hvis alle leger og naturmedisinere hadde samarbeidet om å bruke de medisinene som finnes i jordens natur og samtidig kuttet ut pengene,da hadde vi neppe hatt noen helsekø hverken her eller der .man skal etter min mening ikke ta betaling for å hjelpe mennesker fra sykdom eller nød.DET GJØR VIRKELIG GODT Å FÅ EN EKTE HJELP SOM KOMMER FRA MENNESKETS INDRE FOR ALLE HAR DET EGENTLIG I SEG ,DET ER BARE DET AT EN PLASS MÅ MAN BEGYNNE.

Arcturus
Arcturus
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Det er faktisk ikke bare å sette opp et hus selv om man er en aldri så flink snekker, heller. Ikke engang for seg selv. Det finnes et meget strengt regelverk som kontrollerer dette også, selvsagt for å sikre at hus holder en akseptabel kvalitet.

Snekrer du derimot et skap for en eller annen, så har du i hvert fall et konkret resultat å vise til, og å ta betalt for. Kunden behøver ikke ty til innbilning og ønsketenkning for å «se» skapet.

Den dagen du og andre kan vise til etterprøvbare resultater på¨at kreft kan helbredes med soppmidler og natron, er jeg sikker på at legevitenskapen vil være mer enn interressert.

Gunnar Gervin
Gunnar Gervin
5 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Moe, jeg sjekket MMS Miracle Mineral Something(hehe), og der var en Wikipedia-artikkel som skrev at MMS er blekemiddel, og har drept minst 2 mennesker, og brukes som inntektskilde for kvakksalvere. Videre lesninger gjorde det klart at endel mennesker vanskeliggjør sannheter å komme fram, med hundrevis av virkningsløse metoder mot kreft, lignende tidligere tiders «leger»s metoder og remedier. Synes du bør granske dine opplysninger mer før du publiserer det, og at du fokuserer for mye på det negative; forsøker hive ut barnet med badevannet. Hvis du ikke tar til vett, nekter jeg lese flere av dine utlegninger, som mer ligner sortmaling enn sannhetsinformasjon.

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  Gunnar Gervin

Gervin
-Moe, jeg sjekket MMS Miracle Mineral Something(hehe), og der var en Wikipedia-artikkel som skrev at MMS er blekemiddel, og har drept minst 2 mennesker,

Jim Humble har eget nettsted som med videoer fra Afrika.
Idag, hvor coronaviruset er det aktuelle:
Koreanerne melder at coronaoffer ble helbredet med så enkelt som oksygen-maske. De antyder at det vil gjelde alle smittede
(å så fall snakker vi om en oppdagelse på nivå med penicillin)
Kineserne på sin side melder at coronaofre som hadde blitt utskrevet etter behandling … i neste omgang døde av hjertestans da de ble smittet 2. gang. Det antyder at det er dagens medisin de gir coronaofre som er problemet.

MMS ligger i samme lei som oksygen-maske, og Jim Humble er overbevist om MMS vil virke på coronaviruset også. En gjennomsnittlig sau vil selvfølgelig heller hoppe i havet enn å tro på det.

Hver dag dør 34 personer, etter gjennomført standard kreftkur – forutsatt all alle kreftsyke får behandling i Norge. Wikipedia-forfatter har ingen problemer med 12.500 døde per år i Norge? En gjennomsnittlig sau i Norge har tilsynelatende ingen betenkeligheter med å si ja til en giftkur, å vil sikkert føye til:
-Livet mitt er for verdifullt til å jeg vil si nei til kreftbehandling til 400.000 kr.

Arcturus
Arcturus
13 år siden
Svar til  Arcturus

Jeg er faktisk i byggebransjen, og kan ikke følge opp noe av det du beskriver. Det jeg nekter å tro er at forskning og legemiddelbransjen underslår behandlingsmetoder som kunne helbrede kreft. Ren og skjær logikk. Kreft koster samfunnet så mye både i lidelse og utgifter at det ville være i alles interresse å helbrede dette. Legemiddelbransjen kunne tjene penger på disse metodene også, dessuten er det flust av andre sykdommer det både trengs mer forskning på og utvikling av legemidler for. Så ingen ville bli arbeidsledige om kreft kunne helbredes.

Jeg tror du har en feilaktig oppfatning av både forskning og verden forøvrig. Og dine utsagn om utdanning er til å grine av.

aqwarrior
7 år siden
Svar til  Arcturus

Logikk baseres til enhver tid på informasjon, viten og forståelse som man innehar. Legemiddelbransjen tjener penger på sine patenter. Problemet med ting som er naturlig / vokser i naturen, er at det ikke kan tas patent på. Hva tjener kreftindustrien (ja det er en industri) tjener om folk fant ut at de kan helbrede seg selv med levende medisin fra naturen eller andre fritt tilgjengelige substanser? Det er naivt å tro at det er i kreftindustriens interesse å kurere sykdom. Nettopp fordi det er en industri og at det dreier seg om penger.

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  Arcturus

-Kreft koster samfunnet så mye både i lidelse og utgifter at det ville være i alles interresse å helbrede dette

Du glemmer at det er ikke penger i friske folk. Pengene ligger i kronisk syke folk. Mest penger er det i kreft -> 400.000 per pasient konservativt
20.000+ kreftbehandlinger per år:
20.000 * 400.000 kr -> 8.000 millioner kr

-Det jeg nekter å tro er at forskning og legemiddelbransjen underslår behandlingsmetoder som kunne helbrede kreft.

Dvs. for dum til å leve

aurum14
aurum14
13 år siden
Svar til  Arcturus

det er bare det at alt blir egentlig tatt fra naturen .du bør kansje tenke litt over det .

Arcturus
Arcturus
13 år siden
Svar til  Arcturus

Det dreier seg om mer enn TRO for mitt vedkommende. Gi meg en eneste god grunn til at jeg ikke skulle stole på forskning som kan vise til RESULTATER, etterprøvbare sådanne, og i stedet TRO på anekdotiske «bevis» i form av uttalelser fra mennesker som MENER de har blitt helbredet av alskens humbug. Ingenting er lettere enn å lure seg selv.

Og denne «forskningen» dere har å vise til, holder vel ikke mål, ellers hadde den aldri i verden blitt oversett. Hvorfor skulle den det?

Det er også et faktum at legevitenskapen klarer å helbrede flere og flere tilfeller av kreft.

Og du forsto utmerket godt hva jeg mente med det jeg sa om ditt utsagn om utdanning. Ingen grunn til å vri på det.

aurum14
aurum14
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Om du vil snekre gratis til folk er det ditt valg .Vis du vil samle på papirlapper er det også ditt valg.Man bør kansje begynne med seg selv.Hvis man vil hjelpe noen blir det jo din sak om du vil ta betaling.Man kan komme langt uten penger bare man tar de riktige valgene.

aurum14
aurum14
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

du har nok bare gjort deg alt for avhengig av penger.Det finnes andre ting å tenke på her i verden enn penger.Jeg har allerede begynt på å frigjøre meg fra pengene.

J.Johansen
Skribent
13 år siden

400 år før vår tidsregning sa den greske legen Hippokrates at mat kunne brukes som medisin. “Din mat skal være din medisin, og din medisin skal være din mat”, sa han. Den greske filosofen Herodot (484 – 425 f. Kr.) skrev: «Alle sykdommer kommer fra kosten.»

Guds Apotek. En glimrende oppsummering av planter og grønnsakers helende virkninger.All sykdom er mangelsykdom, bortsett fra brukne hender og føtter osv.
http://www.riksavisen.no/?p=1657

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Helt enig. Det er jo velkjent fenomem at «alle» organismer blir sterkt påvirket av sine nærmeste omgivelser som klima, næring, andre organismer osv. Ikke rart at arv og miljø av de fleste av oss «bestemmer» vår fremtidige skjebne.
Ettersom vi er født i naturen, av naturen i harmoni med andre «skapninger», er det helt naturlig å påstå at også denne «naturen» som kurerer / helbreder visse sykdommer. I motsetning har legemiddelindustrien har satset på dop-midler som de kaller for «skolemedisinen», ment bare for å «dempe» virkninger av sykdommen midlertidig, og ikke fjerne fra bunn og grunn! Derfor har bruken av disse «avhengige» narkota økt i takt med inntaket, og jeg trenger ikke å nevne eksempler på dette her… ;)

Ergon
13 år siden
Svar til  arifkarim

Likte godt at du brukte ordet «harmoni». Det bringer også psyken vår inn i sykdomsbildet. Harmoni mellom kropp og sjel og harmoni i forhold til miljøet vårt. Leste for noen år siden en norsk lege skrive at rundt 70% av alle pasienter til de privatpratktiserende legene kom til legen med plager som skyldtes psykisk ensomhet. Er dette riktig er det ikke noe rart i at norsk helsevesen er overanstrengt.

Kanaloa
Kanaloa
13 år siden
Svar til  J.Johansen

…og det var saklig fordi…?

zero
zero
13 år siden

Hvorfor By Folk har et desperat behov for negative ioner!

Av: Willie Jones

De aller fleste mennesker vet ingenting om negative eller positive ioner og hvordan de påvirker alle aspekter av livene våre. Her er hva du trenger å vite!
Luften vi puster har positive og negative ioner. Ioner er atomer som har anskaffet en elektrisk ladning ved å vinne eller tape et elektron. Positive ionene gjør oss trøtt, irritabel og grinete. Negative ioner føle deg uthvilt og kan dramatisk forbedre humøret.
I naturen er det en balanse mellom positive og negative ioner i skog, frisk luft land eller nær vann. Disse ionene er produsert av stormer, vind, luftfuktighet, fosser, vann slå mot strendene, radioaktiviteten av jord og blåser sand eller støv. Den tørre blåser sand eller støv generere flere positive ioner og blir noen ganger referert til som sørlige vindene eller hekser vinden fordi vi ikke føler seg så vel når de oppstår. På den annen side, når det er fallende vann som regn, eller nært forestående regn, fossefall, eller filtrert dusj, og til og med lapping av vann på stranden, går den negative ion forholdet dramatisk opp. Disse miljøene kan ha en ratio på 2000 negativ til 1000 positiv. Vi flokker til strendene, og vi føler en følelse av velvære står nær en foss. Det samme gjelder i furuskog. Denne live miljø har ikke samme nivå forurensning av større byer.
Byer skaper en ubalanse av ioner i favør av positive ioner. Mengden av betong, stål, bil eksos, industrielle gasser, syntetiske materialer, metall rundt aircondition kanaler, eletrisk stråling. alle absorbere anklagene av negative ioner. Det minimum av negative ioner som trengs for mennesker å fungere skikkelig er ca 1000 pr kubikk centimeter og en reell følelse av velvære forholdet 2000 negative og 1000 positive synes å skape den rette påvirke. I en storby miljø den negative ion teller kan være 100 per kubikk centimeter eller mindre med positive ioner ut taket.
Har du noen gang lagt merke til hvordan du føler når du forlater storbyen og ut til landet, eller la på ferie til stranden eller hytte i skogen? Stresset begynner å smelte bort og en følelse av velvære kan komme over deg. Få bort til et nytt miljø kan være veldig terapeutisk men du er også en god dose av negative ioner.
En russisk team ledet av AL Tchijevski oppdaget at negative ioner faktisk dreper bakterier og at ioniserende et lukket miljø ville sterilisere lufta. Negative ioner fester seg til bakterier, drepe dem, og faller de ned på bakken der de kan da bli støvsugd opp.
Negative ioner øke flyten av oksygen til hjernen ifølge Dr. J. Howard PHD og dette gjør oss mer våken og uthvilt. Du kan ha opplevd dette for deg selv når du er sliten og svak, men føler seg uthvilt rett etter å ha åpnet et vindu og tar et dypt pust eller følelse en følelse av ro å være ute etter en varm sommer regn. Alt om luften lukter annerledes etter en regnskyll.
De opprinnelige indianerne levde i harmoni med landet og leve med naturen ble betraktet som en grønn sang. Men det var da koloniene kom og bygde sine store byer som indianerne ville vurdere byene svart og fremmede for naturen. De hadde rett når det gjelder det faktum at det fortrenger den negative ioner.
Nyere boliger bygges i dag er ment å holde luften ute og air condition og oppvarming i. Flott for strøm regningen, men et perfekt miljø for en overdose av positive ioner. Det kan virkelig gjøre deg syk. Åpne vinduer og la den friske luften i når du kan og når det ikke er mulig da få tak i en god kvalitet Air Ionizer og aften en ionisk fotbad. Du vil føle deg bedre etter det

Luna
Luna
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Takker så mye for den!!! :D

Jonny
Jonny
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Får ikkje åpna den.

Otto
13 år siden

Royal Raymond Rife kurerte kreft og infeksjonssykdommer i år 1934. Det ble ikke populært blant alle. Royal Rife

Luna
Luna
13 år siden
Svar til  Otto

Ja der ser man tydelig at maktmenneskene er redd for å miste sine penger fra behandlinger som ikke fungerer! Og det attpåtil for sykdommer de selv skaper ved å tappe maten for næringsstoffer, sprøyting, vaksiner, chemtrails, stråling osv. Ikke rart det blir bare mer og mer av kreft, selv om vi prøver å bli sunnere…

Ikke rart man blir imot stormakten.

Caspase
Caspase
13 år siden

Du kan i det minste linke til artikkelen

http://www.naturesdefence.com.my/Bri%20Nat%20Journal_2006_v23No1p10.pdf

Publisert i British Naturopathic Journal…hmm ok.

Hvorfor snakker forfatterne så fint om sin egen forskning uten å henvise til egne artikler. ? Den eneste artikkelen er Potters

«The cancer preventative agent resveratrol is converted to the anticancer agent piceatannol by the cytochrome P450 enzyme CYP1B1»

Ikke noe sted i denne artikkelen eller de andre kildene nevnes ordet «salvestrol.» Ikke noe sted i kildene nevnes det at man bør proppe i seg såkalt salvestrol.

Sitat fra konklusjoenn av overnevnte artikkel forresten:

«Lastly, it validates the strategy of developing CYP1B1 activated prodrugs for cancer therapy which raises interesting opportunities for the treatment and prevention of cancer.»

Samtidig kommer en masse påstander om at dagens frukt og grønt inneholder mindre av de stoffene vi trenger pga jorbruket osv ( oi sann dette var jo originale påstander, dette har jeg da hørt før av vitamin-pushere) Derfor må man kjøpe tilskudd ( legg merke til at artikkelen linker til sider som selger salvestrolprodukter)

Referanselisten har hele 4 kilder, der 1 er fra en av forfatterne selv, når de fleste artikler gjerne har flere dusin. Aner jeg en seleksjon av foreliggende dokumentasjon???

Det at artikkelen avslutter med å linke til sider som selger salvestrol-produkter får alarmbjellene til å ringe.

Dette bruk av blanding av vitenskap og pseudovitenskap blandet sammen i en smørje for å selge folk et produkt.

Det er bred enighet om at et kosthold rikt på frukt og grønt er forebyggende for kreft forresten.

Alan
Alan
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Er David Icke høyst troverdig?
«Guds sønn» og reptilviteren? Icke er nok ikke bare «annerledes»…

Otto
13 år siden
Svar til  Alan

Du kommer med antagelser. Kan du fortelle hva du vet og oppgi kilder?

Alan
Alan
13 år siden
Svar til  Alan

Otto:
Antagelser? Han er sterkt representert på Youtube.
Det er bare å ta et søk der. Medmindre uttalelsene hans er dubbet så kan du høre hans egne ord…

ares
ares
13 år siden

Hvor stor tro har dere på alternative behandlingsformer? Stor nok til at dere ville kurert egen (dødlig) kreft utelukkende med natrium bikarbonat/mms/aprikoskjerner, og egen HIV med sølvvann? Eller ville dere tatt en fullgradering og også benyttet dere av skolemedesin? Om svaret er ja til det siste, ville skolemedesin vært «siste utvei», eller noe dere ville benyttet dere av hele tiden?

Otto
13 år siden
Svar til  ares

Når skaden har skjedd, tar man det som er for hånden for å forsøke å bøte på dette. Problemet er at det som er for hånden bestemmes av et useriøst regime, i det siste best demonstrert med vaksinepandemien som beviselig var, og er, basert på kriminalitet, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine.

Det forebyggende arbeidet krever mest slik situasjonen er i dag. UN Population Division Policy Brief, No. 2009/1 March 2009, UNITED NATIONS ● DEPARTMENT OF ECONOMIC AND SOCIAL AFFAIRS What would it take to accelerate fertility decline in the least developed countries?.

ares
ares
13 år siden
Svar til  Otto

Jeg velger å tolke deg dit at du svarer ja takk,begge deler. Hva spørsmålet mitt har med depopulason å gjøre ser jeg ikke. Forklar gjerne………..

Otto
13 år siden
Svar til  ares

Du finner mange av de samme personene og organisasjonene bak de dokumentene jeg refererer og farmasiindustrien. Det viser hvilke agendaer de har, hva deres, populært kallt, tankesmier inneholder, mildt sagt sørgelige og beviselig folkefiendtlige holdinger uten respekt for liv og miljø.

ares
ares
13 år siden
Svar til  ares

Jeg forstår fremdeles ikke hva dette har med mine spørsmål å gjøre. Det er 4 spørsmål: Du/dere kan svare 1. Lite – Stor, 2. ja/nei 3. Ja/nei 4. Ja/nei.

Otto
13 år siden
Svar til  ares

Kommer an på behovet og de løsningsalternativer jeg hadde funnet. Ville prioriert naturlige behandlingmetoder som kroppen og våre gener er blitt vant til og tilpasset i millioner av år, nedprioritert behandlingmetoder som våre eldgamle og intelligente gener ikke forstår hvorfor de skal bli pådyttet, det vil si ikke er tilpasset.

Kjetil S
13 år siden
Svar til  ares

Ares

Prøver du å foreta en slags uhøytidlig spørreundersøkelse? Vil du forsøke å avdekke tilliten til alternativ medisin kontra tradisjonell medisin hos alle Nyhetsspeilets lesere? Alle som kommenterer her? Artikkelforfatterne? (Hvem er «dere»?)

Hva skal i så fall dette nødvendigvis meget lite troverdige datamateriale brukes til?

Uansett, for å glede deg, her er mitt bidrag til din spørreundersøkelse:

1. Jeg har stor tillit til legenes kompetanse i å diagnostisere en sykdom jeg hypotetisk sett skulle få i fremtiden. Jeg har moderat tillit til deres kompetanse i å _behandle_ denne sykdommen. Jeg har tilnærmet 0 tillit til deres evne til å _helbrede_ meg for denne sykdommen. Det er nemlig forskjell på behandling og helbreding. Skolemedisin står for det første.

2. Jeg ønsker å bli helbredet og vil derfor ikke bruke skolemedisin ved såkalte dødlige sykdommer

3. Samme som over

4. Skolemedisin er pr definisjon «siste utvei» ved såkalt dødlige sykdommer (siden man med stor sannsynlighet blir behandlet til døde), ergo er dette utelukket.

ares
ares
13 år siden
Svar til  Kjetil S

Takk for et rederlig og rett fram svar. Hovedsaklig var spørsmålet rettet mot komentatorene som er positiv til innholdet i artikkelen.

Luna
Luna
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Helt enig med deg. Skolemedisin er stort sett bare kjemisk /kunstig, og det er ikke bra for kroppen på noe måte. Kanskje kan det hjelpe på enkelte ting, men da skader det noe annet. Bivirkninger og skader er en ting som dessverre kommer hånd i hånd med skolemedisinen.

Roar Kolstad
Roar Kolstad
13 år siden

Fakta er at flere og flere overlever kreft, alt annet er ren løgn. Besøk kreftforeningengs hjemmeside og les litt om temaet. Uttalt av rasjonell

Det er regn løgn. Vis du ikke har sett filmen “Healing Cancer” Så er det anbefalt. Der forklarer de hvordan de jukser med tallene. Grunnen for at det virker som flere og flere overlever kreft er fordi de juger med tallene. Men i motsetning så er det flere og flere som dør av kreft. Bare se filmen :) Og alle mennesker har kreftceller i seg. Og det starter med en kreftcelle. På 90 dager er det to 180 dager fire også utvikler det seg ;) De blir som regel ikke oppdaget av våre maskiner før vi har 6-10 000 kreftceller i kroppen våres. Her er filmen:

Her skal du få en forklaring på kreft rasjonell og frodo, for de som forstår litt dype ting.

*A cancer cell is a disturbed, disorganizing cell with primary parasite-bacteria, yeast/fungus and mold and their associated MAT.A tumor is an aggregation of disturbed and disorganized cells that have been encapsulated by fibrin nets or trees in response to an alarming situation (MAT). This alarming situation is the over-acidification of the blood and tissues due to an inverted way of living, eating, and thinking.

POSITIVE CHARGE OF CANCER AND TUMOR AND THE FORMATION OF FIBRIN NETS AND TREES IN RESPONSE TO MAT

Bacteria, Yeast/Fungus, and Mold – Lead to – Exotoxins, Endotoxins, and Mycotoxins – Lead to… – Exotoxic and Mycotoxic Stress.

Explanation of Exotxic = Disorganizing Cells in the Blood and Tissues which Give Rise to the Primary Parasite, Yeast/Fungus and Mold (Cancer*) – Lead to – Exposed Basement Membrane (Declining Negative Charge) –
Lead to – Increased Tissue Factor on Cancer Cells – Lead to – Attached Fibrin Net or Trees Surrounding Disorganizing Cells ( Cancer*) + DIC and Tumor* Formation

Explanation of Mycotoxic Stress = Whole blood – Lead to – Contact with Negatively Charged Surface – Lead to – Factor XII Hageman Activation – Lead to – Attached Fibrin Net or Trees Surrounding Disorganizing Cell (Cancer*) + DIC and Tumor* Formation.

Kilde: Sick and Tired? “If you are willing to commit the time and energy now to understand Dr. Young’s principles, you will experience a revolution in the quality of you life, Anthony Robbins, author of Awaken the Giant life.

Her er Dr Robert O Young med sin nye Biologi:

Her er en film av seks stykker som kurer sin diabetes med bare å spise rå mat i 30 dager. Så fort man kokker grønnsakker over 48 grader i 1min, så har man ødelagt maten, det blir gift for kroppen. Det forstår man med den nye biologien. Her er filmen: RawFor30Days:

http://www.youtube.com/watch?v=jSuqCMld00w&feature=fvw

Og her er en film om Codex Alementarius. We Become Silent:

http://video.google.com/videoplay?docid=451097355502728465#
UN:F [1.8.1_1037]

Og Per Aslak Ertresvåg skriver om «En medisink mafia?» i boken sin Makten Bak Makten. ISBN 82-92395-22-9. Skulle vært skolepensum. Han forklare alt på en enkel måte. Levende liv vibrerer. Selv de minste mikroorganismer har sin bestemte puls. Den kanadiske legen Guylaine Lancôt har i løpet av 25 år praktisert sin legegjerning på sykehus, som almenpraktiker og som forsker både i Canada, Frankrike og USA. På bakgrunn av sin erfaring har hun skrevet boken «Medicinens Mafia. Den er, sier hun, «ingen lesning for sarte sjeler eller mennesker som ønsker å bevare troen på at helsevesenet kun er til for pasientens skyld» For 70 år siden fantes i USA en vellyket kreftbehandling for pasienter som var oppgitt av det tradisjonelle legevesen. Trass i suksessens ble metoden og mannen bak knust av maktapparatet. Kan denne kreftbehandlingen nå være på vei tilbake? Anbefalt å lese boka.
Kunnskap er Makt ;) Her er intervju av han angående Makten Bak Makten Boken:

.Og her er et intervju angående Sov mitt lille Norge Boka: http://www.youtube.com/watch?v=LDcdSM5CCiY .Detta skulle vært norsk skolepensum.

I denne dokumentaren om vann får man sett det type microskop i bruk:

http://video.google.com/videoplay?docid=4947261865733171856&ei=Ot1mS-y-LsiP-AbY4sCxCA&q=apa#

Og her er to filmer til om kreft:

Foodmatters Trailer: Anbefalt å se hele!

Og her er: The Beautiful Truth Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=5ZmV8b1wr10&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM.

Og her Food inc Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=QqQVll-MP3I&feature=related

Og siden de viser litt om Monsanto i de filmene over her så er det en film om Monsanto her:

The World According To Monsanto:

http://www.youtube.com/watch?v=hErvV5YEHkE

Og her er en genial film med norske forskere med angående genmanipulert mat og hvordan det kan skru av/på ting i kroppen våres i forhold til sykkdomer/symptomer. Anbefalt å kjøpe filmen.

The GMO Triology av Jeffrey Smith: The healh Dangers og Genetically Modiefied Foods:

Her er en film som forteller om kontrol!

Michael Tsarion – Architects of Control Program 1 part 1 of 16(HQ):

http://www.youtube.com/watch?v=G7MUGZ6JuRI

Også anbefaler jeg Zeitgeist Final Edition :)

Otto
13 år siden
Svar til  Roar Kolstad

Takk. Det passet til en multimedia samling, tema Healing Cancer from Inside Out.

Caspase
Caspase
13 år siden

Roar, så og si alle videoene dine gir linker til sider som vi selge meg diverse produkter.

Er det ikke litt betenkelig at mange av disse hemmelige kurene ikke er allment tilgjengelig, men at du må kjøpe en DVD, bok og gjerne mange kostilskudd av ulike slag?

God helseinformasjon basert på vitenskap og forskning er tilgjengelig overalt. Virkning og bivirkninger av legemidler er fullt tilgjengelig for forbrukerne.

Men det er legemiddelindustrien som er profittbasert?

Jeg sier igjen: Bare fordi du tror at legemiddelindustrien undetrykker naturlige og effektive sykdomsterapier, betyr ikke at du automatisk skal være helt ukritisk til alle som selger produkter som «er undertrykt av legemiddelindustrien.»

Otto
13 år siden
Svar til  Caspase

Det eksisterer mye bra informasjon. En av kildene, Natural news .com, Mike Adams

Overgitt
Overgitt
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Jeg legger merke til at det er typisk for debatten her inne å besvare kritikk med «argumenter» som «enn de andre da, hva med dem?».

Jeg synes Caspases spørsmål fortjener et bedre svar, Lars-Roger, så jeg gjentar det:

«Er det ikke litt betenkelig at mange av disse hemmelige kurene ikke er allment tilgjengelig, men at du må kjøpe en DVD, bok og gjerne mange kostilskudd av ulike slag?»

CFF
CFF
13 år siden
Svar til  Overgitt

«Lars-Roger Moe sier:
02. 02. 2010 klokken 13:26

Tja. Det koster penger å forske. De som etterforsker her gjør det for egne penger. Det koster penger å kommunisere det man finner, enten å trykke bøker, produsere DVDer eller legge opp en webside. Det er legitimt å ta betalt for egen arbeidsinnsats. »

Gjelder det også for legemiddelbransjen?

ares
ares
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Snakk om å møte seg selv i døra. Her lar NS deg komme med redaksjonell omtale av produkter du selv selger på hjemmesidene dine for 500 kr pr. kur.(mms). Dette minner meg om artikkelen til Kjetil Dreyer. På siden din sier du rett nok ikke at mss kan kurere kreft, noe som er ulovlig. Da er det jo fint å kunne ta av seg «profesjonell terapaut» hatten og på «privat» hatten her på NS og reklamere i vei.

ares
ares
13 år siden
Svar til  ares

MMS kan brukes til så mangt. Ok, men i artikkelen din er den knyttet til å kurere kreft(som også er tema for artikkelen) og på hjemmesiden selges den som «kur» under seksjonen «avgifting» Du nevner begge steder at den brukes til desinfeksjon av utstyr m.m, men den selges hovedsakling som et helsesuplement/behandling. Til desinfeksjon finnes det langt billigere saker å få kjøpt. Etter min mening er derfor en klar link mellom den redaksjonelle omtalen og et spesifikt produkt du selger.
At kobling mellom lege og legemiddelindustri ikke er heldig kan vi være enige om. Heldigvis er denne formen for korrupsjon noe som det jobbes med og en får jo håpe det fører noe vei. Din påstand om at DFK/leger kontrollerer info, reklame og salg er etter min mening i drøyeste laget. Og det er her jeg også mener du møter deg selv i døra som informatør og selger. At de andre er mye verre enn deg syntes jeg ikke er veldig formildene. I tillegg syntes jeg det at du er utøvende alt.behandler egentlig gjør saken verre. Ovenfor en kunde regner jeg med at du verken vil love at mms kurer kreft eller at kunden skal hoppe av cellegiftkuren. Men gjennom artikkelen og kommentarene står du jo for rake motsetningen. Hva skal en kunde som gjør litt «research» tro?

frodo2
frodo2
13 år siden

Du har veldig tro på eget intellekt, som tror at DU har funnet sannheten, og at all verdens leger ikke har evne til det samme.

Husk at hvis denne informasjonen blir bevisst undertrykket så er det snakk om en helt vanvittig konspirasjon. Jeg har forsøkt å fortelle tidligere at hvis leger kommer ett tilfelle med uhelbredelig kreft som blir kurert, så vil dette være en sensasjon. Vi ville sluppet alt arbeid, og prøve å finne ut hva som hadde skjedd. Dvs at alle leger er med på denne konspirasjonen. Er dette troverdig??

Som vanlig er alternativister ganske lettlurte, og tar feil av markedsføring og forskning. Vi så det samme her på nyhetsspeilet med Dreyer sin artikkel om sølvvann. Dette er NØYAKTIG det samme. Disse «forskerne» linker til sin egen webbutikk etter reklameartikkelen. Dette er helt UHØRT i den «vanlige verdenen», men i bakvendtland kan alt gå an tydeligvis.

Dette med malariamedisin som er 100% effektiv til noen øre er interessant. Flere U-land har jo trosset BigPharm, og laget synonympreparater av HIV-medisiner hvor patenttiden enda ikke er gått ut. Det vil vel si at de TROSSER legemiddelmafiaen som du kaller den. Hvorfor skulle ikke disse landene kjøpe inn denne sensasjonspillen til noe øre?? De har jo allerede vist at de ikke er i mafians klamme hender?

Det er en vanvittig påstand du kommer med. At det finnes massevis av kreftkurer som bevisst blir undertrykt. Implisitt er alle leger involvert i denne skandalen. Hvis dette er tilfelle, så går dagens leger Dr.Mengele en høy gang.

Er dette særlig sannsynlig?

Jeg prøver en gang til: Ett tilfelle av uhelbredelig kreft som blir kurert er en sensasjon!! Hvis jeg hadde opplevd det ville det være som å se en mann gå på vannet.

frodo2
frodo2
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Først må jeg si at alt faller på plass her når jeg gikk inn på hjemmesiden din.
Du driver reklame på samme måte som BI-økonom Dreyer.
Månedens essens. Ganske morsomt.

Du snakker om å bryte ut av «allopatiske paradigmet». Som psykiatrisk sykepleier kan du vel knapt sies å noensinne ha vært del av dette paradigmet.

Jeg ser du tror jeg er blitt lurt opp i stry. Jeg tror heller de som kjøper «månedens essens» er de som blir lurt…

Men igjen: Disse kurerte uhelbredelige syke kreftpasientene er vanskelig å finne. Du vil tydeligvis ikke si noe om dette. Alle fastleger kan ramse opp sine egne pasienter med aktiv behandlingskrevende kreftsykdom og særlig uhelbredelig kreft siden de får særskilte ordninger med hjemmebesøk mm. Hvor er de friske uhelbredelige??? Vi burde jo visst om dem! Det må jo finnes flust av dem med så mange forskjellige kreftkurer!

frodo2
frodo2
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Forresten! alle linker til youtube her.

Her kommer en morsom video fra Mitchell og Webb.

De har også et show som heter «Peep show» som er utrolig morsomt. Anbefaler alle å få tak i DVD’en eller hente det i piratbukta. :-)

frodo2
frodo2
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

svarer på sistnevnte melding fra deg her.

At en doktor plutselig begynner med blomstermedisin overrasker meg like mye som at en lege utfører seksuelle overgrep mot pasienter: Desverre er det en og annen idiot i alle yrker, også blant leger.

Du svarer fortsatt ikke på mitt hovedankepunkt mot at «kreft er kurert»
prøver med store bokstaver: HVOR ER ALLE DE KURERTE UHELBREDELIGE KREFTPASIENTENE??

Vi fastleger er jo lurt opp i stry, men vi har da fortsatt hukommelse?? Vi kan da ikke glemme at disse pasientene eksisterer? Eller er vi utsatt for mindcontrol?

..og psykiatriske sykepleiere er ikke en del av «allopatien» slik jeg ser det. Om du så har jobbet 100 år innen det fagområdet. Somatisk kompetanse innen din faggruppe =/tilnærmet lik null.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  frodo2

Nordmenn har blitt lurt. 2 millioner har fått en vaksine for en forskjølelse de «trodde» var noe annet. Det fantes ingen pandemi, en svært mild influensa, mildere enn vanlig influensa som dreper 1500i året, kan ikke defineres som en pandemi! Folkeforgiftninginstituttet har drept flere med vaksinen, hvorfor tror dere de… med alvorlig sykdom døde? De var alvorlige syke fra før, tror du en vaksine fylt med kvikksølv og skvalen gjør det noe bedre? Hva med å legge ned folkeforgifntingsinstituttet! Vi kan ikke la dem slippe unna billig! Om et år er det glemt med tanke på hvor mange nye oppkonstruerte kriser nwo kommer til å slenge på vår bevisthet.! Demonstrasjon !!!

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/604926

frodo2
frodo2
13 år siden
Svar til  frodo2

Armin!

Får ikke svart på ditt innlegg.

Svineinfluensa var mindre dødelig enn forventet. Dette var umulig å vite på forhånd, hvis man ikke var synsk. Massevaksineringen reddet ikke mange liv, kanskje 10-20. Uten behandling på landets intensivavdelinger hadde sikkert flere 100 friske unge mennesker dødd av svineinfluensa.

Det var jo mye skremselspropaganda om vaksinen her i høst. Nå har 2 mill nordmenn tatt den. Ser ut som det har gått veldig fint. Vi får sjekke dødsstatistikken på ssb neste år Armin! Tror ikke det kommer så mange overraskelser der(eller den er vel NWO styrt ja)

Ler litt hver gang du skriver om NWO. Dette NWO må være et skikkelig supperåd. De får ikke til noenting. Ihvertfall ikke her i Norge. Vi har det jo bedre økonomisk enn noensinne, og lever lengre med bedre helse enn noensinne. Ikke fikk de skikkelig til svineinfluensaen heller. Chemtrails ser ut til å være virkningsløs.. Dette jordskjelvet på Haiti. Hva var nå det? Monner liksom ikke i den store sammenhengen.
Hoder ruller nok i NWO nå. Eller hva tror du?

http://www.ssb.no/emner/03/01/helsetilstand/

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  frodo2

Friskere en noensinne ?
WHO gikk da faktisk ut senest i går og sa at antall kreftilfeller vil mangedoblest neste årene
Regjeringen og Matilsynet har sagt at retten til billig mat går forran retten til sunn økologisk mat grunnet soldiaritet med dem som ikke har råd til dyr mat

Vil du tro at det som kommer fra naturen er farlig og at kjemikalier/sprøytemidler er bra så er du i din fulle rett til det Frodo :)

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  frodo2

«Svineinfluensa var mindre dødelig enn forventet. Dette var umulig å vite på forhånd, hvis man ikke var synsk.»

He he frodo2 da var vi mange synske her på Nyhetsspeilet og ellers i befolkningen, hurra, vi er ikke bare noen få synske i verden lenger. :-D

Var nå senest i dag i avisa Nordlys en som lurte på om leddsmerter, frysninger m.m. kunne være et resultat av svinesprøyta. Det er jo haugevis med bivirkninger men ingen som har kontroll med skikkelig rapportering, så ja det kan i dine øyne se ut som dette vaksinekomplottet gikk bra.

Vi alle kjenner noen som fikk bivirkninger så neste sprøytegale runde vil ikke oppnå 33 % vaksinerte en gang som denne. Det var faktisk ikke 60 % vaksinerte som det er hevdet for å si at vaksineringa stoppet grisesyka.

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden

På hvert legekontor i hele Norge finnes en tykk bok med reklame for alle mulige produkter som er utviklet og testet av legemiddel industrien, den heter FELLESKATALOGEN.
Organisasjonsnummer:965 614 923
Navn/foretaksnavn:
FELLESKATALOGEN AS
Organisasjonsform:Aksjeselskap
Forretningsadresse:Essendrops gate 3. 0368 OSLO
Kommune:OSLO
Postadresse:Postboks 5094 Majorstuen0301 OSLO
Reklame kan være så mangt ;)

Otto
13 år siden
Svar til  Thunderdahl

Medical experts can be trusted. Can’t they? What cigarette do you smoke doctor? More doctors smoke .. http://i50.tinypic.com/s6r42t.gif

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  Otto

Ja Otto jeg tenkte også på den og la inn link i kommentarfeltet mitt. :-D

For 60 år siden var det tobakksindustrien som kjøpte opp legene, nå har legemiddelindustrien overtatt. Vet ikke hva som er verst egentlig…

Otto
13 år siden
Svar til  Monica Waade

Same shit, different wrapping

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  Monica Waade

Godt jobba Otto, der fikk du linka mellom dem, tror nesten leger er litt for glad i penger (de tjener fire ganger mer enn folk flest) og da kommer dessverre pasientens helse i bakgrunnen. Mye vil ha mer og fanden vil ha fler, mange ordtak sier sannheten på en kort grei måte.

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden

Før var det røyke kameler nå er det svelge kameler.

remote
13 år siden

Flott artikkel, men man kan jo føle til tider at man bare nevner en av mange undertrykte løsninger..

Vil bruke denne artikkelen til og skrive om et filter til en dialysemaskin som kan rense virus ut av blodet ditt. Dette kan brukes til og kurere HIV (The AIDS virus),
Hepatitt C og «Orthopoxvirus» relatert til Kopper.. Osv osv..

Hemopurifier!
http://www.aethlonmedical.com/technology/hemopurifier.htm

«In fact, lectin derived affinity agents immobilized within the Hemopurifier® have been shown to inhibit the growth of all tested strains of HIV and can capture of inhibit the growth of other envelope viruses including SIV, FIV, HCV, Measles, Mumps, Influenza, Ebola, Marburg, and Orthopox viruses. Recent studies indicate that the Hemopurifier® affinity agent is also able to capture Dengue hemorrhagic fever virus. In conclusion, the Hemopurifier® has expansive therapeutic capabilities that address: global pandemics (HIV-AIDS); chronic infectious diseases (Hepatitis-C); naturally evolving pathogens; and pathogens weaponized for bioterrorism attacks against U.S. military and civilian populations.»

Aethlon Medical har som mange andre en fin vektor som logo..

Vil også påpeke «The Beck Protocol» som er behandling av kroppen med elektriske pulser slik jeg forstår det. Har ikke studert dette inngående, men det ser meget intressant ut!
http://www.sharinghealth.com/beckprotocol/whatisbp.htm

Aqwarrior
Aqwarrior
13 år siden

Arcutus:

Jeg har lest gjennom alle kommentarene dine i denne debatten, og har bare en ting å si; VÅKN OPP! Du har jaggu meg ikke skjønt mye!

Selvfølgelig ønsker de ikke at alle disse billige og naturlige kurene skal bli kjent og tilgjengelig for folket. Det er dem revnende likegyldig om folk dauer, så lenge de selv kan tjene penger på middelmådige og delvis farlige medisiner. De bruker MILLIONER på å motkjempe alle nyvinninger som blir sett på en trussel for deres grunnlag til å tjene penger. Du vet sikker du også at det er vanskelig å få tatt patent på en plante eller andre ting fra naturen. DERFOR, er de en stor trussel mot deres industri!

Arcturus
Arcturus
13 år siden
Svar til  Aqwarrior

Vel, jeg er tilhenger av å undersøke, selv om jeg ikke er medisiner (det er det ikke mange andre her som er heller).

Salvestrol virker som det mest interressante her. Det er omtalt i en artikkel hos BBC News i september 2007 (var det ikke holdt hemmelig i media?)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/6987200.stm

Det er også omtalt her: http://www.quackometer.net/blog/labels/salvestrols.html

Den siste artikkelen inneholder også linker til andre nyhetskilder der dette ble slått opp, så det er ikke belegg for å si at dette har blitt holdt hemmelig.

Dere kan jo fortsette å undersøke. Jeg gidder ikke mer.

J.Johansen
Skribent
13 år siden

Jeg utfyller gjerne med en video om forfatterens funn – Dr Tullio Simoncini’s alternative behandling – som også Thunderdahl har funnet, som sier:
«Dr Tullio Simoncini har kurert folk for kreft med Sodium Bicarbonate,han mener det er en sopp som er årsaken til kreft.Kreft skal være kroppens forsvar mot soppens angrep på organene.»

Mer informasjon:
http://www.infoholix.net/category.php?mId=106

J.Johansen
Skribent
13 år siden

Et alternativ til:

Linfrøolje og cottage cheese mot kreft
http://www.riksavisen.no/?p=3367

Denne diett er utviklet av Dr. Johanna Budwig (30 September 1908–19 May 2003), fra Tyskland, i 1951. Hun tok tre spiseskjeer hele sitt liv til hun døde 95 år gammel. Dietten er nylig vurdert på nytt av Dr. Dan C. Roehm MD FACP (onkolog og tidligere kardiolog) i 1990. Dr. Roehm hevder: “denne dietten er uten sammenligning det mest vellykkede anti-kreft kosthold i verden”.

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Linfrøolje og cottage cheese, hørtes ut som en enkel og god frokost.Må prøve den oppskriften som forebyggende.

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Poenget til Budwig var at det var den kjemiske reaksjonen mellom disse to komponenter som gjorde utslaget, derfor skal det blandes til en ikke ser spor av oljen igjen. De skal være opptatt i hverandre.

I begynnelsen smakte det litt rart, beiskt , men etterhvert smaker det godt. Kjører litt fersk ananas eller blåbær eller lignende som topping……

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Det er også B-17 i linfrø så her er det flere aktive ingredienser :)

Otto
13 år siden

WHO: Stadig flere vil dø av kreft

Han nevner ikke kreftfremkallende stoffer i mat, gmo, elf, farmasiprodukter, utarmet uran, codex alimentarius, agenda 21 o.a. WHO har bevist sin mangel på seriøsitet og kompetanse i forbindelse med sin vaksinepandemi, som heldigvis over 97 % av befolkninga i de fleste land ikke lot seg lure av, med unntak av annerledeslandet, Norge hvor over halvparten lot seg lure, nok en gang. Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

Alan
Alan
13 år siden

Angående Dr. Johanna Budwig og hennes spiseskjeer…
At hun levde til hun ble 95 år er ikke noe bevis på at hennes «diett» forhindret kreft.
Min mormor levde til hun ble 102. Hun spiste ikke dette, og fikk heller ikke kreft.
«Riksavisen» som du linker til skriver at hun ble nominert til Nobelprisen seks ganger. Hun var en «alternative Nobel Prize nominee». Det er en helt annen pris.
http://www.budwigcenter.com/johanna-budwig-biography.php

BelzeBob
13 år siden

Caspase –

Anbefaler deg å se de to videoene med Jerry Brunetti;

«Food as Medicine» og «Cancer, nutrition and healing». Det som er interessant er at Brunetti kurerte seg selv for kreft og så «burde vite hva han snakker om». Du finner ihvertfall den førstnevnte på google video eller youtube.

Du har helt rett; mye humbug. Men….det er det kanskje i konvensjonell medisin også? (Brunetti’s metode går stort sett ut på å spise rett mat.)

Se her fant vi noe:
http://video.google.com/videoplay?docid=8140456102398881820#

« Forrige artikkel

Armin utfordrer helse-ortodoksien

Neste artikkel »

9/11-koden – delvis på norsk