/

Kreft er kurert

38.1K visninger
6 minutter lesetid
359

Kreft er kurert mange ganger med metoder som er repliserbare, ufarlige, effektive og billige. Disse metodene har uten unntak blitt hardhendt undertrykt.

Det vil føre for langt å gå detaljert inn på hver enkelt historie, men jeg presentere noen tilfeller og jeg vil på det sterkeste oppfordre hver enkelt leser til å selv gjøre sine egne grundige undersøkelser. Det står om livet. Ditt liv og livene til din familie og dine venner.

Professor Dan Bruke

Kreftforskere i dag prøver å finne en måte å treffe kreftceller med medisiner uten at medisinene skader andre celler. Dette innebærer å finne en ”biomarkør” som gir medisinen tilgang til kreftcellene, men ikke til de friske cellene (cellegift er kun destruktiv og skader alle celler). Denne biomarkøren er funnet og er et enzym som heter CYP1B1 (ensymer er proteiner som katalyserer kjemiske reaksjoner i kroppen).

Professor Dan Bruke og hans team forkere ved Aberdeen University publiserte de første bevisene vedrørende dette kreftspesifikke CYP1B1-enzymet i 1997. Dette funnet er siden verifisert i peer-omtaler og andre studier. Forskere ved Dana-Faber Cancer Institute i Boston, Massachusetts, beskriver ensymet som ”en felles tumor assosiert antigen uttrykt i nesten alle menneskelige maligne som så langt er testet”.

Professor Dan Bruke er ingen hvem som helst. Han er Professor Emeritus innen farmasøytisk metabolisme. Han har forsket vidt på hvordan medisiner og andre substanser virker i kroppen. Han har forelest, forsket og publisert utstrakt om emnene medisinsk metabolisme og kreft gjennom nesten 40 år.

Han har en ”First Class Honours BSc degree” i biokjemi fra University of London i 1969, en PhD i “Drug Metabolism” fra University of Surrey i 1973 og han har arbeidet ved University of Texas Southwestern Medical School of Pharmacy og ved Karolinska Institutet i Stockholm. Han foreleste i farmakologi ved University of Aberdeen Medical School og ble senere ”Head of the Leicester School of Pharmacy” og både professor og Dean ved Sunderland University. Mannen har med andre ord svært sterk dokumentert kompetanse innen sitt fagfelt. Hva som virkelig skiller han ut er at mannen har et åpent sinn.

Ved Leicester University arbeidet Bruke sammen med Professor Gerry Potter ved ”the Cancer Drug Discovery Group” og gjennom dette samarbeidet fant de at salvestrol ødelegger kreftceller via biomarkør CYP1B1.

Naturlig tilgjengelig

Salvestrol er et molekyl som finnes naturlig i planter. Dette er dette molekylet som planter har utviklet til å beskytte seg fra sopp. Dette er nok en bekreftelse på at kreft er en form for soppangrep.

Bruke og Potter fant at salvestrol dreper kreftceller, men bare når de først blir aktivert av CYP1B1-enzymet. Denne aktiveringen forårsaker en endring av den kjemiske strukturen i salvestrol gjennom metabolisme, og slik omformes salvestroler til en form som kalles ”salvestrol metabolites” Friske celler skades ikke av salvestrol fordi de ikke har CYP1B1 biomarkør.

Naturen er perfekt. Salvestrol er det som frukt og grønsaker naturlig utvikler til å motstå soppangrep. De finnes kun i de sortene som opplever slike soppangrep.

Her er noen eksempler på salvestrolrik mat:

  • Frukt: jordbær, blåbær, bringebær, druer, solbær, rips, Bjørnebær, tranebær (tyttebær er en slektning av tranebær), epler og pærer.
  • Grønnsaker: Alle grønne grønsaker, særlig brokkoli og alle sorter kål, samt artisjokk, paprika, avokado, asparges, auberginer og watercresses.
  • Urter: Basilikum, persille, salvie, rosmarin, timian, mynte, sitronverben, rooibos te, løvetann, smalkjempe og skullcap.

Hvorfor er ikke dette allment kjent? Særlig leger og annet helsepersonell burde ha en faglig interesse for dette men jeg kan godt se for meg at avisene kunne ha solgt billass med aviser på dette til Hvermansen. Dette har gullkantet nyhetsverdi, men det rapporteres ikke. Hvorfor? I år, 2010, er det 13 år siden denne oppdagelsen først ble publisert! Sammenlign dette med hva avisene vanligvis skriver om helse.

Undertrykt kunnskap

Men, det er mye som tyder på at denne informasjonen har vært kjent i andre kretser tidligere og derfor forties i massemedia. Professsor Burk og teamet hans har funnet ut at de mest utbredte fungicidene (soppbekjemperne) som brukes i landbruket er ”svært kraftige” CYP1B1-blokkere.

Dersom du får i deg nok CYP1B1-blokkere inn i kroppen så hjelper det ikke hvor mange salvesterol molekyler du får i deg. Du får kontinuerlig i deg rikelig med CYP1B1 blokkere gjennom den industrimaten som du spiser. Derfor aktiveres ikke salvestrol i kroppen din – den blokkeres av sprøytemiddelrester som setter seg fast i CYP1B1-reseptorene slik at salvestrolmolekylene ikke får plass.

Slike reseptormekanismer er svært godt kjent innen farmasøytisk medisin og biokjemi. Denne kunnskapen er en hovednøkkel som de bruker den hele tiden i de fleste av midlene sine. Det er derfor ikke tenkelig at dette er tilfeldig. Slik forhindres naturens eget kreftbekjempende middel effektivt.

Det er også et faktum at de sortene som i dag dyrkes i industrilandbruket har ”foredlet” ut det meste av salvestrolinnholdet (sammen med de fleste andre næringsstoffene). Dette er neppe tilfeldig. Det passer for godt inn i et gjentagende mønster.

At salvestrol foredles ut av maten og at det lille som er igjen passerer uvirksomt igjennom kroppen på grunn av salvestrolblokkere kan være en av de sentrale årsakene til at kreft har eksplodert i vår tid.

Det finnes flere ulike salvesteroltilskudd i handelen i dag. Flere av disse er regelrett svindel og fullstendig uvirksomme. Kan det være fordi myndighetene så kan si at salvestrol er svindel og uvirksomt, og derigjennom få stoppet videre forskning og diskreditere det som har blitt funnet? (Sammenlign med WHO sin utprøving av MMS.)

Burke og Potter har nå utviklet og produsert sitt eget salvesteroltilskudd med sterk nok dose til at den har terapeutisk effekt. Sjekk før du eventuelt handler.

Kilde: Informasjonen om Professor Dan Burkes og salvestrol er hentet fra: David Icke, Newsletter – 5th April 2009.

Dr. Tullio Simoncini

Så kan man besøke hjemmesiden til den italienske onkologen Dr. Tullio Simoncini  som til slutt ble så frustrert av at alminnelig kreftbehandling ikke virker at han bestemte seg for å gi på båten alt han hadde lært for så å starte egne undersøkelser fra bunnen av.

Han har dokumentert at kreft er en candidavariant. Han har behandlet kreft med natrium bikarbonat siden midt på 1980 tallet. Natrium bikarbonat er en naturlig basisk forbindelse som kroppen selv produserer, som finnes i vanlig bakepulver. Simoncini bruker bikarbonat både systemisk og han anbringer det direkte på svulsten når det trengs. Kreft kureres på dager.

Etter å ha levert grundig dokumentasjon til de italienske helsemyndighetene på en kreftkur som virket ble han fengslet for å ha behandlet kreftpasienter med en ikke godkjent kur. Siden har myndighetene konsekvent ignorert kunnskapen hans.

Simoncini har ikke gitt opp, og er i dag fri og jobber med egne midler og egen innsats for å spre kunnskapen sin.

Kilde: CureNaturalicancro.com.

Royal Raymond Rife

På 1930-tallet fant Royal Raymod Rife (1888-1971) opp et mikroskop med et apparat som satte ham i stand til å måle den eksakte frekvensen til ulike mikrober, for så å bruke et annet apparat til å rette en eksakt motfrekvens mot hver enkelt mikrobe. Effekten var at mikroben døde og kroppen fikk rom til å helbrede seg selv.

Rife dokumenterte at kreft er en mikrobe og at den kan drepes med dertil egnet verktøy. Rife ble hyllet for sine oppdagelser. Oppfinnelsen begynte å spre seg blant amerikanske leger.

Så kommer Morris Fishbein inn på scenen. Han var formann i den amerikanske legeforeningen, og han vil ha prosenter av det økonomiske utbyttet. Rife avslo kravet om bestikkelser, og Fishbein svarte med å forby alle leger å bruke Rife sin oppfinnelse.

Kilde: “The Cancer Cure that worked! Fifty years of supression“, av Barry Lynes. ISBN 0-919951-30-9.

Jim Humble

MMS er 28% natriumkloritt. Natriumkloritt er en mikrobebekjemper par excellence. Den brukes rundt om i verden til å desinfisere operasjonsstuer, vannforsyning, kjøtt og fisk med mye mer. Humble har dokumentert at MMS også kan behandle kreft effektivt.

Jim Humble lever i dag på flukt. FDA liker ikke det han holder på med.

Kilde: Jim Humble “Breakthrough – The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century“, ISBN 13-978-0-9792884-4-9.

Historien om et overlagt folkedrap

Det finnes mange flere slike historier. Samtidig dør det årlig millioner av kreft – unødvendig – fordi kreft er kurert gjentatte ganger med trygge og effektive verktøy. Billige verktøy som man kan bruke selv hjemme.

Millioner andre dør hvert år av rett bruk av rett foreskrevet medisin – over 100.000 i USA alene. Det dør enda flere av feil medisinering, feil bruk av medisiner og uhell. Hvis vi så legger til alle som dør fordi farmasøytisk og kirurgisk medisin ikke er egnet til å behandle sykdommene deres i utgangspunktet, så står vi i dag overfor den største drapsmaskinen i verden.

For meg ser det ut til at det farmasøytiske kartellet tar i dag livet av langt flere mennesker hvert år enn alle krigene i forrige århundre til sammen.

Lars-Roger Moe

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

359 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Solution to cancer :

kjell108
kjell108
Abonnent
4 år siden

Lumpfish_den_tredje
“Kreftbehandling virker fordi det er celleGIFT som DREPER celler, først og fremst kreftceller fordi de er svakere enn friske celler. Men også friske celler, derav bivirkningene. Per i dag er det det eneste midlet vi har. Alt annet har vist seg å ikke funke. Vis meg gjerne bevis på noe annet som har funket mot kreft, skal jeg personlig kysse føttene dine.”

Er det noen som har sett statistikk på at kreftbehandling “virker”?

Jeg regnet ut at 34 døde per dag i Norge etter å ha mottatt kreftbehandling.
Antagelsene jeg bruker
1. Alle kreftsyke mottar kreftbehandling i Norge
2. 20% av dødsfall i Norge skyldes kreft.

Det vil også være 10-20.000 per år i Norge som ikke dør etter kreftbehandling.
Det beviser ikke at kreftbehandlingen “virket”, selv om det er nettopp det legene vil fortelle – Hadde de ikke fått kreftbehandling ville de vært døde nå.
Alle i min familie tror at kreftbehandling “virker”

Er det noen som har sett statistikk på at kreftbehandling “virker”?

Lumpfish_den_tredje
“Per i dag er det det eneste midlet vi har.” [altså kjemoterapi / stråling / piller på apotek / operasjoner]

Siste påstand ligger på nivå “el-biler er det eneste man kan bruke for fremkomst”.
Man kan umulig ha studiekompetanse i Norge hvis man går rundt og tror at (kjemoterapi / stråling / piller på apotek / operasjoner) er eneste eksisterende behandlingsform for kreft.

Robonez
Robonez
Abonnent
5 år siden

Alle som måtte være i tvil om hva legemiddelindustrien står for, sjekk ut
Dr.John Bergman på YouTube.

Ken
Ken
Anonym
6 år siden

Når du først er her inne og “fokuserer”… Hva er det du sikter til? Spesifikt?!?

Magne Skjetne
Anonym
6 år siden

Er kreftforskningen kommet på aveie?

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Magne Skjetne
6 år siden

Hva for no`?

Kreftforskningen i legemiddelindustriens forstand har vært på AVVEIE bl. a. siden 1970-tallet da Lee Harvey Oswald (med tilknytning til CIA) fikk skylden for Kennedy-attentatet etter at en meget bekjent kvinne av Oswald fant en kreftkur legemiddelindustrien overhodet ikke ville hun skulle offentliggjøre, hvilket hun jobbet iherdig med å få offentliggjort. Men da Oswald av denne uheldige grunn ble “funnet skyldig” og skutt før rettegang samt at “hun” selv ble truet på livet, har kreftforskningen vært på “avveie” siden da…

Google…! Dårlig tid her ;-)

Så lenge kreftforskningen er på “avveie”, er det enorme summer å tjene på syke mennesker, slik at “kreftforskning på avveie” er kommet for å bli.

P.S. Litt på “avveie” her, men anbefaler på det sterkeste en bekjennelse fra en forhenværende legemiddeldirektør: “Dødelige bivirkninger” av John Virapen.

Gunnar Gervin
Gunnar Gervin
Abonnent
Svar til  Ken
6 år siden

Ken, meld meg av, Jeg har tatt poenget nå.
Og ser det unødvendig å bruke mer tid på å fokusere på feilene. Det tar fokus og tid fra løsningen som bl.a. er Jesus Guds sønn, samt livet, studiet og vennene.
Mvh

Gunnar Gervin
Gunnar Gervin
Abonnent
Svar til  Ken
6 år siden

Har dog lyst til å ta med din side i dokumentar om temaet.

Magne Skjetne
Anonym
6 år siden

I 1931 fikk den tyske legen og forskeren Dr. Otto Warburg Nolbelprisen i medisin for sin kreftforskning.

Finding ” The Root Causes Of Cancer”

Biochemist Otto Heinrich Warburg, one of the twentieth centurys leadind cell biologists , discovered that the root causes of canser is too much acidity in the body, meaning that the pH, potential hydrogen, in the body is below the normal level of 7.365, which constitutes an ” acidic” state.

Google også ” Celebrities an Kangen Water. ” Vann med höyt pH innhold”. Hva er det deres leger vet, men ikke vi.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Research Proving Cannabis Kills Cancer Cells Safely has been Suppressed Since 1974

http://www.healthy-holistic-living.com/research-proving-cannabis-kills-cancer-cells-safely-suppressed-since-1974.html?t=HHL

Vidar
Anonym
8 år siden

For de som er på leting etter økologiske urter så anbefaler jeg:
http://KostholdsButikken.no

Her finner du en rekke av de urtene som er beskrevet i artikkelen: Basilikum, salvie, rosmarin, timian, mynte, og løvetann.

Gunnar Gervin
Gunnar Gervin
Abonnent
8 år siden

Moe, du bekrefter min erfaring.
En pavesønn sa: “Verden vil bedras, så la oss bedra verden!”
En krefthelbredelseteknikk til:
Press økologiske grønnsaker, sil kraften og kast det avsilte slagget. Lev av den avsilte grønnsaksaften i 45 dager.
Ikke medisin, nikotin eller cellegift samtidig. Kuren avvistes av det tyske legevesenet, fordi terapeuten ikke var lege, brukes v/kursteder.
Min erfaring er at folk gjerne vil snakke om sin kreft eller andre sykdommer, men hvis å bli frisk krever å bruke annen metode enn legens anbefalte, eller egeninnsats, mister de interessen. Det kan virke som mange tror på en diagnose med lite håp om helbredelse, og ikke tør sette spørsmål ved det etablerede behandlingsapparat, som dessverre ligner på det gamle system av kvakksalvere, som oftest gjorde pasienten sykere. Selv har jeg derimot gode erfaringer fra de fleste av mine leger, spesielt etter at jeg begynte å ta ansvar for egen helse i større grad enn før. Egentlig er jeg min egen forebyggende lege. Men noen ganger forebygger jeg dårlig eller ikke ikke i det hele tatt, på grunn av egen inkompetanse eller svakhet og da går jeg til en lege. På grunn av tidligere dårlige erfaringer med legers inkompetanse eller likegyldighet, er jeg i dag forsiktig med hvilken lege jeg bruker, og bytter straks jeg er misfornøyd. Lagrer Moesartikkel, er dog skeptisk til bikarbonat som kreftmedisin, til Moes konspirasjonsteori, og til de fleste legers uavhengighet av sin pensumlitteratur, fagkultur og forretningsinteresse, for optimal ytelse til pasientens beste. En vanskelig oppgave, som nødvendigvis mislykkes innimellom. Forhåpentlig er ikke veggen så sort som malt av Moe. .

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Det vi ikke vet, har vi ikke(?) vondt av:

“– Når det gjeld kjemiske stoff så viser historia oss at vi aldri finn at dei er mindre giftige enn vi trudde. Forsking og ny kunnskap fører i staden til at vi finn ut at stoff er meir giftige, fordi ein oppdagar nye verkemekanismar,..” sier
Ketil Hylland, professor i toksikologi ved Universitetet i Oslo.

http://www.nrk.no/viten/giftekspert-unngar-sproyta-mat-1.12521448

“– Det kan være effekter vi foreløpig ikke kjenner til. Det kan være sykdommer som vi foreløpig ikke ha klart å sette i sammenheng med sprøytemiddelbruk, men som kan vise seg å være relatert,..” sier veterinær og toksikolog Aksel Bernhoft. Han er bekymret over det vi foreløpig ikke vet.

– Sprøytemidlene er ikke farlige
Det norske og svenske mattilsynet avliver myten om at sprøytemidler på frukt og grønt er farlig.
http://www.nrk.no/livsstil/_-sproytemidlene-er-ikke-farlige-1.11170060

God og balansert journalistikk her av Unni Eikeseth og Kim Jansson.

Jeg mener å ha lest og hørt utallige ganger “eksperter” uttale: “vi har ikke FUNNET grunnlag for….” Informasjon om kreftfaren ved coktailblandingen av sprøytemidler, kosmetikk, mattilsetninger og vann-og luftforurensing er merkelig nok sjelden eller aldri funnet av de som skal “passe på oss”.
Kanskje det kunne være en ide å LETE?

ye
ye
Abonnent
9 år siden

Sopp kurerer kropp. Styrker immunforsvaret og indirekte kurerer kreft i følge flere. Japanske forskere isolerte alle de komponentene i flere sopper som hadde vært brukt til behandling i Japan og lagde i 1984 en hybrid-sopp.

AHCC – Active Hexose Correlated Compound

Artikkel av Fred Pescatore, MD, MPH, som forklarer mer:
http://www.ahccpublishedresearch.com/studies/AHCC_02_1002.html

Vitenskapelig artikkel:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18791928

Shitake-soppen: http://nifab.no/faktaark/shiitake

troruud
Abonnent
10 år siden

VEDIG INTERESSANT REFERANSE FOR VÅR FACEBOOK-GRUPPE:
“Kreft: Nettverk for alternativ behandling”, denne artikkelen. Den forklarer våre mange postinger om hvordan dietter av økologiske friske grønnsaker og frukter har vist seg å kunne helbrede kreft

På tide å avvikle FN nå, før de finner på mer faenskap mot menneskeheten, enn de allerede har?

troruud
Abonnent
10 år siden

VEDIG INTERESSANT REFERANSE FOR VÅR FACEBOOK-GRUPPE:
“Kreft: Nettverk for alternativ behandling”, denne artikkelen. Den forklarer våre mange postinger om hvordan dietter av økologise friske grønnsaker og frukter har vist seg å kunne helbrede kreft

På tide å avvikle FN nå, før de finner på mer faenskap mot menneskeheten?

ekelundjanet
ekelundjanet
Anonym
10 år siden

Jeg er så takknemlig til Rick Simpson for å gi meg med Cannabis olje her i Norge. Jeg var diagnostisere med Brystkreft to år siden, og helt siden da har jeg gjort mye Chemo og stråling som ikke hjelpe meg, men bare skadet mitt immunforsvar og gjøre den svak og hjelpeløs. Jeg kom over Phoenix Tears og jeg har lest om Cannabis olje mye og så at jeg kunne gi meg med Hemp Oil her er Staten, kontaktet jeg ham på: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca for anskaffelse av denne medisinen, til min overraske medisinen ble anskaffet og levert innen 48 timer, og jeg har vært på behandling for de siste tre månedene. Er nå her for å vitne om at jeg er ikke en kreftpasient, må jeg oppleve en total forvandling i min helsesektoren med Rick Simpson Hemp olje service. for all kreft pasient som bor i Amerika og Canada regionen, få Hemp olje fra ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca,
Ekelund Janet

McLovin
McLovin
Abonnent
10 år siden

Heh…. Dette har blitt sagt i mange år.. “legemiddelindustrien liker ikke nye metoder eller alternative behandlinger fordi dem taper penger”, -folk har ment at vi for lenge siden kunne ha kurert mye, men de tror noe holder igjen, pga penger. De blir ledd av og blir kalt konspirasjonsfreaks. Men tenker man litt over det så er det ikke så rart, ingen bedrifter som skyter seg i beinet og sier “hey! det er ikke behov for oss og du trenger ikke varene våre!” Får bare ikke håpe dem finner en alternativ eller gratis energikilde for våres skyld. Tenk om olja blir overflødig. Hadde ikke vært bra for oss. Bare en konspirasjonsteori – enn sålenge;)

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Every Cancer Can be Cured in Weeks explains Dr. Leonard Coldwell:

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg har da inntrykk av at Norgeseliten bevisst jobber for at så mange som mulig utvikler kreftceller, som resultat av unødvendig bestråling av elektromagnetisme, og andre patogener og tilsatte toxiner i vår næringskjede.

Alt fra teflon i stekepannen, til oppvaskmiddel merket med “irriterende for huden”, til “you name it”.

Mitt inntrykk er en kynisk befolkningskontroll, hvor populasjonen for en hver pris ikke må overstige det smale budsjett som er avsatt til “velferd”.

Cancer Cured in Canada But Big Pharma Says ‘NO WAY’ !

Fortell dette til en fastlege, og han sender inn en “bekymringsmelding” på røde rappen. Selv om du har fått kreft. Sikkert mange leger som mener at slike vrangforestillinger har medvirket til celledeling, og at man først må kurere de mentale forhold med kjemikaler, før man evt. får behandling med “Cytostatika”, mister alt av hårvekst, og dør, grunnet en av verdens giftigste og farlige cellekur.

Den effektive nano-medisinen:

Jeg mener å ha sett dette symbolet i forb. med FHI, grunnlagt av Rockefeller Foundation:
http://i184.photobucket.com/albums/x122/KikoAi/Backgrounds/wallpaper_8465.jpg

Som gir meg assosiasjoner til “biological warfare”.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Ja. Antall brystkrefttilfeller har skutt i været etter innføring av momografi. Antall barn født med misdannelser har økt etter innføring av ultralyd. Antall kreft i eggstokkene har økt etter innføring av ultralyd. Antall barn døde i “krybbedød” og “shaken baby syndrome” har økt etter innføring av spebarnsvaksiner.

ekelundjanet
ekelundjanet
Anonym
Svar til  Balle Clorin
10 år siden

Jeg er så takknemlig til Rick Simpson for å gi meg med Cannabis olje her i Norge. Jeg var diagnostisere med Brystkreft to år siden, og helt siden da har jeg gjort mye Chemo og stråling som ikke hjelpe meg, men bare skadet mitt immunforsvar og gjøre den svak og hjelpeløs. Jeg kom over Phoenix Tears og jeg har lest om Cannabis olje mye og så at jeg kunne gi meg med Hemp Oil her er Staten, kontaktet jeg ham på: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca for anskaffelse av denne medisinen, til min overraske medisinen ble anskaffet og levert innen 48 timer, og jeg har vært på behandling for de siste tre månedene. Er nå her for å vitne om at jeg er ikke en kreftpasient, må jeg oppleve en total forvandling i min helsesektoren med Rick Simpson Hemp olje service. for all kreft pasient som bor i Amerika og Canada regionen, få Hemp olje fra ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca,
Ekelund Janet

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Her er et nettsted med info om testing og sammenligning av alternative kreftkurer:
Alternative Cancer Treatments Comparison and Testing

http://alternativecancer.us/

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Every Cancer Can be Cured in Weeks explains Dr. Leonard Coldwell

« Forrige artikkel

Armin utfordrer helse-ortodoksien

Neste artikkel »

9/11-koden – delvis på norsk

359
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x