Du leser nå
Kreft er kurert

8 minutter lesetidKreft er kurert

Kreft er kurert en rekke ganger opp gjennom historien, men det farmasøytiske kartellet kontrollerer legeindustrien og slipper ikke til de ulønnsomme alternativene.

Kreft er kurert mange ganger med metoder som er repliserbare, ufarlige, effektive og billige. Disse metodene har uten unntak blitt hardhendt undertrykt.

Det vil føre for langt å gå detaljert inn på hver enkelt historie, men jeg presentere noen tilfeller og jeg vil på det sterkeste oppfordre hver enkelt leser til å selv gjøre sine egne grundige undersøkelser. Det står om livet. Ditt liv og livene til din familie og dine venner.

Professor Dan Bruke

Kreftforskere i dag prøver å finne en måte å treffe kreftceller med medisiner uten at medisinene skader andre celler. Dette innebærer å finne en ”biomarkør” som gir medisinen tilgang til kreftcellene, men ikke til de friske cellene (cellegift er kun destruktiv og skader alle celler). Denne biomarkøren er funnet og er et enzym som heter CYP1B1 (ensymer er proteiner som katalyserer kjemiske reaksjoner i kroppen).

Professor Dan Bruke og hans team forkere ved Aberdeen University publiserte de første bevisene vedrørende dette kreftspesifikke CYP1B1-enzymet i 1997. Dette funnet er siden verifisert i peer-omtaler og andre studier. Forskere ved Dana-Faber Cancer Institute i Boston, Massachusetts, beskriver ensymet som ”en felles tumor assosiert antigen uttrykt i nesten alle menneskelige maligne som så langt er testet”.

Professor Dan Bruke er ingen hvem som helst. Han er Professor Emeritus innen farmasøytisk metabolisme. Han har forsket vidt på hvordan medisiner og andre substanser virker i kroppen. Han har forelest, forsket og publisert utstrakt om emnene medisinsk metabolisme og kreft gjennom nesten 40 år.

Han har en ”First Class Honours BSc degree” i biokjemi fra University of London i 1969, en PhD i “Drug Metabolism” fra University of Surrey i 1973 og han har arbeidet ved University of Texas Southwestern Medical School of Pharmacy og ved Karolinska Institutet i Stockholm. Han foreleste i farmakologi ved University of Aberdeen Medical School og ble senere ”Head of the Leicester School of Pharmacy” og både professor og Dean ved Sunderland University. Mannen har med andre ord svært sterk dokumentert kompetanse innen sitt fagfelt. Hva som virkelig skiller han ut er at mannen har et åpent sinn.

Ved Leicester University arbeidet Bruke sammen med Professor Gerry Potter ved ”the Cancer Drug Discovery Group” og gjennom dette samarbeidet fant de at salvestrol ødelegger kreftceller via biomarkør CYP1B1.

Naturlig tilgjengelig

Salvestrol er et molekyl som finnes naturlig i planter. Dette er dette molekylet som planter har utviklet til å beskytte seg fra sopp. Dette er nok en bekreftelse på at kreft er en form for soppangrep.

Bruke og Potter fant at salvestrol dreper kreftceller, men bare når de først blir aktivert av CYP1B1-enzymet. Denne aktiveringen forårsaker en endring av den kjemiske strukturen i salvestrol gjennom metabolisme, og slik omformes salvestroler til en form som kalles ”salvestrol metabolites” Friske celler skades ikke av salvestrol fordi de ikke har CYP1B1 biomarkør.

Naturen er perfekt. Salvestrol er det som frukt og grønsaker naturlig utvikler til å motstå soppangrep. De finnes kun i de sortene som opplever slike soppangrep.

Her er noen eksempler på salvestrolrik mat:

  • Frukt: jordbær, blåbær, bringebær, druer, solbær, rips, Bjørnebær, tranebær (tyttebær er en slektning av tranebær), epler og pærer.
  • Grønnsaker: Alle grønne grønsaker, særlig brokkoli og alle sorter kål, samt artisjokk, paprika, avokado, asparges, auberginer og watercresses.
  • Urter: Basilikum, persille, salvie, rosmarin, timian, mynte, sitronverben, rooibos te, løvetann, smalkjempe og skullcap.

Hvorfor er ikke dette allment kjent? Særlig leger og annet helsepersonell burde ha en faglig interesse for dette men jeg kan godt se for meg at avisene kunne ha solgt billass med aviser på dette til Hvermansen. Dette har gullkantet nyhetsverdi, men det rapporteres ikke. Hvorfor? I år, 2010, er det 13 år siden denne oppdagelsen først ble publisert! Sammenlign dette med hva avisene vanligvis skriver om helse.

Undertrykt kunnskap

Men, det er mye som tyder på at denne informasjonen har vært kjent i andre kretser tidligere og derfor forties i massemedia. Professsor Burk og teamet hans har funnet ut at de mest utbredte fungicidene (soppbekjemperne) som brukes i landbruket er ”svært kraftige” CYP1B1-blokkere.

Dersom du får i deg nok CYP1B1-blokkere inn i kroppen så hjelper det ikke hvor mange salvesterol molekyler du får i deg. Du får kontinuerlig i deg rikelig med CYP1B1 blokkere gjennom den industrimaten som du spiser. Derfor aktiveres ikke salvestrol i kroppen din – den blokkeres av sprøytemiddelrester som setter seg fast i CYP1B1-reseptorene slik at salvestrolmolekylene ikke får plass.

Slike reseptormekanismer er svært godt kjent innen farmasøytisk medisin og biokjemi. Denne kunnskapen er en hovednøkkel som de bruker den hele tiden i de fleste av midlene sine. Det er derfor ikke tenkelig at dette er tilfeldig. Slik forhindres naturens eget kreftbekjempende middel effektivt.

Det er også et faktum at de sortene som i dag dyrkes i industrilandbruket har ”foredlet” ut det meste av salvestrolinnholdet (sammen med de fleste andre næringsstoffene). Dette er neppe tilfeldig. Det passer for godt inn i et gjentagende mønster.

At salvestrol foredles ut av maten og at det lille som er igjen passerer uvirksomt igjennom kroppen på grunn av salvestrolblokkere kan være en av de sentrale årsakene til at kreft har eksplodert i vår tid.

Det finnes flere ulike salvesteroltilskudd i handelen i dag. Flere av disse er regelrett svindel og fullstendig uvirksomme. Kan det være fordi myndighetene så kan si at salvestrol er svindel og uvirksomt, og derigjennom få stoppet videre forskning og diskreditere det som har blitt funnet? (Sammenlign med WHO sin utprøving av MMS.)

Burke og Potter har nå utviklet og produsert sitt eget salvesteroltilskudd med sterk nok dose til at den har terapeutisk effekt. Sjekk før du eventuelt handler.

Kilde: Informasjonen om Professor Dan Burkes og salvestrol er hentet fra: David Icke, Newsletter – 5th April 2009.

Dr. Tullio Simoncini

Så kan man besøke hjemmesiden til den italienske onkologen Dr. Tullio Simoncini  som til slutt ble så frustrert av at alminnelig kreftbehandling ikke virker at han bestemte seg for å gi på båten alt han hadde lært for så å starte egne undersøkelser fra bunnen av.

Han har dokumentert at kreft er en candidavariant. Han har behandlet kreft med natrium bikarbonat siden midt på 1980 tallet. Natrium bikarbonat er en naturlig basisk forbindelse som kroppen selv produserer, som finnes i vanlig bakepulver. Simoncini bruker bikarbonat både systemisk og han anbringer det direkte på svulsten når det trengs. Kreft kureres på dager.

Etter å ha levert grundig dokumentasjon til de italienske helsemyndighetene på en kreftkur som virket ble han fengslet for å ha behandlet kreftpasienter med en ikke godkjent kur. Siden har myndighetene konsekvent ignorert kunnskapen hans.

Simoncini har ikke gitt opp, og er i dag fri og jobber med egne midler og egen innsats for å spre kunnskapen sin.

Kilde: CureNaturalicancro.com.

Royal Raymond Rife

På 1930-tallet fant Royal Raymod Rife (1888-1971) opp et mikroskop med et apparat som satte ham i stand til å måle den eksakte frekvensen til ulike mikrober, for så å bruke et annet apparat til å rette en eksakt motfrekvens mot hver enkelt mikrobe. Effekten var at mikroben døde og kroppen fikk rom til å helbrede seg selv.

Rife dokumenterte at kreft er en mikrobe og at den kan drepes med dertil egnet verktøy. Rife ble hyllet for sine oppdagelser. Oppfinnelsen begynte å spre seg blant amerikanske leger.

Så kommer Morris Fishbein inn på scenen. Han var formann i den amerikanske legeforeningen, og han vil ha prosenter av det økonomiske utbyttet. Rife avslo kravet om bestikkelser, og Fishbein svarte med å forby alle leger å bruke Rife sin oppfinnelse.

Kilde: «The Cancer Cure that worked! Fifty years of supression«, av Barry Lynes. ISBN 0-919951-30-9.

Jim Humble

MMS er 28% natriumkloritt. Natriumkloritt er en mikrobebekjemper par excellence. Den brukes rundt om i verden til å desinfisere operasjonsstuer, vannforsyning, kjøtt og fisk med mye mer. Humble har dokumentert at MMS også kan behandle kreft effektivt.

Jim Humble lever i dag på flukt. FDA liker ikke det han holder på med.

Kilde: Jim Humble «Breakthrough – The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century«, ISBN 13-978-0-9792884-4-9.

Historien om et overlagt folkedrap

Det finnes mange flere slike historier. Samtidig dør det årlig millioner av kreft – unødvendig – fordi kreft er kurert gjentatte ganger med trygge og effektive verktøy. Billige verktøy som man kan bruke selv hjemme.

Millioner andre dør hvert år av rett bruk av rett foreskrevet medisin – over 100.000 i USA alene. Det dør enda flere av feil medisinering, feil bruk av medisiner og uhell. Hvis vi så legger til alle som dør fordi farmasøytisk og kirurgisk medisin ikke er egnet til å behandle sykdommene deres i utgangspunktet, så står vi i dag overfor den største drapsmaskinen i verden.

For meg ser det ut til at det farmasøytiske kartellet tar i dag livet av langt flere mennesker hvert år enn alle krigene i forrige århundre til sammen.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
63%
Opplysende
21%
Inne på noe
4%
Usikker
2%
Dårlig
9%
Om forfatter
Lars-Roger Moe
Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

354
Kommentarer

avatar
102 Comment threads
252 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
73 Comment authors
KenGunnar GervinKenMagne SkjetneVidar Recent comment authors
Nyeste Eldste
Sithious
Abonnent
Sithious

Paprika?

Jeg visste det! Grandiosa er sunt!

Sirus
Abonnent
Sirus

Dette er en svert opplysende serie fra Professor Walter J.Veith:

http://amazingdiscoveries.tv/c/27/Medium_Quality/

MortenB
Anonym
MortenB

Grandiosa = MSG og drepte ingredienser

austinefred71
Abonnent
austinefred71

Jeg er så takknemlig til Rick Simpson for å gi meg med Cannabis olje her i Norge. Jeg var diagnostisere med Brystkreft to år siden, og helt siden da har jeg gjort mye Chemo og stråling som ikke hjelpe meg, men bare skadet mitt immunforsvar og gjøre den svak og hjelpeløs. Jeg kom over Phoenix Tears og jeg har lest om Cannabis olje mye og så at jeg kunne gi meg med Hemp Oil her er Staten, kontaktet jeg ham på: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca for anskaffelse av denne medisinen, til min overraske medisinen ble anskaffet og levert innen 48 timer, og jeg har vært på behandling for de siste tre månedene. Er nå her for å vitne om at jeg er ikke en kreftpasient, må jeg oppleve en total forvandling i min helsesektoren med Rick Simpson Hemp olje service. for all kreft pasient som bor i Amerika og Canada regionen, få Hemp olje fra ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca,
Ekelund Janet

aurum14
Anonym
aurum14

Hvis alle leger og naturmedisinere hadde samarbeidet om å bruke de medisinene som finnes i jordens natur og samtidig kuttet ut pengene,da hadde vi neppe hatt noen helsekø hverken her eller der .man skal etter min mening ikke ta betaling for å hjelpe mennesker fra sykdom eller nød.DET GJØR VIRKELIG GODT Å FÅ EN EKTE HJELP SOM KOMMER FRA MENNESKETS INDRE FOR ALLE HAR DET EGENTLIG I SEG ,DET ER BARE DET AT EN PLASS MÅ MAN BEGYNNE.

Lars-Roger Moe
Anonym

Hvis du er en dyktig snekker, og det å lage fantastiske gjenstander, eller hus, med hammer sag og spiker, er det du er flinkest til, skal du da snekre gratis for folk og så vaske gulv på si for å betale regningene dine?

Arcturus
Abonnent
Arcturus

Det er faktisk ikke bare å sette opp et hus selv om man er en aldri så flink snekker, heller. Ikke engang for seg selv. Det finnes et meget strengt regelverk som kontrollerer dette også, selvsagt for å sikre at hus holder en akseptabel kvalitet.

Snekrer du derimot et skap for en eller annen, så har du i hvert fall et konkret resultat å vise til, og å ta betalt for. Kunden behøver ikke ty til innbilning og ønsketenkning for å «se» skapet.

Den dagen du og andre kan vise til etterprøvbare resultater på¨at kreft kan helbredes med soppmidler og natron, er jeg sikker på at legevitenskapen vil være mer enn interressert.

Lars-Roger Moe
Anonym

Og hvordan skal vi få til det da, når du og andre konsekvent nekter å følge opp den dokumentasjonen som foreligger? De jeg har lagt ut her oppe er alle dokumenterbar og repliserbar. De er dokumentert og replisert. Det forundrer meg at folk med (desto mer desto verre) utdanning kan uttale seg så skråsikkert om noe de ikke har satt seg inn i bare fordi de har satt seg inn i en masse annet. Innlært systemisk faglig arroganse. Også kalt skylapper eller kognitiv dissonans.

Vil du vite hva WHO gjorde med MMS? En substans som ufeilbarlig kurerer malaria, 98% kur på 3 timer etter 1 dose til noen øre. 100% kur etter 12 timer og dose nr 2 (til de som ikke var frisk etter første). Klinisk dokumentert opp ned og i mente. WHO brukte 2 ÅR på å sette en (01) lege på saken. Han gjorde konsekvent IKKE som Jim Humble foreskrev og fikk følgelig negativt resultat og konkluderte med at MMS ikke funket. Dette er gjengen du stoler på, så overlagt og arrogant svindel at det er til å bli mørkredd av.

De slipper unna med det fordi journalistene har sluttet å spørre (ellers så mister de jobben) og fordi de har lært opp alt akademisk personell til å stille FEIL spørsmål (da spiller ikke svaret noen rolle) og til å være så suveren og arrogant i sin selvfortreffelighet at alle andre må ta feil (det er uunngåelig når du vet du har rett). Utdanning forteller bare at du er flink til å huske det du har blitt fortalt. Det forteller ikke at du kan legge sammen 1+1 på egenhånd og få 2. Sjansen for sistnevnte er omvendt proporsjonal med mengde utdanning. Det er ikke tilfeldig.

Dette er en glitrende bok fra en fysiker som så skriften på veggen, nærmere bestemt tavla, og så hva som hendte med de som på selvstendig grunnlag klarte å sette sammen 1+1 og få 2: http://www.amazon.co.uk/Disciplined-Minds-Critical-Professionals-Soul-Battering/dp/0742516857/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1265032154&sr=8-1-spell

Her er en psykologisk klassiker: http://www.amazon.co.uk/Obedience-Authority-Experimental-Stanley-Milgram/dp/0953096475/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1265032248&sr=1-1-spell

Eller denne filen: http://www.amazon.co.uk/Wave-Classroom-out-Control/dp/0141322608/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1265032292&sr=1-1

Gunnar Gervin
Abonnent
Gunnar Gervin

Moe, jeg sjekket MMS Miracle Mineral Something(hehe), og der var en Wikipedia-artikkel som skrev at MMS er blekemiddel, og har drept minst 2 mennesker, og brukes som inntektskilde for kvakksalvere. Videre lesninger gjorde det klart at endel mennesker vanskeliggjør sannheter å komme fram, med hundrevis av virkningsløse metoder mot kreft, lignende tidligere tiders «leger»s metoder og remedier. Synes du bør granske dine opplysninger mer før du publiserer det, og at du fokuserer for mye på det negative; forsøker hive ut barnet med badevannet. Hvis du ikke tar til vett, nekter jeg lese flere av dine utlegninger, som mer ligner sortmaling enn sannhetsinformasjon.

Arcturus
Abonnent
Arcturus

Jeg er faktisk i byggebransjen, og kan ikke følge opp noe av det du beskriver. Det jeg nekter å tro er at forskning og legemiddelbransjen underslår behandlingsmetoder som kunne helbrede kreft. Ren og skjær logikk. Kreft koster samfunnet så mye både i lidelse og utgifter at det ville være i alles interresse å helbrede dette. Legemiddelbransjen kunne tjene penger på disse metodene også, dessuten er det flust av andre sykdommer det både trengs mer forskning på og utvikling av legemidler for. Så ingen ville bli arbeidsledige om kreft kunne helbredes.

Jeg tror du har en feilaktig oppfatning av både forskning og verden forøvrig. Og dine utsagn om utdanning er til å grine av.

Aqwarrior
Abonnent

Logikk baseres til enhver tid på informasjon, viten og forståelse som man innehar. Legemiddelbransjen tjener penger på sine patenter. Problemet med ting som er naturlig / vokser i naturen, er at det ikke kan tas patent på. Hva tjener kreftindustrien (ja det er en industri) tjener om folk fant ut at de kan helbrede seg selv med levende medisin fra naturen eller andre fritt tilgjengelige substanser? Det er naivt å tro at det er i kreftindustriens interesse å kurere sykdom. Nettopp fordi det er en industri og at det dreier seg om penger.

Lars-Roger Moe
Anonym

Arcturus:
«Jeg er faktisk i byggebransjen, og kan ikke følge opp noe av det du beskriver.»
I så fall er du en kandidat når jeg trenger å få bygget noe.

«Det jeg nekter å tro er at forskning og legemiddelbransjen underslår behandlingsmetoder som kunne helbrede kreft.»
Du «nekter å tro» det er greit. Det er ditt valg. Det er du i din fulle rett til, men – verbet er «tro».

» Ren og skjær logikk.»
Ren skjer vanetenking og fullt kresj med alt du har lært før. Veldig forståelig, men det hjelper akk så lite.

«Jeg tror du har en feilaktig oppfatning av både forskning og verden forøvrig.»
Det tror ikke jeg.

» Og dine utsagn om utdanning er til å grine av.»
Enig. Fordi det er sant.

aurum14
Anonym
aurum14

det er bare det at alt blir egentlig tatt fra naturen .du bør kansje tenke litt over det .

Arcturus
Abonnent
Arcturus

Det dreier seg om mer enn TRO for mitt vedkommende. Gi meg en eneste god grunn til at jeg ikke skulle stole på forskning som kan vise til RESULTATER, etterprøvbare sådanne, og i stedet TRO på anekdotiske «bevis» i form av uttalelser fra mennesker som MENER de har blitt helbredet av alskens humbug. Ingenting er lettere enn å lure seg selv.

Og denne «forskningen» dere har å vise til, holder vel ikke mål, ellers hadde den aldri i verden blitt oversett. Hvorfor skulle den det?

Det er også et faktum at legevitenskapen klarer å helbrede flere og flere tilfeller av kreft.

Og du forsto utmerket godt hva jeg mente med det jeg sa om ditt utsagn om utdanning. Ingen grunn til å vri på det.

Lars-Roger Moe
Anonym

Arcturus:
”Det dreier seg om mer enn …”
Det dreier seg om hvilke sett av bevis man velger å tro på. Jeg velger å tro på egen erfaring og på egen evne til å tenke når det jeg blir fortalt (innenfor det offentlige sykdomsvesenet) ikke stemmer med det jeg kan observere med egne øyne.

”Og denne “forskningen” …”
Legg merke til tvilen som kommer frem i ordvalget ditt. Svaret er ganske enkelt profitt og makt.

”Det er også et faktum at …”
Og det blir stadig flere tilfeller av kreft å helbrede.

”Og du forsto utmerket …”
Jeg liker å leke med ord. Alle skjønte hva du mente og alle skjønner hva jeg mener. Humor er lov, særlig når alvorlige tema tas opp.

La meg bruke et par bilder.

Det er forskjell på perspektivet innenfra et egg og utenfra. Innenfra kan man tro hva man vil om utsiden. Man kan tro at høna er der eller ikke, og man kan ikke være sikker på om det er et hønseegg eller et slangeegg. Man vet ikke at begge deler eksisterer, fordi man aldri har sett noe utenfor egget. Når kyllingen eller ormeynglet har kommet seg ut av egget kan den observere reiret, opphavet og verden rundt. Metaforen her er relativt til paradigme. Å diskutere utsiden med folk på innsiden er vanskelig, for å si det mildt.

Allopatisk medisin, sett fra utsiden av egget, kan sammenlignes med følgende: Sykdom er som vannlekasje i et hus. Allopatisk medisin er som å hente brannskalgen for å spyle ut det vannet som flyter rundt. Så blir man overrasket over at det blir mer vann som må spyles ut og skrur opp trykket. Man fornekter at stoppkranen finnes og unngår alle muligheter til å slå den av. Rørleggere er kvakksalvere, det å tørke opp vannet og sette på en byggtørker er tull.

aurum14
Anonym
aurum14

Om du vil snekre gratis til folk er det ditt valg .Vis du vil samle på papirlapper er det også ditt valg.Man bør kansje begynne med seg selv.Hvis man vil hjelpe noen blir det jo din sak om du vil ta betaling.Man kan komme langt uten penger bare man tar de riktige valgene.

Lars-Roger Moe
Anonym

Ja, men regningene kommer, og jeg må bestemme hvordan jeg best kan bruke min tid. Jeg som alle andre må få loåv til å livnære meg på det jeg er best på. Alle har ulike evner og hver unik evne kan kalles en «gave» fra «gud» om man vil.

aurum14
Anonym
aurum14

du har nok bare gjort deg alt for avhengig av penger.Det finnes andre ting å tenke på her i verden enn penger.Jeg har allerede begynt på å frigjøre meg fra pengene.

J.Johansen
Skribent

400 år før vår tidsregning sa den greske legen Hippokrates at mat kunne brukes som medisin. “Din mat skal være din medisin, og din medisin skal være din mat”, sa han. Den greske filosofen Herodot (484 – 425 f. Kr.) skrev: «Alle sykdommer kommer fra kosten.»

Guds Apotek. En glimrende oppsummering av planter og grønnsakers helende virkninger.All sykdom er mangelsykdom, bortsett fra brukne hender og føtter osv.
http://www.riksavisen.no/?p=1657

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Helt enig. Det er jo velkjent fenomem at «alle» organismer blir sterkt påvirket av sine nærmeste omgivelser som klima, næring, andre organismer osv. Ikke rart at arv og miljø av de fleste av oss «bestemmer» vår fremtidige skjebne.
Ettersom vi er født i naturen, av naturen i harmoni med andre «skapninger», er det helt naturlig å påstå at også denne «naturen» som kurerer / helbreder visse sykdommer. I motsetning har legemiddelindustrien har satset på dop-midler som de kaller for «skolemedisinen», ment bare for å «dempe» virkninger av sykdommen midlertidig, og ikke fjerne fra bunn og grunn! Derfor har bruken av disse «avhengige» narkota økt i takt med inntaket, og jeg trenger ikke å nevne eksempler på dette her… ;)

Ergon
Anonym
Ergon

Likte godt at du brukte ordet «harmoni». Det bringer også psyken vår inn i sykdomsbildet. Harmoni mellom kropp og sjel og harmoni i forhold til miljøet vårt. Leste for noen år siden en norsk lege skrive at rundt 70% av alle pasienter til de privatpratktiserende legene kom til legen med plager som skyldtes psykisk ensomhet. Er dette riktig er det ikke noe rart i at norsk helsevesen er overanstrengt.

Kanaloa
Abonnent
Kanaloa

…og det var saklig fordi…?

zero
Abonnent
zero

Hvorfor By Folk har et desperat behov for negative ioner!

Av: Willie Jones

De aller fleste mennesker vet ingenting om negative eller positive ioner og hvordan de påvirker alle aspekter av livene våre. Her er hva du trenger å vite!
Luften vi puster har positive og negative ioner. Ioner er atomer som har anskaffet en elektrisk ladning ved å vinne eller tape et elektron. Positive ionene gjør oss trøtt, irritabel og grinete. Negative ioner føle deg uthvilt og kan dramatisk forbedre humøret.
I naturen er det en balanse mellom positive og negative ioner i skog, frisk luft land eller nær vann. Disse ionene er produsert av stormer, vind, luftfuktighet, fosser, vann slå mot strendene, radioaktiviteten av jord og blåser sand eller støv. Den tørre blåser sand eller støv generere flere positive ioner og blir noen ganger referert til som sørlige vindene eller hekser vinden fordi vi ikke føler seg så vel når de oppstår. På den annen side, når det er fallende vann som regn, eller nært forestående regn, fossefall, eller filtrert dusj, og til og med lapping av vann på stranden, går den negative ion forholdet dramatisk opp. Disse miljøene kan ha en ratio på 2000 negativ til 1000 positiv. Vi flokker til strendene, og vi føler en følelse av velvære står nær en foss. Det samme gjelder i furuskog. Denne live miljø har ikke samme nivå forurensning av større byer.
Byer skaper en ubalanse av ioner i favør av positive ioner. Mengden av betong, stål, bil eksos, industrielle gasser, syntetiske materialer, metall rundt aircondition kanaler, eletrisk stråling. alle absorbere anklagene av negative ioner. Det minimum av negative ioner som trengs for mennesker å fungere skikkelig er ca 1000 pr kubikk centimeter og en reell følelse av velvære forholdet 2000 negative og 1000 positive synes å skape den rette påvirke. I en storby miljø den negative ion teller kan være 100 per kubikk centimeter eller mindre med positive ioner ut taket.
Har du noen gang lagt merke til hvordan du føler når du forlater storbyen og ut til landet, eller la på ferie til stranden eller hytte i skogen? Stresset begynner å smelte bort og en følelse av velvære kan komme over deg. Få bort til et nytt miljø kan være veldig terapeutisk men du er også en god dose av negative ioner.
En russisk team ledet av AL Tchijevski oppdaget at negative ioner faktisk dreper bakterier og at ioniserende et lukket miljø ville sterilisere lufta. Negative ioner fester seg til bakterier, drepe dem, og faller de ned på bakken der de kan da bli støvsugd opp.
Negative ioner øke flyten av oksygen til hjernen ifølge Dr. J. Howard PHD og dette gjør oss mer våken og uthvilt. Du kan ha opplevd dette for deg selv når du er sliten og svak, men føler seg uthvilt rett etter å ha åpnet et vindu og tar et dypt pust eller følelse en følelse av ro å være ute etter en varm sommer regn. Alt om luften lukter annerledes etter en regnskyll.
De opprinnelige indianerne levde i harmoni med landet og leve med naturen ble betraktet som en grønn sang. Men det var da koloniene kom og bygde sine store byer som indianerne ville vurdere byene svart og fremmede for naturen. De hadde rett når det gjelder det faktum at det fortrenger den negative ioner.
Nyere boliger bygges i dag er ment å holde luften ute og air condition og oppvarming i. Flott for strøm regningen, men et perfekt miljø for en overdose av positive ioner. Det kan virkelig gjøre deg syk. Åpne vinduer og la den friske luften i når du kan og når det ikke er mulig da få tak i en god kvalitet Air Ionizer og aften en ionisk fotbad. Du vil føle deg bedre etter det

Lars-Roger Moe
Anonym

Mottrekk. Anbefales på det varmeste. En av de smarteste investeringene jeg har gjort: http://www.sunfood.com/buy/2/106/Bed-Pad-King-Barefoot-Connections-36-x-122-with-Earth-Tap-1568.aspx

Lars-Roger Moe
Anonym

Denne har jeg lett etter lenge. En bok som DFK forsøkte å kjøpe opp i sin helhet, hele opplaget ble forsøkt kjøpt under teppet. Du kan nå finne ett og annet eksemplar på bruktmarkeder til fra 7-800 til 2000 USD.
Corporate Crime in the Pharmaceutical Industry av John Braithwaite. Her er er den på PDF: http://www.anu.edu.au/fellows/jbraithwaite/_documents/Manuscripts/Corporate_Crime.pdf

Lars-Roger Moe
Anonym

La meg sitere litt fra innledningen til denne boken som DFK har prøvd å støvsuge ut av verden siden 1984. Legg spesielt merke til siste avsnitt (min uthevelse av det). Last den ned. Ta hardcopy. Sørg for at den aldri forsvinner!

Fra sidene 4, 5 og 6:
”Denne boken dokumenterer grusom skade som gruppeavgjørelser i den farmasøytiske industri har forårsaket ved mange anledninger”. Den ”kollektive ondskap” i mange farmasøytiske firma er manifest selv om så mange ”bra folk” jobber for dem. Hoechst og Bayer, respektivt det største og tredje største farmasøytiske firma i verden, målt i omsetning, og begge er inne blant verdens tretti største selskaper, avstammer fra det tyske I.G. Farben. I.G. Farben rangerer ved siden av Standard Oil Trust som ett av de to største kartellene i verdenshistorien. Etter andre verdenskrig delte de allierte I.G. opp i effektivt tre selskap: Hoecst, BASF og Bayerr. Tolv toppledere fra I.G. Farben ble dømt til fengsel for slaveri og mishandling ved krigsforbryterdomstolen i Nuremberg. I.G. bygget og driftet en massiv kjemisk fabrikk ved Auschwitz med slavar som arbeidskraft; I.G sine fasiliteter ved Auschwitz var så enorme at de brukte mer elektrisitet enn hele Berlin by. Omtrent 300.000 konsentrasjonsleir arbeidere passerte igjenom I.G. Auschwitz. Minst 25.000 av dem ble arbeidet i hjel (Borkin, 1978: 127). Andre døde i I.G.’s medisin testings program. Det følgende er en passasje i et brev fra firmaet til Auschwitz som demonstrerer holdningen til I.G. Farben angående medisintesting:

”In contemplation of experimments with a new soporific drug, we would appreciate your procuring for us a number of women. … We received your answer but consider the price of 200 marks a woman excessive. We propose to pay no more than 170 marks a head. If agreeable, we will take possession of the women. We need approximately 150. … Received the order of 150 women. Despite their emaciated condition, they were found satisfactory. We shall keep you posted on developments concerning this experiment. … The tests were made. All subjects died. We shall contact you shortly on the subject of a new load (Glover, 1977: 58)”

Etter krigen insisterte de allierte på at ingen krigsforbrytere skulle innsettes i styrene til de nye I.G. firmaene. Når den allierte kontrollen slakket opp, imidlertid, så utnevnte Hoechst i juni 1955 Friedrich Jaehne, en av de tolv dømte fra Nuremberg, til sitt styre. I september samme pr ble han valgt til styreformann. Bayer utnevnte Fitz ter Meer, dømt til syv år i Nuremberg, til styreforman i 1956.
Vi skal senere se hvordan ett annet av de fem største firmaene, det sveitsiske Hoffman-La Roche, bygget på massiv profitt i mellomkrikstiden fra salg av heroin og morfin til underverdenen. Det vil også bli demonstrert hvordan Amerikas største farmasøytiske foretak la grunnlaget for sine industrielle imperier ved internasjonalt prisfiksingsavtaler gjennom 1950–tallet som holdt de nye ’vidundermedisinene’ de bredspektrede antibiotika, utenfor den økonomiske rekkevidden til det meste av verdens befolkning.
Samtidens observatører av farmasøytiske korporasjoner gir lite trøst i retning av at industrien nåtid skulle være mindre tvilsom en dens nære fortid. Clinard et al.’s (1979: 104) grundige studie av korporativ kriminalitet i Amerikansk foreningsliv fant at farmasøytiske foretak hadde tre ganger så mange alvorlige eller moderat alvorlige lovbrudd per firma relativt til andre foretak i studiet. Det vil bli argumentert for at den farmasøytiske industrien har et verre rulleblad med internasjonale bestikkelser og korrupsjon enn noen annen industri (kapittel 3), en historie av svindel i sikkerhetstesting av medisiner (kapittel 4), og et foruroligende rulleblad av kriminell slendrian [negligence] i utrygg fremstilling av medisiner (kapittel 5).

Luna
Abonnent
Luna

Takker så mye for den!!! :D

Jonny
Abonnent
Jonny

Får ikkje åpna den.

Otto
Abonnent

Royal Raymond Rife kurerte kreft og infeksjonssykdommer i år 1934. Det ble ikke populært blant alle. Royal Rife

Luna
Abonnent
Luna

Ja der ser man tydelig at maktmenneskene er redd for å miste sine penger fra behandlinger som ikke fungerer! Og det attpåtil for sykdommer de selv skaper ved å tappe maten for næringsstoffer, sprøyting, vaksiner, chemtrails, stråling osv. Ikke rart det blir bare mer og mer av kreft, selv om vi prøver å bli sunnere…

Ikke rart man blir imot stormakten.

Caspase
Abonnent
Caspase

Du kan i det minste linke til artikkelen

http://www.naturesdefence.com.my/Bri%20Nat%20Journal_2006_v23No1p10.pdf

Publisert i British Naturopathic Journal…hmm ok.

Hvorfor snakker forfatterne så fint om sin egen forskning uten å henvise til egne artikler. ? Den eneste artikkelen er Potters

«The cancer preventative agent resveratrol is converted to the anticancer agent piceatannol by the cytochrome P450 enzyme CYP1B1»

Ikke noe sted i denne artikkelen eller de andre kildene nevnes ordet «salvestrol.» Ikke noe sted i kildene nevnes det at man bør proppe i seg såkalt salvestrol.

Sitat fra konklusjoenn av overnevnte artikkel forresten:

«Lastly, it validates the strategy of developing CYP1B1 activated prodrugs for cancer therapy which raises interesting opportunities for the treatment and prevention of cancer.»

Samtidig kommer en masse påstander om at dagens frukt og grønt inneholder mindre av de stoffene vi trenger pga jorbruket osv ( oi sann dette var jo originale påstander, dette har jeg da hørt før av vitamin-pushere) Derfor må man kjøpe tilskudd ( legg merke til at artikkelen linker til sider som selger salvestrolprodukter)

Referanselisten har hele 4 kilder, der 1 er fra en av forfatterne selv, når de fleste artikler gjerne har flere dusin. Aner jeg en seleksjon av foreliggende dokumentasjon???

Det at artikkelen avslutter med å linke til sider som selger salvestrol-produkter får alarmbjellene til å ringe.

Dette bruk av blanding av vitenskap og pseudovitenskap blandet sammen i en smørje for å selge folk et produkt.

Det er bred enighet om at et kosthold rikt på frukt og grønt er forebyggende for kreft forresten.

Lars-Roger Moe
Anonym

Takk for linken. Det står på lista over ting jeg skal gjøre å følge opp salvestrol sporet. Jeg gav den referansen jeg har, som er David Icke. Mannen er særdeles grundig og jeg har fulgt opp så mange av hans referanser tidligere at jeg anser han som høyst troverdig. Jeg vil nok tippe at en del andre fortsatt vurderer Mr. Icke annerledes, men tiden er i ferd med å vise hvor rett han har. Dessverre.

Men, sett dette sammen med de andre, og mange flere, kurer for kreft som faktisk er der ute. Bilde er ikke endret en millimeter.

Alan
Abonnent
Alan

Er David Icke høyst troverdig?
«Guds sønn» og reptilviteren? Icke er nok ikke bare «annerledes»…

Otto
Abonnent

Du kommer med antagelser. Kan du fortelle hva du vet og oppgi kilder?

Alan
Abonnent
Alan

Otto:
Antagelser? Han er sterkt representert på Youtube.
Det er bare å ta et søk der. Medmindre uttalelsene hans er dubbet så kan du høre hans egne ord…

Lars-Roger Moe
Anonym

Fordi det han skriver stemmer med dete jeg finner andre plasser og hva andre mennesker forteller om det usynlige landskapet de selv har opplevd. Alle kildehenvisninger jeg har fulgt opp fra han tidligere har stemt. At han bryter absolutt alle antalgelser og dogmer er en annen sak. De fleste her inne vet hvor troverdige de er.

ares
Abonnent
ares

Hvor stor tro har dere på alternative behandlingsformer? Stor nok til at dere ville kurert egen (dødlig) kreft utelukkende med natrium bikarbonat/mms/aprikoskjerner, og egen HIV med sølvvann? Eller ville dere tatt en fullgradering og også benyttet dere av skolemedesin? Om svaret er ja til det siste, ville skolemedesin vært «siste utvei», eller noe dere ville benyttet dere av hele tiden?

Otto
Abonnent

Når skaden har skjedd, tar man det som er for hånden for å forsøke å bøte på dette. Problemet er at det som er for hånden bestemmes av et useriøst regime, i det siste best demonstrert med vaksinepandemien som beviselig var, og er, basert på kriminalitet, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine.

Det forebyggende arbeidet krever mest slik situasjonen er i dag. UN Population Division Policy Brief, No. 2009/1 March 2009, UNITED NATIONS ● DEPARTMENT OF ECONOMIC AND SOCIAL AFFAIRS What would it take to accelerate fertility decline in the least developed countries?.

ares
Abonnent
ares

Jeg velger å tolke deg dit at du svarer ja takk,begge deler. Hva spørsmålet mitt har med depopulason å gjøre ser jeg ikke. Forklar gjerne………..

Otto
Abonnent

Du finner mange av de samme personene og organisasjonene bak de dokumentene jeg refererer og farmasiindustrien. Det viser hvilke agendaer de har, hva deres, populært kallt, tankesmier inneholder, mildt sagt sørgelige og beviselig folkefiendtlige holdinger uten respekt for liv og miljø.

ares
Abonnent
ares

Jeg forstår fremdeles ikke hva dette har med mine spørsmål å gjøre. Det er 4 spørsmål: Du/dere kan svare 1. Lite – Stor, 2. ja/nei 3. Ja/nei 4. Ja/nei.

Otto
Abonnent

Kommer an på behovet og de løsningsalternativer jeg hadde funnet. Ville prioriert naturlige behandlingmetoder som kroppen og våre gener er blitt vant til og tilpasset i millioner av år, nedprioritert behandlingmetoder som våre eldgamle og intelligente gener ikke forstår hvorfor de skal bli pådyttet, det vil si ikke er tilpasset.

Kjetil S
Skribent

Ares

Prøver du å foreta en slags uhøytidlig spørreundersøkelse? Vil du forsøke å avdekke tilliten til alternativ medisin kontra tradisjonell medisin hos alle Nyhetsspeilets lesere? Alle som kommenterer her? Artikkelforfatterne? (Hvem er «dere»?)

Hva skal i så fall dette nødvendigvis meget lite troverdige datamateriale brukes til?

Uansett, for å glede deg, her er mitt bidrag til din spørreundersøkelse:

1. Jeg har stor tillit til legenes kompetanse i å diagnostisere en sykdom jeg hypotetisk sett skulle få i fremtiden. Jeg har moderat tillit til deres kompetanse i å _behandle_ denne sykdommen. Jeg har tilnærmet 0 tillit til deres evne til å _helbrede_ meg for denne sykdommen. Det er nemlig forskjell på behandling og helbreding. Skolemedisin står for det første.

2. Jeg ønsker å bli helbredet og vil derfor ikke bruke skolemedisin ved såkalte dødlige sykdommer

3. Samme som over

4. Skolemedisin er pr definisjon «siste utvei» ved såkalt dødlige sykdommer (siden man med stor sannsynlighet blir behandlet til døde), ergo er dette utelukket.

ares
Abonnent
ares

Takk for et rederlig og rett fram svar. Hovedsaklig var spørsmålet rettet mot komentatorene som er positiv til innholdet i artikkelen.

Lars-Roger Moe
Anonym

Jeg vil ikke bruke skolemedisin. Jeg sørger for at kroppen min er der at den ikke blir syk. Jeg tar ansvar for hva jeg putter i munnen og hva jeg ikke putter der. Jeg tar ansvar for tankene og følelsene mine og holder orden der. Skulle jeg mot formodning bli syk vil jeg fortsatt ikke bruke skolemedisin. Ikke på vilkår. Skulle jeg bli overkjørt av bussen skal de få lov å lappe meg sammen – traumemedisin kan de. Klar nok tale?

Luna
Abonnent
Luna

Helt enig med deg. Skolemedisin er stort sett bare kjemisk /kunstig, og det er ikke bra for kroppen på noe måte. Kanskje kan det hjelpe på enkelte ting, men da skader det noe annet. Bivirkninger og skader er en ting som dessverre kommer hånd i hånd med skolemedisinen.

Roar Kolstad
Abonnent
Roar Kolstad

Fakta er at flere og flere overlever kreft, alt annet er ren løgn. Besøk kreftforeningengs hjemmeside og les litt om temaet. Uttalt av rasjonell

Det er regn løgn. Vis du ikke har sett filmen “Healing Cancer” Så er det anbefalt. Der forklarer de hvordan de jukser med tallene. Grunnen for at det virker som flere og flere overlever kreft er fordi de juger med tallene. Men i motsetning så er det flere og flere som dør av kreft. Bare se filmen :) Og alle mennesker har kreftceller i seg. Og det starter med en kreftcelle. På 90 dager er det to 180 dager fire også utvikler det seg ;) De blir som regel ikke oppdaget av våre maskiner før vi har 6-10 000 kreftceller i kroppen våres. Her er filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=_xkyMAYmrQY&feature=PlayList&p=8B79475D280232E1&index=0&playnext=1

Her skal du få en forklaring på kreft rasjonell og frodo, for de som forstår litt dype ting.

*A cancer cell is a disturbed, disorganizing cell with primary parasite-bacteria, yeast/fungus and mold and their associated MAT.A tumor is an aggregation of disturbed and disorganized cells that have been encapsulated by fibrin nets or trees in response to an alarming situation (MAT). This alarming situation is the over-acidification of the blood and tissues due to an inverted way of living, eating, and thinking.

POSITIVE CHARGE OF CANCER AND TUMOR AND THE FORMATION OF FIBRIN NETS AND TREES IN RESPONSE TO MAT

Bacteria, Yeast/Fungus, and Mold – Lead to – Exotoxins, Endotoxins, and Mycotoxins – Lead to… – Exotoxic and Mycotoxic Stress.

Explanation of Exotxic = Disorganizing Cells in the Blood and Tissues which Give Rise to the Primary Parasite, Yeast/Fungus and Mold (Cancer*) – Lead to – Exposed Basement Membrane (Declining Negative Charge) –
Lead to – Increased Tissue Factor on Cancer Cells – Lead to – Attached Fibrin Net or Trees Surrounding Disorganizing Cells ( Cancer*) + DIC and Tumor* Formation

Explanation of Mycotoxic Stress = Whole blood – Lead to – Contact with Negatively Charged Surface – Lead to – Factor XII Hageman Activation – Lead to – Attached Fibrin Net or Trees Surrounding Disorganizing Cell (Cancer*) + DIC and Tumor* Formation.

Kilde: Sick and Tired? “If you are willing to commit the time and energy now to understand Dr. Young’s principles, you will experience a revolution in the quality of you life, Anthony Robbins, author of Awaken the Giant life.

Her er Dr Robert O Young med sin nye Biologi:

http://www.youtube.com/watch?v=afa0_y3GUFE

Her er en film av seks stykker som kurer sin diabetes med bare å spise rå mat i 30 dager. Så fort man kokker grønnsakker over 48 grader i 1min, så har man ødelagt maten, det blir gift for kroppen. Det forstår man med den nye biologien. Her er filmen: RawFor30Days:

http://www.youtube.com/watch?v=jSuqCMld00w&feature=fvw

Og her er en film om Codex Alementarius. We Become Silent:

http://video.google.com/videoplay?docid=451097355502728465#
UN:F [1.8.1_1037]

Og Per Aslak Ertresvåg skriver om «En medisink mafia?» i boken sin Makten Bak Makten. ISBN 82-92395-22-9. Skulle vært skolepensum. Han forklare alt på en enkel måte. Levende liv vibrerer. Selv de minste mikroorganismer har sin bestemte puls. Den kanadiske legen Guylaine Lancôt har i løpet av 25 år praktisert sin legegjerning på sykehus, som almenpraktiker og som forsker både i Canada, Frankrike og USA. På bakgrunn av sin erfaring har hun skrevet boken «Medicinens Mafia. Den er, sier hun, «ingen lesning for sarte sjeler eller mennesker som ønsker å bevare troen på at helsevesenet kun er til for pasientens skyld» For 70 år siden fantes i USA en vellyket kreftbehandling for pasienter som var oppgitt av det tradisjonelle legevesen. Trass i suksessens ble metoden og mannen bak knust av maktapparatet. Kan denne kreftbehandlingen nå være på vei tilbake? Anbefalt å lese boka.
Kunnskap er Makt ;) Her er intervju av han angående Makten Bak Makten Boken: http://www.youtube.com/watch?v=ojxyOpNwwNw .Og her er et intervju angående Sov mitt lille Norge Boka: http://www.youtube.com/watch?v=LDcdSM5CCiY .Detta skulle vært norsk skolepensum.

I denne dokumentaren om vann får man sett det type microskop i bruk:

http://video.google.com/videoplay?docid=4947261865733171856&ei=Ot1mS-y-LsiP-AbY4sCxCA&q=apa#

Og her er to filmer til om kreft:

Foodmatters Trailer: Anbefalt å se hele!

http://www.youtube.com/watch?v=r4DOQ6Xhqss

Og her er: The Beautiful Truth Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=5ZmV8b1wr10&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM.

Og her Food inc Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=QqQVll-MP3I&feature=related

Og siden de viser litt om Monsanto i de filmene over her så er det en film om Monsanto her:

The World According To Monsanto:

http://www.youtube.com/watch?v=hErvV5YEHkE

Og her er en genial film med norske forskere med angående genmanipulert mat og hvordan det kan skru av/på ting i kroppen våres i forhold til sykkdomer/symptomer. Anbefalt å kjøpe filmen.

The GMO Triology av Jeffrey Smith: The healh Dangers og Genetically Modiefied Foods:

http://www.youtube.com/watch?v=94d-KVorSHM

Her er en film som forteller om kontrol!

Michael Tsarion – Architects of Control Program 1 part 1 of 16(HQ):

http://www.youtube.com/watch?v=G7MUGZ6JuRI

Også anbefaler jeg Zeitgeist Final Edition :)

Otto
Abonnent

Takk. Det passet til en multimedia samling, tema Healing Cancer from Inside Out.

Lars-Roger Moe
Anonym

Glittrende samling lenker! Takk. Du har til og med noen jeg ikke har sett. :-)

Caspase
Abonnent
Caspase

Roar, så og si alle videoene dine gir linker til sider som vi selge meg diverse produkter.

Er det ikke litt betenkelig at mange av disse hemmelige kurene ikke er allment tilgjengelig, men at du må kjøpe en DVD, bok og gjerne mange kostilskudd av ulike slag?

God helseinformasjon basert på vitenskap og forskning er tilgjengelig overalt. Virkning og bivirkninger av legemidler er fullt tilgjengelig for forbrukerne.

Men det er legemiddelindustrien som er profittbasert?

Jeg sier igjen: Bare fordi du tror at legemiddelindustrien undetrykker naturlige og effektive sykdomsterapier, betyr ikke at du automatisk skal være helt ukritisk til alle som selger produkter som «er undertrykt av legemiddelindustrien.»

Otto
Abonnent

Det eksisterer mye bra informasjon. En av kildene, Natural news .com, Mike Adams

Lars-Roger Moe
Anonym

Og Det Farmasøytiske Kartellet som leverer 99% av kunnskapen, direkte eller indirekte, til leger, ministere og byråkrater vil ikke selge deg noe? Please!

Overgitt
Abonnent
Overgitt

Jeg legger merke til at det er typisk for debatten her inne å besvare kritikk med «argumenter» som «enn de andre da, hva med dem?».

Jeg synes Caspases spørsmål fortjener et bedre svar, Lars-Roger, så jeg gjentar det:

«Er det ikke litt betenkelig at mange av disse hemmelige kurene ikke er allment tilgjengelig, men at du må kjøpe en DVD, bok og gjerne mange kostilskudd av ulike slag?»

Lars-Roger Moe
Anonym

Tja. Det koster penger å forske. De som etterforsker her gjør det for egne penger. Det koster penger å kommunisere det man finner, enten å trykke bøker, produsere DVDer eller legge opp en webside. Det er legitimt å ta betalt for egen arbeidsinnsats.

Disse kurene er ikke ”hemmelige” de er undertrykt. Mange mennesker har jobbet hardt for å få det frem. Klarer du å finne ut noe smart og publisere det er det rimelig at du får betalt en symbolsk sum (hvilket prisen på en DVD eller en bok er) for den innsatsen du har gjort som jeg så kan benytte meg av. Jeg har svidd av 2000 kroner på faglitteratur siste uke alene. Vel investerte penger. Hver eneste av de kronene er bedre investert en hele studielånet mitt til sammen. Nå kan jeg i alle fall selv bestemme hvilke stoff jeg skal tilegne meg.

Vi betaler penger også for det som kommer fra ”andre siden”. Vi betaler skatt. Skattepengene går til store, store, mengder livsfarlig farmasøytisk søppel. Jeg vil ikke at mine skattepenger skal gå til det, eller til chemtrails eller andre ting jeg kunne nevne. Jeg vil gjerne få lov til selv å bestemme hvor jeg vil bruke mine penger. Hvis det så viser seg at mitt kosthold har ført til at jeg er kronisk underernært på ulike vitaminer eller mineraler, så må jeg få lov til å tilføre det i adekvate doser til å hurtigst mulig rette opp det. Det koster å fremstille de varene i dagens samfunn, og maten på butikken er så utarmet at det egentlig er en vits. En tragikomisk vits til å gråte av. Om jeg vil kjøpe vitamin D3 50.00 IE heller enn potetgull så er det mitt valg, og jeg vil heller betale for de vitaminene enn for potetgullet.

Disse Florece Nightingale illusjonene som noen forfekter om at man ikke skal kunne ta betalt for den innsatsen man yter, om man hjelper mennesker, har jeg ingen forståelse for. Studielånet forfaller, skattekravene kommer, og så videre. Jeg gjør hva jeg kan for å spre kunnskap, også gratis. Jeg bruker timer av min arbeidstid på nettet med denne artikkelen og alle svarene – det gjør jeg gratis. Nyhetsspeilet er gratis. Bildet er ikke så sort hvitt. Men hvis du vil ha min hjelp til å finne ut spesifikke ting som angår deg tar jeg betalt. Legen og DFK betaler du over skatteseddelen. Vanvittige mengder penger går i deres lommer. Meg betaler du direkte. Men du kan velge om du vil betale meg eller ikke. Du kan velge om du vil kjøpe kunnskapen som er pekt på i denne artikkelen. Går du skole så velger andre hvilken kunnskap du får og hvilke bøker som blir kjøpt – men vær trygg, de betales over skatteseddelen med dine og mine penger.

CFF
Abonnent
CFF

«Lars-Roger Moe sier:
02. 02. 2010 klokken 13:26

Tja. Det koster penger å forske. De som etterforsker her gjør det for egne penger. Det koster penger å kommunisere det man finner, enten å trykke bøker, produsere DVDer eller legge opp en webside. Det er legitimt å ta betalt for egen arbeidsinnsats. »

Gjelder det også for legemiddelbransjen?

Lars-Roger Moe
Anonym

CFF:
Det er noe med intensjon, mål og hensikt som det ser ut til at du har gått glipp av.

ares
Abonnent
ares

Snakk om å møte seg selv i døra. Her lar NS deg komme med redaksjonell omtale av produkter du selv selger på hjemmesidene dine for 500 kr pr. kur.(mms). Dette minner meg om artikkelen til Kjetil Dreyer. På siden din sier du rett nok ikke at mss kan kurere kreft, noe som er ulovlig. Da er det jo fint å kunne ta av seg «profesjonell terapaut» hatten og på «privat» hatten her på NS og reklamere i vei.

Lars-Roger Moe
Anonym

MMS kan brukes til så mangt. Jeg kan bruke det til å rense vann med når jeg er på tur. Jeg bruker det innimellom til å pusse tenna med. Jeg synes det er noe det norske folk skal ha tilgang til. Har du noen gang tenkt over – stryk det, svaret gir seg selv – at en lege reklamerer for – selger – legemidler for DFK. DFK har bare vært smarte, kyniske og manipulerende nok til å få staten til å betale for både produktene sine og selgerne sine. Ellers hadde de ikke kunnet selge en liten flaske til 250.000.- kroner. Snakk om ran. Hva med å prøve å ha to tanker i hodet samtidig. En lege er en selger som lever av å selge giftige kjemiske preparater. Det er bare en masse ord og tåkelegging rundt sammenhengene her. Legene er lært opp til å tro på en historie om hvordan disse preparatene angivelig skal hjelpe folk. Jeg har tillat meg å stille spørsmål ved hvorvidt den historien er sann, og konkludert med at den ikke er det. Hver enkelt får gjøre seg opp sin egen mening, men tenk i alle fall igjennom det og prøv å still deg fri fra alle de sannhetene vi har fått servert. Folk flest bruker over tid stadig mer medisiner og blir allment stadig sykere. Stadig flere må regne med å få kreft. Det er noe galt med dette bildet. Noen må bringe til torgs alternativer. Noen må spre kunnskap. Fatter du at det kan være en annen motivasjon her? Hadde penger vært motivet mitt burde jeg blitt legemiddelkonsulent.

ares
Abonnent
ares

MMS kan brukes til så mangt. Ok, men i artikkelen din er den knyttet til å kurere kreft(som også er tema for artikkelen) og på hjemmesiden selges den som «kur» under seksjonen «avgifting» Du nevner begge steder at den brukes til desinfeksjon av utstyr m.m, men den selges hovedsakling som et helsesuplement/behandling. Til desinfeksjon finnes det langt billigere saker å få kjøpt. Etter min mening er derfor en klar link mellom den redaksjonelle omtalen og et spesifikt produkt du selger.
At kobling mellom lege og legemiddelindustri ikke er heldig kan vi være enige om. Heldigvis er denne formen for korrupsjon noe som det jobbes med og en får jo håpe det fører noe vei. Din påstand om at DFK/leger kontrollerer info, reklame og salg er etter min mening i drøyeste laget. Og det er her jeg også mener du møter deg selv i døra som informatør og selger. At de andre er mye verre enn deg syntes jeg ikke er veldig formildene. I tillegg syntes jeg det at du er utøvende alt.behandler egentlig gjør saken verre. Ovenfor en kunde regner jeg med at du verken vil love at mms kurer kreft eller at kunden skal hoppe av cellegiftkuren. Men gjennom artikkelen og kommentarene står du jo for rake motsetningen. Hva skal en kunde som gjør litt «research» tro?

Lars-Roger Moe
Anonym

Ares.
Jeg ser poenget ditt. Men det er flere problemer her. Jeg har kompetanse. Skal jeg la være å ytre meg? Skal jeg ga under dekning å bruke obskurt bilde og et pseudonym for å skrive mine meninger? Er det mer redelig? Nå kan i alle fall våkne folk (og dem er i flertall på nyhetsspeilet) se at der er det et spørsmål å stille. Jeg som alle andre må ha lov til å snakke. MMS har plass i en sammenheng der jeg viser til at kreft dokumenterbart er en mikrobe og kan bekjempes med dertil egnede midler. Jeg kan ikke ha enten taleforbud eller yrkesforbud. Det er et dilemma jeg ikke ser noen umiddelbar løsning på.

Jeg har et motiv for å finne ut av helsespørsmål fordi jeg jobber med det. Jeg jobber med det fordi det interesserer meg. Ergo finner jeg ut en god del. Det er også rimelig at jeg da prøver å skaffe til veie det jeg trenger for å kunne gjøre en god jobb. Jeg må kunne ha en del av de verktøyene for hånden fordi de ikke finnes på apoteket eller annen plass si alminnelig handel. Jeg vil at MMS skal være allment tilgjenglig av grunner de fleste lesere av nyhetsspeilet forstår. Jeg tok det inn som et mottrekk mot vaksinepest. Så mange som mulig burde ha det på lager og spre det rundt seg. De med sans for det burde lære seg å lage det. Det er et fabelaktig middel mot løpske mikrober. Jo flere som har MMS fra flest mulig ulike kilder desto vanskeligere er for fascistene å få MMS vekk.

Når det er sagt skilter jeg ikke med sykdomsbehandling på nettsiden min. Det er ikke det jeg driver med. Jeg hjelper folk å ta tilbake styringen i eget liv, ta tilbake helsa i eget liv og primært er jeg her for å hjelpe folk som vil maksimere sine ressurser og få kontakt med sider og evner de kanskje ikke en gang visste de hadde. Hjelpe superhelter til å utvikle superkrefter. (Nå, dette er reklame :-) ) Merk at det å optimalisere helse er noe annet enn å behandle sykdom, jeg bryr meg ikke om diagnoser og jobber ikke med utgangspunkt i slike. De fleste her forstår hvorfor. Det at å forsterke alle de positive faktorene som mer kontroll i eget liv, en renere kropp og en godt ernært kropp tilfeldigvis fører til at sykdom reverseres er rent tilfeldig. Det er dessverre ikke noe å gjøre med det. Jeg må bare ydmykt be DFK om å ha meg unnskyldt alt tap av profitt dette måtte medføre.

Om noen kommer og vil ha behandling for kreft spesifikt har jeg ikke lov å gi dem det. Jeg vet heller ikke om MMS er det som er best egnet til formålet fordi det er bare effektivt til å takle symptomet – mykoplasmaen som har tatt overhånd – og gjør ingenting med hvorfor den tok overhånd. Jeg vil mest trolig sende slike videre. Jeg vil også fortelle dem om det regelverket som gjelder og si at dersom de ønsker å bruke MMS til å behandle noe spesifikt bør de strengt tatt unnlate å nevne hvorfor og heller si at de bare vil ha det til å rense litt opp i kroppen. Vi trenger ikke gjøre jobben lettere for fascistene enn strengt tatt nødvendig.

frodo2
Abonnent
frodo2

Du har veldig tro på eget intellekt, som tror at DU har funnet sannheten, og at all verdens leger ikke har evne til det samme.

Husk at hvis denne informasjonen blir bevisst undertrykket så er det snakk om en helt vanvittig konspirasjon. Jeg har forsøkt å fortelle tidligere at hvis leger kommer ett tilfelle med uhelbredelig kreft som blir kurert, så vil dette være en sensasjon. Vi ville sluppet alt arbeid, og prøve å finne ut hva som hadde skjedd. Dvs at alle leger er med på denne konspirasjonen. Er dette troverdig??

Som vanlig er alternativister ganske lettlurte, og tar feil av markedsføring og forskning. Vi så det samme her på nyhetsspeilet med Dreyer sin artikkel om sølvvann. Dette er NØYAKTIG det samme. Disse «forskerne» linker til sin egen webbutikk etter reklameartikkelen. Dette er helt UHØRT i den «vanlige verdenen», men i bakvendtland kan alt gå an tydeligvis.

Dette med malariamedisin som er 100% effektiv til noen øre er interessant. Flere U-land har jo trosset BigPharm, og laget synonympreparater av HIV-medisiner hvor patenttiden enda ikke er gått ut. Det vil vel si at de TROSSER legemiddelmafiaen som du kaller den. Hvorfor skulle ikke disse landene kjøpe inn denne sensasjonspillen til noe øre?? De har jo allerede vist at de ikke er i mafians klamme hender?

Det er en vanvittig påstand du kommer med. At det finnes massevis av kreftkurer som bevisst blir undertrykt. Implisitt er alle leger involvert i denne skandalen. Hvis dette er tilfelle, så går dagens leger Dr.Mengele en høy gang.

Er dette særlig sannsynlig?

Jeg prøver en gang til: Ett tilfelle av uhelbredelig kreft som blir kurert er en sensasjon!! Hvis jeg hadde opplevd det ville det være som å se en mann gå på vannet.

Lars-Roger Moe
Anonym

”Du har veldig tro på eget intellekt”
Ja, og på mange andres. På menneskers iboende egenskaper generelt faktisk. Men jeg vet forskjellen på å jobbe ut fra å stille spørsmål og ut fra å huske svar. Jeg vet forskjellen på å jobbe fra innenfor et paradigme og utenfra. De fleste i vårt samfunn bruker bare en liten brøk av den kapasiteten de faktisk har om de bryter kognitivt og emosjonelt fri.

”er det snakk om en helt vanvittig konspirasjon”
Det er også min konklusjon. Og den kommer etter at jeg brakk meg ut av det allopatiske paradigme ved å på egen kropp prøve ut alternative behandlingsformer. Jo mer informasjon jeg finner jo mer tydeligere blir bildet dessverre. Men du må lete blant de som har brutt ut av paradigmet, ikke blant de som fortsatt er innenfor.

”og prøve å finne ut hva som hadde skjedd. Dvs at alle leger er med på denne konspirasjonen. Er dette troverdig??”
Nei det er ikke troverdig. Jeg tror at relativt få leger som er ute i allmenprtaksis og sykehus er med på noen konspirasjon. Jeg tror dere er ført bak lyset. Ett av knepene er en innlært faglig arroganse. Uten at jeg dermed kaller alle leger for arrogante. Men man lærer premisser for hvordan det er lov å forstå og ikke. Disse premissene er feil. De faller når du går dem etter i sømmene. Jeg har fortalt deg før at jeg ikke har noen krig mot leger og helsepersonell generelt. Dere må på banen. Dere må stille nye spørsmål. Dere blir lurt.

”Som vanlig er alternativister ganske lettlurte, og tar feil av markedsføring og forskning. Vi så det samme her på nyhetsspeilet med Dreyer sin artikkel om sølvvann. Dette er NØYAKTIG det samme. Disse “forskerne” linker til sin egen webbutikk etter reklameartikkelen. Dette er helt UHØRT i den “vanlige verdenen”, men i bakvendtland kan alt gå an tydeligvis.”

Har sagt det før, men det tåler å gjentas. De som leverer 99% av den kunnskapen du og dine kolleger jobber etter lever av å selge sine produkter gjennom deg og dine kolleger. Du er en selger. Stikk fingern i jorda. Samtidig brukes enorme ressurser på å holde borte all annen kunnskap. Resurser i form av penger, korrupsjon og regelrett vold. De fleste ”uavhengige” stiftelser som finansierer allopatisk forskning er kontrollert av de samme som eier den offisielle delen av DFK. Det finnes knapt uavhengiug forskning, og det lille som finnes går oftere enn ikke imot strømmen. Du kaster stien i glasshus.

”…Flere U-land har jo trosset BigPharm,..”
Sjekk Jim Humble, les Breaktrough.
Sjekk denne som et eksempel: http://www.naturalnews.com/027750_Greg_Caton_FDA.html

”Det er en vanvittig påstand du kommer med…”
Ja. Men det er slik jeg ser det. Veien dit har vært lang, med mange store kameler å fortære. Dog skal det sies at Mengele visste hva han gjorde. De fleste av dagens leger er lurt opp i stry. Usannsynlig som ville helvete, men dog et faktum.

”…som å se en mann gå på vannet.”
Let og du skal finne.

frodo2
Abonnent
frodo2

Først må jeg si at alt faller på plass her når jeg gikk inn på hjemmesiden din.
Du driver reklame på samme måte som BI-økonom Dreyer.
Månedens essens. Ganske morsomt.

Du snakker om å bryte ut av «allopatiske paradigmet». Som psykiatrisk sykepleier kan du vel knapt sies å noensinne ha vært del av dette paradigmet.

Jeg ser du tror jeg er blitt lurt opp i stry. Jeg tror heller de som kjøper «månedens essens» er de som blir lurt…

Men igjen: Disse kurerte uhelbredelige syke kreftpasientene er vanskelig å finne. Du vil tydeligvis ikke si noe om dette. Alle fastleger kan ramse opp sine egne pasienter med aktiv behandlingskrevende kreftsykdom og særlig uhelbredelig kreft siden de får særskilte ordninger med hjemmebesøk mm. Hvor er de friske uhelbredelige??? Vi burde jo visst om dem! Det må jo finnes flust av dem med så mange forskjellige kreftkurer!

Lars-Roger Moe
Anonym

Det er vel liten tvil om at vi er uenige. :-)
Jeg har mange venner jeg er uenige med om disse temaene.

Jeg vil like vel anbefale deg å lete. Jeg har jobbet innenfor helsevesenet i 20 år. Jeg finner det er litt tynt å si jeg knapt kan sies å ha vært en del av det. Holder liksom ikke helt.

Min påstand er at jeg kan gjøre mer for folk med de verktøyene jeg bruker i dag enn det jeg kunne med det jeg sammen med kollegiet kunne gjøre mens jeg jobbet i helsevesenet. Lønna mi er dårligere, så penger er åpenbart ikke motivet mitt. Da må det nødvendigvis være noe annet.

Med hensyn til Dreyer og sølvvann, kan jeg fortelle deg at jeg har prøvd sølvvann selv. Det virker. Jeg kjenner det på kroppen min. Har du prøvd det eller antar du her også? Jeg sender imidlertid folk for å kjøpe utstyr til å lage det selv. Tjener ikke en krone på det, men vi har desto flere apparater til å lage det her på berget nå når reglene skjerpes fra fascistene som driver frem Codex.

Når det gjelder essenser, så må jeg spørre om du fikk med deg den lille detaljen om at vedkommende som grunnla den disiplinen jeg jobber med nå var lege? En Doktor Edward Bach, som også jobbet som bakteriolog og blant annet utviklet den første influensavaksinen (hvor smart det var kan sikkert vi diskutere :-D), før ha gikk over til homeopati – fordi han ikke var fornøyd med resultatene skolemedisinen gav. Siden gikk han videre og utviklet Bach Flower Remedies. Jeg tok opp tråden der. Fordi jeg erfarte at det virket, på meg og på andre, og begynte å utvikle mitt eget etter en stund. Jeg har alltid lett etter så mange sider av en sak som jeg har kunnet finne, mens du og dine kolleger ser ut til å nøye dere med den ene dere har fått servert på skolen.

frodo2
Abonnent
frodo2

Forresten! alle linker til youtube her.

Her kommer en morsom video fra Mitchell og Webb.

http://www.youtube.com/watch?v=HMGIbOGu8q0

De har også et show som heter «Peep show» som er utrolig morsomt. Anbefaler alle å få tak i DVD’en eller hente det i piratbukta. :-)

frodo2
Abonnent
frodo2

svarer på sistnevnte melding fra deg her.

At en doktor plutselig begynner med blomstermedisin overrasker meg like mye som at en lege utfører seksuelle overgrep mot pasienter: Desverre er det en og annen idiot i alle yrker, også blant leger.

Du svarer fortsatt ikke på mitt hovedankepunkt mot at «kreft er kurert»
prøver med store bokstaver: HVOR ER ALLE DE KURERTE UHELBREDELIGE KREFTPASIENTENE??

Vi fastleger er jo lurt opp i stry, men vi har da fortsatt hukommelse?? Vi kan da ikke glemme at disse pasientene eksisterer? Eller er vi utsatt for mindcontrol?

..og psykiatriske sykepleiere er ikke en del av «allopatien» slik jeg ser det. Om du så har jobbet 100 år innen det fagområdet. Somatisk kompetanse innen din faggruppe =/tilnærmet lik null.

armin1
Abonnent

Nordmenn har blitt lurt. 2 millioner har fått en vaksine for en forskjølelse de «trodde» var noe annet. Det fantes ingen pandemi, en svært mild influensa, mildere enn vanlig influensa som dreper 1500i året, kan ikke defineres som en pandemi! Folkeforgiftninginstituttet har drept flere med vaksinen, hvorfor tror dere de… med alvorlig sykdom døde? De var alvorlige syke fra før, tror du en vaksine fylt med kvikksølv og skvalen gjør det noe bedre? Hva med å legge ned folkeforgifntingsinstituttet! Vi kan ikke la dem slippe unna billig! Om et år er det glemt med tanke på hvor mange nye oppkonstruerte kriser nwo kommer til å slenge på vår bevisthet.! Demonstrasjon !!!

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/604926

frodo2
Abonnent
frodo2

Armin!

Får ikke svart på ditt innlegg.

Svineinfluensa var mindre dødelig enn forventet. Dette var umulig å vite på forhånd, hvis man ikke var synsk. Massevaksineringen reddet ikke mange liv, kanskje 10-20. Uten behandling på landets intensivavdelinger hadde sikkert flere 100 friske unge mennesker dødd av svineinfluensa.

Det var jo mye skremselspropaganda om vaksinen her i høst. Nå har 2 mill nordmenn tatt den. Ser ut som det har gått veldig fint. Vi får sjekke dødsstatistikken på ssb neste år Armin! Tror ikke det kommer så mange overraskelser der(eller den er vel NWO styrt ja)

Ler litt hver gang du skriver om NWO. Dette NWO må være et skikkelig supperåd. De får ikke til noenting. Ihvertfall ikke her i Norge. Vi har det jo bedre økonomisk enn noensinne, og lever lengre med bedre helse enn noensinne. Ikke fikk de skikkelig til svineinfluensaen heller. Chemtrails ser ut til å være virkningsløs.. Dette jordskjelvet på Haiti. Hva var nå det? Monner liksom ikke i den store sammenhengen.
Hoder ruller nok i NWO nå. Eller hva tror du?

http://www.ssb.no/emner/03/01/helsetilstand/

smurfen
Moderator

Friskere en noensinne ?
WHO gikk da faktisk ut senest i går og sa at antall kreftilfeller vil mangedoblest neste årene
Regjeringen og Matilsynet har sagt at retten til billig mat går forran retten til sunn økologisk mat grunnet soldiaritet med dem som ikke har råd til dyr mat

Vil du tro at det som kommer fra naturen er farlig og at kjemikalier/sprøytemidler er bra så er du i din fulle rett til det Frodo :)

Monica Waade
Skribent

«Svineinfluensa var mindre dødelig enn forventet. Dette var umulig å vite på forhånd, hvis man ikke var synsk.»

He he frodo2 da var vi mange synske her på Nyhetsspeilet og ellers i befolkningen, hurra, vi er ikke bare noen få synske i verden lenger. :-D

Var nå senest i dag i avisa Nordlys en som lurte på om leddsmerter, frysninger m.m. kunne være et resultat av svinesprøyta. Det er jo haugevis med bivirkninger men ingen som har kontroll med skikkelig rapportering, så ja det kan i dine øyne se ut som dette vaksinekomplottet gikk bra.

Vi alle kjenner noen som fikk bivirkninger så neste sprøytegale runde vil ikke oppnå 33 % vaksinerte en gang som denne. Det var faktisk ikke 60 % vaksinerte som det er hevdet for å si at vaksineringa stoppet grisesyka.

Lars-Roger Moe
Anonym

svarer på sistnevnte melding fra deg her.
”At en doktor plutselig begynner med blomstermedisin overrasker meg like mye som at en lege utfører seksuelle overgrep mot pasienter: Desverre er det en og annen idiot i alle yrker, også blant leger.”
Åpenbart. Det vil ingen bestride. I Bach sitt tilfelle kan vi imidlertid snakke om en forsker med et åpent sinn – og millioner av mennesker verden over har de siste 80 år verifisert og videreført hans arbeide. Så vi kan altså også konkludere med at alle yrker har sine genier.

”Du svarer fortsatt ikke på mitt hovedankepunkt mot at “kreft er kurert”
prøver med store bokstaver: HVOR ER ALLE DE KURERTE UHELBREDELIGE KREFTPASIENTENE?? ”
Let. Gjør jobben din. Du må lete selv, det er den eneste måten å lære på. Du har selv sagt at om du fikk se et slikt tilfelle ville du sette himmel og jord i bevegelse. Du gidder ikke løfte en finger når du får flere kurer opp på bordet. Du gidder ikke følge en eneste tråd. Du gidder ikke sjekke en eneste bok. Ingen kommentar fra deg her har antydet at du har løftet en finger for å finne ut. Det er patetisk. Det er et svik.

”Vi fastleger er jo lurt opp i stry, men vi har da fortsatt hukommelse?? Vi kan da ikke glemme at disse pasientene eksisterer? Eller er vi utsatt for mindcontrol?”
Nei. Indoktrinering og faglig arroganse. Takk for at du til fulle demonstrerer poenget mitt. Jeg har før pekt på en bok som heter ”Diciplined Minds” i denne tråden. Den er verd en gjennomlesning. Så er også ”Obedience to Authority” som jeg pekte til på samme sted. ”The Wave” er heller ikke av veien, også lenket på samme sted.

”..og psykiatriske sykepleiere er ikke en del av “allopatien” slik jeg ser det. Om du så har jobbet 100 år innen det fagområdet. Somatisk kompetanse innen din faggruppe =/tilnærmet lik null.”
Jeg har sett hvordan helsevesenet funker innenfra. Jeg har stilt noen spørsmål og de spørsmålene har knust alt hva helsevesenet har å skilte med (bortsett fra traumebehanndling). Bevissthet og tenking er faget mitt. Det dro meg inn i psykiatrien og det drog meg ut igjen. Jeg kan noe om hvordan dette systemet tenker. The end. Hvis dette er det siste kortet du har å spille forteller det i grunnen alt: Tom for ammo. Klikk. Klikk. Klikk.

Brikkene faller på plass. Du unnlot i forrige tråd å fortelle om hvorfor du ruslet rundt på nyhetsspeilet, til tross for et direkte spørsmål. Jeg tror vi kan konkludere med at vi nå vet hvor vi har deg, selv om jeg fortsatt ikke er sikker på hvorfor du bryr deg med å komme.

Thunderdahl
Abonnent

På hvert legekontor i hele Norge finnes en tykk bok med reklame for alle mulige produkter som er utviklet og testet av legemiddel industrien, den heter FELLESKATALOGEN.
Organisasjonsnummer:965 614 923
Navn/foretaksnavn:
FELLESKATALOGEN AS
Organisasjonsform:Aksjeselskap
Forretningsadresse:Essendrops gate 3. 0368 OSLO
Kommune:OSLO
Postadresse:Postboks 5094 Majorstuen0301 OSLO
Reklame kan være så mangt ;)

Otto
Abonnent

Medical experts can be trusted. Can’t they? What cigarette do you smoke doctor? More doctors smoke ..comment image

Monica Waade
Skribent

Ja Otto jeg tenkte også på den og la inn link i kommentarfeltet mitt. :-D
http://www.youtube.com/watch?v=gCMzjJjuxQI

For 60 år siden var det tobakksindustrien som kjøpte opp legene, nå har legemiddelindustrien overtatt. Vet ikke hva som er verst egentlig…

Otto
Abonnent

Same shit, different wrapping

Monica Waade
Skribent

Godt jobba Otto, der fikk du linka mellom dem, tror nesten leger er litt for glad i penger (de tjener fire ganger mer enn folk flest) og da kommer dessverre pasientens helse i bakgrunnen. Mye vil ha mer og fanden vil ha fler, mange ordtak sier sannheten på en kort grei måte.

Thunderdahl
Abonnent

Før var det røyke kameler nå er det svelge kameler.

Lars-Roger Moe
Anonym

10 poeng!

remote
Abonnent

Flott artikkel, men man kan jo føle til tider at man bare nevner en av mange undertrykte løsninger..

Vil bruke denne artikkelen til og skrive om et filter til en dialysemaskin som kan rense virus ut av blodet ditt. Dette kan brukes til og kurere HIV (The AIDS virus),
Hepatitt C og «Orthopoxvirus» relatert til Kopper.. Osv osv..

Hemopurifier!
http://www.aethlonmedical.com/technology/hemopurifier.htm

«In fact, lectin derived affinity agents immobilized within the Hemopurifier® have been shown to inhibit the growth of all tested strains of HIV and can capture of inhibit the growth of other envelope viruses including SIV, FIV, HCV, Measles, Mumps, Influenza, Ebola, Marburg, and Orthopox viruses. Recent studies indicate that the Hemopurifier® affinity agent is also able to capture Dengue hemorrhagic fever virus. In conclusion, the Hemopurifier® has expansive therapeutic capabilities that address: global pandemics (HIV-AIDS); chronic infectious diseases (Hepatitis-C); naturally evolving pathogens; and pathogens weaponized for bioterrorism attacks against U.S. military and civilian populations.»

Aethlon Medical har som mange andre en fin vektor som logo..

Vil også påpeke «The Beck Protocol» som er behandling av kroppen med elektriske pulser slik jeg forstår det. Har ikke studert dette inngående, men det ser meget intressant ut!
http://www.sharinghealth.com/beckprotocol/whatisbp.htm

Lars-Roger Moe
Anonym

Ja. Dette var bare de lettest tilgjengelige som påviser mikrobe forbindelsen. Har et dusin andre, men det er et stykke arbeid som er for langt for en artikkel her. Det er skrevet bøker om det.

Aqwarrior
Abonnent

Arcutus:

Jeg har lest gjennom alle kommentarene dine i denne debatten, og har bare en ting å si; VÅKN OPP! Du har jaggu meg ikke skjønt mye!

Selvfølgelig ønsker de ikke at alle disse billige og naturlige kurene skal bli kjent og tilgjengelig for folket. Det er dem revnende likegyldig om folk dauer, så lenge de selv kan tjene penger på middelmådige og delvis farlige medisiner. De bruker MILLIONER på å motkjempe alle nyvinninger som blir sett på en trussel for deres grunnlag til å tjene penger. Du vet sikker du også at det er vanskelig å få tatt patent på en plante eller andre ting fra naturen. DERFOR, er de en stor trussel mot deres industri!

Arcturus
Abonnent
Arcturus

Vel, jeg er tilhenger av å undersøke, selv om jeg ikke er medisiner (det er det ikke mange andre her som er heller).

Salvestrol virker som det mest interressante her. Det er omtalt i en artikkel hos BBC News i september 2007 (var det ikke holdt hemmelig i media?)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/6987200.stm

Det er også omtalt her: http://www.quackometer.net/blog/labels/salvestrols.html

Den siste artikkelen inneholder også linker til andre nyhetskilder der dette ble slått opp, så det er ikke belegg for å si at dette har blitt holdt hemmelig.

Dere kan jo fortsette å undersøke. Jeg gidder ikke mer.

Lars-Roger Moe
Anonym

Det er mulig at quackometer er betalte debunkere. Aldri så lite sannsynlig kanskje.

J.Johansen
Skribent

Jeg utfyller gjerne med en video om forfatterens funn – Dr Tullio Simoncini’s alternative behandling – som også Thunderdahl har funnet, som sier:
«Dr Tullio Simoncini har kurert folk for kreft med Sodium Bicarbonate,han mener det er en sopp som er årsaken til kreft.Kreft skal være kroppens forsvar mot soppens angrep på organene.»

Mer informasjon:
http://www.infoholix.net/category.php?mId=106

J.Johansen
Skribent

Et alternativ til:

Linfrøolje og cottage cheese mot kreft
http://www.riksavisen.no/?p=3367

Denne diett er utviklet av Dr. Johanna Budwig (30 September 1908–19 May 2003), fra Tyskland, i 1951. Hun tok tre spiseskjeer hele sitt liv til hun døde 95 år gammel. Dietten er nylig vurdert på nytt av Dr. Dan C. Roehm MD FACP (onkolog og tidligere kardiolog) i 1990. Dr. Roehm hevder: “denne dietten er uten sammenligning det mest vellykkede anti-kreft kosthold i verden”.

Thunderdahl
Abonnent

Linfrøolje og cottage cheese, hørtes ut som en enkel og god frokost.Må prøve den oppskriften som forebyggende.

Lars-Roger Moe
Anonym

Takk for den! Jeg bruker masse linfrøolje for omega 3, men denne har jeg ikke sett før! :-) Mer linfrøolje til meg! ta det sammen med kokosolje og kroppen får omdannet mer av den til langkjedet omega 3 som hjerne og nervesystem bruker. Nam!

J.Johansen
Skribent

Poenget til Budwig var at det var den kjemiske reaksjonen mellom disse to komponenter som gjorde utslaget, derfor skal det blandes til en ikke ser spor av oljen igjen. De skal være opptatt i hverandre.

I begynnelsen smakte det litt rart, beiskt , men etterhvert smaker det godt. Kjører litt fersk ananas eller blåbær eller lignende som topping……

Lars-Roger Moe
Anonym

Har printet den. Skal lese når jeg er ferdig å svare for meg her inne. ;-) Om 10 minutter sammen med en kopp te. Må finne ut av dette. Jeg skal ikke ha i meg mer kumelk, men så har jeg heldig vis ikke kreft heller. Den får plass i arkivet med interessante ting å huske på når jeg trenger det.

Thunderdahl
Abonnent

Det er også B-17 i linfrø så her er det flere aktive ingredienser :)

Otto
Abonnent

WHO: Stadig flere vil dø av kreft

Han nevner ikke kreftfremkallende stoffer i mat, gmo, elf, farmasiprodukter, utarmet uran, codex alimentarius, agenda 21 o.a. WHO har bevist sin mangel på seriøsitet og kompetanse i forbindelse med sin vaksinepandemi, som heldigvis over 97 % av befolkninga i de fleste land ikke lot seg lure av, med unntak av annerledeslandet, Norge hvor over halvparten lot seg lure, nok en gang. Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

Alan
Abonnent
Alan

Angående Dr. Johanna Budwig og hennes spiseskjeer…
At hun levde til hun ble 95 år er ikke noe bevis på at hennes «diett» forhindret kreft.
Min mormor levde til hun ble 102. Hun spiste ikke dette, og fikk heller ikke kreft.
«Riksavisen» som du linker til skriver at hun ble nominert til Nobelprisen seks ganger. Hun var en «alternative Nobel Prize nominee». Det er en helt annen pris.
http://www.budwigcenter.com/johanna-budwig-biography.php

BelzeBob
Anonym
BelzeBob

Caspase –

Anbefaler deg å se de to videoene med Jerry Brunetti;

«Food as Medicine» og «Cancer, nutrition and healing». Det som er interessant er at Brunetti kurerte seg selv for kreft og så «burde vite hva han snakker om». Du finner ihvertfall den førstnevnte på google video eller youtube.

Du har helt rett; mye humbug. Men….det er det kanskje i konvensjonell medisin også? (Brunetti’s metode går stort sett ut på å spise rett mat.)

Se her fant vi noe:
http://video.google.com/videoplay?docid=8140456102398881820#