Du leser nå
Kreft er kurert

7 minutter lesetidKreft er kurert

Kreft er kurert en rekke ganger opp gjennom historien, men det farmasøytiske kartellet kontrollerer legeindustrien og slipper ikke til de ulønnsomme alternativene.

Kreft er kurert mange ganger med metoder som er repliserbare, ufarlige, effektive og billige. Disse metodene har uten unntak blitt hardhendt undertrykt.

Det vil føre for langt å gå detaljert inn på hver enkelt historie, men jeg presentere noen tilfeller og jeg vil på det sterkeste oppfordre hver enkelt leser til å selv gjøre sine egne grundige undersøkelser. Det står om livet. Ditt liv og livene til din familie og dine venner.

Professor Dan Bruke

Kreftforskere i dag prøver å finne en måte å treffe kreftceller med medisiner uten at medisinene skader andre celler. Dette innebærer å finne en ”biomarkør” som gir medisinen tilgang til kreftcellene, men ikke til de friske cellene (cellegift er kun destruktiv og skader alle celler). Denne biomarkøren er funnet og er et enzym som heter CYP1B1 (ensymer er proteiner som katalyserer kjemiske reaksjoner i kroppen).

Professor Dan Bruke og hans team forkere ved Aberdeen University publiserte de første bevisene vedrørende dette kreftspesifikke CYP1B1-enzymet i 1997. Dette funnet er siden verifisert i peer-omtaler og andre studier. Forskere ved Dana-Faber Cancer Institute i Boston, Massachusetts, beskriver ensymet som ”en felles tumor assosiert antigen uttrykt i nesten alle menneskelige maligne som så langt er testet”.

Professor Dan Bruke er ingen hvem som helst. Han er Professor Emeritus innen farmasøytisk metabolisme. Han har forsket vidt på hvordan medisiner og andre substanser virker i kroppen. Han har forelest, forsket og publisert utstrakt om emnene medisinsk metabolisme og kreft gjennom nesten 40 år.

Han har en ”First Class Honours BSc degree” i biokjemi fra University of London i 1969, en PhD i “Drug Metabolism” fra University of Surrey i 1973 og han har arbeidet ved University of Texas Southwestern Medical School of Pharmacy og ved Karolinska Institutet i Stockholm. Han foreleste i farmakologi ved University of Aberdeen Medical School og ble senere ”Head of the Leicester School of Pharmacy” og både professor og Dean ved Sunderland University. Mannen har med andre ord svært sterk dokumentert kompetanse innen sitt fagfelt. Hva som virkelig skiller han ut er at mannen har et åpent sinn.

Ved Leicester University arbeidet Bruke sammen med Professor Gerry Potter ved ”the Cancer Drug Discovery Group” og gjennom dette samarbeidet fant de at salvestrol ødelegger kreftceller via biomarkør CYP1B1.

Naturlig tilgjengelig

Salvestrol er et molekyl som finnes naturlig i planter. Dette er dette molekylet som planter har utviklet til å beskytte seg fra sopp. Dette er nok en bekreftelse på at kreft er en form for soppangrep.

Bruke og Potter fant at salvestrol dreper kreftceller, men bare når de først blir aktivert av CYP1B1-enzymet. Denne aktiveringen forårsaker en endring av den kjemiske strukturen i salvestrol gjennom metabolisme, og slik omformes salvestroler til en form som kalles ”salvestrol metabolites” Friske celler skades ikke av salvestrol fordi de ikke har CYP1B1 biomarkør.

Naturen er perfekt. Salvestrol er det som frukt og grønsaker naturlig utvikler til å motstå soppangrep. De finnes kun i de sortene som opplever slike soppangrep.

Her er noen eksempler på salvestrolrik mat:

  • Frukt: jordbær, blåbær, bringebær, druer, solbær, rips, Bjørnebær, tranebær (tyttebær er en slektning av tranebær), epler og pærer.
  • Grønnsaker: Alle grønne grønsaker, særlig brokkoli og alle sorter kål, samt artisjokk, paprika, avokado, asparges, auberginer og watercresses.
  • Urter: Basilikum, persille, salvie, rosmarin, timian, mynte, sitronverben, rooibos te, løvetann, smalkjempe og skullcap.

Hvorfor er ikke dette allment kjent? Særlig leger og annet helsepersonell burde ha en faglig interesse for dette men jeg kan godt se for meg at avisene kunne ha solgt billass med aviser på dette til Hvermansen. Dette har gullkantet nyhetsverdi, men det rapporteres ikke. Hvorfor? I år, 2010, er det 13 år siden denne oppdagelsen først ble publisert! Sammenlign dette med hva avisene vanligvis skriver om helse.

Undertrykt kunnskap

Men, det er mye som tyder på at denne informasjonen har vært kjent i andre kretser tidligere og derfor forties i massemedia. Professsor Burk og teamet hans har funnet ut at de mest utbredte fungicidene (soppbekjemperne) som brukes i landbruket er ”svært kraftige” CYP1B1-blokkere.

Dersom du får i deg nok CYP1B1-blokkere inn i kroppen så hjelper det ikke hvor mange salvesterol molekyler du får i deg. Du får kontinuerlig i deg rikelig med CYP1B1 blokkere gjennom den industrimaten som du spiser. Derfor aktiveres ikke salvestrol i kroppen din – den blokkeres av sprøytemiddelrester som setter seg fast i CYP1B1-reseptorene slik at salvestrolmolekylene ikke får plass.

Slike reseptormekanismer er svært godt kjent innen farmasøytisk medisin og biokjemi. Denne kunnskapen er en hovednøkkel som de bruker den hele tiden i de fleste av midlene sine. Det er derfor ikke tenkelig at dette er tilfeldig. Slik forhindres naturens eget kreftbekjempende middel effektivt.

Det er også et faktum at de sortene som i dag dyrkes i industrilandbruket har ”foredlet” ut det meste av salvestrolinnholdet (sammen med de fleste andre næringsstoffene). Dette er neppe tilfeldig. Det passer for godt inn i et gjentagende mønster.

At salvestrol foredles ut av maten og at det lille som er igjen passerer uvirksomt igjennom kroppen på grunn av salvestrolblokkere kan være en av de sentrale årsakene til at kreft har eksplodert i vår tid.

Det finnes flere ulike salvesteroltilskudd i handelen i dag. Flere av disse er regelrett svindel og fullstendig uvirksomme. Kan det være fordi myndighetene så kan si at salvestrol er svindel og uvirksomt, og derigjennom få stoppet videre forskning og diskreditere det som har blitt funnet? (Sammenlign med WHO sin utprøving av MMS.)

Burke og Potter har nå utviklet og produsert sitt eget salvesteroltilskudd med sterk nok dose til at den har terapeutisk effekt. Sjekk før du eventuelt handler.

Kilde: Informasjonen om Professor Dan Burkes og salvestrol er hentet fra: David Icke, Newsletter – 5th April 2009.

Dr. Tullio Simoncini

Så kan man besøke hjemmesiden til den italienske onkologen Dr. Tullio Simoncini  som til slutt ble så frustrert av at alminnelig kreftbehandling ikke virker at han bestemte seg for å gi på båten alt han hadde lært for så å starte egne undersøkelser fra bunnen av.

Han har dokumentert at kreft er en candidavariant. Han har behandlet kreft med natrium bikarbonat siden midt på 1980 tallet. Natrium bikarbonat er en naturlig basisk forbindelse som kroppen selv produserer, som finnes i vanlig bakepulver. Simoncini bruker bikarbonat både systemisk og han anbringer det direkte på svulsten når det trengs. Kreft kureres på dager.

Etter å ha levert grundig dokumentasjon til de italienske helsemyndighetene på en kreftkur som virket ble han fengslet for å ha behandlet kreftpasienter med en ikke godkjent kur. Siden har myndighetene konsekvent ignorert kunnskapen hans.

Simoncini har ikke gitt opp, og er i dag fri og jobber med egne midler og egen innsats for å spre kunnskapen sin.

Kilde: CureNaturalicancro.com.

Royal Raymond Rife

På 1930-tallet fant Royal Raymod Rife (1888-1971) opp et mikroskop med et apparat som satte ham i stand til å måle den eksakte frekvensen til ulike mikrober, for så å bruke et annet apparat til å rette en eksakt motfrekvens mot hver enkelt mikrobe. Effekten var at mikroben døde og kroppen fikk rom til å helbrede seg selv.

Rife dokumenterte at kreft er en mikrobe og at den kan drepes med dertil egnet verktøy. Rife ble hyllet for sine oppdagelser. Oppfinnelsen begynte å spre seg blant amerikanske leger.

Så kommer Morris Fishbein inn på scenen. Han var formann i den amerikanske legeforeningen, og han vil ha prosenter av det økonomiske utbyttet. Rife avslo kravet om bestikkelser, og Fishbein svarte med å forby alle leger å bruke Rife sin oppfinnelse.

Kilde: «The Cancer Cure that worked! Fifty years of supression«, av Barry Lynes. ISBN 0-919951-30-9.

Jim Humble

MMS er 28% natriumkloritt. Natriumkloritt er en mikrobebekjemper par excellence. Den brukes rundt om i verden til å desinfisere operasjonsstuer, vannforsyning, kjøtt og fisk med mye mer. Humble har dokumentert at MMS også kan behandle kreft effektivt.

Jim Humble lever i dag på flukt. FDA liker ikke det han holder på med.

Kilde: Jim Humble «Breakthrough – The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century«, ISBN 13-978-0-9792884-4-9.

Historien om et overlagt folkedrap

Det finnes mange flere slike historier. Samtidig dør det årlig millioner av kreft – unødvendig – fordi kreft er kurert gjentatte ganger med trygge og effektive verktøy. Billige verktøy som man kan bruke selv hjemme.

Millioner andre dør hvert år av rett bruk av rett foreskrevet medisin – over 100.000 i USA alene. Det dør enda flere av feil medisinering, feil bruk av medisiner og uhell. Hvis vi så legger til alle som dør fordi farmasøytisk og kirurgisk medisin ikke er egnet til å behandle sykdommene deres i utgangspunktet, så står vi i dag overfor den største drapsmaskinen i verden.

For meg ser det ut til at det farmasøytiske kartellet tar i dag livet av langt flere mennesker hvert år enn alle krigene i forrige århundre til sammen.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
64%
Opplysende
17%
Inne på noe
3%
Usikker
2%
Dårlig
13%
Om forfatter
Lars-Roger Moe
Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

359
Kommentarer

avatar
105 Comment threads
254 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
76 Comment authors
Aradornkjell108RobonezKenGunnar Gervin Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Sithious
Abonnent
Sithious

Paprika?

Jeg visste det! Grandiosa er sunt!

Sirus
Abonnent
Sirus

Dette er en svert opplysende serie fra Professor Walter J.Veith:

http://amazingdiscoveries.tv/c/27/Medium_Quality/

MortenB
Abonnent
MortenB

Grandiosa = MSG og drepte ingredienser

ekelundjanet
Anonym
ekelundjanet

Jeg er så takknemlig til Rick Simpson for å gi meg med Cannabis olje her i Norge. Jeg var diagnostisere med Brystkreft to år siden, og helt siden da har jeg gjort mye Chemo og stråling som ikke hjelpe meg, men bare skadet mitt immunforsvar og gjøre den svak og hjelpeløs. Jeg kom over Phoenix Tears og jeg har lest om Cannabis olje mye og så at jeg kunne gi meg med Hemp Oil her er Staten, kontaktet jeg ham på: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca for anskaffelse av denne medisinen, til min overraske medisinen ble anskaffet og levert innen 48 timer, og jeg har vært på behandling for de siste tre månedene. Er nå her for å vitne om at jeg er ikke en kreftpasient, må jeg oppleve en total forvandling i min helsesektoren med Rick Simpson Hemp olje service. for all kreft pasient som bor i Amerika og Canada regionen, få Hemp olje fra ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca,
Ekelund Janet

aurum14
Abonnent
aurum14

Hvis alle leger og naturmedisinere hadde samarbeidet om å bruke de medisinene som finnes i jordens natur og samtidig kuttet ut pengene,da hadde vi neppe hatt noen helsekø hverken her eller der .man skal etter min mening ikke ta betaling for å hjelpe mennesker fra sykdom eller nød.DET GJØR VIRKELIG GODT Å FÅ EN EKTE HJELP SOM KOMMER FRA MENNESKETS INDRE FOR ALLE HAR DET EGENTLIG I SEG ,DET ER BARE DET AT EN PLASS MÅ MAN BEGYNNE.

J.Johansen
Skribent

400 år før vår tidsregning sa den greske legen Hippokrates at mat kunne brukes som medisin. “Din mat skal være din medisin, og din medisin skal være din mat”, sa han. Den greske filosofen Herodot (484 – 425 f. Kr.) skrev: «Alle sykdommer kommer fra kosten.»

Guds Apotek. En glimrende oppsummering av planter og grønnsakers helende virkninger.All sykdom er mangelsykdom, bortsett fra brukne hender og føtter osv.
http://www.riksavisen.no/?p=1657

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Helt enig. Det er jo velkjent fenomem at «alle» organismer blir sterkt påvirket av sine nærmeste omgivelser som klima, næring, andre organismer osv. Ikke rart at arv og miljø av de fleste av oss «bestemmer» vår fremtidige skjebne.
Ettersom vi er født i naturen, av naturen i harmoni med andre «skapninger», er det helt naturlig å påstå at også denne «naturen» som kurerer / helbreder visse sykdommer. I motsetning har legemiddelindustrien har satset på dop-midler som de kaller for «skolemedisinen», ment bare for å «dempe» virkninger av sykdommen midlertidig, og ikke fjerne fra bunn og grunn! Derfor har bruken av disse «avhengige» narkota økt i takt med inntaket, og jeg trenger ikke å nevne eksempler på dette her… ;)

Ergon
Abonnent

Likte godt at du brukte ordet «harmoni». Det bringer også psyken vår inn i sykdomsbildet. Harmoni mellom kropp og sjel og harmoni i forhold til miljøet vårt. Leste for noen år siden en norsk lege skrive at rundt 70% av alle pasienter til de privatpratktiserende legene kom til legen med plager som skyldtes psykisk ensomhet. Er dette riktig er det ikke noe rart i at norsk helsevesen er overanstrengt.

Kanaloa
Abonnent
Kanaloa

…og det var saklig fordi…?

zero
Abonnent
zero

Hvorfor By Folk har et desperat behov for negative ioner!

Av: Willie Jones

De aller fleste mennesker vet ingenting om negative eller positive ioner og hvordan de påvirker alle aspekter av livene våre. Her er hva du trenger å vite!
Luften vi puster har positive og negative ioner. Ioner er atomer som har anskaffet en elektrisk ladning ved å vinne eller tape et elektron. Positive ionene gjør oss trøtt, irritabel og grinete. Negative ioner føle deg uthvilt og kan dramatisk forbedre humøret.
I naturen er det en balanse mellom positive og negative ioner i skog, frisk luft land eller nær vann. Disse ionene er produsert av stormer, vind, luftfuktighet, fosser, vann slå mot strendene, radioaktiviteten av jord og blåser sand eller støv. Den tørre blåser sand eller støv generere flere positive ioner og blir noen ganger referert til som sørlige vindene eller hekser vinden fordi vi ikke føler seg så vel når de oppstår. På den annen side, når det er fallende vann som regn, eller nært forestående regn, fossefall, eller filtrert dusj, og til og med lapping av vann på stranden, går den negative ion forholdet dramatisk opp. Disse miljøene kan ha en ratio på 2000 negativ til 1000 positiv. Vi flokker til strendene, og vi føler en følelse av velvære står nær en foss. Det samme gjelder i furuskog. Denne live miljø har ikke samme nivå forurensning av større byer.
Byer skaper en ubalanse av ioner i favør av positive ioner. Mengden av betong, stål, bil eksos, industrielle gasser, syntetiske materialer, metall rundt aircondition kanaler, eletrisk stråling. alle absorbere anklagene av negative ioner. Det minimum av negative ioner som trengs for mennesker å fungere skikkelig er ca 1000 pr kubikk centimeter og en reell følelse av velvære forholdet 2000 negative og 1000 positive synes å skape den rette påvirke. I en storby miljø den negative ion teller kan være 100 per kubikk centimeter eller mindre med positive ioner ut taket.
Har du noen gang lagt merke til hvordan du føler når du forlater storbyen og ut til landet, eller la på ferie til stranden eller hytte i skogen? Stresset begynner å smelte bort og en følelse av velvære kan komme over deg. Få bort til et nytt miljø kan være veldig terapeutisk men du er også en god dose av negative ioner.
En russisk team ledet av AL Tchijevski oppdaget at negative ioner faktisk dreper bakterier og at ioniserende et lukket miljø ville sterilisere lufta. Negative ioner fester seg til bakterier, drepe dem, og faller de ned på bakken der de kan da bli støvsugd opp.
Negative ioner øke flyten av oksygen til hjernen ifølge Dr. J. Howard PHD og dette gjør oss mer våken og uthvilt. Du kan ha opplevd dette for deg selv når du er sliten og svak, men føler seg uthvilt rett etter å ha åpnet et vindu og tar et dypt pust eller følelse en følelse av ro å være ute etter en varm sommer regn. Alt om luften lukter annerledes etter en regnskyll.
De opprinnelige indianerne levde i harmoni med landet og leve med naturen ble betraktet som en grønn sang. Men det var da koloniene kom og bygde sine store byer som indianerne ville vurdere byene svart og fremmede for naturen. De hadde rett når det gjelder det faktum at det fortrenger den negative ioner.
Nyere boliger bygges i dag er ment å holde luften ute og air condition og oppvarming i. Flott for strøm regningen, men et perfekt miljø for en overdose av positive ioner. Det kan virkelig gjøre deg syk. Åpne vinduer og la den friske luften i når du kan og når det ikke er mulig da få tak i en god kvalitet Air Ionizer og aften en ionisk fotbad. Du vil føle deg bedre etter det

Otto
Abonnent

Royal Raymond Rife kurerte kreft og infeksjonssykdommer i år 1934. Det ble ikke populært blant alle. Royal Rife

Luna
Abonnent
Luna

Ja der ser man tydelig at maktmenneskene er redd for å miste sine penger fra behandlinger som ikke fungerer! Og det attpåtil for sykdommer de selv skaper ved å tappe maten for næringsstoffer, sprøyting, vaksiner, chemtrails, stråling osv. Ikke rart det blir bare mer og mer av kreft, selv om vi prøver å bli sunnere…

Ikke rart man blir imot stormakten.

Caspase
Abonnent
Caspase

Du kan i det minste linke til artikkelen

http://www.naturesdefence.com.my/Bri%20Nat%20Journal_2006_v23No1p10.pdf

Publisert i British Naturopathic Journal…hmm ok.

Hvorfor snakker forfatterne så fint om sin egen forskning uten å henvise til egne artikler. ? Den eneste artikkelen er Potters

«The cancer preventative agent resveratrol is converted to the anticancer agent piceatannol by the cytochrome P450 enzyme CYP1B1»

Ikke noe sted i denne artikkelen eller de andre kildene nevnes ordet «salvestrol.» Ikke noe sted i kildene nevnes det at man bør proppe i seg såkalt salvestrol.

Sitat fra konklusjoenn av overnevnte artikkel forresten:

«Lastly, it validates the strategy of developing CYP1B1 activated prodrugs for cancer therapy which raises interesting opportunities for the treatment and prevention of cancer.»

Samtidig kommer en masse påstander om at dagens frukt og grønt inneholder mindre av de stoffene vi trenger pga jorbruket osv ( oi sann dette var jo originale påstander, dette har jeg da hørt før av vitamin-pushere) Derfor må man kjøpe tilskudd ( legg merke til at artikkelen linker til sider som selger salvestrolprodukter)

Referanselisten har hele 4 kilder, der 1 er fra en av forfatterne selv, når de fleste artikler gjerne har flere dusin. Aner jeg en seleksjon av foreliggende dokumentasjon???

Det at artikkelen avslutter med å linke til sider som selger salvestrol-produkter får alarmbjellene til å ringe.

Dette bruk av blanding av vitenskap og pseudovitenskap blandet sammen i en smørje for å selge folk et produkt.

Det er bred enighet om at et kosthold rikt på frukt og grønt er forebyggende for kreft forresten.

ares
Abonnent
ares

Hvor stor tro har dere på alternative behandlingsformer? Stor nok til at dere ville kurert egen (dødlig) kreft utelukkende med natrium bikarbonat/mms/aprikoskjerner, og egen HIV med sølvvann? Eller ville dere tatt en fullgradering og også benyttet dere av skolemedesin? Om svaret er ja til det siste, ville skolemedesin vært «siste utvei», eller noe dere ville benyttet dere av hele tiden?

Otto
Abonnent

Når skaden har skjedd, tar man det som er for hånden for å forsøke å bøte på dette. Problemet er at det som er for hånden bestemmes av et useriøst regime, i det siste best demonstrert med vaksinepandemien som beviselig var, og er, basert på kriminalitet, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine.

Det forebyggende arbeidet krever mest slik situasjonen er i dag. UN Population Division Policy Brief, No. 2009/1 March 2009, UNITED NATIONS ● DEPARTMENT OF ECONOMIC AND SOCIAL AFFAIRS What would it take to accelerate fertility decline in the least developed countries?.

ares
Abonnent
ares

Jeg velger å tolke deg dit at du svarer ja takk,begge deler. Hva spørsmålet mitt har med depopulason å gjøre ser jeg ikke. Forklar gjerne………..

Otto
Abonnent

Du finner mange av de samme personene og organisasjonene bak de dokumentene jeg refererer og farmasiindustrien. Det viser hvilke agendaer de har, hva deres, populært kallt, tankesmier inneholder, mildt sagt sørgelige og beviselig folkefiendtlige holdinger uten respekt for liv og miljø.

ares
Abonnent
ares

Jeg forstår fremdeles ikke hva dette har med mine spørsmål å gjøre. Det er 4 spørsmål: Du/dere kan svare 1. Lite – Stor, 2. ja/nei 3. Ja/nei 4. Ja/nei.

Otto
Abonnent

Kommer an på behovet og de løsningsalternativer jeg hadde funnet. Ville prioriert naturlige behandlingmetoder som kroppen og våre gener er blitt vant til og tilpasset i millioner av år, nedprioritert behandlingmetoder som våre eldgamle og intelligente gener ikke forstår hvorfor de skal bli pådyttet, det vil si ikke er tilpasset.

Kjetil S
Skribent

Ares

Prøver du å foreta en slags uhøytidlig spørreundersøkelse? Vil du forsøke å avdekke tilliten til alternativ medisin kontra tradisjonell medisin hos alle Nyhetsspeilets lesere? Alle som kommenterer her? Artikkelforfatterne? (Hvem er «dere»?)

Hva skal i så fall dette nødvendigvis meget lite troverdige datamateriale brukes til?

Uansett, for å glede deg, her er mitt bidrag til din spørreundersøkelse:

1. Jeg har stor tillit til legenes kompetanse i å diagnostisere en sykdom jeg hypotetisk sett skulle få i fremtiden. Jeg har moderat tillit til deres kompetanse i å _behandle_ denne sykdommen. Jeg har tilnærmet 0 tillit til deres evne til å _helbrede_ meg for denne sykdommen. Det er nemlig forskjell på behandling og helbreding. Skolemedisin står for det første.

2. Jeg ønsker å bli helbredet og vil derfor ikke bruke skolemedisin ved såkalte dødlige sykdommer

3. Samme som over

4. Skolemedisin er pr definisjon «siste utvei» ved såkalt dødlige sykdommer (siden man med stor sannsynlighet blir behandlet til døde), ergo er dette utelukket.

ares
Abonnent
ares

Takk for et rederlig og rett fram svar. Hovedsaklig var spørsmålet rettet mot komentatorene som er positiv til innholdet i artikkelen.

Roar Kolstad
Abonnent
Roar Kolstad

Fakta er at flere og flere overlever kreft, alt annet er ren løgn. Besøk kreftforeningengs hjemmeside og les litt om temaet. Uttalt av rasjonell

Det er regn løgn. Vis du ikke har sett filmen “Healing Cancer” Så er det anbefalt. Der forklarer de hvordan de jukser med tallene. Grunnen for at det virker som flere og flere overlever kreft er fordi de juger med tallene. Men i motsetning så er det flere og flere som dør av kreft. Bare se filmen :) Og alle mennesker har kreftceller i seg. Og det starter med en kreftcelle. På 90 dager er det to 180 dager fire også utvikler det seg ;) De blir som regel ikke oppdaget av våre maskiner før vi har 6-10 000 kreftceller i kroppen våres. Her er filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=_xkyMAYmrQY&feature=PlayList&p=8B79475D280232E1&index=0&playnext=1

Her skal du få en forklaring på kreft rasjonell og frodo, for de som forstår litt dype ting.

*A cancer cell is a disturbed, disorganizing cell with primary parasite-bacteria, yeast/fungus and mold and their associated MAT.A tumor is an aggregation of disturbed and disorganized cells that have been encapsulated by fibrin nets or trees in response to an alarming situation (MAT). This alarming situation is the over-acidification of the blood and tissues due to an inverted way of living, eating, and thinking.

POSITIVE CHARGE OF CANCER AND TUMOR AND THE FORMATION OF FIBRIN NETS AND TREES IN RESPONSE TO MAT

Bacteria, Yeast/Fungus, and Mold – Lead to – Exotoxins, Endotoxins, and Mycotoxins – Lead to… – Exotoxic and Mycotoxic Stress.

Explanation of Exotxic = Disorganizing Cells in the Blood and Tissues which Give Rise to the Primary Parasite, Yeast/Fungus and Mold (Cancer*) – Lead to – Exposed Basement Membrane (Declining Negative Charge) –
Lead to – Increased Tissue Factor on Cancer Cells – Lead to – Attached Fibrin Net or Trees Surrounding Disorganizing Cells ( Cancer*) + DIC and Tumor* Formation

Explanation of Mycotoxic Stress = Whole blood – Lead to – Contact with Negatively Charged Surface – Lead to – Factor XII Hageman Activation – Lead to – Attached Fibrin Net or Trees Surrounding Disorganizing Cell (Cancer*) + DIC and Tumor* Formation.

Kilde: Sick and Tired? “If you are willing to commit the time and energy now to understand Dr. Young’s principles, you will experience a revolution in the quality of you life, Anthony Robbins, author of Awaken the Giant life.

Her er Dr Robert O Young med sin nye Biologi:

http://www.youtube.com/watch?v=afa0_y3GUFE

Her er en film av seks stykker som kurer sin diabetes med bare å spise rå mat i 30 dager. Så fort man kokker grønnsakker over 48 grader i 1min, så har man ødelagt maten, det blir gift for kroppen. Det forstår man med den nye biologien. Her er filmen: RawFor30Days:

http://www.youtube.com/watch?v=jSuqCMld00w&feature=fvw

Og her er en film om Codex Alementarius. We Become Silent:

http://video.google.com/videoplay?docid=451097355502728465#
UN:F [1.8.1_1037]

Og Per Aslak Ertresvåg skriver om «En medisink mafia?» i boken sin Makten Bak Makten. ISBN 82-92395-22-9. Skulle vært skolepensum. Han forklare alt på en enkel måte. Levende liv vibrerer. Selv de minste mikroorganismer har sin bestemte puls. Den kanadiske legen Guylaine Lancôt har i løpet av 25 år praktisert sin legegjerning på sykehus, som almenpraktiker og som forsker både i Canada, Frankrike og USA. På bakgrunn av sin erfaring har hun skrevet boken «Medicinens Mafia. Den er, sier hun, «ingen lesning for sarte sjeler eller mennesker som ønsker å bevare troen på at helsevesenet kun er til for pasientens skyld» For 70 år siden fantes i USA en vellyket kreftbehandling for pasienter som var oppgitt av det tradisjonelle legevesen. Trass i suksessens ble metoden og mannen bak knust av maktapparatet. Kan denne kreftbehandlingen nå være på vei tilbake? Anbefalt å lese boka.
Kunnskap er Makt ;) Her er intervju av han angående Makten Bak Makten Boken: http://www.youtube.com/watch?v=ojxyOpNwwNw .Og her er et intervju angående Sov mitt lille Norge Boka: http://www.youtube.com/watch?v=LDcdSM5CCiY .Detta skulle vært norsk skolepensum.

I denne dokumentaren om vann får man sett det type microskop i bruk:

http://video.google.com/videoplay?docid=4947261865733171856&ei=Ot1mS-y-LsiP-AbY4sCxCA&q=apa#

Og her er to filmer til om kreft:

Foodmatters Trailer: Anbefalt å se hele!

http://www.youtube.com/watch?v=r4DOQ6Xhqss

Og her er: The Beautiful Truth Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=5ZmV8b1wr10&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM.

Og her Food inc Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=QqQVll-MP3I&feature=related

Og siden de viser litt om Monsanto i de filmene over her så er det en film om Monsanto her:

The World According To Monsanto:

http://www.youtube.com/watch?v=hErvV5YEHkE

Og her er en genial film med norske forskere med angående genmanipulert mat og hvordan det kan skru av/på ting i kroppen våres i forhold til sykkdomer/symptomer. Anbefalt å kjøpe filmen.

The GMO Triology av Jeffrey Smith: The healh Dangers og Genetically Modiefied Foods:

http://www.youtube.com/watch?v=94d-KVorSHM

Her er en film som forteller om kontrol!

Michael Tsarion – Architects of Control Program 1 part 1 of 16(HQ):

http://www.youtube.com/watch?v=G7MUGZ6JuRI

Også anbefaler jeg Zeitgeist Final Edition :)

Otto
Abonnent

Takk. Det passet til en multimedia samling, tema Healing Cancer from Inside Out.

Caspase
Abonnent
Caspase

Roar, så og si alle videoene dine gir linker til sider som vi selge meg diverse produkter.

Er det ikke litt betenkelig at mange av disse hemmelige kurene ikke er allment tilgjengelig, men at du må kjøpe en DVD, bok og gjerne mange kostilskudd av ulike slag?

God helseinformasjon basert på vitenskap og forskning er tilgjengelig overalt. Virkning og bivirkninger av legemidler er fullt tilgjengelig for forbrukerne.

Men det er legemiddelindustrien som er profittbasert?

Jeg sier igjen: Bare fordi du tror at legemiddelindustrien undetrykker naturlige og effektive sykdomsterapier, betyr ikke at du automatisk skal være helt ukritisk til alle som selger produkter som «er undertrykt av legemiddelindustrien.»

Otto
Abonnent

Det eksisterer mye bra informasjon. En av kildene, Natural news .com, Mike Adams

frodo2
Abonnent
frodo2

Du har veldig tro på eget intellekt, som tror at DU har funnet sannheten, og at all verdens leger ikke har evne til det samme.

Husk at hvis denne informasjonen blir bevisst undertrykket så er det snakk om en helt vanvittig konspirasjon. Jeg har forsøkt å fortelle tidligere at hvis leger kommer ett tilfelle med uhelbredelig kreft som blir kurert, så vil dette være en sensasjon. Vi ville sluppet alt arbeid, og prøve å finne ut hva som hadde skjedd. Dvs at alle leger er med på denne konspirasjonen. Er dette troverdig??

Som vanlig er alternativister ganske lettlurte, og tar feil av markedsføring og forskning. Vi så det samme her på nyhetsspeilet med Dreyer sin artikkel om sølvvann. Dette er NØYAKTIG det samme. Disse «forskerne» linker til sin egen webbutikk etter reklameartikkelen. Dette er helt UHØRT i den «vanlige verdenen», men i bakvendtland kan alt gå an tydeligvis.

Dette med malariamedisin som er 100% effektiv til noen øre er interessant. Flere U-land har jo trosset BigPharm, og laget synonympreparater av HIV-medisiner hvor patenttiden enda ikke er gått ut. Det vil vel si at de TROSSER legemiddelmafiaen som du kaller den. Hvorfor skulle ikke disse landene kjøpe inn denne sensasjonspillen til noe øre?? De har jo allerede vist at de ikke er i mafians klamme hender?

Det er en vanvittig påstand du kommer med. At det finnes massevis av kreftkurer som bevisst blir undertrykt. Implisitt er alle leger involvert i denne skandalen. Hvis dette er tilfelle, så går dagens leger Dr.Mengele en høy gang.

Er dette særlig sannsynlig?

Jeg prøver en gang til: Ett tilfelle av uhelbredelig kreft som blir kurert er en sensasjon!! Hvis jeg hadde opplevd det ville det være som å se en mann gå på vannet.

Thunderdahl
Abonnent

På hvert legekontor i hele Norge finnes en tykk bok med reklame for alle mulige produkter som er utviklet og testet av legemiddel industrien, den heter FELLESKATALOGEN.
Organisasjonsnummer:965 614 923
Navn/foretaksnavn:
FELLESKATALOGEN AS
Organisasjonsform:Aksjeselskap
Forretningsadresse:Essendrops gate 3. 0368 OSLO
Kommune:OSLO
Postadresse:Postboks 5094 Majorstuen0301 OSLO
Reklame kan være så mangt ;)

Otto
Abonnent

Medical experts can be trusted. Can’t they? What cigarette do you smoke doctor? More doctors smoke ..comment image

Monica Waade
Skribent

Ja Otto jeg tenkte også på den og la inn link i kommentarfeltet mitt. :-D
http://www.youtube.com/watch?v=gCMzjJjuxQI

For 60 år siden var det tobakksindustrien som kjøpte opp legene, nå har legemiddelindustrien overtatt. Vet ikke hva som er verst egentlig…

Otto
Abonnent

Same shit, different wrapping

Monica Waade
Skribent

Godt jobba Otto, der fikk du linka mellom dem, tror nesten leger er litt for glad i penger (de tjener fire ganger mer enn folk flest) og da kommer dessverre pasientens helse i bakgrunnen. Mye vil ha mer og fanden vil ha fler, mange ordtak sier sannheten på en kort grei måte.

Thunderdahl
Abonnent

Før var det røyke kameler nå er det svelge kameler.

remote
Abonnent

Flott artikkel, men man kan jo føle til tider at man bare nevner en av mange undertrykte løsninger..

Vil bruke denne artikkelen til og skrive om et filter til en dialysemaskin som kan rense virus ut av blodet ditt. Dette kan brukes til og kurere HIV (The AIDS virus),
Hepatitt C og «Orthopoxvirus» relatert til Kopper.. Osv osv..

Hemopurifier!
http://www.aethlonmedical.com/technology/hemopurifier.htm

«In fact, lectin derived affinity agents immobilized within the Hemopurifier® have been shown to inhibit the growth of all tested strains of HIV and can capture of inhibit the growth of other envelope viruses including SIV, FIV, HCV, Measles, Mumps, Influenza, Ebola, Marburg, and Orthopox viruses. Recent studies indicate that the Hemopurifier® affinity agent is also able to capture Dengue hemorrhagic fever virus. In conclusion, the Hemopurifier® has expansive therapeutic capabilities that address: global pandemics (HIV-AIDS); chronic infectious diseases (Hepatitis-C); naturally evolving pathogens; and pathogens weaponized for bioterrorism attacks against U.S. military and civilian populations.»

Aethlon Medical har som mange andre en fin vektor som logo..

Vil også påpeke «The Beck Protocol» som er behandling av kroppen med elektriske pulser slik jeg forstår det. Har ikke studert dette inngående, men det ser meget intressant ut!
http://www.sharinghealth.com/beckprotocol/whatisbp.htm

Aqwarrior
Abonnent

Arcutus:

Jeg har lest gjennom alle kommentarene dine i denne debatten, og har bare en ting å si; VÅKN OPP! Du har jaggu meg ikke skjønt mye!

Selvfølgelig ønsker de ikke at alle disse billige og naturlige kurene skal bli kjent og tilgjengelig for folket. Det er dem revnende likegyldig om folk dauer, så lenge de selv kan tjene penger på middelmådige og delvis farlige medisiner. De bruker MILLIONER på å motkjempe alle nyvinninger som blir sett på en trussel for deres grunnlag til å tjene penger. Du vet sikker du også at det er vanskelig å få tatt patent på en plante eller andre ting fra naturen. DERFOR, er de en stor trussel mot deres industri!

Arcturus
Abonnent
Arcturus

Vel, jeg er tilhenger av å undersøke, selv om jeg ikke er medisiner (det er det ikke mange andre her som er heller).

Salvestrol virker som det mest interressante her. Det er omtalt i en artikkel hos BBC News i september 2007 (var det ikke holdt hemmelig i media?)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/6987200.stm

Det er også omtalt her: http://www.quackometer.net/blog/labels/salvestrols.html

Den siste artikkelen inneholder også linker til andre nyhetskilder der dette ble slått opp, så det er ikke belegg for å si at dette har blitt holdt hemmelig.

Dere kan jo fortsette å undersøke. Jeg gidder ikke mer.

J.Johansen
Skribent

Jeg utfyller gjerne med en video om forfatterens funn – Dr Tullio Simoncini’s alternative behandling – som også Thunderdahl har funnet, som sier:
«Dr Tullio Simoncini har kurert folk for kreft med Sodium Bicarbonate,han mener det er en sopp som er årsaken til kreft.Kreft skal være kroppens forsvar mot soppens angrep på organene.»

Mer informasjon:
http://www.infoholix.net/category.php?mId=106

J.Johansen
Skribent

Et alternativ til:

Linfrøolje og cottage cheese mot kreft
http://www.riksavisen.no/?p=3367

Denne diett er utviklet av Dr. Johanna Budwig (30 September 1908–19 May 2003), fra Tyskland, i 1951. Hun tok tre spiseskjeer hele sitt liv til hun døde 95 år gammel. Dietten er nylig vurdert på nytt av Dr. Dan C. Roehm MD FACP (onkolog og tidligere kardiolog) i 1990. Dr. Roehm hevder: “denne dietten er uten sammenligning det mest vellykkede anti-kreft kosthold i verden”.

Thunderdahl
Abonnent

Linfrøolje og cottage cheese, hørtes ut som en enkel og god frokost.Må prøve den oppskriften som forebyggende.

Otto
Abonnent

WHO: Stadig flere vil dø av kreft

Han nevner ikke kreftfremkallende stoffer i mat, gmo, elf, farmasiprodukter, utarmet uran, codex alimentarius, agenda 21 o.a. WHO har bevist sin mangel på seriøsitet og kompetanse i forbindelse med sin vaksinepandemi, som heldigvis over 97 % av befolkninga i de fleste land ikke lot seg lure av, med unntak av annerledeslandet, Norge hvor over halvparten lot seg lure, nok en gang. Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

Alan
Abonnent
Alan

Angående Dr. Johanna Budwig og hennes spiseskjeer…
At hun levde til hun ble 95 år er ikke noe bevis på at hennes «diett» forhindret kreft.
Min mormor levde til hun ble 102. Hun spiste ikke dette, og fikk heller ikke kreft.
«Riksavisen» som du linker til skriver at hun ble nominert til Nobelprisen seks ganger. Hun var en «alternative Nobel Prize nominee». Det er en helt annen pris.
http://www.budwigcenter.com/johanna-budwig-biography.php

BelzeBob
Abonnent

Caspase –

Anbefaler deg å se de to videoene med Jerry Brunetti;

«Food as Medicine» og «Cancer, nutrition and healing». Det som er interessant er at Brunetti kurerte seg selv for kreft og så «burde vite hva han snakker om». Du finner ihvertfall den førstnevnte på google video eller youtube.

Du har helt rett; mye humbug. Men….det er det kanskje i konvensjonell medisin også? (Brunetti’s metode går stort sett ut på å spise rett mat.)

Se her fant vi noe:
http://video.google.com/videoplay?docid=8140456102398881820#