Kreft er kurert en rekke ganger opp gjennom historien, men det farmasøytiske kartellet kontrollerer legeindustrien og slipper ikke til de ulønnsomme alternativene.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  01.02.2010 10:15

Kreft er kurert

Kreft er kurert mange ganger med metoder som er repliserbare, ufarlige, effektive og billige. Disse metodene har uten unntak blitt hardhendt undertrykt.

Det vil føre for langt å gå detaljert inn på hver enkelt historie, men jeg presentere noen tilfeller og jeg vil på det sterkeste oppfordre hver enkelt leser til å selv gjøre sine egne grundige undersøkelser. Det står om livet. Ditt liv og livene til din familie og dine venner.

Professor Dan Bruke

Kreftforskere i dag prøver å finne en måte å treffe kreftceller med medisiner uten at medisinene skader andre celler. Dette innebærer å finne en ”biomarkør” som gir medisinen tilgang til kreftcellene, men ikke til de friske cellene (cellegift er kun destruktiv og skader alle celler). Denne biomarkøren er funnet og er et enzym som heter CYP1B1 (ensymer er proteiner som katalyserer kjemiske reaksjoner i kroppen).

Professor Dan Bruke og hans team forkere ved Aberdeen University publiserte de første bevisene vedrørende dette kreftspesifikke CYP1B1-enzymet i 1997. Dette funnet er siden verifisert i peer-omtaler og andre studier. Forskere ved Dana-Faber Cancer Institute i Boston, Massachusetts, beskriver ensymet som ”en felles tumor assosiert antigen uttrykt i nesten alle menneskelige maligne som så langt er testet”.

Professor Dan Bruke er ingen hvem som helst. Han er Professor Emeritus innen farmasøytisk metabolisme. Han har forsket vidt på hvordan medisiner og andre substanser virker i kroppen. Han har forelest, forsket og publisert utstrakt om emnene medisinsk metabolisme og kreft gjennom nesten 40 år. Han har en ”First Class Honours BSc degree” i biokjemi fra University of London i 1969, en PhD i “Drug Metabolism” fra University of Surrey i 1973 og han har arbeidet ved University of Texas Southwestern Medical School of Pharmacy og ved Karolinska Institutet i Stockholm. Han foreleste i farmakologi ved University of Aberdeen Medical School og ble senere ”Head of the Leicester School of Pharmacy” og både professor og Dean ved Sunderland University. Mannen har med andre ord svært sterk dokumentert kompetanse innen sitt fagfelt. Hva som virkelig skiller han ut er at mannen har et åpent sinn.

Ved Leicester University arbeidet Bruke sammen med Professor Gerry Potter ved ”the Cancer Drug Discovery Group” og gjennom dette samarbeidet fant de at salvestrol ødelegger kreftceller via biomarkør CYP1B1.

Naturlig tilgjengelig

Salvestrol er et molekyl som finnes naturlig i planter. Dette er dette molekylet som planter har utviklet til å beskytte seg fra sopp. Dette er nok en bekreftelse på at kreft er en form for soppangrep.

Bruke og Potter fant at salvestrol dreper kreftceller, men bare når de først blir aktivert av CYP1B1-enzymet. Denne aktiveringen forårsaker en endring av den kjemiske strukturen i salvestrol gjennom metabolisme, og slik omformes salvestroler til en form som kalles ”salvestrol metabolites” Friske celler skades ikke av salvestrol fordi de ikke har CYP1B1 biomarkør.

Naturen er perfekt. Salvestrol er det som frukt og grønsaker naturlig utvikler til å motstå soppangrep. De finnes kun i de sortene som opplever slike soppangrep.

Her er noen eksempler på salvestrolrik mat:

 • Frukt: jordbær, blåbær, bringebær, druer, solbær, rips, Bjørnebær, tranebær (tyttebær er en slektning av tranebær), epler og pærer.
 • Grønnsaker: Alle grønne grønsaker, særlig brokkoli og alle sorter kål, samt artisjokk, paprika, avokado, asparges, auberginer og watercresses.
 • Urter: Basilikum, persille, salvie, rosmarin, timian, mynte, sitronverben, rooibos te, løvetann, smalkjempe og skullcap.

Hvorfor er ikke dette allment kjent? Særlig leger og annet helsepersonell burde ha en faglig interesse for dette men jeg kan godt se for meg at avisene kunne ha solgt billass med aviser på dette til Hvermansen. Dette har gullkantet nyhetsverdi, men det rapporteres ikke. Hvorfor? I år, 2010, er det 13 år siden denne oppdagelsen først ble publisert! Sammenlign dette med hva avisene vanligvis skriver om helse.

Undertrykt kunnskap

Men, det er mye som tyder på at denne informasjonen har vært kjent i andre kretser tidligere og derfor forties i massemedia. Professsor Burk og teamet hans har funnet ut at de mest utbredte fungicidene (soppbekjemperne) som brukes i landbruket er ”svært kraftige” CYP1B1-blokkere. Dersom du får i deg nok CYP1B1-blokkere inn i kroppen så hjelper det ikke hvor mange salvesterol molekyler du får i deg. Du får kontinuerlig i deg rikelig med CYP1B1 blokkere gjennom den industrimaten som du spiser. Derfor aktiveres ikke salvestrol i kroppen din – den blokkeres av sprøytemiddelrester som setter seg fast i CYP1B1-reseptorene slik at salvestrolmolekylene ikke får plass.

Slike reseptormekanismer er svært godt kjent innen farmasøytisk medisin og biokjemi. Denne kunnskapen er en hovednøkkel som de bruker den hele tiden i de fleste av midlene sine. Det er derfor ikke tenkelig at dette er tilfeldig. Slik forhindres naturens eget kreftbekjempende middel effektivt. Det er også et faktum at de sortene som i dag dyrkes i industrilandbruket har ”foredlet” ut det meste av salvestrolinnholdet (sammen med de fleste andre næringsstoffene). Dette er neppe tilfeldig. Det passer for godt inn i et gjentagende mønster.

At salvestrol foredles ut av maten og at det lille som er igjen passerer uvirksomt igjennom kroppen på grunn av salvestrolblokkere kan være en av de sentrale årsakene til at kreft har eksplodert i vår tid.

Det finnes flere ulike salvesteroltilskudd i handelen i dag. Flere av disse er regelrett svindel og fullstendig uvirksomme. Kan det være fordi myndighetene så kan si at salvestrol er svindel og uvirksomt, og derigjennom få stoppet videre forskning og diskreditere det som har blitt funnet? (Sammenlign med WHO sin utprøving av MMS.) Burke og Potter har nå utviklet og produsert sitt eget salvesteroltilskudd med sterk nok dose til at den har terapeutisk effekt. Sjekk før du eventuelt handler.

Kilde: Informasjonen om Professor Dan Burkes og salvestrol er hentet fra: David Icke, Newsletter – 5th April 2009.

Dr. Tullio Simoncini

Så kan man besøke hjemmesiden til den italienske onkologen Dr. Tullio Simoncini  som til slutt ble så frustrert av at alminnelig kreftbehandling ikke virker at han bestemte seg for å gi på båten alt han hadde lært for så å starte egne undersøkelser fra bunnen av.

Han har dokumentert at kreft er en candidavariant. Han har behandlet kreft med natrium bikarbonat siden midt på 1980 tallet. Natrium bikarbonat er en naturlig basisk forbindelse som kroppen selv produserer, som finnes i vanlig bakepulver. Simoncini bruker bikarbonat både systemisk og han anbringer det direkte på svulsten når det trengs. Kreft kureres på dager.

Etter å ha levert grundig dokumentasjon til de italienske helsemyndighetene på en kreftkur som virket ble han fengslet for å ha behandlet kreftpasienter med en ikke godkjent kur. Siden har myndighetene konsekvent ignorert kunnskapen hans. Simoncini har ikke gitt opp, og er i dag fri og jobber med egne midler og egen innsats for å spre kunnskapen sin.

Kilde: CureNaturalicancro.com.

Royal Raymond Rife

På 1930-tallet fant Royal Raymod Rife (1888-1971) opp et mikroskop med et apparat som satte ham i stand til å måle den eksakte frekvensen til ulike mikrober, for så å bruke et annet apparat til å rette en eksakt motfrekvens mot hver enkelt mikrobe. Effekten var at mikroben døde og kroppen fikk rom til å helbrede seg selv.

Rife dokumenterte at kreft er en mikrobe og at den kan drepes med dertil egnet verktøy. Rife ble hyllet for sine oppdagelser. Oppfinnelsen begynte å spre seg blant amerikanske leger.

Så kommer Morris Fishbein inn på scenen. Han var formann i den amerikanske legeforeningen, og han vil ha prosenter av det økonomiske utbyttet. Rife avslo kravet om bestikkelser, og Fishbein svarte med å forby alle leger å bruke Rife sin oppfinnelse.

Kilde: «The Cancer Cure that worked! Fifty years of supression«, av Barry Lynes. ISBN 0-919951-30-9.

Jim Humble

MMS er 28% natriumkloritt. Natriumkloritt er en mikrobebekjemper par excellence. Den brukes rundt om i verden til å desinfisere operasjonsstuer, vannforsyning, kjøtt og fisk med mye mer. Humble har dokumentert at MMS også kan behandle kreft effektivt.

Jim Humble lever i dag på flukt. FDA liker ikke det han holder på med.

Kilde: Jim Humble «Breakthrough – The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century«, ISBN 13-978-0-9792884-4-9.

Historien om et overlagt folkedrap

Det finnes mange flere slike historier. Samtidig dør det årlig millioner av kreft – unødvendig – fordi kreft er kurert gjentatte ganger med trygge og effektive verktøy. Billige verktøy som man kan bruke selv hjemme.

Millioner andre dør hvert år av rett bruk av rett foreskrevet medisin – over 100.000 i USA alene. Det dør enda flere av feil medisinering, feil bruk av medisiner og uhell. Hvis vi så legger til alle som dør fordi farmasøytisk og kirurgisk medisin ikke er egnet til å behandle sykdommene deres i utgangspunktet, så står vi i dag overfor den største drapsmaskinen i verden.

For meg ser det ut til at det farmasøytiske kartellet tar i dag livet av langt flere mennesker hvert år enn alle krigene i forrige århundre til sammen.

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Lars-Roger Moe

Om forfatter

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.


Forfatters nettsted: http://www.LivingEarthAlchemy.com
Forfatters artikler: Se alle artikler av (16)Kommentarer

341 kommentarer

 1. Profilbildet til Sithious Sithious sier:

  Paprika?

  Jeg visste det! Grandiosa er sunt!

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Sirus Sirus sier:

   Dette er en svert opplysende serie fra Professor Walter J.Veith:

   http://amazingdiscoveries.tv/c/27/Medium_Quality/

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til MortenB MortenB sier:

   Grandiosa = MSG og drepte ingredienser

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til ekelundjanet sier:

   Jeg er så takknemlig til Rick Simpson for å gi meg med Cannabis olje her i Norge. Jeg var diagnostisere med Brystkreft to år siden, og helt siden da har jeg gjort mye Chemo og stråling som ikke hjelpe meg, men bare skadet mitt immunforsvar og gjøre den svak og hjelpeløs. Jeg kom over Phoenix Tears og jeg har lest om Cannabis olje mye og så at jeg kunne gi meg med Hemp Oil her er Staten, kontaktet jeg ham på: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca for anskaffelse av denne medisinen, til min overraske medisinen ble anskaffet og levert innen 48 timer, og jeg har vært på behandling for de siste tre månedene. Er nå her for å vitne om at jeg er ikke en kreftpasient, må jeg oppleve en total forvandling i min helsesektoren med Rick Simpson Hemp olje service. for all kreft pasient som bor i Amerika og Canada regionen, få Hemp olje fra ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca,
   Ekelund Janet

   GD Star Rating
   loading...
 2. Profilbildet til aurum14 aurum14 sier:

  Hvis alle leger og naturmedisinere hadde samarbeidet om å bruke de medisinene som finnes i jordens natur og samtidig kuttet ut pengene,da hadde vi neppe hatt noen helsekø hverken her eller der .man skal etter min mening ikke ta betaling for å hjelpe mennesker fra sykdom eller nød.DET GJØR VIRKELIG GODT Å FÅ EN EKTE HJELP SOM KOMMER FRA MENNESKETS INDRE FOR ALLE HAR DET EGENTLIG I SEG ,DET ER BARE DET AT EN PLASS MÅ MAN BEGYNNE.

  GD Star Rating
  loading...
  • Hvis du er en dyktig snekker, og det å lage fantastiske gjenstander, eller hus, med hammer sag og spiker, er det du er flinkest til, skal du da snekre gratis for folk og så vaske gulv på si for å betale regningene dine?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Arcturus Arcturus sier:

    Det er faktisk ikke bare å sette opp et hus selv om man er en aldri så flink snekker, heller. Ikke engang for seg selv. Det finnes et meget strengt regelverk som kontrollerer dette også, selvsagt for å sikre at hus holder en akseptabel kvalitet.

    Snekrer du derimot et skap for en eller annen, så har du i hvert fall et konkret resultat å vise til, og å ta betalt for. Kunden behøver ikke ty til innbilning og ønsketenkning for å «se» skapet.

    Den dagen du og andre kan vise til etterprøvbare resultater på¨at kreft kan helbredes med soppmidler og natron, er jeg sikker på at legevitenskapen vil være mer enn interressert.

    GD Star Rating
    loading...
    • Og hvordan skal vi få til det da, når du og andre konsekvent nekter å følge opp den dokumentasjonen som foreligger? De jeg har lagt ut her oppe er alle dokumenterbar og repliserbar. De er dokumentert og replisert. Det forundrer meg at folk med (desto mer desto verre) utdanning kan uttale seg så skråsikkert om noe de ikke har satt seg inn i bare fordi de har satt seg inn i en masse annet. Innlært systemisk faglig arroganse. Også kalt skylapper eller kognitiv dissonans.

     Vil du vite hva WHO gjorde med MMS? En substans som ufeilbarlig kurerer malaria, 98% kur på 3 timer etter 1 dose til noen øre. 100% kur etter 12 timer og dose nr 2 (til de som ikke var frisk etter første). Klinisk dokumentert opp ned og i mente. WHO brukte 2 ÅR på å sette en (01) lege på saken. Han gjorde konsekvent IKKE som Jim Humble foreskrev og fikk følgelig negativt resultat og konkluderte med at MMS ikke funket. Dette er gjengen du stoler på, så overlagt og arrogant svindel at det er til å bli mørkredd av.

     De slipper unna med det fordi journalistene har sluttet å spørre (ellers så mister de jobben) og fordi de har lært opp alt akademisk personell til å stille FEIL spørsmål (da spiller ikke svaret noen rolle) og til å være så suveren og arrogant i sin selvfortreffelighet at alle andre må ta feil (det er uunngåelig når du vet du har rett). Utdanning forteller bare at du er flink til å huske det du har blitt fortalt. Det forteller ikke at du kan legge sammen 1+1 på egenhånd og få 2. Sjansen for sistnevnte er omvendt proporsjonal med mengde utdanning. Det er ikke tilfeldig.

     Dette er en glitrende bok fra en fysiker som så skriften på veggen, nærmere bestemt tavla, og så hva som hendte med de som på selvstendig grunnlag klarte å sette sammen 1+1 og få 2: http://www.amazon.co.uk/Disciplined-Minds-Critical-Professionals-Soul-Battering/dp/0742516857/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1265032154&sr=8-1-spell

     Her er en psykologisk klassiker: http://www.amazon.co.uk/Obedience-Authority-Experimental-Stanley-Milgram/dp/0953096475/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1265032248&sr=1-1-spell

     Eller denne filen: http://www.amazon.co.uk/Wave-Classroom-out-Control/dp/0141322608/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1265032292&sr=1-1

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Arcturus Arcturus sier:

     Jeg er faktisk i byggebransjen, og kan ikke følge opp noe av det du beskriver. Det jeg nekter å tro er at forskning og legemiddelbransjen underslår behandlingsmetoder som kunne helbrede kreft. Ren og skjær logikk. Kreft koster samfunnet så mye både i lidelse og utgifter at det ville være i alles interresse å helbrede dette. Legemiddelbransjen kunne tjene penger på disse metodene også, dessuten er det flust av andre sykdommer det både trengs mer forskning på og utvikling av legemidler for. Så ingen ville bli arbeidsledige om kreft kunne helbredes.

     Jeg tror du har en feilaktig oppfatning av både forskning og verden forøvrig. Og dine utsagn om utdanning er til å grine av.

     GD Star Rating
     loading...
    • Arcturus:
     «Jeg er faktisk i byggebransjen, og kan ikke følge opp noe av det du beskriver.»
     I så fall er du en kandidat når jeg trenger å få bygget noe.

     «Det jeg nekter å tro er at forskning og legemiddelbransjen underslår behandlingsmetoder som kunne helbrede kreft.»
     Du «nekter å tro» det er greit. Det er ditt valg. Det er du i din fulle rett til, men – verbet er «tro».

     » Ren og skjær logikk.»
     Ren skjer vanetenking og fullt kresj med alt du har lært før. Veldig forståelig, men det hjelper akk så lite.

     «Jeg tror du har en feilaktig oppfatning av både forskning og verden forøvrig.»
     Det tror ikke jeg.

     » Og dine utsagn om utdanning er til å grine av.»
     Enig. Fordi det er sant.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til aurum14 aurum14 sier:

     det er bare det at alt blir egentlig tatt fra naturen .du bør kansje tenke litt over det .

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Arcturus Arcturus sier:

     Det dreier seg om mer enn TRO for mitt vedkommende. Gi meg en eneste god grunn til at jeg ikke skulle stole på forskning som kan vise til RESULTATER, etterprøvbare sådanne, og i stedet TRO på anekdotiske «bevis» i form av uttalelser fra mennesker som MENER de har blitt helbredet av alskens humbug. Ingenting er lettere enn å lure seg selv.

     Og denne «forskningen» dere har å vise til, holder vel ikke mål, ellers hadde den aldri i verden blitt oversett. Hvorfor skulle den det?

     Det er også et faktum at legevitenskapen klarer å helbrede flere og flere tilfeller av kreft.

     Og du forsto utmerket godt hva jeg mente med det jeg sa om ditt utsagn om utdanning. Ingen grunn til å vri på det.

     GD Star Rating
     loading...
    • Arcturus:
     ”Det dreier seg om mer enn …”
     Det dreier seg om hvilke sett av bevis man velger å tro på. Jeg velger å tro på egen erfaring og på egen evne til å tenke når det jeg blir fortalt (innenfor det offentlige sykdomsvesenet) ikke stemmer med det jeg kan observere med egne øyne.

     ”Og denne “forskningen” …”
     Legg merke til tvilen som kommer frem i ordvalget ditt. Svaret er ganske enkelt profitt og makt.

     ”Det er også et faktum at …”
     Og det blir stadig flere tilfeller av kreft å helbrede.

     ”Og du forsto utmerket …”
     Jeg liker å leke med ord. Alle skjønte hva du mente og alle skjønner hva jeg mener. Humor er lov, særlig når alvorlige tema tas opp.

     La meg bruke et par bilder.

     Det er forskjell på perspektivet innenfra et egg og utenfra. Innenfra kan man tro hva man vil om utsiden. Man kan tro at høna er der eller ikke, og man kan ikke være sikker på om det er et hønseegg eller et slangeegg. Man vet ikke at begge deler eksisterer, fordi man aldri har sett noe utenfor egget. Når kyllingen eller ormeynglet har kommet seg ut av egget kan den observere reiret, opphavet og verden rundt. Metaforen her er relativt til paradigme. Å diskutere utsiden med folk på innsiden er vanskelig, for å si det mildt.

     Allopatisk medisin, sett fra utsiden av egget, kan sammenlignes med følgende: Sykdom er som vannlekasje i et hus. Allopatisk medisin er som å hente brannskalgen for å spyle ut det vannet som flyter rundt. Så blir man overrasket over at det blir mer vann som må spyles ut og skrur opp trykket. Man fornekter at stoppkranen finnes og unngår alle muligheter til å slå den av. Rørleggere er kvakksalvere, det å tørke opp vannet og sette på en byggtørker er tull.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til aurum14 aurum14 sier:

    Om du vil snekre gratis til folk er det ditt valg .Vis du vil samle på papirlapper er det også ditt valg.Man bør kansje begynne med seg selv.Hvis man vil hjelpe noen blir det jo din sak om du vil ta betaling.Man kan komme langt uten penger bare man tar de riktige valgene.

    GD Star Rating
    loading...
    • Ja, men regningene kommer, og jeg må bestemme hvordan jeg best kan bruke min tid. Jeg som alle andre må få loåv til å livnære meg på det jeg er best på. Alle har ulike evner og hver unik evne kan kalles en «gave» fra «gud» om man vil.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til aurum14 aurum14 sier:

    du har nok bare gjort deg alt for avhengig av penger.Det finnes andre ting å tenke på her i verden enn penger.Jeg har allerede begynt på å frigjøre meg fra pengene.

    GD Star Rating
    loading...
 3. Profilbildet til J.Johansen J.Johansen sier:

  400 år før vår tidsregning sa den greske legen Hippokrates at mat kunne brukes som medisin. “Din mat skal være din medisin, og din medisin skal være din mat”, sa han. Den greske filosofen Herodot (484 – 425 f. Kr.) skrev: «Alle sykdommer kommer fra kosten.»

  Guds Apotek. En glimrende oppsummering av planter og grønnsakers helende virkninger.All sykdom er mangelsykdom, bortsett fra brukne hender og føtter osv.
  http://www.riksavisen.no/?p=1657

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

   Helt enig. Det er jo velkjent fenomem at «alle» organismer blir sterkt påvirket av sine nærmeste omgivelser som klima, næring, andre organismer osv. Ikke rart at arv og miljø av de fleste av oss «bestemmer» vår fremtidige skjebne.
   Ettersom vi er født i naturen, av naturen i harmoni med andre «skapninger», er det helt naturlig å påstå at også denne «naturen» som kurerer / helbreder visse sykdommer. I motsetning har legemiddelindustrien har satset på dop-midler som de kaller for «skolemedisinen», ment bare for å «dempe» virkninger av sykdommen midlertidig, og ikke fjerne fra bunn og grunn! Derfor har bruken av disse «avhengige» narkota økt i takt med inntaket, og jeg trenger ikke å nevne eksempler på dette her… 😉

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Ergon Ergon sier:

    Likte godt at du brukte ordet «harmoni». Det bringer også psyken vår inn i sykdomsbildet. Harmoni mellom kropp og sjel og harmoni i forhold til miljøet vårt. Leste for noen år siden en norsk lege skrive at rundt 70% av alle pasienter til de privatpratktiserende legene kom til legen med plager som skyldtes psykisk ensomhet. Er dette riktig er det ikke noe rart i at norsk helsevesen er overanstrengt.

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Kanaloa Kanaloa sier:

   …og det var saklig fordi…?

   GD Star Rating
   loading...
 4. Profilbildet til zero zero sier:

  Hvorfor By Folk har et desperat behov for negative ioner!

  Av: Willie Jones

  De aller fleste mennesker vet ingenting om negative eller positive ioner og hvordan de påvirker alle aspekter av livene våre. Her er hva du trenger å vite!
  Luften vi puster har positive og negative ioner. Ioner er atomer som har anskaffet en elektrisk ladning ved å vinne eller tape et elektron. Positive ionene gjør oss trøtt, irritabel og grinete. Negative ioner føle deg uthvilt og kan dramatisk forbedre humøret.
  I naturen er det en balanse mellom positive og negative ioner i skog, frisk luft land eller nær vann. Disse ionene er produsert av stormer, vind, luftfuktighet, fosser, vann slå mot strendene, radioaktiviteten av jord og blåser sand eller støv. Den tørre blåser sand eller støv generere flere positive ioner og blir noen ganger referert til som sørlige vindene eller hekser vinden fordi vi ikke føler seg så vel når de oppstår. På den annen side, når det er fallende vann som regn, eller nært forestående regn, fossefall, eller filtrert dusj, og til og med lapping av vann på stranden, går den negative ion forholdet dramatisk opp. Disse miljøene kan ha en ratio på 2000 negativ til 1000 positiv. Vi flokker til strendene, og vi føler en følelse av velvære står nær en foss. Det samme gjelder i furuskog. Denne live miljø har ikke samme nivå forurensning av større byer.
  Byer skaper en ubalanse av ioner i favør av positive ioner. Mengden av betong, stål, bil eksos, industrielle gasser, syntetiske materialer, metall rundt aircondition kanaler, eletrisk stråling. alle absorbere anklagene av negative ioner. Det minimum av negative ioner som trengs for mennesker å fungere skikkelig er ca 1000 pr kubikk centimeter og en reell følelse av velvære forholdet 2000 negative og 1000 positive synes å skape den rette påvirke. I en storby miljø den negative ion teller kan være 100 per kubikk centimeter eller mindre med positive ioner ut taket.
  Har du noen gang lagt merke til hvordan du føler når du forlater storbyen og ut til landet, eller la på ferie til stranden eller hytte i skogen? Stresset begynner å smelte bort og en følelse av velvære kan komme over deg. Få bort til et nytt miljø kan være veldig terapeutisk men du er også en god dose av negative ioner.
  En russisk team ledet av AL Tchijevski oppdaget at negative ioner faktisk dreper bakterier og at ioniserende et lukket miljø ville sterilisere lufta. Negative ioner fester seg til bakterier, drepe dem, og faller de ned på bakken der de kan da bli støvsugd opp.
  Negative ioner øke flyten av oksygen til hjernen ifølge Dr. J. Howard PHD og dette gjør oss mer våken og uthvilt. Du kan ha opplevd dette for deg selv når du er sliten og svak, men føler seg uthvilt rett etter å ha åpnet et vindu og tar et dypt pust eller følelse en følelse av ro å være ute etter en varm sommer regn. Alt om luften lukter annerledes etter en regnskyll.
  De opprinnelige indianerne levde i harmoni med landet og leve med naturen ble betraktet som en grønn sang. Men det var da koloniene kom og bygde sine store byer som indianerne ville vurdere byene svart og fremmede for naturen. De hadde rett når det gjelder det faktum at det fortrenger den negative ioner.
  Nyere boliger bygges i dag er ment å holde luften ute og air condition og oppvarming i. Flott for strøm regningen, men et perfekt miljø for en overdose av positive ioner. Det kan virkelig gjøre deg syk. Åpne vinduer og la den friske luften i når du kan og når det ikke er mulig da få tak i en god kvalitet Air Ionizer og aften en ionisk fotbad. Du vil føle deg bedre etter det

  GD Star Rating
  loading...
 5. Denne har jeg lett etter lenge. En bok som DFK forsøkte å kjøpe opp i sin helhet, hele opplaget ble forsøkt kjøpt under teppet. Du kan nå finne ett og annet eksemplar på bruktmarkeder til fra 7-800 til 2000 USD.
  Corporate Crime in the Pharmaceutical Industry av John Braithwaite. Her er er den på PDF: http://www.anu.edu.au/fellows/jbraithwaite/_documents/Manuscripts/Corporate_Crime.pdf

  GD Star Rating
  loading...
  • La meg sitere litt fra innledningen til denne boken som DFK har prøvd å støvsuge ut av verden siden 1984. Legg spesielt merke til siste avsnitt (min uthevelse av det). Last den ned. Ta hardcopy. Sørg for at den aldri forsvinner!

   Fra sidene 4, 5 og 6:
   ”Denne boken dokumenterer grusom skade som gruppeavgjørelser i den farmasøytiske industri har forårsaket ved mange anledninger”. Den ”kollektive ondskap” i mange farmasøytiske firma er manifest selv om så mange ”bra folk” jobber for dem. Hoechst og Bayer, respektivt det største og tredje største farmasøytiske firma i verden, målt i omsetning, og begge er inne blant verdens tretti største selskaper, avstammer fra det tyske I.G. Farben. I.G. Farben rangerer ved siden av Standard Oil Trust som ett av de to største kartellene i verdenshistorien. Etter andre verdenskrig delte de allierte I.G. opp i effektivt tre selskap: Hoecst, BASF og Bayerr. Tolv toppledere fra I.G. Farben ble dømt til fengsel for slaveri og mishandling ved krigsforbryterdomstolen i Nuremberg. I.G. bygget og driftet en massiv kjemisk fabrikk ved Auschwitz med slavar som arbeidskraft; I.G sine fasiliteter ved Auschwitz var så enorme at de brukte mer elektrisitet enn hele Berlin by. Omtrent 300.000 konsentrasjonsleir arbeidere passerte igjenom I.G. Auschwitz. Minst 25.000 av dem ble arbeidet i hjel (Borkin, 1978: 127). Andre døde i I.G.’s medisin testings program. Det følgende er en passasje i et brev fra firmaet til Auschwitz som demonstrerer holdningen til I.G. Farben angående medisintesting:

   ”In contemplation of experimments with a new soporific drug, we would appreciate your procuring for us a number of women. … We received your answer but consider the price of 200 marks a woman excessive. We propose to pay no more than 170 marks a head. If agreeable, we will take possession of the women. We need approximately 150. … Received the order of 150 women. Despite their emaciated condition, they were found satisfactory. We shall keep you posted on developments concerning this experiment. … The tests were made. All subjects died. We shall contact you shortly on the subject of a new load (Glover, 1977: 58)”

   Etter krigen insisterte de allierte på at ingen krigsforbrytere skulle innsettes i styrene til de nye I.G. firmaene. Når den allierte kontrollen slakket opp, imidlertid, så utnevnte Hoechst i juni 1955 Friedrich Jaehne, en av de tolv dømte fra Nuremberg, til sitt styre. I september samme pr ble han valgt til styreformann. Bayer utnevnte Fitz ter Meer, dømt til syv år i Nuremberg, til styreforman i 1956.
   Vi skal senere se hvordan ett annet av de fem største firmaene, det sveitsiske Hoffman-La Roche, bygget på massiv profitt i mellomkrikstiden fra salg av heroin og morfin til underverdenen. Det vil også bli demonstrert hvordan Amerikas største farmasøytiske foretak la grunnlaget for sine industrielle imperier ved internasjonalt prisfiksingsavtaler gjennom 1950–tallet som holdt de nye ’vidundermedisinene’ de bredspektrede antibiotika, utenfor den økonomiske rekkevidden til det meste av verdens befolkning.
   Samtidens observatører av farmasøytiske korporasjoner gir lite trøst i retning av at industrien nåtid skulle være mindre tvilsom en dens nære fortid. Clinard et al.’s (1979: 104) grundige studie av korporativ kriminalitet i Amerikansk foreningsliv fant at farmasøytiske foretak hadde tre ganger så mange alvorlige eller moderat alvorlige lovbrudd per firma relativt til andre foretak i studiet. Det vil bli argumentert for at den farmasøytiske industrien har et verre rulleblad med internasjonale bestikkelser og korrupsjon enn noen annen industri (kapittel 3), en historie av svindel i sikkerhetstesting av medisiner (kapittel 4), og et foruroligende rulleblad av kriminell slendrian [negligence] i utrygg fremstilling av medisiner (kapittel 5).

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Luna Luna sier:

   Takker så mye for den!!! 😀

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Jonny Jonny sier:

   Får ikkje åpna den.

   GD Star Rating
   loading...
 6. Profilbildet til Otto Otto sier:

  Royal Raymond Rife kurerte kreft og infeksjonssykdommer i år 1934. Det ble ikke populært blant alle. Royal Rife

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?