/

Gullet som glitrer…

6.1K visninger
6 minutter lesetid
76

Nå i januar 2012 samlet finanseliten seg til sitt årlige storstevne  World Economic Forum (WEF) i Davos, Sveits. I år var de opptatt av den globale økonomiske krisen. De ønsker å reformere det kapitalistiske systemet som de vurderer som utdatert og falleferdig. Dette er en svært åpenbar innsikt, skulle vi tro, men når en flokk hensynsløse kapitalister og politiske løpegutter debatterer dette bør vi følge nøye med.

For Norge deltok forsvarsminister Espen Barth Eide, næringsminister Trond Giske, utviklingsminister Erik Solheim, noen norske finanstopper, samt kronprinsen (bilderberger) og kronprinsessen. I tillegg er Børge Brende administrerende direktør i WEF. (Kilde 1) (Kilde 2)

I en artikkel er Klaus Schwab, vert og initiativtager til det årlige WEF sitert med følgende utsagn:

 “We have a general morality gap, we are over-leveraged, we have neglected to invest in the future, we have undermined social coherence, and we are in danger of completely losing the confidence of future generations”

“Solving problems in the context of outdated and crumbling models will only dig us deeper into the hole.”

“We are in an era of profound change that urgently requires new ways of thinking instead of more business-as-usual,” the 73-year-old said, adding that “capitalism in its current form, has no place in the world around us.”

Mon det. Dette har mange mennesker forsøkt å varsle om gjennom flere tiår nå. Hvorfor ser de plutselig lyset nå? Hvorfor kommer dette behovet for forandring nå? At dette nå kommer opp til internasjonal debatt er interessant. Det betyr at den maktsyke psykopatiske eliten som trekker i trådne bak den globale scenen er klare til å erstatte eller forandre ”kapitalismen” som styringsverktøy. Tegnene har strømmet på en stund nå.

Kapitalismen, fra oppfinnelsen av penger, er et verktøy skapt av autoriteter for å konsentrere autoritet og finansiere byråkratiske og voldelige verktøy for å betvinge denne autoriteten.

Den amerikanske økonomien er på full fart utenfor stupet, fotfeste forlatt for lenge siden. I Europa erstatter banksterne summarisk folkevalgte ledere med stråmenn som de selv peker ut. Den økonomiske katastrofen, nøye forberedt og skritt for skritt manipulert gjennom hundre år, er omsider under utfoldelse. Kaos er umiddelbart forestående. Denne økonomiske katastrofen er skapt med hensikt. Ingenting som skjer i verdensøkonomien skjer tilfeldig. For den som ikke alt har lest dem, vil jeg foreslå “The Confessions of an Economic HitMan” av John Perkins, og ”The Creature from Jekyll Island” av G. Edward Griffin.

De vil ha oss til å tro at kapitalismen ikke har virket. Det er muligens bedre om vi spør oss hvordan kapitalismen har virket. Økonomer er utdannet i tenking utviklet for og av kapitalister. Smarte formuleringer som ”det frie marked” og ”næringsutvikling” messes fra politiske prekestoler av politikere rådet av disse økonomene. Det vi vet, ut fra deres tidligere handlinger, er at de ikke kommer til å forandre på noe med mindre det er til deres egen fordel. Ingen løsninger som disse psykopatenes løpegutter som møtes i Davos vil konspirere kommer til å tjene noen andre enn deres herrer. Det nåværende økonomiske systemet har jobbet for dem, nøyaktig slik det var ment å gjøre, og nå jobber de med å løfte spillet til nye høyder.

Byråkrater har fartet verden rundt og lobbet for en global valuta. Sukk om en global valuta og en sentralisert global økonomistyring for å rydde opp i det nåværende kaoset kan høres både til høyre og venstre. Penger brukes ved hjelp av debetkort, ingen kontanter er nødvendig. I takt med at den lukkede kretsen med sentralisert elektronisk pengestruktur kryper nærmere, brukes mindre kontanter. Store avgifter er foreslått for å heve kontanter i banken, siden det er så kostbart å holde disse kontantene i sirkulasjon, blir vi fortalt. Mange betalingskort trenger ikke lengre stikkes inn i en betalingsterminal, og stadig oftere kan du betale med mobiltelefonen – så lettvint, så bekvemt. Må jeg får foreslå at du ser denne filmen for å få en pekepinn på hvor sårbart enkeltmennesker er i en slik elektronisk økonomi?

Tilliten til det nåværende gjeldsbaserte pengesystemet knaker i sammenføyningene. Stadig flere innser at økonomien er i alvorlig trøbbel. Til og med A4 medier er fulle av artikler og oppslag om økonomiens problemer. På internett, på slike steder der mennesker som er oppmerksomme på tidens økonomiske og politiske utfordringer leter etter informasjon og nyheter, finner du annonser for gull og sølvmynter.

Du finner artikler som omhandler fordelene ved en gullbasert økonomi og ulempende ved den nåværende miseren. Det er opplegg på opplegg å velge blant om du ønsker å investere i gull eller sølv. Det er til og med kommet kredittkort som angivelig er tuftet på gull. Prisen på gull har skutt i været de siste årene. Glem papirpenger, kun edle metaller kommer til å beholde sin verdi når verdensøkonomien er ferdig med å krasje, står det å lese.

La oss ta en nærmere titt på dette. For noen år siden, like før gullprisen skjøt i været, ble Norges beskjedne gullbeholdning solgt unna for papir- og eller datapenger – etter ”forslag” fra IMF (eller Bilderberg). Andre land, inkludert USA, England, Tyskland og Russland, har på samme vis, i den største stillhet, avhendet det aller meste av, eller hele, sine gullreserver uten at de folkevalgte rundt forbi vet mye om hva som har skjedd, og langt mindre hvordan. Mye av dette gullet ser ut til å ha funnet veien til den Rothschild eide Bank of International Settlements (BIS) i Basel, Sveits. (Ertresvåg 2011).

Nå støvsuges befolkningen for gull. Gulloppkjøpere farter land og strand rundt. De setter inn store annonser i lokale aviser der de ”kjøper gull kontant”. De leier rom i det lokale hotellet for en dag eller to, for å bytte lokalbefolkningens arvegods mot kontanter. I byene åpner gulloppkjøperne butikker for å friste folk til å bytte kostbarhetene mot en neve kontanter.

Gullreservene til nasjonalstater og privathusholdninger forsvinner i en fallende økonomi.

Samtidig markedsføres gull, til inflasjonspris, som redningen, til dem som etter hvert har fått opp øynene for omfanget av den umiddelbart forestående globale økonomiske kollapsen. Sammen med tips og triks om hvordan man kan tjene mye penger på kollapsen når den kommer.

På den ene siden er det Rothschild kontrollerte bankkartellet posisjonert for å høste en århundre lang ponzi svindel, mens det gjør ende på penger slik som vi kjenner dem. På den andre siden støvsuger Rothschild eide BIS og Rothschild kontrollerte IMF hvert lite gullkorn de kan få tak i fra alle og enhver.

For meg ser det ut som Rothschild familien krasjer og casher en svindel mens de rigger til den neste. Så, om vi flykter fra den nåværende ”penger-ut-av-ingenting” svindelen til ”bare-gull-er-penger” varianten – kan Rothschild mafiaen glatt høste gevinsten og fortsette med å manipulere en ny variant av gjeldsslave- og skatteslave-økonomien.

Penger er en oppfinnelse gjort av autoriteter for å fremme autoriteters ekspansjon. For å beskatte og avgiftsbelegge husholdninger og holde dem i evigvarende gjeldsforhold. Det er lettere å lagre og distribuere penger enn tønner med fisk og korn. For å lage penger maltrakterer grådige slanger i dress vår lille verden for lommepenger, mens de pumper opp økonomien slik at autoritetene kan finansiere sitt globale diktatur.

Vi må finne frem til et levesett på jorda som garanterer at ingen kan hamstre ressurser slik som den psykopatiske ”eliten” gjør i dag. Finansielt krever det ekstreme forandringer – til det punkt at den gamle kakaobaserte mayaøkonomien kan tjene til inspirasjon.

Vi må finne en måte å leve på jorda på som sikrer at verken foretak eller land kan loppe store befolkningsgrupper og kanalisere disse ressursene til krig og masseødeleggelse.  Vi må våge å vurdere om vi må gi avkall på ideen om penger helt og fullt, og hvilke alternativer vi i så fall kan finne. Det er tenkelig at det kan tjene oss godt, selv om vi på kort sikt må omkalfatre det meste av samfunnsstrukturen vi kjenner til i dag. Mennesket vil bli fritt igjen, ikke lengre en gjeldsbundet slave.

Individuell suverenitet vil bli restituert og parasittiske statsdannelser og rovgriske foretak ledet av psykopater vil bli avskaffet. Vi må sikre at ingen grådige sammenslutninger river jorda i stykker. Slik infrastruktur som frie folk i felleskap velger å etablere og opprettholde kan ordnes med frivillig deltagelse. Vi må sikre at ethvert handels eller byttesystem eliminerer bruken av enhver from for renter. Dersom vi virkelig skal tenke igjennom økonomien på nytt, så må vi tenke mye dypere tanker enn det løpeguttene i Davos gjør på vegne av sine herrer, og om hele systemet skulle kollapse så ikke kom til min dør for å handle med gull.

Lars-Roger Moe

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

76 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Swissy can`t find Nazi Gold anymore, so they Accuse the USA in Gold-Initiative.ch

Quote: SWISSY ACCUSES THE USA, BECAUSE SWISSY CAN`T FIND THEIR OWN GOLD ANYMORE – ALL THE SWISS NAZI GOLD HAS DISAPPEARED FROM UNDER THE ROCK FROM THEIR CAVES http://dailyreckoning.com/will-the-swiss-vote-to-get-their-gold-back/ http://goldswitzerland.com/swiss-to-vote-on-gold-repatriation-in-november/

Direct democracy through crown of Bern of pharaoh aristocracy and home of financial nobility in Alps + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1959&start=1

Forøvrig, direkte demokrati er ingen garanti for at man utvikler et samfunn hvor menneskerettigheter respekteres, tvert imot

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Swiss to vote on $2,800 monthly income for all adults http://news.msn.com/world/swiss-to-vote-on-dollar2800-monthly-income-for-all-adults

Quote: 8 million five-cent coins, representing every person living in Switzerland, were dumped from a truck in Bern by the committee that pushed for a vote on giving all adults a basic income.BERNE — Switzerland will hold a vote on whether to introduce a basic income for all adults, in a further sign of growing public activism over pay inequality since the financial crisis. A grassroots committee is calling for all adults in Switzerland to receive an unconditional income of 2,500 Swiss francs — about $2,800 — per month from the state, with the aim of providing a financial safety net for the population. Related: Is the gender pay gap real? http://money.msn.com/family-money/article.aspx?post=4ab01ba4-f9d2-4602-a9e4-085efb54eed2&ocid=msnnws ..

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Slobodan Milosevic in Zürich Switzerland 2012 of Nazi Templar Octogon (Polskaweb) ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/3dje-verdenskrig-i-stpeskjeen/comment-page-7/#comment-102791

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

UK Column Live – Launching the campaign to Bring Back The Bradbury http://www.youtube.com/watch?v=5NyJXwXI-K4 Quote: UK Column Live speaks to Justin Walker about our campaign to “Bring Back The Bradbury”, deal with the bankers and rebuild our economy.

Source: May 2, 2013: UK Column Live – Launching the Campaign to Bring Back The Bradbury – Bankers, Bradburys and the Carnage of the Western Front! http://www.abeldanger.net/2013/05/may-2-2013-uk-column-live-launching.html

“The Government should create, issue, and circulate all the currency and credits needed to satisfy the spending power of the Government and the buying power of consumers. By the adoption of these principles, the taxpayers will be saved immense sums of interest. Money will cease to be master and become the servant of humanity.” – Abraham Lincoln

UN UNCED: Earth Summit 1992 by George Hunt, depopulation, bank scams, fascist new world order agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1863&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Relativt liten aktivitet på facebook-gruppe Nyhetsspeilet så langt. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/nyhetsspeilet-er-pa-facebook/comment-page-4/#comment-98466

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Nå har andre politikere begynt å skjelve for reservene i USA.

Tyskland har gull for 500 milliarder kroner i New York

Vil hente gullet hjem
http://www.dagbladet.no/2012/10/31/nyheter/tyskland/gull/24130380/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Hvorfor i alle dager lagrer tyskerne det edle metallet hos amerikanerne?

Den ovennevnte rapporten bemerker at man ikke engang får lov til å se gullet, og at det skal være et spørsmål om sikkerhet.

I flere tiår har man slått seg til ro med skriftlige bekreftelser nå og da, om at gullet er akkurat der det skal være.

Rapporten som er dels sensurert fremstår som prologen til en spionthriller, der man ser for seg at hvelvene over dammen i New York, er tomme for gull, skriver Spiegel Online.
http://www.dagbladet.no/2012/10/31/nyheter/tyskland/gull/24130380/

The value of the gold in the film is $140 billion.
This is how much Simon claims to be stealing, though a few bars got left behind at the vault excavation.
We can assume that Simon’s men were able to load almost all of the gold into their 14 dump trucks, because Simon says the dump truck John McClane hijacks contains $13 billion worth of gold.
http://www.criticaloversight.com/reviews/hefty-inaccuracies-in-die-hard-with-a-vengeance/

Die hard i New York (1995)
http://www.imdb.com/title/tt0112864/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

– Vi må vurdere å bygge en demning rundt New York
http://www.dagbladet.no/2012/10/30/nyheter/new_york_city/utenriks/frankenstorm/sandy/24117031/

We can assume that Simon’s men were able to load almost all of the gold into their 14 dump trucks, because Simon says the dump truck John McClane hijacks contains $13 billion worth of gold.

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Her får du vite hvem de er som får “Fredsprisen”
Niegel Farage forteller det slik det er….
http://www.youtube.com/watch?v=YWSYMpuCFaQ

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Eddvin
11 år siden

Det skjedde en feil, Jagland åpnet konvolutten med navnet på vinneren av Komi-prisen eller var det Losje prisen/ Lucifer prisen :)

Ikke sikker på kriteriene for prisen men antar det er for å fjerne demokratiet og oppløse nasjonalstatene, og ikke minst for at de har klart å ribbe de fleste nasjonene for alt av verdier og få halve Europas middelklasse ned i fattigdoms klassen
Det er også et pluss at EU innført olje boikott av Iran for å sulte ut 60 millioner Iranske muslimer, jøder og kristne, innføring av en felles bank og en felles EU skatt er også bra å ha på CV når man skal få fredspris

Max Keiser mener at Monsanto og Frankenstein hadde vært mer verdige kandidater og sier det slik

‘Monsanto & Frankenstein next!’ Max Keiser destroys 2012 Nobel Peace Prize

Har jo lest en del senere år om at på de siste dager så skal Dyret i åpenbaringen (EU ) bli hyllet med en fredspris men hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det var mulig, ja selv ikke om NWO kongen Jagland som er leder av Europarådet og En Verden også sitter som leder av Nobelkomiteen

Vanlige folk ryster på hodet i sjokk over hele verden men Bilderberger media redaktørene mener det var et godt valg så klart :)

Sist så var det Adolf Hitler som prøvde å samle Europa til en nasjon, han kom aldri lenger en til å bli nominert, men det ikke Adolf klarte fikset hans tempelridder bror José Manuel Barroso :)

Men hvem blir den neste EU president etter Von Rompe Roy som skal danne den enorme EU hæren ledet av Baroness Ashton?

Super terroristen og massemorderen Tony Blair har antydet at han ønsker å være president for Den europeiske union.

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/9337358/I-want-to-lead-Europe-but-not-now-says-Tony-Blair.html

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/9551581/Europes-most-powerful-countries-call-for-elected-EU-president.html

Adolf Hitler ble nominert i 1939 for å skape fred i Polen og befri landet i kjent NATO stil, Andre nominerte inkluderer Joseph Stalin og Benito Mussolini

Adolf Hitler ble også kåret av Time Magazine til Man of the Year i 1939.

Men alt der der er bare småtteri i forhold til dagens utnevnelse av Dyret :)

http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Nobel_Prize

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

EU mottar fredsprisen, fantasisik.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

EU står nå for 32 prosent av all våpeneksport i verden.
http://www.dagbladet.no/2012/10/13/nyheter/krig_og_konflikter/politikk/industri/23854086/

EU CODE OF CONDUCT ON ARMS EXPORTS ()

RECOGNISING the special responsibility of arms exporting states

DETERMINED to set high common standards which should be regarded as the minimum for the
management of, and restraint in, conventional arms transfers by all EU Member States, and to
strengthen the exchange of relevant information with a view to achieving greater transparency,

DETERMINED to prevent the export of equipment which might be used for internal repression or
international aggression, or contribute to regional instability,

WISHING within the framework of the CFSP to reinforce their cooperation and to promote their
convergence in the field of conventional arms exports,

NOTING complementary measures taken by the EU against illicit transfers, in the form of the EU

Programme for Preventing and Combating Illicit Trafficking in Conventional Arms,
ACKNOWLEDGING the wish of EU Member States to maintain a defence industry as part of their
industrial base as well as their defence effort,
http://ec.europa.eu/external_relations/cfsp/sanctions/codeofconduct.pdf

European Union’s Arms Control Regime
and Arms Exports to China:
Background and Legal Analysis
http://www.fas.org/sgp/crs/row/RL32785.pdf

EU Nations Sell the Most Arms to Saudi Arabia
http://www.spiegel.de/international/europe/eu-makes-controversial-weapons-sales-to-saudi-arabia-a-822288.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Nei til EU fikk over 100 nye medlemmer de første timene etter fredagens fredspriskunngjøring. I andre land latterliggjøres tildelingen.
http://www.tv2.no/nyheter/politisk/nei-til-eu-fikk-innmeldingsboom-etter-fredsprisen-3899307.html

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

FNs organ for global standardisering..har spikret neste generasjons HDTV-standard som åpner for opptil 16 ganger høyere oppløsning enn dagens 1080p-standard.
http://www.aftenposten.no/digital/Fremtidens-TV-standard-spikret-6975373.html

Et nytt falsk behov skal skapes, det er viktig å holde pengene å behovet til folk rullende.
Tenke seg til hvis utviklingen stagnerte, da ville de rike bli mindre rike.
Kjøp kjøp kjøp, løp å kjøp.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Vi kan lære av Babylon, der langsiktig gjeld ble strøket med passende mellomrom
Verden trenger et jubelår!

Det er tydeligvis flere ting eu adopterer fra gamle Babylon
Mange tungemål, en mening
Samme mål
European parlament

For de som ikke har undersøkt ennå så betyr ordet Babel
forvirring, så eu går virkelig etter å kopiere gamle Babylon

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

250.000 barn står i fare for å dø av sult i Jemen

Én million barn er akutt underernærte.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10051552

Up to 50% of the world’s food goes to waste,….

Experts at the Reuters Food and Agriculture Summit unveiled the

shocking findings

about the world’s waste…
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2115405/Up-50-worlds-food-thrown-away.html

SHOCKING FINDINGS??
Ennå et tegn på at det er amøber som har regien, altså makten, blant menneskene på denne jord.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Første gangen jeg hørte om fisk som ble malt opp og sprøytet ut i havet igjen, bare for å holde prisene oppe, hadde jeg bare lyst til å gråte. Det er helt vanvittig mye mat fra butikker som blir kastet, uåpnet og ikke gått ut på dato.. bare for å holde prisene oppe. Heldigvis har vi Dumpster Divers, de er kule og lure, de finner massevis av delikatesser og får det meste av det de trenger av mat gratis i konteinere utenfor Meny-butikker.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Enig meg deg i dette Gudfrid.
Her er mere å gråte over!

http://video.google.com/videoplay?docid=-1177341440773441121

Svarte #%&”, hva er det som feiler menneskeheten?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mono Montana
11 år siden

Fikk ikke opp noe på linken din Mono :(

Har du flere linker …. ?

Hvordan går det nede i Chile forresten ? siste rapporten din var kjempe spennende :)

Ser at det er erklært unntakstilstand i California nå etter store jordskjelvsvermer siste uken, nøyaktig som vist i filmen 2012

Her i Norge ble vi akkurat rammet av et monster jordskjelv på 6.6 som er hovedsak på TV2 nyheten nå …

Så det er nok ikke lurt å kaste mat lenger ..

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/08/30/southern-california-town-declares-state-of-emergency-over-quake-swarm/

http://zen-haven.dk/southern-california-town-declares-emergency-over-quake-swarm/

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Mono Montana
11 år siden

Ja hei Smurfen, testet linken, og den fungerer her.

Videoen inneholder Kosher slakt med maskin, strømstaver, og okser som drukner i eget blod, og er vel en del av effektiviseringen i matproduksjonen.

Ser at jordskjelvet er oppgradert til 6,8, (USGS) noe som kjennes ganske godt i høye bygninger. Men er det ikke også en vulkan rundt disse områdene?

California er nok nervøse, San Andreas og New Madrid er også smekkfulle av olje og gass rør, med knutepunkter til hele USA. Noen eksperter har uttalt at dersom the big one kommer, og det eksploderer, ville man kunne se lysglimtet reflektert fra månen.

Her har det vært kaldt og fuktig siden slutten av mai, noe ala den Norske sommeren, men varmen er på vei og sola har tittet frem, fruktrærne er begynt å blomstre, og humlene suser. Våren er bare hærlig, og skaperverket er rett utenfor døra.

Å ja de to siste kveldene har det vært totalt vindstille, og mega Halo måne med svære disige sirkler. stille før stormen? Det er vakkert og trolsk på samme tid.

Jeg båler utendørs nesten hver eneste dag ved solnedgang, og titter inn i de magiske flammer som er destruktiv, mine 4 bente venner (7 katter og 3 hunder) sitter også rundt bålet, og elsker denne stunden hvor det knitrer og spraker i knusktørr ved. Jeg har sett resultatet av skogbranner, hvor det opp fra asken spirer og fornyer omgivelsene.

Er vi mennesker nå ved et veiskille hvor gamle strukturer skal brennes ned for at vi skal få noe nytt?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Mono Montana
11 år siden

Denne har jeg sett før Mono, og jeg mener du stiller riktig spørsmål.

“Hva er det som feiler menneskeheten?”

Vi kan hoppe fra jødisk Kosher slakt til amerikansk krigskultur.

Her urinerer de på flere lik
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3310638.ece

Amerikanske soldater voldtar seg selv:
http://www.guardian.co.uk/society/2011/dec/09/rape-us-military

Amerikanske soldater voldtar arabiske barn:

Så kan vi se på opprørerene i Libya

Dyrisk grov vold i Libya

Henging i Libya til stor jubel
http://www.youtube.com/watch?v=BwetAqpDPAE&playnext=1&list=PL78FB9EC7122816AC&feature=results_video

Spørsmålet mitt er hvordan folk som er født friske blir syke. For uansett hvem man holder med eller ikke holder med, så må alle være enige i at dette er syke handlinger. Hvorfor skjer det?

Et svar på jødisk Kosher slakt er at det står i jødiske skrifter, men det er uansett ikke en logisk forklaring. Et svar på likpissing og voldtekt i den amerikanske hær kan forklares med en “ukultur” og radikalisering av mennesker for at de skal fungere bedre i krig, men det forklarer ikke hvorfor de faktisk blir slik. De barbariske rebellene i Libya kan ha lignende forklaring som den amerikanske hær, men det gir heller ikke noe svar på hvorfor de faktisk blir slik. Hvordan blir mennesker som er født friske syke?

Jeg tror svaret er enkelt:

Suggesjon, en, lat., er påvirkning av et menneskes tanker, følelser eller adferd ved å inngi de visse forestillinger idet den selvstendige tanke- og viljevirksomhet hemmes el. mest mulig settes ut av virksomhet. Faktorer som øker graden av påvirkning er gjentagelse, autoritet, forvirring, grad av transe, og tidligere erfaringer som enten kan bekrefte eller motbevise suggesjonen.
http://no.wikipedia.org/wiki/Suggesjon

Massepsykologi: studiet av atferd og opplevelse i store menneskegrupper. Som grunnleggere av massepsykologien regnes G. Le Bon og G. Tarde. Masser kan inndeles etter den hovedaktivitet som preger dem, f.eks. aggressive masser, masser preget av flukt, masser dominert av besittertrang, masser preget av personlig utfoldelse og masser som tilhørerskare. Det har vært gjort mange forsøk på å forklare på hvilken måte tilstedeværelsen i en masse kan forårsake endringer i den enkeltes oppførsel. Begreper som imitasjon, sosialsmitte, primitiv sympati, identifisering og anonymitet har vært lansert. Størst vekt er blitt lagt på massesuggesjon.
http://snl.no/massepsykologi

Massesuggesjo er en form for suggesjon som utgår fra en hel menneskemengde. Oppstår f.eks. under massemøter, hvor følelsesladde appeller kan gi forholdsvis like individuelle reaksjoner. Reaksjonene vil kunne akkumuleres og frembringe en sterk suggestiv virkning i massen. Massesuggesjon kan også bety en suggesjon som er rettet mot eller påvirker en folkemasse.
http://snl.no/massesuggesjon

Freud om massesuggesjon: hos massen er enkeltmenneskets superego overført til og kontrollert av lederen. Vi har alle et primitivt instinkt om å bli del av en masse

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Hele nettbanksystemet i Norge sliter, nettbanker kan ikke overføre penger og minibank-uttak er blokkert.

Alt sammen skriver seg fra “en feil” hos ett enkelt firma – EDB Ergo Group.

Hvordan kan vi vite at ikke EDB Ergo Group er banksystemets svar på oljeindustriens HALLIBURTON? Skjer det alvorlig svikt, så lar det seg som regel spore til samme kilde. Og hvordan kan vi vite at det ikke ble gjort med hensikt? Hensikten denne gang er vel neppe mer enn “just testing”.

For oss vanlige ulver som ikke gidder å bry oss med sånt pirk holder det med kontanter – kontanter som “noen” ønsker å gjøre utilgjengelig for nordmenn og andre menneske-nisser… Kalenderen viser 2012 – det store AGENDA-året for den mørke makteliten.

På Rødhettes tid fantes det mennesker som tenkte selv og stilte kritiske spørsmål av typen “Men hvorfor…?” Men nå –

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Har jobba endel år i EDB Business Partner, samme firma. Sentralisering generelt gir for mye makt, og makt korrumperer som kjent, men min efaring er at alle ansatte ‘på gølvet’, dvs ca 99%, er redelige og ubestikkelige og forsøker med hud og hår å holde systemene i drift, men i deres datasystemer med perifere enheter, nettverk, er det mange moduler som styres av både interne og eksterne entiteter eller en av de

Whitney Houston – Live in London 1988 + http://www.youtube.com/watch?v=HIwb0_AzDVo&feature=BFa&list=PLDF9D0E4FA313F315 * + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8213

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

DDoS-angrep mot PST

Gruppa bruker slagordet «Cleaning the Net, Like a boss». For øvrig er det uklart hvilke motiver som ligger bak.
http://www.itavisen.no/895081/ddos-angrep-mot-pst

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Rikinger bryter oftere loven, stjeler mer godteri fra barn og lyver oftere for å få økonomiske fordeler, viser ny forskning.
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2012/02/28/rike-stjeler-jukser-og-bloeffer-mer-enn-andre

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

USAs president Barack Obama sier USA vil bevare sin militære suverenitet, til tross for enorme nedskjæringer de neste ti årene.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7942362

Om få år vil ikke USA lenger ha noen lederposisjon i verden. Da vil verdens eneste supermakt være økonomisk fallitt, spår økonomiprofessor.

– USA må dermed krype til korset og be sine långivere om å avskrive deler av gjelden. Konsekvensen av dette blir selvfølgelig at USA mister statusen som global supermakt, sier Møller.
http://www.abcnyheter.no/abc-penger/oekonomi/2012/02/14/spar-usas-oekonomiske-undergang

De som er opphøyd skal ydmykes er det noe som heter.
Spørs om ikke usa kommer til å spise sine egne ord med bitter ettersmak en dag.

Thor
Thor
Abonnent
12 år siden

Om Kina,Indonesia og Japan slipper løs sine “gjemte gullreserver” blir gullet like mye verdt som en 2 øring,faktisk håper jeg de vil ødsle litt for å skremme ræva av den skrantende eliten som fremdeles er igjen…Og hva er feil med JJ? lukkede komentatorboks på hvær en artikkel han produserer..JJ sjekk ut Hermatikiske tekster i stedet…der er det egentlige “biblen” handler om..

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Hermatikiske tekster? Har du en link? Du legger ut mye interressant, Thor :-)

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Skrivefein..Hermetiske..Altså læren om univærset, .. Solen (gud) skaperen,osv..alt av planetstillinger,horoskop,stjernetegn mm..http://in5d.com/santos-bonacci-ancient-theology-occult-science.html er en god start å begynne:)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Vet ikke hva J J ville med å stenge, kanskje for stort useriøst hardkjør

Generelt, ytringfriheten må aldri begrenses,

Introduction to the Free Speech Clause http://law2.umkc.edu/faculty/projects/ftrials/zenger/freespeech.htm

Google ~ freedom of speech why http://www.google.no/search?q=freedom+of+speech+why

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

60 % av de som hittil har klikket tommel, ser ut til å være imot ytringsfriheten og Grunnloven av 1814 hvor den er stadfestet? Må jeg be om forklaring på hva årsaken er?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Status rapport fra USA,

our_forefathers_would_be_shooting_by_now.jpg http://i43.tinypic.com/10nyn7o.jpg

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Tror du er på villspor om du ser på tommelene som en indikasjon på hvorvidt innlegget var bra eller ikke ;)

Mange septikere og humanseptikere innom med jevne mellomrom…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

“Luck is what happens when preparation meets opportunity.” – Seneca, Roman philosopher, mid-1st century AD

Jeg hadde jammen glemt, inviterte noen av dem iht god folkeskikk selv om ikke dette er mitt hus, ufint kanskje, men det får våge seg :) Per Aabel forteller juleeventyr http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1499&start=1 * Personlig tør jeg ikke klikke tommel ned for Per, for da kommer trollet

Frod'el
Frod'el
Abonnent
12 år siden

CONFIRMED: The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny

Alle springer rundt å snakker om forskjellige konspirasjonsteorier, finansskurker og hemmelige møter. De fleste er nok enige i at eliten som har regjert og styrt den industraliserte verden har vær en samlig at mer eller mindre suspekte folk. Men det kan se ut som denne kabalen har en enda større hemmelighet enn vi kan forestile oss. Jeg snakker ikke om pedofile gjenger, sataniske kulter eller “repile-alien-people” (hmm, eller kanskje jeg må begynne å innse at det kan være noe i det også). Det jeg snakker om er den største konspirasjonen av dem alle. Det påståes nemlig at verdens gullbeholdning ikke er så slunken som bankfolkene vil ha oss til å tro.

Les videre…

Det jeg prøver å formiddle her kan være grunnen til at disse bildebergerne nå nesten høres fornuftige ut, dvs at de innser at de holder på å miste folks støtte for altid
Klaus Schwab: “we are in danger of completely losing the confidence of future generations”.

Grunnen for denne frykten er at en stor del av disse folkene har stjålet trillioner av dollar som var øremerket humanitære opperasjoner i Asia og Afrika gjennom årtier, og nå er de avslørt..

Litt bakgrunnsinfo
En forfatter med navn Adam Smith gav ut en bok i 1776 kalt: The Wealth of Nations
I denne boken skriver han (kort fortalt) at den største trusselen til nasjoners selvstendighet i den frie verden var alt gullet som var i omløp, og at verdensøkonomien var helt avhengig av at allt gullet i verden måtte taes av markedet. Etter denne boken kom ut har verdens vestlige nasjoner ledet av Storbritania og USA, okkupert, kriget og drevet imperialisme utelukkende for å konfiskere ALT gullet i verden slik at de en dag kunne innføre et system som var utelukkende basert på FIAT money (bobble penger uten egentlig verdi). Det vil si verdens største pengepresse kontrollert av bankene. Problemet har vært at nasjoner i asia og midtøsten gjenntatte ganger har prøvd å innføre ny gullstandard, og dermed veltet planene deres.

Men nå, i kulissene og i en desperat kamp om hemmeligholdelse, har nemlig en gruppe asiatiske familier saksøkt US Federal Reserve, UN, Italias statsminister og staten Italia, Verdens Pengefond og en rekke andre med et krav på en trillion dollar (1000 000 000 000 USD$). Bakgrunnen skal være en gulltransaksjon gjort i 1938 hvor Kina sendte 7 krigsskip lastet med gull til US federal reserve for at dette ikke skulle bli tatt av Japanerne før krigen. For dette skal Kina motatt såkalte US FED obligasjoner. Årsaken til at denne saken begynner å komme frem er en merkelig sak hvor to japanere ble stoppet på grensen i Italia med slike obligasjoner verdt 134,5 milliarder USD$.

Men historien stopper ikke der, familien hevder nemlig at dette kun er en ubetydelig liten del av et større krav på tilsammen $1.4 Thousand Trillion Dollars.

Det viser seg nemlig at Kina har finansiert USA helt fra begynnelsen av for å demme opp mot Storbritania og andre imperialistiske fascist-stater som har regjert i europa. De påstår også at de de har mer enn 2 millioner tonn gull i Federal Reserve som tillhører disse mektige Kinesiske familiene.

Man skulle kanskje tro at USA bare kunne sende noen spioner over å ta knekken på dem, men så enkelt er det vist ikke. Familiene sier nemlig at deres totale beholdning med gull er på flere titalls millioner tonn og at de har dette holdt skult på utallige plasser. De sier også at reservene som enda ikke er hentet ut i kinesiske reserver er mange ganger dette tallet. En sa med glimt i øyet at gull faktis er like venlig som sand (litt ironisk men du skjønner..)

Historien høres utrolig ut men følg tråden:
Denne artikkelen er lang men deler er fra et radiointervju som du kan høre her: [audio src="http://divinecosmos.com/podcasts/Wilcock_Fulford_2011-12-02.mp3" /]

Saken:
http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Frod'el
12 år siden

“2 millioner tonn gull”

Eehh… sikker på det? Av alle referanser jeg kan finne til anslått mengde utvunnet gull i verden, ligger den høyeste på ca. 185000 tonn. Et liiite stykke igjen til 2 millioner?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Og familien har flere titalls millioner tonn gull? Årlig gullproduksjon toppet seg i år 2000 på 2573 tonn.

10 millioner delt på 2573 = 3886,5 år. Det var for ti millioner. Og de har liksom flere titalls millioner? Hvor mange år har de utvunnet gull? Siden Adam og Eva gikk i Edens hage? (nei forresten, det er jo bare 6000 år siden, så de må ha holdt på lenger enn det…)

Frod'el
Frod'el
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Det mange av oss ikke vet er at Gull har en spirituell og helsemessig gevinst som har blitt holdt skult for oss i den materialistiske verden. Jeg kan ikke bevise at så mye gull finns, men det er en grunn til at dettte har blitt holdt skult. Samme grunn som forklarer hvorfor disse Drage-familiene holder både seg selv og gullet skult. De som vet dette kan også forklare hvorfor alt gullet som har blitt stjålet gjennom 200 år med kriger mystisk har “forsvunnet”. Det er ikke materialistiske verdier vi snakker om men en gammel viten som strekker seg tilbake til menneskets begynnelst. En viten som skal vise seg i den tiden vi går inn i.

Det som gjør denne historien troverdig er en mengde historiske indisier og uforklarlige hendelser gjennom verdenshistorien. Jeg trenger ikke forklare akkurat hva dette er, men et slikt historisk faktum finner du i personen Musa I of Mali fra det 12’te århundre. Han er viden kjent for å reise rundt i Afrika/midtøsten hvor han “gav” bort store mengder gullstøv. Dette var brukt i spirituelle sammenhenger og var sagt at det hadde åndelige egenskaper. Du trenger ikke tro på det jeg sier, for tiden vil vise hvem som har rett. De tengnene du burde se etter er det faktum at vi her i den vestlige verden har solgt ALT gullet vårt til bla. Rockefeller Foundation (hele norge gullbeholdning bla: http://www.nettavisen.no/okonomi/article178960.ece). Og det faktum at på ALLE annonnsenen på internett ser du en oppfordring til å selge gullet ditt for penger (litt rart syns du ikke).

Våre såkalte ledere vil mao at du skal kvitte deg med alt gullet? Merkelig syns du ikke?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Frod'el
12 år siden

Det er ikke sikkert gullet er samlet av materielle grunner.
En hemmelig indisk medisin som består av gull i små piller, skal være medisinen som ligner mest eller setter igang selve livskraften, den skal kunne kurere hva som helst.
Den opprinnelige verdien av både gull og sølv var av helsemessige årsaker, gjemt eller glemt av materiell idioti.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Ionisert kollodialt gull og sølv er helt sikkert best. De som lager IcoSil sier at å spise av sølv eller gullbestikk eller drikke vann med en sølv eller gullmynt i også er helsebringende. Sølvkuler/ kakepynt fra Freia er også et billig alternativ, bare pass på at det er sølvE174, og ikke aluminiumE173.

Mulig eliten også kjenner til gullets helsebringende egenskaper, også er det vel noe med gull og nanoteknologi.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frod'el
12 år siden

2 millioner tonn stemmer nok helt greit, årlig utvinnes det 2600 tonn gull noe som blir til 2.6 millioner tonn gull på 1000 år ( Offisielt er det 1.555 millioner tonn gull i omløp, men det er seff enorme mengder gull rundt i verden som ikke er i omløp

Det har seff vært gravd gulll mye mye mye lenger en det, i Afrika er det funnet gullgruver som er over 200 000 år gamle og senere tid er det funnet urgamle gruver over hele verden ( flest i Afrika, Sør Amerika og Asia ), i Nazca er helle fjell borte i ur-gullgraving, ( myten sier at det var Annunnakier som skapte oss som adamuer for å grave gull for dem, i tilfelle er dette gullet borte fra planeten, skal vi tro på de apetreoende Darwinistene så er gullet her på jorden enda og da utgjør det flere milliarder tonn )

http://www.howstuffworks.com/question213.htm

http://www.oekonomi.no/2009/10/24/gull/

http://www.nazcamining.com/

http://www.precolumbiangold.com/nasca.htm

Kommentaren din var GULL Frode :)

Husker den saken der der de 2 Japanerene ble tatt med 134,5 milliarder USD$ på den Italienske grensa, Italienske myndigheter ville prøve å gå rettens vei for å ta beslag i alle pengene siden det er nok til å dekke hele det Italienske budsjettunderskuddet og vel så det

Siden den tid har man ikke hørt så mye om saken

Da jeg klikket linken din så kom nok en solskinshistorie opp :)

Denne filmen her som er produsert av en sannhetssøker fra Drammen som prøver å bidra til at folk våkner er nå sett av millioner, det er lastet opp og opp igjen av en rekke brukere men da med nye navn, youtube prøver slette men for hver video dem sletter kommer 10 nye opp :)

Denne er sett av 163 000 personer på noen dager :)

EVERYONE NEEDS TO SEE THIS.. Be sure to NOTICE how Threatening they are to YOU!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ym5ZCUr8bEY&feature=related

Denne 66 000

EVERYONE NEEDS TO SEE THIS RIGHT NOW!

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2F9Nania%3Fob%3Dvideo-mustangbase%23p%2Ff%2F2%2FlGuR7FvGMqk

Denne sett av over 100 000

I Cried Watching This. Americans and Nato Bombing Babies , Every Human Must Watch. Spread It

http://libyaagainstsuperpowermedia.com/2012/01/09/i-cried-watching-this-americans-and-nato-bombing-babies-every-human-must-watch-spread-it/

Og sånn kan man forsette og forsette

Når en vanlig mann kan spre så mye håp gjennom 1 liten film på 11 min laget på gutterommet, hva kan ikke da 1000 slike personer klare ?

:-D

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

For vurdering,
The Truth About Ron Paul | Anarchadia http://anarchadia.com/2011/12/10/the-truth-about-ron-paul/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Falcon
12 år siden

Har du blitt frimurer Falcon ?

Makan til sprøyt i en artikkel har jeg aldri lest i mitt liv

Ron Paul og Alex Jones er 2 onde nazi personer som vil ta verdensherredømme, utslette alle fattige, frimurerene, anarkister mm. Det samme folkene som Alex Jones kaller “Illuminati” og “sionister er gode folk, Sionismen er egentlig bare en måte å holde gamle religioner i live

Min vurdering er at selv ikke H.C. Andersens fantasi hadde vært i stand til å dikte opp en slik historie som det du linker ut her

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Du tenker for mye i enkelte saker, selv om det er god på det generelt, tar ting for gitt som ikke har rot i virkeligheten, antar noe om meg som er bare tull, jeg leste bare innledninga og skal lese resten senere

Jaja, iallefall, Barack Obama ble odlet til mulig president allerede fra ca år 1980, og jeg tror absolutt ikke denne eliten risikerer å tape ved å ikke ha odlet minst en til !!!! , men vi får se smurfen, historien har en tendens til å gjenta seg, og vennligst ikke glem årsaken, selv om håpet er lysegrønt

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Du tar ting for gitt som ikke har rot i virkeligheten, antar noe om meg som er bare tull, jeg leste bare innledninga og skal lese resten senere

Iallefall, Barack Obama ble odlet til mulig president allerede fra ca år 1980, og jeg tror absolutt ikke denne eliten risikerer å tape ved å ikke ha odlet minst en til ! , men vi får se, historien har en tendens til å gjenta seg, og vennligst ikke glem årsaken, selv om håpet er lysegrønt

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

At Ron Paul viser satanistisk håndtegn og hilser med frimurerhåndtrykk, ser jeg er glemt, kan noen fortelle meg hva de synes er årsaken til at han gjør så, og hvorfor det er glemt?

Vurderer å ta ferie og se på showet etterpå, god ferie til de som tar snart. Er du blitt frimurer smurfen?, jeg tror imidlertid ikke det

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Tror noen at FOX = 666

news har blitt engler? Hvis så er tilfelle, dra meg baklengs inn i fuglekassa http://www.google.no/search?q=dra+meg+baklengs+inn+i+fuglekassa

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Falcon
12 år siden

Dårlig med tilbud fra den kanten Falcon ;)

Jeg vet seff at du ikke er noe frimurer, det var vel mer som en spøk for at du linker ut et forsvar av svina og at du til tider stadig prøver å sverte Ron Paul, Alex Jones, OWS bevegelsen, Anonymes, David Icke, David Wilcock, Benjamin Fulford osv ..

Det er bra å være skeptisk til kilder, men det er jo ingen hemmelighet at det settes inn enorme summer og krefter på sverting av dem som prøver å gjøre verden til et bedre sted for 99% av oss

Alex Jones har vekket titals millioner, Ron Paul flere hundre millioner og gitt folk håp

Joda jeg har hørt det før at at noen påstår at Ron Paul er frimurer men aldri sett noen kilder som bekrefter det, hele den vestlige verdens medier sverter og ignorerer Paul, noe som ikke ville vært tilfelle vist han var Frimurer

Har du noen beviser på Ron Paul som frimurer sånn som man kan se på Obama her ?

http://www.henrymakow.com/obama_a_president_for_freemaso.html

Unskyld at jeg brukte litt Plumbo humor, vi får ta noen øll hos Roar til sommeren og kose oss vist verden forsatt står Falcon :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

“Never before in the course of the world’s history had such a Society [the Jesuit Order] appeared. The old Roman Senate itself did not lay schemes for world domination with greater certainty of success.” Friedrich von Hardenberg, 1800 German philosopher

“It is impossible to read Elizabethan history [i.e., the history surrounding Queen Elizabeth I of England] except in the context of an army of Jesuits, masters of deceit, treachery, treason, infiltration, subversion, assassination, insurrection, civil war and coercion, plotting for the good of the papacy, and the defeat of all the Pope’s foes anywhere in the world,” says J.E.C. Shepherd, a Canadian historian

Pastor Robert Jefferson Breckinridge, Papism in the XIX Century, in the United States (D. Owen, 1841): 206: “The society of Jesus is the enemy of man. The whole human race should unite for its overthrow. Earth and heaven should rejoice together over its tomb.—For there is no alternative between its total extirpation, and the absolute corruption and degradation of mankind”

Samuel B. Morse: “And do Americans need to be told what Jesuits are?… they are a secret society, a sort of Masonic order, with super added features of revolting odiousness, and a thousand times more dangerous. They are not merely priests, or of one religious creed; they are merchants, and lawyers, and editors, and men of any profession, having no outward badge by which to be recognized; they are about in all your society. They can assume any character, that of angels of light, or ministers of darkness, to accomplish their one great end… They are all educated men, prepared and sworn to start at any moment, and in any direction, and for any service, commanded by the general of their order, bound to no family, community, or country, by the ordinary ties which bind men; and sold for life to the cause of the Roman Pontiff. — J. Wayne Laurens, The Crisis in America: or the Enemies of America Unmasked, G. D. Miller, 1855, pp. 265-267”

John Adams wrote this to Thomas Jefferson: “I am not happy about the rebirth of the Jesuits. Swarms of them will present themselves under more disguises ever taken by even a chief of the bohemians, as printers, writers, publishers, school teachers, etc. If ever an association of people deserved eternal damnation, on this earth or in hell, it is this Society of Loyola.”John Adams, Letter to Thomas Jefferson, quoted in Edmund Paris, Secret History of the Jesuits, p. 75

“I know the Jesuits never forget nor forsake. But man must not care how and where he dies, provided he dies at the post of honor and duty.” ~ Abraham Lincoln (“50 Years in the ‘church’ of Rome” by Charles Chiniquy pg. 472)

President Lincoln told Charles Chiniquy his views on the Jesuits: “So many plots have already been made against my life, that it is a real miracle that they have all failed . . . But can we expect that God will make a perpetual miracle to save my life? I believe not. The Jesuits are so expert in those deeds of blood that Henry IV (king of France who was assassinated by the Jesuit Revaillac for giving liberty to his people), said that it was impossible to escape them, and he became their victim, thought he did all he could to protect himself. My escape from their hands, since the letter of the Pope to Jeff Davis has sharpened a million of daggers to pierce my breast, would be more that a miracle. . . . I know that Jesuits never forget nor forsake (never give up). Man must not care how and where he dies, provided he dies at the post of honor and duty.”

Kilder,
The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Historisk sett har vi blitt lurt i over 99 % av tilfellene, de viktige og omfattende. Derfor kan vi aldri koste på oss å unnlate å trekke fram informasjon som også kan inneholde feil, for den må vurderes av fler, det er også lærerikt og absolutt nødvendig å se hvilke kilder som farer med falsk informasjon og hva informasjonen inneholder samt hvilke psyop strategier som legges til grunn. Vi må dessverre ‘banne i kirka’ mange ganger, for å bruke ett kjent uttrykk

Ikke vurder painisten ut fra musikken han spiller, vurder musikken, dvs ikke vurder andre på grunnlag av referanser til informasjon, vurder innholdet

Også dette må læres, fikk det fra ukjent, trolig utenlandsk profesjonell, hjelper underveis for noen år siden, i norsk forum,
Hvordan gjenkjenne agenter, også på forum, news group http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=847&start=1

Gromt smurfen :) * Trøndersk, trøndsk på elitisk bokmål
.
Tatt ut av skuffen,
Ray Charles – Song For You (1994)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Du svarer ikke på sprøsmålet Falcon, hvor har du det fra at Ron Paul er frimurer? Det er tåpelig å gå direkte i forsvarsposisjon og kaste ut beskyldninger som du gjør når det stilles kritiske spørsmål til lenkene du legger ut, og tar alt som personangrep??

Mye bra med det du kommer med Falcon, men når det blir så mye som det gjør, oppfatter jeg det som nærmest spam. Greit nok at det finnes korrupte ledere, men å sette tvil ved David Icke, Ron Paul, Nigel Farage, Alex Jones, Sitchin, osv viser elendig dømmekraft. Viktig å være kritisk til alt kildematriell, men flåsete kommentarer som “Icke frimurer” og “Farage er kjøpt” blir rett og slett for dumt!

Viktig å ha noen holdepunkter og noe du “tror” (vet).
“A man must stand for something or he will fall for anything”

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Jeg har IKKE sagt han er frimurer, skjerp deg, les på nytt, har ikke tid til mer her nå, er hundre andre saker å gjøre, bl.a.

Ingen garanti for at politisk blått eller hele regnbuens farger hjelper http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/tid-for-11-september-sannhet/comment-page-15/#comment-82292

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Hadde det lyntravel i ste, derfor kort svar, ligger siste uke på etterskudd med nesten alt. Spar ev. personangrep på bl.a. massemedia spammerne som har spammet helt siden år 1939, minst, med særdeles sørgelige resultater nasjonalt og internasjonalt, jeg har ikke vært i den klubben. Det må gå an å poste noe uten at innholdet er politisk korrekt ;)

Jeg kom med noen teser, basert på informasjon som jeg har kommet over, regner med og forlanger at det er folk her som er så intelligente at de vurderer og svarer saklig uten personangrep. Har i trolig ca femti tusen innlegg forskjellige steder siste årene nesten alltid lagt ved domumentasjon, men nå er jeg i en situasjon hvor sånt noen ganger tar tid, kanskje mange dager eller mye mer, så nå må alle som orker og har tid anvende bl.a. google

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Greit nok at du ikke direkte sier at Ron Paul er frimurer, men når du bruker sånne overskrifter, og legger til lenker med “The Truth About Ron Paul” så sier du det inderekte, og bør faktisk kunne redergjøre hvorfor du legger ut disse sakene.

Dette er ikke ment som et personangrep, synes det er en svært god jobb du gjør. Om du legger ut 50.000 innlegg er det ikke det som er avgjørende, men faktisk hva disse innleggene omhandler. Det er ikke kvantitet men kvalitet som er viktigst.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

RawKuz, greit nok, men overskriften på 3. parts informasjon er ikke avgjørende for hva jeg skal legge i av arbeid i etterforskning. Hva de har som overskrift interesserer meg midt i veikryggen,dvs jeg tar ikke ansvar for andres overskrifter, kommer aldri til å skje :) Jeg skriver ikke en artikkel, men samler noen ganger opp informasjon knyttet til en artikkel for opsjonell vurdering av andre. De som ikke vil eller ikke har tid til å vurdere, kan lett hoppe over den og lese neste, tar brøkdelen av ett sekund. Jeg er ikke enig i at innholdet i en kommentar alltid skal være dokumentert av kommentatoren. Jeg har lest plenty, tusenvis, av kommentarer her inne som har uttalelser som ikke er dokumentert, og det er greit, er ikke tid til en avhandling hver gang

En annen viktig funksjon ved kommentarer er at det samles informasjon som senere kan brukes, eller ikke brukes, av eksempelvis en artikkelforfatter når det skal skrives en ny artikkel. Jeg skanner daglig hundrevis av bolker informasjon og siler ut noen av de uten å skrive e-post til de som har en overskrift i bolken som jeg ikke er enig i. Det er lov å velge for hver enkelt. Ifall det alltid skal kreves dokumentasjon for kommentarer, anbefaler jeg deg å ta det opp med redaksjonen. Det er ingen slike regler her idag, og personlig synes jeg at sådan regel er upraktisk

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Er veldig dårlig nettikette å kaste ut lenker, uten å ha lest de selv, eller ha formening om det. Kan på godt norsk kalles spam. Krever heller ikke at du skal dokumentere ALT som skrives,var ikke det jeg skrev. Jeg skrev at du BØR ha en formening om kontroversielle tema, som “the truth about Ron Paul” som indikerer Paul’s tilknytning til nazismen og skjult agenda for å fjerne dollaren og gå over til gull.

Hva er vitsen å kaste ut lenker, å avfeie det med at du kan bare hoppe over? Var det i hele tatt vits å poste det da? Er ikke det disinformasjon?

Når jeg kommer med innspill, eller faktisk henviser til lenker, har jeg sjekket at det er relevant og kan være interesannt for andre å lese. Synes du også kunne moderert litt bedre hva du kaster ut. Roper du ulv for mye, er det til slutt ingen som bryr seg. Er derfor svært viktig å være kritisk til det en selv legger ut.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Ok :) Samme post i USA forårsaket debatt og ikke noe mer, selv blant Ron Paul tilhengere, så jeg må tåle at det ikke er slik alle steder. Vi tar det opp senere ved passende anledning når alle vet mer. Som en forfatter her sa til meg om noe tilsvarende, bl.a., tomler, la det ligge, la det fare

Personlig har jeg en grunnregel hva angår politikere generelt, også presidenter i USA, jeg tar ikke standpunkt til de før tidligst etter at de har vært i embede i fire måneder, alt annet er erfaringmessig ofte hasardiøst. Case closed for now

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Dette er hva jeg har tid til nå, slikt tar fort en halv time per detalj. Dette og mye mer kan dere finne selv ved få tastetrykk og museklikk, alltid. Har forresten ikke sagt at David Icke er frimurer, ikke mine ord så hvor har man det fra? Jeg spør om hvorfor Ron Paul viser illuminati håndtegn? Noen som har et plausibelt svar?

http://i39.tinypic.com/se5855.gif
illuminati Hand Signs and Handshakes – Ron Paul

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Angående David Icke, mener jeg det var en lenke du la ved som hadde avslørt David Icke som frimurer. Problemet med den youtube videoen, var at bildet var redigert, speilvendt, og lagt ut av en radikal kristen som var blitt blodig fornærmet på grunn av Icke’s holdning til religioner.

Når det gjelder “håndtrykkene” så synes jeg det blir helt latterlig å dømme en person ut fra dette. Kan være omstendigheter rundt den saken og klippet helt ut av konteksten. Paul har helt siden han begynte i politikken sagt det som det er, vil derfor anbefale deg å se på videoer som er 5-10år gamle av Paul og hva han sier der, ikke et lite bilde av et håndtrykk.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
12 år siden

Her er et 20 minutts foredrag som er underholdene og som samtidig er et av de mest forståelige jeg har sett om økonomi.

http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/money/how-money-is-created-ben-dyson-explainsthe-debt-crisis.html

Her snakkes bl.a. om hvorfor bankansatte “må” gi lån. For dersom den ansatte hele tiden gir avslag vil han få sparken.
(Jeg vil her legge til at slike paradokser eksisterer i andre bransjer, en parkeringsvakt som ikke klarer å bøtelegge nok bileiere er ikke “lønnsom” og vil få sparken, politimenn som ikke tar nok folk får hjelp av sine kolleger ved at man planter stoff på folk, praksis i USA. Alle må stå på for å rettferdiggjøre sin post og derved behold den i et slikt system.)

97% av alle penger er digitale penger slik at kun 3% er kontanter!

Og dersom du lurer på hvorfor prisene på bolig stiger og stiger til det hinsidige til ulykke for de fleste:
I motsetning til eventyret vi får servert om at bankene gir lån til bedrifter, som igjen skaper arbeidsplasser, og som så gir oss mulighet til å kjøpe hus, spise, etc.:

Kun 8% går til produksjons-skapende lån!!!

De resterende 92 prosentene går til å spekulere i hus, og andre finansielle investeringer som ikke skaper noen ting annet enn økte utgifter for de mange og fortjeneste for de få.
Bankene har mere å bruke enn regjeringen, og det er et demokratisk problem at kun 5 banker styrer over 85% av disse pengene.
Dvs. at fra 30-40 personer styrer over like mye eller mere penger enn regjeringen!!
Nå er dette fra England, men jeg antar at situasjonen og prinsippene ikke er svært annerledes der enn i andre land.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

A Rothschild Speaks – Listen Closely

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Social Capitalism-Predictions 2020.mov
Part 1 in a Series called Social Capitalism; The Next Economic Paradigm. These prediction set the stage for the following discussions that specify Social Capitalism in the context of Social Media.

Social Capitalism; The Value Game :-)
http://www.youtube.com/watch?v=F0yi_6J4EEM

« Forrige artikkel

Indiadom: Inhumanitet i Norge

Neste artikkel »

Moses Hess, Adolf Hitlers og sionismens ideologiske far

76
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x