/

9/11-koden – delvis på norsk

5552 visninger
1 minutt lesetid
41

Som informert borger trodde jeg at jeg hadde rimelig god kontroll på hva som skjer i kongeriket, men den gang ei. Og det beklager jeg, men retter det herved opp. Det er såpass få bøker som utkommer i Norge og som omhandler de tema mitt publikum er opptatt av, at jeg anser dette som en stor blunder. Utgivelser som dette på norsk skjer ikke hver dag. Knapt nok hvert tiår. Det er den ‘vedtatte enigheten’ som råder.

Christopher Bollyn er en amerikansk etterforskende journalist som bl.a jobbet for American Free Press, før det brant for mye under bena hans i USA. Hans hjem ble angrepet, og han ble trakassert av politiet for sine journalistiske arbeider.  Så galt har det blitt i liberalismens og frihetens høyborg, som en gang i tiden var et fyrtårn for ytringsfrihet og individets ukrenkelighet. Nå er det blitt en neo-konservativ, sionist-kontrollert, imperialistisk stat, med verdenshegemoni som sin uttalte målsetting.

Bollyn mener 9/11 var en brikke i et slikt geo-politisk spill, for å kunne innlede ‘krigen mot terror’ og andre fryktskapende metoder for å innføre klandestine agendaer.

Bollyn var i sin ungdom utvekslingsstudent ved Universitetet i Bergen og i Oslo, hvor han blant annet studerte Midt-Østen-problematikken. Han har senere søkt tilflukt i Estonia, Tyskland, Norge og Sverige, hvor han lever i dag med sin familie mens de venter på å kunne reise hjem til USA.

Torstein Viddal, som er en av drivkreftene bak 9/11-Truth Norge, har gjort en formidabel innsats ved å oversette de første 100 sidene til norsk (av over 500 sider). Oversettingsprosjektet er pågående og hjelp til oversetting er ønsket (om noen kan ta ett kapittel eller to hver, så går dette fort). Ta kontakt med denne forfatter om noen gjerne vil hjelpe til.

Last ned boka gratis

Les boken og bedøm selv. Boken kan lastes ned helt gratis her:

www.askehaug.com/bt/bollyn-911koden.pdf

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

41 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hai Jarle! Har lastet ned boken til Christopher Bollyn.

Ja, så var det denne begrensede yttringsfriheten våre egne styresmakter og verdens styresmakter står bak!

At folk som Bollyn og andre frittenkende og bevisste mennesker skal måtte leve i skjul fra myndighetens forfølgelsesmani er noe jeg mener er det første vi som trofaste kommentatorer her, alle dere fredsaktivister der ute og andre oppegående, rettferdige og hjertevarme mennesker i vårt land Norge nå bør rette sterkt søkelys på i kommende demonstrasjoner. Og ikke være redde for å delta i slike demonstrasjoner mot dette ONDET som har gjort sitt til at vi i dag i vårt norske samfunn opplever stor splid, skepsis og fordømmelser mellom befolkningen.

Vi kan ikke lengre ha det slik her i landet, at mennesker skal ende opp med store nervøse lidelser fordi de blir utsatt for både ufrivillig uthenging i media, fra visse personer i form av konstantelig offentlig personangrep og forfølgelse og at vi som har våre klare og bevisste egne meninger om «styre og stell» her i landet ikke skal få ytre oss fritt (i diplomatiske forstand) på de norske TV kanalene.

Jeg kjenner tre veldig dyktige journalister som har jobbet i de mest leste avisene her i landet. Disse joutnalistene jobbber i dag med deres egne bøker og egne interessante skriveverk der de tar for seg både den innskrenkede yttringsfriheten man har her i landet, den evindelige diagnostiseringen av mennesker (som ikke er syke) og politisk feilinformasjonen landets borgere har blitt matet inn med år etter år som er en stor hovedårsak til at folk ender opp på psykiatriske avdelinger, som desorienterte, frustrerte, fortvilte og sterkt deprimerte mennesker.

Det er disse jeg har på telefonen her hver dag her i mitt frillige HULK (hjelp til unge i alvorlige livskriser) arbeid. Fra å ringe meg å bare fortelle hva de har gått igjennom av «munnknebling» og personforfølgelser fra autoriteter «høyt der oppe,» ringer de igjen litt senere – gråtendes og helt ute av seg for å fortelle hvordan de fotfølges av systemet på en kynisk og umenneskelig måte. De er redde og fulle av angst og alltid kommer denne setningen:» Tenk om de kommer å tar meg, tenk om jeg blir tvangsinnlagt!» Eller en enslig god mor som går til sin en lege med sitt stadig vekk forkjølede spedbarn (som også har vært innlagt på sykehus), der denne legen truer henne ved å si følgende setning: «Hvis du fortsetter å ta ditt barn til Haukeland sykehus så fort hun får feber og er slapp, kan du risikere at barnevernet tar alle dine tre barn!» Jeg kjenner denne moren som en veldig god mor for sine barn men til tross at hun er det, fotfølger leger og barnevern henne og fordi det ligger dataførte opplysninger om at hun tidligere var incestoffer og samtidig ble tvangsflytettet til den ene barnevernsinstitusjonen etter den andre og ene fosterhjem etter den andre i hennes oppvekst, samt satt på Risperdalmedisin ¨(av en fortsatt ekisterende lege på et Bergens sykehus) for en en schizofren lidelse hun ikke hadde og bare i en alder av bare SEKS ÅR!!!

Og dette er HELT FORFERDELIG OG GROTESKT, at mennesker i det Stoltenberg regjeringen kaller for et «fritt demokrati» mister sin helse og livsapettitt fordi de knebles til taushet av autoriteter, fra av maktapparatets godtlønnende menn og kvinner som ikke liker å bli sagt eller jobbet imot og som ikke liker «brysomme» mennesker!

Jeg skulle ikke ha brydd meg om disse unge og godt voksne som ringer (hver dag) hvis jeg visste at noen av disse hadde voldelige tendenser og samtidig konkret truet deres lege, psykiater eller en politiker på en måte som kan sette disse legene, psykiaterene, politikere eller andre i fare. Det blir noe helt annet – ja!

Men dette er harmløse mennesker som bare ønsker å få ytre seg fritt om det de mener er en urrettferdig behandling eller krenkende holdninger og attferd ovenfor dem.

Men det kan de altså ikke, for i det øyeblikket de gjør det, blir det dataført en journal om disse menneskene, som enten ustabile, hysteriske, nervrotiske, agressive, sterkt deprimerte, sinnslidene osv. osv…

De blir rett og slett DIAGNOSTISERT og satt et STIGMATISERENDE STEMPEL på som MENNESKER MED UNORMAL OPPFØRSEL!

Man har inntil nå snakket mye om at «forskjellige sykdommer, dårlig økonomi og sosiale problemer går hånd i hånd! Det som ikke har kommet inn mellom denne setningen/ disse ordene, er selve holdningene vanlige mennesker møter fra autoriteter der ute som i mange tilfeller viser seg å være nedlatende og skeptiske, ja, arrogante holdninger. En stor grunn til at folk ender opp med forskjellige psykiske lidelser.

Og derfor vil jeg selv i tiden fremover engasjere meg sterkt for å belyse også den siden av selve årsakene til at vanligstilte folk (som meg) ender opp med forskjellige nervøse lidelser og i verste fall beslutter å ta sitt eget liv!

Håper én eller annen TV kanal vil ta fatt i problemstillingen » hva med yttringsfriheten her i landet! Er det virkelig et demokrati vi lever under eller er Norge på godt vei til å bli et diktatursamvelde i likhet med Russland!!

Lise Tollefsen Slembe

Otto
13 år siden

9/11 matrix, Bullingdon club, ved Oxford University, lytt til del 31 til 33 2010, spesielt del 33, og så se på og lytt til resten av Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

PS: Skrev feil! Lastet ned boken til Torstein Viddal!

Sånn er mitt liv her. Jeg skriver tar telefoner og skriver for så å kanskje skrive noen feil i all hast som må rettes – selvsagt!

Otto
13 år siden

Takk. Siste tilskudd på komplekset i følgende referanse er Fabian society involvering, samt per dato mer utredede, pensjonsfond, forsikrignssvindel, murder-for-hire/by-algorithm/numbers, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Forsikringssvindel, ja.

Selv synes jeg at Storebrand er blitt litt for mye av en kapital-mastodont, litt for mye kapital samlet på litt for få hender.

Nå har det seg slik at Storebrand-sjefen Idar Kreutzer er Bilderberg-deltager, attpåtil i 2007 – året før finanskrisen smalt:
http://www.exopoliticshongkong.com/uploads/Bilberberg_2007.pdf

Så da er det vel en mening med det hele, for ikke å si en plan…?

Hvorfor er den trauste trønderske realpolitikeren Per Borten den eneste som med rett rygg og på vegne av sine landsmenn har takket NEI til å delta på Bilderberg-møte ? Alle andre, inkludert siviløkonomer fra Norges Handelshøyskole som Kristin Clemet og Idar Kreutzer ser ut til å ha sluttet seg til den lille men mektige norske sellout-bevegelsen.

Strengt tatt bør ikke BB-deltagerne skylde på at «Vi visste ikke hva det dreide seg om, vi trodde det bare var en slags Davos-konferanse vi».

Per Borten som var norsk statsminister for flere tiår tilbake visste så mye at han sa (det var vel om norske EU-nei): «Den gjengen kommer alltid tilbake i neste runde, de gir seg aldri for å fremme sin agenda videre». Gudene skal vite at Per Borten (RIP) har sine ord i behold…

Uenur
Uenur
13 år siden

Muuligens den klokeste statsministeren vi har hatt etter krigen.Svaret på det var å latterliggjøre ham,fremstille ham som en tosk,og på det viset gjøre ham nesten handlingslammet.

Otto
13 år siden

Breaking news. Agent chips in the party zone, Nashville Tea Party Update

Topics, 9/11 code, CO2 code, and related

Vidd
Vidd
13 år siden

Nyhetsspeilet er helt feil sted for en debatt om 11. september, men jeg setter pris på at folk laster ned boken og sprer den videre til slekt og venner.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Vidd

Så du foretrekker VG og DB istedet? :D

Vidd
Vidd
13 år siden

Et mer interessant spørsmål er hvorfor du tror VG & DB ikke kan skrive om denne utgivelsen. Alle de vanlige nyhetskriteriene er satt tilside.

Otto
13 år siden
Svar til  Vidd

Det er lett er å se hva som er utført, uten å tro, det vil si referere med url, lenker til fakta, eksempelvis til hva VG, Dagbladet og andre mer eller mindre oppblåste ballonger og barneblad har publisert , og således konstatere fakta. Hva har mainstream media presentert? Har noen eksempelvis presentert bevisene som er framlagt på at enkelte passasjerfly er ulovlig utstyrt med militær autopilot og sprengstoff? Jeg synes å se en eksponentielt økende alvorlighetsgrad.

Otto
13 år siden

Se opp for menneskelaget 9/11 Magic. Kanskje startet de siste stuntene i ville vesten med eliksirer som ble markedsført som mirakelkurer ..

Vidd
Vidd
13 år siden

Denne promoen for 9/11-koden er «blocked in some countries»…

Vidd
Vidd
13 år siden
Svar til  Vidd

…og også på Nyhetsspeilet?

YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=8x4dXAQn5ro

MartinL
MartinL
13 år siden

Er det noen av leserne eller i redaksjonen hos Nyhetsspeilet som har fått med seg at de brukte datagrafikk/falsk video for å gi inntrykk av at WTC7 var mer skadet enn bygningen faktisk var?

http://blip.tv/file/1660383

Mvh, Martin

Ursus
Ursus
13 år siden
Svar til  MartinL

Til MartinL, se denne; http://video.google.com/videoplay?docid=8045542387672451515#
(‘September Clues’)

Otto
13 år siden
Svar til  MartinL

Det ligger et arkiv på mellom 4,000 til 5,000 sider med bevis og indisier, som også er distribuert til alle mulige skyldige som er funnet. Siste lille bidrag fra et hold, MindBox CLUES to Speaker’s son and al-Qaeda 9/11.

Balle Clorin
Balle Clorin
13 år siden

Mulig denne er lagt til her et annet sted, men den artikkelen spekulerer i den neste «terror»-handlingen: Vancouver.

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2643%3Acould-vancouver-2010-be-the-next-911&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=en

Burde kanskje være en egen sak på Nyhetsspeilet?

Otto
13 år siden

Does Harper’s pilot arrest signal Olympic coup d’etat?, sitat: .. Our Abel Danger agents have evidence that Russell, Desmarais and JP Morgan insiders were involved in the flying events of 9/11 when it appears that they used illegally modified CC-144 Challenger aircraft sold by 412 (Transport) Squadron in Ottawa, in an electronic warfare role during an attempt to overthrow the United States government. ..

Vidd
Vidd
13 år siden
Otto
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Weekend quiz for interesserte.

Hvilket eksplosivt materiale ble brukt som smeltet stål og pulveriserte alt og alle?

Svaret finnes her, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE

The criminal enterprise and its pattern, 9/11

Ekstraoppgave. Hvilke fly har blitt pulverisert med samme metode?

arifkarim
arifkarim
13 år siden

«Lærer ble tåregasset i skoletime i Frankrike»
«Ifølge læreren skjedde hendelsen i en historietime i byen Largentiere i Frankrike, der læreren hadde fortalt om angrepene på World Trade Center i New York 11. september i 2001. Slik det sto skrevet i læreboken, brukte hun betegnelsen terrororganisasjon om al-Qaida, forteller læreren til nyhetsbyrået AFP.

Da skal eleven ha reist seg opp og erklært at al-Qaida ikke er terrorister, og at Taliban heller ikke er det. Så skal han ha trukket fram en tåregass-sprayboks, og sprayet både læreren og assistenten hennes.

Eleven er under etterforskning av politiet og må møte for en ungdomsdomstol senere i måneden.»
http://www.dagbladet.no/2010/03/09/nyheter/utenriks/taregass/10783496/

Hahaha, slike ungdommer trenger verden!

nicodemus
nicodemus
13 år siden
nicodemus
nicodemus
13 år siden

hei norge…….
hvis nogen ka se dansk tv2……..
så sender de world trade center…på søndag….
kl 2100-2305…. en film…..

http://www.tvguide.dk/programmer/TV2/2010-04-11/21:00/World_Trade_Center

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden
Svar til  nicodemus

Hollywood ,eller den magiske skogen, er en ren propaganda maskin.Du vil nok lære mere av alternative dokumentarer.

Otto
13 år siden

OLYMPIC DEBT and the FC-KU CRIME SCENE—Chapter 12 Jonathan King – It’s Good News Week; Hedgehoppers Anonymous +

nicodemus
nicodemus
13 år siden

bra musik…

« Forrige artikkel

Kreft er kurert

Neste artikkel »

Hva skjuler massegraven ved Gaustad?