/

9/11-koden – delvis på norsk

5.6K visninger
1 minutt lesetid
41

Som informert borger trodde jeg at jeg hadde rimelig god kontroll på hva som skjer i kongeriket, men den gang ei. Og det beklager jeg, men retter det herved opp. Det er såpass få bøker som utkommer i Norge og som omhandler de tema mitt publikum er opptatt av, at jeg anser dette som en stor blunder. Utgivelser som dette på norsk skjer ikke hver dag. Knapt nok hvert tiår. Det er den ‘vedtatte enigheten’ som råder.

Christopher Bollyn er en amerikansk etterforskende journalist som bl.a jobbet for American Free Press, før det brant for mye under bena hans i USA. Hans hjem ble angrepet, og han ble trakassert av politiet for sine journalistiske arbeider.  Så galt har det blitt i liberalismens og frihetens høyborg, som en gang i tiden var et fyrtårn for ytringsfrihet og individets ukrenkelighet. Nå er det blitt en neo-konservativ, sionist-kontrollert, imperialistisk stat, med verdenshegemoni som sin uttalte målsetting.

Bollyn mener 9/11 var en brikke i et slikt geo-politisk spill, for å kunne innlede ‘krigen mot terror’ og andre fryktskapende metoder for å innføre klandestine agendaer.

Bollyn var i sin ungdom utvekslingsstudent ved Universitetet i Bergen og i Oslo, hvor han blant annet studerte Midt-Østen-problematikken. Han har senere søkt tilflukt i Estonia, Tyskland, Norge og Sverige, hvor han lever i dag med sin familie mens de venter på å kunne reise hjem til USA.

Torstein Viddal, som er en av drivkreftene bak 9/11-Truth Norge, har gjort en formidabel innsats ved å oversette de første 100 sidene til norsk (av over 500 sider). Oversettingsprosjektet er pågående og hjelp til oversetting er ønsket (om noen kan ta ett kapittel eller to hver, så går dette fort). Ta kontakt med denne forfatter om noen gjerne vil hjelpe til.

Last ned boka gratis

Les boken og bedøm selv. Boken kan lastes ned helt gratis her:

www.askehaug.com/bt/bollyn-911koden.pdf

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

41 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
6 år siden

Amerikaneren Christopher Bollyn studerte i sine yngre år bl.a. ved Universitetet i Bergen (Norge), og tok en akademisk grad i historien til Palestina og sionismen (Bollyns web-base). I 2001 bodde han sammen med sin hustru og to barn i Chicago, og arbeidet som journalist for en uavhengig Washington-basert ukesavis. I de første dagene etter den 11/9 la han merke til nyhetsoppslagene om de fem dansende mennene fra Midt-Østen, som media da trodde var arabere. Da det så ble kjent at mennene var fra Israel, og at minst to av dem var kjente Mossad-agenter, ble det plutselig stille om dem i Establishment-media. Dette var Bollyns oppvåkning til at den offisielle versjonen om Osama bin Laden kanskje ikke stemte, og at Israel på et eller annet vis var involvert. Bollyns første 9/11-artikkel ble trykt den 20. september 2001, og handlet om de fem dansende israelerne. Gravejournalistikk i 9/11-dramaet ble så tyngdepunktet i hans kommende liv. I juni 2007 rømte han og familien til Europa fra kommende fengsling, etter at han i august 2006 hadde blitt angrepet og skadet av undercover-politi og så i den etter¬følgende rettssaken ble dømt for å ha angrepet dem!

Etter å ha skrevet over 100 artikler om 9/11, samlet han alle artiklene i kronologisk rekkefølge og utga dem i boken “Solving 9-11: The Original Articles” (Bollyn 2012a). Samme år integrerte han den mest interessante informasjonen fra disse artiklene og presenterte sin helhetlige modnete forståelse av 911-dramaet i boken “Solving 9-11: The Deception That Changed the World” (Bollyn 2012b). Boken består av 16 tematiske kapitler. I 2017 fikk Bollyn utgitt boken “The War on Terror: The Plot to Rule the Middle East”.

Bollyn, som nå er bosatt i Sverige, holdt i 2016 et foredrag i København, som anbefales som en introduksjon til hans bøker: “The Dual-Deception of 9/11 and the Fraudulent War on Terror” (YouTube, 1t:48min).

Bollyn (2012b) finner det mest sannsynlig at Ehud Barak, Israels statsminister 6. juli 1999 – 7. mars 2001, var mesterhjernen bak 9/11-angrepet. Hans erfaring og kompetanse innen etterretningsoperasjoner er uovertruffen. Da han tapte valget i mars 2001 dro han til USA der han var rådgiver og partner for diverse sikkerhetsrelaterte selskaper. Ett av disse selskapene var SCP Partners, som Bollyn antar sto bak produksjonen av den nano-termitten som har blitt funnet i WTC-støvet og analysert av Harrit et al. (2009). Den 11/9-2001 var Barak i London, og ble intervjuet av BBC World kl. 11:28, bare en time etter at Boeing-passasjerflyene angivelig hadde styrtet inn i tvillingtårnene. Han virket ikke det minste overrasket eller opprørt, men hadde tydeligvis allerede utarbeidet en strategi for hvordan USA og den vestlige verden burde respondere. I en rolig tone oppfordret han først til «a War on Terror», han tok for gitt at Osama bin Laden sto bak, og oppfordret så USA til militær intervensjon i Afghanistan og fire- fem andre (Israel-fiendlige) stater (se intervjuet på YouTube: “Ehud Barak interviewed on BBC an hour after attacks”).

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
6 år siden

http://www.askehaug.com/bt/bollyn-911koden.pdf
Denne lenken til Bollyns bok virker ikke. Noen som har en som funker?

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Abel Danger Broadcast, Cloud-Centric Crime Scene Investigation (C2CSI) Radio – February 25, 2013 http://www.abeldanger.net/2013/02/cloud-centric-crime-scene-investigation_7875.html

Quote: Discussing the Horsham England court case of Tony Rooke v. BBC and how Kristine Marcy’s ‘time snatchers’ may have participated in Project Bojinka which was planned to take down 10 or so B747s simultaneously over the Pacific until Ramzi Yousef was fingered by (redacted). Current Media is owned by the Qatar-based broadcaster Al Jazeera, which announced its acquisition on January 2, 2013. Al Jazeera has stated that it plans on shutting down the Current TV channel, and launching a new New York-based channel called Al Jazeera America using Current’s distribution network. It also plans on scrapping the channel’s programing lineup and brand. Previously, Gore, Hyatt, and Ronald Burkle each held a sizable stake in Current, and Comcast and DirecTV each held a smaller stake.

Det er også ille å se det store antallet kriminelle og korrupte i Norge hvorav mange nyttige idioter sitter i relativt mektige posisjoner organisasjonsmessig og økonomisk, og de aller fleste er hovedsaklig kun nyttige idioter, alle i det internasjonale og nasjonale kriminelle komplekset, undrer rent praktisk på hvor det finnes nok fengselsceller til alle, den tid, den sorg, og glede med feiring, “If you think voting changed anything, don’t you think they would have made it illegal a long time ago?” – Sean David Morton’s irish grandma

“A dozen+ airplanes spraying chemtrails over the Trondheim city area in Norway February 25th 2013 ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/hvorfor-i-all-verden-sprayer-de/comment-page-10/#comment-95658

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Tidligere tysk forsvarsminister og sjef for tysk etteretning Andreas von Bulow sier i et intervju at 9/11 var en styrt operasjon og tror ikke på at det var Al-Qaida og Osama bin Laden som gjorde det , men at det er fake og propaganda.

Keith Thompson presents: New World Order Facts
http://wideeyecinema.com/?p=217

Hvor mange etteretningssjefer/agenter er det ikke som i all offentlighet har sagt at USA’s offisielle forklaring er løgn?

Hvorfor kan ikke flere nordmenn med ekspertise innen sprengningsteknikk, militæret, politi eller andre nå stå sammen og komme frem i Norge å si at keiseren ikke har klær?

Bør ikke Norge nå bryte all militær støtte/samarbeid med USA når ledelsen der har bevist at de farer med løgn. Hvor er den offisielle reaksjonen??????

Det er en vannvittig, øredøvende fortielse fra Norges hold!

Nå blir det ganske tåpelig å høre folk som tviholder på tiltroen til den amerikanske offisielle propagandaen.

NORSKE MEDIA – VÅKN OPP!!!!

Likorm
Likorm
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

NORSKE MEDIA – VÅKN OPP!!!!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

“…om fri energi og all den utenomjordiske teknologien kom ut samtidig, ville det skade aksjonærene i foreldede industrier.
De multinasjonale selskapene vil ikke miste sin makt”.
Siste gang dr. Wolf hørte om et tidskjema fra “the government” for avsløring av ufo-virkeligheten, var engang i perioden fra 2001-2005.
Vi ser at 911-begivenheten var utløst for å skape en slik forsinkelse.
http://www.galactic.no/rune/911.html (The Military KNOWS israhell did 911).
Wolf arbeidet også på oppdrag fra mossæd -israels intelligensgruppe.
“mossad har svært gode forbindelser til utenomjordiske” kommenterte han.
HIV-AIDS er forårsaket av et menneskeskapt virus er korrekt, jf dr.Wolf.
“Goverment” har lært at virus er krystallinske i struktur, og at en korrekt frekvens kan ødelegge dem.

Otto
Abonnent
13 år siden

Now it’s nine years since global criminal syndicates executed massacres under false flag, on September 11 2001. It’s not the first and last time they did an evil, primitive, egoistic and unlawful deed against all life and environment. Intelligence Report from Field McConnell and David Hawkins as of year 2010 3Q, monthly, radioshow 8 September 2010, part 4 to 6 in audiopanel September 1 – 29, 2010 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1658&start=1#M6657 * With your help we will together be more able to solve the crime and secure all citizens’ wellbeeing and security. I strongly recommend to look into the referred intelligence reports. Thank you

bowlsk8
bowlsk8
Abonnent
13 år siden

Funker ikke linken til å laste ned 911 koden lenger?

Vidd
Vidd
Abonnent
13 år siden
Otto
Abonnent
13 år siden

Intelligence Report from Field McConnell and David Hawkins as of 19 May 2010, part 58 to 60 in audiopanel 2010. Tops the radioshow rating in US between 11am and 2pm PST on Wednesdays. Message from the dynamic crew, You too can be a Captain Sherlock, you most likely are already. Topper radioprogram rating i USA mellom kl 20 og 23 CET, norsk tid. Melding fra det dynamiske laget, Også du kan bli en Kaptein Sherlock, du er sannsynligvis allerede

nicodemus
nicodemus
Abonnent
14 år siden

bra musik…

Otto
Abonnent
14 år siden

OLYMPIC DEBT and the FC-KU CRIME SCENE—Chapter 12 Jonathan King – It’s Good News Week; Hedgehoppers Anonymous +

nicodemus
nicodemus
Abonnent
14 år siden

hei norge…….
hvis nogen ka se dansk tv2……..
så sender de world trade center…på søndag….
kl 2100-2305…. en film…..

http://www.tvguide.dk/programmer/TV2/2010-04-11/21:00/World_Trade_Center

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
Svar til  nicodemus
14 år siden

Hollywood ,eller den magiske skogen, er en ren propaganda maskin.Du vil nok lære mere av alternative dokumentarer.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
14 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Lærer ble tåregasset i skoletime i Frankrike”
“Ifølge læreren skjedde hendelsen i en historietime i byen Largentiere i Frankrike, der læreren hadde fortalt om angrepene på World Trade Center i New York 11. september i 2001. Slik det sto skrevet i læreboken, brukte hun betegnelsen terrororganisasjon om al-Qaida, forteller læreren til nyhetsbyrået AFP.

Da skal eleven ha reist seg opp og erklært at al-Qaida ikke er terrorister, og at Taliban heller ikke er det. Så skal han ha trukket fram en tåregass-sprayboks, og sprayet både læreren og assistenten hennes.

Eleven er under etterforskning av politiet og må møte for en ungdomsdomstol senere i måneden.”
http://www.dagbladet.no/2010/03/09/nyheter/utenriks/taregass/10783496/

Hahaha, slike ungdommer trenger verden!

Otto
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Weekend quiz for interesserte.

Hvilket eksplosivt materiale ble brukt som smeltet stål og pulveriserte alt og alle?

Svaret finnes her, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE

The criminal enterprise and its pattern, 9/11

Ekstraoppgave. Hvilke fly har blitt pulverisert med samme metode?

Vidd
Vidd
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden

Does Harper’s pilot arrest signal Olympic coup d’etat?, sitat: .. Our Abel Danger agents have evidence that Russell, Desmarais and JP Morgan insiders were involved in the flying events of 9/11 when it appears that they used illegally modified CC-144 Challenger aircraft sold by 412 (Transport) Squadron in Ottawa, in an electronic warfare role during an attempt to overthrow the United States government. ..

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Mulig denne er lagt til her et annet sted, men den artikkelen spekulerer i den neste “terror”-handlingen: Vancouver.

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2643%3Acould-vancouver-2010-be-the-next-911&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=en

Burde kanskje være en egen sak på Nyhetsspeilet?

MartinL
MartinL
Abonnent
14 år siden

Er det noen av leserne eller i redaksjonen hos Nyhetsspeilet som har fått med seg at de brukte datagrafikk/falsk video for å gi inntrykk av at WTC7 var mer skadet enn bygningen faktisk var?

http://blip.tv/file/1660383

Mvh, Martin

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  MartinL
14 år siden

Til MartinL, se denne; http://video.google.com/videoplay?docid=8045542387672451515#
(‘September Clues’)

Otto
Abonnent
Svar til  MartinL
14 år siden

Det ligger et arkiv på mellom 4,000 til 5,000 sider med bevis og indisier, som også er distribuert til alle mulige skyldige som er funnet. Siste lille bidrag fra et hold, MindBox CLUES to Speaker’s son and al-Qaeda 9/11.

Vidd
Vidd
Abonnent
14 år siden

Denne promoen for 9/11-koden er «blocked in some countries»…

Vidd
Vidd
Abonnent
Svar til  Vidd
14 år siden

…og også på Nyhetsspeilet?

YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=8x4dXAQn5ro

« Forrige artikkel

Kreft er kurert

Neste artikkel »

Hva skjuler massegraven ved Gaustad?

41
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x