Hva skjuler massegraven ved Gaustad?

24063 visninger
4 minutter lesetid
134

En massegrav som er et av de mørkeste kapitlene i norsk etterkrigshistorie befinner seg midt i Oslo. De ukjente ofrene graven rommer har dødd av medisinske eksperimenter ble benyttet i uten deres vitende og vilje.
7. april 1996 la Aud Bodil Øyhus og Harald Viborg Martinsen ned krans på de ukjente taternes massegrav på Riis i Oslo. Dette var den første offisielle markering av taterfolket som døde under den store forfølgelsen. NB ! I massegraven finnes også andre forsvarsløse ofre for Gaustad Psykiatriske Sykehus sine grusomheter. Hvorfor markering ? En tilfeldighet som så mye annet ! Jo, arbeiderpartimannen, legen, psykiateren, sosialpolitikeren og rasehygieneren Johan Scharffenberg (1869 – 1965) skulle denne dagen hedres som den ”store guru han var” ifølge Arbeiderpartiet ! ( – og hvor mange tater-liv og andre liv har Scharffenberg på samvittigheten ?).  Dette likte Romanifolket dårlig – og jeg skjønner dem meget godt ! Romanifolket ville hedre sine egne – derfor er det blitt  arrangert  minnestund 7. mai hvert år kl. 15.00 i Riis kirke siden 1996. Om 3 måneder, 7 mai 2010, vil arrangementet på nytt vil avholdt.

Det er Gaustad sykehus’ ”medisinske” eksperimenter fra rett før og etter krigen som er starttidspunktet, og helt fram til så seint som på midten av 1970-tallet som er årsak til at et utall forsvarsløse mennesker er blitt begravet i en massegrav under en navnløs stein.

Historien til ofrene er hvordan EtterkrigsNorge skulle kvitte seg med de uproduktive og avvikende.  Minusvariantene skulle systematisk utryddes gjennom arbeidsleire, tvangsskolering, barnehjem og ”medisinsk behandling”. Gaustad sykehus er ansvarlig for det siste punktet som også er det mest uhyggelige ! Håper at rett kommer for rett en dag, og at ofrene kan bli hedret som de bør.

Psykolog og tidligere forsker Joar Tranøy begynte å interessere seg for massegraven på Riis på begynnelsen av 90-tallet. Han tok kontakt med Gaustad sykehus og den daværende direktøren. Resultatet ble en avhandling: ”Forfalskningen av lobotomiens historie på Gaustad sykehus” offisiell stensil nr. 64 fra UiO. Joar Tranøy la frem beviser om at 24 prosent av ofrene som ble utsatt for hjerneinngrep mellom 1941 og 1950 døde, og dette var den direkte årsak til at tilgangen på informasjon fra Gaustad sinnssykehus til Tranøy ble stanset. Kjetil Lund – (fra ”Lund-kommisjonen”) – ble hentet inn til å forsvare Gaustad sykehus sitt standpunkt om å nekte Tranøy videre  innsyn i  Gaustad’s sykejournaler. Det ble ble for farlig for Gaustad – antageligvis hadde den samme herr Kjetil Lund fått bundet mandat fra Gaustad om hva han skulle komme fram til ?

Direktør ved Gaustad, Anne-Lise Bergenheim, har uttalt tidlig på 90-tallet at i hvilken grad CIA og det amerikanske forsvarsdepartementet har sponset hjerneforskningen ved Gaustad sykehus, kan ta flere måneder å finne ut av for Helsedirektoratet. Og mange dokumenter forefinnes ikke i arkivene, verken på Gaustad eller i Helsedirektoratet. Ja, naturlig nok spør du meg ! Har almenheten siden fått vite hva som skjedde ?

En sentral person i dette bildet er hjernekirurg (leses: hjerneødelegger) Carl W. Sem-Jacobsen ! I flere tiår, på 50-, 60 og 70-tallet har han fått hundretusener av dollar fra CIA / FBI for å foreta såkalte stereotaktiske operasjoner med implementering av elektroder i hjernen. Diverse sjefsleger ved Gaustad har søkt i gamle arkiver på sykehuset. Resultater av denne søkningen er ikke kommet almenheten til kunnskap så vidt jeg vet ! – Og ja, naturlig nok spør du meg.

Modum Bad’s sterke mann (direktør) den kristne Gordon Johnson, plukket ut sine kasus på ordre fra FBI /CIA mht. LSD-”behandling” og noen av disse ofrene havnet etter hvert hos Sem-Jacobsen på Gaustad for hjerneinngrep. Noen døde og ligger antageligvis i massegraven på Riis.

Nevnes må også Gaustad’s ”store sønn” direktør, lege, psykiater og professor ( – du verden – ) Ørnulv Ødegård. Han var i mer enn 50 år den ”store” internasjonale hjerneforskningens far og kontaktperson og stilte dr. Mengele og andre tyske konsentrasjonsleirleger helt i skyggen. Ødegård, helsedirektør Karl Evang og statens overlege i psykiatri Christoffer Lohne Knudsen la opp hjerneforskningen i Norge og den fikk høyeste prioritet.  Hva kan disse stilles til ansvar for ? Antageligvis mye, derfor ”Lundkommisjonen for Gaustad” på 90-tallet som nektet psykolog Joar Tranøy å utføre videre forskning om hva som hadde funnet sted.

Ørnulv Ødegård ble oppnevnt som formann i en komité som skulle lage forslag til ny sinnssykelovgivning, og Ødegård fremkom med forslag. Ødegård fikk trumfet igjennom til fortvilelse for  juristene at ordene ”alvorlig sinnslidelse” skulle etter norsk rett være nøyaktig det som lege(ne) fant å legge i begrepet når ofre ble undersøkt ! En gang har dette blitt prøvd rettslig, nemlig i Juklerødsaken da retten skulle vurdere om Juklerød hadde vært ”alvorlig sinnsslidende”. Vi vet at Juklerød fikk rett i skolesaken 11. august 1995, som ene og alene var årsaken til tvangsinnleggelsen av Juklerød den 22. november 1971.

Apropos Ødegård: Samfunnspartiets Bertram Dybwad Brochmann skrev en bok med tittelen ”Til mentalundersøkelse” rett etter krigen hvor han karakteriserte Ødegård som en stor psykopat. Brochmann ble dømt til 3,5 års fengsel for landssvik pga. en tale han holdt ca. 10 juni. 1940 (da kampene i Krigs-Norge opphørte). Ødegård var en av to som skulle mentalundersøke Brochmann. Det gikk som det måtte gå. Psykopaten Ødegård viste ingen nåde. Paradoksalt nok holdt Brochmann den ”samme tale” 9. april 1934 uten at noen reagerte, – en kjærlighetstale til det menige tyske folket etter at Hitler kom til makta i Tyskland i januar 1933. Brochmanns kristne forankring var utslagsgivende ! til det tyske folket som ble ledet i villfarelse av de nye makthaverne.

Med mitt kjennskap til psykiatrien generelt og Gaustad sinnssykehus spesielt, mistenker jeg Gaustad sinnssykehus for å skjule gedigne sannheter om uskyldige ofre som i dag ikke tåler sannhetens lys. Og Gaustad blir beskyttet av systemet; beskyttet av politikk, psykiatri og rettsvesen – en særdeles uhellig treenighet. En treenighet vi finner i ”land vi ikke liker å sammenligne oss med”, som man sier det på Stortinget. Men i Norge, i moderne tid – og like foran våre øyne ? Svaret er JA !

Det må være enhver borgers rett å bekjempe at vårt samfunn blir styrt slik –

I dag praktiseres myndighetenes forsøk på å skjule omfanget av de kriminelle overgrepene bl.a. på følgende måte: Antallet ofre som befinner seg i massegraven er hemmelig. Navnene på de som befinner seg i massegraven er hemmelig. Men i tilfeller hvor en som er nær familie med et av ofrene mistenker  å ha f.eks. sin mor eller sin bestefar liggende i massegraven kan det gjøres en konkret forespørsel til Gaustad sykehus av typen: ”Befinner N.N. seg i massegraven ?” Dette vil bli besvart bekreftende eller avkreftende.

Thore Lie er siviløkonom og en av Norges fremste kjennere og kritikere av psykiatrien. ”Psykiatri slik det bedrives i Norge er ikke behandling, men tortur!”

Abonnere
Varsle om
guest

134 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Trinity
Trinity
13 år siden

Takk for at du setter fokus på denne massegraven, som er viktig og som noen sikkert ønsker å fortie, la oss ikke glemme disse ofrene, la oss belyse hva som virkelig skjer i psykiatrien ikke bare dengang, men også nå..

Ting er neppe bedre i dag, men det tar noen år før slike sannheter kommer frem og den fulle sannhet har vi neppe fått ennå, burde egentlig være et folkekrav.. En del pleier å komme frem ca 40 år senere, da er både ofrene og de ansvarlige døde, da kan ingen stilles til ansvar..

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Trinity

Dette var en flott artikkel av Thore Lie.

Til opplysning har Thore Lie skrevet en bok om galskapen sammen med Edel Sæther og tittelen er:

«Hva har jeg vært med på».

Når man har lest den boken skjønner man at stats-psykopatien må bekjempes.
Håper Nyhetsspeielt kan følge på med flere artikler fra Thore Lie.

Lars Rønbeck

UbesvarteSp
UbesvarteSp
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Er boka god? Hvor kan jeg kjøpe den?

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  UbesvarteSp

En slik bok får du i alle fall ikke kjøpt noen andre steder.
Gjør en henvendelse til Nyhetsspeilet som geleider deg videre.
Jeg har kjøpt den direkte av forfatteren for ca. 1 år siden.

ReXoR
ReXoR
13 år siden
Svar til  UbesvarteSp

Ja, men er boka god????

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  UbesvarteSp

Hei ReXoR

Boka er god og den er opplysende.
Og Thore Lie har ennå mer på lager enn det som står skrevet i hans bok.

Ser fram til flere artikler av Thore Lie.

Og for ikke å forglemme alle opplysende kommentarer som følger slike innlegg.
Alle disse opplysningene som kommer frem bør samles og arkiveres.
En jobb kanskje for både Lise, Thore Lie og alle som er opptatt av å få bukt med denne galskapen?

Det bør kanskje også i samarbeid med artikkelforfatter og flere her inne, opprettes et eget nettsted med et passende navn som beskriver galskapen og således vekker interessen hos folk?

Bare å få lagt ut all korrespondanse som Thore Lie besitter på et slikt nettsted, er en nødvendighet.

Lars Rønbeck

eddyjacobsen
11 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Jeg kan skrive under på hva som foregikk og foregår; jeg jobbet i mange år i psykiatrien, blant annet på Lier ved Drammen; og det er synd at sannheten slår rot mange år efterpå at forbrytelser skjer; og at bøker også kommer alt for sent; – jeg har tenkt i mange år siden å skrive en bok om psykiatriens DJEVELSKAP MEN OGSÅ OM DETS GODHET.

Pasientene hadde det godt under de godes ansvar, men et helvete under de ondes ansvar – for å si det kort.

Eksemplene av begge deler presser på inni mitt indre.

Dere kan jo google «mentalindustrien» – så får dere noe å lese om; blant annet eksempler på NOEN av tyrannene.

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  Trinity

Trinity. The Trinity? That cracked the IRS d-base? ;)

Trinity
Trinity
13 år siden
Svar til  Neo

That was a long time ago..
Hello Neo ;-)

smurfen
Moderator
13 år siden

Ørnulv Ødegård fikk tilført forskningsmidler fra norsk tipping i sin tid for og drive med DR Frankenstein eksprimenter for CIA på den norske befolkning
Norske borgere bruker mye penger på tipping og og tror det går til barneidrett og andre veledige formål
Snakker om og bli lurt trill rundt av eliten
Tror nok dem fleste hadde latt tippingen være vist dem hadde vist hva dem egentlig betalte til

http://folk.uio.no/danielr/nn-bigwordlist

smurfen
Moderator
13 år siden

Det ble vel lobotomert ca 480 «pasienter» bare på Gaustad, Dikemark, Rikshopitalet og Valen sykhus ble og en stor andel lobotomert
dem fleste fikk «behandling» for ungdomlig latskap og urokråker fikk også «behandling»
Dem fleste døde siden dem ble brukt tildels grove redskaper intil NASA overtok behandlingen på gaustad og inførte høyteknologisk lobotomering på slutten av 70 tallet
DR. Carl Wilhelm Sem-Jacobsen som jobbet med lobotomering på Gaustad drev med hjerneforskning for en rekke militære organisasjoner i USA og for NASA
Det ligger nok mye rart i den massegraven som burde kommet frem i lyset og dem ansvarlige arresert og stilt til rett for sine djelvelske ekspriment på den norske befolkningen
Men det var vel en del av avtalen med Marshalhjelpen fra USA… sukk…

Singoalla
Singoalla
13 år siden
Svar til  smurfen

Vi er utrolig priviligerte her på Nyhetsspeilet, som har vår egen helt unike smurf, som bringer oss verdifull info samtidig som vi kan lære å se på sakene med et unikt smurfe-perspektiv, og det har vi alle veldig godt av å gjøre iblandt..
I tillegg vet du alltid hva du snakker om smurf, og du imponerer til stadighet med dine kunnskaper og innsikter i det meste som rører seg i verden, takk :-)

markussosionom
13 år siden

Jeg kjenner til Gaustad-eksperimentene som ble kalt «forskning» i NOU-2003:33, som var Stortingets granskning av den nevnte legen Carl-Wilhelm Sem-jacobsen, og påstandene OM han samarbeidet med CIA eller ikke.
Sem-Jacobsen, som var «pioneer» innen hjerne forskning, hadde kontrakter med ALLE TRE GRENENE av det Amerikanske Forsvaret, det dreier seg om Luft-forsvaret, Hären og Marinen i Amerika- Og kontraktene, noen av dem, er omtalt i nevnte Stortingsmelding 2003:33.
Sem-Jacobsen laget bl.a et apparatur for «monitorering» av romfarerer, slik at det de så, det de tenkte, det de fölte, ble registrert via «remote-control». Dette var «i tilfelle» de kom utenfor «noe» som hindret dem i å gjöre jobben som romfarere, eller astronauter, som det kalles nå om dagen.
Det dreier seg om en 4 kanal-remote-control- monitoring, som Sem-Jacobsen var ansvarlig for å utvikle, via «forskningen» på Gaustad.
Dette kan leses ut fra hans egne böker, og gjennom kjennskap til kontraktenes formål, som forövrig er omtalt i detaljer i NOU 2003:33, Stortingets egne papirer.

Sem-Jacobsen, döde i 1991, etter mine kilder, men ble som sagt gransket i NOU 2003:33.
I granskningsrapporten NOU 2003:33, som forövrig kan lastes ned gratis her:
http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/nouer/2003/nou-2003-33.html?id=149032

står det bl.a at kommisjonen som gransket dette, ikke hadde tid til å vente på papirer fra USA som kommisjonen hadde bedt om, det dreier seg om ca
10 000 sider omkring Carl-Wilhelm Sem-Jakobsen fra CIA, som kommisjonen IKKE HADDE TID til å vente på, för kommisjonen måtte avslutte granskningsrapporten. Men som de skriver : Vi forventer at Stortinget fölger opp disse opplysningene i de papirene som gransknings-kommisjonen har bedt om fra CIA……he he he
Er det noen som har fulgt opp dette?
Nei…..det er det ikke…! Stortinget har IKKE fulgt opp disse opplysningene.

I massegraven ved Gaustad ligger det ofre for uetiske eksperimenter på mennesker i Norge. De kaller dette «forskning»……?
Tatere og sigöynere var en av gruppene som ble utradert….
De såkalte «langskallene» var en annen gruppe…..

Nå om dagen, driver de «forskning» på friske mennesker, pakker det inn i hemmelige forsknings-foretak fra FFI og Simula og NATO-forskningsavdeling og putter det inn under «nasjonal security», slik at ikke engang Stortinget har innsyn….

Se selv :
Psykiatrierpolitiskdrap@blogg.no

Sånn kan de kvitte seg med «hvemsomhelst»…..
Du må ikke finne ut for mye, eller forstå for mye…, da ender du opp som psykiatrisk pasient, eller i fengsel for å ha blitt manipulert til å drepe noen, eller enda verre, du ender opp som «selvmord»…»Hoppet fra en höy bygning», «satte overdose på seg selv», eller «hengte seg selv»…..

Dette er Norge idag….enten du liker det eller ikke.
Gaustad var begynnelsen på dette….Amerikansk «forskning» og oppbyggingen av NATO`s secret Army…..»Stay-behind»-styrker, som overtok narkotika-omsettingen gjennom motorsykkelklubber og volds-regime…

I dag er det tusenvis av mennesker som har «Sem-Jacobsens-remote-monitoring-machine» implantert i kroppen, journalister, advokater, dommere og politimenn, og leger og mange. mange andre….
Velkommen til «second world»–monitorert av NATO….

vissvass
vissvass
13 år siden
Svar til  markussosionom

Godt gjort å tolke NOU’en på den måten – det står jo gjentatte ganger at ingen har klart å levere noe som helst dokumentasjon om disse påstandene! Det man ikke har fått fra Pentagon/CIA virker også tynt, og kan være hva som helst. Bare fordi det har fått klassifisering behøver det ikke å være spennende – det ble gjort mye forsøk innen fysiologi beregnet på luftvåpenet og NASA.

Singoalla
Singoalla
13 år siden
Svar til  vissvass

VIKTIG OM INFO GITT TIL KOMITEEN LEDET AV KIRSTI STRØM BULL:

Vissvass: Det du sier her er nettopp det, vissvass..
Se kommentaren ovenfor og se bloggene til Markussosionom, det ser ut til at han vet hva han snakker om.. komiteer nedsettes som regel for å tåkelegge, bortforklare og tilbakevise mistanker.. det har jeg skrevet mange ganger i andre sammenhenger f eks Justismord, eksemplene er mange og grelle.. Dokumentasjon BLE levert, men ikke tatt hensyn til, det er sannheten!

Resultatet er ofte satt på forhånd og de overser all dokumentasjon som ville gitt et annen inntrykk.. Det er faktisk IKKE sant, at ingen kunne fremskaffe og levere dokumentasjon på det som mange av oss vet er et faktum og det begynner derfor å bli ganske flaut med alle benektelsene fra offisielt hold..

En dag vil alt dette sprekke, og det vil være klart for alle hvordan myndighetene faktisk har feilinformert oss og ført oss bak lyset med benektelser og desinfo, og satt ned komiteer som ikke har belyst sakene redelig og objektivt, men som antageligvis har hatt et resultat gitt på forhånd, som de skulle komme frem til, noe à la offisiell debunking..

Vi var faktisk mange som jobbet hardt i lengre tid, for å skaffe og gi dokumentasjon til den komiteen, både skriftlig og muntlig, og vi var også flere som sa fra og protesterte på at komiteen kun skulle se på hva som skjedde for flere tiår siden og ikke på hva som faktisk fortsetter i dag og hvor ofrene kan reddes. Men ingen tok noen hensyn til dette selv om jeg vet at mange sa ifra om at dette også burde undersøkes.. om vanlig var de kun interessert i mulig urett som ble begått for mange tiår siden, slik at det er sikret at ingen behøver å ta ansvar og få eller ingen vitner lever..

Jeg kjenner flere som innleverte god og tung dokumentasjon til den komiteen. Selv leverte jeg en hel del dokumentasjon som gjaldt private forhold i mitt liv, fordi jeg visste alt for mye om betente justismord som ikke tålte dagens lys, var jeg nemlig utsatte for en ekstrem sabotasje og trakassering også med stygge metoder om kom inn under komiteens mandat. Jeg møtte selv opp på universitetet sommeren 2002 og leverte en ganske solid bunke dokumentasjon ang egne erfaringer og eget liv, til komiteens leder Kirsti Strøm Bull.

I tillegg til dette var jeg med på å skrive en annen og mer generell dokumentasjon som gikk på den generelle forskningen på vår intetanende befolkning, overgrep mot utsatte folkegrupper i Norge osv.. Det var resultatet av 8 års forskning gjort av Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde og hennes medarbeider gjennom mange år Ida Bjørn-Hansen, en Norsk kvinne som bodde 26 år i USA, og en god del av de årene faktisk i miljøet – «makten bak makten» i USA.. Hun var en svært intelligent og kunnskapsrik kvinne, og satt i likhet med Dr Kilde på store mengder inside-information. De to damene trengte hjelp til å få sin informasjon skrevet til dokumenter på data, og jeg tok på meg jobben, og lærte mye av det, selv om det var hardt på mange vis.

Vi jobbet hardt i flere måneder med å fremskaffe dokumentasjon og fakta, under ekstreme forhold pga ekstrem sabotasje mot vårt arbeid. Dokumentasjon på denne sabotasjen ble også levert til komiteens leder, Kirsti Strøm Bull. Det skjedde mye for å forhindre at dokumentasjonen vår skulle nå komiteen, men vi klarte å gjennomføre løpet på tross av alt som skjedde. Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde møtte også i komiteen og gav dem mye viktig informasjon muntlig i en time, og hun gav også viktige og konkrete råd om hva som burde gjøres.

Da Dr Kilde skulle levere dokumentene vi hadde jobbet med i lengre tid, nektet sekretæren å motta disse.. men Dr Kilde insisterte. Til tross for dette stod det i en senere rapport fra møtet at «Dr Kilde tok papirene med seg» – noe som ikke er korrekt. Hun tok kun med seg originalene men kopierte dokumentene til komiteens medlemmer sammen med sekretæren, som gav utrykk for at hun ikke ville motta disse enormt viktige dokumentene med svært relevant info.. I referatet fra møtet med komiteen som ble sendt i posten til Dr Kilde i ettertid, var de viktigste poengene og informasjonen utelatt og det stod at hun hadde tatt papirene med seg..

I rapporten NOU 2003:33…var ingenting av det viktige som ble gitt fra Dr Kilde og Ida Bjørn-Hansen nevnt overhodet, men helt ingnorert..

Ida Bjørn-Hansen lever dessverre ikke lenger blant oss i dag, hun visste for mye.. og var også en svært viktig kilde for Per Aslak Ertresvåg.

Dessverre føyer det vi her opplevde seg inn i hva som er normalt i slike komiteers arbeid. De vil rett og slett ikke motta eller ta i betraktning noe som gjør at resultatet blir annerledes enn intensjonen til de som nedsatte komiteen.. Derfor kommer ikke sannheten frem og slik bedras folket..

Det har i ettertid vært spurt både skriftlig og muntlig om komiteen gjennomgikk dokumentasjonen vi leverte, men vi har ikke fått svar, hittil.
Det burde være en enkel ting å svare på, men intet svar og unnvikelser lover ikke bra. Det ble nedlagt mye arbeid for mange av oss, og det er et hån mot oss, dette arbeid, denne info og mot alle ofrene og også skattebetalerne som finansierer slike offentlige komiteer at viktig info ikke blir tatt i betraktning, eller iallfall blir ikke tatt hensyn til.

Den muntlige dokumentasjonen har de iallfall fått.. MEN ingenting var nevnt i rapporten om det heller..og om det som vi jobbet og strevde slik med å få gitt dem skriftlig ble muligens underslått ? I denne videoen forteller Dr Kilde selv hva som skjedde ang det jeg ovenfor har fortalt.. Vær vitner våre vitner :-)

Kan noen også hjelpe oss med å lagre og bevare denne videoen som dokumentasjon, uavhengig av om den blir fjernet fra utube? Har ikke lyd, men håper dette er den riktige videoen for å dokumentere det som jeg her har fortalt:

MindControl PART 7 – Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde – Nyhetsspeilet.no

http://www.youtube.com/watch?v=7uTTUKmbceY&feature=related

christinitina
christinitina
12 år siden
Svar til  Singoalla

Hei,
Jeg vil veldig gjerne spørre deg om Ida Bjørn-Hansen. Er det mulig å få kontakt med deg utenom denne siden?

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Singoalla

christinitina: Det er lenge siden du ønsket kontakt med meg her, om du eller andre ønsker det, så skriv til ___________

Det er også fin om Red kan sende denne mailadressen til christinitina – siden det er lenge siden er det ikke sikkert vedkommende leser her. Takk.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Her er et lite utdrag fra NOU 2003 nr. 33:

«Granskning av påstander om uetisk medisinsk forskning på mennesker

3.11 CIAs program for adferds-/bevissthetskontroll
Den amerikanske etterretningsorganisasjonen Central Intelligence Agency (CIA) hadde i granskningsperioden flere programmer for å utvikle nye metoder for bevissthets- og adferdskontroll. Dette involverte forsøk med mennesker i CIAs egen regi og støtte til eksterne forskningsmiljøer.
Det mest omfattende programmet fikk navnet MKULTRA. Dette programmet ble formelt startet opp i april 1953, men hadde forløpere i prosjektene Bluebird og Artichoke, som likeledes var opptatt av bevissthetskontroll. I et internt notat om Bluebird fra juli 1951 ble målsetningen for programmet presist formulert til å skape en «utnyttbar endring i personligheten» til utvalgte individer, inkludert potensielle agenter, avhoppere, flyktninger, krigsfanger og andre. 3
MKULTRA var i utgangspunktet ment å dekke forskning og utvikling av kjemiske, biologiske og radiologiske materialer som kunne brukes i hemmelige operasjoner for å kontrollere menneskelig adferd. Etter hvert ble andre metoder inkludert, blant annet elektrosjokk, hypnose og en rekke sosiologiske og psykologiske teknikker.
Målsetningen var både offensiv og defensiv med et ønske om å avdekke kunnskap også om «fiendens teoretiske potensial». En viktig begrunnelse for opprettelsen av et hemmelig program innenfor CIA var at aktivitetene det dekket var høyst sensitive. CIA erkjente at manipulering av menneskelig adferd var ansett som uetisk og derfor ville kunne skade omdømmet til involverte forskere og CIAs støtte i opinionen. Forsøkene var også problematisk fra et rettslig synspunkt og i forhold til at de utsatte amerikanske borgere for risiko. CIA ønsket heller ikke å stimulere til økt aktivitet hos fremmede etterretningstjenester.
MKULTRAs utvikling av nye materialer og metoder for adferds- og bevissthetskontroll fulgte vanligvis tre faser. Først søkte man, ved hjelp av spesialister fra universiteter, farmasøytiske firmaer, sykehus, helseinstitusjoner og private forskningsinstitusjoner etter nye substanser og stoffer. Finansiell støtte til disse spesialistene ble kanalisert gjennom ulike fond og organisasjoner, som for eksempel the Society for the Study of Human Ecology, the Geschikter Fund og the Josiah Macy, Jr. Foundation.
I neste fase ble normalt leger, toksikologer og andre spesialister invitert til å prøve ut de nye stoffene og produktene på pasienter i sykehus, rusinstitusjoner og psykiatriske institusjoner og på innsatte i fengsler.
I tredje og siste fase prøvde CIAs agenter ut stoffene på uvitende forsøkspersoner i en dagligdags setting. Motivasjonen for dette var i følge CIA at testing under vitenskapelig aksepterte prosedyrer ikke kunne vise hele mønsteret av reaksjoner som kunne oppstå i en operativ situasjon.
I senatshøringen i 1977 slo CIAs direktør Stansfield Turner fast at 80 institusjoner hadde hatt kontrakter under MKULTRA i løpet av de elleve årene programmet eksisterte. Enkeltprosjektene fortsatte imidlertid også etter 1964, dels under paraplyen MKSEARCH og dels som CIA-prosjekter med regulær finansiering.»

Se: http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/nouer/2003/nou-2003-33/4/11.html?id=373191

Viktige spørsmål i forbindelse med dette er:
1. Har det blitt etablert noen erstatningsordning for ofrene for Sem-Jacobsens og Ørnulv Ødegår sine nazi-eksperimenter – både for etterlatte etter de som døde og for de som overlevde men fikk liv og helse ødelagt ?

2. Hva har vært foretatt av offentlige inngrep for å STOPPE MK Ultra – lignende aktiviteter i regi av norske myndigheter (psykiatrien og NATO m fl. ) i Norge idag ?

Singoalla
Singoalla
13 år siden

Uansett om rapporten NOU 2003 nr. 33 og komiteen ligner offentlig debunking, så er vedleggene mest interessante, for de viser noe annet..

F eks kontrakter med US-army, hva hadde de på Norske sykehus å gjøre?!

SE HER OG DEBUNK DETTE OM DERE KAN – fra NOU – 2003-33:
Granskning av påstander om uetisk medisinsk forskning på mennesker

http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/nouer/2003/nou-2003-33/11.html?id=373258

Vedlegg punkt 2 : Oversikt over kontrakter inngått mellom Sem-Jacobsen og amerikanske militære institusjoner..

Sponsor Kontraktsnr Tittel:

USAF/AFOSR AF-61-514-1201 Intracerebral electroencephalographic study of the human brain

US Army DA-91(-51)-591-EUC-2746
Hjerne og atferd, tale, bevissthet og atferd

US Army DA-91-591-EUC-2028 – Hjerne og atferd

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command DA-91-591-EUC-04075 Speech, consciousness, and behaviour

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command DA-49-193-EUC-03725 Speech, consciousness, and behaviour

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command DA-91-591-EUC-03725 Speech, consciousness, and behaviour

DA-91-591-EUC-3279 Speech, consciousness, and behaviour

US Army DA-91-951-EUC-1634 Hjerne, atferd og bevissthet

US Army DA-91-591-EUC-2029

US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur

DAJA –37-68-C-0075 Brain behaviour and intracerebral blood flow

US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur

DAJA-37-69-C-0012 Brain behaviour and intracerebral blood flow
US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur

DAJA-37-70-C-0633 Brain behaviour and intracerebral blood flow

US Atomic energy ­commission
AT (30 -1)-3618 Regional blood flow in subcortical structures in man

US Atomic energy ­commission
AT (11 -1)-3182 Regional blood flow in subcortical structures in man
Federal aviation adm.

AM-A-72-110-7 Development of a dead man’s button
Federal aviation adm. 045342 Development of a dead man’s button

USN/ONR N-00014-72-C-0345 Navy environment: Data on the saturation and clearance of gases from various tissues in the human body to improve decompression tables

US Navy N00014-72-C-0345 – Investigation on the Saturation and Clearance of Hydrogen Gas in the Brain and Extremities of Man, and Investigations on Biomedical ­Monitoring of Divers in Wet-Suits

US Navy N00014-72-C-0345 Clearance and Saturation of ­Hydrogen Gas in Man with Special Emphasize on the Brain

NASA NAS2-1235 Analyzer for reduction, coding, analyzing and integration of raw biological, behavioural and environmental data

USAF/AFOSR, DLS AF-61-052-00197-Electroencephalo­grama in flight

US Air Force AF 33-616-6702 Electroencephalo­grama in flight
Dept. of Defence, Army DA 037306

Så de har altså laget en rapport som benekter fakta i sine vedlegg :-)
Slå den! Hva hadde US Atomic energy ­commission på Norske sykehus å gjøre? Eller NASA??! Eller US Air Force og Dept. of Defence??!!
Dette er ikke noe bedre enn Dr Mengele.. og co i konsentrasjonsleirene og disse overgrep har skjedd mot gode Nordmenn i fredstid på flere sykehus!

RAF
RAF
11 år siden
Svar til  Singoalla

Interessant -var som sykepleierstudent på Gaustad i 1965 med på diverse prøver utført av legen Carl-Wilhelm Sem-Jacobsen . Vi var flere sykepleierstudenter som skulle utgjøre «normaldata». Spesielt var det forografering av IRIS under blitzing. Følge et punkt som gikk rundt fysisk (med en hånd). Vi ble stilt ulike spørsmål med hanmåling av hudtemperatur, puls og visuell reaksjon (løgndetektor?) og fikk takk for deltagelsen. Vi lurte på dette -fikk beskjed om at det var data som skulle nyttes ved diagnostikk av schizophrene som hadde atypiske reaksjoner. Noe av data skulle nyttes innenfor NASA (romfart). Samtidig var også Professor Torkildsen som var internasjonalt anerkjent innenfor LOBOTOMI i miljøet. Jeg oppfattet at Sem-Jacobsen hadde en militær grad enten i USA eller i Norge. Summa summarum var det en merkelig event.

markussosionom
13 år siden

Vi hadde Odd Einar Dörum, som åpnet for erstatningsordning til sigöynere og tatere, var det ikke i 2004? Men da måtte de kunne BEVISE at urett hadde blitt begått. De kunne få opp til 200 000 i erstatning, hvis og om, de kunne bevise noe …
( hvem greier å finne DEN kunnskapen, la oss si at du er tater og foreldrene dine ble drept,…hvor skal du begynne,,,ta en telefon til Gaustad og spör om de ligger i massegraven?)
Hvis de ikke kunne bevise noe, kunne de likevel få 20 000 kroner som en erstatning…60 år etter, post mortem….
20 000 kroner……!!! 60 år etter…

Dette var vel et slags svar på nummer 1, til den lille snille ulven…

Svar på nummer 2, er at det ALDRI har blitt foretatt en offentlig granskning av MK-Ultra i Norge, til tross for at informasjon om at MK-Ultra har blitt benyttet mot det Norske folk, kommer frem i Stortingets egen granskningsrapport NOU 2003:33…

Trinity
Trinity
13 år siden
Svar til  markussosionom

Spill for galleriet..
som kjent nedsettes kommisjoner/komiteer når noe trenger å bli tåkelagt, eller bortforklart.. så også med denne, deretter får lederne sine ordensmedaljer..

Odd Einar Dørum er mannen som garanterte og lovte det Norske folk, at INGEN utenlandske e-tjenester opererer på Norsk jord!
Dette sa han i fullt alvor til folket. Han tror åpenbart at vi er stokk idioter..
Jeg hørte selv at han sa dette, mens han var Justisminister, på Nrk nyhetene..

Skal tipse noen som har relevant info å komme med ang den rapporten..

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Trinity

Stakkar dumme Dørum, dette er jo noe alle vet..
Han burde kanskje lest denne historien her fra Gaustad, den er trist og tragisk og sann :(

http://www.bernteide.no/betatxt4.htm

Trinity
Trinity
13 år siden
Svar til  smurfen

Synes ikke synd på en mann som med vitende og vilje fører det Norske folk bak lyset med åpenbare løgner..

Eller skal vi tro at en som blir justisminister faktisk er så dum og uvitende om hva som skjer på de hemmelige tjenesters område i landet? Neppe..

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  smurfen

Du har nok rett der at det er vel ikke mye synd i han, men han virker jo ikke akkurat som den skarpeste ugla i mosen
Han var på TV her om dagen og utala seg om Datalagringssirektivet
Han var litt skeptisk til dette såkalte datalagringsdirektivet for vi måtte jo ikke komme dit hen som i Enemy of the state med Wil Smitt
HALLO. kan noen slå mannen i hodet med en hammer
Det er da mange mange år siden vi var der
Wil Smitt slapp hvertfall nakenscanneing og RFID

Men lurer jo på i hvilken interesse NASA skulle ha av eksprimentene på Gaustad
Fjernstyr astronautene sine via elektroniske inplantater i hjernen ? … hmmm..

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Måtte kommentere her for psykiatrien er jeg svært opptatt av. Så opptatt at jeg får dobbelt energi bare ved tanke på den kampen jeg og mine samarbeidspartnere (medlemmer) i Borgerrettighetspartiet (BRP) skal ta op for å få en full omstrukturering (omlegging) av dagens behandling for mennesker som har et psykisk tungt.

Thore Lie sier:

«Psykiatri slik det bedrives i Norge er ikke behandling, men tortur !”

Kan ikke si meg mer enig!

I fire år har jeg på HULK org, hjemmeside http://www.hulk.no skrevet mye om dette alvorlige teamet som Thore Lie her tar opp. Om alle disse forsvarsløse menneskene for psykiatriens mange umenneskelige såkalte «behandlingsmetoder gjennom all herrens år frem til i dag.

Jeg har selv mistet venner og er i ferd med og miste mine egne familiemedlemmer grunnet psykiateres og leges medisin-eksprimentering og langpining av både menneskekroppen og menneskesinnet.

Jeg lurer på – hvis man kunne telle alle ofrene for nazi eksprimenteringen på Riis Kirkegård ved Gaustad psykiatriske i etterkrigstiden og legge til alle de ofrene for psykiatriens medisin eksprimentering og andre menneskekrenkende behandlingseksprimenter helt frem til i dag, hvor mange tusener av mennesker dette ville bli totalt?

Og desverre kan ingen av disse døde ofrene stå frem i dag og fortelle hva slags redselsfulle overgrep de engang var utsatt/offer for, som enten medførte at de tok sitt liv eller plutselig døde av hjertesvik! Ei heller ikke fikk deres pårørende familiemedlemmer andre svar enn de svarene de fikk av lege og psykiateren til deres avdøde sønn, datter søster, bror, mor, far eller besteforeldre!

For knappe noen dager sider fikk jeg ytterligere et brev fra et menneske men denne personen mente jeg hadde tatt feil av psykiatrien! Her legger jeg ut få linjer av vedkommendes brev for å ikke røpe hvem personen er:

Det er flott om dere rådfører dere med erfarne mennesker innenfor psykisk helse istedet for å «legge ut» om noe dere i utgangspunktet ikke har forståelse for.

Deriblant:
1. Det brukes ikke «reimer» eller såkalte tvangstrøyer i Norge.
2. Elektrosjokk er en alternativ behandlingsmåte som ikke praktiseres under tvang. Det bør også nevnes at tvangsbehandling kun foregår under svært spesielle tilfeller hvor mennesket er en fare for seg selv og andre.
3. Forbud mot medisinering? Jeg er selv bruker av preparatet Zoloft, og dette har naturligvis sine bivirkninger til å begynne med, akkurat som de fleste andre medisiner (men som gir seg etter maks 2 mnd).
Medisinene stabiliserer bipolaritet og gjør det lettere for mennesker med depressive- og angstlidelser å stabilisere humør og sinnstilstand

Lise:

Vel, dette var brevet som selvsagt overrasket meg stort, da jeg i fire år ikke har gjort noen annet enn å møte unge og pårørende (fra hele landet) som enten har vært redde for å bli lagt inn på psykiatrisk avdeling eller så er de mentalt ødelagte av de psykiatriske «behandlingsmetodene de har vært utsatt for!

At Electrosjokk – ECT er en alternativ «behandlingsmetode som ikke praktiseres under tvang, er for meg «vissvatprat» fra ende til annen.

Jeg har selv fått erfare at unge mennesker helt ned til 18 år
har fått elektrosjokk under STOR oppfordring fra vedkommende lege og psykiater. Og hvem har vel ikke hørt setningen: «Man skal høre på sin lege og psykiater for de vet best!» Og dette kaller jeg selv for «indirekte tvang. »

Vil man som psykiatrisk pasient ikke gå med på den behandlingen psykiatrien eller ens lege mener er det beste for vedkommende og attpåtil setter seg til motverge for den behandlingen psykiatrien står fast ved bør gjennomføres, så har man som pasient ikke så mye man skulle ha sagt annet enn å gå med på legen og psykiatriens vedtak og «forslag» når de først har bestemt seg!

En ung gutt på 18 år som oppsøkte meg for å få TFT behandling og samtidig gode råd for hvordan han skulle begynne å føle noe glede med livet igjen, kunne like gjerne gå hjem igjen! For han hadde ikke et minne igjen fra sine barndomsdager etter ECT behandlingen og ikke alltid husket han navnet på sine nærmeste familiemedlemmer heller! Følelser hadde han ikke sa han, og ikke et ord kom ut fra den unges munn da jeg prøvde å få den unge til å sette ord på hans noen av hans følelser og tanker! Han følte ingen følelser sa han og ikke klarte han å konsentrere seg om noen følelser eller tenke på noe, sa han!

Denne episoden skjedde for knappe tre år siden men jeg har vært borte i unge og voksne som i ettertid har vært gjennom tilsvarende behandling. I tillegg til ECT behandling har de vært satt under sterke medisiner, og det er såvidt jeg har forstått en setning av hva noen av disse menneskene prøver å fortelle meg! Konsentrasjonen er fullstendig svekket og deres talevevne!

Jeg legger her en ut linken inn til hjemmesiden til den svenske Peter U larsson, som jeg håper dere lesere tar titt innpå for å få å også der få et innsyn i hvordan psykiatrien opererer mot forsvarsløse og lidende og ikke lidende mennesker.
http://www.peterularsson.se .

Når det gjelder Zoloft medisinen som brukes til behandling av depresjon, panikksyndrom, sosial fobi og posttraumatisk stresslidelse hos voksne, så brukes også denne skumle og sterke medisinen på barn helt ned til 6 år som har fått diagnosen – tvangslidelse!

Og her er altså bivirkninger barn kan få av Zoloftmedisinen «som helst ikke skal brukes av barn under 18 år» står det skrevet i pasient katalogen.

Referer til det som står der:

«Zoloft bør normalt ikke brukes av barn og ungdom under 18 år, med unntak av pasienter over 6 år med tvangslidelse (OCD). Du bør også vite at pasienter under 18 år har en økt risikofor bivirkninger som selvmordsforsøk, selvmordstanker og fiendtlighet (særlig aggresjon, opposisjonell adferd og sinne)når de tar denne typen legemidler.»
Les mer her: http://www.hulk.no/TOMSIDE/LIVSFARLIGE%20MEDISINER.html

Og man kan undre seg hvor mange forskjellige diagnoser psykiatere og leger stiller på en stor prosent av barn her i landet. Men det er jo gode penger å tjene på disse medisinreseptene vet dere! GODE PENGER PÅ BEKOSTNING AV FORSVARSLØSE BARN SOM IKKE HAR NOE DE SKULLE SAGT!!!

Spesielt på tjener disse leger gode penger på antidepressive/psykotiske medisiner, Strattera, Ritalin osv.osv. rene dopingsmidler med innehold amfetamin! Og dette giftstoffet skal altså våre barn få i kroppen – pluss kvikksølvaksiner??? Er det rart at denne og neste generasjonens barn mest sannsynlig ikke kommer til å bli så gamle?

Bare tenk på alle de barna i vårt norske samfunn som får diagnosen ADHD hvert år? Til og med kan en seksåring få diagnosen – schizofreni og satt på den svært helseskadelige RIsperdal-medisinen? Ja, jeg har et tilfelle av en ung som i en alder av seks år ble diagnostisert med sinnslidelsen – schizofreni! Den unge jenta ble så alvorlig syk av Risperdal-medisinen at hun holdt på å dø! I ettertid har hun slitt egelmessig med store vekttap.

Les hva min gode venn – forfatter og terapeut – Georg Ulvehøj har sendt meg av ny informasjon om dette ADHD ondet som leger og ADHD organisasjoner livnærer seg godt av om dagen! (Georg Ulvehøj er også oppfinneren av ABBA diagnosen, en motsatt diagnose for ADHD diagnosen som står for : «absolutt begavet bare annerledes.»)

http://www.alternativtforum.info/Medium%201009.htm

http://www.firdaposten.no/kultur/article4840601.ece

http://www.svt.ntnu.no/psy/pt/tema.php?id=utgaver/tema.php&ff=2009.3.frykt

Jeg vet at organisasjonen Citizens Commission on Human Rights V/ leder – Paal Fuglevaag har en to timers video om psykiatriens terror og menneskekrenkende behandlingsmetoder gjennom en årrekke som jeg selv har. Den bør enhver av dere bestille. Og mange av dere vil nok føle dere dårlige (som det jeg ble) av å se denne sterke videoen som viser realistiske skildringer og bilder av hvordan psykiatrien har skaltet og valtet med menneskeliv i all sin tid og spesielt under Hitlers nazi regime.

http://www.cchr.org/#/home

Jeg håper avslutningsvis at denne debatten underThore lies verdifulle og VELDIG VIKTIGE artikkel aldri vil ta slutt…

Hilsen

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
http://www.borgerrrettighetspartiet.no
og HULK (help for youth in seripuse lifecrises)
http://www.hulk.no

arifkarim
arifkarim
13 år siden

For det første; mye takk til Thore Lie og NS moderatorer som har klart å holde masse-troll ut av denne siden. :)
Her følges utdraget fra Per-Aslak Ertresvåg: SOV, mitt lille Norge (2008), angående Gaustad «sykehus»;
«Psykiatrien og Gaustad sykehus. På kirkegården ved Ris kirke i Oslo ligger en massegrav som sist ble tatt i bruk i 1989. Historien bak denne massegraven er så mørk og grusom at Gaustad sykehus har sendt brev til pressen om ikke å omtale graven eller dens historie. Da pressen har blitt en lydig puddel, måtte det en Ertresvåg til for å rippe opp i historien. CIAs eksperimenter med MindControl, atferdskontroll og bruken av psykedeliske stoffer som sannhetsserum nådde også frem til Gaustad sykehus, brukt på forsvarsløse pasienter som hadde blitt fratatt alle rettigheter, som tatere og barn med tysk far og norsk mor.

I denne graven finner vi også lobotomi-ofre. Mellom 1941-74 skal Gaustad sykehus ha stått for ca. 3.000 lobotomier. De ti første årene skal 24 % av ofrene ha dødd under selve operasjonen, utført bl.a. med strikkepinner og ishakke. Om det var en bedre skjebne å overleve operasjonen, vites ikke. Ertresvåg utpeker særlig lege og psykiater Ørnulf Ødegård (1901-83) som medansvarlig i dette mørke kapittelet, i sin rolle som direktør for Gaustad sykehus fra 1938-82. Kjersti Ericsson, som sammen med Eva Simonsen har skrevet boken Krigsbarn i fredstid (2005), viser til i et intervju at Ørnulf Ødegård i en sakkyndig uttalelse hevdet at halvparten av mødrene til ”tyskerunger” var arvemessig mindreverdige (kilde).

Europamester i tvangsinnleggelser. Norge har i dag det desidert høyeste antall psykiatriske tvangsinnleggelser i hele Europa. Antallet er 5-7 ganger høyere enn i våre naboland Danmark og Sverige. Ertresvåg spør om dette høye antallet kan være relatert til at flere varslere i de senere årene har blitt tvangsinnlagt, trolig fordi de er varslere. Han tar opp historien til Synnøve Fjellbakk Taftø som jobbet ved Utenriksdepartementet, og som kom med flere avsløringer som var så ubehagelige at dette trolig var grunnen til at hun ble tvangsinnlagt. Under regjeringen til Kjell Magne Bondevik og justisminister Odd Einar Dørum ble en lov om tvangsinnleggelse vedtatt som pga. sin diffuse formulering lett kan misbrukes.»
http://iukkil.vgb.no/2009/08/18/psykiatrien-og-gaustad-sykehus/

Slik er psykiatrien dessverre blitt i den «moderne» tiden, og handler bare om kontroll over andre mennesker, ikke løsning av problemer folk sliter med. :(

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  arifkarim

En preson jeg kjenner,og som har vært,og er i store personlige problemer;sa engang at hun hadde fått alt for mye hjelp fra de hun ikke burde fått hjelp fra,og alt for lite hjelp fra de hun kjente det hjalp i fra.Med sistnevnte mente hun i hovedsak helt vanlige mennesker.Dessverre er det enda slik at vanlige mennesker skyr andre de anser som avvikere fra det tradisjonelle a4-samfunnet.Jeg kan skjønne det,for det er tidvis tøfft å samtale med en skarp,men likevel forstyrret person.Likevel er det tydelig at det i mange tilfeller er det som skal til.De fleste med denne skjebnen,blir værre av norsk psykiatri,og særlig etter flere behandlinger.Det er neppe rart når vi ser hva som blir gjort med dem.Den skepsisen de etterhvert får til disse «tilbudene» fører til at tilstandene endrer seg til det værre,og det værste er at det faktisk ser ut til at de nærmest blir dårligere i et slags selvforsvar i mot behandlingsmåtene de blir utsatte for.
Jeg har i slike tilfeller fått beskyldninger selv også,for at jeg skulle ha blandet gifter i kaffen deres,og forsøkt å gi de beroligende midler på annet vis.De nevnte personer var overhodet ikke paranoide før de fikk lengre offisiell,medisinsk behandling.De gikk inn i systemet med store problemer,javel,men med en likevel noenlunde klartenkt evnt til å trekke fornuftige konklusjoner.Denne evnen ser det ut til at behandlingen ved norske psykiatriske sykehus greier å bli kvitt rimelig kvikt.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Uenur

Ja det er vel ingn tvil om at det har vært helt vanlige friske mennesker som er blitt hentet inn for og brukes i djevelelse eksprimenter
Litt LSD eller lignende i kaffen mm så kan hvem som helst tauest inn inn

Regjeringen satte ned en granskning av påstander om uetisk medisinsk forskning på mennesker og fant det helt ufarligt og plante dybdeelektroder i hodet på folk
Noe mer vag gransking har jeg aldri vært borte i før der det stort sett er Ørnulf Ødegård og Carl Wilhelm Sem-Jacobsen svarbrev som er lagt til grunn i granskningen

Det blir bare latterligt å patetisk
Det er nok en del i granskningsutvalget som plutseligt kunne unne seg litt dyrere biler og ferier ;)

http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/nouer/2003/nou-2003-33/7/2.html?id=373226

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  smurfen

Hei smurfen!

Det er ikke alt jeg vet om ser jeg! Og disse dybdeelektrodene visste jeg ikke om som også brukes på mennesker som har lidelsen epilepsi!
Hvor mye har egentlig folk, spesielt det store antall epleptikere blitt orientert med god nok informasjon om disse elektrodene som benyttes i behandling mon tro? Jeg kan ikke huske at jeg har lest stort om disse i media har du?

Og nå i dag søndag, fikk jeg dette tankespinnet igjen om hva som egentlig skjedde med min gode bekjent i fjor, en spreking av et menneske som plutselig døde dagen før vi skulle møtes for å legge planer om ta oss en tur på fjellet!

Jeg har ikke kommet over dødsfallet til denne bekjenten ennå! Har faktisk sittet her hjemme noen kvelder og spurt sånn sånn rett ut i luften hva som egentlig skjedde med han!!! Hvordan kan et mennneske som nettopp hadde fortalt meg at han hadde vært på en helsesjekk der han fikk vite at alt var tipp tipp plutselig dø? Selvsagt kan mennesker dø sånn plutselig fordi hjertet deres svikter av en eller annen årsak men min bekjent hadde det siste året gått på forskjellige medisiner for epelipsien sin etter anbefaling fra hans lege og samtidig vært igjennom flere helsesjekker: Noe i likhet med det som skjedde med min gode bekjent skjedde med min far! Han døde plutselig! Han hadde begynt på noen sterke blodfortynneede medisiner da han begynte å føle seg dårlig med regelmessig hjeretflimmer! En dag satt han bare der i stolen – død og hadde vært død lenge før politiet fikk melding om at noen hadde sett han gjennom vinduet i feriehuset sitt, der han hadde sittet i samme stilling flere dager (kanskje flere uker!)! Jeg fikk aldri vite dødsårsaken av rettmedsinsk institutt etter at de hadde obdusert han og de ville ikke at noen av oss barna skulle komme for å se han en siste gang! Jeg fikk heller ikke tilsendt noen skriftelig rapport fra rettsmedisinsk om selve dødsårsaken som jeg hadde gitt klart utrykk for at jeg ville ha.

Så! Jeg ville like å få vite hvor mange det er av lesere her og lesere fra HULK siden http.//www.hulk.no og andre der ute som har mistet sine kjære som har vært under medisinsk behandling og ikke har fått vite hva selve dødsårsaken var til tross for at de har bedt om å få en full utredning/obduksjon av deres avdøde familiemedlem (slektning)

Der som kikker innpå her og har opplevd noen lignende opplevelser der dere har bedt om obduksjon av deres døde datter/sønn eller et annet nært familie som var under medisinsk eller psykiatrisk behandling men ikke har fått det!

Som pårørende familiemedlemmer burde vi som har mistet de vi var glad i pga. av feilmedisnering og andre feilbehandlinger disse var utsatt for, stå frem i media og snakke åpent ut om de krenkelsene våre familiemedlemmer og nære venner var utsatt for og vi selv.

Lise

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  smurfen

Trist og høre om den tragiske skjebnen til vennen din Lise :(
Det er nok en del som skurrer der ja …
Jeg vet ikke så mye mer om dybdeelektrodene en det som står i linkene jeg har lagt ut og jeg tviler på om du får vite så mye mer om du sender brev til NASA og CIA ….
Men googler du litt så vil du nok finne en del mer info om det…
Lille ulv mm har jo forklart en del ganske bra
Personlig så har jeg fått en bror og en far drept av helsevesenet, men det hadde ikke noe med hjerneforskning og gjøre
Min far av en kraftig overdose morfin på sitt siste etter en kreft diagnose og det er greit nok, det med min bror er verre og svelge siden han hadde vært en god stund på sykehus i lettere koma etter en arbeidsulykke i en alder av 32, siden han var trakespormert med en sånn sonde i halsen for og puste så måtte slimet stadig sugest opp for og ikke bli kvalt, da det tetta seg helt til og han ikke fikk puste så ringte vi på legen og trykka alarmen og løp bort til vakthavende lege tilslutt og fikk som svar at sånne pasienter ble ikke prioritert så 100 meters gange var ikke min bror verdt og dermed døde han av kvelning i sitt eget slim.. Grrrr!

Det er svært mange som har vært utsatte for overgrep fra DR Frankensteingutta så du vil nok ikke ha problemer med og finne etterlatte som kan fortelle historier om sine kjære som ble brukt som forsøkskaniner i militære eksprimenter :)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Her er litt info om de norske nazi-eksperimentene som stammer fra utenlandske kilder.

Sitat 1:
«Det oppsiktsvekkende i norsk sammenheng er Gordon Thomas’ påstand om at «CIA was using German SS prisoners and Norwegian quislings taken from jails and detention centres as guinea pigs to test Cameron’s theories about mindcontrol. The Agency preferred to conduct such clinical trials outside US because sometimes they were terminal – the guinea pig ended up dead.» »

En amerikansk kilde har mao. sagt om CIA-forsøkene: Forsøkene endte så ofte med døden at de måtte utføres utenfor USA, derfor ble bl.a. norske ”landssvikere” benyttet.

Sitat 2:
4. Påstandene om LSD-forsøk med dødelige utfall er også gjentatt etter at kommisjonen ble nedsatt. I 2002 utgav den tyske forfatteren og TV-produsenten Egmont R. Koch, sammen med Michael Wech, en bok med tittelen «Deckname Artischocke. Die geheimen Menschencversuche der CIA».

Forfatterne skriver på side 215-216 følgende om LSD-forsøk:

«Am Farmakologisk Institutt der Universität Oslo wurde deutschen Kriegsgefangene, Gefängnisinsassen, Psychiatrie-Patienten und so genannte krigsbarn-Kinder für die Mensche-nversuche herangezogen. Bei Letzteren handelte es sich um Nachkommen nor wegischer Frauen, die von deutschen Besatzungssolda-ten schwanger geworden waren. Die Kinder waren nach dem Krieg zwangsweise von ihren Müttern getrennt und in Waisenhäusern, Hei-men für Schwererziehbare oder Geistkranke untergebracht worden. An mehreren Dutzend der fünf- bis zehnjährigen Kinder wurden unter Federführung von Professor Sem-Jacobsen in Kliniken unter anderem in Modum und Gaustad Versuche mit LSD vorgenommen; drei erhielten offenbar so hohe Dosierungen, dass sie die Versuche nicht überlebten.»

En tysk forsker og forfatter har mao. sagt om Norges medvirkning:
Forsøkene ble bl.a. utført på barn av norske kvinner og tyske soldater. Barn mellom 5 og 10 år fikk av professor Sem-Jacobsen på Modum og Gaustad så høye doser med LSD at de i mange tilfeller ikke overlevde. .

Begge sitatene er hentet fra NOU 2003 nr. 33 (s. 29)

Jeg fornemmer en litt ekkel rød tråd her i det større bildet:
1. Under krigen flyttet nazi-Tyskland konsentrasjonsleirene ut av landet (til det okkuperte Polen) fordi eksperimenter og annet som pågikk der ikke tålte dagens lys.

2. Etter at Sovjet-Unionens Røde Armé befridde Auschwitz og de øvrige nazistiske konsentrasjonsleirene i januar 1945 opphørte menneskeforsøkene i nazi-Tysklands regi.

3. Dr. Mengele; ”dødsengelen fra Auschwitz” var på ingen måte en hobbysadist. Han var en vitenskapsmann med tung backing fra bl.a. Kaiser Wilhelm Institute i Berlin. Det var gjennom traumabaserte eksperimenter som Mengele utførte bl.a. i Auschwitz at grunnlaget for MK ULTRA ble utviklet.

4. Dr. Mengele ble i all hemmelighet fløyet til USA etter at Auschwitz-eksperimentene hadde opphørt. Dette var under ”Operation paperclip” og Mengele hadde med seg forskningsresultatene fra Auschwitz, som ble studert med stor interesse av CIA.

5. CIA ga Dr. Mengele, etter hvert kjent som ”Dr. Greenbaum/Dr. Green” i oppdrag å fortsette arbeidet med MK ULTRA. Et ”problem” som oppsto var behovet for forsøkspersoner, ettersom mange av dem kom til å bli ødelagt som mennesker eller dø som følge av forsøkene. Her var det at Norge kom inn i bildet.

6. På samme måte som nazi-forsøkene ble flyttet ut av Tyskland (til Polen) ble nazi-forsøkene etter krigen flyttet ut av USA, nærmere bestemt til Norge.

7. Operation Paperclip innebar at tusener av høytstående nazister inkl. vitenskapsmenn ble gitt høye stillinger i USA. CIA ble i stor grad utviklet ved bruk av nazistiske metoder og tankegang og med tyske paperclp-nazister i førersetet. Dette innebærer at CIA’s MK ULTRA prosjekt etter krigen var EN DIREKTE FORTSETTELSE AV MENGELE-FORSØKENE I AUSCHWITZ.

8. Etter at tilgangen på forsøkspersoner fra Auschwitz hadde falt bort ble tusenvis av norske forsøkspersoner stilt velvillig til rådighet av norske myndigheter. Det er naturlig å anta at fremstående arbeiderpartipolitikere som sosialminister Gudmund Harlem (far til Gro Harlem Brundtland) bidro til å iverksette dette ”samarbeidet”. Norge hadde dessuten nazi-leger
som Carl Wilhelm Sem-Jacobsen og Ørnulv Ødegård som mer enn gjerne gjennomførte forsøkene i marken (dvs. på norske ”helse”-institusjoner) i beste (verste) Dr. Mengele-stil.

9. Mens nazistene under krigen hadde benyttet bl.a. sigøynere og jøder, også barn, i sine eksperimenter, ble norske tatere og taterbarn, barnehjemsbarn, tyskerbarn og andre forsvarsløse personer benyttet i Norge over en tidsperiode som må ha dreid seg om minst tyve år, kan hende pågår dette ennå den dag i dag, ved hjelp av bl.a. kjemikalier (sprøyter og piller) og mikrochipping.

Det er vel på tide at Norge nå tar et oppgjør med alt det kriminelle landssviket som norske myndigheter har gjort seg skyldige i ETTER KRIGEN ?

Masseeksperimenter med massedrap til følge er en alvorlig forbrytelse i henhold til mine begreper… Det hadde vært interessant å vite hva nålevende norske politikere som f. eks. Gro Harlem Brundland eller Odd Einar (”ulv i fårehabitt”) Dørum måtte mene om denne saken.

Hva så med Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre i denne sammenheng ? Lyser det ikke mind controlled biorobot av dem begge…? (MK ULTRA x 2 ?!)

Otto
13 år siden

Nazistene, kommunistene, kall de gjerne Fabian society, Thule society eller annet, var seierherrer etter andre verdenskrig, det vil si tankesmiene som planla krigen og som eide det meste av krigsindustrien, og bankene med mer. Ref. The nazi links to today’s international and national criminal enterprises, nasist forbindelsene til dagens internasjonale og nasjonale kriminelle foretak.

Det intellektuelle vitenskapelige godset ble flyttet og reetablert i USA, og over tid i mange land. Forskninga, ekperimentene og overgrepene fortsatte med fornyet styrke, nå finansiert med midler fra en særdeles kapitalsterk krigskiste. Man skal merke seg at Norden, inklusive Norge, ble nevnt som et godt geografisk område for forskning, blant annet på grunn av befolkningas naiviet og fordi det ble satt ekstra fokus på forskning med den såkalte, en upresise betegnelse, ariske rase. Informasjonen i artikkelen ovenfor er en av alt for mange bekreftelser på dette.

Angående globale maktforhold, se i og via Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier)

Eksempler på etterkrigstidens prosjekter som er en arv fra og videreføring av inhumane prosjekter utført før og under andre verdenskrig,
The Philadelphia Experiment & Montauk Project,
MKULTRA Survivors Testimony, med mer,
Stewart Swerdlow – History of Mind Control,
Demons Behind The Music Industry (Ex Illuminati explains)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Om den norske nazi-legen Carl W. Sem-Jacobsen’s samarbeid med CIA: ”Sem-Jacobsen skal ha vært knyttet til LSD-forskning ved Rochester State Hospital i Minnesota, USA allerede fra 1955. Ifølge Joar Tranøy samarbeidet Sem-Jacobsen med den kjente CIA-legen Robert G. Heath. Forsøkene skjedde på krigsfanger, kriminelle, soldater og psykiatriske pasienter.”

Hentet fra: http://www.riksavisen.no/?p=304

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Dagens (7.2) om massegraven fra Norges regjering: «Ingen sannhetskommisjon for taterne. Regjeringen vil ikke opprette en sannhetskommisjon for å granske forfølgelsen av taterne i Norge.»

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2824726.ece

o
o
13 år siden

Det blir nevnt at denne «forskningen» på Gaustad benyttet seg av LSD. «Deckname Artischocke» , stakkars de barna (2-3) hvis de ble proppet fulle med dødlige doser LSD ! http://www.erowid.org/chemicals/lsd/lsd_dose.shtml
Slik som jeg har skjønt det er ikke bevist at LSD-inntak har vært en direkte årsak til døden ! Men det vil lett fungere som lobotomi ved overdrevne doser!

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hei smurfen!

Dette var leit å høre om din far som fikk kreft men din bror da, som ble kvalt av sitt eget slim fordi sonden tettet seg til og at du/dere attpåtil fikk høre av vakthavende lege at sånne pasienter ikke ble prioritert ? Nei, og nei , for et helsevesen vi har her i landet!

Og dette med bruk av morfin på pasienter som enten er alvorlige syke eller som har vært utsatt for selvmordsforsøk vil jeg sjekke nærmere opp i!

Jeg vet om ulovlig bruk av morfin i sammheng med alvorlig syke mennesker her i landet. La meg heller si » prioritering av morfin» til mennesker som er dødssyke og som tidligere vært ansatt innen vårt norske helsevesen.

Og så vet jeg om at Haukeland sykehus her I Bergen har gitt mennesker som fra før har har surstoffmangel grunnet selvmordsforsøk store doser av morfin. Dette skal jeg ta tak i forstår du! Denne legen på Haukeland sykehus trodde kanskje jeg hadde glemt den espisoden der jeg var vitne til at en ung ble dopet og dopet ned med morfin etter et hengningsforsøk, noe jeg mener har medført til at vedkommende ung i dag har blitt ufør og har i perioder hatt flere blackout og store konsentrasjonsproblemer! Så nå skal papirer innhentes fra dette sykehuset men jeg kan ta meg «makrell i vann» på at den rapporten jeg får ikke vil stemme! Selv om jeg fortsatt har synsproblemer på den ene øyet så er jeg VELDIG NØYE når det kommer til å studere et hvert dokument som blir gitt/sendt meg.

Jeg vet om foreldre som fikk feilaktige oplysninger om deres hjerneskadde barn som fikk hjerneskade som jordmordglipp på et sykehus her i landet. Jeg har sett rapportene de fikk og det var dårlig kopierte forfalskninger! Ber man om en tidligere jordmords eller leges underskrift og fullstendige rapport i forbindelse med fødsel/fødselsøyeblikk, får man ikke bare en rapport som er skrevet ut i dag og der denne jordmoren eller legens underskrift er «flettet» inn d.v.s kopiert fra et urgammel rapport til det en ny en for så å bli kopiert kanskje mer enn en gang og sendt til de pårørende!

Nei jeg sier: Man må være rik og gjerne ha venner på høystående plan eller i frimurerlosjen får å vinne en sak som handler om legeglipp og feilbehandling. I dette landet er det stor forskjell mellom fattig og rik hva rettferdighet og lik behandling angår!

Ha en god dag smurfen

Lise

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Her et avsnitt i min forige kommetar over som jeg skrev litt feil. som jeg nevnte sliter jeg fortsatt med synsproblemer på et øye som jeg noen ganger ikke ser på!

«Jeg vet om foreldre som fikk feilaktige opplysninger om deres hjerneskadde barn som fikk hjerneskade som årsak av jordmordglipp på et sykehus her i landet. Jeg har sett rapportene de fikk og det var dårlig kopierte forfalskninger! «

markussosionom
13 år siden

Carl-Wilhelm Sem-Jacobsen ble gransket av Stortinget i 2003, post mortem (etter sin död), pga av påstander i tv 2`s dokument 2, rikets tilstand, kapplöpet om hjernen, -av journalistene Gerhard Helskog og Kjell Persen, i år 2000.
Påstandene var at Sem-Jacobsen hadde ödelagt flere mennesker i Norge i sin «forskning» (eksperimenteringer), og at «forskningen» var betalt av bl.a. CIA.

Granskningen viste at «forskningen» (eksperimentene) var betalt av ALLE tre grenene av det Amerikanske Forsvaret, men kommisjonen hadde ikke tid til å vente på «files» som de hadde bedt om fra USA (ca 10 000 dokumenter) , slik at fasiten på granskningen ble at det IKKE var bevist at CIA hadde betalt noe som helst…. (NOU 2003:33)

Carl-Wilhelm Sem-Jakobsen arbeidet i OSS (Office of Strategic Services) under krigen, i Westfield Norwegian Section og var fölgelig «agent».
William E.Colby, var også i OSS, og var blant annet i Norge under krigen hvor han deltok i sprengningen av jernbane-nettet i Tröndelag.
Colby var venn med Sem-Jacobsen.
Colby kom senere til Stockholm (1950-53) som CIA agent, og bygget opp «Stay-behind-nettverket» i Scandinavia, i fölge hans egen bok «Honorable Men». Dette var den såkalte «NATOs secret Army», «Stay-Behind-nettverket» «Gladio» som ble bygget opp som en hemmelig här i hvert eneste NATO-land, og som ikke ble styrt av nasjonale myndigheter. Som kjent var det CIA og MI6 som trente de ulike gruppene av «NATOs Secret Army». Dette nettverket var ukjent inntil Italia avslörte dette i 1990. De fant bl-a ut at «Gladio»
stod bak drapet på den Italienske statsminister Aldo Moro, og «Gladio» seilte da under «falsk flagg», og gav seg ut for å väre kommunister, mens de i virkeligheten er fascister.
Colby, ble senere sjef i CIA (1973-76)
Og döde under mystiske omstendigheter i 1996.

Sem-Jacobsen arbeidet i USA etter krigen, på Mayo Clinic og Rochester State hospital.
Han samarbeidet med de verste av de verste innen mind-control : Sydney Gottlieb (CIA), Ewen Cameron ( McGill University, Montreal), Robert G.Heath (Colombia University, New York), sier Elliot Valenstein i sin bok («Brain Control» – A critical examination of brain stimulation and psychosurgery)
Forskningssjef ved Walter Reed Army Institute of research (WRAIR) , Dr. David Mc Rioch, samarbeidet også med Sem Jacobsen.
Sem-Jacobsen kom til Norge og ble ansatt ved Gaustad sykehus. Han var ikke engang utdannet som kirurg, men «assisterte» andre kirurger, siden han hadde «oppläring» fra USA og hadde samarbeidet med de fremste innen «hjerneforskning» (sataniske eksperimenter ).
Sem-Jacobsen skrev selv böker, og en av dem heter «Depth-electrographic stimulation of the brain», hvor han bl.a beskriver hvordan han fant «orgasme-punktet» i hjernen på en pasient. Ved å stimulere dette «punktet», kunne han få pasienten til å glemme alt annet, som f.eks sövn og mat . Denne forskningen er også gjentatt av en annen mann som «tok ären» for «orgasme-punktet», Jose Delgado, som bl.a. beviste «styrken av stimuleringen», ved at han kunne stoppe en okse under angrep, ved remote-control, ved å stimulere «orgasme-punktet».
Norge har også «Gladio»-här som ikke er styrt av nasjonale myndigheter, dette kommer frem i Italias granskning, og også i Belgias granskning av «Gladio». Og Gladio i Norge er ikke avslört enda.
Natos- hemmelige här, som fortsatt driver med implantering av mennesker med chipper og kan «programmere» mennesker, lage «automatic killers» jmfr Thomas Narut i NATO……

Så klart noen er redde for at «dritten» kommer frem, siden disse metodene er i bruk den dag i dag, og bruken kan spores tilbake til bl.a. Haakon Lie, Einar Gerhardsen og Jens Chr Hauge, som tillot Ford Foundation og CIA tilgang til norske borgere…..
I Korea-krigen var Norge deltaker med et eget «felt-sykehus». og som kjent var Korea-krigen oppstarten på USAs mind-control-programmer i östen (Og Norge var med..).

Det er ikke bare på Gaustad at mennesker ble eksperimenter til döde, i dagens samfunn blir også bl. a mennesker eksperimentert på, til å drepe på kommando, og deretter drepe seg selv….jmfr skoleskytingene etc.

I dagens samfunn blir vanlige mennesker ofre, som et resultat av den «forskningen» (eksperimentene) som bl.a. Carl-Wilhelm Sem-Jacobsen var med på å utvikle…
Ingenting av denne «forskningen» (eksperimentene) har blitt benyttet til det beste for menneskene, kun for negative ting, drepe flere, lage en «robot-här», styre landet i «fra skyggene»…manipulere…

Vi kaller det «psykiatri», det som faktisk i utgangspunktet var ment å väre en hemmelig «stay-behind-styrke»…..
Ofre 1 % av befolkningen på dette….Ha öyne og örer bak fiendens linjer, i tilfelle krig…»WalkingTalking-transmitter»
Det er bare at dette tok helt av… og nå blir barn implantert allerede på barneskolen….

Trinity
Trinity
13 år siden
Svar til  markussosionom

Du vet åpenbart hva du snakker om..
Takk for at du løfter på sløret til psykiatrien slik at folket kan ane hva dette faktisk er, sannheten er såpass ekstremt, at det er ikke lett for folk å tro det er sant.
Men det blir dessverre verre jo mer man graver og fordyper seg i dette.
Godt det finnes steder, enn så lenge hvor det er mulig å gi og lese slik info som du gir her, takk for ditt bidrag, Markussosionom, og bare fortsett.. når du har tid :-)

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  markussosionom

Jens Christian Hauge bekreftet OSS (CIA) ansatt (Dagbladet)
http://www.riksavisen.no/?p=541

Arbeiderpartiets Håkon Lie fant jo sin kone Minnie i det sionistiske miljøet i USA, traff hverandre gjennom nettopp William Colby. Lie sa til norsk journalist (Oddmund H. Hammerstad i boken “Oppgjør med maktspill og overgrep i De hemmelige tjenester”):

“Nærmer du deg Jens Chr. Hauge med spørsmål om hvilke spesielle kontakter han hadde i USA, vil han be deg å dra til H.!, og det gjør jeg også, dra til H.!”
http://www.riksavisen.no/?p=1745

«Håkon Lie har jo selv sagt at hans og Jens Chr. Hauges agenda var å ‘bygge det nye Jerusalem‘; I Israel, og dermed Israel, må vi anta. Det er oppgaven de mener de har fått av noen, de sier ikke noen steder av hvem. Det var ikke av velgerne; det norske folk – så mye vet vi.»
http://www.riksavisen.no/?p=777

Det er grunn til å tro at motstandere av denne overordnede politiske målsetting og ‘hellige overbevisning’ ble tatt ut av ‘psykiatrien’.

Trinity
Trinity
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Også du er en modig mann, JJ :-)
Er du ikke et øyeblikk redd for at THEY vil hente deg til en av sine leire?
Og hvordan er det med slike i Norge?

En jeg traff nylig mente at de bygger mye store fengsler og flyktningemottak i Norge, for tiden, mye større enn behovet.. kan de ha doble hensikter med disse? Det er også mange som sier: «neste år tar de oss».
Vil nødig bli paranoid, men disse Fema-camps «over there» er vel heller ikke bygget for å stå tomme i all evighet? Et nytt holocaust er spådd..
Jeg holder på med mitt og er ikke redd, men.. om vi er realister og vet det vi vet.. Så.. det er svært stille nå, etter vaksine-epidemien.. hva blir det neste?
Psykiatrien kan ødelegge et menneske på kort tid har jeg sett..
Deres resultater når det gjelder helbredelse/bedring er så som så :-)

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  Trinity

Frykt ikke, for jeg er med eder til deres dagers ende, sier Jesus.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden
Svar til  Trinity

Om jeg ikke akkurat skal planlegge for FEMA tilstander her ilandet, skader det ikke å gjøre noen enkle foranstaltninger. Nå er det jo nærmest hysteriske tilstander over there blant de som er våknet, og det er kanskje med rette. Jeg kan bare ikke se for meg slike tilstander hos oss. Men,….det skal bare en økonomisk kollaps her hjemme og. Kanskje myndighetene ser hva som kommer, og gjør installasjonenen klare for sosial uro?

@ JJ: Jeg kjenner til Jes Bertelsen. Han skal ha et senter for personlig åndelig vekst og utvikling i Danmark, og sies å være opplyst i 7. nivå. Hva enn det betyr.
Nærmere Jesus tenker jeg:)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Trinity

Skal love deg Trinity at Jarle ikke aner hva frykt betyr, det er enkelt og greit et ukjent begrep for han :)
Det med leirene har jeg og fått litt info om her og der i lang tid, gamle nedlagte militærleirer blir gjort om til rømningsfrie asylmotak, nye fengsler og motak blir bygd i stor skala, samtidigt som invandringen stuper og strenger regler blir inført
Zionistene hamstrer organer
Da kronprinsen vår kom hjem fra Davos fikk Mette Marit beskjed om og ikke dra til Vancouver og flere andre elitemedlemmer har meldt frafal..
Det er merkligt vær derborte og store mengder snø må kjørest, tusenvis av enorme lastebiler frakter snø som ville vært den perfekta plass og frakte en bombe, samme sikretselskap som under 9/11 har ansvarert for sikkerheten der
Flere land vil redusere sikretstiltak og sier nei til mer overvåking så taimingen vil være perfekt
Sånn personligt så ville jeg ikke reist bort der for en million for det lukter ugler her
Smurfenesa mi lukter noe stort jævelskap på gang ….

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  Trinity

Jeg anbefaler Jobs Bok i Bibelen når det gjelder dette Trinity. Den beskriver hvordan det er grenser for hva satans agentur kan gjøre og ikke gjøre. ‘Ikke en spurv faller til jorden’ etc. Hva som er bestemt skal skje har alt en mening, og en høyere plan. Ikke for oss å spekulere på.

De som har valgt å synge til en annen tune, får bare synge med.

Alt som skjer har en mening i den guddommelige komedie.

Frykten kan være et hinder for at enkelte får oppleve det som det var ens mening og mål med livet, bestemt før en kom hit.

Trinity
Trinity
13 år siden
Svar til  Trinity

Dere er godt informert godtfolk, deres teft og smurfe-neser fungerer bra :-)

Vi må ikke være naive, på et eller annet vis, skjer det samme her som i USA, det er globalismens agenda, kanskje bare litt mer skjult her og litt senere.
Det er et faktum at de har bygget noen svære og svært sikre fengsler og flyktning-mottat med størrelser som får folk til å spørre, og våkne skal vi være… om vi skal være skikkelig pessimistiske, behøver de nødvendigvis ikke sperre oss inn, chemtrails, vaksiner, gift i mat og medisiner..

Vet at Jesus og andre store læremestere sa vi ikke skulle frykte, men det er mørke tider vi lever i.. Så vi trenger stadig denne påminnelsen, takk for det JJ.

Det jeg skrev om Holocaust er faktisk ikke off topic..
Sannheten om den moderne psykiatrien er at dens røtter kan føres tilbake til konsentrasjonsleirene hvor de allerede da drev sine eksperimenter på fangenes hjerner. De som utførte de verste eksperimentene, ble belønnet og invitert og overført til USA hvor de fortsatte sine eksperimenter under gode vilkår, både på mennesker i forskjellige institusjoner og intetanende «frie» mennesker. Alt dette ble videreført i CIA og beslektede organisasjoner, og skjer i dag trådløst, electronic consentration camp system – kan gjennomføres elektromagnetisk mot intetanende mennesker i sine egne hjem i dag. Folk isolerer seg i sine hjem, og opplever mye rart, som klassifiseres som psykiatriske diagnoser, og DSM – Diagnostic Statistical Manual – oppdateres stadig med nye diagnoser som er cover up og forklaring på de eksperimentene som foregår på befolkningen, også i Norge. Disse overgrep tåler ikke dagens lys.

Første leder av World Psyciatric organisation var Dr. Ewen Cameron, han var av samme slaget som den mer berømte skrekk-doktoren Dr Josef Mengele.. som også fortsatte sine overgrep i USA. Begge disse var jøder men langt fra ofre, så de gjorde dette mot sine egne, og mot mange andre.
Dette er psykiatriens historie, som forøvrig hele veien har vært dominert av samme folkeslag uten at vi skal bli rasistiske her, men de var altså ikke bare offer, slik det har vært fremstilt.. Cameron og Mengele var overgripere iallfall.

http://en.wikipedia.org/wiki/World_Psychiatric_Association

Vi er lovt at all sannhet skal frem i lyset, og den dagen all sannhet skinner som en sol, da blir det mye stygt å se, spesielt i psykiatriens rekker :-(

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  Trinity

smurfen,
Jeg vet ikke om det er riktig å si ukjent begrep, for det er mer snakk om å bli herre over frykten, for den banker på og vil inn i tanke- og følelsesliv stadig vekk.

Det er bare å tilbakevise den og si at i denne kropp har du ingen bolig, for her råder en annen åndskraft; kjærlighet, rettferdighet, godhet, sannhet – alt dette som fryktens åndelige opphav hater. Da må den bare vike, for lyset er mye sterkere enn mørket. Det er faktisk ikke plass til begge samtidig. De er gjensidig utelukkende.

Det er samme mørke åndsmakter som står bak institusjoner som Gaustad, som står bak denne frykt som et åndelig styringsverktøy. Som implementerer denne frykten i mennesker fra barnsben av.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Jeg skal ikke spekulere smurfen, men det er ivrig debatt (selvfølgelig) på ulike fora, f.eks. you-tube om akkurat den muligheten. Om de skulle gjennomføre noe slikt, vil det være så opplagt at det ville skape mye uro. Men igjen det er kanskje målet. De blir bare mer og mer synlig i sin framferd, men det er selvfølgelig bare tilfeldigheter. Som om Black September i Munchen-72 var en tilfeldighet. Bare å holde øya åpne. Men hele verdens blikk vil være rettet dit, hva vil de gjøre som vi ikke ser? Da fikk jeg spekulert litt likevel :)

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Det er jo mildt sagt skandaløst at myndighetene ikke har gjort kjent:
1. Hvor mange personer massegraven rommer, og
2. Navnene på ofrene

Det er kjent at i Norge så kan pressen med en avisforside eller to skape så store bølger at alle porter inn til informasjonsarkivene lar seg åpne, fordi ingen politiker eller myndighetsperson ønsker å bli hengt ut som den som blokkerer adkomsten til informasjonen.

Hvorfor er så ikke dette blitt gjort i denne groteske saken ? Fordi det er TABU for norske journalister å omtale massegraven, på samme måte som det er TABU å beskrive norske psykiatriske institusjoner som et veritabelt GULag, dvs. en samling av isolerte enheter innenfor ett og samme system, hvor systematisk mishandling av et stort antall mennesker pågår til enhver tid.

Overgrep i regi av psykiatrien er TABU nr. 5 i TABU-oversikten for norsk presse: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer/

Det faktum at psykiatrien har usynlige bånd til og samarbeider i det skjulte med alt fra barnevern til NATO gjør ikke denne materien til noe mindre TABU, selv om brudd på menneskerettighetene er dagligdags og mange får liv og helse ødelagt som fanger av systemet.

Eksperimentene som endte med så mange dødsfall at det ble ansett som praktisk med en massegrav for å holde de reelle dødstallene unna offentligheten var sponset av CIA og andre kriminelle Uncle Sam-enheter.

Og den dag idag er det CIA (!) som er oversensursinstans for norske media (denne informasjonen er TABUenes TABU). Dette innebærer at redaktører som Amund Djuve i Dagens Næringsliv, Tom Hetland i Stavanger Aftenblad, Harald Stanghelle og Hilde Haugsgjerd i Aftenposten, Magne Lerø i Ukeavisen Ledelse osv. er bundet på hender og føtter mht. hva de kan sette på trykk (eks. manglende åpenhet om 11. september i norske media osv.)

Hele det norske redaktørkorpset har til nå godtatt dette samtidig som de liker å fremstå utad som samfunnets samvittighet og stolte representanter for den frie presse som gjør Norge til et så «godt» land å bo i…

Hykleriet i dagens Norge er så absurd at det begynner å nærme seg dukketeater. Takk og pris for at stadig flere ser ut til å begynne å gjennomskue det. At så skjer er i høyeste grad på tross av pressen og ikke på grunn av dagens presses «avsløringer»…

Trinity
Trinity
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Redaktørene er «voktere av enigheten» – det er tittelen på en bok som man sikkert burde lese. De som har nøkkelposisjonen redaktør, vokter hva som skal komme ut til folket, og hva folket ikke skal vite, flere av disse har klippekort i debatter på TV osv, sammen med andre som man ikke frykter skal avsløre saker som ikke skal avsløres. Om man er våken og har sett personers roller over tid, kan man se hvem som er gjengangere og får snakke talkshows osv. Da blir det litt patetisk og lignende et dukketeater..
Det er de samme menneskene som får utale seg om ALT, bla Stanghelle!

At myndighetene ikke gjør noe?! De har jo vært med på alt dette!
Tro ikke at det er over. Det har aksellerert – men mer skjult og lumsk i dag. Silent war – skjer stort sett uten bevis.. ingen eller få kan tas for noe.
Selv om mange her vet mye er det ikke lett å bevise. Og har man greid å skaffe for mye beviser blir man lagt inn og lobotomert med kjemikalier eller blir rammet av beleilige sykdommer eller ulykker. Eksemplene er mange..

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Trinity

Hvor kan man få kjøpt denne boken “voktere av enigheten” ??

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Jeg fant en her:
http://antikvariat.no/

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Håper den som nå har kjøpt boken kan skanne den inn som et pdf dokument,
og annonsere her på Speilet muligheten til å få del i boken.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Jarle!

Du setter følelsene i sving hos meg!

Vet ikke hvor mange ganger jeg folder hendene mine pr. dag men det er ganske mange ganger…

Jeg tror rett og slett jeg har problemer med å innse hvor mye ondskap det finnes i denne verden og det verste er selve omfanget av ondskapen mennesker som har tillagt seg makt både innenfor psykiatrien, legemiddelindustrien, våpen industrien og politikken kan benytte ovenfor harmøse og uskyldige mennesker.

Jeg skulle likt og sagt rett ut her hva jeg innerst inne føler med tanke på alle de som jeg kjenner og står meg nær som har har dødd og som blir tilintetgjort fordi de har vært/er under denne ondskapens maktgalskap.

Men sier jeg rett ut hva jeg føler kan det være nok til at man hevner seg ytterligere på de jeg er glad i. Mitt liv betyr ikke så mye som de liv jeg er umåtelig glad i, der to av disse livene står på kanten av stupet…!

Iblant så ber jeg til vår herre om at jeg må bli så styrtrik og få så mye makt at jeg kan ta kampen opp mot disse ondskapens disipler. Nå var jeg rett frem var jeg ikke ikke Jarle? Er det noe jeg aldri har brydd meg større om så er det penger og makt. Det er bare det at når jeg i mange år har sett på nært hold alle disse forferdelige tragediene med mennesker jeg har hatt nærkontakt med som har tatt sitt eget liv eller dødd som årsak av medisinforgiftning og vanskjøttende behandling/hjelp der de har vært innlagt på pskyiatriske avdelinger, vel så kan jeg ikke noe annet enn å i dag føle et stort behov for å få med meg en herskare av mennesker til kamp mot disse ondene og der vi alle har både makt og penger nok til å ta rotta på ondskapen der ute.

Måtte det finnes en allmektig gud som vil sørge for at alle pårørende til ofre for psykiatriens umennskelige behandlingsmetoder frem til i dag får full oppreisning og erstatning og som sørger for at alle mørkets makter/makteliter forsvinner fra denne jordens overflate.

I kveld er jeg dyp Jarle og alt kommer rett fra hjertet.

Ønsker deg en fin uke.

Hilsen Lise

J.Johansen
Skribent
13 år siden

Lise,
Jo, du var veldig åpen og rett ut og det er en prisverdig egenskap, men fordi jeg ikke vil stimulere den her fordi den kan misbrukes av andre, nøyer jeg med å si at etter hva jeg har erfart i livet får ALLE sin helt rettferdige dom, også de som har skapt disse institusjoner for død og fordervelse. Karmaloven er en naturlov.
http://www.riksavisen.no/?p=349

Lars Rønbeck
13 år siden

Ting er på gang Lise.

Folkedypet har begynt å våkne.
Og vi alle gode krefter her på Nyhetsspeielt er med på denne historiske «vekkelsen».
Vi drar vårt lille strå til stakken hver enste dag nå.
Og flere og flere melder seg til «tjeneste».

Gode Krefter er i sving.

Lars Rønbeck

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Hai Lars!

Med det strålende smilet ditt inne på siden her kan man jo ikke noe annet enn å trekkes inn på Nyhetsspeilet igjen da!

JA Lars! det er nettopp den tanken jeg har om Nyhetsspeilet og som jeg tidligere har uttalt her: NYHETSSPEILET HAR ALLE VERDIFULLE ARTIKLER MED KOMMENTARER MAN IKKE FINNER I NOEN ANDRE AV LANDETS AVISER.

Og derfor kan jeg simpelthen ikke noensinne godta at noen som ønsker medlemsskap i Borgerrettighetspartiet skal fjerne Nyhetsspeilet fra BRP’s hjemmeside eller noen av NS sine artikkelforfattere som finnes på indexsiden der. Det er viktig som jeg sier til alle nye medlemmer og samarbeidspartnere i BRP at folk der ute (nå i disse oppvåkningstider) får en følelse av at det finnes andre informasjonskanaler de ikke tidligere var klar over med innhold som kanskje nettopp harmonerer til alt de selv måtte ha på båret på hjertet og stille spørsmåltegn ved i lang, lang tid! Alt de kanskje tidligere ikke har turd å snakke åpentlyst ut om grunnet det lite folkevennlige byråkratiet vi lever under.

For det er i realitet et stort antall nordmenn som lurer på en hel del som vedrører deres egen dårligstilte og fattigstikte livssituasjon og alle disse fortløpende negative forandringene som Stoltenberg-regjeringen står for som de klør seg gjentatte ganger i hodet om i ren frustrasjon og forvirrelse!!

Jeg har en svakhet Lars, og den svakheten er vel at jeg kanskje er for utålmodig med henblikk på det jeg vet er i ferd med å utvikle seg til svært, svært dårlige tider for landets befolkning! og her gjelder det alt fra store økonomiske tap for mange, stor arbeidsledighet og fattigdom, enda lengre sykehuskøer, enda flere barn som blir plassert på barnehjem og i fosterhjem, enda flere oppløste ekteskap, enda flere tilfeller av mennesker som blir plassert på psykiatriske institusjoner, enda flere selvmord og enda større omfang av vold, drap! Folk drives rett og slett ut i elendigheten av Stoltenbergs såkalte «velferdspolitikk» som kun gagner han selv og andre godtlønnede politikere i hans eget parti!

Jeg har hatt en del små ufriville tilbakefall politisk den siste tiden, men nå er det opp og fremover igjen og INGEN I VERDEN STOPPER MEG NÅ! Slik er jeg! Jo mer motgang, desto mer «blod på tann» får jeg til å kjempe enda sterkere enn før mot politisk råttenskap og menneskekrenkende urettferdighet der ute.

Det som er bra Lars er at Norges Partiet og vi som Borgerrettighetsparti er opptatt av mye av det samme. Vi vil ha SLUTT på dette dobbeltsidige politiske spillet som føres bak våre landsmenns/kvinners rygg!

Nå er det på tide at folk har i landet kommer til ordet og samler seg mot disse mørke kreftene som hele tiden trykker dem ned, ned og enda lengre ned… til de havner som uføre til slutt!

DU SOM LANDSBORGER!

TØR Å STÅ FREM HER!

INGEN I VERDEN HAR RETT TIL Å STOPPE DEG VED Å SI DIN OPPRIKTIGE MENING OM DET SOM ER VIKTIG Å FÅ FREM AV HITTIL SKJULTE SANNHETER!

Hilsen Lise

PS: Ønsker deg mange fine dager denne uken Lars og lykke til med ditt politiske engasjement.

.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

PS:
Jeg trenger ikke å skrive navnet mitt øverst en gang for at folk skal forstå hvem som skriver alle disse ordfeilene!!! Hi, hi!

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Akkurat Jarle! Det er det jeg tror på at det man kan kalle en sann gud springer ut fra våre hjerter og sjel og samvittighet som endel av vår skapelse som menneske. Bare tenk at det skal være sånn, at mennesker som er opptatte av det gode og rettferdige i dette livet skal vegre seg for å kunne åpenlyst snakke om det gode og det rettferdige! Jeg har fokusert på dette spørsmålet i all min tid:

Hvorfor lar vi oss kneble til taushet av fryktens makt som faktisk er ondskapen makt?

Vi lar jo faktisk ondskapen få styre våre liv i og med at vi stadig vekk minner oss selv på at vi må være forsiktige med å snakke for mye om det som i sannheten er godt og rettferdig, ikke minst; til glede og positiv healing for andre? Bare tenk tanken om vi en dag kunne sette oss ned i fellesskap med alle leger og psykiatere der ute, ikke minst politikere og åpenhjertig erkjenne vi at alle i fellesskap må gå i gang å forbedre de eksisterende dårlige behandlingstilbudene som finnes får å få det store antall lidene og syke medmennesker friske og lykkelige igjen. FOR EN LENGSEL OG DRØM som faktisk kunne gå i oppfyllelse med litt krafttak fra hver enkelte!

Og i har alle en mulighet til å tenke slik men mange av disse autoritetene vil simpelthen ikke se sine medmennsker friske, oppegåendde og lykkelige!

Bare de selv er friske, oppeående og lykkelige, ikke minst er økonomisk velrustet så kan det visst være det samme hva sidemannen er!

Og dette er mennesker som har fjernet seg langt bort fra deres egen åndelig bevissthet og den gode kraft de i utgangspunktet hadde da de ble innfødt i denne verden.

Nei Jarle, mavefølelsen forteller meg at det såvisst ikke er riktig å holde igjen viktige budskap til menneskeheten der ute og at jeg ikke kan regne meg for å være lojal ovenfor meg selv hvis jeg ikke står på mitt mot det jeg mener er grove menneskekrenkelser der ute. Når jeg ser bildet av Gaustad psykiatriske sykehus og leser de noen få linjer Thore Lien skriver som:

«De ukjente ofrene graven rommer har dødd av medisinske eksperimenter ble benyttet i uten deres vitende og vilje,» vet jeg med sikkerhet at jeg ikke kommer til å snu om på den veien jeg har valgt … videre.

Og det er veien som engler vil advare ethvert menneske å gå…. INN I LØVENS HULE! Uten å gå inn i løvens hule kan jeg heller ikke få svar på alle de spørsmål jeg har stilt meg selv i alle år og som jeg kommere til å stille meg selv til jeg dør.

Men vi velger våre veier (hver enkelt av oss) når vi søker etter skjulte sannheter om både det som skjer der ute og vår egen eksistens og mening med livet som menneske.

Lise

J.Johansen
Skribent
13 år siden

Med hva som har skjedd på Gaustad er en ved epidomen av menneskelig ondskap, og aner konturene av helvete.

Jeg sier ikke du gjør feil Lise, og jeg sier ikke hva som er rett og galt og gjøre med tanke på åpenhet, men jeg sier hva som er praktisk mest riktig å gjøre under de omstendigheter som råder, – så kan en si mye på generell basis uten å bli FOR personlig. Du er en SANN mystiker, som vil selv inn i Løvens Hule og finne ut dette. DET er ikke for alle forunt å våge det, for veien til himmelen går gjennom helvete (lidelsens dimensjon og bevissthetstilstand).

‘Kast ikke perler for svin’, sa Jesus. De vil ikke forstå likevel. Gjør det privat i andre fora til folk en føler seg trygg hos og som holder av en.

Dommen overlates til G-d. De må betale med personlig lidelse inntil den akkumulerte negative karma er bygget ned og betalt i sin helhet, med eller uten vår hjelp. Denne akkumulasjon foregår ikke bare i dette livet, men går på tvers av dimensjonene. Barmhjertighet ovenfor dem som har trådd feil, og gi dem gode og trygge ‘soningsforhold’ og rammer for å angre sine synder, og vende om, er det beste vi kan gjøre, for med samme mål som en dømmer, skal en dømmes – det er karmalov.

Der er en snarvei, fra en som som tok all vår synd og karma på seg på Golgata, og brant all karma for alle som påkaller hans navn, som angrer seg og vender om fra sin allianse med mørkets krefter; Disse skjenket han nytt liv, muligheten til å bli født på ny og rett til å bli kalt G-d’s barn. Født på ny av Ånd denne gang, – og ikke av en kvinne.

Slik er det bare.

«For så høyt elsket G-d verden, at Han gav sin sønn, den Enbårne, slik at hver den som tror på Ham ikke skal fortapes men ha evig liv.»
Johannes 3.16

lyset
lyset
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Dommen overlates til G-d. De må betale med personlig lidelse inntil den akkumulerte negative karma er bygget ned og betalt i sin helhet, med eller uten vår hjelp. Denne akkumulasjon foregår ikke bare i dette livet, men går på tvers av dimensjonene. Barmhjertighet ovenfor dem som har trådd feil, og gi dem gode og trygge ’soningsforhold’ og rammer for å angre sine synder, og vende om, er det beste vi kan gjøre, for med samme mål som en dømmer, skal en dømmes – det er karmalov.

Der er en snarvei, fra en som som tok all vår synd og karma på seg på Golgata, og brant all karma for alle som påkaller hans navn, som angrer seg og vender om fra sin allianse med mørkets krefter; Disse skjenket han nytt liv, muligheten til å bli født på ny og rett til å bli kalt G-d’s barn. Født på ny av Ånd denne gang, – og ikke av en kvinne.

Vis det finnes en gud der ute så villa han aldri straffet noen for det de har gjort. Man skal LÆRE av de feilene man gjør. Men man lærer ikke før man ser. Tror ikke jesus tok på seg våres synd.

Synd er noe kristendommen har lært menneskene når de gjør en «feil» «noe vondt» og skal bøte opp for det etterpå. Personelig synes jeg dette er så på trynet som det kan bli. Hver en hensikt på mikro nivå har en større hensikt i macro nivå. Skjønner du hvor jeg vill? Alt som skjer i ens liv har en hensikt i det store bildet. Og et hvert øyblikk er «gudommelig» og vi burde tenke oftere etter hvorfor man er plassert der man er i livet. Alt har sin grunn så du kan lære av dine erfaringer, for vill tro man kommer på denne planeten for og erfare og uttrykke seg selv, gjennom og VÆRE seg selv.

Namaste

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  lyset

lyset,
Helt enig med deg at vi er her for å lære av våre erfaringer. Men så er det de som ikke VIL lære av sine feil, men gjør bevisst ondskap, hvordan forklarer du dem i ditt livssyn?

Vi er alle syndere. Skulle det være bare ikke-syndere som ble reddet, så ble ingen reddet. Jesus hadde stor omsorg for syndere, mer enn for fariseerne og de skriftlærde som han kalte hyklere og ormeyngel.

Men de falne sjeler (Nephilim’s) finnes. De gjør ondskap bevisst og med viten og vilje. Tror du psykiatrien ble skapt uten en bevissthet og tanke og en plan bakom seg? Berias foredrag motbeviser at noe slikt kan skapes av tilfeldigheter, og BEVISER at verdens ondskap er menneske skapt.

Når vi har fastslått at falne sjeler finnes i vår dimensjon, så gjenstår det etter hva jeg kan se å spørre oss selv, Hvem er de i kroppslig menneskelig form av dem som er iblant oss?

Jeg trenger ikke å overbevise deg om at Anti-Krist finnes. Det kommer han til å klare på utmerket måte selv når tiden er inne for de mange å se det. Anbefaler:

Irske Patrick Heron, author of bestselling book, “The Nephilim And The Pyramid Of The Apocalypse” talks with Bruce about his new book, an EBook titled “The Return Of The Anti-Christ And The New World Order”
http://www.brucecollinsshow.com/

Samme intervju her for nedlasting:
[audio src="http://www.smashedmedia.us/011610.mp3" /]

Patrick Heron hjemmeside:
http://www.nephilimapocalypse.com/

Eboken hans koster bare $5 og kan lastes ned umiddelbart.

«Now there are millions of lights being turned on in countries all over the world.
The Jews were the servants of God and a few chosen ones used to receive the Spirit ‘upon’ them. But this is no more. Now it is the eternal seed of God in you which makes you a son of God by birth, and you cannot lose that seed. And the great mystery, the sacred secret that was hidden in God from before the creation of the world, is that it is Christ in you, the hope of glory…Christ in you…What an amazing, literal truth.
You have the spirit of Christ in you. That’s the same Spirit that Christ received when John baptised him and the Spirit descended on him like a dove. And now it is inside you, forever. You can accomplish the same works as Jesus. You have direct access to the Throne of God in heaven, as a son. You can pray and preach and teach and cast out demons just as Jesus did, and the Devil does not like this one bit. And had he known this was going to happen, he and his princes would not have crucified Jesus. For now you have the same power of God residing in you and at your disposal. All you have to do is begin to act on what you have been given.

But who built the Great Pyramid originally in Egypt and why was it built at all? And what do the fallen angels have to do with all of this? :

«The base of the Great Pyramid covers about 16 acres. It consists of about 2.3 million stone blocks weighing around 2.5 tons each.
If we take the Hebrew cubit to be 25.025 inches in length, then the length of each side of the base is 365.2422 cubits, which is the exact number of days in a solar year including the extra day for every four years. The angle of slope of the sides is 10 to 9. That is, for every ten feet you ascend, you rise in altitude by nine feet. And if you multiply the height of the Great Pyramid by ten raised to the power of nine, you have 91,840,000. This is the exact distance from the earth to the sun in miles.»

tankegang
13 år siden

Storebror tvinger lillebror til å jobbe for seg?

http://www.dagbladet.no/2010/02/08/nyheter/datatilsynet/innenriks/personvern/tekno/10295408/

Jeg blir mer og mer sjokkert over hva som skjer her i landet. Nå forsvinner våre rettigheter og fri tale.

Otto
13 år siden
Svar til  tankegang

Tøvete forslag. Hvis det er skrevet noe som ikke er sant og/eller fornærmende, er det mulig for andre å anmelde forholdet, eventuelt saksøke, og rydde opp på denne måten. Ytringsfriheten er en trussel mot de som kontrollerer media, ingen tvil om det. De forsøker å tette hullene som gir folket muligter til å kommunsiere med mange. Å kommunuere med mange skal forbeholdes styrte mediekanaler.

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  Otto

Derfor er Nyhetsspeielt nå en viktig faktor midt oppe i dette.

« Forrige artikkel

9/11-koden – delvis på norsk

Neste artikkel »

Dagbladet-journalist drept i CIA-komplott?