Hva skjuler massegraven ved Gaustad?

24.2K visninger
4 minutter lesetid
136

En massegrav som er et av de mørkeste kapitlene i norsk etterkrigshistorie befinner seg midt i Oslo. De ukjente ofrene graven rommer har dødd av medisinske eksperimenter ble benyttet i uten deres vitende og vilje.
7. april 1996 la Aud Bodil Øyhus og Harald Viborg Martinsen ned krans på de ukjente taternes massegrav på Riis i Oslo. Dette var den første offisielle markering av taterfolket som døde under den store forfølgelsen. NB ! I massegraven finnes også andre forsvarsløse ofre for Gaustad Psykiatriske Sykehus sine grusomheter. Hvorfor markering ? En tilfeldighet som så mye annet ! Jo, arbeiderpartimannen, legen, psykiateren, sosialpolitikeren og rasehygieneren Johan Scharffenberg (1869 – 1965) skulle denne dagen hedres som den ”store guru han var” ifølge Arbeiderpartiet ! ( – og hvor mange tater-liv og andre liv har Scharffenberg på samvittigheten ?).  Dette likte Romanifolket dårlig – og jeg skjønner dem meget godt ! Romanifolket ville hedre sine egne – derfor er det blitt  arrangert  minnestund 7. mai hvert år kl. 15.00 i Riis kirke siden 1996. Om 3 måneder, 7 mai 2010, vil arrangementet på nytt vil avholdt.

Det er Gaustad sykehus’ ”medisinske” eksperimenter fra rett før og etter krigen som er starttidspunktet, og helt fram til så seint som på midten av 1970-tallet som er årsak til at et utall forsvarsløse mennesker er blitt begravet i en massegrav under en navnløs stein.

Historien til ofrene er hvordan EtterkrigsNorge skulle kvitte seg med de uproduktive og avvikende.  Minusvariantene skulle systematisk utryddes gjennom arbeidsleire, tvangsskolering, barnehjem og ”medisinsk behandling”. Gaustad sykehus er ansvarlig for det siste punktet som også er det mest uhyggelige ! Håper at rett kommer for rett en dag, og at ofrene kan bli hedret som de bør.

Psykolog og tidligere forsker Joar Tranøy begynte å interessere seg for massegraven på Riis på begynnelsen av 90-tallet. Han tok kontakt med Gaustad sykehus og den daværende direktøren. Resultatet ble en avhandling: ”Forfalskningen av lobotomiens historie på Gaustad sykehus” offisiell stensil nr. 64 fra UiO. Joar Tranøy la frem beviser om at 24 prosent av ofrene som ble utsatt for hjerneinngrep mellom 1941 og 1950 døde, og dette var den direkte årsak til at tilgangen på informasjon fra Gaustad sinnssykehus til Tranøy ble stanset. Kjetil Lund – (fra ”Lund-kommisjonen”) – ble hentet inn til å forsvare Gaustad sykehus sitt standpunkt om å nekte Tranøy videre  innsyn i  Gaustad’s sykejournaler. Det ble ble for farlig for Gaustad – antageligvis hadde den samme herr Kjetil Lund fått bundet mandat fra Gaustad om hva han skulle komme fram til ?

Direktør ved Gaustad, Anne-Lise Bergenheim, har uttalt tidlig på 90-tallet at i hvilken grad CIA og det amerikanske forsvarsdepartementet har sponset hjerneforskningen ved Gaustad sykehus, kan ta flere måneder å finne ut av for Helsedirektoratet. Og mange dokumenter forefinnes ikke i arkivene, verken på Gaustad eller i Helsedirektoratet. Ja, naturlig nok spør du meg ! Har almenheten siden fått vite hva som skjedde ?

En sentral person i dette bildet er hjernekirurg (leses: hjerneødelegger) Carl W. Sem-Jacobsen ! I flere tiår, på 50-, 60 og 70-tallet har han fått hundretusener av dollar fra CIA / FBI for å foreta såkalte stereotaktiske operasjoner med implementering av elektroder i hjernen. Diverse sjefsleger ved Gaustad har søkt i gamle arkiver på sykehuset. Resultater av denne søkningen er ikke kommet almenheten til kunnskap så vidt jeg vet ! – Og ja, naturlig nok spør du meg.

Modum Bad’s sterke mann (direktør) den kristne Gordon Johnson, plukket ut sine kasus på ordre fra FBI /CIA mht. LSD-”behandling” og noen av disse ofrene havnet etter hvert hos Sem-Jacobsen på Gaustad for hjerneinngrep. Noen døde og ligger antageligvis i massegraven på Riis.

Nevnes må også Gaustad’s ”store sønn” direktør, lege, psykiater og professor ( – du verden – ) Ørnulv Ødegård. Han var i mer enn 50 år den ”store” internasjonale hjerneforskningens far og kontaktperson og stilte dr. Mengele og andre tyske konsentrasjonsleirleger helt i skyggen. Ødegård, helsedirektør Karl Evang og statens overlege i psykiatri Christoffer Lohne Knudsen la opp hjerneforskningen i Norge og den fikk høyeste prioritet.  Hva kan disse stilles til ansvar for ? Antageligvis mye, derfor ”Lundkommisjonen for Gaustad” på 90-tallet som nektet psykolog Joar Tranøy å utføre videre forskning om hva som hadde funnet sted.

Ørnulv Ødegård ble oppnevnt som formann i en komité som skulle lage forslag til ny sinnssykelovgivning, og Ødegård fremkom med forslag. Ødegård fikk trumfet igjennom til fortvilelse for  juristene at ordene ”alvorlig sinnslidelse” skulle etter norsk rett være nøyaktig det som lege(ne) fant å legge i begrepet når ofre ble undersøkt ! En gang har dette blitt prøvd rettslig, nemlig i Juklerødsaken da retten skulle vurdere om Juklerød hadde vært ”alvorlig sinnsslidende”. Vi vet at Juklerød fikk rett i skolesaken 11. august 1995, som ene og alene var årsaken til tvangsinnleggelsen av Juklerød den 22. november 1971.

Apropos Ødegård: Samfunnspartiets Bertram Dybwad Brochmann skrev en bok med tittelen ”Til mentalundersøkelse” rett etter krigen hvor han karakteriserte Ødegård som en stor psykopat. Brochmann ble dømt til 3,5 års fengsel for landssvik pga. en tale han holdt ca. 10 juni. 1940 (da kampene i Krigs-Norge opphørte). Ødegård var en av to som skulle mentalundersøke Brochmann. Det gikk som det måtte gå. Psykopaten Ødegård viste ingen nåde. Paradoksalt nok holdt Brochmann den ”samme tale” 9. april 1934 uten at noen reagerte, – en kjærlighetstale til det menige tyske folket etter at Hitler kom til makta i Tyskland i januar 1933. Brochmanns kristne forankring var utslagsgivende ! til det tyske folket som ble ledet i villfarelse av de nye makthaverne.

Med mitt kjennskap til psykiatrien generelt og Gaustad sinnssykehus spesielt, mistenker jeg Gaustad sinnssykehus for å skjule gedigne sannheter om uskyldige ofre som i dag ikke tåler sannhetens lys. Og Gaustad blir beskyttet av systemet; beskyttet av politikk, psykiatri og rettsvesen – en særdeles uhellig treenighet. En treenighet vi finner i ”land vi ikke liker å sammenligne oss med”, som man sier det på Stortinget. Men i Norge, i moderne tid – og like foran våre øyne ? Svaret er JA !

Det må være enhver borgers rett å bekjempe at vårt samfunn blir styrt slik –

I dag praktiseres myndighetenes forsøk på å skjule omfanget av de kriminelle overgrepene bl.a. på følgende måte: Antallet ofre som befinner seg i massegraven er hemmelig. Navnene på de som befinner seg i massegraven er hemmelig. Men i tilfeller hvor en som er nær familie med et av ofrene mistenker  å ha f.eks. sin mor eller sin bestefar liggende i massegraven kan det gjøres en konkret forespørsel til Gaustad sykehus av typen: ”Befinner N.N. seg i massegraven ?” Dette vil bli besvart bekreftende eller avkreftende.

Thore Lie

Thore Lie er siviløkonom og en av Norges fremste kjennere og kritikere av psykiatrien. ”Psykiatri slik det bedrives i Norge er ikke behandling, men tortur!”

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

136 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Kjell E Thorkildsen
Kjell E Thorkildsen
Anonym
1 måned siden

Har jobba innan psykiatri i 50 år, har opplevd ei rekke overgrep og tap av sjølvstende. Men me er på rett veg, til all lukke. Viktig å kjenna denne fæle historia, så slike overgrep mot individ og grupper ikkje gjentek seg.

Kjell Aasen
Kjell Aasen
Anonym
8 måneder siden

Opplysende om Norges sorte sjel.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Gaustad sykehus, Norge, templar kors, sol hieroglyfer, åttekantet tårn, pyramider, se The pharaoh show, the swiss nazi templars, url: http://octogon.falconscafe.com/

Foto http://postimg.org/image/3zkd1wj8f/ I facebook http://tinyurl.com/p4xbbq7

Psykiatriske eksperimenter i Norge http://fripresse.com/2014/01/03/psykiatriske-eksperimenter-i-norge/ google translated ~ Psychiatric experiments in Norway http://tinyurl.com/o65keye

Dr Mercola and Dr Paul Connett Discuss Fluoride + http://www.youtube.com/watch?v=UpPv290z2-Y&list=PL3468A4C0FF7186F4

trackback
11 år siden

[…] zoombie? Slike som det ble forsket og eksperimentert på mennesker for å skape på Gaustad Sykehus, med CIA støtte under Monarch/MK-ULTRA, under ledelse av overlege […]

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Norway’s Hiddens History – “Aryan” Children Subjected to LSD Experiments, Sexual Abuse & Mass Rape http://www.redicecreations.com/article.php?id=16206

Quote: Norway’s powerful Justice Committee has ordered the government to compensate thousands of people, many of whom were locked up in lunatic asylums because they were the children of Norwegian mothers and German soldiers. A statement from the committee said the government should quickly draw up a compensation scheme for an estimated 10,000 claimants. “The Justice Committee statement has shown us an exit sign from the tunnel of darkness in which we have moved for over 50 years,” said Thor Brandacher, chairman and spokesman for the Lebensborn Committee, and the son of a Norwegian mother and Austrian father. The committee’s decision comes as the Norwegian Supreme Court prepares to issue a verdict in December in an appeal case brought by 17 so-called Lebensborn children against the Norwegian government for gross abuse at the hands of the state. The case has been thrown out in two earlier courts, which ruled that such cases all fell under the statute of limitations. “I am sure that the Supreme Court will also say that the case falls under the statute of limitations as well, but we then have six months to negotiate with the government and reach agreement,” said Mr Brandacher. “If they will not negotiate we will go to Strasbourg, and Norway will never be the same again. No civilised country can withstand the testimony that would be made public there.” After German troops withdrew from Norway at the end of the Second World War, an official programme of weeding out occupation liaisons began that resulted in the arrest of some 14,000 young women and the detention in military camps of 5,000 girls who were known to have had children with German soldiers. .. MKULTRA, Mind Control Program and the Ties to LSD Experiments http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA#LSD .. Children of Shame – Norway’s Dark Secret .. Blue eyes and blond hair preferred .. Incentives for bearing Aryan children .. Ostracized and mistreated- a marred childhood .. Breaking silence and baring secrets .. Verdict: No compensation .. Living hell of Norway’s ’Nazi’ children ..

«Informativ e-post sendt John Færseth inklusive såkalte massemedia som nyhetstips ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/ekstrem-nettmobbing-av-nyhetsspeilets-forfattere/comment-page-6/#comment-94628

«Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Elias har tilgitt, men ikke glemt det vonde http://byavisa.no/2012/11/20/elias-har-tilgitt-men-ikke-glemt/ Sitat: Norge står det på den kritthvite lua til Elias Akselsen. Til tross for at myndighetene tok ham fra foreldrene da han var sju år er han glad i han landet sitt, spesielt Petter Northug og trøndere generelt. .. –Med Bibelen i hånda, utryddet de et helt folk. De tok barna fra taterne, steriliserte og lobotomerte dem. En forferdelig tid. Han skal bare ha en Pepsi Max når vi møter ham på Hornemannsgården. Han forteller sin historie, åpent vendt ut mot lokalet. Han bryr seg ikke om at kafegjestene hører hva han sier. ..

«Multikulturalisme blir planlagt brukt som et våpen som ledd i en dessverre vanlig hegelian dialectic strategi ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/22-juli-avslort/comment-page-3/#comment-92113

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

…Også Pepsi Max da….., da er jo ikke forsøket ferdig med ham ennå……

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

MEET THE ROCKEFELLERS http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=101#M8117 + extra

Topics: Eugenics, democide, genocide, slow kill, human experimentation, fractional reserver banking, wars, poisoning life and environment, satanic rulers etc, i.e. non-intelligent group of maniacs, and there are of course several families and organizations involved, with tentacles into all countries in thousands of ways

Direkte referanse,
MEET THE ROCKEFELLERS

New World Order: Blueprint of Madmen, documentary, Alex Jones, infowars + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1761&start=1

9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Nazi style human experimentation by U.S. Government http://www.youtube.com/watch?v=5Q4YJLTVpVY

TOP Secret Vaccine Poison Global Depopulation plan (IHS) babylon http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tbO8uh646rQ

Dr. John Coleman Breaks Down The Committee of 300 on Alex Jones http://www.youtube.com/watch?v=t83CX0W7e6g&list=PL8B3E1DA27FC9AED8
.
Tommy – I’m Free – Roger Daltrey (The Who) http://www.youtube.com/watch?v=rGa70tVYVKo&feature=share

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

VATICAN CRIMES WORLDWIDE http://www.vaticancrimes.us/

Catholic Church Tortures 30,000 Kids in Ireland Residential Schools: STOLEN LIVES DOCUMENTARY 1/3 http://www.youtube.com/watch?v=nhwUvI5zIUc&feature=related

ola
ola
Abonnent
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Dermed settes punktum for et lite verdig kapittel både innen norsk vitenskap og norsk samepolitisk historie. I 1915 skjedde gravrøveriet i Neiden med Stortingets velsignelse.

Gravene ble gravd opp, og 94 skjeletter fjernet og brakt til hovedstaden. Hensikten var å drive raseforskning på den samiske minoriteten. Skoltesamene ble ikke engang spurt om det var greit å åpne gravene.
http://www.dagbladet.no/2011/09/24/nyheter/gravroveri/innenriks/samer/18282964/

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

“Rättegången om mordet på Anna Lindh har återuppväckt en redan het debatt om den misslyckade psykiatriska vården i Sverige.
——————————————–

”Alla mentalsjukhus där de tagit hand om patienter stängs ned och de kör ut folk. De hamnar i en miljö som de inte känner till”, säger han. ”Vad tror ni händer då? Nio av 10 försöker att göra något som drar uppmärksamheten till det faktum att de behöver hjälp”. Myndigheterna här säger att de inser att den psykiatriska reformen från 1995 inte fungerar tillfredställande. Strax efter Anna Lindhs död meddelade man att en undersökning av vad som behöver göras skall ske. Kritikerna har redan fördömt detta som något ”för lite och för sent”.”

http://www.nyapolitiken.biz/sve_politik/svenska-psykiatrin.html

——————–
“Unrecovered victims who were turned out onto the streets during the 1980’s began acting out their satanic abuse in a subconscious effort to bring conscious awareness to their plight. Satanic movies like the CIA’s Jesuit movie director/producer Peter Blatty’s over-hyped “Exorcist” and music like Ozzy Osborne’s were deliberately introduced into society in accordance with social engineering plans emanating from DARPA. It was foreseen that Reagan’s release of the ritually abused from mental institutions without effective therapy would result in their acting out their abuse on calendar
dates. This, in turn, traumatized others, reaching proportions that traumatized society as a whole. Since the effects of trauma on the human mind render people more suggestible and easily led, social engineering began evolving into mass mind control as anticipated through this deliberately enhanced violence.

(Fra “Access Denied” av Cathy O’Brien–side 164)

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  baugen
12 år siden

“Psychological warfare. What it basically means is: to change the perception of reality of every American that despite of the abundance of information no one is able to come to sensible conclusions in the interest of defending themselves, their families, their community, and their country.

It’s a great brainwashing process which goes very slow and is divided into four basic stages. The first one being “demoralization”. It takes from 15 to 20 years to demoralize a nation. Why that many years? Because this is the minimum number of years required to educate one generation of students in the country of your enemy exposed to the ideology of [their] enemy. In other words, Marxism-Leninism ideology is being pumped into the soft heads of at least three generation of American students without being challenged or counterbalanced by the basic values of Americanism; American patriotism….

The result? The result you can see … the people who graduated in the 60’s, dropouts or half-baked intellectuals, are now occupying the positions of power in the government, civil service, business, mass media, and educational systems. You are stuck with them. You can’t get through to them. They are contaminated. They are programmed to think and react to certain stimuli in a certain pattern [alluding to Pavlov]. You cannot change their mind even if you expose them to authentic information. Even if you prove that white is white and black is black, you still can not change the basic perception and the logic of behavior. ”

http://www.crossroad.to/Quotes/brainwashing/2007/bezmenov.htm

Bolla
Bolla
Abonnent
12 år siden

Hvis det er “feil folk” som står bak, så vil det aldri bli etterforsket.

troruud
Abonnent
12 år siden

Et skammelig kapittel om norske doktor Mengeler, som vel fortjener en egen, “Nürnbergprosess”, for å forhindre at noe som dette ikke vil skje igjen? At det vil ta lang tid å grave frem dokumentasjonen fra arkivene, kan jo umulig være et argument for å bare å glatte over, og late som om det aldri har hendt. Men dette argumentet er meget interessant da det tydelig impliserer at dokumentasjonen finnes.

trackback
13 år siden

[…] Minnemarkering kl. 12.30 ved ”Skammens grav”, Ris minnelund. (Les også artikkelen: “Hva skjuler Skammens grav?” av Thore Lie hos Nyhetsspeilet 6. februar i […]

Otto
Abonnent
13 år siden

hidden from history revenue canada 2010.mov, The hidden story, the canadian holocaust

Norske mediers samlede TABU-oversikt, sitat: .. Gaustad overtok Auschwitz’ rolle som åsted for menneskeforsøk etter krigen ! ..

Ulven
Ulven
Abonnent
14 år siden

“Precautions must be taken not only to protect operations from exposure to enemy forces but also to conceal these activities from the American public in general. The knowledge that the Agency is engaging in unethical and illicit activities would have serious repercussions in political and diplomatic circles and would be detrimental to the accomplishment of its mission.

CIA Inspector General in Assessing the Benefits of Mind Control Research”

http://www.the7thfire.com/Politics%20and%20History/CIA_MK-ULTRA_experiments_on_children.htm

“CIA-agenten og kjemikeren Frank Olson hadde besøkt Norge rett før sin død i 1953. Eric Olson hadde funnet opplysninger om det i farens personalmappe i Fort Detrick. Her omtales «a possible breach of security after a trip to Paris and Norway» sommeren 1953.

Hva slags brudd på sikkerhet kan det her være tale om? Eric Olson har sett dette i sammenheng med CIAs topphemmelige prosjekt MK-ULTRA.”

Se: http://bloggarkiv.sol.no/blogg/frank-olson-mk-ultraampmind-control-metoder-i-norge-mkultraforskningsprogram-i-norge1

Noen spørsmål:
1. Finnes det noen grenser for mengden av uetisk forskning og Mind Control som er begått på intetanende nordmenn ?

2. Finnes det noen mennesker i posisjon i Norge idag (leger, psykiatere, byråkrater, politikere, professorer el.l.) som har det minimum av anstendighet og elementær medmenneskelighet som skal til for å kreve fakta om den uetiske forskningen på bordet samt å kreve at slik forskning stanses ?

trackback
14 år siden

[…] Interesserte kan begynne her: ‘Hva skjuler massegraven ved Gaustad?’ http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/hva-skjuler-massegraven-ved-gaustad/ […]

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
14 år siden

Jeg likte artikkelen. Det er viktig å få satt skarpt lys på alle typer av maktovergrep diverse “myndigheter” har begått mot befolkningen. I dette gjelder et enkelt prinsipp: Individet skal være selveiende og ukrenkelig. Staten skal være et passivt organ som forvalter diverse fellesskaps-interesser på vegne av både eksisterende og fremtidig befolkning.

Men så kom kommentarene – og sånn omtrent midtveis var det rent så jeg mistet lysten til å leve, men jeg slet meg likefullt til veis ende i denne motbydelige grauten av paranoide vrangforestillinger og religiøst sludder. Jeg kan bare lure på hva det er man tror man skal oppnå med å kludre til det hele på slikt vis. Ja naturligvis har det foregått “psykiatriske eksperimenter” (og ting som ikke kan kalles annet enn mord) koblet til diverse amerikanske tiltak som MKULTRA, og ja naturligvis er det viktig å få dette frem. Men hvorfor drukne dette i seg selv viktige budskapet i det reneste tøv???

Fantastiske påstander krever fantastisk bevisførsel. Det kreves disiplin og etterrettelighet i dokumentasjonen. Det kreves et i bunn og grunn POLITISK arbeid med å bygge opp en sak som ikke lar seg gjendrive bare ved det at man henviser til at det er bare skrullinger som bryr seg om dette. Det som er viktig er å få frem SANNHETEN og passe på at slikt ikke gjentar seg. Det spiller liten rolle om noen blir “straffet”. Dette arbeidet handler om å bringe informasjon ut til de brede lag slik at man på sikt skaper mer bevisste holdninger i befolkningen som helhet.

Det er urimelig å forvente at vanlige folk skal gidde å sette seg inn i hele det der parareligiøse makkverket om “hemmelige organisasjoner” og åndvesener fra andre dimensjoner. Det er fristende å henvise til at man godt kunne være dobbeltparanoid og påstå at de som bringer denslags til torgs har en agenda som handler om å kludre til hele bildet så grundig at selv de ting man faktisk kan dokumentere og bringe ut i dagslyset koker bort i kålen.

Etter min mening er det direkte deprimerende at viktig informasjon begraves i konspirasjonsteorier som er så drøye at intet vettugt menneske vil ta i dem med ildtang. Jeg kan forsåvidt godt forstå at man blir opprørt av hvor ille det egentlig er, og hvor gement og ondskapsfullt diverse “maktmennesker” har opptrådt, men hvis man skal komme noen vei med folkeopplysningens sak er det viktig at man ikke fremkaster påstander som ikke lar seg faktasjekke. Det å kreve at andre uten videre skal TRO på det du sier er i prinsippet ikke noe bedre enn det maktmenneskene driver med.

Så spørsmålet må bli: Hvior mange er det her som er tjener maktmenneskenes interesser gjennom å sørge for at det vi har av saklig og dokumentert informasjon begraves under en usalig graut av rykter og sladder?

« Forrige artikkel

9/11-koden – delvis på norsk

Neste artikkel »

Dagbladet-journalist drept i CIA-komplott?

136
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x