Dagbladet-journalist drept i CIA-komplott?

6.5K visninger
11 minutter lesetid
61

Norge er som kjent en av NATOs krigførende nasjoner i Afghanistan. For drøye 2 år siden fant det sted et spektakulært terrorangrep mot Hotel Serena i Kabul akkurat da en større norsk delegasjon var innom der. Angrepet resulterte i 6 døde, blant dem Dagbladet-journalist Carsten Thomassen. Det var også 6 skadde, blant dem UD-ansatt Bjørn Svenungsen.Utenriksminister Jonas Gahr Støre var også til stede på hotellet, men befant seg sammen med en livvakt i et trangt møterom uten vindu i underetasjen da det smalt, slik at han slapp uskadd fra angrepet.

Norge er en naiv nasjon

Norge er som kjent en naiv nasjon, og norsk presse faller sørgelig inn i denne folden.

Er nordmenn mest lettlurt i krig som i fred ?

Felles for norske makthavere og norsk presse er at de har et tilnærmet nevrotisk infantilt behov for å tekkes ”Uncle Sam”, krigsnasjonen USA.  Dette har gang på gang medført en ”snøblindhet” i form av manglende evne og vilje til å se de større sammenhengene.

Afghanistan-okkupasjonen dreier seg i stor grad om narkotika

Nyhetsspeilet har tidligere gjort rede for hvordan narkoproduksjonen i Afghanistan gikk gjennom taket kort tid etter USAs invasjon i 2001 og at CIA er verdens ledende narkotikasyndikat. (Se f. eks. TABU-oversikten for norsk presse del 2 eller CIAs narkotikahandel for USAs skjulte oligarker).

"Enduring freedom" for opiumsplantene i Afghanistan etter NATO-okkupasjonen

Til tross for at Norge er Europa’s heroinversting og at de siste årenes heroin har hatt tilnærmet fri flyt fra Afghanistan, takket være CIA og bl.a. deres fremmelige samarbeidspartnere i deler av det norske statsapparatet, har kartleggingen av heroinflyten fra opiumsmark til sluttlanger vært et tilnærmet TABU for norske media. Eller kanskje nettopp derfor…

Afghanistankrigen dreier seg i stor grad om narkotika og CIA

Med et trolig unntak for Irak-krigen har de fleste av USAs større kriger i nyere tid i overraskende stor grad dreid seg om narkotika. Selv Serbiabombingen i 1999 som gjorde NATO til en aggressiv angrepsallianse hadde et betydelig narkoelement som ennå er ukjent for de fleste som ennå leser norske aviser. Kosovo’s ”frigjøringshær” KLA som USA innsatte ved makten i Pristina side om side med opprettelsen av en ny NATO-base var et gedigent narkosyndikat:

”From 1994 to 1999, during US military intervention in the Balkans where, according to ‘The Christian Science Monitor’ and ‘Jane’s Intelligence Review,’ the Kosovo Liberation Army controls 70 per cent of the heroin entering Western Europe’.”

Se: Michael Ruppert – From the Wilderness

Jo mer lønnsom narkobusiness er, jo lengre vil  krigen vare

Det faktum at fortsatt krigstilstand med høy tåkeleggingsgrad og høy nervøsitet er bra for narkotikaprofitten gir CIA – verdens ankeragentur for heroin – et sterkt incentiv for å bidra til forlengelsen av enhver konflikt, noe som i stor grad har lykkes i Afghanistan. Som kjent var Sovjet-Unionens soldater i Afghanistan i nesten 9 år og snart har USA/NATO/ISAF vært der like lenge. Det er ingen utsikter til snarlig ”fred” eller NATO-tilbaketrekning. Dette ville jo også være bad for business, særlig for narkobusiness men også for våpenbusiness.

Denne dynamikken kan beskrives som at

Regel nr. 1: Jo mer lønnsom narkobusiness er – jo lenger vil krigen vare.

Regel nr. 2: Jo lengre krigen varer – jo mer lukrativ vil narkobusinessen være.

Mange land har soldater i Afghanistan

Et okkupantkart over Afghanistan ser ut som et lappeteppe noe à la en speiderleir, hvor mange ulike tropper med forskjellige flagg er kommet sammen langt hjemmefra.

Mange land er med på Afghanistan-okkupasjonen; som en stor speiderleir

For at okkupasjonen skal vedvare et det viktig å sørge for to ting:

1. Fortsatte voldshandlinger

2. At enkeltland ikke bryter opp og reiser hjem

Som kjent reiste Spania’s soldater hjem fra Irak etter at José Zapatero overtok som statsminister for José María Aznar; noe som ble sagt å være ”et tungt slag” for krigspresidenten Bush.

THEY er som kjent flinke til å oppnå flere hensikter samtidig. Dette gjør det naturlig å søke kombinasjoner av 1. og 2., ved at falsk flagg voldshandlinger gjennomføres mot de ulike landenes ”besøkende” i krigslandet.

Slik krigens ubønnhørlige blodtørstige voldsdynamikk har fungert opp gjennom historien vil et land som mister noen av sine egne i en krig helle i retning av å fortsette krigen.

Argumentasjonen for dette er både holdninger av typen ”Vi kan ikke stikke av mellom halen mellom beina nå” eller at ”Av hensyn til de drepte kan vi ikke gi opp før oppdraget er utført”.

Det faktum at de som fatter beslutningene om retrett kontra fortsatt tilstedeværelse ikke er de samme som må utføre krigens oppgaver uansett hvor komplett meningsløse eller umoralske de måtte fortone seg for soldatene i felt tilsier at ”Lip Service overfor Uncle Sam – Yes Mr. President” forblir den rådende holdningen blant norske maktpolitikere. Om politikeren skulle hete Kristin Halvorsen og komme fra ”antikrigspartiet” SV endrer ikke dette på noen måte – flink bisk for Uncle Sam og punktum.

Der USA kriger opererer CIA fritt

På amerikansk-okkupert territorium befinner det seg til enhver tid CIA-personell i hopetall, sammen med selskaper som Halliburton og Brown & Root som skal sørge for diverse former for logistikk. CIA i krig har alle fullmakter, inkl. å skaffe seg hva det måtte være av våpen og militære eksplosiver. CIA benytter ymse underleverandører og samarbeidspartnere, som kan være alt fra ISI, den pakistanske etterretningstjenesten til Blackwater/Xe, som eskorterte utenriksminister Gahr Støre ut av Kabul i januar 2008, til lokale militsiaer, geriljagrupper,  muslimske kremmere eller jihad-krigere, alt etter formålet. Aftenposten omtalte nylig CIA’s samarbeidspartner Blackwater slik:

”Sikkerhetsfirmaet Xe, best kjent som Blackwater, har jobbet side om side med CIA om oppdrag i Irak og Afghanistan, skriver blant Washington Post fredag. Oppdragene skal ha inkludert kidnapping og likvidering av opprørere.” Se

I Afghanistan er to av CIA’s fremste hovedoppgaver:

1. Å ta hånd om narkotikatrafikken på alle måter, inkl. strategi og propaganda

2. Å se til at krigen ikke ebber ut slik at narkotikainntektene faller

Alle deltagernasjoner har fått sine drepte

Et påfallende trekk ved rapportene fra Afghanistan er at praktisk talt alle deltagende nasjoner har fått sine egne drepte, noe som fungerer som en ”reinforcement”, mao. styrking av incentivet for ikke å trekke ut et lands soldater, slik det er nevnt over.

Siste 30 døgn har f.eks. Sverige fått to nye og Norge én ny drept:

To svenske offiserer og en afghansk tolk ble drept da patruljen deres ble beskutt…” Se

“Claes Joachim Olsson (22) drept av veibombe i Afghanistan” Se

18. april 2008 ble den nederlandske løytnanten Dennis van Uhm drept av en veibombe i Uruzgan provinsen. Dette dødsfallet skjedde dagen etter at hans far, general Peter van Uhm, hadde overtatt kommandoen over de nederlandske NATO-styrkene i Afghanistan.  Se

General von Uhm ankom Afghanistan og ble møtt av sin soldatsønns kiste. Neppe en grunn for å avslutte krigføringen...?

Var attentatet mot kommandantsønnen en black ops – mao. et CIA-regissert attentat – eller en tilfeldighet ? Svaret får vi neppe vite noen gang, men CIA har lang erfaring og bred kompetanse i ”to make things happen”, mao. å regissere hendelser, inkl. drap, det være seg på amerikanere eller på hvemdetmåttevære.

Den store CIA-massakren sist nyttår

Afghanistan er tjåka fullt av ”black ops” – profesjonelle CIA-mordere – selv om de ble kraftig tynnet i rekkene ved nyttår:

Eight americans working for the CIA have died in a bomb attack in Afghanistan, the worst against US intelligence officials since 1983. A bomber wearing an explosive vest entered Forward Operating Base Chapman in Khost Province, near Pakistan.”  Se

Kan det ha vært så enkelt ? Å spasere rett inn i et reir fullt av krigsvante CIA-agenter og bare blåse av seg selvmordsvesten ? Eller er det mer sannsynlig at tråder ble trukket i to make it happen ?

Kort tid før den store CIA-massakren skjedde en CIA-massakre med motsatt fortegn i det samme området i Øst-Afghanistan. 10 ubevæpnede afghanere ble drept av ”internasjonale styrker”, hvorav 7 ungdommer som var blitt påført håndjern før de ble regelrett henrettet av drapsmenn tilknyttet NATO-alliansen:

‘International forces entered the area and killed ten youths, eight of them school students inside two rooms in a house, without encountering any armed resistance’. The local headmaster, Rahman Jan Ehsas, told The Times that ‘seven of the children were handcuffed before they were shot. A local farm labourer and a shepherd boy were also killed’Se

CIA massakrerer og blir selv massakrert

Et vanlig motiv for slik råskap fra CIA/Blackwater sin side er det nevnte ønsket om ”å holde krigen varm”, bl.a. ved å vekke hevnmotivet hos geværvante afghanere.

Det spesielle i denne saken er den delikate sammenhengen mellom de to massakrene. Det var de selvsamme CIA black ops agentene som stod bak drapene på de forsvarsløse ungdommene som selv ble drept like etter.

Spørsmålet er hvorfor og av hvem. I vestlige media som rapporterte om CIA-massakren haglet det med ord som ”Taliban” og ”Al-Qaida”, to av CIA’s samarbeidspartnere i en årrekke, slik det f.eks. er antydet  i New York Times:
Khost Province, bordering Pakistan, has been a prime area for militants with links to the Taliban and Al Qaeda who use Pakistan’s lawless tribal areas as a base to stage their insurgency.”  Se

Selv president Obama var frempå med en kondolansemelding:
The US president’s condolence message praised the work of those killed.” Se

CIA’s egne drapsmenn ble ”terrorofre” på  ordre fra Uncle Sam

Den uavhengige reporteren Christopher Story, som er kjent for sine meget gode forbindelser dypt inne i verdens etterretningsorganisasjoner, forklarer sammenhengen mellom de to massakrene slik:

” ‘C.I.A. ASSASSINS EXECUTED BY ORDER FROM WASHINGTON’ IN ANOTHER COVER-UP
All reports on this incident have so far missed the point, which is illuminated by the sequel – namely that following this massacre, a ‘suicide attacker’ killed eight US civilian operatives.

These killings took place at a CIA base, Camp Chapman, in Khost, on the Afghan-Pakistani border. Those killed were the CIA ‘Black Ops’ personnel who perpetrated the murders of the children and teachers – to escalate Afghani and Islamic tension generally.

You don’t believe this? Then let us share some special intelligence with you – obtained, indeed, from intelligence sources. These eight ‘Black Operations’ murderers were themselves liquidated on orders from Washington (probably approved at the highest level, certainly the National Security Council), not as retribution for what they did of course, but because the Afghani authorities were calling for these US demoniacs to be handed over to the Afghani authorities so that they would appear in Court – unleashing further appalling publicity for the Americans and the CIA, to be splashed around the world’s ‘mainstream’ media.

The Afghans wanted these US bandits under their authority; so the order was placed by US officials for these men to be executed. In other words, yet another CIA-sponsored ‘Black Ops.’ abomination ended in failure and the murder of Americans by the US Government’s own structures.”   Se

Amerikanere – endog CIA-agenter – blir drept på ordre fra amerikanske myndigheter; hensikten helliger middelet som så mange ganger før i krigssoner.

Krigsjournalister rammes bevisst av USA

Ingen av de to ferske massakrene er omtalt i norske media. Hvis norske journalister skulle betvile at ungdomsmassakren fant sted slik det ble rapportert bør vel en tur til Øst-Afghanistan for å få rektor Rahman Jan Ehsas sin versjon av det han opplevde være vel verdt bryet. Dvs. forutsatt at journalistene får lov å reise dit – av Uncle Sam – og såfremt de tør etter at Dagbladet-journalist Carsten Thomassen måtte fraktes hjem fra Kabul i kiste.

Å rapportere fra krig – det er farlig det – særlig for okkupasjonsstyrker med hendene fulle av blod som ikke ønsker at sannheten om deres ugjerninger skal bli kjent for verden.

USA’s Irak-okkupasjon er et eksempel på Uncle Sam sin bruk av – ikke respekt for – journalister under en okkupasjon. At en okkupasjonsmakt har brakt en journalist til taushet er ikke noe nytt; som kjent er sannheten krigens første offer. Denne praksisen er beskrevet slik av en black ops agent som arbeidet på innsiden under ekstremkynismens Bush/Cheney regime:

The plan to ‘embed’ journalists with the military in Iraq was a strategic operation that considered ‘journalism as part of psychological operations.’ The journalists that weren’t ‘embedded’ were considered ‘enemy combatants.’ More journalists have been killed in Iraq than in any other war, and it is the US doing a large portion of the killing.”  Se

Carsten Thomassen - første norske journalist drept av en krigshandling i et land der Norge deltar i krig

Mao. bedriver krigsmakten USA bevisst drap på journalister i land de okkuperer. De fleste journalistene som er blitt drept i Irak har vært irakere, naturlig nok, men også amerikanere. Offisielle tall kan sees her, (de uoffisielle dvs. virkelige tallene får vi neppe vite).

Men USA står ikke bare bak drap på krigsjournalister, de sørger også for å få dem hedret:

Mandag vil Thomassen og 61 andre journalister som døde på jobb i 2008, minnes i Washington D.C. under en seremoni ved Journalists Memorial. Minnesmerket som er plassert i nyhetsmuseet Newseum i den amerikanske hovedstaden, hedrer innsatsen til journalister, fotografer og reportere som har mistet livet på jobb.” Se

Mens Thomassen hedres post morten i USA er han utelatt fra Dagbladets egen oversikt over “Hendelser med (drepte) nordmenn i Afghanistan” fra april 2009, hva nå det kan skyldes, se.

 

 

Utenlandsk etterretning beskyldt for Kabul-terror samme år

En annen ”make it happen” terroraksjon fant sted i Kabul den 7. juli 2008, et halvt år etter attentatet mot Hotel Serena. Her ble ”utenlandsk etterretning”  av afghanske myndigheter beskyldt for å ha stått bak et bilbombeattentat som kostet 41 mennesker livet:

41 personer drept i bilbombeterror i Kabul 7/7 2008. Falsk flagg terror for å holde krigen varm og narkotrafikken igang ?

Afghanistan’s interior ministry has accused a foreign intelligence agency of involvement in a suicide attack on the Indian embassy in Kabul today that killed 41 people.”  Se

Hva skjedde før, under og etter Hotel Serena-angrepet ?

Å forstå noen av de virkelige drivkreftene bak Afghanistan-krigen gjør det lettere å plassere det som skjedde på Hotel Serena i januar 2008 i en større sammenheng.

Det var flere påfallende omstendigheter rundt den norske delegasjonens Kabul-besøk:

– Informasjon om delegasjonens planer lå åpent på internett

-ISAF (norske NATO-styrker) tilbød seg å bistå med sikkerhet for bilkortesjen og på hotellet, men ble avvist og nektet adgang til hotellet

-PST hadde mottatt informasjon om “et forestående selvmordsangrep” på forhånd, trolig fra sin Big Brother samarbeidspartner CIA

-Norske journalister ble bedt om å vente på Gahr Støre i den ubeskyttede hotellfoajéen

– Det skjedde en svikt i sikkerhetsopplegget ved hotellet dagen angrepet fant sted

– Ambulansen som skulle hente de skadde ble holdt igjen utenfor hotellet

For flere merkverdige omstendigheter rundt Hotel Serena-angrepet se f.eks. http://www.northernresistance.info/norge.html som disse opplysningene (som forøvrig er hentet fra norsk presse) er gjengitt fra.

– 16 januar, 2 dager etter episoden, ga Utenriksdepartementet ISAF forbud mot å uttale seg til pressen. Det ble ikke gitt noen begrunnelse for dette.

– Utenriksdepartementet med Gahr Støre i spissen besluttet å granske sin egen rolle i Hotel Serena-episoden, og fikk dette gjennom, på sedvanlig norsk inhabilitetsvis.

Hva sa Støre og Stoltenberg etterpå ?

Statsminister Jens Stoltenberg sa 15 januar, dagen etter angrepet mot Hotel Serena:

Angrepet styrker begrunnelsen for at vi er der» Se

Dette lyder som et ekko av CIA-regissørenes Afghanistan-manual; ”make it happen to make them stay…”

Under kjøret mot utenriksminister Gahr Støre i Stortinget like etter hjemkomst skjedde en annen pussighet. Saken var full av alvor og den alltid alvorlige Støre ble konfrontert med hvorfor Norge er i krig, hvorfor ISAF-styrkenes tilbud om bistand for økt sikkerhet var blitt avvist, hvor lettet han selv var over å være i live uskadd, om det ikke var forkastelig at UD skulle granske seg selv og om hva som burde ha vært gjort for å redde livet til journalist Carsten Thomassen.

Midt oppe i alt dette alvoret som alvorets mester Gahr Støre hadde å svare for kom det ut av Støre helt uten foranledning slik at alle rundt ham bare ble stående og måpe:

Dere må forstå at jeg har behov for å være Jonas.”

Kan dette ha avdekket en glitch i MK Ultra-programmeringen til Gahr Støre, mind control programmet som gjør Norges utenriksminister til en lydig utførende “agentrobot” for instrukser fra THEY ?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

61 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

NRK avslører at Vesten finansiert og utruster ISIS, her ble containere med 20 000 ISIS uniformer avslørt i Spania. :)

Er det enda noen som tror at ikke ISIS og Al Qaeda er et US/NATO produkt ?

Spansk politi har beslaglagt 20.000 militæruniformer som var ment til bruk for islamistiske terrorgrupper i Syria og Irak, opplyser innenriksdepartementet i Madrid.

http://www.nrk.no/urix/spansk-politi-beslagla-20.000-_jihadistuniformer_-1.12834715

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

De er på jobb, og passer på de vakre blomsterengene, Har hørt at de dekker 90% av verdens behov for disse nydelige blomstene…… http://publicintelligence.net/usnato-troops-patrolling-opium-poppy-fields-in-afghanistan/

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Terroristen som skjøt og drepte journalisten Carsten Thomassen var kledd i politiuniform – i likhet med Anders Behring Breivik.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

839 nordmenn er blitt skadd i Afghanistan, 140 av dem i kamp!

839 persons have gotten different kind of injuries in connection to their service in Afghanistan. Out of these, 140 are connected to battle. Most of the injuries are minor, such as sprains, cuts and hearing damages. 17 of the injuries were classified as traumas and 9 persons died.

From 2001 till 2010, 6938 persons have served in Afghanistan for the Armed Forces. So far there has been no joint overview over injuries during the operation, but now the Armed Forces’ Medical service has worked through the medical records of the entire personnel. Now the results have been presented.

http://mil.no/organisation/news/currentaffairs/Pages/839-wounded-in-Afghanistan.aspx

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Sivil afghaner døde av norsk granatkaster-vådeskudd!

“En sivil afghaner mistet livet da en norsk soldat avfyrte et vådeskudd i Faryab-provinsen onsdag, opplyser Forsvaret.

Det var under klargjøring av en granatkaster på kjøretøy inne i leiren til det afghanske politihovedkvarteret i Almar-distriktet – 20 kilometer vest for den norske leiren i Maimana – at granaten gikk av, opplyser Forsvaret.

– I formiddag ble et vådeskudd avfyrt i forbindelse med at en 40 mm granatkaster som skulle klargjøres. To sivile afghanere som jobbet med vedlikehold på stedet, ble truffet av splinter fra granaten.”

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/sivil-afghaner-doede-av-norsk-vaadeskudd-3502432.html

Og hva skulle så granatkasteren brukes til? La meg gjette: Å skyte granater mot afghanere…av pressen kamuflert som “al-qaida”-terrorister og taliban-gerilja.

Hva kommer til å bli straffen for de uvørne nordmennene på granatrampa (har de begynt å ruse seg på opium og heroin nå, omtrent som DeerHunter-amerikanerne i Vietnam?). La meg gjette: Ingen som helst straff… De er like frie til å drepe afghanere for fote som Blackwater dreper irakere i olje-Irak.

Så må vi huske at norske soldater er sendt ut i verden for hjelpe sivilbefolkningen. Både i Afghanistan og Libya.

Hvor lenge kan krigs-galskapens norske bøtteballett som “fredsforskeren” bøtte-Bondevik etterlot seg få fortsette uten å bli tatt hull på av den norske folkemeningen?!

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Norsk krigshelt hedret av britiske spesialstyrker!

Den norske krigshelten Trond Bolle (41) er hedret av britiske spesialsoldater.

Under en lukket seremoni i den private klubben «The Special Forces Club» ble den avdøde marinejegeren hedret for sin innsats som operatør, skriver VG.

– Det var en hyggelig og uformell markering. Trond Bolle ble hedret ved at det ble hengt oppe et bilde av han på en verdig plass. Bildet er synlig for alle som beveger seg inn i klubben, sier oberst Knut Helge Hamre.

LES OGSÅ: Trond André Bolle tildeles Krigskorset med sverd

Bolle ble drept i tjeneste i Afghanistan i fjor. Etter at han døde ble han tildelt Norges høyeste soldatutmerkelse, Krigskors med sverd.

Under markeringen i London ble Bolle omtalt som en ledestjerne til inspirasjon for spesialstyrkene. (©NTB)

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/norsk-krigshelt-hedret-av-britiske-spesialstyrker-3472188.html

Jeg synes det er usmakelig av “britiske spesialstyrker” (http://www.eliteukforces.info) å bringe ettermælet til herr Bolle fra Vestby i vanry, og enda mer illojalt av TV2 å bringe dette sladderet til torgs.

Er man hemmelig agent, så dør man som hemmelig agent, punktum finale. Er man black ops agent, så skal ens liv som black ops agent forbli en hemmelighet også etter ens død, mao. kept in the dark.

Det er ikke nødvendig å klikke mer enn et par ganger her på Nyhetsspeilet for å få med seg at black ops agenter ikke akkurat er mors beste barn:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/bekjennelser-fra-en-black-ops-etterretningsagent/

Fra før er det kjent at Trond Bolle både “tjenestegjorde” i det tidligere Jugoslavia (som dreide seg om drap, svik og andre former for setup for NWO mot våre serbiske brødre og søstre i anti-gadaffi stil anno 2011) og i Kosovo (test-ritualet for dagens Libya-kampanje i regi av morder-NATO).

Som kjent fikk NARKO-NATO et viktig brohode for herointrafikken fra Afghanistan til Europa da USAs Kosovo-base Camp Bondsteel (http://en.wikipedia.org/wiki/Camp_Bondsteel) ble etablert i kjølvannet av teppebombingen av våre jugoslaviske brødre og søstre i Bondevik-året 1999.

Det er fra før kjent at Bolle hadde tjenestegjort for E 14, en hemmelig avdeling i Forsvarets etterretningstjeneste.

http://no.wikipedia.org/wiki/Trond_Andr%C3%A9_Bolle

At “heder” fra britiske spesialstyrker med tilknytning til norsk etterretning kommer på toppen av dette besynderlige faktum er nok en spiker i kista til ettermælet til Trond Bolle.

Dette åpner opp for vide og brede spekulasjoner om hvor mange “nyttig idiot”-oppdrag for CIA og MI6 som “nyttig idiot”-Norge kan ha sendt sin høyt dekorerte “krigshelt” Bolle post mortem på. Som god norsk soldat kan ikke Trond Bolle ha vært en “nyttig idiot” for noen, da Norges offiserkorps tradisjonelt innehar høye moralske og etiske kvaliteter. Så svinsk av TV2 å så tvil om dette etter Bolles død.

Jeg og mange med meg her i de dype skoger synes det er trist og leit at ikke bare media og myndigheter, men også tidligere agent-kamerater av Bolle, etter hans død utleverer informasjon som er egnet til å skape spekulasjoner om at den gode Bolle kan ha vært med på misjoner av unevnelig grellhet.

R.I.P. Trond Bolle – synd du ikke fant veien hit til de dype skoger i tide.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

5 NATO-soldater drept i angrep i Afghanistan idag!

em NATO-soldater ble drept i et angrep på en militærbase i Afghanistan lørdag, opplyser NATOs ISAF-styrke. Fire afghanske soldater mistet også livet.

ISAF ga ingen detaljer om hvor eller hvordan angrepet skjedde. Men tidligere lørdag opplyste det afghanske forsvarsdepartementet at fire afghanske soldater mistet livet i et selvmordsangrep ved en militærbase i provinsen Nangarhar øst i landet.

Selvmordsbomberen var iført afghansk militæruniform, ifølge en afghansk militærtalsmann.

– Fire døde og åtte sårede personer ble brakt til sykehuset vårt, sier Baz Mohammad Shairzad, sjef for sykehuset i provinsen.

Angrepet skjedde ved en militærbase i Gambiri-området i nærheten av provinshovedstaden Jalalabad. En talsmann for Taliban tok på seg ansvar for angrepet i en telefonsamtale med nyhetsbyrået AFP.

Angrepet lørdag skjer dagen etter at politisjefen i provinsen Kandahar n ble drept i et selvmordsangrep sør i Afghanistan.

Afghanistan har den siste tiden blitt rammet av et økende antall selvmordsangrep, som er blant Talibans fremste våpen. Ifølge afghanske myndigheter har det de siste dagene vært ni slike angrep i landet.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10092245

Spørsmål: Hvor mange selvmordsangrep ble gjennomført i Afghanistan før CIA-MK Ultra rykket inn med sin MANCHURIAN CANDIDATE trening?

Kontrollgruppen kan være hvor vanlig afghanske gerilja-selvmordsangrep var under okkupasjonen av de stygge, slemme Sovjet-styrkene, som gjennomførte en så ondskapsfull okkupasjon av Afghanistan at Norge boikottet sommer-OL i Moskva i 1980.

Beviset på at det nå er snille, milde og gavmilde NATO-“bistandsarbeidere” (nytale for “militære okkupasjonsstyrker”) må være at hverken muslimske land eller andre land boikottet ski-VM i Oslo i forrige måned i protest mot Trilateral-Faremo og Bilderberg-Jens sin NWO-okkupasjon av det stolte og gudfryktige fjellandet Afghanistan ved sitt misbruk av Norges profesjonelle soldatkorps, som bærer med seg begreper som yrkesetisk integritet på tross av de hyklerske hengemyr-rammebetingelsene som de må fungere under.

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

I dag ble det kjent at etterretningskilder, tre måneder før angrepet på Serena Hotel i Kabul 14. januar 2008 der Dagbladet-journalisten Carsten Thomassen og åtte andre personer ble drept, avdekket detaljerte terrorplaner mot hotellet.

http://www.dagbladet.no/2010/10/01/nyheter/serena_hotell/carsten_thomassen/afghanistan/utenriks/13649878/

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Så rart at ikke “etteretningskilder” klarte å informere norske “etteretningskilder” om at “noe” var på gang.

Kardinalfeilen Dagbladet gjør i dette oppslaget er å la Støre slippe til med tårene sine og få kommentere alt slik han ønsker uten en antydning av en kritisk og holdning fra Dagbladets side preget av noe mer distanse.

Såpass burde vel Dagbladet ha klart å koste på seg temaet tatt i betraktning.

Episoden førte tross alt til at en av Dagbladets mest anerkjente journalister eksternt og best likte kolleger internt brått ble revet bort – som en direkte følge av unnfallenhet eller hva det nå var fra Støre & co sin side.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
13 år siden

NATO trengte støtte til krigføringen i Afghanistan der letteste måten og oppnå det på er gjennom falsk flagg eller bevist overse informasjon som kan forhindre terror

Man kan trygt si at Carsten Thomassen ble myrdet med fult overlegg av Støre og & noe som også Pål Refsnes saken beviser der Støre og & nektet og betale Taliban 20 000 i løsepenger for at dem ville han skulle bli drept så krigføringen i Afghanistan kunne få økt støtte og legitimetet i befolkningen

Pearl Harbour kalles det for siden Pearl Harbour er mest kjent sitt offer for og få USA med i krigen og massiv støtte fra beholkningen , som det fleste vet så klarte kodeknekkerene i USA og løse Japans hemmlige koder 3 år før Perl Harbour der dem viste nyaktig på cm hvor dem oppholdt seg til enhver tid og vilken planer de hadde

Som kjent så var 83% av USA befolkningen mot og blande seg inn i krigen før Pearl Harbour, etterpå var det motsatt

Det beste eksemplene på det med og overse allmen kjent innfo ser man i klima svindlen, terror bløffen, svinevaksine katastofen

Den mest brukt er uten tvil den som kallest Osama Bin Laden, som de fleste vet så døde Osama den 13 Des 2001 av Nyresvikt, allerede 2 mnd før 9/11 var han innlagt på et Amerikansk militær sykehus for Dialysebehandling, etter 9/11 var han innlagt 2 ganger på sykehus i Saudiarabia for dialysebehandling
Den 13 Des så døde han stille og fredlig i en hule i fjellene i Afghanistan noe som også er bekreftet av ISI, CIA; Mossad mm

Men en sånnn ultra viktig fiende vil aldig få lov til og hvile i fred i graven sin
Da ville hele fundamentet for krigen mot terror falle sammen i en ruienhaug
Alle makt og kontrol tiltak ville falt fra hverandre der hele super eliten ville mistet sin makt

Bare 5 dager før presidentvalger i 2004 så åpenbarte BIn Laden seg med en skremmevideo der Bush umidelbart gikk opp med 6% på meningsmålingene som resulterte i at han fikk 4 nye år som President for de Amerikanske Stater

Eksperter har seff hele tiden fortalt at videoen var fake

Så hvor er vi kommet nå ? joda for bare få dager iden så ble noen terrorister tatt på fersken da de var i gang med og utføre en rekke store terroraksjoner over hele Europa, terroristen la umidelbart alle kortene på bordet der dem fortalde at det var Bin Laden selv som hadde lært instruert dem i planleggingen av aksjonene
Siden mannen er død sa faller seff hele historien fra hverandre der vi nok en gang får servert en liksom aksjon fra mydighetene så de kan beholde kontrollen og frykten over oss

Senest i går rykket Osama Bin Laden ut der han er blitt en aktiv klima forkjemper sammen med Al Gore

Ha ha ha hvor latterlig patetisk er det mulig og bli ? Vi har da for faen ikke fått hjernene våre helt ødlagt av GMO-mat enda

http://www.dagbladet.no/2010/10/01/nyheter/terrorists/klimaendringer/klima/utenriks/13645000/

http://www.veteranstoday.com/2009/12/05/years-of-deceit-us-openly-accepts-bin-laden-long-dead/

http://video.google.com/videoplay?docid=8120236576648647371#

remote
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Nrk har en litt bedre dekning av saken, allerede i 2005 ble det avdekket en detaljert plan mot hotel serena…
Men informasjonen ble vel ignorert, akkuratt som samtlige av de 12 andre planene som ble avdekket frem mot den dagen det faktisk skjedde..
Lurer på hva unnskyldningen er.

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7316739

remote
Abonnent
Svar til  remote
13 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Jonas Gahr Støre gransker seg selv: Take 2.

Take 1: Etter Kabul-attentatet utnevnte Utenriksdepartementet og Støre seg selv til å granske – seg selv. Her er noen uavklarte spørsmål:

1. Da Gahr Støre ba den drepte journalisten Carsten Thomassen om å vente i hotel-foyaen, der hvor angrepet skjedde litt senere – visste da Støre at angrepet ville inntreffe nettopp der ?!

2. Hvorfor opplyste Utenriksdept i sin egen granskning at “det var ikke plass til Thomassen i ambulanse-transport nr. 1”, når personale fra ambulanse-transport nr. 1 sa at det VAR plass til en person til.

3. Hvorfor lot Støre seg eskortere av det private hillbilly-selskapet Blackwater da han dro fra Kabul etter attentatet, etter først å ha sagt NEI TAKK til eskorte av de norske ISAF-styrkene ? Dette har vært omtalt i Aftenposten:
“Støre ble evakuert av Blackwater
Da utenriksminister Jonas Gahr Støre og hans følge ble evakuert fra Hotel Serena i Kabul, fikk de bistand av det private amerikanske firmaet Blackwater.”

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2524450.ece

Det er svært alvorlig at en norsk minister velger private leiesoldatselskaper til offentlige oppdrag på bekostning av offentlige og ærlige norske soldater. (Fikk UD tilsendt eskorte-faktura fra Blackwater i etterkant, eller hvilket regnskap er det Støre opererer med sånn i det skjulte ?)

Trengte Støre eskorte fra Blackwater for å få smuglet med seg sine afghanske tepper ? Var det isåfall Blackwater eller CIA som innbilte Støre at han “tollfritt” kunne ta med seg teppet hjem til Norge. Trodde CIA/Blackwater at det dreide seg om en simpel narkotransport med Støre som kurer ?

Dagens Dagbladet: Jonas Gahr Støre gransker seg selv Take 2:
“Støre sier at han kan ha unnlatt å betale toll for teppet fra Afghanistan”.

Er det mulig at supersleipe Støre her benytter en kjent taktikk: Å innrømme en mindre forseelse for å skjule og slippe unna med en stor forbrytelse ?

Ulven
Ulven
Abonnent
14 år siden

Opp mot 100 norske krigsveteraner leverer medaljene sine i protest !

“Stille protest mot regjeringen.
Mellom 50 og 100 krigsveteraner vil i dag gi fra seg medaljen eller båndstripen de har fått for å representere Norge i internasjonale operasjoner i utlandet.

Det sier initiativtaker Jan William Steen i Norges veteranforening. Klokken 12 mandag samles mellom 150 og 200 krigsveteraner foran Stortinget for å markere en stille protest mot regjeringen.”

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10002692

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Ja, herregud. Synd å si det, men… for noen idioter.

Hvem er smartere – sauer eller mennesker? Jeg tror at om sauen visste den var på vei til til slaktehuset, så hadde den rømt. Å frivillig si “ja takk, jeg vil gjerne dø i en totalt meningsløs krig som overhodet ikke angår meg.” Det er da… dumt. Med mindre man virkelig vil sløse bor ens liv på noe sånt da.

Filosofisk spørsmål: er det i det hele tatt rett å skylde på slemme NWO når endeløse rekker av “vanlige mennesker” står i kø for å gjøre akkurat det NWO ønsker seg?

Jeg ser egentlig ingen urettferdighet her.

Ulven
Ulven
Abonnent
14 år siden

Fire norske soldater drept i Afghanistan søndag !

“Fire norske soldater ble drept søndag ettermiddag da de ble rammet av en veibombe på oppdrag i Afghanistan…Norge har i dag en styrke på 512 soldater i Afghanistan…Juni har vært den blodigste måneden i Afghanistan siden invasjonen for snart ni år siden. 97 utenlandske soldater har blitt drept så langt denne måneden.

Tidligere søndag ble tre NATO-soldater, to av dem fra USA, drept i kamper i Afghanistan”.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10002458

Skal vi gjette på at det var “Taliban” som stod bak nok en dødelig veibombe ?

Hvorfor unnlater norske journalister konsekvent å dybdebore i “Talibans” forhistorie og dagens indre organisering ? Får de ikke lov – fordi “noen” ikke vil at “Talibans” bakmenn skal bli trukket frem i lyset ? Det kunne jo bety begynnelsen på slutten av den årelange narko-okkupasjonen av Afghanistan i NATO-regi…Det vil jo være synd nå som CIAs lokale heroin-raffineriene i Afghanistan går for fullt, og president Obama har fått gjennom en lov som gir NATO-soldatene “shoot to kill”-fullmakt på alle CIAs konkurrenter i narkobransjen i området.

Hallo norske stortingspolitikere på ferie – hva med å skaffe seg litt troverdig informasjon om forholdene i Afghanistan, om forhold som liksom ikke er nevnt i speiderguttboka ved navn “CIA Factbook” ?

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Ulven
14 år siden

De døde for ingenting.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Askeladden
14 år siden

Jo, de ble drept som bikkjer for letttjente penger de drømte om.
Ingen har tvunget dem til leiemorder-verv.
Det var deres fritt valg å dra til fremmed land med dødelig våpen i labber.
Jesus har fortalt om karmiske konsekvenser for å ha tråkket i andres hjem med sverd.
De ga blaffen i advarselet og fikk rettferdig konsekvens.
Kanskje blir det ikke så mange i kø etter lettjente blodpenger.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

Jepp, de ga sitt liv for småpenger og for Jens og Gretes personlige overbevisning. Håper våpnene blir returnert til de blodtørstige politikerne som sipper vin og ser fotballkamper mens folk blir drevet på flukt i dette helvete på jord.

Ulven
Ulven
Abonnent
14 år siden

Ap vil stanse soloutspill om Afghanistan –
Refser Sp-krav om tilbaketrekning av norske styrker fra Afghanistan:

“Ap-nestleder Helga Pedersen er lei av samarbeidspartnernes soloutspill om Afghanistan. Nå kaller hun Sps parlamentariske leder inn på teppet.”

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10001689

Hva får den godeste Helga Pedersen til å opptre som krigs-Obamas forlengede arm ? Tar hun bare ordre ovenfra innenfor et diktatorisk Bilderberg-system med det hyklerske navnet “norsk demokrati i praksis” ?

Hvorfor er det helt fremmed for medmennesket Helga Pedersen å ta litt hensyn til de 500 afghanske barna som ligger an til å bli drept av Norges og særlig USAs soldater i annet halvår i år ?

“Bare i løpet av 2009 ble mer enn 1000 barn drept som følge av krigshandlingene i Afghanistan.”

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10008930

Copernispiracy
Abonnent
14 år siden

En morsom setning fra samme artikkel” Og å pulverisere det for å spre det i luften var ikke en gang teknologisk mulig på denne tiden. ” ,men det er kansje mulig nå da??

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Copernispiracy
14 år siden

Legg forøvrig merke til at det kun er forfatteren som mener det var snakk om LSD-eksperimenter og mord. Personlig tror jeg meldrøye var synderen her.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Leste du hele Artiklen ?

Men den offisielle forklaringen har også sine svakheter, innrømmer nyhetskanalen France24. Meldrøye har nemlig ikke vært funnet i Frankrike siden 1700-tallet.

Copernispiracy
Abonnent
14 år siden

Her dukker jammen ord som “Mind control” og “MK Ultra” opp på ABC Nyheter

!http://www.abcnyheter.no/nyheter/vitenskap/100320/hevder-cia-stod-bak-fransk-galskap

« Forrige artikkel

Hva skjuler massegraven ved Gaustad?

Neste artikkel »

Krenkelser av menneskerettigheter i Norge

61
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x