Dagbladet-journalist drept i CIA-komplott?

6458 visninger
11 minutter lesetid
61

Norge er som kjent en av NATOs krigførende nasjoner i Afghanistan. For drøye 2 år siden fant det sted et spektakulært terrorangrep mot Hotel Serena i Kabul akkurat da en større norsk delegasjon var innom der. Angrepet resulterte i 6 døde, blant dem Dagbladet-journalist Carsten Thomassen. Det var også 6 skadde, blant dem UD-ansatt Bjørn Svenungsen.Utenriksminister Jonas Gahr Støre var også til stede på hotellet, men befant seg sammen med en livvakt i et trangt møterom uten vindu i underetasjen da det smalt, slik at han slapp uskadd fra angrepet.

Norge er en naiv nasjon

Norge er som kjent en naiv nasjon, og norsk presse faller sørgelig inn i denne folden.

Er nordmenn mest lettlurt i krig som i fred ?

Felles for norske makthavere og norsk presse er at de har et tilnærmet nevrotisk infantilt behov for å tekkes ”Uncle Sam”, krigsnasjonen USA.  Dette har gang på gang medført en ”snøblindhet” i form av manglende evne og vilje til å se de større sammenhengene.

Afghanistan-okkupasjonen dreier seg i stor grad om narkotika

Nyhetsspeilet har tidligere gjort rede for hvordan narkoproduksjonen i Afghanistan gikk gjennom taket kort tid etter USAs invasjon i 2001 og at CIA er verdens ledende narkotikasyndikat. (Se f. eks. TABU-oversikten for norsk presse del 2 eller CIAs narkotikahandel for USAs skjulte oligarker).

"Enduring freedom" for opiumsplantene i Afghanistan etter NATO-okkupasjonen

Til tross for at Norge er Europa’s heroinversting og at de siste årenes heroin har hatt tilnærmet fri flyt fra Afghanistan, takket være CIA og bl.a. deres fremmelige samarbeidspartnere i deler av det norske statsapparatet, har kartleggingen av heroinflyten fra opiumsmark til sluttlanger vært et tilnærmet TABU for norske media. Eller kanskje nettopp derfor…

Afghanistankrigen dreier seg i stor grad om narkotika og CIA

Med et trolig unntak for Irak-krigen har de fleste av USAs større kriger i nyere tid i overraskende stor grad dreid seg om narkotika. Selv Serbiabombingen i 1999 som gjorde NATO til en aggressiv angrepsallianse hadde et betydelig narkoelement som ennå er ukjent for de fleste som ennå leser norske aviser. Kosovo’s ”frigjøringshær” KLA som USA innsatte ved makten i Pristina side om side med opprettelsen av en ny NATO-base var et gedigent narkosyndikat:

”From 1994 to 1999, during US military intervention in the Balkans where, according to ‘The Christian Science Monitor’ and ‘Jane’s Intelligence Review,’ the Kosovo Liberation Army controls 70 per cent of the heroin entering Western Europe’.”

Se: Michael Ruppert – From the Wilderness

Jo mer lønnsom narkobusiness er, jo lengre vil  krigen vare

Det faktum at fortsatt krigstilstand med høy tåkeleggingsgrad og høy nervøsitet er bra for narkotikaprofitten gir CIA – verdens ankeragentur for heroin – et sterkt incentiv for å bidra til forlengelsen av enhver konflikt, noe som i stor grad har lykkes i Afghanistan. Som kjent var Sovjet-Unionens soldater i Afghanistan i nesten 9 år og snart har USA/NATO/ISAF vært der like lenge. Det er ingen utsikter til snarlig ”fred” eller NATO-tilbaketrekning. Dette ville jo også være bad for business, særlig for narkobusiness men også for våpenbusiness.

Denne dynamikken kan beskrives som at

Regel nr. 1: Jo mer lønnsom narkobusiness er – jo lenger vil krigen vare.

Regel nr. 2: Jo lengre krigen varer – jo mer lukrativ vil narkobusinessen være.

Mange land har soldater i Afghanistan

Et okkupantkart over Afghanistan ser ut som et lappeteppe noe à la en speiderleir, hvor mange ulike tropper med forskjellige flagg er kommet sammen langt hjemmefra.

Mange land er med på Afghanistan-okkupasjonen; som en stor speiderleir

For at okkupasjonen skal vedvare et det viktig å sørge for to ting:

1. Fortsatte voldshandlinger

2. At enkeltland ikke bryter opp og reiser hjem

Som kjent reiste Spania’s soldater hjem fra Irak etter at José Zapatero overtok som statsminister for José María Aznar; noe som ble sagt å være ”et tungt slag” for krigspresidenten Bush.

THEY er som kjent flinke til å oppnå flere hensikter samtidig. Dette gjør det naturlig å søke kombinasjoner av 1. og 2., ved at falsk flagg voldshandlinger gjennomføres mot de ulike landenes ”besøkende” i krigslandet.

Slik krigens ubønnhørlige blodtørstige voldsdynamikk har fungert opp gjennom historien vil et land som mister noen av sine egne i en krig helle i retning av å fortsette krigen.

Argumentasjonen for dette er både holdninger av typen ”Vi kan ikke stikke av mellom halen mellom beina nå” eller at ”Av hensyn til de drepte kan vi ikke gi opp før oppdraget er utført”.

Det faktum at de som fatter beslutningene om retrett kontra fortsatt tilstedeværelse ikke er de samme som må utføre krigens oppgaver uansett hvor komplett meningsløse eller umoralske de måtte fortone seg for soldatene i felt tilsier at ”Lip Service overfor Uncle Sam – Yes Mr. President” forblir den rådende holdningen blant norske maktpolitikere. Om politikeren skulle hete Kristin Halvorsen og komme fra ”antikrigspartiet” SV endrer ikke dette på noen måte – flink bisk for Uncle Sam og punktum.

Der USA kriger opererer CIA fritt

På amerikansk-okkupert territorium befinner det seg til enhver tid CIA-personell i hopetall, sammen med selskaper som Halliburton og Brown & Root som skal sørge for diverse former for logistikk. CIA i krig har alle fullmakter, inkl. å skaffe seg hva det måtte være av våpen og militære eksplosiver. CIA benytter ymse underleverandører og samarbeidspartnere, som kan være alt fra ISI, den pakistanske etterretningstjenesten til Blackwater/Xe, som eskorterte utenriksminister Gahr Støre ut av Kabul i januar 2008, til lokale militsiaer, geriljagrupper,  muslimske kremmere eller jihad-krigere, alt etter formålet. Aftenposten omtalte nylig CIA’s samarbeidspartner Blackwater slik:

”Sikkerhetsfirmaet Xe, best kjent som Blackwater, har jobbet side om side med CIA om oppdrag i Irak og Afghanistan, skriver blant Washington Post fredag. Oppdragene skal ha inkludert kidnapping og likvidering av opprørere.” Se

I Afghanistan er to av CIA’s fremste hovedoppgaver:

1. Å ta hånd om narkotikatrafikken på alle måter, inkl. strategi og propaganda

2. Å se til at krigen ikke ebber ut slik at narkotikainntektene faller

Alle deltagernasjoner har fått sine drepte

Et påfallende trekk ved rapportene fra Afghanistan er at praktisk talt alle deltagende nasjoner har fått sine egne drepte, noe som fungerer som en ”reinforcement”, mao. styrking av incentivet for ikke å trekke ut et lands soldater, slik det er nevnt over.

Siste 30 døgn har f.eks. Sverige fått to nye og Norge én ny drept:

To svenske offiserer og en afghansk tolk ble drept da patruljen deres ble beskutt…” Se

«Claes Joachim Olsson (22) drept av veibombe i Afghanistan» Se

18. april 2008 ble den nederlandske løytnanten Dennis van Uhm drept av en veibombe i Uruzgan provinsen. Dette dødsfallet skjedde dagen etter at hans far, general Peter van Uhm, hadde overtatt kommandoen over de nederlandske NATO-styrkene i Afghanistan.  Se

General von Uhm ankom Afghanistan og ble møtt av sin soldatsønns kiste. Neppe en grunn for å avslutte krigføringen...?

Var attentatet mot kommandantsønnen en black ops – mao. et CIA-regissert attentat – eller en tilfeldighet ? Svaret får vi neppe vite noen gang, men CIA har lang erfaring og bred kompetanse i ”to make things happen”, mao. å regissere hendelser, inkl. drap, det være seg på amerikanere eller på hvemdetmåttevære.

Den store CIA-massakren sist nyttår

Afghanistan er tjåka fullt av ”black ops” – profesjonelle CIA-mordere – selv om de ble kraftig tynnet i rekkene ved nyttår:

Eight americans working for the CIA have died in a bomb attack in Afghanistan, the worst against US intelligence officials since 1983. A bomber wearing an explosive vest entered Forward Operating Base Chapman in Khost Province, near Pakistan.”  Se

Kan det ha vært så enkelt ? Å spasere rett inn i et reir fullt av krigsvante CIA-agenter og bare blåse av seg selvmordsvesten ? Eller er det mer sannsynlig at tråder ble trukket i to make it happen ?

Kort tid før den store CIA-massakren skjedde en CIA-massakre med motsatt fortegn i det samme området i Øst-Afghanistan. 10 ubevæpnede afghanere ble drept av ”internasjonale styrker”, hvorav 7 ungdommer som var blitt påført håndjern før de ble regelrett henrettet av drapsmenn tilknyttet NATO-alliansen:

‘International forces entered the area and killed ten youths, eight of them school students inside two rooms in a house, without encountering any armed resistance’. The local headmaster, Rahman Jan Ehsas, told The Times that ‘seven of the children were handcuffed before they were shot. A local farm labourer and a shepherd boy were also killed’Se

CIA massakrerer og blir selv massakrert

Et vanlig motiv for slik råskap fra CIA/Blackwater sin side er det nevnte ønsket om ”å holde krigen varm”, bl.a. ved å vekke hevnmotivet hos geværvante afghanere.

Det spesielle i denne saken er den delikate sammenhengen mellom de to massakrene. Det var de selvsamme CIA black ops agentene som stod bak drapene på de forsvarsløse ungdommene som selv ble drept like etter.

Spørsmålet er hvorfor og av hvem. I vestlige media som rapporterte om CIA-massakren haglet det med ord som ”Taliban” og ”Al-Qaida”, to av CIA’s samarbeidspartnere i en årrekke, slik det f.eks. er antydet  i New York Times:
Khost Province, bordering Pakistan, has been a prime area for militants with links to the Taliban and Al Qaeda who use Pakistan’s lawless tribal areas as a base to stage their insurgency.”  Se

Selv president Obama var frempå med en kondolansemelding:
The US president’s condolence message praised the work of those killed.” Se

CIA’s egne drapsmenn ble ”terrorofre” på  ordre fra Uncle Sam

Den uavhengige reporteren Christopher Story, som er kjent for sine meget gode forbindelser dypt inne i verdens etterretningsorganisasjoner, forklarer sammenhengen mellom de to massakrene slik:

” ‘C.I.A. ASSASSINS EXECUTED BY ORDER FROM WASHINGTON’ IN ANOTHER COVER-UP
All reports on this incident have so far missed the point, which is illuminated by the sequel – namely that following this massacre, a ‘suicide attacker’ killed eight US civilian operatives.

These killings took place at a CIA base, Camp Chapman, in Khost, on the Afghan-Pakistani border. Those killed were the CIA ‘Black Ops’ personnel who perpetrated the murders of the children and teachers – to escalate Afghani and Islamic tension generally.

You don’t believe this? Then let us share some special intelligence with you – obtained, indeed, from intelligence sources. These eight ‘Black Operations’ murderers were themselves liquidated on orders from Washington (probably approved at the highest level, certainly the National Security Council), not as retribution for what they did of course, but because the Afghani authorities were calling for these US demoniacs to be handed over to the Afghani authorities so that they would appear in Court – unleashing further appalling publicity for the Americans and the CIA, to be splashed around the world’s ‘mainstream’ media.

The Afghans wanted these US bandits under their authority; so the order was placed by US officials for these men to be executed. In other words, yet another CIA-sponsored ‘Black Ops.’ abomination ended in failure and the murder of Americans by the US Government’s own structures.”   Se

Amerikanere – endog CIA-agenter – blir drept på ordre fra amerikanske myndigheter; hensikten helliger middelet som så mange ganger før i krigssoner.

Krigsjournalister rammes bevisst av USA

Ingen av de to ferske massakrene er omtalt i norske media. Hvis norske journalister skulle betvile at ungdomsmassakren fant sted slik det ble rapportert bør vel en tur til Øst-Afghanistan for å få rektor Rahman Jan Ehsas sin versjon av det han opplevde være vel verdt bryet. Dvs. forutsatt at journalistene får lov å reise dit – av Uncle Sam – og såfremt de tør etter at Dagbladet-journalist Carsten Thomassen måtte fraktes hjem fra Kabul i kiste.

Å rapportere fra krig – det er farlig det – særlig for okkupasjonsstyrker med hendene fulle av blod som ikke ønsker at sannheten om deres ugjerninger skal bli kjent for verden.

USA’s Irak-okkupasjon er et eksempel på Uncle Sam sin bruk av – ikke respekt for – journalister under en okkupasjon. At en okkupasjonsmakt har brakt en journalist til taushet er ikke noe nytt; som kjent er sannheten krigens første offer. Denne praksisen er beskrevet slik av en black ops agent som arbeidet på innsiden under ekstremkynismens Bush/Cheney regime:

The plan to ‘embed’ journalists with the military in Iraq was a strategic operation that considered ‘journalism as part of psychological operations.’ The journalists that weren’t ‘embedded’ were considered ‘enemy combatants.’ More journalists have been killed in Iraq than in any other war, and it is the US doing a large portion of the killing.”  Se

Carsten Thomassen - første norske journalist drept av en krigshandling i et land der Norge deltar i krig

Mao. bedriver krigsmakten USA bevisst drap på journalister i land de okkuperer. De fleste journalistene som er blitt drept i Irak har vært irakere, naturlig nok, men også amerikanere. Offisielle tall kan sees her, (de uoffisielle dvs. virkelige tallene får vi neppe vite).

Men USA står ikke bare bak drap på krigsjournalister, de sørger også for å få dem hedret:

Mandag vil Thomassen og 61 andre journalister som døde på jobb i 2008, minnes i Washington D.C. under en seremoni ved Journalists Memorial. Minnesmerket som er plassert i nyhetsmuseet Newseum i den amerikanske hovedstaden, hedrer innsatsen til journalister, fotografer og reportere som har mistet livet på jobb.” Se

Mens Thomassen hedres post morten i USA er han utelatt fra Dagbladets egen oversikt over “Hendelser med (drepte) nordmenn i Afghanistan” fra april 2009, hva nå det kan skyldes, se.

 

 

Utenlandsk etterretning beskyldt for Kabul-terror samme år

En annen ”make it happen” terroraksjon fant sted i Kabul den 7. juli 2008, et halvt år etter attentatet mot Hotel Serena. Her ble ”utenlandsk etterretning”  av afghanske myndigheter beskyldt for å ha stått bak et bilbombeattentat som kostet 41 mennesker livet:

41 personer drept i bilbombeterror i Kabul 7/7 2008. Falsk flagg terror for å holde krigen varm og narkotrafikken igang ?

Afghanistan’s interior ministry has accused a foreign intelligence agency of involvement in a suicide attack on the Indian embassy in Kabul today that killed 41 people.”  Se

Hva skjedde før, under og etter Hotel Serena-angrepet ?

Å forstå noen av de virkelige drivkreftene bak Afghanistan-krigen gjør det lettere å plassere det som skjedde på Hotel Serena i januar 2008 i en større sammenheng.

Det var flere påfallende omstendigheter rundt den norske delegasjonens Kabul-besøk:

– Informasjon om delegasjonens planer lå åpent på internett

-ISAF (norske NATO-styrker) tilbød seg å bistå med sikkerhet for bilkortesjen og på hotellet, men ble avvist og nektet adgang til hotellet

-PST hadde mottatt informasjon om «et forestående selvmordsangrep” på forhånd, trolig fra sin Big Brother samarbeidspartner CIA

-Norske journalister ble bedt om å vente på Gahr Støre i den ubeskyttede hotellfoajéen

– Det skjedde en svikt i sikkerhetsopplegget ved hotellet dagen angrepet fant sted

– Ambulansen som skulle hente de skadde ble holdt igjen utenfor hotellet

For flere merkverdige omstendigheter rundt Hotel Serena-angrepet se f.eks. http://www.northernresistance.info/norge.html som disse opplysningene (som forøvrig er hentet fra norsk presse) er gjengitt fra.

– 16 januar, 2 dager etter episoden, ga Utenriksdepartementet ISAF forbud mot å uttale seg til pressen. Det ble ikke gitt noen begrunnelse for dette.

– Utenriksdepartementet med Gahr Støre i spissen besluttet å granske sin egen rolle i Hotel Serena-episoden, og fikk dette gjennom, på sedvanlig norsk inhabilitetsvis.

Hva sa Støre og Stoltenberg etterpå ?

Statsminister Jens Stoltenberg sa 15 januar, dagen etter angrepet mot Hotel Serena:

Angrepet styrker begrunnelsen for at vi er der» Se

Dette lyder som et ekko av CIA-regissørenes Afghanistan-manual; ”make it happen to make them stay…”

Under kjøret mot utenriksminister Gahr Støre i Stortinget like etter hjemkomst skjedde en annen pussighet. Saken var full av alvor og den alltid alvorlige Støre ble konfrontert med hvorfor Norge er i krig, hvorfor ISAF-styrkenes tilbud om bistand for økt sikkerhet var blitt avvist, hvor lettet han selv var over å være i live uskadd, om det ikke var forkastelig at UD skulle granske seg selv og om hva som burde ha vært gjort for å redde livet til journalist Carsten Thomassen.

Midt oppe i alt dette alvoret som alvorets mester Gahr Støre hadde å svare for kom det ut av Støre helt uten foranledning slik at alle rundt ham bare ble stående og måpe:

Dere må forstå at jeg har behov for å være Jonas.”

Kan dette ha avdekket en glitch i MK Ultra-programmeringen til Gahr Støre, mind control programmet som gjør Norges utenriksminister til en lydig utførende «agentrobot» for instrukser fra THEY ?

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

61 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Soul power
Soul power
13 år siden

Jeg håper politikere og militæret tenker på at de er med på å drepe uskyldige mennesker.Dette vil selvsagt falle tilbake på de selv iform av grusom karma.Sannheten kommer for en dag.Uansett.Folk som bestemmer i dette landet tror jeg er dum..Jeg følger med på hva som skjer..Det føles som jeg lever i «kardemommeby verden» der ting er veldig lett å se gjennom.Håper andre er enig at dette er helt sykt å sitte å se på..Igjen vil jeg oppfordre til å ta ansvar for sine handlinger og ord.Måtte vi alle skjønne at kjærlighet og fred er framtiden,hvis vi ønsker oss en framtid?

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Soul power

Det er ingen grunn til å håpe at de tenker noe som helst, derfor må folk som forstår, HANDLE.
Det hjelper ingenting å lage lister over makthavernes forbrytelser.
Hellige skrifter hevder at når Den Allmektige har lukket øyne og forseglet ører til dem, hjelper det ikke å prate med dem.
Kom med konkrete forslag hva vi kan gjøre, fordi tiden er knapp!
Mitt forslag er som før – STEM MOT ALLE, ikke legitimer Satans makt.
Prøv å overbevise to personer, så de kan overbevise fire til.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Motto for tiden vi lever i: BEKJEMP CIA – HOLD DEG UNNA NARKOTIKA !

Var det ikke CIA som introduserte narko til ungdomskulturen ? Mener jeg har hørt noe om at på Woodstock-festivalen var det gratis utdeling av LSD til alle ? Det måtte visstnok opprettes egne festival-sykehus til alle som endte opp med bad trips siden de jo ikke visste hva det dreide seg om. Men på ‘Woodstocktiden fantes det vel mye erfaring med LSD fra «terapeutisk bruk» i regi av LSD og norske nazi-leger; på Modum nervesanatorium, på Gaustad osv.

Mener jeg har hørt noe om at gamle-Thorvald Stoltenberg er blitt leder for et utvalg nå som han burde vært fjernet fra all makt og alle verv, et utvalg som skal utrede muligheten for FRI HEROIN til alle norske (mis)brukere. Hvis gamle-Thorvald via sitt maktnettverk både her og både der får lirket FRI HEROIN på plass lurer jeg på hvem som blir den offisielle motparten for Apotekenes Felleskjøp. Vil varene isåfall bli «labeled» og hvitvasket gjennom f.eks. et sveitsisk legemiddelfirma eller vil heroinen være merket «Poppy Pure» eller hva nå CIA måtte ha av egne produktvaremerker ?

Det beste vi isåfall kunne håpe på ville vel være at dyrking og omsetning av marihuana ble frigjort i kjølvannet av frisleppet. Men det blir vel som med naturmidler innen helse: Det som funker og er naturlig blir forbudt (slik det er med marihuana nå), mens det som er kunstig blir pushet på massene. Heroin har jo naturlig opium i bunnen, men det har nå engang gått gjennom laboratoriet og blitt tilsatt både aceton eller hva det nå er.

smurfen
Moderator
13 år siden

Heroin som har vært innom hendene til CIA ineholder garantert mye mer en aceton
Det er halve hemligheten med og kontrolere all narko i verden, dem har helt fri hender til og tilsette akkurat hva dem vil for og videreføre eksprimenter på stakkar uskyldige mennesker
Narkoen gjennomgår aldri noen kvalitetskontroll før dem kommer til brukerene
Kokain fra Colombia og Heroin og Hasjis fra Afganistan, er under 100% CIA kontroll
Flere jeg kjenner som fyrte seg en rev i ny og ne nekter og røre Afgan lenger etter merklige opplevelser og følelser dem ikke har opplevd før, er det ikke Marokk eller Libaneser så blir det heller en pils i helga

Når man ser på dem merklige robotaktige oppførslen og manglen på empati for egen befolkning på Støre, Jensemann med fler så er det seff ingen tvil, Du har helt rett når det gjelder at dem er MK-Ultra kontroll Ulv
Når det gjelder hele Stortinget så hadde dem over dobbelt så mye sykefravær siste 2 år som dem hadde dem 2 foregående årene, det kan kun forklarest på annen måte en at dem har vært inne til reprogramering og oppgradering

Det at dem bruker store mengder av våre skattekroner til og inføre ADAPTS (Automatic Detection of Abnormal Behaviour and Threats in crowded Spaces)

Med andre ord så skal det masser av overvkingskamerar, sensorer, levende bilder, lydopptak, total overvåking av nettet som skal jakte på «unormal» atferd i det offentlige rom.

Nå begynner selv media og bli skremt samt alle dem som latterligjorde og håna oss før begynner selv og skrike på folkeopprør og revulusjon mot NWO

Bare det at robotene på Løvebakken kommer på noe sånt beviser at dem er under MK-Ultra kontroll

http://www.dagbladet.no/2010/02/09/kultur/tekno/data_og_teknologi/personvern/datalagringsdirektivet/10303102/

shambo
shambo
13 år siden
Svar til  smurfen

Lurer på hvor Anthrax´en i heroinen til europeiske misbrukere kommer fra?

Klarer ikke å hyperlinke, dessverre….
http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5jANqUgbmrlnbml5uS09QMjWqxDCQ

sjokomelk
13 år siden

Lilleulv:
Du «mener du har hørt» ganske mye. Dette blir jo bare spekulasjoner.

Hva angår Woodstock; ja, det ble opprettet egne syketelt for folk som trippet litt for hardt. Det var og er mye narko i omløp på musikkfestivaler. Det er ikke bevist at CIA stod bak utdeling av gratis LSD på Woodstock. Dette var flere år etter at både CIA og US Army hadde eksperimentert med LSD. Hvorfor skulle de dele ut LSD i forskningsøyemed når de kunne bruke soldater til de samme eksperimentene?

Når det gjelder utdeling av Heroin er det vel snakk om å dele ut heroin til de som allerede er avhengige, slik at de ikke trenger tigge, rane, stjele eller begå innbrudd for å få nok penger til neste skudd.

Otto
13 år siden

Mange agendaer sett i ett scenario, stikkord fraude, carbon trading, racketeering, insurance, catastrophe bonds, pension funds, pharma, depopulation, eugenics, vaccines, qrs11, smacsonic, drug trade, cellar boxing, naked short selling, patents, marxism, marxistleninism, femme comp inc, charlotte’s web, ku band, false flag, terror, mau mau, mindbox, etc, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE

MortenB
MortenB
13 år siden

Ja i Afganistan er det mange som pådrar seg karmisk gjeld som en gang skal betales uansett pris. Og det kan bli dyrkjøpt for de «sjeler» det gjelder.
Alle de som er der nede burde spørre seg om det virkelig er verd det, bare for å forsvare CIA sin heroinproduksjon og USA sin oljeledning.

MessyJazz
MessyJazz
13 år siden

Hei og hopp alle dere!

Nå har det vel seg sånn at det er fullstendig frivillig å ha i seg heroin, og ikke tror jeg tankekontrollerte heroinister utgjør en særlig stor trussel for noen heller. Kan det ikke heller være at nato gjerne vil ha kontroll over opiumsproduksjonen for å ha stødig tilgang til morfin som er søye flott når man har fått armer og bein revet av, eller innvollene ligger strødd rundt omkring? Når det gjelder afgansk tjall, er den ofte penslet med heroin eller opium, noe som kan få uventede opplevelser.

Kos dere videre i all elendigheten folkens!

Otto
13 år siden
Svar til  MessyJazz

Kos dere videre i elendigheten? Det som hittil er beskrevet på denne siden er dessverre særs mildt i forhold til realitetene. Kay Griggs forteller med sitt liv som innsats om forholdene innenfor NATO. The Kay Griggs interviews

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden
Svar til  Otto

Takk Otto,-kjente ikke til Kay Griggs-alle burde se denne.

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden

Hva vet vi om Jonas skipsmeglerfar, Ulf Støre, og eventuelle forbindelse til frimureri og okkultisme? Noen som kunne forsøke å skrive om dette, og belyse årsakene til en slik sell-out av barna sine som vi kanskje ser hos Støre og Stoltenberg?
George Noory skrev dette:» Is there evidence that that the NWO is alien, transdimensional, demonic in origin-yes, there is.»
Støre har cash nok til ikke å behøve å fristille integriteten sin, men han gjør det allikevel-les Taftø og om rollen hans for å manipulere folk til å akseptere EØS,-med uhederlige midler, som ingen ville finne på å forbinde med Gahr Støre.

Hans,-takk for et strålende artikkel.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

I inngrodde Illuminati-familier, f.eks. i USA gjøres alt i henhold til «oppskriften», dvs. at barn i slike familier kan bli utsatt for «alt» det verste, inkl. det aller verste, såfremt det gjøres i henhold til en eller annen kult-oppskrift.

Det er ingen indikasjoner på at norske familiedynastier er så inngrodd i mørk okkultisme at dette skjer eller har skjedd i Norge. Skjønt, hva vet vi egentlig ?

Bare det faktum at det enorme misbruket av barn og andre forsøkspersoner innen psykiatrien i Norge har fått pågå så lenge; «stilltiende godkjent» av helsemyndigheter, overleger, politikere og media viser at vi her i Norge må være åpne for alt – absolutt alt – av utfoldelse av menneskelig ondskap i det skjulte, ikke bare før, men faktisk også nå.

I USA er det vel særlig Cathy O’Brien, som har skrevet «The Trance-formation of America» som har gitt Illuminati/Mind Control/MK Ultra ofrene et ansikt.
Se f.eks. http://www.trance-formation.com/

Det er kjent at I 1960-årenes Norge så var det en del velstående familier som ble fortalt at de var «spesielt utvalgt» (alle liker å tilhøre den utvalgte elite) slik at deres barn kunne bli «spesielt utvalgte til å få elite-trening» (de fleste vil jo at deres barn skal vokse opp og bli noe stort). At «treningen» på småbarnstadiet innebar systematisk tortur og traumatisering av deres søte små fikk de neppe vite om på forhånd, og hvis noen vurderte å avbryte «utdanningen» (dvs. den totale hjernevask med innprogrammering av triggers etc.) så kan det ha vanket trusler for alt vi vet.

Jonas Gahr Støre begynte å arbeide på Gro Harlem Brundtlands statsministerkontor før han var fylt 30 år. Dette til tross for at Støre NB! manglet partibok fra Arbeiderpartiet og var omtrent uvitende om norsk politikk og norske forhold (hadde studert i Frankrike og på Harvard). Jeg skjønner og begriper ikke at Gro, som alltid visste hvor skapet skulle stå, kan ha godtatt å la Gahr Støre jobbe for seg, noen må ha prakket ham på henne. Men hva kan ha fått henne til å godta det, hvis hun i utgangspunktet var negativ ? Hun var jo vant til å være sjefen.

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden

Fortell gjerne mer om de velstående familiene i 60årene etc,-det er nok her svaret ligger, tror du ikke? Vet du hvor treningen foregikk- noen «training camp» i Norge f.eks? Kjenner du til eksempler? Politisk rekruttering har jo alltid startet tidlig, men har hatt en annen, om enn manipulkativ, karakter.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Kreftene som har stått bak har vært NATO/Forsvaret / Etjenesten / Psykiatrien og andre instanser etter behov.

Her er litt om det som rører seg under overflaten i det idylliske Norge:

«”Har du tenkt noe over HVORFOR mediene fokuserer så mye på sex? Har du tenkt på alle pedofile som «slippes» rundt omkring, både i offentlige stillinger, som barnevern, fosterhjem, institusjoner, ute på gata osv? Har du observert debatter og forslag fra psykologer om å lage eget onani-rom i barnehagen, slik at de kan onanere under observasjon/kontroll?

Det jeg kan fortelle, er at, for å få den trådløse programmeringen (scalar-non-lethal weapon) til å fungere optimalt, MÅ man aktivisere det området i hjernen som kjønnshormonene er plassert i, Amygala. Dette området må nemlig aktiviseres, for å få programmeringen til å fungere optimalt, iht å bli styrt, gjøre ting man vanligvis ikke gjør, altså under kontroll.

Disse politikerne blir trenet opp av ren etterretningstjeneste. Hver og en av dem. Kvinner får tildelt en «mentor» som fungerer som sexmaskin og det kan være rene voldtekter. Dette er viktig pga programeringen, især de som kommer på toppen. saken er den at disse folka skal fungere som lærere og samtidig hjelpe til å få det trådløse systemet til å fungere optimalt, ved å øke den seksuelle aktiviteten.

Mange av disse personene har tidligere vært utsatt for seksuelle overgrep i barndommen. MK ULTRA.

Staten utdanner drapsmenn, for å drepe. Dette er folk som blir identitetsløse ved eventuelt et bestillingsdrap. Disse menneskene blir ofte utsatt for MK ULTRA fra barndommen av. Det er for å bryte ned sinnet og bygge det opp og modelere det igjen, for så å få kontroll. Mennesker i Norge blir håndplukket. Du behøver egentlig ikke å ha en eneste skolegang, om du har den rette personligheten. Da plukker de deg opp, og så lærer de deg opp.”

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden

Eller kanskje traumebasert induksjon av multiple personligheter også har vært brukt-det vil i så fall foreldrene ikka ha visst om. Det virker som om en forutsetning kanskje -i alle fall av og til, dersom du skal ta beslutninger som mangler ethvert anstrøk av humanitet-må være skape den «compartmentalization» i hjernen som gjør at du stenger av noen deler av hjernen og bare aktiverer drapsinstinktet. Og, som det står i artikkelen,- av og til bryter programmerinegne sammen og du får en sammensmeltning av fragmentene av personlighet.

Lars-Roger Moe
13 år siden

«Utenriksminister Jonas Gahr Støre var også tilstede på hotellet, men befant seg med en livvakt i et trangt møterom uten vindu i underetasjen da det smalt slik at han slapp uskadd fra angrepet.»
Dette er å bli tatt med en «smoking gun» i hånden ved siden av liket! Takk for en opplysende artikkel.

sjokomelk
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

«Smoking gun»? Du insinuerer at Støre, fordi han befant seg på et trygt og lett forsvarbart sted, visste om angrepet på forhånd?

Kan det tenkes at han bare hadde flaks, evt. at han hadde en livvakt som kunne jobben sin?

Marius Tobiassen
13 år siden

Millitæret offrer sine egne som betaling til demonene som har «solgt» dem avansert teknolog til å gjøre nettopp dette (en spiral). Alle millitære må regne med å dø i tjeneste, og pentagrammene/stjernene og vinkelhakene som uniformene er prydet med peker mot det demoniske. De sjeleløse høster våre – Dark angels!

Se «Atlantis Rising #65»: http://www.theufostore.com/product_info.php?products_id=23{1}1

sjokomelk
13 år siden

De fleste militære dør ikke i tjeneste. Med pentagrammer, stjerner og vinkelhaker, mener du da gradstegn?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Her er nøkkelinformasjon om MK ULTRA: «The Greenbaum speech»:
http://www.raven1.net/grenfull.htm

Dr. Greenbaum er forøvrig en kjent historisk person som er mest kjent under sitt opprinnelige navn.

Hvor mange av dagens norske statsråder er MK ULTRA mind controllerte bioroboter som de facto er vandrende potensielle katastrofer som er prisgitt instruksene de mottar (trådløst) fra sine usynlige kontrollører ?

– Jonas Gahr Støre (viser tydelige tegn på robotadferd)
– Jens Stoltenberg (viser tydelige tegn på robotadferd + at søsteren Nini er bekreftet MK ULTRA…)
– Hva med forsvarsminister og Trilateral Commission medlem Grete Faremo, har hun tatt til orde for stans i de NATO-styrte chemtrails-utslippene over Norge eller andre former for stille krig mot Norges befolkning ? Ikke det jeg har hørt. Status: Nok en nikkedukke for THEY. Diagnose: ?!

sjokomelk
13 år siden

Kan du utdype hva du mener med «robotadferd»?
Hvordan vet du at Ninni Stoltenberg er «bekreftet MK ULTRA»?
Kan det være at Faremo ikke har tatt til orde mot chemtrails fordi det dere kaller chemtrails bare er vanlig kondensasjon fra fly?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Her er noe av den sterke teksten i artikkelen:
«Til tross for at Norge er Europa’s heroinversting og at de siste årenes heroin har hatt tilnærmet fri flyt fra Afghanistan, takket være CIA og bl.a. deres fremmelige samarbeidspartnere i deler av det norske statsapparatet, har kartleggingen av heroinflyten fra opiumsmark til sluttlanger vært et tilnærmet TABU for norske media. Eller kanskje nettopp derfor…»

Her står det i klartekst at «noen» som arbeider i statsapparatet er viktige bakmenn for heroinomsetningen i Norge. Det ideelle ville vel være om de samme personene befant seg innenfor politi eller rettsvesenet, det vil vel gjøre dem ganske usårbare, med tanke på det utstrakte kameraderiet (og profit sharing med de som finner ut men lover å holde tett).

Hvis Norges «offisielle» narkotopper i tillegg er FRIMURERE vil de vel kunne tillate seg det aller meste fordi de vet at de kommer til å slippe unna med det (noe på linje med Cheney/Bush som sprengte tårnene 911 uten sammenligning forøvrig…)

F.eks. er politimester Olav E. Sønderland i Stavanger FRIMURER. Stavanger har jo bra beliggenhet med havn og mye trafikk. Dette er ikke et forsøk på å kaste mistanke på noen, bror Sønderland er sikkert et bånn hederlig menneske, dette er bare et forsøk på litt høyttenkning for å få hull på Norges hemmelige og godt skjulte strukturer for maktmisbruk, de som har fått holde på i det skjulte så altfor lenge.

Nå kom jeg forresten på – at i Kay Griggs-intervjuet (som ligger på Google video) – så blir DIREKTØREN FOR ULLERSMO utpekt som en nøkkelperson i narkotrafikken inn i Norge. (Noen som har sett intervjuet som husker hva han het ?) Det er jo simpelthen EN BRILJANT DOBBELTROLLE, for hvem er det som sitter på Ullersmo ? Er ikke det masse hardkokte narkosmuglere fra Balkan sammen med noen smålangere fra Plata ?

På denne måten får jo fengselsdirektøren både kontroll over sine konkurrenter (!) – de bures jo inne – og tilgang til et nettverk av høyt kvalifiserte kurerer og narko-strateger: «Du får 2 ukers permisjon hvis du drar ned til Kosovo og banker opp han som torpederte det flotte nettverket NATO og jeg var i ferd med å bygge opp i Holland.»

Eller hva med denne:
«Jeg trenger en menig for å bringe 10 kilo over 2 landegrenser. Hvis du kan skaffe dette så får du et halvt års straffereduksjon. Går det bra så slipper du ut halvannet år før. Men går det skeis kan du glemme å slippe det siste halve året slik vi jo har snakket om. Hva sier du – godtar du tilbudet ?»

Jeg kan ikke tro at ingen norske journalister har hørt gjennom Kay Griggs-intervjuene. Hun er troverdig, og det hun sier om et land som er så fjernt for amerikanere flest som Norge er nok ikke diktet opp. Hun sier det, fordi hun vet noe om det; om Moss Havn, om direktøren for Ullersmo osv.

Dette må jo være sprengstoff og en klar SKUP-vinner for det være seg VG eller Dagbladet, de vil sikkert klare å grave opp litt mer spenstig info rundt nøkkelpersonene. Det faktum at norske aviser har tiet stille om denne giga-skandalen kan bare bety en ting: Pressen anser det som sin oppgave å gi ryggdekning til Norges råtneste narkobaroner. DET er en skandale det !

ping2001
ping2001
13 år siden

«Naturally the common people don’t want war: Neither in Russia, nor in England, nor for that matter in Germany. That is understood. But, after all, IT IS THE LEADERS of the country who determine the policy and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship. Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is TELL THEM THEY ARE BEING ATTACKED, and denounce the peacemakers for lack of patriotism and exposing the country to danger. IT WORKS THE SAME IN ANY COUNTRY.»

–Goering at the Nuremberg Trials

Otto
13 år siden
Svar til  ping2001

Innfallsvinkel til mer om dette, World System and the Illuminati

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
remote
13 år siden

Hei hans, takk for en spennende artikkel.
Når det gjelder den hendelsen før nyttår med 8 cia agenter som ble drept, så er det nok litt mer innviklet enn som så. Her var både CIA, Xe, GID, og en trippelagent! :P

«Eight americans working for the CIA have died in a bomb attack in Afghanistan, the worst against US intelligence officials since 1983. A bomber wearing an explosive vest entered Forward Operating Base Chapman in Khost Province, near Pakistan.”

Jeg har skrevet litt mer inngående om denne episoden på bloggen min, anbefaler og ta en titt! :)
http://annerledes-fokus.blogspot.com/2010/01/jordan-cia-samarbeid.html

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Et par opplysninger som kunne klarne bildet av hva som faktisk skjedde ytterligere: Var det Jonas Gahr Støre som avviste tilbudet fra ISAF om eskorte og beskyttelse for nordmennene og den samme Gahr Støre som ba Carsten Thomassen om å vente akkurat der hvor angrepet ville gi max effekt ?

Et ansvarlig og tenkende menneske, som Norge ennå er mest vant til at innehar ministerposisjoner kunne ALDRI begå slike handlinger.

Jeg tror sannelig at Norge har fått en ekte MANCHURIAN CANDIDATE inn i regjeringen, å anse Gahr Støre som en løs kanon på dekk er nok bare fornavnet. Trolig er Jonas Gahr Støre istand til å begå enhver tenkelig sellout-handling overfor Norges befolkning inkludert hans egne barn.

MIND CONTROL er nå MIND CONTROL og det funker. Bør det ikke snarest innføres en lov som forbyr personer som er under MIND CONTROL i å inneha maktstillinger i Norge ?!

Journalist Thomassen sa til utenriksminster Gahr Støre: – Så da får jeg et intervju med deg her på hotellet senere i kveld ? Hvoretter Gahr Støre svarte: – Da må du først stå her og vente slik at du blir rammet av det planlagte angrepet mot hotellet…Dette er jo som eventyret om Rødhette og Den Store Stygge Ulven ! Forøvrig synes jeg det er noe demonisk over bildet av Gahr Støre øverst i artikkelen, selv tenna minner jo om flekkende ulvetenner…

Går man inn i disse kaninhull-greiene som MK Ultra jo er en del av så skjer det samme igjen og igjen: Virkeligheten overgår fantasien så til de grader…!

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Forsvaret intensiverer kampen mot narkotika !
http://www.mil.no/start/article.jhtml?articleID=194228

Det fokuseres på narko-bakgrunnen til rekrutter som ennå ikke har fått slippe inn i «NARKO-NATO», mao. at kontrollene er fokusert utenfor opiumsokkupasjonen av Afghanistan…(sic):

«Det utføres daglig både anmeldte og uanmeldte narkotikakontroller i Forsvaret. Den største kontrollen er imidlertid på innrykket til førstegangstjeneste, før de vernepliktige får begynt sin tjeneste.

Under årets første innrykk ble 128 av 3141 personer sendt hjem på grunn av sivil straffeforfølging for brudd på narkotikalovgivningen. Dette er de som testet positivt på urinprøver, var i besittelse av narkotika eller var ruset.»

Copernispiracy
13 år siden

Her dukker jammen ord som «Mind control» og «MK Ultra» opp på ABC Nyheter

!http://www.abcnyheter.no/nyheter/vitenskap/100320/hevder-cia-stod-bak-fransk-galskap

Copernispiracy
13 år siden

En morsom setning fra samme artikkel» Og å pulverisere det for å spre det i luften var ikke en gang teknologisk mulig på denne tiden. » ,men det er kansje mulig nå da??

sjokomelk
13 år siden
Svar til  Copernispiracy

Legg forøvrig merke til at det kun er forfatteren som mener det var snakk om LSD-eksperimenter og mord. Personlig tror jeg meldrøye var synderen her.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  sjokomelk

Leste du hele Artiklen ?

Men den offisielle forklaringen har også sine svakheter, innrømmer nyhetskanalen France24. Meldrøye har nemlig ikke vært funnet i Frankrike siden 1700-tallet.

« Forrige artikkel

Hva skjuler massegraven ved Gaustad?

Neste artikkel »

Krenkelser av menneskerettigheter i Norge