Foto fra videoopptak av hans tale i Vancouver tidlig vår 2020: https://odysee.com/@5P:6/BingLui:c

Dr. Bing Liu, det gjaldt piggproteinet

1.1K visninger
5 minutter lesetid
4

Hør den amerikansk-kinesiske forsker dr. Bing Liu om piggproteinet. Hans tale ble holdt foran rådhuset i Vancouver, Kanada, i nærheten av UBCs forskningsavdeling, University of British Columbia, tidlig på våren i 2020.


Dr. Bing Liu, det gjaldt piggproteinet

«Vi har å gjøre med mennesker som har pengene og makten til å forurense hele det menneskelige genom. Og jeg beklager, jeg burde ha tatt en avgjørelse for fire måneder siden, men jeg gjorde den feil å lytte til en såkalt ekspert. Hvis noe blir omvendt transkribert og endrer DNA’et i sæd eller et egg, er det en DNA-forandring, hvis sæden eller egget overlever dette og blir til et menneske, varer forandringen evig. Hele det menneskelige genomet har da blitt forgiftet med et gen som aldri tidligere i historien har vært i det menneskelige genom.

Og jeg skal begynne med å fortelle om en feil som jeg nettopp innså jeg hadde gjort den siste uken. Og det er en fatal feil: Jeg tror på grunn av denne, kommer vi til å miste omtrent en milliard barn. Jeg skal fortelle deg hvordan det skjedde: For litt tid siden, den tredje november, holdt jeg en tale foran rådhuset. Og en av tingene jeg snakket om når jeg snakket om kreft, var reversert transkriptase, at historien du har blitt fortalt om at mRNA ikke endrer DNA, at denne er en løgn. Fordi kropper, menneskekropper, har noe som kalles reversert transkriptase, som kan forvandle mRNA til DNA. Og når noe først er omgjort til DNA, kan det forandre cellen for resten av cellens levetid.

Dr. Bing Liu, født 1982 drept 2020, spørsmålene forblir ubesvarte

Hvis jeg hadde holdt meg til det jeg allerede visste, holdt meg til mine egne oppfatninger i stedet for å lytte til en ekspert, ville jeg ha kunne gi dere denne meddelelsen allerede for fire måneder siden. Og budskapet er dette: Reversert transkriptase forårsaker leverkreft, immunkreft, lymfekreft. Men det er bare en del av problemet. Problemet, som ble lekket i et japansk studie i fjor sommer, var lipid-nanopartiklene, laget her i UBC (University of British Columbia) med dine penger. De ble designet for å angripe tre organer, lever, milt og eggstokkene. Slik ser det ut: Hadde jeg fortsatt å tenke på reversert transkriptase, snakket om reversert transkriptase, ville jeg ha innsett allerede for fire måneder siden at også eggstokkene har reversert transkriptase.

En vordende mor, selv om hun ennå ikke er gravid, hvis hun får en mRNA-vaksine, dette mRNA, hvis den ble produsert gjennom bruk av vår UBC-teknologi, UBC-lipid-nanopartikkel-teknologien, disse mRNA-ene vil gå direkte til eggstokkene. Og gjett hva? I disse eggene skjer det en omvendt transkriptase, og når det skjer en omvendt transkriptase, blir piggprotein-mRNA-et endret til DNA. Og når det har blitt endret til DNA, kan det gå inn i eggcellene og permanent endre DNA’et for fremtidige generasjoner. Hvis du er heldig, vil DNA-endringen skje innenfor en avlesbar ramme. Og dette er hva en avlesbar ramme er: Det er den delen av DNA’et som blir transkribert til proteiner.

Og det piggproteinet er så giftig at ethvert embryo laget av det egget vil dø. Men det er bare en del av problemet. Det er noe i hele det menneskelige genomet som kalles ikke-lesbare rammer. Det er DNA som forblir stille, som aldri blir transkribert til proteiner før neste generasjon. Så hvis det piggprotein-DNA’et er laget fra piggprotein-mRNA fra Pfizer- eller Moderna-jabs, hvis det blir satt inn i en ikke-leseramme, er mutasjonen taus. Den er skjult inne i DNA’et til den eggcellen, som betyr et embryo – når den eggcellen er befruktet, kan vokse til et normalt embryo, et normalt barn, en normal voksen, bortsett fra én ting; det finnes en skjult pigg-protein-mutasjon i DNA’et som den voksne ikke vet om, fordi den er stille og den vil først dukke opp når den voksne prøver å lage et barn.

Og så gjennomgår DNA noe som kalles rekombinasjon, der naturen blander genene fra den voksnes mor og far for å skape et nytt menneske. Og under denne blandingsprosessen blir noen ganger tause DNA-segmenter reaktivert. 5 milliarder mennesker har blitt covidinjisert så langt på denne planeten. Halvparten av dem er kvinner, to og en halv milliard. Halvparten av dem igjen vil være kvinner som er unge nok til å få barn. Det er 1,15 milliarder kvinner som er bærere av mutasjoner i egg-celle-linjen i kroppene deres. 1,25 milliarder kvinner som er i stand til å føde barn, men som bærer på noe som aldri før har vært sett i menneskeslekten, i hele menneskets genom.

Og det er piggproteinet. Piggproteinet har blitt satt inn i det menneskelige genomet til minst 1,25 milliarder mennesker på denne planeten. Og hvis det genet er stille, finnes det ingen måte jeg kan fastslå at genet er der. Jeg vil ikke kunne si noe før problemene begynner å dukket opp hos barn, barnebarn og oldebarn. Dette er omfanget av den ondskap vi har å gjøre med. Vi har med mennesker å gjøre som har penger og makt til å forurense hele det menneskelige genom. Og jeg beklager, jeg burde ha skjønt dette for fire måneder siden, men jeg gjorde den feilen å lytte til en ekspert. Jeg vet at alle vil tro på sine ledere, men jeg vil at alle her skal ha tro på noe som er større enn en leder, fordi ledere er også mennesker, de gjør feil, de finner ut sannheten for sent. Jeg vil at vi alle skal være forent med ideer, forent under Skaperen, fordi dette er en massiv krig. Og dessverre, delvis på grunn av meg, tror jeg vi har tapt det første slaget. Men det er mange flere kamper i vente.»


Dr. Bing Liu ble drept og døde den 2. mai 2020 (født 20. oktober 1982). Tekst fra video her: Dr Bing Liu before they killed him: https://odysee.com/@5P:6/BingLui:c


Fra BBC: “Den dødelige skytingen av en kinesiskfødt koronavirus-forsker på amerikansk jord har sørget for konspirasjonsteorier rundt omkring i verden. Bing Liu, en 37 år gammel assisterende professor ved University of Pittsburgh School of Medicine, ble funnet død i sitt hjem lørdag.

Kolleger sa at han var nær ved å gjøre “betydelige funn” under sin forskning av Covid-19, noe som utløste spekulasjoner om at dette var et attentat. Politiet sier det var et selvmord. Men hvorfor døde Liu? Han ble funnet med flere skuddskader i hodet, nakke, overkropp og ekstremitetene i hjemmet sitt i et Pittsburgh-forsted, ifølge den lokale politiavdelingen. Våpenmannen ble identifisert som den 46 år gamle programvareingeniøren Hao Gu. Myndighetene sier at han tok sitt eget liv etter at han kom tilbake til bilen sin. Liu og Gu kjente hverandre, sa drapsdetektiver. Etterforskningen har fastslått at det var et selvmord som følge av “en langvarig krangel om en intim partner”. De sa at det var “null bevis” for at saken var knyttet til Lius forskningsarbeid og den nåværende krisen i folkehelsen.” Se BBC: https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52568716


Min kommentar: Så? Vi ser at BBC understreker at det ikke forelå noe bevis for at mordet var knyttet til hans forskning. Skal vi ha tillit til det? Jeg tror ikke det; for ser vi ikke det tydelige språk til de som alltid har sverget til den ytterste brutalitet? Jeg mener det. Dr. Bing Liu, velsignet være hans fremragende mot og ærlighet, video ble lastet opp 16ende april 2022 under navnet Tim Truth, oversettelsen er min egen, Wikipedia om Bing Liu: https://en.wikipedia.org/wiki/Bing_Liu_(scientist). Toppfoto fra video, her: https://odysee.com/@5P:6/BingLui:c

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
2 år siden

old news

ken
ken
Anonym
2 år siden

“The Plan” er en ny dokumentar som viser at den offisielle agendaen til Verdens Helseorganisasjon (WHO) er å ha ti år med pågående pandemier, fra 2020 til 2030. Dette avslører den WHO-ansatte virologen Marion Koopmans.

I dokumentaren får du presentert bevis på at den første pandemien var nøye planlagt, og at den ble rikelig annonsert før den ble iverksatt.

Se hele dokumentaren her (31 min): https://rumble.com/v13ghrb-the-plan-the-who-plans-for-10-years-of-pandemics-form-2020-to-2030.html

Mer informasjon her, samt alle dokumentene som er omtalt i “The Plan”: https://www.stopworldcontrol.com/proof

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Det ligger årevis av research bak denne videoen
– We must all do our part

Planen kan sees i lys av “The Anglo-Saxon Mission” (Holocaust blir peanøtter til sammenligning)
https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_endgame10.htm

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden
« Forrige artikkel

Kjempeeksplosjon i Rotterdam, sultedød i Shanghai

Neste artikkel »

Silent No More: Historien må fortelles om COVID-vaksinene på New Zealand

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x