Foto fra: http://creativecrone.net/2020/07/05/its-the-end-of-the-world-as-we-know-it-so-we-might-as-well-party/

Kjempeeksplosjon i Rotterdam, sultedød i Shanghai

1.7K visninger
3 minutter lesetid
30

Fra Nyhetsspeilets observatør i Brussel

Det er ingen tvil om at den innerste kjernen av kjeltringer i verden satser alt de har av ressurser og knep for å få innført New World Order i hele verden innenfor dette tiåret siden det startet 1. januar 2020. Pandemi-vrøvlet har bare vært måtelig vellykket, selv om det varte i eksakt to år. Det at man har rigget ned Corona-basen CEPI på Torshov viser at galningene innser at kombinasjonen av “vaksine-helse” og nedstengning av samfunnet ikke fungerer “godt nok”.

Folk lar seg ikke presse til å ta nye boosters, faktisk er det litt for mange vanlige mennesker som er skeptiske til langtidsvirkningene av vaksinene som de allerede har tatt. Og folk er møkk lei av nedstengning og munnbleier, de er mer leie av det enn de er redde for Omikron og andre varianter. Nordmenn er ikke redde for Omikron, faktisk. De vil heller gå ubeskyttet. Vaksinepass er rett nok blitt innført bak vår rygg (vi har alle fått opprettet vårt individuelle sådanne), men det vil i denne omgang bare være en slumrende størrelse som ikke kan tas i bruk før gjeldspengesystemet kollapser.

Galningene rundt Røde Kors, WHO og WEF (jeg nevner her nøkkelinstitusjonene i den rekkefølgen de har oppstått i samme by Geneve) har bare ett halmstrå igjen etter Corona, og det er langtidsvirkningen av vaksinene. Det er vel ingen som vet hvor ille akkurat det vil bli.

Bombe i Rotterdam

Det er kombinasjonen av krig og sult som har første prioritet nå, og da rammer man ganske bevisst den største byen som man finner det lettest å lage sult i: Shanghai – og her kombinerer man det med Corona-jukset fordi man har kontrollmekanismer mot befolkningen som man ikke har i resten av verden (social credit-system). Så lager man krig (Putin er dessverre med-arrangør og ikke motvekt, noe den merkelige senkningen av det russiske krigsskipet viser), og den lager man i et av verdens beste jordbruksland for å forhindre våronna.

Det russiske krigsskip Moskva etter sigende alvorlig skadet, foto, her.

Vi er mange som har skjønt at det neste de vil forsøke på etter Corona-jukset er å lage sultkatastrofe i hele verden. Skal dette være mulig å få til i Europa, så må det lages en kjempe-eksplosjon i Rotterdam. Kjempe-eksplosjonen i Beirut fungerte trolig som en øvelse for Rotterdam-eksplosjonen man håper å få arrangert for å ramme matdistribusjonen i Europa.

Merk datoen 04.08.2020 hvor eksplosjonen i Beirut fant sted. Kabbalah-numerologi vil ganske sikkert være viktig for å få til noe slikt, og en mulig dato for å forsøke en eksplosjon er 02.08.2022, dette er jo avslutningen av en heksesabbat Lughnasadh, fire år etter at Thovald Stoltenberg ble bisatt. Kanskje dette er en grunn til at Jensemann fortsatt sitter i Brussel som NATO-topp? Det er jo kort vei fra Brussel til Rotterdam, og vi vet at det er NATOs egne Gladio-styrker som vil utføre en slik udåd.

Også i Beirut 2020 var det kort vei for å foreta logistikken fra et naboland. Slik som det var ved den eneste olympiske terroren, i München 1972. Den måtte nødvendigvis koordineres fra Lausanne og Geneve, og da er det bare München, Torino og Milano som er millionbyer i rimelig nærhet. En veldig viktig observasjon for store koordinerte katastrofer er nødvendigheten av å foreta øvelser: Shanghai er en øvelse for resten av verden, dermed kan den også plutselig avblåses, men disse folkene ønsker jo å drepe så mange som mulig. Jeg tror ikke at man har øvd på sultkatastrofer av typen vi ser i Shanghai, og dermed er denne virksomheten som pågår nå ment å være en øvelse for det man tenker å gjøre koordinert for alle andre verdens storbyer.

Øvelse i Beirut

Sprengningen i Rotterdam (som vi kan forhindre ved å skrive om den, i alle fall hvis vi oppdager datoen man tenker å foreta den) har man allerede øvd på tror jeg, i Beirut. Krigen i Ukraina har sine historiske forbilder, og det viktigste er den amerikanske borgerkrigen. Her måtte det først lages en egen sørstatshær for at det skulle bli noen krig. På samme vis trengte Ukraina 30 år på å bygge opp egne militærakademier og egne offiserskorps med en hel generasjon som IKKE hadde gått på samme skole som russerne.

Fortsatt bremses krigen noe av at de eldste ukrainske offiserene er utdannet sammen med russiske offiserer. Og reell sjøkrig kan det ikke bli i det hele tatt, fordi det eksisterer kun en marinebase, og den er i Sevastopol, «broderlig delt» mellom Russland og Ukraina, som fortsatt har felles marine-akademi der, så vidt jeg kan begripe. Vi ser også nødvendigheten av at Putin fikk lov til å ta Krim, for det ville se litt for dumt ut at hans flåte skulle være husmenn i Ukraina-kontrollerte Sevastopol. Etter at Krim ble kontrollert fra Moskva er det ukrainske offiserer og marinesoldater som er husmenn i Sevastopol, på russernes premisser. Noe annet ville se altfor dumt ut….


 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

30 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
2 år siden

Secret Programs

Tommy
Tommy
Abonnent
2 år siden

Cern har også startet opp .

e
e
Anonym
Svar til  Tommy
2 år siden

Det kimer i ørene når den er på

ken
ken
Anonym
2 år siden

bin Laden/Aradorn – ENIG! Eksempelvis, så er WakeUpFriends allerede en suksess! Et nasjonalt nettverk for mennesker som søker sannhet. WakeUpFriends ønsker å skape en mulighet for alle som ønsker å få et nettverk med likesinnede, for å finne et sted for grupper for vennskap, diskusjoner og samvær. Alle lokale grupper er også en del av det nasjonale nettverket slik at alle kan holde seg oppdatert om hva som skjer i hele landet. Målet er at alle skal ha tilgang til en WakeUpFriends-gruppe i nærheten av der du bor. En gruppe hvor du kan føle deg inkludert uansett hva du vil uttrykke.

Hun som startet opp gruppene prater om dette her sammen med sin mann:

Oslo – https://www.facebook.com/groups/WakeUpFriendsOslo/
Sarpsborg – https://www.facebook.com/groups/2897017600332578
Drammen – https://www.facebook.com/groups/618427192346441/
med flere…

NB! Nyttig om NYHETSSPEILET kan produsere en artikkel om Wake Up Friends…

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Leste idag at russerne har ødelagt Ukrainas største kornlager. Det henger jo ikke på greip i en vanlig krig. Dette er et ytterligere bevis på at denne krigen dreier seg om å utsulte verdens befolkning på sikt. Putin og Zelensky er begge løpegutter for W.E.F sin agenda. Kanskje ikke så rart vi nesten aldri hørte om Holdomor som Stalin startet mens Holocaust som mulig aldri eksisterte har vi fått inn med morsmelka

kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
2 år siden

Skulle vært interessant å sett den avisen i Norge som er sannferdig

ken
ken
Anonym
2 år siden

Ukrainere forteller selv at det er Ukraina som angreper sine egne, mens russerne er der for å bestytte dem:

Patrick Lancaster is a video & photo journalist mainly covering the Ukraine war:
https://www.youtube.com/channel/UCbjTWVaRx6jMN5ZYgbqe2_w

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Tror du propaganda fra noen av sidene?
Vi burde ignorere fandens forsøk på å dra vår oppmerksomhet (og dermed vår energi) mot krig for å holde brann gående.
Ingen trodde på knapphet av vann i Norge før siste sms fra oslo kommune.
La oss gå ut og plante trær for å beskytte vannressurser og gjenopprette balanse i naturen, for å sette massenes tanker i en konstruktiv retning, vekk fra penger og våpen.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Russia Today
2 år siden

På tide vi setter opp Landet Norge.

Går ut av indoktrinen, og den fiktive verden.

Tar tilbake vår frihet, og lever som Levende mann og kvinne.

* Flere steder i verden går de nå ut av den fiktive verden, og inn i den virkelige verden.
DVS. at man går ut av indoktrinen, og starter opp : sykehus, skoler, politi, etc etc utenfor indoktrinens, fiktive verden.

Ingen penger er nødvendig.

Vi er på jorden er for å leve et godt og fritt liv.

Glem penger og alt det tullet, som man har lært igjennom indoktrinen ( skole og andre steder )

Penger er ikke, makt.

Penger er 100% unødvendig.

I only understand,
Natural Law,
Right to live free,
Talk free,
Travel free, and live in peace, as a living mann or woman.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Penger er 100% unødvendig. Si det til tannlegen min Arry ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Hva har no det med saken å gjøre ?

Når man går utenfor indoktrinen, som du er korsfestet i tydeligvis, så trenger man ikke, penger.
Der samarbeider man, og deler på oppgaver.

ordtak som sier : ” når det kommer til penger, så er ingen venner ”

Så, penger forsvinner ut av vårt liv, når vi går ut av indoktrinens klør, og mørkets propaganda makt.

capice :D

PS!
Mange av de som følger, Reiner Fuellmich & Co, har begynt å sette opp skoler, sykehus etc på utsiden av det indoktrinerte, fiktive, mørke propaganda nettverket.

Trenger ingen tillatelse fra noen som helst.
Trenger folk som er villige til å samarbeide.

Gi folket friheten

Wake up !

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

PS ! tannlegen din sier, spis grønt, så slipper du hull.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

LOL. Morroklompen ;)

ken
ken
Anonym
Svar til  Russia Today
2 år siden

bin Laden – Nå skal du høre…! Propaganda? Tro og vite er to forskjellige ting… Viktig å få med seg bakenforliggende årsaker til symptomer som spiser av begge sider!

1, Erik Bye om løgnaktige politikere:

2. Michael Oddane om løgnaktige kriger:

kjell108
Abonnent
2 år siden

– Earlier this week, US Defense Secretary Lloyd Austin admitted that, by helping Kiev, Washington wanted to see “Russia weakened to the degree that it can’t do the kinds of things that it has done in invading Ukraine.”

Her lærer vi at amerikansk mål er å ta ned Russland.
Da sier det seg selv at NATO planla å trene opp ukrainsk hær, og deretter plassere ut atomraketter i minutters avstand fra Moskva (kamuflert som “rakettforsvar”), for deretter å kunne fortelle russiske presidenter at hvis dere lager noe bråk så nuker vi dere på dagen.

US Defense Secretary Lloyd Austin bekrefter alt Putin har sagt om dagens verdensordning.

Vi bør ha i bakhodet muligheten for at Kina vil innføre lockdown i Shanghai som en coverstory for å stanse levering av kritiske varer til USA.

Arve
Arve
Abonnent
2 år siden

Macron vann ikkje valet i Frankrike, skriv Jim Stone. ( Rull litt ned på sida. )

http://www.jimstoneindia.com/.zw4.html

https://t.me/CNconspiracynewsroom/48186

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Arve
2 år siden
kjell108
Abonnent
2 år siden

Analyse av krigen:

– Wrote Tisdall: “Failure to stop the war, rescue Ukraine and punish Russia’s rogue regime to the fullest extent possible would come at an especially high price for Europe and the EU. In prospect is a second cold war with permanent NATO bases on Russia’s borders, massively increased defense spending, an accelerating nuclear arms race, unceasing cyber and information warfare, endemic energy shortages, rocketing living costs, and more French-style, Russian-backed rightwing populist extremism.”

https://original.antiwar.com/doug-bandow/2022/04/26/what-if-russia-wins-its-war-against-ukraine/

Altså, Russland vinner krigen og vi i Vest må betale prisen med politikere som freaker ut, høye mat- og bensinpriser, og MSM journalister som er blitt hysteriske og som går på Prozac

kjell108
Abonnent
2 år siden

– The evidence of this “Nazi atrocity” should have been overwhelming and unavoidable during clean up afterward — yet the Soviet press heavily censored any mention of this catastrophe, and a golden opportunity to further discredit the “Nazi regime” and prove once and for all the physical evidence of the Holocaust of Bullets™ at Babi Yar.
https://christiansfortruth.com/why-didnt-a-catastrophic-mudslide-at-babi-yar-in-1961-unearth-tens-of-millions-of-bones-of-nazi-holocaust-victims/

Interessant nyhet. Sovjetisk “nazi-historie” lar ikke bekrefte. Sovjetiske media var ikke det grann bedre enn norske Media idag.

Wikipedia ble nettopp botlagt i rettsak i Russland. Wikipedias advokat forsvarte seg med at hvem som helst kan skrive hva som helst på Wikpedia (?)
Wikipedia er selvfølgelig like liberale som Twitter, dvs. bolsjeviker de også. Wikipedia er endel av norsk udannelse, hvor det som ikke omtales på Wikipedia blir “eksisterer ikke”

Arne
Arne
Anonym
2 år siden

Ydmyket Putin kan bli farlig som en skadeskutt bjørn. Ja vi kan få en dyster krig og krise i Europa.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

Angående påstandene fra dere i NRK om at “Flere land regnet med russisk gass for å komme seg unna klimaverstingen kull. Men nå er planen endret. EU må på russisk avrusning.”

Idag lærer vi:
– EU accuses Russia of gas ‘blackmail’
The European Commission president brands Gazprom’s decision to sever deliveries to Poland and Bulgaria as ‘unacceptable’

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

– Ydmyket Putin kan bli farlig som en skadeskutt bjørn.

Helt rett. Idag er det å være europeer i Moskva neppe lett. Første spørmål blir: Hvem har gitt deg visum??

Det andre spørsmålet blir: Bør man skadeskyte en bjørn med unger (Russland)?

Om vestlige Media: – have been spewing for 2 months now has turned out to be exactly as expected: a pile of steaming lies, nonsense and infantile idiocies.

Enhver idiot skjønner at Russland taper ikke militært i Ukraina, likesom USA taper ikke militært i det nordlige Mexico.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kongsberg rakett med ekstrem teknologi senket Moskva. USA og Nato bruker krigen for å teste ut våpen der Rusland er underlegen å taper krigen. Meget farlig for Europa. USA trenger en krig fordi landet er konkurs i forhold til ekstrem gjeld som ikke kan betjenes.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

Hva som er “ekstrem teknologi” for anti-skip raketter går på hvor hypersonisk rakettene er. Kongsberg sine raketter er “subsoniske”, mens de russiske rakettene er 3-5 Mach.

Wikipedia
– The Kh-47M2 Kinzhal (in Russian: Х-47М2 Кинжал, “dagger”, NATO reporting name “Killjoy”) is a Russian nuclear-capable hypersonic aero-ballistic air-to-surface missile.[10][11] It has a claimed range of more than 2,000 km (1,200 mi), Mach 12 speed (4.1 km/s), and an ability to perform evasive maneuvers at every stage of its flight. It can carry both conventional and nuclear warheads[12]

Man kan få magekatarr av mindre enn det.

Her en beskrivelse av rakettangrepet på (svenske demokrater for frihet for Ukraina):

– “At six o’clock in the morning it just erupted, the whole house vibrated, people screamed. I immediately realized that ‘now it’s serious’, so I put on a jacket and ran out towards the forest. When I opened the door, I saw a cruise missile coming with the naked eye. Then more came. They had damn good accuracy. In the beginning, eight missiles arrived.”
https://freewestmedia.com/2022/03/22/a-swede-who-survived-the-russian-attack-on-a-nato-training-camp-speaks-out/

Ingen flylarm hadde gått. Det tok noen sekunder fra han skjønte at de ble angrepet til det hele var over.

kjell108
Abonnent
2 år siden

Fra NRK.no, et ledende organ for globalistene
https://www.nrk.no/urix/xl/putins-gass-betaler-for-krigen-1.15910769

– I alle fall om man tror på EUs egne løfter i klimaplanen «European Green Deal». Blant annet vil de kutte olje- og gassforbruket med henholdsvis 30 prosent og 25 prosent innen 2030. Likevel var det fortsatt plass til noe gass, i alle fall en stund fremover. Flere land regnet med russisk gass for å komme seg unna klimaverstingen kull.Men nå er planen endret. EU må på russisk avrusning. Og det skal skje raskt.

??

Vi skal tro at EU har det travelt med å kutte import av gass fra Russland?? Hallo, Journalist KJESETH

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Genial sovjetisk forsker Ivan Filimonenko har påvist dannelse av radionuklider under brenning av alle typer hydrokarboner, og ikke bare fra atomkraftverk .
Hans løsning på energiproblem var kald fusjon:

Som takk for tjenesten ble han i sine gamle dager kastet på en “institusjon” (enten i fengsel eller på psykiatrisk institusjon, det holdes hemmelig fremdeles).

e
e
Anonym
Svar til  Russia Today
2 år siden

Kanskje det er han (en av de) jeg har snappet opp noe fra i meditasjon. En som er innestengt, falsk påstått diagnose, framed osv. Djevlene jobber i team og planter falske evidence. De elsker å Frame folk ser det ut til. De vil sørge for at folk slutter å lete og slutter å forsøke å finne ut av ting. Frimurertaktikk.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
2 år siden

En annen geni som nektet å bøye seg for pengenes makt, var Viktor Shauberber

kjell108
Abonnent
2 år siden

– Merk datoen 04.08.2020 hvor eksplosjonen i Beirut fant sted. Kabbalah-numerologi vil ganske sikkert være viktig for å få til noe slikt,

Gitt at Beirut-ekslosjonen var mini-nuke eller energivåpen … det er så avansert at Israel har ikke slike våpen.
“Numerologi” kan liksågodt vare Klaus Schwab og de nazistene.

Numerolog Christine Lagarde
“She graduated from Paris West University Nanterre La Défense, where she obtained master’s degrees in English, labour law, and social law.”

– Vi ser også nødvendigheten av at Putin fikk lov til å ta Krim,

Russland annekterte ikke Krim. Det var Krim som forlot Ukraine. At krimerne ville ble endel av Russland ligger i kortene. Uten Russland mangler de vann.

« Forrige artikkel

Skal innbyggerne sultes og tørstes ihjel, nå i Shanghai og Beijing?

Neste artikkel »

Dr. Bing Liu, det gjaldt piggproteinet

30
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x