Foto fra https://healthimpactnews.com/2022/destruction-of-food-begins-in-shanghai-with-fences-installed-to-keep-people-locked-down/

Skal innbyggerne sultes og tørstes ihjel, nå i Shanghai og Beijing?

801 visninger
1 minutt lesetid
En bevisst utryddelse? Først innelåst, siden henrettelse gjennom sult og tørst?

Ødeleggelse av mat, også ødeleggelse av frisk mat i kinesisk hage, kan dette være planlagt destruksjon for å få en sultekatastrofe? Slik Ukrainas Holodomor ble påtvunget av Stalin i 1932-33, med omkring 10 mio døde, se video, her.

Myndighetene i Shanghai bruker nå PCR-tester på mat. Tester maten positivt blir den ødelagt. Henry Makow skriver at tonn av mat blir ødelagt. Er dette en del av bevisst utrydding av befolkningen? Er dette skrittet før myndighetene stiller opp med våpen foran hver leilighet i de gigantiske blokkene i Shanghai, tvinger opp dørene og dreper sine egne innbyggere? For drapets skyld? Er dette et teater utført av kostymerte klovner som skal ha et dødelig sluttresultat? Fordi det er det som er planlagt? Hvis folk ikke er oppmerksomme på det som nå skjer i Shanghai, varer det ikke lenge før vi har det i USA og Europa (Vesten), skriver Makow. Har han rett?


https://healthimpactnews.com/2022/destruction-of-food-begins-in-shanghai-with-fences-installed-to-keep-people-locked-down/


Store gjerder blir satt opp omkring boligblokker hvor det finnes smittede. Er det begynnelsen på en moderne form for konsentrasjonsleir? Og uten mat og drikke? Vi er ikke i tvil om at testene er slik at myndighetene kan selv bestemme hvem som er smittet og hvem ikke. Det kan se ut som om myndighetene vil drepe sine innbyggere. Er det ikke på tide at vi tar det alvorlig?? Men før myndighetene gjør virkelighet av sine planer?? 21.796 smittede i en bydel av Shanhai melder myndighetene, søndag 24. april 2022, smittet av Omikron. I Beijing vil myndighetene teste sine innbyggere, tre tester kreves av innbyggerne innenfor et stort bo-område, Chaoyang med 3,45 mio mennesker, hvor 12 blokker nettopp ble stengt under det de kaller lockdown, da 22 innbyggere ble testet positive lørdag. Fordi 22 mennesker var syke, planlegger de å låse inn 3.45 mio mennesker, uten tilstrekkelig mat og drikke?


https://www.dailymail.co.uk/news/article-10748593/Shanghai-officials-FENCES-outside-residential-buildings-zero-Covid-lockdown.html


Se også henrymakow, her: https://www.henrymakow.com/2022/04/headlines-for-april-25-2022.html

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Den 22.april 2022, “dirty bomb” i New York

Neste artikkel »

Kjempeeksplosjon i Rotterdam, sultedød i Shanghai

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x