Chemtrails over Norge

1.9K visninger
3 minutter lesetid
16

Den som tar seg tid til å iaktta og høre på Dr Deagle, skjønner at dette er en seriøs lege som har oppdaget ting han ikke skulle oppdage og som sjekket det han hadde skjønt for å være hundre prosent sikker på at det han meddelte var korrekt. Tøff mann. Det finnes noen sånne, ikke bare i USA, men også i Norge.

Direktør i CIA, John Brennan, innrømmet allerede i 2016 at spraying av chemtrails finner sted, i en tale til Council on Foreign Relation sa han dette:

“Et annet eksempel er utvalg av teknologier, ofte referert til som geo-engineering, som potensielt kan bidra til å reversere oppvarmingseffektene av globale klimaendringer. En som har fått min personlige oppmerksomhet er stratosfærisk aerosol-injeksjon. Eller SAI. En metode for å så stratosfæren med partikler som kan bidra til å reflektere solens varme, omtrent på samme måte som vulkanutbrudd gjør. Et SAI-program kan begrense globale temperaturøkninger, redusere noen risiko forbundet med høyere temperaturer, og gi verdensøkonomien ekstra tid til overgang fra fossilt brensel. Denne prosessen er også relativt billig. Det nasjonale forskningsrådet anslår at et fullt utplassert SAI-program vil koste rundt 10 milliarder dollar årlig.” Fra Greg Reese report, her.


Det han ikke sa noe om var alt annet som ble blandet inn i sprayvæsken. Det sier Dr Deagle noe om, på Twitter, her.


Fra boken CHEMTRAILS AND THE GLOBAL WARMING LIE HOW GEOENGINEERING AFFECTS US av Aaron Whipple 29 July 2016, kan lastes ned, her.

Kristen Meghan, her.

På en gitt dag kan man se opp mot himmelen og vil se hvite linjer følger jetfly, flyr i svært høye høyder. De hvitaktige-sølv-strekene forsvinner ikke, men sprer seg over himmelen etter hvert som dagen går. Hva er disse “skyer?” Strekene følger ikke normal skylignende oppførsel. Hva som synes å være observert er verktøyene til geoengineering-kampanjer som har eksistert i Amerika i sytti år og antas å ha mye å gjøre med økningen av sykdommer som kreft, Alzheimer og allergier.

Geoteknikk tilskrives også stigning i temperaturer i visse områder, avkjøling i andre områder, og til og med forstyrre jordens hydrologiske syklus. Det er økende mengder bevis for at innholdet i disse chemtrails, som inkluderer partikler av aluminium, strontium, barium, cyanid og til og med patogener. Kristen Meghan, en tidligere bio- miljøingeniør for United States Air Force, jobber nå som en industrihygieniker, lærte først om Chemtrail-konspirasjonen å kjenne mens hun tjenestegjorde i USAF, stasjonert ved San Antonio Air Logistics Center i 2006. Se video hvor Kristen Meghan forteller om det hun har funnet ut, her.

Geo Engineering Watch og Stop Spraying California er begge basert i Kalifornia. Hovedforsker for Geo Engineering Watch, Dane Wigington, ble involvert i geoengineer-forskning og -bevissthet da han la merke til at hans solcelledrevne bolig mistet solopptaket på grunn av soltilslørings-programmer som SRM (Solar Radiation Management).

Dane Wigington, her.

Wigington observerte også at trærnes sunnhet og dyrehelsen i dyrereservatet han eier, var raskt avtagende. Wigington og flere andre californiere har initiert over sytti analyser av regnvann og snø. Resultater av en enkelt test avslørt var svimlende 3450 deler per milliard av aluminiumoksid, en økning på 50 000 % fra det som var anbefalt (se hans nettsted www. geoengineeringwatch.com).

Federal Bureau of Investigation (FBI) sjefsagent Ted Gunderson lærte om komponentene til chemtrails og observerte fenomener mellom California, Texas og Tennessee. Gunderson, i en video fra 2011, kort før sin egen død, informert om massedød av fugler, fiskedrap og masse-død av bier. Under en video av hans eget opptak, Agent Gunderson, stående i et åpent felt med striper av kjemtrails på himmelen bak seg, uttaler at sporene bak ham var “gift, de er folkemord!” (Hør et kort intervju av Gunderson om chemtrails, her).

Er du opptatt den ekstremt frekke og bedrageriske måte folk blir behandlet på av de som organiserer sprayingen av chemtrail, dvs ubedt sprer de prosessert kullstøv, aluminiumssalter, svoveloksid, parasitter, strontiumsalter, bariumsalter, plasma og masse annet lugubert over oss slik at det skal falle ned med regnvannet, så støtt arbeidet til geoengineering-norway.


Her er det våkne folk som følger med på det som skjer, de jobber mye og trenger tilførsel av ressurser. https://geoengineering-norway.org/. Støtt dem på Vipps 733584 eller finn kontonummer, her.


Dr William Deagle, her.

Dr Deagle om Chemtrails: “Forresten innholder chemtrails bariumsalter. De er 10 000 ganger mer giftige for nervesystemet ditt enn bly. De inneholder mikrobakterier, virus, pseudomonas fluorescens bakterier og menneskelig plasma. Lurer på hva menneskelig plasma egentlig gjør i chemtrails? Dette er ikke mine antagelser. Jeg har gjort grundig forskning før jeg gikk ut med dette. Og disse chemtrails er stygge: Det er to grunner for å akseptere at chemtrails virkelig finnes.

Den første er: Jeg snakket med NSA-vennene mine på Fort Carson, Peterson Air Force Base Buckley, hvor jeg faktisk var deres lege, jeg tok meg av pilotene som flyr og sprayer chemtrails. Jeg vet at de er ekte. Hvis noen sier at det ikke er ekte, har de rett og slett gått fem på. Jeg er en varsler og har sett dette med mine egne øyne. Jeg er ikke en gang åpen for diskusjon. NSA-vennene mine fortalte meg at nittifem prosent av pilotene som var der oppe og prøvde å spraye for å reflektere solen for å stoppe global oppvarming, var dumme nok til å tro på de tullete bortforklaringene.”


Om Geoengineering og mer, Jim Lee, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
S Vang
S Vang
Anonym
19 dager siden

I sept 2010 såg jeg 3 fly i samme retning,tempo og høyde i sør vestlig retning bort ffra meg.De 2 flyene lengst bort fra meg hadde laaaange kondensstriper som gikk bak horisonten der de kom fra.Det tredje flyet hadde en stripe som forsvant ca 1 til 2 km bak flyet,anslagsvis.Var dette et følgefly for observasjon av Chemtrailsflyene? Et merkelig skue da en skulle tru at fly i samme høyde ,fart og retning hadde samme stripe etter seg.Dette var kl 0800 om morgenen.Det var skyfri himmel fra før,men disse stripene hadde sent på ettermiddagen blitt til en sky som dekket halve himmelen.Etter dette synet ble jeg overbevist ! Det er nesten samme hva det gjelder! Sannheten overgår fantasien!

roar frøiland
roar frøiland
Anonym
19 dager siden

takk for en flott og belysende artikkel..de som ikke ser hva som har forgått i lufta de siste 70 år…..vil ikke se!!! eller så er de betalt for å holde kjeft!!!

Per Storaker
Per Storaker
Anonym
19 dager siden

Så mye tull samlet her. Ingen kan vise til et eneste fly som kan spraye i de høydene. Helt naturlige vedvarende kondensstriper som oppstår når temp/fuktighet og renhet er riktig.

Per Storaker
Per Storaker
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
19 dager siden

Takk,
Jeg diskuterer «chemtrails» som noen hevder blir sprayet fra fly som flyr høyt. 
For å gjøre det trenger du et fly som kan det. Og det finnes ikke. Chemtrails folket legger ut bilder av beholdere , lange kontrails som helt naturlig oppstår av og til, film av passasjerfly som flyr over Norge som sprayer osv. Sier ikke det deg noe overhode at INGEN kan vise bilde av et eneste fly som kan gjøre det og allikevel er det tusenvis som gjør hele tiden? 
Det har blitt lagt ut videoer av fly jeg har fløyet og hevdet at jeg sprayer. Hvor lavpannet går det ann å bli? 
Første forutsetning for å kunne spraye er å ha fly som kan. Hvordan kan du tro på slik tull når ingen kan vise deg det. Magi nytter ikke her. Men fysikk om skyer og hvordan de oppstår burde være mer troverdig enn noen YouTube videoer. 

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Per Storaker
19 dager siden

Har du ringt rundt til alle de mange tusen chemtrail pilotene og sagt at de ikke eksisterer i virkeligheten sammen med mye annet rart som ikke eksisterer i hodet ditt ?
Sier stemmene i hodet ditt at chamtrail ikke eksisterer. Det er bare magisk eksos som brer seg utover i dagevis.

Så Støre holdt pressekonferanse i kveld om at nå skulle han ansette 1 million mann til å spa bort eksos fra E6 og E18 siden eksos ikke løser seg opp, men bli liggende til noen spar den bort. ha ha ha

Sånn går det med demente pensjonister .. I USA har 7 stater forbudt chamtrail. Det er helt offisielt at man startet allerede for 150 år siden med chamtrail for å ta kontroll over været og bruke det som våpen til stor suksess. I Vietnam skapte de store nedbørsmengder med å spraye kjemikalier via chemtrail som førte til at fienden druknet i gjørme og ikke kom seg videre.

Men du er kanskje 500 år ?

I det minste skal du ha tusen takk for at du bekrefter alt vi sier :D
Tide med dose 5 snart nå :)

Per Storaker
Per Storaker
Anonym
Svar til  smurfen
17 dager siden

Og ikke et eneste fly som kan gjøre det. ‍♂️

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Per Storaker
16 dager siden

Da sier vi det pilot-Lars :)
 
Grunnen til at Hellywood photoshoppet chemtrailstriper i alt av gamle filmer for 60 mill dollar var for at de rett og slett ikke hadde noen annet å bruke pengene sine på :)
 
Har fly egentlig vinger eller er det også en illusjon ?
De fant vist verken vinger eller avtrykk etter vinger i Pentagram, Maryland og WTC 1 og 2.
 
Chat GPT er 100% enig med deg Lars, men spør man ChatGPT om geoengineering og Climate engineering så er den 100 % enig med oss andre :)
 
Skal være enig i at det er litt tullete å bruke begrepet Chemtrail når det egentlig heter geoengineering og Climate engineering.
Når jeg snakker med folk så bruker jeg utelukkende begrepene geoengineering og Climate engineering. da skjønner folk hva det er.
Begrepet chemtrail er jo demonisert til det ekstreme av eliten for at de er livredde for at fakta skal komme ut.
Selv den nye serien til TV2 Evig Singel så handler alle 8 episodene om noen raringer som tror at fly sprayer chamtrail på himmel.

Bluechips
Bluechips
Anonym
Svar til  Per Storaker
17 dager siden

Som oljearbeider lastet vi ombord Barytt, et finmalt leirepulver som brukes i boreslammet. Helt naturlig tørket leire. Da laste operasjonen var ferdig ble slangen hengt opp i kranen og trykkluft blåste slangen rein for leirepulver utover sjøen. Det var i noen øyeblikk en støvsky som kom ut av slangen. Etterpå så vi på skyen at noe av støvet falt nenover i klaser på vei ned mot havoverflaten. Og dette skjedde hver gang. Til sammenlikning ser jeg på chemtrail stripen og ser det samme mønsteret at pulveret danner klaser når det detter nedover. Så trekker den konklusjon at dette ikke er flyeksos som jeg ser på, da Barytt pulver heller ikke er eksos, for de oppfører seg likt,

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Per Storaker
19 dager siden

Artig Per :D 

Når man har fått mental kollaps så går det sånn. Da fornekter man virkeligheten for å tilfredsstille seg selv. 

De som har vannskrekk fornekter at vann og havet finnes. De med høydeskrekk fornekter at fjell og høyder eksisterer. De med chamtrail frykt benekter at det finnes osv osv .. 

Så tar man og hiver innpå noen koko pillere så smiler man så fint igjen. :) 

I den virkelige verden så er chemtrail/ Geoengineering, Clima Engineering
 like ekte som fjell, hav, sol og måne. 

Hvem som helst kan ringe og bestille en stripe så kommer den time etterpå om du kan betale. Bare Steigan har flere hundre artikler med alle selskapene som bedriver chamtrail, navn, prislister og intervjuer med selgerne, markedsførerne osv. 

Mulig at chamtrail var noe skummelt ikke alle viste om for 50 år siden, men i dag er det like normalt som alt annet. 

Steigan har også lister over hvem land som har gitt tillatelse til å spraye innbyggeren med gift så liker man det ikke så er det bare til å flytte til et land uten chamtrail. Hovedsakelig så er det NATO land som sprayer oss. 

Satanistene griner over at det er få og ingen som tror på konspirasjonsteoriene deres om global oppvarming så da må man skape litt vær katastrofer som i Dubai eller Acapulco for å se om man klarer å lure noen så de kn fortsette å støvsuge statskasser og folks lommebøker tomme for penger.

Der er forresten helt normalt at at de vil ødelegge skaperen og skaperverket som de hater så vanvittig intenst. 

Alt startet slik det står i Luke 10.18. Satan og hans 33 falne engler ble kastet ned på jorden etter at de tapte krigen mot Gud og hans engler.

Siden den tid har Satan og hans falne engler og deres blodslinjer kontrollert verden. Vi kjenner dem best under navnet makteliten. Den sataniske pedofile makteliten. 

FN, NATO, EU osv osv og alle disse makt-nettverkene er satanister. 

Det har vel aldri vært noen hemmelighet at skal man ha makt, penger og berømmelse så tilber man Satan, vil man ha evig liv så tilber man Gud. Man har fri vilje så man velger selv hvor man skal. Ønsker man å dra til helvete så er det helt OK. Man velger helt enkelt selv.  

Satans største bragd var vel å få de fleste til å tro at han ikke eksisterer så dermed får Gud skylden for alt faen skapet som Satan står bak.  

Så hvorfor har man ikke folkeavstemming om krig og terror ? For at de ville vi aldri hatt krig og terror og det vet dem.  Kun satanister ønsker krig, død og fordervelse, ikke mennesker.

Makteliten omtaler aldri seg selv som menneskene, men derimot ordet menneske i svært negativ betydning. Eller som kongen av UK sa: Når jeg dør så ønsker jeg å bli reinkarnert som et dødelig virus og utrydde disse ekle menneskene. 

Eller Harari fra WEF. Hadde det ikke vært for at vi trenger slaver så hadde vi utryddet menneskene for lenge siden. 

NA har de KI og trenge oss ikke lenger. Ikke mer en ca 500 mill slaver. 

Satanistene har ventet og ventet i tusener av år på at teknologiene skulle være til stede slik at antickrist kan kontrollere alle levende sjeler på jord. Det kan de i dataalderen og litt “covid vaksiner med grafen, hydrogel, Luciferrase, Lipid nano partikler, nano booter og 5G, 4GWiFi, Tetra, SMART meter osv”

Og ikke minst så blir de injiserte nå mer og mer demoniske og verden ser mer og mer ut som helvete. Selv så ble jeg utsatt for 3 drapsforsøk bare i sist uke der møtene biler kom over i feil kjøre bane rett mot meg i stor fart. men for all del, litt spenning i hverdagen hører til. :) 

Man sender pedo Pride inn i barnehager og skoler, hele verden går rett til helvete og til slutt blir Gud nødt å rene jorden med ild for å få bort alt faenskapet og snipp snapp snute så er vi ute.  

Sist satanistene arrangerte Pride i Sodoma og Gomorrah så ble byene utslettet med brann fra himmel, denne gangen ryker hele verden.

De som klarer å stå mot presset fra Satan blir belønnet med Utiopia i Himmel. 

Slike som deg vil havne i helvete og ble torturert til døde av Satans demon hær om og om igjen til evig tid. Dauer man i helvete så våkner man opp igjen i helvete.

Selvfølgelig så kan vi snu denne utviklingen og endre jorden skjebne, men da nytter det ikke å løpe rundt å benekte all faenskapen til satanistene i Makteliten. 

Makteliten har vært menneskene verste fiende til alle tider. Det er samme familiedynastier og Hus som har hersket i tusenvis av år. 

Eneste forskjell er at vi i tusenvis av år så har vi alltid vist at de var fienden vår, men etter at de tok kontroll over informasjonskanalene våre så tror en del enkle korte sjeler at de er til for at du skal ha det best mulig. 

Så det var en NRK journalist som sa i kokoråne plandemien at det var Livsfarlig å ikke stole på egne myndigheter he he 

 Så hvem er det som står bak alt av kriger, terror, folkemord og masse utryddelse og annen faenskap ……….? jo nettopp myndighetene og de skal man stole på ? he he he he he

På 60-70 tallet ble alle tannleger beordret til å bore barnas tenner i filler og fylle dem med kvikksølv ( amalgan ) for å studere effekten og skape viljeløse slaver… Samme gjorde men med barnevaksiner, men selv det var ikke nok så man tvang alle barn over på fluor, flur skyll og fluortabletter for å deaktiver pinealkjertelen og gjøre barna dumme som brød. Nå i dag handler det mest om å få barn over på

Gaming og porno istedenfor samfunnsansvar og unna den virkelige verden samt tilsette hormoner i mat og drikke for å få dem til å bli transer, og homser for å spotte Gud. 

Spesielt tåteflasker inneholder mye Bisfenol B.
Skal man ødelegge barna så gjør det i så ung alder som mulig.
Det er ingen politikere som er valgt, hver eneste en er utvalgt. Trent og lært opp i WEF oppdrettsanlegg fra de er små. Som Bill Gates sa: Det er like lett å kjøpe en forsker som en politiker. 

PÅ 50 og 60 tallet blandet men inn kreftviruset SW 40 i poliovaksinen og gav cet til 600 000 Nordmenn for kreft gir så fint profitt for de på toppen.
Men ikke nok for Johnson og Johnson blandet asbest inn i baby pulver for barnekreft gav enda mer profitt, Foreldre betaler hva som helt for at babyen sin skal blir kreftfrie sånn kan man fortsette og fortsette til man har fylt ut flere bøker.

I Jan gikk vi inn i Satans år eller Dragens om du vil. Det blir nok ikke noe kjedelig år, Man kan si mye om Satan, men ingen kan påstå at han er kjedelig.

For min del så har jeg ingen tro på at slike som deg skal våkne og begynne å kjempe mot fienden sin sånn som de har ødelagt deg totalt. Dermed så er det bare å finne frem popcorn og kose seg og vente på etterlivet :) 

HVORFOR LEGALISERER EU/NATO-LAND BARNEPORNOGRAFI OG REDUSERER STRAFFENE FOR PEDOFILE?

https://southfront.press/why-are-eu-nato-countries-legalizing-child-pornography-and-reducing-sentences-for-pedophiles/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
19 dager siden

Hmmm..

jgdjdggdjdghdg
smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
19 dager siden

Dobbel hmmm…

gujkhklkhlklo
Per Storaker
Per Storaker
Anonym
Svar til  smurfen
19 dager siden

Når man blander inn kristendom, satan og porno i et slikt innlegg så gidder jeg ikke kommentere slik idioti

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Per Storaker
19 dager siden

Du er vel langt forbi idiot om du seriøst mener at det ikke finnes fly som kan spraya. Dement skrullehaue er vel mer passende.

Her har du lesestoff noen dager, men som dement så husker du vel ikke noe av det allikevel.

Tror du fly, biler og hus og sånt eksister eller er det bare i hodet ditt ? Finnes WEF, USA eller Makteliten ?

https://steigan.no/2024/04/geoengineering-i-dubai/

https://steigan.no/2024/04/klimamanipulasjon-er-utbredt-og-risikabelt-2/

https://steigan.no/2024/03/toppforsker-bekymret-for-kontroversiell-vaerfiksing-det-er-hoyt-spill/

https://steigan.no/2024/01/eksperter-wefs-mal-om-net-zero-vil-drepe-milliarder/

https://steigan.no/2023/09/vaermanipulasjon-er-butikk/

https://steigan.no/2023/09/opprop-vi-etterlyser-en-internasjonal-ikke-bruksavtale-om-solar-geoengineering/

https://steigan.no/2023/09/klimamanipulasjon-er-utbredt-og-risikabelt/

https://steigan.no/2023/08/det-hvite-hus-apner-for-a-blokkere-sollyset/

https://steigan.no/2023/10/solar-klimateknikk-kan-gi-uonskede-klimaendringer/

https://steigan.no/2023/09/de-okonomiske-interessene-bak-solar-geoengineering/

https://steigan.no/2023/09/opprop-vi-etterlyser-en-internasjonal-ikke-bruksavtale-om-solar-geoengineering/

https://steigan.no/2023/09/hva-er-solar-geoengineering/

https://steigan.no/2024/05/geoengineering-usa-har-offisielt-over-200-skysaingsprosjekter-per-i-dag/

https://steigan.no/2024/04/geoengineering-test-lanserer-i-det-stille-saltkrystaller-i-atmosfaeren/

Det var bare litt fra en avis :)

Velkommen til virkeligheten :)

Jan Erik Winås
Jan Erik Winås
Anonym
20 dager siden

Knallbra

« Forrige artikkel

I Israels tjeneste under folkemordet

Neste artikkel »

Internasjonal arrestordre på Netanyahu, Gallant og Hamas’ ledere

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x